Evropský parlament odhlasoval usnesení vyzývající země EU ke zrušení všech zbraňových omezení pro Ukrajinu včetně raket dlouhého doletu!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

26.9.2024

Evropský parlament odhlasoval usnesení vyzývající země EU ke zrušení všech zbraňových omezení pro Ukrajinu včetně raket dlouhého doletu! Je to otevřená výzva k válce s Ruskem a ke střílení raket na Moskvu! Bulharský europoslanec následně obvinil vládní frakce, že mají krev Ukrajinců a Rusů na rukách za prodlužování války! Ruce si neumyjete, ať se budete snažit sebevíc! A Londýn chystá pro Ukrajinu dalšího Trockého!

V Česku v pátek začaly další pofiderní volby, které jen pár dní po katastrofální anomálii v ČR reprezentované podivně vyvolanými záplavami prakticky vyřazuje ze hry Moravu – lidé tam mají úplně jiné starosti než volby. Krajské volby jsou především o rozdělení evropských dotačních koryt mezi jednotlivé systémové partaje a nemá absolutně význam se o takové volby zajímat.

A to hlavně ve chvíli, kdy v Bruselu nejen čeští europoslanci odhlasovali usnesení vyzývající 27 zemí EU k poskytnutí raket dlouhého doletu Ukrajině a ke zrušení všech zbraňových omezení pro Ukrajinu ohledně použití zbraní proti ruskému vnitrozemí. Naše redakce již připravila svodky na rodinné příslušníky českých europoslanců, kteří pro usnesení zvedli ruku, a po kterých budeme po vypuknutí války mezi NATO a Ruskem požadovat, aby do války v první řadě poslali své vlastní děti, tedy dospělé děti! Když hlasují v EU parlamentu pro válku s Ruskem, ať do ní táhnou oni sami se svými rodinami! Ne my! Ale vy, váleční štváči v EU! A úplně nejlépe to řekl europoslanec z Bulharska.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/evropsky-parlament-odhlasoval-usneseni-vyzyvajici-zeme-eu-ke-zruseni-vsech-zbranovych-omezeni-pro-ukrajinu-vcetne-raket-dlouheho-doletu-je-to-otevrena-vyzva-k-valce-s-ruskem-a-ke-strileni-raket/

pův. článek vyšel: 20.9.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *