Evropa se připravuje na válku a její válečný vlak se strojvedoucím, který se zbláznil a jede s ním do pekel, musíme zastavit!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

8.6.2024

Evropa se připravuje na válku a její válečný vlak se strojvedoucím, který se zbláznil a jede s ním do pekel, musíme zastavit! Viktor Orbán svolal v Budapešti obrovskou demonstraci proti válce a potvrdil koncepci Aeronetu, o čem budou eurovolby! Chtějí do války na Ukrajině odvádět mladé lidi ze Střední Evropy, chystají na Evropany povinné odvody na frontu, varoval Orbánův ministr zahraničí před šílenci v Bruselu!

Volby do Evropského parlamentu jsou za dveřmi a v Maďarsku pojal Viktor Orbán víkendovou předvolební demonstraci jako obrovský protiválečný manifest [1], kterého se zúčastnilo podle odhadů přes půl milionu lidí a dosud nikdy v historii volby do EU parlamentu nepřivedly na předvolební demonstraci tolik lidí. Viktor Orbán v projevu zopakoval koncepci Aeronetu.

A to konkrétně, že tyto volby do evropského tělesa budou referendem o tom, jestli se Evropská unie zastaví a vystaví stopku další válečné eskalaci, anebo se naopak EU plně vrhne do otevřené války proti Rusku, a to nejprve na Ukrajině, ale později v celé Evropě, čemuž se nepůjde nakonec vyhnout. Přesně o tom budou tyto evropské volby. Orbán pochválil vysokou účast na demonstraci a prohlásil, že lidí přišlo tolik, že kdyby foukli na Orbánovy oponenty, tak ti by odletěli do Bruselu.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/evropa-se-pripravuje-na-valku-a-jeji-valecny-vlak-se-strojvedoucim-ktery-se-zblaznil-a-jede-s-nim-do-pekel-musime-zastavit-viktor-orban-svolal-v-budapesti-obrovskou-demonstraci-proti-valce/

článek vyšel: 2.6.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *