Evropa potřebuje mír a přijel jsem zjistit, jaká je k němu nejkratší cesta!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

7.7.2024

Evropa potřebuje mír a přijel jsem zjistit, jaká je k němu nejkratší cesta! Viktor Orbán v pozici předsedy Rady Evropské unie přijel do Moskvy na mírová jednání s Vladimirem Putinem! Kdyby měl Robert Fico lepší zdraví, přijel by do Moskvy také, prohlásil na Děvíně! Fico a Orbán připravují půdu pro Trumpa! Na schůzce zaznělo, že Moskva již se Zelenským jednat nebude, protože již podle ukrajinské ústavy nemá mandát!

Sotva skončila návštěva Viktora Orbána v Kyjevě s Volodymyrem Zelenským, tak jen pár dní poté se maďarský premiér zcela neočekávaně zjevil v Kremlu v Moskvě [1] a třásl si pravicí s Vladimirem Putin. Viktor Orbán jen pár dní po uvedení do funkce předsedy Rady Evropské unie na příštích 6 měsíců v rámci tzv. Evropského předsednictví Maďarska v EU se rozhodl navštívit druhou stranu konfliktu na Ukrajině, tedy Rusko.

Orbán chtěl zjistit odpovědi na celkem 3 klíčové otázky, na základě kterých chce Orbán zvážit, jak nejrychleji dojednat mír na Ukrajině. Maďarský premiér byl v Moskvě přivítán ve velkém stylu a přestože Orbán trvá na tom, že jel do Moskvy jen jako premiér Maďarska, nikoliv jako předseda Rady Evropské unie, tak mu to přesto nikdo nevěří. Moskvu totiž navštívil 5 dní po uvedeni do funkce Evropského předsednictví.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/evropa-potrebuje-mir-a-prijel-jsem-zjistit-jaka-je-k-nemu-nejkratsi-cesta-viktor-orban-v-pozici-predsedy-rady-evropske-unie-prijel-do-moskvy-na-mirova-jednani-s-vladimirem-putinem/

pův. článek vyšel: 5.7.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *