Dr. Richard M. Fleming žádá Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetřit, obvinit a stíhat osoby odpovědné za financování a vývoj biologických zbraní, jako je SARS-CoV-2. 

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

24.6.2024

Americký nukleární a preventivní kardiolog Dr. Richard M. Fleming ve své prezentaci vyjádřil podporu návrhu zmocněnce vlády Slovenské republiky MUDr. Petra Kotlára pro prověření procesu řízení a řízení zdrojů během pandemie COVID-19; aby Slovensko odmítlo revidované Mezinárodní zdravotní předpisy schválené 1. června 2024.

„Na základě včerejších medializovaných informací, které zazněly na tiskové konferenci v NR SR, vám posílám zmíněný příspěvek od Richarda Fleminga. Je nezbytné, aby v procesu prověřování zpochybnitelných faktů, které nám vláda během období „pandemie“ předkládala, zazněla i oponentura s vlastními důkazy a fakty,“ informoval v pátek 21. června 2024 ve své tiskové zprávě zmocněnec vlády SR pro prověření procesu řízení a řízení zdrojů během pandemie COVID-19 a poslanec NR SR MUDr. Peter Kotlár (SNS).

Vládní zmocněnec na čtvrteční tiskové konferenci uvedl, že hmatatelné parametry, na jejichž základě by bylo možné zadefinovat pandemii, nejsou jasně definovány. „My momentálně máme vágní definici, že je to epidemie velkého rozsahu, která přeskočí přes kontinenty. (…) Jediné, na čem mi záleží, je definovat definici pandemie, a to nyní nejen ve světě, ale i pandemickou situaci na Slovensku. Na základě toho my můžeme pak vydávat příkazy a zákazy, které omezují běžného člověka,“ konstatoval.

Kotlár zároveň tvrdí, že jeho středeční (19. 6.) výroky k pandemii onemocnění COVID-19 byly dezinterpretovány. Pandemie COVID-19 podle něj splňovala parametry epidemie velkého rozsahu, nikoli pandemie.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://www.infovojna.bz/article/video-vyjadrenie-dr-richarda-m-fleminga?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3dckySoAu950lvHeyNF173RbyB149rcclYQTcDeVGmxzkUSBC-XXDfUPU_aem_K7Sr1p45yYyVoeB9Mrruqw

článek vyšel: 14.6.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *