Dočkáme se Roberta Fica v pytli na mrtvoly na budově vnitra v Praze?

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

25.6.2024

Dočkáme se Roberta Fica v pytli na mrtvoly na budově vnitra v Praze? Schvalování atentátu na slovenského premiéra je totiž podle české policie projevem svobody! Když ale řeknete, že poslance je třeba naházet do Vltavy, dostanete pět a půl roku natvrdo jako Tomáš Čermák! Slovenská diplomacie by měla proti skandálnímu rozhodnutí PČR podat mezinárodní protest!

Je to neuvěřitelné, ale v Praze skutečně dochází na nejvyšších místech moci a exekutivy k takové fašizaci, že se doslova tají dech a nově už dokonce je v ČR dovoleno schvalovat terorismus a atentáty na představitele zahraničních vlád. Před čtyřmi dny publikoval [1] předseda strany PRO JUDr. Jindřich Rajchl na svém Facebooku odpověď od pražského krajského ředitelství Policie ČR z odboru boje proti extrémismu, a to na svůj podnět trestního oznámení o schvalování trestného činu ze strany několika uživatelů sociálních sítí, především Facebooku, kteří schvalovali atentát na Roberta Fica.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/dockame-se-roberta-fica-v-pytli-na-mrtvoly-na-budove-vnitra-v-praze-schvalovani-atentatu-na-slovenskeho-premiera-je-totiz-podle-ceske-policie-projevem-svobody/

článek vyšel: 24.6.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *