Diktatura WHO: Za pouhé tři týdny se budou schvalovat dva nebezpečné dokumenty; zajímá to vůbec naše politiky?

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

11.5.2024

Pokud nahlédnu na dění u nás, tak mám pocit, že se naši politici zabývají jen nesmysly jako manipulovatelná korespondenční volba nebo možnost prohlásit se za jakékoli pohlaví.

Ale i lid je v tupé letargii a nechává se odvést k zástupným tématům. Přitom už za tři týdny bude jasné, jak dopadlo hlasování k Pandemické smlouvě a změnám Mezinárodních zdravotních předpisů.

To, že téma nijak nezajímá vládu, je celkem očekávané. Oddaní mopslíci splní cokoli, co si páníčci přejí, bez mrknutí oka tak schválí cokoli, bez ohledu na to, jaké budou konečné důsledky.

A údajná opozice také mlčí. Znamená to snad, že vůbec neví co se chystá nebo to naše politiky pouze nezajímá, neboť nejde o téma, které by žádal nevědoucí lid?

Ať je to jak chce, jsme jednou z mála zemí, kde se tato otázka vůbec neřeší.

A vzhledem k tomu, že v případě obou smluv WHO není kolem všeho takový humbuk jako v případě migračního paktu, vláda má zcela volnou ruku hlasovat jak libo.

Například v Holandsku právě nesmírný tlak opozice dotlačil vládu k závazku, že pandemickou smlouvu neschválí.

Nicméně nejsou to jen politici. Také většinu občanů to, co se chystá již za pár týdnů, nezajímá. Přitom oba dokumenty se dotknou úplně každého z nás.

Níže vám tedy tedy připomenou, co vše zahrnuje nejen pandemická smlouva, ale také nové MZP.  Shrnutí toho nejdůležitějšího z obou dokumentů připravil dr. Mercola…

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 11.5.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *