Deep State předvedl u memoriálu 9/11 v New Yorku během piety k 23. výročí útoků svoji moc!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

12.9.2024

Deep State předvedl u memoriálu 9/11 v New Yorku během piety k 23. výročí útoků svoji moc! V čele stafáže stál Michael Bloomberg a přikázal Kamale Harris, aby podala ruku Trumpovi! Ten jí podržel ruku zednářským čepcem! Proč nebyl k slavnostnímu focení přizván starosta New Yorku z roku 2001 a ani viceprezidentský kandidát od Harrisové?

V noci z úterý na středu proběhla další debata kandidátů na amerického prezidenta, tentokrát mezi Donaldem Trumpem a Kamalou Harris. Debata plná osobních urážek, obvinění a výpadů, a zejména soustředěné útoky obou moderátorů stanice ABC proti Trumpovi místy vyvolávaly pocit, že Trump nedebatuje proti jedné osobě, ale proti třem. Trump si řekl svoje, Kamala si řekla to, co jí doporučil Barack Obama a na závěr to Trump shrnul slovy, že Kamala jako viceprezidentka nejhoršího prezidenta v historii měla tři a půl roku na to, aby s Bidenem realizovala to, o čem v debatě povídala celé 2 hodiny. Jenže za celou dobu Bidenovy vlády neudělala vůbec nic.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/deep-state-predvedl-u-memorialu-9-11-v-new-yorku-behem-piety-k-23-vyroci-utoku-svoji-moc-v-cele-stafaze-stal-michael-bloomberg-a-prikazal-kamale-harris-aby-podala-ruku-trumpovi/

pův. článek vyšel: 11.9.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

The last comment and 105 other comment(s) need to be approved.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *