Členové německé klimatické sekty na protest pokáceli v Berlíně strom

26.2.2023

Přiznám se, že dlouhodobě mi uchází význam akcí různých klimatických sekt. Tedy – pokud už věří na lži o globálním oteplování – jak to vyřeší blokování dopravy nebo lepení se k uměleckým dílům?

Stejně tak mi uchází, jak asi prospějí klimatu zapálené pneumatiky na barikádách nebo Molotovovy koktejly. Přibetonování se k zemi, odkud pak musí být extremisté vysekáni mimo jiné i sbíječkou, je také počinem, kde se jakýkoli podobný význam poněkud vytrácí.

Ještě méně je pak pochopitelný poslední počin německých klimatických šílenců, kteří na protest proti údajně příliš laxní klimatické politice pokáceli v Berlíně strom.

Ovšem kácení stromů je přesně to, co se děje po celé Evropě jen proto, aby mohly být v krajině umisťovány ekologicky velmi škodlivé větrníky. Větrné elektrárny, mimo jiné vybíjející velké množství ptáků, však klimatičtí idioti plně podporují.

Klimatická sekta, která se hlásí k tzv. „Poslední generaci“, pokácela v úterý před německým kancléřstvím strom.

Tím údajně protestují proti mýcení lesů kvůli výstavbě silnic a proti lesním požárům – údajně způsobeným změnou klimatu.

Zajímavé je, že se nezmínili o stovkách milionů vykácených stromů kvůli větrným elektrárnám (jen samotné Skotsko hlásí asi 14 milionů vykácených stromů pro tyto účely, v celé Evropě musí jít o stamiliony).

Stejně tak zapomněli dodat, že onou „klimatickou změnou,“ která vloni způsobila největší lesní požár v Německu, byla partička obohacovačů.

Klimaalarmistická skupina mimo jiné oznámila:

„Každou minutu je tiše vykáceno 42 fotbalových hřišť, což jsou důležité zásoby uhlíku pro naši budoucnost. Byznys a politika se vrhají na větve, na kterých sedí civilizace. Zviditelňujeme tuto destrukci uprostřed Berlína.“

Dokonce ani podrobná tisková zpráva na sebe nenechala dlouho čekat:

„Lesy jsou jednou z nejdůležitějších součástí našeho lidského živobytí, ale vláda semaforů nadále řídí jejich ničení. Ať už přímým mýcením nových dálnic a štěrkovišť, nebo další eskalací klimatické katastrofy a s ní spojenými stále většími lesními požáry a šířícím se odumíráním lesů,“ uvedli.

A protože ani to nebylo považováno za dostatečné, mluvčí sekty Aimée van Baalen informovala:

„V roce 2022 jsme zažili největší lesní požáry v historii Německa. Odumírání lesů způsobené oteplováním klimatu se šíří, pryskyřice je již zcela zničena.“

Podle samozvaných spasitelů světa je nejlepším způsobem, jak na tyto křivdy upozornit, samozřejmě pokácet více stromů – a to třeba i v přírodních rezervacích –  pro rozšíření větrné energie.

Skutečnost, že „poslední generace“ je nejen směšná, ale bohužel také vysoce radikální a nebezpečná pro veřejnost, se znovu ukázala v pondělí, kdy klimatičtí šílenci provedli jednu ze svých silničních blokád v Hannoveru, paralyzovali na hodinu dopravu  a donutili sanitku na záchranné misi, aby jela do nemocnice oklikou…

Připomínám, že klimatičtí extremisté jsou za svoji podvratnou činnost dobře placeni, dostávají pravidelný plat a oni sami se nenamáhají jakákoli pravidla, jejichž dodržování žádají od ostatních, dodržovat.

Nedávno se například ukázalo, že se dva klimatičtí extremisté nedostavili k soudu jen proto, že si odletěli na dovolenou na Bali.

Jisté je, že pokud by někdo změřil „uhlíkovou stopu“ těmto klimatickým šílencům, byla by delší než u průměrného Němce…

Send us mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *