Celý západní svět řídí pedofilní kabalisté, kteří jsou dosazováni do funkcí, aby ničili a trýznili své národy!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

9.9.2024

Celý západní svět řídí pedofilní kabalisté, kteří jsou dosazováni do funkcí, aby ničili a trýznili své národy! Černošská aktivistka vylíčila, proč jsou k moci v rolích prezidentů a premiérů dosazováni vydíratelní politici, kteří v dětství byli zneužíváni! První země NATO požádala o vstup do BRICS! A na Ukrajině v Poltavě po ruském úderu na výcvikové centrum prý zahynuli čeští vojáci!

Na americké alternativní scéně se už delší dobu pohybuje černošská konzervativní aktivistka a moderátorka Candace Owens, která se profiluje jako afro-americká konzervativní analytička, jenž podporuje Donalda Trumpa už od roku 2016, později Trumpa kritizovala za jeho slepou podporu covidových vakcín, ale v poslední době se hlavně vydala do boje proti Demokratické straně a jejímu programu na destrukci tradiční rodiny muže a ženy.

V polovině srpna natočila rozhovor, ve kterém se vyjádřila k situaci v USA okolo propagace genderového přešívání dětí a zaplavení amerických médií, televize, kin a rovněž internetu a počítačových her deviantním obsahem se sexuálním podtextem genderového rovnostářství a tzv. woke kultury. A tento deviantní obsah jsme mohli vidět i během zahajovacího ceremoniálu olympiády v Paříži [1][2]. Podle Owensové je to způsobené tím, že veškerou moc nad zeměmi západního světa převzali dosazení pedofilní kabalisté.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/cely-zapadni-svet-ridi-pedofilni-kabaliste-kteri-jsou-dosazovani-do-funkci-aby-nicili-a-tryznili-sve-narody-cernosska-aktivistka-vylicila-proc-jsou-k-moci-v-rolich-prezidentu-a-premieru/

pův. článek vyšel: 3.9.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *