Britští zemědělci dostávají dotace za to, že na svých polích zasejí plevel a transformují půdu do neobdělávané podoby v rámci údajné ochrany klimatu, zvěře a místního biotopu!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

8.7.2024

Britští zemědělci dostávají dotace za to, že na svých polích zasejí plevel a transformují půdu do neobdělávané podoby v rámci údajné ochrany klimatu, zvěře a místního biotopu! Likvidace zemědělců a producentů potravin tak již z Holandska dorazila i na Britské ostrovy. Kdo ovládne půdu na Ukrajině, ovládne trh s potravinami v Evropě!

Naprosté šílenství a neuvěřitelná agenda proti zemědělcům již dorazila i do Velké Británie, kde začaly letos obrovské protesty farmářů podobně jako před časem v Holandsku, ale v tomto případě na to jde britská vláda jinak. Zatímco v Holandsku se vláda rozhodla vybíjet hospodářská zvířata pod záminkou, že produkují metan a dusík, tak naproti tomu ve Velké Británii začala vláda zemědělcům vyplácet dotace na plevel.

Ano, slyšíte správně. Dostávají dotace, aby na svých polích zaseli plevel, divoké rostliny, bodláčí a náletové dřeviny v zájmu zvýšení biodiverzity v krajině a obohacení biotopu o hmyz a zvířata. Systém dotací začal již v době covidové pandemie, ale tehdy se týkal jen úzkých pásů okolo některých polí. To se teď změnilo a vláda od loňského ledna [1] vyplácí dotace na celá pole, aby je zemědělci nechali zarůst plevelem. A odkud se vozí potom zemědělská produkce do Velké Británie? No přece z EU a rovněž z Ukrajiny! Londýn vyváží na Ukrajinu zbraně, zatímco opačným směrem proudí ukrajinská agrární produkce. A proto britská vláda může likvidovat své domácí farmáře. Mnozí farmáři zvažují, že prostě s farmařením skončí.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/britsti-zemedelci-dostavaji-dotace-za-to-ze-na-svych-polich-zaseji-plevel-a-transformuji-pudu-do-neobdelavane-podoby-v-ramci-udajne-ochrany-klimatu-zvere-a-mistniho-biotopu/

pův. článek vyšel: 7.7.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *