Británie na pokraji občanské války: Spouštěčem útok na děti migrantem z druhé generace.

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

5.8.2024

Vladimír Prochvatilov líčí situaci ve Velké Británii po stupňujících se útocích migrantů na původní obyvatele stále ještě Spojeného království, které vyvrcholily vraždou tří malých dětí a povstáním Angličanů, kteří už toho mají dost.

V Británii už několik dní zuří protiimigrantské demonstrace. V noci na 2. srpna aktivisté protimigračního hnutí Liga na obranu Anglie demonstrovali v Londýně nedaleko Downing Street, v Manchesteru v blízkosti hotelu, kde žijí migranti, a protesty zasáhly mnoho dalších měst.

Bezprostředním spouštěčem protiimigrantských nepokojů byl útok na děti ve městě Southport, kde 17letý pachatel rwandského původu (už narozený v Británii – tedy z druhé generace) zmasakroval žáky taneční školy, pobodal tři dívky (šestiletou Bibi Kingovou, sedmiletou Elsie Dot Stancombeovou a devítiletou Alice Dasilwa Aguiarovou).

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://protiproud.info/politika/8095-britanie-na-pokraji-obcanske-valky-spoustecem-utok-na-deti-migrantem-z-druhe-generace-kdyz-migranti-utoci-je-to-v-poradku-kdyz-se-beloch-brani-je-terorista-nejvetsi-shromazdeni-vlastencu-v-londyne-chalifat-na-torze.htm

pův. článek vyšel: 5.8.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *