Bombové výhrůžky českým a slovenským školám jsou podle ruských novinářů další zpravodajskou hrou proti Rusku v odvetě za Putinův azylový program pro občany západních zemí!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

Bombové výhrůžky českým a slovenským školám jsou podle ruských novinářů další zpravodajskou hrou proti Rusku v odvetě za Putinův azylový program pro občany západních zemí! Výhrůžky psali dva uprchlí ukrajinští vrazi, které Zelenský propustil a podepsali smlouvu s AFU, ale potom utekli? Známe podrobnosti!

Naše redakce byla od našich kolegů z řad ruských novinářů informována o pozadí podivných a bizarních bombových výhrůžek zasílaných českým a slovenským školám. Česká média již mají jasno a stopy prý vedou do Ruska, přičemž prý by se mohlo jednat o novou formu hybridní ruské války proti ČR a Slovensku. Texty výhrůžek prý původně byly napsány v ruštině a potom byly automatizovaně a s chybami přeloženy do češtiny a slovenštiny. Jazykoví odborníci už mají podle Seznam Zprávy [1] dokonce jasno, že původní texty nebyly ukrajinské, ale ruské. Teprve z nich potom byly přeloženy do češtiny a slovenštiny.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/bombove-vyhruzky-ceskym-a-slovenskym-skolam-jsou-podle-ruskych-novinaru-dalsi-zpravodajskou-hrou-proti-rusku-v-odvete-za-putinuv-azylovy-program-pro-obcany-zapadnich-zemi-vyhruzky-psali-dva-uprchli/

pův. článek vyšel: 9.9.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *