BlackRock, Vanguard a State Street mají zakázky na zničení i obnovu Ukrajiny současně!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

5.8.2024

BlackRock, Vanguard a State Street mají zakázky na zničení i obnovu Ukrajiny současně! Robert F. Kennedy bez servítků popsal transformaci USA na oligarchii! Trojice investičních žraloků ovládá 88% firem v žebříčku S&P 500 a shodou okolností agentura Standard & Poor’s právě poslala eurobondy Ukrajiny do defaultu! Výprodej a porcování Ukrajiny právě začalo spolu s pátečním krachem amerických trhů na Wall Street!

Kandidát na prezidenta Robert F. Kennedy Jr. poskytl rozhovor YouTube [1] kanálu Bussin’ with the Boys a kromě amerických reálií se dostalo i na velice zásadní a výbušné téma Ukrajiny a činnosti BlackRock v USA. Podle Kennedyho totiž tato investiční firma spolu s Vanguard a State Street tvoří ve skutečnosti trojici investičních žraloků, kteří vlastnicky ovládají 88% firem v žebříčku S&P 500 a vlastní většinu amerických zbrojovek.

Všechny tři firmy jsou samozřejmě členy Pařížského klubu věřitelů Ukrajiny a podle Kennedyho vlastní zakázky jak na zničení Ukrajiny skrze vyzbrojování od zbrojovek, které tyto 3 firmy ovládají, ale i zakázky na následnou poválečnou obnovu Ukrajiny. Doslova to funguje tak, že nejprve tyto 3 firmy pomohou Ukrajinu úplně zničit tím, že jí poskytnou zbraně a zbrojní úvěry na své vlastní zničení v boji s Rusy, a potom následně poskytnou Ukrajině peníze na její obnovu a rekonstrukci po válce.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/blackrock-vanguard-a-state-street-maji-zakazky-na-zniceni-i-obnovu-ukrajiny-soucasne-robert-f-kennedy-bez-servitku-popsal-transformaci-usa-na-oligarchii/

pův. článek vyšel: 4.8.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *