Babišova nová europarlamentní frakce “Patrioti pro Evropu” je konceptuálním procesem vytvoření platformy pro “přicházení” Donalda Trumpa do Evropy a pro změnu politiky EU!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

7.7.2024

Babišova nová europarlamentní frakce “Patrioti pro Evropu” je konceptuálním procesem vytvoření platformy pro “přicházení” Donalda Trumpa do Evropy a pro změnu politiky EU! Spolu s odpisem USA přichází i odpis současné EU jako nemocného orgánu v těle umírajícího systému Pax Americana pod záminkou prosazování patriotismu!

Jak už jsem několikrát psal v článcích na Aeronetu a mnohokrát upozorňoval v pořadech na SVCS, proces odpisu USA a jeho systému Pax Americana bude velice úzce spojen s odpisem současné Evropské unie a systémového nastavení politiky, která se od roku 2014 plně amerikanizovala a bez jakýchkoliv zábran se EU transformovala do orgánu rozšířené americké unie.

Všechny procesy, které EU prosazuje po roce 2014 a od okamžiku Majdanu v Kyjevě, jsou plně pod kontrolou amerického národního prediktora, který navíc ovládl i takové původně globalistické organizace jako je SWIFT, Světová banka, Mezinárodní měnový fond a především skupina G7. A výsledkem hegemonizace USA v Evropě je válka na Ukrajině, kterou trpí hlavně Evropská unie a její ekonomika, průmysl, trhy a domácnosti.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/babisova-nova-europarlamentni-frakce-patrioti-pro-evropu-je-konceptualnim-procesem-vytvoreni-platformy-pro-prichazeni-donalda-trumpa-do-evropy-a-pro-zmenu-politiky-eu-spolu-s-odpisem-usa/

pův. článek vyšel: 1.7.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *