Až přijde čas, podám si ruku s Putinem a budeme spolu mluvit o míru!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

25.6.2024

Až přijde čas, podám si ruku s Putinem a budeme spolu mluvit o míru! Alexej Arestovič oznámil kandidaturu na prezidenta a prohlásil, že je třeba ruského prezidenta nevnímat jako nepřítele, ale dívat se na něj spíš jen jako na protivníka! Podle ruských novinářů je Arestovič “náhradník” a může to předznamenávat blízký konec Zelenského!

Největším problémem na Ukrajině už podle všeho není nedostatek munice, ani nedostatek vojáků, ale chybějící legitimní prezident. Od 20. května tohoto roku již nemá Ukrajina legitimního prezidenta, ale ukrajinský parlament v rozporu s Ústavou ponechává u moci Volodymyra Zelenského, a to na základě usnesení poslanců. V době válečného stavu zůstávají ve funkcích na Ukrajině státní úředníci a rovněž starostové, kterým se prodlužuje mandát po dobu válečného stavu.

Problém je v tom, že ukrajinský zákon o mobilizaci a o válečném stavu nijak neupravuje funkci prezidenta, který je volen pouze a jedině podle ústavního zákona. A ke změně Ústavy není v ukrajinském parlamentu dostatek hlasů. Zelenský tak již není prezidentem, ale po 20. květnu se drží u moci na základě usnesení parlamentu. Tim se ze Zelenského stal diktátor, kterého u moci drží bez voleb parlament. V podstatě tedy došlo v Kyjevě k palácovému puči, kdy parlament uchvátil moc od občanů, kterým byly odepřeny volby prezidenta.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/az-prijde-cas-podam-si-ruku-s-putinem-a-budeme-spolu-mluvit-o-miru-alexej-arestovic-oznamil-kandidaturu-na-prezidenta-a-prohlasil-ze-je-treba-ruskeho-prezidenta-nevnimat-jako-nepritele/

článek vyšel: 23.6.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *