AstraZeneca a WHO se snaží přesvědčit lékaře, že nemoci jsou způsobeny globálním oteplováním

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

21.10.2024

Lékařské fakulty po celé Evropě mají podlehnout indoktrinaci lživou klimatickou propagandou. Mnohé nemoci mají být svedeny na – ve skutečnosti neexistující – „změnu klimatu způsobenou přílišnou produkcí CO2.“

Zde se tedy schází dva obory, kde je již věda postavena na vedlejší kolej a přijatelná je pouze propaganda, která vyhovuje agendě – a především těm, kteří na ní vydělávají miliardy.

Zdravotnictví již nejpozději od Covidu (ale spíše od doby, kdy jej před více než 100 lety „převzali“ Rockefellerové) není o vědecké diskuzi a důkazech, ale pouze o propagandě, jak jsme mohli vidět v případě experimentálních genových injekcí.

A klimatická agenda se nám již nejméně půl století snaží podsouvat předpovědi, které se zpravidla nesplní, nicméně přesto se může pokračovat dál, protože oponenti jsou i zde umlčeni.

Další degradace školství – tentokrát vysokého – nastane právě se zavedením klimatické agendy na lékařské fakulty. Nyní jde údajně zejména o nemoci přenášené komáry, které se údajně znovu dostávají do Evropy.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/astrazeneca-a-who-se-snazi-presvedcit-lekare-ze-nemoci-jsou-zpusobeny-globalnim-oteplovanim/

pův. článek vyšel: 21.10.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *