Analýza zahajovacího ceremoniálu LOH 2024 potvrzuje, že jsme byli svědky satanistického okultního ceremoniálu k uctění Molocha a oznámení příjezdu 4. jezdce Apokalypsy před vypuknutím III. sv. války na území Evropy!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

1.8.2024

Analýza zahajovacího ceremoniálu LOH 2024 potvrzuje, že jsme byli svědky satanistického okultního ceremoniálu k uctění Molocha a oznámení příjezdu 4. jezdce Apokalypsy před vypuknutím III. sv. války na území Evropy! Znesvěcení obrazu Poslední večeře Páně! Olympijská vlajka vytažena vzhůru nohama! Marie Antoinette s useknutou hlavou avizovala, co čeká dnešní politiky po dokončení globalistické perestrojky?

Nikdo prakticky nepochyboval, že globalčiky na zahajovacím ceremoniálu další letní Olympiády předvedou znovu a opět další plejádu nechutných zvráceností, které mají v plánu s populací západní civilizace a tzv. západní hemisféry planety. Ovšem zahajovací ceremoniál Letních olympijských her (LOH) 2024 v Paříži vyrazil dech naprosto všem analytikům, protože tohle nečekal asi nikdo.

Celý ceremoniál byl totiž okultním spektáklem na oslavu satanismu a jeho zvrácených a převrácených hodnot. O příchodu Satana na Zemi se píše v různých církevních spisech a zdrojích v podstatě v souladu s tím, co je všeobecně známo, ale přesto člověka vyděsí, že se to doopravdy děje a najednou jsme toho svědky přímo v televizi v přenosu z největší globalistické sportovní akce.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/analyza-zahajovaciho-ceremonialu-loh-2024-potvrzuje-ze-jsme-byli-svedky-satanistickeho-okultniho-ceremonialu-k-ucteni-molocha-a-oznameni-prijezdu-4-jezdce-apokalypsy-pred-vypuknutim-iii-sv-valky/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *