Analytik Scott Ritter vylíčil, jak mu FBI vtrhla do domu pod záminkou, že porušuje americký zákon FARA a prý dostává úkoly a peníze od ruské RT a Sputniku!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

9.8.2024

Analytik Scott Ritter vylíčil, jak mu FBI vtrhla do domu pod záminkou, že porušuje americký zákon FARA a prý dostává úkoly a peníze od ruské RT a Sputniku! Agenti FBI mu dokonce prolezli jeho auta, jestli v nich není ruská špionážní technika nebo balíky peněz z Kremlu! Podle Rittera mu americká vláda vyhlásila válku proti jeho občanským svobodám garantovaným ústavou!

Bývalý zbrojní inspektor OSN a současný bezpečnostní analytik Scott Ritter zažil ve středu nepříjemné překvapení, když mu do domu vtrhli agenti FBI s příkazem k domovní prohlídce. Agenti prý disponovali podezřením, že Scott Ritter porušuje americký zákon o registraci zahraničních agentů (FARA), protože často vystupuje na ruských médiích RT a Sputnik, kterým poskytuje rozhovory a videa, za která prý potom dostává zaplaceno v podobě honorářů. Problém prý spočívá v tom, že obě ruská média financovaná ruskou vládou ho prý napřímo úkolují, co má říkat, o čem má mluvit, a že je přímo placen za to, aby manipuloval americkou veřejností.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/analytik-scott-ritter-vylicil-jak-mu-fbi-vtrhla-do-domu-pod-zaminkou-ze-porusuje-americky-zakon-fara-a-pry-dostava-ukoly-a-penize-od-ruske-rt-a-sputniku-agenti-fbi-mu-dokonce-prolezli-jeho-auta/

pův. článek vyšel: 8.8.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *