Afričané okusují upálené opice a kvůli migraci se potom opičí neštovice šíří do Evropy! Globalisté chystají novou pandemii?

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

19.8.2024

Afričané okusují upálené opice a kvůli migraci se potom opičí neštovice šíří do Evropy! Globalisté chystají novou pandemii? Světová zdravotnická organizace varovala před novým kmenem Mpox, který se šíří kapénkami nakažené osoby stejně jako Covid-19! Válka na Ukrajině skončí porážkou Kyjeva a kolektivního Západu, Rusové vstoupili do Torecku, evakuace byla vyhlášena v Pokrovsku, Mirnogradu a Selidovu, takže je čas na novou pandemii a Total Control?

Globalisté už vědí, že válka na Ukrajině brzy skončí porážkou kolektivního Západu, a proto je nejvyšší čas vyhlásit novou pandemii s cílem uchovat a posílit řízení Total Control nad západní populací. Světová zdravotnická organizace totiž v polovině týdne vyhlásila stav ohrožení kvůli šíření nového kmenu viru Mpox, tedy opičích neštovic, která se z Afriky začaly šířit do Evropy.

Tento nový kmen je údajně zmutovaný, protože se šíří z člověka na člověka pomocí kapénkové nákazy, kromě tedy tradiční cesta šíření prostřednictvím doteku a pohlavním stykem. Virus se primárně nachází v opicích v Africe v tzv. dormantním, čili neaktivním stavu, protože virus se dokáže množit a šířit jen v těle člověka. Hlavním vektorem nákazy je konzumace opičího masa, a to především mezi africkými domorodci a místní chudinou. Video níže zachycuje skupinu Afričanů, jak okusují upálenou opici.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/africane-okusuji-upalene-opice-a-kvuli-migraci-se-potom-opici-nestovice-siri-do-evropy-globaliste-chystaji-novou-pandemii-svetova-zdravotnicka-organizace-varovala-pred-novym-kmenem-mpox/

pův. článek vyšel: 18.8.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *