, ,

31.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉Destruktivní politika Západu. Tohle by si měl vyslechnout každý občan EVROPY, projev Viktora Orbána!!!

📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.07.2024, The Economic Ti, Roman Kirsch: EVROPANÉ BY MĚLI OPĚT „NABÝT SVÝCH SMYSLŮ (KTERÉ JIŽ ZTRATILA), NEŽ BUDE PŘÍLIŠ POZDĚ“: MAĎARSKÝ PREMIÉR VIKTOR ORBÁN VARUJE PŘED ZÁNIKEM EVROPSKÉ UNIE… 👍 👍 👍

 

Viktor Orbán: „Čas je na straně mírové politiky. Ukrajinci již tomu porozuměli, nyní jenom Evropané by se měli vrátit ke svým smyslům, které ztratili, chovají se jak smyslů zbavení, předtím, než bude příliš pozdě. Trump, republikánský kandidát na prezidenta ve Spojených státech amerických, je před branami. Pokud Evropa nepřepne na politiku míru do doby Amerických voleb, tak potom po Trumpovom vítězství bude muset Evropa uznat svoji porážku v ostudě a převzetí odpovědnosti za svoji politiku. Sama Evropa bude muset přijmout zodpovědnost za tu svoji špatnou politiku.“

Maďarský předseda vlády Viktor Orbán 27.7.2024 prohlásil, že Ruské vedení je „hyper racionální“. Také předpověděl, že Ukrajiny by se nikdy neměla připojit k Evropské unii. Orbán v Rumunsku nastínil budoucí posun v globální moci, od iracionálního západu směrem k Asií a Rusku.

Viktor Orbán: „To, o čem hovořím a čemu teď čelíme je aktuální změna světového systému. A to je proces začínající ve směru od Asie. Abych to řekl jasně a primitivně, v těch příštích dlouhých dekádách, možná stoletích, protože predošlý světový systém přetrvával 500 let, tak Asie bude dominantní centrem světa, Čína, Indie, Pákistán, Indonésie a tak dále. Tam bude centrum moci. Dokonce nyní Západ vydal svoji instrukci, že svět by měl zaujmout postoj proti Rusku a postoj Západu na morální bázi. V kontrastu k tomu, realita se stala, že každý pomalu podporuje Rusko. Že Čína a Severní Korea to dělají, není asi překvapení. Znajíce Iránskou historii a jeho vztahy s Ruskem, tak i Irán dělá něco překvapivého. Ale fakt, že Indie, což Západní svět nazývá největší demokracii a také nejlidnatější demokracii je také na straně Ruska v závěrečné fázi. Skutečnost, že Turecko odmítá přijmout Západní morálku, založenou na očekáváních, dokonce i pokud je to člen NATO, tak to je překvapivé. A fakt, že muslimský svět vidí Ruko jako partnera spíše než nepřítele, tak je úplně neočekávané. Válka odhalila fakt, že největší problém v současném světě je slabost a desintegrace Západu. Samozřejmě, že Západní média to nezveřejňují, netvrdí. Na Západě prohlašují, že největší nebezpečí na světe je problém Ruska a nebezpečí je co reprezentuje Rusko, to je chyba. Rusko je příliš velké ve srovnání se svou populaci, a navíc je po hyper racionálním vedením. Je tam skutečné vedení. Není na tom nic tajemného, jak to dělá, vždycky následuje svoje zájmy, proto je srozumitelné a předpověditelné. Na druhé straně, chování Západu, jak to může být jasné z mých dosavadních slov, není pochopitelné. Západ není předpověditelný, Západní chování není racionální a nemůže zvládnou tuto situaci. Táto Západní měkká moc se stala Ruskou měkkou moci, protože LGBTQ je nyní klíčem k šíření Západních hodnot. A každý, kdo nepřímá politiku LGBTQ, je označen, jako zpátečník v Západním světě. To je to, co nevím, jestli Vy věnujete vůbec tomu pozornost, ale já myslím, že je jasné, že země jako Ukrajina, Tchaj-wan a Japonsko adoptovali LGBTQ, politiku a ta práva během, posledních 6. měsíců, jestli tomu věnujete pozornost, kam to směřuje. Avšak svět nesouhlasí s tímto. A jako výsledek, je to Putinova nejsilnější taktická zbraň dnes, tak to zavádění LGBTQ na Západě, tak oni tomu odolávají. A dokonce, je to Rusko, jako nejsilnější mezinárodní vzor a proto, jako bumerang, tak bývalá Západní měkká moc není transformovaná do Ruské měkké moci. Čas je na straně mírové politiky, Ukrajinci již to pochopili, nyní jenom Evropané by se měli vrátit ke svým smyslům, které ztratili a to dříve, než bude pozdě. Trump, jako republikánský prezidentský kandidát, je před branami, pokud Evropa nepřepne na politiku míru do amerických voleb. Pak už jsi může jenom uvědomit svoji porážku, ostudu a přímou zodpovědnost za svoji politiku.:

 

https://youtu.be/c7cri-g97Y4?si=4L9EAXGjSUs9W97i

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *