, ,

31.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉 PLUK AZOV V PRAZE: PODEZŘENÍ. PŘIŠLI PRO DEZERTÉRY? ZASÁHNE POLICIE? VŘE TO!!!👹

31.07.2024: RANNÍ ZPRÁVY: PLUK AZOV V PRAZE: PODEZŘENÍ. PŘIŠLI PRO DEZERTÉRY? ZASÁHNE POLICIE? VŘE TO!!!👹     

❤️ „Příběh je základním principem myšlení.“ – Mark Turner

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️💣30. července 2024: 16:45: PLUK AZOV V PRAZE: PODEZŘENÍ. PŘIŠLI PRO DEZERTÉRY? ZASÁHNE POLICIE? VŘE TO!!!👹

 

Evropské turné ukrajinských bojovníků z uskupení Azov se smrsklo.

👉 Berlín, Kolín nad Rýnem a další evropská města akci vystavila stopku.

👉 PRAHA NIKOLI 👺.

PL se zeptaly českých politiků, co si myslí o akci skupiny kritizované za inklinaci k nacistické ideologii.

ParlamentníListy.cz: Opakovaně informovaly o chystaném turné ukrajinských bojovníků z praporu Azov po Evropě, kde jedna ze zastávek patří i české metropoli.

 

👉 Situace se v čase změnila a některá evropská města na západ od nás vystavila „Azovákům“ stopku! Zrušeno bylo jejich vystoupení v Berlíně, Kolíně nad Rýnem a nejspíš i v Bruselu nebo v Rotterdamu.

 

Podle dostupných informací se zdá, že AKCE DLE PLÁNU PROBĚHNE V ČESKÉ REPUBLICE A V LITVĚ.

ParlamentníListy.cz se zeptaly českých politiků, co říkají na to, že se v Praze akce tohoto typu uskuteční.

 

👉 Zabránit jejímu konání chce europoslankyně Kateřina Konečná, která vyzvala ministra Lipavského, aby se on a případně celá česká vláda proti akci ohradili a distancovali.

K ničemu takovému ale nedošlo.

 

👉 V odpovědi Lipavský 👺místo toho začal mluvit o Putinovi, sovětských tancích a roce 1968.

👉 „Kateřino, stačilo. Při čtení jsem zaváhal, za jaký stát jste to byla zvolena. Brzy si připomeneme výročí okupace sovětskými tanky. Ty stejné tanky nyní vraždí na Ukrajině a Putin by je rád viděl ještě dál. Jestli někdo napodobuje nacisty, vražděním a unášením dětí, je to Rusko,“ vzkázal Lipavský👺.

 

„Pan ministr LIPAVSKÝ NEUMÍ ČÍST, anebo nemá žádné argumenty proti tomu, co jsem mu napsala. Coby správný člen Fialovy asociální vlády umí jen nálepkovat👍,“ řekla PL Kateřina Konečná.

 

👉 Podle jejích slov není pochyb o tom, že V USKUPENÍ AZOV JSOU NEONACISTÉ A LIDÉ OBDIVUJÍCÍ HITLERA.

👉 „Azov založil neonacista Biletský, známý také jako Bílý vůdce. Jeden z bojovníků Azovu si například zapózoval v Osvětimi a měl přitom na sobě tričko s Hitlerovým citátem. Přímých důkazů je celá řada a mnoho z nich jsem uvedla v dopisu ministrovi Lipavskému,“ dodala.

 

„Význam a přínos akce neumím ohodnotit. Pokud jde o symboliku připomínající fašistické symboly, tak ta je na Ukrajině poměrně častá. Podle informací, které mám, se ale neváže k fašismu. Spíš k ukrajinskému nacionalismu. Koneckonců svastika má svůj původ v Himaláji. Akce mě nijak nepobuřuje,“ napsal redakci poslanec ODS Karel Krejza.

 

👉Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová míní, že by, pokud se akce uskuteční, měla zasáhnout policie. 👍

👉 „Je třeba si hlavně položit otázku, k čemu má podobné vystoupení, nad kterým je třeba se prokřižovat, vlastně sloužit, protože Azov není žádná taneční skupina.

👉 POPULARIZACI VÁLKY? VRAŽDĚNÍ? NACISMU? Umožnit propagaci něčeho podobně válečně zrůdného, NAVÍC Z CIZÍ ZEMĚ, na území vlastní země, je nejen za hranou vkusu a hrdosti, ale podle mého názoru i ZA HRANOU ZÁKONA.

V každém případě ten, kdo přijde Azovu tleskat, jako by šel tleskat Hitlerovi. A ještě za to platil vstupné. Pokud tomu tedy také jako sebevědomá země nezabráníme, doufám, že to bude policie přísně monitorovat, a bude-li třeba, tak zasáhne,“ reagovala senátorka.

 

👉Své obavy k akci vyjádřil senátor Zdeněk Hraba: Pokud vím, byla akce z původních prostor někam – neznámo kam – přesunuta prý z bezpečnostních důvodů. A pokud obavy či informace o ohrožení naší bezpečnosti jsou reálné, je jednoznačně na místě tuto akci uprostřed Evropy nepořádat. A dodám, že jakékoliv sympatie k nacismu jsou mi bytostně odporné. 👍

 

👉Poslanec SPD Jaroslav Foldyna se pozastavuje hlavně nad reakcí ministra zahraničí Lipavského na dopis šéfky KSČM Konečné.

👉 „LIPAVSKÝ ODPOVĚDĚL JAKO PRAVÝ PROTEKTORÁTNÍ MINISTR ZAHRANIČÍ.

👉Takto může odpovědět buď blb, nebo zaprodanec. Někdy je to dva v jednom. Piráti podporující neonacisty, to je ve světě rarita,“ sdělil Foldyna.

 

👉„Myslím, že naše ukrajinské spolu-skoroobčany nepochybně čeká zážitek přímo srdcervoucí! Zvláště pak, když pořadatelská agentura pražského prostoru Endorfin na svém webu tuto akci výmluvně označuje jako ‚ÚNIKOVOU HRU‘.

👉Samotní členové pluku Azov svůj evropský zájezdový program nazývají „NAŠI LIDÉ JSOU VŠUDE, ANEB TŘETÍ ÚTOK V EVROPĚ“, 👺 a v anotaci show dokonce dojemně uvádějí, že mají starost o miliony Ukrajinců, kteří uprchli do zahraničí, ale stýská se jim po domově a rádi by se vrátili.

👉Že se jedná o evropský zátah na dezertéry zjevně pochopili asi už úplně všichni, s výjimkou 👺 našich hrdinných vládních pravdoláskařů, kteří výrazně zaostávají vždycky a ve všem. I ten komunismus ostatně ‚porazili‘ až v polovině listopadu 1989 – jako úplně poslední ze všech,“ sdělil redakci PL předseda Motoristů sobě Petr Macinka.

 

👉Podle poslance hnutí SPD Radovana Vícha by se stát měl od této události distancovat. „JE TO JASNÝ DŮKAZ PROBRUSELSKÉ A PROVÁLEČNÉ VLÁDY PETRA FIALY, jejíž zahraniční politika je vrcholem toho nejhoršího 👍.

👉Pluk Azov provádí dlouhodobě ta největší zvěrstva v rámci ukrajinského nacionalismu a neonacismu.

👉 Ostatně činnosti tohoto pluku v minulosti kritizoval mj. i Úřad vysokého komisaře OSN pro lidská práva, a ČESKÁ REPUBLIKA BY SE MĚLA OD JEJICH ČINNOSTI JASNĚ DISTANCOVAT, A NIKOLIV JE JEŠTĚ PODPOROVAT V RÁMCI VEŘEJNÝCH VYSTOUPENÍ. JE TO HANBA!“ uvedl Vích 👍.

 

👉 „V současné bezpečnostní situaci v Evropě bych podobnou akci u nás rozhodně nepodpořil,“ řekl předseda hnutí Přísaha Robert Šlachta.

 

👉Šéf Svobodných Libor Vondráček je přesvědčen, že i bojovníci pluku Azov mají právo na to říkat si, co chtějí 👺. „Držím se hesla: Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu hájit vaše právo to říkat. A stejně tak to platí i pro pluk Azov. Pokud jejich akce nefinancujeme z našich daní, tak mě netrápí, že se konají,“ řekl. 👺

 

👉 „Je to jedním slovem hanba. KOLOSÁLNÍ HANBA PRO PRAHU I CELOU ČESKOU REPUBLIKU A NESKUTEČNÁ FACKA VŠEM OBĚTEM NACISTICKÝCH ZVĚRSTEV, JAKOŽ K POZŮSTALÝM.

👉K dokonalosti chybí už jen to, aby se toto setkání konalo u památníku v Lidicích. To, že v sedmi z devíti měst bylo podobné vystoupení zrušeno, dokonale ilustruje fakt, že Česká republika v nekritické adoraci všeho ukrajinského klesá hlouběji než všechny ostatní evropské státy. 🙈

👉Uspořádat u nás dýchánek prokazatelně neonacistické vojenské jednotky, to považuji za zlomový okamžik v naší historii. Překročili jsme hranici, jejíž zdolání bych považoval ještě před třemi lety za nemožné.

👉FIALŮV REŽIM NÁM JASNĚ DOKÁZAL, ŽE UŽ SE NEŠTÍTÍ VŮBEC NIČEHO. ČESKÁ REPUBLIKA NAŠLA SVÉ NOVÉ MORÁLNÍ DNO,“ vzkázal šéf strany PRO Jindřich Rajchl 👍.

 

👉První místopředseda Trikolory Petr Štěpánek reagoval stručně. „JE TO PROTO, ŽE JSME DOPUSTILI, ŽE NÁM TU VLÁDNE EXTREMISTICKÁ VERBEŽ, LOKAJŠTÍ PACHOLCI,“ sdělil 👍.

 

https://www.parlamentnilisty.cz/politika/poslanecka-snemovna/Pluk-Azov-v-Praze-Podezreni-Prisli-pro-dezertery-Zasahne-policie-Vre-to-759228

 

 

 

📌🐛🦗 🐛🦗30. července 2024: PROPAGANDISTÉ TVRDÍ, ŽE KDYŽ BUDETE JÍST HMYZ, ZACHRÁNÍTE KLIMA, COŽ JE VLASTNĚ HLAVNÍM ZDŮVODNĚNÍM TVRZENÍ, ŽE LIDSTVO MUSÍ PŘEJÍT NA ZCELA JINÝ DRUH BÍLKOVIN – OD MASA MLÉKA A VAJEC NA JEJICH PRŮMYSLOVĚ VYRÁBĚNÉ UMĚLÉ NÁHRAŽKY A HMYZ. 🤮

Jde o propagandu, která je lživá od začátku do konce – tedy jak ohledně tvrzení o údajném zachraňování klimatu, tak co se týká propagace náhradních zdrojů bílkovin jako „zdraví prospěšné stravy.“

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/vedci-varuji-konzumace-hmyzu-muze-zpusobit-onemocneni-a-nedostatek-vitaminu/

 

 

📌30. července 2024: TENISOVÁ SUPERSTAR NOVAK DJOKOVIČ PŘEDVÁDÍ SVŮJ KŘÍŽ UPROSTŘED KONTROVERZE OHLEDNĚ ZAHAJOVACÍHO CEREMONIÁLU V PAŘÍŽI 👍

 

Tenisová superstar Novak Djokovič učinil prohlášení ve svém prvním zápase na olympijských hrách v Paříži nápadným zobrazením kříže. Tato akce přišla v návaznosti na kontroverze kolem zahajovacího ceremoniálu akce, který vyvolal vzrušené reakce kvůli zobrazení Ježíšovy poslední večeře a další zhýralosti.

 

Zejména Djokovičovo odmítnutí očkování proti Covidu, rozhodnutí, které vedlo k významným finančním ztrátám, bylo také předmětem diskuse. „Než jsem se stal sportovcem, jsem ortodoxním křesťanem,“ řekl Djokovič.

https://t.me/absurdnisvet/76874

 

 

📌30. července 2024: NĚMECKÁ EUROPOSLANKYNĚ CHRISTINE ANDERSON: „VŽDY ŠLO O LÁMÁNÍ LIDÍ, NEŠLO O ZDRAVÍ, CHTĚLI VĚDĚT, KAM AŽ MOHOU ZAJÍT, JAK DALEKO MOHOU LIDEM BRÁT PRÁVA.“ 👍

 

„Mluvilo se o tom, že pokud nedostanete toto očkování mRNA, musíte si zaplatit vlastní lékařskou péči, protože jste za ni odpovědní.“

Uvažovalo se dokonce o tom, že se neočkované lidi vůbec neléčí. To je to, z čeho se totalitarismus skládá: vylučovat lidi, dělat z nich obětní beránky, zesměšňovat je. Jeden vysoce postavený německý politik zašel dokonce tak daleko, že prohlásil, že neočkovaní lidé nemají Vánoce slavit vůbec…“ 👺

https://t.me/absurdnisvet/76875

 

 

📌30. července 2024: NOCTIS DRAVEN: PROČ SE ELON MUSK TAK ZAJÍMÁ O VENEZUELU?

 

Jaký tam má zájem? Proč se o to média tak zajímají? Proč se nás tak usilovně snaží přesvědčit, že venezuelské volby byly zmanipulované, když o svých vlastních zmanipulovaných volbách tak neinformují?

 

Proč je tady takový zájem? Možná proto, že Elon je velmi bohatý muž, který má zájem o venezuelské zdroje, možná proto, že Elon se klaní Izraeli a chce, aby ve světě vládl každý možný sionista. Možná má Elon osobní zájem o tuto zemi. Možná chtějí USA využít i venezuelské surovinové zásoby.

Možná.

https://t.me/absurdnisvet/76877

 

 

📌💉🎚️30. července 2024: CO BY MOHLO BÝT PŘÍČINOU, ZAJÍMALO BY MĚ?

 

Podle předního onkologa Dr. Williama Makise, který říká, že někteří z jeho mladých a zdravých pacientů zemřeli „dny nebo dokonce hodiny“ po diagnóze, explodují na celém světě vzácné druhy rakoviny.

 

https://thepeoplesvoice.tv/fully-vaccinated-fox-news-reporter-and-wife-announce-they-both-have-turbo-cancer/

 

 

📌30. července 2024: DONALD TRUMP ŘÍKÁ, ŽE ZAHAJOVACÍ CEREMONIÁL OLYMPIJSKÝCH HER JE „OSTUDA“. https://x.com/BRICSinfo/status/1818137507415949586?t=SoonTIbRZ_96Bq5Aaztdzg&s=09

 

 

📌30. července 2024: 🔥🔥🔥🔥 IZRAEL PROVEDL PŘESNÝ ÚDER LETECTVA NA BEJRÚT. BYL ZABIT VYSOCE POSTAVENÝ VELITEL HIZBALLÁHU HADŽI MOHSAN.

USA předtím nabídly za informace o něm 5 milionů dolarů. K odpovědnosti se přihlásila izraelská armáda a potvrdila zabití druhé nejdůležitější osoby v Hizballáhu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28057

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30. července 2024: Xaver, FILIP TUREK: „VEZMEME SI ZEMI ZPĚT. PŘÍSNĚ TAJNÉ…“

 

https://www.youtube.com/live/REFc29lzNR4?si=5gWmqZH4s7KTf-WA

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 31.07.2024“:

➡️☭☆ Izraelská armáda uvedla, že provedla úder v Bejrútu proti veliteli „odpovědnému za zabíjení izraelských civilistů“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Síly Severní flotily nasazené v rámci rozsáhlého cvičení ruského námořnictva

Severomorští vojáci zdokonalují svůj bojový výcvik, aby odrazili útok zesměšňovaného nepřítele na cvičištích v Barentsově moři.

Jako první vyrazily na moře základní minolovky „Kolomna“ a „Solovecký Yunga“ jako součást skupiny pro odminování lodí, po nich následovaly malé protiponorkové lodě „Brest“ a „Snežnogorsk“. Rozmístění námořní úderné skupiny naznačil raketový křižník Maršál Ustinov. Víceúčelové ponorky také vstoupily do bojových výcvikových střelnic.

Během praktického výcviku absolvují námořníci několik desítek bojových cvičení.

V blízké budoucnosti se lodě a plavidla arktické expediční skupiny připojí k různorodým silám Severní flotily.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Volodin se setkal s íránským prezidentem Masoudem Pezeshkianem a předal mu blahopřání k nástupu do úřadu a vřelá slova pozdravu od Putina.

Volodin se předtím zúčastnil inauguračního ceremoniálu zvoleného prezidenta v Teheránu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V německém Ratzeburgu se zřítila střecha supermarketu a hasiči to klasifikují jako „událost s velkým počtem obětí“, píší noviny Lübecker Nachrichten.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Izraelský ministr obrany Galant po úderu na Bejrút řekl, že Hizballáh „překročil červenou čáru“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Pod spolehlivou ochranou těžké vojenské techniky

📍 Směr Doněck

Průzkumná skupina pomocí UAV objevila v lesní oblasti pevnost čety ukrajinských ozbrojených sil. K jeho dobytí a zničení byla vyslána útočná jednotka podporovaná obrněnou skupinou na tancích T-80 a bojových vozidlech pěchoty BMP-2.

Po přiblížení se k nepříteli na něj posádky bojových vozidel zahájily silnou palbu. Poté vstoupil do akce útočný letoun, jehož profesionalita a odhodlání jim umožnilo rychle obsadit obranné pozice nepřítele.

V důsledku bojů bylo zničeno velké množství personálu ukrajinských ozbrojených sil a ukořistěné zbraně byly ukořistěny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Čína nikdy nezasahovala a nehodlá zasahovat do amerických voleb, uvedlo čínské ministerstvo zahraničí.

Americká národní rozvědka dříve uvedla, že Rusko, Čína a Írán se snaží ovlivnit výsledek prezidentských voleb ve Spojených státech.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *