, ,

30.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🟥NEJVÍC UKRAJINCŮ ZDRHLO K ZLÉMU☭☆ RUSOVI!!!

30.09.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: 🟥NEJVÍC UKRAJINCŮ ZDRHLO K ZLÉMU☭☆ RUSOVI!!!

 

📌 🏦💵💰 30. září 2024: Basel III Endgame: Poslední tlak na bankovní stabilitu 🚨

 

👉 Federální rezervní systém právě oznámil několik vážných zpráv:

Od 1. října budou muset velké banky splnit nové individuální kapitálové požadavky. Tyto požadavky mají zajistit, aby banky měly dostatek likvidity na překonání finančních bouří.

 

ALE JE TOHO VÍC A VŠECHNO TO SOUVISÍ S BASEL III A BANKOU PRO MEZINÁRODNÍ PLATBY (BIS).

 

👉 Basel III Endgame je globální regulační rámec, jehož cílem je posílit kapitálové požadavky pro banky a zajistit, aby banky měly dostatek vysoce kvalitního kapitálu (jako je hotovost a státní dluhopisy) ke krytí potenciálních ztrát.

BIS, centrální banka centrálních bank, vedla tento rámec a zajistila, aby banky po celém světě splňovaly minimální standardy likvidity.

Proč? Aby se předešlo další finanční krizi jako v roce 2008.

 

👉 ALE TADY JE TO HLAVNÍ: Pokud banky nesplní tyto kapitálové požadavky, budou se na ně automaticky vztahovat limity na dividendy a bonusy, a – což je horší – by to mohlo vyvolat ztrátu důvěry, která by mohla vést k potenciálnímu pádu banky.

 

👉Nejnovější krok Fedu je součástí tohoto širšího tlaku na zajištění stability. Kapitálové požadavky každé banky jsou založeny na přísných zátěžových testech, které berou v úvahu vše od ekonomického poklesu po operační rizika.

 

👉 Co se ale stane, když banka nemá dostatek likvidity?

Mohla by nastat panika, výběry a možná dominový efekt, který otřese celým finančním systémem!!!

 

👉 Čím více se blíží finále Basel III, tím více je v sázce. Pochopení těchto změn není důležité jen pro bankéře – je zásadní pro každého, kdo investuje do finanční budoucnosti.

 

https://x.com/echodatruth/status/1829534547823804927?s=46&t=DHbtpKhepwu39RBajiQq3g

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 30. září 2024: BUĎTE PŘIPRAVENI – V ÚTERÝ. 1. ŘÍJNA 2024:

 

🟥 · US Inc. Corp. bude rozpuštěn, fiat měnový systém skončí a vláda USA Inc. bude uzavřena. Soukromě vlastněný Federální rezervní systém a IRS se zavírají. Finanční rok se chýlí ke konci a společnost je od roku 2008 v úpadku. Žádné schvalování rozpočtu Kongresu, jen to běží naplno za fiat dolar.

 

🟥 · Blackrock of the Cabal – finanční odnož hlubokého státu, která ovládá více bohatství než celé národy – již vyhlásila bankrot.

 

🟥 · 45 000 pracovníků ILA ve velkých přístavech bude stávkovat, protože odbory prosazují zvýšení mezd o 77 %. Polovina amerického zboží se pohybuje těmito přístavy. Každý den stávky bude trvat týden, než se zotaví, což způsobí značné narušení dodavatelského řetězce. Zásobte se zbožím.

 

🟥 · Všechny banky po celém světě, které nedodržují Basel III (jejich prostředky jsou kryty zlatem), budou uzavřeny. Předpisy Basel III by mohly změnit trh s nemovitostmi bezprecedentním způsobem.

 

🟥 · Během prvního říjnového týdne systém nouzového vysílání aktivuje a nepřetržitě vysílá dokumenty o stavu světa.

 

🟥 · S aktivací QFS se vlády, jak je známe, zmenší o 90–95 %. Pokud se nové volby nebudou konat do 60 dnů, kontrolu převezme armáda Global Alliance. Zapomeňte na listopadové volby. Nedějí se, ne v této časové ose.

 

🟥 · Prezident Trump a Globální vojenská aliance provedli největší bodavou operaci v historii. Vojenské síly se mobilizují po celém světě – v USA, Kanadě, Spojeném království, EU i mimo ni. Zapojeno je více než 80 zemí. Toto není cvičení. Zatkli a soudili už přes půl milionu světových elit – zločiny proti lidskosti. Tito zločinci, kteří loví děti světa, budou postaveni před soud, a to nebude nic hezkého.

 

🟥 · NESARA GESARA začíná, když země po celém světě aktivují kvantový finanční systém krytý zlatem/aktivy a resetují globální měnu. Země BRICS povedou největší transfer bohatství v historii. 134 zemí opouští fiat americký dolar a přechází na měny kryté zlatem. Každá z těchto měn se obchoduje v poměru 1:1.

 

🟥 · Nová Republika Spojené státy americké zahájí svůj nový fiskální rok americkým dluhopisem krytým zlatem jako součást globálního měnového přechodu.

 

https://x.com/Official_MrPool/status/1840201424413577547

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️🟥30. září 2024: AKTUÁLNÍ NOVINKY:🟥VOJENSKÁ OKUPACE KONČÍ PŘED 5. LISTOPADEM!

 

🟥HODINY TIKAJÍ! TRUMPOVA VÁLKA PROTI KORUPCI, VOJENSKÝM TRIBUNÁLŮM A MASIVNÍM VOLEBNÍM PODVODŮM SE CHYSTÁ PROPUKNOUT.

 

👉S koncem zahraniční okupace před 5. listopadem dosahuje bitva o duši Ameriky svého vrcholu.

 

👉Přežije republika, nebo zavládne chaos?

 

👉Připravte se na konečné zúčtování!

 

👉Nejde jen o další volební cyklus. Tohle je válka – boj o přežití.

 

👉Všechno, co jste si mysleli, že víte, se brzy změní a pravda je mnohem šokující, než si kdokoli dokázal představit.

 

🟥OBAMOVA SMĚRNICE:

 

🟥SKRYTÁ SABOTÁŽ:

 

👉V červenci 2016 Obama v tichosti uzákonil PPD-40, krok, který si většina nevšimla. Ale nešlo jen o kontinuitu vlády – šlo o zajištění toho, aby zahraniční agenti zůstali pod kontrolou.

 

👉Tato směrnice byla aktivována pouhé čtyři dny před Trumpovou inaugurací.

 

👉Nebyl to poklidný přechod.

Byla to sabotáž Trumpovy administrativy, jejímž cílem bylo zajistit, aby stínové mocnosti nadále tahaly za nitky.

 

👉Trump vedl válku, která byla pro veřejnost neviditelná. V zákulisí bojoval o duši republiky.

 

👉Trumpovo vyhlášení války

od prvního dne jeho funkčního období

 

👉Trump je „válečný prezident“. Aktivoval PEADS (Presidential Emergency Action Documents) a připravil národ na bitvu.

 

👉Nebyl to jen politický boj – Trump čelil zakořeněnému, zkorumpovanému systému, který chřadl po celá desetiletí.

 

👉Trump nebojoval sám. Dosadil klíčové vojenské úředníky do mocenských pozic a zajistil obranu republiky. Jako součást protokolů COG

 

👉Trump dal vojenskou autoritu a pravomoc jednat na obranu ústavy.

 

👉Výkonné příkazy: Úder proti globální korupci Trumpovy výkonné příkazy 13818 a 13848 z roku 2017 byly průlomové.

 

👉Zaměřili se na korupci a zahraniční vměšování do voleb. Nebyl to ale jen domácí boj

 

🟥TRUMPOVY PŘÍKAZY ZASÁHLY GLOBÁLNÍ SÍŤ KORUPCE. MAJETEK BYL ZMRAZEN A GLOBÁLNÍ PAST SE DALA DO POHYBU.

 

🟥VOJENSKÉ SOUDY:

 

👉Konečně spravedlnost Zákon o vojenských tribunálech z roku 2006 umožnil Trumpovi stíhat závažné zločiny, jako je velezrada. Tyto tribunály nebyly pro parádu – byly vytvořeny, aby vypátraly zrádce ve vládě a zajistily rychlou spravedlnost.

 

👉Volební past: Rok 2020 nikdy nebyl tím, čím se zdálo, že rok 2020 nebyl normálními volbami. Byla to past nastražená Trumpovým týmem.

 

👉Vojenské zpravodajství vše zaznamenalo – každou manipulaci, každé podvodné hlasování. Podvodníci byli dopadeni při činu.

 

👉Volby byly zmanipulované, ale ne Trumpem – těmi, kdo chtěli svrhnout republiku. Armáda má nyní všechny důkazy, které potřebuje k zásahu.

 

🟥BIDENOVA ADMINISTRATIVA:

 

👉Jen show? Co když Bidenova administrativa není taková, jak se zdá? Zasvěcení říkají, že celá věc byla součástí vojenské strategie.

 

👉Zinscenovaná operace k odhalení zbývajících bažinových tvorů a jejich vylákání, zatímco armáda bude ovládat vše v zákulisí.

 

👉Konečné odpočítávání S odhalením volebního podvodu v roce 2020 začíná odpočítávání do 5. listopadu 2024.

Vyhoví Nejvyšší soud a armáda?

Republika je na pokraji.

Nejde jen o Trumpa – jde o ústavní republiku.

 

🟥PŘIPRAVTE SE. 20. ZÁŘÍ 2024

 

🟥VÝBUŠNÁ ODHALENÍ!

👉Odhalte temná tajemství FBI, CIA, NSA, DHS a Deep State, protože dochází k šokujícímu zatýkání a odhalení zlověstného sevření vojensko-průmyslového komplexu.

Pravda vychází najevo a oni ji nemohou zastavit!

 

👉Vím, že by mě to mohlo dostat do problémů, vzhledem k síle těchto organizací. Sledování, cenzura a zastrašování jsou jejich nástroje k umlčení těch z nás, kteří se odváží promluvit. Ale nenechám se umlčet.

Deep State to přehrál a lidé se probouzejí.

 

👉Po celá léta byl termín „Deep State“ zesměšňován jako konspirační teorie. Ale nenechte se mýlit – je skutečný.

🟥NENÍ TO FANTAZIE SPŘÁDANÁ BLUDNÝMI LIDMI; JE TO STÍNOVÁ VLÁDA, KTERÁ MÁ GLOBÁLNÍ MOC A OVLÁDÁ SPOLEČNOST PROSTŘEDNICTVÍM NEZODPOVĚDNÝCH AKTÉRŮ A TAJNÝCH DOHOD.

 

🟥KDO JE DEEP STATE?

 

👉Jsou to fašisté, zkorumpované elity a zlotřilí agenti, kteří se infiltrovali do nejvyšších pater moci.

👉Nebudou zvoleni.

👉Nejsou zodpovědní.

👉Jednají nad rámec zákona.

 

👉CIA, FBI, NSA, DHS a vojensko-průmyslový komplex jsou klíčovými hráči v tomto koordinovaném kontrolním systému řízeném bohatstvím elit k ochraně svých zájmů.

 

👉Nezodpovídají se nikomu kromě dobře financovaných vládců, kteří profitují z udržování lidstva v zotročení v iluzi demokracie.

 

👉Jsou zodpovědní za atentáty na JFK, MLK Jr., Malcolma X a další, kteří zpochybnili jejich vládu.

 

👉Svrhli vlády a rozdrtili opozici. Mučí a vězní pravdoláskaře, jako je Julian Assange, a nezastaví se před ničím, aby ochránili své sevření moci.

 

🟥ALE JEJICH ČAS PŘIJDE.

 

👉Zrušení hlubokého stavu je zásadní pro skutečnou svobodu.

👉Zatímco mnozí jsou stále slepí k rozsahu své korupce, každým dnem se odhaluje více. 👉Zprávy z podzemí odhalují jejich zločiny – obchodování s lidmi, pedofilii a satanské rituályoperující z hlubokých podzemních vojenských základen (DUMBS), kde jsou děti chovány pro zneužívání.

👉Tyto základny jsou ničeny v globální válce probíhající pod povrchem.

 

👉Děti, které Deep State obchoduje, jsou obětovány v satanských rituálech a pedofilních kroužcích, které se rozprostírají po celém světě.

👉Nejde jen o izolovaný skandál; JE TO ROZSÁHLÁ SÍŤ ZLA ZAHRNUJÍCÍ HOLLYWOOD, POLITIKY, BANKÉŘE A KNĚZE, S VATIKÁNEM NA VRCHOLU.

 

🟥KONTROLA DEEP STATE SE HROUTÍ A VÁLKA MEZI DOBREM A ZLEM SE ROZVÍJÍ PRÁVĚ TEĎ.

 

👉Výbuchy z podzemních bojů byly hlášeny po celém světě a signalizovaly likvidaci těchto operací. PLÁN NA ZATČENÍ NEBO POPRAVU KAŽDÉHO Z NICH JE V PLNÉM PROUDU A NIC HO NEMŮŽE ZASTAVIT.

 

👉Zoufale se snaží udržet si kontrolu pomocí mediální manipulace, propagandy a cenzury Big Tech, aby skryli pravdu.

👉Jak se ale probudí více lidí, domeček z karet se zhroutí.

👉Bohaté elity – Rothschildové, Rockefellerové a jejich lokajové – tahají za nitky, ale jejich den zúčtování se blíží.

 

🟥COVID-19 BYL JEN DALŠÍ TRIK K ŠÍŘENÍ STRACHU, ZNIČENÍ EKONOMIKY A UPEVNĚNÍ MOCI.

 

👉Přejmenovaná chřipka, stejně jako 9/11 a Sandy Hook, všechny jsou součástí jejich zinscenovaných podvodů, které nás mají rozdělit a oslabit.

 

🟥BILL GATES, OBAMOVI, CLINTONOVI A JEJICH KOLEGOVÉ LOUTKY NEJSOU NIC JINÉHO NEŽ PĚŠÁCI V MNOHEM VĚTŠÍ HŘE ORGANIZOVANÉ DEEP STATE.

 

https://t.me/JulianAssangeWiki

 

🟥FEDERÁLNÍ REZERVNÍ SYSTÉM, VATIKÁN, ILUMINÁTI A BILDERBERG GROUP OVLÁDAJÍ SVĚT prostřednictvím padělaných peněz, Big Pharma a lidského utrpení.

Jsou to uctívači Satana, kteří vymývají mozky veřejnosti a podmiňují nás prostřednictvím filmů, hudby a médií plných skryté symboliky.

 

👉Jejich síť lží a podvodů byla utkána po staletí. Ale poslední bitva je za námi.

👉Zánik Deep State je nevyhnutelný. Pravda vyjde najevo a spravedlnost zvítězí.

 

https://t.me/JulianAssangeWiki

 

 

 

📌29. září 2024: BÝVALÝ MINISTER OBRANY A SÚČASNÝ ŠÉF DEMOKRATOV 👺JAROSLAV NAĎ UŽ ASI ZABUDOL, AKO „ÚSPEŠNE“ FUNGOVAL ŠTÁT, KEĎ BOL VO VLÁDE ON A RÁD BY SKRÁTIL VOLEBNÉ OBDOBIE VLÁDY ROBERTA FICA.

((Ti sa nedokážu zmieriť s tým, že prehrali v demokratických volbách na plnej čiare. To čo predvádzajú, je humus na plnej čiare!!!))

https://t.me/to_je_nas_svet/29532

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.09.2024, VOLNÝblog, Jana Hrušková: PROČ SE DNES POUŽÍVAJÍ MANIPULUJÍCÍ TECHNIKY, A JAKÉ VLASTNĚ JSOU?

 

ZAMYŠLENÍ NAD TÍM, ČEMU VĚŘÍME, ANEBO JSME NUCENI VĚŘIT, A VŮBEC PROČ SI VZÁJEMNĚ LŽEME.

 

Anebo uvedené manipulační techniky jsou jen tak pro okrasu?

 

  • SAMPLING BIAS
  • CONFIRMATION BIAS
  • DATA DREDGING
  • JUMPING TO CONCLUSION
  • CHERRY PICKING
  • PUZZLE CODING
  • PROOF TEXT

#manipulace #tisk #web #tv #allatra #tvoriva #společnost #sekta #trolli #farma #sampling #bias #confirmation #data #dredging #jumping #conclusion #cherry #picking #puzzle #coding #proof #text #jahl #ludvik #vojtisek #novinar #cult #antikult #impakt #future #pravdavitezi #newbeginning @sledující

 

https://www.facebook.com/lubomir.zusti/posts/pro%C4%8D-se-dnes-pou%C5%BE%C3%ADvaj%C3%AD-manipuluj%C3%ADc%C3%AD-techniky-a-jak%C3%A9-vlastn%C4%9B-jsouzamy%C5%A1len%C3%AD-nad-t%C3%AD/4624062821151551/

 

 

📌29. září 2024:🟥NEJVÍC UKRAJINCŮ ZDRHLO K ZLÉMU☭☆ RUSOVI!!! 🙈😂👍

 

DO EVROPY DORAZILO CELKEM UKRAJINCŮ = 7 822 309!!!

☭☆Rusko: 2 852 395

Polsko: 1 489 155

Německo: 1 019 789

Česká republika: 458 679

Itálie: 171 546

Španělsko: 151 786

Turecko: 145 000

Bulharsko 144 018

  1. Británie: 141 500

Francie: 118 994

Slovensko: 100 041

Zbytek Evropy: < 100 000

https://t.me/to_je_nas_svet/29533

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️29. září 2024: ZÁPAD ZNEUŽÍVÁ SITUACE NA UKRAJINĚ K VLASTNÍM PLÁNŮM A POTŘEBÁM.

 

Touha po rozebrání Ruské federace a jejího značného bohatství drtí USA a Západní Evropu už minimálně 2 století a ve vlnách se vrací chuť udělat něco pro naplnění svého snu.

To i přesto, že Rusové války neprohrávají.

 

PLÍŽIVÉ ROZŠIŘOVÁNÍ NATO už způsobilo posun k ruským hranicím a Ukrajina měla být dalším pootevřením dveří k Ruské federaci stejně, jako pokus o převrat v Bělorusku či zakomponování Pobaltí, Polska a dalších postsocialistických států do vojenského paktu vedeného Spojenými státy.

 

Rusové však po osmiletém váhání a přípravách řekli STOP a začali čistit svou bývalou svazovou republiku od zla namířeného proti vlastnímu národu.

 

Vladimír Putin i přes nenávist Západu udělal z Ruska opět významnou velmoc schopnou bránit své zájmy. Nejde jen o mohutný arzenál zbraní vzbuzující u logicky uvažujících lidí respekt, ale svůj podíl mají na významu této země i její velikost, ekonomika, diplomacie a nátura národa!!!

 

MŮŽETE SI O RUSKU MYSLET COKOLIV, ALE PŘEHLÍŽET TYTO ASPEKTY JE PODCEŇOVÁNÍM, KTERÉ ODKÁZALO ZÁPAD DO HLUBOKÉ KRIZE, JEJÍŽ DOPADY BUDOU JEŠTĚ TRAGICKÉ.

 

https://www.inadhled.live/uvaha-dne/liberalni-cast-zapadu-tu-valku-chce/

 

 

📌29. září 2024:⚠️IZRAEL STAHUJE TĚŽKOU TECHNIKU NA HRANICE S LIBANONEM.

SOCIÁLNÍ SÍTĚ ZVEŘEJŇUJÍ SNÍMKY IZRAELSKÝCH TANKŮ MERKAVA.

https://t.me/to_je_nas_svet/29536

 

 

📌♻️&☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️ 29. září 2024, 21:26, DMITRIJ KISELEV, MICHAIL ANTONOV: ♻️NĚMEČTÍ ZELENÍ ZRADILI ZELENOU MYŠLENKU:

 

👉 Tříleté působení německé strany Zelených u moci skončilo ohlušující ostudou. V roce 2021 vstoupili Zelení po výsledcích parlamentních voleb do tzv. „semaforové“ koalice a získali 6 ministerských portfolií.

 

👉 Nejodpornější z nich jsou samozřejmě německá ministryně zahraničí Annalena Baerbocková a ministr hospodářství Robert Habeck.

A je třeba říci, že vynaložili velké úsilí, aby snížili popularitu Zelených pod podstavec a upřímně řečeno zdiskreditovali humánní myšlenky ochrany přírody.

 

👉 Nedávné volby ve třech spolkových zemích skončily neúspěchem Zelených.

 

👉 V Durynsku získaly 3,2 %, v Braniborsku – 4,1 %. Podařilo se jim proniknout pouze do saského parlamentu s ostudným výsledkem 5,1 %.

 

👉 Na pozadí těchto skromných výsledků oznámilo vedení Strany zelených ve středu svou rezignaci. Řekli: „Je nutný reset.“

 

👉 Ve více než čtyřicetileté historii pobytu Zelených v různých mocenských strukturách v Německu se málokomu podařilo způsobit zemi a obyčejným Němcům takovou škodu jako v posledních třech letech.

 

👉 V loňském roce se německá ekonomika dostala do červených čísel o 0,3 %. Růst cen energií byl tak rychlý, že ekonomika lokomotivní země Evropy ztratila svou konkurenceschopnost.

 

♻️Posedlost Zelených zbavit se jaderných elektráren vedla k tomu, že Německo loni na jaře uzavřelo poslední tři jaderné elektrárny, které v zemi zajišťovaly až 6 % výroby elektřiny. Mimochodem, v sousední Francii plánují rozvíjet jadernou energetiku a do 10 let postavit dalších 6 energetických bloků. A Německo, hned druhý den po uzavření jaderné elektrárny, prudce zvýšilo dovoz elektřiny. Některé začaly pocházet z francouzských jaderných elektráren a dalším zdrojem byly polské uhelné elektrárny.

 

♻️Kde je zelenější?

 

👉 Sázka Zelených na obnovitelné zdroje energie nevyšla. Ukázalo se, že větrné turbíny a solární panely fungují pouze tehdy, když fouká vítr a svítí slunce. Například v létě 2021 v důsledku klidu, který nastal, prudce klesla výroba elektřiny z větru. Na souši o více než 20 %, na moři o 16 %. To se nejednou opakovalo, což pohřbilo plány zeleného vicekancléře Roberta Habecka dosáhnout do roku 2030 80 % výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů.

 

👉 Pole, kde stojí větrné turbíny, se stávají pro zvířata nevhodnými. Hlodavci, hadi, ptáci, netopýři a malí predátoři zde hromadně umírají. Stovky tisíc ptáků se zřítí na obří lopatky. Prostě je nevidí. Větrné turbíny jsou na migrační trase obzvláště nebezpečné.

 

♻️CHTĚL BYCH SE ZEPTAT ZELENÝCH – JE TO SKUTEČNĚ NUTNÉ PRO ZÁCHRANU PLANETY?

 

♻️DALŠÍ POSEDLOSTÍ ZELENÝCH V NĚMECKU JE ZBAVIT SE RUSKÉHO PLYNU. VŠEMI MOŽNÝMI ZPŮSOBY BRÁNILI ZPROVOZNĚNÍ PLYNOVODŮ NORD STREAM.

 

👉 A když Američané na podzim roku 2022 vyhodili trubky do povětří, nevyjádřili sebemenší lítost. Ve skutečnosti teroristický útok na Nord Streams a bezmocné mlčení Zelených – to vše se stalo symbolickým kolapsem pseudoenvironmentalistů, odplatou za hloupost a rusofobii.

👉 Německých Zelených se nedotklo ani to, že V DŮSLEDKU SABOTÁŽE BYLO DO ATMOSFÉRY UVOLNĚNO OBROVSKÉ MNOŽSTVÍ METANU – 300 TISÍC TUN.

👉 NĚMEČTÍ ZELENÍ SE TAKÉ PŘÍLIŠ NESTARALI O TO, JAKÝ TO BUDE MÍT DOPAD NA HEJNA RYB, PLANKTONU NEBO POPULACI SVIŇUCH BALTSKÝCH.

👉 A ANI TO, ŽE NEDALEKO OD MÍSTA VÝBUCHU, V OBLASTI OSTROVA BORNHOLM, NA DNĚ BALTSKÉHO MOŘE, BYLY POTOPENY NĚMECKÉ CHEMICKÉ ZBRANĚ – GRANÁTY A KONTEJNERY A TISÍCE TUN YPERITU A ARSENU – netrápilo ani Baerbockovou ani Habecka.

 

👉 A stále tu byly důsledky nevalné energetické politiky německých Zelených. Stejný Nord Stream 1 dodal do Evropy 55 miliard metrů krychlových ruského plynu. Německo bez nich, bez jaderné energie a s vrtošivými větrnými turbínami, začalo horečně hledat nové zdroje.

 

👉 A zjistila, že americký zkapalněný plyn je třikrát dražší než ruský plyn. A uhlí. Bylo rozhodnuto o opětovném otevření dříve uzavřených uhelných tepelných elektráren. V Německu však existovaly plány přestat kouřit uhlím do roku 2038. Nevyšlo to. Na konci loňského roku se uhelné tepelné elektrárny podílely na veškeré výrobě elektřiny v zemi 33 %.

 

♻️Opět selhání. A všechny tyto experimenty na záchranu klimatu a „ochranu přírody“ stály obyčejné Němce draho. Ceny energií prudce vzrostly.

 

Pro mnoho rodin se zvýšení centů na elektřinu o více než 40 % za tři roky stalo neúnosnou zátěží.

 

👉 Když byla vytvořena koalice „semaforu“, průměrná německá tříčlenná rodina platila 3,7 tisíce eur (370 tisíc rublů) ročně za elektřinu a vytápění. A tuto zimu – již 520 tisíc rublů – více než půl milionu, pokud s našimi penězi.

 

👉 MNOZÍ PŘESTALI VYTÁPĚT SVÉ DOMOVY I V ZIMĚ, MÉNĚ ČASTO SE MYJÍ A ŠETŘÍ ZA JÍDLO. A V PRŮMYSLU ZAČALA RYCHLÁ DEINDUSTRIALIZACE.

VELKÉ I MALÉ PODNIKY KRACHUJÍ A ZAVÍRAJÍ SE.

DOKONCE I PÝCHA NĚMECKÉHO AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU – KONCERN VOLKSWAGEN – OZNÁMILA PLÁNY NA UZAVŘENÍ DVOU ZÁVODŮ.

MNOHO PODNIKATELŮ OZNÁMILO SVŮJ ZÁMĚR PŘESUNOUT VÝROBU DO SPOJENÝCH STÁTŮ NEBO ČÍNY.

 

♻️Je to přirozený důsledek ukvapené zelené transformace v Německu, kdy se ekonomika stala obětí hloupého populismu Zelených a katastrofálního nedostatku profesionality v jejich řadách.

 

👉 Německý časopis Focus shrnul problém následovně – ne do obočí, ale do oka: „Německo už mnoho let provádí nejhloupější energetickou politiku na světě. Pod tímto titulkem vycházel v roce 2019 Wall Street Journal. Teprve nyní však chápeme, že jeho autoři měli 100% pravdu. Také já už dlouho varuji před důsledky energetické politiky zaslepené ideologií, jejíž bludy se nyní stávají stále zjevnějšími.

Nebezpečí další deindustrializace Německa je velmi velké, ale v době, kdy se naši politici začnou zajímat o varovné signály, bude příliš pozdě.“

 

A POSLEDNÍ VĚC. Obecně platí, že Zelení by z definice měli být nekompromisními pacifisty:

 

👉Válka není to nejužitečnější pro přírodu a pro všechny živé organismy obecně. Nemluvíme o jaderných zbraních nebo o porážce jaderných elektráren během vojenských operací. Ale z nějakého důvodu se němečtí Zelení znovu zrodili v notorické militaristy. Žena v domácnosti Baerbocková a spisovatelka knih pro děti Habecková jsou prostě jestřábi.

A o životní prostředí na Ukrajině se příliš nestarají. Je třeba říci, že tato nechutná transformace je viditelná pro voliče, a proto došlo k jejímu selhání. V důsledku toho hovoříme o zradě zelené myšlenky. Škoda – začali jsme dobře…

 

👉 Na německých sociálních sítích se šíří videoklip z volební kampaně Alternativa pro Německo. Během jeho natáčení nebyl nikdo zraněn: od textu až po videosekvenci – to vše je dílem umělé inteligence.

 

👉„Teď všechno začne – všechny je deportujeme“ – to je řešení problému nelegální migrace z pozice AfD.

 

👉 A obecně nezáleží na tom, že v praxi vše nebude fungovat tak snadno. Myšlenka zatýkání, nakládání letadel a posílání domů se blíží plus minus 30% Němců ve východním Německu.

  1. místo v Durynsku, 2. místo v Sasku a nyní v Braniborsku, kde Alternativa skončila se skóre přes 29 %. Skóre na výsledkové tabuli umožňuje krajní pravici dívat se na celou vládní koalici svrchu.

 

👉 „Tito lidé ničí Německo, to je třeba říci jasně: SPD a další vládnoucí strany jsou hrobaři Spolkové republiky Německo,“ říká spolupředsedkyně AfD Alice Weidelová.

 

Zdálo by se, že Scholzově straně, která drtivě prohrála volby ve dvou spolkových zemích za sebou, se podařilo pomstít ve třetím – v Braniborsku: sociální demokraté se stali prvními s více než 30% výsledkem. Zdá se tedy, že Scholz má důvod k dobré náladě.

 

👉 „Jsem velmi potěšen výsledkem voleb v Braniborsku, SPD se podařilo dosáhnout velmi dobrých výsledků, pro nás je to znamení, že vždy stojí za to bojovat, je důležité vždy zůstat jednotní a soustředění, to je to, co uděláme v nadcházejícím roce před spolkovými volbami do Spolkového sněmu,“ řekl kancléř.

 

👉 Faktem však je, že toto vítězství nic nepřidalo ani samotnému kancléři, který ztrácel podporu – veřejné mínění ho připisovalo populárnímu premiérovi Braniborska Dietmaru Woidkemu, který dokonce požádal svého stranického šéfa, aby se méně objevoval na akcích SPD při znovuzvolení. To je první věc. Za druhé, sociální demokraté nezískali nic nového – udrželi si pouze kontrolu nad regionem, kterému vládli již více než 30 let. No, hlavní je cena: bitva proti AfD byla ve skutečnosti zredukována na remízu kvůli úplnému zničení spojenců ve federální koalici.

 

👉 Matthias Nelke, člen Svobodné demokratické strany: „Výsledky posledních voleb byly zničující. Je čas s tím skoncovat, protože současná vláda nemá schopnost nic změnit. Tato vláda je na pokraji propasti a její práce musí skončit.“

 

👉 Volební strategie – všichni volíme SPD, abychom udrželi AfD mimo hru – vedla k úplnému zničení klasického liberalismu na východě Německa: v Braniborsku dělilo jeho nositele, Svobodné demokraty, pouhých 12 hlasů od toho, aby upadl do statistické chyby, ale výsledek – sedm desetin procenta – nutí stranu ministra financí Lindnera zvážit nejradikálnější možnosti chování.

 

👉 FDP diskutuje o vystoupení z koalice, kancléřka ztrácí podporu obyvatelstva, Zelení se rozpadají. Federální vláda je jen jeden krok od propasti.

 

👉 Včasné vyloučení z koalice, kterou podle průzkumů podporují pouze 3 procenta Němců, by mohlo umožnit Svobodným demokratům dostat se do Bundestagu v příštích federálních volbách. Diskutuje se o dvou datech – 29. říjnu a 14. listopadu – tedy před nebo po předložení rozpočtu na příští rok parlamentu. Dřívější datum odchodu je zaručeno, že vyvolá vládní krizi s vyhlídkou na předčasné federální volby, pozdější datum teoreticky umožní Scholzovi a Zeleným nadále existovat v podobě chybné menšinové vlády. Pro sociální demokraty je to určitě cesta do propasti. Na rozdíl od Zelených, pro které je všechno Boží rosou.

 

Omid Nouripour, spolupředseda strany Aliance 90/Zelení: „Výsledky voleb v Braniborsku jsou důkazem nejhlubší krize, které naše strana čelí za posledních deset let.“

 

Další spolupředsedkyně Ricarda Langová řekla: „Potřebujeme nové tváře, které stranu vyvedou z krize.“

 

♻️Zelení se do Braniborského Lantagu nedostali – mají jen něco málo přes 4 %. Rezignace vedení strany ale zatím vypadá jako symbolická akce bez pokračování – zbylí dva z federální vlády na tyto dva vrhají příliš hustý stín. Baerbock a Habeck, kteří se zatím zjevně nechystají odejít, není známo, kdy budou mít opět příležitost provádět své zelené experimenty s takovým materiálem jako klíčová země Evropské unie.

 

Musíme si v těchto těžkých časech položit otázku, co musíme jako zelení jako demokratické strany udělat jinak, abychom obnovili důvěru lidí v politiky,“ říká Burbock.

 

👉 Německá ministryně zahraničí jednou řekla, že ji nezajímají názory voličů – tímto nezlomným způsobem a chystá se „obnovit důvěru“, ačkoli se téměř 70 % Němců obává, že Bärbock zatáhne Německo do přímého konfliktu s Ruskem – ona sama s ní už dlouhou dobu vede osobní válku. To se ale z hlediska přímého dopadu na blaho voličů zatím nedá srovnávat s šílenstvím, které na něj rozpoutal ministr hospodářství Habaek.

 

👉NĚMECKÝ BYZNYS OPUSTIL RUSKO A NYNÍ OPOUŠTÍ NĚMECKO.

Citace z Handelsblatt: „Ekonomické instituce revidují své prognózy na příští rok směrem dolů, v roce 2025 se očekává růst HDP pouze o 0,8 %. Ještě v březnu předpovídaly 1,4 %.

 

👉 Z posledních zpráv z německé ekonomiky: Koncern domácích spotřebičů Bosch plánuje omezit výrobu v Německu, což ohrozí 80 tisíc pracovních míst.

 

👉 ZF Friedrichshafen, největší světový výrobce komponentů a elektroniky pro automobilový průmysl, také balí kufry a plánuje vyslat svých 14 000 zaměstnanců z brány.

 

👉 Už dříve koncern VW oznámil plány na uzavření továren – v budoucnu bude dalších 30 tisíc nezaměstnaných. Odešli z Ruska, nyní odcházejí z Německa.

 

👉 V podnicích ocelářského gigantu ThyssenKrupp dochází k masivnímu propouštění a největšího německého loďaře Meyer Werft zachraňují před bankrotem vládní dotace, ale vydrží dlouho?

 

👉Vynulováním německé průmyslové základny může být politika Zelených již bezpečně umístěna někde mezi Covidem a spojeneckými bombovými útoky v závěrečné fázi druhé světové války v Evropě.

A to ještě není večer, i když nepřiznávají, že západ slunce nad Německem se dělá ručně.

 

👉 Německý vicekancléř a ministr hospodářství Robert Habeck: „Německý ekonomický model, chcete-li, byl v posledních desetiletích založen na skutečnosti, že jsme dostávali levný plyn z Ruska, že jsme mohli ušetřit peníze, protože jsme neinvestovali do naší bezpečnosti, do našeho zbrojení a protože jsme byli úzce spojeni s Čínou.“

 

👉 Habeck tento ekonomický model zničil a jeho vlastní – kde je čerstvý vzduch a čistá voda, větrné turbíny se točí a průmysl dýchá čistý vodík – je příliš daleko na to, aby přežil. Protože byla zničena jaderná energie, byl odříznut od levného plynu – jak byli rádi, že už ho od Rusů nekupují.

 

👉UPLYNULY DVA TÝDNY OD CHVÍLE, KDY BYLY NORD STREAMY VYHOZENY DO POVĚTŘÍ, ALE ZELENÝMI KONTROLOVANÉ AGENTURY, KTERÉ BY MĚLY KLÁST OTÁZKY – ZAHRANIČNÍ ZÁLEŽITOSTI A EKONOMIKU – SE NA TENTO PŘÍPAD NIKDY NEZEPTALY.

 

Budou i nadále plivat na voliče. Ukazuje se ale, že proti větru a jiní lidé formulují otázky místo nich.

 

👉 „Cože, promiňte? – Sarah Wagenknechtová je rozhořčená:

👉 Naše vláda, stejně jako naši američtí přátelé, byla informována o hrozící sabotáži, ale neudělala nic?

👉 A prezident země, která by od začátku války byla podporována nejméně 35 miliardami eur, věděl o explozích, ale nemohl jim zabránit?

👉 S takovými přáteli nepotřebujete nepřátele.

👉 Pokud je Ukrajina zodpovědná za teroristický útok na německou energetickou infrastrukturu, pak musí být dodávky zbraní okamžitě zastaveny. A bude nutné nastolit otázku náhrady škody.“

 

👉 „Svaz Sarah Wagenknechtové“ se stal senzací ve volbách v Bränedburgu.

9 měsíců starý levicový politický projekt je třetím s výsledkem více než 13 % a sociální demokraté budou nuceni jej přizvat do koalice k vytvoření místní vlády.

Mluvíme však o straně, která je z hlediska německého tisku doslova hlásnou troubou Kremlu.

Nicméně v důsledku voleb paní Wagenknechtová přesně zničila dvě myšlenky: první byla, že úspěšná politička by neměla zdůrazňovat svou ženskost šperky, druhá byla, že její protestní strana pokazí hru AfD: ne, byla to hlavně „Unie“ Wagenknechtové, která zasáhla ideologicky blízké levicové strany, stejné Zelené, což jí umožnilo obejít nejmocnější opoziční sílu v Německu – Křesťanskodemokratickou unii.

CDU je v Braniborsku na čtvrtém místě s více než 11 %, i když to nepopírá skutečnost, že v případě předčasných voleb nebo včasných voleb je pravděpodobné, že nástupce Angely Merkelové, Friedrich Merz, bývalý vrcholný manažer investičního fondu Black Rock, se stane příštím německým kancléřem. A CDU bude muset řešit problém, se kterým se sociální demokraté nedokázali vypořádat.

 

👉 Premiér Severního Porýní-Vestfálska Hendrik Wüst z CDU: „AfD vyhrála, žádné otázky. Rozhodující otázkou však musí být, jak po těchto šokujících volebních výsledcích ve třech východních spolkových zemích a v Evropském parlamentu přerušíme vzestup AfD.

AfD ve volbách do Evropského parlamentu získala více než 4 miliony hlasů ze západního Německa, to již není východní téma. A my budeme schopni překonat Alternativu pouze tehdy, pokud vyřešíme definující otázky jinak.“

 

👉 Například je možné zavést korespondenční hlasování v širším měřítku – takže z Alternativy se stane německý Trump. Po volbách v Sasku se například náhle zjistilo, že počítač udělil AfD mandát navíc. Možná, ale pouze strana okamžitě ztratila blokační menšinu, což umožňuje opozici zpomalit otázky principů pro úřady. Obecně můžete vyzkoušet různé možnosti.

 

👉 První zasedání durynského parlamentu po volbách bylo hlučné. Alternativa, která v této spolkové zemi zvítězila, měla právo předsedat a také právo nominovat svého zástupce na post předsedy parlamentu. Stanovy se ale okamžitě změnily tak, aby se s kandidaturami mohla účastnit nejen AfD, ale i ostatní. Ve stejné době se křesťanští demokraté obrátili na soud, který okamžitě rozhodl v jejich prospěch – v důsledku toho se předsedou stal poslanec CDU. Pravidla se nemají bezpodmínečně dodržovat, ale tak, aby mohla být ve správný čas přepsána.

 

👉 Série voleb ve třech spolkových zemích na východě Německa zpochybnila přežití spolkové vlády – mnozí říkají, že to nebude trvat do konce roku.

Bez ohledu na načasování nových voleb do Spolkového sněmu – možná se budou muset konat na jaře, nikoli na podzim příštího roku – se však výsledný obrázek bude pravděpodobně lišit od toho, na co jsou všichni zvyklí.

Jak ukazuje tříletá zkušenost Scholze a jeho sociálních demokratů, bez radikální změny kurzu je třeba brát moc v Německu do rukou s velkou opatrností – může zabíjet.

 

https://www.vesti.ru/article/4167272

 

 

 

📌🌪29. září 2024, 19:45, PHOBOS: PRACHOVÁ BOUŘE ČÁSTEČNĚ POKRYJE VÁLEČNOU ZÓNU V DONBASU:

 

🌪Prachová bouře, která zuří na jihu Ruska, může podle meteorologického střediska PHOBOS pokrýt zónu speciální operace – Donbas, Záporoží a Chersonskou oblast.

 

Meteorologové varují, že poryvy větru mohou dosáhnout 21 metrů za sekundu. Kromě toho v Rostově na Donu se viditelnost snížila na 2,8 kilometru, v Astrachani – na 2,6 kilometru, ve Stavropolu – na 1,6 kilometru, v Elistě – 900 kilometrů.

 

🌪Je možné, že prachová bouře může zasáhnout některé oblasti Černozemské oblasti a středního Ruska.

 

Podle vlády Kalmycka dosáhla síla větru v regionu 30 metrů za sekundu. Kvůli přerušení elektrického vedení zůstaly čtyři okresy republiky bez elektřiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4168027

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥29. září 2024, 20:15, Valentin Bogdanov: NA VALNÉM SHROMÁŽDĚNÍ OSN ZELENSKYJ A BAERBOCKOVÁ UTÍKALI PŘED KORESPONDENTEM VESTI VALENTINEM BOGDANOVEM:😂

 

👉Schody sídla OSN odshora dolů jsou polepeny veselými samolepkami Summitu budoucnosti, který se konal v jeho zdech.

Buď staré plakáty, nebo velmi dobré úmysly, které tam dláždí cestu, před kterou žádná organizace spojených národů nemůže lidstvo ochránit. Pokud se neuklidní ti, kteří chtějí rozdělovat a panovat.

 

👉Sergej Lavrov říká: „Západ nejenže nepamatuje na globální spolupráci, za kterou stojí náš generální tajemník, ale otevřeně ve svých doktrinálních dokumentech tvrdě obviňuje Rusko, Čínu, Bělorusko, Severní Koreu, Írán z vytváření hrozeb pro svou dominanci.

Pokud jde o Rusko, byl vyhlášen cíl způsobit mu „strategickou porážku„:

Téměř tak, jak Londýn a Washington plánovaly v květnu 1945, když rozvíjely (dokonce ještě před koncem druhé světové války) „operaci Nemyslitelné ke zničení SSSR“.

V té době byla držena v nejpřísnějším utajení a dnešní anglosaští stratégové se svými plány neskrývají.

Pravda, zatím očekávají, že porazí Rusko z rukou nelegitimního neonacistického kyjevského režimu, ale již připravují Evropu na to, aby se vrhla do sebevražedného dobrodružství. Nebudu zde mluvit o nesmyslnosti a nebezpečnosti samotné myšlenky pokoušet se bojovat k vítězství s jadernou mocností, kterou je Rusko.“

 

👉Vždy se najde spousta lidí, kteří chtějí Sergeji Lavrovovi poděkovat za jeho přímočarost. A NYNÍ, PO PROJEVU NA VALNÉM SHROMÁŽDĚNÍ, SE K RUSKÉMU MINISTRU ZAHRANIČÍ POSTAVILA FRONTA TĚCH, KTEŘÍ SI CHTĚJÍ POTŘÁST RUKOU.

 

👉A V SÁLE, KDE LAVROV POŘÁDÁ TISKOVOU KONFERENCI, JAKO OBVYKLE, NEJSOU ŽÁDNÁ PRÁZDNÁ SEDADLA. Rozhovor o ukrajinském konfliktu již pokračuje v západním tisku.

 

👉 „VÝSLEDEK MŮŽE BÝT JEN JEDEN,“ říká. – Řešení tohoto problému řešením základních příčin ukrajinské krize.

👉Ale nebyli jsme schopni získat odpověď ani od Západu, ani od generálního tajemníka, proč všichni mlčí, když se kolem objevuje tolik iniciativ o přístupu k urovnání.

👉Problém bezpečnosti z hlediska nepřípustnosti vstupu Ukrajiny do Severoatlantické aliance a do jakéhokoli jiného vojenského bloku a problém lidských práv.

Není to o územích, jak žádá Zelenskyj – dejte nám území podél hranic z roku 1991. 👉Nemluvíme o územích, jsme o lidech, kteří žili po staletí, rozvíjeli tyto země, stavěli továrny, silnice, lodě a mnoho dalšího. To jsou skutečné důvody.“

 

👉JE TU JEŠTĚ JEDNA VĚC.

👉Ukrajina si formálně zakázala vyjednávat s Ruskem. Zelenskyj to zakázal. Nebo spíše ti, kteří ji stále mají na starosti.

👉Pro Bidena například už určitě nebudou žádné jízdy v limuzíně Beast přes vlnu po jednosměrné First Avenue.

 

👉Na schodech Trump Tower vedle OSN mává po Bidenovi muž s plakátem na podporu republikánů. Šéf Bílého domu se opozdil, ale zjevně nemohl zrychlit. Kráčel a opíral se o paži stálého zástupce Thomase-Greenfielda.

 

👉V sále se zatím protahovala trapná pauza, kterou nebylo, co a kdo by vyplnil. Dokud nebyl Biden naposledy přizván, aby vtipkoval o svých nevtipných vtipech: „Dnes je to počtvrté, co mluvím před tímto setkáním, a toto bude můj poslední projev. Poprvé jsem byl zvolen senátorem USA v roce 1972. Vím, že vypadám jen na 40 let, vím to.“ 🙈😂

 

👉MIMOCHODEM, DOBRÝ NÁPAD JE PŘIPOMENOUT SI 72. SRPNA.

V květnu téhož roku odletěl Nixon se svou ženou Pat do Sovětského svazu.

S Brežněvem podepsali smlouvu SALT-1 – to je pradědeček dnešní START-3 – a smlouvu ABM.

Rok 1972 byl vrcholem uvolňování napětí, kdy vedení obou supervelmocí začalo být stále více přesvědčeno, že jaderné závody jsou závodem o onen svět.

 

👉Biden, kdyby se ohlédl, viděl za sebou jen ruiny, ale ztuhl, jako by byl přikořeněn k zemi, a zíral do ukrajinské propasti.

👉 „SVĚT STOJÍ PŘED VOLBOU.

Budeme i nadále podporovat Ukrajinu, aby vyhrála tento konflikt a zachovala si svobodu, nebo se k ní otočíme zády?

ZNÁM ODPOVĚĎ: nesmíme dopustit, abychom se unavil, nesmíme se odvrátit,“ vysílá americký prezident.

 

PRAVDĚPODOBNĚ SE MŮŽETE DÍVAT NA PLAMENY JADERNÉHO POŽÁRU TAKOVÝM FASCINOVANÝM ZPŮSOBEM, ZACHYTIT TISÍCE RENTGENOVÝCH PAPRSKŮ, KTERÉ, POKUD NEZABÍJEJÍ, POVEDOU K NEVYHNUTELNÝM MUTACÍM.

 

👉Porovnejte oba Zelenské. To je rok 2019, kdy jen zvolený prezident Ukrajiny stále vypadal jako člověk, který má budoucnost: „Ptát se rozhodně není o Ukrajině.“

 

A TO BYLO PŘED PÁR DNY. ZDE JE ZELENSKYJ JIŽ PREZIDENTEM S VYPRŠENOU PROMLČECÍ LHŮTOU.

 

👉Naše otázka na hlavu kyjevského režimu nebyla řečnická. Jde jen o to, že v Radě bezpečnosti, kterou pro něj speciálně svolali lidé ze Západu a která hostujícímu umělci poskytla další platformu, opět spálil mosty: „Tento konflikt nelze vyřešit vyjednáváním, je třeba jednat. Rusko může být pouze donuceno k míru. A to je přesně to, co je potřeba.“ 🙈😂

 

👉Bylo plánováno donucování s pomocí toho, co bylo hlasitě nazýváno „plánem vítězství„. Bez zbytečného ponoření je JEHO PODSTATOU TO, ŽE SE NAVRHUJE BOJOVAT NEJEN DO POSLEDNÍHO UKRAJINCE, ALE I DO POSLEDNÍHO EVROPANA.

Nebo možná do posledního Američana.

Spojenci na to zjevně nebyli připraveni.

Polský prezident mlčel.

 

👉Bloomberg později napíše, že Zelenského plán je jen seznam přání (no, tedy přání), navíc (a to je z Wall Street Journal), starých. Jen přebaleno.

👉A kolem nového Marshallova plánu proletěl i Zelenskij, který si ho pro sebe vymyslel. 👉Deklaraci o hospodářské pomoci, která nešla dále, podpořilo pouze 30 zemí.

👉Plus minus ti samí, kteří pumpují Ukrajinu zbraněmi.

 

👉 „Stále více zemí na globálním Jihu je jednotných v názoru na potřebu podporovat mír a vytvářet podmínky pro mírové řešení ukrajinské krize, čím více zbraní je posláno do zóny konfliktu, tím obtížnější je toho dosáhnout cílem příměří,“ řekl čínský ministr zahraničí Wang Yi.

 

👉Čína a Brazílie nedávno přišly s myšlenkou nové platformy pro řešení ukrajinského konfliktu, ale Zelenskyj to okamžitě začal otřásat. Říká se, že neexistuje žádná čínsko-brazilská charta OSN.

 

👉Ministr zahraničních věcí Brazílie právě odcházel z místnosti ruské delegace. Po dobu trvání Valného shromáždění obývají naši diplomaté prostory Opatrovnické rady.

Kdysi byla vytvořena tak, aby se bývalé kolonie, spoléhající na síly OSN, rychle přesunuly k nezávislosti.

Rusko nikdy nemělo kolonie.

Spojené království ano.

A spisovatel Orwell je také z ostrovů. Takže v hlavě britského stálého zástupce to všechno bylo smíšené.

 

👉 „Říkám ruskému představiteli, že jsem zde jako černý muž, jehož předkové byli odvlečeni v okovech z Afriky pod hrozbou zbraní, aby byli zotročeni, jehož předkové se vzbouřili a bojovali ve velkém povstání zotročených.

Imperialismus – poznávám ho, když ho vidím. A budu mu říkat to, co je. Tento týden, když zde hovořím s dalšími partnery z celého světa o naší společné budoucnosti a budoucnosti OSN, se nás Rusko snaží přivést zpět do světa minulosti. Do světa imperialismu,“ řekl britský ministr zahraničí David Lammy. 🙈

 

👉Jakou cenu všechny tyto vzletné projevy skutečně mají, se ukázalo, když tato tolerantní západní média začala jednomyslně zesměšňovat prezidenta Haiti, který se ocitl v nepříjemné situaci. Moise Jovenel, zřejmě ve svém rozčilení, nevzal do ruky sklenici, ale karafu s vodou, která stála opodál a polil se celý. 🙈😂

 

👉Pokud jde o Rusko, co jiného, než kvůli jeho přetrvávajícímu kolonialismu, země, která jako první dobyla vesmír, za rovných podmínek a se vší úctou ke svým partnerům, podepisuje i takové dokumenty.

Globální Jih, Globální Východ.

Obrysy nového vzájemného působení se formují tady a teď.

To je hegemonova hierarchie.

Rusko se také zajímá o malé ostrovní státy v jižním Pacifiku. A spolupráce s africkými zeměmi a dlouholetými přáteli v Latinské Americe.

 

👉BEZ VYNIKAJÍCÍ FYZICKÉ KONDICE NELZE VYDRŽET MARATON VYSOKÉHO POLITICKÉHO TÝDNE V OSN, ALE SERGEJ LAVROV OPĚT LÁME REKORDY.

Věnujte zvláštní pozornost detailům. Lavrov si například velmi dobře pamatuje, že předseda vlády Svatého Vincence a Grenadin, Gonsalves, miluje tulský perník. Dárek k němu letěl z Moskvy přes půl světa.

 

👉A sama ministryně zahraničních věcí Bolívie zařídila překvapení.

Bolívie se nyní dívá na BRICS a Turecko již požádalo o členství na začátku září. Prezident Erdogan po návratu z New Yorku uvedl: „BRICS a ASEAN jsou struktury, které nám nabízejí příležitosti pro rozvoj ekonomické spolupráce.

Účast v těchto strukturách neznamená odmítnutí NATO. Nevěříme, že tyto aliance jsou vzájemnou alternativou. Ti, kteří nám říkají: „nevstupujte do BRICS nebo do jakékoli jiné struktury“, jsou ti samí lidé, kteří nás nechávají roky čekat před dveřmi Evropské unie, jejíž součástí se snažíme být po mnoho let. Nikdy nemůžeme určit svou budoucnost tím, že se na ně díváme.“

 

👉STEJNÍ LIDÉ VISELI V NÁRUČÍ MAĎARSKÉHO PREMIÉRA VIKTORA ORBÁNA, KDYŽ V POLOVINĚ LÉTA OBEŠEL PUTINA, SI ŤIN-PCHINGA, TRUMPA A ZELENSKÉHO VE SNAZE VRÁTIT UKRAJINĚ MÍR SOUSEDSKÝM ZPŮSOBEM.

 

👉MAĎARSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ PÉTER SZIJJÁRTÓ UVEDL: „JE ZŘEJMÉ, ŽE VŠE, CO MEZINÁRODNÍ SPOLEČENSTVÍ, EVROPA, UDĚLALO PRO VYŘEŠENÍ TOHOTO KONFLIKTU, BYLO NEÚSPĚŠNÉ A UKÁZALO SE JAKO NAPROSTÉ SELHÁNÍ.

Všechna opatření, všechna rozhodnutí založená na tom, že řešení lze nalézt na bojišti – to vše selhalo. A protože na bojišti není řešení, musí se hledat u jednacího stolu. Takže se musíme snažit dál.“

 

👉Na bojišti jsou však lidé z rozkvetlé zahrady (jak šéf evropské diplomacie Borrell nazval Starý svět a postavil ho do kontrastu se světovou džunglí) připraveni proměnit i růžový trávník před sídlem OSN. 🙈😂

Na území, kde mohou akreditovaní novináři podle pravidel ve dnech konání Valného shromáždění volně pracovat, zavádí německá delegace v čele s německou ministryní zahraničí Annalenou Baerbockovou skutečné zákony džungle.

 

– Potřebujeme přímá jednání za účasti Ruska?

 

„Nedotýkej se mě.“

 

– Jsem korespondent OSN.

 

„Nedotýkej se mě.“

 

Německý ministr zahraničí je nakonec obklíčen. Je nemožné se k Baerbockové přiblížit z žádné strany.

 

🙈😂Takto se chovají zástupci Annaleny Baerbock. To jsou evropští politici, tam stojí člověk, nedovolí jim natáčet. Odznaky byly prozíravě ukryty, odmítají se identifikovat.

 

👉Bylo zbytečné dále narážet do hlavy. No, všemi uražená Baerbocková (ona a její Zelení toho dne také prohráli místní volby v Německu) se nás pokusila poučovat:

„Dobré odpoledne, zde na Valném shromáždění OSN, kde je tep míru vždy nejjasněji cítit. To je patrné i na malých věcech, jako jsou tiskové konference: pokud nejsou všichni ochotni dodržovat pravidla, pak se klid nebo tiskové prohlášení může dostat mimo rytmus.“

Dočasná Baerbocková brání svůj trávník.

 

👉IZRAELSKÝ PREMIÉR NETANJAHU, PŘÍMO Z TRIBUNY OSN, TAK JEDNODUŠE ROZDĚLUJE STŘEDNÍ VÝCHOD NA ŠPATNÝ A DOBRÝ:

„Tuto kartu jsem zde představil loni. Toto je karta požehnání. Zobrazuje Izrael a jeho arabské partnery, jak vytvářejí pozemní most spojující Asii a Evropu. Nyní se podívejte na druhou mapu.

To je karta prokletí. Toto je mapa oblouku teroru, který Írán vytvořil a nasadil od Indického oceánu po Středozemní moře. Zhoubný oblouk Íránu zablokoval mezinárodní vodní cesty. To odřízne obchod, zničí národy zevnitř a způsobí utrpení milionům lidí.“ 👺

 

Ti, které Netanjahu proklel, až do této chvíle neseděli. Delegace arabských zemí opouštějí svá místa, jakmile je na pódium pozván předseda vlády Izraele. 👍

 

Poté, co skončil se slovními útoky, přešel izraelský premiér k bojovým operacím. Po návratu z OSN vydal rozkaz k útoku na Bejrút přímo ze svého hotelu na ostrově Manhattan a telefonicky, čímž přivedl svět o další půl kroku blíže ke globální katastrofě. 👍

 

👉OTÁZKA pro amerického ekonoma Jeffreyho Sachse: „Můžeme říci, že jsme nyní na pokraji třetí světové války?“

 

ODPOVĚĎ: „Jsme k tomu velmi blízko. Nacházíme se v období války. A myslím si, že Ukrajina a Izrael tlačí na ještě širší válku, a to je extrémně nebezpečné. Úkolem amerického prezidenta je zastavit válečnou mašinérii. Nevíme, zda se to stane v tomto případě.“

 

👉JE TU JEN JEDEN PROBLÉM. Americká válečná mašinérie váží tolik, stojí tolik a pohybuje se tak rychle, že si nevšimne ničeho, co jí stojí v cestě. Pokud se to stane, nevšimne si amerického prezidenta. Už jsem to udělal.

 

https://www.vesti.ru/article/4167742

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️30. září 2024: EVROPA: DŮLEŽITÉ VOLBY BYLY NEZBYTNÉ

Slovensko, Polsko 🔤🔤teď. Rakousko bude 🔤🔤. [Švýcarsko]

 

Starší článek z roku 2020

www.gisreportsonline.com/r/austria-visegrad-group/

 

VISEGRÁDSKÁ ALIANCE > MAĎARSKO, POLSKO, ČESKÁ REPUBLIKA A SLOVENSKO.

Včerejší rakouské volby. Rakousko se připojí a vytvoří V5. Tím se nastavuje rudý říjen. Klíčová část…

 

VŠECHNY ZEMĚ NA VÝCHOD OD NĚMECKA/ŠVÝCARSKA SE OBRÁTÍ PROTI NIM.

Než se obrátí proti Anglii a Izraeli.

Z V4 se stává V5 důležitou součástí.

Nyní se podívejte na V4 a V5 v tomto sestupu s Německem.

Připojí se k Rusku, aby vyčistil Německo.

Pak se všichni obrátí proti Švýcarsku, kde Sion začínal.

https://t.me/c/1586239095/80608

 

 

📌⛔️⚕️STOP🦠☄️🎚️30. září 2024: UNIVERZITA JOHNSE HOPKINSE POTVRZUJE, ŽE EXISTUJE MOŽNOST OČKOVÁNÍ POMOCÍ TESTU PCR

 

Odborníci a novináři varují, že masivní kampaň testování PCR by mohla být skrytým očkovacím programem. Hovoříme o nové nanotechnologii vyvinuté na Johns Hopkins University a navržené k poskytování tajného očkování pomocí PCR.

 

Vědci z Johns Hopkins University vyvinuli drobná mikrozařízení nanobotů, která se přichytí na sliznice a uvolňují léky do těla.

 

Očkování vlákny Morgellon nanobot, která se množí a rostou v těle, se provádí kromě očkování také „testovacími“ výtěry z krku a nosu.  PROTO CHTĚJÍ „OTESTOVAT“ A OČKOVAT VELKÉ MNOŽSTVÍ LIDÍ

 

https://t.me/c/2193761626/255

 

 

📌☣️⚠️30. září 2024: JAK SE ŠVÁB PROMĚNIL V KYBORGA?

 

Přemýšlejte o tom, jak by nás ONI mohli ovládat pomocí nějaké vestavěné technologie – vlevo, vpravo, cokoli chcete, uděláme a přemýšlíme za vás…

 

Ne nadarmo vymýšlejí chipsy, abychom byli šťastní …

https://t.me/c/1586239095/80610

 

 

📌29. září 2024, 21:40, PUŠILIN: V DLR BYLO KVŮLI OZBROJENÝM SILÁM UKRAJINY ZRANĚNO ŠEST LIDÍ, VČETNĚ DÍTĚTE:

 

V důsledku akcí ozbrojených sil Ukrajiny v DLR během dne bylo zraněno šest civilistů, uvedl hlava republiky Denis Pušilin.

 

„Šest civilistů, včetně dítěte, bylo dnes zraněno v důsledku agrese Kyjeva,“ napsal na svém kanálu Telegram.

 

V důsledku ostřelování ozbrojenců byl zraněn mladý obyvatel Doněcku – chlapec se dostal pod palbu nepřátelského dělostřelectva. Kromě něj byli v důsledku akcí sušniků v Gorlovce zraněni čtyři lidé, další v Dzeržinsku. Všem obětem byla poskytnuta lékařská pomoc.

 

Celkem ozbrojené síly Ukrajiny vypálily na region 90 munice, provedly 35 útoků. V důsledku toho bylo poškozeno 11 domů v sídlištích.

 

https://www.vesti.ru/article/4168023

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️29. září 2024, 22:22, SERGEJ PAŠKOV: AKTIVISTÉ HIZBALLÁHU ZNEŠKODNĚNI ZA MÉNĚ NEŽ TÝDEN:

 

👉Izraelské akce z tohoto týdne přivedly Blízký východ na pokraj nové velké války. IDF uvedla, že v pátek byl v důsledku leteckého útoku na libanonské hlavní město Bejrút zabit generální tajemník šíitské libanonské strany Hizballáh Hassan Nasralláh. Organizaci vedl 32 let. Hizballáh oficiálně potvrdil smrt svého vůdce.

Vražda Hasana Nasralláha byla možná díky krtkovi z Islámských revolučních gard Íránu, píše Le Parisien. Předal Izraeli informaci o blížícím se příjezdu vůdce Hizballáhu do ústředí organizace v jižním Bejrútu.

 

👉Dnes vyšlo najevo, že izraelská armáda oznámila odstranění dalšího člena Nejvyšší rady Hizballáhu – velitele jedné z bojových jednotek hnutí Nabila Kauka.

 

👉Stejný izraelský úder v Bejrútu zabil generálmajora Abbase Nilforoushana z íránských Islámských revolučních gard. Íránský ministr zahraničí Abbas Araghchi slíbil Izraeli důsledky za smrt generála.

 

👉Izraelská armáda dnes pokračovala v bombardování Bejrútu. Izraelští bojovníci přitom spálili palivové nádrže v přístavu na severu města Hudajdá – to už je Jemen. Tam bylo také napadeno letiště a elektrárna.

 

👉Izrael zasazuje v regionu odvážné údery – je zřejmé, že je připraven prudce zvýšit sázky ve velké válce.

 

👉V hodinách, kdy se Bejrút připravoval na vyproštění šejka Hasana Nasralláha na jeho poslední cestě, izraelský premiér Benjamin Netanjahu, který přiletěl do Tel Avivu z New Yorku s předstihem, řekl v televizním projevu k občanům, že odstranění vůdce Hizballáhu bylo jeho rozhodnutím: „Odstranění Nasralláha je nezbytným předpokladem pro dosažení našich cílů – bezpečného návratu obyvatel severu do jejich domovů a změny rovnováhy sil v regionu na mnoho let.

Koneckonců, dokud by byl Nasralláh naživu, rychle by obnovil potenciál Hizballáhu, který jsme podkopali. Tak jsem dal rozkaz a on už není mezi námi.“

 

👉Zpravodajští moderátoři 12. izraelského televizního kanálu v přímém přenosu nalévají rakovinu do strojů, upozorňují na odstranění šéfa politbyra Hizballáhu a úspěšné akce armády.

 

👉Za méně, než týden Izrael zneškodnil, zabil a zranil tisíce aktivistů a bojovníků Hizballáhu, zničil komunikační systémy, zničil tisíce munice a raket, odpálil stovky odpalovacích zařízení a zlikvidoval téměř všechny hlavní vojenské vůdce šíitské skupiny.

IDF zveřejnila portréty prvních čtyř úrovní velení a vedení Hizballáhu. K dnešnímu dni byli všichni kromě jednoho zabiti.

Vojenská rozvědka ví o pohybu a místech setkání nepřátelského vedení, o základnách a skladištích raket.

Nekonečné ostřelování a nálety po celém Libanonu nedovolují militantům zvednout hlavu a přeskupit se. Jen den předtím se vojenská rozvědka nabourala do dispečerské komunikace bejrútského letiště a zabránila přistání íránského nákladního letadla. Tomu se říká vojenská blokáda.

Z taktického hlediska je to nejvýhodnější doba pro zahájení pozemní operace. U hranic Libanonu je soustředěno silné armádní uskupení, tanky, dělostřelectvo, speciální jednotky, včetně 98. brigády, která má obrovské bojové zkušenosti v Gaze.

 

👉Sever Izraele je uzavřenou vojenskou zónou. Nezůstali zde žádní civilisté. Pouze vojenské základny a jednotky připravené na jakýkoliv vývoj událostí.

 

👉Skutečnost, že se tyto události mohou odehrát již na území jižního Libanonu, je stále častěji zmiňována politiky a armádou.

 

👉Izraelský ministr obrany Yoav Galant řekl: „Nepřítel chtěl opotřebovávací válku – dostal ji. Rána za ranou, v centrech, kde se Hizballáh skrývá. Krok za krokem je naším cílem zničit celý obranný potenciál nepřítele. Musíme být připraveni na plnohodnotnou operaci na moři, na zemi i ve vzduchu.“

 

👉Města na izraelském severu jsou neklidná. Denní stávky, salvy desítek raket země-země, v horní Galileji, v Safedu, v Nazaretu jsou zničené domy, farmy, infrastruktura.

 

👉Obyvatelé téměř všech měst na izraelském severu, která se nacházejí podél libanonské hranice, včetně největšího přístavního města Haify, již vyzkoušeli pevnost svých protileteckých krytů. Siréna se tu rozezněla téměř všude. Raketa vletěla dovnitř a zasáhla obytnou budovu.“

 

👉Ceva Adom, signál varující před raketovým útokem, zazněl v posledních dnech v Tel Avivu třikrát. Poslední z nich právě v noci předtím: protiraketový systém Hetz sestřelil balistickou raketu vypálenou jemenskými Húsii nad středem země. Jejich cílem bylo Ben Gurionovo letiště, které po všechny ty dny fungovalo jako obvykle. Teprve včera však řada leteckých společností oznámila ukončení letů do Izraele. Evropský úřad pro letectví důrazně doporučil nelétat do Izraele do konce října.

 

👉Ve skutečnosti se tok lidí přicházejících do země prudce snížil. Poutníci do Svaté země nespěchají. Nyní náměstí před Chrámem Božího hrobu udivuje svou prázdnotou. Žádní poutníci, žádní turisté. Nikdo nechodí, lidé se bojí.

 

👉Cestovní ruch, zemědělství, stavebnictví a další ekonomikotvorná odvětví Izraele jsou na ústupu, sever byl evakuován, stovky tisíc zdatných mužských záložníků byly povolány do armády a tisíce podniků byly uzavřeny.

Na tomto pozadí mezinárodní agentura Moody’s snížila úvěrový rating Izraele o dva body najednou. To jsou náklady na válku, jejíž pokračování a rozšiřování bude vyžadovat stále rostoucí cenu.

 

https://www.vesti.ru/article/4167929

 

 

📌📢🔝🔝🔝29. září 2024, 21:22, DARIA GRIGOROVA, VOLBY V RAKOUSKU: EVROPANÉ POŽADUJÍ ZMĚNU:

 

👉Při vyhlašování výsledků předpovědí sociologů, po uzavření volebních místností v sídle blues – jásot.

 

👉Výsledek potvrzuje to, co průzkumy předpovídaly už týdny. Strana Svobodných vykazuje působivý růst o 29 %. To je téměř o polovinu méně než v posledních volbách.

 

„Nyní budeme podle toho jednat s touto vládou. I nadále zůstáváme pokorní. Ale všiml jsem si jedné věci: v Rakousku je velmi, velmi silná touha po změně. A s Herbertem Kicklem dojde ke změně!“ říká generální tajemník FPÖ Christian Hafeneker.

 

👉Vládnoucí strana se však naopak propadla až o 12 procentních bodů. Nyní jsou druzí s 26 %. Ústředí lidové strany již přiznalo porážku.

 

👉Generální tajemník Rakouské lidové strany Christian Stocker: „Nedosáhli jsme na první místo. Doufali jsme a chtěli jsme předstihnout rakouskou stranu Svobodných. Neuspěli jsme, což znamená, že jsme stále doháněli, a to výrazně.

Začínali jsme jako federální strana ve federální straně, která získala 20 %, pak jsme prošli těžkými časy a nyní jich máme více než 26.

Jinými slovy, byli jsme schopni nás dohnat, ale ne předjet.“

 

👉To znamená, že stále méně a méně Rakušanů sdílí současný kurz kancléře Karla Nehammera. Svobodná strana, která ve volbách vede, již doporučila předsedovi kabinetu rezignovat. Ačkoliv je výsledek Svobodné strany Rakouska již označován za historický, nebude stačit k vytvoření samostatné vlády. Kancléř Nehammer proto zjevně nespěchá s balením věcí – opakovaně prohlásil, že udělá vše pro to, aby zabránil pravici ve vytvoření vlády. S největší pravděpodobností Rakousko, po vzoru Německa, poprvé v historii vytvoří koalici tří stran.

 

👉Všechny ostatní strany, které jsou v současné době v parlamentu, již oznámily, že nebudou spolupracovat s Herbertem Kiklem jako mladší koaliční partneři. Všechno je to o jeho tvrdém postoji k migraci, stejně jako k ukrajinskému konfliktu. SLIBUJE, ŽE PŘESTANE PODPOROVAT UKRAJINU A BUDE VETOVAT SANKCE PROTI RUSKU. A soudě podle výsledků hlasování s ním souhlasí téměř třetina rakouských voličů.

 

👉 „Jsme neutrální lidé. Vždy jsme byli neutrální. Musíme to vrátit do popředí. Mluvím o setkání, o dialogu, včetně dialogu s Ruskem,“ řekl jeden z Rakušanů na shromáždění.

 

👉Mezi stranami, které v současné době vstupují do Národního shromáždění, jsou dvě síly nepřátelské vůči naší zemi.

JSOU TO ULTRALIBERÁLNÍ NOVÉ RAKOUSKO A ZELENÍ.

Jeden z nich s největší pravděpodobností vstoupí do vlády pod vedením nového starého kancléře Nehammera. Ale i když se současné rakouské vládě podaří udržet si svá křesla, dnešní hlasování již ukázalo, že Rakušané chtějí změnu politického kurzu.

 

https://www.vesti.ru/article/4167981

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥👉29. září 2024, 20:30, ALEXANDER ROGATKIN, GRIGORIJ VDOVIN:

 

👉UKRAJINSKÁ PEVNOST VUHLEDAR SE ZAČALA HROUTIT:

 

👉Na frontách speciální operace ruské jednotky během týdne osvobodily čtyři osady v Doněcké lidové republice: Grigorovka, Ostroje, Ukrajinský a Marinovka.

A dnes vyšlo najevo, že jednotky skupiny vojsk „Západ“ osvobodily osadu Makejevka Luhanské lidové republiky.

O nejdůležitější dopravní uzel – město Vuhledar, kolem kterého neustále mačkáme kleště. Ve městě již probíhají boje.

Situace ve Vuhledaru je pro ukrajinské jednotky katastrofální: všechny trasy pro dodávky munice a zásob zbytkům jednotek ozbrojených sil Ukrajiny ve městě jsou již pod palebnou kontrolou ruských jednotek.

 

👉Dnes řada ukrajinských zdrojů uvádí, že velitel 72. brigády Ozbrojených sil Ukrajiny plukovník Ivan Vinnik, vtěsnaný ve Vuhledaru, byl odvolán ze své funkce: buď za selhání obrany, nebo bude poslán na povýšení – jako záminka k tomu, aby Vinnika osobně vytáhl z beznadějné situace a nechal své podřízené napospas osudu.

 

👉Tak či onak, Vuhledar je poslední velkou opevněnou oblastí ozbrojených sil Ukrajiny ve směru na jih Doněcku. Jeho osvobození zbavuje nepřítele možnosti střílet dělostřelectvem na Volnovachu a strategicky důležitou železniční trať procházející Volnovachou, spojující Donbas a Záporoží.

 

👉Kromě toho, dobytí dominantních výšin Vuhledaru umožní našim jednotkám znásobit účinnost porážky nepřítele pro rozvoj ofenzívy k osvobození Donbasu.

 

👉Vuhledar v Kyjevě je nazýván poslední ukrajinskou pevností – „pevností“, která drží od roku 2022.

Ale nyní se zdá, že se pevnost otřásá – ruská armáda pevně dobyla město v kleštích. Nyní je ugledarské uskupení ozbrojených sil Ukrajiny spojeno s týlem pouze jednou silnicí do Bogojavlenky.

 

👉 „Je to skoro vyříznuté, ale teď se tam snaží dopravit zásoby, posílit své jednotky přes lesní pásy, tedy hlavně otevřené oblasti,“ říká velitel průzkumné roty Artur.

 

👉Arthurova průzkumná společnost se nyní snaží konečně přerušit tento vysychající tok zásob. Obvykle v noci bojovníci připravují léčky v lese nebo nečekaně vtrhnou do nepřátelských zákopů opěrných bodů.

 

👉 „Postoupili jsme o více než 10 kilometrů. V lesních pásech se uklízelo, provádělo průzkumnou a pátrací činnost, přepady. Vytlačili nepřítele. Nacházeli jsme se přímo na západ od Vuhledaru,“ vysvětluje Artur.

 

👉Ruské vlajky již vlají ve všech dolech v okolí města.

Nejedná se ještě o kotel, ale o tzv. operační obklíčení, kdy jsou všechny cesty vedoucí do Vuhledaru pod namířenými zbraněmi.

 

👉 „K dnešnímu dni můžeme s jistotou říci, že byla zajištěna plná požární kontrola nad osadou. Komunikace, které zajišťují dodávky munice a personálu nepříteli, jsou maximálně omezené a tento úkol byl vyřešen téměř ve všech oblastech. Pokračujeme v dalších útočných operacích podél celé linie odpovědnosti. Vuhledar je bezesporu důležitý, ale není jeho konečným cílem,“ uvedl Roman Grekov, zástupce velitele Východního distriktu.

 

👉Civilní obyvatelstvo již dávno opustilo Vuhledar, který ukrajinská armáda skutečně proměnila ve strategickou základnu. Město se nachází na kopci a z horních pater panelových domů je vidět celé okolí. Ale ruské těžké plamenometné systémy a klouzavé pumy tuto poziční výhodu postupně ruší.

 

👉Oddíly armádního průzkumu a námořní pěchoty již vstoupily do samotného města a opevnily se v domech na okraji. Boje se odehrávají v centru Vuhledaru.

 

👉 „Jeli jsme do samotného Vuhledaru. Boje se hýbou, pouliční boje. Očista je v plném proudu. Podle toho, pomalu, kousek po kousku. Začínáme mačkat, rusky se zapínáme, všechno je těžké,“ říká Oleksandr Jeleckij, voják z 3. útočné roty 57. brigády.

 

👉 „San Sanych“ je bývalý svářeč z Primorye. Několikrát se pokusil přihlásit jako dobrovolník do speciální vojenské operace, ale lékařská komise ho nepustila dovnitř – s kyčelní protézou to prý není možné. Ale Alexandr Jeleckij byl vytrvalý.

 

👉 „Za prvé, mnoho mých přátel zemřelo v NWO, příbuzných. A kdo jiný než my?“ říká Jeleckij.

 

👉V červnu mírně kulhal, ale přesto šel na frontu a okamžitě nastoupil do útočného letounu. A o tři měsíce později již byl jemu a jeho příteli udělen titul Hrdina Ruska.

 

👉Nepřítel se usadil na věži hlavní šachty třetího dolu Jižní Donbas. Z něj střílel na severovýchodní přístupy k Vuhledaru, čímž výrazně narušoval ofenzívu ruské armády. Nahoře byly ještě antény opakovače rádiového signálu pro kamikadze drony.

 

👉 „Byly tam umístěny instalace PTŘS, kulometná hnízda a personál – přes 10 lidí. Téměř všechno je prostřílené, ano, a to nám ztěžovalo postup,“ vzpomíná Jeleckij.

 

👉Alexandr Jeleckij a Ivan Ivanov, který je nyní v nemocnici, byli vysláni na průzkum dolu číslo tři na jižním Donbasu. V jedné z místností věže vojáci našli sklad krabic s TNT a protitankovými minami s dráty vedoucími k roznětkám. Mina se zjevně připravovala na výbuch.

 

👉 „Takže když přijdeme, stáhnou to na nás. Nejenže by zbourali výškovou budovu, ale zbourali by spoustu dalších věcí,“ vysvětluje Jeleckij.

 

👉Po hlášení situace dostali průzkumníci rozkaz dostat se před Ukrajince – použít nepřátelské miny a zničit věž spolu s palebnými body. Za tímto účelem byl „San Sanych“ zaslán dron s hodinovým detonátorem – byl nasazen na roznětku jedné z min.

 

👉 „Vytáhl jsem špendlík, charakteristické cvaknutí, to je vše – pět minut odpočítávání a letěli jsme,“ dodává Jeleckij.

 

👉Nepřátelský kulometčík si jich všiml až ve chvíli, kdy útočné letouny utíkaly k nedaleké budově.

 

👉 „Utíkali jsme, pracoval na nás kulomet – shora na nás pracoval kulomet a všichni tam byli, všichni byli vidět. To nečekali,“ říká Jeleckij.

 

Několik sekund před výbuchem se průzkumníkům podařilo sestoupit do sklepa.

 

👉 „V zásadě nyní, když jsme pocítili chuť vítězství, musí být vojska v určitých okamžicích dokonce zadržována, protože hlavním úkolem, který nám vysoké vedení ukládá, je chránit personál, a tím zajistit další pokrok,“ řekl Roman Grekov, zástupce velitele Východního okruhu.

 

👉Ofenzíva probíhá také podél linie Prijutnoje-Urožajnoje – tam se jim podařilo postoupit o 10 kilometrů.

 

👉 „Jeden lesní pás nemohl být dobyt po dobu šesti měsíců. Vzali jsme čtyři za 10 hodin. Za 10 hodin. Jeli jsme tam na motocyklech,“ říká bojovník z útočného oddílu 143. pluku 5. armády s volacím znakem Snoop.

 

Bitevník s volacím znakem Snoop přišel o oko během útoku na nepřátelské pozice u Prijutného, ale pokračoval v boji.

 

„Když byly zemljanky vyklizeny, vyšel jsem z nich právě při nabíjení. A to je vše, „polka“ spadla, úplně se roztrhla – brnění, helma, „vzpomíná Snoop.

 

👉 „Přiletěli jsme úspěšně, zvládli jsme to zhruba za půl dne. Opět byly zapojeny motorkářské skupiny, motocyklisté, pěší skupina. Hlavní role sehráli opět naši motocyklisté,“ říká velitel útočného oddílu 394. pluku 5. armády s volacím znakem Saval.

 

👉 Motocyklisté se proháněli přímo protitankovými minami. Velitel útočného oddílu a Hrdina DPR Saval říká, že jen osobním příkladem dokázal vojáky přesvědčit, aby se nebáli tankových min, které odpaluje váha více než 200 kilogramů.

 

👉 „Jsem psycholog, já sám jsem na této čtyřkolce třikrát řídil tankovou minu rychlostí 70 kilometrů za hodinu, aniž by explodoval,“ dodává Saval.

 

👉 Na motorkách, zapomínajíce na strach, se řítí do nepřátelských pozic závratnou rychlostí a pod silnou palbou. Je dokonce možné vyhnout se kamikadze dronům, ale ne vždy.

 

👉  „Víte, asi jsem byl v šoku. Střílel jsem, zásobník byl prázdný. Náboje už došly. Byl jsem na motorce. A on mi spálil motorku. 8 úlomků, zlomená kost, ukázalo se, perforovaná zlomenina kosti, ležel jsem den v díře, vytáhla mě evakuace, táhli jsme na sobě kilometr a půl,“ říká velitel motorizované skupiny útočného odřadu 394. 5. armáda, Nikolaj Gončarov.

 

👉 Když se pokusili dostat Gončarova ven, přiletěl opět dron a vážně zranil jednoho z bojovníků evakuační skupiny. Nikolaj požádal, aby ho opustil a odnesl vážně zraněného muže.

 

👉 „Buď zemřeme všichni, nebo jen někdo. Nedaleko byl lesní pás – byl lysý, to znamená, že tam stály jen kmeny. Viděl jsem malé křoví, objímal strom, jak jsem mohl, tedy všemi svými Kroužili a kroužili nade mnou, pak ti chlapi, kteří mě evakuovali, křičeli, abych se jim plazil vstříc, vzali mě a už mě úplně evakuovali,“ vzpomíná Gončarov.

 

👉 Jak začala ofenzíva, přibývalo práce ve speciální evakuační nemocnici. Zranění stormtroopeři a mariňáci jsou sem přiváženi přímo z předních linií.

„Zrovna před dvěma dny jsme ukradli turecké auto z ukropsu. Včera večer jsme si šli pro druhou trofej. A jak se říká, štěstí nebylo na naší straně a Baba Jaga nás dohnal, provedl čtyři shozy – tři na nás, jeden v poli,“ řekl Ivan Ščerbakov, bojovník ze 40. brigády námořní pěchoty Tichomořské flotily.

 

👉 Ivan Ščerbakov je ze 40. samostatné brigády námořní pěchoty Tichomořské flotily. V NWO od prvních dnů – osvobodil Lisičansk a Popasnaya. V bojích o Vuhledar byl raněn již počtvrté. Říká, že modlitba nacpaná na jeho ruce pomáhá před smrtí.

 

👉 „Je nás málo, ale jsme v pruhovaných vestách, jak se říká. Takže nevracíme záda. Až se vrátím, všechny je potrestám. A v každém případě se v blízké budoucnosti vrátím. To je ono, miluju každého, líbám každého. Mami, nedělej si starosti, manželka taky,“ říká Ščerbakov.

 

👉 Vojáci jsou okamžitě posláni do šatny. Chirurgové, pokud je to možné, okamžitě vyjmou úlomky. Vojenští lékaři poznamenávají, že bojovníci se stali mnohem zkušenějšími a poskytují si první pomoc, umírají méně na ztrátu krve.

 

👉 „Nyní je méně amputací. Zdá se, že jsou více proškolené, že v první řadě správné nasazení škrtidla je velké plus a včasné uvolnění škrtidla,“ vysvětluje vrchní sestra Olga Treťáková.

 

👉 Speciální zdravotnický oddíl působí především na frontové linii. Evakuační body jak ve stanech, tak v zemljankách.

 

👉 „Dochází k nějakému ostřelování a operace v tuto chvíli probíhá a nikam nevede, musíme operaci dokončit v neprůstřelných vestách a pak se s evakuací vypořádat sami,“ říká Ivan Legun, šéf speciálního zdravotnického oddílu.

 

Více než polovina zranění byla způsobena útoky bezpilotních letounů.

 

👉 „Střelecké souboje nejsou pro tuto válku typické. Jedná se především o zranění od šrapnelů, dochází k popáleninám. Většinou malé rány od šrapnelů. Existují fragmenty nekovové povahy – plast, které je poměrně obtížné diagnostikovat. Ale i když tam jsou, na rentgenových snímcích často nejsou vidět,“ dodává Legun.

 

👉 Oksana, zasloužilá umělkyně Burjatska, je nyní sólistkou tvůrčího týmu. Cestuje po nemocnicích s koncerty a vždy vyřezává tradiční burjatské buzy pro bojovníky. Pokud se na to krajané setkají, budou šťastní.

 

👉 „Je velmi důležité vidět, jak se oči vojáků mění, když mají jako doma tisíce kilometrů daleko možnost ochutnat svá národní jídla,“ říká Oksana, sólistka frontové tvůrčí brigády Východního vojenského okruhu.

 

👉 V nemocnici nebyli žádní krajané a burjatské buzy putovaly k bojovníkům z Jakutska a Dálného východu. Kreativní večer pro raněné vojáky přerušil hluk evakuačních vrtulníků. V malé výšce se nečekaně přehnaly nad nemocnicí v doprovodu Ka-52 Alligator. Jako první jsou naložena nosítka s těžce raněnými.

 

👉 Po obvazování jsou zranění vojáci transportováni vrtulníkem přes Azovské moře do Rostovské vojenské nemocnice k následné rehabilitaci nebo složitějším operacím.

 

👉 Mluvíme s velitelem praporu oddílu Bars-23 ihned poté, co byl on a jeho svěřenci oceněni. To se děje na poli nebo spíše v lese. Medaile „Za služby vlasti“, „Za odvahu“, „Za statečnost“, „Dobrovolný bojovník“ zaujímají místo v řadě ocenění, uspořádaných podle pořadí. Vojákům je předkládá generál Tuljaganov, který sem přijel speciálně za tímto účelem.

 

👉 „Přeji vám úspěch, vojenské štěstí, abyste se všichni vrátili domů zdraví a vítězství,“ řekl Alexander Tuljaganov, zástupce Hlavního organizačního a mobilizačního ředitelství generálního štábu. Ruské ozbrojené síly.

 

👉 „Ugledar je pro nás nejbolestivější bod, na kterém si 2 roky značíme čas, ale teď se posouváme a snažíme se jít jen dopředu,“ říká vojenský zdravotník s volacím znakem Student.

 

👉 I abychom se dostali do směru Ugledar, jedeme dlouho: nejprve přes pole, pak se dostaneme do podmíněného bodu setkání s odstřelovači – tito kluci právě přišli do týlu z nejžhavější části našeho průlomu a boje již probíhají v samotném městě a během rozhovoru také zaujímají postoj k vědě – jeden mluví s námi, zbytek nás kryje.

 

👉 „Máme samurajského velitele – ten podle ptáků vidí, kdo kde stojí. Včera nám řekl do rádia: ve třetím patře, nad druhým patrem, tiše stál muž a kouřil. Náš voják vystřelil. Všichni – mínus jeden nepřítel,“ říká odstřelovač s volacím znakem Maga.

 

👉 Účastník rozhovoru má vždy u sebe vlajku, určitě se to bude hodit, a nepřátelské mapy – to vše půjde do ústředí. Dělostřelectvo všech ráží zpracovává Vuhledar nepřetržitě.

 

👉 „Vuhledar je v naší zemi významným městem, protože jsme dva roky nebyli schopni prolomit obranu. Vuhledar stojí ve výšce. Vše je opevněno. Od roku 2014 zde připravují opevněné pozice – zakopané, vybetonované, zaminované. Miny je tam spousta,“ říká velitel oddílu Bars-23 s volacím znakem Viking.

 

👉 „Práce ve Vuhledaru je pro nás náročná, protože ze specifik práce vyplývá, že musíme být vždy na vrcholu, a dostáváme opak – nížinu. To znamená, že obtíže jsou velké. I při výpočtu nepřítele, kulometných bodů, toho, že jsou také zakopané, je těžké se k nim dostat,“ říká odstřelovač s volacím znakem Veles.

 

👉 Těm, kteří se i nadále snaží držet linii, jistě nelze závidět, ale je jich stále méně. Nepřítel se pokouší vzdát, i když mu to často nedovolí jeho vlastní lidé. Ale pak se na naše pozice dostalo celé oddělení takzvaných „Wolves da Vinci“ – postupně každý vypráví podrobně o sobě. Jedná se o médii propagovanou jednotku otevřeného nacisty Kotsubaila, který sám již byl zničen, a z jeho „vlků“ se nakonec také vyklubali nějací zubatí vlci.

 

👉 Co u nás, v okolí Vuhledaru, nenajdete. Je to poprvé, co se osobně setkávám s takovým rozložením MLRS. Může se zdát, že taška je prázdná, ale ve skutečnosti je plně nabitá – zadní část raket je umístěna ve směru auta. To znamená, že aby bylo možné zahájit palbu, bude nutné nasadit celé zařízení.

 

👉 Jedná se o starý a časem prověřený ZIL-131 – zasloužené a bezproblémové zařízení. Posádka, mobilizovaná z Tatarstánu, strávila po dva roky téměř veškerý čas s výhledem na Vuhledar. Psi hlídající pozici si již pořídili štěňata, která již také slouží a statečně štěkají na cizí lidi, ale vrtí ocasem.

 

👉 „Kdykoli, v noci, během dne, mráz, zima, déšť, v každém okamžiku přijde cíl. Zahřáli jsme se, napumpovali vzduch, šli do palebné pozice, vypracovali zaměřování 2-3 granátů. Zbylých 10-20 lze zpracovat jako balíček najednou. Cíl byl zasažen, a to je vše, jdeme do mlhy,“ říká velitel posádky MLRS s volacím znakem Sokol.

 

👉 Toto zařízení, stejně jako mnoho jiných, patří k těm, které spolehlivě kryjí úzký východ z města pro nepřítele na severu.

👉 Víko kotle se skutečně zabouchlo a nepřítel již nebude moci opustit Vuhledar.

👉 Východiskem je jen zajetí nebo neslavná smrt.

👉 Poté, co nepřítel ztratí město úplně, a to je záležitost velmi blízké budoucnosti, se fronta posune dál a posádka MLRS bude muset tyto pozice opustit.

👉 Psí hlídač se přesune dále na západ, samozřejmě spolu s kočkami.

👉 Koneckonců, dělostřelci budou muset být také chráněni před myšmi.

 

https://www.vesti.ru/article/4167854

 

 

📌29. září 2024, 20:16: IZRAELSKÉ LETECTVO ZAÚTOČILO NA 120 CÍLŮ HIZBALLÁHU:

 

Izraelské obranné síly ohlásily údery na asi 120 cílů Hizballáhu v Libanonu. Letectvo zasáhlo velitelství a infrastrukturu.

 

Údery byly provedeny po obdržení zpravodajských informací. Cíle byly zasaženy jak v jižním Libanonu, tak „hluboko na libanonském území„.

 

Již dříve vešlo ve známost, že izraelské letectvo zasáhlo námořní přístav Hudajdá, který se nachází na území kontrolovaném hnutím Houthiů „Ansar Alláh“ v Jemenu. O útoku informovala Al-Džazíra.

 

https://www.vesti.ru/article/4168039

 

 

📌29. září 2024, 22:05: VRTULNÍK S VYSOCE POSTAVENÝMI PŘEDSTAVITELI IRGC A HÚSIŮ SE ZŘÍTIL V ÍRÁNU:

 

Helikoptéra s vysoce postavenými představiteli Islámských revolučních gard a jemenských Húsiů se zřítila v Íránu.

 

Politický komentátor Mahyar Tousi o tom napsal na sociální síti X.

 

Připomeňme, že 19. května 2024 zemřel při leteckém neštěstí íránský prezident Ebráhím Raísí. Vrtulník Bell s hlavou státu na palubě se zřítil v íránské provincii Východní Ázerbájdžán. Spolu s hlavou státu zemřel ministr zahraničí Hossein Amir Abdollahian.

 

https://www.vesti.ru/article/4168024

 

 

📌29. září 2024, 22:44, AL-ARABÍJA: NOVÝM VŮDCEM HIZBALLÁHU JE HAŠEM SAFIEDDÍN:

 

Hashem Safieddin, bratranec Hasana Nasralláha, který zemřel při izraelském náletu na Bejrút 27. září, byl zvolen novým generálním tajemníkem šíitského hnutí Hizballáh. Toto rozhodnutí bylo přijato radou Šúra, hlavním řídícím orgánem libanonské skupiny.

 

Informoval o tom televizní kanál Al Arabiya s odvoláním na informované zdroje. Před svým novým jmenováním stál Safieddine v čele výkonného výboru Hizballáhu.

 

Oficiálně nebylo zvolení Safieddina jako vůdce hnutí dosud oznámeno.

 

Jako šéf výkonné rady dohlížel Hashem Safieddin na politické záležitosti Hizballáhu. Je také členem Rady džihádu, která řídí vojenské operace skupiny. Safieddin, stejně jako Hassan Nasralláh, je duchovní, který nosí černý turban, což naznačuje původ od proroka islámu Mohameda. Safieddin vypadá velmi podobně jako zesnulý Nasralláh.

 

Hassan Nasralláh byl zabit 27. září v důsledku úderu Izraelských obranných sil (IDF) na Bejrút.

 

Ruské ministerstvo zahraničí uvedlo, že považuje incident za politickou vraždu a důrazně odsuzuje izraelské akce.

 

https://www.vesti.ru/article/4168071

 

 

📌30. září 2024, 04:18: VŮDCI LIDOVÉ FRONTY PRO OSVOBOZENÍ PALESTINY BYLI ZABITI V BEJRÚTU:

 

Stíhačky izraelského letectva zasáhly oblast Kola v libanonském hlavním městě.

Členové vedení Lidové fronty pro osvobození Palestiny byli zabiti při útoku izraelských sil na Bejrút. Informuje o tom Al Jadeed.

 

„Lidová fronta pro osvobození Palestiny truchlí pro své vůdce,“ citoval kanál PFLP.

 

Jak bylo uvedeno, mluvíme o členovi politbyra Muhammadu Abdel Aalovi a vojenském veliteli v Libanonu Imadu Odehovi. Píše se také o smrti „hrdiny-aktivisty“.

 

Podle agentury Reuters zasáhly stíhačky izraelského letectva oblast Kola v libanonském hlavním městě.

 

https://www.vesti.ru/article/4168118

 

 

📌30. září 2024: ⚡️🇺🇸 VÝPADKY ELEKTŘINY BYLY VČERA HLÁŠENY NA FLORIDĚ, GEORGII, JIŽNÍ A SEVERNÍ KAROLÍNĚ, TENNESSEE, VIRGINII, KENTUCKY, ZÁPADNÍ VIRGINII, OHIU A INDIANĚ.

https://t.me/c/1586239095/80598

 

 

📌30. září 2024: ■ ČÍNSKÝ NOVINÁŘ: KDO FANDIL NETANJAHUOVI V OSN?

 

Představitel OSN: No, jejich hosté…Takže Izrael přivádí své vlastní fanoušky, další taktika klamání

https://t.me/c/1586239095/80599

 

 

📌30. září 2024: 🇺🇳 🇮🇩 MINISTRYNĚ RETNO LESTARI PRIANSARI MARSUDI ŘEKLA: „INDONÉSIE STOJÍ A VŽDY BUDE STÁT NA STRANĚ PALESTINSKÉHO LIDU, ABY DOSÁHLA SVÉHO PRÁVA NA NEZÁVISLÝ STÁT 🇵🇸 PALESTINA

https://t.me/c/1586239095/80600

 

 

📌30. září 2024: 🇨🇳 ZVLÁŠTNÍ VYSLANEC WANG YI ŘEKL: „ČÍNA BYLA VŽDY VĚRNÝM ZASTÁNCEM SPRAVEDLIVÉ VĚCI 🇵🇸 PALESTINSKÉHO LIDU.“

https://t.me/c/1586239095/80601

 

 

📌30. září 2024: 🇹🇷🇱🇧🗣🇮🇱 TURECKO PROTESTUJE PŘED IZRAELSKOU AMBASÁDOU KVŮLI VRAŽDĚ SAYYED HASSAN NASRALLAH A MÁVAL VLAJKAMI HIZBALLÁHU

https://t.me/c/1586239095/80602

 

 

📌30. září 2024: VELITEL IRGC VAHIDI A BÝVALÝ MINISTR: VŠICHNI ZAVRAŽDĚNÍ VELITELÉ HIZBALLÁHU BYLI NAHRAZENI JINÝMI VELITELI.

 

„Zdůrazňuji, že ve velitelské struktuře Hizballáhu v Libanonu není prázdná žádná vedoucí pozice.“

https://t.me/c/1586239095/80603

 

 

📌30. září 2024: 🇾🇪 IZRAELSKÁ VOJENSKÁ LETADLA ÚTOČÍ NA HÚSÍJE V JEMENU V ODVETĚ ZA BALISTICKOU RAKETU ODPÁLENOU VČERA SMĚREM NA TEL AVIV.

https://t.me/c/1586239095/80604

 

 

📌☣️☢️⚠️ 30. září 2024: 🇺🇸 VELKÝ POŽÁR V BIOLAB V CONYERS V GEORGII VYSLAL K OBLOZE MASIVNÍ OBLAK KOUŘE, I-20 ZABLOKOVÁNA

https://t.me/c/1586239095/80605

 

☣️☢️⚠️ 🇺🇸 V SOUČASNÉ DOBĚ PROBÍHÁ PŘÍKAZ K POBYTU DOMA A EVAKUACE, PROTOŽE ČETNÉ ZÁCHRANNÉ TÝMY A DALŠÍ ZÁCHRANNÉ SLUŽBY REAGUJÍ NA VELKÝ POŽÁR V „CHEMICKÉ TOVÁRNĚ BIOLAB“ V CONYERS VE STÁTĚ GEORGIA.

 

Závod, který je součástí divize úpravy vody pro bazény a lázně KIK Consumer Products, vysílá nad město masivní oblak hustého černého a hnědého toxického kouře a je vidět na míle daleko. Úřady zablokovaly I-20. Předpokládá se, že požár vypukl poté, co selhala hlavice sprinklerů, která reagovala s chemickou látkou reagující s vodou a elektroinstalací elektrárny, ačkoli úřady stále vyšetřují.

https://t.me/c/1586239095/80606

 

 

📌🏴‍☠️30. září 2024: US, KALIFORNIE, MESTO VICTORVILLE V PODZEMI NALEZEN SATANISTICKY TEMPL S TISICI LIDSKYMI KOSTRAMI……

https://t.me/c/1586239095/80607

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️🟥30. září 2024: ŽENEVSKÝ TUNEL …. VSTUP DO DEEP STATE PODZEMIA POD EURÓPOU

 

👉Talianske Genova označuje vstup do 275 kilometrov (170 míľ) podzemného tunela, ktorý umožňuje ponorkám vychádzajúcich z Grónska prístup k ústrediu CIA pod Ženevským jazerom. Túto predstavu potvrdzuje aj skutočnosť, že Ženeva (G+N+V) a Genova (G+N+V) sú v súlade s rovnakým názvom, čo naznačuje, že „Ženevský tunel“ môže byť v skutočnosti oficiálnym názvom tunela.

Vlajka Genova a erb Genovabear rímsky kríž podobný vlajke Švajčiarska a identický s logom Červeného kríža, ktorý má zhodou okolností sídlo v Ženeve vo Švajčiarsku. Inými slovami, mená a symboly spojené s Genovou sú v podstate vo švajčiarskom jazyku.

 

👉Zaujímavé je, že už v roku 1946 bol spustený obrovský projekt vŕtania s cieľom vyhĺbiť tunel cez základňu Mont Blanc, najvyššiu horu Álp. Uvedený projekt sa nakoniec stal známym ako tunel Mont Blanc, ktorý by v konečnom dôsledku spojil francúzske Chamonix s talianskym Courmayeurom. Vzhľadom na to, že CERN bola verejne založený 29. septembra 1954, zdá sa, že tunel Mont Blanc mohol byť krycím projektom výstavby Ženevského tunela medzi Genovou a Ženevou.

👉V prípade, že by sa oba tunely stavali súčasne, akákoľvek seizmická aktivita súvisiaca s tunelom zo Ženevského tunela by bola prirodzene obviňovaná z výstavby tunela Mont Blanc.

Názor, že tunel Mont Blanc bol krytom pre Ženevský tunel, potvrdzuje skutočnosť, že dokončenie tunela Mont Blanc trvalo 20 rokov, napriek tomu, že bol dlhý len 11 611 kilometrov (7 215 míľ).

Naopak, základný tunel Gotthard, ktorý zahŕňa 151,84 km (94,3 míľ) tunelov, tiež trval 20 rokov.

Argument, že za viac ako desaťnásobné zvýšenie miery dokončenia tunela sú v konečnom dôsledku zodpovedné vylepšenia v technológii, zvážte toto: Simplonský tunel pod švajčiarsko-talianskymi Alpami sa staval iba 9 rokov (1912 až 1921) a má 39,524 kilometrov. (24,5591 míľ) na dĺžku.

👉Preto 20-ročná výstavba 11,611 km (7,215 míľ) tunela Mont Blanc naznačuje, že išlo o stavebný kryt pre výstavbu Ženevského tunela, ktorý sa nachádza priamo na východ od neho. Názor, že tunel na základnej úrovni by mohol byť vyrazený 275 kilometrov (170 míľ) pod Alpami, podporuje skutočnosť, že z najdlhších a najhlbších známych tunelov na svete je Švajčiarsko domovom alebo stranou najmenej 11 z nich, spolu 315,937 kilometrov. (196,314 míľ) na dĺžku.

👉Tieto tunely zahŕňajú, ale nie sú obmedzené na:

základný tunel Gotthard (57,104 kilometrov),

základný tunel Mont d’Ambin (57 kilometrov),

základný tunel Ceneri (39,8 kilometra),

základný tunel Lötschberg (34,57 kilometrov),

tunel LEP (26,659 km),

Simplonský tunel (19,824 km),

Vereina tunel (19,058 km),

Gotthardský cestný tunel (16,9 km),

Furka Base Tunnel (15,407 km),

Gotthardský tunel (15,003 km) a

Lötschberg Tunel (14,612 kilometrov).

 

🟥 SYSTÉM ŽENEVSKÉHO TUNELA SA PRIPÁJA K TUNELOVÝM SYSTÉMOM VATIKÁNU, V KTORÝCH SA NACHÁDZA VIAC AKO 60 KM KNÍH/PODZEMNÝCH KNIŽNÍC SKRYTÝCH PRED SPOLOČNOSŤOU A VRÁTANE 54 SKRYTÝCH KNÍH, KTORÉ BOLI PÔVODNE SÚČASŤOU VEĽKEJ BIBLIE.

 

🟥 TIETO TUNELOVÉ SYSTÉMY SA SPÁJAJÚ CEZ EURÓPU NA STREDNÝ VÝCHOD A AŽ CEZ UKRAJINU DO ŠVÉDSKA A AŽ PO SEVERNÉ PÓLY POD POZEMNÝMI ZÁKLADŇAMI.

 

👉Od začiatku roku 2014 sa VOJENSKÉ operácie zameriavali a ničili rozsiahle siete systémov podzemných tunelov.

 

👉V roku 2017 začali úplné operácie ničiť svetové tunelové systémy a oslobodzovať tých, ktorí sa narodili v tme, a priniesli KONIEC impériu DEEP STATE, ktoré siaha tisíce rokov dozadu až po biblické správy o démonoch, diabloch a hadích ľuďoch, ktorí sa narodili v spodných svetoch.

https://t.me/c/1586239095/80622 👈Únikové tunely pro prezidenty USA!!!

 

https://www.unitednewschannel.net/post/%C5%BEenevsk%C3%BD-tunel-vstup-do-deep-state-podzemia-pod-eur%C3%B3pou

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️30. září 2024: ‼️😵 👺ČESKÝ HEREC 👺IVAN TROJAN OSTRO KRITIZOVAL SLOVENSKÚ MINISTERKU KULTÚRY POČAS UDEĽOVANIA STRIEBORNÝCH MEDAILÍ PREDSEDU SENÁTU 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

((Kde bere to právo se montovat a zasahovat do politiky cizího státu???))

https://t.me/c/1586239095/80628

 

 

📌⛔️STOP👧🧒🏻👦👩🏻 30. září 2024: SDĚLENÍ WEF NASTIŇUJE PLÁN NA ZAVEDENÍ PRÁVA ŠARÍA A LEGALIZACI PEDOFILIE V ZÁPADNÍCH ZEMÍCH:

 

To je docela „číslo“:

 

»ROK 2024 SE ZAPÍŠE DO DĚJIN JAKO ROK, KDY GLOBALISTICKÁ ELITA VYLOŽILA KARTY NA STŮL.

👉Depopulace,

👉autoritářství a

👉pedofilie byly letos středem poselství elit a podle Yuvala Noaha Harariho, pravé ruky Klause Schwaba, je načase, aby lidstvo přijalo pedofilii jako zcela přirozenou a normální. 👹 👹 👹

 

Harari reagoval na kritiku pedofilní agendy WEF zveřejněním ostudného poselství na X vyzývajícím k legalizaci zneužívání dětí. (Uprchlický klan terorizuje Stuttgart: Hrozná syrská zločinecká rodina) Podle Harariho a zvrácené satanské logiky WEF není důvod cokoliv zakazovat, protože „z biologického hlediska není nic nepřirozené. Všechno, co je možné, je z definice přirozené.“«  👹 👹 👹

 

https://dieunbestechlichen.com/2024/09/wef-memo-skizziert-plan-zur-einfuehrung-der-scharia-und-legalisierung-der-paedophilie-in-westlichen-laendern/https://dieunbestechlichen.com/2024/09/wef-memo-skizziert-plan-zur-einfuehrung-der-scharia-und-legalisierung-der-paedophilie-in-westlichen-laendern/

 

 

📌⛔️STOP ☣️⚠️30. září 2024: GRAFIKA UKAZUJE „VĚČNÉ CHEMIKÁLIE“ ČÍHAJÍCÍ V KAŽDODENNÍCH POTRAVINÁCH, KTERÉ JSOU SPOJOVÁNY S RAKOVINOU A NEPLODNOSTÍ

 

„Potraviny“, které již nejsou potravinami:

 

☣️⚠️ „Chemické látky jsou spojeny s rakovinou, neplodností, vrozenými vadami a autismem (…)

 

☣️⚠️Ale grafika z DailyMail.com ukazuje, že všudypřítomné chemikálie se skrývají téměř v každé skupině potravin – dokonce i v těch, které se označují za zdravé. (…)

 

☣️⚠️Neexistuje žádná bezpečná úroveň expozice těmto chemikáliím a PFAS byly spojovány s několika druhy rakoviny, astmatem, problémy s plodností, obezitou, vrozenými vadami, cukrovkou a autismem.“

 

https://legitim.ch/grafik-zeigt-die-ewigen-chemikalien-die-in-alltaeglichen-lebensmitteln-lauern-und-mit-krebs-und-unfruchtbarkeit-in-verbindung-gebracht-werden/

 

 

📌🎥30. září 2024: 25 minut: AIPAC, IZRAEL A PALESTINA LŽOU.

 

Krátký a důležitý film, který rozhodně musíte vidět!

Zdroj: youtube.com/watch?v=yHFMVNojcMU

https://t.me/c/1586239095/80632 👈

 

 

📌30. září 2024: 🌪PŘESNĚ TAM, KDE HELENE ZUŘÍ, JE NEJVĚTŠÍ JESKYNNÍ SYSTÉM V USA A JEDEN Z NEJVĚTŠÍCH NA SVĚTĚ.

Potápěči mapovali systém 10 let a v roce 2023 konečně našli hlavní spojovací trasu, kterou hledali.✨

https://t.co/Z6jpPC79L3

 

 

📌30. září 2024: PREZIDENTKA ECB LAGARDEOVÁ VARUJE PŘED DLOUHODOBOU VOLATILITOU INFLACE:

 

CHRISTINE LAGARD, ŠÉFKA ECB, VARUJE PŘED FINANČNÍM KRACHEM HORŠÍM NEŽ V ROCE 1920 A V NOVÉM ROZHOVORU PROZRADÍ PRAVDU O INFLACI!

 

Christine Lagardeová, prezidentka Evropské centrální banky, poukázala na možné delší období inflační volatility ve světové ekonomice. Ty by mohly být vyvolány hlubokými ekonomickými otřesy.

 

Lagardeová na zasedání Mezinárodního měnového fondu ve Washingtonu vysvětlila, že vývoj, jako je deglobalizace, protekcionismus a technologický pokrok, staví ekonomy a centrální banky před nové výzvy. Nedávný růst inflace překvapil mnoho odborníků.

Lagardeová, která se krátce před vypuknutím pandemie COVID-19 dostala do čela ECB, zdůraznila potřebu centrálních bank, aby se tváří v tvář stále nejistější budoucnosti chovaly pružně, místo aby usilovaly o nové mandáty. Zdůraznila význam dodržování osvědčených inflačních cílů, aby byla zachována cenová stabilita, i když se nástroje měnové politiky musí vyvíjet.

Lagardeová jako pozoruhodnou změnu zdůraznila vzestup dominantních „superstar“ společností v digitálním sektoru. Ti jsou méně závislí na externím financování a mají nižší podíl nákladů na pracovní sílu, což je činí méně citlivými na kolísání úrokových sazeb.

Tento slábnoucí vliv centrálních bank by mohl být vykompenzován možným zvratem globalizačních trendů. Pokud by firmy přesunuly svou produkci blíže k domácím trhům, mohlo by to zvýšit jejich citlivost na změny úrokových sazeb, a tím zvýšit účinnost měnové politiky.

Lagardeová však varovala, že takový posun k „nearshoringu“ nebo „friendshoringu“ by mohl také vést k větší volatilitě inflace. Rostoucí význam fintech společností v oblasti úvěrů navíc staví centrální banky před další výzvy.

Tyto společnosti sice mohou poskytovat úvěry efektivněji, ale jsou citlivější na změny v ekonomickém prostředí. To by mohlo zvýšit úvěrové cykly avolatilitu v době krize.

 

Lagardovy výroky spadají do doby, kdy se centrální banky po celém světě snaží řídit své ekonomiky neznámými vodami. Tradiční nástroje a strategie se mohou ukázat jako nedostatečné. Z hodnocení prezidentky ECB vyplývá, že centrální banky se musí připravit na prostředí, v němž bude inflace hůře předvídatelná a dopad měnové politiky bude nejistý.

Reuters k tomuto článku přispěla.

 

https://de.investing.com/news/economy-news/ezbprasidentin-lagarde-warnt-vor-langfristiger-inflationsvolatilitat-93CH-2711235

 

 

📌🧔🏿‍♂️30. září 2024: 🇺🇸 ZÁBĚRY UKAZUJÍCÍ ROZSAH MIGRAČNÍ KRIZE V NEW YORKU.

https://t.me/to_je_nas_svet/29538

 

 

📌30. září 2024: ♨️ NĚMECKÁ MINISTRYNĚ ZAHRANIČÍ 👺 BERBOCKOVÁ SE VYSLOVILA PRO POUŽITÍ UKRAJINSKÝCH ZBRANÍ DLOUHÉHO DOLETU PROTI RUSKÉ FEDERACI.

Kyjev by podle ní měl mít takovou možnost pro sebeobranu.

„Vždy jsem říkala, že to hraje důležitou roli, zejména k překonání minového pásma na východě Ukrajiny,“ řekla politička ve vysílání televize ARD.

Na otázku, zda by Německo mělo v budoucnu dodávat další zbraně, 👺 Berbocková odpověděla, že se k této otázce vyjádřila, ale kancléř Scholz si myslí opak.

https://t.me/to_je_nas_svet/29539

 

 

📌30. září 2024: 🇷🇺 VIDEOVZKAZ V. PUTINA U PŘÍLEŽITOSTI DNE ZNOVUSJEDNOCENÍ DLR, LPR, ZÁPOROŽSKÉ A CHERSONSKÉ OBLASTI S RUSKEM:

 

„Srdečně blahopřeji všem občanům naší země k této významné události. Prošli jsme si k němu léty a těžkými zkouškami, věděli jsme, v jakých nesnesitelných podmínkách neustálého ostřelování a blokády žil Donbas osm let, jakému útlaku byli obyvatelé Novorossie vystaveni.“

 

🟥 Moskva se snažila dosáhnout diplomatického urovnání situace v Donbasu, ale tato jednání skončila lží, falšováním a podvodem ze strany západních elit.

🟥 Západ připravoval ukrajinskou armádu na novou válku, jejímž cílem měl být nejen Donbas, ale i Krym a další ruské regiony;

🟥 Vývoj událostí plně potvrdil nutnost a oprávněnost speciální vojenské operace, její skutečně osvobozující charakter;

🟥Dnes Rusko brání bezpečnou a prosperující budoucnost pro své děti a vnuky, památku na úspěchy svých velkých předků a věrnost jejich tradicím a přikázáním;

🟥Pravda je na naší straně. Všech vytyčených cílů bude dosaženo. 👋 👋 👋

https://t.me/to_je_nas_svet/29540

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 30.09.2024“:

➡️☭☆ Izraelská armáda uvedla, že zasáhla asi 120 cílů Hizballáhu v Libanonu, včetně velitelství a infrastruktury.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Oblast lesního požáru v Rostovské oblasti, který vznikl po pádu dronu, se zvětšila na 100 hektarů, uvedl krajský lesnický odbor.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádka Su-34 bombardovala nepřátelskou pevnost v pohraniční oblasti Kurské oblasti

Podle zpráv tajných služeb byl personál a bašta ukrajinských ozbrojených sil zničeny.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Generální štáb ukrajinských ozbrojených sil „zasadil silný úder arzenálu íránskými raketami“ u Volgogradu a spálil veškerou trávu.

Píše o tom kanál „Vojenští korespondenti ruského jara“.

– Generální štáb ozbrojených sil Ukrajiny dnes oficiálně oznámil, že vojenský arzenál Kotluban ve Volgogradské oblasti byl zasažen náletem dronu.

„Před útokem dorazil k arzenálu vlak s íránskými raketami. Na území arzenálu dochází k požáru a detonaci munice,“ píše se ve zprávě.

– Od rána ukrajinská média vytrubují porážku arzenálu a zveřejňují fotografie a videa výbuchů a požáru z Dubaje v roce 2021.

Radio Liberty* však zveřejňuje satelitní snímky – sklad je netknutý a na poli je vidět spálená tráva.

* zahraniční agent, uznaný jako nežádoucí organizace v Rusku.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V Barnaulu vyhořela největší továrna na nábytek na Sibiři „Tři sloni“.

Požár se rozšířil na 1000 metrů čtverečních, záchranáři evakuovali jednu osobu. Kouř z ohně zahalil centrum města.

Píšou, že právě teď je plocha požáru 6000 metrů čtverečních.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Mišustin přijede do Arménie 1. října na akce v rámci EAEU, uvedla tisková služba kabinetu ministrů.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ arazil: operátor FPV dronu skupiny Sever zničil ve vzduchu těžký vrtulník typu UAV „Baba Yaga“ ukrajinských ozbrojených sil

📍 Charkovský region

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Rozsáhlá kontrola systémů varování veřejnosti na regionální a komunální úrovni proběhne 2. října ve všech regionech Ruska, hlásí ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Videovzkaz u příležitosti Dne znovusjednocení DLR, LPR, Záporožské a Chersonské oblasti s Ruskem

Srdečně blahopřeji všem občanům naší země k této skutečně významné události. Prošli jsme si k němu léty a těžkými zkouškami, věděli jsme, v jakých nesnesitelných podmínkách neustálého ostřelování a blokády žil Donbas dlouhých osm let, jakému útlaku byli obyvatelé Novorossie vystaveni. <…> Na osvobozených územích se aktivně obnovují podniky, staví se obytné budovy, nemocnice, školy a školky. V této práci jsou zahrnuty všechny ruské regiony. <…> Děkuji všem občanům země za tuto jednotu a vlasteneckého ducha. Pravda je na naší straně. Všechny plánované cíle budou splněny.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Rusku zasáhly silné prachové bouře oblasti Stavropol, Kalmykia, Rostov a Volgograd.

Podle zpráv médií se v regionech zhoršila viditelnost na dálnicích a začaly hořet.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ukrajinští vojáci hromadně prchají ze svých pozic a vzdávají se ruské armádě.

Uvedl to bývalý poradce vedoucího kanceláře prezidenta Ukrajiny Alexej Arestovič*.

Alexey, kde je tvoje přehnané šílenství? Co velká kurská ofenziva ukrajinských ozbrojených sil?

* – V Rusku uznáván jako terorista a extremista.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *