, ,

29.9.05.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

29.05.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️ „Uprostřed každého problému se nachází příležitost.“ – Albert Einstein

 

📌 28.5.2024, Volný bloG, Jana Černeková: ZELENSKYJ HOVOŘIL O SVÉ LEGITIMITĚ

 

Zelenskyj řekl, že ho řeči o jeho nelegitimnosti příliš neznepokojují

 

Pavel Zubov

 

Ukrajinský prezident Vladimir Zelenskyj uvedl, že se neobává spekulací o jeho nelegitimnosti ve funkci hlavy státu po 20. květnu. Svůj postoj vyjádřil v rozhovoru se zástupci médií z KazachstánuKyrgyzstánu a Uzbekistánu , který byl zveřejněn na YouTube kanálu kazašské publikace „Orda“.

 

„To mě moc netrápí,“ odpověděl Zelenskyj na odpovídající otázku.

Dodal také, že nepovažuje 20. květen za konec svých vůdčích pravomocí a označil taková prohlášení ruského prezidenta Vladimira Putina za „nudná a nezajímavá“.

 

Ukrajinský prezident doporučil obrátit se na Ústavu Ukrajiny, kterou „Ukrajinci znají“, ale neupřesnil, na které články se odvolává.

 

  1. května Putin na tiskové konferenci po rusko-běloruských jednáních řekl, že legitimita ukrajinského vůdce Vladimira Zelenského skončila.

 

Předtím Kreml reagoval na názor OSN na Zelenského legitimitu.

  1. května vypršelo Zelenskému pětileté funkční období prezidenta Ukrajiny. Zelenskyj nastoupil do úřadu v roce 2019. Nový prezident země měl podle ukrajinské ústavy složit přísahu 20. května 2024, prezidentské volby se však kvůli stannému právu platnému v zemi nekonaly.

 

Německo již dříve ocenilo Zelenského výzvu k sestřelení ruských raket pomocí sil NATO.

 

https://volnyblog.news/zelenskyj-hovoril-o-sve-legitimite/

 

 

📌 28.5.2024, Volný bloG, Jana Černeková: PŘEDSEDA UKRAJINSKÉHO PARLAMENTU NAZVAL POCHYBOVAČE O ZELENSKÉHO LEGITIMITĚ PREZIDENTA ZA HNIDY A NEPŘÁTELE UKRAJINY!

 

Volební mandát prezidenta Volodymyra Zelenského vypršel 20. května a od té chvíle se na Ukrajině rozhořelo další neuvěřitelné drama. V médiích se začínají vést nekonečné diskuse o tom, jestli je Zelenský legitimním prezidentem, anebo už vládne nelegitimně jako diktátor. Situace došla do takové krajnosti, že předseda Vrchní rady Ruslan Stefančuk svolal mimořádné zasedání parlamentu a nechal prohlasovat usnesení, že Vrchní rada Ukrajiny uznává Volodymyra Zelenského jako legitimního prezidenta po 20. květnu 2024

 

Jenže toto hlasování nedopadlo podle představ, protože Porošenkova frakce Evropská solidarita, která má v parlamentu 27 poslanců, se odmítla k usnesení připojit. To samo o sobě vyvolává velké znepokojení, protože Porošenkova frakce je považována za prodlouženou ruku Washingtonu v Kyjevě a pokaždé je hlasování této frakce jakýmsi lakmusovým papírkem, podle kterého lze určit, co právě američtí bratří na Ukrajině požadují. Ukrajinská ústava totiž na možnost války a nekonání prezidentských voleb vůbec nepamatuje. A co je nejhorší, tak ústava nemá ani právně ošetřenou situaci, pokud by se volby prezidenta nekonaly, ani jak to bude s mandátem prezidenta v takovém případě.

 

Na nic z tohoto není v ústavě pamatováno a ústava v článku 108 pouze hovoří o tom, kdy zaniká mandát prezidenta. A věřte nebo ne, ten mandát zaniká jedině až po zvolení nového prezidenta. Ústava potom už pamatuje jenom na předčasné ukončení mandátu, např. v důsledku smrti, ale zánik mandátu po jeho korektním vypršení je skutečně možný jen zvolením nového prezidenta, žádným jiným způsobem.

 

Pokud se ale volby nekonají, na což ústava Ukrajiny úplně zapomněla, že by taková situace mohla nastat, potom dosavadní prezident má časově neomezený mandát, který může být ukončen jen zvolením nového prezidenta, ale k tomu jsou potřeba volby, které současný prezident nevyhlásí, protože tvrdí, že by jejich konání nebylo bezpečné vzhledem k válečnému stavu.

 

UKRAJINSKÁ ÚSTAVA ZAPOMNĚLA OŠETŘIT SITUACI, KDY KONČÍ MANDÁT PREZIDENTA V PŘÍPADĚ, KDYŽ SE VOLBY NEKONAJÍ

 

Zelenský tak paradoxně opravdu ústavu neporušuje, protože ta zkrátka na takovou situaci, že by se volby nekonaly, vůbec nepamatuje. Ňuchačenko však již po 20. květnu zažívá první drsné okamžiky, protože je mu znovu a znovu předhazováno, že je nelegitimním prezidentem. Občasné ruské raketové útoky na Ukrajinu nelze považovat za překážku pro konání voleb a všichni to samozřejmě vědí. Právě proto Ruslan Stefančuk jako šéf parlamentu vystoupil s prohlášením před novináři, že každý, kdo zpochybňuje legitimitu mandátu Zelenského po 20. květnu, je prý hnida a nepřítel Ukrajiny.

 


Stefančuk přitom provokativně jmenoval právě ten největší průser ukrajinské ústavy, tedy článek 108, který právě uvádí konec mandátu prezidenta po vypršení jeho mandátu až teprve po zvolení nového prezidenta. A komu to prý nestačí, což samozřejmě nestačí nikomu jako vysvětlení, tak se prý má podívat do zákona o válečném stavu. To je běžný zákon, tedy nikoliv ústavní, který upravuje činnost orgánů státní moci a určuje, že během válečného stavu státní úřady pracují podle zvláštního režimu.

 

ZELENSKÝ TVRDÍ, ŽE JE STÁTNÍ ÚŘEDNÍK A JEHO MANDÁT TRVÁ NEPŘETRŽITĚ BĚHEM VÁLEČNÉHO STAVU JAKO V PŘÍPADĚ STAROSTŮ A PRIMÁTORŮ

 

Problém je v tom, že volby prezidenta jsou ústavním aktem a řídí se ústavními zákony a tvrzení Volodymyra Zelenského, že je státním úředníkem a vztahuje se na něj zákon o válečném stavu, kdy státní pracovníci setrvávají na svých pozicích po neomezenou dobu a nesmí ani odejít do důchodu či opustit funkci, je v podstatě z právního hlediska jen těžko uchopitelný. Zákon o válečném stavu řeší státní úředníky na pozici starostů, primátorů a městských rad jako volených orgánů státu. Ovšem komunální volby a jednotlivé orgány spadají pod prezidenta, který je přímým nadřízeným všech státních úředníků. Zelenský tak z hlediska práva jako prezident nemůže být považován za státního úředníka, protože ti podléhají přímo prezidentovi.


Kvůli právnímu rozporu funkční období prezidenta Zelenského tak skutečně formálně skončilo. Podle ukrajinské ústavy je prezidentské období striktně omezeno na pět let – a Zelenský byl inaugurován 20. května 2019. Článek 108 ukrajinské ústavy zároveň stanoví, že prezident musí vykonávat svou funkci až do zvolení nové hlavy státu.

Než začala plná válka, byly příští volby naplánovány na 31. března 2024. Nyní však byly odloženy kvůli válečnému stavu, který bude na Ukrajině platit nejméně do 11. srpna. V létě 2023 Zelenský naznačil, že by bylo možné uspořádat volby, a prohlásil, že pokud ano, bude se ucházet o znovuzvolení.

 

ZELENSKÝ SE ZBAVIL ZALUŽNÉHO A TEN ZMIZEL ZE SVĚTA. V LONDÝNĚ HO NIKDO NEVIDĚL

 

Poznamenal však, že ve válečných podmínkách by bylo velmi obtížné zajistit bezpečnost ve volebních místnostech. Na podzim ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba uvedl, že Zelenský neustále zvažuje pro a proti konání voleb na základě situace na frontě a dalších válečných faktorů. Nakonec 6. listopadu 2023 prezident prohlásil, že „nyní není čas na volby“.

 

Musíme si uvědomit, že nyní je čas na obranu, čas na bitvu, která rozhodne o osudu státu a jeho lidu, a ne čas na dezinformace, které by od Ukrajiny očekávalo pouze Rusko,” řekl. Toto prohlášení přišlo na pozadí údajného konfliktu Zelenského s generálem Valerijem Zálužným, tehdejším vrchním velitelem ukrajinských ozbrojených sil.

 

Během války se Zalužný stal nejpopulárnější osobou na Ukrajině a někteří ukrajinští experti naznačovali, že Zalužný by mohl pro Zelenského představovat vážnou konkurenci, pokud by se rozhodl kandidovat. Na pozadí těchto diskusí byl Zalužný 8. února odvolán z funkce vrchního ukrajinského velitele. Dne 9. května jej Zelenský jmenoval velvyslancem ve Spojeném království, ale pravda je taková, že Zalužného od února nikdo neviděl. Pokud by se konaly volby, Zelenský by je samozřejmě prohrál, i kdyby proti němu kandidovala uklízečka. Zelenský se prostě potřeboval zbavit protikandidáta, který byl podněcoval Ukrajince ke konání voleb, které Zelenský nechce.

 

NELEGITIMNÍ PREZIDENT UKRAJINY VLÁDNOUCÍ BEZ MANDÁTU, BEZ VOLEB, ALE S KUSEM PAPÍRU, KTERÝ PROHLASOVALI POSLANCI, TEDY S VÝJIMKOU POROŠENKOVY FRAKCE

 

Bez voleb je ale Zelenský v nebezpečné situaci. Kdykoliv teď začne na Ukrajině diskuse o legitimitě prezidenta pro konání rozhodnutí, které se někomu nebudou líbit, okamžitě bude na stole téma nelegitimnosti Zelenského mandátu. Tomu se prostě nedá vyhnout. A ve chvíli, až se začne tlačit na mírová jednání s Ruskem, může nastat situace, že část Ukrajinců zpochybní legitimitu takového jednání.

 

A to proto, že Zelenský nebude mít mandát z voleb. Jeho mandát bude odvozen v podstatě jen od toho usnesení Vrchní rady ze středy, tedy na základě toho papíru, kterým mával šéf parlamentu Ruslan Stefančuk ve videu nahoře. Je to prostě mandát založený na usnesení parlamentních stran, že uznávají pokračování mandátu prezidenta, a to i po jeho vypršení, a i když to ústava nezmiňuje a tudíž neumožňuje.

 

Můžete vzít jed na to, že od této chvíle se bude nelegitimita Zelenského řešit prakticky nepřetržitě a pořád dokola. Kdykoliv se něco nebude někomu líbit, kdykoliv nastane průser, okamžitě se ukáže na Zelenského, že je nelegitimní prezident.

Prostě něco podobného, o čem tajně doufá Petr Fiala, že by vyhlásil v ČR válečný stav a mohl by být neomezeně dlouho premiérem.

 

Pamatujte na jeho šílený výraz v očích z té tiskovky 24. února 2022, když oznamoval občanům ČR, že… jsme ve válce! Zaleskly se mu oči jako psychopatovi. Moc rád by ukrajinizaci dovedl v ČR do důsledku se vším všudy. Nezapomeňte, co před pár dny řekl Marek Benda z Fialovy ODS, že Babiše už nikdy k moci nepustíme! To nebyla výhrůžka jen tak plácnutá do vzduchu.

 

Víme v redakci a máme informace od našich zdrojů, že nejen uvnitř vlády Petra Fialy existuje plán na válku v Evropě, která Fialovu juntu za pomoci vyhlášení válečného stavu udrží u moci bez voleb stejně, jako válka na Ukrajině právě teď od 21. května drží u moci bez voleb Zelenského. Podobný plán má už i německá a polská vláda. A zkrátka Zelenský uchopil časově neomezenou moc a když ta válka bude trvat na Ukrajině třeba 20 let, tak Zelenský tam i za 20 let bude pořád prezidentem, aniž by se tam konaly jediné prezidentské volby. A mnoho politiků v EU by tento model rádo okopírovalo. A to je realita!

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/predseda-ukrajinskeho-parlamentu-nazval-pochybovace-o-zelenskeho-legitimite-prezidenta-za-hnidy-a-nepratele-ukrajiny/

 

 

 

📌28. května 2024 20:55, Kobachidze: VYDÍRÁNÍ EU BY NEMĚLO GRUZII DOVÉST DO SITUACE JAKO NA UKRAJINĚ.

 

Gruzínský premiér Irakli Kobachidze řekl, že vydírání na téma integrace země do Evropské unie by nemělo vést k situaci jako na Ukrajině.

Podle něj se „někteří lidé“ pokusili využít téma vstupu do EU k nepokojům v Gruzii a změně moci.

 

„Všichni jsme viděli, k čemu takové procesy na Ukrajině vedly,“ řekl.

Kobachidze zdůraznil, že v Gruzii by se to stát nemělo. Premiér navíc vyjádřil absolutní přesvědčení, že se země stane členem Evropské unie do roku 2030.

 

https://www.vesti.ru/article/3972964

 

 

📌28. května 2024 20:30: MACRON NEPOVAŽUJE DODÁVKY ZBRANÍ DLOUHÉHO DOLETU DO KYJEVA ZA ESKALACI KONFLIKTU.

 

Kyjev by měl mít právo udeřit západními zbraněmi na vojenská zařízení Ruska, vyjádřil tento názor francouzský prezident Emmanuel Macron na tiskové konferenci po setkání s německým kancléřem Olafem Scholzem.

 

„Domníváme se, že jim musíme umožnit, aby neutralizovali vojenská zařízení, ze kterých jsou odpalovány rakety, a hlavně vojenská zařízení, ze kterých jsou prováděny údery na Ukrajinu,“ citovala Macrona agentura TASS. „Ale neměli by mít právo zasahovat jiné cíle v Rusku, samozřejmě civilní objekty nebo jiná vojenská zařízení.“

 

Francouzský prezident navíc poznamenal, že dodávky zbraní dlouhého doletu na Ukrajinu nepovažuje za eskalaci konfliktu.

 

Macron také odmítl komentovat informace, které se objevily v pondělí, že Francie pošle na Ukrajinu instruktory, aby cvičili místní ozbrojence.

„Nebudu komentovat nekoordinované a neúspěšné zprávy,“ řekla francouzská hlava státu.

Macron zároveň zdůraznil, že Francie bude Ukrajině nadále poskytovat podporu, ale o konkrétních krocích bude moci hovořit až po osobním setkání s Volodymyrem Zelenským.

https://www.vesti.ru/article/3972986

 

 

📌28. KVĚTNA 2024 20:00: HLAVNÍ UDÁLOSTI:

👉Prezidenti Ruska a Uzbekistánu.

👉Vladimir Putin a Šavkat Mirzijojev, jednali v Taškentu.

👉Ministerstvo zahraničních věcí a Ministerstvo spravedlnosti navrhly vedení Ruské federace, aby Tálibánu (zakázané v Ruské federaci) odňalo status teroristické organizace.

👉Soud ponechal generálmajora Popova, obviněného z podvodu, ve vyšetřovací vazbě.

👉V Arménii se obnovily protesty požadující rezignaci premiéra Nikola Pašinjana.

👉Šest účastníků bojů na jihu Moskvy bude z Ruska vyhoštěno.

 

https://smotrim.ru/video/2811691

 

 

📌28. května 2024 22:30: PO NÁVRATU Z UZBEKISTÁNU SE PUTIN SETKAL S HLAVOU INGUŠSKA.

 

Prezident Ruské federace Vladimir Putin hovořil v Kremlu s hlavou Ingušska Makhmudem-Ali Kalimatovem.

 

Hlava státu upozornila na dobré demografické ukazatele regionu a objasnila, že v tomto ohledu musí ingušské orgány věnovat zvláštní pozornost sociální oblasti.

 

„Proto vyvstávají otázky – počet míst ve školkách, jeslích, počet návštěv na klinikách. Chápu to tak, že nejpalčivější otázky,“ obrátil se Putin na Kalimatova.

 

Šéf Ingušska zase uvedl, že za čtyři roky bylo v regionu uvedeno do provozu více než 40 nových mateřských škol a postaveno více než 37 škol.

 

„Jsou to také pracovní místa. Když to všechno sečtete, je to více než sedm tisíc pracovních míst,“ zdůraznil Kalimatov.

 

https://www.vesti.ru/article/3973070

 

 

📌28. května 2024 22:31, AFP: UKRAJINA OPAKOVANĚ ZASÁHLA ÚZEMÍ RUSKÉ FEDERACE ZÁPADNÍMI ZBRANĚMI.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny opakovaně použily západní zbraně k úderu na území Ruska. Informuje o tom agentura AFP s odvoláním na „mnoho západních zdrojů“.

 

Tvrdí se, že jeden z úderů zasáhl cíl západně od Krasnodaru, ale agentura neupřesňuje, o jakém objektu mluví a kdy k němu došlo.

 

Deník Bild již dříve uvedl, že Kyjev bez vědomí Německa použil systém protivzdušné obrany Patriot k útoku na ruský cíl, načež obdržel výhrůžky z Berlína a Washingtonu, že zastaví dodávky zbraní, pokud se to bude opakovat.

 

V současné době Západ stále více diskutuje o možnosti oficiálně umožnit Ukrajině udeřit dodanými zbraněmi hluboko do Ruska. Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg tak řekl, že je čas zrušit všechna omezení pro Kyjev.

 

https://www.vesti.ru/article/3973064

 

 

📌29. května 2024 2:44: TRUMP LETADLO PRODAL, ABY POKRYL PRÁVNÍ VÝLOHY.

 

Donald Trump prodal své letadlo kvůli vysokým právním nákladům.

 

Bývalý prezident Spojených států amerických Donald Trump prodal jedno ze svých letadel kvůli vysokým právním nákladům. Informuje o tom deník The New York Post.

 

Jak bylo vysvětleno, uvedené letadlo je Cessna Citation X, jehož cena se odhaduje na 10 milionů dolarů.

 

Kupcem exprezidentova letadla byl stavební magnát Merdad Moayedi.

Soud již dříve nařídil Trumpovi, aby zaplatil 83,3 milionu dolarů spisovatelce Elizabeth Jean Carrollové.

 

https://www.vesti.ru/article/3972923

 

 

📌29. května 2024 0:11: LUKAŠENKO PODEPSAL ZÁKON O POZASTAVENÍ SMLOUVY CFE.

 

Bělorusko pozastavuje platnost Smlouvy o konvenčních ozbrojených silách v Evropě.

 

Běloruský prezident Alexandr Lukašenko podepsal zákon o pozastavení platnosti Smlouvy o konvenčních ozbrojených silách v Evropě. Dokument je zveřejněn na národním právním internetovém portálu dané země.

 

„Pozastavit platnost Smlouvy o konvenčních ozbrojených silách v Evropě z 19. listopadu 1990,“ říká zákon.

 

Loni v dubnu učinily podobné rozhodnutí Moldavsko, Turecko a Maďarsko.

V květnu 2023 podepsal ruský prezident Vladimir Putin zákon o vypovězení smlouvy CFE. Dohoda je v platnosti od roku 1992.

 

https://www.vesti.ru/article/3973083

 

 

📌29. května 2024 2:08, Bílý dům: USA NECHTĚJÍ ESKALACI KONFLIKTU NA UKRAJINĚ:

 

Americká administrativa nechce, aby situace na Ukrajině v jakékoli podobě eskalovala, uvedla tisková mluvčí Bílého domu Karine Jean-Pierreová.

 

Americká administrativa si nepřeje další eskalaci na Ukrajině. Oznámila to tisková mluvčí Bílého domu Karine Jean-Pierreová.

 

„Upřímně řečeno, nechceme, aby tato situace v jakékoli formě eskalovala,“ řekl Jean-Pierre.

Takto komentovala prohlášení generálního tajemníka NATO Jense Stoltenberga, který vyzval členy aliance, aby zrušili omezení úderů Kyjeva západními zbraněmi na cíle v Rusku.

 

Zároveň poznamenala, že Washington je velmi vděčný spojencům NATO, kteří „dokázali sjednotit a podpořit Ukrajinu v jejím boji za vlastní suverénní území“, uvádí TASS.

Stoltenberg již dříve uvedl, že pro Ukrajinu nastalo nejtěžší období od začátku speciální operace.

 

https://www.vesti.ru/article/3973148

 

 

📌28.05.2024, Roman Kirsch: SVATÝ OTEC URAZIL GAYE

 

https://youtu.be/c1Kh_q0VXOc?si=mf2sMzjm5JFEY54a

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 29.05.2024“:

➡️☭☆❗️Bílý dům nevyloučil, že by Spojené státy mohly ve své sankční politice dosáhnout komplexního embarga na ruský export

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Operátoři útočných FPV dronů zničili muniční sklad a techniku ​​ukrajinských ozbrojených sil směrem na Doněck. Jednotky skupiny sil „Jižní“ aktivně používají UAV k ničení vojenské techniky a ničení koncentrace personálu a vybavení ozbrojených sil Ukrajiny, a to jak na otevřených prostranstvích, tak v úkrytech umístěných v lesních plantážích a opuštěných osadách.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „V noci jsme zničili jeden minomet a dnes v noci jeden minomet.“

Velitel baterie s volacím znakem „Lokomotiv“ hovořil o bojové práci dělostřelectva v zóně Severního vojenského okruhu.

„Naším úkolem je ničit vybavení, minomety, výkopy, štěrbiny, kde se skrývá nepřítel, a také útočící skupiny. Senior šéf nám dává pokyny, pracujeme, on provádí úpravy a s přihlédnutím k úpravám trefíme cíl.

Několik dronů přiletělo, aby zasáhlo naši zbraň, byly obnoveny a nyní pokračuje v zasahování nepřítele a přibližuje naše vítězství.

Tato posádka dělostřelectva zničila jeden minomet minulou noc a jeden minomet dnes v noci. Dojezd byl 16 kilometrů. Druhou ranou trefíme cíl plus minus pět metrů. To stačí ke zničení nepřítele,“ řekl velitel dělostřelecké baterie s volacím znakem „Lokomotiv“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Prezident se vrátil do Moskvy a v Kremlu uspořádal pracovní setkání s hlavou Ingušské republiky Mahmudem-Ali Kalimatovem.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V Novém Mexiku havarovalo vojenské letadlo, pilot byl převezen do nemocnice, píší místní média.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

📌 Nějaká Hanička Schöttrová se postarala spamovaním u facebooku o mou blokádu!!! Moc milá osoba!!!

27.5.2024 RÁNO MNĚ OMEZILI ÚČET DO 30.5.2024, NEMŮŽETE POUŽÍVAT SKUPINY.

Končí 30. 5. 2024.

Odůvodnění: Vypadá to, že jste se zavádějícím způsobem pokusila získat To se mi líbí, sledující, sdílení nebo zhlédnutí videa. Porušuje to zásady komunity týkající se spamu. Naše technologie zjistily, že vaše aktivita porušuje zásady komunity, a podnikly příslušná opatření.

Celosvětově používáme stejná pravidla pro všechny.

Naše technologie a týmy fungují v mnoha jazycích, abychom zajistili konzistentní uplatňování našich pravidel.

 

DNES 28.5.2024, OPĚT ODEBRÁNÍ KOMENTÁŘE, KDE BYLO ŘÁDNĚ UVEDENÁ WWW STRÁNKA, ALE Z RUSKÉHO PORTÁLU!  

  1. 5. 2024: Váš komentář jsme odebrali, a to zpětně z 2. 2. 2023!!!!!!!!!!

Proč se to stalo?

Vypadá to, že jste se zavádějícím způsobem pokusila získat To se mi líbí, sledující, sdílení nebo zhlédnutí videa.

Lubomira Bacikova 2. 2. 2023

2.2.3023: Lukašenko je přijat v Zimbabwe…Lukašenko: Chceme pracovat v Africe ve prospěch lidí v Zimbabwe https://deu.belta.by/president/view/lukaschenko-wir-wollen-in-afrika-zum-wohle-der-menschen-in-simbabwe-arbeiten-   konec odebírám, aby zas nedošlo k blokaci

Internetové stránky policie BW opět selhaly. Po útocích na weby bádensko-württemberské policie došlo ve středu ráno k dalším výpadkům.

https://www.swr.de/swraktuell/baden-wuerttemberg/weitere-ausfaelle-internetseiten-polizei        -bw-   konec odebírám

Ukrajinská válka: Rusko plánuje ofenzívu na 24. února, říká ukrajinský ministr obrany. Kyjev tvrdí, že Rusko shromáždilo 500 000 mužů pro útok v nadcházejících týdnech https://www.bbc.com/news/world-europe-   konec odebírám

Poslední písmeno řecké abecedy je omega (Ω) a ve skutečnosti znamená konec něčeho, poslední, konečnou hranici sady nebo „velký konec“. Omega znamená skvělý konec, jako konec velké akce. Ruský energetický analytik: EU se nezbavila své závislosti na ruských energetických zdrojích. Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová prohlásila, že EU zcela překonala svou závislost na ruských fosilních palivech. Ale podle Igora Juškova, předního analytika Národního fondu pro energetickou bezpečnost, je opak pravdou. Veškerá vojenská satelitní komunikace plně předána vesmírným silám. Vesmírné síly zdědily všechny vojenské satelitní komunikační funkce ministerstva obrany, což je důležitý krok v budování nové služby. Podle tiskové zprávy námořnictvo a armáda delegovaly hlavní satelitní komunikační operace na vesmírné síly, aby konsolidovaly výcvik, operace, akvizice a další aktivity. Převod je prvním případem, kdy byly všechny vojenské satelitní komunikační funkce sloučeny do jediné vojenské služby. SpaceForce přináší nadvládu nad vesmírem a suverenitu nad vzdušným prostorem nad letadly: vševidoucí oko z nebe pro úplný dohled a kontrolu. Zajímavý je zde program Corona z 50. let. Národní bezpečnost ohrožena. Q říká, že přešli offline, DS oslepl!

Ruský guvernér nabízí vysoký bonus za dobytí tanků Leopard : -Zachycení neporušeného tanku Leopard 2: 40 000 EUR, -Zničení tanku Leopard: 13 000 EUR, -Únos tanku Abrams: 20 000 EUR. -Zničení tanků Abrams: 6 500 €, „Rusko chce zatlačit ukrajinské jednotky do bezpečné vzdálenosti daleko od ruského území. Čím více zbraní dlouhého doletu Západ dodává, tím více je musíme zatlačit zpět,“ Západ doufá ve strategickou porážku Ruska, takže se nebude moci vzpamatovat po celá desetiletí. Jsme v epicentru geopolitické bitvy řekl Lavrov. Nuland se přiznala a byla potěšena výbuchy v Nord Stream. Její slova hovoří o přímé účasti Spojených států na teroristickém útoku. – Lavrov. Západ nyní hledá roli „další Ukrajiny“ v Moldavsku. Náš prezident je připraven téměř na všechno. – Lavrov. „Von der Leyenová řekla, že výsledkem války by měla být porážka Ruska, a to taková porážka, že nebude schopno obnovit ekonomiku po celá desetiletí. Není to rasismus? Žádný nacismus?“ – Lavrov.

 

Tohle jste sdílela na svém profilu

Váš komentář porušuje naše zásady komunity týkající se spamu.

 

ÚŽASNÉ!!! Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÁ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ A TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *