, ,

29.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně:👉⛔️ MILAN UHRÍK: VLÁDA BY MALA ZELENSKÉMU POVEDAŤ, ŽE STAČILO. VYDIERANIE ROPOU MUSÍ SKONČIŤ!

29.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: ⛔️ MILAN UHRÍK: VLÁDA BY MALA ZELENSKÉMU POVEDAŤ, ŽE STAČILO. VYDIERANIE ROPOU MUSÍ SKONČIŤ!

 

📌🎚️🙏🕯29. srpna 2024, Slovenská republika: 80. VÝROČIE SNP: BUĎME HRDÝ NÁROD, KTORÝ SI CTÍ ODKAZ VLASTNÝCH DEJÍN.

 

Hrdinský odkaz Slovenského národného povstania, utkaný z príbehov konkrétnych statočných ľudí, z nás vytvorili sebavedomý národ. Ctime si skutočných hrdinov, ktorí bojovali za našu slobodu, inšpirujme sa ich ľudskými príbehmi a vštepujme ich mladým generáciám. Nikdy nedovoľme, aby sa tento významný okamih stal len formálnou súčasťou našich životov. Buďme hrdým, sebavedomým a slobodným národom, ktorý si ctí a rozvíja odkaz vlastných dejín. 🕊💖

https://www.youtube.com/live/xovP-Pq9fms?si=QsmKu4WmXoHgYXs2

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️28. srpna 2024, Slovenská republika, ⛔️ MILAN UHRÍK: VLÁDA BY MALA ZELENSKÉMU POVEDAŤ, ŽE STAČILO. VYDIERANIE ROPOU MUSÍ SKONČIŤ!

 

💰❌‼️‼️‼️ Slovenská vláda by mala už 🇺🇦 Zelenskému nahlas povedať, že stačilo ⛔️

 

Za všetku tú miliardovú pomoc sa nám ukrajinská vláda „odvďačila“ ekonomickými sankciami vo forme zastavenia dodávok ropy.

☝️ Pritom zastavili len ropu, ktorá tečie na Slovensko a Maďarsko.

☝️Nemcom a Čechom prúdia dodávky naďalej. Európska komisia nás taktiež podrazila a pridala sa na stranu Zelenského.

☝️Brusel vraj v zastavení nakúpenej ropy problém 🫣 nevidí… Problém vidí len vtedy, keď my nechceme nakupovať veci z Ukrajiny (spomeňme si na obilie). Takto to ďalej nejde. ☝️Slovenská zahraničná politika musí byť trošku sebavedomejšia nielen na tlačovkách, ale konečne aj v praxi.

☝️Zbraní a peňazí Zelenskému už stačilo!

 

https://youtu.be/m725DuSOoIg?si=Pys7EaJY2FoMZpDG

 

 

📌29. srpna 2024: UNIJNÍ MINISTŘI BUDOU ŘEŠIT UKRAJINU, MÍSTO V BUDAPEŠTI JEDNAJÍ V BRUSELU:

 

Unijní ministři zahraničí se dnes po prázdninové přestávce poprvé setkají na jednání v Bruselu. Neformální zasedání šéfů diplomacií zemí EU, takzvaný Gymnich, se mělo původně konat v Budapešti a mělo ho pořádat maďarské předsednictví, šéf unijní diplomacie Josep Borrell ale v červenci oznámil, že se schůzka uskuteční v Bruselu.

 

Reagoval tak na maďarský postoj k válce na Ukrajině a chování premiéra Viktora Orbána, který na začátku července navštívil Rusko i Čínu a jednal s tamními vůdci.

👹Borrell rovněž označil za absolutně nepřijatelná maďarská prohlášení, že EU prosazuje válku.

 

👹Ministři se dnes na úvod budou zabývat zejména ruskou agresí na Ukrajině.

 

👹Jednání se osobně zúčastní ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba. Česko bude zastupovat ministr👹 Jan Lipavský.

 

Při neformální diskusi proberou zástupci zemí EU další postup sedmadvacítky při podpoře napadené země, budou ale debatovat i o ukrajinské pozemní operaci v Kurské oblast či o přípravě Ukrajiny na zimu v souvislosti s nekončícími ruskými útoky na její energetickou infrastrukturu.

 

Během pracovního oběda je naplánována diskuse se šéfem turecké diplomacie Hakanem Fidanem.

 

👏Turecko se takové schůzky neúčastnilo několik let. I s ním budou ministři řešit situaci na Blízkém východě.

 

Šéfové diplomacií mají ale hovořit i o současné situaci ve Venezuele po tamních prezidentských volbách, jejichž výsledky Evropská unie neuznala. 👹

 

https://www.epochtimes.cz/2024/08/29/unijni-ministri-budou-resit-ukrajinu-misto-budapesti-jednaji-v-bruselu/

 

 

📌⛔️💉❌29. srpna 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: EXTRÉMNÍ TRIATLONISTA, KTERÝ MÁ ZCELA ZNIČENÉ ZDRAVÍ KVŮLI TAKZVANÉ COVID VAKCÍNĚ, SDÍLÍ SVŮJ PŘÍBĚH:

 

💉🎚️Bezpečné a účinné. Přesně to tvrdili o experimentálních genových injekcích propagandisté v korporátních médiích i zkorumpovaní politici a rádoby odborníci. Postupem času se však odhaluje rostoucí počet lidí, kterým tyto přípravky zničily život. Někteří mají nenávratně poškozené zdraví, jiní již zemřeli.

 

👉Nyní se objevil příběh norského triatlonisty, který byl až do roku 2021 zcela zdravým aktivním sportovcem. Vše změnila druhá dávka genové injekce.

 

👉Otázka je, kolik dalších lidí má zdravotní problémy, aniž by tušili, že jsou na vině právě genové injekce. Zcela účelově se totiž tyto problémy svádí na takzvaný „long Covid.“

Norský triatlonista naštěstí včas odhalil příčinu jeho závažných zdravotních problémů, nicméně nyní nemůže najít nikoho, kdo by dokázal (nebo byl ochoten) jeho problémy zcela vyléčit…

 

👉V  emocemi nabitém novém dokumentu s názvem Moje největší bitva“ se extrémní triatlonista Heiko Sepp podělil o své trýznivé zážitky po poškození zdraví  způsobeném takzvaným očkováním proti COVID-19, které mu změnilo život.

 

👉Dokument, který vznikal šest měsíců, nabízí neochvějný pohled na nepředvídané výzvy, kterým Heiko čelí od druhého očkování proti COVID-19 v září 2021.

Heiko, kdysi známý svou neuvěřitelnou vytrvalostí a sportovními úspěchy, zjistil, že se jeho svět obrátil vzhůru nohama kaskádou vysilujících zdravotních problémů.

Dokument sleduje jeho cestu od chvíle, kdy poprvé zažil zdrcující bolest na hrudi, až po neustálý boj se zánětem srdce, bolestmi kloubů, svalovými křečemi a častými mdlobami.

 

👉Podle jeho webových stránek:

Film se odehrává na pozadí úchvatné norské krajiny a prochází Heikovými pozoruhodnými sportovními úspěchy, náhlým nástupem vysilujících zdravotních komplikací a jeho neúnavnou snahou najít odpovědi tváří v tvář nejistotě.

 

👉Vše se pro Heika změnilo poté, co v září 2021 podstoupil druhé očkování proti COVID-19.

To, co začíná jako zdrcující bolest na hrudi, se brzy vystupňuje do kaskády vysilujících příznaků, včetně zánětu srdce, bolesti kloubů, svalových křečí a epizod omdlévání. Jak se jeho zdraví zhoršuje, jeho kdysi pulzující život je zastíněn bolestí, nejistotou a frustrací.

 

👉Dokument sleduje Heikovu náročnou cestu prostřednictvím četných návštěv nemocnice, lékařských testů a konzultací se zdravotníky.

👉Navzdory své atletické zdatnosti a celoživotnímu špičkovému zdraví se Heiko snaží orientovat ve zdravotnickém systému, který nabízí jen málo odpovědí a malou úlevu.

 

👉Finanční zátěž jeho rodiny přidává další hromadu- problémů k jejich utrpení, když hledají řešení na soukromých klinikách.

 

👉Prostřednictvím nefiltrovaných rozhovorů film zachycuje hloubku lásky, houževnatosti a kamarádství, které Heika a jeho blízké provázejí v nejtemnějších chvílích jejich životní cesty.

Ann, Heikova oddaná manželka, sdílí svou vlastní cestu, jak se vyrovnat s otřesy způsobenými Heikovou nemocí.

 

👉Heiko se při hledání diagnózy obrátil na uznávaného imunologa a dokument zkoumá autoimunitní problémy vyvolané vakcínou a jejich důsledky pro jedince, jako je Heiko.

 

https://volnyblog.news/extremni-triatlonista-ktery-ma-zcela-znicene-zdravi-kvuli-takzvane-covid-vakcine-sdili-svuj-pribeh/

 

 

📌29. srpna 2024: 🇺🇸 TRUMP UVEDL, ŽE MARK ZUCKERBERG BY MOHL STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA VE VĚZENÍ, POKUD META „PODVEDE“ V AMERICKÝCH PREZIDENTSKÝCH VOLBÁCH.

Bývalý prezident ve své nové knize, která vyjde příští týden, píše, že se Zuckerberg proti němu spikl během voleb v roce 2020.

„Pozorně ho sledujeme, a pokud tentokrát udělá něco nezákonného, stráví zbytek svého života ve vězení – stejně jako ostatní, kteří by podváděli v prezidentských volbách v roce 2024,“ píše Trump v knize.

https://t.me/to_je_nas_svet/28873

 

 

📌29. srpna 2024:♨️ WASHINGTON VYUŽÍVÁ TELEGRAM K PODNĚCOVÁNÍ PROTESTŮ PROTI NEŽÁDOUCÍM REŽIMŮM, UVEDL BÝVALÝ ÚŘEDNÍK AMERICKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ MIKE BENZ V ROZHOVORU S TUCKEREM CARLSONEM.

 

„Telegram je v rukou ministerstva zahraničí velmi mocným nástrojem, který mu umožňuje mobilizovat protestní hnutí a politickou podporu proti autoritářským zemím. Proto si americká vláda tuto platformu v letech 2014 až 2020 tolik oblíbila, protože díky jejím jedinečným vlastnostem a anonymitě jsme mohli financovat politická sdružení nebo aktivisty.“

Podle Benze nelze v této fázi o zapojení Bílého domu do Durovova zatčení jednoznačně hovořit.

https://t.me/to_je_nas_svet/28874

 

 

📌☭☆28. srpna 2024:🇷🇺 ZÁSTUPCE STÁLÉHO PŘEDSTAVITELE RUSKA PŘI OSN DMITRIJ POLJANSKIJ: „UKRAJINA ZA CENU OBROVSKÝCH ZTRÁT PRACOVNÍCH SIL A ZÁPADNÍ TECHNIKY Z NĚJAKÉHO DŮVODU DRŽÍ NĚKOLIK VESNIC V KURSKÉ OBLASTI, ČÍMŽ ODVÁDÍ VZÁCNÉ ZÁLOHY, A TO I Z VÝCHODNÍHO SMĚRU, KDE SE FRONTA U VSU KVŮLI TÉTO STRATEGICKÉ CHYBĚ NAKONEC ROZPADLA.

 

Tempo postupu ruských jednotek se tam výrazně zrychlilo a každým dnem se osvobozují další a další osady na Donbasu. Průměrná plocha denně osvobozeného území se v srpnu oproti červenci více než zdvojnásobila, kdy činila 11,2 kilometrů čtverečních za den, v posledních dnech se toto číslo zvýšilo na téměř 30 kilometrů čtverečních.

Při absenci záloh VSU rozmístěných v kurské oblasti nyní ruské jednotky osvobozují poslední bašty, které VSU od roku 2014 soustavně drží a posilují. A to je teprve začátek, Ukrajina bude muset za kurské dobrodružství ještě pořádně zaplatit.“

https://t.me/to_je_nas_svet/28875

 

 

📌29. srpna 2024: JAK PREDIKTOR OZNAMUJE ….S ALEŠEM TÁBORSKÝM:

 

👉Také si všímáte, že mnohé filmy a reklamy ukazují skutečnosti, které se později tak či onak naplňují?

👉Jak je to možné?

👉A kdo tohle řídí? Máme skutečně všechno na očích a jen si málo všímáme jednotlivých indicií zakódovaných do filmů Hollywoodu? Rozbory mnohých notoricky známých filmů a reklam nás ponechá s otevřenou pusou… Dekódováním vzkazů z filmů se dlouhá léta zabývá Aleš Táborský, který nás naučí jak a čeho si všímat, abychom věděli, co na nás elity chystají, čemu věnovat pozornost a jak zbystřit svou mysl?

 

https://rumble.com/v4l3y8x-jak-prediktor-oznamuje-….s-aleem-tborskm.html

 

 

📌⚔️29. srpna 2024: TEXAS AG KEN PAXTON ZAHAJUJE ZÁTAHY NA VOLEBNÍ PODVODY V DOMOVECH LATINSKOAMERICKÝCH DEMOKRATŮ, VČETNĚ KANDIDÁTA DO SNĚMOVNY REPREZENTANTŮ A MÍSTNÍHO STAROSTY – POLICISTÉ ZABAVILI 65 MOBILNÍCH TELEFONŮ A 41 POČÍTAČŮ

 

👉Texaský generální prokurátor Ken Paxton vystupňoval úsilí o zajištění integrity státních voleb a zahájil komplexní vyšetřování obvinění, že neziskové organizace nezákonně registrují neobčany k volbám.

 

👉Cílem tohoto tlaku je zachovat posvátnost volebního procesu a zabránit případnému nezákonnému vlivu na místní, státní a celostátní volby.

 

👉Vyšetřovatelé z oddělení volební integrity texaského generálního prokurátora provádějí tajné operace s cílem identifikovat a zakročit proti činnostem registrace voličů, které se mohou týkat neobčanů.

 

👉Jedná se o stejnou jednotku, která v červnu 2021 zatkla Moniku Mendezovou v okrese Victoria kvůli několika volebním podvodům. Mendez byl obviněn ze 7 případů nezákonného hlasování, 8 případů nezákonné pomoci voliči hlasovat poštou, 8 případů nezákonného držení hlasovacího lístku a 8 případů volebního podvodu.

 

👉První zjištění z těchto nedávných operací odhalila, že různé neziskové organizace zřizují stánky před kancelářemi texaského ministerstva veřejné bezpečnosti (DPS) pro řidičské průkazy a nabízejí pomoc při registraci voličů.

 

„HOVĚZÍ APOKALYPSA“ – PROČ BY TRVANLIVÉ HOVĚZÍ MASO MOHLO BÝT V BLÍZKÉ BUDOUCNOSTI MIMOŘÁDNĚ CENNÉ:

 

👉Tyto kabiny se údajně zaměřují na neobčany a nelegální cizince, kteří nemusí být způsobilí volit.

 

GENERÁLNÍ PROKURÁTOR PAXTON VE STŘEDEČNÍM PROHLÁŠENÍ VYJÁDŘIL NAD TĚMITO ZJIŠTĚNÍMI HLUBOKÉ ZNEPOKOJENÍ.

 

👉 „Texasany hluboce znepokojuje možnost, že organizace, které mají pomáhat s registrací voličů, nezákonně registrují neobčany k volbám v našich volbách. Pokud se způsobilí občané mohou legálně zaregistrovat k volbám při podnikání v kanceláři DPS, proč by potřebovali druhou příležitost zaregistrovat se u stánku venku? ”

 

DODAL: „Můj úřad vyšetřuje každou důvěryhodnou zprávu, kterou obdržíme ohledně možné trestné činnosti, která by mohla ohrozit integritu našich voleb. Biden-Harrisova administrativa úmyslně zaplavila naši zemi ilegálními cizinci a bez řádných záruk mohou cizí státní příslušníci nezákonně ovlivňovat volby na místní, státní a celostátní úrovni.

JE ZLOČIN VOLIT – NEBO SE ZAREGISTROVAT K VOLBÁM – POKUD NEJSTE OBČANEM SPOJENÝCH STÁTŮ. JAKÉKOLI POCHYBENÍ BUDE POTRESTÁNO V PLNÉM ROZSAHU ZÁKONA.

 

👉20. srpna provedla Paxtonova kancelář v rámci tohoto probíhajícího vyšetřování volební integrity razie v domech několika prominentních demokratů v jižním Texasu.

 

Mezi cíle patřil i Manuel Medina, předseda tejanských demokratů, několik členů Ligy sjednocených latinskoamerických občanů (LULAC), kandidát do Sněmovny reprezentantů, a místní starosta, podle NBC News .

 

ZPRAVODAJSKÝ SERVER UVEDL:

 

👉Kopie rozsáhlého příkazu k domovní prohlídce, na kterou zůstala jedna z osob, dobrovolnice LULAC Lidia Martinezová, 87, ze San Antonia, nabídla okno do zájmů vyšetřování.

Zatykač nařídil zabavení všech elektronických zařízení u ní doma, umožnil otevření dokumentů, které souvisely s obchodem, organizací nebo volbami, a povolil stěr pro DNA. Podle zatykače bylo účelem prohlídky hledat důkazy o porušení texaských volebních zákonů týkajících se sklizně hlasů a podvodů s identitou.

 

👉Do Medinova domu se také „násilně vstoupilo“ brzy ráno 20. srpna. Podle spisu jeho právního zástupce policisté probudili Medinu, jeho ženu a dvě malé dcery a sedm hodin se „prohrabávali rezidencí“, řekl advokát a prohledával obytné prostory, skříně, kuchyň, koupelny, garáž a rodinné ložnice. Policisté zabavili 65 mobilních telefonů a 41 počítačů a skladovacích zařízení, uvádí se v podání.

 

👉Dva demokratičtí konzultanti, kteří neměli znalosti o Medinově podnikání nebo vyšetřování, uvedli, že někdo, kdo provozuje volební telefonní bankovnictví nebo průzkumnou operaci, může mít více telefonů a počítačů pro dobrovolníky a zaměstnance.

 

👉Medinově právnímu zástupci byla vyhověna jeho žádost o soudní příkaz, který by generálnímu prokurátorovi nebo jiným státním úředníkům zablokoval přezkoumání dokumentů nebo jejich šíření. Slyšení o pátrání a zabavení bylo stanoveno na 12. září.

 

👉V pondělí se představitelé LULAC, státní zákonodárci, latinskoameričtí aktivisté a příznivci shromáždili aby protestovali před kanceláří generálního prokurátora Paxtona v San Antoniu.

 

👉LULAC od té doby požádala, aby ministerstvo spravedlnosti prošetřilo Paxtonovu kancelář kvůli možnému porušení zákona o volebních právech, a podle CBS News obvinila úřad z provádění nezákonných prohlídek pod rouškou vyšetřování podvodů s voliči.

 

https://www.thegatewaypundit.com/2024/08/texas-ag-ken-paxton-launches-election-fraud-raids/

 

 

📌💉🎚️29. srpna 2024: 💥 JAPONEC YOSHIHITO NISHIOKA, SVĚTOVÁ ČÍSLO 53, MUSEL OPUSTIT ZÁPAS PROTI MIOMIR KECMANOVIC.

 

👉Strach v US Open: tenista se zhroutil na plnohodnotném zápase a jeho soupeř měl gesto, které probudilo komplimenty fanoušků:

 

👉Po třech a půl hodinách zápasu japonský Yoshihito Nishioka utrpěl mnoho bolestí a musel opustit Miomir Kecmanovic.

 

Během dne poznamenaného napětím a extrémní fyzickou námahou bylo první kolo US Open, poslední Grand Slam sezóny, dějištěm dramatického momentu. Miomir Kecmanovic a Yoshihito Nishioka měli epické setkání s pěti sety, když japonský tenista překvapivě dekompenzoval.

 

👉Bitva mezi Kecmanovicem a Nishioka, která trvala 3 hodiny a 36 minut, probíhala s maximální intenzitou na 8. hřišti Billie Jean King National Tennis Center. Značka byla stisknutá: 6-7 (2), 6-2, 7-5, 5-7 a 0-1 ve prospěch Srba, když se náhle 28-leté hnízdo zhroutilo kvůli křečím způsobeným teplem a vlhkostí.

 

👉Čtyřiadvacetiletý Srb rychle přišel k němu a nabídl mu vodu a emocionální podporu, zatímco lékaři oslovovali jeho soupeře. Soudkyně v křesle okamžitě zavolala lékařské služby a po několika minutách pozornosti, obklopena asistenčním týmem, byla nišioka oznámena reproduktorem. Tato skutečnost zanechala publikum ve stavu nejistoty a obav.   Na záběrech z vysílání byl viděn okamžik, kdy asiat spadne na dno hřiště. Zdravotnický personál se automaticky přiblížil k místu, zatímco Kecmanovic se rozhodl přejít síť o chvíli později, aby se přiblížil svému soupeři a zjistil, jak se mu daří. Obrázek neprošel bez povšimnutí v sítích: „Velké gesto, když ho doprovázel v té hrozné době,“ napsal na sociálních sítích fanatik, když viděl reakci Srba. „Pěkné scény vidět v tenisu,” pomyslel si jiný, zatímco třetí si všiml: „Obrázky, které nerad vidíme. Příkladný postoj.“

 

👉Nishioka, pocházející z Mie a nedávno penalizován v Cincinnati, nemohl pokračovat ve hře. Navzdory jejich úsilí a vytrvalosti byla fyzická únava a křeče silnější. Tento okamžik byl zvláště významný, protože oba hráči prokázali velké odhodlání a dovednosti během setkání.

 

👉Zároveň legendární Novak Djokovic, světové číslo 2 a obránce titulu, bez větších problémů postoupil do druhého kola. Na svém prvním setkání od doby, kdy vyhrál zlatou olympijskou medaili v Paříži před Carlosem Alcarazem , Djokovič porazil Moldava Radu Albota rázným 6-2, 6-2, 6-4. Tento triumf mu umožnil vyrovnávat 89 vítězství ŠvýcarRoger Federer v americkém Grand Slamu a přiblížit se rekordu 98 vítězství Američana JimmyConnorse.

 

👉Nole dosáhl s tímto vítězem svého triumfu číslo 30 v roce , pevně se upevnil jako jeden z favoritů turnaje. Ve druhém kole budete čelit svému krajanovi Laslo Djere, ve kterém slibuje, že bude zajímavý souboj mezi dvěma talentovanými srbskými hráči.

 

👉Je třeba poznamenat, že incident v hlavní roli Nishioka opět zpochybňoval extrémní fyzické požadavky, kterým jsou vystaveni vysoce konkurenceschopní tenisté.

Křeče, dehydratace a vyčerpání byly přeměněny na opakující se n problémy, zejména v turnajích Grand Slam, kde se zápasy mohou rozšířit o několik hodin za nepříznivých klimatických podmínek.

 

👉Nišioka nebyl jediným opuštěním, protože v prvním kole, ale v ženském turnaji byla Maria Sakkari nucena opustit setkání s Yafan Wanem kvůli problémům s krkem a jedním z ramen. Po odchodu z řecké soutěže se stala první top 10, která zůstala mimo.

 

👉Jak turnaj postupuje, zvyšuje se očekávání kolem možných střetů a překvapení, které Grand Slam může narazit. S předními postavami, které postupují kolem a objevují se nové talenty, je představení zajištěno pro tenisové fanoušky, kteří budou sledovat každý detail a vývoj svých oblíbených hráčů.

 

👉Další elitní sportovec, který spadne, „zkolaboval.“💉💉💉

 

https://www.infobae.com/deportes/2024/08/27/susto-en-el-us-open-un-tenista-se-desplomo-en-pleno-partido-y-su-rival-tuvo-un-gesto-que-desperto-elogios-de-los-fanaticos/

 

 

📌🐍29. srpna 2024: ZAJÍMAVÁ HYPOTÉZA:

 

🐍Plaz pohrdá zvukem zvonů. Ve chvíli, kdy začne zvonit, zareaguje instinktivně a co nejrychleji uteče od zdroje. Variace ve výšce a zabarvení přivádějí plaza na pokraj šílenství a spouští obsedantní reakci, kterou nemůže ovládat.

 

PROTO ODSTRANILI KOSTELNÍ ZVONY. UBLIŽUJÍ JIM, ALE LÉČÍ NÁS.

https://t.me/c/1586239095/78719

 

 

📌☭☆⛔️☢️28. srpna 2024: V RUSKU V ROCE 1976 BYLY MIKROVLNNÉ TROUBY ZAKÁZÁNY PRO JEJICH ŠKODLIVÉ ÚČINKY NA ZDRAVÍ, PROTOŽE O NICH BYLO PROVEDENO MNOHO STUDIÍ.

 

⛔️ZÁKAZ BYL ZRUŠEN ZAČÁTKEM 90. LET PO PERESTROICE.

 

ZDE JSOU NĚKTERÉ VÝSLEDKY VÝZKUMU. MIKROVLNNÁ TROUBA:

🛑1. Urychlí strukturální rozpad produktů.

🛑2. V mléce a obilninách vznikají karcinogenní látky.

🛑3. Mění elementární složení potravy, způsobující poruchy trávení.

🛑4. Mění chemii potravy, což může vést k poruchám funkce lymfatického systému a zničení schopnosti těla chránit se před zhoubnými nádory.

🛑5. Vede ke zvýšení procenta rakovinných buněk v krvi.

🛑6. U statisticky vysokého procenta lidí vede ke zhoubným nádorům žaludku a střev, celkové degeneraci periferní vlákniny a také k postupné destrukci trávicího a vylučovacího systému.

🛑7. Snižuje schopnost těla absorbovat vitamíny B-komplexu, vitamín C, vitamín E, esenciální minerály a lipotropní látky.

🛑9. Zdravotní problémy způsobuje i mikrovlnné pole vedle trouby.

🛑10. Ohřívání vařeného masa v mikrovlnné troubě způsobuje:

* výskyt d-nitrosodiethanolaminu (široce známý karcinogen)

* destabilizace biomolekulárních sloučenin aktivního proteinu

* agregační účinek radioaktivity v atmosféře

* Tvorba karcinogenů ve sloučeninách bílkovinných hydrolyzátů v mléce a obilovinách.

🛑11. Mikrovlnné záření také způsobuje změnu (rozklad) katabolického chování glukosidových a galaktosidových prvků ve zmrazeném ovoci při rozmrazování v mikrovlnné troubě.

🛑12. Způsobuje změnu chování katabolických rostlinných alkaloidů v syrové, vařené nebo mražené zelenině, která byla i na krátkou dobu vystavena záření.

🛑13. Volné radikály způsobující rakovinu se tvořily v určitých molekulárních strukturách mikroživin v látkách rostlinného původu, zejména v syrové kořenové zelenině.

🛑14. Ti, kteří požívali potraviny upravené v mikrovlnné troubě, vykazovali vyšší statistickou míru rakoviny trávicího traktu a také celkovou degeneraci periferní buněčné tkáně s postupnou destrukcí funkcí trávicího a vylučovacího systému.

 

„Vzestup rozšířených nutričních nedostatků v západním světě téměř dokonale koreluje s příchodem mikrovlnných trub. To není náhoda. Mikrovlnné trouby ohřívají jídlo vytvořením procesu molekulárního tření, ale právě toto tření rychle ničí křehké molekuly vitamínů a fytonutrientů (bylinné přípravky), které se přirozeně vyskytují v potravinách.

 

🛑JEDNA STUDIE Ukazuje, že MIKROVLNNÝ OHŘEV ZNIČÍ AŽ 97 % VÝŽIVOVÉ HODNOTY (vitamíny a další rostlinné živiny, které předcházejí nemocem, posilují imunitu a podporují zdraví).

 

Existuje mnoho výzkumů týkajících se mikrovlnných trub a jejich účinků na lidský organismus.

🛑Finální studie ještě nebyly zveřejněny, ale pokud má některá z výše uvedených známek negativního vlivu na potraviny, lze si jen domýšlet, jaké dopady budou mít tyto účinky na lidský organismus.

 

👉Pokud se tedy obejdete bez použití mikrovlnné trouby, udělejte to. I kdyby to mělo být jen pro zachování nutriční hodnoty a kvality vašeho jídla.

https://t.me/c/1586239095/78724

 

 

📌⚠️🔥🛢 29. srpna 2024: 🇧🇷 ŽHÁŘSKÉ ÚTOKY V BRAZILSKÉM STÁTĚ SAO PAULO ZAHRNUJÍ 46 MĚST:

 

Guvernér Sao Paula Tarcisio de Freitas oznámil zatčení tří podezřelých obviněných ze žhářství ve vnitrozemí země.

 

K zatčení došlo v regionech Sao Jose do Rio Preto a Batatais, kde rostou obavy, že počet měst zasažených požáry by se mohl zvýšit ze 46 na 48.

https://t.me/c/1586239095/78727

 

 

📌💉🎚️29. srpna 2024: NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY OČKOVÁNÍ: DLOUHODOBÉ NÁSLEDKY JSOU STÁLE VIDITELNĚJŠÍ:

 

👉Co se skrývá v injekčních stříkačkách nových mRNA vakcín, do jejichž jehel byly v době Corony nuceny miliony lidí?

 

👉Možné vedlejší účinky nejsou dosud objasněny ani u výrobců ve farmaceutickém průmyslu.

 

👉Patolog kritický pro mRNA Dr. Ryan Cole v rozhovoru s Thomasem Eglinskim vysvětluje fakta a prezentuje výsledky svých studií. Srozumitelným způsobem vysvětluje možné fatální vedlejší účinky, které může injekce mRNA vyvolat v lidském těle.

 

👉Biolog Dr. Jessica Rose prostřednictvím rozsáhlých studií. Zvláštní pozornost věnovala výskytu autoimunitních onemocnění a případů myokarditidy, které byly v jedné skupině zvláště časté.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ym4V71vUZYw

 

 

📌29. srpna 2024: 👹BORRELL VYZVAL KE ZRUŠENÍ OMEZENÍ POUŽÍVÁNÍ ZÁPADNÍCH ZBRANÍ UKRAJINOU. „OMEZENÍ MUSÍ BÝT ZRUŠENA!“

 

„Jinak jsou zbraně k ničemu,“ dodal Borrell.

https://t.me/c/1586239095/78732

 

 

📌29. srpna 2024: 💢 KONCEPT VOLNĚ PLOVOUCÍHO SVĚTELNÉHO ZDROJE JE ZCELA ZALOŽEN NA MAGNETISMU.

 

Díky magnetickým prvkům v žárovce a patici lampy se světlo kouzelně vznáší v místnosti.

Potřebná energie se přenáší vzduchem a vytváří jedinečný plovoucí efekt.

👇 Přečtěte si článek: Elektřina ze vzduchu ((obrázek https://t.me/c/1586239095/78736 ))

 

(https://www.forschung-und-wissen.de/nachrichten/physik/materials-mit-nanoporen-ernten-strom-aus-der-luft-13377517)

 

 

📌28. srpna 2024: ☝️ TRUMP SLÍBIL ODTAJNIT DOKUMENTY VRAŽDY JFK.

 

Přepis rozhovoru Tucker Carlson & JFK (John F. Kennedy ml.)

 

Tucker Carlson: „V pátek na společném vystoupení Vás prezident Trump uvedl slovy, že plánuje, pokud bude zvolen, zřídit komisi, která odtajní zbývající dokumenty kolem vraždy Vašeho strýce v roce 1963.“

JFK: „Ano.“

Tucker Carlson: „A myslím, že v tuto chvíli znají pravdu, která zní: CIA je do toho zapojena. Ty dokumenty chrání CIA, mezi dalšími. „

JFK: „No, ať už to dělali, nebo ne, je zvláštní, že nedovolili, aby byli zveřejněny.“

„Jaké by mohlo být vysvětlení?“

JFK: „Více než 60 let po smrti mého strýce, téměř 65 let, oh, 62 let po jeho smrti, a nikdo z lidí, kteří byli zapletení do toho zločinu, už není na živu. Ti poslední zemřeli v posledním roce, nebo dvou. A tak je zřejmé, že jde o ochranu instituce CIA. A to je špatně. Je to prostě špatně. A je to špatně pro demokraty, a je to špatně pro republikány.“

Tucker Carlson: „Je však zajímavé, že pro bipartijní seznam prezidentů pro těchto 6 desetiletí ponechal tyto spisy utajené.“

JFK: „No, nás oba… Udivuje mně, že ho Trump neodtajnil, protože to během kampaně slíbil.“

Tucker Carlson: „To udělal Mike Pompeo, který to udělal.

JFK: „A o tom jsem tento týden mluvil s prezidentem Trumpem.“

Tucker Carlson: „Co řekl?“

JFK: „Řekl, že Mike Pompeo ho o to poprosil. A já si nemyslím, že tady říkám pohádky.“

Tucker Carlson: „Ne, ne…

JFK: „To samé řekl i Vám.“
Tucker Carlson: „To je pravda:

JFK: „Ale řekl, že Mike Pompeo mu zavolal a řekl, že to bude katastrofa, kdyby je vydal. Nesmí to udělat.“
Tucker Carlson: „Chci znovu říct, že si myslím, že Mike Pompeo je zločinec. Takže to je můj názor. Vyhrožoval mi, že mně zažaluje za to, že jsem to řekl, ale doufám, že to udělá, protože je to pravda. Ale to tak nějak vypovídá o celém tom příběhu, že? Že CIA je… Proč by se CIA snažila udržet tyto soubory udržet v tajnosti, kdyby neměli nic společného s vraždou?“

Bez PresuNews

https://t.me/to_je_nas_svet/28879

 

 

📌📢🔝🔝🔝⚔️29. srpna 2024, Patrik Nacher: CNN PRIMA NEWS – VLÁDA VYDÍRALA ODBORY OHLEDNĚ ZVÝŠENÍ PLATŮ

 

((Zlodějská banda opět na scéně!!!))

 

https://youtu.be/BXEBIbpk3L0?si=qcTLWLuoAiVqcWsC

 

 

📌29. srpna 2024:🇷🇺 HLAVNÍ Z BRÍFINKU MLUVČÍHO RUSKÉHO PREZIDENTA DMITRIJE PESKOVA:

▪️ Durov má vše, co potřebuje, aby byl ve Francii chráněn, ale je důležité, aby se jeho proces nestal politickým pronásledováním.

▪️ Kreml se seznámil se zprávami o Durovově obvinění ze zneužívání dětí, ale nemůže si být jist jejich pravdivostí.

▪️ Peskov označil převod výnosů z ruského majetku do Kyjeva za krádež a varoval, že to bude mít pro Západ důsledky.

▪️ Ke zprávám o problémech v platbách s Čínou: Partnerské vztahy umožňují konstruktivní diskusi a řešení problémů.

▪️ Rusko systematicky rozvíjí výrobu bezpilotních letounů v zemi a sebevědomě jde cestou nahrazování dovozu v tomto odvětví.

▪️ Připravují se Putinovy pokyny k boji proti inflaci a přehřívání úvěrů.

▪️ Putin se zúčastní WEF, vystoupí na plenárním zasedání.

https://t.me/to_je_nas_svet/28883

 

 

📌29. srpna 2024, 07:52, RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY: 6 BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ BYLO PŘES NOC ZNIČENO NAD KRYMEM, BRJANSKEM A BELGORODSKOU OBLASTÍ:

 

V noci ruské systémy protivzdušné obrany ve službě zmařily pokus Kyjeva zaútočit na cíle na ruském území pomocí dronů a zničily šest ukrajinských bezpilotních letounů. Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Ministerstvo v prohlášení uvedlo, že ruská protivzdušná obrana sestřelila tři drony nad Krymem, dva nad Brjanskou oblastí a jeden nad oblastí Belgorod.

 

https://www.vesti.ru/article/4116513

 

 

📌29. srpna 2024, 07:36: V KURSKÉ OBLASTI BYLA ODHALENA FAKTA O ZNÁSILNĚNÍ ZE STRANY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Vyšlo najevo, co dělá ukrajinská armáda na území Kurské oblasti. Zelenského ozbrojenci unášejí a znásilňují civilisty.

 

Agentuře RIA Novosti to sdělil velvyslanec Ministerstva zahraničních věcí Ruska Rodion Mirošnik. Občané jsou podle něj utlačováni radikály a žoldáky z Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

„Kyjev poslal všechnu chátru do Kurské oblasti. Existují důkazy o sexuálním násilí na civilistech,“ řekl diplomat.

 

V tomto ohledu Miroshnik přirovnal akce ukrajinské armády k teroristům.

 

Připomeňme, že boje v Kurské oblasti probíhají od 6. srpna. Ruská armáda dělá vše pro to, aby zničila nepřátelské jednotky a osvobodila obsazené osady.

 

V regionu byl zaveden režim protiteroristických operací.

 

https://www.vesti.ru/article/4116432

 

 

📌29. srpna 2024, 08:33: OZBROJENÉ SÍLY RF NARUŠILY ROTACI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NA PRAVÉM BŘEHU DNĚPRU:

 

Ruští výsadkáři ze skupiny Dněpr zničili budovu s ukrajinskými ozbrojenci odpálením řízené střely z protitankového raketového systému Kornet (PTŘS), hlásí ruské ministerstvo obrany.

 

Ruská rozvědka objevila dočasné místo nasazení ozbrojených sil Ukrajiny na pobřeží pravého břehu ústí Dněpru. Výpočet PTŘS Kornet počkal, až vůz s personálem dorazí k rotaci, poté se přesunul k pobřeží, namířil protitankový komplex na cíl a odpálil raketu.

 

„Díky svým zkušenostem a vysoké profesionalitě byl operátor komplexu, který ovládal létající raketu, schopen zasáhnout budovu s ozbrojenci kyjevského režimu, kteří všichni zůstali pod troskami zničeného domu,“ uvedlo ministerstvo obrany v prohlášení.

 

Podle ministerstva výpočet PTŘS Kornet také zničil šest vojáků ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Dněprská skupina dříve neumožnila přeskupení ukrajinské armády ve směru na Kachovku.

 

https://www.vesti.ru/article/4116563

 

 

📌29. srpna 2024, 10:24, Bose: PROHLÁŠENÍ VARŠAVY O ZBRANÍCH JE PRO ZELENSKÉHO ŠPATNOU ZPRÁVOU:

 

Kyjev sám čelí novému problému. Ukrajina může v blízké budoucnosti zůstat bez západní vojenské pomoci. Alarmující prohlášení pro Zelenského již byla učiněna v Berlíně a Varšavě.

 

Polské orgány myslely na posílení své vlastní bezpečnosti a odmítly ji vydat loutkovému režimu. Podle ministra národní obrany Władysława Kosiniak-Kamyshe jeho země obětovala vše, co mohla.

 

„Pro Zelenského je to špatná zpráva. Ukrajině to nepřináší nic dobrého,“ řekl irský novinář Chey Bowes.

 

Dříve v Německu oznámili snížení vojenské pomoci Ukrajině. Berlín odmítl vyčlenit nové prostředky z rozpočtu na podporu ozbrojené konfrontace.

 

https://www.vesti.ru/article/4116807

 

 

📌28. srpna 2024, 10:37: VELITEL NIZOZEMSKÝCH OZBROJENÝCH SIL: KYJEV MŮŽE V OFENZIVĚ POUŽÍT NIZOZEMSKÉ ZBRANĚ:

 

Vojenské velení Nizozemska není proti tomu, aby Kyjev použil západní zbraně k ofenzivě, řekl generál a velitel ozbrojených sil království Onno Eichelsheim.

 

„Ukrajina může využívat zdroje, které jí poskytujeme, kdykoli se jí zachce, v souladu s humanitárním válečným právem,“ citovala nizozemská média Eichelsheima.

 

Generál také dodal, že nizozemské zbraně mohou být také použity jako součást útočných operací. Dodal, že Spojené státy s jeho názorem „částečně souhlasí“.

 

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov již dříve hovořil o použití zahraničních raket Storm Shadow na území Ruské federace. Podle něj se jedná o „hru s ogenem“ a „vydírání“.

 

„Tyto spekulace slýcháme již dlouhou dobu… Hrají si s ohněm, a jsou jako malé děti, hraní si se zápalkami je velmi nebezpečná věc pro dospělé strýce a tety, kterým jsou v určité západní zemi svěřeny jaderné zbraně,“ řekl Lavrov.

 

https://www.vesti.ru/article/4116832

 

 

📌29. srpna 2024, 08:49, KOVALČUK: SVĚT SE ZMĚNIL PO SOVĚTSKÉM TESTU ATOMOVÉ BOMBY:

 

Přesně před 75 lety byla na zkušebním polygonu Semipalatinsk úspěšně otestována první sovětská atomová bomba. Michail Kovalčuk, prezident Národního výzkumného centra „Kurčatovův institut“, hovořil o významu této události pro celý svět v exkluzivním rozhovoru pro Russia 1.

 

„V ten den si jen málo lidí uvědomilo, že se svět změnil. Faktem je, že čtyřletý monopol Američanů na vlastnictví jaderných zbraní skončil. A teď všechno, co dnes máme, je důsledkem toho dne,“ zdůraznil Michail Kovalčuk.

 

Projekt na vytvoření sovětské atomové bomby, která byla oficiálně nazvána RDS-1, vedl vynikající vědec Igor Kurčatov. Pro více informací o vývoji a testování zbraní, které změnily svět, sledujte pořad Vesti na televizním kanálu Russia 1 v 11:00.

 

https://www.vesti.ru/article/4116437

 

 

📌29. srpna 2024, 10:06, EURACTIV: ZEMĚ EU NESTIHNOU PŘIJMOUT 15. BALÍČEK SANKCÍ:

 

Země Evropské unie (EU) vyjadřují pochybnosti o možnosti přípravy a přijetí 15. balíčku sankcí proti Rusku a Bělorusku v blízké budoucnosti, uvádí Euractiv s odvoláním na zdroje.

 

Evropská komise (EK), která iniciuje nové návrhy sankcí, se obává, že snaha prosadit další balíček omezení by mohla být riskantní. Situace se však může do zimy změnit v závislosti na vývoji událostí na Ukrajině, upozorňuje portál.

 

Dne 24. června přijala EU 14. soubor sankcí vůči Rusku, který zahrnoval omezení tranzitu ruského zkapalněného zemního plynu (LNG) přes evropské přístavy, jakož i sankce vůči 116 fyzickým a právnickým osobám a zákaz dodávek technologií dvojího užití 61 společnostem z Ruska, Číny, Spojených arabských emirátů a Turecka.

 

https://www.vesti.ru/article/4116724

 

 

📌29. srpna 2024, 09:06, MINISTERSTVO VNITRA: V RUSKU JE 630 TISÍC NELEGÁLNÍCH IMIGRANTŮ:

 

Počet nelegálních migrantů v Rusku nyní dosahuje 630 tisíc. Odpovídající čísla byla oznámena na zasedání právní komise pro migrační politiku, které předsedala místopředsedkyně vlády Taťána Goliková, píše Kommersant s odvoláním na zdroje.

 

Podle publikace se na setkání diskutovalo zejména o otázce vytvoření zvláštního registru kontrolovaných osob, který bude obsahovat údaje o migrantech se zrušenými nebo vypršenými migračními doklady, jakož i o migrantech, kteří spáchali správní delikt a hrozí jim vyhoštění z Ruské federace.

 

Podle prvního náměstka ministra vnitra Alexandra Gorového je nyní v Ruské federaci asi 630 tisíc nelegálních migrantů, kteří obdrželi tento zákon poté, co porušili režim pobytu, spáchali dvě nebo více správních přestupků nebo nezákonných pracovních aktivit, uvádí Kommersant. Jak Gorovoy poznamenal, se současným zahrnutím všech ilegálních imigrantů do navrhovaného registru „to žádná IT infrastruktura nevydrží“, takže nejprve navrhl vyhlásit amnestii pro ilegální migranty, kteří spáchali relativně malé přestupky.

 

Šéf kontrarozvědky Federální bezpečnostní služby Vladislav Menščikov uvedl, že FSB by mohla tento návrh zástupce šéfa ministerstva vnitra podpořit, upozorňuje Kommersant.

 

https://www.vesti.ru/article/4116608

 

 

📌29. srpna 2024, 10:30, BORRELL: 1,4 MILIARDY EUR Z RUSKÝCH AKTIV JIŽ BYLO NASMĚROVÁNO NA VOJENSKÉ DODÁVKY:

 

Země Evropské unie (EU) již začaly směrovat příjmy ze zmrazených ruských aktiv na vojenskou pomoc Ukrajině. Podle šéfa diplomacie EU Josepa Borrella již bylo Kyjevu na tyto dodávky přiděleno 1,4 miliardy eur.

 

Borrell poznamenal, že EU změnila svůj přístup k pomoci ukrajinské straně a nahradila kompenzace zemím unie za již uskutečněné vojenské dodávky předfinancováním těchto nákupů z příjmů ze zmrazených aktiv Ruské federace.

 

„Na Ukrajinu a do zemí EU bylo posláno 1,4 miliardy eur na vojenské dodávky,“ řekl.

 

Po zahájení ruské speciální operace na Ukrajině EU a země G7 zmrazily asi polovinu ruských devizových rezerv, což je asi 300 miliard eur. Z toho více než 200 miliard se nachází v EU, zejména v účtech belgického zúčtovacího a zúčtovacího systému Euroclear.

 

https://www.vesti.ru/article/4116831

 

 

📌29. srpna 2024, 12:05, RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: BIDEN NESPLNIL SVŮJ SLIB VRÁTIT SPOJENÉ STÁTY K ÍRÁNSKÉ JADERNÉ DOHODĚ:

 

Washington se zřekl jednání o íránské jaderné dohodě a administrativa amerického prezidenta Joe Bidena dokonce podepsala, že předvolební sliby o návratu Spojených států k JCPOA nebudou splněny, uvedla mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Diplomat poukázal na to, že Washington pokračuje ve svém „politickém kroucení“ ohledně íránského jaderného programu, a upozornil na nedávné prohlášení mluvčího amerického ministerstva zahraničí Matthewa Millera, že Bidenova administrativa stále zvažuje „vyjednané řešení jako nejlepší možnost odstrašení íránských jaderných kapacit“, ale podle Millera je diplomatické úsilí nemožné kvůli nedostatku spolupráce mezi MAAE a Teheránem a tím, co dělá „eskalační kroky“.

 

„Washington se zřekl jednání a znovu dal jasně najevo, že nebude pracovat na implementaci těch dohod, které byly zaznamenány ve Společném komplexním akčním plánu (JCPOA) a zpečetěny rezolucí Rady bezpečnosti OSN 2231,“ uvedla mluvčí ruského ministerstva zahraničí a zdůraznila, že Bidenova administrativa opět podepsala svou neschopnost splnit své předvolební sliby o návratu Spojených států k JCPOA.

 

Podle Zacharovové se ukázalo, že současné americké úřady nejsou o nic lepší než jejich předchůdci a dovedly k logickému závěru krach jaderné dohody, kterou započal bývalý americký vůdce Donald Trump. Dodala, že po Washingtonu začaly evropské státy také porušovat rezoluci Rady bezpečnosti OSN č. 2231, která umožňuje ostrou rétoriku proti Teheránu „s přitaženými za vlasy a směšnými obviněními“ a sleduje cíl vytvořit ve světovém společenství silný pocit jaderné hrozby ze strany Íránu.

 

„My na oplátku pevně věříme, že rezoluce Rady bezpečnosti OSN 2231 zůstává v platnosti a musí být implementována všemi stranami jaderné dohody, včetně Spojených států, Velké Británie, Německa a Francie, které jsou povinny napravit svá porušení a uvést svou politiku do přísného souladu s požadavky Rady bezpečnosti. Nemají jinou legální cestu a neměli by ztrácet čas prázdným lamentováním nad íránským jaderným programem,“ uzavřel diplomat.

 

https://www.vesti.ru/article/4116989

 

 

📌29. srpna 2024, 12:02, Poslanec Shoimaru: METROPOLE MOLDAVSKA JAKO SOUČÁST RUSKÉ PRAVOSLAVNÉ CÍRKVE BUDE LETOS NA PODZIM ZAKÁZÁNA:

 

Kišiněv pokračuje ve stopách Kyjeva.

 

Orgány republiky plánují vyřešit problém s metropolí Moldavska do konce roku.

 

Místní duchovní chtějí být podřízeni rumunské pravoslavné církvi. Oznámil to ve vysílání národní televize poslanec vládnoucí strany Vasile Soimaru.

 

Podle něj bude letos na podzim jeho lid osvobozen od církevního poručnictví Moskvy.

 

„Metropole Moldavska je ve skutečnosti ruská. Přijde okamžik, kdy se ho zřekneme, stejně jako Ukrajina. Problém bude vyřešen letos na podzim,“ řekl.

 

Mezitím ne všichni v Moldavsku sdílejí politiku úřadů. Bývalý moldavský prezident Igor Dodon se aktivně staví proti tlaku na pravoslavnou církev v republice.

 

Je přesvědčen, že metropole je jedinou kanonickou stavbou v zemi. Nemůžete se ho dotknout.

 

https://www.vesti.ru/article/4117045

 

 

📌29. srpna 2024, 12:21, MINISTERSTVO OBRANY: RUSKÉ OZBROJENÉ SÍLY ZASÁHLY UKRAJINSKÝ SKLAD RAKET BRITSKÉ VÝROBY STORM SHADOW:

 

Ruská armáda zasáhla ukrajinský sklad raket Storm Shadow britské výroby v zóně speciální vojenské operace.

 

Jak je uvedeno v denní zprávě ruského ministerstva obrany o průběhu speciální operace, síly operačně-taktického letectva, UAV, raketové síly a dělostřelectva během dne porazily živou sílu a techniku Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) ve 135 okresech.

 

Ruská armáda také zasáhla sklad raket dlouhého doletu Storm Shadow a ropný sklad, který poskytoval dodávky paliva pro ukrajinské vojenské vybavení.

 

https://www.vesti.ru/article/4117122

 

 

📌28. srpna 2024, 12:16, MINISTERSTVO OBRANY: OZBROJENÉ SÍLY RF OSVOBODILY OSADU NIKOLAJEVKA V DLR:

 

Jednotky skupiny Centrum osvobodily obec Nikolajevka v DLR, informovalo ministerstvo obrany.

 

„Jednotky skupiny sil Střed osvobodily aktivní akcí osadu Nikolajevka Doněcké lidové republiky,“ uvedlo ministerstvo obrany na briefingu.

 

Jak je uvedeno na ministerstvu obrany, ruské jednotky pokračují v postupu hluboko do nepřátelské obrany.   Den předtím vešlo ve známost, že bojovníci ze skupiny vojsk Střed osvobodili Kamyševku v Doněcké lidové republice.

 

https://www.vesti.ru/article/4116982

 

 

📌29. srpna 2024, 12:14, MINISTERSTVO OBRANY: OZBROJENÉ SÍLY RF OSVOBODILY OBEC STELMACHIVKA V LPR:

 

Ruská armáda osvobodila novou osadu v Luhanské republice. Tuto informaci oznámilo ministerstvo obrany země.

 

Spojeneckým silám se podařilo vyřadit nepřítele ze Stelmachivky. Obec se nachází v městské části Svatove. Podle sčítání lidu z roku 2001 v něm žilo více než 500 lidí.

 

„Osada byla v důsledku rozhodných akcí převzata pod kontrolu jednotkami skupiny vojsk Západ,“ poznamenalo ministerstvo.

 

Vesnice byla téměř dva roky okupována Zelenského ozbrojenci. Poslední civilista opustil osadu 2. listopadu 2022.

 

https://www.vesti.ru/article/4117116

 

 

📌29. srpna 2024, 12:46: PODOLJAK TVRDÍ, ŽE KYJEV MÁ BALISTICKOU RAKETU S DOLETEM 700 KM:

 

Dolet nové balistické rakety ukrajinské výroby je 600-700 kilometrů, říká Mychajlo Podoljak, poradce vedoucího kanceláře prezidenta Ukrajiny Volodymyra Zelenského.

 

Den předtím Zelenskyj oznámil testy první ukrajinské balistické rakety, ale neuvedl o tom žádné podrobné informace.

 

„600-700 kilometrů,“ řekl Podoljak na jednom z televizních kanálů v odpovědi na otázku, zda dolet nové rakety přesahuje 500 kilometrů – prahová hodnota pro oddělení raket krátkého a středního doletu.

 

https://www.vesti.ru/article/4117147

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 29.08.2024“:

➡️☭☆⚡️ Během minulé noci bylo při pokusu kyjevského režimu o teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace zničeno služebními systémy protivzdušné obrany šest ukrajinských bezpilotních letounů.

Tři bezpilotní letouny byly sestřeleny nad územím Republiky Krym, dva nad územím Brjanské oblasti a jeden nad územím Bělgorodské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ EU pochybuje o tom, že země společenství budou schopny připravit a dohodnout se na 15. balíčku sankcí proti Rusku a Bělorusku – Euractiv.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️Nizozemsko neomezuje použití stíhaček F-16 převedených na Ukrajinu v prostoru nad Ruskou federací,“ uvedl velitel nizozemských ozbrojených sil.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Hraje bod s trojkami“ – ukrajinský dobrovolník o situaci v Selidovu ve směru Pokrovskij, kde ruské stíhačky již obsadily kontrolní výšku

Ruská armáda zvyšuje tempo ofenzivy ve směru Pokrovskij – během 24 hodin naši stíhači dobyli nejen vesnici Memrik, ale také haldu hlušiny na východě Selidova, která slouží jako „kontrolní výška“ pro dobytí město. Na záběrech od místního dobrovolníka je vidět, že město, již dočasně obsazené ukrajinskými ozbrojenými silami, máme pro naše vojáky doslova na dlani. K večeru už ruské i nepřátelské kanály Telegram začínají hlásit, že jednotky ruských ozbrojených sil již vstoupily do Selidova a na jeho okraji probíhají boje.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Kadyrovův 17letý syn Eli byl oceněn medailí „Za zásluhy o Čečenskou republiku“. 😂

Uvedl to předseda parlamentu republiky Magomed Daudov.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Uvádí se, že na Ukrajině byl v důsledku úderu ruských ozbrojených sil zabit podplukovník Alexej Mes, jeden z prvních ukrajinských pilotů vycvičených k létání na stíhačkách F-16.

Mesya zemřel 26. srpna při raketovém útoku, uvedl na svých sociálních sítích poslanec městské rady v Lucku Igor Polishchuk. Nyní tam není žádný pamětní příspěvek, který zmizel několik minut po jeho zveřejnění.

Místo je vojenské letiště v Ivano-Frankivské oblasti. Právě tam byla několik dní fotografována matka dalšího pilota ukrajinských ozbrojených sil s volacím znakem „Juice“ – cvičil také v USA, ale Falconov se ho nedožil a zemřel v roce 2023.

Předpokládá se, že i díky těmto fotografiím byly ruské vzdušné síly schopny identifikovat polohu F-16.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Při deportaci nezletilých migrantů ze země budou nyní deportováni i jejich zákonní zástupci.

Tyto změny jsou součástí nového právního režimu pro vyhošťování migrantů stanoveného federálním zákonem.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ 92 občanům USA byl zakázán vstup do Ruska v reakci na „rusofobní kurz Bidenovy administrativy“, uvedlo ruské ministerstvo zahraničí.

Na seznamech byli někteří novináři z Wall Street Journal, Washington Post a New York Times, kteří údajně „šířili „falzifikáty“ o Rusku a ozbrojených silách RF, stejně jako zástupci donucovacích a zpravodajských služeb, velitelé armády. -společnosti průmyslového komplexu a finanční oddělení.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ruské jednotky osvobodily osady Nikolaevka v DLR a Stelmakhovka v LPR, informovalo ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Lukašenko řekl, že armádě nedal žádné rozkazy, aby šla bojovat mimo Bělorusko, a že to neudělá.

Budeme bojovat jen tehdy, když k nám přijdou se špatnými úmysly

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *