, ,

29.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉🕊 💖MÍR JE PŘECE JEN ZASE O NĚCO REÁLNĚJŠÍ. 🕊 💖

29.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 🕊 💖 MÍR JE PŘECE JEN ZASE O NĚCO REÁLNĚJŠÍ. 🕊 💖

 

📌🦻📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️29. července 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková, Petr Hájek:

DOBRÁ ZPRÁVA: ŽVANIVÝ SLIMEJŠ V ČELE ČUČKAŘŮ OPĚT KDÁKNUL. PRÝ TO VYPADÁ NA TŘETÍ SVĚTOVOU.

 

👉DAREBÁK LŽE VŽDYCKY. BUDOU ZASE PŘEVLÉKAT KOSTÝMY? KRYSÍ INSTINKT. V OKU URAGÁNU. JE TO KŘÍŽ. MÍR O NĚCO BLÍŽ?

 

Petr Hájek zachytil několik výroků našich hlavních kolaborantů, jež svědčí o tom, že válka – na niž vsadili všechny své špinavé kariéry – se nečekaně trochu vzdaluje, což by byl zázrak stejného druhu jako „Trumpova kulka“, která měla všechno spustit

 

👉 👉 👉Za jiných okolností by nemělo smysl věnovat se výrokům britsko-amerického agenta, který od roku 2016 „zasedl Hájenku“ (viz večerníček o panu Kotrčovi) vedení české tajné policie a špionů. Již třicet let má tato instituce – ve skutečnosti jen bezvýznamná pobočka americké CIA v Tararingapatamu – ironický název Bezpečnostní informační služba (BIS).

 

👉PROTOŽE POKUD JE NĚJAKÝ ÚŘAD SKUTEČNÝM NEBEZPEČÍM PRO ČESKÉ NÁRODNÍ ZÁJMY, PAK JE TO PRÁVĚ BIS. Dvojnásobně pod vedením Michala Koudelky, z něhož sovětsko-natovský rozvědčík na Hradě udělal nedávno kolegiálně generálmajora.

 

👉 „Svět je ve varu a nebezpečně se pohybuje na hraně globálního střetu. BIS v této situace bude i nadále dělat maximum, aby přispěla k ochraně ČR a jejich občanů. Není to ale jen o bezpečnostních složkách, ale o uvědomění si každého z nás, že v ohrožení jsme na jedné lodi, v jedné zemi,“ sdělil právě ČTK.

 

👉Normálně by po takových slovech šel člověk zkontrolovat přístup a stav protiatomového krytu. Jenže jednak už žádné nemáme, neb cosi jako civilní ochranu známe pouze my, pamětníci doby před státním převratem 89. Především však výroky tohoto „agenta s povolením žvanit“ je již dlouho možné číst a „dekódovat“ podle poměrně jednoduché „mřížky“: Koudelka má strach, neb koudel u pozadí mu zjevně začíná doutnat!

👉A to je dobrá zpráva v záplavě špatných.

 

DAREBÁCI V CHAOSU: 👺 👺 👺

 

👉Nezdařeným atentátem na Donalda Trumpa se totiž rozběhla série událostí, které jsou pro české vlastizrádce nepříjemné obecně. Pro ty přímo odvislé od dění v zemi hlavního protektora (Bruselu a ČR) pak zvláště:

👺👉Fiala a spol., 👉rozvědčík Pávek 107 – a právě 👉Koudelka na místě prvním:

👺👉Šéfka Tajné služby Spojených států Kimberly Cheatleová rezignovala.

👺👉Joe Biden oznámil, že nebude kandidovat na prezidenta. A dokonce již i mainstreamový komentátor (A. Tomský) konstatoval: „VYLOUČÍME-LI BOŽÍ ZÁSAH, TRUMP NEMŮŽE PROHRÁT.“

 

HROZIVÉ ZPRÁVY PRO NĚ VŠECHNY.

 

👺 „President“ Pavel se už nechal slyšet, že tak napůl zase dle svého zvyku otáčí. Vyzývá k ukončení války Západu proti Rusku na Ukrajině – ještě, než se do toho vloží Trump. V britské televizi Sky News pronesl něco dosud od Kolářovy loutky neslýchané:

 

👉 „Musíme být realisté. Rusko se nevzdá aktuálně okupovaných území. Potřebujeme zastavit válku, a poté začít debatovat o budoucím uspořádání. Mohl by vzniknout nějaký kompromis, ten ale nemůžeme vytvořit bez souhlasu Ukrajiny, Ruska a bez zemí, které budou garantem takovéto dohody.“ Dokonce prý „musíme vyhodnotit riziko eskalace“.

To fakt řekl. Nic než cynický darebák!!! 👺

 

KRYSÍ INSTINKT:

 

Říci to velmi nedávno kdokoli jiný, už by se kolem něj motali Koudelkovi „Bretschneideři“ (viz Švejk). Jenže jejich šéf má aktuálně potíže s tou doutnající koudelí, a tak raději to zkouší po svém. Jeho slova, že „v ohrožení jsme na jedné lodi, v jedné zemi, 😂“ svou tupostí a pokrytectvím zvedají žaludek 🤮.

👉 Ten, který nám dosud vyhrožuje, šmíruje, hloubí příkopy mezi strachem podvolenými a hrdými vlastenci, který svými mystifikacemi a ubohými (slimejšími) útoky na jadernou velmoc vytváří větší a větší nebezpečí pro náš stát – si najednou vzpomněl, ze které země pochází?

 

Ne, je to jen známý krysí instinkt, který jej a další z fialové mafie 👺 vede k přípravě na možné blízké opuštění luxusního člunu, který již dávno vyměnili za místa na palubě chřadnoucího, chudnoucího a zcela bezbranného (kdysi hrdého a silného) parníku Česká republika.

Do něj také teče – protože v něm záměrně a soustavně dělají zvenčí další a další díry. Je ale robustnější a vydrží víc než „jachta pro vyvolené“, kterou mají propachtovanou za své zrady, která ovšem může jít ke dnu jediným 👎 otočením palce dolů při změně „pána doků“.

 

👉 Tak si připravují další přesednutí. U (Petrů) Pavla a Fialy už běžná rutina. Druhý řečený přesedlal v jediném okamžiku z rozhořčeného kritika Bruselu na kobylu Lejnovou, a veze se jako páv. O prvním zbytečné ztrácet jediného dalšího slova. V UČEBNICÍCH SE PŘIŘADÍ DO POMĚRNĚ DLOUHÉ ŘADY KOLABORANTŮ A ZRÁDCŮ, KTEŘÍ NAŠE MODERNÍ DĚJINY VROUBÍ.

👉 Tedy pokud se agentu Koudelkovi včas nepodaří přepsat naši nedávnou historii do ještě obludnější lži (jak v jedné „zprávě BIS“ navrhl), než je ta její současná skandální popřevratová verze.

 

🛑 VAROVÁNÍ:

 

👉 Ne, že by napětí dál nenarůstalo. Ne, že by náckovský kyjevský režim nedělal na poslední chvíli, co umí, aby donutil země NATO vstoupit do války s Ruskem zcela otevřeně, protože v tom vidí jedinou možnost svého přežití. Ne že by chcípající Bidenův Deep state nezkoušel před Trumpovým nástupem vytvořit drama v podobě rozmístění jaderných raket dlouhého doletu v Německu.

 

👉 OSTATNĚ DNES NA TO REAGOVAL VLADIMÍR PUTIN ZCELA JEDNOZNAČNĚ:

 

V projevu na přehlídce ruského námořnictva v Petrohradu varoval Spojené státy, aby do Německa tyto zbraně nepřesouvaly.

👉 Protože pokud tak učiní, Rusko rozmístí své střely na dosah Západu.

👉 Komentoval tím souhlas německé vlády s tím, že USA v Německu od roku 2026 „dočasně“ rozmístí střely s dlouhým doletem a hypersonické rakety. Kdo lépe, než my ví, že základní jednotkou dočasnosti je „jeden furt“?

 

👉 Putin pro jistotu zopakoval, že největší země světa dokončila vývoj řady systémů středního a krátkého doletu: „PŘIJMEME ZRCADLOVÁ OPATŘENÍ K ROZMÍSTĚNÍ S OHLEDEM NA AKCE SPOJENÝCH STÁTŮ, JEJICH SATELITŮ V EVROPĚ A V DALŠÍCH REGIONECH SVĚTA,“ prohlásil k námořníkům z Ruska, Číny, Alžírska a Indie. Spojené státy varoval, že riskují rozpoutání raketové krize ve stylu studené války.

 

🛑 V OKU URAGÁNU:

 

Ano, opravdu tam byli i námořníci z hlavních nastupujících světových velmocí, s nimiž má Rusko více než přátelské vztahy. A ilustrovalo to, do jaké izolace se dostává euro-americký 🛑 ZÁPAD – jenž chtěl izolovat, napadnout, a pak si rozparcelovat „srdce světa“ (viz McKinderova teorie Světového ostrova).

Nejpodstatnější je však zmínka o „dalších regionech“ odkazující na raketovou krizi v roce 1962.

👉 Dal tím najevo, že tentokrát by se na Kubu – a nejen tam – s raketami nerozpakoval dostat. Může si to dovolit vzhledem k technologické převaze především v jaderných nosičích.

 

👉 Čili – jasně: Jsme stále ještě v oku uragánu. Relativní klid je spíše zlověstný. A kácející se modly dosud nejnebezpečnější totality se značkou „liberální demokracie“ neznamenají její konec. Spíše jej předznamenávají, jako mnohé další signály:

 

NAPŘÍKLAD OBSCÉNNÍ ZAHÁJENÍ OLYMPIÁDY (CELÝ TEN OBLUDNÝ PODNIK JE ČERNÝ VÝSMĚCHU TOMU, CO KDYSI ZNAMENALO SLOVO SPORT) S BUZERANTSKOU PARODIÍ NA POSLEDNÍ VEČEŘI PÁNĚ.

👉 Protože křesťanství je pro Macrony všeho druhu (včetně těch fialových) daleko největším nebezpečím 👺. Neboť jeho nadzemský duchovní rozměr nekonečně přesahuje jejich plány na zničení civilizace a vyvraždění (depopulaci) většiny lidstva. Satanský škleb v Paříži to jen podtrhl. 👺

 

🛑RUB LŽI:

 

👉 Ještě se prostě může stát mnoho děsivého. DODĚLÁVAJÍCÍ BESTIE NEJVÍCE KOPE. A ani až (pokud) Donald Trump usedne v Bílém domě, vše se jako mávnutím kouzelnické „taktovky“ nezmění.

👉 Ostatně Koudelka dostal svou Benetovu cenu (jeho slovy: „Nejvýznamnější ocenění, které CIA dává“ 👺) v roce 2019 ještě za Trumpa a v centrále v Langley s ním byl tehdy i Andrej Babiš, (ne)blahé paměti.

 

👉 Ale žvanivý slimejš Michal Koudelka (snad mi skladatel Jiří Pauer a autor Josef Hloucha prominou, že jsem si pro „bezectného“ vypůjčil název jejich půvabné dětské opery) svou poplašnou zprávou o možném blízkém vypuknutí Třetí světové vlastně přináší zprávu zcela opačnou:

 

PROTOŽE LEŽ JE HLAVNÍ NÁSTROJ ZLÉHO, 👉 dozvídáme se od něj spíše, že aktuálně není horká válka v plánu. Což samozřejmě nevylučuje její spuštění omylem či spiknutím druhořadých gangsterů typu Zelenský nebo výrobci atentátů.

 

Ale trochu se tím to naše potemnělé „slzavé údolí“ na chvíli projasnilo. Proto Koudelkové tak hysterčí:

 

🕊 💖 MÍR JE PŘECE JEN ZASE O NĚCO REÁLNĚJŠÍ. 🕊 💖

 

https://volnyblog.news/dobra-zprava-zvanivy-slimejs-v-cele-cuckaru-opet-kdaknul-pry-to-vypada-na-treti-svetovou/

 

 

 

📌🦻📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️29. července 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: TRUMP SLÍBIL, ŽE ZAKÁŽE ZAVÁDĚNÍ CBDC: „JSOU HROZBOU PRO NAŠI SVOBODU“ :

 

JDE SPÍŠ O BODOVÝ SYSTÉM, KTERÝ JE NAPOJEN NA ID KAŽDÉHO JEDINCE. VE SVÉ DIGITÁLNÍ PENĚŽENCE BUDETE MÍT TOKENY, KTERÉ JSOU PROGRAMOVATELNÉ A MAJÍ DATUM EXPIRACE.

 

👉 Tedy nemůžete si za ně koupit cokoli a kdekoli, neboť centrální banka (resp. vláda) může předem naprogramovat, nač lze měnu užívat a nač ne. To lze programovat u každého jedince jinak, v propojení se systémem sociálních kreditů pak bude záležet na tom, jak bude daný jedinec poslušný.

 

👉V BEZHOTOVOSTNÍ SPOLEČNOSTI BY ŠLO O IDEÁLNÍ NÁSTROJ NA OVLÁDÁNÍ MAS.

 

👉 V USA již několik států zavádění CBDC – potažmo ukončení hotovosti – zakázalo a nyní totéž slibuje Trump pro případ, že bude zvolen.

 

👉 V podstatě tento slib považuji za velmi důležitý ve volbách kdekoli, otázka však je, jak dalece bude splnitelný. Například v zemích eurozóny nic podobného slíbit nelze, taková země by se nejprve musela navrátit k národní měně.

 

👉 Nicméně v USA mají nyní šanci, že se zavádění digitálního dolaru nejméně o 4 roky odsune

 

👉 Donald Trump slíbil, že pokud vyhraje volby letos v listopadu, učiní CBDC v Americe nezákonnou.

 

👉 👉 👉 V novém projevu na konferenci Bitcoin 2024 v Nashvillu Trump jasně vyjádřil svůj postoj k plánům WEF na centralizovanou digitální měnu: „Dokud budu prezidentem, nikdy nebude CBDC.“

 

👉Toto prohlášení odráží jeho předchozí komentáře k této záležitosti, kde neustále vyjadřoval silný odpor k myšlence CBDC.

👉 Věří, že 👉 taková měna by dala vládě příliš velkou kontrolu nad penězi lidí a

👉 mohla by potenciálně vést k finanční tyranii.

 

 

Zdá se, že Trumpovy názory na CBDC jsou součástí širšího příběhu, který buduje kolem ochrany individuálních svobod. Je to poselství, které rezonuje u mnoha členů kryptoměnové komunity, kteří považují digitální měny za způsob, jak decentralizovat moc a omezit vládní kontrolu.

 

TRUMP JIŽ DŘÍVE OZNAČIL CBDC ZA „NEBEZPEČNOU HROZBU PRO SVOBODU.“

 

Trumpův pevný postoj podtrhuje eskalující diskuse kolem CBDC, což je významná záležitost mezi globálními vládními orgány.

 

👉 K dnešnímu dni pouze několik zemí oficiálně přijalo digitální měnu, nicméně v drtivé většině zemí světa se již CBDC vyvíjí nebo funguje pilotní projekt.

 

👉Čína pokročila v implementaci svého digitálního jüanu, Indie postupuje směrem k digitální rupii, 👉 digitální rubl vstoupil v Rusku do druhé fáze vývoje a 👉 Evropská centrální banka zahajuje přípravnou fázi pro digitální euro.

 

CBDC představují významný vývoj v architektuře peněz. Tyto digitální formy fiat měny, vydávané a regulované centrální bankou dané země, slibují vyšší efektivitu transakcí a větší finanční začlenění.

 

PŘEDSTAVUJÍ VŠAK TAKÉ POTENCIÁLNÍ RIZIKA PRO OBČANSKÉ SVOBODY, KTERÁ SI ZASLOUŽÍ PEČLIVÉ ZVÁŽENÍ.

 

Zde jsou některé z hlavních obav: 👇

 

🛑1. SOUKROMÍ

 

CBDC by mohly zásadně změnit prostředí finančního soukromí. Tradiční hotovostní transakce umožňují anonymitu. S CBDC mohou být i malé transakce dohledatelné a zaznamenatelné centrální bankou. To by mohlo vést ke scénáři, kdy by vlády měly přístup k podrobným záznamům o finančním životě každého jednotlivce, což by vyvolalo značné obavy o soukromí, pokud nebudou implementována silná ochranná opatření.

 

🛑2. DOHLED

 

Přechod na plně digitální měnu by potenciálně mohl vládám poskytnout bezprecedentní možnosti monitorovat a sledovat chování občanů. Mohlo by to být zneužito ke sledování politického disentu nebo potlačení opozice. Podobné blokování účtů, jaké jsme viděli u kanadských kamioňáků, by bylo mnohem jednodušší. Potenciál sledování má dopad nejen na soukromí, ale také na svobodu projevu a sdružování.

 

🛑3. FINANČNÍ CENZURA

 

Díky centralizaci vydávání měny a správy transakcí by CBDC mohlo vládám usnadnit zavádění finančních sankcí proti jednotlivcům nebo skupinám bez řádného procesu. Účty by mohly být zmraženy nebo transakce blokovány efektivněji, což by se dalo využít jako nástroj politické represe nebo sociální kontroly.

 

🛑4. DATUM EXPIRACE A PROGRAMOVATELNOST

 

Digitální měna je programovatelná, takže může být naprogramováno, co vše si (ne)můžete koupit, kde si to můžete koupit a v jakém množství. To dělá z CBDC ideální nástroj na ovládání mas, zejména v propojení se systémem sociálních kreditů. Díky tomu, že digitální měna bude mít i datum expirace, dosti výrazně to omezí spoření. A to zejména v případech, kdy bude doba použitelnosti příliš krátká.

 

🛑5. KYBERBEZPEČNOSTNÍ RIZIKA

 

Koncentrace finančních dat v centrálním digitálním systému zvyšuje riziko systémových selhání v důsledku kybernetických útoků. Úspěšný útok by mohl ohrozit integritu celého finančního systému země. Důsledky takových útoků navíc přesahují ekonomické škody a potenciálně ochromující dopady na individuální finanční bezpečnost a soukromí.

 

🛑6. CENTRALIZACE MOCI

 

CBDC významně koncentrují monetární kontrolu. Tato centralizace finanční moci by mohla snížit kontrolu a rovnováhu, kterou poskytuje distribuovanější bankovní systém, a zvýšit tak možnost zneužití těmi, kdo jsou u moci.

 

🛑7. PRÁVNÍ A ETICKÉ DŮSLEDKY

 

Implementace CBDC vyvolává několik právních a etických otázek, včetně rozsahu vládních zásahů do osobních financí, práv jednotlivců v rámci systému digitální měny a rovnováhy mezi národní bezpečností a osobními svobodami.

 

https://volnyblog.news/trump-slibil-ze-zakaze-zavadeni-cbdc-jsou-hrozbou-pro-nasi-svobodu/

 

 

 

📌29. července 2024: DEŇ PO ZOSMIEŠŇOVANÍ BOHA NA OLYMPIÁDE, ZAŽIL PARÍŽ BLACKOUT.. Iba Basilique du Sacré-Cœur (v preklade Chrám najsvätejšieho Ježišovho srdca) zostal svietiť.. Boh vždy vyhrá 😇

https://t.me/absurdnisvet/76772

 

 

📌29. července 2024: ZLY HOAXER DANNY, KAPITOLA XY…

 

Ze co som myslel tym, ked som 3 dni dozadu povedal, ze Olympiada konci skor, nez zacala?

No ze.. ona technicky akoze JE. Ze ano – DEJE sa.

Ale teda:

👉- najprv koordinovane odpalene trhaviny na tratiach vysokorychlostneho TGV vlaku

👉- co mal za nasledok – teamy a turisti sa nevedeli dostat do Pariza

👉- potom chybajuca klima

👉- postele z kartonu

👉- vykradnute vany a turistky znasilnene cernosskymi gangami

👉- vykradnute satne, staznosti na ubytovanie, personal, jedlo

👉- potom ceremonia na oslavu buzerantov a uchylakov

👉- potom vcera v noci vypadla elektrika v 99% Pariza

 

A teraz… ze CO?

👉Nemaju kde trenovat?

👉Sorrka… na OLYMPIADE – ktora sa planuje a stavia asi tak ze 6 rokov dopredu? A nejaky team nema kde trenovat? Lebo sa do Seiny niekto vycural? Toto VAZNE?

👉Ved som to hovoril – oni tam technicky su ti sportovci. Aj sa akoze sportuje. Aj turisti. Aj lówe su, aj Cocacola pukance, chlebicky, secko..

👉Zabozruti su legendarne znami svojich slendrianskym pristupom ale… toto je horsie nez fodbalovy zapas v Zemianskych Kostoľanoch..

👉Toto je vhodne nazvat ‚Olympiadou‘?

👉Toto nie je Olympiada, ale šuvix.

Ale – zasluzeny suvix.

 

https://t.me/absurdnisvet/76773

 

 

📌29. července 2024: FRANTIŠEK RINGO ČECH MLUVÍ O PODVODECH A KORUPCI V POLITICE… NEVÍ, ŽE JE ZAPNUTÁ KAMERA

https://www.youtube.com/watch?v=g1N5ModMtPI

 

 

📌29. července 2024: BÝVALÝ PŘEDSEDA ÚŘADU PRO OCHRANU ÚSTAVY HANS GEORG MAAßEN: „Všichni vládní experti jsou koupeni. Rozhodují o tom, zda je Země urychlená nebo plochá… Je to stále stejná taktika… Vymyšlené nemoci… Plánované teroristické útoky vládou… Vše je zinscenováno, aby lidé zůstali ve lži.“

https://t.me/absurdnisvet/76777

 

 

📌29. července 2024: METODY LÉČENÍ RAKOVINY JSOU DRŽENY V TAJNOSTI

https://t.me/absurdnisvet/76779

 

 

📌29. července 2024: ⚠️🇷🇺/🇳🇱 JIŽ V ROCE 2013 PUTIN ODSOUDIL EVROPU JAKO ZAMOŘENOU PEDOFILIÍ, V TOMTO KONKRÉTNÍM PŘÍPADĚ TO BYLO NIZOZEMSKO.

 

Stalo se tak na tiskové konferenci, kde vedle Putina stál socioglobalistický pedofil Mark Rutte, který má být budoucím generálním tajemníkem NATO…

https://t.me/absurdnisvet/76780

 

 

📌🗼29. července 2024: 🇲🇫✝️ AKTUÁLNÍ ZPRÁVY: VE FRANCII SE PO SATANSKÝCH UKÁZKÁCH NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH KONALA V ULICÍCH SPONTÁNNÍ BOHOSLUŽBA VELEBÍCÍ BOHA.

https://t.me/absurdnisvet/76781

 

 

📌29. července 2024: 🇫🇷🗼 PAŘÍŽSKÝ MAGISTRÁT NAINSTALOVAL PO CELÉM MĚSTĚ PŘES 45 000 BARIÉR. OZNAČUJÍ „ZÓNU“ OLYMPIJSKÝCH HER.

 

Pro vstup musíte mít vstupenku na hry nebo QR kód na webu městské správy s platným odůvodněním.

 

Video slavného šéfkuchaře Jérôma Gania z restaurace „New York 6”.

 

Stěžuje si, že návštěva restaurace není důvodem k získání QR kódu, a denně má desítky zrušených rezervací stolu. Lidé nemají povolen vstup do „zóny“ a restaurace zůstává prázdná.

https://t.me/absurdnisvet/76782

 

 

📌29. července 2024: 🇷🇺☦️PATRIARCHA KIRILL UDĚLIL PUTINOVI ŘÁD ALEXANDRA NĚVSKÉHO.

 

Řád svatého prince Alexandra Něvského je církevní vyznamenání Ruské pravoslavné církve a je na seznamu nejvyšších řádů Ruské pravoslavné církve. Mottem řádu je „Bůh není v moci, ale v pravdě“.

https://t.me/absurdnisvet/76783

 

 

📌🗼29. července 2024: 🇫🇷 OLYMPIJSKÉ HRY V PAŘÍŽI JSOU NAPROSTÉ SELHÁNÍ… MILIARDY PENĚZ DAŇOVÝCH POPLATNÍKŮ VYHOZENÉ PRO DEGENERACI

 

Několik dní před triatlonovými závody na olympijských hrách v Paříži dosáhla kvalita vody v Seině alarmujících hodnot. Den seznamování s kurzem pro triatlonové sportovce byl dnes ráno zrušen kvůli hladinám E. coli v řece.🤡 https://x.com/provemewrong411/status/1817602358991290770?s=46

 

 

📌🗼29. července 2024: 🇮🇷 ÍRÁN ODSOUZUJE FRANCI ZA ROUHÁNÍ, důrazně odsuzuje odpornou ukázku Ježíše jako předehru k pařížským olympijským hrám, a dokonce si předvolal francouzského velvyslance v Teheránu.

Urážlivé zobrazení Ježíše Krista včera v Paříži bylo naprosto urážlivé a překročilo všechny červené čáry. Vyzývám naše křesťany po celém světě, aby vystoupili proti tomuto činu – důrazně to odsuzujeme – írán. ministr kultury a islámského vedení. Islámská republika dělá pro obranu znesvěcení Ježíše víc než západní křesťané… bojkotovat, demonstrovat by byla správná odpověď…

https://t.me/absurdnisvet/76785

 

 

📌29. července 2024: NICOLÁS MADURO VYHRÁL PREZIDENTSKÉ VOLBY VE VENEZUELE

 

Zpráva (https://www.telesurtv.net/nicolas-maduro-gana-las-elecciones-presidenciales-en-venezuela/?noamp=available)

 

🇻🇪❌🇨🇱 — YVAN GIL, MINISTR ZAHRANIČÍ VENEZUELSKÉHO REŽIMU, KRITIZUJE VÝROK CHILSKÉHO PREZIDENTA GABRIELA BORICE, KTERÝ NEUZNÁVÁ VÝSLEDKY VOLEB, KTERÉ PROHLÁSILY NICOLÁSE MADURA ZA VÍTĚZE:

 

„Možná je jeho neschopnost důvodem, proč odmítá uznat, že synové Bolívara a Cháveze nepotřebují jeho devalvované uznání. Zde jsme porazili fašismus s lidovými hlasy a podporou a jsme osvobozeni od paternalismu, něčeho, co „Bohužel jeho vláda nemůže nikdy tvrdit, že se obáváme o své vlastní problémy! Tady jsme vyhráli, obhájili vítězství a oslavili jako opravdoví revolucionáři.“

https://t.me/absurdnisvet/76788

 

 

📌29. července 2024: 🇦🇷💬 🇻🇪 ARGENTINSKÝ PREZIDENT JAVIER MILEI JEŠTĚ PŘED ZVEŘEJNĚNÍM VÝSLEDKŮ VOLEB PROHLÁSIL, ŽE NEUZNÁVÁ MADUROVO VÍTĚZSTVÍ A VYZVAL ARMÁDU, ABY „HÁJILA DEMOKRACII“.

https://t.me/absurdnisvet/76789

 

 

📌29. července 2024: 🇮🇱🇹🇷 IZRAEL POHROZIL ERDOGANOVI, ŽE TURECKO BUDE NAPADENO USA PO PŘÍKLADU IRÁKU.

 

Izraelský ministr zahraničí: „Erdogan jde ve stopách Saddáma Husajna a vyhrožuje útokem na Izrael. Jen ať si vzpomene, co se tam stalo a jak to skončilo.“

Nyní je jasnější, že invazi do Iráku provedly Spojené státy na žádost Izraele.

Zveřejnil i tento obrázek: @Megatron_ron

https://t.me/absurdnisvet/76791

 

 

📌29. července 2024: BREAKING: 🇹🇷🇮🇱 DO IZRAELE MŮŽEME VSTOUPIT STEJNĚ, JAKO JSME VSTOUPILI DO KARABACHU A LIBYE.

– Turecký prezident Erdogan

https://t.me/absurdnisvet/76792

 

 

📌29. července 2024: AFRIČANÉ DOSTALI OD WHO 50 MILIONŮ VAKCÍN PROTI NEŠTOVICÍM KONTAMINOVANÝM AIDS.

 

Rozsah zla mezi námi je nezměrný.

Dne 11. května 1987 přinesly London Times celosvětový titulek.

https://t.me/absurdnisvet/76793

 

 

📌29. července 2024: NA ZAHAJOVACÍM CEREMONIÁLU OLYMPIJSKÝCH HER V LONDÝNĚ V ROCE 2012 BYLO VIDĚT STVOŘENÍ SMRTI DRŽÍCÍ JEHLU… zatímco lékaři a sestry tančili jako zombie kolem dětí na nemocničních lůžkách… To před Covidem…..

https://t.me/absurdnisvet/76794

 

 

📌29. července 2024: 🇺🇲🇻🇪 BLINKEN OKAMŽITĚ ZAČAL KŇUČET, KDYŽ JEJICH FAVORIZOVANÝ KANDIDÁT PROHRÁL VE VENEZUELE

 

Žádná ropa! 😂

Ministr zahraničí Antony Blinken o Madurovi …oznámil vítězství ve volbách: „Máme vážné obavy, že oznámené výsledky neodrážejí vůli nebo hlasy venezuelského lidu… mezinárodní společenství to velmi bedlivě sleduje a bude podle toho reagovat.“   🤡🤡🤡

https://t.me/absurdnisvet/76795

 

 

📌29. července 2024: 🔥 IZRAEL SE PŘIPRAVUJE NA VOJENSKOU ODPOVĚĎ LIBANONU

▪️ Izraelský politicko-vojenský kabinet pověřil premiéra Netanjahua a ministra obrany Galanta, aby „zvolili způsob a čas odpovědi“ na ostřelování Golanských výšin libanonským hnutím Hizballáh.

▪️ Řada zahraničních dopravců pozastavila lety do libanonského hlavního města Bejrútu kvůli očekávaným útokům izraelského letectva, uvedl úřadující libanonský ministr zahraničí Abdalláh Bou Habíb.

▪️ V noci na dnešek ostřelovaly IDF těžkým dělostřelectvem 15 míst ve východním a jižním Libanonu po výhrůžkách vůči Hizballáhu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28017

 

 

📌29. července 2024: 🤡 „Pokud chce Trump něco vědět o Ukrajině, může se přijít podívat sám nebo se zeptat mě. Jsme v kontaktu s jeho týmem. Trump mi řekl, že je připraven odpovědět na všechny otázky, mám jeho telefonní číslo“ 😂 –  Zelenskyj

((Feťák nic vůbec nepochopil. Určitě Trump poběží se ptát Zelenimy na jeho názory, největšího vládce světa!!! 😂))

https://t.me/to_je_nas_svet/28018

 

 

📌29. července 2024: 🇹🇷 „Turecko může vstoupit do Izraele stejným způsobem jako jsme vstoupili do Karabachu a Libye.“ – Erdogan pohrozil Izraeli vojenskou kampaní za ostřelování pásma Gazy.

https://t.me/to_je_nas_svet/28019

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️28.07.2024, WION, Roman Kirsch: DEN RUSKÉHO VOJENSKÉHO NÁMOŘNICTVA: PUTIN HOVOŘIL K VOJÁKŮM A VAROVAL ZÁPAd…

 

https://youtu.be/eD9TJ5JhA7o?si=Oy-Ui3lazENPtR3g

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️29.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ČLENSKÁ ZEMĚ NATO PROVEDE INVAZI DO IZRAELE? OHROMUJÍCÍ ULTIMÁTUM PO NETANJAHUOVĚ HROZBĚ HIZBALLÁHU.

 

https://youtu.be/dRIG6iugckI?si=j5X41YXYx1NUr33r

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️29.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN „PONIŽUJE“ ZELENSKÉHO, ZAJIŠŤUJE SI VELKÁ VÍTĚZSTVÍ V KLÍČOVÝCH REGIONECH V DOBĚ, KDY JEHO MUŽI ZABILI BĚHEM KRÁTKÉ DOBY DALŠÍCH 1.900 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ

 

https://youtu.be/EpRkyDRweb0?si=UkJ4R-S_UkuSpJ7U

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️29.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: UPROSTŘED NAPĚTÍ NA STŘEDNÍM VÝCHODĚ UDRŽUJE PUTIN „KOTLÍK“ VZTAHŮ S USA NA BODU VARU: RUSKÉ VÁLEČNÉ LODĚ JSOU ZNOVU „ZA HUMNY“ SPOJENÝCH STÁTŮ – NA KUBĚ

 

https://youtu.be/u5A34pnQ2q4?si=HzhCl1AF3U048_DJ

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 29.07.2024“:

➡️☭☆ Posádka vrtulníku Ka-52M zasáhla jednotky ukrajinských ozbrojených sil v prostoru odpovědnosti skupiny sil Sever.

Úder byl proveden řízenými a neřízenými raketami letadel. Všechny přidělené cíle jsou zasaženy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Severokorejský vůdce Kim Čong-un osobně dohlížel na záchranu a evakuaci obyvatel oblastí zasažených prudkými dešti, píše KCNA.

Na severu země se vyskytly rekordně vydatné srážky, hladina řeky Amnok výrazně překročila hranici nebezpečí, proto bylo v oblastech ohrožených záplavami izolováno více než 5 tisíc lidí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Záběry ministerstva pro mimořádné situace v Karélii, natočené po erozi můstku mezi zdymadly Bílého moře a Baltského kanálu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *