, ,

28.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🟥MICHAEL SVATOŠ: UKRAJINSKÁ FRONTA SE HROUTÍ. 60 000 UKRAJINCŮ DEZERTOVALO…

28.09.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY:🟥MICHAEL SVATOŠ: UKRAJINSKÁ FRONTA SE HROUTÍ. 60 000 UKRAJINCŮ DEZERTOVALO:

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥28.09.2024, VOLNÝblog, Jana Černeková: 🟥MICHAEL SVATOŠ: UKRAJINSKÁ FRONTA SE HROUTÍ. 60 000 UKRAJINCŮ DEZERTOVALO:

 

🟥UKRAJINSKÁ FRONTA SE HROUTÍ. 60 000 UKRAJINCŮ DEZERTOVALO.

 

👉UNHCR varuje před masivní zimní vlnou ukrajinských uprchlíků do Evropy. Ani Češi za I. světové války nedezertovali tak masivně jako nyní Ukrajinci.

 

🟥(1) ČESKÁ STOPA?

Malá zpráva CIA s velkými důsledky pro válku na Ukrajině.

 

👉Zelenskyj ve Washingtonu neuspěl a žádné dalekonosné rakety, kterými chtěl ostřelovat Rusko, zatím nedostane.

 

👉Jaderná válka tak do Vánoc s určitostí nevypukne a celý pěvecký sbor Všech pražských fialových Wachmajstrů, kteří požadavky na rakety pro Ukrajinu svými válečnými chorály unisono hlasitě podporovali, už může s konečnou platností začít nacvičovat závěrečné zádušní requiem za hroutící se kyjevský režim.

 

👉A protože Bůh má vyhraněný smysl pro ironii, jedním z důvodů, proč strýček Sam kyjevskému komediantovi žádné rakety nedal, může být i tzv. česká fialová stopa. A to je navýsost zajímavé.

 

👉US tajné služby tento týden varovaly Washington, aby Zelenskému žádné rakety nedával, protože by to mohlo vyvolat odvetné ruské sabotáže v Evropě anebo i smrtící útoky proti americkým a aliančním vojenským základnám po celém světě.

👉Washington vzal varování svých tajných služeb s určitostí vážně, protože Zelenskému žádné rakety na ostřelování Ruska nedal.

👉Tím došlo k potvrzení zajímavého faktu, že Washington bere potenciální odvetné ruské sabotáže proti svým vojenským základnám a skladům vážně.

👉A z toho logicky vyplývá, že Washington musí mít k dispozici nějaké důkazy, že Rusové tyto odvetné sabotážní akce myslí vážně, tedy nejspíš, že je už někdy v minulosti provedli.

 

👉Všichni víme, že bdělý Koudelka odhalil, že výbuch muničního skladu ve Vrběticích, provedli Rusové.

Bdělý bulharský Koudelka také odhalil, že Rusové vyhazovali muniční sklady i v jeho zemi. A bdělí nezávislí západní investigativní novináři zase odhalili, že islamistická teroristická organizace ISIL, která v Sýrii útočila na ruské jednotky nasazené do tamní protiteroristické operace, byla vyzbrojena hlavně bulharskou, belgickou, rumunskou a českou municí a zbraněmi.

 

👉A že tyto zbraně a munici, včetně českých roznětných systému k výbušným zařízením, (viz Figure 198 a 199), se dostávaly k teroristům ISIL přes USA, které je vykupovaly od evropských dodavatelů.

 

👉Všechny tyto důkazy nakonec vytvářejí jednoduchý logický řetězec, podle kterého Washington s určitostí ví, že Rusko zaútočí na jeho muniční sklady, když poskytne Ukrajině zbraně, které se Gosudarovi z nějakého důvodu nelíbí.

 

👉Z logiky analýzy US tajných služeb, která před těmito útoky varuje, je zřejmé, že Gosudar tyto sabotáže nařizuje výhradně z odvetných důvodů. A z toho dále plyne, že výbuchy ve Vrběticích byly nejspíš ruskými odvetnými útoky za dodávky českých zbraní a munice, které skončily díky americkým překupníkům v rukou teroristů z ISIL, kteří tou dobou útočili v Sýrii na ruská vojska.

 

👉Paradoxně, tak bdělý Koudelka, nejspíš poskytl Washingtonu důležité důkazy, aby nedodával Ukrajině dalekonosné rakety, protože by jinak Gosudar zahájil sabotážní akce proti americkým základnám.

Koudelka se tak svou bdělostí zasloužil o mír.

A to je opravdu Božská komedie, protože Pražští fialoví Wachmajstři, chtěli dosáhnout pravý opak!!!

Cesty Boží jsou zkrátka nevyzpytatelné, ale naštěstí, jak se ukázalo, vždy vedou ke správnému cíli. A to je dobře.

 

🟥(2) UKRAJINSKÁ FRONTA SE HROUTÍ. 60 000 Ukrajinců dezertovalo. UNHCR varuje před masivní zimní vlnou ukrajinských uprchlíků do Evropy.

Vysoká představitelka organizace OSN pro uprchlíky na Ukrajině Lindholm Billingová včera varovala Evropu před novou masivní vlnou ukrajinských uprchlíků, která se má zvednout počátkem letošní zimy.

 

👉Kyjevské úřady UHNCR už oznámily, že od léta zaznamenávají prudce se zvyšující počet uprchlíků, kteří za důvod svého rozhodnutí opustit Ukrajinu udávají neustálé výpadky dodávek elektřiny a její všeobecný nedostatek.

 

🟥Podle UNHCR se situace bude jenom zhoršovat.

Od 1. srpna do konce září bylo kyjevskými úřady vysídleno z východní na západní Ukrajinu dalších 99 000 Ukrajinců.

 

👉UNHCR zajišťuje základní pomoc, jako je teplé oblečení anebo sady pro lepší izolaci dočasných domovů, pro 650 tisíc ze 3,6 milionu tzv. vnitřních vysídlenců, kteří prchli před postupující frontou.

 

👉Je tristní, že hlavní komisařka UNHCR na Ukrajině Billingová musela včera otevřeně přiznat, že UNHCR na Ukrajině má k dispozici jen 47% nutných financí, které pro svoji činnost potřebuje. Přes desítky miliard EUR, které Západ na Ukrajinu neustále pumpuje, tak na ukrajinské uprchlíky nezbývá.

 

👉Anebo se zase potřebné peníze ztratí v proslulé kyjevské korupční administrativě.

Není tak divu, že Donald Trump nazval ve svém nedávném projevu Zelenského tím „NEJLEPŠÍM OBCHODNÍM ZÁSTUPCEM NA SVĚTĚ. PROTOŽE Z KAŽDÉ SVÉ NÁVŠTĚVY USA SI DOMŮ ODVEZE 100 MILIARD USD“. (I think he’s the greatest salesman on earth.

Video zde)

 

👉A jak se ukazuje, na ukrajinské uprchlíky před válkou stále nezbývá. Včera si po setkání se Zelenským, ještě na svém sociálním profilu přisadil, a varoval, že pokud nebude zvolen, pak tato válka nikdy neskončí, a stane se z ní 3. světová válka. Protože Harrisová nebude nikdy schopna tuto válku ukončit. A smrt a ničení tak jenom budou pokračovat.

 

👉Že je třeba ukrajinskou válku rychle ukončit, je už jasné všem, kromě Pražských Vachmajstrů. Podle přiznání nejvyššího velení kyjevské Soladatesky, už z fronty dezertovalo přes 60 000 jejich soldátů, a jsou předmětem trestního řízení. Z toho polovina případů nastala letos.

 

👉Vzhledem k celkovému počtu všech ukrajinských vojáků, kteří byli za celou dobu války mobilizováni, překonala Ukrajina jako první země v moderních evropských dějinách historickou hranici dezerce mobilizovaných mužů. Situace Ukrajiny už daleko přesahuje čas rozpadu Rakousko-Uherska.

 

🟥ZA 1. SVĚTOVÉ VÁLKY VÍDEŇSKÁ VOJENSKÁ JUSTICE EVIDOVALA PŘÍPADY DEZERCE TAKTO:

 

👉1914 = 1 400,

👉1915 = 10 000,

👉1916 = 20 000,

👉1917 = 30 310.

 

(Zdroj zde. Str. 358)

👉RAKOUSKO-UHERSKÁ BRANNÁ MOC PŘITOM ZA CELOU DOBU VÁLKY MOBILIZOVALA CELKEM 9 MILIONŮ VOJÁKŮ.

 

🟥ČECHŮ PŘITOM 1.5 MILIONU, A 1/3 Z NICH SE Z VÁLKY NIKDY NEVRÁTILA.

 

👉Ukrajinci podle CIA zmobilizovali maximálně 2 miliony vojáků, počet padlých činí podle Zelenského maximálně 0.5% mobilizovaných, ale počet dezertérů představuje 3 až 5 procent mobilizovaných.

 

👉Ta čísla ukazují, že buď jsou Ukrajinci největší srabové na celém světě, anebo vůbec nechtějí bojovat za Zelenského a jeho Olenu.

 

👉Anebo boj proti současné Gosudarově vojenské mašinerii nelze duševně vydržet bez velmi častých morálních zhroucení. Podle ukrajinských vojáků, se po letním vzestupu mobilizace na Ukrajině zase zastavila, protože většina mužů už pochopila, že jim ze strany Zelenského režimu hrozí menší následky z důvodu vyhnutí se mobilizaci než z ruské strany v důsledku pobytu ve frontové linii.

S takovou to morálkou pak není divu, že se ukrajinská obrana hroutí po celé frontě, a Rusové už přikračují k prvním obkličovacím operacím za celou dobu války.

 

👉Prognóza dalšího válečného vývoje na Ukrajině tak graduje. Přes zimu se zhroutí ukrajinská energetika a další miliony Ukrajinců se budou pokoušet prchnout z moci proklatého kyjevského režimu do bezpečí v Evropě. Ukrajinská armáda se bude rozpadat stále rychleji, a už ji nebude možné doplňovat čerstvým kanónenfutrem.

Hlavní brzdou ruského postupu ke Dněpru tak bude spíš počasí než ukrajinští vojáci.

Michael Svatoš

 

https://volnyblog.news/michael-svatos-ukrajinska-fronta-se-hrouti-60-000-ukrajincu-dezertovalo/ 

 

 

📌27. září 2024: 😂 MOMENT INTERAKCE MEZI TRUMPEM A ZELENSKÝM.

 

Trump řekl, že má s Putinem dobré vztahy, Zelenskyj mu skočil do řeči: „Doufám, že je to mezi námi lepší.“

Výraz Trumpovy tváře v tu chvíli hovoří za vše! 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/29472

 

⚠️ZELENSKÉHO PODÁNÍ RUKY… Všimněte si u obou ukazováky ruky!!!

https://t.me/to_je_nas_svet/29473

 

😂Jak nazvat plán Zelenského:

– geniální plán

– vítězný plán

– plán vítězství

– plán génia

– plán, jak koupit dům v Maiami

– plán vítězství Vladimira

– plán, jak prosit o peníze

– plán Vladimira Velikého

https://t.me/to_je_nas_svet/29474

 

🤡 ZELENSKYJ BĚHEM SVÉHO AMERICKÉHO TURNÉ NEDOSTAL TO, O CO ŽÁDAL, NOVÉ DODÁVKY ZBRANÍ V HODNOTĚ MILIARD DOLARŮ BUDOU TRVAT ROKY, PROTOŽE SE NEBUDOU VYDÁVAT ZE ZÁSOB, ALE BUDOU SE VYRÁBĚT NOVÉ.

Ale před pěti lety v téže Americe říkal – Ukrajina je silná země, nikoho se neprosí, pomůže si sama.

https://t.me/to_je_nas_svet/29476

 

😂 Reportér: „Zelenskyj tvrdí, že Rusko plánuje použít taktické jaderné zbraně.“

😂 Ruský ministr zahraničí: „Zelenskyj říká mnoho věcí, záleží na tom, co pije nebo co kouří.“ 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/29479

 

 

📌27. září 2024: ⚡️ VLÁDA SPOJENÉHO KRÁLOVSTVÍ: „BRITŠTÍ OBČANÉ V LIBANONU MUSÍ OKAMŽITĚ OPUSTIT ZEMI.

MĚLI BYSTE LETĚT DALŠÍM DOSTUPNÝM LETEM.“

https://t.me/to_je_nas_svet/29475

 

 

📌27. září 2024: DEMOKRACIE PO ČESKU!!!

 

Tak paráda. SEZNAMKA PRO NEOČKOVANÉ CZ SK NÁM BYLA TELEGRAMEM ZRUŠENA!!!

(https://t.me/cz_sk_seznamka_neockovani)

 

Kromě inzerátů tam nic jiného (politického ani nelegálního) zveřejňované nebylo. A najednou, bez upozornění, bez vysvětlení, je seznamka pryč. Není se kam odvolat a podpora Telegramu na dotazy ani podněty nereaguje.

 

Dobrý že?

 

Telegram zablokoval i tento můj osobní účet se zdůvodněním, že jsem se na Telegramu dopustil nelegálních aktivit. Jakých, kde, kdy nebo cokoli upřesňujícího – o tom samozřejmě ani slovo. Přitom nikam nic nepíšu, neposílám spamy ani podvody, ani nemám žádnou jinou skupinu, kde by se cokoli nelegálního dělo.

 

Pan Duron asi západním silám slíbil, že s nima bude spolupracovat a už s tím i začal. A neočkovaní se jim do krámu samozřejmě nehodí.

 

Ok, nevadí. Ve spojení zatím zůstaňme alespoň v seznamkovém fóru, které nebylo se stránkou seznamky propojeno a které nám zatím běží normálně. Najdete ho tady (http://t.me/seznamka_neockovani_forum)

 

Nové inzeráty si můžete zadávat alespoň tam a tam také bude info týkající se dalšího postupu.

 

Prosím o sdílení 🙏🙏

https://t.me/to_je_nas_svet/29478

 

 

📌27. září 2024, 20:59, FINSKÁ DIPLOMATKA HELANTERA: HELSINKY A MOSKVA BUDOU MUSET OBNOVIT VZTAHY:

 

Napětí v dialogu mezi Finskem a Ruskou federací bude přetrvávat po dlouhou dobu. V budoucnu budou muset strany znovu vybudovat vztahy. Tento názor vyjádřil bývalý velvyslanec Finska v Ruské federaci Antti Helantera.

 

Podle diplomata již vztahy mezi Moskvou a Helsinkami nebudou stejné jako dříve. Je těžké předpovědět, jak se tyto vztahy stanou v budoucnu, dodal Helantera. Jeho slova jsou citována v novinách Maaseudun Tulevaisuus.

 

„Dnešní Finsko je velmi odlišné od toho, čím bylo před několika lety,“ poznamenávají autoři materiálu.

 

Dříve v pátek zástupci finského ministerstva obrany uvedli, že velitelství pozemních sil NATO se bude nacházet 140 kilometrů od hranic s Ruskem ve městě Mikkeli.

 

https://www.vesti.ru/article/4166135

 

 

📌27. září 2024, 21:27, MP DUBINSKY: PO SELHÁNÍ ZELENSKÉHO RUSKÁ FEDERACE ZVÝŠÍ TLAK NA FRONTĚ:

 

Neúspěšná „korporátní párty“ pořádaná ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským ve Spojených státech povede ke zvýšenému tlaku ruských jednotek, řekl Oleksandr Dubinsky, poslanec Nejvyšší rady Ukrajiny.

 

Poslanec poznamenal, že v důsledku „idiotských“ rozhodnutí ukrajinského vedení, která byla zaměřena na PR, byly zabity nejlepší brigády ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Nyní bude fronta uzavřena násilnou mobilizací. Trump má pravdu – „situace je katastrofální,“ napsal Dubinsky na svém kanálu Telegram.

 

Dubinsky také 27. září uvedl, že plánuje předat Kongresu USA údaje o korupci v administrativě prezidenta Zelenského, policii a soudním systému země.

 

Podle náměstka může Washington požadovat odvolání šéfa Zelenského kanceláře Andrije Jermaka a jeho zástupce Olega Tatarova.

 

https://www.vesti.ru/article/4166206

 

 

📌27. září 2024, 21:45, VETERÁN AMERICKÉHO NÁMOŘNICTVA POSOBEC: ZELENSKYJ VÍ, ŽE JE KONEC:

 

Veterán amerického námořnictva Jack Posobets upozornil na gesta a výrazy obličeje ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Šéf kyjevského režimu chápe, že je po všem, napsal bývalý voják na sociální síti X.

 

Dříve se Zelenskyj setkal s americkým prezidentským kandidátem Donaldem Trumpem. Podle podnikatele, pokud vyhraje volby, najde řešení, které bude vyhovovat jak Moskvě, tak Kyjevu ještě před inaugurací.

 

Trump navíc nevyloučil, že přijede na Ukrajinu, kam ho Zelenskyj pozval.

 

https://www.vesti.ru/article/4166226

 

 

📌27. září 2024, 20:42: FALEŠNÉ ÚČTY SEVASTOPOLSKÝCH ODDĚLENÍ VYTVOŘENÉ NA UKRAJINĚ:

 

Gubernátor Sevastopolu Michail Razvožajev na svém oficiálním kanálu Telegram informoval o mnoha falešných účtech, které z Ukrajiny spustilo Centrum pro informační a psychologické operace (CIPsO).

 

„Hlavní rána dopadla na státní orgány vlády Sevastopolu, regionální oddělení ministerstva pro mimořádné situace. Byla také zveřejněna falešná zpráva, že v jedné ze škol údajně onemocněla dívka. Zvláště je zdůrazněno, že dívka je dcerou účastníka speciální vojenské operace,“ uvedl šéf regionu.

 

Podle něj nepřítel vytváří zrcadlové účty, které nelze odlišit od originálu, a zveřejňuje na nich nepřesné informace. To je prvek informační války, která by měla ve společnosti zasít paniku.

 

Razvožajev zdůraznil, že CIPSO jedná podle závěti fašistů: „Čím obludnější lež, tím ochotněji v ni dav věří.“ Guvernér vyzval své spoluobčany, aby věřili pouze oficiálním údajům, a zveřejnil odkazy na svůj Telegram a také na profil vlády Sevastopolu na sociální síti VKontankte.

 

https://www.vesti.ru/article/4166187

 

 

📌27. září 2024, 22:50, PROFESOR TRENIN: DOSÁHLI JSME HRANICE BEZPEČNÉ ESKALACE:

 

Západ musí přestat poskytovat Ukrajině smysluplnou vojenskou pomoc. Prohlásil to ve vysílání televizního kanálu Russia 24 profesor výzkumu na Vysoké škole ekonomické Dmitrij Trenin.

 

Expert poznamenal, že od počátku NMD nepřítel dostává stále silnější zbraně. Strany konfliktu „dosáhly hranice relativně bezpečné eskalace,“ je si jistý.

 

„Téměř jsme se přiblížili dalekonosným zbraním z Javelinu, které dosáhnou hlavního města naší vlasti. A to je vážná situace,“ domnívá se Trenin.

 

Podle jeho názoru musí být eskalace zastavena. Trenin věří, že to usnadní změny v jaderné doktríně, které již dříve oznámil Vladimir Putin.

 

Dne 25. září uspořádal ruský prezident Vladimir Putin zasedání stálého zasedání Rady bezpečnosti Ruské federace o jaderném odstrašení, kde oznámil změny jaderné doktríny země. Podle hlavy státu všechna upřesnění uvedená v dokumentu odpovídají moderní realitě a jsou přiměřená vznikajícím rizikům a hrozbám.

 

https://www.vesti.ru/article/4166305

 

 

📌28. září 2024, 01:47: V BEJRÚTU JSOU OPĚT SLYŠET VÝBUCHY:

 

Na jižním předměstí Bejrútu jsou slyšet výbuchy, hlásí RIA Novosti.

Předtím bylo slyšet několik explozí po úderu izraelského letectva na čtvrť Leilaki v Bejrútu.

 

Později byla slyšet série sedmi explozí z jižních předměstí Bejrútu, stejně jako z centra města. Podle místních médií jsou výbuchy výsledkem dalšího náletu Izraelských obranných sil.

 

  1. září došlo v libanonském hlavním městě Bejrútu k několika explozím. Letadla IDF zaútočila na jednu ze čtvrtí jižního předměstí Bejrútu asi desetkrát. V důsledku toho byli dva lidé zabiti a 76 zraněno.

 

https://www.vesti.ru/article/4166319

 

 

📌28. září 2024, 05:35, WP: NADCHÁZEJÍCÍ ZIMA MŮŽE BÝT PRO UKRAJINU NEJKRUTĚJŠÍ:

 

Zima může být pro Ukrajinu nejkrutější od získání nezávislosti kvůli rostoucímu nedostatku energetických zdrojů a zhoršujícímu se psychickému stavu obyvatelstva, píše The Washington Post (WP).

 

Země je ohrožena výpadky vody, elektřiny a topení, ale hlavním problémem bude špatný psychický stav obyvatel. Ukrajina se může v zimě ocitnout ve velkých problémech. Přijde zima a tma, což změní postoj Ukrajinců k válce, řekl ukrajinský představitel.

 

Na Ukrajině byly zavedeny plány odstávek proudu, výjimky jsou stanoveny pro páteřní podniky.

 

Mezitím Centrum pro boj proti dezinformacím při Radě národní bezpečnosti a obrany Ukrajiny vydalo prognózu, podle které bude muset obyvatelstvo Ukrajiny v zimě strávit 12 až 20 hodin denně bez elektřiny a topení. Rusko bude zároveň pokračovat v útocích na ukrajinskou energetickou infrastrukturu.

 

Od října 2022 ruská armáda útočí na vojenská, obranná a energetická zařízení na Ukrajině. Podle společnosti Ukrenergo utrpěl energetický systém země rozsáhlé škody, funguje na hranici svých možností.

 

https://www.vesti.ru/article/4166370

 

 

📌27. září 2024, 22:45, MINISTERSTVO VNITRA KAZACHSTÁNU: NA TRASE TOKAJEVOVY KOLONY BYL NALEZEN SKLAD ZBRANÍ:

 

V Kazachstánu objevili zaměstnanci ministerstva vnitra spolu se zástupci Výboru pro národní bezpečnost a Státní bezpečnostní služby sklad zbraní na trase kolony hlavy státu Kasyma-Žomarta Tokajeva.

 

Tisková služba Ministerstva vnitra Kazachstánu upřesnila, že na základě této skutečnosti bylo zahájeno trestní řízení a že již byly podniknuty operativní pátrací a vyšetřovací opatření ke zjištění všech okolností.

 

„Další informace v zájmu vyšetřování nebyly zveřejněny,“ uvedlo ministerstvo v prohlášení.

 

Minulý týden došlo v jedné z kolonií v regionu Turkestánu ke vzpouře mezi vězni. Je pozoruhodné, že právě v této oblasti byla objevena skrýš ručních palných zbraní.

 

https://www.vesti.ru/article/4166273

 

 

📌28. září 2024: 03:10: IDF OZNÁMILA ZABITÍ NĚKOLIKA VELITELŮ HIZBALLÁHU V LIBANONU:

 

Izraelská armáda oznámila likvidaci několika velitelů hnutí Hizballáh v jižním Libanonu.

 

„Izraelské obranné síly zabily velitele raketové jednotky Hizballáhu v jižním Libanonu, stejně jako další velitele v jednotce,“ uvedla IDF v kanálu Telegram.

 

Je třeba poznamenat, že zástupce Ali Ismaila Hussein Ahmad Ismail, řada dalších velitelů a pravidelných členů Hizballáhu byli také odstraněni.

 

Večer 27. září zahřměla v Bejrútu série několika explozí. Později mluvčí Izraelských obranných sil Daniel Hagari oznámil, že izraelské letectvo provedlo přesný letecký útok na hlavní velitelství Hizballáhu v Bejrútu, které se nachází pod obytnými budovami v centru čtvrti Dahiya.

 

Média také informovala, že izraelská letadla opět zaútočila na cíle Hizballáhu na předměstí Bejrútu. Nejméně osm útoků bylo provedeno v podzemních prostorách, ve kterých jsou údajně skladovány šíitské zbraně. Byly napadeny budovy ve čtvrti Leilaki, na předměstí al-Hadas a v jižní části čtvrti Dahiya.

 

V pátek 27. září došlo v Bejrútu k sérii výbuchů. Izraelské letectvo zaútočilo na jednu ze čtvrtí jižních předměstí libanonského hlavního města Bejrútu asi desetkrát. V důsledku toho byli dva lidé zabiti a dalších 76 bylo zraněno.

 

https://www.vesti.ru/article/4166304

 

 

📌28. září 2024, 01:36, ALAUDINOV: ACHMAT POSTOUPIL V KURSKÉ OBLASTI A DOBYL PEVNOST OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Oddíl Kaštan speciálních sil Achmat postoupil o 1 km poblíž Nižňaja Parovaja v Kurské oblasti a obsadil pevnost, přičemž zničil nepřítele, který ji okupoval.

 

„Je to dobrý výsledek, protože nepřítel tam seděl velmi sebevědomě, za což zaplatil cenu,“ uvedl na kanálu Telegram generálmajor Apti Alaudinov, velitel speciálních sil Achmat, zástupce šéfa Hlavního vojensko-politického ředitelství ministerstva obrany.

 

Jednotky Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) se pokusily dobýt pevnost 810. brigády ruské námořní pěchoty, ale byly zničeny.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny mezitím doplnily své uskupení v Kurské oblasti o nové jednotky, poznamenal Alaudinov.

 

  1. srpna ozbrojené síly Ukrajiny vtrhly do Kurské oblasti, postup nepřítele byl zastaven.

Od začátku invaze ztratily ozbrojené síly Ukrajiny 17,7 tisíce vojáků a 131 tanků.

 

https://www.vesti.ru/article/4166302

 

 

📌28. září 2024, 06:37: „PŘÁTELÉ MÍRU“ JSOU PŘIPRAVENI USPOŘÁDAT MÍROVOU KONFERENCI O UKRAJINĚ:

 

Platforma Přátelé míru, kterou vytvořily Čína a Brazílie, navrhla uspořádat mírovou konferenci k vyřešení konfliktu na Ukrajině.

 

Připravenost uspořádat „mírový summit“ oznámil poradce brazilského prezidenta Celso Amorim, podle Metropoles. Zdůraznil, že ten správný okamžik k tomu ještě nenastal.

 

„A až to přijde, řekneme: podívejte, toto je cesta k návratu k míru,“ řekl prezidentův poradce.

 

První mírová konference o Ukrajině se konala ve městě Bürgenstock ve Švýcarsku v červnu 2024. Rusko nebylo na tuto událost pozváno. V září ukrajinský vůdce Volodymyr Zelenskyj řekl, že je nutné uspořádat druhý „mírový summit“, aby se konflikt ukončil. Ruské ministerstvo zahraničí poznamenalo, že Rusko se summitu nezúčastní.

 

V květnu tohoto roku Čína a Brazílie představily „mírový plán“ k vyřešení situace na Ukrajině. Hlavními body jsou nerušené dodávky humanitární pomoci do oblastí postižených nepřátelskými akcemi, ochrana civilistů, výměna válečných zajatců a zastavení bojů. Ukrajina, Spojené státy a Evropská unie navrhovaný plán odmítly s tím, že dokument odpovídá zájmům Ruské federace.

 

Podle Ukrajiny lze konflikt ukončit pouze na základě Zelenského „mírového vzorce“. Rusko to považuje za nepřijatelné, připomíná RBC.

 

https://www.vesti.ru/article/4166376

 

 

📌27. září 2024, 22:00: RJABKOV: PRVNÍ REAKCE ZÁPADU NA ZMĚNU JADERNÉ DOKTRÍNY RUSKÉ FEDERACE BYLA PŘIJATA:

 

Dne 25. září uspořádal ruský vůdce zasedání Rady bezpečnosti Ruské federace, během kterého oznámil rozšíření seznamu hrozeb v boji, proti kterým lze použít zbraně hromadného ničení.

 

Podle Putina Rusko plánuje provést jaderná odstrašující opatření v případě agrese ze strany nejaderného státu s účastí nebo podporou jaderného státu.

 

https://www.vesti.ru/article/4166247

 

 

📌🚀✈️🔥🔥🔥28. září 2024: INFORMÁTOŘI TVRDÍ, ŽE TRUMPOVO LETADLO BYLO CÍLEM ATENTÁTU – DEVĚT RAKET ZEMĚ-VZDUCH BYLO PROPAŠOVÁNO DO USA:

 

Zdá se, že tento další atentát na Trumpa měl být proveden tak, aby podezření automaticky padlo na Írán, což je nejspíš i důvod, proč měly být k útoku použity perské rakety. Nicméně ve skutečnosti podle všeho tento další útok neměl jít zvenčí, ale zevnitř.

 

Nedávné příspěvky X (zde a zde)naznačovaly, že 9 raket země-vzduch vstoupilo do USA přes hraniční přechod s Novým Mexikem.

 

Gateway Pundit hovořil s Dr. Petem Chambersem, bývalým armádním podplukovníkem a Zeleným baretem, který jako první vyšel s tímto příběhem na veřejnost a zasvětil roky svého života ochraně jižní hranice. Večer 22. září obdržel zprávu od důvěrného informátora.

 

Druhý den ráno Chambers řekl, že druhý informátor potvrdil tuto zprávu s kolegou blízkým Chambersovi jménem Bazzel Baz.

 

Jako zakladatel Asociace pro ochranu dětí (ARC) bývalý bývalý důstojník CIA pro speciální operace primárně bojuje proti obchodování s dětmi na jižní hranici.

Podle Chamberse byl jeden informátor mimo Spojené státy, zatímco druhý byl uvnitř. Informátoři obdrželi informaci, že devět raket země-vzduch (SAM) se dostalo do Spojených států přes vstupní bod (POE).

 

Jak Chambersovi, tak Bazovi bylo výslovně řečeno, že se jednalo o rakety Misagh-3 perského původu. Nicméně, řekl Chambers, „navzdory jejich původu řekl, že to nemusí nutně znamenat íránské zapojení, dokud se neprokáže opak.“

 

Ve skutečnosti, tvrdil jeden informátor, že to nejsou oni, i když Írán často vyhrožuje pomstou za zabití velitele IRGC-QF Kásima Sulejmáního v roce 2020, které nařídil tehdejší prezident Donald Trump.

 

Bez ohledu na potenciální zapojení Íránu, řekl Chambers, že existují věrohodné důkazy, že ve Spojených státech existují tři tříčlenné týmy neperského původu. Prozradil také, že druhá tranše informací identifikovala jako cíl letadlo bývalého prezidenta (Donalda) Trumpa.

 

„Raketový systém odpalovaný z ramene se obvykle používá pro nízké a pomalé cíle, jako je letadlo nebo vrtulník startující nebo přistávající,“ vysvětlil bývalý Zelený baret a dodal, že nechápe, jak mohlo devět raketových systémů přejít přes hranice na POE.

 

„Chápu, co se může dostat přes POE a co ne,“ poznamenal Chambers. „Ano, věci mohou proklouznout, ale tohle není jedna z těch věcí.“

 

Chambers tvrdil, že „jediný způsob, jak to můžete prosadit, je zaplatit někoho na POE.“ Ačkoli neukazuje prstem na pohraniční stráž ani na nikoho jiného, řekl: „buď se to stalo tímto způsobem nebo došlo k nějakému druhu odklonu.“

 

Má podezření na zapojení kartelu Sinaloa, který kontroluje většinu toho, co přichází přes hranici, a někoho na americké straně.

 

Je zajímavé, řekl Chambers, že „někteří zákonodárci a zpravodajská komunita o tom věděli.“ V důsledku toho, řekl, byl bývalý prezident Trump rozsáhle informován o íránské hrozbě.

 

Protože tomu tak nemusí být, rozpoznal dvě možnosti: „Buď je Trump opravdu chytrý a hraje si s tím, protože ví, že to není Írán, ale snaží se vylákat zlé hochy, nebo mohl být uveden v omyl.“

 

Všechny tyto informace, a ještě více, byly okamžitě předány příslušným orgánům. Armádní veterán chce více než cokoli jiného odvrátit válku a chce mít jistotu, že bývalý prezident a Spojené státy jsou v bezpečí.

 

Z tohoto důvodu Chambers řekl, že zůstane v úzkém kontaktu s tajnou službou a dalšími vládními subjekty, aby se podělil o jakýkoli nový vývoj.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/informatori-tvrdi-ze-trumpovo-letadlo-bylo-cilem-atentatu-devet-raket-zeme-vzduch-bylo-propasovano-do-usa/

 

 

 

📌28. září 2024: VELKÁ BRITÁNIE: DVĚ KLIMATICKÉ IDIOTKY, KTERÉ VYLILY POLÉVKU NA NA OBRAZ VAN GOGHA, BYLY ODSOUZENY K NEPODMÍNĚNÉMU TRESTU:

 

Možná si ještě pamatujete, jak asi před dvěma lety po celé Evropě klimatičtí šílenci útočili na vzácné obrazy v muzeích a galeriích. V té době došlo k mnoha takovým akcím, ale téměř všichni klimaalarmisté byli odsouzeni maximálně k pokutě.

 

Zdá se však, že britský soudce, který soudil dvě klimatické idiotky poté, co polily Van Goghův obraz polévkou, lépe rozpoznal nebezpečnost těchto fanatiků a dvě členky kliamalarmistické sekty Just Stop Oil poslal do vězení

 

Dvě klimatické alarmistky, které cítily potřebu vzít plechovky s polévkou a znesvětit ikonický obraz Vincenta van Gogha Slunečnice, se v pátek dočkaly rychlé spravedlnosti, protože nyní budou vnitřek vězeňské cely nazývat svým domovem – a jedna z nich dokonce až dva roky.

 

Phoebe Plummer a Anna Holland z Just Stop Oil způsobily v říjnu 2022 škodu na obraze v londýnské Národní galerii za více než 10 000 dolarů, když geniálně pocítily potřebu vyndat polévku a začít jí polévat celý obraz (který byl pokryt sklem) i na rám (na kterém byla způsobena většina škod)…

 

V pátek londýnský soudce odsoudil Plummerovou ke dvěma letům vězení, zatímco Hollandová si odsedí 20 měsíců.

 

„Vy dvě jste prostě neměly žádné právo udělat to, co jste udělaly Slunečnicím, a vaše arogance v myšlení opaku si zaslouží nejsilnější odsouzení,“ řekl jim soudce Christopher Hehir.

 

„Vy dvě jste obraz polily polévkou, abyste nenapravitelně poškodily nebo dokonce zničily tento neocenitelný poklad, a to se musí odrazit v rozsudcích, které vynáším.“

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/velka-britanie-dve-klimaticke-idiotky-ktere-vylily-polevku-na-na-obraz-van-gogha-byly-odsouzeny-k-nepodminenemu-trestu/

 

 

📌28. září 2024: 🔥 NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH SE OBJEVILY ZÁBĚRY NOVÉHO IZRAELSKÉHO ÚTOKU NA BEJRÚT

https://t.me/to_je_nas_svet/29480

 

 

📌28. září 2024: ⚡️ NETANJAHU BĚHEM PROJEVU NA VALNÉM SHROMÁŽDĚNÍ OSN UKÁZAL MAPU ARABSKÝCH ZEMÍ, KTERÉ POVAŽUJE ZA „POŽEHNANÉ“ A „PROKLETÉ“ – INFORMUJE DENÍK THE TIMES OF ISRAEL

 

Izraelský premiér označil Saúdskou Arábii, Súdán, Egypt, Jordánsko a SAE za „požehnané“ a Írán a jeho spojence Irák, Sýrii, Libanon a Jemen za „prokleté“.

Prohlásil také, že světové společenství je unaveno uklidňováním Íránu.

 

„Pokud na nás (Írán) zaútočíte, my (Izrael) zaútočíme na vás. V Íránu není místo, na které by nedosáhla dlouhá ruka Izraele, stejně jako na celém Blízkém východě,“ řekl Netanjahu na adresu íránského vedení.

 

Netanjahuův projev se konal v poloprázdném sále, neboť některé delegace na protest odešly poté, co vystoupil na pódium.

https://t.me/to_je_nas_svet/29481

 

 

📌28. září 2024: 🇮🇱💥🇱🇧  ZÁBĚRY Z BOMBARDOVÁNÍ BEJRÚTU.

https://t.me/c/1586239095/80489

https://t.me/c/1586239095/80490

https://t.me/c/1586239095/80491

 

🇮🇱 OBVYKLÝ NESMYSL OD SIONISTICKÉHO PROPAGANDISTY „BRÁNÍME SE SROVNÁVÁNÍM BUDOV PLNÝCH CIVILISTŮ„.

https://t.me/c/1586239095/80492

 

 

📌28. září 2024: ♨️ ANTONY BLINKEN OHLEDNĚ SITUACE NA BLÍZKÉM VÝCHODĚ:

 

„Události minulého týdne a několika posledních hodin ukazují, jak nestabilní je v současnosti situace na Blízkém východě a ve světě. Izrael má právo bránit se proti terorismu, a záleží na něm, jak to udělá. Rozhodnutí, která strany konfliktu učiní v nadcházejících dnech, určí, jakou cestou se region vydá. Jednou z možností je cesta diplomacie, příměří podél hranice mezi Izraelem a Libanonem, které umožní lidem z obou zemí vrátit se bezpečně do svých domovů a dál žít v bezpečí.

 

Druhou cestou je eskalace, násilí, větší utrpení a nestabilita, jejichž důsledky pocítí celý svět. Spojené státy a naši partneři v EU, G7, Zálivu a mnoha dalších regionech dali jasně najevo, že podporujeme spíše cestu diplomacie než eskalace.“

https://t.me/to_je_nas_svet/29482

 

 

📌28. září 2024: 🇷🇺 SERGEJ LAVROV NA ZASEDÁNÍ RADY BEZPEČNOSTI OSN K SITUACI NA BLÍZKÉM VÝCHODĚ:

 

„Blízký východ je opět na pokraji velké války, kterou, jak se zdá, někdo opravdu chce.

Jen 23. září zabilo rozsáhlé izraelské bombardování v Libanonu nejméně 558 lidí, včetně 50 dětí a 94 žen, a více než 1600 bylo zraněno.

V zemi bylo za jeden den zabito více lidí než za posledních 11 měsíců, uvedl UNICEF Libanon.

Desetitisíce lidí byly nuceny opustit své domovy.

Ostře odsuzujeme činy izraelské strany, které hrubě porušují suverenitu našeho přátelského Libanonu. Nerozlišující útoky zaměřené na civilisty jsou zcela nepřijatelné.

 

Válečná cesta, kterou si Západní Jeruzalém zvolil, mu nepomůže vrátit vnitřně vysídlené osoby na sever země a nezajistí bezpečnost v libanonsko-izraelské pohraniční oblasti.

Je nutné okamžitě zastavit spirálu násilí, než se situace zcela vymkne kontrole, což někteří lidé opravdu chtějí a snaží se vyvolat „velkou válku“

https://t.me/to_je_nas_svet/29483

 

 

📌28. září 2024: 🇮🇷🇱🇧⚠️ 🇮🇱 ÍRÁNSKÁ TISKOVÁ AGENTURA TASNIM S ODKAZEM NA BEZPEČNOSTNÍ ZDROJE CITUJE, ŽE

„Hassan Nasralláh je na bezpečném místě a to, co šíří izraelská média, je nepravdivé.“

https://t.me/c/1586239095/80493

 

 

📌28. září 2024: 🇸🇦 SAÚDSKOARABSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ OZNAMUJE „MEZINÁRODNÍ KOALICI“ K VYTVOŘENÍ PALESTINSKÉHO STÁTU.

 

Saúdská Arábie vidí Izrael jako potenciálního spojence, ale vyzývá k realizaci dvoustátního řešení

 

https://thecradle.co/articles/saudi-fm-announces-international-coalition-to-establish-palestinian-state

 

 

📌28. září 2024: 🇺🇳 🇳🇦 🇮🇱💣🇵🇸 PREZIDENT NANGOLO MBUMBA:

 

„Jako země, která zažila genocidu, Namibie věří, že Izrael páchá genocidu úmyslně a svými činy.“

https://t.me/c/1586239095/80495

 

 

 

📌28. září 2024: ⚔️ ELON MUSK PRÁVĚ OFICIÁLNĚ KOUPIL TELEGRAM A NIČÍ VEŠKEROU KONKURENCI!

 

https://youtu.be/o-fG0O43y5k?si=RVnBMT0hI1KTPbo6

 

⚔️JUST IN – TRUMP O ELONU MUSKOVI: „DOSTANU ELONA

 

„Bude naším řezačem nákladů. Myslím, že může ušetřit biliony. Nemyslím si, že ho dokážu získat na plný úvazek, protože je trochu  zaneprázdněný posíláním raket nahoru a všemi těmi věcmi, které dělá“😂

https://t.me/c/1586239095/80481

 

 

📌28. září 2024: 🇩🇪 V NĚMECKU BYL ZADRŽEN MANŽELSKÝ PÁR, KTERÝ ORGANIZOVAL VYSÍLÁNÍ RUSKÝCH TELEVIZNÍCH KANÁLŮ NA INTERNETU A KTERÉMU PODLE ÚŘADŮ HROZÍ AŽ ROK VĚZENÍ.

 

Sedmatřicetiletý Němec a jeho dvaačtyřicetiletá ukrajinská manželka údajně vysílali televizní kanály Russia 1 a Russia Today, které jsou v Německu zakázané, prostřednictvím streamovací služby

 

Při prohlídce bylo zabaveno vybavení a 40 000 eur. Podezřelým hrozí za porušení sankcí minimálně jeden rok vězení.

https://t.me/c/1586239095/80472

 

 

📌28. září 2024: 1. ŘÍJNA 2024 – PŘÍSTAVY SE PŘIPRAVUJÍ NA STÁVKU!

 

Tyto porty dodávají zásoby do poloviny USA!

Buďte prosím připraveni.

https://t.me/c/1586239095/80474

 

 

📌28. září 2024: NAVY SEALS V ÚTERÝ VTRHLI DO SKLADIŠTĚ V MIAMI, KDE SEAN „DIDDY“ COMBS HROMADIL TISÍC SÁČKŮ S ADRENOCHROMEM IV ULOŽENÝCH V MRAZNIČKÁCH, UVEDL ZDROJ Z KANCELÁŘE GENERÁLA ERICA M. SMITHA.

 

„SEAL poničili mrazáky a nechali vzkaz, že obchod je zavřený; kdyby se museli vrátit, zajali a zabili by dodavatele. Úspěšně opustili Dodge Island a předali svá zjištění generálu Smithovi,“ řekl náš zdroj.

https://t.me/c/1586239095/80475

 

📌28. září 2024: Britská vláda: „BRITŠTÍ OBČANÉ V LIBANONU BY MĚLI NYNÍ ODEJÍT. MĚLI BYSTE ODCESTOVAT DALŠÍM DOSTUPNÝM LETEM.“ https://x.com/FCDOGovUK/status/1839731478340436471

 

 

📌28. září 2024: ŠÉF BOSCH STEFAN HARTUNG JASNĚ NAZNAČIL, ŽE VŠECH 80 000 ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI V NĚMECKU SE MUSÍ BÁT O SVÁ MÍSTA:

 

„Nelze vyloučit, že výrobní závody budou muset být přemístěny nebo dokonce uzavřeny.“ Jsou ještě v Německu lidé, které úpadek průmyslu v zemi překvapuje?

 

A to se týká každého odvětví, včetně toho zeleného, ​​které prý současné úřady chrání.

 

Novinky č. 2: Švýcarský výrobce solárních panelů Meyer Burger oznámil, že zruší dalších 200 pracovních míst v Evropě. Důvodem je konkurence na evropském trhu s čínskými výrobky.

https://t.me/c/1586239095/80484

 

 

📌⚠️⚠️⚠️28. září 2024: ⚡️ PODLE NÁRODNÍHO INSTITUTU PRO VÝZKUM VESMÍRU BYLO VE MĚSTĚ URUGUAIANA ZA 4 DNY ZAZNAMENÁNO VÍCE NEŽ 1800 BLESKŮ, KTERÉ SPUSTILY SILNÉ BOUŘE V REGIONU.

((Použili patent na ovládání počasí!!!))

 

⚠️ Místní úřady vyzvaly obyvatele, aby přijali preventivní opatření: držte se dál od otevřených prostor a vypínejte elektrické spotřebiče.

https://t.me/c/1586239095/80482

 

 

📌⚠️🌪🌀🌊💦 28. září 2024: TENNESSEE 🚨 NOUZOVÝ STAV S BLESKOVÝMI POVODNĚMI BYL VYHLÁŠEN V DŮSLEDKU PŘÍVALŮ VODY DO DOMŮ OBYVATEL. Počet obětí hurikánu Helene je nyní až 46. (Záznam: Jeffrey Fuller, Elizabethton)

https://t.me/c/1586239095/80485

 

 

📌 🌪🌀🌊💦28. září 2024: HELENE SE STÁVÁ HISTORICKY NEJDESTRUKTIVNĚJŠÍ BOUŘE!

 

V Atlantiku v současnosti zuří 3 bouřkové systémy (Vid.2) a Helene se nyní stala tropickou bouří obrovských rozměrů, která zahrnuje velkou část USA. Florida utrpěla vážné škody, stejně jako pobřeží Karolíny, a síla hurikánu nad Mexickým zálivem (o síle kat. 4 – Vid.1) byla tak velká, že bouře zanesla sedimenty z mořského dna na Floridu ( Obrázek 1). I jako tropická bouře přináší masivní zkázu, a tak je v současnosti 4,5 milionu občanů USA bez proudu

https://t.me/c/1586239095/80477

https://t.me/c/1586239095/80478

 

 

📌28. září 2024: 🇨🇳(🇹🇼) NEZAHRÁVEJTE SI S ČÍNSKOU LIDOVOU OSVOBOZENECKOU ARMÁDOU:

 

Prohlášení, které na tiskové konferenci učinil mluvčí čínského ministerstva obrany plukovník Zhang Xiaogang, se mezi čínskými uživateli internetu rozšířilo jako lavina.

 

„Tchaj-wan je čínské území a čínské stíhačky tam mohou létat, kdy chtějí, takže není důvod  kvůli tomu dělat povyk,“ řekl

https://t.me/c/1586239095/80496

 

 

📌28. září 2024: 🇷🇺 ZAÚTOČTE NA RUSKO A STAŇTE SE „FLEKEM“, ŘEKL MEDVEDĚV

 

Malé státy NATO, které vyhrožují, by si měly pamatovat jaderný odstrašující prostředek Moskvy, řekl bývalý prezident

 

Malí členové NATO, kteří sní o útoku na Rusko, by měli vědět, že článek 5 není účinný proti taktickým jaderným zbraním, řekl místopředseda ruské Rady bezpečnosti Dmitrij Medveděv.

 

Bývalý ruský prezident a premiér komentoval nedávná prohlášení nejvyššího estonského generála o „preventivních“ úderech proti Rusku ve službách cílů NATO.

 

„Čím hloupější je stát, tím větší je arogance jeho jednotlivých, šílených vůdců,“ řekl v pátek novinářům Medveděv. „Lidé by měli mít na paměti jednu věc: pokud Rusko například použije taktické jaderné zbraně proti státu, který dělá taková prohlášení, nezůstane po nich nic než bolest v očích.“

 

„Jistě, může platit článek 5 Washingtonské smlouvy, ale stát už nebude existovat,“ dodal Medveděv s odkazem na slavnou doložku NATO o vzájemné obraně. Medveděv vystoupil na testovacím místě raket Kapustin Yar v Astrachaňské oblasti, kde ruské letectvo testuje špičkovou raketovou technologii.

 

https://www.rt.com/russia/604798-medvedev-estonia-nuclear-deterrent/

 

 

📌28. září 2024: TRUMP A ZELENSKIJ PO SCHŮZCE K MÍROVÝM ŘEŠENÍM

(27.09.2024)

 

TRUMP:

„No, naučil jsem se hodně, ale nemyslím si, že jsem se změnil z hlediska toho, že oba chceme konec této války a že oba chceme spravedlivé řešení. A to musí být fér a myslím, že se to stane v pravý čas. Pan prezident chce, aby se to stalo co nejrychleji (…)A já jsem řekl, že pokud vyhraju. Budeme mít velmi férovou a myslím, že docela rychlou dohodu, a prezident chce, aby to přestalo, a to je dobrá kombinace stalo se (…) Je to složitá hádanka, velmi složitá hádanka, ale my ji vyřešíme.“

https://t.me/c/1586239095/80499

 

📌28. září 2024: 🇳🇱🎁🇺🇦 NIZOZEMSKO PŘEVEZE 24 VYŘAZENÝCH LETOUNŮ F-16 NA UKRAJINU, KDE BUDOU PŘEMĚNĚNY NA ŠROT.

 

Ze slíbených 18 proudových letounů je 14 již v Rumunsku a cvičí ukrajinské a rumunské piloty.

 

🎥 Před předáním F-16 absolvovaly poslední let nad nizozemskými městy a oslavily tak 45. výročí služby.

 

Nizozemsko nyní přešlo na stíhačky F-35 a šrot může jít pryč.

https://t.me/c/1586239095/80502

 

 

📌28. září 2024: 🇺🇸🇮🇱⚔️ 🇱🇧 AMERICKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ ANTONY BLINKEN V KOMENTÁŘI K IZRAELSKÉMU ÚTOKU NA BEJRÚT ŘEKL, ŽE CESTA VPŘED SPOČÍVÁ V DIPLOMACII, NE V KONFLIKTU.

 

Varoval také před zahájením útoků na americký majetek a personál v regionu: „Pokud někdo využije tohoto okamžiku k útoku na americký personál nebo zájmy v regionu, Spojené státy přijmou všechna nezbytná opatření k ochraně našeho lidu.“

 

USA jsou doslova režisérem tohoto chaosu! Jejich AWACS odletěly od pobřeží Libanonu, po útocích vypnuly ​​transpondéry a znovu je zapnuly. PROLHANÉ USA

https://t.me/c/1586239095/80503

 

 

📌28. září 2024: PUTIN: 12 TAJNÝCH BUNKRŮ CIA  JIŽ 10 LET ….NALEZENÝCH NA UKRAJINĚ

 

Konečně vycházejí najevo výbušné detaily.

https://t.me/c/1586239095/80504

 

 

📌28. září 2024: ZE STARÝCH ARCHIVŮ 📼

 

CIA NENÍ ZPRAVODAJSKÁ AGENTURA.“

JE TO TAJNÁ OPERAČNÍ AGENTURA.“

 

⚠️🇺🇲 V roce 1983 vysvětlil důstojník CIA Ralph McGehee americké provozní principy.

https://t.me/c/1586239095/80498

 

 

📌28. září 2024: VON DER LEYEN NAJÍMÁ SPECIÁLNÍ PORADCE ZA 150 000 EUR:

 

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová prý vyplatila 150 000 eur za šest měsíců svému zvláštnímu poradci, který vede „Strategický dialog o budoucnosti zemědělství“. Podle Politico jde o německého vědce a germánského medievistu Petera Strohschneidera.

 

Podle pravidel Komise by zvláštní poradci měli dostávat maximálně 594,22 eura za den. V „řádně odůvodněných výjimečných případech“ však může být tato částka zvýšena. Strohschneider dostává 973,79 eur za den, což odpovídá nejvyšší platové úrovni úředníka EU.

 

https://www.politico.eu/newsletter/brussels-playbook/von-der-leyens-very-special-e150k-adviser/

 

 

📌28. září 2024: KAVÁRNA NAINSTALOVALA SENZOR, KTERÝ OTEVŘE DVEŘE POUZE TEHDY, KDYŽ DETEKUJE ÚSMĚV.😁☕️

https://t.me/c/1586239095/80508

 

 

📌28. září 2024: KDYŽ JSME BYLI MLADÍ (ALESPOŇ MOJE GENERACE), NEBE BYLO LIMITEM, DOVOLILI JSME SI SNÍT, PROTOŽE VĚCI SE STÁLE ZDÁLY MOŽNÉ. BYLO NA NÁS, ABYCHOM SI VYTVOŘILI VLASTNÍ CESTU, ALESPOŇ NÁM TO TAK PŘIPADALO.

 

Pracovala jsem extrémně tvrdě, abych dosáhla svých snů a jsem vděčna, že se mi  do značné míry splnily, ale teď nesním za sebe.

 

Nyní sním pro své děti a všechny děti na světě. Teď sním pro lidstvo.

 

Je načase, abychom všichni snili o světě, kde mohou děti vyrůstat v bezpečí a vyživované, místo aby byly psychicky týrány, zanedbávány, sexualizovány, obchodovány a indoktrinovány.

 

Je načase, abychom snili o světě, kde respektujeme naše odlišnosti, aniž bychom je vnucovali jeden druhému. Buďme hrdí na naši rasu, kulturu a tradice, aniž bychom je rušili nebo je strkali do krku komukoli jinému.

 

Je načase, abychom snili o světě, kde je špatně špatné a správné je správné, kde se dobro chválí a zlu se vyhýbají. Kde oslavujeme empatii, laskavost, spravedlnost a lásku místo narcismu, materialismu, hédonismu a nenávisti.

 

Je na čase, abychom snili o světě, kde jsou individuální suverenita a svoboda posvátné, nikdo se s nimi neruší, nikdy se s nimi nemanipuluje. Svět, kde probuzené, vědomé a vědomé lidstvo konečně chápe svou roli, svůj účel, svou cestu a svou neuvěřitelnou schopnost vytvořit právě to; humánní svět.

 

Je na čase, abychom všichni snili tvrději a hlouběji než kdy předtím, nejen pro sebe, ale jeden pro druhého.

 

Pamatujte, že snění je prvním krokem k tvoření… 🙏🏻❤️🙏🏻

 

https://t.me/LauraAbolichannel

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝⛔️⚕️STOP💉🎚️☣️⚠️28.09.2024, VOLNÝblog, Jana Černeková:

🛑LÉČBA ZVANÁ VRAŽDĚNÍ: ZHOUBA ZVANÁ VENTILÁTORY.

 

🛑LÉČBA ZVANÁ VRAŽDĚNÍ: Zhouba zvaná ventilátory. To poslední cpali do lidí jako první. Hypnotizované sestry? Zakázané léky, které zabíraly. Zabijácká izolace jako mučení umírajících. Držel jsem jich za ruce mnoho

 

👉Sean Adl-Tabatabai přináší svědectví předního lékaře, který ke všem zločinům, chybám a přehmatům, které stále víc vylézají na světlo světa z doby covidové plandemie, přidává ještě některé další z lékařské praxe ve „vyspělém“ světě.

 

👉 Podle světově uznávaného plicního lékaře Dr. Marka Bishofského byly tisíce pacientů hospitalizovaných pro Covid-19 úmyslně zavražděny tím, že byli na příkaz americké vlády napojeni na plicní ventilátory, přičemž jim byly odepřeny život zachraňující léky, jako je ivermektin, hydroxychlorochin a vitamin D.

 

👉 Podle serveru The Defender Dr. Bishofsky v nedávné epizodě pořadu „Good Morning CHD“ uvedl, že byl často svědkem toho, jak se nemocniční personál rozhodl předčasně intubovat pacienty s Covidem.

 

🛑LÉČBA ZVANÁ VRAŽDĚNÍ:

 

👉 Doktor Bishofsky říká: „Mnoho, mnoho tisíc pacientů zemřelo kvůli tomuto spěchu s rychlou intubací pacientů a neumožnění včasné léčby léky, jako je ivermektin, hydroxychlorochin nebo i obyčejný vitamín D. Dokonce ani neumožnili, aby byl těmto pacientům podáván pouze vitamín D! Chtěli je rychle intubovat a nasadit jim remdesivir.“

Podle doktora Bishofského byli pacienti intubováni na plicní ventilátory, „když potřebovali jen tři litry kyslíku“. To bylo něco, s čím se za 25 let své praxe ještě nesetkal. „To je tak málo kyslíku, že když pacienta odpojíte od plicní ventilace, bude v pořádku,“ říká.

 

👉 Intubace měla být v těchto případech až poslední možností, nikoliv tou první. Doktor Bishofsky se snažil lékaře přesvědčit, že to byla chyba: „Vždycky jsem se snažil, abychom to dělali správně.“

 

👉 „Když jsem v roce 1999 začínal, byl jsem na velkém sympoziu, kde se mluvilo o rizicích intubace – rizicích použití plicního ventilátoru. Už tehdy se vědělo, že intubace by měla být až poslední možností.

 

👉 V té době hlásili 25% nárůst úmrtnosti u pacientů, kteří byli intubováni a napojeni na plicní ventilátor. A dnes víme, že více než 80 až 85 % lidí, kteří byli na ventilátoru, během Covidu umíralo.“

 

🛑KONTROLA MYSLI:

 

👉 „Ventilátory jsou jedním z nejdůležitějších nástrojů, které máme k dispozici pro záchranu života, ale současně jsou také extrémně nebezpečné, protože často způsobují bakteriální zápal plic.“

 

👉 Lékaři mu tehdy namítali, že to je prostě nemocniční protokol. „Ve skutečnosti neměli žádné vysvětlení. Chrlili jen médiální mainstreamová vyprávění.“

 

👉 Doktor Bishofsky, který nakonec odstoupil (přibližně v době, kdy bylo zavedeno povinné očkování proti Covidu), říká, že se snažil kolegy přesvědčit, aby pacientům podávali hydroxychlorochin. V prvním týdnu pandemie proto lékaři v Bishofského nemocnici hydroxychlorochin používali. „A měli jsme mimořádně dobré výsledky,“ říká.

 

👉 Pak ale vyšla v lékařském časopise The Lancet „naprosto falešná“ studie o hydroxychlorochinu. No a mnozí lékaři ji začali citovat. Na konci svého působení v nemocnici řekl doktor Bishofsky řediteli: „Celá ta časná intubace byla naprostá katastrofa.“

 

👉 Ředitel připustil, že to bylo hrozné, ale odvětil: „Dělali jsme, co jsme mohli.“ A tak se stalo.

 

👉 Podle doktora Bishofského byli mnozí z lékařského personálu „zhypnotizováni“ a plně si neuvědomovali, jak škodí. „Většina, ne-li všechny sestry, se kterými jsem pracoval, chtěly pomáhat a myslím, že dělaly, co mohly.

Byly však pod jakousi kontrolou mysli, většina z nich se podvolila očkování, neposlouchaly ničí rady.“

 

🛑UMÍRÁNÍ O SAMOTĚ:

 

👉 Jedním z nejsmutnějších aspektů nemocničních protokolů bylo, že pacienti s Covidem byli izolováni od svých rodinných příslušníků.

 

👉 „TITO PACIENTI SI ZE VŠEHO NEJVÍC PŘÁLI VIDĚT SVOU RODINU,“ říká doktor Bishofsky. „Byli hospitalizováni dva nebo tři týdny. Měli strach a chtěli jen vidět někoho, koho mají rádi.“

 

👉 Kdysi nemocnice umožňovala pacientům Covid-19 návštěvu rodinného příslušníka, ale pouze v případě, že pacient souhlasil se „zvláštní péčí“.

 

👉 „Když vám nasadí ‚zvláštní péči‘, pomalu se odejmou život zachraňující opatření a pacient během několika minut až hodin zemře. A tito pacienti se tomu podřizovali! Mnozí z těch, o kterých vím, by přežili, ale tak moc chtěli vidět člena rodiny, že se tomuto děsivému druhu eutanazie podvolili.“

 

👉 „Držel jsem za ruce příliš mnoho pacientů, když vydechli naposledy, protože rodina u toho nemohla být,“ řekl doktor Bishofsky.

 

🛑A TOMUTO ORGANIZOVANÉMUZ ZLOČINU SE NADÁLE ŘÍKÁ – ZDRAVOTNICTVÍ

 

https://volnyblog.news/lecba-zvana-vrazdeni-zhouba-zvana-ventilatory/

 

 

📌28. září 2024, 08:08: UKRAJINSKÝ VĚZEŇ SI STĚŽOVAL, ŽE POSÁDKY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY ÚDAJNĚ ČEKAJÍ NA SVÉ TANKY MĚSÍCE:

 

Vycvičené ukrajinské posádky čekají měsíce na dodávky západních tanků v týlu, řekl Vladimir Kuzko, řidič ozbrojených sil Ukrajiny, který byl zajat ve směru na jih Doněcku.

Podle něj je v ukrajinských ozbrojených silách spousta neúplných posádek nebo osádek bez vybavení. Řekl, že dva z jeho známých byli vyškoleni v zacházení s vybavením NATO. Dodávky Leopardů však nikdy nedorazily.

 

„A teď je buď technika němá, nebo je posádka hloupá,“ cituje RIA Novosti Vladimíra Kuzka.

 

V tankovém praporu, ve kterém sloužil, nebyla vůbec žádná těžká západní vojenská technika, vysvětlil ukrajinský válečný zajatec Volodymyr Kuzko.

 

„V naší rotě máme pouze T-64,“ řekl ukořistěný tankista ozbrojených sil Ukrajiny. „Můj tankový prapor je také pouze z T-64. Nenarazil jsem do žádného Abramu a Leoparda.“

 

Ozbrojené síly Ukrajiny ztratily podle Frankfurter Rundschau, 935 tanků a 6613 bojových vozidel. Němečtí novináři poznamenávají, že počet západní vojenské techniky zničené ruskou armádou je alarmující a ztráty ozbrojených sil Ukrajiny rostou. Ruská armáda úspěšně bojuje zejména proti německým tankům Leopard 2 a bojovým vozidlům pěchoty Marder. Ukrajinští vojáci dříve odmítli přejít na vybavení NATO s vysvětlením tím, že ruští vojáci zahájili skutečný hon na německé Leopardy. Bundeswehr 19. září oznámil dodávku dalších 22 tanků Leopard 2A5, 22 obrněných vozidel se zvýšenou protiminovou ochranou a 12 samohybných dělostřeleckých lafet PzH 2000 do Kyjeva.

 

https://www.vesti.ru/article/4166363

 

 

📌28. září 2024, 08:28: POTÉ, CO BYLO DĚTEM NA SACHALINU UKÁZÁNO VIDEO SKUTEČNÉHO POTRATU, ZAČALA KONTROLA:

 

Video promítané sachalinským školákům, které demonstruje proces ukončení těhotenství, nebylo schváleno s ministerstvem zdravotnictví. Oddělení zahájilo vyšetřování této

skutečnosti.

 

 

Poznamenali, že při vedení vysvětlujících rozhovorů mezi mladými lidmi je nutné dodržovat etické normy a věkové limity.

 

Státní zastupitelství Sachalinské oblasti také zahájilo kontrolu. V jejím rámci bude hodnocena činnost funkcionářů střední školy.

 

Již dříve vyšlo najevo, že během vyučování ve škole Okha zástupci hnutí ANO „Choose Life“ ukázali středoškolským studentkám video se skutečným postupem pro lékařský potrat.

 

„I dospělý může jen stěží zvládnout video, nemluvě o dětech, které mohou mít ze sledování psychické trauma,“ komentovala incident Jekatěrina Mizulina, ředitelka Ligy bezpečného internetu, členka Veřejné komory Ruska.

 

https://www.vesti.ru/article/4166411

 

 

📌28. září 2024, 08:21: POLSKO SOUSTŘEDÍ ASI 900 TANKŮ NA HRANICÍCH SVAZOVÉHO STÁTU:

 

Polsko posílí svou východní hranici pomocí 16. mechanizované divize. Nyní je v procesu formování. Podle Rzeczpospolita jednotka obdrží obrovské množství tanků.

 

Na hranicích s Kaliningradskou oblastí plánuje Varšava soustředit nejméně čtyři vševojskové brigády a jedno dělostřelectvo. K dispozici jim bude 522 tanků K2. „Černí panteři“ budou pro Polsko vyráběny Jižní Koreou.

 

Paralelně s tím budou napumpovány schopnosti 18. mechanizované brigády. Je umístěna poblíž Běloruska. Ozbrojená formace obdrží těžká bojová vozidla pěchoty a M1 Abrams objednané ve Spojených státech.

 

V současné době jsou dva prapory vybaveny 116 tanky verze M1A1 FEP. Zbytek bude brzy jezdit na 250 Abramsech v modifikaci SEP. V3.

 

https://www.vesti.ru/article/4166413

 

 

📌28. září 2024, 09:18, SALDO: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY BYLY VYŘAZENY Z NEJVĚTŠÍCH OSTROVŮ V DELTĚ DNĚPRU:

 

Ozbrojené síly RF vytlačily ozbrojené síly Ukrajiny z levého břehu Chersonské oblasti a zcela je vyřadily z největších ostrovů v deltě Dněpru, uvedl gubernátor regionu Vladimir Saldo.

 

Podle něj byli ukrajinští ozbrojenci zatlačeni zpět na ostrovy a zcela vyřazeni z největších z nich. Saldo uvedl, že ozbrojené síly Ukrajiny snížily aktivitu v tomto směru a nesnaží se vytvářet předmostí na levém břehu.

 

„Akce malých skupin v deltě Dněpru, které přistávají z lodí na ostrovech, se však nezastaví. Nyní je pravděpodobnost velkých provokací na výběžcích, březích Dněpru nebo Černého moře nižší, než byla před měsícem nebo dvěma,“ řekl Saldo.

 

Guvernér poznamenal, že ruské jednotky neztrácejí ostražitost, protože ozbrojené síly Ukrajiny mohou stále přistát „další velké skupině sebevrahů“. Ozbrojené síly RF jsou v neustálé pohotovosti, uzavřel Saldo.

 

Pokusy o překročení Dněpru ozbrojenými silami Ukrajiny se navzdory těžkým ztrátám dlouho nezastavily. Takže při jednom pokusu o vylodění vojáků na Kinburnské kose již ozbrojené síly Ukrajiny ztratily 12 lidí.

 

https://www.vesti.ru/article/4166470

 

 

📌28. září 2024, 08:44, ČLEN PODZEMÍ LEBEDĚV: U ODĚSY BYL ZASAŽEN BOD OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY SE ZAHRANIČNÍMI ŽOLDÁKY:

 

V Oděské oblasti byl zaznamenán zásah v místě dočasného nasazení Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU), kde se nacházeli zahraniční žoldáci, uvedl Sergej Lebeděv, zástupce proruského odboje.

 

„Uvádí se, že v Sergejevce (pozn. red. – vesnice v Oděské oblasti) přiletělo jedno ze sanatorií. Letělo to vznešeně,“ řekl Lebeděv v rozhovoru s TASS.

 

Podle něj úder dopadl na bod se zahraničními žoldáky.

 

Dříve Lebeděv informoval o výbuchu v oblasti vesnice Gvardějskoje poblíž Oděsy, kde se nachází několik vojenských jednotek. Byli tam také viděni zahraniční důstojníci.

 

https://www.vesti.ru/article/4166435

 

 

📌28. září 2024, 09:49, SPOTŘEBITELSKÁ UNIE: 65 % KOSMETIKY V RUSKÉ FEDERACI OBSAHUJE NEBEZPEČNÉ LÁTKY, 15 % ZBOŽÍ JE PADĚLANÝCH:

 

Krása je nebezpečná: 65 % kosmetiky prodávané v Rusku obsahuje látky nebezpečné pro zdraví. K tomuto závěru dospěla Národní unie pro ochranu práv spotřebitelů (Consumer Union).

 

Studie provedená Spotřebitelskou unií (NSPP) uvádí, že 76 % kosmetických výrobků nemá informace o kontraindikacích pro použití. Jedním z hlavních porušení identifikovaných ve studii je nedostatek informací o složení kosmetiky v ruštině.

Třetina kosmetiky se prodává bez jakýchkoli informací o složení a naprostá většina informací o složení je uvedena pouze v latině, přičemž názvy chemických látek jsou nejčastěji označeny zkratkami.

To je trik výrobců, tím si je Národní svaz pro ochranu práv spotřebitelů jistý.

 

„Výrobci nezveřejňují složení kosmetických výrobků v ruštině nejen kvůli potenciálnímu poškození některých složek,“ jsou si jisti odborníci Svazu spotřebitelů, „ale také kvůli jejich dostupnosti a levnosti. V mnoha případech si spotřebitelé mohou vyrobit vlastní kosmetické výrobky zakoupením komponentů, které jsou volně dostupné.“

 

Podle odborníků organizace to bude stát několikanásobně levněji než nákup kosmetiky v obchodních řetězcích. Vědci poznamenávají, že v seznamu látek povolených pro výrobu parfémů a kosmetiky je pouze 332 názvů složek. Dalších 1680 položek je zakázáno, protože jejich škodlivost, především pro děti nebo těhotné ženy, byla prokázána, a to i u soudů. Asi 10 % osob postižených alergickými reakcemi jsou spotřebitelé padělané kosmetiky, dodala unie. Důsledkem používání nekvalitní kosmetiky mohou být alergie, dermatitida, poruchy jater a ledvin, a dokonce i rakovina. Výrobci totiž používají levné, a dokonce nebezpečné přísady – triclosan, ftaláty, ethylenoxid, glycerin.

 

„Podíl prodaných padělaných a nelegálních kosmetických výrobků roste,“ uvedla ve svém prohlášení Národní unie pro ochranu práv spotřebitelů. „Podle odhadů dosahuje podíl padělků 15 %.“

 

Nejčastěji je padělané prémiové zboží kvůli jeho vysoké ceně a zboží ve středním cenovém segmentu, protože tato skupina produktů neleží v regálech. Potrebnadzor zdůraznil, že nejnebezpečnější je „vysoce kvalitní padělání“ – nahrazování surovin levnějšími analogy nebo porušování výrobní technologie.

 

Národní svaz ochrany spotřebitelů nabízí na svých webových stránkách 14 závěrů, které byly učiněny po této studii. Mezi nimi je návrh na zavedení povinného označování kosmetických výrobků v Rusku. Zavedení označování parfémů více než ztrojnásobilo počet porušení, zdůrazňuje prohlášení NSFP. Ministerstvo průmyslu a obchodu Ruska již dříve oznámilo své přání zavést označování kosmetiky, chemikálií pro domácnost a kaviáru. Očekává se, že povinné označování kosmetiky bude zavedeno v roce 2025.

 

https://www.vesti.ru/article/4166531

 

 

📌28. září 2024, 10:28: USKUPENÍ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY VE VUHLEDARU JE ZABLOKOVÁNO, KLEPETA SE ZMENŠUJÍ:

 

Jednotky Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU), umístěné ve Vuhledaru, byly zablokovány. To bylo sděleno agentuře TASS v orgánech činných v trestním řízení.

 

Jediná polní cesta, po které se ozbrojené síly Ukrajiny snaží dostat ven, je pod plnou kontrolou palby, poznamenali tam.

 

„Klíšťat po celém městě se stále více zmenšují,“ uvádí zpráva.

 

Je také zdůrazněno, že ukrajinské jednotky v tomto sektoru fronty trpí značnými ztrátami a mnoho vojáků se hromadně vzdává.

 

https://www.vesti.ru/article/4166577

 

 

📌28. září 2024, 10:23: RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY: ISKANDER ZASÁHL SKLADY JUŽMAŠ V DNĚPROPETROVSKU:

 

Ruská armáda zasáhla sklady na území Južmaše v Dněpropetrovsku, podle ministerstva obrany. Podle agentury skladovali munici pro ukrajinské raketové systémy a bezpilotní letouny.

 

Operačně-taktický komplex Iskander-M úspěšně pracoval na hangárech. Cíl operace byl zcela splněn.

 

„V důsledku úderu byly zničeny tři muniční sklady pro Grom OTRK, Alder MLRS a UAV různých modifikací,“ upřesňuje ministerstvo.

 

Záběry distribuované ministerstvem obrany ukazují detonaci a volumetrický požár.

 

O den dříve byly hlášeny výbuchy také v Dněpropetrovsku, v důsledku útoku UAV vypukl požár v průmyslovém zařízení.

 

https://www.vesti.ru/article/4166591

 

 

📌28. září 2024, 11:08: IZRAELSKÁ ARMÁDA OFICIÁLNĚ OZNÁMILA ODSTRANĚNÍ VŮDCE HIZBALLÁHU NASRALLÁHA:

 

Generální tajemník šíitského hnutí Hizballáh Hassan Nasralláh byl odstraněn v důsledku izraelského útoku na Bejrút. Informovala o tom tisková služba Izraelských obranných sil (IDF).

 

„Včera (v pátek – pozn. red.) Izraelská armáda zabila Hasana Nasralláha, vůdce teroristické organizace Hizballáh, uvedla izraelská armáda v prohlášení.

 

Zpráva také informuje o eliminaci velitele jižní fronty Hizballáhu Alího Karkiho a „dalších velitelů“.

 

Izraelské obranné síly již dříve oznámily likvidaci řady velitelů Hizballáhu v jižním Libanonu.

 

https://www.vesti.ru/article/4166650

 

 

📌28. září 2024: 🇺🇸 TRUMP PRÁVĚ POTVRDIL, ŽE ELON MUSK BUDE JEHO EKONOMEM ZODPOVĚDNÝM ZA ŠKRTY VE FEDERÁLNÍCH VÝDAJÍCH VE VÝŠI BILIONŮ DOLARŮ. Navíc Musk bude pracovat zadarmo.

„Nechce nic za svou práci ve vládě, ale chce, aby tato země byla skvělá, a on to udělá… Zapojíme ho do tohoto procesu, právě v této funkci.“

https://t.me/to_je_nas_svet/29486

 

 

📌28. září 2024:  ⚡️ AFU ZTRÁCÍ VÍCE NEŽ POLOVINU NOVÝCH REKRUTŮ, KTEŘÍ JSOU ZABITI NEBO ZRANĚNI IHNED PO PŘÍCHODU NA FRONTU – FINANCIAL TIMES

 

„50 až 70 procent nových pěšáků bylo zabito nebo zraněno během několika dní po první rotaci,“ píše publikace s odvoláním na velitele AFU.

FT poznamenávají, že někteří velitelé obranných sil tvrdí, že z 30 bojovníků v jednotce je pouze pět mladších 30 let. Nedostatek zkušeností a fyzického výcviku činí nové rekruty obzvláště zranitelnými a kvůli neefektivnímu výcviku většina z nich ani neumí správně držet zbraň.

https://t.me/to_je_nas_svet/29488

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 28.09.2024“:

➡️☭☆ Lavrov v Radě bezpečnosti OSN:

Spirála násilí se rozšířila daleko za zónu palestinsko-izraelského konfliktu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Dělostřelci ze skupiny „Sever“ zničili bojové vozidlo pěchoty ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti

Během průzkumných aktivit v pohraniční oblasti Kurské oblasti identifikovali vojáci skupiny Sever bojové vozidlo pěchoty ukrajinských ozbrojených sil v oblasti lesního pásu.

Po analýze obdržených zpravodajských dat bylo rozhodnuto střílet na nepřátelská bojová vozidla pěchoty. V důsledku přímého zásahu bylo zničeno bojové vozidlo pěchoty ukrajinských ozbrojených sil.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Putinova slova o aktualizaci jaderné doktríny měla efekt; Spojené státy nepovolily údery Kyjeva hluboko do Ruska, řekl RIA Novosti vůdce francouzské strany Patriots Florian Philippot;

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Hurikán Helen, nejsilnější hurikán za posledních 170 let, zasáhl pobřeží amerického státu Florida v USA.

Nárazy větru dosáhly rychlosti 225 kilometrů za hodinu, zabily nejméně jednoho člověka a více než milion zůstal bez elektřiny, uvádí agentura Reuters.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ IDF oznámila masivní nálet na hlavní vojenské velitelství Hizballáhu v Bejrútu. Hlavní:

– Média uvádějí, že se izraelské letectvo pokusilo zlikvidovat vůdce organizace Nasrulláha;

– IDF takové útoky na libanonskou metropoli neprovedly ani jednou od začátku současné eskalace;

– Izrael se domnívá, že Nasralláh byl v době výbuchu v hlavním stanu a není možné, že by přežil;

– Netanjahu opustil Valné shromáždění OSN a naléhavě odletěl do Izraele po zprávě o smrti vůdce Hizballáhu Nasralláha. Podle informací médií si její likvidaci objednal přímo v hotelu v New Yorku;

– Dva lidé byli zabiti a 76 bylo zraněno v důsledku izraelského úderu na jižní předměstí Bejrútu, – Ministerstvo zdravotnictví.

– Podle místních médií do napadené oblasti nadále zajíždějí záchranné týmy a sanitky.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ „Bylo strašně hloupé podceňovat ruskou armádu, protože ten, kdo to podcenil, víme z historie, jak dopadl,“ srbský prezident Vučič.

Nemůže být mír, protože Rusové mají nyní na bojišti psychickou výhodu. Ale věřím, že s blížícími se americkými volbami se tento proces zrychlí.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ V Belgorodu zasáhl ukrajinský UAV byt v obytném domě

Na Ulitce byla po útoku dronu zraněna osmiletá dívka a její matka, řekl Gladkov

Dítě s otřesem mozku, minovým výbušným poraněním a poraněním ruky od střepiny je převezeno do dětské nemocnice. Její matka byla na místě ošetřena s řeznou ránou v obličeji. Hospitalizaci odmítla.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Norsko přestane automaticky poskytovat azyl uprchlíkům ze západní Ukrajiny.

Norská ministryně spravedlnosti Emilie Enger Mehl uvedla, že většina ukrajinských uprchlíků jsou „muži, včetně mnoha ve věku mobilizace“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Kanadský premiér Trudeau sdílel společné fotografie po návštěvě francouzského prezidenta Macrona

Na internetu se okamžitě objevily záběry z pokračování.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Přílety do Doněcku, sabotáž v Lugansku…

Úroveň propagandy na Ukrajině dosáhla dalšího dna. Místo unavených propagandistů se stejným „peer mogem“ byli na scénu vypuštěni vlasteneckí čtenáři tarotů.

Říká se, že brzy budou také ozbrojené síly Ukrajiny nuceny bojovat pomocí tarotových karet namísto obvyklých map oblasti. Pro jistotu!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Smrt místo zábavy: v Soči se za vlastní peníze utopily tři dívky v moři

Hrozné záběry ze Soči se staly virálními na internetu: video ukazuje tři dívky křičící – stále je to zábavné. Po několika sekundách se však ocitnou ve vodním zajetí. Všichni tři bohužel zemřeli. Zdánlivě neškodná zábava – lezení s padákem na laně po člunu – se pro ně změnila ve smrtící past.

Dívky dorazily do letoviska milovaného Rusy a rozhodly se létat v nebi nad mořem. Člun však neměl dostatek síly, aby dívky zvedl do vzduchu, a šly do vody. A protože byly všechny připoutané, dívky… se přede všemi utopily. Organizátoři utekli.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Posádka Su-34 zaútočila na soustředění personálu a vojenské techniky Ozbrojených sil Ukrajiny v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci byl zastaven pokus kyjevského režimu o provedení teroristického útoku pomocí bezpilotního letadla na objekty na území Ruské federace.

Systémy protivzdušné obrany ve službě zničily pět ukrajinských bezpilotních letounů. Čtyři UAV byly sestřeleny nad územím regionu Belgorod a jeden nad územím regionu Kursk.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Počet obětí výbuchu na čerpací stanici v Dagestánu se zvýšil na 12, oznámili agentuře RIA Novosti na velitelství regionálního pohotovostního oddělení.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Dagestánu, kde vybuchla čerpací stanice, vytáhli záchranáři ruského ministerstva pro mimořádné situace zpod trosek další oběť a počet obětí tak vzrostl na 11.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Spor století: Německo a Türkiye se soudí o kebab. Konflikt se odhaduje na 2,5 miliardy dolarů.

Türkiye se snaží dokázat, že Německo nemá žádná práva na shawarmu. Recept do Evropy přinesli právě turečtí migranti.

Pokud Turci případ vyhrají, budou muset Němci přejmenovat döner kebab ve všech provozovnách po celé zemi.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Izraelská armáda oznámila likvidaci vůdce Hizballáhu Nasrulláha

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *