, ,

28.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 🤷‍♀️ Michal Shark: 🌎 KULATÁ, NEBO PLOCHÁ???

28.08.2024: RANNÍ ZPRÁVY:🤷‍♀️Michal Shark: 🌎 KULATÁ, NEBO PLOCHÁ???

 

 

📌27. srpna 2024:⚡️ PAVEL DUROV BYL NOMINOVÁN NA NOBELOVU CENU ZA MÍR, OZNÁMIL  PŘEDSEDA DOMU BRICS KONSTANTIN KLIMENKO.

Uvedl, že nominační dokumenty zakladatele Telegramu již podpořili zástupci několika univerzit a veřejných organizací z asijských a afrických zemí.

https://t.me/to_je_nas_svet/28837

 

 

📌27. srpna 2024: 🇷🇺 LAVROVOVA PROHLÁŠENÍ:

▪️ Lavrov označil požadavky Kyjeva na použití raket Storm Shadow k úderu na Rusko za „vydírání“.

▪️ Západ se vrhá do eskalaci s Ruskem, nechce se jí vyhnout;

▪️ Francie zadržením Durova ukázala, že Telegram je z hlediska bezpečnosti informací spolehlivým poslem;

▪️ Ruská nóta o přístupu k Durovovi ve Francii se zvažuje;

▪️ Francouzské úřady zadržely Durova na něčí radu v očekávání, že získají přístup k šifrovacím kódům;

▪️ Vztahy mezi Moskvou a Paříží jsou na nejnižším bodě, mimo jiné kvůli postoji Francie ke svobodě slova;

▪️ Ruská federace „nespolkne návnadu“ summit s Ukrajinou v některé ze zemí globálního Jihu, pokud se bude řídit stejnou logikou jako první summit;

▪️ Pokud má Západ zájem na vyřešení ukrajinského konfliktu, je třeba zasednout k jednacímu stolu;

▪️ Macron patří mezi vedoucí představitele NATO i EU, kteří chtějí zpřísnit politiku vůči Rusku a zvýšit vojenskou pomoc Ukrajině.

https://t.me/to_je_nas_svet/28838

 

 

📌27. srpna 2024:♨️ VYJÁDŘENÍ DMITRIJE MEDVEDĚVA K SITUACI KOLEM ZADRŽENÍ PAVLA DUROVA:

Bez ohledu na to, jak moc jim Macron říká, že je to čistě právní záležitost, že nelze ovlivňovat rozhodnutí soudu. Tak ať zatknou Zuckerberga, až k nim přijde. Vždyť to samé se mu děje na Facebooku. Ano, je tam spousta nesmyslů, a dokonce trestné činnosti, to je pravda. Nejprve však vyvstává otázka, zda je za to odpovědný tvůrce této platformy.

https://t.me/to_je_nas_svet/28839

 

 

📌🌎27. srpna 2024, Michal Shark: 🌎 KULATÁ, NEBO PLOCHÁ???

 

Moje debata s kosmickým inženýrem Janem Lukačevičem. Jak to dopadlo, můžete posoudit sami… (celý nesestříhaný díl) K dispozici také již na Youtube:

 

https://youtu.be/3Fp6deUIvfk?si=0ZUccyJ1WLRRIrhZ

 

 

📌27. srpna 2024, Stanislav Stýblo: UŽ SE TO BLÍŽÍ: O CO PŮJDE V KRAJSKÝCH A SENÁTNÍCH VOLBÁCH:

Daniel Sterzik:

 

Upřímně, pamatujete si někdo na minulé krajské volby? Byly na podzim v roce 2020. Vzpomenete si bez velkého přemýšlení na něco, co se v nich odehrálo? Upřímně, já politiku sleduju a píšu o ní, ale musel jsem se podívat na mé staré texty z té doby, abych si to nějak připomněl. Mám samozřejmě poznamenané výsledky, ale když jsem si přečetl moje tehdejší prognózy, musel jsem se zasmát. Dějiny šly úplně jiným směrem.

 

Přitom to byly velmi důležité volby. De facto stvořily dnešní Pětikoalici. Přejímaly výsledek parlamentních voleb o rok později, kus role v nich už sehrál i covid, stvořily budoucího zrádce Vondráka (který teď přeběhl do dresu STAN a zase kandiduje) a byly velmi úspěšné pro Piráty i Starosty. Naopak byly neúspěšné pro ODS, která v nich dost ztratila, Hnutí ANO sice vyhrálo, ale bylo to takové nemastné neslané vítězství a strašně při nich pohořeli Sociální demokraté i KSČM.

 

Takhle vznikla koalice SPOLU… ODS se lekla propadu preferencí a spojila se s Lidovci i TOPkou. Starostové se zbavili koule na noze v podobě Kalouska a využili velmi úspěšné Piráty, aby po jejich zádech vylezli o rok později do poslanecké sněmovny. Nedostatečné vítězství Andreje Babiše se zopakovalo i o rok později, stejně tak se zopakoval propad ČSSD a KSČM.

 

Mimochodem, tehdejší krajské volby byly významným úspěchem pro SPD, která do té doby v krajích žádné zastupitele neměla.

 

A také začal být vidět obrat senátu směrem k liberalismu. Už před volbami byl po Kuberovi zvolen „taiwanec“ Vystrčil a od té doby se Škodovka v Číně propadla k nule.

 

ALE TO JEN TAK NA ÚVOD, ABYCHOM MĚLI S ČÍM SROVNÁVAT.

 

Když jsem komentoval výsledky eurovoleb, přirovnával jsem ke k bitvě u Moskvy. Po operaci Tajfun byl nepřítel zastaven ve své ofenzívě a vržen o nějakou tu stovku kilometrů nazpět. Poměr sil se otočil, ale liberálové ustoupili do předem připravených pozic. Jsou sice trochu otřeseni, ale nepřišli o svůj týl v podobě liberálních médií a politických neziskovek. Zatím přišli pouze o punc neporazitelnosti a jejich pirátské jednotky budou brzy vybity do posledního nebinárního Peksa (připraví se Lidovci a TOPka), Rakušan už také raději uzavírá diskusi u svých profilů. Vypadá to tam nepěkně… Pětikolka prostě ztratila schopnost útočit v celé šířce fronty, ale stále jsou schopni silného tlaku v některých úsecích.

 

Letošní krajské a senátní volby budou podle mého taková německá jižní ofenzíva směrem ke Stalingradu. Očekávám úspěch úspěšných z eurovoleb, ale myslím si, že to bude méně viditelný úspěch, než si to teď malujeme a budeme svědky ještě jednoho velkého liberálního vzepětí. Už jsem tu psal, že krajské volby jsou rozplizlejší než evropské nebo parlamentní, v tomto se totiž podobají volbám komunálním. Na mandáty si sáhnou i subjekty, které do jiných voleb vůbec nevstupují, a tak na celostátní strany prostě zbude menší kus koláče. Místní uskupení jsou zpravidla jen jinak maskovaní Piráti, Starostové, Zelení nebo TOPka, takže to ve většině případů jsou další liberální strany, které pak po volbách s vládou snadno najdou společnou řeč a voliči se budou divit, co si vlastně zvolili.

 

Třeba u nás v Jihomoravském kraji máme velmi zeleného hejtmana, i když se jedná o člena Lidovců. A daří se mu, daří… Z Brna je každý den největší parkoviště v republice. A jistě si také vzpomenete na obskurní uskupení Žít Brno, jehož představitel Holan byl ještě větší blbec než Nerudová. Podobných kandidátek je zase plná republika a většina voličů netuší, že jsou to takové diverzní jednotky liberalismu.

 

Ještě více to bude vidět ve volbách do senátu. Ty jsou dvoukolové, takže v mnoha obvodech se do druhého kola každopádně dostane liberál a jeho voliči ho prostě zvolí, protože se snadno spojí. U nás se hodně hlasů vystřílí navzájem už jen tím, že opozice se jako obvykle nedohodla na vzájemné podpoře kandidátů a leckde tak žádný konzervativní kandidát do druhého kola ani nepostoupí, protože tam budou pro stejného voliče k dispozici tři kandidáti místo jednoho. Nebudu komentovat, kdo za to může, bohužel o tom vím víc, než bych si přál.

 

Minule se do senátu dostaly dvě Amazonky. Jana Zwyrtek Hamplová a Daniela Kovářová. Myslím, že když teď Alternativa urve další tři senátory, tak to bude velmi dobrý výsledek, ale rovnou říkám, že bych si na něj asi nevsadil. V Praze kandiduje Šichtařová proti Drahošovi, Boris Šťastný kandiduje proti Fišerovi a proti Hilšerovi kandiduje za ANO jakási paní, o které jsem v životě neslyšel. Na Břeclavsku kandiduje Šlachta proti Koštialovi z ODS (který nebyl tak hloupý, aby hlasoval pro korespondenční volbu), ale zároveň také kandiduje proti Zdeňkovi Koudelkovi, který tvoří moravský prut Svatopluku a je členem Trikolory.

 

Na Chomutovsku má šanci na zvolení Jaroslav Komínek za STAČILO! (asi největší šanci ze všech zmiňovaných kandidátů, protože KSČM je tam tradičně hodně silná a vícekrát tam senátora získala), ale i on proti sobě bude mít kandidáta za PRO, SPD a Svobodné. O dalších jménech se ještě zmíním, chtěl jsem teď hlavně uvést příklady, jak těžké to bude.

 

Kdyby z toho byli tři senátoři, bral bych to jako výhru a třeba jich bude i víc, ale bohužel, na ostatní strany zbude ještě hóóódně mandátů. KOLIK Z TOHO, MYSLÍTE, VEZME PĚTIKOLKA? Bohužel, víc, než si myslíte.

I kdybychom urvali pět či deset senátorů, pořád to bude menšina. Netroufám si odhadovat, jak úspěšné bude hnutí ANO…, když vidím některé jejich nominace, tak mám pocit, že Andrej Babiš dodnes nepovažuje senát za důležitý. Hilšerovi a Drahošovi už vlastně mohu pogratulovat předem. Prsty u nohou se mi zatínají v pěst, ale bohužel, dostanou se… Jo, kdyby Šichtařová kandidovala za KDU, tak by to bylo jedno, tam nevadí, že členky fotí porno… Ale u nás, dezolátů, poněkud bude vadit, že pluk Azov je super jednotka a o hlavu menší Pikora prý svou manželku týral a ona od něj utekla do jejich domu, kde vyměnila klíče… samozřejmě až poté, co na ni přepsal všechny své firmy… (Matěj Gregor odešel ze Svobodných za minutu dvanáct). Kdo chcete, můžete si v jejím senátním obvodu najít Jiřího Fojtalára a alespoň protestně ho volit.

 

Jakou šanci má v Praze Boris Šťastný, si netroufám odhadovat. Ale alespoň se postaral, aby neměl protikandidáta od ANO. Palec nahoru, takových dohod je jako šafránu.

 

V minulých senátkách přijel Tomáš Topfer jednou do Brna, oblékl se do prvorepublikové uniformy, prohlásil, že četník se vrací na místo činu, ODSka rozmístila pár bilbórdů a měl to v kapse… Jo, volby vyhrává přelétavý volič, který se o politiku moc nezajímá… ale kouká na Četnické humoresky.

Doufám, že se pletu, ale Dominik Hašek může uspět podobně snadno… jeho debilní kecy o ruských sportovcích zase tolik lidí nezná, ale všichni si pamatují Nagano. Pro takové voliče se dělá kampaň a zapomeňte na to, že zafunguje racionální hlas rozumu.

 

Kateřina Konečná se snažila o dohodu na nominace senátních kandidátů a hádejte, kde pochodila.

 

ZKRÁTKA A DOBŘE, PODLE MĚ KRAJSKÉ I SENÁTNÍ VOLBY BUDOU POKRAČOVAT V TRENDU Z EUROVOLEB.

 

Nevidím žádný důvod, aby to tak nebylo.

Úspěšní uspějí, neúspěšní neuspějí a třeba dokonce u nich dojde i k nějakému obratu, ale i dobré výsledky budou méně viditelné, zato bude až příliš zřetelné, že Pětikolka má ještě sílu. O nějaké mandáty přijdou, ale ještě pořád jim dost zbude.

 

Strašně bych si přál, abych se mýlil. Strašně bych chtěl vidět obdobu dávného „oranžového tsunami,“ které hodně změnilo poměry, ale neodvažuju se v to věřit. Podle mě ještě uvidíme jeden pětikoaliční výpad vpřed za cenu pirátského, lidoveckého a TOPáckého fiaska. Starostové i Modroptáci se ještě nakrmí.

 

ANO každopádně vyhraje a zřejmě stejně levou zadní jako v eurovolbách.

 

Operace Uran bude až příští rok. Tedy…. pokud si teď z krajských voleb vezmeme patřičné ponaučení.

Ony totiž budou předjímat volební výsledek v příštím roce. Minule to tak také bylo.

 

Přeji vám u voleb šťastnou ruku.

 

 

📌28. srpna 2024: 🇺🇸 BIDENŮV PORADCE CHCE PŘESVĚDČIT ČÍNU, ABY SNÍŽILA SVOU PODPORU RUSKU.

((Buď jsou tak blbí, nebo naivní!!! 😂))

„Pan Sullivan bude pravděpodobně naléhat na Čínu, aby snížila svou podporu Rusku, která podle USA a NATO pomáhá udržet ruské vojenské úsilí, jež trvá již třetím rokem. Čína nakupuje obrovské množství ruské ropy a dodává Rusku technologie dvojího užití, které mohou být použity na bojišti, tvrdí američtí představitelé,“ uvedl deník The New York Times.

Zdroj listu se zároveň domnívá, že je nepravděpodobné, že by se Čína k Rusku obrátila zády.

https://t.me/to_je_nas_svet/28840

 

 

📌28. srpna 2024: DUROV POLICII ŘEKL, ŽE MĚL V DEN SVÉHO ZATČENÍ POVEČEŘET S MACRONEM – NOVINY LE CANARD CHAINÉ S ODVOLÁNÍM NA ZDROJ Z ELYSEJSKÉHO PALÁCE.

((V tom případě to byla na něj past, čeho je Macron všeho schopen!!!))

 

Paříž to oficiálně popírá, uvedla média.

Francouzský politik Florian Philippot na sociální síti X uvedl, že Macron je zcela schopen takového podvodu, aby splnil úkol „od pánů“, a požadoval po něm vysvětlení.

Macron plní přání alzheimera Bidena. Připomeňme, že kyjevské úřady si stěžovaly, že nemohou Telegram kontrolovat.

https://t.me/to_je_nas_svet/28842

 

 

📌28. srpna 2024: 🇺🇸 PENTAGON UVEDL, ŽE SPOJENÉ STÁTY ZATÍM NEPLÁNUJÍ ZRUŠIT SOUČASNÁ OMEZENÍ UKRAJINSKÝCH VOJENSKÝCH ÚDERŮ AMERICKÝMI ZBRANĚMI HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE, NAVZDORY STÍŽNOSTEM ZELENSKÉHO.

https://t.me/to_je_nas_svet/28845

 

 

📌27. srpna 2024, 18:27: STOLTENBERG SVOLÁVÁ RADU NATO-UKRAJINA NA 28. SRPNA:

Rada NATO-Ukrajina se bude konat 28. srpna. Toto rozhodnutí učinil podle agentury Reuters generální tajemník Severoatlantické aliance Jens Stoltenberg.

Akce se bude konat na úrovni velvyslanců a prostřednictvím videospojení vystoupí ministr obrany Ukrajiny Rustem Umerov – bude hovořit o situaci na bojišti a vyjádří potřeby ozbrojených sil Ukrajiny.

  1. srpna vyšlo najevo, že vrchní velitel ukrajinské armády Alexandr Syrskij telefonicky hovořil s velitelem sil NATO v Evropě Christopherem Cavolim. Ukrajinský vojenský vůdce informoval o situaci na frontové linii a jednal o posílení ukrajinské protivzdušné obrany.

https://www.vesti.ru/article/4114047

 

 

📌 27. srpna 2024, 23:52: ZELENSKYJ OZNAČIL ČÍNSKÝ PLÁN NA ŘEŠENÍ KRIZE NA UKRAJINĚ ZA „JEN PAPÍR“:

Čínský mírový plán na vyřešení konfliktu na Ukrajině je jen politickým prohlášením na papíře, řekl Volodymyr Zelenskyj v rozhovoru pro brazilské noviny O Globo.

„Indický premiér Naréndra Módí se mě zeptal: ‚Co si myslíte o čínském plánu?‘ Je to jen politické prohlášení, když se říká, že na válku nezapomínají. Ale to je jen něco na papíře,“ řekl Zelenskyj.

V květnu Čína a Brazílie připravily společné memorandum „Všeobecné dohody mezi Čínou a Brazílií o politickém urovnání ukrajinské krize“. V memorandu se uvádí, že jednání jsou jedinou cestou z krize a všechny strany musí vytvořit podmínky pro obnovení přímých jednání. Čína a Brazílie vyzvaly k mezinárodní konferenci za účasti Ruska a Ukrajiny a k projednání všech návrhů.

V únoru 2023 představila Čína 12bodový plán vyzývající k příměří, respektování legitimních zájmů zemí a prevenci humanitární krize na Ukrajině.

https://www.vesti.ru/article/4114374

 

📌 27. srpna, 2024 20:21: REKTOR KLIMENKO NAVRHL NOMINACI DUROVA NA NOBELOVU CENU:

Rektor Euroasijské mezinárodní univerzity Konstantin Klimenko navrhl nominovat na Nobelovu cenu zakladatele messengeru Telegram Pavla Durova, který byl zadržen ve Francii.

„Osobně považuji Pavla Durova za výjimečnou osobnost. Je lídrem v éře nových digitálních technologií. Podle mého názoru si Durov Nobelovu cenu zaslouží,“ napsal na svém kanálu Telegram rektor HIM Konstantin Klimenko.   Takto vysvětlil rektor Euroasijské mezinárodní univerzity, proč poslal oficiální návrh Nobelovu výboru na udělení Nobelovy ceny Pavlu Durovovi. Iniciativu nominovat Durova na Nobelovu cenu podle něj podpořili zástupci řady univerzit a veřejných organizací z Asie a Afriky.

Pavel Durov byl pozván jako čestný host a řečník na dubajské investiční fórum BRICS, které se bude konat ve dnech 5. – 7. listopadu 2024. Konstantin Klimenko, jako předseda organizačního výboru investičního fóra BRICS v Dubaji, nehodlá tuto pozvánku stáhnout. Pokud Durov nebude propuštěn z francouzského vězení, pokračoval rektor EMU, pak „Pavel dostane příležitost účastnit se dubajského fóra BRICS na dálku“.

Konstantin Klimenko vyjádřil své zděšení nad zatčením spoluzakladatele messengeru na pařížském letišti, jehož publikum přesáhlo 940 milionů uživatelů po celém světě.

„Je absurdní obviňovat tvůrce digitální platformy, že zločinci mohou tento technický nástroj využívat k nezákonným akcím,“ domnívá se rektor Euroasijské univerzity. – Proč v tomto případě francouzská justice nevznese žalobu proti továrnám, které vyrábějí kuchyňské nože? Koneckonců, jsou také často využívány zločinci k vraždám a teroristickým útokům!“

  1. srpna zadržely francouzské speciální služby Pavla Durova na pařížském letišti Le Bourget. Je obviněn z 12 trestných činů, včetně terorismu, obchodování s drogami, podvodů, praní špinavých peněz a napomáhání zločinům proti nezletilým. Durov ve Francii byl také obviněn z odmítnutí spolupráce v otázkách finanční a kybernetické kriminality na Telegramu. Trestní řízení proti němu bylo zahájeno 8. července 2024.

https://www.vesti.ru/article/4114141

 

📌 28. srpna 2024, 05:17: KA-52M A MI-8 ZNIČILY PERSONÁL A TECHNIKU OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V KURSKÉ POHRANIČNÍ OBLASTI:

Posádky vrtulníků Ka-52M a Mi-8 zasáhly pozice armády kyjevského režimu v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

„Posádky armádního letectva na vrtulníku Ka-52M a Mi-8 zaútočily leteckými zbraněmi na živou sílu a obrněnou vojenskou techniku jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny v pohraniční oblasti Kurské oblasti,“ uvádí RIA Novosti s odvoláním na informace Ministerstva obrany Ruské federace.

Je třeba poznamenat, že podle leteckého návodčího byly zničeny všechny zamýšlené cíle.

Po dokončení bojové mise provedly posádky vrtulníků protiraketový manévr, uvolnily tepelné pasti a vrátily se na místo odletu.

Dříve Ka-52M zasáhl maskovanou techniku armády kyjevského režimu v zóně odpovědnosti Střední skupiny ruských vojsk.

https://www.vesti.ru/article/4114358

 

 

📌28. srpna 2024, 00:56, NATALIA GONCHAROVA: KYJEV NEUSPĚL NA FRONTOVÉ LINII:

 

Kyjevskému režimu se nedaří ani v Kurské oblasti, ani v DLR. Na tomto pozadí znovu prosí Západ o pomoc.

 

Ukrajinci mají v úmyslu předložit Washingtonu seznam potenciálních cílů pro údery na Rusko. Pokud však existuje určitá „šance“ pro to. Píše o tom Politico.

 

Šéf Ministerstva obrany Ukrajiny Rustem Umerov a šéf prezidentské kanceláře Andrij Jermak brzy odjedou do Washingtonu, aby koordinovali své plány s Američany.

 

„Ukrajina používá seznam jako poslední pokus přesvědčit Washington, aby zrušil omezení na používání amerických zbraní na ruském území,“ uvádí publikace Politico.   Ukrajincům zbývá jen málo času – koneckonců, ve Spojených státech se blíží volby a moc může docela dobře přejít do rukou republikánů. Donald Trump zopakoval, že pokud se vrátí do Bílého domu, první věcí, kterou udělá, je ukončení konfliktu na Ukrajině.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny, které zůstaly bez financování, dlouho nevydrží. Navíc kvůli probíhající energetické krizi nemusí být občané Ukrajiny schopni nadcházející zimu vydržet.

 

„Tato válka je mnohem ničivější, než si lidé myslí. Lidé v zimě umrznou. Víte, Rusko v zimě bojuje dobře. VYHRÁLI, PORAZILI NĚMECKO A PORAZILI NAPOLEONA. Není snadné je porazit. Jsou mocnou vojenskou silou, ale Ukrajina nikoliv. Ale Ukrajina má nás a my jí dáváme spoustu peněz,“ řekl Donald Trump.

 

Vzhledem k probíhající krizi výroby energie má Ukrajina v úmyslu koupit dva reaktory ruské výroby z Bulharska. Ty mají být podle serveru Politico dodávány pro Chmelnickou jadernou elektrárnu. Kancelář Joea Bidena také uvedla, že do Kyjeva pošle vybavení na opravu energetické infrastruktury a zvýšení její odolnosti. Zdá se však, že jak Washington, tak Evropa chápou, že je možné získat čas, ale výsledek konfrontace bude stejný.

 

Kromě toho je narušena morálka vojáků ozbrojených sil Ukrajiny. Francouzští novináři z televizního kanálu La Chaîne Info ve své reportáži uvedli, v jaké náladě ukrajinská armáda vstoupila do Kurské oblasti.

 

„Na východě, jak víte, probíhá boj kolem Pokrovska. Rusové neúprosně postupují vpřed a Ukrajinci se brání. Je zřejmé, že ukrajinská ofenzíva prospěla morálce. V tom je však problém. Každý si klade otázku: jaký to má smysl? Vojáci si říkají: jaký to má smysl? Proč přesouvat síly na kurskou stranu, když víme, že se ke Kursku stejně nedostaneme a že v určitém okamžiku Rusové obsadí Pokrovsk,“ uvádí se ve zprávě.

 

Pokusem o útok na Kurskou oblast si ozbrojené síly Ukrajiny ublížily, říkají britští analytici. Poslali tam to nejlepší ze zbývající armády a vyčerpali své zálohy.

 

„Nemyslím si, že to oslabí Moskvu, její odhodlání. To ji jen posílí. Existuje slavný Napoleonův citát: nikdy nezasahujte do nepřítele, když udělá chybu. A Putin má pravděpodobně právě takové myšlenky právě teď,“ řekl britský expert Alexander Mercouris.

 

Podle odborníků z britského portálu The Duran Ukrajinci propásli svou šanci na jednání. A nyní půjde Moskva až do konce, přičemž využije chybný odhad Kyjeva.

 

https://www.vesti.ru/article/4114378

 

 

📌28. srpna 2024, 01:44, MEDVEDĚV: RUSKO BUDE MUSET PO SKONČENÍ NWO VÝRAZNĚ ZVÝŠIT VÝROBU ZBRANÍ:

 

Po dokončení hlavní části speciální vojenské operace (SMO) bude Rusko muset zvýšit výrobu zbraní na mnoho let, řekl místopředseda Rady bezpečnosti, předseda Jednotného Ruska Dmitrij Medveděv.

 

„Až skončí aktivní část NWO, dej Bůh, aby se tak stalo co nejdříve, budeme muset vyrábět zbraně ve velmi významných objemech po poměrně velký počet let. V takových svazcích, ve kterých jej SSSR kdysi produkoval po celá desetiletí po skončení Velké vlastenecké války. A proto v řadě případů stále používáme stejnou rezervu,“ řekl Medveděv na setkání s účastníky speciální vojenské operace kandidáty Jednotného Ruska ve volbách na různých úrovních.

 

Celý svět dodává zbraně nepřátelům Ruska, zatímco Rusko samo je „soběstačné“, bojuje vlastními zbraněmi a dosahuje cílů samo, zdůraznil Medveděv.

 

https://www.vesti.ru/article/4114379

 

 

📌28. srpna 2024, 05:32: PÁD ÚLOMKŮ UAV VE VORONĚŽSKÉ OBLASTI ZPŮSOBIL POŽÁR:  GUBERNÁTOR VORONĚŽSKÉ OBLASTI OZNÁMIL ZNIČENÍ DRONU V REGIONU.

 

„Síly protivzdušné obrany ve službě a systémy elektronického boje v Rossoshanském okrese objevily a zničily bezpilotní letoun typu letadlo. Pád úlomků dronu způsobil požár v blízkosti výbušných objektů. Nedošlo k žádné detonaci,“ napsal na kanálu Telegram Alexander Gusev, gubernátor Voroněžské oblasti.

 

Upřesnil, že nikdo nebyl zraněn, nedošlo k žádné destrukci. Operační služby se však rozhodly dočasně evakuovat obyvatele dvou osad.

 

Po uhašení požáru se obyvatelé začali vracet do svých domovů, poznamenal Gusev.

 

Dodal, že nebezpečí útoku bezpilotních letounů v regionu přetrvává.

 

Dříve byl na obloze nad Voroněžskou oblastí zničen dron typu letadla. Pád úlomků UAV způsobil požár s detonací. V Ostrogožském okrese v regionu byl zaveden nouzový režim.

 

https://www.vesti.ru/article/4114463

 

 

📌28. srpna 2024, 05:08: RUŠTÍ DĚLOSTŘELCI NARUŠILI ROTACI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY U KRASNOGOROVKY:

 

Ruské jednotky narušily rotaci jednotek armády kyjevského režimu v oblasti Krasnogorovky.

 

„Dělostřelecké osádky „jižní“ skupiny vojsk narušily rotaci jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny v oblasti osady Krasnogorovka ve směru na Doněck,“ uvádí TASS s odvoláním na informace Ministerstva obrany Ruské federace.

 

Jak bylo vysvětleno, pokus o rotaci ozbrojených sil Ukrajiny byl detekován leteckým průzkumem ozbrojených sil RF.

 

Spolu s personálem armády kyjevského režimu bylo zničeno také bojové obrněné vozidlo a vozidla pro dodávku munice.

 

Dříve bylo hlášeno, že během dne v zóně odpovědnosti jižní skupiny ztratily ozbrojené síly Ukrajiny až 780 vojáků.

 

https://www.vesti.ru/article/4114459

 

 

📌🚔& 🧔🏿‍♂️27. srpna 2024: SOLINGEN: KAPITULAČNÍ PROHLÁŠENÍ POLICIE – VNITŘNÍ BEZPEČNOST JIŽ NENÍ ZARUČENA – POLICEJNÍ PREZIDENT PLNÍ PŘÍSAHU ZJEVENÍ:

 

👉To, co se dozvídáme ze Solingenu, je zdrcující. Nejen, že údajný vrah tří lidí plus osm částečně život ohrožujících zraněných je Syřan, který měl být deportován.

Nejen, že je to syrský islamista, ale pravděpodobně má teroristické pozadí.

👉STEJNĚ TAK NEMŮŽE BÝT SNADNO VYHOŠTĚN A POLICIE JIŽ NENÍ SCHOPNA CHRÁNIT OBČANY PŘED TAKOVÝMI MASAKRY.

👉Policejní prezident Wuppertalu Markus Röhrl to otevřeně přiznává

 

🛑PACHATEL MĚL BÝT JIŽ DÁVNO DEPORTOVÁN:

 

👉Issa al Hassanová, která byla brzy zatčena, měla být loni deportována do Bulharska. Dokonce došlo k termínu deportace, ale muž se potopil půl roku. Jako by s tím člověk nepočítal. Tuto větu čteme stále dokola – a přece nejsou tito lidé jednoduše určeni – při slušném zásobování samozřejmě – a pak jsou ze zadržení dopraveni přímo do letadla.

👉Co však není zárukou, že se tentýž pán přece jen neobjeví v Německu.

 

👉Během půl roku uplynula „lhůta pro přemístění“ do Bulharska a viz, pan Issa al Hassan byl znovu představen úřadům a byl převezen do ubytovny pro uprchlíky v centru Města Solinger. Odtud mohl začít svou vražednou jízdu na Solingeru „Svátek rozmanitosti“.

Lidé utíkali v panice, plačící a hluboce šokovaní občané nemohli uvěřit tomu, co se stalo.

 

🛑POLICIE SE OBÁVÁ „SPEKULACÍ O PŮVODU PACHATELE“:

 

👉Policejní odbory vyjádřily po útoku obavy také kvůli spekulacím na sociálních sítích o ztrátě vnitřní bezpečnosti v Německu. Vážně!

Policie se nebála o ztrátu vnitřní bezpečnosti, ani o to, že pachatel mohl ještě jeden den na svobodě projít Solingenem. Měla obavy ze spekulací. Především se spekulovalo o jejich původu. Jak se ale ukázalo, byla to opět klasika.

Policie nyní musí být schopna nerušeně vykonávat svou práci,“ uvedl odborář Michael Mertens. „SPEKULACE O ČINU V SOLINGENU SE ZAKAZUJÍ.

Apeluji na všechny, zejména na uživatele sociálních médií, aby se zdrželi šíření zvěstí,“ řekl šéf GdP v Severním Porýní-Vestfálsku Michael Mertens redakční síti Deutschland (RND). „S obavami vidím, že se v současné době šíří spekulace na sociálních sítích.“

 

🛑PACHATEL SE PO 26 HODINÁCH POSTAVIL, NŮŽ SE NAŠEL V ODPADKOVÉM KOŠI V CENTRU MĚSTA:

 

👉BILD píše: Ve 23:00 se vrah postavil policii:
Muž, namočený protékajícím deštěm, a ještě potřísněný krví, přistoupil krátce po 23 hodině k úředníkům a řekl podle informací bildu: „Já jsem ten, koho hledáte…“ Zřejmě se od činu schoval na dvorku.

 

👉Netrvalo dlouho a IS si tento čin reklamoval pro sebe.

Pachatel se chtěl pomstít za vraždy palestinských muslimů ve válce v Gaze a po celém světě. To také nebylo bráno vážně jako divoká spekulace, ale nyní se to zdá být docela pravděpodobné.

👉Jedním z náznaků může být, že pachatel během svých činů neustále volal „Allahu Akbar“, což je válečná výzva IS, nejlépe v případě teroristických akcí, jak píše BILD.

👉A on je čilý návštěvník Solingerovy mešity.

 

👉Policie zatkla v azylovém zařízení patnáctiletého kyrgyzského teenagera. Podle spiegelu mladík věděl, že Al Hassan plánoval teroristický útok. Prý tomu chlapci řekl: „DNES JE VŠECHNY BODNU!“

 

👉 „Podle informací SPIEGELu na Solinger Festu se údajně bavil s údajným podezřelým, který je na útěku. Svědkyně se prý doslechly, že se zadržený a druhý muž bavili o možném útoku nožem. Patnáctiletý mladík je obviněn z neoznámení plánovaného trestného činu . PODLE INFORMACÍ SPIEGEL UPÍRÁ VÝPOVĚĎ.“

 

V SOBOTU ODPOLEDNE BYLO OZNÁMENO, ŽE VYŠETŘOVATELÉ JIŽ NEVYLUČUJÍ TERORISTICKÝ ČIN.

👉Nejvyšší státní zástupce Markus Caspers na tiskové konferenci ve Wuppertalském předsednictvu řekl: „Zatím jsme neviděli ani motivační situaci. Vycházíme však z celkových okolností, že počáteční podezření z teroristického činu nelze vyloučit. „Oběti mezi sebou nemají žádný vztah.
Spolkové státní zastupitelství podle Casperse vyslalo dva zástupce. Pokud by se odkazy na teroristický trestný čin zhutnily, přichází v úvahu převzetí generálním prokurátorem, řekl Caspers. Neměli bychom se my, občané, obávat, že policie a státní zastupitelství budou spekulovat o teroristických motivech?

 

🛑VNITŘNÍ BEZPEČNOST UŽ NEEXISTUJE – ZÁKLADY STÁTU KOLÍSAJÍ:

 

👉Upřímně řečeno, Wuppertalský policejní prezident Markus Röhrl. Na tom muži je vidět, že zápasí o každé slovo, když říká:

„Každý se musí sám rozhodnout, zda půjde na slavnosti, zda půjde na fotbalové zápasy, zda je na cestě městskou hromadnou dopravou.“

Stručné, střízlivé a hluboce šokující, protože skutečný popis toho, co se stalo z kdysi civilizované, prosperující, bezpečné země.

 

👉Novinář Ulrich Reitz píše hořkou Filipiku na fokus:

V případě této policejní věty se jedná o kapitulaci, která vzhledem právě k teroristické hrozbě stěží zodpovídá za individualizaci státních služeb obecného zájmu. Jde totiž o zajištění vnitřní bezpečnosti.“

 

👉To je pravda. Právo a právo a dodržování zákonů občany a vládou jsou měřítkem, které určuje rozdíl mezi bandou lupičů a civilizovaným státem.

Dokonce i přírodní národy, které žijí v džungli, mají zákony a dodržují je, aby mohly žít spolu.

Prostě z ničeho nic se vrhat na lidi nebo spoluobčany a zavraždit ho mezi ně nepatří, dokonce ani uvnitř zločineckých klanů.

To je to, co občany Solingera tak hluboce znepokojuje.

 

🛑VYTRVALÁ HESLA A BEZMOCNÝ AKČNÍ PŘÍSTUP – K ČEMU?

 

👉S hořkým humorem formuluje pan Reitz takto:

„Ministerský předseda Severního Porýní-Vestfálska Hendrik Wüst (CDU) řekl, že země a my v ní nebudeme kolísat. Jak to může vědět, když vyhledání veřejných shromáždění je vzhledem k těžko kalkulovatelnému nebezpečí pro tělo a život především vzdorovou reakcí – musí to být podle hesla: TEROR CHCE, ABYCHOM SE ZLOMILI. Takže se nevzchopíme. Bylo by fajn, kdybychom se mohli spolehnout na to, že by vám policie laskavě pomohla při nezalomení. Bylo by také uklidňující ve smyslu politicko-demokratické stability, kdybychom se spoléhali na to, že by politici byli schopni tento útok alespoň jednou správně přečíst. (…) 👉Existuje takzvaný vyznavač teroristů, kteří zastrašují vše, co prohlašují za „nevěřící“, tedy: „Skupina křesťanů“ – tak podle sebeobviňování definoval IS shromážděné na tomto svátku „diverzity“.

 

👉Starosta Města Solinger Tim Kurzbach je velkým přítelem rozmanitosti. A pronesl projev o situaci před dveřmi Solingerovy radnice. Zmínil se také o obavách žen z Maroka a Pákistánu a obrátil se na ně se slovy:

„👉Stojíme při vás. 👉Ochráníme vás. 👉Nebojte se. 👉A to sliboval i všem solinerům, kteří se momentálně necítí být v bezpečí v důsledku rostoucího pravicového populismu.

TO BYLO JISTĚ PRO OBČANY SOLINGENU VELMI POTĚŠUJÍCÍ, KDYŽ PŘECE V NĚMECKU KAŽDÝ DEN VRAŽDÍ PRAVICOVÍ POPULISTÉ A KMITAJÍ NOŽEM PO MĚSTECH.

 

🛑PAN PRIMÁTOR TIM KURZBACH A ROZMANITOST:  

 

👉Compact na svém telegramovém kanálu při této příležitosti připomíná, jak velmi se pan primátor Kurzbach zasazoval o rozmanitost.

Tady je pošta z telegramového kanálu.

 

👉No, netrpíme ztrátou paměti. V červnu 2024 WDR informovala, že tentýž pan Kurzbach je zapleten do machinací gangu pašeráků. O tom jsme již informovali „neúplatní“:

„Správa města Solinger v těchto dnech oficiálně potvrdila, že starosta města Tim Kurzbach je zapleten do machinací gangu vysoce postavených pašeráků. Probíhá proti němu vyšetřování.

 

👉Předcházela mu velká noční razie. Více než 10 000 německých policistů a státních zástupců zaútočilo v osmi spolkových zemích na vily, sídla firem a byty a zatkli členy údajných pašeráků. Policisté přitom zajistili 1,2 milionu eur v hotovosti.

Mezi hlavními podezřelými jsou dva právníci, spolupracovník zemského okresu Düren v

 

👉Severním Porýní-Vestfálsku, několik spolupracovníků města Solingen a pravděpodobně také starosta města Tim Kurzbach.

Jeho nadšení pro rozmanitost mu mohlo přinést spoustu peněz. Rozmanitost je krásná, když je to všechno pokojně a radostně neseno vzájemnou úctou a laskavostí.

Zde bych chtěl znovu citovat pana Ulricha Reitze v článku Focus:

 

👉 „Po několika příležitostech si můžete všimnout: O rozmanitost se islamisté nezajímají. 👉Kladou důraz na maximální prostotu, která má být vytvořena odstraněním každého, kdo není jejich vírou.

👉Ti hledači mají plán, jemu jsou oddáni. To je smysl jejího života.

👉Jen mrtvý křesťan je dobrý křesťan, říkají.

👉Říkají to také o Židech, kteří je chtějí zlikvidovat ve jménu Palestinců, dále od nás také o hinduistech.

👉NOŽEM JE RUČNÍ NÁŘADÍ, ALE ZBRANÍ JE TATO TOTALITNÍ, GENOCIDNÍ IDEOLOGIE APARTHEIDU, KTERÁ PRÁVĚ DEGRADOVALA ŽENY NA ÚROVEŇ ZVÍŘAT V TALIBANU V AFGHÁNISTÁNU. (…)

👉Pachatel eminentní islamista.

👉Podněcovatelé jsou islamisté, kteří otevřeně říkají, jak to myslí, jako malá část vyhubení ve velkém stylu.

👉 „VYZNAVAČSKÝ DOPIS“ by se měl brát jako to, co to je: VYHLÁŠENÍ VÁLKY.

 

👉Nancy Faeser (SPD), ministryně vnitra, nyní varuje před „nenávistí“ a „rozdělením“ a nabádá k „soužití“.

👉Na tom by se dalo dohodnout, ovšem za podmínky, že spolková vláda, včetně spolkové ministryně vnitra a příslušných zemských vlád, splnila své úkoly v občanské mašinérii.“

 

👉Pan Reitz správně uvádí: „Ale nemají.“

 

🛑POLITICI NYNÍ DĚLAJÍ VŠE PRO TO, ABY BYLI ODHODLANÍ:

 

👉Kancléř Scholz nechal média informovat, že přišel do Solingenu „rozzlobený a rozzlobený“, aby si oběti připomněl, a proto se pevně rozhodl zpřísnit zákon o zbraních. Tím právem naráží na naprosté nepochopení. „Barvý nesmysl“ tomu říkala opozice.

 

👉A bavorský premiér Söder místo toho požaduje, aby lidé, kteří se zasazují o zavedení islámského chalífátu, byli zbaveni dvojího, tedy německého, občanství. (Nebylo tam něco s tou pohoršenou, krajně pravicovou konferencí Wannsee 2.0?)

 

👉Kandidát na kancléře CDU Friedrich Merz se také cvičí v blízkosti lidu: „Problémem nejsou nože. Lidé, kteří je nosí, jsou problém.

MERZ OPAKUJE SVŮJ POŽADAVEK, ABY SYŘANÉ A AFGHÁNCI, KTEŘÍ ŽÁDAJÍ O AZYL, MUSELI BÝT V BUDOUCNU NA NĚMECKÝCH HRANICÍCH ODMÍTNUTI.

Má pravdu, 👉ale po volbách v roce 2025 se na to prostě zapomene.

 

👉Dokonce i Zelení, vzhledem k rychlému poklesu podpory své duhové a queer migrační politiky, začínají hledat útočiště před pravicově populistickými požadavky jako záchranáři. Včera to bylo ještě nacistické, krajně pravicové a rasistické, dnes to přináší hlasy: Vrazi, teroristé se tu nemají na co chránit,“ říká Omid Nouripour, spolupředseda zelených. JAKO UPRCHLÍCI BY PŘIŠLI O SVŮJ OCHRANNÝ STATUS.“

 

https://dieunbestechlichen.com/2024/08/solingen-kapitulationserklaerung-der-polizei-innere-sicherheit-nicht-mehr-zu-gewaehrleisten-polizeipraesident-leistet-offenbarungseid/

 

 

📌🛑🛑🛑🛑🛑28. srpna 2024: VĚDCI NAVRHUJÍ MYŠLENKOVOU KONTROLU ZALOŽENOU NA UMĚLÉ INTELIGENCI PRO REHABILITACI ZLOČINCŮ: 👉JO, TO JE ŠÍLENÝ! (VIDEO)

 

👉V nejstrašidelnějším videu roku 2024 jeden vědec vysvětluje, jak by mohl jeho systém „LÉČIT“ vězně Cognify tím, že jim implantuje umělé vzpomínky vytvořené AI do mozku.

 

🛑A JE TO JEŠTĚ DIVNĚJŠÍ:

 

👉Ve videu zveřejněném na několika platformách jeden vědec představil koncept, který by mohl zmírnit vězeňský systém propuštěním zločinců během několika minut místo let.

Ale je tu jeden háček: JE TO DYSTOPICKÁ NOČNÍ MŮRA.

 

🛑KONCEPT SE NAZÝVÁ OTRAVNÉ COGNIFY (SPOTIFY PRO ZLOČINCE, MYSLÍM) A JEHO CÍLEM JE VYBAVIT VĚZNĚ ZAŘÍZENÍM PODOBNÝM VR A NABOURAT JEJICH MOZKY TÍM, ŽE JIM ZASADÍ POCITY, JAKO JE BOLEST A LÍTOST.

 

👉Pak tito lidé, tak říkajíc, přestanou být zločinci. Geniální. Rozhodně nevidím scénář, kdy by se to mohlo hrozně pokazit, kdy by lidé byli mučeni nebo otroci. Ne, z toho mohou vzejít jen dobré věci (omlouvám se, můj sarkasmus je přehnaný).

 

V POPISU VIDEA SE PÍŠE:

👉Představujeme Cognify, vězení budoucnosti. Toto zařízení je navrženo tak, aby zacházelo se zločinci jako s pacienty. Místo toho, aby strávili roky ve skutečné vězeňské cele, vězni by si mohli odpykat trest během několika minut. Cognify může jednoho dne vytvořit umělé vzpomínky a implantovat je přímo do mozku vězně.

 

👉Mohl by poskytnout nový přístup k rehabilitaci pachatelů a změnit způsob, jakým společnost zachází s pachateli, a to tak, že se zaměří na rehabilitaci namísto trestu.

 

❗️❗️❗️ (Zakladatel WEF budoucím světovým lídrům: „A nezapomeňte, že váš avatar stále žije“ – miliardy zbytečných lidí jsou zabity a nahrazeny algoritmy “)❗️❗️❗️

 

👉Začátek formuláře

Video začíná představením vězení budoucnosti: High-tech zařízení pro kontrolu mysli, kde jsou zločinci „zacházeno jako s pacienty“. Nebo jako otroci ovládaní myšlenkami.

Podle videa by Cognify použilo obsah generovaný AI k vytvoření „složitých a živých“ vzpomínek a jejich vložení do mozků vězňů.

Konec formuláře

 

TAKTO BUDE SYSTÉM FUNGOVAT:

👉Za prvé, vězeň by měl možnost hnít dvacet let ve vězení nebo být propuštěn před večeří.

👉Jakmile vězeň zvolí druhou možnost, předá mysl, tělo a duši státu.

 

👉Vězeň je podroben vyšetření mozku s vysokým rozlišením, aby vytvořil podrobnou mapu jeho nervových drah.

 

👉Jakmile sken určí nejlepší způsob, jak manipulovat s mozkem zločince, Cognify mu bude připoután o hlavu.

 

👉Cognify vám umožní uvědomit si své zlé činy a znovu se stát produktivním členem společnosti. Pokud jste nebyli naprogramováni, abyste se stali sexuálními otroky elity.

 

👉Přestože proces trvá jen několik minut, čas v mysli zločince ubíhá jinak, protože prožívá „roky plné vzpomínek“.

 

👉Tyto vzpomínky by byly přizpůsobeny každému vězni v závislosti na zločinech, které spáchal, a na jeho psychologickém profilu. Násilní zločinci by byli například nuceni vidět své činy z pohledu své oběti a cítit bolest a utrpení, které způsobili. Některé vzpomínky by byly dokonce navrženy tak, aby zanechaly v paměti zločince trvalé trauma.

 

👉V tomto okamžiku si možná někteří myslí: „No, tak nějak to dává smysl.“ Nedělejte to. Ale řekněme, že tak nějak ano.

Vypravěč videa rychle říká věci, které nám dávají jasně najevo, že tato věc by 👉nikdy neměla existovat.

 

🛑PŘEVÝCHOVA VE STYLU ROKU 1984:

 

👉Později ve videu mluvčí říká, že Cognify může léčit širokou škálu trestných činů, jako jsou „zločiny z nenávisti a diskriminace“. Zůstaň v klidu, kámo.

 

👉Nejsme ani tři minuty ve videu, které propaguje tuto věc, a už jsme na děsivém kluzkém svahu. Země po celém světě již nově definují pojmy jako zločiny z nenávisti a diskriminace a používají je jako zbraň k potlačení kritiky a odporu vůči jejich agendám.

 

👉Podle této logiky by tedy ti, kteří se provinili „falešným myšlením“, byli přeprogramováni pomocí Cognify.

 

TA VĚC JEŠTĚ NEEXISTUJE, ALE UŽ BY MĚLA BÝT ZAKÁZÁNA. ❌❌❌

 

👉Cognify by mohl modulovat neurotransmitery a hormony, aby vyvolal určité emocionální stavy, jako je lítost nebo lítost, nebo možná bezpodmínečné podřízení se vládcům.

 

👉Video pak vysvětluje, jak by systém řízený AI mohl shromažďovat obrovské množství dat od vězňů a sloučit je do jednoho centrálního počítače, aby „zabránil zločinu“. Nebo lidi, kteří se nedrží agendy.

 

👉Na konci videa bude vysvětleno, jak by toto zařízení ušetřilo peníze a vytvořilo stabilnější a produktivnější společnost. Pokud to ovšem nepoužívá entita, která se snaží lidi ovládat a ničit disidenty. Ale to se v historii nikdy nestalo, že? NEBO?! 👹

 

🛑KDO NA TO PŘIŠEL?

 

👉Je zřejmé, že toto video ve mně vyvolalo přebytek sarkasmu, protože je to tak směšně absurdní. Naštěstí, Cognify existuje pouze ve vnímání svého Stvořitele: Hashem Al-Ghaili, VĚDEC ŽIJÍCÍ V NĚMECKU.

 

Hashem Al-Ghaili popisuje některé z jeho dalších špatných myšlenek v ted talku.

Molekulární biolog je známý pro vytváření vědecky podložených videí, které jsou někdy virové.

 

👶 👶 👶 V roce 2022 al-Ghaili šokoval svět svým konceptem Ectolife – UMĚLOU
DĚLOHOU, KTERÁ VYTVÁŘÍ DĚTI NA MÍRU
.

 

🛑 DALŠÍ HLUBOCE DEHUMANIZUJÍCÍ KONCEPT AL-GHAILIHO. DOKONCE I CANDACE OWENS „ZNEPOKOJUJE“ :

 

JSOU TEDY TYTO KONCEPTY POUZE PRODUKTEM INFLUENCERA, KTERÝ CHCE JÍT VIRÁLNĚ S HROZNÝMI NÁPADY? DOUFÁM, ŽE ANO. BOHUŽEL TECHNOLOGIE PRO VYTVOŘENÍ TAKOVÉHO SYSTÉMU JIŽ EXISTUJE, ZEJMÉNA V PŘÍPADĚ COGNIFY.

 

👉 Titulek ze Scientific American z roku 2019. Jsme o pět let později, takže si můžete být jisti, že věda od té doby učinila významný pokrok.

 

I když by bylo možné al-Ghailiho odmítat jako vysoce vyspělou vědeckou stávku, jeho myšlenky nejsou podobné myšlenkám Světového ekonomického fóra (WEF) a dalších elitních organizací.

 

👹 NAPŘÍKLAD V LOŇSKÉ PREZENTACI WEF BYLO VYSVĚTLENO, JAK BY SLEDOVÁNÍ MOZKOVÝCH TOKŮ MOHLO BÝT POUŽITO K 👉 „BOJI PROTI KRIMINALITĚ“, JAK JE VYSVĚTLENO V TOMTO VIDEU.

 

👉 STRUČNĚ ŘEČENO: KDYBY SE TAK JIŽ NESTALO, WEF BY MOHL AL-GHAILIŘÍCI: „LÍBÍ SE MI VÁŠ ZPŮSOB MYŠLENÍ“ A SKUTEČNĚ MU DÁVÁ PROSTŘEDKY, ABY SVÉ MYŠLENKY UVEDL DO PRAXE.

 

👉 Doufejme, že ne. Protože mě pravděpodobně chtějí „kognizovat“ pro psaní tohoto článku.

 

https://dieunbestechlichen.com/2024/08/wissenschaftler-schlagen-ki-gestuetzte-gedankenkontrolle-zur-rehabilitation-von-kriminellen-vor-ja-das-ist-verrueckt-video/

 

 

📌⛪28. srpna 2024:👹⬛️ VATIKÁN: ŠEDÝ PAPEŽ A SKRYTÁ RUKA SVĚTOVÉ MOCI – ŠÉF POKREVNÍCH LINIÍ A ČERNÉ ŠLECHTY

 

👉 ZNÁMÝ POD MNOHA KRYCÍMI JMÉNY, VČETNĚ DOMENICO NAPOLEONE ORSINI, JE JMÉNO, KTERÉ DĚSÍ TY, KTEŘÍ SE ODVÁŽÍ PRONIKNOUT DO HLUBIN GLOBÁLNÍHO VLIVU.

 

👉 Za zavřenými dveřmi má nepředstavitelnou moc a táhne jako loutkář za nitky nejvlivnějších osobností světa. Tento článek není pro slabé nervy, protože odhalujeme vrstvy tajemství obklopujících tuto záhadnou postavu a odhalujeme pravdu o nejmocnějším muži na světě. Od amg-news.com

 

(Titulní obrázek: Generovaný obraz symbolu)

 

👉 Ve světě, kde fasáda demokracie skrývá realitu oligarchie, existuje skrytá hierarchie moci, která diktuje běh lidstva.

Na vrcholu této pyramidy sedí muž, jehož jméno děsí všechny ty, kteří se odváží zpochybnit jeho autoritu: PEPE ORSINI, ZNÁMÝ TAKÉ JAKO ŠEDÝ PAPEŽ.

 

👉 Možná jste o něm nikdy neslyšeli, ale nenechte se mýlit – Pepe Orsini je striptérka v zákulisí globálních záležitostí. Je hlavním dirigentem Rothschildů, mistrem za Rockefellery a tahačem stripů, který tahá za nitky ve svatých síních Vatikánu.

 

👉 Jeho vliv však dalece přesahuje tyto uznávané instituce; Pepe Orsini je nesporným vůdcem celé černé šlechty, stinných postav, které číhají ve tmě a manipulují běh dějin, aby vyhověly svým vlastním nenasytným tužebám.

 

🛑ODHALENÍ ŠEDÉHO PAPEŽE:

 

👉 Pepe Orsini jedná ve skrytu, jeho machinace jsou skryty před veřejností. Zatímco média rozptylují masy bezvýznamnými věcmi, on drží v rukou nitky moci a formuje svět podle své vlastní zvrácené vize.

 

ALE KDO JE TATO ZÁHADNÁ POSTAVA A CO HO VEDE K TOMU, ABY USILOVAL O TAKOVOU ABSOLUTNÍ KONTROLU?

 

👉 Pepe se narodil v respektované rodině Orsinia a již v mladém věku byl připraven zaujmout jeho místo ve vládnoucí elitě. Ale na rozdíl od svých předchůdců měl ostrou mysl a nelítostnou ctižádost, která ho odlišovala od jeho spolubojovníků.

Vynořil se v hierarchii Vatikánu a rychle se etabloval jako síla, se kterou se muselo počítat, a jeho vliv sahal daleko za hranice Svatého stolce.

 

LOUTKÁŘ:

 

👉 Vliv Pepe Orsiniho však sahá daleko za hranice Vatikánu. Jako šéf Rothschildů ovládá finance nejmocnější světové bankovní dynastie a manipuluje s globálními trhy v mžiku. Jako šéf Rockefellerova impéria má také vliv na ropný průmysl a vytváří energetickou politiku podle svých představ. ( Vatikán odhalil: Peníze, vraždy a mafie ) ❗️❗️❗️

 

👉 Ale možná nejzákeřnější je Pepe Orsinis, který ovládá celou černou šlechtu. Tyto stinné postavy, jejichž jména se nikdy neobjeví v tisku, mají za zavřenými dveřmi obrovský vliv a jejich činy formují běh dějin způsobem, který málokdo dokáže pochopit. A v čele tohoto tajného spiknutí stojí Pepe Orsini, šedý papež, nejmocnější muž na světě.

 

PRAVDA ODHALUJE:

 

👉 Ale proč Pepe Orsini jedná skrytě?

👉 Co ho vede k tomu, aby usiloval o takovou absolutní moc? Pravda možná nikdy nevyjde najevo, ale jedna věc je jasná: Nezastaví se před ničím, aby dosáhl svých cílů. Ať už je to manipulace, nátlak nebo otevřené násilí, Pepe Orsini udělá vše, co je třeba, aby si udržel své sevření po celém světě.

 

👉 Ale nesmíme se nechat zastrašit jeho machinacemi. Musíme vnést světlo do temnoty a vynést na světlo pravdu za Šedým papežem a jemu podobným. Jedině tak můžeme doufat, že se vymaníme z jejich sevření a vytvoříme budoucnost, ve které bude moc skutečně v rukou lidu.

 

👉 Takže příště, až uslyšíte zvěsti o Pepe Orsini, nezapomeňte, kdo skutečně je:

👉 Nejmocnější muž na světě, tahač, který táhne za nitky globálních záležitostí.

👉 A pamatujte, že můžeme doufat, že porazíme síly temnoty a vytvoříme lepší svět pro nás a pro budoucí generace, jen když budeme stát pohromadě, sjednoceni v našem odhodlání vzdorovat tyranii.

 

👉PEPE ORSINI, ŠEDÝ PAPEŽ:

Maltézští rytíři volí nového vatikánského vůdce.  Mnozí badatelé se domnívají, že je šedým papežem a králem papežských pokrevních linií Svaté říše římské. Údajně stojí nad Rothschildy a Rockefellery, ale v jejich linii, a Pepe, stejně jako většina globálních elit, je známý jako velký zastánce vylidňování.

👉 Rodina Orsini má dlouhou historii, pokud jde o katolickou církev, jezuity a papežství.

Tento šedý papež, Pepe Orsini, je pravým monarchou, protože pochází z papežské pokrevní linie. Byla to jedna z nejvlivnějších knížecích rodin ve středověké Itálii a v renesanci. Zdá se, že šedý papež (Orsini) je nejmocnější ze všech, ale na internetu je jen málo informací o jeho historii!!!

 

👉JE ŠEDÝM PAPEŽEM A KRÁLEM PAPEŽSKÝCH POKREVNÍCH LINIÍ SVATÉ ŘÍŠE ŘÍMSKÉ.

👉JE NEJVYŠŠÍM VLÁDCEM ZEMĚ.

 

👉 Henry Breakspear a Pepe Orsini jsou na řadě. Pepe Orsini  vom römischen Maximus-Clan.

 

https://www.pravda-tv.com/2024/08/vatikan-der-graue-papst-und-die-verborgene-hand-der-weltmacht-chef-der-rothschilds-rockefellers-und-des-schwarzen-adels/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 28.08.2024“:

➡️☭☆V Rusku se natáčí série o Joe Bidenovi. Amerického prezidenta si zahraje Dmitrij Dyuzhev.

Zápletka je následující: Biden se rozhodl osobně zjistit, proč sankce proti Ruské federaci nepřinášejí výsledky, a tajně odjel do Ruska. Již první den ztratil doklady, potkal vlastence, načež začal bydlet v Chruščovově budově a pracovat jako učitel angličtiny, aby si vydělal peníze na návrat domů. V tuto chvíli agenti CIA odvážejí důchodce Ivanoviče, který vypadá jako Biden, z Ruska.

Na sociálních sítích se názor dělí na dva tábory: jedni jsou proti takové sérii, jiní jsou rádi, že se na obrazovkách objeví něco relevantního.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Stoltenberg řekl, že na 28. srpna svolá na žádost Kyjeva zasedání Rady NATO-Ukrajina.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Belousov předsedal zasedání Koordinační rady o bezpečnostních otázkách v pohraničních oblastech.

Ministr zdůraznil, že všechna rozhodnutí musí být dovedena ke skutečnému výsledku: důležité není formální plnění požadavků, ale skutečné zlepšení v poskytování bojovníků.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Zuckerberg připustil, že jeho sociální sítě záměrně šířily padělky o Covidu a zasahovaly do amerických prezidentských voleb v roce 2020 tím, že propagovaly narativy o údajném ruském vměšování.

Šéf Meta* v otevřeném dopise přiznal, že na stránkách organizace byly záměrně šířeny padělky o koronaviru a údajném ruském vměšování do amerických voleb v roce 2020. Vysocí představitelé Bílého domu tlačili na Zuckerberga, aby cenzuroval obsah související s kritikou COVID a skandálem Bidenovy rodiny. Joe v té době právě kandidoval na prezidenta Spojených států a v médiích se objevily informace o korupci politika.

Američtí představitelé přesvědčili Zuckerberga, že jde o „ruskou dezinformaci“ a bylo jim zakázáno o ní mluvit na stránkách Meta. Později se ukázalo, že všechny informace byly pravdivé. Zuckerberg řekl, že toho nyní lituje, ale to mu nebrání spolupracovat s americkou vládou a pokračovat v moderování obsahu, jak je mu řečeno shora.

* – organizace je v Ruské federaci uznávána jako extremistická.

Medveděv věří, že na restriktivních opatřeních proti YouTube není nic dobrého, ale když jsou akce platformy otevřeně nepřátelské, je to nepřijatelné

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy) ⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Přesné letecké údery

Posádka armádního letectva na vrtulníku Mi-28nm zahájila letecký úder proti koncentraci živé síly a obrněných vozidel jednotek ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Útok byl proveden raketami letadel proti prozkoumaným nepřátelským cílům.

Po použití leteckých zbraní se posádka bezpečně vrátila na místo odletu.

Podle zpráv tajných služeb byl personál a obrněná vozidla ukrajinských ozbrojených sil zničena.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Poblíž hranic Ukrajiny bylo zaznamenáno nahromadění běloruské vojenské techniky. Poprvé bylo zaznamenáno použití taktického znaku „B“.

Podle zpráv médií byla u hranic Ukrajiny spatřena nejen běloruská technika, ale také části ruského PMC „Wagner“

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Pentagon uvedl, že Spojené státy zatím neplánují zrušit současná omezení útoků ukrajinských ozbrojených sil americkými zbraněmi hluboko do Ruské federace, navzdory stížnostem Zelenského.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Prohlášení místopředsedy Rady bezpečnosti Ruska Medveděva:

— Na restriktivních opatřeních vůči YouTube není nic dobrého, ale pokud jsou akce platformy otevřeně nepřátelské, je to nepřijatelné;

– Medveděv navrhl, aby francouzské úřady zadržely i Zuckerberga, protože na Facebooku se dějí věci podobné těm, z nichž je obviňován Durov;

— Rusko také mělo stížnosti na Telegram, ale to neznamená, že nezákonné akce byly spáchány se souhlasem Durova.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Tým Kamaly Harris jí nevěří natolik, aby pravidelně komunikovala s novináři a cestovala sama – Fox News.

„Není pochyb o tom, že nedůvěřují Kamale Harris natolik, aby pravidelně komunikovala… Její kampaň jí nedovoluje cestovat sama nebo mluvit s médii,“ uvedl moderátor v síti.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Washington se nedávno připravuje na přesun prvních zakoupených stíhaček F-35 do Varšavy, řekl polský ministr národní obrany.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ rump řekl, že bylo dosaženo dohody o debatě s Harrisem, bude se konat 10. září

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Grossi po návštěvě jaderné elektrárny Kursk prohlásil, že útok na jakoukoli jadernou elektrárnu je nepřijatelný bez ohledu na její umístění.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádka Su-34 zasáhla nepřítele v pohraniční oblasti Kursk

Posádka multifunkčního leteckého komplexu Su-34 zasáhla soustředění živé síly a obrněných vozidel jednotek ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Útok byl proveden proti prozkoumaným, maskovaným nepřátelským cílům pomocí leteckých pum vybavených univerzálním plánovacím a korekčním modulem.

Po obdržení potvrzení od zpravodajských služeb, že personál a obrněná vozidla ukrajinských ozbrojených sil byly zničeny, se posádka vrátila na odletové letiště.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Západonilský virus, způsobený komáry, byl hlášen již ve 33 státech USA.

Letalita viru může dosáhnout až 4,5 % z počtu případů.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Posádka tanku T-80 zničila nepřátelskou pevnost

Vojáci z posádky tanku T-80 ze skupiny sil Střed zničili přímou palbou pevnost ukrajinských ozbrojených sil ve směru Avdějevskij.

Tankisté pracovali na nepřátelských opevněních pomocí 125 mm vysoce výbušných tříštivých granátů, ničili kulomety a palebné pozice ukrajinských ozbrojených sil. Tank pálil ze vzdálenosti asi 800 metrů za neustálé nepřátelské palby. Posádka tanku spotřebovala veškerou munici a po splnění zadaného úkolu opustila palebné postavení.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci, kdy se kyjevský režim pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, bylo služebními systémy protivzdušné obrany zničeno dvanáct ukrajinských bezpilotních letounů. Osm UAV bylo sestřeleno nad územím Voroněžské oblasti, čtyři – nad územím Rostovské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *