, ,

27.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:POZOR🟥🔊PUTIN PROTI-ZÁPADNÍ ALIANCI SPOLEČNĚ S NEJVĚTŠÍMI RIVALY SPOJENÝCH STÁTŮ? PŘIDÁVAJÍ SE K NĚMU ÍRÁN, ČÍNA A SEVERNÍ KOREA A SPOJUJÍ SVÉ SÍLY…

27.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: 🟥🔊PUTIN PROTI-ZÁPADNÍ ALIANCI SPOLEČNĚ S NEJVĚTŠÍMI RIVALY SPOJENÝCH STÁTŮ? PŘIDÁVAJÍ SE K NĚMU ÍRÁN, ČÍNA A SEVERNÍ KOREA A SPOJUJÍ SVÉ SÍLY

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 26.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „UKOVÁ“ PUTIN PROTI-ZÁPADNÍ ALIANCI SPOLEČNĚ S NEJVĚTŠÍMI RIVALY SPOJENÝCH STÁTŮ? PŘIDÁVAJÍ SE K NĚMU ÍRÁN, ČÍNA A SEVERNÍ KOREA A SPOJUJÍ SVÉ SÍLY

 

https://youtu.be/UsklfbySFiY?si=VfLGI7z6tbFpf0f7

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 26.10.2024, WION, Roman Kirsch: RUSKO-UKRAJINSKÁ VÁLKA: RUSKÉ ÚTOKY ZASÁHLY OBYTNÉ BUDOVY VE MĚSTĚ DNIPRO A HLAVNÍM MĚSTĚ KYJEV

 

https://youtu.be/RM2wz68qe8w?si=bljxuXbNTlC7a1wu

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 26.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: HIZBALLÁH BOMBARDUJE ZÁKLADNU TEL NOF POBLÍŽ TEL AVIVU A BUŠÍ DO SEVERNÍHO IZRAELE PŘI 48 ÚTOCÍCH

 

https://youtu.be/1sI0OuM0RS0?si=ukDRwaj5wGQn7ZXD

 

 

📌26.10.2024: 🇷🇺 RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ OZNAČILO POSKYTNUTÍ DODATEČNÉ PŮJČKY VE VÝŠI 35 MILIARD DOLARŮ KYJEVU NA ÚKOR RUSKÝCH AKTIV ZE STRANY EU JAKO PODVODNÉ SPIKNUTÍ BRUSELU S CÍLEM PŘIVLASTNIT SI CIZÍ MAJETEK.

 

Celková částka dohody G7 o poskytnutí půjčky Ukrajině se pohybuje kolem 50 miliard dolarů. Ruská diplomatická mise poznamenala, že ruská reakce na pokus dostat se do kapsy na sebe nenechá dlouho čekat.

https://t.me/absurdnsvet/82570

 

 

📌26.10.2024, 19:01: UKRAJINSKÁ ARMÁDA ZAČALA DISTRIBUOVAT MANUÁLY S FRÁZEMI V KOREJŠTINĚ:

 

Ozbrojenci ozbrojených sil Ukrajiny začali dostávat manuály s frázemi v korejštině, podle telegramového kanálu „Operace Z: vojenští korespondenti ruského jara“.

 

První na seznamu jsou příkazy jako „odhoďte zbraně“, „zvedněte ruce“, „sundejte si helmu a neprůstřelnou vestu“. Manuál také obsahuje četné otázky týkající se bojového poslání, velikosti jednotky, umístění pozic a určitých typů zbraní.

 

Kromě toho je mezi příkazy a otázkami fráze „Ukrajina dodržuje Ženevské konvence“.

 

  1. října mise KLDR při OSN označila prohlášení, že korejská armáda by mohla být vyslána do zóny NVO, za „špinavé manévry“. Podle diplomatů chtějí Spojené státy tímto způsobem odvrátit pozornost od četných zločinů kyjevského režimu.

 

https://www.vesti.ru/article/4189674

 

 

📌26.10.2024, 20:40: GRUZÍNSKÝ SEN VYHRÁVÁ VOLBY S 53 % PO SEČTENÍ V 70 % VOLEBNÍCH MÍSTNOSTÍ:

 

Vládnoucí strana Gruzínský sen vyhrává parlamentní volby v Gruzii s 53 % hlasů. Oznámila to CEC v Georgii po zpracování údajů ze 70 % volebních místností.

 

Podle předběžných údajů čtyři opoziční strany překročí 5% práh a dostanou se do parlamentu.

 

Zástupci Gruzínského snu tvrdí, že v zákonodárném sboru země dostávají asi 90 mandátů ze 150.

 

Podle předběžných údajů CEC je účast téměř 59 %.

 

Vítězství vládnoucí strany již dříve potvrdily průzkumy veřejného mínění provládní televize Imedi. Podle nich Gruzínský sen získává 56,1 % hlasů. Na druhém místě je Koalice pro změnu (12,6 %) a strana Sjednocené národní hnutí, založená bývalým gruzínským prezidentem Michailem Saakašvilim, s 11,6 %.

 

Gruzínský premiér Iraklij Kobachidze již dříve řekl, že volby budou referendem mezi válkou a mírem.

 

https://www.vesti.ru/article/4189701

 

 

📌26.10.2024, 19:36: MEDVEDĚV SLÍBIL OHŇOSTROJ V ELEKTRÁRNĚ RHEINMETALL NA UKRAJINĚ:

 

Zástupce šéfa Bezpečnostní rady Ruské federace Dmitrij Medveděv očekává „slavnostní ruský pozdrav“ v elektrárně Rheinmetall, která byla zahájena na Ukrajině. Medveděv o tom zveřejnil prohlášení na svém kanálu Telegram.

 

Medveděv k příspěvku připojil video, které ukazuje jasnou explozi.

 

„Německý koncern Rheinmetall spustil první ze čtyř vojenských závodů na Ukrajině. Jak jsme již slíbili, těšíme se na slavnostní ruský ohňostroj přímo v továrně,“ napsal Medveděv.

 

Šéf koncernu Rheinmetall Armin Papperger již dříve uvedl, že společnost otevřela první vojenský závod na Ukrajině.

 

Společnost zatím udržuje bojová vozidla pěchoty a tanky patřící kyjevskému režimu, ale Papperger doufá, že v budoucnu bude koncern schopen na jejím základě sestavit bojová vozidla pěchoty Lynx. Papperger také oznámil plány společnosti Rhinemetall na výrobu střelného prachu, munice a systémů protivzdušné obrany na území kontrolovaném kyjevským režimem.

 

Rheinmetall je jedním z největších německých koncernů specializujících se na výrobu zbraní a vojenského vybavení. Společnost zahájila svou činnost v roce 1889.

 

Během Velké vlastenecké války byl Rheinmetall součástí vojensko-průmyslového komplexu nacistického Německa. Zásoboval Wehrmacht tanky a další vojenskou technikou. Při výrobě svých produktů Rheinmetall využíval nucenou práci občanů SSSR, Jugoslávie, Polska a dalších evropských zemí.

 

https://www.vesti.ru/article/4189705

 

 

📌26.10.2024, 20:24: ÍRÁN ŘEKL, ŽE IZRAEL POUŽIL ÚZEMÍ IRÁKU K ÚTOKU NA IRSKOU REPUBLIKU:

 

Izrael využil území Iráku okupované americkými jednotkami během úderů na Írán v noci 26. října. Informovala o tom tisková služba íránského generálního štábu.

 

Poznamenali, že hlavními cíli izraelského letectva byly radarové stanice systému protivzdušné obrany umístěné v provinciích Teherán, Chúzistán a Eilam.

 

„Nepřátelská letadla… porušil mezinárodní právo … tím, že využil území pod kontrolou americké teroristické armády v Iráku, 100 kilometrů od hranic s Íránem,“ citovala íránská tisková agentura Tasnim generálního štábu.

 

Podle tiskové agentury IRNA se počet obětí izraelských útoků na íránské území zvýšil na čtyři. Teherán již dříve oznámil smrt dvou vojáků.

 

https://www.vesti.ru/article/4189695

 

 

📌26.10.2024, 20:29, PUŠILIN: RUSKÉ JEDNOTKY PROLOMILY UKRAJINSKOU OBRANU V DLR A VZTYČILY VLAJKU V GORŇAKU:

 

Ozbrojené síly Ruské federace prolomily obranu ozbrojených sil Ukrajiny v Doněcké lidové republice, uvedl na svém kanálu Telegram šéf regionu Denis Pušilin.

 

Dále dodal, že vojáci ze 114. brigády Ozbrojených sil RF instalovali svůj prapor na jedné z budov ve městě Gorňak.

 

„Tankové jednotky s podporou útočných skupin úspěšně prolomily nepřátelskou obranu a zasadily těžké údery velké koncentraci nepřátelské živé síly,“ dodal Pušilin.

 

Šéf DLR již dříve navštívil osvobozené město Ukrajinsk, které se nachází asi 3 kilometry od Gorňaku. Pušili řekl, že všechny domy ve vesnici byly poškozeny, mnoho z nich vyhořelo. Místní obyvatelé se musí schovávat ve sklepích.

 

Pušili vysvětlil, že ozbrojenci Ozbrojených sil Ukrajiny se v tomto městě několik let zakopávali a aktivně se vzpamatovali, když je ruské jednotky vyřadily z osady.

 

https://www.vesti.ru/article/4189697

 

 

📌26.10.2024, 21:21: ZELENSKYJ PODEPSAL ZÁKON O PŘIJÍMÁNÍ CIZINCŮ JAKO DŮSTOJNÍKŮ V OZBROJENÝCH SILÁCH UKRAJINY:

 

Zákon přijatý Nejvyšší radou, který umožňuje odvádět občany jiných zemí do důstojnických pozic v ozbrojených silách Ukrajiny, podepsal šéf kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj. Podpis dokumentu je doložen údaji na webových stránkách Rady.

 

Dne 10. října ukrajinský parlament přijal zákon v závěrečném čtení. Podle dokumentu mohou cizinci vykonávat vojenskou službu na základě smlouvy nejen jako vojíni a četaři, ale také jako důstojníci.

 

Kyjev potvrdil, že ukrajinské jednotky se potýkají s nedostatkem nejen vojínů, ale i důstojníků. Podle Jegora Černěva, zástupce šéfa pro národní bezpečnost, obranu a zpravodajství, se očekává doplnění důstojnického personálu na úkor západní armády v záloze.

 

Ukrajinský kabinet ministrů již dříve schválil návrh zákona o změnách v zákoně o vojenské službě a vojenské službě. Změny znamenají možnost najímat občany jiných států a osoby bez státní příslušnosti na pozice důstojníků Ozbrojených sil Ukrajiny, Státní speciální služby dopravy a Národní gardy.

 

https://www.vesti.ru/article/4189719

 

 

📌26.10.2024, 21:38, GENERÁLNÍ TAJEMNÍK GRUZÍNSKÉHO SNU KALADZE: OPOZICE NEBUDE SCHOPNA PROVÉST REVOLUCI V GRUZII:

 

Gruzínská opoziční koalice se netěší podpoře obyvatelstva a nebude schopna v zemi provést převrat nebo revoluci. Uvedl to generální tajemník vládnoucí strany Gruzínský sen v Gruzii, starosta Tbilisi Kakha Kaladze.

 

Politik varoval, že jakékoli pokusy opozice o porušení zákona budou velmi tvrdě potlačovány.

 

„Opozice nemá schopnost zinscenovat převrat nebo revoluci v zemi. Když zinscenujete převrat, musíte mít podporu společnosti a lidí. Dnes byla opozice, tato radikální skupina poražena,“ řekl Kaladze na briefingu.

 

Šéf Ústřední volební rady Gruzie Giorgi Kalandarišvili již dříve řekl, že parlamentní volby v zemi vyhrál Gruzínský sen. Podle výsledků sčítání hlasů v 97 % volebních místností strana získala 52,99 % hlasů.

 

https://www.vesti.ru/article/4189741

 

 

📌27.10.2024, 00: 05: GRUZÍNSKÁ OPOZICE ORGANIZUJE PROTESTY PO PARLAMENTNÍCH VOLBÁCH:

 

„Nepřetržité“ protesty začnou v Gruzii 27. října, uvedla opoziční strana Koalice pro změnu.

Gruzínská opoziční strana „Koalice pro změnu“ neuznává výsledky parlamentních voleb v zemi a iniciuje protesty. Novinářům to řekla jedna z vůdkyň strany, Elene Khoshtaria.

 

„Protest bude v ulicích od zítřka (od 27. října – cca. Ed.),“ cituje TASS Choshtariu.

 

Podle ní budou protesty „nepřetržité“.

 

Výsledky voleb neuznává ani „Jednota – národní hnutí“, které je založeno na „Sjednoceném národním hnutí“ vytvořeném bývalým prezidentem Michailem Saakašvilim. Strana se domnívá, že volby byly „ukradeny“.

 

https://www.vesti.ru/article/4189774

 

 

📌27.10.2024, 00:41: 17 DRONŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY BYLO VYŘAZENO NAD REGIONY RUSKÉ FEDERACE:

 

Systémy protivzdušné obrany sestřelily nad ruským územím asi dvě desítky bezpilotních letounů za téměř hodinu a půl.

 

„Systémy protivzdušné obrany ve službě zničily 17 ukrajinských bezpilotních prostředků,“ uvedlo ruské ministerstvo obrany v prohlášení.

 

Jak bylo uvedeno, osm dronů bylo vyřazeno ve Voroněžské oblasti, pět nad Brjanskou oblastí, tři v Lipecké oblasti. Další UAV byl sestřelen u Belgorodu. Útok byl odražen v období od 22:00 do 23:20 moskevského času.

 

Od 20:00 do 22:00 bylo nad čtyřmi ruskými regiony zničeno 13 dronů ozbrojených sil Ukrajiny, uvedlo ministerstvo dříve.

 

https://www.vesti.ru/article/4189776

 

 

📌27.10.2024, 03: 01: TAMBOVSKÁ OBLAST BYLA NAPADENA 11 DRONY:

 

V Mičurinském městském obvodu bylo zlikvidováno více než 10 ukrajinských dronů.

 

„V 00:40 přiletěl bezpilotní letoun do Mičurinského městského obvodu. V tuto chvíli je známo 11 dronů,“ napsal gubernátor Tambovské oblasti Maxim Jegorov na svém kanálu Telegram.

 

Podle něj nedošlo k žádným obětem. Byl zaznamenán jeden požár, který byl okamžitě uhašen.

 

V období od 20:00 do 23:20 v sobotu 26. října systémy protivzdušné obrany ve službě zlikvidovaly 30 dronů ozbrojených sil Ukrajiny nad ruskými regiony.

 

https://www.vesti.ru/article/4189817

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥 27.10.2024: IZRAEL SE NIČÍ A ZEMŘOU MILIONY LIDÍ,“ PLUKOVNÍK DOUGLAS MACGREGOR

(natočeno 25. října 2024 krátce před útokem Izraele)

 

00:00 Úvod a souvislosti

00:53 Izraelský plán Velkého Izraele

01:51 Izraelské a americké plány

02:33 Netanjahu spoléhá na Trumpa

03:32 Možné cíle a íránská reakce

04:07 Izraelská protiletadlová obrana versus íránská protiletadlová obrana

05:31 Reakce USA a Ruska

07:23 Dopad na USA

08:56 Přicházející finanční krize

09:32 Globální dopad války

10:15 Politická situace v USA

11:05 Nebezpečí pro USA

12:30 Írán a jaderné zbraně

👉 https://t.me/absurdnsvet/82572 v AJ, překlad v NJ

 

 

📌27.10.2024: KEIR STARMER ŘEKL, ŽE IZRAEL MÁ PRÁVO ZAÚTOČIT NA ÍRÁN.

„Írán neměl reagovat.“ 🙈

👉 https://t.me/absurdnsvet/82576  v AJ

 

 

📌27.10.2024: 🇰🇿 KAZACHSTÁN SE PŘIPOJUJE K BRICS SE STATUSEM PARTNERA

 

Jde o velký krok, poznamenal kazašský velvyslanec v Rusku Dauren Abajev.

„Jsme připraveni podpořit všechny produktivní iniciativy BRICS, které splňují naše národní zájmy,“ řekl.

https://t.me/absurdnsvet/82583

 

 

📌27.10.2024: 🗣🇫🇷 DEMONSTRANTI NA MARTINIKU ZATLAČILI JEDNOTKY FRANCOUZSKÉ KOLONIÁLNÍ POLICIE.

Na karibském francouzském zámořském území už týdny zuří nepokoje kvůli drtivé inflační krizi.

Okupační mocnosti jsou celosvětově stále nepopulárnější…👏👏👏

👉 https://t.me/absurdnsvet/82584

https://t.me/absurdnsvet/82585

 

 

📌27.10.2024: 🇦🇪🤝🇱🇧  LOĎ PRVNÍ POMOCI SAE NALOŽENÁ 2000 TUNAMI HUMANITÁRNÍCH ZÁSOB DORAZILA DO PŘÍSTAVU BEJRÚT.

Tato dodávka je součástí iniciativy „SAE stojí s Libanonem“ na podporu libanonského lidu.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82587

 

 

📌27.10.2024: 🇺🇸 TRUMP S OSOBNÍM VZKAZEM SVÉMU HNUTÍ:

 

„Děláme to spolu už 9 let. Za 11 dní už tato část nebude existovat, protože se pak zaměříme na jiné věci. Je to ale také trochu smutné, protože něco takového se v naší historii ještě nestalo a snad už ani nestane. […] Myslím, že ducha tohoto hnutí nelze zkopírovat a chci vám všem říct, že vás miluji. Všechny vás miluji.“

👉 https://t.me/absurdnsvet/82590

 

 

 

📌⛔️STOP 🏦💰💵 💳❌27.10.2024: KANDIDÁT NA STAROSTU LONDÝNA SHYAM BATRA V POŘADU 15 MINUTES CITIES: „Budeme v otevřeném vězení po zbytek našich životů…“

 

„Už nebudete moci řídit auto na benzin nebo naftu… Když se budete chtít najíst, obdržíte prostřednictvím textové zprávy kaloricky řízený systém, který vám řekne, co dnes můžete jíst… Pokud něco z toho porušíte pravidla, váš bankovní účet bude zmrazen“.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82592

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU 27.10.2024: 🇵🇱🚜 FARMÁŘI Z POLSKA, KTEŘÍ ŽÁDALI RUSKÉHO PREZIDENTA VLADIMIRA PUTINA O POMOC PŘI NASTOLENÍ POŘÁDKU V ZEMI, BYLI OBVINĚNI Z „PROPAGANDY A OSPRAVEDLŇOVÁNÍ AGRESE

 

Při protestech proti dominanci ukrajinských zemědělských produktů vyjížděli na traktoru s transparentem s nápisem: „Putin vnes pořádek na Ukrajinu, Evropskou unii a naše vládce“ a také s vlajkou SSSR.

➤Nyní jim hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82593

 

 

📌27.10.2024: 🇫🇷 V PAŘÍŽI SE KONALO SHROMÁŽDĚNÍ PROTI NOVÉMU ROZPOČTOVÉMU PLÁNU, KTERÝ ZAHRNUJE TVRDÁ ÚSPORNÁ OPATŘENÍ

 

➤Demonstranti nesli plakáty včetně „Zelensky, vrať peníze“. Shromáždění zorganizovala Patriots Party Floriana Filippa.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82595

👉 https://t.me/absurdnsvet/82596

👉 https://t.me/absurdnsvet/82597

👉 https://t.me/absurdnsvet/82598

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥27.10.2024: „NYNÍ NEEXISTUJÍ ŽÁDNÁ PRAVIDLA ANI ZÁSADY“ – ARABSKÝ ZPRAVODAJ O TOM, CO SE DĚJE V LIBANONU

 

Korespondentka Sky News Arabia TV Darine El Helwe řekla Sputniku o izraelském bombardování, které se odehrálo minulou noc v libanonském městě Hasbaya, při kterém byl zasažen penzion s novináři z místních i zahraničních médií.

 

„Tady není pochyb, je naprosto jasné, že [Izrael] útočí na novináře. Není zde žádný prostor pro chyby, není důvod ospravedlňovat to, co se dnes stalo. Všechna naše auta měla nálepky a nápisy „press“ a vozidlo s vybavením pro živé vysílání,“ řekl El Helwe.

 

Tři novináři libanonských televizních kanálů Al-Mayadeen a Al-Manar byli údajně zabiti v důsledku tohoto bombardování.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82599

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥 27.10.2024: PUTIN DOUFÁ, ŽE ZÁPAD SLYŠEL JEHO SIGNÁLY O HLUBOKÝCH ÚDERECH NA RUSKO

 

Nejde o to, zda to dovolí nebo ne, Ukrajina tyto zbraně použít nemůže, řekl ruský prezident Vladimir Putin v komentáři ke spekulacím o tom, že Ukrajina udeří hluboko uvnitř Ruska pomocí západních zbraní dlouhého doletu.

 

Když mluvíme o akcích ukrajinských ozbrojených sil, Putin řekl, že vše, co se nyní děje, je spácháno rukama důstojníků NATO.

 

Ruské ministerstvo obrany se zamyslelo nad reakcemi na dálkové údery na území Ruska a nabídne různé možnosti, uzavřel prezident.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82600

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥 27.10.2024: Diky Patricie……TRUMP SE CHYSTÁ NA PUBLIKACI Z ARCHIVŮ CIA S KENNEDYM JR. JE ČAS OTEVŘÍT SOUBORY JFK. PŘEČETL JSEM 50%

Oblast 51 nebo co to je, …. l jsem viděl kulatou kouli letět rychleji než F22        https://x.com/FightFight45/status/1850157931683254398?t=ZPWP5vy12fx_xbKUlD6bXg&s=19

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥 27.10.2024: BREAKING: DALŠÍ ZVĚSTI O PODVODECH S VOLIČI V ILLINOIS.

Rock Island County, Illinois, potvrdilo zprávy o tom, že hlasovací zařízení náhodně přehodilo hlasy pouze Kamale Harris.

Z osmi strojů v budově Rock Island County pro předčasné hlasování jeden mění výběry voličů.

 

https://x.com/GeneralMCNews/status/1850231221344772197

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥 27.10.2024: KDO JE SKUTEČNÝ OKUPANT?

 

🇺🇦🇷🇺 Dva světy:

 

🇺🇦👔🇺🇦 Oblasti kontrolované kyjevským režimem, kde vládne „svoboda“

 

VS

 

🇷🇺👔🎈 Oblasti pod ruskou kontrolou, které jsou „okupovány“.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82607

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU, 27.10.2024: 🇬🇪🇪🇺➡️ GRUZIE ŘEKLA „NE“ EU A DNES HLASOVALA PRO PRORUSKOU STRANU GRUZÍNSKÝ SEN, NAVZDORY OBROVSKÉMU MNOŽSTVÍ PENĚZ, KTERÉ NATO A SOROS NALILI DO ZEMĚ.

 

Tato facka je druhá za týden po, té v Moldavsku.

 

Kakha Kaladze, generální tajemník Georgian Dream, oznámil vítězství strany v parlamentních volbách po oznámení předběžných údajů Ústřední volební komise.

https://t.me/absurdnsvet/82613

 

 

📌⛔️STOP⚔️🧔🏿‍♂️🔪 27.10.2024: SEDM MĚSÍCŮ PO DEPORTACI SE KLANOVÝ ZLOČINEC VRACÍ DO NĚMECKA – A ŽÁDÁ O AZYL

 

Khalil El Zein, bývalý podezřelý z loupeže KaDeWe, který byl na jaře deportován do Libanonu, se vrátil do Německa – a podle listu „Bild“ požaduje ochranu v Berlíně.

 

Není jasné, jak se 35letému Libanonci podařilo znovu vstoupit do Německa. Poté, co podal žádost o azyl Spolkovému úřadu pro migraci a uprchlíky, byl ihned po jednání vzat do „dodatečné přípravné vazby“.

 

O něco později byl muž znovu propuštěn, protože podle soudu „již nebyla vazba nutná k přípravě na blížící se deportaci“, uvádí „Bild“. Předchozí deportace však „není v zásadě v rozporu s možností azylu,“ vysvětlila berlínská správa vnitra Senátu. 🙈 https://www.bild.de/regional/berlin/kadewe-raub-verdaechtiger-khalil-el-zein-stellt-asylantrag-in-berlin-671b88fe8f9b8c158219c102

 

 

📌27.10.2024: 08:26, MINISTERSTVO OBRANY: NAD ÚZEMÍM RUSKÉ FEDERACE BYLO PŘES NOC SESTŘELENO 51 UKRAJINSKÝCH DRONŮ:

 

Během uplynulé noci systém protivzdušné obrany zabránil pokusům Kyjeva zaútočit na území Ruské federace pomocí dronů, uvedlo ruské ministerstvo obrany. Celkem bylo nad ruským územím sestřeleno 51 nepřátelských dronů.

 

Ruské ministerstvo obrany upřesnilo, že 18 bezpilotních letounů bylo zničeno nad Tambovskou oblastí, 14 nad Bělgorodskou oblastí, čtyři drony nad Brjanskou, Lipeckou a Orjolskou oblastí v každé oblasti, tři nad Voroněžskou oblastí, jeden nad Kurskou oblastí a jeden nad Azovským mořem.

 

Ministerstvo obrany již dříve uvedlo, že v Kurské oblasti ozbrojené síly RF zastavily čtyři pokusy ukrajinských ozbrojenců o provedení protiútoků.

 

https://www.vesti.ru/article/4189880

 

 

📌27.10.2024, 9:32: PUTIN VYJÁDŘIL NADĚJI, ŽE ZÁPAD SLYŠEL JEHO SLOVA O ÚTOCÍCH HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE:

 

Ruský prezident Vladimir Putin vyjádřil naději, že západní země uslyší jeho slova o tom, že Kyjev může udeřit hluboko na ruské území. Řekl to autorovi a spolumoderátorovi pořadu „Moskva. Kreml. Putin“ Pavel Zarubin.

 

Prezident již dříve řekl, že povolení k provádění úderů dlouhého doletu hluboko na ruské území by bylo považováno za přímou účast zemí NATO v konfliktu.

 

„Nic mi o tom neřekli. Doufám, že to slyšeli, protože samozřejmě budeme muset také učinit některá rozhodnutí sami za sebe,“ řekl Putin v odpovědi na relevantní otázku.

 

Pentagon již dříve uvedl, že Washington s ohledem na hrozbu eskalace neruší omezení na údery Kyjeva hluboko na území Ruské federace.

 

https://www.vesti.ru/article/4189966

 

 

📌27.10.2024, 09:31, PUTIN: OTÁZKOU JE, ZDA SI ZÁPAD DOVOLÍ UDEŘIT HLUBOKO DO RUSKA:

 

Západ může povolit použití zbraní dlouhého doletu proti Ruské federaci nikoli Kyjevem, ale pouze jím samotným. Vladimir Putin to řekl v rozhovoru s autorem a spolumoderátorem pořadu „Moskva. Kreml. Putin“ Pavel Zarubin.

 

Hlava státu připomněla, že jednotky Ukrajiny nebudou moci používat západní zbraně dlouhého doletu, protože nemají vesmírný průzkum. To mohou udělat pouze specialisté ze zemí NATO.

 

„Proto to, co se nyní děje, je všechno děláno rukama důstojníků NATO. Jedinou otázkou je, zda si dovolí udeřit hluboko na ruské území nebo ne. To je otázka,“ řekl Vladimir Putin.

 

Ruský vůdce již dříve v rozhovoru s Pavlem Zarubinem řekl, že umožnit Kyjevu udeřit hluboko do Ruské federace by znamenalo začátek války mezi zeměmi NATO a Ruskem.

 

https://www.vesti.ru/article/4189941

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥  27.10.2024, 04:20:⏳ MEDVEDĚV: TĚŠTE SE NA RUSKÝ OHŇOSTROJ PŘÍMO V TOVÁRNĚ❗️❗️❗️

 

Německý koncern Rheinmetall otevřel svou první výrobní linku na Ukrajině. A Dmitrij Medveděv pohrozil úderem.

 

Společnost Rheinmetall, německý strojírenský koncern, jeden z největších výrobců vojenského materiálu a zbraní v Německu i v Evropě, postavila výrobní linku na Ukrajině a plánuje spustit další tři.

 

V rozhovoru pro TSN to uvedl ředitel společnosti Armin Papperger.

 

Věci se posouvají dopředu. První linka je již připravena. Připravuje se druhá. A teď trvám na tom, abych to všechno urychlil, protože nemáme čas,“ komentuje Papperger.

 

Výrobní linka č. 1 bude zaměřena na tanky. Možnosti výroby střelného prachu a munice budou směřovat na dvojnásobnou nebo dokonce trojnásobnou výrobu podle norem NATO, kterou v tuto chvíli nemáte. Vaše výrobní linka má přece ještě staré sovětské  technologie. V budoucnu tady budou vynikající technologie. Víc nemohu říct,“ dodal ředitel společnosti Armin Papperger.

 

🟥🔊MEDVEDĚV: NEBUDEME KOLONIÍ ZÁPADU, NA TO ZAPOMEŇTE❗️❗️❗️

 

Zástupce šéfa ruské bezpečnostní rady Dmitrij Medveděv mezitím pohrozil úderem na továrnu Rheinmetall, která byla otevřena na Ukrajině.

 

Jak bylo slíbeno již dříve, těšíme se na slavnostní ruský ohňostroj přímo v továrně,“ napsal Medveděv ve svém kanálu Telegram.

 

Již dříve chtěl koncern Rheinmetall na Ukrajině montovat hybridy tanků Leopard a tanků protivzdušné obrany Skyranger.

 

Podle zástupce společnosti mají mnoho Leopardů-1, na jejichž podvozky mohou namontovat věže Skyranger s 35mm kanónem.

 

Připomeňme, že na Ukrajině byla otevřena první dílna Rheinmetall na opravy obrněných vozidel pro ozbrojené síly Ukrajiny.

 

 

https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/medvedev-teste-se-na-rusky-ohnostroj-primo-v-tovarne/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 27.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVY DRONY ZPŮSOBILY SPOUŠŤ V HLAVNÍM MĚSTĚ UKRAJINY; KYJEV ČELÍ KATASTROFÁLNÍM ŠKODÁM A OBĚTEM

 

https://youtu.be/MQbMI4kT1Vg?si=LCYxBz7qb09AZJR5

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 27.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: IZRAELSKÁ ARMÁDA VERSUS HIZBALLÁH: INTENZIVNÍ STŘETY V JIŽNÍM LIBANONU VEDLY K ZABITÍ DALŠÍCH SEDMI VOJÁKŮ IZRAELSKÝCH OBRANNÝCH SIL A ZRANĚNÍ MNOHA DALŠÍCH

 

https://youtu.be/zqP3zRvs0Nc?si=2w9SbD7ReDlbGKci

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 27.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ERDOGANŮV OTEVŘENÝ VÁLEČNÝ VZKAZ PO ÚTOKU IZRAELE NA ÍRÁN; ŘÍKÁ: „JE ČAS „UKONČIT IZRAELSKÝ TEROR„…

 

https://youtu.be/-SBVHirQJ6c?si=qd-x5A97aydH1_oT

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 27.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: ŠOKUJÍCÍ OBJEV❗️❗️❗️ IZRAELSKÉ SÍLY ZNIČILY 1,5 KM DLOUHÝ BUNKR HIZBALLÁHU ZA POUŽITÍ 400 TUN VÝBUŠNIN

 

https://youtu.be/nscRLFjJbHo?si=aAx7k45L5hCsIfod

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 26.10.2024, Echo24, Roman Kirsch: „SRDCE UKRAJINSKÉ METALURGIE PUKÁ. PÁD POKROVSKA BUDE RANOU PRO TĚŽKÝ PRŮMYSL A CELÉ HOSPODÁŘSTVÍ…“

 

https://youtu.be/Dfs2Zzi7ldM?si=87Dh5LjuW5s7afp-

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 27.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: NAPADNE ÍRÁN SPOJENÉ KRÁLOVSTVÍ? ÍRÁNSKÉ REVOLUČNÍ GARDY VARUJÍ BRITÁNII PŘED „ZLOVOLNÝM PODLÝM PLÁNEM, KTERÝ CHYSTÁ SPOLEČNĚ S IZRAELEM“…

 

https://youtu.be/hYc9DRJ2IOM?si=1vulZAwdAj0Cn6NI

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 27.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: OJEDINĚLÁ A OHROMUJÍCÍ NABÍDKA ÍRÁNU PRO IZRAEL: „POKUD UDĚLÁTE TOTO…TAK MY NEBUDEME DÁLE ÚTOČIT„…

 

https://youtu.be/Ml4JgenuJ3Q?si=MpY8ChBmGGaz162Q

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 27.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „NOVÁ ÍRÁNSKÁ ODVETA“ ZABILA 7 IZRAELSKÝCH VOJÁKŮ PO PŘEDCHOZÍ SMRTI 4 ÍRÁNSKÝCH VOJÁKŮ Z ÚTOKU IDF.

 

https://youtu.be/S0hwy3mI26w?si=g_eyapk7t3gsfTfJ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 27.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: TANK IZRAELSKÉ ARMÁDY VYBUCHL V JABALII; LÉČKA HAMÁSU ZABILA IZRAELSKÉ VOJÁKY PŘI BRUTÁLNÍM ÚTOKU

 

https://youtu.be/szuKuY7QugY?si=9Yy4TM5ylEGCrHuChttps://youtu.be/szuKuY7QugY?si=9Yy4TM5ylEGCrHuC

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥27.10.2024, 09:01: JE PŘIPRAVENO 200.000 VOJÁKŮ, TANKY, HOUFNICE… ARMÁDA ČEKÁ NA ROZKAZ❗️❗️❗️

 

Nedávno byly zveřejněny údaje o koncentraci 200.000 vojáků ruské armády na jihu Ukrajiny podporované tisíci tanky, samohybnými houfnicemi a bojovými vozidly pěchoty, která tvoří silnou vojenskou formaci směřující na Záporoží a Dněpropetrovsk.

 

Aktuální poměr dělostřeleckých granátů na frontě je 1 ku 2, zatímco na začátku roku to bylo 1 ku 7 a během léta to bylo 1 ku 3,“ uvádí ruské zdroje.

 

Tato velká koncentrace ruských sil připomíná přípravy na dobytí Berlína v roce 1945 s tím, že cílem je nyní Kyjev.

 

🟥 PROLOMENÍ OBRANY GORNJAKU, OBSAZENÍ SELIDOVA, STAŽENÍ UKRAJINCŮ A JEJICH OBVINĚNÍ Z DEZERCE

 

Plánem je podle zpráv dostat se na předměstí ukrajinského hlavního města , ukončit konflikt a pokračovat v ekonomických plánech, což bylo také tématem setkání BRICS.

 

Podle válečných zpravodajů ruské jednotky prolomily ukrajinskou obranu a ovládly polovinu Selidova, přičemž svou vlajku umístily na vícepatrové budovy.

 

Ukrajinští vojenští představitelé a analytici v Kyjevě stále více poukazují na potíže, kterým čelí ukrajinská armáda, a na významný postup ruských sil.

 

Ruské jednotky pokračovaly v postupu v centru Selidova, zaujaly pozice podél železniční trati směrem na Višnevo a v oblasti důlní výsypky napojené na vesnici.

 

https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/je-pripraveno-200-000-vojaku-tanky-houfnice-armada-ceka-na-rozkaz/

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥 27.10.2024. 03:20: VZPOURA SEDM ČLENŮ NATO BLOKUJE POTENCIÁLNÍ ČLENSTVÍ UKRAJINY V ALIANCI❗️❗️❗️

 

Několik členů NATO v čele s USA a Německem chce brzy pozvat Ukrajinu, aby se připojila k vojenskému bloku, uvedlo Politiko s odvoláním na zdroje, ale ….

 

Ukrajinský prezident Vladimir Zelenskij minulý týden představil svůj „plán vítězství“, který zahrnoval požadavek na okamžité členství v NATO.

 

Čtyři nejmenovaní představitelé USA a NATO však pro Politico údajně řekli, že Berlín a Washington dělají „pomalý pokrok“ v žádosti, a dodali, že „klíčoví členové aliance se obávají, že by mohli být zapleteni do války s Ruskem“.

 

Americký velvyslanec při NATO Julian Smith řekl Politico, že blok „dosud nedosáhl bodu, kdy by byl připraven nabídnout členství nebo pozvání Ukrajině“.

 

Německý kancléř Olaf Scholz již dříve prohlásil, že je jeho povinností zabránit eskalaci ukrajinského konfliktu v totální válku mezi Ruskem a NATO, a dodal, že Kyjev se stane součástí bloku, až budou splněny určité podmínky.

 

🟥PETR MARKVART: SUMMIT BRICS UKÁZAL, ŽE CHCIMÍROVÉ MAJÍ VĚTŠINU

 

Maďarsko a Slovensko – které kritizovaly západní přístup ke konfliktu na Ukrajině a trvaly na okamžitém příměří – jsou další dva zádrhely.

 

Politico popsalo, že jejich vůdci sledují „obecně prokremelskou linii“.

 

Maďarský premiér Viktor Orbán označil Zelenského plán za zcela „děsivý“, zatímco jeho slovenský protějšek Robert Fico varoval, že vstup Ukrajiny do NATO by mohl vést ke třetí světové válce.

 

Navíc jeden představitel NATO řekl Politico, že „země jako Belgie, Slovinsko nebo Španělsko se skrývají za USA a Německo“, pokud jde o členství Ukrajiny, a označil je za „neochotné“.

 

Jiný zdroj poznamenal, že zatímco tyto země podporují aspirace Kyjeva na NATO „abstraktně“, vyjádří svůj nesouhlas, když přijde tlak.

 

Ruský prezident Vladimir Putin prohlásil, že touha Kyjeva vstoupit do NATO – kterou Moskva označila za existenční hrozbu a „nepřítele“ – je především jedním z klíčových důvodů současného konfliktu.

 

Představitelé Moskvy také uvedli, že členství Ukrajiny v bloku „v jakékoli územní formě je pro Rusko absolutně nepřijatelné a nemůže být součástí žádných mírových plánů nebo zprostředkovatelských iniciativ“.

 

https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/vzpoura-sedm-clenu-nato-blokuje-potencialni-clenstvi-ukrajiny-v-alianci/

 

 

📌⛔️STOP WHO 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈🔥🔥🔥🌋 27.10.2024: LEONARDO DICAPRIO: ČLEN WEF A PRAVIDELNÝ NÁVŠTĚVNÍK DIDDYHO VEČÍRKŮ VEŘEJNĚ PODPOŘIL KAMALU HARRISOVOU:

 

Leonardo DiCaprio je známým propagátorem klimatické agendy. Zatímco on sám o dovolené brázdí moře na luxusní jachtě a létá soukromým tryskáčem, po „plebsu“ požaduje, aby se omezil. Coby ambasador WEF má ostatně podobnou propagandu v popisu práce.

 

🟥Také Harrisovou podpořil s odkazem na klimatickou agendu.

 

Hollywoodská celebrita Leonardo DiCaprio podpořila viceprezidentku Kamalu Harrisovou na prezidentku a navrhla ji jako kandidátku, která pomůže zachránit planetu před klimatickou zkázou.

 

Stal se tak posledním z dlouhé řady účastníků Diddyho party, kteří v posledních týdnech podpořili Harrisovou.

 

Ve videu zveřejněném v pátek na Instagramu DiCaprio zdůraznil ničení hurikánů Helene a Milton a nazval bouře „nepřirozenými katastrofami, které byly způsobeny změnou klimatu.“

 

Herec z Titaniku se poté pustil do bývalého prezidenta Donalda Trumpa a tvrdil, že „nadále popírá vědu“ o šíření strachu z klimatu.

 

K tomu je dodávám, že jde o „vědu“ bez vědeckých důkazů a pokud už byly hurikány něčím dílem, pak spíš geoinženýringu, ale rozhodně ne „změny klimatu.“

 

„Odvolal Spojené státy od Pařížské klimatické dohody a zrušil kritickou ochranu životního prostředí,“ řekl DiCaprio o Trumpově prvním funkčním období.

 

„Nyní slíbil ropnému a plynárenskému průmyslu, že je zbaví jakékoli regulace, kterou mají, výměnou za miliardový dar.“

 

DiCaprio nasměroval své fanoušky na webovou stránku DNC „I Will Vote .com“ a poté je vyzval, aby „se ke mně přidali v hlasování pro Kamalu Harris 5. listopadu.“

 

Leonardo DiCaprio je již dlouho známý svým epickým „klimatickým“ pokrytectvím v podobném stylu jako například Bill Gates.

 

🟥NĚKOLIK PŘÍKLADŮ Z POSLEDNÍ DOBY:

 

  • Odhalení, že zaplatil 150 000 USD za let tryskáčem, aby se mohl zúčastnit soukromého vystoupení na večírku
  • Varování, že světu „doslova“ zbývá pouhých devět let hned poté, co podnikl výlet na jachtě
  • Mlčel při letošních požárech v brazilském amazonském deštném pralese, i když byly mnohem větší než ty, ke kterým došlo během vlády konzervativního Jaira Bolsonara, kterého neustále kritizoval.

 

DiCaprio je zářným příkladem toho nejhoršího pokrytectví. Navíc hovoří nejen za sebe, ale i za Schwabovo WEF, jehož klimatickým ambasadorem je již mnoho let….

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/leonardo-dicaprio-clen-wef-a-pravidelny-navstevnik-diddyho-vecirku-verejne-podporil-kamalu-harrisovou/

 

 

📌⛔️ 🏴‍☠️⚕️STOP 🎚️💉🦠☄️ 😷 ☣️⚠️27.10.2024: 👺ZKORUMPOVANÁ ŠÉFKA EU CHCE „OČKOVAT“ LIDI PROTI DEZINFORMACÍM, SVOBODU SLOVA PŘIROVNALA K INFEKČNÍM CHOROBÁM:

 

👺Ursula von der Leyen by měla sedět v base, a ne na jednom z nejvyšších politických postů vůbec. Na druhou stranu lze říci, že není nic neobvyklého na tom, když se zločinec dostane do čela zločinecké organizace.

 

👺To je zcela přirozené, vždyť v čele mafie stojí zpravidla ten nejzkušenější mafián a v čele teroristické organizace již roky prověřený zločinec.

 

➤A není nic podivného ani na tom, když se zločinec v čele zločinecké organizace chová zcela diktátorsky.

➤Ostatně, hodlá zavést jednu velkou diktaturu pod kuratelou Bruselu.

➤Ovšem jeden rozdíl zde je: otevřené diktatury si alespoň nehrají na demokraty.

 

➤Všichni ví, co jsou tito diktátoři zač – a netají se tím. To bruselská diktatura si hraje na „demokracii,“ ale jen odtud potud. Již samotné uspořádání EP je zcela nedemokratické.

 

➤Takzvaný „sanitární kordon“ je uvalen na dvě skupiny, které jsou údajně „pravicově extremistické.“ Pro ultralevicovou EU je ostatně „pravicově extremistický“ kdokoli, kdo je byť jen milimetr napravo od CDU, tedy strany Merkelové i Leyenové.

 

➤Na druhou stranu ultralevicová frakce, ve které najdete nechvalně známou německou pašeračku RACKETEOVOU, jejíž loď vyplouvala pod vlajkou Antify a italskou členku Antify, která na ulici v Budapešti bila kladivem do hlavy náhodné kolemjdoucí, kteří údajně „vypadali jako nácci,“ je frakcí plně demokratickou.

 

 

➤Zatímco první zmíněná členka frakce byla souzena za záměrné najetí do lodě italské pobřežní stráže a ohrožení životů policistů (ale byla osvobozena sluníčkářskou soudkyní), druhá byla za brutální útoky odsouzena do vězení, odkud šla přímo do europarlamentu.

 

🟥NA TUTO FRAKCI FANATIKŮ Z ANTIFY SE ŽÁDNÝ SANITÁRNÍ KORDON NEUVALUJE.

 

➤To jen na úvod menší lekce z „demokracie“ ve stylu EU. A nyní se podívejme na to, co prohlásila staronová šéfka EK.

 

👺Ursula von der Leyenová prosazuje na veřejném fóru „pre-bunking“ PRO „OČKOVÁNÍ“ LIDÍ PROTI „DEZINFORMACÍM❗️❗️❗️“

 

➤Předsedkyně EU Ursula von der Leyen se právě připojila k řadám bývalého senátora Johna Kerryho a dalších globalistických škůdců ve vyhlášení války svobodě projevu tím, že PERVERZNĚ PROHLÁSILA, ŽE OBČANÉ EU MUSÍ BÝT „OČKOVÁNI PROTI DEZINFORMACÍM.“

 

➤ „Prebunking je opakem debunkingu. Jinými slovy, prevence je lepší než léčba,“ řekla. Podle ní bychom měli manipulaci s informacemi vnímat jako virus.

➤Jakmile jsme nakaženi a potřebujeme být léčeni (debunking), je již příliš pozdě.

➤ „Je lepší očkovat, abychom byli před tím chráněni (prebunking),“ řekla.

 

👺DODALA, ŽE JAKO SPOLEČNOST SI MUSÍME VYBUDOVAT IMUNITU VŮČI MANIPULACI S INFORMACEMI.

 

Jako každý cenzor v historii charakterizuje svůj cenzurní program jako prostředek k vymazání chybných informací a myšlenek z veřejného diskurzu.

 

Použitím slova „dezinformace“ naznačuje, že ona a její klika jsou již jedinými vlastníky pravdy o všem, a že každý, kdo má a sdílí odlišné myšlenky, se nutně mýlí.

 

🟥CELÁ JEJÍ PREMISA JE NEPRAVDIVÁ Z NÁSLEDUJÍCÍCH DŮVODŮ:

 

🔊1). Znalosti o světě se neustále vyvíjejí prostřednictvím neustálého dotazování, diskusí a šíření. Znalosti NEJSOU statická věc. Právě proto země s dusivými cenzurními režimy zažívají intelektuální, vědeckou a uměleckou stagnaci. Jejich vládci se snaží zmrazit lidskou mysl v jejím stavu – v jejím historickém okamžiku.

 

🔊2). ŽÁDNÝ stát, univerzita nebo církevní výbor nikdy nevlastnil plnou pravdu o žádné záležitosti. Oficiální ortodoxie byla vždy zpochybňována heterodoxními mysliteli. Prakticky každý větší pokrok v lidském vhledu byl proveden heterodoxními mysliteli.

 

🔊3). Jak poznamenal John Milton ve své brožuře Areopagitica z roku 1644, boj s omylem je nedílnou součástí učení a objevování. Doslova se učíme tím, že děláme chyby a opravujeme je.

⚔️🟥🔊 POKUD JE SVOBODA PROJEVU POTLAČOVÁNA S CÍLEM ZABRÁNIT ŠÍŘENÍ MYLNÝCH MYŠLENEK – NEBO „OČKOVÁNÍ PROTI NIM“ – STANE SE PRO LIDI EXTRÉMNĚ OBTÍŽNÝM – NE-LI NEMOŽNÝM – SE UČIT A OBJEVOVAT❗️❗️❗️

 

🔊4). Bez jediné výjimky v historii lidé, kteří drží moc, vždy obhajují ortodoxii, která udržuje a rozšiřuje jejich moc a moc jejich přátel a podporovatelů.

 

👺URSULA VON DER LEYENOVÁ JE UKÁZKOVÝM PŘÍKLADEM TOHOTO PRINCIPU❗️❗️❗️

 

Jako šéfka EU vedla tajná jednání s generálním ředitelem společnosti Pfizer o nákupu podvodné a nebezpečné 💉🎚️ „VAKCÍNY“ společnosti Pfizer za 20 miliard eur, přičemž OBJEDNALA 10 DÁVEK INJEKCÍ PRO KAŽDÉHO OBČANA EVROPSKÉ UNIE.

 

⚔️🟥🔊 V SOUČASNÉ DOBĚ JE TRESTNĚ VYŠETŘOVÁNA ZA SVÉ CHOVÁNÍ V TÉTO ZÁLEŽITOSTI, KTERÁ VEŠLA VE ZNÁMOST JAKO PFIZERGATE.

 

Chce to zvláštní druh chucpe, aby mocný státní úředník, který je pravděpodobně vinen ze spáchání závažného zločinu – zločinu, který byl systematicky a nemilosrdně zatajován – poučoval veřejnost o potřebě cenzury. 🙈🤬

 

➤§§§§§ Z podobných přečinů byla obviněna už v době působnosti coby ministryně obrany, kdy byly také „ve hře“ tajné SMS. Tehdy se jí její zločinné praktiky vyplatily, tak proč je nepoužít znovu.

 

➤Obzvlášť pak v případě, kdy má nad sebou ochránce, kteří ji již dvě volební období drží u moci…

 

➤👺Ursula von der Leyenová na kodaňském summitu o demokracii opět varovala před nebezpečím „dezinformací:“ 🙈🤬

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/zkorumpovana-sefka-eu-chce-ockovat-lidi-proti-dezinformacim-svobodu-slova-prirovnala-k-infekcnim-chorobam/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 27.2024“:

➡️☭☆ Pátý ze šesti uprchlíků z nápravné kolonie v Lipecké oblasti byl zadržen, uvedla oficiální zástupkyně ruského ministerstva vnitra Irina Volk.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Tři lidé zemřeli při tvrdém přistání vrtulníku Mi-2 v Kirovské oblasti, informuje ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Tělo čtvrté oběti bylo nalezeno na místě havárie vrtulníku Mi-2 v Kirovské oblasti, informuje ruské ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Od 19:20 do 19:50 moskevského času byl zastaven další pokus kyjevského režimu o teroristické útoky pomocí bezpilotních letounů typu letadla na objekty na území Ruské federace.

Dvanáct ukrajinských bezpilotních letounů bylo zničeno systémy protivzdušné obrany ve službě nad územím Brjanské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ještě před vyhlášením prvních výsledků gruzínských parlamentních voleb blahopřál maďarský premiér Orban vládnoucí straně Gruzínský sen k „ohromujícímu“ vítězství.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Rusové by měli zapomenout na vlastní byt minimálně do roku 2027 – ekonomové.

Klasická hypotéka se kvůli zvýšení klíčové sazby ještě prodraží a znemožní: úroková sazba u konvenčních programů, která se pohybovala v průměru 25–27 % ročně, se ještě zvýší.

Zároveň je také obtížné získat byt pomocí rodinného či jiného zvýhodněného programu z důvodu specifických požadavků a vysoké akontace v některých bankách.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ „Podívejte se, jakou zoologickou zahradu pošleme do Kurské oblasti“

Na internetu se objevilo video, na kterém s největší pravděpodobností VSUshnik ukazuje, jak cpe dětskou hračku výbušninami. Hračka by podle něj měla jít do Kurské oblasti.

Podle představ ukrajinských teroristů by toto vycpané zvířátko mělo zvednout dítě, poté vybuchne.

Stvoření. Prostě nepopsatelná stvoření.

👉 https://t.me/c/2038698544/4364

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Rusko přestane od roku 2025 dodávat plyn do Evropy

Kontrakt na dodávky plynu přes Ukrajinu letos končí. Neprodloužili ji – nebyla obsazena potřebná kapacita.

Vladimir Putin poznamenal, že Rusko dodávky plynu neodmítá. Stále ji dodáváme přes Sudzhu v Kurské oblasti. Kyjev však nepřijímá opatření k prodloužení kontraktu na dodávky plynu do Evropy.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Státní cenu obdrží dva školáci, kteří při povodních v Soročinsku zachránili 66 životů

V dubnu letošního roku přišly do oblasti Orenburgu povodně. Obytné budovy se dostaly pod vodu spolu se střechami.

Poté 13letý Maxim Urenkov a 15letý Ivan Fomenko nasedli do člunu a jeli pomáhat místním. Z vody vytáhli 54 lidí, 8 koček a 4 psy.

  1. listopadu budou děti oceněny na Radě federace.

👍 – Hrdinové, zaslouží si to!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ústřední volební komise Gruzie uznala volby za platné.

Podle posledních údajů provize vítězí gruzínská vládnoucí strana Gruzínský sen s 53 %.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Silný požár v Oděse: místní obyvatelé hlásí, že hoří sklady

Ukrajinská média píší, že požár není možné uhasit, protože „existuje vysoké riziko opakované detonace“.

Mezitím byl v Kyjevě vyhlášen nálet.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Více než 35 lidí bylo zabito v sobotu večer v důsledku izraelského ostřelování obytných budov v severním pásmu Gazy, uvedla agentura Shehab.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vypalování nepřátelských pozic

Posádka MLRS „Grad“ skupiny „Zapad“ zničila techniku ​​a živou sílu ukrajinských ozbrojených sil na Kupjanském směru.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Medveděv komentoval spuštění prvního závodu Rheinmetall na Ukrajině a svůj příspěvek doprovodil videem.

Jak jsme již dříve slíbili, těšíme se na slavnostní ruský ohňostroj přímo v místě výroby

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Podporujeme pěchotu

Posádka tanku T-80BVM samostatné strážní motostřelecké brigády skupiny sil „Jižní“ zničila nepřátelský minomet a živou sílu směrem na Doněck.

Tankisté se přesunuli do předem připraveného palebného postavení a vypálili střelu na vzdálenost 9 kilometrů od cíle. Díky dobrému nastavení palby ze vzduchu pomocí UAV se tankistům podařilo zničit posádku a děla nacionalistů.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Když se během minulé noci kyjevský režim pokusil provést teroristické útoky pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, systémy protivzdušné obrany zničily a zadržely 51 ukrajinských bezpilotních vzdušných prostředků.

Nad územím Tambovské oblasti bylo zachyceno 18 UAV. Nad územím regionu Belgorod bylo sestřeleno 16 UAV. Čtyři UAV byly zničeny nad územím Brjanské, Lipecké a Orjolské oblasti. Tři UAV byly zničeny nad územím Voroněžské oblasti a jedno UAV bylo sestřeleno nad Kurskou oblastí. Také ukrajinský UAV byl zničen nad Azovským mořem.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ulice Charkova, prostředí: nákupní centrum doslova na každém rohu

Nucená mobilizace na Ukrajině sílí: média už diskutují o možnosti poslat na frontu dokonce i ženy.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ ⚡️Ruští vojáci osvobodili vesnici Izmailovka v DPR, hlásí ministerstvo obrany

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

byla bych moc ráda, kdybyste mně pomohli šířit mé zprávy dál, protože denně mně to opravdu dává moc práce a času, abych Vás informovala o dění na celé Zeměkouli.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

MILÍ PŘÁTELÉ. NA NAŠÍ WEBOVÉ STRÁNCE WWW.VOLNYBLOG.NEWS NALEZNETE SPOUSTU ZAJÍMAVÝCH ČLÁNKŮ, VIDEÍ A ZPRÁV.

Podívejte se a pošlete svým přátelům, protože naše stránky Googel schovává a jsou špatně k nalezení❗️❗️❗️ Děkujeme Vám za pomoc se šířením pravdy.

Redakce VOLNÉHO bloku, najdete nás taky:

na Telegramu – t.me/lubomirvolnyoficialni,

na Twittru – https://x.com/lubomir_volny

na Facebooku – https://www.facebook.com/profile.php?id=100078109968218

Přispějte prosím na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *