, ,

27.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:đŸŸ„EVROPSKÝ PARLAMENT ODHLASOVAL USNESENÍ VYZÝVAJÍCÍ ZEMĚ EU KE ZRUĆ ENÍ VĆ ECH ZBRAƇOVÝCH OMEZENÍ PRO UKRAJINU VČETNĚ RAKET DLOUHÉHO DOLETU! JE TO OTEVƘENÁ VÝZVA K VÁLCE S RUSKEM A KE STƘÍLENÍ RAKET NA MOSKVU!

27.09.2024: RANNÍ ZPRÁVY:đŸŸ„EVROPSKÝ PARLAMENT ODHLASOVAL USNESENÍ VYZÝVAJÍCÍ ZEMĚ EU KE ZRUĆ ENÍ VĆ ECH ZBRAƇOVÝCH OMEZENÍ PRO UKRAJINU VČETNĚ RAKET DLOUHÉHO DOLETU! JE TO OTEVƘENÁ VÝZVA K VÁLCE S RUSKEM A KE STƘÍLENÍ RAKET NA MOSKVU!

 

 

đŸ“ŒđŸ“ąđŸ”đŸ”đŸ”â™šïžâ™šïžâ™šïžâ™šïžâ™šïžâ™šïž27.09.2024, VOLNÝblog, Lenka PeterkovĂĄ:

đŸŸ„EVROPSKÝ PARLAMENT ODHLASOVAL USNESENÍ VYZÝVAJÍCÍ ZEMĚ EU KE ZRUĆ ENÍ VĆ ECH ZBRAƇOVÝCH OMEZENÍ PRO UKRAJINU VČETNĚ RAKET DLOUHÉHO DOLETU!

 

👉 EVROPSKÝ PARLAMENT ODHLASOVAL USNESENÍ VYZÝVAJÍCÍ ZEMĚ EU KE ZRUƠENÍ VƠECH ZBRAƇOVÝCH OMEZENÍ PRO UKRAJINU VČETNĚ RAKET DLOUHÉHO DOLETU! JE TO OTEVƘENÁ VÝZVA K VÁLCE S RUSKEM A KE STƘÍLENÍ RAKET NA MOSKVU!

 

👉BulharskĂœ europoslanec nĂĄsledně obvinil vlĂĄdnĂ­ frakce, ĆŸe majĂ­ krev UkrajincĆŻ a RusĆŻ na rukĂĄch za prodluĆŸovĂĄnĂ­ vĂĄlky!

👉Ruce si neumyjete, aĆ„ se budete snaĆŸit sebevĂ­c!

 

👉A LondĂœn chystĂĄ pro Ukrajinu dalĆĄĂ­ho TrockĂ©ho!

 

👉V Česku v pĂĄtek začaly dalĆĄĂ­ pofidernĂ­ volby, kterĂ© jen pĂĄr dnĂ­ po katastrofĂĄlnĂ­ anomĂĄlii v ČR reprezentovanĂ© podivně vyvolanĂœmi zĂĄplavami prakticky vyƙazuje ze hry Moravu – lidĂ© tam majĂ­ Ășplně jinĂ© starosti neĆŸ volby. KrajskĂ© volby jsou pƙedevĆĄĂ­m o rozdělenĂ­ evropskĂœch dotačnĂ­ch koryt mezi jednotlivĂ© systĂ©movĂ© partaje a nemĂĄ absolutně vĂœznam se o takovĂ© volby zajĂ­mat.

 

👉A TO HLAVNĚ VE CHVÍLI, KDY V BRUSELU NEJEN ČEĆ TÍ EUROPOSLANCI ODHLASOVALI USNESENÍ VYZÝVAJÍCÍ 27 ZEMÍ EU K POSKYTNUTÍ RAKET DLOUHÉHO DOLETU UKRAJINĚ A KE ZRUĆ ENÍ VĆ ECH ZBRAƇOVÝCH OMEZENÍ PRO UKRAJINU OHLEDNĚ POUĆœITÍ ZBRANÍ PROTI RUSKÉMU VNITROZEMÍ.

 

👉NaĆĄe redakce jiĆŸ pƙipravila svodky na rodinnĂ© pƙísluĆĄnĂ­ky českĂœch europoslancĆŻ, kteƙí pro usnesenĂ­ zvedli ruku, a po kterĂœch budeme po vypuknutĂ­ vĂĄlky mezi NATO a Ruskem poĆŸadovat, aby do vĂĄlky v prvnĂ­ ƙadě poslali svĂ© vlastnĂ­ děti, tedy dospělĂ© děti!

👉KDYĆœ HLASUJÍ V EU PARLAMENTU PRO VÁLKU S RUSKEM, AĆ€ DO NÍ TÁHNOU ONI SAMI SE SVÝMI RODINAMI!

👉Ne my!

👉Ale vy, váleční ơtváči v EU!

 

A ÚPLNĚ NEJLÉPE TO ƘEKL EUROPOSLANEC Z BULHARSKA:

 

👉BulharskĂœ europoslanec Petar Volgin to ƙekl členĆŻm evropskĂ© vlĂĄdnĂ­ frakce LidovĂ© strany a jejich koaličnĂ­ch partnerĆŻ zcela jasně, ĆŸe BRUSEL MÁ KREV UKRAJINCĆź A RUSĆź NA RUKÁCH DODÁVKAMI ZBRANÍ A PENĚZ, KTERÉ PRODLUĆœUJÍ VÁLKU.

A pƙestoĆŸe se EU chovĂĄ jako PilĂĄt PontskĂœ, a pƙestoĆŸe SE BRUSEL SNAĆœĂ ZBAVIT ODPOVĚDNOSTI A UMÝT SI RUCE, TAK SE MU TO NEPODAƘÍ, PROTOĆœE TUTO KREV Z RUKOU EU NIKDO NESMYJE.

 

👉A byla ĆĄkoda, ĆŸe Volgin neměl vĂ­ce času a ĆŸe tam nebyl nikdo z Aeronetu, protoĆŸe bylo tƙeba ƙíct něco navĂ­c, ĆŸe TO USNESENÍ EU PARLAMENTU JE MOTIVOVÁNO TÍM, ABY BRUSEL MĚL NA RUKÁCH I KREV VÍCE NEĆœ 400 MILIONĆź OBYVATEL EU, KTERÉ ČEKÁ VÁLEČNÉ UTRPENÍ III. SV. VÁLKY, POKUD DOJDE KE KONFRONTACI MEZI RUSKEM A NATO PO ZAHÁJENÍ RAKETOVÝCH ÚDERĆź ZBRANĚMI NATO DO VNITROZEMÍ RUSKA.

V mnoha ohledech je to i vina Kremlu, ĆŸe to zaĆĄlo takto daleko.

Europoslanci schvĂĄlili usnesenĂ­ vyzĂœvajĂ­cĂ­ k zahĂĄjenĂ­ dodĂĄvek Ukrajině a stƙílenĂ­ zĂĄpadnĂ­ch raket na Rusko!

 

👉NeustĂĄlĂ© kreslenĂ­ stupidnĂ­ch červenĂœch čar, po kterĂœch Rusko jen vymlĂĄtilo a vybombardovalo pĂĄr elektrĂĄren na Ukrajině, prostě pƙesvědčilo kolektivní zĂĄpadčíky, ĆŸe Rusko se bojĂ­ udeƙit na země NATO.

A toto pƙesvědčenĂ­ se tak zakoƙenilo v EU, ĆŸe teď je nejen v NATO, ale i v EU pƙesvědčenĂ­, ĆŸe lze regulĂ©rně a bez obav začít stƙílet na Rusko vĆĄemi zbraněmi jako v regulĂ©rnĂ­ vĂĄlce, pƙičemĆŸ ty zbraně jako budou odpalovat Ukrajinci.

 

👉PROSTĚ STISKNOU SPOUƠƀ. ALE VĆ ECHNO OSTATNÍ, DRÁHU LETU, NAVIGACI, TRAJEKTORII RAKET, BUDE ƘÍDIT NATO.

 

👉A PROTO PUTIN MINULÝ TÝDEN ZNOVU VAROVAL, ĆœE NA TAKOVÉ ÚDERY UĆœ RUSKO NEBUDE REAGOVAT ODVETOU PROTI UKRAJINĚ, ALE PROTI TĚM ZEMÍM, KTERÉ TY RAKETY REÁLNĚ BUDOU ƘÍDIT A NAVIGOVAT.

ČervenĂ© čáry prostě dovedly Moskvu aĆŸ ke konfrontaci s NATO.

👉A tak stojĂ­me krok od III. sv. vĂĄlky a nikomu, ani europoslancĆŻm, aĆŸ na ty světlĂ© vĂœjimky, to prostě nedochĂĄzĂ­.

👉Anebo dochĂĄzĂ­, ale majĂ­ to pƙímo za Ășkol, tedy zatĂĄhnout svĂ© nĂĄrody do vĂĄlky s Ruskem.

 

👉Tito poslanci, kteƙí zvedli pro usnesenĂ­ v EU parlamentu ruku, jsou nĂĄrodnĂ­ zrĂĄdci, kteƙí vĆĄemi prostƙedky usilujĂ­ o rozpoutĂĄnĂ­ vĂĄlky mezi NATO a Ruskem, pƙičemĆŸ dobƙe vědĂ­, ĆŸe mobilizace by se tĂœkala hlavně obyčejnĂœch lidĂ­, ale nikoliv jich samotnĂœch.

👉PrĂĄvě z toho pramenĂ­ ta bohorovnost, ĆŸe v EU parlamentu hlasujĂ­ proti vlastnĂ­m nĂĄrodnĂ­m zĂĄjmĆŻm.

👉Europoslanci TOP09, ODS, PirĂĄtskĂ© strany a STAN hlasovali pro dodĂĄvky raket dlouhĂ©ho doletu a pro dalĆĄĂ­ vyzbrojovĂĄnĂ­ a financovĂĄnĂ­ Ukrajiny na Ășkor vlastnĂ­ch občanĆŻ.

 

👉EUROPOSLANEC TOMÁƠ ZDECHOVSKÝ SE NA HLASOVÁNÍ NEDOSTAVIL, ALE PRÝ BY HLASOVAL TAKÉ PRO NÁVRH.

 

👉CELÉ HNUTÍ ANO SE ALIBISTICKY ZDRĆœELO ANEBO SE HLASOVÁNÍ NEZÚČASTNILO.

 

👉Proti hlasovali jen 4 europoslanci za SPD, KSČM, Pƙísahu a SDN. SamotnĂ© usnesenĂ­ nenĂ­ nijak zĂĄvaznĂ©, je to prostě rezoluce a ĆŸĂĄdnĂœ stĂĄt a jeho vlĂĄdu to k ničemu nezavazuje.

 

đŸŸ„Z OSVOBOZOVÁNÍ UKRAJINY OD RUSKÉ INVAZE SE NAJEDNOU STALA OPERACE BARBAROSSA 2.0 A ÚTOK NA RUSKO

 

👉OVƠEM POLITICKÝ SIGNÁL PƘED KRAJSKÝMI VOLBAMI V ČR JE TRISTNÍ.

Je tƙeba si uvědomit, ĆŸe USA a VelkĂĄ BritĂĄnie jsou uĆŸ de facto rozhodnuty poskytnout Ukrajině rakety dlouhĂ©ho doletu a Kreml jiĆŸ pƙedeslal, ĆŸe na tyto Ășdery uĆŸ nebude odpovĂ­dat odvetami proti Ukrajině, protoĆŸe odvety budou míƙit proti NATO!

 

👉V TÉTO SITUACI JE ZJEVNÉ, ĆœE EU CHCE ZATÁHNOUT EVROPU DO VOJENSKÉ KONFRONTACE S RUSKEM, A TO VĆ EMI CESTAMI.

👉UĆŸ to nenĂ­ o osvobozenĂ­ Ukrajiny.

👉TEĎ UĆœ BRUSEL PƘÍMO PODPORUJE ROZPOUTÁNÍ VÁLKY MEZI NATO A RUSKEM, PROTOĆœE RAKETY DLOUHÉHO DOLETU NEJSOU AUTONOMNÍ ZBRANĚ, ALE ƘÍZENÉ SYSTÉMY, A TO KONKRÉTNĚ SKRZE SATELITY USA, VELKÉ BRITÁNIE A POTAĆœMO SAMOTNÉHO NATO.

 

👉NevĂ­m, jestli to někdo těm poslancĆŻm v EU parlamentu vysvětloval, ĆŸe

👉rakety dodanĂ© Ukrajině budou ƙízeny vojĂĄky německĂ© armĂĄdy z Německa,

👉vojĂĄky VelkĂ© BritĂĄnie odněkud z ƙídĂ­cĂ­ho centra v severnĂ­m Skotsku,

👉vojĂĄky francouzskĂ© armĂĄdy v ƙídĂ­cĂ­m stƙedisku v RemeĆĄi,

👉vojĂĄky americkĂ© armĂĄdy ze zĂĄkladen po celĂ© Evropě.

 

👉DOSLOVA TO PƼSOBÍ JAKO SNAHA O VYVOLÁNÍ VÁLKY S RUSKEM CO NEJRYCHLEJI, TƘEBA I DO KONCE TOHOTO ROKU.

👉Jako by to byla snaha postavit pƙíơtĂ­ho americkĂ©ho prezidenta pƙed hotovou věc, pƙed kterou by nemohl couvnout.

A pokud by se rozhoƙel konflikt mezi NATO a Ruskem, v takovĂ© chvĂ­li by s tĂ­m uĆŸ moc nemohl udělat ani Donald Trump!!!!!!

 

đŸŸ„TRUMP JE JAKO KLÍN Ć TĚPÍCÍ AMERICKOU POPULACI K OBČANSKÉ VÁLCE:

 

👉Jak uĆŸ jsem v pĂĄtek ƙíkal v poƙadu na SVCS, hlavnĂ­ Ășlohou Donalda Trumpa je ĆĄtěpenĂ­ americkĂ© společnosti na dvě nesmiƙitelnĂ© poloviny, na TRUMPOVY PƘÍZNIVCE a na TRUMPOVY ODPĆźRCE.

VeĆĄkerĂ© pokusy o atentĂĄt začínajĂ­ pĆŻsobit opravdu jako prohlubovĂĄnĂ­ trhliny mezi republikĂĄny a demokraty, kdy kaĆŸdĂœ dalĆĄĂ­ pokus o atentĂĄt prohlubuje nenĂĄvist na jednĂ© i druhĂ© straně.

Nejde pƙitom o samotnĂœ Ășspěch atentĂĄtu, ale o vyvolĂĄnĂ­ ĆĄtěpenĂ­ po kaĆŸdĂ©m oznĂĄmenĂ­ o dalĆĄĂ­m pokusu o atentĂĄt.

👉JAKMILE JEDEN ATENTÁT UTICHNE, OKAMĆœITĚ SE OBJEVÍ DALƠÍ A HNED SE OBJEVUJÍ NENÁVISTNÉ TÁBORY MEZI TRUMPOVCI I MEZI PODPOROVATELI KAMALY HARRIS.

 

👉Jedni obviƈujĂ­ z ĂștokĆŻ Demokraty, druzĂ­ pro změnu naƙíkajĂ­, proč se atentĂĄt nepovedl a kdy konečně se někdo trefĂ­ a uspěje.

👉Nepokrytost nenĂĄvisti je pƙitom typickou rozbuĆĄkou pƙed kaĆŸdou občanskou vĂĄlkou.

👉Proto stejnĂ© procesy uĆŸ bÄ›ĆŸĂ­ i v Evropě.

 

đŸŸ„V ČESKU SE HLOUBÍ PƘÍKOPY MEZI SVINĚMI A HODNOTOVÝMI OBČANY.

 

👉Na Slovensku se hloubĂ­ rovnÄ›ĆŸ zĂĄkopy mezi voliči koalice Roberta Fica a voliči ProgresivnĂ­ho Slovenska.

 

👉Tady v Německu po poslednĂ­ch volbĂĄch v Sasku se spustila de facto organizovanĂĄ mediĂĄlnĂ­ vĂĄlka proti AfD, Sáƙe WagenknechtovĂ© a Die Linke, mĂ©dia hovoƙí o ohroĆŸenĂ­ demokracie po II. sv. vĂĄlce, prostě ĆĄtěpenĂ­ dosahuje maxima.

 

đŸŸ„LONDÝN ZAČÍNÁ CHYSTAT SVÉHO „TROCKÉHO” PRO UKRAJINU:

 

👉A do toho Ukrajina. Na Ukrajině je totiĆŸ jasně cĂ­tit pƙevrat.

V kaĆŸdĂ©m pƙípadě je toto slovo v poslednĂ­ch dnech slyĆĄet neustĂĄle. A vĆĄe začalo tĂ­m, ĆŸe se na nĂĄstupiĆĄti kyjevskĂ©ho nĂĄdraĆŸĂ­ nĂĄhle objevil penzionovanĂœ, ale nezapomenutĂœ generĂĄl Valerij ZĂĄluĆŸnĂœ.

👉ANO, PO SKORO TƘI ČTVRTĚ ROCE SE ZJEVIL NAĆœIVO.

👉Obejvil se tam 11. záƙí společně s americkĂœm ministrem zahraničí Antony Blinkenem a britskĂœm ministrem zahraničí Davidem Lammym.

 

👉O den později publikoval server Politico člĂĄnek s pƙíznačnĂœm nĂĄzvem: „ZelenskĂ©ho pƙevzetĂ­ moci je pro Ukrajinu ĆĄpatnĂ©â€œ.


Publikace si nĂĄhle a po 4 měsĂ­cĂ­ch konečně vĆĄimla skutečnosti, ĆŸe ZelenskĂœ zruĆĄil volby a pƙi personĂĄlnĂ­m rozhodovĂĄnĂ­ projevuje despocii a diktaturu. Jako „nezaslouĆŸeně uraĆŸená” byla nejprve zmĂ­něna dvě jmĂ©na – nedĂĄvno odvolanĂœ ĆĄĂ©f ukrajinskĂ©ho ministerstva zahraničí Dmytro Kuleba a bĂœvalĂœ ĆĄĂ©f AFU Valerij ZaluĆŸnĂœ.

 

👉Těm byla pƙipisována loajalita vƯči Západu.

 

👉PĂ­ĆĄe se to v člĂĄnku Politico bez obalu: „Kuleba i ZaluĆŸnĂœ byli obdivovĂĄni zĂĄpadnĂ­mi pƙedstaviteli a jejich odchod vyvolal určitĂ© obavy.”

A pak nĂĄsledovala upƙímnĂĄ chvĂĄla generĂĄla ZaluĆŸnĂ©ho ve vĂœsluĆŸbě, jehoĆŸ odvolĂĄnĂ­ publikace spojovala se ZelenskĂ©ho ĆŸĂĄrlivostĂ­ na popularitu potenciĂĄlnĂ­ho konkurenta v boji o moc.

 

👉ZELENSKÝ SE VYČERPAL A MĚL ODEJÍT. MĂ­sto toho ale uchvĂĄtil moc, pĂ­ĆĄĂ­ uĆŸ zĂĄpadnĂ­ mĂ©dia

A pak uĆŸ to jelo jednĂ­m ĆĄupem. Po americkĂ©m Politico vyĆĄly člĂĄnky v dalĆĄĂ­ch zĂĄpadnĂ­ch publikacĂ­ch a rovnÄ›ĆŸ komentáƙe frontovĂœch ukrajinskĂœch analytikĆŻ (obvykle těch, kteƙí z Ukrajiny uĆŸ dĂĄvno utekli) byly okamĆŸitě zaplaveny dvěma hlavnĂ­mi slovy: „ZaluĆŸnĂœâ€ a „puč”.

 

👉ItalskĂ© noviny Il Fatto Quotidiano zveƙejnily člĂĄnek s nĂĄzvem „ZelenskĂœ je postsovětskĂœ autokrat“.

 

👉DenĂ­k Washington Post zveƙejnil na titulnĂ­ straně velkĂœ člĂĄnek, v němĆŸ armĂĄda pƙímo hrozila vzpourou.

👉A tƙeĆĄničkou na dortu byl dalĆĄĂ­ člĂĄnek v Politico, kterĂœ pƙímo obviƈoval ZelenskĂ©ho z dobrodruĆŸnĂ©ho rozhodnutĂ­ napadnout Kurskou oblast a tvrdil, ĆŸe se ZaluĆŸnĂœ snaĆŸil svĂ©mu ĆĄĂ©fovi plĂĄn rozmluvit.


👉NynĂ­ ukrajinĆĄtĂ­ komentĂĄtoƙi diskutujĂ­ pouze o tom, zda je moĆŸnĂ© ZelenskĂ©ho odstranit silou a zda ZaluĆŸnĂœ zahĂĄjil svou kampaƈ. PƘESNĚJI ƘEČENO, ZDA BRITOVÉ ZAHÁJILI ZALUĆœNÉHO KAMPAƇ. V kaĆŸdĂ©m pƙípadě Mykyta Vasylenko, profesor KyjevskĂ©ho institutu ĆŸurnalistiky obviƈovanĂœÂ na Ukrajině z proruskĂœch narativĆŻ, ƙekl v polovině tĂœdne pro 1. kanĂĄl ruskĂ© televize jasně:

„Kdo se pƙipravuje na vĂœměnu vĆŻdce? Je to jednoznačně ZaluĆŸnĂœ.

DĆŻkazem toho je nejnovějĆĄĂ­ kniha â€žĆœeleznĂœ generĂĄl”, vydanĂĄ za anglickĂ© penĂ­ze v Anglii. TotiĆŸ takovĂĄ kniha obvykle vychĂĄzĂ­ pƙed volebnĂ­ kampanĂ­. Ale tady ĆŸĂĄdnĂĄ volebnĂ­ kampaƈ nebude. ArmĂĄda nerozumĂ­ slovu „volby”, proto je to armĂĄda. Změna mĆŻĆŸe nastat pouze silou“.

 

đŸŸ„PƘÍPRAVA ZALUĆœNÉHO V LONDÝNĚ PROBÍHÁ STEJNĚ JAKO PƘÍPRAVA LENINA A TROCKÉHO V LONDÝNĚ V ROCE 1917:

 

👉Tuto knihu nedĂĄvno pƙedstavila Ludmila DolgonovskĂĄ, bĂœvalĂĄ ZaluĆŸnĂ©ho poradkyně pro strategickou komunikaci. VyĆĄla pod nĂĄzvemÂ â€žĆœeleznĂœ generĂĄl. Lekce lidskosti“ a je zjevně nepƙikrĂĄĆĄlenĂœm PR generĂĄla ve vĂœsluĆŸbě a zĂĄroveƈ osobnĂ­m Ăștokem na ZelenskĂ©ho.

VĆĄe je v nĂ­ prostě prezentovĂĄno tak, jako by za vĆĄemi „sprĂĄvnĂœmi” rozhodnutĂ­mi v prvnĂ­ch měsĂ­cĂ­ch po spuĆĄtěnĂ­ strategickĂœch obrannĂœch operacĂ­ stĂĄl vrchnĂ­ velitel AFU ZaluĆŸnĂœ.

 

👉A ZA VĆ EMI CHYBAMI A NEÚSPĚCHY VRCHNÍ VELITEL A DNES JIĆœ DE FACTO BÝVALÝ PREZIDENT ZELENSKÝ.

👉👉👉A pokud Vasylenko nelĆŸe o tom, ĆŸe za vznikem knihy stojĂ­ „anglickĂ© penĂ­ze“, pak se naskĂœtĂĄ zvlĂĄĆĄtnĂ­ obrĂĄzek: britskĂ© zdroje prosazujĂ­cĂ­ ZaluĆŸnĂ©ho nakonec zničí ZelenskĂ©ho a pak v „ZAPEČETĚNÉM VAGONU” pƙivezou na Ukrajinu „velkĂ©ho vĂ­těznĂ©ho generĂĄla, kterĂœ zachrĂĄnil nĂĄrod navzdory neschopnĂ©mu politickĂ©mu vedení“.


👉Pƙipomeneme-li si pĆŻvod slovnĂ­ho spojenĂ­ „ZAPEČETĚNÝ VĆźZ“, pak se nabĂ­zejĂ­ i kuriĂłznĂ­ paralely. BritskĂœ tisk a politici tak nazĂœvali německou operaci, jejĂ­mĆŸ cĂ­lem bylo pƙevĂ©zt Lenina a dalĆĄĂ­ vĂœznamnĂ© osobnosti sociĂĄlnědemokratickĂ©ho hnutĂ­ v exilu z Evropy do Ruska na jaƙe 1917.

 

👉Prostě LondĂœn je znovu u toho a znovu se snaĆŸĂ­ v ruskĂ© sfĂ©Ć™e vlivu dosadit k moci na Ukrajině svĂ©ho vybranĂ©ho ukrajinskĂ©ho kĂĄdra, v tomto pƙípadě ZaluĆŸnĂ©ho.

 

đŸŸ„TROCKÝ 2.0 A MAJETKY LONDÝNSKÝCH A MOSKEVSKÝCH KANCELÁƘÍ NA UKRAJINĚ

 

👉Opět jde o proces toho samĂ©ho Domu Sion, kterĂœ v roce 1917 zafinancoval cestu Vladimira Uljanova a Leonida TrockĂ©ho (vlastnĂ­m jmĂ©nem Leiba Bronstein) do Ruska, aby tam provedli puč.

👉LondĂœn podle vĆĄeho plĂĄnuje to samĂ© se ZaluĆŸnĂœm, aby provedl puč proti ZelenskĂ©mu. 👉Na to mĆŻĆŸe ZelenskĂœ a jeho podporovatelĂ© reagovat vojenskou eskalacĂ­ s Ruskem. KdyĆŸ se totiĆŸ Rusko dostane do vĂĄlky s NATO, nebude na Ukrajině na nějakĂœ puč čas a prostor. V tom okamĆŸiku bude mĂ­t LondĂœn a celĂĄ Evropa Ășplně jinĂ© problĂ©my!!!!!

 

👉MinimĂĄlně ale jde o dĆŻkaz, ĆŸe DĆŻm Sion z LondĂœna pƙiznal porĂĄĆŸku, ĆŸe MOSKEVSKÉ KANCELÁƘE NELZE PORAZIT NA UKRAJINĚ, a tohle je pouze snaha o vĂĄlečnou koncovku a ZACHRÁNĚNÍ ROTHSCHILDOVÝCH INVESTIC NA UKRAJINĚ.

👉JenĆŸe zastavit vĂĄlku bude znamenat konec systĂ©mu Pax Americana.

👉DOJDE NA ODPIS USA V EVROPĚ. A to mĆŻĆŸe dokonce Domu Sion vyhovovat.

 

đŸŸ„POKUD JDE TOTIĆœ O UKRAJINU, TAM SI NÁROKUJÍ SVÉ MAJETKY PƘEDEVƠÍM IZRAELCI A LONDÝN. Tedy světovĂ­ sionistĂ©.

 

đŸŸ„AMERICKÉ INVESTICE TAM JSOU DE FACTO JAKO CIZÍ ELEMENT.

 

đŸŸ„PROTO ESKALACE VÁLKY V EU PARLAMENTU JDE NA RUKU SYSTÉMU PAX AMERICANA, NE NEZBYTNĚ LONDÝNU, I KDYĆœ ÚSPĚCH RAKETOVÝCH ÚDERĆź PROTI RUSKU BY DĆźM SION UVÍTAL ZE VĆ EHO NEJVÍC.

 

đŸŸ„O TO JE SITUACE OKOLO UKRAJINY NEBEZPEČNĚJƠÍ.

 

-VK-Ć Ă©fredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/evropsky-parlament-odhlasoval-usneseni-vyzyvajici-zeme-eu-ke-zruseni-vsech-zbranovych-omezeni-pro-ukrajinu-vcetne-raket-dlouheho-doletu/

 

 

📌26. záƙí 2024: ☝ KRUTÁ PRAVDA O EURÓPSKEJ ÚNII – NA PLNÉ ÚSTA:

 

„Nemal som nejakĂ© veÄŸkĂ© ilĂșzie o EurĂłpskom parlamente, ale mĂŽĆŸem potvrdiĆ„, ĆŸe to je čistĂĄ pakĂĄreƈ. To mĂĄte 720 ÄŸudĂ­, z ktorĂœch sa asi 500 zaujĂ­ma o činnosĆ„ Parlamentu, zvyĆĄnĂœch 200 ani nechodĂ­ na hlasovanie pomaly, a z tĂœch 500 ÄŸudĂ­ mĂĄte akoĆŸe asi 400, alebo 350 tak extrĂ©mistickĂœch slniečkarov, progresivistov a rusofobov, ĆŸe to naozaj na Slovensku je len slabĂœ odvar toho. Keď počĂșvate tie prejavy a tie rezolĂșcie, ktorĂ© primajĂș. PrvĂĄ vec ako EurĂłpsky parlament vĂŽbec rokoval a prijal, bola rezolĂșcia proti Rusku, eĆĄte v lete. PrvĂ©, čo museli spraviĆ„ bolo, ĆŸe poďme poraziĆ„ Rusko, poďme s nĂ­m viesĆ„ vojnu, musĂ­m ich zničiĆ„, toto bola prvĂĄ rezolĂșcia. My samozrejme prvĂ­ kričíme a hlasujeme proti tĂœmto hlĂșpostiam, ale tam je takĂĄ ĆĄialenĂĄ hystĂ©ria, ĆŸe uĆŸ začínam rozumieĆ„ aj tej atmosfĂ©re, ktorĂĄ bola niekedy v Nemecku v roku 1941, keď iĆĄli napadnĂșĆ„ Rusko. To je to istĂ©. To je ako za Hitlera. Tam nie je rozdiel. Oni sĂș ĆĄovinistickĂ­, oni sĂș imperialistickĂ­, oni sĂș doslova rasistickĂ­ voči Rusku, čiĆŸe faĆĄisti a ak to bude takto pokračovaĆ„, ja sa len jednou vecou uspokojujem, a to je len poznĂĄmka v tomto vstupe. On je ten EurĂłpsky parlament je tak mocensky bezvĂœznamnĂœ. On nemĂĄ ani legislatĂ­vnu prĂĄvomoc. On je tam v podstate takĂĄ trpenĂĄ inĆĄtitĂșcia, ktorĂĄ nemĂĄ ĆŸiadnu vĂĄhu. Preto tĂ­to jednotlivĂ­ poslanci a tieto frakcie, hlavne tĂ­to liberĂĄli, konzervatĂ­vci a socialisti. Oni majĂș pocit, ĆŸe ak nespravia niečo radikĂĄlne a extrĂ©mne, tak si ich nikto nevĆĄimne. TakĆŸe oni potom do tĂœch rezolĂșcii dajĂș Ășplne, ale Ășplne vĆĄetky sprostosti. Ako teraz naprĂ­klad. Poďme pouĆŸĂ­vaĆ„ zĂĄpadnĂ© zbrane dlhĂ©ho doletu, aby sme Ăștočili na RuskĂ© Ășzemie. TakĂșto vec si nelajzne ani AmerickĂœ prezident, aby to urobil, ale toto nejakĂ­ tajtrlĂ­ci v EurĂłpskom parlamente, o ktorĂœch nikto nevie, nemajĂș ĆŸiadnu zodpovednosĆ„, nevedia nič o reĂĄlnej politike, tak si mĂŽĆŸu napĂ­saĆ„ čokoÄŸvek do tĂœch svojich rezolĂșcii a tak to potom aj vyzerĂĄ. Len aby sa nejak zviditeÄŸnili. A sĂș smieĆĄni a trĂĄpni, aby doslova pĂŽsobili ako extrĂ©mistickĂĄ bunka. Ani nerozhodujĂș samotnĂ­ komisĂĄri, lebo takĂĄ ta vlĂĄda EurĂłpskej Ășnie, je vlastne EurĂłpska komisia. KomisĂĄri sĂș len v rukĂĄch technokratov. Tam ti vysokĂ­ komisĂĄri. Tam tĂ­ vysokĂ­ ĂșradnĂ­ci, ktorĂ­ sĂș tam uĆŸ 30 rokov, ktorĂ­ zarĂĄbajĂș 30.000 mesačne, tĂ­ rozhodujĂș o vĆĄetkom. To je doslova neoliberĂĄlna technokracia, čo dnes funguje v EurĂłpskej Ășnii a ten EurĂłpsky parlament je len figovĂœ list, aby sa tu predstierala ako takĂĄ demokracia. Poviem to veÄŸmi odvĂĄĆŸne, čo sme sa smiali i s Kaliƈåkom, po prvĂœch tĂœĆŸdƈoch v Parlamente, myslĂ­m si, ĆŸe  ten zĂĄkladnĂœ program, inak program by mal byĆ„ do budĂșcnosti, ĆŸe tuto inĆĄtitĂșciu mĂŽĆŸe pokojne zruĆĄiĆ„ a vĂŽbec nič by sa nestalo. Absolutne nič by sa nestalo. NevadĂ­, pokiaÄŸ niekto kradne, nevadĂ­, pokiaÄŸ niekto robĂ­ korupciu, nevadĂ­ im Ć imečka, nevadĂ­ im progresivita. PokiaÄŸ sĂș to bastardi, ako kedysi povedal myslĂ­, ĆŸe Nikson o jednom diktĂĄtorovi v Paname, „je to sĂ­ce bastard, ale je to nĂĄĆĄ bastard“. A toto je pre nich kÄŸĂșčovĂ©. PokiaÄŸ slĂșĆŸite korporĂĄciam, bankĂĄm, zbrojovkĂĄm a Amerike a vediete vojnu proti Rusku a ĂștočiĆ„ proti vĆĄetkĂœm vlastencom a ğavicovĂœm silĂĄ, ktorĂ­ chcĂș troĆĄku transformovaĆ„ tento systĂ©m, tak vtedy mĂŽĆŸete robiĆ„ čo chcete. MĂŽĆŸete kradnĂșĆ„, mĂŽĆŸete zabĂ­jaĆ„… Zoberte si ako kryl EurĂłpsky parlament, ako kryla EurĂłpska komisia vĆĄetky tie sviƈačiny, ktorĂ© u pĂĄchal Matovič, HĂ©ger a Ódor v čase temna, počas Covidovej Ă©ry, potom počas akoĆŸe mali vojnu v polĂ­cii, kedy prenasledovali, ničili ÄŸudĂ­, zatvĂĄrali nĂĄs ako opozĂ­ciu, kriminalizovali nĂĄs, perzekuovali a v Bruselu tlieskali. Dnes odvolĂĄte predsedu vlĂĄdy, čo je Ășplne legitimnĂ© v kaĆŸdom politickom procese a oni z toho robia humbuk, čo sa tak straĆĄnĂ© stalo. Kde boli, keď tam zomrel vo vĂ€zbe Milan LučanskĂœ, keď zomrel  advokĂĄt Krivočeno, kde boli, keď chceli zavrieĆ„ RĂłberta Fica do vĂ€zby za tlačovky a podobne, Nikde…..

https://t.me/to_je_nas_svet/29447  👈

 

 

📌27. záƙí 2024: âšĄïž VLADIMIR ZELENSKYJ SE V BÍLÉM DOMĚ SETKAL S PREZIDENTEM USA JOEM BIDENEM.

AmerickĂœ prezident oznĂĄmil novĂœ balíček vojenskĂ© pomoci v hodnotě 2,4 miliardy dolarĆŻ.

Washington pƙevede Ukrajině vĆĄechny finančnĂ­ prostƙedky, kterĂ© jĂ­ vyčlenil Kongres, do konce letoĆĄnĂ­ho roku.

V nejbliĆŸĆĄĂ­ době se mĂĄ uskutečnit setkĂĄnĂ­ ZelenskĂ©ho s viceprezidentkou Kamalou Harrisovou.

((To je trio na pohledĂĄnĂ­, opravdu!!! đŸ˜‚đŸ€ŁđŸ˜†))

https://t.me/to_je_nas_svet/29445

 

 

📌26. záƙí 2024, 18:07: JAPONSKO OZNÁMILO ROZSÁHLÉ CVIČENÍ SE SPOJENÝMI STÁTY ZA ÚČASTI 45 TISÍC VOJÁKƼ:

 

SpojenĂ© stĂĄty a Japonsko uspoƙádajĂ­ velkĂ© vojenskĂ© cvičenĂ­, kterĂ© bylo nazvĂĄno Keen Sword-25, bude se ho Ășčastnit 45 tisĂ­c vojĂĄkĆŻ, bude se konat po dobu 10 dnĆŻ od 23. ƙíjna, uvedlo ministerstvo obrany asijskĂ© země.

 

PlĂĄnuje se, ĆŸe během vĂœcviku bojovĂœch operacĂ­ budou vyuĆŸĂ­vĂĄny americkĂ© vojenskĂ© zĂĄkladny a civilnĂ­ letiĆĄtě a pƙístavy, a prohlĂĄĆĄenĂ­ neƙíkĂĄ, o jakĂĄ konkrĂ©tnĂ­ zaƙízenĂ­ se bude jednat. Jak poznamenala RIA Novosti, podle rozhodnutĂ­ japonskĂ© vlĂĄdy mĆŻĆŸeme hovoƙit o 28 infrastrukturnĂ­ch zaƙízenĂ­ch.

 

JaponskĂĄ televize NHK poznamenala, ĆŸe budou vyuĆŸita letiĆĄtě Kumamoto, Nagasaki, Kita-KjĂșĆĄĂș, Tomakomai, KuĆĄiro a IĆĄigaki. Tam budou armĂĄdy obou zemĂ­ provĂĄdět leteckĂœ vĂœcvik, pƙepravu personĂĄlu, dodĂĄvky raněnĂœch a doplƈovĂĄnĂ­ paliva lodĂ­m.

 

CvičenĂ­ se zĂșčastnĂ­ 30 lodĂ­, 250 letadel, 33 tisĂ­c zaměstnancĆŻ z Japonska, dĂĄle 12 tisĂ­c vojenskĂœch, 10 lodĂ­ a 120 letadel ze SpojenĂœch stĂĄtĆŻ.

 

https://www.vesti.ru/article/4164011

 

 

📌26. záƙí 2024, 17:23, TRUMP: UKRAJINA BY BYLA V BEZPEČÍ, POKUD BY SOUHLASILA S JAKOUKOLI DOHODOU:

 

Ukrajina musela souhlasit s jakoukoli mĂ­rovou dohodou o ukončenĂ­ konfliktu. Tento nĂĄzor vyjĂĄdƙil i americkĂœ prezidentskĂœ kandidĂĄt Donald Trump.

 

„Kdyby souhlasili i se ĆĄpatnou dohodou, pak by vĆĄechno bylo mnohem lepĆĄĂ­,“ citovala politička agentura AP.

 

Podle Trumpa by Ukrajinci dali mĂĄlo – a vĆĄichni by byli v bezpečí. NynĂ­ nemĂĄ smysl s Ukrajinou jednat, protoĆŸe ta uĆŸ byla zničena.

 

JiĆŸ dƙíve vyĆĄlo najevo, ĆŸe setkĂĄnĂ­ s ukrajinskĂœm prezidentem Volodymyrem ZelenskĂœm nenĂ­ v plĂĄnech americkĂ©ho prezidentskĂ©ho kandidĂĄta z ƙad republikĂĄnĆŻ.

 

https://www.vesti.ru/article/4163965

 

 

📌26. záƙí 2024, 17:32, ČIĆœOV: AMERICKÉ POLITICKÉ KALKULACE SE SKRÝVAJÍ ZA ROZHOVORY O JADERNÉM ODSTRAĆ ENÍ:

 

Washington chce obnovit jednĂĄnĂ­ o jadernĂ©m odzbrojenĂ­ a neơíƙenĂ­ jadernĂœch zbranĂ­, ale zĂĄroveƈ se vyhnout dialogu o zruĆĄenĂ­ sankcĂ­ proti RuskĂ© federaci a ukončenĂ­ rusofobnĂ­ politiky ZĂĄpadu. Uvedl to prvnĂ­ mĂ­stopƙedseda VĂœboru Rady federace pro obranu a bezpečnost Vladimir ČiĆŸov ve vysĂ­lĂĄnĂ­ televiznĂ­ho kanĂĄlu Russia 24, kdyĆŸ odpovĂ­dal na otĂĄzku o dĆŻvodech obnovenĂ­ jednĂĄnĂ­ o jadernĂ©m odstraĆĄenĂ­ ze strany SpojenĂœch stĂĄtĆŻ.

 

„NenĂ­ to poprvĂ©, co byla tato slova slyĆĄena. Za poslednĂ­ 2 roky, v obdobĂ­ speciĂĄlnĂ­ vojenskĂ© operace, jsem jiĆŸ několikrĂĄt slyĆĄel podobnĂĄ prohlĂĄĆĄenĂ­ z Washingtonu. OtĂĄzkou je proč?

 

TĂ­m, ĆŸe to navrhujĂ­, chtějĂ­ AmeričanĂ© diskutovat pouze o jednom aspektu mnohostrannĂœch vztahĆŻ mezi naĆĄimi zeměmi, kterĂ© jsou obecně v kritickĂ© fĂĄzi. ChtějĂ­ mluvit o snĂ­ĆŸenĂ­ strategickĂœch jadernĂœch zbranĂ­, ale nechtějĂ­ zruĆĄit sankce, zastavit rusofobnĂ­ politiku,“ ƙekl.

 

Podle ČiĆŸova je takovĂœ pƙístup ze strany americkĂœch ĂșƙadĆŻ „nelogickĂœ a skrĂœvĂĄ za sebou politickĂ© kalkulace“.

 

„V prvnĂ­ ƙadě se očekĂĄvĂĄ, ĆŸe ruskĂĄ strana odmĂ­tne, pak nĂĄs budou znovu obviƈovat ze vĆĄech smrtelnĂœch hƙíchĆŻ,“ vysvětlil ruskĂœ stĂĄlĂœ zĂĄstupce.

 

ČiĆŸov takĂ© poznamenal, ĆŸe Rusko bude pƙipraveno jednat se SpojenĂœmi stĂĄty o jadernĂ©m odstraĆĄenĂ­, jakmile se změnĂ­ vektor vztahĆŻ mezi Moskvou a Washingtonem.

 

https://www.vesti.ru/article/4163941

 

 

📌26. záƙí 2024, 19:55, LAVROV: TERMÍN „DENUKLEARIZACE“ VE VZTAHU K KLDR ZTRATIL VEĆ KERÝ VÝZNAM:

 

Postoj KLDR k jadernĂ©mu protiraketovĂ©mu ĆĄtĂ­tu jako zĂĄkladu bezpečnosti země na pozadĂ­ hromaděnĂ­ sil SpojenĂœch stĂĄtĆŻ a jejich spojencĆŻ v Asii je Rusku jasnĂœ, takĆŸe otĂĄzka „denuklearizace“ SevernĂ­ Koreje je pro Moskvu uzavƙena. ProhlĂĄsil to ruskĂœ ministr zahraničí Sergej Lavrov.

 

„Za těchto podmĂ­nek dokonce i samotnĂœ termĂ­n „denuklearizace“ ve vztahu k KLDR ztratil veĆĄkerĂœ vĂœznam. Tato zĂĄleĆŸitost je pro nĂĄs uzavƙena,“ cituje ho webovĂĄ strĂĄnka ruskĂ©ho diplomatickĂ©ho oddělenĂ­.

 

Lavrov poznamenal, ĆŸe Moskva chĂĄpe principiĂĄlnĂ­ postoj Pchjongjangu, kterĂœ je zaloĆŸen na skutečnosti, ĆŸe zĂĄkladem pro zajiĆĄtěnĂ­ nezĂĄvislosti a bezpečnosti SevernĂ­ Koreje je jadernĂœ protiraketovĂœ ĆĄtĂ­t a dalĆĄĂ­ sebeobrannĂĄ opatƙenĂ­.

 

RuskĂœ ministr zahraničí takĂ© poznamenal, ĆŸe SpojenĂ© stĂĄty s podporou spojencĆŻ, pƙedevĆĄĂ­m JiĆŸnĂ­ Koreje, rozmisĆ„ujĂ­ v regionu prvky vojensko-strategickĂ© infrastruktury a aktivně tam vyuĆŸĂ­vajĂ­ systĂ©my souvisejĂ­cĂ­ s nosiči jadernĂœch zbranĂ­. To vĆĄe pƙedstavuje skutečnou a extrĂ©mně vĂĄĆŸnou hrozbu pro regionĂĄlnĂ­ bezpečnost, zdĆŻraznil ĆĄĂ©f ruskĂ© diplomacie.

 

https://www.vesti.ru/article/4164143

 

 

📌26. záƙí 2024, 17:31, BLINKEN: ZMĚNA RUSKÉ JADERNÉ DOKTRÍNY JE NEZODPOVĚDNÁ:

 

Rusko se podle americkĂ©ho ministra zahraničí Anthonyho Blinkena chovĂĄ nezodpovědně, kdyĆŸ měnĂ­ svou jadernou doktrĂ­nu. ZvlĂĄĆĄtě nynĂ­, kdy se konĂĄ ValnĂ© shromĂĄĆŸděnĂ­ OSN, aby diskutovalo o krizĂ­ch.

 

AmerickĂœ diplomat se takĂ© domnĂ­vĂĄ, ĆŸe Rusko nepƙizpĆŻsobuje svou doktrĂ­nu včas, hlĂĄsĂ­ Reuters.

 

Pƙipomeƈme, ĆŸe 25. záƙí na zasedĂĄnĂ­ Rady bezpečnosti RuskĂ© federace Vladimir Putin oznĂĄmil aktualizaci ruskĂ© jadernĂ© doktrĂ­ny.

 

ZĂĄkladem pro pouĆŸitĂ­ ruskĂœch jadernĂœch zbranĂ­ bude mimo jinĂ© masivnĂ­ let strategickĂœch a taktickĂœch letadel, dronĆŻ a stƙel s plochou drĂĄhou letu směrem k RuskĂ© federaci.

 

NavĂ­c si Rusko vyhrazuje prĂĄvo pouĆŸĂ­t zbraně hromadnĂ©ho ničenĂ­ proti nejadernĂ©mu stĂĄtu, pokud je podporovĂĄn zemĂ­ s jadernĂœmi zbraněmi.

 

https://www.vesti.ru/article/4163985

 

📌26. záƙí 2024, 20:17: CENTRÁLNÍ BANKA NAƠLA NOVÝ ZPƼSOB, JAK CHRÁNIT RUSY PƘED PODVODNÍKY:

 

Ć Ă©fka centrĂĄlnĂ­ banky Elvira Nabiullina hovoƙila o novĂ©m zpĆŻsobu ochrany RusĆŻ pƙed finančnĂ­mi podvodnĂ­ky.

 

Podle nĂ­ se navrhuje zavĂ©st pƙechodnĂ© obdobĂ­ pƙi poskytovĂĄnĂ­ retailovĂœch ĂșvěrĆŻ. U pĆŻjček od 50 do 200 tisĂ­c rublĆŻ mĆŻĆŸe bĂœt lhĆŻta na rozmyĆĄlenou aĆŸ čtyƙi hodiny. U větĆĄĂ­ch pĆŻjček to mohou bĂœt dva dny.

 

„NaĆĄi podvodnĂ­ci jsou vynalĂ©zavĂ­, tyto znaky podvodu by měly bĂœt stĂĄle chĂĄpĂĄny jako znaky, takĆŸe se domnĂ­vĂĄme, ĆŸe je nutnĂ© je zavĂĄdět standardně,“ cituje Interfax Nabiullinuta.

 

Ć Ă©f centrĂĄlnĂ­ banky jiĆŸ dƙíve uvedl, ĆŸe se vyvĂ­jĂ­ funkce, kterĂĄ bude informovat občany o registraci pĆŻjčky pro ně prostƙednictvĂ­m portĂĄlu stĂĄtnĂ­ch sluĆŸeb.

 

Kromě toho, podle Nabiulliny, se za Ășčelem boje proti podvodnĂ­kĆŻm navrhuje prĂĄvně uloĆŸit bankĂĄm, aby neprodleně pƙedĂĄvaly data ĂșvěrovĂœm registrĆŻm.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4164175

 

 

📌26. záƙí 2024, 21:59, BÍLÝ DƼM: ZELENSKÉHO NÁVƠTĚVU V PENSYLVÁNII INICIOVAL KYJEV, NE WASHINGTON:

 

TiskovĂĄ tajemnice BĂ­lĂ©ho domu Karine Jean-PierreovĂĄ objasnila situaci s nĂĄvĆĄtěvou Volodymyra ZelenskĂ©ho v elektrĂĄrně v PensylvĂĄnii. Podle nĂ­ byla nĂĄvĆĄtěva iniciovĂĄna Kyjevem, nikoli Washingtonem.

 

„Ukrajinci poĆŸĂĄdali o nĂĄvĆĄtěvu zĂĄvodu, kde pracujĂ­ američtĂ­ dělnĂ­ci a vyrĂĄbějĂ­ kritickĂ© komponenty pro ukrajinskou armĂĄdu… PƙiĆĄlo to od nich, ne od nĂĄs,“ ƙekla.

 

SpojenĂ© stĂĄty se zajĂ­majĂ­ o zdroj financovĂĄnĂ­ ZelenskĂ©ho cesty do muničnĂ­ho zĂĄvodu v PensylvĂĄnii. VyĆĄetƙovĂĄnĂ­ tĂ©to zĂĄleĆŸitosti bylo zahĂĄjeno VĂœborem pro dohled dolnĂ­ komory Kongresu USA.

 

Později ĆĄĂ©f zahraničnĂ­ho vĂœboru NejvyĆĄĆĄĂ­ rady Oleksandr MereĆŸko ƙekl, ĆŸe nĂĄvĆĄtěva prezidenta Ukrajiny ve městě Scranton v PensylvĂĄnii v tovĂĄrně na dělostƙeleckou munici byla chybou.

 

https://www.vesti.ru/article/4164271

 

 

📌26. záƙí 2024, 20:49, BANKINGNEWS: KROMĚ JADERNÉ BOMBY MÁ PUTIN „OTCE VĆ ECH BOMB„:

 

Moskva mĂĄ „otce vĆĄech bomb“ (FOAB) – jednĂĄ se o nejsilnějĆĄĂ­ nejadernou bombu vytvoƙenou v zemi. JejĂ­ ničivĂĄ sĂ­la je srovnatelnĂĄ s jadernĂœmi zbraněmi, pĂ­ĆĄe ƙeckĂœ web Bankingnews.

 

FOAB je zmĂ­něn v člĂĄnku o ruskĂ© jadernĂ© doktrĂ­ně, jejĂ­ĆŸ změnu oznĂĄmil prezident Vladimir Putin den pƙedtĂ­m. Podle autorĆŻ materiĂĄlu hlava stĂĄtu aktualizacĂ­ dokumentu demonstrovala odhodlĂĄnĂ­ a varovĂĄnĂ­ ZĂĄpadu.

 

V publikaci jsou takĂ© uvedeny typy zbranĂ­, kterĂ© RuskĂĄ federace vlastnĂ­, včetně FOAB. „Jeho Ășder je stejně smrtĂ­cĂ­ jako jadernĂ© zbraně,“ uvĂĄdĂ­ člĂĄnek. Pokud jde o projev ruskĂ©ho vĆŻdce, novináƙi jej označili za „poslednĂ­ varovĂĄnĂ­“ pro ZĂĄpad.

 

Dne 25. záƙí uspoƙádal ruskĂœ prezident Vladimir Putin zasedĂĄnĂ­ stĂĄlĂ©ho zasedĂĄnĂ­ Rady bezpečnosti RuskĂ© federace o jadernĂ©m odstraĆĄenĂ­, kde oznĂĄmil změny jadernĂ© doktrĂ­ny země.

 

https://www.vesti.ru/article/4164161

 

 

📌26. záƙí 2024, 22:38: VƼDCE AFD VOLÁ PO OBNOVĚ TEPEN NORD STREAMS NĚMECKÉHO PRƼMYSLU:

 

ExportnĂ­ plynovody Nord Stream a Nord Stream 2 je tƙeba obnovit a zajistit jejich bezpečnost, uvedl na sociĂĄlnĂ­ sĂ­ti X Tino Krupalla, spolupƙedseda pravicovĂ© strany Alternativa pro Německo.

 

„Tepna německĂ©ho prĆŻmyslu byla pƙetnuta. NaĆĄe frakce ve SpolkovĂ©m sněmu poĆŸaduje vyĆĄetƙenĂ­ a potrestĂĄnĂ­ vĆĄech, kteƙí jsou za to zodpovědnĂ­,“ napsal Krupalla.

 

SabotĂĄĆŸ plynovodĆŻ Nord Stream a Nord Stream 2 byla provedena 26. záƙí 2022.

Německo, Ć vĂ©dsko a DĂĄnsko poznamenaly, ĆŸe mohlo jĂ­t o Ășmyslnou explozi. Provozovatel plynovodu Nord Stream společnost Nord Stream AG informoval, ĆŸe nĂĄsledky zničenĂ­ plynovodĆŻ jsou značnĂ© a dobu obnovy nelze odhadnout. NejvyĆĄĆĄĂ­ stĂĄtnĂ­ zastupitelstvĂ­ RuskĂ© federace zahĂĄjilo ƙízenĂ­ o mezinĂĄrodnĂ­m teroristickĂ©m činu.

 

Dne 26. záƙí 2024 ruskĂĄ zahraničnĂ­ zpravodajskĂĄ sluĆŸba oznĂĄmila, ĆŸe zĂĄpadnĂ­ mediĂĄlnĂ­ verze ukrajinskĂ© stopy pƙi sabotĂĄĆŸi Nord Stream a Nord Stream 2 neobstojĂ­ pƙed kritikou. SluĆŸba se domnĂ­vĂĄ, ĆŸe VelkĂĄ BritĂĄnie a SpojenĂ© stĂĄty se zĂĄměrně snaĆŸĂ­ skrĂœt skutečnĂ© cĂ­le a organizĂĄtory vĂœbuchu tĂ­m, ĆŸe spustily dezinformačnĂ­ kampaƈ.

 

Německo jiĆŸ dƙíve odmĂ­tlo zveƙejnit podrobnosti o sabotĂĄĆŸi na Nord Streams.

 

https://www.vesti.ru/article/4164318

 

 

📌27. záƙí 2024, 00:38, WSJ: JADERNÁ PONORKA SE POTOPILA V ČÍNĚ:

 

Koncem května a začátkem června se nejnovějĆĄĂ­ jadernĂĄ ponorka potopila v loděnici poblĂ­ĆŸ čínskĂ©ho města Wu-chan, uvedly The Wall Street Journal (WSJ) a Reuters.

 

MluvĂ­me o ponorce tƙídy Zhou, jednĂĄ se o prvnĂ­ ponorku tohoto typu. Ponorka byla postavena společnostĂ­ China State Shipbuilding Corp. v loděnici Wua-chang.                   Ponorka byla naposledy viděna na molu na ƙece Jang-c‘-Ć„iang na konci května. V červnu dorazily na mĂ­sto potopenĂ­ ponorky jeƙáby, aby ji vyzvedly ze dna ƙeky, jak dokazujĂ­ satelitnĂ­ snĂ­mky z Planet Labs.

 

NenĂ­ znĂĄmo, zda ponorka vezla jadernĂ© palivo a zda doĆĄlo k obětem. South China Morning Post s odvolĂĄnĂ­m na člĂĄnek v čínskĂ©m vojenskĂ©m časopise Ordnance Industry Science Technology uvedl, ĆŸe čínskĂ© nĂĄmoƙnictvo mĂĄ dvě ponorky s balistickĂœmi jadernĂœmi raketami. Jedna ponorka byla spatƙena v TchajwanskĂ©m prĆŻlivu v červnu.

 

https://www.vesti.ru/article/4164359

 

 

📌26. záƙí 2024, 21:49, MIROSHNIK: UKRAJINĆ TÍ OZBROJENCI STƘÍLEJÍ RUSY, PROTOĆœE JSOU TO „PODLIDÉ„:

 

UkrajinskĂĄ armĂĄda ostƙeluje civilnĂ­ obyvatelstvo, protoĆŸe do jejich myslĂ­ byla zavedena technologie rozpoznĂĄvĂĄnĂ­ lidĂ­ jako podlidĂ­, nedokonalĂœch lidĂ­. OznĂĄmil to velvyslanec ruskĂ©ho ministerstva zahraničí Rodion Miroshnik ve vysĂ­lĂĄnĂ­ televiznĂ­ho kanĂĄlu Russia 24.

 

„Jsou to vědomĂ© akce… Technologie rozpoznĂĄvĂĄnĂ­ lidĂ­ (RusovĂ© – pozn. red.) jako podlidĂ­, tedy nedokonalĂœch lidĂ­, byla plně implementovĂĄna.

A vedlo to k tomu, ĆŸe ukrajinĆĄtĂ­ ozbrojenci byli pƙipraveni stƙílet, loupit, zabĂ­jet, znĂĄsilƈovat civilnĂ­ obyvatelstvo,“ ƙekl.

 

Diplomat upozornil na skutečnost, ĆŸe ozbrojenĂ© sĂ­ly Ukrajiny nejprve „cvičily na obyvatelĂ­ch Donbasu, Novoruska a Krymu a nynĂ­ ukazujĂ­ svĂ© Ășspěchy v KurskĂ© oblasti“.

 

https://www.vesti.ru/article/4164287

 

 

📌26. záƙí 2024, 21:50: BÍLÝ DƼM NEČEKÁ NA OZNÁMENÍ O ÚTOCÍCH HLUBOKO V RUSKÉ FEDERACI PO SETKÁNÍ BIDENA A ZELENSKÉHO:

 

TiskovĂĄ tajemnice BĂ­lĂ©ho domu Karine Jean-PierreovĂĄ uvedla, ĆŸe po setkĂĄnĂ­ americkĂ©ho prezidenta Joea Bidena s vĆŻdcem kyjevskĂ©ho reĆŸimu Volodymyrem ZelenskĂœm nelze očekĂĄvat oznĂĄmenĂ­ o ĂștocĂ­ch hluboko do RuskĂ© federace americkĂœmi zbraněmi.

 

„OčekĂĄvĂĄm, ĆŸe se o tomto tĂ©matu bude diskutovat, ale neočekĂĄval bych ĆŸĂĄdnĂĄ novĂĄ oznĂĄmenĂ­ v tĂ©to zĂĄleĆŸitosti,“ citovala agentura TASS Jeana-Pierra.

 

UkrajinskĂœ prezident Volodymyr Zelenskyj jiĆŸ dƙíve opakovaně apeloval na SpojenĂ© stĂĄty s ĆŸĂĄdostĂ­, aby umoĆŸnily Ășdery na Ruskou federaci zbraněmi dlouhĂ©ho doletu.

 

Dne 25. záƙí Putin uspoƙádal zasedĂĄnĂ­ Rady bezpečnosti RuskĂ© federace, během kterĂ©ho oznĂĄmil rozơíƙenĂ­ seznamu hrozeb, proti kterĂœm lze pouĆŸĂ­t jadernĂ© zbraně.

 

Podle ruskĂ©ho vĆŻdce bude naĆĄe země provĂĄdět jadernĂĄ odstraĆĄujĂ­cĂ­ opatƙenĂ­ v pƙípadě agrese ze strany nejadernĂ©ho stĂĄtu za Ășčasti nebo podpory jadernĂ©ho stĂĄtu.

 

https://www.vesti.ru/article/4164270

 

 

📌27. záƙí 2024, 01:52: TRUMP SE SETKÁ SE ZELENSKÝM:

 

BĂœvalĂœ americkĂœ prezident, americkĂœ republikĂĄnskĂœ prezidentskĂœ kandidĂĄt Donald Trump se setkĂĄ s Volodymyrem ZelenskĂœm v Trump Tower v New Yorku.

 

Trump obdrĆŸel dopis od ZelenskĂ©ho s ĆŸĂĄdostĂ­ o schĆŻzku, zatĂ­mco Zelenskyj nazval Trumpa „DRAHÝM DONALDEM“ 😂. Časopis Time uvedl, ĆŸe Zelenskij nesouhlasil se setkĂĄnĂ­m s Trumpem v rezidenci Mar-a-Lago, protoĆŸe takovĂœ krok by mohl bĂœt vnĂ­mĂĄn jako vyjĂĄdƙenĂ­ podpory Trumpově kandidatuƙe.

 

Zelenskyj zahĂĄjil svou nĂĄvĆĄtěvu SpojenĂœch stĂĄtĆŻ 22. záƙí nĂĄvĆĄtěvou muničnĂ­ho zĂĄvodu ve městě Scranton. RepublikĂĄni poĆŸadovali vyĆĄetƙovĂĄnĂ­, protoĆŸe nĂĄvĆĄtěva poruĆĄuje americkĂ© zĂĄkony, kterĂ© zakazujĂ­ federĂĄlnĂ­m ĂșƙednĂ­kĆŻm zapojit se do politickĂ© prĂĄce během sluĆŸby.

 

Trump označil ZelenskĂ©ho za čachráƙe, jehoĆŸ kaĆŸdĂĄ nĂĄvĆĄtěva SpojenĂœch stĂĄtĆŻ končí mnohamiliardovou pomocĂ­ z Washingtonu.

 

https://www.vesti.ru/article/4164408

 

 

📌27. záƙí 2024, 00:45, MINISTERSTVO OBRANY: JEDNOTKY OZBROJENÝCH SIL RF OSVOBODILY LESOVKU A UKRAJINU V DLR:

 

Ministerstvo obrany RuskĂ© federace oznĂĄmilo osvobozenĂ­ osad Lesovka a Ukrajina v DoněckĂ© lidovĂ© republice od ozbrojenĂœch sil Ukrajiny.

 

Ministr obrany Andrej Bělousov poslal blahopƙejnĂœ telegram vojĂĄkĆŻm, kteƙí tyto osady osvobodili. Text byl zveƙejněn na kanĂĄlu Telegram vojenskĂ©ho oddělenĂ­. Je tƙeba poznamenat, ĆŸe ministr poblahopƙál velenĂ­ a personĂĄlu 114. samostatnĂ© stƙeleckĂ© brigĂĄdy.

 

„Během speciĂĄlnĂ­ vojenskĂ© operace jednotka plnĂ­ bojovĂ© mise v nejobtĂ­ĆŸnějĆĄĂ­ch oblastech,“ zdĆŻraznil Bělousov.

 

V bitvĂĄch s vojsky Ukrajiny bojovnĂ­ci ozbrojenĂœch sil RF „rozhodně porĂĄĆŸejĂ­ nepƙítele na doněckĂ© pĆŻdě a prokazujĂ­ pƙíklady statečnosti a statečnosti,“ dodal ministr obrany.

 

https://www.vesti.ru/article/4164390

 

 

📌27. záƙí 2024, 07:50, BALYTSKYI: JE NEMOĆœNÉ DOBÝT ZÁPOROĆœSKOU JADERNOU ELEKTRÁRNU, BEZPEČNOST ZAƘÍZENÍ JE ZAJIĆ TĚNA:

 

Rusko zajiĆĄĆ„uje bezpečnost ZĂĄporoĆŸskĂ© jadernĂ© elektrĂĄrny v plnĂ©m rozsahu, uvedl gubernĂĄtor ZĂĄporoĆŸskĂ© oblasti Jevhen Balyckyj. DobytĂ­ stanice s vyloděnĂ­m vojska nepƙítelem je nemoĆŸnĂ©.

 

„MĆŻĆŸu ƙíct dvě věci s jistotou.

Za prvĂ©: tento objekt nemĆŻĆŸe bĂœt zajat nepƙítelem. Jsme na to pƙipraveni,“ zdĆŻraznil Jevhen Balyckyj.

„A za druhĂ©, plně zajiĆĄĆ„ujeme jadernou bezpečnost tohoto zaƙízenĂ­. Dnes neexistuje ĆŸĂĄdnĂĄ jadernĂĄ hrozba.“

 

GubernĂĄtor ZĂĄporoĆŸskĂ© oblasti dodal, ĆŸe ačkoli je jadernĂĄ bezpečnost jadernĂ© elektrĂĄrny plně zajiĆĄtěna, stĂĄle existujĂ­ určitĂ© potĂ­ĆŸe. ProblĂ©my zpĆŻsobujĂ­ zejmĂ©na ukrajinskĂ© drony a dělostƙeleckĂ© ostƙelovĂĄnĂ­ ze strany ozbrojenĂœch sil Ukrajiny (AFU). SĂ­ly a prostƙedky protivzduĆĄnĂ© obrany se pƙitom stĂĄle větĆĄinou potĂœkajĂ­ s nově vznikajĂ­cĂ­mi problĂ©my.

 

Pƙítomnost mise MAAE v jadernĂ© elektrĂĄrně je stĂĄle oprĂĄvněnĂĄ, ƙekl Michail Uljanov, stĂĄlĂœ zĂĄstupce Ruska pƙi mezinĂĄrodnĂ­ch organizacĂ­ch ve VĂ­dni. To pomĂĄhĂĄ odhalit ukrajinskĂ© a zĂĄpadnĂ­ padělky o tom, co se děje na stanici. MandĂĄt MAAE zĂĄroveƈ neumoĆŸĆˆuje organizaci postavit se na jednu stranu a jmenovat osoby odpovědnĂ© za ostƙelovĂĄnĂ­ jadernĂœch elektrĂĄren ZĂĄporoĆŸĂ­ a Kursk, ƙekl zĂĄstupce ĆĄĂ©fa MAAE Michail Čudakov na RuskĂ©m energetickĂ©m tĂœdnu v Moskvě. Dodal, ĆŸe Rafael Grossi je diplomat, diplomat OSN, zĂĄpadnĂ­ diplomat.

 

„A nikdy nejmenuje vinĂ­ky, pokud nebudou existovat stoprocentnĂ­ dĆŻkazy,“ pokračoval Čudakov. „A vysvětlenĂ­ jeho postoje je velmi jednoduchĂ©: jakmile označí jednu stranu za vinou, pƙestane s nĂ­ komunikovat. A vyloučí vĆĄechny zĂĄstupce ze svĂœch mĂ­st.“

 

Podle zĂĄstupce ĆĄĂ©fa MAAE Chudakova je dĆŻleĆŸitějĆĄĂ­ pokračovat v drĆŸenĂ­ mostĆŻ, abychom mohli mluvit s oběma stranami konfliktu.

 

https://www.vesti.ru/article/4164587

 

 

📌27. záƙí 2024, 07:44: ALABAMA HOSTÍ DRUHOU POPRAVU DUSÍKEM, I KDYĆœ METODA JE KRITIZOVÁNA:

 

Alabama vykonala druhĂœ trest smrti v historii SpojenĂœch stĂĄtĆŻ za pouĆŸitĂ­ dusĂ­ku, a to i pƙes kritiku tĂ©to metody.

 

Podle agentury Associated Press byl popraven 59letĂœ Američan Alan Eugene Miller, odsouzenĂœ za vraĆŸdu tƙí lidĂ­ v roce 1999.

 

Jeho poprava byla provedena pomocĂ­ dĂœchacĂ­ masky, pƙes kterou byl dodĂĄvĂĄn dusĂ­k, coĆŸ zpĆŻsobilo hypoxii a smrt. Dƙíve, v roce 2022, selhal pokus o popravu Millera kvĆŻli problĂ©mĆŻm s podĂĄnĂ­m smrtĂ­cĂ­ injekce.

 

V lednu 2024 byl popraven Kenneth Eugene Smith za spĂĄchĂĄnĂ­ vraĆŸdy na objednĂĄvku podobnou metodou, kterĂĄ vyvolala negativnĂ­ reakci OSN a EU i prezidentskĂ© administrativy USA.

 

https://www.vesti.ru/article/4164574

 

 

📌27. záƙí 2024, 07:35, The Economist: ZÁPAD MUSÍ PƘESVĚDČIT ZELENSKÉHO, ABY UPUSTIL OD „PLÁNU VÍTĚZSTVÍ„:

 

ZĂĄpad musĂ­ pƙesvědčit ZelenskĂ©ho, aby upustil od „plĂĄnu vĂ­tězstvĂ­“. Tento nĂĄzor zazněl i na strĂĄnkĂĄch britskĂ©ho denĂ­ku The Economist. Podle autora člĂĄnku bez změny politickĂ©ho kurzu Ukrajina riskuje prohru ve vĂĄlce.

 

„Kyjev a jeho zĂĄpadnĂ­ patroni musĂ­ sebrat odvahu a pƙiznat si, ĆŸe prohrĂĄvajĂ­. EnergetickĂœ systĂ©m Ukrajiny je z velkĂ© části zničenĂœ, lidĂ© jsou z vĂĄlky unavenĂ­,“ uvĂĄdĂ­ se v publikaci.

 

V takovĂ© situaci se prezidentskĂ© kanceláƙi doporučuje, aby pƙestala uvaĆŸovat o navrĂĄcenĂ­ „okupovanĂœch ĂșzemĂ­“ vojenskĂœmi prostƙedky. V opačnĂ©m pƙípadě ignorovĂĄnĂ­ reality odcizĂ­ pƙíznivce Kyjeva a dĂĄle rozdělĂ­ ukrajinskou společnost.

 

„ZelenskĂ©ho tĂœm nalĂ©havě potƙebuje změnit kurz, protoĆŸe obrannĂ© linie by se mohly zhroutit rychleji, neĆŸ se vyčerpĂĄ vojenskĂ© ĂșsilĂ­ Moskvy,“ poznamenĂĄvĂĄ autor publikace.

 

https://www.vesti.ru/article/4164570

 

 

đŸ“ŒđŸ§”đŸżâ€â™‚ïžđŸ”Ș27. záƙí 2024: TƘI VIDEA, KTERÁ NÁZORNĚ UKAZUJÍ, JAK SI NĚMECKO PƘEBÍRAJÍ MOHAMEDÁNI:

 

VideĂ­, kterĂĄ na tento fakt poukazujĂ­, je samozƙejmě mnohem vĂ­c, a i zde jste mohli mnohĂĄ shlĂ©dnout. NicmĂ©ně prĂĄvě fakt, ĆŸe si jiĆŸ muslimovĂ© dovolĂ­ mnohem vĂ­c neĆŸ pƙed 10 lety, naznačuje, ĆŸe se jejich populace pƙehoupla na počty, kdy jiĆŸ nelze islamizaci zastavit.

 

Hovoƙí se o magickĂ© hranici 10%, nicmĂ©ně mnozĂ­ zasvěcenci potvrzujĂ­, ĆŸe počet muslimĆŻ se jiĆŸ u naĆĄich sousedĆŻ pravděpodobně pohybuje někde kolem 20% (včetně nikde neregistrovanĂœch ilegĂĄlĆŻ), coĆŸ se vĆĄak ze strany vlĂĄdy Ășpěnlivě tajĂ­.

 

Dnes pƙináơím alespoƈ tƙi ukázky postupující islamizace naơich západních sousedƯ z poslední doby.

 

Na prvnĂ­m videu je vidět, jak byl brutĂĄlně zbit německĂœ mladĂ­k cestou od prĂĄce. Tlupa muslimĆŻ ho zbila do bezvědomĂ­, celĂœ čin si natočila a video pyĆĄně zveƙejnila na instagramu.

 

DIVÍ SE NĚKDO, ĆœE MLADÍ NĚMCI PREFERUJÍ U VOLEB AFD?

 

DalĆĄĂ­ video ukazuje, ĆŸe mohamedĂĄni se rozhodně nebojĂ­ policie, kterĂĄ mĂĄ strach se jich jakkoli dotknout v obavě z naƙčenĂ­ z rasismu, xenofobie a islamofobie.

 

MohamedĂĄni policistĆŻm vyhroĆŸujĂ­: „Jste bezmocnĂ­. Tahle ulice je moje, v BerlĂ­ně to mĂĄme pod kontrolou!“

 

A CO DĚLAJÍ POLICAJTI? NIC


 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/tri-videa-ktera-nazorne-ukazuji-jak-si-nemecko-prebiraji-mohamedani/

 

 

 

📌 đŸ“ąđŸ”đŸ”đŸ”â™šïžâ™šïžâ™šïž 27. záƙí 2024:đŸŸ„VYZBROJTE SE: BÝVALÝ SPECIALISTA FBI VYZÝVÁ AMERIČANY, ABY SE ZÁSOBILI JÍDLEM A PƘIPRAVILI SE NA STRÁDÁNÍ:

 

đŸŸ„Ć˜ĂKÁ SE, ĆœE AĆ€ UĆœ DOPADNOU LISTOPADOVÉ VOLBY V USA JAKKOLI, DOJDE V ZEMI K ROZSÁHLÝM NEPOKOJĆźM ČI DOKONCE OBČANSKÉ VÁLCE.

 

👉 DruhĂĄ strana se totiĆŸ v tÄ›ĆŸce rozdělenĂ© společnosti s vĂœsledkem nesmíƙí


 

👉 BĂœvalĂœ specialista FBI, kterĂœ byl pronĂĄsledovĂĄn za vĂœslech stran udĂĄlostĂ­ 6. ledna (pozn.: takzvanĂœ „ÚTOK NA KAPITOL“ v lednu 2021 po minulĂœch volbĂĄch, kdy tento specialista FBI pƙiznal, ĆŸe vĆĄe bylo v reĆŸii tajnĂœch sluĆŸeb), ƙekl během slyĆĄenĂ­ se zĂĄkonodĂĄrci na Capitol Hill, ĆŸe AmeričanĂ© by se měli zĂĄsobit potravinami a pƙipravit se na strĂĄdĂĄnĂ­.

 

👉 Marcus Allen, bĂœvalĂœ specialista FBI na operace, ƙekl justičnĂ­mu podvĂœboru pro vyzbrojovĂĄnĂ­ federĂĄlnĂ­ vlĂĄdy, ĆŸe se na něj zĂĄměrně zaměƙili nadƙízenĂ­ za to, ĆŸe se zeptal, proč bylo v davu pƙi nepokojĂ­ch v Kapitolu 6. ledna 2021 tolik federĂĄlnĂ­ch informĂĄtorĆŻ.

 

„FBI zpochybnila mou loajalitu ke SpojenĂœm stĂĄtĆŻm, pozastavila mi bezpečnostnĂ­ prověrku, pozastavila mĆŻj plat a odmĂ­tla mi umoĆŸnit zĂ­skat externĂ­ zaměstnĂĄnĂ­ nebo dokonce pƙijmout charitu,“ vypověděl Allen.

 

👉 FederĂĄlovĂ© na Allena tvrdě zaĂștočili potĂ©, co 21. záƙí 2021 poslal e-mail, o kterĂ©m jeho nadƙízenĂ­ tvrdili, ĆŸe obsahuje hypertextovĂ© odkazy na „extremistickou propagandu“ z „pochybnĂœch zdrojĆŻ.“

 

👉 GenerĂĄlnĂ­ inspektor ministerstva spravedlnosti Michael Horowitz, kterĂœ svědčil spolu s Allenem, vyĆĄetƙuje bezpečnostnĂ­ prověrku a rozhodovacĂ­ proces FBI, včetně zacĂ­lenĂ­ na politickĂ© konzervativce, kteƙí byli povaĆŸovĂĄni za loajĂĄlnĂ­ k Trumpovi nebo odmĂ­tajĂ­cĂ­ naƙízenĂ­ k očkovĂĄnĂ­ proti COVID-19.

 

„NeexistujĂ­ ĆŸĂĄdnĂĄ slova dostatečně silnĂĄ, aby popsala dopad, kterĂœ měly lĆŸi FBI o mně na mě a mou rodinu,“ ƙekl Allen během emotivnĂ­ho prohlĂĄĆĄenĂ­.

 

„Stres si vybral daƈ na naĆĄem zdravĂ­ a naĆĄe děti trpěly, traumatizovĂĄny myĆĄlenkou, ĆŸe nĂĄm někdo vykopne dveƙe nebo ĆŸe se tĂĄta nevrĂĄtĂ­ domĆŻ.“

 

👉 Allen dodal jeơtě dramatičtějơím tónem:

„TO JE VAROVÁNÍ, KTERÉ ƘÍKÁM AMERICKÉMU LIDU
 OSOBNĚ NEMÁM DĆźVĚRU V TO, ĆœE FBI BUDE VLÁDNOUT K VAĆ EMU VLASTNÍMU PROSPĚCHU.“

 

👉 Byly to vĆĄak Allenovy zĂĄvěrečnĂ© komentáƙe, kterĂ© zvedly mnoho obočí.

 

👉 BĂœvalĂœ zaměstnanec FBI vyzval Američany, aby vyuĆŸili svĂ©ho volebnĂ­ho prĂĄva navzdory jakĂœmkoli pochybnostem, kterĂ© mohou mĂ­t o integritě voleb.

 

👉 „Moje dalĆĄĂ­ doporučenĂ­ jsou v pƙirozenĂ©m ƙádu,“ pokračoval Allen, „Vyzbrojte se a naučte se, jak se brĂĄnit, udělejte si tƙi aĆŸ čtyƙi pƙátele ve svĂ©m okolĂ­ a slibte si, ĆŸe si navzĂĄjem pƙijdete na pomoc v dobĂĄch tÄ›ĆŸkostĂ­.“

 

👉 „A během velkĂ© hospodáƙskĂ© krize si lidĂ© zĂĄsobili svĂ© spĂ­ĆŸe, takĆŸe si myslĂ­m, ĆŸe je to dobrĂĄ praxe, zejmĂ©na v naĆĄich ekonomickĂœch časech, a ujistěte se, ĆŸe mĂĄte jĂ­dlo na tƙi aĆŸ čtyƙi měsĂ­ce,“ dodal.

 

👉 Allen takĂ© vyzval Američany, aby se modlili a četli Bibli.

 

Tolik zprĂĄva, kterĂĄ naznačuje, ĆŸe se moĆŸnĂĄ skutečně něco chystĂĄ.

👉NEMUSÍ TO NAKONEC VƼBEC SOUVISET S VOLBAMI, NICMÉNĚ NEJDE O PRVNÍ PƘÍPAD, KDY NĚKDO V POLITICE VÍCE ZASVĚCENÝ V POSLEDNÍ DOBĚ DOPORUČUJE VYTVÁƘET SI ZÁSOBY A VYZBROJIT SE
!!!!!!

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/vyzbrojte-se-byvaly-specialista-fbi-vyzyva-americany-aby-se-zasobili-jidlem-a-pripravili-se-na-stradani/

 

 

 

đŸ“Œâ›”ïžSTOPđŸ’‰đŸŽšïžđŸ“ąđŸ”đŸ”đŸ”â™šïžâ™šïžâ™šïž 27. záƙí 2024:

đŸ‘șBILL GATES: JSOU JEN DVĚ MOĆœNOSTI – DALƠÍ PANDEMIE NEBO SVĚTOVÁ VÁLKA:

 

đŸŸ„Bill Gates je znĂĄmĂœm zastĂĄncem depopulace, takĆŸe obě uvedenĂ© moĆŸnosti by byly splněnĂ­m jeho vlhkĂœch snĆŻ. NicmĂ©ně v pƙípadě vĂĄlky by zƙejmě nebyla nadĂĄle tato planeta obyvatelnĂĄ, pandemie se tak zdĂĄ bĂœt vhodnějĆĄĂ­m prostƙedkem.

 

👉Bill Gates v rozhovoru pro CNBC ƙíkĂĄ, ĆŸe svět čelĂ­ dvěma moĆŸnostem:

DalĆĄĂ­ pandemii (včetně očkovĂĄnĂ­) nebo dalĆĄĂ­ velkĂ© světovĂ© vĂĄlce.

ObojĂ­ mĆŻĆŸe zastavit pƙelidněnĂ­, coĆŸ je největĆĄĂ­ problĂ©m, kterĂœ podleđŸ‘ș Gatese zpĆŻsobuje změnu klimatu.

 

⛔STOPđŸ’‰đŸŽšïžZĆźSTÁVÁ JEN TĂĆœIVÁ OTÁZKA, ZDA BY MĚL INVESTOVAT DO ZBROJENÍ NEBO NOVÉHO OČKOVÁNÍ.

 

đŸ‘șBill Gates si tak poklĂĄdĂĄ otĂĄzky:

👉Bude dalơí pandemie?

👉Dosáhne globální napětí bodu varu a spustí globální válku?

👉Co nĂĄs pƙiblĂ­ĆŸĂ­ tĂ©to katastrofě, kterĂĄ je pƙedpokladem pro „velkĂœ reset“?

 

đŸ‘șAčkoli je Gates extrĂ©mně optimistickĂœ, pokud jde o umělou inteligenci a vymĂœcenĂ­ smrtelnĂœch nemocĂ­, jako je obrna, nemělo by to zastĂ­rat skutečnost, ĆŸe dojde buď ke globĂĄlnĂ­ vĂĄlce, nebo k dalĆĄĂ­ globĂĄlnĂ­ pandemii.

 

đŸ‘șOdkazuje na „mnoho nepokojƯ“ ve světě, kterĂ© by mohly vyvolat velkou vĂĄlku.

 

⛔STOPđŸ’‰đŸŽšïž „Ale i kdyby se svět tomuto konfliktu vyhnul, pak dojde k dalĆĄĂ­ pandemii, s největĆĄĂ­ pravděpodobnostĂ­ v pƙíơtĂ­ch 25 letech,“ ƙekl Gates CNBC.

 

đŸ‘șUSA PODLE GATESE NEREAGOVALY NA PANDEMII COVIDU DOSTATEČNĚ EXTRÉMNÍM ZPĆźSOBEM:

👉 „Země, od kterĂ© svět očekĂĄval, ĆŸe se ujme vedenĂ­ a bude vzorem, tato očekĂĄvĂĄnĂ­ nenaplnila.

BohuĆŸel, i kdyĆŸ jsme se z pandemie koronaviru poučili, je to mnohem mĂ©ně, neĆŸ bych očekĂĄval.“ đŸ‘ș

 

đŸ‘ș GATESOVI ZJEVNĚ NESTAČILA CENZURA OHLEDNĚ COVID 19 A „OČKOVÁNÍ,“ KTEROU ZUCKERBERG PRAKTIKOVAL NA PƘÍKAZ FBI A BIDENOVY MAFIE.

 

đŸ‘ș Gates nedĂĄvno navrhl, ĆŸe kritika očkovĂĄnĂ­ na sociĂĄlnĂ­ch sĂ­tĂ­ch by mohla bĂœt v budoucnu mazĂĄna v reĂĄlnĂ©m čase pomocĂ­ umělĂ© inteligence, a 👉 tak se v prvnĂ­ ƙadě zabrĂĄnĂ­, aby se na světlo světa dostaly jinĂ© informace, 👉 neĆŸ jsou ty oficiĂĄlnĂ­.

 

TAKÉ SE MU NEPODAƘILO UPLATNIT MYĆ LENKU „ELEKTRONICKÉHO TETOVÁNÍ“, KTERÉ DOUFAL, ĆœE SE MU PODAƘÍ BĚHEM PANDEMIE IMPLEMENTOVAT. 👍

 

đŸŸ„Â§Â§Â§Â§ NAKONEC PƘIPOMÍNÁM, ĆœE GATES JE V SOUČASNÉ DOBĚ JEDNÍM ZE 17 OBĆœALOVANÝCH V PROCESU U SOUDU V NIZOZEMSKU, VE KTERÉM JE ĆœALOVÁN SEDMI OBĚƀMI TAKZVANÉ VAKCÍNY, KTERÉ POĆœADUJÍ SPRAVEDLNOST ZA ÚJMU, KTEROU JIM „OČKOVÁNÍ“ ZPĆźSOBILO.

Jedna z obětí mezitím zemƙela.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/bill-gates-jsou-jen-dve-moznosti-dalsi-pandemie-nebo-svetova-valka/

 

 

đŸ“Œâ˜­â˜†đŸŠ»đŸ‘€ „INFORMACE PƘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLĆź ze dne 27.09.2024“:

âžĄïžâ˜­â˜† Ć est zaměstnancĆŻ ministerstva pro mimoƙádnĂ© situace bylo zraněno pƙi ostƙelovĂĄnĂ­ ukrajinskĂœch ozbrojenĂœch sil v Doněcku, byli hospitalizovĂĄni s granĂĄtovĂœm ĆĄokem, uvedlo oddělenĂ­

đŸ‡·đŸ‡ș (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

âžĄïžâ˜­â˜† Pět dětĂ­ bylo v Mariupolu zraněno kvĆŻli neopatrnĂ© manipulaci s vĂœbuĆĄnĂœm pƙedmětem, tƙi děti jsou ve vĂĄĆŸnĂ©m stavu, ƙekl PuĆĄilin

đŸ‡·đŸ‡ș (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

âžĄïžâ˜­â˜† Po schĆŻzce Bidena a ZelenskĂ©ho se neočekĂĄvajĂ­ ĆŸĂĄdnĂĄ oznĂĄmenĂ­ o změně v pƙístupu USA k otĂĄzce pouĆŸĂ­vĂĄnĂ­ zbranĂ­ dlouhĂ©ho doletu v Kyjevě, uvedl BĂ­lĂœ dĆŻm.

đŸ‡·đŸ‡ș (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

âžĄïžâ˜­â˜† VĆŻdce Haiti se během svĂ©ho projevu na ValnĂ©m shromĂĄĆŸděnĂ­ OSN polil vodou a z nějakĂ©ho dĆŻvodu se rozhodl pĂ­t pƙímo z karafy 😂

đŸ‡·đŸ‡ș (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

âžĄïžâ˜­â˜† Ministerstvo obrany oznĂĄmilo osvobozenĂ­ Lesovky v DPR, Belousov poslal vojĂĄkĆŻm blahopƙejnĂœ telegram

đŸ‡·đŸ‡ș (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

âžĄïžâ˜­â˜† BĂ­lĂœ dĆŻm nazval ZelenskĂ©ho „plĂĄn vĂ­tězství“ souborem iniciativ, kterĂ© budou muset SpojenĂ© stĂĄty a Ukrajina v pƙíơtĂ­ch tĂœdnech hlouběji prostudovat.

đŸ‡·đŸ‡ș (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

âžĄïžâ˜­â˜† ZĂĄběry člunu ukrajinskĂœch ozbrojenĂœch sil Yaroslavets zasaĆŸenĂ©ho municĂ­ Lancet.

Ve vesnici Ochakovo v NikolajevskĂ© oblasti objevila posĂĄdka prĆŻzkumnĂ©ho UAV vĂ­ceĂșčelovĂœ člun projektu Jaroslavec, kterĂœ byl zničen pƙesnĂœm zĂĄsahem potulujĂ­cĂ­ se munice Lancet.

đŸ‡·đŸ‡ș (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

âžĄïžâ˜­â˜† IzraelskĂĄ armĂĄda oznĂĄmila novĂ© Ăștoky na cĂ­le v jiĆŸnĂ­m Libanonu. Podle poslednĂ­ch ĂșdajĆŻ počet obětĂ­ od začátku bombardovĂĄnĂ­ pƙesĂĄhl 1,5 tisĂ­ce, vĂ­ce neĆŸ 5 tisĂ­c bylo zraněno.

Očití svědci na sociálních sítích zveƙejƈují záběry pravděpodobně dƯsledkƯ stávek.

âšȘ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

âžĄïžâ˜­â˜† Reklama pro FC Sao Paulo skončila havĂĄriĂ­ vzducholodě v BrazĂ­lii – zƙítila se na obytnĂ© budovy.

Letadlo bylo pronajato na propagačnĂ­ kampaƈ pƙed čtvrtfinĂĄle Copa Libertadores. VĂœsledek: pilot byl vĂĄĆŸně zraněn, několik budov bylo poĆĄkozeno.

âšȘ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

âžĄïžâžĄïžâžĄïžZdravĂ­m vĆĄechny pƙátelĂ©, ke kterĂœm se moje zprĂĄvy dostanou, kdybyste byli tak moc hodnĂ­ a posĂ­lali to dĂĄl, jak pƙátelĆŻm, tak na skupiny, kterĂœm fandĂ­te.

Byla bych taky moc rĂĄda, kdybyste diskutovali v komentáƙích na rĆŻznĂĄ tĂ©mata, kterĂ© čtete, abych se dověděla taky VĂĄĆĄ nĂĄzor na současnou situaci.

ProsĂ­m zasĂ­lejte zprĂĄvy dĂĄl 🙏🙏🙏 Děkuji. ÄœubomĂ­ra

 

📌Děkujeme za VaĆĄi podporu, moc si vĂĄĆŸĂ­me VaĆĄĂ­ pƙízně. Dar bude pouĆŸit na provoz a rozvoj naĆĄĂ­ nezĂĄvislĂ© informačnĂ­ platformy.

Jsme nezåvislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Pƙispějte na tvorbu a pƙeklad videí i zpráv ze světa, z domova.

LubomĂ­r VolnĂœ

TransparentnĂ­ Ășčet: 115-4977920247/0100

DĆŻvěrnĂœ Ășčet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentáƙ

VaĆĄe e-mailovĂĄ adresa nebude zveƙejněna. VyĆŸadovanĂ© informace jsou označeny *