, ,

27.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:👋VRCHOLNÝ DIPLOMAT ČLENSKÉ ZEMĚ ALIANCE NATO MAĎARSKA OHROMUJE USA A JEJICH SPOJENCE DIVOKÝM PRO-RUSKÝM PROJEVEM NA VALNÉM SHROMÁŽDĚNÍ OSN…

27.09.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY:👋VRCHOLNÝ DIPLOMAT ČLENSKÉ ZEMĚ ALIANCE NATO MAĎARSKA OHROMUJE USA A JEJICH SPOJENCE DIVOKÝM PRO-RUSKÝM PROJEVEM NA VALNÉM SHROMÁŽDĚNÍ OSN

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VRCHOLNÝ DIPLOMAT ČLENSKÉ ZEMĚ ALIANCE NATO MAĎARSKA OHROMUJE USA A JEJICH SPOJENCE DIVOKÝM PRO-RUSKÝM PROJEVEM NA VALNÉM SHROMÁŽDĚNÍ OSN

 

Péter Szijjártó„Mnoho naších západních kolegů rádo říká, že se odpoutali od energetických zdrojů Ruska. Toto je vůbec jedna z největších falešných zpráv. Mnoho zemí a západních ekonomik obchází sankce, takže si myslím, že není žádného divu, že nemůžeme vyvolat jakýkoliv sankční mechanizmus v historii. Tyto sankce nemají vůbec žádný smysl.“

 

Maďarský ministr zahraničí kritizuje západní pokrytectví.

 

Maďarské velké obvinění. Západní země lžou. Vrcholní Maďarský diplomat hovoří o protiruských sankcích.

 

Péter Szijjártó: „Mnoho našich koleů říká, že se u nás odstřihli od těch energetických zdrojů Ruska. To je historicky největší falešná zpráva. Protože Západní země pokračují v byznysu s Ruskem. Oni to popírají, ale dělají to. Pokud se podíváte na podíl Ruského plynu, uvnitř té směsi zkapalněného zemního plynu v přístavech Západní části Evropy, tak byste mohli být překvapení. Když se podíváte na ropu, přitékající do Západních zemí v Evropě, odkud původně pochází, tak byste byli taky velmi překvapení. Když se podíváte na to, kdo je číslo jedna při dodávkách uranu do této země Spojených států, byli byste překvapení také. Abych Vás nenutil dělat domácí práci, abyste si tento fakt museli hledat, tak já Vám říkám, je to z Ruské federace. Drazí kolegové. Ekonomické sankce jsou úplně zbytečné v tomto ohledu, absolutně nefungují. Sankce přinesli mnohem více poškození Evropským ekonomikám než Ruské ekonomice. Mnoho Západních zemí, západních ekonomik obchází sankce. Takže si myslím, že není divu, že my můžeme odmítnout možnost vyvolávat další úspěšné sankční mechanizmy v historii. Tyto sankce vůbec nemají smysl. Ani v historii neměli. Mnoho našich západních kolegů rádo říká, že se zbavili závislosti na energetických zdrojích Ruska. To je jedna z největších falešných zpráv za celou historii, protože Západní země pokračují v byznysu s Ruskem. Jako všichni ostatní. Oni to jenom lživě popírají. Když se podíváte na podíl Ruského plynu v té směsi zkapalněného zemního plynu v přístavech Západní Evropy, tak byste byli překvapení. Anebo pokud se podíváte na ropu přitékající do Západní Evropy, tak odkud právě dochází ta ropa. Mohli byste být taky překvapení. A když se podíváte, kdo je dodavatelem číslo jedna, dokonce i do země, jako jsou Spojené státy, byli byste překvapení také, abyste nemuseli pátrat jako domácí úkol, v tom, kdo tam dodává nejvíce, tak je to Ruská federace.

Drazí kolegové. Ekonomické sankce byli absolutně zbytečné, v tomto ohledu vůbec nezafungovali. Přinesli daleko více škody Evropským ekonomikám než Ruské ekonomice. Mnoho Západních zemí a Západních ekonomik obcházejí sankce, takže si myslím, že není divu, že nemůžeme vyvolat žádné úspěšní sankční mechanizmus za celou historii. Tyto sankce nedávají vůbec žádný smysl.“ 👋👋👋

 

https://youtu.be/2Ne705F3G0c?si=acCkEkwvDL05jB3u

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÝ MEZINÁRODNÍ POSUN MOHAMMEDA BIN SALMÁNA PROTI IZRAELI; SAÚDOVÉ VYTVÁŘEJÍ GLOBÁLNÍ KOALICI V ZÁJMU USTAVENÍ NEZÁVISLOSTI PALESTINY

 

https://youtu.be/Q3600n2uyuQ?si=Jwlb9OtIQl24Pt59

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO BOMBARDOVALO UKRAJINU V DOBĚ, KDY ZELENSKYJ NAVŠTÍVIL USA; 363 ÚTOKŮ ZA DEN OTŘÁSLO ZÁPOROŽÍM

 

https://youtu.be/iR1LazjpaGY?si=merxNdZcHxT9mJcz

 

 

 

📌⛔️STOP🧔🏿‍♂️🔪27. září 2024: V MOSKEVSKÉ OBLASTI ROZBIL MIGRANT KAMENEM HLAVU MALÉ HOLČIČKY.

 

Dívka a její kamarádka prodávali u malého stolku na ulici vlastnoručně vyrobené náramky. Migrant, který to viděl, je začal obtěžovat a lámanou ruštinou požadoval, aby „vypadly z jeho země“. Dívky mu řekly, ať jde do pekla, načež migrant začal po dívkách házet kameny, výsledek je na fotce.

 

Zranění dívky byla zdokumentována, matka dívky podala oznámení na policii.

Migrantovi příbuzní volají matce dívky a snaží se věc utajit.

https://t.me/c/1586239095/80438

 

 

📌 🎚️☠️27. září 2024: 🇺🇸 FBI NAŠLA OSTATKY LIDÍ U DODAVATELE MASA MCDONALD’S, PRAVDA VYJDE NAJEVO V TELEVIZI.

https://x.com/Florenpatriotaq/status/1839619869546791090?t=nCFO5SINceKnSAV_7iceMw&s=09

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥27. září 2024: KREML ZMĚNIL JADERNOU DOKTRÍNU:

 

🟥Ruské federace v poslední snaze na zabránění útoku raketami NATO na Rusko! Moskva si nově vyhrazuje práva odpovědět jadernými zbraněmi na konvenční vzdušný útok, dále při útoku nejaderné země, která je ale podporována k útoku na Rusko jadernou mocností a rovněž při napadení Běloruska a spojenců! VÁLKA S RUSKEM JE NEVYHNUTELNÁ?

 

Kreml změnil jadernou doktrínu Ruské federace v poslední snaze na zabránění útoku raketami NATO na Rusko! Moskva si nově vyhrazuje práva odpovědět jadernými zbraněmi na konvenční vzdušný útok, dále při útoku nejaderné země, která je ale podporována k útoku na Rusko jadernou mocností a rovněž při napadení Běloruska a spojenců!

 

🟥VÁLKA S RUSKEM JE NEVYHNUTELNÁ?

 

👉Ruský prezident Vladimir Putin byl ve světle poslední agrese kolektivního Západu donucen přistoupit ke kroku, o kterém se spekulovalo již delší dobu. Ve středu na tajném zasedání výboru pro strategickou bezpečnost v Kremlu oznámil, že došlo ke změně ruské jaderné doktríny o jaderném odstrašení a ke změně doktríny z pasivně-defenzivní na tzv. pro-aktivní. Rusko si vůbec poprvé v novodobé historii vyhrazuje právo použít jadernou odvetu proti formám konvenčních útoků, a to nejen na zemi, ale především ve vzduchu. Nově je ruský jaderný deštník rozšířen i nad Bělorusko, kdy útok na spojence Moskvy je v nově důvodem pro použití jaderných zbraní.

 

👉K této změně doktríny došlo především v důsledku chystaného plánu NATO, že začne střílet rakety na Rusko, které budou odpalovat Ukrajinci, ale navigaci, trajektorii a navádění raket na cíle v Rusku bude zajišťovat NATO a jejich satelity a navigační centra.

 

👉Rusko tedy odpovědělo změnou jaderné doktríny a již nebude potřeba čekat, až bude ohrožena integrita a celistvost Ruska.

 

👉Neustálé překračování červených čar ze strany kolektivního Západu vyslalo jasný vzkaz, že NATO se snaží o vyprovokování války s Ruskem v celé Evropě, přičemž Ukrajina je v podstatě jen roznětkou s mohutnou brizancí, která měla a stále ještě má za úkol převrátit celou Evropu do vojenského konfliktu s Ruskem a poté i s Čínou.

 

👉Rusko změnou doktríny posunulo Evropu blíže jaderné konfrontaci, nemá na výběr

Nová jaderná doktrína Kremlu činí tuto invazi a agresi NATO méně pravděpodobnou, tedy alespoň se to dá očekávat. Rusko je připraveno nově odpovědět jadernými zbraněmi proti Ukrajině! To je ten vzkaz, který z nové doktríny vyplývá hned v několika bodech, které přímo sedí na Ukrajinu, aniž by ale v doktríně cokoliv o Ukrajině zaznělo.

 

👉Zkušenosti za poslední necelé 3 roky ukazují, že Ukrajina postupně dostala všechny útočné zbraně, které dostat mohla, s výjimkou dvou typů zbraní – raket dlouhého doletu a jaderných zbraní. A co se týče toho prvního, tak rakety již Londýn a údajně i Washington schválil, ale kvůli reakci Kremlu a hrozbou odvety proti NATO se to celé zpomalilo, ale zřejmě nezastavilo. Nová ruská doktrína má tyto nové body:

 

🟥ÚTOK NEJADERNÉHO STÁTU:

 

👉První navrhovaná aktualizace státní politiky „rozšiřuje kategorii států a vojenských aliancí“, na které se jaderné odstrašení vztahuje, a doplňuje seznam vojenských hrozeb, které mají být odstrašením neutralizovány.

To by považovalo agresi proti Rusku ze strany jakéhokoli nejaderného státu, ale s účastí nebo podporou jaderného státu za jejich společný útok překračující jaderný práh.

Ačkoli nebyly jmenovány žádné země, v psané podobě by se to jednoznačně vztahovalo na útok Ukrajiny na ruské území zbraněmi dodanými USA nebo jejich jadernými spojenci z NATO. Putin před dvěma týdny uvedl, že takové údery by vyžadovaly aktivní účast zahraničního vojenského personálu a prostředků, čímž by se dostaly do přímého konfliktu s Ruskem.

 

🟥SNÍŽENÍ JADERNÉHO PRAHU:

 

👉Navrhované revize také jasně stanoví podmínky, za kterých může Rusko přistoupit k použití atomových zbraní, jako obdržení spolehlivých informací o masivním odpálení leteckých a kosmických útočných zbraní a jejich překročení naší státní hranice.

 

👉Putin upřesnil, že se tím myslí strategická a taktická letadla, řízené střely, bezpilotní letouny, hypersonické a jiné letouny.

Zmínka o bezpilotních letounech je zde obzvláště významná, protože Ukrajina opakovaně podnikla hromadné útoky bezpilotními letouny na ruské strategické základny.

 

🟥ROZŠÍŘENÍ JADERNÉHO DEŠTNÍKU NA BĚLORUSKO:

 

👉Rusko poprvé upřesnilo, že jeho jaderné odstrašení by mohlo být použito v případě agrese i proti Bělorusku jakožto členu svazového státu.

To zahrnuje kritické ohrožení naší suverenity prostřednictvím použití konvenčních zbraní, uvádí se v návrhu.

To vše již bylo dohodnuto s Minskem a prezidentem Alexandrem Lukašenkem, řekl ve středu Putin.

 

🟥PODLE NĚMECKÉHO GENERÁLA SE NATO CHYSTÁ NA VÁLKU S RUSKEM V EVROPĚ:

 

👉Z nové doktríny jde opravdu strach, protože Kreml nově uvádí, že za důvod pro použití jaderného argumentu je nově i útok bezpilotními letouny, které Ukrajina masivně používá proti Rusku. Snížení prahu pro jadernou odvetu je známkou, že Kremlu již dochází trpělivost jak s Ukrajinou, tak s kolektivním Západem, který se vlastně už ani netají přípravami na jadernou válku s Ruskem.

 

👉NATO totiž podle zdrojů BBC a Daily Mail připravuje plány hromadné evakuace a záchrany pro případ budoucí války s Ruskem, prohlásil vysoký generál.

Generálporučík Alexander Sollfrank, šéf logistického velitelství NATO, tento týden potvrdil, že bezpečnostní blok pracuje na zajištění operačních schopností pro odsun velkého množství zraněných vojáků z frontové linie.


👉Německý generál varoval, že na rozdíl od zkušeností spojenců v Afghanistánu a Iráku, by v případě totální války s Ruskem NATO pravděpodobně utrpělo velké ztráty na obrovském bojišti.

 

👉Navíc ruské letectvo a jeho obrovské zásoby raket a střel znamenají, že lékařská evakuace prostřednictvím letadel by byla příliš riskantní – což je faktor, který by mohl přinutit jednotky NATO provozovat „nemocniční vlaky” k hromadnému odsunu raněných. „Úkolem bude rychle zajistit kvalitní péči o velké množství zraněných, v nejhorším případě,” řekl. Sollfrankovo varování přichází v době, kdy německá armáda tvrdí, že očekává, že Rusko bude schopno zaútočit na některou ze zemí NATO již v roce 2029.

 

🟥NATO SE PROSTĚ OPRAVDU CHYSTÁ NA VÁLKU S RUSKEM A ZE STRATEGICKÉHO HLEDISKA JE TO DOKONCE NEVYHNUTELNÉ, PROTOŽE KOLEKTIVNÍMU ZÁPADU HROZÍ DO KONCE TÉTO DEKÁDY HOSPODÁŘSKÝ BANKROT.

 

🟥Stačí se podívat tady na Německo a jeho kolabující průmysl,  který není po 2,5 letech od odstřižení od ruského plynu, hliníku, železné rudy, a především ruského trhu schopen se z toho vzpamatovat.

 

🟥TO SAMÉ ČESKÝ PRŮMYSL, KTERÝ JE NA TEN NĚMECKÝ NAVÁZANÝ PUPEČNÍ ŠŇŮROU.

 

🟥Válka s Ruskem je vlastně jediná cesta, jak se pokusit o záchranu západních ekonomik.

 

🟥Proto změna ruské jaderné doktríny je vlastně nevyhnutelná.

 

🟥POKUD NEMÁTE ČAS NA VIDEO NAHOŘE V ÚVODU ČLÁNKU, TAK TADY JE PŘEPIS PUTINOVA PROJEVU:

 

🟥VLADIMIR PUTIN OZNÁMIL SNÍŽENÍ PRAHU PRO JADERNOU ODVETU V RUSKÉ DOKTRÍNĚ

 

🟥🟥🟥Dobrý den, vážení kolegové!

 

👉Dnes se koná plánovaná akce, která se jmenuje Stálé zasedání o jaderném odstrašování, která se koná dvakrát ročně. A na dnešním programu máme otázku týkající se aktualizace Základů státní politiky v oblasti jaderného odstrašování. Spolu s Vojenskou doktrínou se jedná o dokument, který oficiálně definuje a upřesňuje ruskou jadernou strategii.

 

👉Především je zde stanoven základní princip použití jaderných zbraní, a to, že použití jaderných sil je krajním opatřením na obranu suverenity země. Zdůrazňuji, že jsme k těmto otázkám vždy přistupovali velmi zodpovědně. S dobrým vědomím kolosální síly těchto zbraní jsme se snažili posílit mezinárodní právní rámec pro globální stabilitu a zabránit „šíření” jaderných zbraní a jejich součástí.

 

👉Jaderná triáda dnes zůstává nejdůležitější zárukou bezpečnosti našeho státu a občanů, nástrojem pro udržení strategické parity a rovnováhy sil ve světě.

Zároveň vidíme, že současná vojensko-politická situace se dynamicky mění, což musíme brát v úvahu, včetně vzniku nových zdrojů vojenských hrozeb a rizik pro Rusko a naše spojence.

Je důležité předvídat vývoj situace a odpovídajícím způsobem přizpůsobit ustanovení strategického plánovacího dokumentu současné realitě.

 

👉V uplynulém roce provedli odborníci z ministerstva obrany, ministerstva zahraničních věcí, aparátu Rady bezpečnosti a dalších úřadů hloubkovou a komplexní analýzu a posoudili potřebu upravit náš přístup k možnému použití jaderných sil.

Na základě výsledků této práce bylo navrženo provést řadu upřesnění týkajících se vymezení podmínek pro použití jaderných zbraní.

 

👉Návrh rámce tak rozšiřuje kategorii států a vojenských aliancí, proti kterým je jaderné odstrašování prováděno a doplňuje seznam vojenských hrozeb, pro jejichž neutralizaci jsou prováděna opatření jaderného odstrašování.

 

👉NA CO BYCH CHTĚL JEŠTĚ ZVLÁŠTĚ UPOZORNIT!

 

👉V aktualizované verzi dokumentu se navrhuje, aby agrese proti Rusku ze strany jakéhokoli nejaderného státu, ale za účasti nebo podpory jaderného státu, byla považována za společný útok na Ruskou federaci.

 

👉Jasně jsou také stanoveny podmínky pro přechod Ruska k použití jaderných zbraní. O takové možnosti budeme uvažovat již v okamžiku, kdy obdržíme spolehlivé informace o masivním nasazení prostředků vzdušného útoku a jejich překročení naší státní hranice. Mám na mysli strategická a taktická letadla, řízené střely, bezpilotní letouny, hypersonická a další letadla.

 

👉V případě agrese proti Rusku a Bělorusku jako členu svazového státu si vyhrazujeme právo použít jaderné zbraně.

Všechny tyto otázky byly dohodnuty s běloruskou stranou a prezidentem Běloruska. Včetně případu, kdy nepřítel za použití konvenčních zbraní vytvoří kritickou hrozbu pro naši suverenitu.

 

👉Na závěr podotýkám, že všechna opatření jsou důkladně prověřena a odpovídají současným vojenským hrozbám a rizikům pro Ruskou federaci.

Pusťme se do práce.

Slovo má ministr obrany Andrej Removič Bělousov.

Putin

 

https://aeronet.news/kreml-zmenil-jadernou-doktrinu-ruske-federace-v-posledni-snaze-na-zabraneni-utoku-raketami-nato-na-rusko-moskva-si-nove-vyhrazuje-prava-odpovedet-jadernymi-zbranemi-na-konvencni-vzdusny-utok/

 

 

📌27. září 2024: 🇺🇸 Roseanne u Tucker: „Epidemie v Americe je sexuální zneužívání dětí. Jeffrey Epstein a jeho kultovní přátelé jsou opravdoví upíři, kteří jedí lidské maso a pijí lidskou krev.“

((Adrenochrom! 👈Už jsem o tom informovala.))

 

https://x.com/ozzy1871ozzy/status/1839529576491356561?t=314MskYMoc-mv3EmK2tvwQ&s=09

 

 

📌⛔️STOP⚕️☣️⚠️🎚️ 27. září 2024: BIG FOOD A BIG PHARMA NÁS DOSLOVA OTRAVUJÍ A NEUVĚŘÍTE, JAK JE TO ŠPATNÉ, DOKUD NEUVIDÍTE TYTO STATISTIKY:

 

  • „Metabolická dysfunkce nyní postihuje 93,2 % dospělých Američanů.“

 

  • „Američané žijí o osm let méně než lidé v Japonsku nebo Švýcarsku a průměrná délka života se snižuje.“

 

  • „S každou další porci ultrazpracovaného jídla, které sníme, se předčasná úmrtnost zvyšuje o 18 %.

To nyní tvoří 67 % potravin, které naše děti jedí.“

 

  • „82 % nezávisle financovaných studií ukazuje poškození zpracovaných potravin, zatímco 93 % studií sponzorovaných průmyslem neodráží žádné poškození.“

 

  • „95 % lidí, kteří vytvořili nedávné potravinové směrnice USDA pro Ameriku, mělo významný střet zájmů s potravinářským průmyslem.“

 

  • „Každý rok se na naše potraviny stříká 1 miliarda liber syntetických pesticidů.“

 

  • „99 % zemědělské půdy ve Spojených státech je postřikováno syntetickými pesticidy.“

 

  • „Nedávný výzkum z posledních několika měsíců nám říká, že nyní je nyní asi 0,5 % našich mozků podle hmotnosti plastických.“

 

https://x.com/i/broadcasts/1kvJpbZmagdKE

 

 

📌27. září 2024: ‼️MEZIVLÁDNÍ PANEL OSN PRO ZMĚNU KLIMATU (IPCC) VE 2 NAVAZUJÍCÍCH STUDIÍCH RYCHLE PŘEKROUTIL NEZPRACOVANÁ DATA FINSKÝCH VĚDCŮ, KTEŘÍ VĚDECKY VYVRACEJÍ TVRZENÍ, ŽE ZMĚNU KLIMATU CO2 ÚDAJNĚ ZPŮSOBUJE ČLOVĚK, V PRAVÝ OPAK‼️

 

Poté, co studie „peer review“ potvrdila, že původní finská data byla zcela správná, FINOVÉ ZAREAGOVALI NA DRZÝ PODVOD IPCC v oblasti klimatických věd tímto dokumentem a zcela jednoduše a konkrétně ukázali, jaké mizerné triky tento podvod používá zařízení!

 

Zde je dosud nepublikovaná německá verze.

 

YLE TV je ve Finsku veřejnoprávní televizní stanice, jako u nás ARD nebo ZDF.

 

Původní odkaz: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/05/17/ilmastokatastrofi-peruutettu

 

Verze s titulky zde:

https://www.youtube.com/watch?v=7vaFZ9EDjro

 

Podívejte se na všechny rozsáhlé důkazy o globálním podvodu se změnou klimatu CO2 – prosím také zde https://t.me/horst250936/4325  a v odkazech

 

 

📌🌪🌀🌊💦27. září 2024, AC24.cz: TROPICKÁ BOUŘE ISAAC SE ZMĚNILA NA HURIKÁN. SMĚŘUJE K EVROPĚ

((Oligachové vlastní léta patent na ovládání počasí, což dělají na celé planétě!!!))

 

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/tropicka-boure-isaac-se-zmenila-na-hurikan-smeruje-k-evrope/

 

SLEDUJTE A SDÍLEJTE NÁS: https://t.me/AC24cz  ❤️

 

 

📌🎚️🎚️🎚️27. září 2024: DR. CASEY MEANS: AMERIKA SE ŽENE VSTŘÍC GENOCIDNÍMU ZDRAVOTNÍMU KOLAPSU

https://t.me/c/1586239095/80447

 

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

https://t.me/c/1586239095/80448

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️27. září 2024: 🇪🇺💻 BRUSEL A WASHINGTON PŘIPRAVUJÍ NÁVRH ZÁKONA, PODLE KTERÉHO BUDOU MUSET VŠECHNY DLUŽNICKÉ ZEMĚ (V SOUČASNOSTI VČETNĚ FRANCIE, ŠPANĚLSKA A ITÁLIE) POSKYTOVAT ÚPLNÉ INFORMACE O MAJETKU SVÝCH OBČANŮ.

 

🗣 Co chtějí úřady vědět o občanech EU?

 

➡️VŠE, CO KAŽDÝ ČLOVĚK VLASTNÍ:

➡️Každý dům,

➡️auto,

➡️každý bankovní účet,

➡️kryptoměna,

➡️firemní akcie atd.

 

VŠECHNY TYTO INFORMACE BY MĚLY BÝT POD ÚPLNOU KONTROLOU BYROKRATŮ. 👺

https://t.me/c/1586239095/80449

 

 

 

📌⛔️STOP💉🎚️27. září 2024: ☣️⚠️💉🎚️🟥 DR. CHRISTINA PARKS, PHD V OBORU BUNĚČNÉ A MOLEKULÁRNÍ BIOLOGIE:

 

🟥☣️⚠️VAKCÍNY COVID JSOU TAK ZÁNĚTLIVÉ, ŽE ZPŮSOBUJÍ EXPLOZI DĚTSKÝCH KMENOVÝCH BUNĚK.

 

👉Dr. Christina Parks v oboru buněčné a molekulární biologie, vysvětlila v nedávné panelové diskusi pořádané společností Reform Pharma o ochraně zdraví dětí, že „vakcíny COVID jsou tak hyper zánětlivé, že to vypadá, jako by ničily kmenové buňky… explodovat.“

 

👉Parks odkazuje na studii provedenou Benjaminem Estepem a dalšími na University of Alabama a zveřejněnou v iScience v prosinci 2022. Tato studie zjistila „POKLES POČTU EMBRYONÁLNÍCH KMENOVÝCH BUNĚK“ u matek, které buď měly COVID nebo byly očkovány mRNA COVID.

 

👧🏻👶👧🧒🏻👦👩🏻 „Tyto krevní kmenové buňky jsou ty, které mají budovat imunitní systém dítěte, a to je velmi znepokojující,“ řekl Parks. Poukázala na to, že zatímco u matek, které dostaly COVID, došlo k poklesu počtu embryonálních kmenových buněk, „nebyly téměř žádné [embryonální] kmenové buňky u dětí od matek, které dostaly vakcínu.“

 

👧🏻👶👧🧒🏻👦👩🏻 „Pokud nemají kmenové buňky, které tvoří jejich imunitní systém, jak mají tyto děti žít bez imunitního systému?“ děti umírají ještě předtím, než se narodí.“

 

👉Kromě toho Parks poukazuje na kontaminaci DNA ve vakcínách mRNA COVID a vysvětluje, že „[tato DNA] může být pohlcena krevními buňkami, kde se [to] integruje způsobem, který způsobí, že krevní buňky mutují a stanou se rakovinnými, zejména k leukémii a lymfomu“.

 

🟥 PŘEPIS KLIPU:

 

👧🏻👶👧🧒🏻👦👩🏻 „Vakcína COVID je tak zánětlivá, že to vypadá, že způsobuje explozi dětských kmenových buněk. Proběhl experiment, studie provedená Estepem a kol. na University of Alabama, která ukázala, že když odebrali pupečníkovou krev kojencům, jejichž matky buď měly COVID nebo byly očkovány, počet embryonálních kmenových buněk se snížil.

 

👧🏻👶👧🧒🏻👦👩🏻 „Tyto krevní kmenové buňky tvoří imunitní systém dítěte. Došlo k poklesu, když matky měly COVID, a víme, že COVID je extrémně zánětlivý.

A u dětí matek, které dostaly vakcínu, nebyly téměř žádné kmenové buňky.

POKUD TEDY NEMAJÍ KMENOVÉ BUŇKY K VYBUDOVÁNÍ IMUNITNÍHO SYSTÉMU, JAK MAJÍ TYTO DĚTI ŽÍT BEZ IMUNITNÍHO SYSTÉMU?

To je něco, co je opravdu potřeba prozkoumat, a to by mohl být jeden z hlavních důvodů ÚMRTÍ PLODU, ŽE TYTO DĚTI UMÍRAJÍ JEŠTĚ PŘEDTÍM, NEŽ SE VŮBEC NARODÍ.

 

🟥A I KDYŽ SE NARODÍ, CO SE S NIMI STANE?

 

„Jako by to už nebyl velký problém, tyto vakcíny jsou také kontaminovány více než miliardami kopií fragmentované DNA, a to je práce Kevina McKernana.

Tato fragmentovaná DNA, když jsou kmenové buňky stále přítomny, může být pohlcena krevními buňkami, kde je integrována způsobem, který způsobí mutaci krevních buněk a může vést k rakovině, zejména leukémii a lymfomu.

👧🏻👶👧🧒🏻👦👩🏻Takže jsme naše děti dostali do zánětlivého stavu.

 

Dáváme jim fragmentovanou DNA, která může způsobit rakovinu a nikoho to nezajímá.

 

⛔️STOP💉🎚️JE ČAS SKONČIT S TÍMTO NESMYSLEM.

Musíme chránit naše děti.

Nejsou to laboratorní krysy.

Nejsou experimentem.

JSOU PRO NÁS BOŽÍM DAREM A MY JE MUSÍME CHRÁNIT.

 

Studie zde… https://www.cell.com/iscience/fulltext/S2589-0042(22)01816-8?_returnURL=https%3A%2F%2Flinkinghub.elsevier.com%2Fretrieve%2Fpii%2FS2589004222018168%3Fshowall%3Dtrue

 

 

📌 🌪🌀🌊💦 27. září 2024: 🇺🇸 HURRICAN HELENE, CEDAR KEY, FLORIDA.

https://t.me/c/1586239095/80453

 

🇺🇸 PLOVOUCÍ DOMY VE STEINHATCHEE NA FLORIDĚ. HURIKÁN HELENE.

https://t.me/c/1586239095/80454

 

🇺🇸 MUŽ Z TAMPY BAY SKONČIL NA KAJAKU VE SVÉM OBÝVACÍM POKOJI KVŮLI ZÁPLAVÁM, KTERÉ VSTUPOVALY DO JEHO DOMU BĚHEM HURIKÁNU HELENE.

📹Matt Heller   https://t.me/c/1586239095/80455

 

 

📌27. září 2024: 🛑🛑🛑 TRUMP – PŘED SETKÁNÍM SE ZELENSKÝM:

 

„Myslíte si, že by Ukrajina měla dát nějaké území Rusku, aby ukončila válku?“

„Uvidíme, co se stane.“

„Co řeknete Zelenskému?“

„Zítra uvidíme. Uzavřeme mír. Potřebujeme mír! 👋👋👋

Musíme skoncovat se smrtí a zkázou.“ 👋👋👋

https://t.me/c/1586239095/80456

 

 

📌27. září 2024: 🇨🇿 ČESKÝ PREZIDENT, VÁLEČNÝ ŠTVÁČ👺 PAVEL VYDĚLAL STOVKY MILIONŮ DOLARŮ PŘEPRODEJEM GRANÁTŮ NA UKRAJINU A NYNÍ POŽADUJE, ABY ČÍNA „ZASTAVILA KRVEPROLITÍ“.

Také říká, že je třeba reformovat Radu bezpečnosti OSN, protože se mu nelíbí přítomnost Číny a Ruska v ní. 👺

https://t.me/c/1586239095/80457

 

 

📌🍾🍹🍸🥃🍷🥂🍻27. září 2024:BILD: TAJNÉ SEXUÁLNÍ VEČÍRKY V HAMPTONS: HARRY A WILLIAM BYLI TAKÉ NA DIDDYHO VIP SEZNAMU:

 

👉Royals jsou určitě not amused! 👑 Princ Harry (40) a 👑 princ William (42) se do stanou členy týmu. Skandální bažina kolem Diddyho (54) zataženo. Bratři totiž byli kdysi na jeho VIP seznamu velmi velcí!

 

👉Hudební mogul dříve oslavoval své legendární „Bílé strany“, na které přicházely v hojném počtu celebrity jako Leonardo DiCaprio ( 49) nebo Paris Hilton (43).

 

👉V roce 1998 se Leonardo DiCaprio (3.v.l., tehdy 23) pobavil na „White Party“ hudebního magnáta Diddyho (vlevo dole) v jeho vile v East Hamptonu.

Foto: picture alliance / Globe-ZUMA

 

👉V zákulisí třpytivé diddy světa prý došlo k krutým orgiím. ÚDAJNÉ OBĚTI BYLY NÁSILNĚ DONUCENY K SEXU.

 

🛑MYSLÍŠ, ŽE I WILLIAM A HARRY SE DOZVĚDĚLI NĚCO O TÉ HRŮZE?

 

👉V žalobě producenta Rodneyho „Lil Roda“ Jonese už před několika měsíci stálo, že Diddy měl „přístup k celebritám“ a 👑 „britské královské rodině a princi Harrymu“.

 

🛑OBJEVIL SE STARÝ ROZHOVOR DIDDY:

 

👉I starý rozhovor má nyní příchuť: V roce 2011 diddy hovořil o princích v britské „Graham Norton Show“!

„Když byli mladí chlapci a sami se často dostávali do potíží, říkal jsem si: „Proč si se mnou nezahráváte?“ řekl Diddy. V minulosti měl rapper velký zájem o royals.

Ale…

V době rozhovoru se blížila vysněná svatba 👑Williama a jeho manželky Kate (42). Proto Diddy v té době ztratil zájem. „Věřte mi, že už nejsou na mém seznamu,“ řekl rapper.

„Ano, neznič naši královskou svatbu,“ žertuje legenda z talk show Graham Norton (61).

 

🛑A TAK HLEDĚLI NA FOTKY S DIDDYM:

 

👉 👑Harry a jeho bratr 👑 William Diddyho skutečně znali, setkali se s ním v roce 2007 po vzpomínkovém koncertu pro svou zesnulou matku 👑 Princeznu Diana (†36) v Londýně.

Tak se ochotně dali s ním a jeho skandálním kolegou. Kanye West(47) knipsen.

 

👉Diddy si rozhodně myslel, že je megacool pózovat s britskými princi. Zda byli 👑 Harry nebo 👑 William někdy na jedné z tajných večírků, nebo to byl jen Diddyho sen, není známo.

 

🛑DIDDY JE MOMENTÁLNĚ VE VYŠETŘOVACÍ VAZBĚ. JE OBVIŇOVÁN Z OBCHODOVÁNÍ S LIDMI, ZNEUŽÍVÁNÍ DROG A ORGANIZOVANÉHO SEXUÁLNÍHO NÁSILÍ.

 

https://www.bild.de/unterhaltung/stars-und-leute/diddys-geheime-sex-partys-auf-seiner-vip-liste-standen-auch-harry-und-william-66f3c3b9d3d3b52434f0ae8f

 

DIDDY JE JEN ŠPIČKA LEDOVCE, MŮŽE ZNIČIT CELÝ HUDEBNÍ PRŮMYSL!

https://t.me/c/1586239095/80463

 

 

📌27. září 2024: 💥 ZAHRANIČNÍ DELEGACE HROMADNĚ OPUSTILY SÁL VALNÉHO SHROMÁŽDĚNÍ OSN, KDYŽ NA PÓDIUM PŘIŠEL IZRAELSKÝ PREMIÉR NETANJAHU. 👋

https://t.me/to_je_nas_svet/29465

 

 

📌27. září 2024: 🤬 IZRAEL POKRAČUJE V BOMBARDOVANÍ JIŽNÍHO LIBANONU.

https://t.me/to_je_nas_svet/29466

 

 

📌27. září 2024: NA SETKÁNÍ SE ZELENSKÝM TRUMP ŘEKL, ŽE MÁ S PUTINEM VELMI DOBRÉ VZTAHY.

Reakce Zelenského k nezaplacení. 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/29467

 

 

📌27. září 2024: ☝️ 👺GEORGE SOROS NEKUPUJE JEN 200 ROZHLASOVÝCH STANIC.

KUPUJE SI PROPAGANDISTICKOU MAŠINÉRII, ABY OVLIVNIL VAŠE MYŠLENÍ.

https://t.me/to_je_nas_svet/29469  👈

 

 

📌27. září 2024, 15:21, PATRUŠEV: TOUHU NATO ZMĚNIT STATUS BALTSKÉHO MOŘE LZE VYSTOPOVAT:

 

Po vstupu Norska a Švédska do Aliance lze vysledovat přání NATO změnit status Baltského moře. Uvedl to asistent prezidenta Ruské federace Nikolaj Patrušev na setkání v Kaliningradské oblasti.

 

„Poté, co Finsko a Švédsko vstoupily do NATO, existují aspirace na změnu statusu Baltského moře,“ citovala ho agentura RIA Novosti.

 

Kromě toho Patrušev upozornil na přání NATO omezit ruskou lodní dopravu v Baltském moři.

 

Aliance vypracovává různé možnosti vývoje událostí v pobaltském regionu, včetně možného boje s Ruskem.

 

Dříve Patrušev řekl, že obranná schopnost Ruské federace v oceánu se posílila.

 

https://www.vesti.ru/article/4165573

 

 

📌27. září 2024, 14:15, KLIMOV PŘIPOMNĚL TAŠKENTU „JEDNU ZEMI“ POTÉ, CO VYZVAL RUSKO, ABY SE O SEBE POSTARALO:

 

„Jsem proti tomu, aby se okamžitě začalo mluvit o jakémkoli incidentu takovým tónem,“ řekl Andrej Klimov, místopředseda senátního výboru pro zahraniční vztahy.

 

Tak reagoval na výzvu místopředsedy parlamentu Uzbekistánu Ališera Kadirova do Ruska, aby se zabývalo svými vnitřními záležitostmi po skandálu s učitelem, který udeřil studenta za to, že chtěl mluvit rusky. Podle senátora Klimova je to, co učitel udělal, přinejmenším trestný čin. A to, co říká místopředseda, je přinejmenším matoucí.

 

„Už jedna země se takto chovala poměrně dlouho. Nyní je ve velmi obtížné situaci,“ řekl senátor Klimov Lenta.ru. „Tyto druhy incidentů jsou pro to úrodnou půdou.“

 

V taškentské škole č. 188 popadl učitel ruštiny školáka za ucho, uškrtil ho, udeřil ho do obličeje a udeřil ho hlavou o tabuli za to, že ho požádal, aby učil ruštinu.

 

Senátor dodal, že mezietnické vztahy jsou velmi citlivým příběhem a je nepravděpodobné, že „učitel, který může být poté stěží nazýván učitelem, přemýšlel o nějakých geopolitických příbězích“.

 

Ministr zahraničí Sergej Lavrov se má setkat na Valném shromáždění OSN v New Yorku se svým protějškem z Uzbekistánu Bachtiyorem Saidovem. Na tomto setkání se bude určitě diskutovat o mezietnických tématech.

 

„Toto téma držíme, držíme a budeme v tom pokračovat z hlediska ochrany práv našich krajanů – to je to, co je zakotveno v naší ústavě,“ zdůraznil senátor Klimov.

 

Na 79. valném shromáždění Lavrov a Saidov diskutovali o boji proti mezietnické nesnášenlivosti, uvedla mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová na svém kanálu Telegram.

 

https://www.vesti.ru/article/4165377

 

 

📌27. září 2024, 16:31: ŠKOLÁKŮM NA SACHALINU BYLO UKÁZÁNO VIDEO O POTRATU:

 

Středoškolští studenti na Sachalinu se shromáždili v aule školy, kde jim byly promítnuty záběry z procesu potratu. Ředitelka Ligy bezpečného internetu, členka Veřejné komory Ruska Ekaterina Mizulina se k incidentu vyjádřila na svém kanálu Telegram.

 

„I dospělý video těžko zvládne, nemluvě o dětech, které mohou mít ze sledování psychické trauma. Ukazovat chlapce a dívky společně je tak-tak,“ napsala Mizulina. Podle ní je třeba taková témata pokrývat velmi pečlivě. Šéf Ligy bezpečného internetu věří, že rodiče by měli o těchto tématech diskutovat se svými dětmi.

 

Ekaterina Mizulina zveřejnila video, ve kterém školáci sedí na chodbě a je jim vysvětleno, jaké škody může potrat způsobit naturalistickým záběrům na obrazovce.

 

  1. září Rada federace navrhla promítat filmy o nebezpečí potratů každému, kdo chce ukončit těhotenství.

 

https://www.vesti.ru/article/4165749

 

 

📌27. září 2024, 16:33: RUŠTÍ DĚLOSTŘELCI ZNIČILI NEPŘÁTELSKÉ BOJOVÉ VOZIDLO PĚCHOTY V KURSKÉ OBLASTI:

 

Dělostřelci ze skupiny Sever zničili bojové vozidlo pěchoty Ozbrojených sil Ukrajiny v pohraniční oblasti Kurské oblasti, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Ozbrojené síly RF provedly průzkum v pohraniční oblasti Kurska a poblíž lesního pásu objevily nepřátelské bojové vozidlo pěchoty. V důsledku přesného zásahu bylo nepřátelské vozidlo zničeno.

 

Ruské vojenské oddělení již dříve oznámilo, že ruské ozbrojené síly zastavily více než 10 nepřátelských pokusů o prolomení státní hranice Ruské federace.

 

https://www.vesti.ru/article/4165805

 

 

📌27. září 2024, 17:46, SHOR: EVROPANÉ UKÁZALI SVOU PRAVOU TVÁŘ:

 

Kroky moldavských úřadů směřující k uzavření informačních zdrojů opozice jsou špatné, ale zároveň ukazují pravou tvář Evropanů. Prohlásil to vůdce stranického bloku Vítězství Ilan Shor ve vysílání televizního kanálu Russia 24.

 

„Za pouhý rok bylo v Moldavsku uzavřeno 15 opozičních televizních kanálů, stovky webových stránek, stovky trestních řízení proti opozičním vůdcům, stovky zatčení. Ve skutečnosti je to všechno špatné, ale je dobré, že Evropané ukazují, kdo skutečně jsou,“ řekl Shor.

 

Vůdce bloku také poukázal na to, že moldavská prezidentka Maia Sanduová „to všechno neudělala sama“ a velvyslanci Spojených států a EU tiše souhlasí s pokusy potlačit opozici.

 

https://www.vesti.ru/article/4165907

 

 

📌27. září 2024, 16:52: HÚSIOVÉ OZNÁMILI MASIVNÍ RAKETOVÝ ÚTOK NA TŘI TORPÉDOBORCE AMERICKÉHO NÁMOŘNICTVA:

 

Hnutí Ansar Alláh, operující v Jemenu, použilo 23 střel s plochou dráhou letu a balistických raket k útoku na tři americké torpédoborce, řekl Yahya Saria, mluvčí skupiny.

 

„Ozbrojené síly Jemenu zaútočily v Rudém moři na tři nepřátelské americké torpédoborce, které mířily na podporu izraelského nepřítele,“ řekl.

 

Celkem bylo na útok vynaloženo 23 balistických raket a jeden bezpilotní letoun, uvádí TASS s odkazem na Sariova slova ve vysílání televizního kanálu Al Masirah.

 

  1. září síly Ústředního velitelství ozbrojených sil (CENTCOM) Spojených států zničily raketový systém jemenských Hútíů z hnutí Ansar Alláh. Americká armáda ve svém prohlášení uvedla, že zničený systém „představoval hrozbu pro americké a koaliční síly, stejně jako pro obchodní lodě v regionu“.

 

https://www.vesti.ru/article/4165795

 

 

📌27. září 2024, 16:29: OZBROJENÉ SÍLY RF ZASÁHLY VOJENSKÁ LETIŠTĚ A EŠALON ZÁPADNÍMI ZBRANĚMI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Od 21. do 27. září vojska ruského ministerstva obrany úspěšně zaútočila na podniky vojensko-průmyslového komplexu (MIC) Ukrajiny 33krát, hlavním cílem úderu byla vojenská letiště ozbrojených sil Ukrajiny a ešalon se zbraněmi ze západních zemí, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Ministerstvo uvedlo, že ruské ozbrojené síly použily k úderům vysoce přesné zbraně, včetně hypersonických raket Kinžal a bezpilotních vzdušných prostředků (UAV).

 

Zasaženy byly podniky vojensko-průmyslového komplexu Ukrajiny, jejich infrastruktura a vojenský ešalon se západními zbraněmi.

 

Kromě toho bylo možné způsobit nenapravitelné škody v továrnách na výrobu a skladování bezpilotních letounů, ale i bezpilotních člunech, arzenálech, muničních a palivových skladech, místech dočasného nasazení a oblastech soustředění nacistických jednotek Ozbrojených sil Ukrajiny a zahraničních žoldáků.

 

https://www.vesti.ru/article/4165734

 

 

📌27. září 2024, 18:31: „IZVESTIA“: PRŮZKUMNÉ DRONY ALBATROSS M5 ZAČALY PŘICHÁZET DO OZBROJENÝCH SIL RF:

 

Průzkumné drony Albatross M5 vstupují do služby u ruské armády a začaly se používat v zóně speciálních operací, uvádí deník Izvestija.

Podle tvůrců je UAV z 60 % vyroben z domácích dílů. Zejména ruský komunikační systém instalovaný na Albatrosu je odolný proti rušení ze stanic elektronického boje.

 

Výsadkáři a dělostřelci již novému dronu dali vysoké známky.

 

Albatross M5 je postaven podle schématu „létajícího křídla“. Jeho baterie vystačí na 4,5 hodiny letu a maximální délka trasy je 300 kilometrů. Cestovní rychlost je 72 kilometrů za hodinu.

 

Při jednom letu je dron schopen natočit až 20 kilometrů čtverečních území. Kromě toho lze na Albatross nainstalovat stabilizovanou videokameru s termokamerou.

 

https://www.vesti.ru/article/4165969

 

 

📌27. září 2024, 19:37: NIZOZEMSKÉ LETECTVO STÁHLO F-16 Z PROVOZU A PŘEŠLO NA F-35:

 

Nizozemské letectvo zcela přešlo na F-35 a vyřadilo všechny stíhačky F-16 ze služby. Informovalo o tom nizozemské ministerstvo obrany.

 

  1. září se osm letounů F-16 vydalo na rozlučkovou cestu, při níž přeletělo nad budovou ministerstva obrany v Haagu, leteckou základnou Susterberg a cvičištěm na ostrově Vlieland.

 

Jak je uvedeno v oddělení, tento typ stíhačky je ve službě již více než 45 let.

 

Již dříve vyšlo najevo, že Nizozemsko dodá Ukrajině rakety vzduch-vzduch pro F-16. Celkové náklady na rakety, stejně jako na náhradní díly a vybavení, budou činit nejméně 80 milionů eur. Oznámil to ministr obrany Ruben Brekelmans.

 

https://www.vesti.ru/article/4166087

 

 

📌27. září 2024, 17:12: STOLTENBERG PŘIPUSTIL, ŽE NATO BUDE PROVÁDĚT OPERACE MIMO ALIANCI:

 

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg nevyloučil, že v budoucnu budou jednotky aliance provádět operace mimo hranice členských zemí.

 

Vojenský blok si zároveň musí jasně definovat cíle, kterých chce dosáhnout, napsal generální tajemník v analytickém článku.

 

„Musíme jasně pochopit, čeho síly NATO mohou dosáhnout a čeho nemohou,“ vysvětlil Stoltenberg.

 

Operace v Afghánistánu ukázala, že zpočátku se NATO chystalo bojovat proti mezinárodnímu terorismu, který by mohl najít útočiště právě v této zemi. Pak si však aliance zvolila příliš ambiciózní cíl – rozhodla se vytvořit demokratický sjednocený Afghánistán se stejnými právy pro všechny. Nová vláda se však zhroutila, jakmile NATO stáhlo své síly ze země.

 

PŘIPOMEŇME, ŽE STOLTENBERGOVY PRAVOMOCI JAKO GENERÁLNÍHO TAJEMNÍKA NATO KONČÍ 1. ŘÍJNA.

 

JEHO MÍSTO ZAUJME BÝVALÝ NIZOZEMSKÝ PREMIÉR MARK RUTTE.

 

https://www.vesti.ru/article/4165866

 

 

📌27. září 2024, 19:32: TRUMP NEVYLOUČIL NOVÉ SETKÁNÍ SE ZELENSKÝM V BLÍZKÉ BUDOUCNOSTI:

 

Bývalý americký prezident a současný kandidát na tento post v nadcházejících volbách Donald Trump slíbil, že v budoucnu přijede na Ukrajinu a nevyloučil, že by se mohl znovu setkat s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským.

 

„Může se to velmi dobře uskutečnit,“ řekl, když mluvil o pravděpodobnosti nového setkání.

 

Zelenskyj a Trump se setkali den předtím v New Yorku v mrakodrapu bývalého šéfa Bílého domu a setkání se konalo za přísné ostrahy: na ulici nejblíže k budově byly postaveny betonové ploty, doprava byla zablokována. Ukrajinský prezident dorazil na schůzku za přísných bezpečnostních opatření.

 

Zelenskyj na setkání řekl, že vojenský konflikt na Ukrajině neskončí před listopadovými volbami ve Spojených státech, a proto je třeba, aby ukrajinská strana co nejpodrobněji hovořila o svých budoucích plánech, a proto se rozhodl setkat se s každým z kandidátů na post šéfa Bílého domu.

 

https://www.vesti.ru/article/4166053

 

 

📌27. září 2024, 19:00, VUČIĆ: KONFLIKT NA UKRAJINĚ SKONČÍ PODLE KOREJSKÉHO SCÉNÁŘE:

 

Konflikt na Ukrajině se bude řídit korejským scénářem a nepřátelské akce budou pokračovat pro každou osadu s cílem konsolidovat území. Tento předpoklad vyjádřil srbský prezident Aleksandar Vučić ve vysílání televizního kanálu Inform.

 

Vučić se zúčastnil 79. zasedání Valného shromáždění OSN. Kromě toho se setkal s evropskými a světovými politiky, podnikateli, včetně Elona Muska, a zúčastnil se recepcí jménem jednotlivých států i mezinárodních organizací.

 

„Nakonec bude mír, takže o každou vesnici budou svedeny silné bitvy.“ Korejský scénář bude dosažen, a to nebude dovoleno po dobu 10, 20 nebo 30 let,“ řekl srbský vůdce.

 

Srbská hlava státu také informovala o nedávných sociálních průzkumech mezi občany Spojených států. Průzkumy ukázaly, že Američané umístili otázku konfliktu na Ukrajině až na deváté nebo desáté místo. Podle Vučiće to ovlivní americkou podporu Ukrajině, ať už prezidentské volby vyhraje kdokoli.

 

Vučić také zdůraznil, že je nerozumné podceňovat ruskou armádu, která má na území nepřátelských akcí psychologickou výhodu.

 

„Protože ti, kteří to podcenili, víme z historie, jak to skončilo,“ dodal prezident s tím, že pokud volby vyhraje, bývalý americký prezident Donald Trump přispěje k vyřešení konfliktu jako pragmatický člověk.

 

https://www.vesti.ru/article/4166027

 

 

📌27. září 2024, 17:48, MEDVEDĚV O HROZBÁCH ESTONSKÉHO GENERÁLNÍHO ŠTÁBU: ČÍM ZÁBAVNĚJŠÍ STÁT, TÍM VYŠŠÍ AROGANCE:

 

Místopředseda Bezpečnostní rady Ruské federace Dmitrij Medveděv během návštěvy cvičiště Kapustin Jar komentoval prohlášení estonské armády o připravenosti zahájit preventivní úder na Rusko.

 

„Co mohu říci, čím zábavnější stát, tím vyšší arogance jednotlivých šílených vůdců tohoto státu,“ řekl Medveděv ve videu zveřejněném na své stránce na sociálních sítích.

 

Poznamenal, že v případě konfliktu s Ruskou federací zůstanou takové malé státy NATO „mokrou skvrnou“.

 

Den předtím oznámil připravenost Estonska udeřit na Rusko v případě hrozby NATO náčelníkem generálního štábu, generálmajorem Vahurem Karusem.

 

  1. září ruský prezident Vladimir Putin na zasedání stálého zasedání Rady bezpečnosti o jaderném odstrašení řekl, že Moskva použije jaderné zbraně v případě agrese ze strany nejaderného státu s účastí nebo podporou jaderného státu, a to i proti Bělorusku.

 

Důvodem jeho použití může být masivní odpalování nepřátelských letadel a raket, jejich překročení státní hranice Ruské federace.

 

https://www.vesti.ru/article/4165900

 

 

📌27. září 2024, 17:54, MWM: RUSKÉ „DÝKY“ PRAVDĚPODOBNĚ ZNIČILY ČTYŘI F-16 NA LETECKÉ ZÁKLADNĚ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Rusko zasáhlo leteckou základnu Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) hypersonickými střelami Kinžal, v důsledku čehož byly zničeny čtyři stíhačky F-16, které Kyjev obdržel od Západu.

 

Americký časopis Military Watch Magazine (MWM) o tom píše s odkazem na evropské představitele.

 

Podle autorů publikace tuto informaci potvrzují ruské telegramové kanály, které den předtím informovaly o úderech na vojenské letiště ve Starkonstantinově na západní Ukrajině. Publikace hovořily o zničení nejméně dvou F-16, které vzlétly z letecké základny se zpožděním. Ministerstvo obrany Ruské federace se k těmto údajům nevyjádřilo.

 

Materiál také poznamenává, že Kyjev neobdržel moderní, ale „znatelně zastaralé“ verze stíhaček F-16AM / BM. Podle pozorovatelů MWM nemají ve vzdušném souboji s ruskými stíhačkami žádnou šanci.

 

https://www.vesti.ru/article/4165910

 

 

📌27. září 2024, 18:43: VELVYSLANEC V RUSKU: ČADSKÝ PREZIDENT ROZHODL O PROPUŠTĚNÍ RUSŮ ZADRŽOVANÝCH V ZEMI:

 

Čadská republika propustí zadržené Rusy. Odpovídající rozhodnutí učinil prezident Mahamat Idriss Déby, řekl ruský velvyslanec Adam Beshear.

 

Propuštění vyžaduje splnění určitých postupů, takže není stanoveno přesné datum, kdy budou ruští občané propuštěni, vysvětlil diplomat v rozhovoru pro RIA Novosti.

 

Podle ruské diplomatické mise se všichni zadržení cítí dobře, jsou drženi ve slušných podmínkách.

 

Připomeňme, že 19. a 21. září byli v Čadu zadrženi tři Rusové, včetně sociologa Maxima Šugalejeho, a také občan Běloruska.

 

https://www.vesti.ru/article/4166003

 

 

📌27. září 2024: ⚡️ IZRAELSKÝ PREMIÉR BENJAMIN NETANJAHU NAŘÍDIL ÚDER NA VŮDCE HIZBALLÁHU PŘÍMO Z JEHO HOTELU V NEW YORKU, KAM PŘIJEL VYSTOUPIT NA VALNÉ SHROMÁŽDĚNÍ OSN 👹

https://t.me/to_je_nas_svet/29470

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 27.09.2024:

➡️☭☆Americká rozvědka tvrdí, že povolení Ukrajiny používat rakety dlouhého doletu by vyvolalo smrtící reakci Ruska

Americká rozvědka varuje, že údery hluboko do ruského území by mohly přimět Moskvu ke „smrtícím útokům“ na vojenské základny ve Spojených státech a Evropě, stejně jako k sabotážím v západních zařízeních.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Britská herečka Maggie Smith, nejlépe známá pro svou roli profesorky McGonagallové ve filmech o Harrym Potterovi, zemřela ve věku 89 let, uvádí Sky.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Trump na setkání se Zelenským vyjádřil naději, že pokud vyhraje volby, najde „dobré“ řešení pro obě strany ukrajinského konfliktu ještě před inaugurací

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Trump se setkal se Zelenským. Jeho projev před jednáním:

– Myslíte si, že by Ukrajina měla vzdát část svého území Rusku, aby válka skončila?

– Uvidíme, co se stane

– Co řekneš Zelenskému?

– Uvidíme zítra. Pojďme dosáhnout míru. Potřebujeme mír! Musíme ukončit smrt a ničení. Nemyslíš? Nebylo by to špatné, co?

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ • Trump na schůzce se Zelenským řekl, že pokud bude zvolen, je připraven spolupracovat s demokraty na vyřešení ukrajinského konfliktu;

  • „A jak víte, mám velmi dobré vztahy s prezidentem Putinem. A myslím si, že když vyhrajeme, tak vše velmi rychle urovnáme. Velmi rychle!“ – Trump;
  • Trump: My [se Zelenským] máme dobrý vztah a já mám také dobrý vztah s Putinem Zelenskyj: Doufám, že náš vztah s vámi je lepší;
  • Na tango jsou potřeba dva – Trump oznámil nutnost jednání mezi Ukrajinou a Ruskem.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Trump na schůzce se Zelenským vyjádřil naději, že pokud vyhraje volby, najde „dobré“ řešení pro obě strany ukrajinského konfliktu ještě před inaugurací.

Kandidát na amerického prezidenta navíc řekl, že „má dobrý vztah s Putinem“.

„Na tango jsou potřeba dva,“ řekl Trump o potřebě jednání mezi Ukrajinou a Ruskem.

Uvádí se, že Zelenskyj zůstal s Trumpem ne déle než 15 minut, jeho kolona opustila ulici.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Výbuchy na čerpací stanici v Dagestánu – několik lidí údajně zabilo

Pod troskami jsou stále lidé. Počet obětí se také pravděpodobně zvýší. Na místo vyjelo více než 10 sanitek

V oblasti zhaslo světlo. Dříve k výbuchu došlo při práci na cisterně s palivem.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ KANDIDÁTKA NA AMERICKÉHO PREZIDENTA KAMALA HARRIS PŘIPOMNĚLA ZELE NSKÉHO, PROČ MU DÁVAJÍ PENÍZE:

„PUTIN SE MŮŽE ZAMĚŘIT NA POLSKO, POBALTÍ A DALŠÍ SPOJENCE NATO. VÍME TAKÉ, ŽE AGRESOŘI PO CELÉM SVĚTĚ SLEDUJÍ, CO SE BUDE DÍT NA UKRAJINĚ. DOVOLIT PUTINOVI VYHRÁT HO POVZBUDÍ. SPOJENÉ STÁTY SE NEMOHOU A NEMĚLY BY SE IZOLOVAT OD DALŠÍHO PŘELUDU. IZOLACE NENÍ SEBEIZOLACE. USA NEPODPORUJÍ UKRAJINU Z DOBROČINNOSTI. JE TO V NAŠEM STRATEGICKÉM ZÁJMU. NADÁLE BUDEME UKRAJINĚ POSKYTOVAT POMOC, KTEROU POTŘEBUJE, ABY USPĚLA NA BOJIŠTI,“ ŘEKL HARRIS.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Šest lidí, včetně 2 dětí, zemřelo při výbuchu na čerpací stanici v Dagestánu, řekl Melikov

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Počet obětí výbuchu na čerpací stanici v Dagestánu se zvýšil na 10, uvedlo ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *