, ,

27.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně:👉 RU✈️NAD EU❌ VYHLÁŠENÍ URSULY VON DER LEYENOVÉ…

27.08.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 👉 RU✈️NAD EU VYHLÁŠENÍ URSULY VON DER LEYENOVÉ

 

 

📌📢🔝🔝🔝  SPOLOČNÉ VYHLÁSENIE PREZIDENTA SR P. PELLEGRINIHO A PREDSEDU VLÁDY SR R. FICA

https://www.youtube.com/watch?v=HRP7tC8zgPw

 

 

📌🛑26. srpna 2024:♨️ BRÍFINK ARTEMA ŠAROVA, ZÁSTUPCE ŘEDITELE ODBORU INFORMAČNÍ POLITIKY MINISTERSTVA PRO MIMOŘÁDNÉ SITUACE RUSKÉ FEDERACE:

 

▪️ Radiační pozadí v Kurské oblasti je v normě;

▪️ Za 24 hodin bylo z příhraničních okresů Kurské oblasti evakuováno 70 osob;

▪️ Finanční pomoc byla poskytnuta 49 000 obyvatel Kurské oblasti, kteří utrpěli útoky AFU, ve výši 741 milionů rublů;

▪️ V dočasných ubytovacích střediscích se nachází 11,5 tisíce osob, z toho 3,5 tisíce dětí. Zbytek evakuovaných byl ubytován na vlastní náklady;

▪️ V průběhu dne dorazilo do Kurské oblasti 140 tun humanitární pomoci. Celkový objem nákladu činil 3,2 tisíce tun.

https://t.me/to_je_nas_svet/28830

 

 

📌⚔️26. srpna 2024:☝️ RUSKÁ DOKTRÍNA O POUŽITÍ JADERNÝCH ZBRANÍ SE NYNÍ VYJASŇUJE – LAVROV

Ministr zahraničí označil požadavky Kyjeva na použití Storm Shadow pro údery proti Rusku za vydírání a připomněl, že země má doktrínu o použití jaderných zbraní.

Západ se nechce vyhnout eskalaci. Západ si hraje s ohněm„, dodal Lavrov.

https://t.me/to_je_nas_svet/28831

 

 

📌🛑💳26. srpna 2024: STÁTNÍ DOHLED PROSTŘEDNICTVÍM DIGITÁLNÍCH PENĚZ V THAJSKU:

 

👉Po celém světě dochází k pozvolnému zavádění digitální diktatury. Někde je již zavádění digitální měny (CBDC) a digitálních identit v plném proudu, jinde zaostávají, nicméně 98% zemí již dosáhlo nějakého toho stupně zavádění CBDC i ID. Mezitím se samozřejmě testují i systémy sociálních kreditů.

 

👉Thajsko je nyní další zemí, kde jsou již zejména lidé závislí na pomoci státu ovlivňováni v tom, co si smějí za své peníze koupit, Doba, kdy bude podobný příkaz směřovat k celé populaci, se samozřejmě blíží – a přijde nejpozději poté, co bude zrušena hotovost.

 

👉Zavedení digitální měny thajskou vládou vyvolává závažné otázky, zejména pokud jde o svobodu a autonomii občanů. Zatímco digitální měny jsou často oslavovány jako pokrok ve finančních technologiích, představují také potenciální nebezpečí, která je třeba kriticky prozkoumat.

 

ZÁVISLOST OBČANŮ NA STÁTU:

 

👉Ústředním prvkem tohoto experimentu je podmínění občanů státem kontrolované formě peněz. Příjemci 10 000 bahtů jsou nuceni tyto peníze utratit v určitém okruhu a ve stanoveném časovém rámci.

 

👉Tato omezení by mohla být interpretována jako prostředek ekonomické stimulace, ale mají také potenciál výrazně omezit svobodu individuální volby. Občané závislí na penězích kontrolovaných vládou by mohli ztratit svou autonomii, protože jsou nuceni utrácet peníze podle pokynů vlády.

 

BIOMETRICKÁ KONTROLA:

 

👉Propojení digitálních peněz s biometrickými údaji představuje další problematický vývoj Biometrická data, jako jsou otisky prstů nebo rozpoznávání obličeje, jsou vysoce citlivá a neměnná.

 

👉Zavedení digitální peněženky, ke které lze přistupovat pouze prostřednictvím biometrických údajů, vytváří nový rozměr sledování. Stát tak získá nejen kontrolu nad penězi, ale i nad osobními údaji občanů.

Tato centralizace informací představuje riziko zneužití a ztráty soukromí.

 

KONTROLA SPOLEČNOSTÍ:

 

👉Dalším aspektem tohoto systému je kontrola nad společnostmi účastnícími se kampaně. Digitální peníze mohou přijímat pouze společnosti registrované k dani. Na první pohled se může zdát, že jde o opatření na posílení daňového systému a boj proti nehlášené práci, ale i zde existuje potenciální nebezpečí.

 

Vázání digitálních peněz na daňově registrované společnosti umožňuje úzkou kontrolu těchto společností. To znamená, že stát má vhled nejen do transakcí občanů, ale i do podnikání firem, což může vést ke komplexnímu ekonomickému dohledu.

 

ELEKTRONICKÉ ZOTROČENÍ?

 

👉Termín „moderní zotročení“ může znít drasticky, ale odráží obavy, které takovou kontrolu doprovázejí.

DIGITÁLNÍ PENÍZE MAJÍ DATUM VYPRŠENÍ PLATNOSTI A VLÁDA URČUJE, KTERÉ PRODUKTY NEBO SLUŽBY LZE ZAKOUPIT.

👉Občané, kteří nedodržují tato pravidla nebo jejichž nákupní chování je klasifikováno jako „nevhodné,“ by mohli být de facto vyloučeni z ekonomické účasti.

Firmy jsou zároveň nuceny podrobit se státnímu kontrolnímu systému, aby se mohly podílet na trhu. To vede k situaci, kdy stát kontroluje nejen ekonomiku, ale i morální rozhodování občanů a chod firem.

ZÁVĚR:

 

👉Zavedení této digitální měny v Thajsku by se dalo vnímat jako nebezpečný experiment, který vede občany k závislosti na státu a výrazně omezuje jejich svobodu a soukromí!!! 👉Umožňuje také komplexní kontrolu firem ze strany státu.

Je důležité kriticky prozkoumat tento vývoj a zajistit, aby technologické inovace nebyly zneužívány ke kontrole a sledování občanů a společností.

 

MÍSTO TOHO BY SE MĚLY ZAMĚŘIT NA POSÍLENÍ SVOBODY A AUTONOMIE KAŽDÉHO JEDNOTLIVCE.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/statni-dohled-prostrednictvim-digitalnich-penez-v-thajsku/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️Ru✈️nad EU26. srpna 2024, TikTok:

Vyhlášení Ursuly von der Leyenové: „Uzavíráme Evropský vzdušný prostor pro Rusy. Navrhujeme zákaz všech letadel vlastněných Ruskem, registrovaných v Rusku a kontrolovaných Ruskem. Toto letadlo již nebude moci přistát, vzlétnout, ani přelétat nad územím Evropské unie. To se bude vztahovat na jakékoliv letadlo, které vlastní pronajaté, nebo jinak kontrolované ruskou právnickou, nebo fyzickou osobou. Aby bylo jasno, náš vzdušný prostor bude uzavřen pro každé ruské letadlo. A to včetně soukromých letadel oligarchů.“

((Takhle se vyrábí válka, a to se žádnou šanci o mírový pokus, bez jakéhokoliv zájmu. Naopak, Západ dělá veškeré kroky, aby vyvolal III. světovou válku!!! To není Putin, který ji chce vyvolat, to je kolektivní Západ, nacističtí škůdci, který s klapkami na očích nás beztrestně ženou, bez našeho souhlasu do námi nechtěné války!!!

https://www.facebook.com/reel/3901637690113486

 

 

📌📢🔝🔝🔝26. srpna 2024: 👹✝️ „MATKA TEREZA“: „ANDĚL Z PEKLA!“:

 

👹Komu ve skutečnosti sloužila Matka Tereza? Proč dle střízlivých odhadů skončily 3 miliardy dolarů darovaných řádu Matky Terezy ve Vatikánu? Jakou péči poskytovala pacientům ve svých nemocnicích a jakou péči přitom čerpala sama? Více informací o tomto i dalších nepohodlných tématech najdete na konferenci „Globální krize. Kdo je pro nás Ježíš Kristus?“

 

https://www.facebook.com/watch?v=653092313204722

 

 

📌☢️⚠️26. srpna 2024:♨️ GROSSI: REAKTOR KURSKÉ JADERNÉ ELEKTRÁRNY NEMUSÍ BÝT SCHOPEN ODOLAT ÚDERU, POKUD BUDE ZASAŽEN – PAK JE MOŽNÉ JEHO UVOLNĚNÍ.

Další prohlášení šéfa MAAE po inspekci v kurské JE:

V reaktoru se pracuje v podmínkách blízkých normálu, ale případy vojenské aktivity v okolí vyvolávají obavy o jeho bezpečnost.

Pokud dojde k vnějšímu zásahu do Kurské jaderné elektrárny, mohou být následky mimořádně vážné.🤬Elektrárna je postavena na principu běžné budovy, v níž je umístěn reaktor❗️❗️❗️

Srovnávat možnou situaci v Kursku s Černobylem je předčasné.

Grossi se příští týden v Kyjevě setká se Zelenským.

https://t.me/to_je_nas_svet/28833

 

 

📌26. srpna 2024: ❗️❗️❗️PANDEMICKÝ NEWSPEAK ANEB GLOSÁŘ INVERZE REALITY❗️❗️❗️:

 

🛑 Virus = latinsky „toxin nemoci“; v reálném světě neexistující mrtvá částice, která se přenáší zejména skrze média, a proto napadá zejména televizní diváky a čtenáře zpráv.

👉Normální lidé mají nenakažlivou detoxikační sezónní chřipku.

Značně zavirované mozky mají pak rovněž absolventi lékařských fakult, kteří pak mají tendenci vidět virus úplně za vším, krom otevřených zlomenin. Tedy kromě těch, které vznikly uklouznutím v důsledku kýchnutí na kluzkém chodníku – tzv. virové zlomeniny.

 

🛑Pandemie = mediálně-politické zaklínadlo, používané jako nástroj moci s cílem odebírání základních lidských práv a svobod a redukce blahobytu jedince a jeho rodiny.

👉Čím více televizních diváků a čtenářů zpráv, tím úspěšnější a trvalejší je pandemie. Pokus o pandemii prasečí chřipky v roce 2009 selhal z důvodu mediálního nezájmu a nedostatečně uplacených „expertů“. Tehdy jsme si všimli, že i Kubek, když není patřičně zaplacen, dokáže mít zdravý rozum.

 

🛑Vakcína = garance trvalých příjmů farmaceutických firem❗️❗️❗️ Příjmy vznikají jak z jejího prodeje, tak i z následné aplikace chemie na poškození jí způsobená.

👉Chřipková vakcína plní již po léta funkci nástroje důchodové reformy.

👉Covidová vakcína má stejnou funkci, ta však navíc ještě plní cíl populační a sociální kontroly = 🎚️

 

🛑Asymptomatický přenos = synonymum neposkvrněného početí v porodnictví, tedy stejný způsob, jakým panna Marie porodila Ježíše. Je vědecky prokázáno, že pravděpodobnost neposkvrněného početí a asymptomatického přenosu je stejná.

 

🛑Respirátor = veřejně prezentovaná forma kolektivní neurózy.

👉Vhodný a účinný při práci v prachovém prostředí. Vzhledem k tomu, že je virus nanočásticí, stejně jako molekula prdu, pak, pokud by existoval jeho přenos vzduchem, zabránil by respirátor vdechnutí viru asi tak, jako nám zabraňuje vdechnout molekuly prdu❗️❗️❗️ Pokud by fungoval, prd bychom necítili❗️❗️❗️

 

🛑Ptačí chřipka = další ptákovina a mocensko-politický nástroj k redukci potravinové soběstačnosti populace.

👉Virus ptačí chřipky neexistuje❗️❗️❗️ Důvodem příznaků ptačí chřipky je otrava z prostředí, velmi pravděpodobně elektromagnetického původu.

 

🛑Opičí neštovice = název údajného virového onemocnění, který se WHO vůbec nelíbil, protože budil smích mezi lidmi❗️❗️❗️

👉Proto se v roce 2022 rozhodla ho přejmenovat na mpox (monkey pox = opičí neštovice) a je jen otázkou času, kdy k němu přiřadí i nějaký číselný kód, aby zbylé normované nádoby na mediální fekálie začal skutečně děsit❗️❗️❗️

 

A teď už vážně. Kdykoli uslyšíte slovo „děti“, „dětské“ apod. v souvislosti s virovým onemocněním. Řekněte „NE!!! LŽETE!!!“

 

👉ŽÁDNÉ PATOGENNÍ VIRY – A TUDÍŽ ANI ŽÁDNÁ „VIROVÁ“ ONEMOCNĚNÍ – NEEXISTUJÍ❗️❗️❗️Toto tvrzení lze lehce obhájit i u soudu. A oni to vědí❗️❗️❗️

 

👉Pamatujte, že existuje pouze otrava z prostředí, včetně té elektromagnetické, jídla, pití, léků a vakcín a otrava z vnitřního nízkovibračního toxického nastavení, zejména z pesimismu a strachu❗️❗️❗️

 

Vybaveni filmovými dokumenty a znalostmi z našeho kanálu, či kanálu spolku Resetheus, a všech těch dalších, které vědeckou metodou popírají existenci virů jako patogenů, vyražte do boje a udělejte těm gaunerům z jejich dalšího pokusu o plandemii peklo❗️❗️❗️

 

Zasévejte v normies semena pochybnosti dobře mířenými dotazy. 👉Nic netvrďte! ❗️❗️❗️

👉Vždy se jen „naivně“ ptejte, jak si vysvětlují ten či onen rozpor.

👉Nechte je samotné zjistit, že jejich logika je děravá jako švýcarský sýr.

👉To je nejmocnější cesta k přesvědčení druhých.

 

👉Zatímco cílem mediální propagandy je indoktrinovat, 👉Vaším cílem je donutit ty indoktrinované nádoby začít pochybovat.

 

Pochybnosti jsou základem vědy a pokroku.

 

Už jsme skoro vyhráli.

👉Zmatkují a 👉nevědí, 👉co nasadit dříve, 👉zda neexistující pandemii, 👉nebo imaginární válku.

👉Na tu skutečnou se už dávno nevzmůžou.

 

UMÍRAJÍCÍ KOBYLA VŠAK NEJVÍCE KOPE, A PROTO TO JEŠTĚ BUDE HODNĚ ZAJÍMAVÉ. A VŠE BUDE ZÁLEŽET NA ODPOJENÝCH NÁDOBÁCH NA MEDIÁLNÍ FEKÁLIE, KDY SE ALESPOŇ TROCHU PROBUDÍ.

 

🛑A VY, PROBUZENÍ? VY SE VŮBEC NENECHTE VYDĚSIT A ZŮSTAŇTE PEVNÍ. ❤️

https://t.me/c/1586239095/78632

 

 

📌26. srpna 2024: 🇪🇸 IMVANEX je jednou z vakcín podávaných ve Španělsku proti údajným opičím neštovicím. A ve svém příbalovém letáku uvádí, že nikdy nebyl testován na lidech…

 

Nyní to testují na 🐏 🐏 🐏

https://x.com/terra_cremada/status/1827391352272773167

https://cima.aemps.es/cima/dochtml/p/113855001/P_113855001.html

 

 

📌26. srpna 2024: DONALD TRUMP: ZAČÍNÁM BÝT ČÍM DÁL VÍCE UTVRZEN V TOM, ŽE TYHLE OVEČKY DO TOHO NWO NAKONEC DOJDOU, DOBROVOLNĚ A S RADOSTÍ.

Není to o tom „jestli bude,“ ale kdo bude mimo.

#Qpsyop #Trump

lnk.bio/rozsirenevedomi

t.me/rozsirenevedomi

https://t.me/c/1586239095/78643

https://t.me/c/1586239095/78643

https://t.me/c/1586239095/78644

https://t.me/c/1586239095/78645

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VLADIMÍR PUTIN A NARENDRA MODI SPOLU HOVOŘILI TELEFONICKY PO NÁVŠTĚVĚ PŘEDSEDY VLÁDY INDIE NA UKRAJINĚ; „INDIE JE PEVNĚ ZAVÁZÁNA K DOSAŽENÍ MÍRU„…

 

https://youtu.be/4s6PfpX1toQ?si=bseHeGhCkxWPRXh4

 

 

📌26. srpna 2024, 14:35: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY JIŽ ZTRATILY VE SMĚRU KURSK VÍCE NEŽ 6,6 TISÍCE VOJÁKŮ:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) ztratily během bojů v Kurské oblasti více než 6 600 vojáků, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Ruské vojenské oddělení poznamenalo, že celkové ztráty ukrajinské strany na Kurském směru činily více než 6 600 lidí, 73 tanků, 34 bojových vozidel pěchoty, 62 obrněných transportérů a 432 bojových obrněných vozidel.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny také ztratily 13 odpalovacích zařízení MLRS, včetně 4 HIMARS a 1 MLRS, 5 systémů protivzdušné obrany, 9 stanic elektronického boje, 2 protibateriové radary, stejně jako 2 překážková vozidla a odminovací zařízení UR-77.

 

https://www.vesti.ru/article/4113544

 

 

📌26. srpna 2024, 16:58, Zelenskyj👹: UKRAJINA NEPRODLOUŽÍ DOHODU O TRANZITU PLYNU S RUSKEM:

 

Vůdce kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj uvedl, že Ukrajina neplánuje prodloužit dohodu o tranzitu plynu s Ruskem.

 

„Nikdo neprodlouží dohodu s Ruskem, tohle je konec,“ cituje Zelenského agentura Interfax.

 

„Pokud jde o ostatní společnosti, pokud bude požadavek některých našich evropských kolegů pokračovat, jejich žádost zvážíme.“👹

 

V prosinci 2019 podepsaly Rusko a Ukrajina smlouvu o tranzitu plynu. Platnost této dohody vyprší na konci roku 2024.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4113909

 

 

📌26. srpna 2024, 16:34, Zelenskyj👹: UKRAJINA PROVEDLA PRVNÍ TESTY SVÉ BALISTICKÉ RAKETY:

 

👹Kyjev otestoval svou první vlastní balistickou raketu, řekl šéf Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj.

 

Zelenskyj dodal, že první testy rakety byly úspěšné, ale odmítl sdělit podrobnosti o raketě. Hlava Ukrajiny učinila toto prohlášení na tiskové konferenci, která byla vysílána ve vysílání telethonu na jednom z ukrajinských kanálů. Dolet balistických raket je od stovek do několika tisíc kilometrů. Ozbrojené síly Ukrajiny již předtím poprvé použily bezpilotní střelu Paljanica.

 

Kyjev již dříve požádal Západ o povolení použít rakety Storm Shadow, Scalp a ATACMS k úderům hluboko na ruské území, zejména k úderům na Moskvu a Petrohrad. Kyjev dokonce předal západním zemím seznam cílů, na které Ukrajina hodlá zaútočit západními řízenými a balistickými raketami.

 

Požadavky Kyjeva na použití raket Storm Shadow k úderu na Moskvu a Petrohrad jsou vydírání, řekl ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov. Západ se podle něj pouze snaží předstírat, že se chce vyhnout nadměrné eskalaci.

 

„Ale ve skutečnosti je to lstivé. Západ se nechce vyhnout eskalaci. Západ, rusky řečeno, se dostává do problémů,“ zhodnotil situaci šéf ruské diplomacie.

 

Financial Times uvedly záměr Kyjeva zaútočit na ruské hlavní město americkými raketami ATACMS, britskými Storm Shadow a francouzskými Scalp, s odvoláním na vysokého ukrajinského představitele.

 

Moskva se domnívá, že dodávky zbraní ze Západu na Ukrajinu narušují mírové urovnání. To přímo zapojuje země NATO do konfliktu, zdůraznil Kreml, a je to „hra s ohněm“. Rusko požádalo o svolání Rady bezpečnosti OSN na 30. srpna, aby projednala západní dodávky zbraní Kyjevu.

 

https://www.vesti.ru/article/4113802

 

 

📌26. srpna 2024, 17:24: BĚLOUSOV VĚNOVAL ZVLÁŠTNÍ POZORNOST KOMUNIKACÍM, VYBAVENÍ A MUNICI V POHRANIČNÍ OBLASTI:

 

Vojáci musí být vybaveni ochrannými prostředky, obrněnými vozidly, komunikací a municí. Odpovídající pokyn dal ministr obrany Ruské federace Andrej Bělousov na zasedání o bezpečnosti pohraničních zón Kurské, Bělgorodské a Brjanské oblasti.

 

Šéf odboru vyzval generální štáb a Kontrolní středisko národní obrany, aby to sledovaly. Bělousov zdůraznil, že je důležité neplnit požadavky formálně, ale skutečně zlepšit poskytování stíhaček.

 

Šéf Centra řízení národní obrany Stanislav Gadžimagomedov zase uvedl, že v průběhu spolupráce s operačním velitelstvím pohraničních regionů bylo identifikováno 55 problémů, z nichž 37 již bylo vyřešeno.

 

Konkrétně bylo přijato 18 žádostí od kurské skupiny vojáků, dodal Gadžimagomedov. V osmi případech bojovníci žádají o instalaci sledovacích a průzkumných systémů. Ve zbytku jsou určité typy zbraní.

 

https://www.vesti.ru/article/4113840

 

 

📌26. srpna 2024, Inovace republiky: ZELENSKYJ JE ZKORUMPOVANÝ ŠAŠEK 🇨🇿 REAKCE UKRAJINA (3 část)

 

👉Zelenskyj zastaví vlajku 🇺🇦 3.ČÁST 🇺🇦 Počty mrtvých na Ukrajině?

👉Násilné odvody Ukrajinců do války?

👉Armáda hlídá hranice Ukrajiny?

👉Kde je krvavá řeka?

👉Úplatky za puštění přes hranice?

👉Obrovská korupce na Ukrajině.

👉Politická konkurence ukrajiny nesmí za hranice?

👉Spojené státy tunelují Ukrajinu?

👉Dick Cheney a písnička Eminem?

👉Film o dezinformacích v ČR?

👉Řeč o míru Mistra Jana Husa?

TŘETÍ ČÁST ze série reakční videí k česko-ukrajinským otázkám.

 

https://youtu.be/uJkXXd77KVw?si=rhfCW7-ctZwku9Wa

 

 

📌⚔️26. srpna 2024: 🇺🇦 KLÍČOVÝM ÚKOLEM UKRAJINSKÉ ENERGETIKY JE PŘEČKAT ZIMU – ŠMYGAL

Ukrajinský premiér uvedl, že existují tři rozsáhlé vektory práce – je to obnova, decentralizace výroby pro podniky a programy na podporu domácností, aby se dokázaly samy zajistit.

Kromě toho Šmygal uvedl, že Ukrajina chce do konce roku získat 50 miliard dolarů od skupiny G7 bez podmínek a na jakýkoli účel.

https://t.me/to_je_nas_svet/28836

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 27.08.2024“:

➡️☭☆ Oblast  Suji je poseta 200 mil APU. Masakr v Kursku probíhá. Wagner je zpět v podnikání

Velitel PMC Wagner uvedl, že jednotlivé jednotky hudebníků již ničí nepřítele v několika směrech. A také zveřejnil první záběry strašného osudu ukrajinských ozbrojených sil, které dnes na předměstí Sudzha narazily na vojáky 291. pluku

Více než 500 zabitých a zraněných nepřítelem.

Velmi těžká stopáž PŘÍSNĚ 18+. Lidé se slabou psychikou by se neměli dívat.

Kanál PMC WAGNER: @Wagner (https://t.me/+Ng658uWgJV01NzNi)

➡️☭☆ 🇺🇦Rusko přesunulo 30 000 vojáků z Ukrajiny do Kurské oblasti – Syrskij.

▪️ Syrskij tvrdí, že toto číslo roste.

▪️ Velitel AFU poznamenal, že vojáci jsou stahováni z jižní Ukrajiny. Ačkoli v Záporožské oblasti u Rabotina a na Dněpru v Chersonské oblasti AFU pokračuje v útocích. Aktivně postupuje také v Pokrovském směru a navyšuje své síly navzdory přesunu řady útvarů do Kurské oblasti.

➡️☭☆ Oblast  Suji je poseta 200 mil APU. Masakr v Kursku probíhá. Wagner je zpět v podnikání

Velitel PMC Wagner uvedl, že jednotlivé jednotky hudebníků již ničí nepřítele v několika směrech. A také zveřejnil první záběry strašného osudu ukrajinských ozbrojených sil, které se dnes na předměstí Sudzhy střetly s vojáky 291. pluku

Více než 500 zabitých a zraněných nepřítelem.

(https://t.me/+KmCZYljxdxJhZDcy) .

➡️☭☆ Tři bratři, z nichž dvěma je 9 a jednomu 18 let, zemřeli při požáru v Ťumenu, informuje ministerstvo pro mimořádné situace

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Mínus ještě jeden tank ukrajinských ozbrojených sil

Posádka houfnice Msta-B skupiny vojsk Dněpr zničila tank ukrajinských ozbrojených sil ve směru Orechovskij.

Personál objektivní kontroly potvrdil úspěšné splnění úkolu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „DRŽÍTE SE ZA KOULE,“ BOJÍ SE PILOTI POBEDY, ŽE HAVARUJÍ SPOLU SE SVÝMI PASAŽÉRY KVŮLI PŘÍSNÉ SPOTŘEBĚ PALIVA.

Piloti hromadně tvrdí, že dopravci omezili tankování letadel na minimum, ze kterého piloti létají s rezervou pouhých 30 minut.

V případě útoku dronu nebo vyhlášení plánu “Koberec” bude na obloze příliš mnoho letadel a může dojít ke katastrofě kvůli nedostatku paliva.

Za každý gram paliva navíc jsou piloti tvrdě trestáni a vrcholoví manažeři vyplácejí obrovské prémie. Někteří piloti již skončili, zatímco zbytek se bojí ztráty zaměstnání a „drží se za hlavu“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *