, ,

27.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉FLOTILA NA SEINĚ, DÉŠŤ A CELINE DION ZNAČÍ START OLYMPIÁDY V PAŘÍŽI

27.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: FLOTILA NA SEINĚ, DÉŠŤ A CELINE DION ZNAČÍ START OLYMPIÁDY V PAŘÍŽI

 

📌27. července 2024, 1: 45: FLOTILA NA SEINĚ, DÉŠŤ A CELINE DION ZNAČÍ START OLYMPIÁDY V PAŘÍŽI.

 

👉Zahajovací ceremoniál představuje bárkový průvod na řece.

👉Lady Gaga a francouzsko-malijská zpěvačka Aya Nakamura se zúčastní

👉Útok sabotérů na železniční síť zvyšuje obavy o bezpečnost

 

PAŘÍŽ, 26. července (Reuters) – Francouzský prezident Emmanuel Macron vyhlásil v pátek zahájení olympijských her po promočeném mokrém ceremoniálu, při němž sportovce povzbuzoval dav podél Seiny, tanečníci vystoupili na střechy Paříže a Lady Gaga zazpívala francouzskou kabaretní píseň.

 

Trojnásobní francouzští olympijští medailisté Marie-Jose Perec a Teddy Riner pak zapálili olympijský kotel, zavěšený na horkovzdušném balónu, než Kanaďanka Celine Dionová zazpívala ve svém prvním veřejném vystoupení po letech píseň Edith Piaf „Hymn to Love“, což vyvolalo obrovský jásot davu.

 

30 metrů vysoký balon nesoucí sedmimetrový ďábelský ohnivý kruh vzlétl do vzduchu a vznášel se desítky metrů nad zemí.

 

Každý den bude ve vzduchu od západu slunce do dvou hodin místního času, uvedli organizátoři.

 

„Jsme na tuto show tak hrdí, jsem tak hrdý, že sport a kultura byly dnes večer oslavovány tak fantastickým způsobem, bylo to poprvé a výsledek byl fantastický navzdory dešti,“ řekl novinářům pořádající prezident Paříže 2024 Tony Estanguet.

 

Flotila bárek vzala závodníky na 6 km dlouhý úsek řeky vedle některých z nejznámějších památek francouzského hlavního města, protože účinkující znovu vytvořili některé sporty, které měly být předváděny na hrách na plovoucích plošinách.

 

Bylo to poprvé, co se před stadionem konal zahajovací ceremoniál, který ještě zvýšil bolesti hlavy při rozsáhlé bezpečnostní operaci, jen několik hodin poté, co sabotážní útok na vysokorychlostní železniční síť TGV způsobil chaos v cestování po celé Francii.

 

„Zvu všechny: Sněte s námi. Stejně jako olympijští sportovci se nechte inspirovat radostí, kterou nám může dát jen sport. Oslavme tohoto olympijského ducha života v míru,“ řekl prezident Mezinárodního olympijského výboru Thomas Bach, když ceremoniál skončil na úpatí Eiffelovy věže.

Na olympiádě bude soutěžit více než 10 500 sportovců, což je 100 let od doby, kdy Paříž naposledy uspořádala hry. Soutěž začala ve středu a první z 329 zlatých medailí bude udělena v sobotu.

 

Když představení před čtyřmi hodinami začalo, byl vysoko nad mostem přes Seinu vyslán obrovský oblak modrého, bílého a červeného kouře, připomínající francouzskou vlajku, jako součást představení, které zahrnovalo mnoho pohlednicovitých vyobrazení Francie, včetně obrovské cancanové linky, kterou provedl Moulin Rouge tanečníci na březích.

 

Modernější obraz země se projevil, když francouzsko-malijská popová hvězda Aya Nakamura, nejposlouchanější francouzská zpěvačka na světě, zazpívala některé ze svých největších hitů v doprovodu armádního sboru Francouzské republikánské gardy.

 

Nakamurovo vystoupení vyvolalo jedny z největších jásotů ceremoniálu. Zvěsti o jejím zařazení vyvolaly hádku o francouzskou identitu, přičemž příznivci tvrdili, že reprezentuje živost novodobé Francie, zatímco její odpůrci tvrdili, že její hudba vděčí spíše zahraničním

vlivům než francouzštině.

 

LIJÁK

 

Zatímco oslavy francouzské kultury, módy a historie vřele povzbuzovalo mnoho z 300 000 diváků lemujících řeku, stovky jich byly viděny, jak odcházejí brzy po pádu deště.

 

„Bylo to dobré kromě deště, bylo to hezké, bylo to jiné, místo toho, aby byl na stadionu na řece, takže to je vždycky dobře – zajímavé, jedinečné,“ řekl Avid Pureval, 34 let, který přišel na hry z Ohia.

 

„Jakmile jsi mokrý, je to v pořádku,“ řekl. Přesto se vracel do svého hotelu poté, co francouzský člun proplul, dlouho předtím, než obřad skončil.

 

„Se sluncem by to bylo lepší,“ řekla Josefína z Paříže, která seděla vedle své devítileté dcery a která za své místo zaplatila 1600 eur (1736 Kč).

 

👉Za přítomnosti mnoha světových lídrů a VIP byl obřad chráněn odstřelovači na střechách. Koryto řeky Seiny bylo zameteno kvůli bombám a pařížský vzdušný prostor byl uzavřen.

Do obrovské bezpečnostní operace v Paříži bylo na obřad nasazeno asi 45 000 policistů a tisíce vojáků. Ozbrojená policie hlídkovala podél řeky v nafukovacích člunech, když armáda procházela podél Seiny.

 

VÍTÁNO NA TAHITI

 

Mix francouzských a mezinárodních hvězd, včetně fotbalového velikána Zinedina Zidana, čtrnáctinásobného šampiona French Open Rafy Nadala, třiadvacetinásobné grandslamové šampionky Sereny Williamsové a tří paralympijských atletů byl mezi posledními nosiči pochodní před zapálením kotle.

 

Hořet bude až do závěrečného ceremoniálu 11. srpna.

 

👉Na začátku přehlídky propukl potlesk pro řeckou loď – podle tradice první delegaci – a ještě větší jásot se ozval pro loď, která následovala a vezla tým uprchlíků. Hlasitého jásotu se dočkaly i francouzské, americké a ukrajinské delegace.

 

Dva nejobletovanější sportovci v historii her, Michael Phelps a Martin Fourcade, odhalili zlatou, stříbrnou a bronzovou medaili.

V jednu chvíli byl živý crossover na ranní uvítací ceremoniál na surfařském místě, vzdáleném 16 000 km na tichomořském ostrově Tahiti.

 

IZRAELSKÁ DELEGACE

 

Francie je na nejvyšší úrovni bezpečnosti, i když oficiální činitelé opakovaně tvrdili, že zahajovací ceremoniál ani hry nejsou nijak konkrétně ohroženy.

 

Od posledních her – zimních olympijských her, které se konaly v Pekingu v roce 2022 – však na Ukrajině a v Gaze vypukly války, které poskytují napjaté mezinárodní pozadí.

Izraelští závodníci jsou doprovázeni elitními taktickými jednotkami na akce a z nich a kvůli válce v Gaze jim je poskytována 24hodinová ochrana po celou dobu olympiády, tvrdí oficiální činitelé.

 

👉Izraelská delegace dostala nějaké bučení, ale také spoustu jásotu, když plula kolem diváků, viděli reportéři agentury Reuters. Skandování „Palestina! Palestina! Palestina!“ Když člun projížděl kolem, vstal z davu.

 

👉Macron, který před dvěma lety získal druhý mandát, doufal, že olympiáda upevní jeho odkaz. Jeho neúspěšná sázka na bleskové parlamentní volby ho však oslabila a vrhla stín na jeho okamžik na mezinárodní scéně.

 

https://www.reuters.com/sports/olympics/paris-kick-off-2024-games-under-tight-security-2024-07-26/

 

 

📌27. července 2024, KŘESŤANÉ PO CELÉM SVĚTĚ VYHLAŠUJÍ BOJKOT OLYMPIÁDY A UPOZORŇUJÍ NA SYMBOL „BLEDÉHO KONĚ“ (video)…

 

👉Ještě jednou se dnes vrátíme k Olympiádě. Když jsem chtěla zjistit, jaké jsou reakce křesťanů na hanění jejich proroka v rámci „Poslední večeře“ znázorněné Drag Queen, tak jsem na sociálních sítích a v několika médiích narazila na další doslova satanskou symboliku, která se při ceremoniálu objevila.

 

Jakožto bezvěrec bych zřejmě na tento symbol jen tak nenarazila, nicméně znalci Bible a praktikující křesťané si ho okamžitě všimli. A pokud je naštvaly Drag Queen zobrazující „Poslední večeři,“ pak tento symbol je rozlítil mnohem víc.

 

 

👉Jde o symbol „bledého koně,“ který značí apokalypsu. Právě ten naštval širokou křesťanskou komunitu natolik, že mnozí ohlásili bojkot celých her.

 

Objevení se bledého koně mělo za následek, že stovky uživatelů sociálních sítí uvedly, že symbolizuje bledého koně, o kterém se mluví v knize Zjevení v Bibli.

 

👉Ve Zjevení 6:8 čteme: „A hle, hle, kůň bledý! Jeho jezdec se jmenoval Smrt a peklo ho následovalo. A byla jim dána moc nad čtvrtinou země, aby zabíjeli mečem, hladem a morem a divokou zvěří zemskou.“

 

PRÁVĚ TO JIM PŘIPOMNĚLA NÁSLEDUJÍCÍ SOUČÁST CEREMONIE:

 

Tento ceremoniál komentovalo mnoho křesťanů, uvádím jen několik komentářů, mnohé – zejména výzvy k bojkotu – se opakovaly:

 

👉Bohu se nikdo nebude vysmívat. To je rouhání. Vše satanské. Bojkotujte olympijské hry. Kdo se přidá?“

 

NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH V ROCE 2024 SE NAPLNO PROJEVÍ SYMBOLIKA OKULTNÍHO ANTIKRISTA.

Dokonce i bledý kůň kráčející po vodě je jasným symbolem Antikrista, který padělá Ježíše Krista kráčejícího po vodě.

 

Myslím, že důležitější je, že tam byl robotický kůň, který se změnil ve skutečného. To je odkaz na transhumanismus.

A objevilo se i mnoho dalších komentářů, včetně bezpočtu výzev k bojkotu Olympiády.

 

👉Nicméně nelze si nepřipomenout rok 2012 a Olympiádu v Londýně. Vzpomínáte si? Tehdejší ceremoniál v podstatě předpověděl plandemii, kterou, jak dnes již velmi dobře víme, globální zločinci plánovali roky.

 

 

V ROCE 2012 NÁM JASNĚ UKÁZALI, CO SE STANE ZA 8 LET.

 

Otázka je, co měl znamenat ten letošní. Pokud by šlo o biblickou symboliku, pak by ceremoniál jako celek předpovídal apokalypsu, ale podle všeho jen části světa, neboť v Bibli se údajně v souvislosti s touto symbolikou hovoří o „čtvrtině země.“

 

Šlo by přesně o tu část světa, která je záměrně morálně rozvrácena – třeba i propagací zvráceností jako jsou různé Drag Queen.

 

Přesně té části světa, u které uvádí Deagel pro rok 2025 velký úbytek populace.

 

👉Pokud zůstaneme u biblických symbolik: NEČEKÁ ZÁPAD OSUD SODOMY A GOMORY?

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/krestane-po-celem-svete-vyhlasuji-bojkot-olympiady-a-upozornuji-na-symbol-bledeho-kone-video/

 

 

📌🏳️‍🌈27. července 2024, 🤕Ze sítí: LIDSKÁ CIVILIZACE JE PROSTĚ SMRTELNĚ NEMOCNÁ.

 

Jasně, že novináři budou jásat nad kolekcí praštěného návrháře, protože se pořád tlačí bezpohlavnost, LGBTQ, mytí mozku se pořád stupňuje: článek „Na Seině si všimněte Čechů, píší ve světě. Za olympijské oblečení už dostávají medaile.

„Česká republika zaujme poutavými outfity při slavnostním zahájení,“ tvrdí veřejnoprávní BBC.

„Návrhář Jan Černý zaválel, s touto kolekcí posouvá hranice,“ vyzdvihuje například The Athletic. Stanice ESPN zase poznamenává, že zbývající části outfitu jsou inspirovány barvami státní vlajky a dobře se doplňují. The Sydney Morning Herald už Čechům za odvážný outfit udělil stříbrnou medaili.

https://t.me/to_je_nas_svet/27966

 

😡Přesně o tom rozhodli západní politici. Co na to říct?

PŘEHLÍDKA MAGORŮ, KTEŘÍ ZTRATILI SVOU IDENTITU, POTŘEBUJÍ SE ZVIDITELNIT A NENAŠLI LEPŠÍ ZPŮSOB.

♨️Německý podnikatel a aktivista Kim Dotcom: Zahajovací ceremoniál olympijských her byl jako závěrečný ceremoniál lidstva.

https://t.me/to_je_nas_svet/27970

 

🤨 „PEKELNÝ NEVKUS“ A „ÉRA CRINGE ZNÁSOBENÁ THRASHEM„.

Zahajovací ceremoniál olympijských her v roce 2024 kritizoval kdekdo.

Olympijská vlajka byla na zahajovacím ceremoniálu her v Paříži vztyčena vzhůru nohama. Zároveň se slavnostní zahájení olympijských her konalo mimo stadion – bylo uspořádáno na náměstí Trocadero.

https://t.me/to_je_nas_svet/27972

 

☝️Na sítích porovnávají Soči 2014 a Paříž 2024 a trochu je tento kontrast překvapil.

https://t.me/to_je_nas_svet/27974

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RUSOVÉ OCHROMILI UKRAJINSKOU ENERGETICKOU INFRASTRUKTURU; TMA POSTIHLA KYJEV; PATNÁCT LIDÍ ZRANĚNO

 

https://youtu.be/w5z6vCRwr78?si=n-iFgV3g8ssvnQMh

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÉ SÍLY ZAZNAMENALY VELKÁ VÍTĚZSTVÍ NA UKRAJINĚ; ZA TÝDEN ZABITO 13.825 A VZDALO SE 63 VOJÁKŮ

 

https://youtu.be/Y7aZZObMco8?si=mz-7YcVVnZw14ZPl

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RUSKO ZVEŘEJNILO VIDEO S MRAZIVÝM DOZNÁNÍM „TAJNÉHO UKRAJINSKÉHO AGENTA“, KTERÝ ZAÚTOČIL V MOSKVĚ

 

https://youtu.be/PtgyfXydVh4?si=CxU5Z4jspzPmDGu8

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINŮV OJEDINĚLÝ PŘÍMÝ ÚTOK NA MUSLIMY; RUSKO BRÁNÍ ZÁKAZ ISLÁMSKÝCH NIKÁBŮ (ZAKRYT CELÝ OBLIČEJ)…

 

https://youtu.be/e9qfHWnlC5s?si=zfziE2xgE_YenhvD

 

 

📌27. července 2024: Jednotné Česko (@jednotne_cesko) on X

JE TŘEBA, ABY SI RODIČE UVĚDOMILI, ŽE DĚTI NEPATŘÍ STÁTU, JSOU TO JEJICH DĚTI A JE NA NICH, RODIČÍCH, ABY SE O NĚ ZAJÍMALI A POSTARALI. Rodiče rozhodují a nesou odpovědnost za to, co nebo   koho ke svým dětem pustí.

 

https://t.co/vlTqo4Zrt5    https://t.co/dDWfuoYJ7N

https://x.com/jednotne_cesko/status/1792711556909949025?t=Agjk6atJTg75PdydmzxLsQ&s=35

 

 

📌27. července 2024: Každý článek řetězu:

  1. navýší cenu.
  2. může s potravinou chemicky manipulovat.
  3. čím větší vzdálenost, tím nezralejší se sklízí.

https://t.me/absurdnisvet/76649

 

 

📌27. července 2024: HITLER ZATKL ROTHSCHILDY V NĚMECKU V ROCE 1933, V RAKOUSKU V ROCE 1938 A VE FRANCII V ROCE 1940 A ZMOCNIL SE JEJICH MAJETKU.

 

Vyjmutím Německa z bankovního systému vlastněného Rothschildy proměnil Německo v supervelmoc.

 

Rodina Rothschildů se pokoušela infiltrovat Ameriku prostřednictvím svého bankovního systému ode dne, kdy Amerika vznikla. Byly zablokovány prezidentem Andrewem Jacksonem, ale nakonec byli schopni získat kontrolu schválením zákona o federálních rezervách v roce 1913.

https://t.me/absurdnisvet/76650

 

 

📌27. července 2024: URSULA VON DER LEYEN U TRESTNÍHO SOUDU V BELGII, NYNÍ SE PŘIPOJILO 500 LIDÍ, STRAN A ORGANIZACÍ Z RŮZNÝCH ZEMÍ EU A TAKÉ VLÁDY MAĎARSKA A POLSKA.

https://t.me/absurdnisvet/76651

 

 

📌27. července 2024: JOE BIDEN NIKDY NEBYL PREZIDENTEM USA, BYL POPRAVEN V ROCE 2021 PRO PEDOFILII…. JOE BIDEN JE HEREC ARTHUR ROBERTS V MASCE.

DONALD TRUMP LEGITIMNÍ PREZIDENT USA NECHAL JSEM JE UDĚLAT PODVOD, ABY MĚLI DOST DŮLEŽITÉ, ALIANCE MÁ VŠECHNY DŮKAZY

 

2018 / 2019

2018 došlo k výměně…

https://t.me/absurdnisvet/76653

 

💥BQQQQQQQM💥 WHO EXACTLY ARE WE LOOKING AT? 🍿🐸🇺🇸 SHARE!

 

JOIN: https://t.me/QNewsOfficialTV

https://t.me/absurdnisvet/76655

https://t.me/absurdnisvet/76656

 

 

📌27. července 2024: 🇷🇺🇸🇾 PUTIN A ASAD SE VČERA SETKALI V MOSKVĚ

https://t.me/absurdnisvet/76657

 

 

📌27. července 2024: 🇷🇺🇸🇾 SYRSKÝ PREZIDENT V MOSKVĚ DISKUTUJE S PUTINEM O „REGIONÁLNÍ ESKALACI“

Jednání jsou součástí obnovených diskusí o normalizaci syrsko-tureckých vztahů podporované Ruskem.

Zpráva (https://thecradle.co/articles/syrian-president-in-moscow-to-discuss-regional-escalation-with-putin)

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 27.07.2024“:

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci, kdy se kyjevský režim pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, zachytily a zničily systémy protivzdušné obrany sedm UAV nad Kurskem, tři nad Belgorodem, dva nad Rostovem, jeden nad Brjanskem a jeden – nad Lipetskou oblastí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Kolem 07:50 moskevského času byl zastaven další pokus kyjevského režimu o teroristické útoky pomocí bezpilotních letounů typu letadla na objekty na území Ruské federace.

Tři ukrajinské bezpilotní letouny byly zničeny systémy protivzdušné obrany ve službě nad územím Bělgorodské, Rjazaňské a Saratovské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Lavrov o Kulebově prohlášení o připravenosti Kyjeva jednat s Moskvou:

Není to poprvé, co to řekl. A někdy říkal přesně opačné věci. Zrovna nedávno mluvili o vyjednávání. Zelenskyj se zmínil o připravenosti sednout si s ruskými zástupci. Abych byl upřímný, neposlouchám je.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *