, ,

27.07.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 👉 V USA se chystají schválit mRNA vakcíny v zelenině a vzdušné vakcíny (video) …

27.07.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: V USA se chystají schválit mRNA vakcíny v zelenině a vzdušné vakcíny (video) …  

 

📌27. července 2024: 🇷🇺🤝🇷🇺 „UKRAJINA SE O NÁS NIKDY NESTARALA“ – ZÁPOROŽSKÝ GUVERNÉR DĚKUJE PUTINOVI ZA OŽIVENÍ NOVÝCH REGIONŮ (00:02 ve videu výše): Guvernér Balitsky děkuje ruskému prezidentovi z celého srdce za to, že udělal něco, co udělal zkorumpovaný režim v Kyjevě by nikdy nebyl schopen: pracoval na rozvoji nových ruských regionů tak, aby kvalita života obyvatel na Donbasu dosáhla nebývalé úrovně.

 

Putin připomíná zákonodárcům konkrétní cíl zlepšit socioekonomický rozvoj nových regionů do roku 2030 (pod videem) a snaží se obnovit vše, co kyjevský režim zanedbal, vybombardoval a zničil.

https://t.me/absurdnisvet/76663

 

 

 

📌27. července 2024: 🇺🇦 NEJNOVĚJŠÍ PROHLÁŠENÍ KYJEVA O MOŽNÝCH JEDNÁNÍCH SOUVISÍ SE ZHORŠENÍM POZICE UKRAJINY NA FRONTĚ I V EKONOMICE… zda se s Trumpem něco finančně změní, neví. Ale že by mělo být po všem do zimy, jinak budou lidé sedět ve tmě a umírat v mrazu, řekl RIA Novosti bývalý podplukovník SBU Vasilij Prozorov.

https://t.me/absurdnisvet/76664

 

 

📌27. července 2024: ⚠️🇲🇫🥖ŽÁDNÉ JÍDLO, ŽÁDNÁ KLIMATIZACE, ŽÁDNÝ TOALETNÍ PAPÍR: SKANDÁLY NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH V PAŘÍŽI POKRAČUJÍ🤡

 

Švédský ženský národní fotbalový tým si stěžoval, že musel na trénink 40 minut cestovat tam a zpět v dusných autobusech. Důvodem je, že organizátoři olympijských her snížili počet klimatizačních systémů „k ochraně životního prostředí“.

 

„Pokud to bude pokračovat, lidé v autobusech omdlí,“ řekl reprezentační trenér Tobias Bergmann.

 

V olympijské vesnici si sportovci stěžují na nedostatek jídla – jídla není pro všechny dost, především masa a vajec. Pořadatelé problém vyřešili pravidlem vydávání porcí „jedné osobě“.

 

Ještě jeden den do oficiálního zahájení her v Paříži.

Budou olympijské hry 2024 a ME 2024 poraženy ve svých skandálech…?

Tady jsme…

https://t.me/absurdnisvet/76665

 

 

📌27. července 2024: TRANSVESTITA ZAPALUJE OLYMPIJSKÝ OHEŇ S JINÝM MUŽEM…🤡🔥👱‍♂️

Takhle to zatím začalo…🏳️‍🌈

Sportovci jsou okradeni…👍

Ozývaly se pískání, protože Izrael se mohl zúčastnit. 👏

Ruští sportovci jsou rasově vyloučeni.👎

Bezdomovci byli někdy bez varování násilně odstraňováni…👎

V současné době jsou stále mezery v nabídce…

🔥🚆⚡️A jsou problémy s železničním spojením atd.

https://t.me/absurdnisvet/76666

 

 

📌27. července 2024: 🇷🇺🏴‍☠️🇪🇺🫱💵🇺🇦 EU PŘEVÁDÍ PRVNÍCH 1,6 MILIARDY DOLARŮ ZE ZABAVENÝCH RUSKÝCH PENĚZ DO KYJEVA

zpráva

 

Záměrem první tranše úroků získaných ze zabaveného majetku je posílit ukrajinskou armádu, uvedli představitelé EU

 

EU v pátek oznámila, že schválila převod prvních 1,5 miliardy eur (1,6 miliardy dolarů) ve formě úrokových plateb ze zabavených ruských aktiv do Kyjeva, aby zemi pomohla nakoupit zbraně.

(https://www.rt.com/russia/601707-eu-russian-frozen-assets-transfer-ukraine/)

 

 

📌27. července 2024: 🇺🇸👮‍♂️🇲🇽 MEXICKÝ NARKOBARON ISMAEL „EL MAYO“ ZAMBADA, SPOLUZAKLADATEL A VŮDCE KARTELU SINALOA, BYL ZATČEN BĚHEM OPERACE BODNUTÍ V EL PASU V TEXASU.

https://www.usnews.com/news/world/articles/2024-07-25/mexican-drug-lord-el-mayo-is-in-u-s-custody-sources-say

 

 

📌27. července 2024: 🇺🇸🇺🇦 TRUMP ŘÍKÁ ZELENSKÉMU, ŽE JE KONEC.

„Rusko je válečný stroj, čelíte válečnému stroji, který porazil Hitlera a Napoleona. Musíte ukončit tuto válku!“

https://t.me/absurdnisvet/76670

 

 

📌27. července 2024: 🇪🇺🇸🇰 EU pohrozila Slovensku důsledky za předložení návrhu zákona, který by udělil status zahraničního agenta jakékoli nevládní organizaci, která ročně dostává ze zahraničí více než 5000 eur.

 

FICO ZASTAVUJE KORUPCI EU-NATO…🔥

https://t.me/absurdnisvet/76671

 

 

📌27. července 2024: AUSTRALSKÉ SOUBORY RKI

◼️ KAŽDÉ JEDNO SLOVO ZAČERNĚNO – AUSTRALSKÁ VLÁDA ZVEŘEJNILA ZPRÁVU O DÁVKOVÉM TESTOVÁNÍ OČKOVÁNÍ PROTI COVID

 

Australská vláda zveřejnila zprávu o dávkovém testování vakcín Covid mRNA, ale každý text na každé stránce je zcela začerněný. Tato 78stránková zpráva byla vydána na základě žádosti o svobodu informací od dotčených lékařských profesionálů, včetně předních lékařů, kteří obviňují vládu ze zakrývání katastrofálních následků vakcín Moderna a Pfizer. Therapeutic Goods Administration (TGA), australský protějšek FDA nebo RKI, rozhodl, že výsledky vyšetřování nesmějí být za žádných okolností zveřejněny. https://www.tga.gov.au/sites/default/files/2023-10/FOI%204558_0.pdf

 

 

📌27. července 2024: SKANDÁL VE SLOVINSKU 🇸🇮 A SAMOZŘEJMĚ PO CELÉM SVĚTĚ!

 

Vrchní sestra Fakultní nemocnice v Lublani, která je zodpovědná za příjem lahviček s vakcínami, dnes rezignovala.

 

Šla před kamery a vytáhla lahvičky s vakcínou. Ukázala lidem kódy na lahvích, z nichž každá obsahovala 1, 2 nebo 3 číslice v kódu, a poté vysvětlila význam těchto čísel.

 

👉Číslo 1 je placebo, fyziologický roztok.

👉Číslo 2 je mRNA.

👉Číslo 3 je mRNA a onkogen, mutovaný gen, který spouští rozvoj rakoviny. U lidí, kteří ji dostali, se do 2 let rozvine rakovina měkkých tkání.

 

👉Říká, že byla osobně svědkem toho, že všichni politici a magnáti dostávali lahvičku číslo 1 pro svou vakcínu, takže všichni dostali fyziologický roztok, placebo.

https://t.me/absurdnisvet/76673

 

 

📌27. července 2024: V PŘÍPADĚ, ŽE MÁTE STÁLE NĚJAKÉ POCHYBNOSTI O TOM, CO SE DĚJE NA ZAHAJOVACÍM CEREMONIÁLU OLYMPIÁDY

 

Jediný jezdec na světlém koni je přímo z knihy Zjevení

 

„A podíval jsem se, a hle, bledý kůň; a ten, kdo na něm seděl, se jmenoval Smrt a peklo ho následovalo. A byla jim dána moc nad čtvrtou částí země, zabíjet mečem, hladem, smrtí a zemskou zvěří.“

 

Zjevení 6,8 👉 via X (https://x.com/Vision4theBlind/status/1816932352146235803)

https://t.me/absurdnisvet/76676

 

 

📌27. července 2024: JAK SE OČEKÁVALO, ZAHAJOVACÍ CEREMONIÁL OLYMPIJSKÝCH HER V ROCE 2024 BYL VESKRZE SATANSKÁ PODÍVANÁ, HORŠÍ NEŽ COKOLI PŘEDTÍM, PŘEHLÍDKA LODÍ NA SEINĚ S TLUSTÝMI TRANS LIDMI A MUŽI V ŠATECH, OŠKLIVÍ, HLUČNÍ, DEVIANTNÍ, ZLÍ.

Zesměšňovali Krista a Poslední večeři nějakým transsexuálním zobrazením, čímž dali najevo svou nenávist k Bohu a všemu, co je přirozené. Začíná vůbec většina televizních diváků chápat, co se tady děje? Jako by prakticky všechny prosili, aby se probudili. Od apokalyptického jezdce přes rohatého muže až po kanibalismus v podobě Duchovního vaření Mariny Abramovic bylo vše, aby vzdalo hold Satanovi. Tohle nebyl zahajovací ceremoniál olympiády, tohle byla oslava uctívání Baala, Satana, Molocha.

https://t.me/absurdnisvet/76681

https://t.me/absurdnisvet/76682

https://t.me/absurdnisvet/76683

https://t.me/absurdnisvet/76684

https://t.me/absurdnisvet/76685

 

 

📌27. července 2024: ⚡️ REUTERS: EÚ VARUJE SLOVENSKO PRED PRIJATÍM ZÁKONA O ZAHRANIČNÝCH AGENTOCH

 

Slovensko po Maďarsku zvažuje prijatie zákona o mimovládnych organizáciách, ktorý vyžaduje, aby sa organizácie, ktoré dostávají finance ze zahraničí, nazývaly „zahraničními organizacemi“. Jedná se o takzvaný „zákon o zahraničních agentech“. Informuje agentura  „Reuters“.

 

Místopředsedkyně Evropské komise Věra Jourová v této souvislosti Bratislavu upozornila na „zákonná opatření“ – postup při „porušení práva EU“, pokud zákon nabude účinnosti.

 

Evropská komise pozorně monitoruje Maďarsko v otázkách právního státu a pokud se jí něco na chování země nelíbí, jednoduše zadrží eurofondy. Stejný osud brzy stihl i Polsko, ale po změně vlády byly právní boje ukončeny. Nyní je ohrožena vláda Roberta Fica.

 

Je zřejmé, že ne všechny evropské státy profitovaly z členství v EU – sjednocením v ekonomickém a obranném smyslu členské země riskují ztrátu svobody prosazovat vlastní politiku, což už pořádně bije do očí.

 

/ news-front.su /

 

pokračovanie článku

https://slovanskenoviny.sk/reuters-eu-varuje-slovensko-pred-prijatim-zakona-o-zahranicnych-agentoch/

 

 

📌27. července 2024: NOVINKA – BYROKRATÉ EVROPSKÉ UNIE CHTĚJÍ VYTVOŘIT KOMPLEXNÍ DATABÁZI MAJETKU VŠECH OBČANŮ.

 

Podle agentury Focus má být registr majetku EU komplexní databází, která bude evidovat širokou škálu majetku ve vlastnictví občanů, včetně nemovitostí, bankovních účtů, cenných papírů, vozidel a případně i uměleckých děl nebo drahých kovů.

@disclosetv        https://t.me/absurdnisvet/76695

 

 

📌27. července 2024: ♨️ ZACHAROVOVÁ OZNAČILA ZAHÁJENÍ OLYMPIJSKÝCH HER V PAŘÍŽI ZA „MASIVNÍ SELHÁNÍ“.

Francouzské úřady zadržely před zahájením olympijských her kuchaře ruského původu a obvinily ho ze špionáže a pokusu o „narušení akce“, uvedla mluvčí ruského ministerstva zahraničí.

„Zajímalo by mě, kolik dalších „špionů“ muselo být nasazeno, aby se zahájení olympijských her v Paříži stalo tak masivním neúspěchem? Tohle není dno. Tohle je dno Seiny,“ poznamenala diplomatka.

https://t.me/to_je_nas_svet/27975

 

 

📌27. července 2024: 🤷‍♀️ „BRAVO UMĚLCŮM, ORGANIZÁTORŮM, POLICII, ADMINISTRATIVNÍMU PERSONÁLU, ZAPOJENÝM MINISTERSTVŮM, DOBROVOLNÍKŮM A VŠEM!

Obrovská gratulace od ministerstva vnitra a všech služeb, včetně umělců. Jsme hrdí na to, co jste pro Francii udělali. Bravo! Bravo!“: Macronovi se na zahajovacím ceremoniálu olympiády líbilo všechno.

https://t.me/to_je_nas_svet/27977

 

 

📌27. července 2024: NEUCTIVOST. HANEBNOST.

I takové výrazy se objevují poté, co se objevilo během slavnostního zahájení olympijských her v Paříži alegorické zobrazení obrazu Poslední večeře. Místo Ježíše a dvanácti apoštolů vybrala kreativní režie ‚drag queens‘, aby podpořila komunitu LGBTIQ+.

Ani olympijská vlajka pověšená ‚vzhůru nohama‘ nevyvolala během slavnostního ceremoniálu tolik emocí jako alegorie Poslední večeře od Leonarda da Vinciho. https://www.nastartu.cz/urazka-krestanstvi-a-satanisticka-olympiada-sefovi-la-ligy-vadi-prezentace-lgbtiq

 

 

📌27. července 2024: 👎 „ZA MACRONA JE VŠECHNO FALEŠNÉ, DOKONCE I OHEŇ…“

Francouzský segment sociálních sítí komentuje zprávu, že včera večer zapálený olympijský kotel nepoužíval fosilní paliva a poprvé v historii her byly plameny vizuálním efektem:

„40 LED projektorů se svítivostí 4 miliony lumenů osvětluje oblak mlhy vytvořený 200 vysokotlakými tryskami.“

https://t.me/to_je_nas_svet/27980

 

 

📌27. července 2024: ⚡️ TAKTO JE IZRAELSKÝ TÝM VÍTÁN V PAŘÍŽI:

V zabíjení jako sportu nemá obdoby. Od hladovění jako zbraně až po bombardování nemocnic – pro tento tým není nic nemožné.

https://t.me/to_je_nas_svet/27981

 

 

📌27. července 2024: 💥 CELÝ SVĚT ZAČAL POSTUPNĚ PODPOROVAT RUSKO PROTI POKYNŮM ZÁPADU – VEDL MAĎARSKÝ PREMIÉR VIKTOR ORBÁN.

Dodal, že ho nepřekvapila podpora Ruska ze strany Číny a Severní Koreje, ale překvapil ho postoj zemí jako Írán, Indie, Turecko a muslimský svět, které Rusko považují za partnera.

https://t.me/to_je_nas_svet/27982

 

 

📌27. července 2024: 🇷🇺 V DONĚCKU BYLO NA PAMÁTKU MRTVÝCH DĚTÍ VYPUŠTĚNO K NEBI TISÍC BALÓNKŮ.

Datum 27. července se stalo dnem uctění památky mrtvých dětí Donbasu v roce 2022. Poté šéf DNR Denis Pušilin podepsal příslušný dekret.

Dne 27. července 2014 zahájila ukrajinská armáda dělostřelecký úder na město Gorlovka. Desítky civilistů byly zraněny, 13 lidí zahynulo. Mezi nimi byla i 23letá Kristina Žuk se svou desetiměsíční dcerou Kirou, které se později začalo říkat „Gorlovská madona“. Holčička zemřela v náručí své matky, která prchala před ostřelováním.

Podle informací k 21. červenci 2024 bylo při ozbrojené agresi Ukrajiny zraněno různě těžce více než 900 dětí a více než 280 jich bylo zabito.

https://t.me/to_je_nas_svet/27983

https://t.me/to_je_nas_svet/27984

 

 

📌27. července 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková: 🛑 AKTIVISTÉ SE PŘILEPILI NA PLOCHU LETIŠTĚ VE FRANKFURTU, OCHROMILI PROVOZ

 

Ukážeme si, že za aktivisty proti ropě stojí ropné peníze. Protože přišli na nový „byznys” model jak ožebračit lidi prostřednictvím OSN založené rodinou ropných magnátů Rockefellerů.

 

Nutno podotknout, že nejsou jen ropní, ale i finanční magnáti. A nejsou sami. Stále hovoříme o stejné partě Wallstreetovských elit)

 

Klimatické hnutí Poslední generace (Letzte Generation) uvedlo, že šest protestujících přestřihlo plot a dostalo se k různým místům kolem ranveje frankfurtského letiště, kde se následně přilepili.

 

S sebou měli také plakáty s nápisy „Ropa zabíjí“. Policie předpokládá, že počet aktivistů byl spíše dvojciferný.

 

Podívali jsme se kdo stojí za Last Generation.

 

Skupina je podle vlastních vyjádření financována především z darů nebo crowdfundingu. Začátkem roku 2022 vydala zprávu o transparentnosti, podle níž v roce 2021 obdržela více než 900 000 eur jako dary a utratila přibližně 535 000 eur.

 

Na konci roku 2022 zveřejnil list Axel Springer Welt am Sonntag příběh, podle kterého Last Generation platí některým aktivistům až 1300 eur měsíčně. Peníze jsou vypláceny organizací nazvanou „Wandelbündnis“ v Berlíně, ale pocházejí z fondu Climate Emergency Fund ve Spojených státech.

 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Last_Generation_(climate_movement)

 

The Climate Emergency Fund (CEF) je nezisková organizace se sídlem v Los Angeles, která podporuje skupiny aktivistů v oblasti změny klimatu zapojené do občanské neposlušnosti. V roce 2019 ji založili filmař Rory Kennedy a dědička rodiny Getty Aileen Getty.

 

Last Generation (Německo, Rakousko a Itálie) jsou součástí sítě A22 financované fondem Climate Emergency Fund spolu s Renovate Switzerland, Dernière Rénovation [fr] ve Francii, Just Stop Oil ve Velké Británii (Stopp oljeletinga [ne] v Norsku) a další skupiny v Austrálii, Novém Zélandu, Švédsku a USA.

 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Climate_Emergency_Fund

 

Rodina Getty

 

ve Spojených státech začala George Franklin Getty a jeho syn Jean Paul Getty jako jejich patriarchové. An Oil & Media Dynasty, ve 20. století byli silně zapojeni do ropného průmyslu.

 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Getty_family

 

Společnost Renovate Switzerland

 

Je neziskovka švýcarská neziskovka občanského odporu. Za prosazení požadavků spojených s klimatickou změnou a energetickou krizí. Je součástí mezinárodní sítě podobných neziskovek. Ty si volil zelená témata podle situace v jejich zemích.

 

původně zaslala dopis předsedkyni Švýcarské konfederace Simonettě Sommarugové, v níž odkryla své požadavky, avšak odpověď, kterou obdrželi, zaostala za jejich očekáváními. Po čtyřech zátarasech v dubnu 2022 vstoupila kampaň v říjnu 2022 do nové akční fáze. Spoluautorka zprávy IPCC OSN Julia Steinbergerová se 11. října zúčastnila zátarasu v Bernu a vedle pěti dalších lidí si přilepila ruku k asfaltu.

 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Renovate_Switzerland

 

 

📌27. července 2024: 🇧🇪 BELGIE | 🇩🇪 NĚMECKO | 🇵🇹 PORTUGALSKO | 🇬🇷 ŘECKO  | 🇱🇻 LOTYŠSKO :  PĚT ZEMÍ EU ZAHAJUJE TESTOVÁNÍ NA DALŠÍ PANDEMII ZAVEDENÍM OČKOVACÍHO PRŮKAZU.

 

Projekt vyvine implementační plány založené na „inovativních postupech“ zavedených během pandemie COVID-19.

 

Testování, které začne v září, se účastní Belgie, Německo, Portugalsko, Řecko a Lotyšsko. (Francie byla během olympiády vynechána).

 

Plánuje se, že na základě výsledků testování bude zaveden evropský očkovací průkaz, který bude vzhledem připomínat řidičský průkaz a umožní sledovat stav očkování občanů online.

 

Připomeňme, že v Německu byl 12. července zatčen voják Bundeswehru za odmítnutí očkování proti koronaviru.

https://t.me/absurdnisvet/76697

 

 

📌27. července 2024: Dnes‼️ BRITOVÉ SE SHROMÁŽDILI V CENTRU LONDÝNA NA PROTESTU „UNITE THE KINGDOM

https://t.me/absurdnisvet/76700?single

https://t.me/absurdnisvet/76701?single

 

 

📌27. července 2024: Trump Vice: „NĚMECKO JE SATELITNÍ STÁT USA“ – spolková vláda: „Nebudeme to komentovat“

 

Možný nový americký viceprezident Donalda Trumpa James David „J.D.“ Vance před měsícem a půl vystoupil v think-tanku a kritizoval současnou zahraniční politiku USA. Senátor z Ohia diskutoval také o zvláštních vztazích mezi USA a jejich spojenci.

 

Vance konkrétně popsal Německo jako „satelitní stát [klientský stát] USA“. Vztah se spojeneckými zeměmi není na stejné úrovni. Tyto státy jsou „závislé“ na USA, a tedy nikoli „skuteční spojenci“, kteří se vyvíjejí nezávisle.

https://t.me/absurdnisvet/76703

 

 

📌27. července 2024: AMERICKÝ EKONOM JEFFREY SACHS ŘÍKÁ V TELEVIZI PRAVDU A VYVOLÁVÁ VE STUDIU HYSTERII

 

„Musíme jít za hranice propagandy. USA v roce 2014 svrhly ukrajinského prezidenta a tak začala válka. To jsou čistá a jednoduchá fakta, to není propaganda,“ vysvětluje.

https://t.me/absurdnisvet/76704

 

 

📌27. července 2024: ♨️ VIKTOR ORBÁN: ÚSILÍ NAŠÍ MÍROVÉ MISE BYLO ODSOUZENO.

 

Snažil jsem se vysvětlit, že existuje něco jako křesťanská povinnost, ale neuspěl jsem. Pokud je na světě něco špatného, pokud vidíte velké zlo a dostanete do rukou nějaký nástroj, je křesťanskou povinností jednat bez velkého rozmýšlení.

Orwell má pravdu, když říká, že mír je válka, válka je mír v novém jazyce. Navzdory kritice spolu od začátku hovoří ministři války USA a Ruska, jednali ministři zahraničí Švýcarska a Ruska, Zelenskyj konečně zavolal Trumpovi, ukrajinský ministr zahraničí odcestoval do Pekingu. Jinými slovy, kvas začal.

Pomalu přecházíme od proválečné evropské politiky k mírové. Je to nutné, protože čas hraje na straně mírové politiky. Ukrajinci už přišli o rozum, teď už jen Evropané musí přijít k rozumu, než bude pozdě. Pokud Evropa do té doby nepřejde na mírovou politiku, bude tak muset učinit po Trumpově vítězství. Jedině tak, že se studem přizná porážku a sama převezme odpovědnost za tuto politiku.

https://t.me/to_je_nas_svet/27985

 

 

📌27. července 2024: ☝️ ORBÁN: UKRAJINA SE NESTANE ČLENEM EU A NATO, PROTOŽE EU NA NI NEMÁ PENÍZE.

Podle maďarského premiéra je na rozdíl od „slabosti“ Západu pozice Ruska ve světových záležitostech racionální a předvídatelná a Moskva od invaze na Krym v roce 2014 prokázala ekonomickou flexibilitu při přizpůsobování se západním sankcím.

Dodal, že Ukrajina se nikdy nestane členem EU nebo NATO, protože „my Evropané na to nemáme dost peněz“.

https://t.me/to_je_nas_svet/27986

 

 

📌27. července 2024: 😂 MACRONA ZASKOČILO, KDYŽ HO NA ZAHÁJENÍ OLYMPIÁDY VYPÍSKALI

Dav vypískal francouzského prezidenta Emmanuela Macrona při zahajovacím ceremoniálu olympijských her v Paříži, uvedl předseda strany Patrioti Florian Philippot.

„I pečlivě vybrané publikum Macrona během zahajovacího ceremoniálu velmi naštvaně pískalo. Docela ho to zaskočilo,“ uvedl francouzský politik.

Zdůraznil, že část přenosu s pískáním na Macrona byla z vysílání vystřižena.

Všimněte si, že to není první bolestivá rána pro francouzského prezidenta za poslední měsíc. Výsledky parlamentních voleb se pro Macrona staly osobním ponížením.

https://t.me/to_je_nas_svet/27987

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.07.2024, CRUX, Roman Kirsch: „RUSKO PORAZILO HITLERA I NAPOLEONA“; KREML VÍTÁ TRUMPOVO VAROVÁNÍ ZELENSKÉMU O POKRAČUJÍCÍ VÁLCE

 

https://youtu.be/tgYEyKcnD_s?si=eri1jjFBZLuiDYL6

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVA ARMÁDA NASAZUJE NOVÉ DRONY PROTI UKRAJINSKÝM SILÁM; VRCHOLNÝ UKRAJINSKÝ ŠPIÓN VYSTRAŠEN

 

https://youtu.be/9CHgNB2hSGg?si=z6AtgX7Bqe81zOV6

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RUSKÁ STÍHAČKA OPĚT „ODRAZILA“ ŠPIONÁŽNÍ A VÁLEČNÁ LETADLA NATO: ZÁPAD SE SNAŽÍ PROVOKOVAT PUTINA?

 

https://youtu.be/UBFFn8IdcCw?si=e0z_qs4EvrWUtNj6

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RAKETOVÝ ÚTOK NA AMERICKÉ VOJÁKY V ZEMI PUTINOVA SPOJENCE V DOBĚ, KDY ARMÁDA USA ÚTOČÍ NA HÚTIE

 

https://youtu.be/J55B1M11Fls?si=l4h08wisWWYVa2Af

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: UKRAJINA NIKDY NEVSTOUPÍ DO ALIANCE NATO: VELKÉ PROHLÁŠENÍ LÍDRA ČLENSKÉ ZEMĚ EU MAĎARSKA; CHVÁLÍ „RACIONÁLNÍ“ RUSKO A NAPADÁ SLÁBNOUCÍ ZÁPAD

 

https://youtu.be/_6KGeBGU5dU?si=9koBvz3IegZesbNQ

 

 

📌27. července 2024: ⚡️ „ZE STRACHU PŘED VÁŽNOU ESKALACÍ NAPĚTÍ S MOSKVOU“ – Británie a řada zemí NATO nedovolí Ukrajině použít rakety Storm Shadow proti Rusku, – Times.

▪️ Ke stejnému rozhodnutí dospěli podle listu i někteří britští spojenci v NATO.

▪️ Obecně je politika britské vlády v otázce takových úderů natolik matoucí, že i prezident Zelenskyj byl při setkání s Keirem Starmerem zmaten.

▪️ Noviny připomínají, že již 10. července Zelenskyj tvrdil, že Británie dala povolení k úderům dlouhého dosahu proti Rusku. Publikace však píše, že ve skutečnosti tomu tak není.

https://t.me/to_je_nas_svet/27988

 

 

📌27. července 2024: Musíte jim to ukázat! ‚2024 The Final Battle‘

 

🎯👏🏼 – PO SATANSKÉM 33.

Olympijském ceremoniálu včera večer s uctíváním zlatého telete uprostřed jeviště, bledý kůň projíždějící Paříží před Eiffelovou věží, jejich výsměch Bohu, poslední večeře Ježíš a jeho učedníci se skupinou bystrých mužů v tažení sedících kolem stolu a na stříbrném podnose odhaleného chlapíka s dlouhými vousy oblečeného jako Šmoula, děti v tunelech, bezhlaví herci odění v červeném s ohněm, Snoop Dogg na sobě Náhrdelník Baphomet. Seznam pokračuje… bylo zřejmé, že křesťané nejsou vítáni a satanisté na ně útočí. Včerejší obřad ukázal světu, že nenávidí Boha a že toto je duchovní válka mezi dobrem a zlem, světlem proti temnotě, Bohem proti Satanovi. Elon Musk včera večer na X napsal: „Bylo to extrémně neuctivé vůči křesťanům.“ Pro mnoho lidí to byla jedna z nejvíce znepokojujících věcí, které kdy byly v mainstreamové show vidět. Byl to nejhorší zahajovací ceremoniál v historii. Bylo to lidem nepříjemné a sami viděli, jak zlý a satanistický probuzený Západ ve skutečnosti je. A včera v noci do toho dali všechno.

 

Oblečte si plnou boží zbroj, abyste se mohli postavit ďáblovým plánům.

 

Zlaté tele je významným symbolem v Bibli a představuje modlářství a ztrátu víry v Boha. Příběh o zlatém teleti se nachází v knize Exodus, konkrétněji v Exodus 32. Zde jsou klíčové body a biblický význam zlatého telete:

 

-Exodus 32:1-4: Zatímco byl Mojžíš na hoře Sinaj a přijímal od Boha deset přikázání, Izraelci začali být netrpěliví a požádali Árona, aby jim udělal bohy. Áron shromáždil zlato od lidí a vytvořil z něj tele.

 

-Exodus 32:5-6: Tehdy lid zvolal: „To jsou tvoji bohové, Izraeli, kteří tě vyvedli z Egypta,“ a přinášeli oběti teleti a slavili hostinu.

 

Dnes ráno je na sociálních sítích ve světě absolutní pobouření, když lidé volají po bojkotu satanských olympijských her během jejich zahajovacího ceremoniálu. Všem to bylo jasné. I když je to těžké, víme, že lidem nemůžete říkat pravdu. Musíte jim to ukázat.

(Ti, kteří odmítnou dodržovat pravidla, pocítí důsledky)

 

Budou to poslední olympijské hry, které zažijeme. Dokonce vyvěsili olympijskou vlajku vzhůru nohama.

 

Babylon padl. @capellobiancoq

https://t.me/absurdnisvet/76708

 

 

📌27. července 2024: 🇺🇸 ELON MUSK NAZVAL ZAHAJOVACÍ OLYMPIJSKOU SHOW „SOUDNÝ DEN“ A „NAPROSTÁ NEÚCTA KE KŘESŤANSTVÍ“.‌‌

https://t.me/absurdnisvet/76711

 

 

📌💉27. července 2024: LÉKAŘ OŠETŘUJE OBĚTI BIOLOGICKÝCH ZBRANÍ COVID 19 – „Nenechte nikoho, aby vám řekl, že to jsou vedlejší účinky“.

 

Dr. Wilfredo Stokes z Guatemaly denně léčí oběti biologických zbraní. Na videu ukazuje pacienta, který dostal dvě vakcíny Moderna a čtyři testy PCR.

 

Test PCR odpovídá injekci takzvaných vakcín, říká Stokes. „Ve skutečnosti jsou to biologické zbraně.“

 

Co se stane, když nic neuděláte, přestože jste byli očkováni nebo testováni? Pacient, kterého Stokes léčí, má krevní sraženinu v obou pažích.

 

Nemělo by se mluvit o „vedlejších účincích“, říká lékař, protože to jsou zamýšlené účinky biologických zbraní. „Mohou mít více než 158 000 efektů.“

 

„Nenechte nikoho, aby vám řekl, že to jsou vedlejší účinky. Nejsou. Jsou to různé způsoby, jak zabít.‼️

https://t.me/absurdnisvet/76712

 

 

📌💉🎚️ 🦻📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️27. července 2024: VOLNÝbloG, Jana Černeková: V USA SE CHYSTAJÍ SCHVÁLIT MRNA VAKCÍNY V ZELENINĚ A VZDUŠNÉ VAKCÍNY:

 

Podle informací však rozhodně nemají být tyto preparáty schváleny pouze v USA, ale zájem mají údajně i další země. Je navíc takřka jisté, že pokud projdou v USA, budou dřív či později schváleny i na území EU, o což se jistě loutkovodiči z Washingtonu postarají.

Pokud jste zatím o „vakcínách,“ které se mají šířit potravinami nebo vzduchem, ještě neslyšeli, více si na toto téma můžete přečíst zde, zde, zde nebo zde.

 

V podstatě by se jednalo o aplikaci bez informovaného souhlasu, neboť zejména u přípravků, které by se šířily bez vědomí lidí vzduchem, nelze zajistit, že se nedostanou i do vašeho organismu.

 

V případě zeleniny lze očekávat, že takové poživatiny budou nějak označeny (i když i o tom můžeme po všem, co se dělo za „doby Covidové,“ pochybovat).

 

Asi nikoho neudiví, že v popředí snah plošného šíření „vakcín“ zeleninou nebo vzduchem je především Bill Gates, který chce oba způsoby podávání mRNA „vakcín“ rozšířit do celého světa.

 

První studie těchto „vakcín“ již proběhla v Yale a právě na jejím základě mají být přípravky schváleny v USA – a údajně i v několika dalších zemích.

 

Zde je třeba ovšem připomenout, že některé státy USA již mRNA přípravky zakázaly, na jejich území tak šíření těchto preparátů nebude povoleno.

 

Globalistický miliardář a samozvaný světový zdravotnický car Bill Gates přesvědčil vládu, aby mu umožnila „násilně očkovat“ veřejnost přidáním mRNA do základních a každodenních potravin, které konzumuje většina lidí.

 

Podle Gatese vypadá budoucnost očkování spíše jako nadýchání se čerstvého vzduchu, vypití sklenice vody nebo snězení salátu, než aby si někdo nechal dát injekci do paže.

 

Gates a kartel Big Pharma chápou, že veřejnost je aktivně proti přijímání pravidelných posilovačů mRNA, takže nacházejí nové způsoby, jak přinutit veřejnost k vakcinaci i bez souhlasu.

 

Zdravé a čerstvé farmářské produkty včetně hlávkového salátu a rajčat byly uneseny elitou, aby fungovaly jako nenápadné systémy dodávání mRNA, zatímco kampaň za zničení veřejného zdraví a vylidnění planety jde na plné obrátky.

 

Tvrdí, že tyto „vakcíny“ budou mít více než 90% účinnost. Kde už jsme to už slyšeli?

 

Elita se stala tak arogantní, že se ani neobtěžuje vymýšlet nové lži, aby oklamala masy.

 

Nyní je mRNA v hlávkovém salátu a rajčatech a zákonodárci po celých USA se chystají vydávat zákony pro a proti mRNA v zásobování potravinami.

 

Nejznepokojivější částí tohoto spiknutí proti lidskosti je, že i přes značnou závažnost tohoto rozhodnutí tomu poslušné masy stále nevěnují pozornost.

 

Jsme bombardováni toxiny různého druhu v našich zásobách potravin, vodě a shora. A ti, kteří nás těmito jedy zásobují, se chystají zaplavit naše zásoby potravin nechtěnými vakcínami.

 

Nejnovější počin Billa Gatese masově očkovat miliardy lidí po celém světě jeho mRNA „vzduchovou vakcínou“ dostal zelenou od několika vlád na základě studie z Yale.

 

Vzduchová vakcína přinutí naočkovat celou planetu mRNA a dopravit toxické chemikálie přímo do plic člověka.

 

Navzdory zástupům lidí, kteří náhle zemřeli nebo utrpěli zničující zdravotní následky, Bill Gates a globalisté vychvalují mRNA Covid injekce  jako obrovský úspěch.

 

Podle vedení společnosti Big Pharmay „přichází tsunami léků s mRNA,“ včetně léků na srdeční choroby a rakovinu, což jsou dva hlavní problémy způsobené mRNA injekcemi.

 

Namísto toho, aby byla globalistická elita postavena před mezinárodní tribunál za zločiny proti lidskosti, vládne masám a chlubí se, že lockdowny, roušky a nucené genové injekce  byly jen začátek.

 

Big Pharma má právě teď na výrobní lince doslova stovky různých druhů mRNA produktů.

 

Podle Melissy J. Moore, hlavní vědecké pracovnice společnosti Moderna, „přichází tsunami léků na bázi mRNA.“

 

Pokud se vám to stále nezdá dostatečně znepokojivé, vedoucí vědecká pracovnice Moderny se také pochlubila, že Big Pharma bude brzy vstřikovat mRNA přímo do srdcí lidí.

 

Ano, mluví o stejných srdcích, která byla zdravá, dokud zavedení vakcíny nezpůsobilo u milionů lidí po celém světě, včetně zdravých mladých lidí a elitních sportovců, srdeční problémy.

 

A také na miliony případů takzvané turbo rakoviny způsobené mRNA injekcemi po celém světě má Big Pharma odpověď. Správně, více mRNA.

 

Nyní skutečně žijeme v Orwellově světě. Válka je mír. Nevědomost je síla. Pedofilie je přirozená. A „vakcíny,“ které zabily a zmrzačily miliony a byly vytvořeny během jedné hodiny, nejsou ničím, kvůli čemu bychom se měli bouřit.

 

Podle miliardářského eugenika Billa Gatese mají hospodářská zvířata včetně krav, prasat a kuřat nedostatečnou genetiku. A jediný způsob, jak „opravit“ tuto genetiku, je „očkovat“ každé hospodářské zvíře na světě novými mRNA vakcínami, které si pak najdou cestu na talíře vaší rodiny.

 

Je to tak, Bill Gates, největší americký vlastník zemědělské půdy, se chlubil, že podsouvá mRNA do potravin.

 

Země infiltrované Světovým ekonomickým fórem, jako je Austrálie, se připojují k novému schématu Billa Gatese a nařizují povinné očkování zvířat mRNA vakcínami.

 

 

Ale Gates se nezabývá jen vakcinací jídlem a vzduchem. Je známo, že investoval stovky milionů dolarů do geneticky modifikovaných komárů navržených tak, aby fungovali jako „létající vakcinátoři.“

 

A pokud to zní jako přitažené za vlasy, měli byste si být vědomi toho, že americká NIH již očkuje lidi pomocí Gatesových komárů…

 

https://volnyblog.news/v-usa-se-chystaji-schvalit-mrna-vakciny-v-zelenine-a-vzdusne-vakciny/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 27.07.2024“:

➡️☭☆ Lavrov a šéf jihokorejského ministerstva zahraničí jednali o situaci na Korejském poloostrově a dohodli se na pokračování kontaktů, uvádí ruské ministerstvo zahraničí.

 

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Zacharovová označila zahájení olympijských her v Paříži za „masivní selhání“.

V předvečer zahájení olympijských her francouzské úřady zadržely kuchaře ruského původu a obvinily ho ze špionáže a pokusu „narušit akci“, uvedla oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí na svém kanálu Telegram.

„Zajímalo by mě, kolik dalších „špionů“ bylo potřeba zavést, aby bylo zahájení olympijských her v Paříži tak masivním selháním. Tohle není dno Seiny,“ poznamenal diplomat.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Jevgenij Serebryakov, obviněný z výbuchu auta v Moskvě, částečně přiznal vinu během výslechu, uvádí vyšetřovací výbor. Při prověřování své výpovědi na místě vyšetřovatelům podrobně sdělil, jak čin spáchal.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Su-34 ruských leteckých sil havaroval ve Volgogradské oblasti při plánovaném cvičném letu, posádka se katapultovala, životy pilotů nejsou ohroženy, uvedlo ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 17 příslušníků 35. samostatné námořní brigády ukrajinských ozbrojených sil se dobrovolně vzdalo na ostrovech v deltě řeky Dněpr v Chersonské oblasti.

Vězni zaznamenali špatné plánování bojových operací ze strany velení ukrajinských ozbrojených sil, nedostatek jakýchkoliv zásob a pitné vody. „Pili vodu z bažiny,“ vzpomíná jeden z nich.

Poté, co velení odmítlo provést evakuaci, se vojenský personál ukrajinských ozbrojených sil rozhodl vzdát jako celá jednotka.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Záchranáři evakuovali 80 lidí, včetně 19 dětí, ze zatopeného SNT v Sosnovském okrese Čeljabinské oblasti, hlásí Hlavní ředitelství ministerstva pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Orbán řekl, že Ukrajina se nestane členem EU a NATO, protože Evropa na to nemá peníze

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Doněcku bylo v Den památky dětských obětí války na Donbasu vypuštěno k nebi tisíc balónků s nápisem „Andělé Donbasu“.

Podle úřadů DPR od roku 2014 v republice zemřelo 240 dětí a více než 900 bylo zraněno.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *