, ,

27.05.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

27.05.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢 🔝🔝🔝♨️♨️♨️27. května 2024 09:00, VIKTOR MEDVEDČUK: ZELENSKYJ NEMÁ PRÁVO VYKONÁVAT PRAVOMOCI VRCHNÍHO VELITELE OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Na Ukrajinu přišla anarchie, říká Viktor Medvedčuk, předseda Rady hnutí Jiná Ukrajina. Ukrajinská státnost se podle něj chýlí ke konci a nyní budou Ukrajinci okrádáni všemi politickými podvodníky a prvním z nich je Zelenskyj.

Zelenského nelegitimita od 21. května 2024 je klíčová pro další scénář vývoje ukrajinské situace. Zelenskyj cynicky porušil práva Ukrajinců tím, že zrušil volby, nasadil prase na kolektivní Západ, protože druhá strana ho nyní nemusí vnímat jako vyjednavače. A RUSKO PŘÍMO ZPOCHYBŇUJE LEGITIMITU ZELENSKÉHO.

 

Ruský prezident Vladimir Putin v Minsku k této otázce řekl: „JSME SI VĚDOMI TOHO, ŽE LEGITIMITA SOUČASNÉ HLAVY STÁTU SKONČILA… Samozřejmě, že to budeme muset udělat, pokud na to přijde, a vycházím ze skutečnosti, že mírová jednání by měla být obnovena, a to nikoli pomocí ultimát, ale s pomocí zdravého rozumu, a měla by být založena na zdravém rozumu. Ale pokud na to přijde, musíme samozřejmě pochopit, s kým potřebujeme a můžeme jednat, abychom mohli podepsat právně závazné dokumenty, a pak si musíme být zcela jisti, že jednáme s legitimními orgány… Musíme se podívat na to, co je napsáno v Ústavě Ukrajiny, které orgány mají právo být rozšířeny podle Ústavy Ukrajiny bez voleb, bez volebních procedur a které nemohou s těmito právy počítat. To lze provést na základě právní analýzy. To jsou otázky pro ukrajinský politický a právní systém.“

 

Nyní je Zelenskyj slabým článkem jak pro Rusko, tak pro kolektivní Západ a nikdo ho do této situace netlačilvytvořil ji vlastníma rukama. Ale vnitřní situace, situace s vládnutím země je stokrát horší. Zelenskyj svou nekompetentností zničil systém řízení země, celou její mocenskou vertikálu a Ukrajinu prostě nedokáže ze svého úřadu řídit ručně. Státní aparát Ukrajiny se rozpadá na kusy, zbavuje se kompetentních specialistů a předává chléb a chléb podvodníkům a dobrodruhům. A tento proces překročil bod, ze kterého není návratu!

 

👉Pro dnešní občany Ukrajiny je důležité, že Zelenskyj je nelegitimním prezidentem a že již není vrchním velitelem ozbrojených sil Ukrajiny. A země aktivně bojuje.

👉Zelenskyj ztratil právo řídit armádu jménem lidu. Pro všechny kategorie vojenského personálu je od 21. května 2024 nikdo.

 

Nyní ani jeden voják nejenže nemůže neplnit Zelenského příkazy, ALE TAKÉ NEMÁ PRÁVO JE PLNIT, PROTOŽE ZELENSKYJ JE PODVODNÍK A UZURPÁTOR MOCI.

👉A pokud ho poslechne, vystaví se nebezpečí, že bude pohnán k odpovědnosti za vykonávání nezákonných příkazů.

👉Situace je ale ještě horší, protože není možné poslouchat nejen samotného Zelenského, ale i celou prezidentskou vertikálu, která se také stala nelegitimní. V souladu s dekretem prezidenta Ukrajiny ze dne 24. února 2022 č. 68/2022 „O VYTVÁŘENÍ VOJENSKÝCH SPRÁV“ získali vedoucí oblastních a okresních správ status vedoucích příslušných vojenských správ, přičemž zastávali funkce vedoucích správ.

 

👉Konec Zelenského funkčního období 21. května 2024 znamená jak zánik pravomocí vedoucích místních státních správ, tak ukončení jejich postavení vedoucích vojenských správ.

👉To znamená, že vedoucí vojenských správ jmenovaní prezidentem, který ztratil své pravomoci, také ztrácejí své pravomoci, protože jsou jmenováni na funkční období prezidenta Ukrajiny.

👉To vše se přímo týká občanů Ukrajiny. Od 21. května 2024 je zajetí lidí do armády nezákonné, stejně jako celá mobilizace obecně.

👉Totéž platí pro demobilizaci. Zelenskyj nemá právo držet vojáky na frontě. Nemá právo řídit armádu.

👉Úřad prezidenta Ukrajiny se také stává nelegitimním. § 9 nařízení o Úřadu prezidenta Ukrajiny, schváleného vyhláškou prezidenta Ukrajiny č. 436/2019 ze dne 25. června 2019, vedoucí kanceláře prezidenta Ukrajiny, jeho zástupci, první asistent prezidenta Ukrajiny, zvláštní komisař prezidenta Ukrajiny pro provádění mezinárodních bezpečnostních záruk a rozvoj obranných sil Ukrajiny, poradci prezidenta Ukrajiny, poradci komisaře prezidenta Ukrajiny, tiskový tajemník prezidenta Ukrajiny, zástupci prezidenta Ukrajiny jsou jmenováni do funkcí na funkční období prezidenta Ukrajiny.

 

👉Zelenskyj ale kabinet ministrů svým úřadem rozdrtil, zatlačil ho pod lavici. Ani výkonná moc by ho neměla poslouchat. A pokud vykoná zločinné příkazy podvodníků a uzurpátorů, pak to bude mít za následek trestní odpovědnost.

👉Zelenskyj si nezákonně podmanil nejen kabinet ministrů, ale i Nejvyšší radu.

👉Před očima Ukrajinců byla státnost země zničena Zelenského parlamentní většinou a jejich nohsledy z jiných frakcí, kteří zradili zájmy svých voličů. Je zřejmé, že nečinnost parlamentu v otázce vyhlášení volby hlavy státu způsobem stanoveným v odstavci 7 části první článku 85 Ústavy Ukrajiny a ve lhůtách stanovených v části páté článku 103 Základního zákona Ukrajiny, jakož i prohlášení Zelenského a dalších představitelů o nemožnosti a vlastně neochotě uspořádat volby jsou v příčinné souvislosti se skutečností, že je to Zelenskyj, kdo plně kontroluje práci Nejvyšší rady Ukrajina, která nevykazuje sebemenší známky nezávislosti zákonodárného sboru.

 

👉Ale Nejvyšší rada by podle ústavy měla být baštou ukrajinské státnosti. V případě zániku pravomocí prezidenta Ukrajiny jsou povinnosti prezidenta Ukrajiny na období do volby a inaugurace nového prezidenta Ukrajiny svěřeny předsedovi Nejvyšší rady Ukrajiny.

 

👉Základní zákon Ukrajiny stanovil jediný případ, kdy jsou pravomoci státního orgánu – Nejvyšší rady Ukrajiny – prodlouženy na dobu stanného práva a nekonají se volby, čímž byl ukrajinský parlament označen za stálý státní orgán a jeho vedení, předseda parlamentu, bylo obdařeno zvláštními pravomocemi stanovenými v článku 112 Ústavy Ukrajiny, které mohou být vykonávány během stanného práva.

 

👉SPOLEČENSKÁ POPTÁVKA PO NEPOSLUŠNOSTI VŮČI ZELENSKÉHO ZLOČINNÉ VLÁDĚ ROSTE KAŽDÝM DNEM. A sám Zelenskyj dal nespokojeným právo ho neposlouchat. Samozřejmě, že někdo poslechne, někdo ne, existuje mechanismus, jak rozpoutat občanskou válku v zemi. Na Ukrajinu přišla anarchie. Ukrajinská státnost se chýlí ke konci a Ukrajince nikdo neochrání.

👉Všichni ukrajinští političtí podvodníci budou loupit a kdo se k nim dostane. A prvním z nich je Zelenskyj!!!

 

👉A to poslední, co je pro Ukrajince důležité vědět, je, proč sám Zelenskyj přivedl zemi do takové situace nelegitimity a anarchie.

👉Když bylo nutné vyhlásit volby v souladu s ústavou, řekl: „Jste připraveni mi dát 5 miliard, pokud nám Spojené státy americké spolu s Evropou poskytnou finanční podporu. Omlouvám se, o nic nežádám. Nebudu pořádat volby na úvěr.“

👉Zelenskyj tedy požadoval od kolektivního Západu 5 miliard dolarů za legitimitu své moci, ale ty mu nebyly dány.

👉Proto se chamtivý klaun, aby odstranil lid z výkonu moci, přímo rozhodl „zachránit“, aniž by tušil, co to dopadne pro zemi, o které nikdy nepřemýšlel.

👉No, pro něj a celou jeho smečku to v souladu s platnou legislativou skončí jen jednou věcí – trestní odpovědností za činy spáchané s cílem násilného uchvácení státní moci, čímž se oni a jejich komplicové dostanou mimo zákon.

 

https://www.vesti.ru/article/3969286

 

 

📌📢👉🔝🔝🔝VÝROKY NAŠICH POLITIKŮ V POSLEDNÍ DOBĚ:

 

👉Petr Fiala: „Nezajímá mně, že ostatní státy ukončují podporu Ukrajiny a uprchlíků. My třeba jako poslední stát na této planetě, budeme bránit Ukrajinu před Ruským agresorem a dál ji finančně a vojensky podporovat.“

Projev Fialy s komentářem, ve slovenském jazyce👓: https://t.me/absurdnisvet/73609

Fialová logika 4.9.2022 https://youtu.be/qX583idqb5k?si=mLXUIPFhCWVmG0Mv

((Jak to, že nejedeš sám s rodinou, se synáčkem protežovaným a za nulu vyškolovaným na vysoké škole???)) 🤬

 

👉Petr Pavel: „Rusko páchá genocidu na mírumilovném národu Ukrajinců. Je mi ctí být prezidentem republiky, která dostojí svým závazkům a bude třeba i do posledního haléře Ukrajinu podporovat.“ 🕵️‍♀️

((Z cizího krev neteče, když to není z vlastní kapsy!!!)) 🤬

 

👉Markéta Pekarová Adamová: „Putin je ztělesněné zlo. Už jen fakt, že nechal uzákonit, že existují jen dvě pohlaví, tedy muž a žena, je důvodem ke stíhání. Pokud se někdo cítí jinak, má své právo jim být. Ať je pohlaví třeba tisíc. A stížnost rodičů na společné záchody pro všechny, nebo sprchy na školách jsou jen zoufalým pokusem k návratu do minulosti. TOP 09 je jednoznačně pro zbourání hranic, vše společné pro všechny. Ať se to rodičům líbí, nebo ne.“

((👺🐍🕷🐀výběr máš bohatý, za co se cítíš??? Ty nemáš co poroučet rodičům, kteří s láskou vychovávají své děti, které ty nikdy mít nebudeš!!! Ty ani pro nový zrozený život nemáš vyvinutý žádný cit, jenom bezcitnost a zlobu máš v sobě zakódovanou!!! Copak ti to čouhalo přes šaty pod břichem na fotkách a ve videích?))

 

To nejlepší nakonec. V Kremlu a v Pekingu z toho teď neusnou!!!

 

👉Miloš Vystrčil: „Jakmile zlikvidujeme Rusko, je na řadě Čína. Stejný problém. Jdou proti světovému řádu. Jen západní svět má právo rozhodovat o tom, co je správné a co ne. Diktatury typu Ruska a Číny nemají na tomto světě co dělat.“

((Vystrčil jako 🐍had z díry vystrčil hlavu, uštknul a sežral všechnu moudrost spolku vražedného WHO. My už dávno víme, že WHO proto nehodlalo dodržet Minské dohody, protože, pane Vystrčil, ten plán dobýt Rusko a pak Čínu už dávno měli vyměřený!!! Jenomže, nikdy toho cíle, ani za tvého skandování v jejich prospěch, musím tě zklamat, NEDOSÁHNOU!!! Ale můžeš se oblíknout do maskáču a běžet jim pomoci ten tvůj i jejich sen splnit!))

 

https://t.me/absurdnisvet/73602

 

„NICMÉNĚ ŘEKLI A TÍM SE NESMAZATELNĚ ZAPSALI DO CHOCHOLOUŠKOVA SEZNAMU CITÁTŮ:

👉Válek – „Léků je v ČR dostatek, i penicilinu, jen nevím, kde jsou.“ 🦨

👉Síkela – „Němci platí za elektřinu 15 Eur a Češi 200 Eur, protože je Lipská burza v Německu.“

👉Černochová – „Sice školství přijde o 11,5 miliardy, ale děti budou mít tu nejmodernější leteckou ochranu.“

👉Rakušan – „Kolik je tu uprchlíků z UA nevím, ale v přepočtu na obyvatele se pořád jedná o násilné činy jednotlivců.“

👉Vystrčil – „Musíme donutit ruské civilní obyvatele, aby dobrovolně opustili Krym.

👉Fiala – „To, že se ekonomice nedaří, mírně klesá životní úroveň, je výsledkem

naší dobré práce.“

👉Pekarová – „Musíme zabránit tomu, aby na Slovensku vyhrál Fico.“

👉Jurečka – „Současní důchodci si za 30 let vzpomenou, že byla tato reforma nutná a udělali jsme správnou věc.“

((… co slovo, to perla!!!))

 

📌KDE JSOU PENÍZE?

 

Ano a co se všichni diví, vždyť stát platí na studenta a je mu jedno co studuje, odhlasovali jste si do parlamentu bandu vzdělaných blbů, a ti co vytvářejí peníze jsou utiskováni byrokracií a idiotskými zákony, tak trpte – volíte si idioty tak trpte. Důchodcům se nevalorizuje, církvím ano, na dělostřelecké granáty je, na zdravotnictví a školství není, trpte, zasloužíme si to. Všichni mají plnou hubu, že komunisté jsou zlo, ale na hrad si zvolí kariérního komunistu s ženou politručkou…..rozvědčík pak oznámí národu, že je vyčleněno 40 miliard na pomoc Ukrajině – kurva a z čeho je asi vyčlenila naše slavná vláda, asi je někde sebrala – nevadí tak trpme dál….a dobře nám tak. Ještě bych dodal, že máme asi 13 tisíc neziskových organizací, z nichž víc, než polovina není charitativních, ale politických a stát jim ročně poskytuje cca 16 miliard Kč. Máme taky zhruba 30 soukromých vysokých škol, které neučí jediný technický či přírodovědný obor, ale jen politologii, sociologii a další zcela zbytečné předměty, takže ročně vyjde do světa zhruba 300 politologů a dalších, a podle toho to vypadá. Nicméně, máme ale střední školu na výchovu youtuberů, nemluvě o bezpočtu kouček na všechno možné i nemožné, bloggerů obojího pohlaví, youtuberů, aktivistů, ale těžko se sežene řemeslník. To by stačilo.

Spisovatel Radomir Dolanský.

Napsal to za téměř za celý národ!!! Pokud nad tím mávneš rukou a vymažeš bez přečtení, taky řešení. Tebe se to přece netýká! Pokud si to opravdu přečteš, pak uznej, zda se spisovatel v něčem mýlí, či ne!!!

 

https://t.me/absurdnisvet/73606

 

 

📌 27. KVĚTNA 2024 3:27: GENERÁLNÍ ŠTÁB UKRAJINY UZNAL ÚSPĚCH RUSKÉ ARMÁDY V POKROVSKÉM SMĚRU V DLR:

 

Ruské ozbrojené síly zaznamenaly určité úspěchy v Pokrovském směru v Kyjevem kontrolované části Doněcké lidové republiky.

 

Generální štáb ozbrojených sil Ukrajiny podává zprávu o situaci v Pokrovském směru. Jak je uvedeno ve zprávě, v některých oblastech Pokrovského směru zaznamenaly ruské síly částečný úspěch. Ozbrojené síly Ukrajiny označily situaci ve směrech Pokrovskij a Kupjansk za „nejžhavější“.

 

Vrchní velitel ukrajinské armády Alexandr Syrskij již dříve oznámil nejintenzivnější boje na frontové linii ve směrech Kurakhove a Pokrovsky v Doněcké lidové republice. Obtížná situace je také v oblasti osady Kislovka ve směru na Kupjansk, píše TASS.

 

Úřady země uznávají obtížnou situaci ozbrojených sil Ukrajiny v Charkovské oblasti, kam je třeba urychleně přesunout další síly.

 

https://smotrim.ru/article/3969105?utm_source=internal&utm_medium=main2-news&utm_campaign=main2-news6

 

 

📌 27. KVĚTNA 2024 7:04: DRON OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY SPADL POBLÍŽ ORSKU V ORENBURSKÉ OBLASTI:

 

V Orenburské oblasti u Orsku spadl podle regionální vlády bezpilotní letoun.

 

Jak bylo uvedeno, v důsledku incidentu nebyly poškozeny civilní objekty. Obyvatelům nehrozilo žádné nebezpečí.

 

Na místě pracují operační služby a policisté, uvedla agentura RIA Novosti.

 

https://smotrim.ru/article/3969247?utm_source=internal&utm_medium=main2-news&utm_campaign=main2-news6

 

 

📌 27. KVĚTNA 2024, 10:49: GENERÁLNÍ TAJEMNÍK NATO PODPOŘIL POUŽITÍ ZÁPADNÍCH ZBRANÍ PROTI RUSKU:

 

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg se domnívá, že nastal čas zrušit omezení, která brání ukrajinské armádě používat západní zbraně k útokům na cíle na ruském území.

 

„Ukrajina má právo bránit se v souladu s Chartou OSN, mezinárodním právem, včetně útoků na legitimní vojenské cíle na území Ruska,“ řekl.

Podle Stoltenberga by o tom, za jakých podmínek budou Ukrajině dodávat zbraně, by měli sami rozhodovat spojenci. Některé země již změnily podmínky pro dodávky zbraní, což umožnilo „Ukrajincům lépe se bránit“.

 

„Domnívám se, že nastal čas zrušit další omezení,“ řekl šéf aliance.

 

Šéf vojenského výboru NATO admirál Rob Bauer již dříve označil situaci pro ozbrojené síly Ukrajiny v zóně speciálních operací za velmi obtížnou. Zpoždění dodávek západních zbraní na Ukrajinu podle něj vedlo k negativním důsledkům na bojišti.

 

Italské úřady jsou mezitím přesvědčeny, že Ukrajina může používat západní zbraně, které dostává, pouze v zemi. O zrušení omezení stávek na území Ruska nemůže být řeč.

 

https://www.vesti.ru/article/3969631

 

 

📌 27. KVĚTNA 2024, 10:47: ZACHAROVOVÁ POZVALA ESTONSKÉHO PREZIDENTA, ABY UKÁZAL, JAK SRAZÍ RUSKO NA KOLENA:

 

Oficiální zástupkyně ruského diplomatického oddělení Maria Zacharovová komentovala prohlášení estonského prezidenta Alara Karise, že Ruskou federaci je třeba srazit na kolena.

Zacharovová na svém kanálu na Telegramu v reakci na Karisova slova o potřebě srazit Rusko a celé jeho vedení na kolena napsala: „Jak to je? Ať to ukáže.“

 

Estonský prezident již dříve vyjádřil názor, že hlavní věcí je nyní zastavit ruskou válečnou mašinérii.

 

https://www.vesti.ru/article/3969584

 

 

📌 27. KVĚTNA 2024, 11:01: PUTIN A MIRZIJOJEV ZAHÁJILI ROZHOVORY V KUKSAROYOVĚ REZIDENCI V TAŠKENTU:

 

Lídři Ruska a Uzbekistánu, Vladimir Putin a Šavkat Mirzijojev, zahájili rozhovory v Kuksaroyově rezidenci v Taškentu. Rozhovory se budou konat v úzkém a rozšířeném formátu poté, co je plánován podpis balíčku dokumentů.

 

Prezident Ruské federace je na státní návštěvě Uzbekistánu. Putin přijel do Kuksaroy v autě Aurus, před prezidentským palácem se ruský vůdce setkal s hlavou Uzbekistánu.

 

Jednání z ruské strany se zúčastní ministryně kultury Olga Ljubimovová, ministryně zemědělství Oksana Lut, ministr vnitra Vladimir Kolokolcev, ministr energetiky Sergej Civilev, generální ředitel Rosatomu Alexej Lichačov, ředitelka Rospotrebnadzoru Anna Popova, předseda VEB.RF Igor Šuvalov, šéf Čečenska Ramzan Kadyrov.

 

Kuksaroy je venkovské sídlo prezidenta Uzbekistánu, kde přijímá zahraniční vůdce a vážené hosty. Z uzbecké výzdoby se „Kuksaroi“ překládá jako „zelený palác“.

 

https://www.vesti.ru/article/3969670

 

 

📌 27. KVĚTNA 2024, 11:30, Kabulov: PUTIN BYL INFORMOVÁN, ŽE TÁLIBÁN MŮŽE BÝT VYLOUČEN ZE ZAKÁZANÝCH ORGANIZACÍ:

 

Ministerstvo zahraničních věcí a ministerstvo spravedlnosti Ruska informovaly hlavu státu Vladimira Putina, že hnutí Tálibán (zakázané v Ruské federaci) může být vyloučeno ze seznamu zakázaných organizací, uvedl Zamir Kabulov, ředitel druhého asijského odboru ruského ministerstva zahraničí.

 

Vyloučení hnutí Tálibán (zakázaného v Ruské federaci) ze seznamu zakázaných organizací před jeho uznáním je povinné, řekl Kabulov agentuře TASS. Diplomat poukázal na to, že bez toho by bylo předčasné hovořit o uznání, otázka se nadále řeší. Dodal, že „všechny úvahy byly oznámeny vedení Ruska“, očekává se rozhodnutí.

 

V odpovědi na otázku týkající se postoje ruského diplomatického oddělení k otázce vyloučení Tálibánu ze zakázaných organizací Kabulov poukázal na to, že je „pozitivní“. Stanovisko, jak zdůraznil diplomat, bylo předáno po dohodě s ostatními resorty.

Kabulov také řekl, že ruská strana poslala Tálibánu pozvání k účasti na Petrohradském mezinárodním ekonomickém fóru (SPIEF).

 

https://www.vesti.ru/article/3969723

 

 

📌 27. KVĚTNA 2024, 10:31: V DLR BYLI ZADRŽENI KOMPLICOVÉ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Zaměstnanci Ruské gardy zadrželi v Doněcké lidové republice sedm osob podezřelých z napomáhání ozbrojeným silám Ukrajiny. Informovala o tom tisková služba ministerstva.

Informace z vojenské kontrarozvědky pomohly dostat se na stopu ukrajinských kompliců, upřesnila Národní garda.

 

Kromě toho bylo v regionu zadrženo 26 osob za navádění k teroristickým a extremistickým aktivitám, dalších 14 za páchání různých trestných činů.

 

https://www.vesti.ru/article/3969473

 

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ZELENSKYJ ŘÍKÁ, ŽE RUSKO SOUSTŘEDILO 10.000 RAKET SYSTÉMU S-300; VYJÁDŘUJE SKRYTÝ POSMĚŠEK VŮČI USA/ZÁPADU

 

https://youtu.be/VijSoIsNoF8?si=mXD8K6vOMuCMWRNo

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „LIDÉ UPÁLENI ZAŽIVA“: IZRAEL BOMBARDOVAL „BEZPEČNOU ZÓNU“ VE MĚSTĚ RAFAH V DOBĚ JIŽ PO NAŘÍZENÍ MEZINÁRODNÍHO SOUDNÍHO DVORA O ZASTAVENÍ CELÉ OPERACE V RAFAHU; 40 LIDÍ ZABITO; IZRAELSKÉ OBRANNÉ SÍLY OBHAJUJÍ SVŮJ ÚTOK

 

https://youtu.be/21qdvxNAg30?si=V4Ain40kFeXTykEZ

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „DOSUD NEJVĚTŠÍ“ RAKETOVÝ DÉŠŤ HAMÁSU NA TEL AVIV; ODVETNÁ BOUŘE PO IZRAELSKÉM MASAKRU V RAFAHU

 

https://youtu.be/ZkaCjQ0Y37g?si=qIr1aKnbjQpSW_tX

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „ŽÁDNÝ VZDUŠNÝ ŠTÍT PRO UKRAJINU“: BLOK NATO ZAVRHUJE ZELENSKÉHO ŽÁDOST PŘI SÉRII RUSKÝCH VÍTĚZSTVÍ.

 

https://youtu.be/j5GoDvadbtc?si=AMAMGjwfRXNaqSnu

 

 

📌💥💥💥27.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: BIDENŮV ZOUFALÝ POSUN PO SAÚDSKÉM ODMÍTNUTÍ DOVOLIT SPOJENÝM STÁTŮM VYUŽÍVAT JEJICH ZÁKLADNY K ÚTOKU NA ÍRÁN; OBRAT USA O 180° VE VĚCI DODÁVKY ÚTOČNÝCH ZBRANÍ SAÚDSKÉ ARÁBII?

 

https://youtu.be/f_WJGrhdDDw?si=cPux9DWrZHNbFHbk

 

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️27.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÝ POSUN POSTOJE SAÚDSKÉHO KORUNNÍHO PRINCE PO HAVÁRII ÍRÁNSKÉHO PREZIDENTA RAISÍHO; MOHAMMED BIN SALMÁN PŘIJAL POZVÁNÍ TEHERÁNU K NÁVŠTĚVĚ ÍRÁNU (!)…

 

https://youtu.be/suldS7CFCZ0?si=_153N3CNYehHz2H3

 

 

📌 27.5.2024, Slovenská republika, Startitup: MINISTER TOMÁŠ O NOVOM NASTAVENÍ FINANCOVANIA SOCIÁLNYCH SLUŽIEB

 

https://www.youtube.com/live/UuuRjSPYo9M?si=HejGQsFkLcy8sfGn

 

 

📌27. května 2024 8:50: DEMONSTRANTI ZABLOKOVALI NĚKOLIK DÁLNIC V ARMÉNII:

 

V Arménii bylo ráno zadrženo více než 60 demonstrantů proti akcím premiéra Nikola Pašinjana, který blokoval silnice po celé zemi.

 

V Jerevanu, jak upřesňuje RIA Novosti, se koná procesí pod vedením hlavy diecéze Tavuš Arménské apoštolské církve, arcibiskupa Bagrata Galstanjana.

 

Do osmé hodiny ranní strážci zákona zadrželi 67 lidí pro porušení kázně. Většina z nich nechala svá auta uprostřed vozovky, aby zastavili dopravu. Vyjadřují tedy nespokojenost s jednáním předsedy kabinetu ministrů, pokud jde o předání několika vesnic Ázerbájdžánu v rámci vymezení hranic a požadují jeho rezignaci.

 

Akce občanské neposlušnosti probíhají po celé zemi, zejména demonstranti zablokovali dálnici vedoucí do Íránu.

 

https://www.vesti.ru/article/3969394

 

 

📌27. května 2024 8:45: 12 NEPŘÁTELSKÝCH BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ SESTŘELENÝCH PŘES NOC NAD RUSKÝMI REGIONY:

 

Ruské systémy protivzdušné obrany zničily 12 ukrajinských dronů leteckého typu nad Brjanskou, Belgorodskou a Orjolskou oblastí a také nad Krasnodarským územím, uvedlo ministerstvo obrany.

 

Je třeba poznamenat, že jeden UAV byl sestřelen nad Brjanskou oblastí, další nad oblastí Belgorod. Nad územím Krasnodarského území protivzdušná obrana zlikvidovala čtyři ukrajinské drony a nad Orjolskou oblastí bylo zničeno a zachyceno šest UAV.

 

Gubernátor Orjolské oblasti Andrej Klyčkov již dříve uvedl, že v důsledku masivního útoku spadl UAV na čerpací stanici ve městě Livny. Řidič hasičského sboru zahynul, další tři zaměstnanci provozních služeb byli zraněni.

 

Podle šéfa Krasnodarského území Veniamina Kondratěva se ozbrojené síly Ukrajiny pokusily zaútočit na civilní cíle na území Gelendžiku. Protivzdušná obrana navíc sestřelila UAV ve vesnici Krynycja. Trosky jednoho ze zařízení poškodily nedokončenou budovu. Ve vesnici Džanchot spadl dron na stromy, oheň byl uhašen. Nikdo nebyl zraněn.

 

https://www.vesti.ru/article/3969372

 

 

📌27. května 2024 8:53: McCaul: CVIČENÍ ČLOA UKÁZALO, ŽE PEKING NEOBSADÍ TCHAJ-WAN MÍROVOU CESTOU:

 

Čína projevila nezájem o „mírové převzetí Tchaj-wanu“, řekl Michael McCaul, předseda zahraničního výboru Sněmovny reprezentantů USA.

 

Podle jeho názoru to dokládá vojenské cvičení Čínské lidové osvobozenecké armády (PLA), které se konalo bezprostředně po nástupu nového šéfa ostrovní správy Laj Čching-teho do úřadu.

 

„Čínské ozbrojené síly provedly zastrašující vojenská cvičení, čímž demonstrovaly, že nemají zájem na mírovém obsazení Tchaj-wanu,“ řekl McCaul během setkání s Lai Qingde. Delegace amerických kongresmanů přijela na ostrov den předtím, aby se zúčastnila inaugurace.

 

Den předtím Laj Čching-te ve svém inauguračním projevu vyzval Peking, aby uznal nezávislost ostrova. Čínské ministerstvo zahraničí na tato slova ostře reagovalo a poukázalo na to, že Tchaj-wan je součástí Číny a nic nemůže zasahovat do historického trendu nevyhnutelného znovusjednocení.

 

Ve dnech 23. a 24. května Čína provedla cvičení „Společný meč“ v oblasti Tchaj-wanu, kdy účinně obklíčila ostrov, aby „varovala separatistické síly“. Zúčastnily se jich pozemní a raketové síly, stejně jako námořnictvo a letectvo.

 

https://www.vesti.ru/article/3969360

📌 ČEHO SE DOČKÁTE V BUDOUCNU S ELEKTROMOBILEM!!!

https://t.me/absurdnisvet/73611

 

 

📌 27.5.2024, Institut RUSSTRAT: BARTOLOMĚJSKÁ NOC!!!

 

JSOU ÚTOKY NA POLITIKY, KTEŘÍ GLOBALISTŮM NEVYHOVUJÍ, SOUČÁSTÍ PLÁNU NA PŘÍPRAVU „MÍROVÉ KONFERENCE“ VE ŠVÝCARSKU?

 

Smrt prezidenta Raísího a atentát na slovenského premiéra Fica v kombinaci se zprávami o spiknutí v Turecku a Saúdské Arábii v krátkém časovém intervalu je série událostí, jejichž náhodný přesah má extrémně nízkou matematickou pravděpodobnost.

 

Výčet mimořádných situací je však mnohem širší. Světová média například prakticky nevěnovala pozornost tomu, co se stalo 19. května současně se smrtí Raísího. Hovoříme o Demokratické republice Kongo, obrovské africké zemi se 110 miliony obyvatel, kde došlo k atentátu na prezidenta Félixe Tshisekediho.

 

👉 (V Kongu zabránili převratu organizovanému Američany. Armáda Demokratické republiky Kongo tvrdí, že do pokusu o převrat byli zapojeni tři Američané.https://www.youtube.com/watch?v=MhC1FctLo8k, pozn.red.)

 

Na rezidenci prezidenta Demokratické republiky Kongo zaútočila skupina ozbrojených opozičních odpůrců, z nichž někteří byli „náhodou“ občany USA.

👉Prezidenta Tshisekediho zachránila ochranka, přičemž útočníci nevypadali na sebevrahy, jednoznačně počítali s úspěchem. Teroristé postupovali podle stejného schématu, podle kterého se v roce 2021 ozbrojenci s americkými dokumenty vypořádali s prezidentem Haiti.

 

👉Ukazuje se, že během několika dní ve všech částech světa – v Evropě, Asii, Africe – dochází k tragickým událostem zaměřené na nejvyšší představitele státu.

👉Může to být náhodná shoda okolností? Očividně ne.

👉Každá událost jednotlivě může být náhoda, ale dohromady se z toho vyklube globální Bartolomějská noc, vyvraždění politiků, kteří jsou pro globalisty nevyhovující. Nebo přinejmenším hmatatelná hrozba něčeho podobného.

 

👉Otazníků je ještě více, pokud analyzujeme události posledních dvou let. Zde máme také dost „náhodných“ politických vražd nebo „náhodných“ pokusů o atentát, kdy oběť jako zázrakem přežila.

 

👉V létě roku 2022 zemřel jeden z hlavních kritiků protiruských sankcí, přední japonský politik, expremiér Šinzó Abe – údajně rukou pološíleného psychopata, který chtěl původně napadnout úplně jiného člověka – vůdce náboženské sekty. Ale pak z nějakého důvodu změnil názor a zabil Abeho při naprosté nečinnosti ochranky expremiéra. Příběh smrti Abeho se stal celosvětovou zpravodajskou událostí a byl široce diskutován.

 

👉Podobná situace se odehrála v Jižní Koreji, kdy 2. ledna letošního roku k opozičnímu vůdci Lee Jae-myunga, který mimochodem také vystupuje proti bezohledné podpoře kyjevského režimu ze strany Soulu, přistoupil muž v šaškovském oblečení, s korunou na hlavě a zasáhl politika 18centimetrovým nožem do krční tepny.

 

👉Korejec měl štěstí – terorista minul o pár milimetrů, ale několik dalších dní byl Lee Jae-myung mezi životem a smrtí. „Politika číslo dvě“, který kontroluje jihokorejský parlament, zachránili lékaři, stejně jako pravděpodobně zachrání Roberta Fica. Ale sediment, jak se říká, zůstal. Skutečné motivy teroristy také nejsou vyjasněny, událost lze jen stěží nazvat průhlednou.

 

Ještě jednou opakuji – každá jednotlivá epizoda uvedená výše by mohla být náhodou, ale jejich souhrn náhodný být nemůže.

 

Abychom tomu porozuměli, stačí využívat statistické nástroje a dát do souvislosti intenzitu teroristických útoků na politiky, které ve většině případů nemají jasné a zřejmé veřejné vysvětlení, s událostmi, ke kterým došlo v jiných obdobích.

 

Je zřejmé, že v různých částech světa vidíme nárůst „nemotivovaných“ teroristických aktivit. Nebo možná motivovaných? Když se totiž podíváme pozorně, všechny oběti útoků jsou v té či oné míře odpůrci protiruského kurzu.

 

👉Můžeme tedy připustit, že mluvíme o řízeném procesu, za kterým stojí stejné síly, které vyhodily do povětří Nord Streams a zorganizovaly masakr civilistů v koncertní hale Crocus.

 

👉Není pochyb – cílem pokusů o atentáty je 👉nejen fyzicky zlikvidovat nechtěné politiky, ale 👉také zastrašit a 👉paralyzovat vůli ostatních, 👉vytvořit u politických vůdců pocit, že naprosto každý, 👉kdo se k nim přiblíží, může držet za zády nůž zabalený v papíru.

 

👉Současné zhoršení může mít ještě jeden prozaický důvod – přípravu tzv. „mírové konference“ ve Švýcarsku, kterou globalisté považují za celosvětovou přehlídku sil loajálních globálnímu hlubokému státu. 👉Globalisté přitom nemají žádné pozitivní stimuly pro to, aby nalákali lídry na švýcarské setkání. 👉Účastníci akce neobdrží žádnou finanční pomoc ani další politickou podporu. Nedočkají se ani mediálního pokrytí – celý PR efekt akce půjde na Zelenského a jeho notoricky známé „formule“ míru.

 

👉Logika je v tomto případě jednoduchá: „Pokud chceš žít, přijeď do Švýcarska a poslouchej kyjevského klauna. 👉Jestli nechceš, v libovolnou chvíli k tobě přistoupí jiný klaun s korunou na hlavě a bodne tě nožem, jako se to stalo Lee Jae-myungovi.”

 

👉Toto schéma je kriminální, gangsterské a „velmi americké“ a bylo testováno několika generacemi gangsterů, počínaje érou prohibice ve 20. letech v USA. Pravda, to vše může mít i opačný efekt, protože vůdci Globálního Jihu jsou ve většině skuteční muži, a mají pro strach uděláno, jinak by ve svých zemích neprošli tvrdým a drsným přírodním výběrem.

 

👉A jejich reakce na vydírání banditů nemusí být vůbec taková, jakou si představují globalisté, kteří se sami považují za arbitry osudů planety.

👉Pud sebezáchovy donutí i ty, kteří dnes stále ještě přemítají a přemýšlejí, jakou stranu si vybrat, aby se vydali po cestě Nigeru.

 

JELENA PANINA   https://www.pokec24.cz/politika/bartolomejska-noc-2-0/

 

 

📌 Nějaká Hanička Schöttrová se postarala spamovaním u facebooku o mou blokádu!!! Moc milá osoba!!!

27.5.2024 RÁNO MNĚ OMEZILI ÚČET DO 30.5.2024, NEMŮŽETE POUŽÍVAT SKUPINY. Končí 30. 5. 2024.

Odůvodnění: Vypadá to, že jste se zavádějícím způsobem pokusila získat To se mi líbí, sledující, sdílení nebo zhlédnutí videa. Porušuje to zásady komunity týkající se spamu. Naše technologie zjistily, že vaše aktivita porušuje zásady komunity, a podnikly příslušná opatření.

Celosvětově používáme stejná pravidla pro všechny.

Naše technologie a týmy fungují v mnoha jazycích, abychom zajistili konzistentní uplatňování našich pravidel. Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÁ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ A TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *