, ,

26.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:POZOR🟥🔊ŠKOLA MUSÍ RESPEKTOVAT PRÁVA RODIČŮ NA VYJMUTÍ DĚTÍ Z VÝUKY O LGBT. MINISTERSTVO NEMÁ PRAVDU

26.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: POZOR🟥🔊ŠKOLA MUSÍ RESPEKTOVAT PRÁVA RODIČŮ NA VYJMUTÍ DĚTÍ Z VÝUKY O LGBT. MINISTERSTVO NEMÁ PRAVDU

 

📌⛔️STOP 🏳️‍🌈🏴‍☠️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻26.10.2024, VOLNÝbloG. Jana Černeková:

🟥🔊 ŠKOLA MUSÍ RESPEKTOVAT PRÁVA RODIČŮ NA VYJMUTÍ DĚTÍ Z VÝUKY O LGBT. MINISTERSTVO NEMÁ PRAVDU

 

🟥Rodiče mohou dítě vyjmout z výuky o LGBT. Ministerstvo školství lže, protože najelo na Agendu 2030 a plní choutky globálních predátorů. Rodiče, otevřete oči a braňte své děti před ideologiemi, které do jejich životů nepatří. Ideologiemi, které zničily už mnoho mladých životů po celém světě. Škola musí respektovat práva rodičů, když tito dají jasný pokyn, že si nepřejí účast svého dítěte na sexuální výchově o komunitě LGBT.

 

🟥MINISTERSTVO NEMÁ PRAVDU❗️❗️❗️

 

Na vaše četné dotazy, co říkám na zveřejněný postoj MŠMT, že “názor rodičů není dostatečným důvodem pro vyjmutí dítěte z výuky o LGBT”…

 

Mé stanovisko je jednoznačné a následující.

 

Ministerstvo školství není v žádném případě tím subjektem, který by mohl v této věci pravomocně ROZHODOVAT. Jedná se totiž o otázku mezí rodičovských práv vůči obsahu výuky v oblasti sexuální výchovy, nikoli klasického vzdělávání. Otázka sexuální výchovy zaměřená na vztah a výklad LGBT však rozhodně nespadá do klasické školní výuky, tedy ani do pravomoci ministerstva školství.

 

Právní výklad ministerstva školství k otázce mezí rodičovských práv v oblasti obsahu sexuální výchovy jejich dětí o přijímání LGBT tedy nejenže není závazný, ale z právního pohledu není ani obhajitelný. Výchova dítěte je jednoznačně právem rodičů, tedy i výchova v oblasti sexuální. Omezit tato práva může jen soud, rozhodně ne ministerstvo školství (MŠMT).

 

Zastávám proto názor, že škola MUSÍ respektovat práva rodičů, když tito dají jasný pokyn, že si nepřejí účast svého dítěte na sexuální výchově o komunitě LGBT. Opírám to o dále uvedené právní ustanovení občanského zákoníku.

 

Pokud se to ministerstvu školství nelíbí, a hodlá rodičovská práva v otázce sexuální výchovy omezovat a do této výchovy takto výrazně zasahovat, bude si to muset proti rodičům obhájit u soudu. [zdroj]

 

🟥🔊§858

 

„Rodičovská Odpovědnost zahrnuje povinnosti a práva rodičů, která spočívá v péči o dítě, zahrnující zejména péči o jeho zdraví, jeho tělesný, citový, rozumový a mravní vývoj, v ochraně dítěte, v udržování osobního styku s dítětem, zajišťování jeho výchovy a vzdělání, v určení místa bydliště, v jeho zastupování a spravování jeho jmění; vzniká narozením dítěte a zaniká, jakmile dítě nabude plné svéprávnosti. Trvání a rozsah rodičovské odpovědnosti může změnit jen soud!“

 

🟥🔊ROZHODUJÍCÍ SLOVO VE VÝCHOVĚ DÍTĚTE MUSÍ MÍT VŽDY RODIČ.

 

MŠMT postupně vkládá genderovou ideologii do osnov učiva základní školy.

 

Nelze se tak divit tomu, že stejný orgán prolezlý politickými neziskovkami nyní tvrdí, že dítě nelze z této výuky na základě nesouhlasu rodičů vyjmout.

 

Ohání se nálezem Ústavního soudu, jenž však zcela úmyslně překrucuje.

 

Všem ředitelkám a učitelkám na základních školách doporučuji se tímto pokynem MŠMT neřídit a žádosti rodičů vyhovět.

 

🟥🔊V případě jakýchkoli perzekucí ze strany progresivistických aktivistů sedících na ministerstvu školství jsem připraven poskytnout právní pomoc zdarma.

 

A vy, rodiče, kteří nesouhlasíte s gender indoktrinací vašich dětí, můžete i nadála stahovat formulář z našeho webu žádající základní školu, kam dochází vaše děti, aby je vyňala z výuky zahrnující tato témata.

 

Nenechme se zastrašit duhovými aktivisty snažícími se ze všech sil nasoukat své náboženství do hlav našich dětí. V oblasti indoktrinace našich dětí ideologickými narativy směřujícími proti tradiční rodině prostě nemůžeme ustoupit.

 

Klíčový princip je totiž následující: Rozhodující slovo ve výchově dítěte musí mít vždy rodič, nikoliv stát. [zdroj]

 

🟥🔊OPERACE ZMĚNY POHLAVÍ:

 

Dobře poslouchejte, rodiče. Dejte poslechnout i svým puberťákům, pokud pro ně být hetero není in.

 

Když už někdo chce cpát propagandu podobných úchylností, měl by k tomu ukazovat fotky a videa zhizděných mladých těl.

 

Já taková videa i fotky viděla a věřte, je to násobně horší, než když se to takto poslouchá.

 

Děkuji každému člověku, který proti této zrůdné ideologii bojuje. [zdroj]

 

Mgr. Milena Míčová natočila video, kde vás seznamuje s chirurgickou přeměnou pohlaví u FTM, podle studie bakalářské práce“ „Edukace pacienta při změne pohlaví“ – M.Kosmákové, DiS., (vedoucí bakalářské práce: Mgr. I. Stehlíková, PhD., konzultant bakalářské práce: PhDr, D. Sysel, PhD., MPH).

 

🟥🔊MŠMT PLNÍ CHOUTKY GLOBÁLNÍCH PREDÁTORŮ.

 

Rozsudek NSS z roku 2011, kterým se ohání mluvčí MŠMT (potažmo ministerstvo celé), si umíme dohledat a přečíst.

 

Podstatou toho rozsudku tedy není tato věta vytržená z kontextu a hodící se, která je v článku uvedena a sdělila jí pí Fojtová.

 

„Ze školského zákona i z názoru Nejvyššího správního soudu vyplývá, že filozofických či náboženských i světonázorových hodnot se ve větší či menší míře dotýká celá řada vyučovaných témat, není proto možné čistě z tohoto důvodu zcela vylučovat žáka z obsahu vzdělání,“ uvedla Tereza Fojtová, mluvčí ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy.

 

Doporučuji novinářům, když už o něčem píší, aby se konečně naučili vkládat zdroje!

 

🟥🔊Petr Svorník: „DÍTĚ NELZE VYJMOUT Z VÝUKY LGBT JEN KVŮLI NESOUHLASU RODIČŮ:

 

Pokud rodič nesouhlasí s tím, co je na škole vyučováno, není to dostatečným důvodem pro to, aby bylo jejich dítě vyňato z výuky na část vzdělávání. Takový je odborný názor Ministerstva školství k žádostem některých rodičů, aby bylo jejich dítě vyňato z vyučování při tématech LGBT. O tématu diskutují lidé na sociálních sítích, k čemuž se přidali i někteří politici, či spolky.“

 

Další sdělení v článku je ze strany Lenky Felcmanové, předsedkyně neziskové organizace Sofa, která se zabývá inkluzivním vzděláváním.

 

Zaprvé moc dobře známe roli neziskovek v indoktrinačních programech škol a zadruhé její vyjádření je irelevantní, když je očividně ve střetu zájmu.

 

Vypichuji vyjádření Radka Melichara, mluvčího Národního pedagogického institutu:

 

„Ve stávajících rámcových vzdělávacích programech není výuka LGBTQ+ explicitně ukotvena a ➡️je tedy na jednotlivých školách, zda toto téma zahrnou do svého Školního vzdělávacího programu, který je pak pro ně závazný,“ řekl Radek Melichar, mluvčí Národního pedagogického institutu, jenž rámcové vzdělávací programy vytváří.

 

Změna by mohla nastat s chystanou revizí vzdělávacích programů. „Problematika LGBTQ+ bude její součástí, ➡️přičemž záleží na samotných školách, zda ji do výuky zařadí,“ dodal Melichar.

 

🟥🔊CO Z TOHO TEDY VYPLÝVÁ:

 

  1. Je to na školách, co přijmou za programy a co ne.
  2. Rodič má veškerá práva zajímat se a rozhodovat, tudíž udělovat i nesouhlas, čeho se bude jeho dítě účastnit.
  3. Je třeba říci NE neziskovkám ve školách a ty politické úplně odstřihnout od vládního cecíku.
  4. Je třeba říci NE zrůdné Agendě 2030.

 

🟥🔊RODIČE, OTEVŘETE OČI A BRAŇTE SVÉ DĚTI PŘED IDEOLOGIEMI, KTERÉ DO JEJICH ŽIVOTŮ NEPATŘÍ❗️❗️❗️

 

🟥🔊IDEOLOGIEMI, KTERÉ ZNIČILY UŽ MNOHO MLADÝCH ŽIVOTŮ PO CELÉM SVĚTĚ❗️❗️❗️  [zdroj]

 

🟥🔊TLAČÍ JAKO POMINUTÍ:

 

Na jednom z webů placených LGBT neziskovkami jsem četl článek kritizující námi zformulovanou žádost o vynětí dítěte z výuky obsahující prvky LGBT indoktrinace.

 

Psali tam, že „odpověď na otázku, kde končí LGBT tolerance a začíná LGBT lobby už se samozřejmě nedozvíte.”

 

Vzhledem k tomu, že dotyčný autor sleduje mé sociální sítě (v článku citoval z mého FB), tak mu tuto odpověď velmi rád poskytnu.

 

Pokud někdo sám a svobodně dospěje k tomu, že má odlišnou sexuální orientaci, tak je to zcela normální věc, kterou nemám nejmenší problém tolerovat a takovou osobu považovat za zcela rovnoprávnou s většinovou populací.

 

LGBT lobby začíná tam, kde je tato odchylka sexuální orientace podprahově či otevřeně implementována malým či dospívajícím dětem jako módní trend, který je právě in. Kdy je jejich vyvíjející se sexuální identifikace podrobena matoucím vlivům, jež mají velmi často negativní vliv na jejich křehkou psychiku a mohou vést až k těžkým depresím.

 

Zjednodušeně řečeno – nemám nejmenší problém s tím, když patnáctiletý kluk přijde s tím, že je gay.

 

Ale mám obrovský problém, když se v sedmé třídě pořádá den, kdy holčičky mají přijít v chlapeckých šatech a kluci naopak v holčičích. Nebo, když v deváté třídě má heterosexuální kluk předvést před třídou „cvičný coming-out” a spolužáci ho v tom mají podpořit.

 

A už vůbec nechápu, proč má být do dějepisu zařazena kapitola „dějiny genderu” (při odhlédnutí od toho, že nic takového reálně neexistuje), a to za situace, když dvě třetiny středoškoláků ani netuší, kdy skončila druhá světová válka.

 

Tyhle věci prostě a jednoduše do školy nepatří. V lepším případě jsou zbytečné, v tom horším škodlivé. A jejich plíživé vkládání do učebních osnov je právě výsledkem činnosti LGBT lobby, jež je prolezlá do všech možných institucí. Zejména pak na ministerstvu školství.

 

Tak snad vás tato odpověď, drazí přátelé z LGBT neziskovek, konečně uspokojí a už nebudete muset dál lhát o tom, že vám ji ještě nikdy nikdo nedal. [zdroj]

 

🟥🔊PRÁVA RODIČŮ VE ŠKOLSTVÍ:

 

Dostáváme spoustu dotazů, jaká jsou práva rodičů vzhledem ke škole, kterou navštěvují jejich děti. Proto jsme pro vás sepsali krátkou příručku, která vám může v případě potřeby pomoci. Výchova je základním právem i povinností rodičů! [zdroj]

 

Příručka Práva rodičů ve školství chránící děti

 

https://volnyblog.news/skola-musi-respektovat-prava-rodicu-na-vyjmuti-deti-z-vyuky-o-lgbt-ministerstvo-nema-pravdu/   

 

🟥🔊Řádný kopanec do koulí rychle pomůže zjistit vaši genderovou nejistotu.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30358  

 

 

 

📌25.10.2024: ♨️DOHODA O SPOLUPRÁCI MEZI RUSKEM A KLDR JE OTEVŘENÁ, NEKONFRONTAČNÍ A OBRANNÁ A NENÍ ZAMĚŘENA PROTI ZÁJMŮM TŘETÍCH ZEMÍ – MLUVČÍ RUSKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ MARIA ZACHAROVOVÁ.

Pokud SF nebude mít námitky, může být dokument schválen v první polovině listopadu. Poté bude zaslán ruskému prezidentovi k podpisu. Závěrečnou fází je výměna ratifikačních listin s korejskou stranou.

https://t.me/to_je_nas_svet/30350

 

 

📌25.10.2024, SLOVENSKÁ REPUBLIKA: ♨️ BLÚZNIACI NAĎ: „SLOVENSKO DOSTALO ZA SVOJU POMOC UKRAJINE VIAC, JAKO DALO“ 😂🙈

 

Najvyšší kontrolný úrad prišiel so zistením, že Slovensko darovalo Ukrajine majetok vojenskej povahy v hodnote takmer ➤700 miliónov eur a doposiaľ za to ➤dostalo len 82 miliónov eur.

https://t.me/to_je_nas_svet/30352

 

 

📌25.10.2024: 🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 🇺🇦 RUSOVÉ TÉMĚŘ OBSADILI SELIDOVO.

 

Musíme připravit kruhovou obranu Pavlogradu a Izjumu – Marjana Bezuglaja, místopředsedkyně výboru Rady pro obranu Ukrajiny

▪️ Selidovo již bylo z větší části dobyto Rusy. Vstoupili do Kupjanska. Polovinu Kurské oblasti již získali zpět. Je třeba připravit kruhovou obranu Pavlogradu a Izjumu

▪️ Pavlograd je nejbližším městem dněpropetrovské oblasti k Doněcké oblasti. Izyjum zaujímá stejnou pozici v charkovské oblasti.

https://t.me/to_je_nas_svet/30353

 

 

📌25.10.2024, Slovenská republika: 🔝🔝🔝♨️♨️♨️  UŽ VIAC AKO MILIÓN MŔTVYCH A RANENÝCH SI VYŽIADALA VOJNA NA UKRAJINE.

 

Táto katastrofálna realita nás musí konečne prebudiť a musíme pochopiť, že podpora tejto vojny k ničomu dobrému nevedie❗️❗️❗️

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30354

 

 

📌25.10.2024: 🔝🔝🔝♨️♨️♨️  VŠECHNY POKUSY ZÁPADU IZOLOVAT RUSKO A UDĚLAT Z PUTINA VYVRHELE SELHALY – AMERICKÝ POLITOLOG JOHN MEARSHEIMER V ROZHOVORU PRO KANÁL YOUTUBE JUDGING FREEDOM.

Dodal, že organizace BRICS je toho nejlepším důkazem.

Mearsheimer také poznamenal, že představitelé Číny a Indie nebudou Rusku bránit v dosažení cílů SVO.

👉  https://t.me/to_je_nas_svet/30355

 

 

📌25.10.2024: 🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 🇵🇱 DUDA PROHLÁSIL, ŽE POLSKO NEPŘEDÁ UKRAJINĚ ZBRANĚ NAKOUPENÉ V JIŽNÍ KOREJI, PROTOŽE JSOU URČENY PRO OBRANU POLSKA:

„Neexistuje scénář, že bychom někomu předali zbraně, které jsme nedávno nakoupili za miliardy zlotých z kapes našich daňových poplatníků. Tyto zbraně musí sloužit bezpečnosti a obraně Polské republiky.“

https://t.me/to_je_nas_svet/30359

 

 

📌25.10.2024: 🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 😂 OHŇOSTROJ NAD KYJEVEM NA POČEST KONCE SUMMITU BRICS.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30364

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30365

 

 

📌26.10.2024: 🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⛔️ČEKAJÍ EVROPU PROBLÉMY? CHARLES MICHEL BILANCUJE DESETILETÍ V ČELE EU:

 

🟥Končící předseda Evropské rady Charles Michel bilancoval desetileté působení ve vrcholné politice EU, přičemž zdůraznil potřebu snížit byrokracii, posílit konkurenceschopnost a udržet podporu obyvatel Unie.

 

➡️⛔️Podle Michela je také důležitá větší otevřenost vůči světu a stabilita v citlivých regionech, jako je Blízký východ. 🙈

 

➡️Posílení konkurenceschopnosti, udržení podpory obyvatel EU a lepší komunikace se světem. Takové priority zdůraznil končící předseda Evropské rady Charles Michel v rozhovoru s novináři z projektu European Newsroom, informovala ČTK. Během své desetileté kariéry ve vrcholných funkcích, nejprve jako belgický premiér a poté jako šéf Evropské rady, Michel usiloval o jednotu Unie a současně upozornil na slabiny, které oslabují ekonomický růst a efektivitu EU. 🙈

 

➡️Podle Michela by ⛔️Unie měla zmírnit množství regulací a byrokracie, které dusí evropské podniky. „Musíme přestat s těmito hloupými rozhodnutími,“ prohlásil a vyzval k tomu, aby EU přestala vnímat každou firmu jako potenciálního narušitele pravidel. V prosinci Michela ve funkci vystřídá bývalý portugalský premiér António Costa, který s ním již úzce spolupracuje na plynulém předání agendy.

 

➡️Poslední summit, kterému bude Michel předsedat, se uskuteční 8. listopadu v Budapešti. Jednat se bude o konkurenceschopnosti a inovacích, tedy tématech, která Michel považuje za klíčová pro budoucí rozvoj EU. „Evropská unie již v minulosti ukázala, že je schopna růstu a ekonomického rozvoje, a nyní je důležité vytrvat v těchto ambicích,“ uvedl Michel, který zároveň ocenil nové zprávy Enrica Letty a Maria Draghiho o budoucnosti evropského vnitřního trhu. 🙈

 

➡️Michel také zdůraznil důležitost udržení podpory obyvatel pro unijní projekt. „Musíme lidem vysvětlovat, proč podporujeme Ukrajinu, proč věříme v rozšiřování Unie a posilujeme obranný průmysl,“ řekl. Podpora veřejnosti pro EU je podle něj nezbytná pro udržení jednoty a stability v Evropě. 😂

 

➡️Výzvou pro budoucnost je i zlepšení vztahů se zbytkem světa. 😂 Michel kritizoval, že EU má méně informací o okolním světě než ostatní regiony o Evropě. „Musíme být ambicióznější v poznávání jiných regionů a hledat rovnováhu mezi našimi hodnotami a zájmy,“ uvedl Michel s tím, že Unie by měla usilovat o stabilitu zejména v citlivých oblastech, jako je Blízký východ.

 

➡️Michelova ambice přivést do EU nové členy do roku 2030 naráží na odlišné názory mezi unijními státy. Zatímco Německo a Francie volají po reformě Unie ještě před rozšířením, severní a pobaltské státy prosazují opačný přístup. Přesto Michel považuje tento termín za realistický a zdůrazňuje, že kandidátské země musí splnit určité podmínky, včetně boje proti korupci a provádění reforem. 🙈

 

➡️Jednota členských států, které Michel předsedal na více než 46 summitech, byla podle něj klíčová zejména během pandemie covidu-19 a v reakci na válku na Ukrajině. „Jednota neexistuje bez důvěry,“ zdůraznil a připomněl, že dosažení společné pozice EU je často náročné, ale o to cennější. 🤣

 

➡️Budoucnost⛔️ Evropské unie však bude ovlivněna i výsledkem nadcházejících prezidentských voleb ve Spojených státech. Michel zdůraznil, že Evropa by měla být nezávislá na tom, kdo bude americkým prezidentem, a měla by se zaměřit na svou vlastní strategii. „Nechci, aby byly mé děti závislé na tom, kdo bude kde prezident,“ dodal Michel.

 

Po ukončení své mise v Evropské radě se Michel chystá oznámit své další plány v prosinci, až předá vedení Antóniu Costovi.

⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU, Kalaba, Gates, Chwab, Fauci…

 

https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/cekajji-evropu-problemy-charles-michel-bilancuje-desetileti-v-cele-eu/

 

 

 

📌26.10.2024, 06:20: 🖨📧🧾 DOPISY Z VÍDNĚ: SKANDÁLY V PARLAMENTĚ:

 

➡️Parlament se stále častěji, dokonce v médiích, porovnává se školkou. Ve školce se děti hádají, perou, a někdy se nazývají nehezkými jmény.….píše naše dopisovatelka z Vídně.

 

➡️Stejně tak ve vídeňském parlamentu. Parlamentáři – stejně nedospělí jako školkaři – se hádají, hází po sobě slovy nehezkými a uštědřují si údery pod pás.

 

➡️NEJNOVĚJŠÍ SKANDÁL: 24.10. VE ČTVRTEK, KDY SE NASTOLIL NOVÝ ZASEDACÍ POŘÁDEK. Vpravo-vlevo-uprostřed. Samozřejmě byla modrá partaj Herberta Kickla „usazena“ vpravo. „Tam, kam patří, řekli unisono leváci, zelení, tyrkysoví a pink,“ (kteří se pomalu ale jistě barví do ruda).

 

➡️Po rozhodnutí pana prezidenta, že Herbert Kickl (FPÖ) musí být za každou cenu izolován, byl tento oficiální krok přijat s nadšením a protesty modré partaje byly „většinou hlasů“ přehlasovány.

 

Nu dobrá, první skandál – modré ghetto – musel Kickl spolknout.

 

🟥Prvnizpravy.cz – Dopisy z Vídně: Šach králi:

 

♻️Zelení přinesli sebou květináče s třemi zelenými lístečky (v plastovém obalu). Zelený ex-vicekanzléř Werner Kogler (Zelení) jeden daroval své pink-kolegyni, Beatě Meinl-Reisinger (NEOS), spolubojovnici v akci „No pasaran Herbert Kickl“.

 

➡️Všichni se objímali a těšili z nových židlí, nepřátelé si potřásali ruce, potenciální spojenci se dokonce krátce objali….prostě idyla.

 

Kterou později narušil sám pan ex-vice Kogler, který si zase „zaprojevoval“ , co dělá nejraději když má v sobě více než jenom několik skleniček „něčeho“ a je přesvědčen, že Demostenes (ne, že by věděl, kdo to byl) je proti němu břídil.

 

Vystoupil, zařečnil si …a vyrazil všem dech větou:

 

🟥➡️Ein Volk, ein Reich, ein Führer❗️❗️❗️  JEDEN NÁROD, JEDNA ŘÍŠE, JEDEN VŮDCE❗️❗️❗️

Kdy vznikla tato věta…kdo ji první vyřkl…❓❓❓❓❓

 

Tato věta, kterou se Koglerovi k jeho neštěstí povedlo přednést zřetelně, způsobila „oživení v sále“ U VŠECH:

➤Ti „dobří“ byli šokování, ➤ti zlí-modří pobavení …Kicklovi málem spadly brýle z nosu, Nehammer (ÖVP) zůstal „štajf„, Babler (SPÖ) jako obvykle nepochopil co tato věta znamená.

➤Pana prezidenta upozornil až zvýšený šum a hlasy v sále, že se něco děje a pak si pro jistotu zachoval svůj „poker ksicht“, který se mu až doposud vždy vyplatil.

 

🟥 TO JSME SE NASMÁLI…PRÁVĚ TEN NEJLEVIČÁCKEJŠÍ LEVIČÁK CITUJE VĚTU HITLERA

 

 

https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/dopisy-z-vidneskandaly-v-parlamente/

 

 

 

📌⛔️STOP🏳️‍🌈🏳️‍⚧️⚕️25.10.2024: 🟥🔊 PROČ GENDEROVÍ LÉKAŘI ZADRŽUJÍ VÝSLEDKY VÝZKUMU❓❓❓❓❓

 

🟥🔊 Genderoví lékaři a výzkumníci čelí kritice za zadržování výzkumných dat, která neodpovídají jejich předem stanoveným závěrům o bezpečnosti a účinnosti blokátorů puberty na duševní zdraví pacientů s genderovou dysforií.

 

🟥Tento přístup, který zkresluje veřejné vnímání problematiky, se nyní dostává do centra pozornosti médií a právních procesů.

 

➡️V čtvrtečním vydání The New York Times se reportérka Azeen Ghorayshi zabývá rozhodnutím přední genderové klinické specialistky Johanny Olson-Kennedy nezveřejnit výsledky studie o účincích blokátorů puberty na duševní zdraví pacientů s genderovou dysforií.

➤Na začátku této studie, financované Národním institutem zdraví (NIH), očekávala Olson-Kennedy, že mladí pacienti podstupující tuto léčbu zaznamenají snížení příznaků deprese, úzkosti, traumatických symptomů, sebepoškozování a sebevražedných sklonů, a naopak zlepšení tělesného sebevědomí a kvality života. Výsledky však tuto předpověď nepotvrdily, uvádí v komentáři server UnHerd.com.

 

➡️Místo aby Olson-Kennedy a její tým zveřejnili zjištění, která nebyla v souladu s původními hypotézami, rozhodli se data nepublikovat.

Olson-Kennedy sdělila Ghorayshi, že se obává, že by tato zjištění mohla být zneužita kritiky. Bohužel Olson-Kennedy a její tým nejsou v tomto přístupu osamoceni. V oblasti genderové medicíny se stále častěji objevuje vzorec potlačování nepohodlných dat, přičemž věda je podřazována politickým cílům.

 

➡️Vědci a lékaři v této oblasti často přistupují k výzkumu tak, že si nejprve stanoví požadovaný závěr, jako je například tvrzení, že „genderově potvrzující péče je bezpečná a účinná“, a poté se snaží přesvědčit pacienty, rodiče, zákonodárce i širokou veřejnost, aby přijali tyto závěry❗️❗️❗️

To je v rozporu s ideálem nestranného vědeckého výzkumu, kde by se důkazy měly interpretovat bez ohledu na předem dané názory.

Místo toho se genderoví lékaři a výzkumníci často stávají „agenty právních strategií“, kdy se více ZAMĚŘUJÍ NA OCHRANU SVÉHO POVĚDOMÍ A REPUTACE NEŽ NA ZÁJMY PACIENTŮ.

 

➡️Jedním z příkladů tohoto přístupu byl Evropský kongres o transgenderovém zdraví, který se konal v dubnu 2023 v Killarney, Irsko.

Zde výzkumníci prezentovali výsledky, které byly v mnoha ohledech znepokojivé.

Přesto se stále drželi tvrzení, že hormonální blokátory puberty a hormonální terapie vedou ke zlepšení duševního zdraví pacientů, a to i přes zjištění, která tomu často odporovala.

 

➡️Politická atmosféra je vnímaná jako nepřátelská vůči práci genderových lékařů, a proto se někteří cítí oprávněni potlačovat data, která by mohla jejich práci zpochybnit.

➤Tento trend byl potvrzen i nedávno, když se během soudního procesu v Alabamě ukázalo, že Světová asociace pro transgenderové zdraví (WPATH) zasahovala do výsledků systematických přehledů, které si objednala od Johns Hopkins University Evidence-Based Practice Centre.

Z původních třinácti klíčových otázek publikovali vědci z průzkumu výsledky pouze ke třem otázkám.

 

➡️Některé studie jsou dokonce upraveny před jejich publikací, jako tomu bylo v případě studie z roku 2022, kterou novinář Jesse Singal shrnul tak, že „výzkumníci zjistili, že blokátory puberty a hormony nezlepšují duševní zdraví transgenderových dětí na jejich klinice.

Poté zveřejnili studii tvrdící opak.“

 

➡️Při loňské konferenci Americké asociace pro transgenderové zdraví ve městě Denver, Colorado, Kellan Baker poskytl publiku lékařů a výzkumníků rady, jak zvládat veřejné mínění: doporučil jim, aby se vyhnuli specifikům, jako je věk pacientů nebo detaily intervencí, které by mohly vzbuzovat pochyby.

➤Dokonce navrhl vyhnout se i samotnému termínu „genderově potvrzující péče“, protože by mohl v lidech vyvolat mylný dojem, že děti samy rozhodují o své léčbě.

 

➡️V posledních letech se genderová medicína udržuje v polarizovaném politickém klimatu prostřednictvím systematické kampaně potlačování, zkreslování a zneužívání výzkumných dat. Tento přístup narušuje veřejné povědomí o problematice a znesnadňuje pochopení toho, co je skutečně pro pacienty nejlepší.

➤Jakmile se však vědci a média začnou více zabývat těmito praktikami a právní procesy odhalí zákulisní manipulace, zastánci genderově potvrzující péče budou čelit stále většímu tlaku.

Budou muset předložit jasné důkazy na podporu svých tvrzení, nebo jejich proklamace o bezpečnosti a účinnosti této péče neobstojí pod tíhou důkazů.

 

https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/proc-genderovi-lekari-zadrzuji-vysledky-vyzkumu/

 

 

📌26.10.2024, 00:04: OD ZAČÁTKU ROKU DORAZILO DO BRITÁNIE 30 TISÍC NELEGÁLNÍCH PŘISTĚHOVALCŮ:

 

Podle britského ministerstva vnitra dorazilo do Británie přes kanál La Manche od začátku roku téměř 30 tisíc nelegálních přistěhovalců.

 

Od 18. do 24. října dorazilo do Británie 1 597 imigrantů a od začátku roku překročilo kanál La Manche 27 557 imigrantů. Celkový počet žadatelů o azyl, kteří do země dorazili v roce 2024, tak dosáhl 29154 lidí.

 

Během jednoho říjnového dne dorazilo do Británie 970 nelegálních přistěhovalců, což byl rekordní denní počet od začátku roku.

 

Celkový počet nelegálních přistěhovalců, kteří dorazili do Británie v roce 2022, činil 45 tisíc lidí, v roce 2023 – téměř 30 tisíc lidí. Úřady utrácejí několik milionů liber denně za ubytování uprchlíků v hotelech.

 

https://www.vesti.ru/article/4189005

 

 

📌25.10.2024, 19:57: VOJENSKÝ VELITEL NIKOLAJ DOLGAČOV ŘEKL, ŽE CELÁ FRONTA SE POSOUVÁ NA ZÁPAD:

 

Celá fronta, v úsecích jeden po druhém, se nyní pohybuje západním směrem. Uvedl to vojenský korespondent Všeruské státní televizní a rozhlasové vysílací společnosti Nikolaj Dolgačov v pořadu 60 minut na televizním kanálu Russia 1.

 

Jak poznamenal vojenský velitel, fronta se ještě nezhroutila, ale již se pohybuje na západ.

 

„Ještě nevidíme, že by se celá fronta zhroutila, ale vidíme, že celá fronta se pohybuje a pohybuje se na západ po částech, jedna po druhé, takový zubatý princip – nepřítel nemůže nikde zadržet nápor našich jednotek,“ řekl.

 

Dolgačov také zdůraznil, že osídlení Selidova v DLR má zásadní význam z hlediska logistiky a dopravy do Krasnoarmejsku (ukrajinskými úřady přejmenovaného na Pokrovsk – pozn. red.).

 

https://www.vesti.ru/article/4188792

 

 

📌25.10.2024, 20:28, PUTIN: TERMÍN PRO REZERVACI KAPACIT PRO DODÁVKY PLYNU Z RUSKA PŘES UKRAJINU BYL ZMEŠKÁN:

 

Ruský prezident Vladimir Putin uvedl, že termín pro rezervaci kapacit pro dodávky plynu z Ruské federace přes Ukrajinu byl zmeškán, vypršel v červenci letošního roku. Ruský vůdce to řekl v rozhovoru s autorem a spolumoderátorem pořadu „Moskva. Kreml. Putin“ Pavel Zarubin.

 

Putin dodal, že energetické zákony v EU mají určitá pravidla.

 

„Existují určitá pravidla energetických zákonů EU a Ukrajina se k těmto evropským zákonům zavázala a připojila se. A podle těchto pravidel bylo nutné tyto kapacity pro čerpání rezervovat předem a termín pro rezervaci na této lince je červenec letošního roku, byl zmeškán a ukrajinská strana nevyvíjí žádné úsilí v této práci pokračovat,“ řekl Putin.

 

Prezident dodal, že smlouva o dodávkách končí v prosinci letošního roku. Putin také zdůraznil, že Rusko nikdy neodmítlo a neodmítá dodávky na ukrajinské trase.

 

https://www.vesti.ru/article/4188828

 

 

📌25.10.2024, 20:23, PUTIN: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY SE NEÚSPĚŠNĚ SNAŽÍ ODBLOKOVAT OBKLÍČENÉ SÍLY V KURSKÉ OBLASTI:

 

Ozbrojenci z Ozbrojených sil Ukrajiny se snaží odblokovat obklíčené ukrajinské síly v Kurské oblasti, ale neúspěšně. Uvedl to ruský prezident Vladimir Putin v rozhovoru s novinářem Pavlem Zarubinem.

 

Ruský vůdce zdůraznil, že bojovníci ozbrojených sil RF spolehlivě odrážejí všechny pokusy o protiofenzívu ozbrojených sil Ukrajiny.

 

„Jsou činěny pokusy o odblokování těchto obklíčených jednotek, jsou neúspěšné, naši bojovníci spolehlivě odrážejí všechny pokusy o protiofenzívu,“ uvedl prezident.

 

Putin dodal, že nepřítel není schopen nic dělat.

 

https://www.vesti.ru/article/4188743

 

 

📌25.10.2024, 20:18: MOLDAVSKÁ ÚSTŘEDNÍ VOLEBNÍ KOMISE SCHVÁLILA VÝSLEDKY REFERENDA O VSTUPU DO EU:

 

Ústřední volební komise Moldavska schválila výsledky referenda o evropské integraci, které se konalo 20. října a během něhož většina účastníků hlasovala pro vstup do Evropské unie. Přenos ze schůze, na které bylo takové rozhodnutí přijato, byl proveden tiskovou službou ústřední volební komise.

 

„Účast v ústavním referendu splnila nezbytné podmínky,“ oznámila návrh usnesení předsedkyně volební komise Angelica Caramanová.

 

Podle projektu hlasovalo pro vstup do EU 749 719 voličů, proti hlasovalo 739 155 voličů. CEC uznala 1 488 874 hlasovacích lístků za platných.

 

Rozhodnutí o vstupu do Evropské unie bylo na zasedání přijato jednomyslně. Usnesení bude zasláno Ústavnímu soudu ke schválení.

 

https://www.vesti.ru/article/4188814

 

 

📌26.10.2024, 05:25: ÍRÁN JE PŘIPRAVEN POSKYTNOUT PŘIMĚŘENOU ODPOVĚĎ NA IZRAELSKÉ ÚDERY:

 

Írán je připraven odpovědět na izraelské údery. Teherán si vyhrazuje právo reagovat na jakoukoli agresi. Není pochyb o tom, že Izrael dostane přiměřenou odpověď na jakoukoli akci, podle íránské tiskové agentury Tasnim.

 

Izraelské obranné síly (IDF) zahájily 26. října údery na cíle v Íránu.

 

Podle CBS News Izrael nezasáhl íránská jaderná nebo ropná zařízení.

 

Mezitím IDF pozorně sleduje možné odvetné akce z Íránu, Iráku, Jemenu, Sýrie a Libanonu, píše The Jerusalem Post.

 

Ráno 26. října hlavní izraelské televizní kanály informovaly o druhé sérii izraelských útoků na Írán, včetně Teheránu. Druhá vlna stávek bude trvat několik hodin, upřesňuje The Washington Post.

 

https://www.vesti.ru/article/4188997

 

 

📌26.10.2024, 01:48: SÍLY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY ZLIKVIDOVALY 31 UAV OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NAD ÚZEMÍM RUSKA ZA DEN:

 

Za poslední den posádky protivzdušné obrany ve službě zachytily a zlikvidovaly 31 ukrajinských dronů nad regiony Ruské federace.

Ministerstvo obrany Ruské federace oznámilo potlačení dalších pokusů kyjevského režimu o provádění teroristických útoků na cíle na území Ruska pomocí bezpilotních letounů typu letadla. Jak již bylo uvedeno, během dne protivzdušná obrana zachytila a zničila 24 UAV ozbrojených sil Ukrajiny: 10 nad Kurskou oblastí, devět v Orjolské oblasti, tři nad územím Brjanské oblasti a dva v oblasti Belgorod.

 

Síly protivzdušné obrany také přes noc zlikvidovaly sedm dronů ozbrojených sil Ukrajiny: tři drony byly sestřeleny nad Azovským mořem, tři v oblasti Belgorod, jeden nad Brjanskou oblastí. Také na území Rostovské oblasti byl sestřelen malý balón.

 

https://www.vesti.ru/article/4188958

 

 

📌26.10.2024, 06:08, KAN: ÍRÁNSKÝ ÚTOK BYL DOKONČEN, LETADLA IDF SE VRÁTILA DO IZRAELE:

 

Letadla IDF se vracejí do Izraele po dokončení série útoků na íránská vojenská zařízení, uvedla státní televize Kan.

 

„Útok v Íránu skončil: letadla letectva míří na Izrael,“ uvádí zpráva.

 

Podle Kana provedly Izraelské obranné síly několik útoků. Zúčastnily se jich desítky stíhaček F-15, F-16 a F-35 a také tankovací a průzkumné letouny, které nalétaly asi 1,5 tisíce kilometrů.

 

Později mluvčí IDF Daniel Hagari objasnil, že během útoku byly provedeny cílené a přesné údery na vojenská zařízení v Íránu, což zabránilo „přímému ohrožení Izraele“.

 

Noční útok na Tel Aviv byl reakcí na podobné akce Teheránu. 1. října Írán zahájil masivní raketový útok na Izrael. Podle izraelské strany byla většina z nich zadržena.

 

https://www.vesti.ru/article/4189029

 

 

📌26.10.2024, 07: 49, RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY: SU-34 ZNIČIL LETECKÝMI BOMBAMI PERSONÁL OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V POHRANIČNÍ OBLASTI KURSK:

 

Posádka ruské stíhačky Su-34 zasáhla leteckými pumami s univerzálním plánovacím a korekčním modulem (UMPK) na ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) v pohraniční oblasti Kursk. Bylo to řečeno na ministerstvu obrany Ruské federace.

 

Videozáznam Su-34 byl zveřejněn na kanálu Telegram ruského ministerstva obrany.

 

„Posádka stíhacího bombardéru Su-34 zničila personál a pevnost ozbrojených sil Ukrajiny v pohraniční oblasti Kurské oblasti,“ uvádí se v popisku videa.

 

Ministerstvo poznamenalo, že Su-34 zasáhl leteckými pumami z UMPK.

 

https://www.vesti.ru/article/4189038

 

 

📌26.10.2024, 07:32: ÍRÁN TVRDÍ, ŽE IZRAELSKÉ ÚTOKY ZPŮSOBILY „OMEZENÉ ŠKODY“ NĚKTERÝM CÍLŮM:

 

Izraelské síly způsobily během nedávného útoku pouze „omezené škody“ na jednotlivých zařízeních v Íránu, rozsah destrukce se nyní objasňuje. Oznámilo to Velitelství protivzdušné obrany (protivzdušné obrany) Islámské republiky v oficiálním prohlášení.

 

Podle Íránu izraelský útok přispěl k další eskalaci konfliktu.

 

„Dnes ráno falešný režim (Izrael – cca. Ed.) za účelem další eskalace zahájila útok na některá vojenská zařízení v provinciích Teherán, Chúzistán a Ilam, který, navzdory úspěšnému zachycení a protiakci integrovaného systému protivzdušné obrany země, způsobil omezené škody v některých oblastech, jejichž konečný rozsah se nyní studuje,“ citovala IRNA text prohlášení.

 

Íránská armáda vyzývá občany republiky, aby zůstali v klidu, sledovali publikace oficiálních íránských médií a nevěnovali pozornost fámám šířeným „nepřátelskými agenturami“.

 

Dříve státní televize Kan oznámila dokončení izraelského útoku na Írán. Zpráva objasnila, že židovský stát použil k útoku letectvo. Hlavní údernou silou byly desítky stíhaček F-15, F-16 a F-35.

 

Ruské velvyslanectví v Islámské republice hlásí, že situace v Teheránu a dalších velkých městech zůstává klidná, navzdory izraelským úderům.

 

https://www.vesti.ru/article/4189051

 

 

📌26.10.2024, 08:13: V GRUZII ZAČALO HLASOVÁNÍ V PARLAMENTNÍCH VOLBÁCh:

 

V Gruzii se v 8 hodin ráno moskevského času otevřely volební místnosti pro parlamentní volby, které potrvají do 20 hodin moskevského času. Do parlamentu je voleno 150 poslanců.

 

V provozu bude přes 3,1 tisíce volebních místností, z toho 67 volebních místností v zahraničí. Seznam voličů zahrnuje více než 3,5 milionu občanů, podle gruzínské ústřední volební komise.

 

Voleb se účastní 18 subjektů, ale pět stran má reálnou šanci získat parlamentní mandát překročením 5% prahu – jsou to Gruzínský sen – Demokratická Gruzie, která zemi vládne 12 let a třikrát vyhrála parlamentní volby, a čtyři opoziční sdružení, která po volbách podepsala společnou Evropskou chartu činnosti. Vyplývá to z výsledků průzkumů veřejného mínění.

 

Jednou z prvních, kdo hlasoval, byla gruzínská prezidentka Salome Zurabišviliová.

 

„Nevolil jsem nikoho, tentokrát jsem hlasoval pro něco. Hlasovala jsem pro novou Gruzii, pro Gruzii, kvůli které jsem do této země přišla před 22 lety,“ komentovala své rozhodnutí.

 

Poté odevzdal svůj hlas gruzínský premiér Iraklij Kobachidze. Zdůraznil, že vládnoucí stranu Gruzínský sen podporuje 60 % obyvatel.

 

„Vyzývám opozici, aby přijala a uznala výsledky voleb, které zveřejní Ústřední volební komise,“ řekl.

 

Gruzínská média uvádějí, že ve volebních místnostech je nyní zapojeno více než 1 700 pozorovatelů ze 76 mezinárodních organizací. Úřad OBSE pro demokratické instituce a lidská práva má největší komisi – 683 pozorovatelů.

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov již dříve řekl, že Rusko se nevměšuje do voleb a souvisejících procesů v Gruzii.

 

https://www.vesti.ru/article/4189056

 

 

📌26.10.2024, 08:14: RUSKÁ PROTIVZDUŠNÁ OBRANA PŘES NOC SESTŘELILA 17 NEPŘÁTELSKÝCH DRONŮ:

 

Síly protivzdušné obrany v sobotu v noci zničily 17 ukrajinských bezpilotních letounů nad oblastmi Brjansk, Belgorod, Kursk a Oryol, hlásí ruské ministerstvo obrany.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny se pokusily provést teroristický útok na cíle na území naší země pomocí zařízení leteckého typu.

 

Osm dronů bylo zničeno nad Brjanskou oblastí, čtyři nad Belgorodskou oblastí, další tři nad Kurskou oblastí a dva nad Orjolskou oblastí.

 

Den předtím ruské ministerstvo obrany informovalo o zachycení 521 nepřátelských dronů a ukrajinské stíhačky MiG-29 během týdne. Protiletadloví střelci také sestřelili tři francouzské bomby Hammer a 39 granátů HIMARS.

 

https://www.vesti.ru/article/4189044

 

 

📌🟥🔊26.10.2024, Vojtěch Blažek:🚔 BĚŽNÁ PRAXE I NA ÚŘADECH. ČÍM VÍC POKUT A SPRÁVNÍCH ŘÍZENÍ, TÍM JE LÉPE HODNOCENÁ POBOČKA, PRACOVNÍK.

Policie je obchodní společnost a ta musí vykazovat nějaké zisky.

 

➡️Dávejte pokuty, nebo bude zle. Policejní šéfové nutí hlídky, ať vybírají co nejvíc

 

➡️Seznam Zprávy získaly důkazy a svědectví, že u policie funguje soustavný tlak, aby policisté vybírali co nejvíce pokut. Tak, aby se splnil plán. Přitom vedení policie tvrdí, že se nic takového neděje.

 

🟥🔊ČLÁNEK SI TAKÉ MŮŽETE POSLECHNOUT V AUDIOVERZI.

 

➡️Na nástěnce jedné jihomoravské policejní služebny se v létě objevila pestrobarevná tabulka. Stálo na ní, že policisté z regionu uložili v červenci pokuty za 261 100 korun.

 

➡️Tmavě zelené okénko patřilo rekordmanům z oddělení ve Šlapanicích: Dosáhli na 63 300 korun. Naopak výraznou červenou barvou svítily Ivančice – jen 21 800 korun. Zelená byla i ta oddělení, která zkontrolovala nejvíc řidičů nebo odhalila nejvíc alkoholu za volantem. Oddělení s nízkými čísly označují různé odstíny červené.

 

➡️Seznam Zprávy tento týden v sérii článků popsaly, jak se na bezpečnosti v ulicích projevuje obrovský nedostatek policistů, kteří se cítí přetěžovaní a špatně placení. A navíc že si policisté napříč Českem stěžují na tlak od svých šéfů, aby vybírali na pokutách co nejvíc.

 

➡️Vedení policejního prezidia to striktně odmítlo, systém hodnocení policistů podle toho, kolik přinesou peněz, podle něj neexistuje.

 

➡️Jenže Seznam Zprávy ze svědectví policistů, z interní komunikace policistů a z různých dokumentů dokládají, že na mnoha policejních odděleních jsou policisté skutečně v dlouhodobém presu, aby stanovené počty sankcí plnili.

 

➡️Jako právě na územním odboru Brno-venkov, odkud pochází zmíněná červencová tabulka se zelenými a červenými políčky.

 

➡️Že je autentická, potvrdil policista, který s těmito statistikami přichází ve službě do styku, ale přál si – kvůli obavám před postihem – zůstat v anonymitě. Stejně tak potvrdil, že vedení tímhle způsobem srovnává jednotlivá oddělení a snaží se je přimět k vyššímu výběru pokut.

 

➡️Ředitel územního odboru Brno-venkov Jaromír Novotný ale říká, že informace o pokutách či počtu řidičů chycených při jízdě s alkoholem nebo s mobilem u ucha jsou jen přehledem o zatížení jednotlivých oddělení. A že tyto informace využívá mimo jiné pro plánování služeb.

 

➡️ „Barevná škála slouží pro lepší přehlednost tabulky,“ tvrdí Novotný o vybarvení políček.

 

🟥🔊 „JE TO HON NA LIDI

 

➡️O tlaku na výběr pokut mluvil v rozhovoru pro Seznam Zprávy také Martin Červenka, zástupce vedoucího oddělení v jihočeském Písku. I proto organizuje zkraje listopadu protest, při němž – kde to umožní zákon – hodlají policisté místo pokut řešit věci domluvou.

 

➡️Martin Červenka řekl, že policisté jsou dnes „tupé stroje na dávání pokut“. Také několik policistů z různých policejních oddělení Seznam Zprávám potvrdilo, že jim nadřízení předepisují počty pokut, které mají vybrat, anebo počty konkrétních přestupků, které mají odhalit – nejčastěji telefonování za jízdy.

 

JE TO HON NA LIDI, NIC JINÉHO,“ řekl jeden z nich.

 

➡️ „I blbej Kojetín je lepší

Slova tohoto policisty i dalších, kteří si na hon za pokutami stěžují, dokládají i zprávy, které policistům chodí od nadřízených a které Seznam Zprávy získaly.

 

➡️Jeden z mnoha příkladů, jak nadřízení komunikují s řadovými policisty, na instagramu zveřejňuje anonymní účet nazvaný„Nemožné i možné PČR“. Některé jsou už z roku 2018, jiné zcela aktuální.

 

Několik příkladů na následujících snímcích: ((Musím konstatovat, že to je za hranou!!!))

 

➡️ „Tady je vaše výslednost v blokovém řízení. Zamyslete se nad tím, kdo si neplní svoje povinnosti, je zbytečné si psát požadavky na volno v měsíci říjnu,“ nabádá (a zároveň hrozí) jeden z vedoucích.

 

➡️Jiný upozorňuje, že do konce dubna chybí už jen několik dní, a proto je potřeba zkontrolovat 280 lidí, 110 aut a přistihnout tři telefonující řidiče.

 

➡️ „Za 20 hodin služby jste udělali 20 rychlostí. Pěkně jste se projeli za státní peníze,“ kritizoval své lidi zástupce vedoucího policejního oddělení na severní Moravě. Seznam Zprávy znají jeho jméno, nepodařilo se s ním však spojit a získat vyjádření.

 

➡️V jiných případech policejní vedoucí hrozí, že při nesplnění předepsaného počtu pokut přijdou tresty. Například že šéf změní policistům systém služeb nevýhodně, že jim to rozhodí osobní život. Případně že se mohou policisté rozloučit s odměnami. Jiní stanovují počet bodů za každý zjištěný přestupek. Zároveň určují, kolik takových bodů musí každý policista měsíčně nasbírat.

 

🟥DALŠÍ VEDOUCÍ SE NAOPAK SNAŽÍ SVÉ LIDI MOTIVOVAT – NAPŘÍKLAD SOUTĚŽÍ: KDO JAKO PRVNÍ CHYTÍ PĚT TELEFONUJÍCÍCH ŘIDIČŮ, DOSTANE K PLATU TISÍCOVKU.

 

ZÁSADNĚ ODMÍTÁME. 🤣

 

➡️Přes uvedené příklady policejní prezidium tvrdí, že se nic takového jako tlak na ukládání pokut neděje.

 

➡️ „Zásadně odmítáme jakýkoliv tlak vyvíjený ze strany vedení Policie České republiky na ukládání pokut,“ reagoval v úterý mluvčí policejního prezidia Jozef Bocán na slova píseckého policisty Červenky, který mluvil o „stroji“ na pokuty.

 

➡️ „Nic takového se neděje. 🤣 🤣 🤣 Na poradách policejního prezidenta je periodicky hodnocena efektivita jednotlivých policejních služeb, přičemž vždy je toto hodnocení doprovozeno slovním komentářem, který hovoří o pravém opaku – vykonávat službu efektivně neznamená takzvaný čárkový systém a nikdo nemá být hodnocen striktně podle počtu uložených pokut, zpracovaných spisů a podobně,“ uvedl mluvčí Bocán.

 

➡️Pokud prý podle Bocána někde takhle policejní manažeři postupují, je to „v přímém rozporu s postojem vedení Policie České republiky a je na každém nadřízeném funkcionáři, aby zjednal nápravu“.

 

🟥PROČ JSOU ČÁRKY ŠPATNÉ?

 

➡️Vysvětlení, proč prezidium doloženou praxi z terénu odmítá, případně se od ní distancuje, může být v tom, že policista nemůže být hodnocen jen podle počtu odpracovaných čárek.

 

➡️Je něco jiného, když zastaví auto a dá rychlou pokutu za telefonování. A jinou hodnotu má čárka za to, pokud pátrá po lupiči, dopadne ho, musí vše zadokumentovat… V jedné konverzaci mezi podřízenými a šéfy se policista ostatně brání, že nemohl kontrolovat auta, jelikož pomáhal při vyšetřování pokusu o vraždu.

 

➡️Systém, kdy se „honí“ jen pokuty a předpisuje se měsíční počet zjištěných přestupků navíc, vede podle samotných policistů k tomu, že se cíleně jde po nejsnazších pokutách.

 

➡️ „Víte, jak je mi trapně, když musím dát paní stovku za to, že jí nesvítí žárovka u auta? Jen proto, abych naplnil tabulky?“ říká policista z jižní Moravy.

 

➡️Další vylíčil, jak před koncem směny (když nemají splněný limit pro pokuty a přestupky), si s kolegou stoupnou ke známé křižovatce, kde málokdo zastaví na stopce. A pokuty odtud jim pak doženou to, co se nepovedlo během služby.

 

➡️Řadoví policisté, jak ukázaly rozhovory Seznam Zpráv s nimi, leckdy pořádně nevědí, proč vlastně čárkový a pokutový systém takto funguje. Někteří se domnívají, že jejich nadřízení nevědí, jak jinak jejich práci hodnotit (a sledovat, jestli někdo místo noční služby v autě nespí) než pomocí čísel o pokutách a o zastavených autech či o chodcích přistižených při přecházení na červenou.

 

➡️Shodují se zároveň, že tlak přichází od nejvyšších důstojníků a padá směrem k těm nižším. Několik policistů Seznam Zprávám řeklo, že se je jejich přímí nadřízení snaží od těchto požadavků úspěšně odclonit. Jsou také šéfové, kteří balancují, aby požadavky vlastních nadřízených aspoň zčásti splnili, ale zároveň netrestají ty řadové policisty, kteří na limity pro pokuty nedosáhnou.

 

🟥DALŠÍ ČLÁNKY:

🟥 „Konec policie v přímém přenosu.“ Dostat hlídku ke střelbě trvalo 38 minut

🟥Policisté si stěžují: „Jsme stroje na pokuty“. Nikdo je nenutí, odmítá vedení

 

🟥Zaberte, máme jen 16 pokut. Šéfové policie nutí hlídky, ať co nejvíc trestají

 

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-zaberte-mame-jen-16-pokut-sefove-policie-nuti-hlidky-at-co-nejvic-trestaji-263141?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0uMuiPPWz2dn1QtWK3Ks2DQJ1cNfYd3whELAQsjsEzH9JUnwz4RJcPY8Q_aem_GoPTmYM5Cklj5N6nvem0JQ

 

 

 

📌26.10.2024: 👧🧒🏻👦👩🏻 🌫 😂👍 „NEUVĚŘITELNÉ, ALE SKUTEČNÉ. DĚTI Z NĚMECKA, FRANCIE, FINSKA A DALŠÍCH ŠESTI DESÍTEK ZEMÍ SVĚTA V LETOŠNÍM ROCE STRÁVILY TŘI TÝDNY V NEJZNÁMĚJŠÍM RUSKÉM TÁBOŘE ARTĚK NA ANEKTOVANÉM KRYMU, PÍŠE NĚMECKÝ WEB T-ONLINE. PROGRAM PŘIPRAVILA PUTINOVA STRANA JEDNOTNÉ RUSKO.

 

✨Letos se do neznámějšího prázdninového komplexu, který je rozlohou větší než Monako, sjelo více než 3000 dětí a mladých. Někteří účastníci si pobyt platili, zbytek ho dostal zdarma jako odměnu za své úspěchy nebo úspěšnou účast v různých soutěžích.

Artěk se letos po dlouhé době dostal na přední stránky médií kvůli tomu, že byl zařazen na sankční seznam.

 

Jako první přinesla reportáž o dětech ze Západu, které tráví prázdniny v Artěku, finská veřejnoprávní televize. Ovšem ruští organizátoři se akcí také netajili. Na ruské sociální síti VKontaktě je téměř 5000 fotografií. Televizní stanice RT (dříve známá jako Russia Today) vysílala reportáže o letošním táboře a zaměřila se na mladé lidi z Německa.

 

✨Fotografie zveřejnil také ruský dům v Paříži, píše web t-online.

 

✨Na jedné jsou zachyceny mladí lidé a u nich německá, finská a francouzská vlajka. Fotografie byla pořízena na akci s Romanem Romanovem, vedoucím programu Putinovy strany Jednotné Rusko.

„Jsem si jistý, že všechny děti, které navštívily centrum Artěk, zůstanou navždy přáteli Ruska,“ řekl Romanov.

 

✨Na dalším snímku je skupinka zachycena s velkou německou vlajkou v muzeu spisovatele Juliana Semjonova, hosty provázela jeho dcera. Součástí programu bylo také setkání a rozhovor s kosmonautem Vladimirem Titovem, který ve vesmíru strávil více než rok.

 

✨Mladí se účastnili kulatého stolu v Livadijském paláci, který sloužil jako letní rezidence posledního ruského cara Mikuláše II. a jeho rodiny. V únoru 1945 se v paláci konala Jaltská konference. Mladé na setkání přivítal ministr zahraničí Sergej Lavrov. Před dětmi byly vlajky jejich domovských zemí a organizátoři akci nazvali Artěk – hlavní město dětské diplomacie a přijali účastníky do Klubu přátel Ruska.

Ve svých domovských zemích mají propagovat „tradiční hodnoty ruského státu“.

 

Během pobytu se děti také setkaly s ruskými vojáky, kteří bojovali na Ukrajině.

„Dětem se musí ukázat příklady vlastenectví a musí se seznámit s těmi, kteří mluví o tom, co je to láska k vlasti,“ uvedla nadace veteránů. Do jejich řad patřil voják, který se s Wagnerovými jednotkami podílel na dobytí ukrajinského Bachmutu.

 

✨ „Všichni, kteří navštívili Krym, byli s cestou spokojeni.

Děti pocházely z rodin, kterým západní propaganda nevymyla mozky,“ prohlásil majitel cestovní kanceláře Rus-Krim-Tour.

 

RUSKÁ FEDERACE PROVEDLA ANEXI KRYMU V ÚNORU A BŘEZNU 2014.“

 

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-skandal-na-krymu-stovky-deti-ze-zapadu-travily-prazdniny-v-arteku-40494588#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest244_hpdop_comments_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

 

📌⛔️ 🏴‍☠️⚕️STOP 🎚️💉🦠☣️⚠️26.10.2024: ŠOKUJÍCÍ PŘIZNÁNÍ BELGICKÉHO KRIZOVÉHO KOMISAŘE PRO PRASEČÍ CHŘIPKU

 

Aneb jak se vyrábí pandemie.

 

Marc van Ranst je virologem a jeho cynický popis toho, jak se vyrábí marketingový podvod Vám doslova vezme dech.

 

🟥🔊 Text:

 

✨ „Abych vám řekl o svých zkušenostech jako krizový manažer a komisař pro chřipku pro Belgii a zdůraznil související komunikační aspekty.

 

✨Máte jen jednu příležitost to udělat správně. První den je ohromně důležitý! První den zahájíte komunikaci s tiskem, s lidmi a musíte to udělat správně, což znamená, že musíte být jednohlasní a hlásat jednu zprávu.

 

✨V Belgii se rozhodli jmenovat nepolitika pro tuto funkci, to znamená, že nemám žádnou stranickou příslušnost, což dělá věci v takové době o trochu jednodušší, protože na vás politicky neútočí – většina, menšina nehraje roli a to byla obrovská výhoda.

 

Druhou výhodou je, že můžete hrát v Bruselu úplně naivního chlapíka a udělat toho mnohem víc, než byste jinak byli schopni udělat.

 

První den, nebo první dny, musíte být všudypřítomní, abyste upoutali pozornost médií.  Uzavřete s nimi dohodu, že jim vše řeknete, a pokud zavolají, zvednete telefon. Když to uděláte, můžete z těchto prvních dnů profitovat tím, že máte kompletní kobercové pokrytí pole a oni pak nebudou hledat alternativní stanoviska. A pokud toto uděláte, hodně vám to zjednoduší situaci.

 

✨A pak musíte říct, dobře, budeme mít na H1N1 úmrtí.

To je samozřejmě nevyhnutelné. Použil jsem tam citát sira Donaldsona, který řekl, že ve Spojeném království na vrcholu epidemie na konci léta zemře denně 40 lidí.

 

Takže v té době žilo ve Velké Británii 62 milionů lidí, 40 úmrtí denně, odvodil jsem to pro Belgii, což by bylo 7 úmrtí denně na vrcholu epidemie.

 

🟥🔊 POUŽIL JSEM TO V MÉDIÍCH. TEXT:

 

✨ „Sedm belgických úmrtí denně na chřipku je realistických“ na vrcholu epidemie.

TO PLATÍ V KAŽDÉM ROCE, DOKONCE I BEZ PANDEMIE. To je velmi, velmi konzervativní.

 

✨Nicméně mluvit o mrtvých je důležité, protože když to řeknete, lidé řeknou „wow, co tím myslíš – lidé umírají na chřipku?“

 

A to byl nezbytný krok, který jsme museli udělat. A pak, samozřejmě, o pár dní později jsme měli první H1N1 smrt v zemi. A scéna byla připravena a už se o tom mluvilo.“

 

🟥Kontext:

 

Jistě si pamatujete neúspěšný pokus o epidemii H1N1 v roce 2009.

Tehdy stačilo pouhých 93 úmrtí na vakcínu, aby tato byla zastavena.

Tehdy se jim nepodařilo zkorum…, pardon sjednotit veškerou vědeckou a medicínskou obec.

Pamatujete, jak se Kubek zuřivě bránil vakcinaci lékařů?

 

V ROCE 2019 UŽ STEJNOU CHYBU NEUDĚLALI

 

Odysee: https://odysee.com/@HUXLEY21:f/Belgick%C3%BD-virolog-a-marketing-prase%C4%8D%C3%AD-ch%C5%99ipky:b

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥26.10.2024: IZRAEL ZAHAJUJE ÚTOK NA ÍRÁN: EXPLOZE V TEHERÁNU:

 

➡️Dosud byly napadeny dva prázdné objekty IRGC: Eslamshahr a Robat Karim, oba jihozápadně od Teheránu.

 

➡️Po 1. říjnu (operace True Promise-2), která viděla stovky raket vypálených na Izrael a desítky úderů na velké izraelské letecké základny, dnes Izraelci odpověděli zničením některých prázdných cvičišť IRGC v Eslamshahru a Robat Karim byl bombardován několika bezvýznamné střely, z nichž téměř všechny byly zachyceny. Tábor IRGC, který byl napaden poblíž Eslamshahru, je tábor „Fath“, který je prázdný a používá se k natáčení propagačních videí a komerčních filmů.

 

➡️Pokud je to vše (což stále nevíme jistě), pak, jak předpověděl Scott Ritter, IZRAEL ZAÚTOČIL NA NEDŮLEŽITÉ CÍLE V ÍRÁNU, ABY SI ZACHOVAL TVÁŘ A ZÁROVEŇ VYHNOUT SE VLASTNÍMU ZÁNIKU.

(https://t.me/QlobalChange/26509)

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥 26.10.2024: 🇺🇸 Volební analytici CNN varují diváky, že volby s největší pravděpodobností vyhraje Donald Trump:

 

„Mým úkolem jako novináře je varovat své diváky před událostí, která se jim nemusí líbit. A vítězství Donalda Trumpa ve volbách se může stát. Pokud se vám Trump nelíbí, začněte se na to připravovat…. 😂

👉 https://t.me/absurdnsvet/82483

 

♨️♨️♨️ ⚔️🟥 🇺🇸 DONALD TRUMP NA X:

 

„Společně se svými právníky bedlivě sledujeme poctivost prezidentských voleb v roce 2024, protože přesně vím, jak rozšířené byly demokratické podvody ve volbách v roce 2020.

 

Volby v roce 2024, ve kterých právě začalo hlasování, proto budou podléhat pečlivé odborné kontrole a POKUD VYHRAJU, budou lidé, kteří PODVÁDĚLI, stíháni v plném rozsahu zákona, včetně dlouholetých trestů odnětí svobody, tato zkaženost soudnictví nebude opakovat.

 

Nemůžeme dovolit, aby naše země nadále degenerovala na národ třetího světa.

A NEBUDEME!

Upozorňujeme, že tato právní hrozba se týká také právníků, politických aktivistů, dárců, nelegálních voličů a zkorumpovaných volebních úředníků.

 

Ti, kteří se chovají bez skrupulí, budou vypátráni, zatčeni a stíháni v takovém měřítku, jaké u nás bohužel ještě nebylo.“

https://t.me/absurdnsvet/82484

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥26.10.2024: 🇺🇸🇮🇱 V Průběhu Včerejška Americké Letectvo Nasadilo Na Blízký Východ Nejméně 24 Tankovacích Letadel.

 

Ty by nyní mohly podpořit izraelský útok, protože Izrael nemá dostatek tankerů pro větší operace na dlouhé vzdálenosti.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82487

👉 https://t.me/absurdnsvet/82488

👉 https://t.me/absurdnsvet/82489

 

 

📌26.10.2024: 👀 POLITICO TITULEK 💥„LIDÉ PRCHAJÍ Z WASHINGTONU D.C. PŘED DNEM VOLEB.“ https://t.me/absurdnsvet/82492

 

 

📌⛔️STOP💉🧫💊🧬 👩‍⚕️🐍🧪🔬☣️⚠️ 🎚️26.10.2024: 🎚️LÉKY JSOU TŘETÍ NEJVYŠŠÍ PŘÍČINOU SMRTI:

 

Peter Gøtzsche bojuje za větší transparentnost při schvalování léků a vysvětluje běžné postupy ve farmaceutickém průmyslu. Profesor klinických studií na Univerzitní nemocnici v Kodani vede nezávislý institut pro hodnocení farmaceutických studií „Nordic Cochrane Center“.

Říká, že chce 🎚️ „POUKÁZAT NA TO, ŽE LÉKY JSOU TŘETÍ NEJČASTĚJŠÍ PŘÍČINOU ÚMRTÍ, PO KARDIOVASKULÁRNÍCH CHOROBÁCH A RAKOVINĚ.“ Gøtzsche začínal před 40 lety jako obchodní zástupce ve švédské farmaceutické společnosti Astra.

Dnes říká, že farmaceutický průmysl klame veřejnost nepravdivými informacemi

👉 https://t.me/absurdnsvet/82493

 

 

 

📌26.10.2024: 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥EXKLUZIVNÍ SUMMIT BRICS V RUSKU: SJEDNOCENI PROTI ZÁPADU – vídeňský geostratég jde k věci

 

Ruský prezident #Putin dosáhl svého cíle: Někteří ze světových mocných lidí stojí s ním . Putin a Xi Ťin-pching vyslali jasný signál, že americká dominance se chýlí ke konci. Summit BRICS odpovídá brettonwoodské konferenci po druhé světové válce, která dala americkému dolaru status světové rezervní měny.

 

Na dotaz, zda kazaňský summit znamená konec brettonwoodského systému, Herbert E. Martin, prezident Mezinárodního geopolitického institutu ve Vídni, odpověděl, že již začal. Koneckonců, země BRICS jsou nyní důležitou protiváhou ekonomické a geopolitické hegemonie Západu. 👋

👉 https://t.me/absurdnsvet/82495

 

 

📌⛔️STOP👹🏴‍☠️⬛️👑 26.10.2024: SUMMIT COMMONWEALTHU: POŽADAVKY NA PLATBY REPARACÍ BÝVALÝM KOLONIÍM VYVOLÁVAJÍ DEBATU

 

➡️Při setkání s králem Charlesem III. Zástupci bývalých kolonií požadují kompenzaci mimo jiné za dobu otroctví, ale Velká Británie konkrétní řešení odmítá.

 

➡️V některých britských vládách Commonwealthu je to na okraji summitu s králem Karlem III. Debata o možných reparačních platbách z mateřské země jejím bývalým koloniím vyšla najevo.

Britský premiér Keir Starmer zdůraznil, že například reparace za otroctví nebyly na programu summitu Commonwealthu na Samoe. Politici z karibských a afrických zemí již dříve vyzvali k debatě na toto téma.

 

➡️Původně zůstávalo nejasné, zda by se téma reparací mělo objevit v textu závěrečného komuniké konference na Samoe. Podle tiskové agentury PA Velká Británie deklarovala ochotu tak učinit, aniž by však chtěla slíbit skutečné služby.

 

➡️Starmer v projevu k předsedům vlád Commonwealthu řekl: „Musíme uznat naši společnou historii, i když je to těžké.

Podobná prohlášení již dříve učinil král Karel III., který je také hlavou státu několika států Commonwealthu.

Když poslouchám lidi napříč Commonwealthem, chápu, jak stále rezonují ty nejbolestivější aspekty naší minulosti,“ zdůraznil.

„Proto je klíčové, abychom rozuměli naší historii, abychom mohli v budoucnu činit správná rozhodnutí, když převládne nerovnost.“

 

🟥KÖNIG UPOZORŇUJE NA KLIMATICKÉ ZMĚNY:

 

➡️Charles také varoval před dopady klimatických změn. 😂👺 Pro snížení emisí je třeba udělat vše, co je možné, řekl panovník ve svém úvodním projevu k zástupcům 56 členských zemí. Patří mezi ně země v Africe a jižní Asii, stejně jako v Karibiku a Tichomoří, ale také v Kanadě, Austrálii a Novém Zélandu.

 

➡️ „Jen tento rok jsme zažili strašlivé bouře v Karibiku, ničivé záplavy ve východní Africe a katastrofální lesní požáry v Kanadě,“ řekl Charles😂. Vyzval k rozhodným krokům k zastavení růstu globální teploty a posílení odolnosti vůči jejich dopadům. 😂

 

➡️Tato otázka byla králi dlouho na srdci – a je jedním z hlavních bodů programu dvoudenního summitu. 😂

Mnoho ostrovů v Pacifiku, včetně Samoy, je odsouzeno ke kolapsu kvůli stoupající hladině moří. 😂

„Změna klimatu je největší hrozbou😂 pro přežití a bezpečnost našich tichomořských národů,“ řekl premiér Samoy Fiame Naomi Mata’afa. (APA/červená)

 

https://exxpress.at/news/commonwealth-gipfel-forderungen-nach-reparationszahlungen-an-ex-kolonien-sorgen-fuer-debatte/

 

 

 

📌⛔️ 🏴‍☠️⚕️STOP 🎚️💉🦠☄️☣️⚠️26.10.2024: PFIZER – RÁDI SE NECHAJÍ OČKOVAT {ironie}

 

1) V roce 1994 společnost Pfizer dobrovolně zaplatila 10,75 milionu dolarů za urovnání obvinění ministerstva spravedlnosti. Společnost lhala, aby získala vládní souhlas pro mechanickou srdeční chlopeň, a pak zakryla obavy o bezpečnost, i když zařízení zabíjelo pacienty. (https://web.archive.org/web/20210501205525/https://www.nytimes.com/1994/07/02/business/pfizer-unit-to-settle-charges-of-lying-about-heart -ventil.html)

 

2️) V roce 1996 podala společnost Pfizer experimentální lék 200 dětem v Nigérii, aniž by informovala rodiče, že jejich děti byly předmětem experimentu. 11 dětí zemřelo a mnoho z nich mělo vedlejší účinky, jako je poškození mozku a selhání orgánů. (https://www.youtube.com/watch?v=du7aipgaMrY&feature=youtu.be)

 

3) V roce 2008 zveřejnil NYT článek „Odborníci uzavírají studie zmanipulované společností Pfizer“. Společnost Pfizer odložila zveřejnění negativních studií, vrhla negativní data do pozitivnějšího světla a řídila tok dat z klinického výzkumu, aby podpořila Neurontin. (https://web.archive.org/web/20210520230550/https://www.nytimes.com/2008/10/08/health/research/08drug.html)

 

4️) V roce 2009 byla společnost Pfizer nucena zaplatit 2,3 miliardy dolarů a přiznala, že podvodně nebo nesprávně označila lék proti bolesti Bextra s úmyslem uvést v omyl, uplácela ochotné lékaře a nezákonně propagovala tři další drogy. (https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-announces-largest-health-care-fraud-settlement-its-history)

 

5️) V roce 2009 zaplatila společnost Pfizer 750 milionů dolarů za urovnání 35 000 soudních sporů, že její lék Rezulin byl zodpovědný za 63 úmrtí a desítky selhání jater. FDA stál za drogou, i když úmrtí přibývalo a nebylo možné prokázat žádný přínos pro záchranu života. (https://www.latimes.com/archives/la-xpm-2001-dec-22-mn-17267-story.html)

 

6) V roce 2010 bylo společnosti Pfizer nařízeno zaplatit odškodné 142,1 milionu dolarů za porušení federálních zákonů proti podvodům podvodným prodejem a marketingem Neurontinu pro použití, která nebyla schválena FDA. (https://www.yourlawyer.com/defective-drugs/neurontin/illegal-neurontin-marketing/)

 

7) V roce 2010 společnost Pfizer přiznala, že za posledních šest měsíců roku 2009 zaplatila přibližně 20 milionů dolarů 4 500 lékařům a dalším lékařským profesionálům. Zveřejnění bylo nezbytné k vyřešení federálního vyšetřování nelegální reklamy na drogy. (https://web.archive.org/web/20210204064421/https://www.nytimes.com/2010/04/01/business/01payments.html)

 

8) V roce 2010 podala společnost Blue Cross žalobu na společnost Pfizer a obvinila společnost z nezákonného uplácení 5 000 lékařů okázalými karibskými dovolená, masážemi a dalšími rekreačními aktivitami, aby přesvědčila lékaře, aby používali přípravek Bextra pro použití mimo značku.

(https://www.cbsnews.com/news/blue-cross-names-and-shames-pfizer-execs-linked-to-massages-for-prescriptions-push/)

 

9) V roce 2012 SEC obvinila společnost Pfizer z porušení zákona o zahraničních korupčních praktikách, když její dceřiné společnosti uplácely zahraniční vládní lékaře v Bulharsku, Číně, Chorvatsku, České republice, Itálii, Kazachstánu, Rusku a Srbsku, aby získaly zakázky. (https://www.sec.gov/news/press-release/2012-2012-152htm)

 

10) Do roku 2012 společnost Pfizer zaplatila 1,2 miliardy dolarů za urovnání soudních sporů s téměř 10 000 ženami, které uvedly, že lék Prempro způsobil rakovinu prsu. To zahrnovalo represivní odškodnění za to, že výrobce léku zamlčel informace o riziku rakoviny prsu. (https://www.bloomberg.com/news/articles/2012-06-19/pfizer-paid-896-million-in-prempro-accords-filing-shows-1-)

 

11) V roce 2013 společnost Pfizer zaplatila 55 milionů dolarů za vyřešení trestních obvinění, že nedokázala varovat pacienty a lékaře před riziky onemocnění ledvin, poškození ledvin, selhání ledvin a akutní intersticiální nefritidy způsobené inhibitorem protonové pumpy Protonix. (https://www.drugwatch.com/proton-pump-inhibitors/lawsuits/)

 

1️2) V roce 2013 společnost Pfizer zaplatila 288 milionů dolarů za urovnání soudních sporů od 2 700 lidí, že droga Chantix způsobila sebevražedné myšlenky a vážné duševní poruchy. (https://www.fiercepharma.com/sales-and-marketing/pfizer-settles-2-000-plus-chantix-suits-takes-273m-charge)

 

STOP 👹🏴‍☠️⬛️🤨 ACH, JAK JE TO TAK

 

👺Bill Gates, Fauci, Obama a vědci, které propagují, předpověděli pandemii dlouho před pandemií COVID-19.

👉👉👉 https://t.me/absurdnsvet/82511

 

 

📌 🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 26.10.2024: TRUMP ŘÍKÁ, ŽE ZPŮSOB, JAKÝM KAMALA A DEMOKRATÉ NAKLÁDALI S HRANICÍ, JE „ZLOČIN PROTI LIDSKOSTI“.

 

Už začíná dávat smysl, proč Demokraté a MSM nadále křičí o Trumpově touze po „VOJENSKÝCH TRIBUNÁLECH“?

 

VĚDÍ, CO MOHOU OČEKÁVAT, POKUD VYHRAJE. 👉👉👉 ZÚČTOVÁNÍ.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82518

 

🟥MEL GIBSON OFICIÁLNĚ PODPOŘIL DONALDA TRUMPA JAKO KANDIDÁTA NA PREZIDENTA. ZÁROVEŇ V MINULOSTI VYJÁDŘIL VELKÉ OBAVY Z OBCHODOVÁNÍ S DĚTMI, KTERÉ OZNAČIL ZA VELKOU KRIZI, KTEROU JE TŘEBA URYCHLENĚ ŘEŠIT.

 

Kamala Harris se podílí na obchodování s dětmi tím, že na hranici ztratila přehled o více než 300 000 dětech. To je snadná volba.  https://x.com/ShadowofEzra/status/1849597024527675796?t=nAAD2STJDl88aKnjTN6vPg&s=19

 

 

📌⛔️STOP👹🏴‍☠️⬛️🎂🍰🍬🍦🍩🍫26.10.2024: 🟥🔊EVROPA: TĚŽKÝ KOV OLOVO A KADMIUM V ​​ČOKOLÁDĚ…HOŘKÁ ČOKOLÁDA…KAKAO, 23 Z 28 POSTIŽENÝCH ČOKOLÁD❗️❗️❗️

👉 https://t.me/absurdnsvet/82521

 

 

📌⛔️STOP🏴‍☠️⬛️💉🦠☄️🎚️☣️⚠️26.10.2024:§§§§§ NIZOZEMSKÝ SOUD ROZHODL, ŽE NAVZDORY ODPORU👹 BUDE BILL GATES ČELIT COVIDOVĚ ŽALOBĚ:

 

➡️ (Rhoda Wilsonová, Expose News ) Arno van Kessel a Peter Stassen jsou dva nizozemští právníci, kteří spolupracují na několika pozoruhodných případech, zejména takových, které souvisí s pandemií Covidu-19 a jejími následky. Jeden z těchto covidových případů je proti Billu Gatesovi.

 

🟥GATES SE SICE SNAŽIL TVRDIT, ŽE NIZOZEMSKÝ SOUD NAD NÍM NEMÁ JURISDIKCI, ALE MINULÝ TÝDEN SOUD ROZHODL, ŽE ANO❗️❗️❗️

 

➡️Arno van Kessel a Peter Stassen zastupují sedm žalobců, kteří tvrdí, že jim covidové vakcíny poškodily zdraví.

 

➡️Případ proti Billu Gatesovi a dalším, podporovaný nadací Stichting Recht Oprecht Foundation , představuje v Nizozemsku významný pokrok v řešení pandemických zločinů.

 

➡️Případem se zabývá okresní soud města Leeuwarden v nizozemské provincii Fryslân (Friesland). Řízení bylo oficiálně zahájeno 14. července 2023, kdy soudní vykonavatelé cestovali napříč Nizozemskem, aby doručili předvolání 17 obžalovaným.

 

➡️Dva z obžalovaných, Bill Gates a generální ředitel společnosti Pfizer Albert Bourla, žijí ve Spojených státech, takže Úřadu veřejného prokurátora bylo doručeno předvolání, které bylo zároveň zasláno uvedeným dvěma mužům kurýrem na jejich adresy v USA.

 

🟥Případ měl být poprvé projednán 22. listopadu 2023.

 

➡️Minulý rok Charles de Recht z organizace Stichting Recht Oprecht učinil rozhovor s van Kesselem a Stassenem o občanském řízení, které iniciovala skupina sedmi očkováním poškozených nizozemských občanů.

 

➡️Toto řízení bylo zaměřeno proti bývalému nizozemskému premiérovi Marku Ruttemu (dnes šéf NATO), bývalému ministru Hugovi de Jongeovi a několika členům týmu krizového štábu pro zvládání pandemie, kteří radili vládě.

 

➡️ „Konění se vede na právním základě deliktu,“ řekl Stassen. Delikt je občanská křivda, kterou se jinému způsobí újma porušením chráněného práva.

 

➡️Stassen dále dodává:

 

„Ústředním východiskem je, že Covid-19 není nemoc, ale nezákonný projekt jako součást Velkého resetu❗️❗️❗️

 

➡️Tento případ je výjimečný tím, že celý nizozemský stát, to znamená všechna státní ministerstva a instituce, jsou žalovány našimi klienty za to, že se proti nim úmyslně dopustily protiprávního jednání. A vlastně proti celému nizozemskému lidu,“ řekl van Kessel.

 

➡️Poznámka redakce: Vidíme zde paralelu se slovenským zmocněncem vlády pro prošetření pandemie MUDr. Kotlářem, který se také primárně nevěnoval ekonomickým aspektům pandemie (např. zda se nakupovala předražená rouška), ale věnoval se jádru problému, že šlo o úmyslně vykonstruovanou operaci proti lidem.

 

➡️Kessel pokračoval:

„Naši klienti soukromě žalují nejen stát, ale i několik výkonných představitelů farmaceutického průmyslu za úmyslné spáchání protiprávního jednání. To se nikdy v historii Nizozemského království dosud nestalo,“ dodal.

 

🟥🦻👀🔊 Video Kessela a Stassena (v angličtině) si můžete prohlédnout zde:

 

https://volnyblog.news/nizozemsky-soud-rozhodl-ze-navzdory-odporu-bude-bill-gates-celit-covidove-zalobe/

 

 

📌26.10.2024, 10:35, FEDERÁLNÍ VĚZEŇSKÁ SLUŽBA: VĚZNI V KOLONII LIPECK UNIKLI PODKOPÁNÍM:

 

Vězni v Lipecké oblasti se pokusili utéct z kolonie, uvedla Federální vězeňská služba pro tento region. Za nimi byly vyslány pronásledovatelské skupiny. Po úniku do IK-2 byla nařízena oficiální kontrola.

 

Tunel byl objeven při procházce po území. Při sčítání odsouzených se ukázalo, že se pohřešuje šest lidí. Na poplach byl zvýšen personál, zřízena stanoviště a odsouzeným byly rozeslány pokyny.

 

Již dříve se objevily zprávy o útěku šesti vězňů z Lipecké kolonie číslo 2. Gubernátor regionu Igor Artamonov ujistil, že policie, Federální vězeňská služba, FSB a Národní garda přijímají všechna nezbytná opatření, a vyzval k panice.

 

https://www.vesti.ru/article/4189214

 

 

📌26.10.2024, 12:15: PO ÚTĚKU 6 VĚZŇŮ Z LIPECKU IK-2 BYLO ZAHÁJENO TRESTNÍ ŘÍZENÍ:

 

Po útěku šesti vězňů z trestanecké kolonie č. 2 v Lipecku bylo zahájeno trestní řízení pro nedbalost úředníků, RIA Novosti o tom byla informována na Ředitelství vyšetřování Vyšetřovacího výboru pro Lipeckou oblast.

 

Podle předběžné verze odsouzení, kteří si odpykávali trest v trestanecké kolonii č. 2 na Kovalevově ulici v Lipecku, utekli tunelem večer 25. října. Pátrání po uprchlících pokračuje.

 

„Vyšetřování se domnívá, že incident byl umožněn v důsledku nesprávného výkonu úředních povinností ze strany personálu kolonie,“ poznamenal vyšetřovací výbor.

 

Konkrétní úředníci, kteří se dopustili nedbalosti, jsou zjišťováni, zdůraznilo ministerstvo.

 

Podle posledních informací byli dva z uprchlých vězňů zadrženi v Tambovské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4189257

 

 

📌26.10.2024, 11:26, MURASHKO: RUSKO ÚSPĚŠNĚ NAHRADILO DOVÁŽENÉ DIAGNOSTICKÉ TESTOVACÍ SYSTÉMY NA HIV:

 

Šéf Ministerstva zdravotnictví Ruské federace Michail Muraško na zasedání správní rady ministerstva poznamenal, že Rusko bylo schopno nahradit dovážené pokročilé testovací systémy pro diagnostiku a monitorování HIV.

 

Upozornil také na skutečnost, že 97,2 % pacientů s HIV je pod dispenzárním dohledem, 90 % dostává antiretrovirovou terapii.

 

„Rusko bylo schopno nahradit dovážené pokročilé diagnostické a monitorovací testovací systémy HIV,“ řekl.

 

Podle ministra bylo také otevřeno „Centrum pro rozvoj a zotavení HIV infikovaných dětí“, které nabízí nejmodernější multidisciplinární přístupy k poskytování pomoci. Murashko samostatně upozornil na skutečnost, že právě rozvoj domácího průmyslu pomáhá expandovat a plnit cíle v boji proti HIV. To také přispívá ke zvýšení počtu pacientů léčených farmakoterapií.

 

Na závěr poznamenal, že je nutné aktivně investovat do vědeckého vývoje léků a vakcín.

 

Muraško již dříve uvedl, že výskyt tuberkulózy dosáhl v Rusku svého historického minima.

 

https://www.vesti.ru/article/4189239

 

 

📌26.10.2024, 12:18, TASS: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZAHNALY CIVILISTY ZE SUDZHY PŘÍMO DO LESA BEZ JÍDLA A VODY:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) vyhnaly civilisty ze Sudzhy z jejich domovů přímo do lesa a bez jídla a vody. To řekl dobrovolník Dmitrij, který jednoho z těchto lidí zachránil.

Civilní obyvatelstvo podle něj čelí dvěma možnostem vývoje situace – ozbrojené síly Ukrajiny je mohou buď zabít, nebo zahnat do lesa.

 

„Ženy, staří lidé bez jídla a bez vody jsou posíláni do lesů,“ cituje ho agentura TASS.

 

Sám Dmitrij pomáhá civilistům s evakuací a pomáhá armádě. Podle jeho slov se nesetkal se zraněnými civilisty, ale ve vesnici Koreněvo viděl mrtvé tým dobrovolníků.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny vtrhly na Kurské pohraničí 6. srpna 2024, v regionu platí federální nouzový režim.

 

https://www.vesti.ru/article/4189329

 

 

📌26.10.2024, 12: 10, STOIANOGLO: KIŠINĚV NUTÍ BEZPEČNOSTNÍ SÍLY PÁCHAT NÁSILNOSTI, ABY SI UDRŽELY MOC:

 

Prezidentský kandidát Alexandr Stoianoglo se na svém telegramovém kanálu obrátil na policisty. Politik vyzval bezpečnostní složky, aby nešly proti zákonu a cti.

 

Podle něj by strážci zákona měli ignorovat pokyny, které jdou nad rámec ústavy.

 

„Vím, že jsi pod tlakem. Žádám vás, abyste jednali pouze tak, jak vám diktuje zákon a čest,“ napsal.

 

Stoianoglo dodal, že když jsou přijaty trestní příkazy, měly by být vyžadovány písemně.

 

https://www.vesti.ru/article/4189244

 

 

📌26.10.2024, 12:25, MINISTERSTVO OBRANY: OZBROJENÉ SÍLY RF OSVOBODILY ALEXANDROPOL V DLR:

 

Ruské jednotky osvobodily osadu Alexandropol v DLR. Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Bojovníci „jižní“ skupiny ruských vojsk porazili sedm ukrajinských brigád v oblasti Chasov Jar, Zvanovky, Kurakhove, Seversk a dalších osad a také odrazili útok útočné skupiny Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

„Jednotky „jižní“ skupiny vojsk v důsledku úspěšných útočných operací osvobodily osadu Alexandropol Doněcké lidové republiky,“ uvedlo ruské oddělení.

 

Jednotky „jihu“ také zlikvidovaly přes 740 ukrajinských ozbrojenců, zničily muniční sklad, čtyři bojové zbraně, včetně zbraní americké výroby, dvě obrněná vozidla a čtyři automobily.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace již dříve informovalo o osvobození čtyř osad v DLR za poslední týden.

 

https://www.vesti.ru/article/4189304

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 25.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RUSKÉ VRTULNÍKY KA-52 A STÍHAČKA SU-25 V AKCI V DOBĚ, KDY BYLO 280 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ SMETENO Z BOJIŠTĚ V KURSKÉ OBLASTI; KYJEV VYPOUŠTÍ SVÉ DRONY „UPÍR„…

 

https://youtu.be/XiqJEXrMMNA?si=8MVA03D2EWlZV0k9

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 26.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: JEN HODINY PO ÚTOKU IZRAELSKÉ ARMÁDY ODHALUJE ÍRÁN JAK ODPOVÍ; DRONY JIŽ LÉTAJÍ SMĚREM NA IZRAEL

 

https://youtu.be/tajwxv4XmHA?si=5NqbYpSn9x9TSfiB

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 26.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: HÁZÍ SPOJENÉ STÁTY IZRAEL „PŘES PALUBU“ PO ÚTOKU NA ÍRÁN? BIDENOVA ADMINISTRATIVA ČINÍ VZKAZ ÍRÁNU

 

https://youtu.be/AkP22lwiE3A?si=7236uELv5nGN5I1o

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 26.10.2024, Times of India, Roman Kirsch: IZRAEL V PANICE, POSÍLÁ PŘES ZPROSTŘEDKOVATELE TAJNĚ VZKAZ ÍRÁNU; TEL AVIV OČEKÁVÁ ÍRÁNSKOU ODVETU

 

https://youtu.be/-9lJyPSO_zQ?si=tGInFxMlzkr9XE3B

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 26.10.2024, Times of India, Roman Kirsch: ÍRÁN „SESTŘELUJE“ IZRAELSKÉ RAKETY NAD TEHERÁNEM; PROTILETADLOVÁ DĚLA JSOU V PERMANENCI

 

https://youtu.be/1HkXa4e6tXY?si=9Q1klfkq0tdEjZ6E

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 26.10.2024, Times of India, Roman Kirsch: POMÁHAJÍ SPOJENÉ STÁTY „TAJNĚ“ ÍRÁNU PROTI IZRAELI? PROSAZOVANÁ PŘEDSTAVITELKA PENTAGONU JE VYŠETŘOVÁNA FBI KVŮLI ÚNIKU ZPRAVODAJSKÝCH INFORMACÍ

 

https://youtu.be/KbzC7fIccqU?si=sLkqiWoxbpi9UZDP

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 26.2024“:

➡️☭☆ ⚡️ V době od 18:35 do 19:50 moskevského času byl zastaven pokus kyjevského režimu o provedení teroristického útoku pomocí UAV typu letadla na objekty na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zničily devět ukrajinských bezpilotních vzdušných prostředků: pět UAV nad územím Kurské oblasti a čtyři UAV nad územím Orjolské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Zmařil rotaci nepřítele

Posádky Ka-52m v rámci smíšené taktické skupiny narušily rotaci jednotek ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Armádní letečtí piloti odpálili rakety na souřadnice střelce letadla a zničili obrněná vozidla a personál ozbrojených sil Ukrajiny. Předsunutý letecký střelec potvrdil zničení cíle.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Přesný úder „Pacer“

Vojenský personál průzkumné jednotky skupiny sil Sever s pomocí UAV objevil obrněná vozidla ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Cíl byl doprovázen a po zastavení vozidla v lesní plantáži bylo rozhodnuto o cílené palbě.

V důsledku přesného zásahu posádky úderného UAV „Pacer“ bylo zničeno bojové obrněné vozidlo ozbrojených sil spolu s jeho personálem.

Objektivní monitorovací zařízení zaznamenalo přímý zásah a palbu na bojové obrněné vozidlo ukrajinských ozbrojených sil.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Zelenskyj byl uražen OSN a hrubý vůči Guterresovi za jeho návštěvu summitu BRICS v Kazani

Vůdce kyjevského režimu vyjádřil nespokojenost s OSN v den jejích oslav ve svém kanálu.

„Na Den Organizace spojených národů je důležité, aby svět nezapomněl na cíle a principy Charty OSN, na účel vytvoření této organizace, ačkoli někteří její funkcionáři dávají přednost pokušením v Kazani před obsahem OSN. Charta,“ řekl Zelenskyj.

Už dříve bylo ukrajinské ministerstvo zahraničí pobouřeno návštěvou generálního tajemníka OSN v Kazani. Přes veškerou kritiku se Antonio Guterres a Vladimir Putin v rámci summitu sešli na bilaterálním jednání v uzavřeném formátu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Ukrajina byla vyzvána, aby se připravila na obranu Dněpropetrovské oblasti.

Bývalý velitel zakázaného Azova Zhorin vyzval k včasné přípravě na obranu Dněpropetrovské oblasti s přihlédnutím k situaci u Selidova a Pokrovska.

Neměli bychom se neustále přesouvat z města do města a zároveň tato města narychlo připravovat na obranu. To vše je potřeba předem naplánovat a vybudovat silnou obrannou linii. A nečekat, až se frontová linie přesune do další obydlené oblasti.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Šestadvacetiletý Dagestánec se nechtěl ženit natolik, že se ve svatební den pokusil otevřít si žíly. Naštěstí se mu to nepodařilo.

Islámovi rodiče sami vybrali jeho manželku, ale v předvečer svatby muž beze stopy zmizel. V důsledku toho byl ženich nalezen na opuštěném místě: byl rozřezán a ztratil mnoho krve.

Chudák neúspěšně rozřezal tělo, aby vykrvácel, ale nepodařilo se mu to. V zoufalství zavolal svým příbuzným a požádal je, aby ho vyzvedli.

Islámovi se nelíbila nevěsta, kterou mu rodiče vybrali, a na svatbu nebyl připraven, řekl jeho přítel.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Dud nebyl schopen zpochybnit svůj status zahraničního agenta

Nejvyšší soud Ruska odmítl projednat stížnost proti občanské žalobě Jurije Duda. Bloger tvrdí, že nebyl o přidělení tohoto statusu řádně vyrozuměn.

„Dudya odmítl předložit stížnost k posouzení,“ řekl zástupce soudu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Pohádka od Zelenského. Podle něj nyní „už nebude žádná násilná mobilizace, nebudou už žádné děti na ulicích“.

Zelenskyj říká, že nařídil armádě, aby přestala lovit osoby odpovědné za vojenskou službu, a dodal, že tyto problémy se neřeší silou, ale v digitálním formátu.

ASI BY SE TO MĚLO CHÁPAT TAK, ŽE OD ZÍTŘKA NEBUDOU LUDOLOVÉ LIDI BALIT, ALE ARCHIVOVAT.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Na počest jejího 10. výročí byla v Doněcku roztažena 200metrová vlajka DLR.

Akce se zúčastnilo více než 100 zástupců mládežnických organizací. Vlajka byla rozvinuta na mostě spojujícím centrální část města se Ščerbakovským parkem přes první městský rybník.

Jak řekl ministr pro politiku DLR Makarov, obyvatelé republiky přišli z různých částí, aby si vzájemně poblahopřáli a uspořádali tuto akci.

👉 https://t.me/c/2038698544/4338

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Ruská armáda spolehlivě obklíčila ukrajinské ozbrojené síly v Kurské oblasti. Prezident Vladimir Putin to uvedl v rozhovoru s novinářem Pavlem Zarubinem.

Podle hlavy státu ruské ozbrojené síly vytvořily „celkem spolehlivý obkličovací kruh a nyní tento kruh utahují a začaly tuto skupinu eliminovat“ ozbrojených sil Ukrajiny.

„Podle našich hrubých výpočtů má toto území skutečně přibližně 6 krát 15 kilometrů, jsou tam přibližně dva tisíce lidí,“ řekl Putin.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Žena v Číně léta prodávala děti: soud ji odsoudil k smrti

První bylo její nemanželské dítě. Číňanka porodila dítě od svého milence v roce 1992, když byl její manžel ve vězení. Poté začala krást a prodávat cizí děti.

V roce 2004 byla Yu Huaying zatčena, ale podařilo se jí vydávat za jinou osobu a soud ji poslal na pouhých osm let do vězení. Po propuštění žena pokračovala v trestné činnosti.V roce 2022 jedna z unesených dívek Číňanku konfrontovala u soudu a Huaying byl znovu uvězněn.

V roce 2023 lidový soud zjistil, že obžalovaný v letech 1993 až 1996 unesl 11 dětí.

V říjnu letošního roku byl případ Yu Huaina přezkoumán a počet unesených dětí se zvýšil na 17. Žena svou vinu nepřiznala a nečinila pokání.

Byla odsouzena k smrti, doživotnímu zbavení politických práv a konfiskaci veškerého osobního majetku.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci byl zastaven pokus kyjevského režimu o provedení teroristického útoku pomocí bezpilotního letadla na objekty na území Ruské federace.

Systémy protivzdušné obrany ve službě zadržely a zničily sedmnáct ukrajinských bezpilotních letounů: osm bezpilotních letounů nad územím Brjanské oblasti, čtyři nad územím Bělgorodské oblasti, tři nad územím Kurské oblasti a dvě nad územím Orjolské oblasti .

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️Šest vězňů uprchlo z nápravné kolonie v Lipecké oblasti, jsou přijímána opatření k prohledání a zadržení zločinců, řekl guvernér

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ❗️Dva vězni, kteří uprchli z kolonie, byli zadrženi v Tambovské oblasti, uvedl lipecký guvernér Artamonov

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Opět mně i Luboše Volného blokují, nemůžu posílat zprávy na VOLNÉM BLOGU a byla bych moc ráda, kdybyste mně pomohli šířit mé zprávy dál, protože denně mně to opravdu dává moc práce a času, abych Vás informovala o dění na celé Zeměkouli.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

MILÍ PŘÁTELÉ. NA NAŠÍ WEBOVÉ STRÁNCE WWW.VOLNYBLOG.NEWS NALEZNETE SPOUSTU ZAJÍMAVÝCH ČLÁNKŮ, VIDEÍ A ZPRÁV.

Podívejte se a pošlete svým přátelům, protože naše stránky Googel schovává a jsou špatně k nalezení❗️❗️❗️ Děkujeme Vám za pomoc se šířením pravdy.

Redakce VOLNÉHO bloku, najdete nás taky:

na Telegramu – t.me/lubomirvolnyoficialni,

na Twittru – https://x.com/lubomir_volny

na Facebooku – https://www.facebook.com/profile.php?id=100078109968218

Přispějte prosím na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *