, ,

26.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:POZOR🟥🔊PROČ JE ZÁPAD ČINNOSTÍ TOHOTO MEZINÁRODNÍHO SDRUŽENÍ BRIX TAK VYDĚŠENÝ❓

26.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: POZOR🟥🔊PROČ JE ZÁPAD ČINNOSTÍ TOHOTO MEZINÁRODNÍHO SDRUŽENÍ BRIX TAK VYDĚŠENÝ

 

 

📌 💫🙏💫 &☭☆📢🔝🔝🔝⚔️🟥26.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: BRICS A NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD:

 

🟥🔊PROČ JE ZÁPAD ČINNOSTÍ TOHOTO MEZINÁRODNÍHO SDRUŽENÍ TAK VYDĚŠENÝ

Maxim Stoletov:

 

🟥 V Kazani skončil summit BRICS. Konalo se pod heslem: „POSÍLENÍ MULTILATERALISMU PRO SPRAVEDLIVÝ GLOBÁLNÍ ROZVOJ A BEZPEČNOST“.

✨Jak zdůraznil čínský prezident Si Ťin-pching, „PŘICHÁZEJÍ ZMĚNY, KTERÉ SE NESTALY 100 LET. A TUTO ZMĚNU ŘÍDÍME SPOLEČNĚ.“

 

➡️Připomeňme, že obyvatelé členských zemí BRICS tvoří 45 % obyvatel planety. Do tohoto roku sdružení zahrnovalo Brazílii, Rusko, Indii, Čínu a Jižní Afriku (BRICS).

➤Od 1. ledna 2024 se k této skupině připojily: ➤Egypt, ➤ Írán, ➤ Etiopie, ➤SAE a➤ Saúdská Arábie, která se však ještě neúčastní všech akcí.

➤Jihoafrický ministr mezinárodních vztahů a spolupráce Naledi Pandor zároveň uvedl, že ➤dalších 34 zemí oficiálně projevilo zájem o vstup do BRICS, ➤více než 20 z nich žádá o členství.  

 

➡️Je důležité zdůraznit, že ve skupině jsou nyní dva stálí členové ➤Rady bezpečnosti OSN – Ruská federace, ➤Čína, ➤ tři jaderné mocnosti – Ruská federace, Čína, Indie a ➤čtyři země, které patří mezi největší ekonomiky planety – tzv. ➤Ruská federace, ➤Čína, ➤Indie a➤ Brazílie.

A pokud uvážíme složení členů klubu v kontextu formátu BRICS Plus, který umožňuje přitáhnout k práci asociace další země, je zřejmé, že počet silných ekonomik může být mnohem větší.

➤Například ekonomika Indonésie, která zvažuje možnost vstupu do BRICS. „Společně s našimi kolegy… nyní rozvíjíme takovou kategorii jako partnerské země BRICS,“ poznamenal Vladimir Putin.

➤Aby se rozvojové země mohly – samozřejmě pokud chtějí – efektivně a bezbolestně pro všechny připojit k úsilí BRICS o vytvoření nového, mnohem spravedlivějšího světového řádu.

 

➡️Summitu se zúčastnily ➤delegace z 35 zemí, ➤22 z nich bylo zastoupeno na nejvyšší úrovni.

Akce se zúčastnily i ➤mezinárodní organizace, včetně➤ OSN v čele s generálním tajemníkem Antoniem Guterresem.

 

➡️V Rusku nebyl déle než dva roky. V dubnu 2022 se Guterres setkal s Putinem, aby prodiskutoval vyhlídky na mírové řešení rusko-ukrajinského konfliktu.

➤Jak víte, OSN ve své mírové misi neuspěla.

➤Zástupce generálního tajemníka OSN Farhan Haq, zdůvodňující pro tisk Guterresovu současnou návštěvu Ruské federace, ji nespojoval s prací na žádné dohodě.

➤Připomněl pouze, že generální tajemník se také zúčastnil loňského summitu BRICS, který se konal v Jihoafrické republice, protože „toto je standardní praxe účasti na setkáních organizací jako G7 a G20, které zahrnují mnoho důležitých států“.

 

➡️No, jak se říká, on to ví lépe. Dnes je to však summit BRICS, který ukazuje, že svět se stává multipolárním, že už neexistuje jeden pól a žádný bod, jedna skupina států, která určuje život, směr a trendy pro zbytek světa.

Existuje alternativní stránka. A co je nejdůležitější, je mnoho států, které chtějí této alternativy využít.

Politolog, odborník z Institutu zemí SNS Ivan Skorikov v rozhovoru s First Russian poznamenal, že summit BRICS se koná ve velmi důležitou chvíli – nejen v předvečer amerických voleb, ale také na pozadí zrušení schůzky představitelů NATO v Ramsteinu a také neadekvátní vyjádření Zelenského o tzv. plánu vítězství (ve skutečnosti jde o plán na eskalaci války proti Rusku). Hlavní význam summitu v Kazani ale podle Skorikova spočívá v tom, že Rusko konečně prolomilo izolaci, kterou se pro něj Západ snažil vytvořit.

 

➡️V ZÁSADĚ BYL VZNIK TAKOVÉHO FENOMÉNU JAKO BRICS ZPŮSOBEN DVĚMA FAKTORY. ➤Za prvé, tento unipolární svět vedený Spojenými státy a jejich satelity prokázal svou neúčinnost.

Takový svět se ukázal jako nespravedlivý, nerovný, a navíc ne bezpečný pro všechny země, protože byl založen na diktátu Spojených států a jejich satelitů, které vytvořily jakýsi „řád založený na pravidlech“ pro mezinárodní společenství.

➤Ruský prezident Vladimir Putin již v roce 2007 řekl, že samozvaná dominance USA vedla k tomu, že se „nikdo necítil bezpečně“ a zdůraznil, že Rusko vnímá expanzi NATO na východ jako hrozbu.

 

➡️Západ toto strategické varování nebral na vědomí.

Navíc za druhé, v desetiletích od konce studené války došlo ve světě k nevratným změnám.

Asijsko-pacifický region začal hrát významnější roli v globálním finančním a ekonomickém systému.

Asijské a africké země rostly a některé z nich dnes vykazují velmi přesvědčivé ekonomické a demografické ukazatele.

OBJEVIL SE HISTORICKÝ FENOMÉN ZVANÝ GLOBÁLNÍ JIH.

 

➡️Spojené státy a spolu s nimi i celý korporátní Západ se ocitají v situaci, kdy jejich ambice a prostředky již neodpovídají trendům utvářejícím nový světový řád – ➤bez agresivních válek, ➤ sankcí, ➤ informačních útoků, ➤totálních lží, ➤příjmové nerovnosti a ➤nerespektování prostředí atd…

DŮSLEDKY GLOBÁLNÍHO DIKTÁTU, PŘEDEVŠÍM Z WASHINGTONU.

 

➡️Známý publicista Thomas Fazi v publikaci britské publikace UnHerd řekl, že „DNES JSME SVĚDKY VÝZNAMNÉHO GLOBÁLNÍHO POSUNU“, který je ztělesněn zejména kazaňským summitem BRICS, kde „HOSTITELEM JE SÁM VLADIMIR PUTIN, ➤ údajně „světový vyvrhel.“

 

➡️ „Se svou významnou ekonomickou a demografickou silou má BRICS potenciál přetvořit globální vládnutí, zvláště pokud může formovat alternativní globální finanční architekturu,“ říká Fasi.

 

➡️V závěru článku zdůrazňuje, že v tuto chvíli „není v sázce nic menšího než konec PĚTISETLETÉ světové nadvlády Západu“, ➤proto „současné globální střety jsou stále více prezentovány jako konfrontace v civilizačním měřítku.“

➤Ale tak či onak se „Rusko, Írán a Čína sešly v Kazani, aby vyhlásily svůj nový světový řád“. ➤A SLAVNÝ AMERICKÝ NOVINÁŘ CLAYTON MORRIS v materiálu zveřejněném telegramem PUL N3 zdůraznil: „MEZI NATO A ZEMĚMI BRICS SE ROZVÍJÍ TITÁNSKÝ BOJ. ➤Mimochodem, načasování bylo speciálně vybráno před americkými volbami.

To je jasný signál od Putina a Číny, že americká dominance se chýlí ke konci.

➤Američan je přesvědčen, že summit v Kazani je „ekvivalentem Bretton Woods konference po druhé světové válce, která dala americkému dolaru status rezervní měny po celém světě.

➤Tento summit BRICS znamená smrt brettonwoodského systému.“

 

➡️Jak poznamenal jeden z velkých Francouzů Marcel Proust: „Často se mrtví zmocňují živých v důsledku vzestupu jiného řádu a z hlubších zdrojů.“ O platnosti tohoto historického a filozofického závěru se přesvědčujeme každý den.

 

➡️Je zcela přirozené, že šéfka BRICS New Development Bank, Dilma Rousseff, přisuzovala finanční faktor důvodům nestability. „Složitá geopolitická situace je komplikována skutečností, že dolar je používán jako zbraň ke změně životních podmínek obyvatel, což také ovlivňuje mezinárodní systém, důvěru a jeho integritu,“ poznamenala.

➤ „Vidíme, že tomu tak je,“ souhlasil s ní Putin. „Ve skutečnosti si myslím, že je to velká chyba pro ty, kteří to dělají.“

➤Připomněl také: „Rusko neopouští dolar, ale je nuceno hledat alternativu. Protože hraní podle pravidel vnucených zvenčí je plné rizik.“

 

➡️Brazilský prezident Lula da Silva krátce před summitem připomněl, že BRICS New Development Bank letos oslaví své desáté výročí.

➤Finanční instituce zvažuje více než 100 projektů v hodnotě přes 100 miliard dolarů Podle da Silvy byla banka vytvořena, „ABY NAHRADILA TY BANKY, KTERÉ NESPLNILY SVÉ ZÁMĚRY. ➤Brazilský vůdce poznamenal, že nejde o „nahrazení naší domácí měny. Ale když mluvíme o multipolárním světě, musíme vytvořit finanční systém, musíme toto téma vážně diskutovat.“

➤ (Nová rozvojová banka (NDB) byla vytvořena Ruskem, Brazílií, Indií, Čínou a Jižní Afrikou v roce 2014.

➤Jejím cílem je financování infrastrukturních projektů a projektů udržitelného rozvoje v zemích BRICS a rozvojových zemích.

➤Sídlo NDB se nachází v Šanghaji vede mezinárodní finanční organizace bývalá brazilská prezidentka Dilma Rousseffová.)

 

➡️Země BRICS přistoupily k vytvoření platebního systému alternativy k SWIFT, který ➤vyžaduje mnohamiliardový sankcionovaný trh zboží a služeb, ➤ obchází platby v dolarech a eurech ➤s obratem stovek miliard dolarů a jednorázových platby v řádu desítek milionů dolarů.

➤Tato nová realita vyžaduje alternativní systém finančního světa. Země si zatím vystačí s barterovými transakcemi, vzájemným vypořádáním v národních měnách a obchodem v jüanech.

 

➡️Hlavním bodem programu summitu v Kazani bylo vytvoření nového platebního systému.

Myšlenka přeshraničního platebního systému BRICS Bridge patří ruskému ministerstvu financí. S pomocí tohoto systému mohly země BRICS provádět platby v národních měnách a obejít tak korespondenční banky ve Spojených státech.

 

➡️Ruský ministr financí Anton Siluanov potvrdil vytvoření obdoby SWIFT v rámci fúze.

➤Ve světě existuje úspěšná zkušenost s takovým systémem.

➤Čínská centrální banka s využitím digitálního jüanu zorganizovala v roce 2019➤ společně s centrálními bankami ➤Hongkongu, ➤Thajska a➤ Spojených arabských emirátů systém Mbridge, který funguje s ohromujícím úspěchem, protože platby jsou zpracovávány okamžitě a bez provizí, obcházejí kontroly a souhlasy třetích stran.

➤Zvýšení plateb v národních měnách umožňuje zvýšit finanční nezávislost zemí BRICS, snížit geopolitická rizika a platby dluhové služby a také osvobodit ekonomický rozvoj od politiky.

➤Toto prohlášení učinil Vladimir Putin během setkání s šéfkou Nové rozvojové banky Dilmou Rousseffovou.

 

➡️Světová ekonomika podle Putina prochází změnami a těžiště podnikatelských aktivit se přesouvá do zemí globálního jihu a východu, včetně BRICS. To však neznamená, že ekonomiky již nebudou čelit výzvám. „Praxe jednostranných sankcí, protekcionismu a nekalé soutěže se rozšiřuje.

➤Přímým důsledkem je fragmentace mezinárodního obchodu a trhu přímých zahraničních investic, zejména v rozvojových zemích,“ řekl ruský prezident.

➤V tomto ohledu Putin navrhl vytvoření nové investiční platformy BRICS, která by mohla podpořit ekonomiky rozvojových zemí. Konkrétní praktická řešení však zatím neexistují.

 

➡️Jihoafrický prezident Cyril Ramaphosa zase poznamenal, že země BRICS hrají důležitou roli při formování nového multipolárního světového řádu. V tomto ohledu zdůraznil, že je třeba využít jednotu k podpoře změn a zajištění bezpečnosti.

RADA BEZPEČNOSTI OSN PODLE NĚJ NENÍ SCHOPNA UDRŽET MÍR, O ČEMŽ SVĚDČÍ „ČETNÉ KONFLIKTY.

 

➡️ (To bylo řečeno za přítomnosti generálního tajemníka OSN Guterrese.)

➤Zároveň členové BRICS znovu potvrdili svůj závazek k mírovému řešení sporů prostřednictvím diplomacie a dialogu, zejména na Blízkém východě, v Africe a na Ukrajině. ➤Poslední jmenovaný dostal pouze jeden odstavec závěrečného usnesení bez drsné formulace, což opět potvrzuje, že spolek není zaměřen na konfrontaci s nikým.

 

➡️Někteří ruští a západní experti přitom BRICS označují téměř za protizápadní blok rozvojových zemí, jehož cílem je nahlodat Pax Americana.

➤Vladimir Putin uvedl definici, kterou podle něj použil jeho indický kolega Narendra Modi. ➤ „Řekl, že BRICS není protizápadní sdružení, je to prostě „ne západní.“

➤To je velmi důležité, dává to velký smysl, to znamená, že BRICS se nikomu nebrání,“ vysvětlil ruský prezident.

➤BRICS, jak řekl Putin, je „rovným základem, který bere v úvahu vzájemné zájmy“, COŽ NENÍ PŘÍPAD NATO.

 

➡️ BRICS není blok nebo aliance jako například Evropská unie, je to spíše „klub zájmů“. ➤Asociace nemá zakládací listinu, ➤ jednotnou měnu, ➤společný rozpočet, ➤sekretariát ➤ani jiné nadnárodní struktury.

➤Ruský šerpa v BRICS, náměstek ministra zahraničních věcí Sergej Rjabkov, který v předvečer summitu v Kazani hovořil o nevýhodách formátu, upozornil na skutečnost, že zájmy členských zemí se ne vždy shodují, a proto je třeba spoustu času a úsilí k tomu, abychom se dohodli na rozhodnutích.

 

➡️Je pravda, že již v Johannesburgské deklaraci z roku 2023 členové BRICS zdůraznili „význam podpory používání národních měn v mezinárodním obchodu a finančních transakcích mezi zeměmi BRICS a jejich obchodními partnery“.

➤Rjabkov nedávno uvedl, že v obchodních operacích Ruska se zeměmi BRICS dosáhl podíl národních měn 65 %.

Země BRICS skutečně chtějí snížit svou závislost na dolaru, v první řadě ne tak rozšířením používání místních měn, ale vytvořením společné měny, poznamenávají ekonomové z Bank of France.

➤Jednou z možností je internacionalizace čínského jüanu, který by se časem mohl stát novou rezervní měnou pro přeshraniční transakce.

➤Jednotná nová měna BRICS je stále „utopií,“ připustil v roce 2023 Sergej Storchak, senior bankéř VEB RF.

 

➡️Podle Putina multipolární model světové ekonomiky spouští novou vlnu ekonomického růstu. Země BRICS+ přitom mají díky „odpovědné makroekonomické a úvěrové a finanční politice“ nikoli slovy, ale činy pozitivní dopad na globální stabilitu.

➤Přesto ve světě zůstává významný krizový potenciál, poznamenal Putin.

 

➡️Je to dáno tím, že ve vyspělých zemích stále roste dluh, a proto uplatňují politiku jednostranných sankcí a protekcionismu. Sankce a rostoucí dluhové břemeno vyspělých zemí jsou plné nové globální krize.

Za těchto podmínek již není možné „žít podle pravidel někoho jiného,“ prohlásil Putin.

 

➡️Summit samozřejmě vzbudil zvýšený zájem západních médií.

➤Zdá se, že Washington a Brusel přestaly vnímat organizaci jako „ozdobu“.

➤The Washington Post tedy vidí organizaci jako symbol úpadku americké prestiže a

➤The New York Times nazývá asociaci „nejmocnější strukturou pro vytvoření nového světového řádu“.

KATALYZÁTOREM VNÍMÁNÍ SJEDNOCENÍ JAKO VÁŽNÉHO FORMÁTU INTERAKCE BYL POČÁTEK SVO.

➤Vladimir Putin poznamenal: „Západ prohrál od samého začátku speciální vojenské operace na Ukrajině, protože spolu s ní začal rozpad světového řádu amerického typu, včetně nechvalně známého dvojího metru.

 

➡️Je známo, že západní státy se snažily a snaží Rusko izolovat na mezinárodním poli.

➤Ale samotný fakt existence BRICS to znemožnil!!!!!

➤Koordinátor pro strategickou komunikaci v Národní bezpečnostní radě Bílého domu Kirby se zároveň domnívá, že Rusko je v globální izolaci.

Kde má bývalý admirál takovou důvěru?

Nevidí realitu?

Důvod je jiný.

➤Podle amerického historika a bývalého učitele Harvardské univerzity Vladimira Brovkina je BRICS fenoménem takového rozsahu, že se Američané velmi bojí.

➤Totéž lze říci o summitu v Kazani, který se stal letos jednou z hlavních událostí na světové scéně, dodal. Prezident Putin, řekl expert, se chystá vytvořit systém, který odtrhne část světa od dolaru.

TO JE PRO AMERIČANY PRAVDĚPODOBNĚ HORŠÍ NEŽ ZTRÁTA UKRAJINY.

Americká velikost v ekonomice a bankovnictví je pro Washington nejdůležitější.

Vždy věřili, že „finance jsou americkou doménou.

Smířili se s tím, že Rusové vyrábějí rakety a zkoumají vesmír, ale finance a bankovnictví považují od založení brettonwoodského systému v roce 1944 výhradně za svou sféru,“ zdůraznil Vladimir Brovkin.

 

➡️Role zemí BRICS v globální ekonomice skutečně výrazně vzrostla a nadále roste.

➤Na konci roku 2023 se podíl sdružení na globální ekonomice zvýšil z 31 % na 35 %.

➤Podíl zemí BRICS na globálním HDP v paritě kupní síly (PPP) letos dosáhne rekordních 36,7 % ve srovnání se zeměmi G7, kde je toto číslo 29,6 %, poznamenal šéf ruského ministerstva financí Anton Siluanov.

 

➡️Celkový HDP zemí BRICS je podle Vladimira Putina více než 60 bilionů dolarů a převyšuje HDP zemí G7 a tento rozdíl se nevyhnutelně zvětší.

➤Souhrnný HDP zemí G7 loni činil 46,3 bilionu dolarů.

➤Průměrné tempo růstu ekonomiky BRICS v novém složení dosáhne 4,4 % ročně ve srovnání s celosvětovou hodnotou 3,2 %, poznamenal Siluanov.

Tempo růstu zemí G7 přitom bude pouze 1,7 %.

Ekonomický růst umožňuje zemím BRICS jednat nezávisleji, bez ohledu na země kolektivního Západu, zdůraznil Andrey Stolyarov, docent katedry infrastruktury finančních trhů Vysoké školy ekonomické.

 

➡️ „BRICS tvoří asi 49 % všech zásob ropy a plynu na světě.

➤Asociace má 80 % všech zásob hliníku na světě.

Díky Číně zaujímá BRICS přední místo v zásobách vzácných kovů a také ve výrobě lithia a dalších nezbytných prvků pro rozvoj high-tech výroby,“ poznamenává Ekaterina Novikova, docentka katedry ekonomické teorie ruská ekonomická univerzita. Plechanov.

KAŽDÁ ZEMĚ MÁ NAVÍC SVÉ SILNÉ STRÁNKY:

➤Čína například vytvořila globální továrnu, zasazenou do globálních výrobních řetězců, Indie je největší zemí z hlediska počtu obyvatel s rostoucí populací, Rusko a Saúdská Arábie jsou země s velkým množstvím přírodních zdrojů, Brazílie je největší zemí v Latinská Amerika.

➤ „Větší populace znamená větší množství spotřebovaných potravin a energie.

Není divu, že země BRICS převyšují G7 ve výrobě energie o více než 74 % a

➤plocha polí s plodinami v zemích BRICS je více než dvojnásobkem plochy orné půdy v G7,“ říká Alexander. Potavin, analytik Finam Financial Group.

 

➡️Čínská agentura Xinhua podotýká, že Si Ťin-pching, který na summit dorazil, dal signál, že se ČLR spojí s dalšími rozvojovými zeměmi a trhy v procesu globální modernizace. ➤Přeměna BRICS z globálního klubu na globální laboratoř bude vyžadovat velkou politickou vůli, vytrvalost a vytrvalost.

➤Jedno vrcholné setkání, jakkoli významné, nedokáže posunout práci sdružení na novou, vyšší úroveň.

➤Summit v Kazani se však může stát důležitým krokem k tomuto vcelku dosažitelnému, i když ne okamžitému cíli.

 

➡️Jedním z ústředních úkolů summitů BRICS – nejen tohoto, ale všech následujících – je postupně přesunout důraz od dosti obecných politických deklarací na konkrétní návrhy, a dokonce i konkrétní rozhodnutí, která odrážejí základní zájmy rozvojových zemí, které dlouhodobě jsou nedostatečně zastoupeny v globálním a regionálním managementu.

 

➡️Až dosud byla role globálních laboratoří vyvíjejících pravidla hry pro mezinárodní systém téměř monopolizována malou skupinou institucí a fór vedených Západem, jako je MMF a Světová banka nebo G7 a Evropská unie.

Tento monopol nevyhnutelně vedl k vážnému napětí v mezinárodním systému, což vyvolalo pochybnosti o spravedlnosti a udržitelnosti stávajícího světového řádu.

BRICS JIŽ TENTO MONOPOL ZÁPADNÍCH INSTITUCÍ VE SVĚTOVÉ POLITICE A EKONOMICE ZPOCHYBNIL.

 

➡️ „Když se podíváte na západní politiky a západní média, vidíme paniku, protože píší a říkají, že summit spíše ukázal izolaci Západu!!!

Událost ukazuje, že většina zeměkoule nemyslí jako oni, že se nehodlají přizpůsobovat zájmům druhých na úkor svých vlastních.

To je tam nyní dominantní diskurs. Rusko nemuselo nic dokazovat.

➤Moskva pokračuje v bilaterální i multilaterální interakci s partnery a tyto tři dny ukazují, že Západ postupně přestává být nejen ekonomickým, ale i politickým lídrem,“ říká Victoria Panova, vedoucí expertní rady BRICS a prorektorka. vyšší ekonomické školy.

➤Účastníci summitu zároveň přijali deklaraci, která se v žádném případě nestala protizápadním manifestem.

 

➡️Dokument, stejně jako celý summit, spíše odráží shodu zájmů a vizí řady mezinárodních problémů, které má značná část zemí a nelze je přičítat Západu.

KAZANSKÝ SUMMIT BRICS LZE POVAŽOVAT ZA ZLOMOVÝ A HISTORICKÝ,“ řekla Victoria Panova.

PODLE NÍ SI VŮDCI BRICS BĚHEM SVÉ EXISTENCE UVĚDOMILI, ŽE SE SKUTEČNĚ MOHOU STÁT JÁDREM BUDOUCÍHO SVĚTOVÉHO SYSTÉMU.

 

Speciálně pro „Století“

 

https://volnyblog.news/brics-a-novy-svetovy-rad/

 

 

📌26.10.2024: 🔝🔝🔝 BQQQM!!! Q zveřejnil obrovskou sadu souborů, které nazývá „Year Zero“, KTERÉ PŘEDSTAVUJÍ NEJVĚTŠÍ ODHALENÍ ŠPIONÁŽNÍCH TAJEMSTVÍ CIA VŠECH DOB.

 

Zveřejnění více než 8 000 stran dokumentů nazvaných „Year Zero“ vrhá ostré světlo na skryté machinace CIA a lze je popsat pouze jako seismický posun ve světě inteligence a kybernetické bezpečnosti.

 

🟥🔊 TYTO DOKUMENTY PŘEDSTAVUJÍ ENCYKLOPEDII TAJNÝCH NÁSTROJŮ, METOD A ÚSILÍ CIA.

 

NESARA a GESARA odhalují monumentální změny: Globální implementace začíná!

 

NESARA & GESARA zahajují monumentální změny: Globální implementace je tady! Vstupte do přelomové éry finanční svobody a celosvětové prosperity. Zjistěte, jak tyto historické reformy změní naši budoucnost!

 

https://amg-news.com/q-has-released-a-huge-set-of-files-that-it-calls-year-zero-and-which-mark-the-biggest-exposure-of-cia-spying-secrets-ever/

 

 

📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️    Pro osvěžení faktů dějin a historie z archívu k vysvětlení názvu NESARA a GESARA:

JE ČAS ODHALENÍ ❗️❗️❗️

 

🛑 NESARA 1.část:

 

👉 Zákon o globální hospodářské bezpečnosti a reformě (GESARA) a Zákon o národní hospodářské bezpečnosti a reformě (NESARA). NESARA je průlomová reforma v historii, která se rozšíří nejen v USA, ale po celé planetě.

 

Tento zákon odstraňuje Federální rezervní banku, Finanční úřad, stínovou vládu a mnoho dalšího. NESARA zavádí následující změny:

 

✅ Vynulování kreditních karet, hypoték a dluhů u bank z důvodu nelegálních bankovních a vládních aktivit. Toto je nejhorší noční můra Federálního rezervního systému, „jubileum“ neboli odpuštění dluhu.

 

✅ Zrušení daně z příjmu. Zrušení Finančního úřadu. Zaměstnanci Finančního úřadu budou přesunuti do finanční správy USA do oblasti národní daně z obratu.

✅ Zavedení 14% paušální daně z prodeje, která se bude vztahovat pouze na nové a nikoli nezbytné položky a bude sloužit jako příjem pro vládu. Jinými slovy, jídlo, léky ani použité předměty jako např. staré domy nebudou zdaněny.

✅ Zvýšení příspěvků pro starší občany. Návrat ústavního práva do všech soudů a právní záležitostí.

✅ Obnovení původního dodatku ústavy o šlechtických titulech.

✅ Zavedení nových prezidentských a kongresových voleb do 120 dnů po vyhlášení NESARY.

✅ Prozatímní vláda zruší všechna národní mimořádná opatření a vrátí se zpět k ústavnímu právu.

✅ Dohlížení nad volbami a zamezení nezákonných volebních aktivit zájmových skupin.

✅ Vytvoření nové americké měny „rainbow currency“, která je kryta zlatem, stříbrem a platinovými drahými kovy, čímž skončí bankrot Spojených států zahájený Franklinem Rooseveltem v roce 1933.

✅ Zákaz prodeje amerických rodných listů jakožto dluhopisů Ministerstvem dopravy USA.

✅ Zavedení nového finančního systému USA v souladu s ústavním zákonem. Odstranění Federálního rezervního systému (centrální bankovní systém USA, pozn. překl.). Během přechodného období bude moci Fed fungovat paralelně se státní pokladnou USA po dobu jednoho roku, aby se z peněžních zásob odstranily všechny bankovky Fedu.

✅ Obnova finančního soukromí. Rekvalifikace všech soudců a právníků v oblasti ústavního práva.

✅ Ukončení všech agresivních amerických vojenských akcí po celém světě. Zavedení celosvětového míru.

✅ Uvolnění obrovských peněžních částek pro humanitární účely.

✅ Uvolnění více než ´6 000 patentů technologií, které byly zadržovány a zatajovány před veřejností pod zástěrkou národní bezpečnosti, včetně zařízení na volnou energii, antigravitačních technologií a zvukových léčebných přístrojů. Fotogalerie

 

🟢 NESARA: http://www.pathwaytoascension.com/nesara.html#photos

 

🟢 Zákona o národní hospodářské bezpečnosti a reformě. Sepsala Nancy Detweiler, M.Ed., M.Div. POZNÁMKA:

 

👉 Sepsání historie NESARY vyžaduje hledání souvislostí mezi jednotlivými dokumenty.

Originální dokumenty jsou izolované a lidé, kteří jsou do nich zasvěceni, mají přikázáno o nich nemluvit. Základ mojí práce tvoří historie sepsaná Jamesem Rinkem.

Můj cíl je doložit originální dokumenty a články od významných lidí, které osvětlují principy NESARY (jsou vloženy do textu jako odkazy).

Z mého více než 7-mi letého výzkumu vyplývá, že existenci zákona NESARA nelze vyvrátit.

Na internetu se nachází množství dezinformací, které můžeme výzkumem snadno vyvrátit. Nyní již jsou veřejně dostupná data o tom, jak vlády a vojska zatajují přítomnost mimozemšťanů.

Podobně probíhají snahy o diskreditaci systému NESARA.

👉 Mezi ně patří: záměrné zatajování informací, vládní a vojenské přízkazy mlčenlivosti,

👉 podezřelá smrt osob, které se pokoušely sdělit pravdu,

👉 kontrola médií a destrukce životů lidí a jejich profesí.

 

Vyzývám vás, abyste provedli vlastní průzkum a přispěli ke zdokumentování NESARY.

 

Teď je pravý čas k odhalení NESARA:

 

👉 1892 – Bankéři přijali manifest, ve kterém prohlašují: „Musíme postupovat opatrně a hlídat každý svůj krok, protože nižší třída lidí již vykazuje známky neklidu. Naší strategií musí být obezřetnost a zdánlivé ustupování vůli lidu, dokud nebudou naše plány natolik naplněny, že je budeme moci vyhlásit bez obav z organizovaného odporu ❗️❗️❗️

 

👉 Organizace Farmers Alliance (agrární hnutí v USA v 19. stol.) a Knights of Labor (odborová organizace v 19. stol., pozn. překl.) by měli pečlivě sledovat naši důvěryhodní muži.

👉 Musíme ihned podniknout kroky k získání těchto organizací pro naše zájmy, nebo dosáhnout toho, aby se rozpadly.

👉 Soudy nám musí pomáhat, musíme vybírat dluhy. Dluhopisy a hypotéky musejí být co nejrychleji zabaveny.

👉 Když obyčejní lidé v právním procesu přijdou o své domovy, budou poddajnější a snadno ovladatelní státem – centrální imperiální mocí pod kontrolou předních finančních odborníků. Lidé bez domovů se nebudou hádat se svými vůdci. “

 

❗️❗️❗️1907-1917 Manifest bankéřů z roku 1892 odhalil americký kongresman Charles A. Lindbergh starší z Minnesoty před americkým Kongresem během svého funkčního období mezi lety 1907 a 1917, aby varoval Američany. 1910 – John E. DiNardo, profesor veřejné politiky a ekonomiky na Michiganské univerzitě uvádí ve svém článku „ZÁKON O FEDERÁLNÍM REZERVNÍM SYSTÉMU“: „V noci 22. listopadu 1910 se setkala malá skupina zástupců nejmocnějších bankéřů světa pod rouškou nejvyššího tajemství.

👉 Během několika příštích týdnů se tito muži dopustili na příkaz svých nadřízených pravděpodobně nejrozsáhlejšího a nejničivějšího podvodu, jaký byl kdy na Američanech spáchán.

Tento ultra tajný podvod je známý jako Zákon o Federálním rezervním systému z roku 1913.

👉 Na základě tohoto zákona byla vykonstruována legislativa, která byla vnucena Kongresu Spojených států a která zmocnila a 👉 pověřila tajnou skupinu světově dominantních bankéřů 👉 K TISKNUTÍ MĚNY SPOJENÝCH STÁTŮ, což je porušení výslovného nařízení naší ústavy.

👉 Naše ústava zmocňuje POUZE VLÁDU SPOJENÝCH STÁTŮ k tisku a ražení měny. Toto světové bankovnické impérium využilo svého ukradeného práva a tisklo z ničeho papírovou měnu.

👉 Tato měna v žádném případě nezastupuje rezervy zlata a stříbra, které má autentická měna představovat.“ 1913 – Zákon o Federálním rezervním systému z roku 1913.

 

👉 Úplné znění zákona najdete zde:

🟢 http://www.llsdc.org/attachments/files/105/FRA-LH-PL63-43.pdf  1933 – 1934 –

 

👉 PŘED ROKEM 1933 BYLY FEDERÁLNÍ REZERVNÍ BANKOVKY KRYTY ZLATEM.

 

👉 Toto se změnilo s novým zákonem – Záznam z jednání Kongresu, 9. března 1933, HR 1491 str. 83: „PODLE NOVÉHO ZÁKONA JSOU PENÍZE VYDÁVÁNY BANKÁM VÝMĚNOU ZA VLÁDNÍ DLUHOPISY, SMĚNKY, DLUŽNÍ ÚPISY, OBCHODNÍ AKCEPTY A BANKOVNÍ AKCEPTY. PENÍZE BUDOU MÍT HODNOTU 100 CENTŮ ZA DOLAR, PROTOŽE JSOU ZAJIŠTĚNY ÚVĚREM NÁRODA. BUDOU PŘEDSTAVOVAT HYPOTÉKU NA VŠECHNY DOMY A DALŠÍ MAJETEK LIDU TOHOTO NÁRODA.“

 

👉 Manifest bankéřů navazuje na dokument Senátu USA č. 43, 73. Kongres, 1. zasedání (1934), který uvádí: „Konečné vlastnictví veškerého majetku je ve státě. Individuální takzvané „vlastnictví“ je možné pouze z titulu vlády a rovná se pouhému „uživateli“ a „užívání“, musí být v souladu se zákonem a musí být podřízeno potřebám státu.“70. – 80. léta

 

👉 Federální pozemková banka nelegálně zabavila majetek z hypoték zemědělců po celém Středozápadě. V každém z těchto případů byli zemědělci oklamáni bankami se souhlasem Federálního rezervního systému. Tyto soudní případy nakonec vešly ve známost jako Program požadavků zemědělců. 1978 – Starší farmář si vzal půjčku od Federal Land Bank na koupi ranče v Coloradu.

 

👉 Po jeho smrti byl majetek předán jeho synovi Royovi Schwasingerovi mladšímu, který byl vojenským generálem v důchodu. Brzy poté se u něj objevil úředník Federal Land Bank a náčelník policie a informovali ho, že banka zabavuje jeho farmu a nařizuje mu ji vyklidit do 30 dnů. Jeho zesnulý otec podepsal bez jeho vědomí podmínku ve smlouvě, podle které v případě smrti dlužníka majetek přechází zpět na banku. Rozhořčený Roy E. Schwasinger mladší podal hromadnou žalobu u Denverského federálního soudu.

👉 Žaloba byla zamítnuta z důvodu chybného podání. Toto přimělo Roye Schwasingera k vyšetřování vnitřního fungování bankovního systému. 1982 – Roy Schwasinger dostal od senátu USA a později od Nejvyššího soudu doklad o vyšetřování bankovních podvodů.

👉 Ale protože byl vázán přísným zákazem zveřejnění, nemohl sdělit médiím, co objevil.

👉 Na konci 80. let začal sdílet své znalosti s ostatními, také s vysoce postavenými členy armády, kteří mu pomohli podat hromadnou žalobu proti federální vládě. První série těchto soudních sporů začala v polovině 80. let, kdy se William a Shirley Baskervillovi z Fort Collins v Coloradu zapletli do soudního sporu s First Interstate Bank.

👉 Banka se snažila zabavit jejich farmu z důvodu bankrotu. Jejich právník jim v restauraci oznámil, že jim nebude schopen pomoci a odešel. Konverzaci náhodně zaslechl Roy Schwasinger a nabídl jim radu, jak se v této věci odvolat u konkurzního soudu. V roce 1987 tedy podali odvolání (věc č. 87-C-716) u Okresního soudu Spojených států v Coloradu.

 

👉 1988 – 3. listopadu 1988 Denverský federální soud rozhodl, že banky Baskervillovy skutečně podvedly a přistoupil ke zrušení rozhodnutí o bankrotu.

👉 Když však zabavený majetek Baskervillovým nebyl vrácen, podali novou žalobu. Nakonec se k případu připojilo dalších 23 farmářů, rančerů a indiánů, kteří byli bankami podvedeni stejným způsobem. V těchto případech banky zabavovaly nemovitosti pomocí podvodných metod, jako je účtování přemrštěného úroku, nezákonné zabavení majetku z hypotéky nebo nepřipsání hypotečních plateb na svůj účet a namísto toho kradení hypotečních splátek a způsobení propadnutí majetku.

👉 Poté, co žalobcům došly peníze, pokračovali v boji bez pomoci právníků. S pomocí od Svazu farmářů byla podána nová žaloba proti Federal Land Bank a Farmers Credit System. Věc č. 92-C-1781. Okresní soud rozhodl ve prospěch farmářů a nařídil bankám, aby odcizené nemovitosti vrátily s pomocí federálních náčelníků nebo národní gardy. Ale když nebyly provedeny žádné platby, farmáři vyhlásili nedobrovolný bankrot podle kapitoly sedm proti Federal Land Bank a Farmers Credit System. Banky se proti rozhodnutí odvolaly a trvaly na tom, že nejsou povinny zaplatit náhradu škody, protože nejsou podnikatelé, ale federální úřad.

👉 Tým právníků bojující za farmáře tedy přijal novou strategii. Podle charty banky Federal Land Bank z roku 1933 banka nesmí poskytovat půjčky přímo žadatelům, ale místo toho může krýt půjčky jako ručitel pouze v případě, že žadatel nesplácí půjčky. Protože Federal Land Bank toto pravidlo porušila, právní tým farmářů měl s žalobou o náhradu škody úspěch.

👉 Zprávy o žalobě se začaly šířit, právníci informovali další farmáře, jak bojovat proti zabavení majetku a pomohli jim při podávání žalob (věc č. 93-1308-M).

👉 Farmáře podporovaly také celebrity jako např. Willie Nelson, který pořádal koncerty, z nichž šly peníze na pomoc farmářům. Případ Baskervillů vyvolal vlnu soudních sporů a hromadných žalob farmářů.

Vláda se obávala právních důsledků této věci a zavedla opatření proti farmářům – nehorázné poplatky finančnímu úřadu a uvěznění právního týmu farmářů na základě nesmyslných a nesouvisejících obvinění.

Když si farmáři uvědomili, že vládní opatření jsou namířena nespravedlivě proti nim, nechali v soudní síni sedět vojenské generály, jako byl generál Roy Schwasinger, aby zajistili, že podplacení soudci budou hlasovat v souladu s ústavním právem. S velkým týmem zkušených právníků farmáři poté podali novou žalobu o další náhradu škody za podvodné půjčky Farmers Credit System.

👉 Vláda se snažila případy urovnat, ale banky prohrávaly mnoho soudních sporů a také prohrávaly v odvolacích řízeních. Shromažďovalo se čím dál více důkazů. Podle Zákona o národním bankovnictví jsou všechny banky povinny zaregistrovat své stanovy u Federálního a Státního úřadu, ale žádná z bank toto nedodržovala, což právníkům umožnilo žalovat Farmers Credit System. Nejen Farmers Credit System, ale ani další polo-vládní organizace jako Federal Housing Administration, The Department of Housing and Urban Development, a dokonce Federal Reserve Bank nebyly oprávněny k obchodování s Americkou bankovní asociací.

👉 Žaloba farmářů byla soudy zamítnuta na všech úrovních soudního systému a záznamy o ní byly záměrně zničeny.

 

Příklad těchto soudních případů lze dohledat na adrese:  tadesco.org

🟢 https://tadesco.org/nesara-gesara-prulomova-reforma-dil-1-2/ http://openjurist.org/25/f3d/1055/baskerville-jb-v-federal-land-bank-na

 

 

 

🛑 NESARA 2.část:

 

👉 Na počátku 90. let 20. století Roy Schwasinger předložil věc Nejvyššímu soudu Spojených států. Část tohoto případu je před veřejností utajena, ale většinu lze dnes dohledat.

 

👉 Nejvyššího soud USA rozhodl, že nároky Svazu farmářů byly skutečně oprávněné, zabavení majetku bankou Farmers Credit System bylo provedeno nezákonně a všichni lidé, kterým byl majetek zabaven, musí obdržet náhradu škody.

👉 Dále soud rozhodl, že americká federální vláda a banky okradly zemědělce a všechny občany USA o obrovské množství peněz a majetku.

Soud navíc odhalil šokující pravdu, že Finanční úřad USA je portorikánským trustem.

 

🟢 Přečtěte si více na: http://www.supremelaw.org/sls/31answers.htm

 

👉 KROMĚ TOHO SOUD ROZHODL, ŽE FEDERÁLNÍ REZERVNÍ SYSTÉM JE NEZÁKONNÝ:

 

🟢 http://www.save-a-patriot.org/files/view/frcourt.html

🟢 http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=10489

🟢 http://www.apfn.net/doc-100_bankruptcy27.htm

 

👉 Že novela daně z příjmu byla ratifikována pouze čtyřmi státy, a proto se nejednalo o legální novelu, že kodex Finančního úřadu nebyl uzákoněn do „pozitivního práva“ v Kodexu federálních předpisů. Pozitivní právo je právo, které bylo uzákoněno řádně zavedenou a uznávanou složkou vlády.

 

🟢 http://www.givemeliberty.org/features/taxes/notratified.htm

 

👉 Že vláda USA nelegálně zabavila domy farmářů za pomoci federálních úřadů. Nezvratný důkaz byl předložen agentem CIA v důchodu.

Poskytl svědectví a záznamy o nezákonných činnostech bank, což je další důkaz, že tvrzení Svazu farmářů jsou skutečně legitimní.

Důsledky takového rozhodnutí byly obrovské. Všechno zlato, stříbro a všechny vlastnické tituly, které sebral Federální rezervní systém a Finanční úřad musí být vráceny lidem.

👉 Tým právníků hledal pomoc u malé skupiny velkorysých vizionářů – politiků, vojenských generálů a podnikatelů, kteří tajně pracují na obnovení ústavy od poloviny 50. let.

👉 V jejich řadách byl generál americké armády se čtyřmi hvězdičkami, který získal originální Titul a konkurzní správu bankrotu Spojených států z roku 1933.

👉 Nejvyšší soud USA poté rozhodl v jeho prospěch a generál tak získal právní titul nad Spojenými státy, s.r.o. Řízení bylo poté postoupeno finančnímu výboru Senátu a senátorovi Sam Nunnovi, který pracoval s Royem Schwasingerem.

👉 1991 – Za pomoci tajného kongresového a politického tlaku prezident George H.W. Bush 23. října 1991 vydal nařízení, které stanovilo, že každý, kdo má nárok vůči federální vládě, může přijímat platby, pokud je to v souladu s pravidly původního uspořádání případu.

👉 Nařízení č. 12778 si můžete přečíst na níže uvedeném odkaze – Zásady etického chování pro státní úředníky a zaměstnance; 23. října 1991

 

🟢http://www.doh.state.fl.us/ig/ADR/Federal_Laws/FederalExecutiveOrder.pdf

 

👉 Podle Zákona o federálních rezervách z roku 1913 (Federal Reserve Act) musí všechny existující a následné dluhy vůči státní pokladně USA převzít Federální rezervní systém. Tým právníků zastupující farmáře tak mohl využít toto nařízení jednak k tomu, aby Federální rezervní systém donutil vyplatit náhradu škody v měně kryté zlatem, a dále k tomu, aby získali právní vlastnictví nad bankrotem Spojených států, s.r.o.

👉 K získání náhrady škody využili právní zástupci farmářů nejasného doplňku ke 14. Dodatku ústavy, o kterém většina lidí neví.

👉 Po občanské válce vláda umožnila občanům požadovat platbu od kohokoli, kdo utrpěl škodu v důsledku toho, že federální vláda neochránila své občany před poškozením nebo škodou způsobenou zahraniční vládou.

Prezident Grant nechal tento doplněk zatajit před veřejností, ale nějakým způsobem se k němu právníci dostali.

👉 V doplňku jsou specifikovány škody způsobené zahraniční vládou. Tato zahraniční vláda je korporátní federální vláda, která se před veřejností vydává za ústavní vládu.

 

MŮŽETE SI TO OVĚŘIT ZDE:

 

🟢 http://www.freerepublic.com/focus/f-news/813840/posts.

 

👉 Pamatujte, že tato situace má základ v Organickému aktu z roku 1871 a v Zákoně o obchodování s nepřáteli z roku 1933, podle kterých jsou všichni občané nepřátelští bojovníci ve federálním systému známém jako Spojené státy americké.

Justice a právníci farmářů uznali, jak zlou a zkorumpovanou se stala naše federální vláda, proto přidali do dohody některá ustanovení, aby vládu dostali zpět pod kontrolu.

 

👉 Nejprve je nutné, aby vláda platila zákonnou měnou podloženou zlatem a stříbrem, tak, jak stanoví ústava. To by eliminovalo inflaci a opakující se ekonomické cykly, které vytvořil Federální rezervní systém. Viz článek 1, oddíl 10 ústavy USA.

👉 Dále je nutné používat opět angloamerické právo (common law) namísto mořského práva, které je symbolizováno vlajkami se zlatými třásněmi (zlaté třásně kolem vlajky Spojených států, které se používají na všech soudech, označují soudy jako soudy mořského práva, které nemohou řešit jiné druhy případů nebo signalizují, že soud funguje podle stanného práva, pozn. překl.).

 

👉 Podle angloamerického práva platí, že pokud není způsobena škoda, nejedná se o porušení zákona. Toto by vedlo k odstranění milionů zákonů, které jsou používány ke kontrole lidí a k ochraně zkorumpovaných politiků.

 

❗️❗️❗️FINANČNÍ ÚŘAD BY MUSEL BÝT ODSTRANĚN A NAHRAZEN NÁRODNÍ DANÍ Z OBRATU. TO JE ZÁKLAD ZÁKONA NESARA❗️❗️❗️

 

👉 Právníci se shodli na tom, že každý jednotlivec by obdržel v průměru 20 milionů dolarů za nárok. Když to vynásobíme celkem 336 000 nároky, které byly vzneseny proti americké federální vládě, celková částka by vyšla na ohromujících 6,6 BILIONŮ DOLARŮ.

 

👉 Nejvyšší soud USA vydal na tento případ příkaz mlčenlivosti, odstranil všechny informace z Federálního registru a všechny záznamy uložil do spisů Nejvyššího soudu. Až do té chvíle senátor Sam Nunn ve své kanceláři uchovával záznamy o případu Baskervillových. Vyrovnání bylo dohodnuto mimosoudně a rozhodnutí zapečetila Janet Reno. Protože byl případ uzavřen, žadatelé nesmějí sdílet soudní dokumenty sdělovacími prostředky, ale mohou o soudním řízení stále informovat ostatní. Proto jste o případu pravděpodobně neslyšeli.

 

👉 1991 – Roy Schwasinger před senátním výborem předložil důkazy o trestné činnosti bank a vlád. Informoval senát o tom, jak je korporace Spojených států svázána se zřízením Nového světového řádu, který by přinesl fašistickou celosvětovou vládu ovládanou mezinárodními bankéři.

 

👉 1992 – byla vytvořena pracovní skupina složená z více než 300 důstojníků v důchodu a 35 aktivních amerických vojenských důstojníků, kteří silně podporovali ústavní právo. Tato pracovní skupina byla zodpovědná za vyšetřování vládních úředníků, úředníků Kongresu, soudců a Federálního rezervního systému.

✅Náčelník námořních operací, admirál Jeremy Boorda

✅Generál David McCloud

✅Bývalý ředitel Central Intelligence, William Colby

Odhalili běžnou praxi úplatkářství a vydírání páchaného jak senátory, tak soudci. Trestná činnost byla tak rozšířená, že pouze 2 z 535 členů Kongresu byli považováni za čestné. A co je důležitější, provedli vůbec první audit Federálního rezervního systému.

 

👉 Federální rezervní systém byl zvyklý dávat rozkazy politikům a nepočítal s tím, že by mohl být podroben auditu. Avšak poté, co bylo jeho funkcionářům sděleno, že v případě potřeby bude u nich provedena ozbrojená razie, s vyšetřováním souhlasili.

👉 Po přezkoumání jejich spisů našli vojenští důstojníci na účtech 800 bilionů dolarů, které měly být použity na splacení státního dluhu.

👉 A na rozdíl od federální vládní propagandy také zjistili, že většina národů ve skutečnosti dlužila Spojeným státům peníze namísto toho, aby tomu bylo naopak.

👉 Tyto skryté biliony pak byly zabaveny a umístěny na evropské bankovní účty, čímž se vytvořily obrovské prostředky potřebné k zaplacení hromadných žalob zemědělců. Později by se tyto peníze staly základem programů prosperity.

👉 Navzdory těmto zásahům prezident George H.W. Bush a ilumináti pokračovali ve svých plánech globálního zotročení.

 

👉 1992 – V srpnu 1992 byl prezident Bush postaven před vojenské důstojníky. POŽÁDALI HO, ABY PODEPSAL DOHODU, ŽE VRÁTÍ SPOJENÉ STÁTY DO ÚSTAVNÍHO PRÁVA A NAŘÍDILI MU, ABY UŽ NIKDY NEPOUŽÍVAL TERMÍN NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD (NWO).

👉 Bush předstíral, že bude spolupracovat, ale tajně plánoval uskutečnění NWO, a to podepsáním nařízení 25. prosince 1992, které by na dobu neurčitou zavřelo všechny banky, což by Bushovi umožnilo vyhlásit stanné právo.

👉 Během chaosu, který by byl vyvolán vyhlášením stanného práva, měl Bush v úmyslu zavést novou ústavu, která by udržovala všechny stávající funkcionáře ve funkci po dobu 25 let a odstranila by právo volit nové úředníky. Armáda zasáhla a zabránila Bushovi v podpisu tohoto nařízení.

 

👉 1993 – V roce 1993 se členové Nejvyššího soudu, někteří členové kongresu a zástupci vlády Clintona setkali s vysoce postavenými americkými vojenskými důstojníky, kteří požadovali návrat k ústavnímu právu, reformy bankovního systému a finanční odškodnění. Dohodli se na vytvoření postupu pro podávání žádostí na odškodnění farmářů. Právníci by se tak mohli setkávat s farmáři po celé zemi, mohli by jim pomoci podávat žádosti a informovat je o soudním řízení. Mohla by být požadována odškodnění za následující újmy: veškeré zaplacené úroky z půjčkek poskytnutých finanční institucí; zabavování majetku; právní a soudní poplatky; daně nebo zástavní práva Finančního úřadu; daně z nemovitostí a vlastnictví; duševní a emoční stres způsobený ztrátou majetku; nemoc související se stresem, sebevražda a rozvod; a dokonce i soudní příkazy, uvěznění a probace.

 

👉 1994 – Clintonova vláda však podkopala jejich úsilí tím, že požadovala, aby farmářské nároky používaly specifický formulář navržený vládou.

Tento formulář ukládal zaplacení správního poplatku ve výši 300 dolarů za každý nárok, což bylo později použito v roce 1994 k zatčení vedoucích právního týmu včetně Roye Schwasingera.

👉 Vláda se tak bála toho, co by řekli během soudního procesu v Michiganu, že podnikla další kroky k zatajení skutečné povahy případu.

Zaměstnanci okresního soudu nesměli v průběhu soudního řízení pracovat od pondělí do čtvrtka. Místo bylo pod dohledem agentů FBI, aby bylo zabráněno médiím a návštěvníkům, aby se dozvěděli, co se děje.

👉 Obtěžování a odvetná opatření ze strany vlády se stupňovala, mnoho nepohodlných osob bylo posláno do vězení nebo zavražděno ve vězení❗️❗️❗️ 👉 👉 Generál armády, který získal originální Titul bankrotu Spojených států z roku 1933, byl i přesto, ŽE BYL CHRÁNĚN VOJENSKÝM PERSONÁLEM, UVĚZNĚN, ZABIT A NAHRAZEN KLONEM. Tento klon byl potom použit k odlákání pozornosti a k zabránění v podávání dalších nároků. (Nemám znalosti na to, abych zde mluvila o realitě lidských klonů, nicméně mezi lidmi, kteří se věnují zkoumání událostí v zákulisí je existence klonů běžně přijímaná skutečnost.

 

Více si můžete přečíst zde:

http://www.questacon.edu.au/ indepth /klonování/   argumenty_against_cloning.html)

 

Nedovolte, aby vás myšlenka na to, že nám vládnou klony, odvedla od uvažování nad pravdivostí této historie. Až bude odhalena pravda, budeme šokováni.

👉 Během prvního Clintonova funkčního období armáda odložila mnoho jeho federálních jmenování, dokud nebylo jisté, že tito funkcionáři pomohou obnovit ústavní zákony. Jedním z takových funkcionářů, kteří slíbili provedení nezbytných změn, byla ministryně spravedlnosti Janet Reno.

 

 

 

🛑 NESARA 3.část:

 

👉 1993 – V souladu s rozhodnutím Nejvyššího soudu ze dne 3. června 1993 Janet Reno nařídila jednotkám Delta Force a Navy Seals, aby ze Švýcarska, Anglie a Izraele získaly zpět biliony dolarů zlata ukradené Federálním rezervním systémem ze strategických zlatých rezerv.

Tyto země při razii spolupracovaly, protože jim bylo slíbeno, že jejich dluhy vůči Spojeným státům budou zrušeny a protože lidé, kteří ukradli peníze ze Spojených států, ukradli také peníze svých vlastních národů.

 

👉 Zlaté a stříbrné cihly mají být použity pro novou měnu krytou drahými kovy. Nyní jsou bezpečně uskladněny v komplexu Norad v Colorado Springs a v dalších čtyřech úložištích. Akce Janet Reno natolik rozzuřila autority, že to mělo za následek její smrt. Poté byla nahrazena klonem a ten je zodpovědný za krytí různých Clintonových skandálů.

 

👉 Tajemník Ministerstva financí USA Robert Rubin byl také naklonován.

Po zbytek svých funkčních období dostávali Reno i Rubin platy od Mezinárodního měnového fondu jako zahraniční agenti, nikoli od ministerstva financí USA. I přes tyto akce právní tým pokračoval ve svém boji a zatím se mu dařilo zabránit zabíjení a velké revoluci.

 

👉 Po roce 1993 byl název procesu podávání farmářských nároků změněn na „Bankovní nároky“. Nejvyšší soud USA v letech 1993 až 1996 požadoval, aby občané USA podávali „bankovní nároky“ pro získání náhrady škody od Ministerstva financí USA.

TENTO PROCES BYL ZASTAVEN V ROCE 1996.

 

👉 Během této doby Nejvyšší soud USA pověřil jednoho nebo více soudců, aby sledovali vývoj rozhodnutí. Získali pomoc odborníků v oblasti ekonomiky, měnových systémů, bankovnictví, ústavní vlády a práva a v mnoha dalších souvisejících oblastech.

👉 Tito soudci vytvořili podpůrné skupiny spolu s tisíci lidí po celém světě známými jako „Bílí rytíři“. Pojem Bílý rytíř pochází z oblasti byznysu. Jedná se o bohatého člověka, který zachrání zranitelnou společnost před převzetím nepřátelskou společností.

👉 Pět soudců strávilo mnoho let vyjednáváním o tom, jak by měly proběhnout reformy.

👉 Nakonec se shodli na určitých dohodách s vládou USA, majiteli Federální rezervní banky, Mezinárodním měnovým fondem, Světovou bankou a s mnoha dalšími zeměmi, včetně Spojeného království a zemí eurozóny.

👉 Protože tyto americké bankovní reformy budou mít dopad na celý svět, musely být do nich zapojeny Ministerstvo financí, Světová banka a další země. 👉 Reformy vyžadují, aby Ministerstvo financí pohltilo Federální rezervní systém, aby podvodné činnosti bank byly zastaveny a aby bylo vyplaceno odškodné za újmu způsobenou v minulosti.

 

👉 1998 – Vojenští generálové, kteří se podíleli na procesu odškodnění farmářů, si uvědomili, že soudci amerického Nejvyššího soudu nemají v úmyslu zavádět ujednané dohody.

Rozhodli tedy, že jediný způsob, jak je možné reformy provést, je schválení zákona Kongresem.

 

👉 1999 – Kongresu byl předložen 75-ti stránkový dokument známý jako ZÁKON O NÁRODNÍ HOSPODÁŘSKÉ BEZPEČNOSTI A REFORMĚ (NESARA).

 

V Kongresu ležel téměř rok bez jakékoli významnější akce.

 

👉 2000 – Pozdě večer 9. března 2000 byla od Delta Force a Navy SEAL doručena písemná výzva ke shromáždění usnášeníschopného počtu členů 15-ti členům Senátu a Sněmovny reprezentantů, kteří podporovali Zákon NESARA.

 

👉 Okamžitě byli doprovodeni silami Delta Force a Navy SEAL do sněmoven, kde odhlasovali přijetí zákona NESARA.

👉 Těchto 15 členů Kongresu byli jediní, kdo byli oprávněni zastávat své funkce v souladu s původním 13. Dodatkem Ústavy.

Pamatujte, že britští vojáci ve válce roku 1812 zničili kopie Dodatku o šlechtických titulech (TONA), protože tento dodatek zakazoval každému, kdo měl vazby na anglickou korunu, vykonávat veřejné funkce.

 

👉 10. října 2000 – Klon prezidenta Clintona nechtěl podepsat Zákon NESARA, proto na rozkaz amerických vojenských generálů vpadly do Bílého domu jednotky Naval SEALs a Delta Force a pod pohrůžkou střelby donutily prezidenta k podepsání.

👉 Pracovníkům tajných služeb a bezpečnosti Bílého domu bylo nařízeno, aby odstoupili, odzbrojili se a bylo jim dovoleno být svědky této události pod příkazem mlčenlivosti.

Bush starší, korporátní vláda, velké bankovní domy a skupina Carlyle se od samého počátku stavily proti zákonu NESARA.

 

👉 Podrobnosti případu a číslo spisu byly z důvodu utajení zapečetěny a přepracovány v oficiálním kongresovém registru. Z tohoto důvodu neexistují žádné veřejně přístupné záznamy o činnosti Kongresu v této věci a proto hledáme-li tento zákon, nedostaneme se ke správným datům, dokud nedojde k jejich zveřejnění.

 

👉 Členové Kongresu neodhalí NESARU, protože jim bylo nařízeno soudci Nejvyššího soudu USA, aby popírali její existenci, jinak jim hrozí obvinění ze zrady, která se trestá smrtí.

👉 Někteří členové Kongresu byli ve skutečnosti obviněni z maření tohoto příkazu.

👉 Když se senátor Minnesoty Paul Wellstone chystal porušit příkaz mlčenlivosti, on i jeho žena a dcera se zabili při letecké nehodě.

👉 Pokud strach nestačí na udržení poslušnosti, použije se uplácení. Úplatky jsou běžně nabízeny vládním a vojenským funkcionářům mocnou elitou – tajnou vládou.

 

🛑 NENÍ DIVU, ŽE NA INTERNETU JE MNOHO DEZINFORMACÍ O ZÁKONU NESARA.

Článek z Wikipedie obsahuje totální dezinformace.

Návrh zákona NESARA od Dr. Harvey Francise Barnarda – Zákon o národní ekonomické stabilizaci a reformě byl kongresem v 90. letech 20. století zamítnut. Dr. Barnard byl systémovým filosofem a několik let se snažil vzbudit v Kongresu zájem o své návrhy měnové reformy.

Svědectví blízkého přítele Dr. Barnarda, Darrell Andersona, si můžete přečíst na stránkách:

🟢  http://www.simpleliberty.org/bookshelf/draining_the_swamp.htm

👉 Na tomto webu také najdete jeho články.

Oba muži se zajímali o měnovou reformu. 11. září 2001

 

✅Dalším krokem je oznámit světu existenci zákona NESARA, ale není to snadný úkol. Mnoho mocných skupin se pokusilo zabránit implementaci NESARY. Zákon NESARA vyžaduje, aby alespoň jednou ročně došlo k pokusu o jeho zveřejnění. Tři tehdejší soudci Nejvyššího soudu USA kontrolují výbor pověřený zveřejněním NESARY.

 

👉 Tito soudci využili svou pravomoc k tajnému sabotování zveřejnění NESARY.

👉 V roce 2001 po mnoha jednáních soudci Nejvyššího soudu nařídili 107. kongresu, aby přijal rozhodnutí o schválení NESARY.

👉 K tomu došlo 9. září 2001, osmnáct měsíců poté, co se NESARA stala zákonem.

✅ 10. září 2001 se George Bush starší přesunul do Bílého domu, aby svému synovi dal instrukce, jak zablokovat oznámení o zákonu NESARA.

✅ Následující den 11. září 2001 v 10:00 východního letního času, měl Alan Greenspan vyhlásit nový bankovní systém státní pokladny USA, odpuštění dluhů všem občanům USA a zrušení Finančního úřadu.

Měla to být první fáze veřejného vyhlášení NESARY.

 

TĚSNĚ PŘED VYHLÁŠENÍM V 9 HODIN RÁNO BUSH STARŠÍ NAŘÍDIL DEMOLICI DVOJČAT SVĚTOVÉHO OBCHODNÍHO CENTRA, ABY MEZINÁRODNÍM BANKOVNÍM POČÍTAČŮM V 1. A 2. PATŘE V SEVERNÍ VĚŽI ZABRÁNIL V ZAHÁJENÍ NOVÉHO BANKOVNÍHO SYSTÉMU USA❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️ ❗️❗️❗️

 

✅❗️❗️❗️ VÝBUŠNINY DO SVĚTOVÉHO OBCHODNÍHO CENTRA BYLY UMÍSTĚNY DĚLNÍKY A BYLY ODPÁLENY NA DÁLKU V BUDOVĚ 7❗️❗️❗️

 

✅Ta byla tentýž den zničena, aby byl zločin utajen❗️❗️❗️

✅Výbušniny byly dopraveny do Pentagonu do přesně určených míst, kde se nacházelo nové Námořní velitelské centrum „Bílých rytířů“, kteří koordinovali akci celonárodního zavedení NESARY❗️❗️❗️

✅George Bush starší tak pohřbil veškeré naděje na navrácení vlády lidem❗️❗️❗️

Za posledních 10 let byl život v USA a v mnoha dalších zemích ovlivňován zinscenovaným teroristickým útokem a jeho důsledky. Jen zřídka přejde den, kdy nepadne zmínka o 11. září❗️❗️❗️

 

✅2005 – Dr. Harvey F. Barnard zemřel 18. května

 

✅2005. http://ssdi.rootsweb.ancestry.com/cgi-bin/newssdi?sn=Barnard&fn=Harvey&nt=exact

 

✅2009 – Roy E. Schwasinger mladší zemřel 23. 8. 2009 ve věku 75 let.

 

✅Ověřit to lze na adrese (rejstřík úmrtí na stránkách sociálního zabezpečení):

http://ssdi.rootsweb.ancestry.com/cgi-bin/newssdi?sn=Schwasinger&fn=Roy&nt=exact

 

✅2011 – katastrofální míra zadluženosti vzbudila opětovný zájem o NESARU.

 

ZATÍMCO SLEDUJEME KOLAPS SVĚTOVÉ EKONOMIKY, UVĚDOMME SI, ŽE ZÁKON NESARA ZŮSTÁVÁ V POZADÍ A JE PŘIPRAVEN K ZAVEDENÍ.

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.10.2024: ⚔️🟥POZOR NEUVĚŘITELNÝ❗️❗️❗️  ORBAN ODHALUJE DALŠÍ LŽI❗️❗️❗️  TAKTO JSOU OBLBOVÁNI OBČANÉ:

Překlad německého textu:

 

➡️Pokud jde o ekonomické vztahy, Maďarsko jedná velmi transparentně. Ale co když se podíváme na vaše země❓ Všiml jsem si, že mnoho zemí profituje z obchodu s Rusy přes Asii a obchází sankce.

 

➡️Přečtu vám čísla. EVROPSKÁ UNIE VYVÁŽÍ DO URČITÝCH STŘEDOASIJSKÝCH ZEMÍ KAŽDÝ MĚSÍC O MILIARDU DOLARŮ VÍCE NEŽ PŘED RUSKO-UKRAJINSKOU VÁLKOU. Proč tomu tak je❓

 

➡️Takto obejdete sankce. Takto sankce obcházejí německé, francouzské a španělské společnosti.

 

➡️MLUVIL JSTE TAKÉ O ENERGETICE. Od vypuknutí války jste vy, západní země, nakoupili ruskou ropu v hodnotě 8,5 miliardy dolarů z tureckých nebo indických rafinérií.

A ty nás kritizuješ❓ 8,5 miliardy❗️ To je pokrytectví❗️

 

➡️V roce 2023 jste si vy ze Západu jste nakoupili o 44 procent více ruské ropy než o rok dříve.

DAŇOVÉ PŘÍJMY, KTERÉ VAŠE SPOLEČNOSTI ODVEDLY DO RUSKÉHO ROZPOČTU, ČINILY 1,7 MILIARDY DOLARŮ❗️

A vy nás obviňujete z přátelství s Ruskem❗️

Vy to financujete❗️

https://t.me/absurdnsvet/82526

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️WHO, CIA, EU, Kalaba, Gates, Chwab, Fauci… 26.10.2024: ⛔️👹⚔️🟥🔊 FINANCOVÁNÍ NYNÍ DOCHÁZÍ: SPIEGEL ZÍSKAL OD GATESOVY NADACE CELKEM 5,4 MILIONU DOLARŮ

 

🟥Der Spiegel získal více než pět milionů dolarů na financování od Nadace Billa a Melindy Gatesových za více než pět let.

To opakovaně přinášelo kritiku Spiegelu, zejména během pandemie koróny. TEĎ JE KONEC.

 

➡️Od roku 2019 obdržel časopis Spiegel finanční prostředky ve výši 5,4 milionu dolarů od Nadace Billa a Melindy Gatesových, jak uvádí média.

➤Jednalo se o 760 000 eur ročně.

➤Peníze byly použity na podporu článků na téma „Globální společnost“, které se zabývají ➤klimatickými změnami, ➤migrací nebo ➤sociální nerovností v Africe a Asii.

Financování nyní dochází, protože téma „Globální společnost“ se podle Spiegelu úspěšně etablovalo jako série článků.

Série článků bude pokračovat bez financování od dubna 2025.

➤V průběhu let noviny jako Süddeutsche Zeitung a Cicero opakovaně kritizovaly financování a byla vznesena otázka nezávislosti novinářů.

 

➡️Der Spiegel obdržel peníze dvakrát od nadace Billa a Melindy Gatesových.

➤Vydavatel obdržel finanční prostředky ve výši 2,5 milionu $ poprvé v roce 2019 po dobu tří let.

➤Spiegel byl schválen pro druhé financování v říjnu 2021, konkrétně 2,9 milionu $ na tři a půl roku. CELKEM TO BYLO 5 437 294 $.

➤Nadace stanovila, že peníze budou použity při obou příležitostech na témaGlobální zdraví a rozvoj, veřejné povědomí a analýza“.

➤Spiegel podle svých vlastních prohlášení utratil peníze na projekt „Globální společnost“. Mluvčí Spiegelu řekl zasvěceným médiím, že novinářská práce byla „vždy zcela😂 nezávislá“. Propagace článků byla vždy označena.

 

➡️Přesto se objevily pochybnosti o novinářské nezávislosti. Jak uvedl mediální časopis Ver.di M v lednu 2020, v financované sekci Spiegel se v roce 2019 objevil článek, který vyjadřoval pozitivní názory na jadernou energii a zmiňoval společnost Billa Gatese Terrapower.

➤Autor článku Spiegel byl kritický k jaderné energetice o několik let dříve.

PŘEDEVŠÍM SE OBJEVILA JASNÁ KRITIKA FINANCOVÁNÍ BĚHEM OBDOBÍ CORONY❗️❗️❗️

 

➡️Na konci ledna 2020 Spiegel zveřejnil článek s názvem „The Rumor Pandemic“.

ČLÁNEK SE ZABÝVAL RŮZNÝMI KONSPIRAČNÍMI TEORIEMI O PŮVODU KORONAVIRU. ➤SPIEGEL MIMO JINÉ KRITIZOVAL KONSPIRAČNÍ NARATIV, ŽE BILL GATES VĚDĚL O KORONAVIROVÉ PANDEMII JIŽ V ROCE 2019, protože v říjnu 2019 Johns Hopkins Center spolu se Světovým ekonomickým fórem a Gates Foundation➤ SIMULOVALY VYPUKNUTÍ PANDEMIE POMOCÍ FIKTIVNÍHO MÍT KORONAVIRUS❗️❗️❗️

Ve FAQ Spiegel poukázal na to, že roční financování z Gatesovy nadace tvoří pouze zlomek ročního rozpočtu:

V roce 2020 měl Spiegel tržby 256,4 milionů eur.

Ve stejném roce obdržela přibližně 760 000 eur na financování od Gatesovy nadace.

 

➡️Když se Medieninsider zeptal, proč se nepožádalo o nové financování, odpověděl:

➤ „Vzhledem k úspěchu projektu nyní pevně zakotvujeme témata globální společnosti v našem pravidelném podávání zpráv na dlouhou dobu.“ O žádné nové prostředky proto žádat nechtějí.

 

https://apollo-news.net/frderung-luft-nun-aus-spiegel-erhielt-insgesamt-54-millionen-dollar-von-der-gates-stiftung/

 

 

📌⛔️STOP💉🐭☣️⚠️🥩 🍖🍗26.10.2024: FEDERÁLNÍ SOUDCE POTVRDIL FLORIDSKÝ ZÁKAZ MASA PĚSTOVANÉHO V LABORATOŘI, OSTATNÍ STÁTY PLÁNUJÍ NÁSLEDOVAT:

 

➡️Zákaz zůstává v platnosti, zatímco žaloba proti jeho zákonnosti jde k soudu. Společnost Upside Foods, která vyrábí výrobek z farmového kuřecího masa, si stěžovala na zrušení zákazu, který vstoupil v platnost 1. května.

 

➡️Federální soudce na začátku tohoto měsíce zamítl žádost kalifornské společnosti Upside Foods o soudní příkaz proti novému floridskému zákonu, který zakazuje výrobu, distribuci a prodej „kultivovaného“ nebo laboratorně chovaného masa.

 

➡️Guvernér Floridy Ron DeSantis podepsal zákaz 1. května a výrobu nebo prodej laboratorního masa v tomto státě se stal trestným činem druhého stupně. Zákon vstoupil v platnost v červenci.

 

➡️Upside Foods, výrobce 🐣🐤kultivovaných kuřat, podal žalobu na Floridu v srpnu s tvrzením, že zákaz byl protiústavní a porušil dva federální zákony, které Floridě brání v zavedení zákazu.

 

➡️Předběžné opatření se vydá zpravidla tehdy, je-li soud přesvědčen, že žalobce má dobrou šanci na výhru svého případu – což je „značná pravděpodobnost úspěchu ve věci samé“. Vrchní americký okresní soudce Mark Walker však uvedl, že argumentace Upside, která vede k tomu, že státy nemohou zakázat drůbeží produkt, není dostatečná.

 

➡️Pouze proto, že výrobek spadá do působnosti federálního zákona o inspekci produktů ( Poultry Products Inspection Act ) a podléhá regulačnímu orgánu amerického ministerstva zemědělství (USDA), neznamená to, že stát je „výslovně vyloučen ze zákazu prodeje tohoto konkrétního druhu drůbežích produktů“.

 

➡️Společnost Upside tvrdila, že zákaz stanoví požadavky na složky a výrobu, které jsou v rozporu s ustanoveními zákona o inspekci poultry produktů. Walker však řekl, že Upside nebyl schopen najít federální zákon nebo nařízení, které stanoví „požadavek na přísady“ pro chované maso. Vzhledem k tomu, že společnost nevyrábí maso chované v laboratoři na Floridě, zákaz výroby nemá vliv na její prostory, činnosti nebo zařízení.

 

➡️Rozsudek znamená, že zákaz zůstává v platnosti, zatímco žaloba, která zpochybňuje jeho legalitu, je projednávána u soudu.

 

➡️ „Nepřekvapuje nás, že soudce zamítl předběžná opatření upside,“ řekl The ObránceJay Collins, senátor za Floridu, který předložil původní návrh zákona. „Nebezpečí pěstovaného masa dalece převažuje nad všemi zavádějícími environmentálními tvrzeními.

Floridiané se nenechají poučit miliardáři, jako je👺 Bill Gates, jak nakrmit své rodiny.“

 

➡️Advokát Upside Suranjen Sen z Institutu pro spravedlnost v tiskové zprávě uvedl, že společnost plánuje odvolat se proti rozhodnutí a je přesvědčena, že soudy nakonec uznají, že Florida nemůže jednoduše zakázat produkty, které chrání místní průmysl před poctivou konkurencí.“

 

Bankovní vyjednávání je naplánováno na pondělí 18. srpna 2025.

 

Upside bojovala za to, aby se stala ziskovou

 

🟥LABORATORNĚ CHOVANÉ NEBO KULTIVOVANÉ MASO SE VYRÁBÍ Z KULTIVOVANÝCH KMENOVÝCH BUNĚK, KTERÉ JSOU ODEBÍRÁNY ŽIVÝM ZVÍŘATŮM NEBO ZVÍŘECÍ BUNĚČNÉ BANCE A POTÉ REPRODUKOVÁNY V BIOREAKTORECH S TECHNIKAMI PŘEVZATÝMI SPOLEČNOSTÍ 👹 BIG PHARMA❗️❗️❗️

 

➡️BUŇKY JSOU „KRMENY“ SMĚSÍ CUKRŮ, AMINO- A MASTNÝCH KYSELIN, SOLÍ A VITAMÍNŮ, ABY SE RYCHLE MNOŽILY. Poté, co v závislosti na výrobci vyrostou do hmoty nebo listu, jsou přemístěny do masných tvarů, jako jsou řízky nebo nugety.

 

➡️Ačkoli společnosti propagují maso chované v laboratoři mimo jiné s přínosy pro životní prostředí, postup je energeticky náročný. Výzkum z Kalifornské univerzity v Davisuzjistil, že dopad chovaného masa na životní prostředí je pravděpodobně „o řády“ vyšší než dopad skutečného masa na životní prostředí, pokud vezmeme v úvahu současné výrobní metody.

 

➡️Právník Ray Flores, který 35 let pracoval v oboru přírodní medicíny, řekl the Defender, že i když přináší přínosy pro životní prostředí, „jakýkoli přínos pro životní prostředí je zdaleka vyvážen potenciálními zdravotními riziky, které tyto nejmodernější produkty mohou představovat.“

 

➡️Vyšetřování New York Times odhalilo několik incidentů během vývoje některých produktů společnosti Upside, které vyvolaly obavy o bezpečnost. V roce 2018 společnost zjistila, že její KUŘECÍ BUNĚČNÁ LINIE BYLA KONTAMINOVÁNA MYŠÍMI BUŇKAMI❗️❗️❗️ A v roce 2019 bylo zjištěno, že buněčná linie byla kontaminována buňkami potkanů.

 

➡️Nicméně, U.S. řekl. Úřad pro potraviny a léčiva (FDA) prohlásil maso Upside v roce 2022 za bezpečné pro lidskou spotřebu, A USDA schválila prodej produktů společností Upside Foods a Dobré maso – prvních dvou společností, které prošly regulačním schvalovacím procesem – v červnu 2023.

 

➡️S tímto povolením jsou USA po Singapuru druhou zemí na světě, která umožňuje prodej masa chovaného v laboratoři. V lednu Izrael dal zelenou prodeji steaků z chovných hovězích buněk, uvedl The Associated Press.

 

➡️Nicméně, od schválení USDA, Upside bojuje s tím, aby se stala ziskovou.

 

➡️Upside nenabízí žádné produkty v obchodech. Partnerství s restauracemi je hlavním důvodem, proč společnost dodává své produkty spotřebitelům.

 

Prodala své kuře chované v laboratoři do restaurace v Miami a plánovala ho představit na typu Basilej v Miami před tím, než zákaz vstoupil v platnost, uvádí se v rozsudku.

 

➡️Crunchbase však oznámila, že společnost zastavila své plány na vybudování většího závodu v Glenview, Illinois, a restaurace, které ji vyzkoušely, ji od té doby vyškrtly ze svých jídelních lístků. Restaurace Bar Crenn v San Franciscu, jeho poslední prodejní místo, oceněné michelinskou hvězdou, v únoru potvrdilo, že z jídelního lístku odstranilo maso vypěstované v laboratoři.

 

➡️V původní stížnosti Upside a Institute for Justice tvrdí, že „rostoucí změť protichůdných národních zákonů upravujících pěstované maso“ Pro společnost Upside je obtížnější spolupracovat s národními obchodníky s masem, „kteří obvykle nemají výrobky, které nemohou legálně prodávat v každém státě.“

 

➡️To jim také ztěžuje práci s restauracemi. Pokud by zákaz nebyl, podle Upside, obrátili by se na několik restaurací, aby navázali partnerství.

 

➡️Po zákazu na Floridě propustila Upside 26 zaměstnanců.

 

Jiné státy zakazují maso pěstované v laboratoři a federální úřady revidují předpisy o označování.

 

➡️Několik týdnů po schválení zákona na Floridě přijala Alabama podobný zákon, který ukládá pokutu ve výši 100 až 10 000 dolarů za výrobu, prodej nebo distribuci potravin z chovných živočišných buněk jako porušení třídy C.

 

➡️Guvernér Iowy podepsal v květnu zákon, který zakazuje školám kupovat masné výrobky chované v laboratoři a předepisuje jasné označení masa chovaného v laboratoři, které se prodává jinde.

 

Podobné zákony navrhlo dalších pět států. A v srpnu guvernér Nebrasky Jim pilulek podepsal prováděcí předpis, který zakazuje vládě státu nakupovat takové výrobky.

 

➡️USDA a FDA sdílejí odpovědnost za regulaci produktů chovného masa. V rámci plánu Bidenovy administrativy na rok 2022 na podporu inovací v biotechnologiích a bioprodukci, Usda rovněž oznámila, že hodlá vydat návrh pokynů pro konzultační postup před schválením, a orgány hodlají v roce 2024 navrhnout pravidla pro označování masa a drůbeže chovaných v celách.

 

ZDROJ: FEDERÁLNÍ SOUDCE POTVRDIL FLORIDSKÝ ZÁKAZ LABORATORNĚ PĚSTOVANÉHO MASA, PROTOŽE OSTATNÍ STÁTY NAVRHUJÍ PODOBNÉ ZÁKAZY

 

https://uncutnews.ch/bundesrichter-bestaetigt-das-verbot-von-im-labor-gezuechtetem-fleisch-in-florida-andere-staaten-wollen-folgen/

 

 

📌26.10.2024, 14:55: NEJMÉNĚ 10 POLICISTŮ BYLO ZABITO PŘI TERORISTICKÉM ÚTOKU V ÍRÁNU:

 

V íránské provincii Sístán a Balúčistán došlo k teroristickému útoku, v jehož důsledku bylo zabito nejméně 10 příslušníků bezpečnostních složek.

 

Podle íránské policie se útok odehrál v okrese Gowhar Kuh v regionu Taftan.

 

Ministr vnitra země Eskandar Momeni nařídil vytvoření zvláštní skupiny, která má incident vyšetřit a posoudit jeho rozsah, uvedla vláda republiky.

 

https://www.vesti.ru/article/4189507

 

 

📌26.10.2024, 14:39: SRBSKÝ PREZIDENT VUČIĆ OZNAČIL ŠÉFKU CENTRÁLNÍ BANKY RUSKÉ FEDERACE NABIULLINU ZA GÉNIA:👍

 

Elvira Nabiullina je skutečný génius, tím si je jistý srbský prezident Aleksandar Vučić. Hlava republiky poznamenala vysokou profesionalitu šéfa Ruské centrální banky ve vysílání kanálu TV Prva.

 

Podle něj je ruská ekonomika pod vedením Nabiullinové fantasticky stabilní navzdory sankcím a dalším výzvám té doby.

 

„Celou dobu mluví o fantastické ruské ekonomice. Je pro mě překvapivé, jak se v současných podmínkách drží,“ řekl.

 

Srbský prezident mezitím poznamenal, že situace v Evropské unii není vůbec růžová. Předpokládá se, že průměrné tempo růstu v letošním roce nepřesáhne 0,6 %.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4189485

 

 

📌26.10.2024, 14:21, LUKAŠENKO: RUSKO PŘEDLOŽILO NA SUMMITU BRICS V KAZANI VÁŽNÉ NÁVRHY:

 

Na summitu BRICS v Kazani Rusko předložilo iniciativy, které jsou podle běloruského prezidenta Alexandra Lukašenka důležité nejen pro zemi samotnou, ale také pro všechny členy komunity. Informovala o tom agentura BelTA.

 

Lukašenko ve svém rozhovoru hovořil také o problémech, které podle jeho názoru existují v BRICS.

 

„Nejen to, co se týká jen Ruska, ale týká se všech dnes nebo ovlivní zítra,“ řekl Lukašenko o ruských iniciativách, jeho slova cituje agentura.

 

BelTA také uvádí, že podle běloruského vůdce se diskuse o otázkách v rámci summitu často týkala individuálních zájmů členských zemí asociace, a nikoli globálních výzev.

 

Dodal, že i pět zemí, které založily BRICS a jsou jeho stálými členy, se řídí především otázkou „jak moc se to bude týkat mě?“

 

Běloruský vůdce zdůraznil, že každá země se snaží vidět v přidružení výhody pro sebe, zatímco pro skutečný úspěch musí země vidět společné problémy. V tom podle běloruského prezidenta společenství stále postrádá jednotu.

 

XVI. summit BRICS, který se konal od 22. do 24. října, byl důležitým milníkem v ruském předsednictví BRICS. Druhý den zasedání zástupci zemí schválili Kazaňskou deklaraci. Dokument obsahuje body týkající se rozvoje asociace a řešení globálních problémů, věnuje se také regionálním krizím, jako je situace na Ukrajině a na Blízkém východě.

 

https://www.vesti.ru/article/4189413

 

 

📌26.10.2024, 14:14, MINISTERSTVO OBRANY: OZBROJENÉ SÍLY RF ZMAŘILY POKUS O PRŮLOM VE SMĚRU NA NOVOU STEZKU KURSKÉ OBLASTI:

 

Ruské ministerstvo obrany informovalo o zabránění ukrajinskému pokusu o průlom ve směru na obec Novyj Put v Kurské oblasti.

 

V důsledku neúspěšné ofenzívy ztratil nepřítel asi 10 lidí a švédské bojové vozidlo pěchoty CV-90. Celkem militanti ztratili za den více než 350 vojáků.

 

Ruské ministerstvo obrany již dříve oznámilo osvobození osady Alexandropol.

 

https://www.vesti.ru/article/4189412

 

 

📌26.10.2024, 14:26, MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: RUSKO JE ZNEPOKOJENO VÝBUŠNOU ESKALACÍ MEZI IZRAELEM A ÍRÁNEM:

 

Ruské ministerstvo zahraničí vyjádřilo znepokojení nad pokračující výbušnou eskalací mezi Izraelem a Íránem, uvedla mluvčí ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Podle ní vše, co se děje, představuje hrozbu pro stabilitu a bezpečnost. Hlavní příčinou je, jak Objasnila Zacharovová, to, že palestinsko-izraelský konflikt nebyl vyřešen. A je to on, kdo vyvolává další napětí na Blízkém východě.

 

„Jsme hluboce znepokojeni pokračující výbušnou eskalací mezi Izraelem a Islámskou republikou,“ napsala na kanálu Telegram.

 

Již dříve vešlo ve známost, že v důsledku nočního útoku Izraele v Íránu byli zabiti dva lidé.

 

https://www.vesti.ru/article/4189445

 

 

📌26.10.2024, 15:41, KALADZE: „GRUZÍNSKÝ SEN“ PŘEDBĚŽNĚ ZÍSKÁVÁ VĚTŠINU V PARLAMENTU:

 

Vládnoucí strana „Gruzínský sen – Demokratická Gruzie“ získává většinu v parlamentu podle výsledků voleb v Gruzii, tyto mezilehlé údaje jsou předávány volebními místnostmi do volebního štábu.

 

Předběžné výsledky oznámil starosta Tbilisi, generální tajemník vládnoucí strany Kakha Kaladze během brífinku.

 

„Gruzínský sen má již zaručenou sebevědomou většinu v gruzínském parlamentu,“ řekl starosta.

 

Gruzínský premiér Iraklij Kobachidze již dříve řekl, že Gruzínský sen přijme jakékoli výsledky voleb a nebude zpochybňovat údaje Ústřední volební komise.

 

https://www.vesti.ru/article/4189512

 

 

📌26.10.2024, 16:44: GUTERRES ODHALIL PROGRAM SCHŮZKY S PUTINEM, I KDYŽ SI NEPŘÁL PUBLICITU:

 

Generální tajemník OSN António Guterres nejprve požádal ruského prezidenta, aby se vyhnul publicitě na setkání, a poté se k němu sám podrobně vyjádřil. Informovala o tom agentura RIA Novosti s odvoláním na zdroj na ruském ministerstvu zahraničí.

Mluvčí agentury uvedl, že administrativa ruského prezidenta zveřejnila krátký komentář k dialogu mezi Putinem a Guterresem. Generální tajemník OSN trval na tom, že na začátku setkání by neměli být žádní novináři, aby se předešlo nadměrné publicitě.

 

„Navzdory tomu sekretariát OSN podrobně komentoval rozhovor a zmínil nový návrh na usnadnění průjezdu obchodních lodí v Černém moři a ukončení konfliktu na Ukrajině na základě mezinárodního práva a rezolucí Valného shromáždění OSN,“ řekl RIA Novosti.

 

Předtím se Putin a Guterres setkali během summitu BRICS v Kazani. Podle Guterresovy kanceláře během setkání diskutoval s Putinem o Ukrajině, Blízkém východě a také o vývoji globálního finančního systému.

 

https://www.vesti.ru/article/4189557

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 26.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTIN NAZNAČUJE, ŽE KONEČNÁ FÁZE „KURSKÉ HRY“ JE ČERSTVOU ŠPATNOU ZPRÁVOU PRO ZELENSKÉHO; „2.000 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ JE CHYCENO V PASTI A OBKLÍČENO“…

 

https://youtu.be/AQ37gtqM6T8?si=-AFky-ddCPnkF-O_

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 26.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: RUSKÝ ÚTOK ZE ZÁLOHY V KURSKÉ OBLASTI? PUTIN PROHLAŠUJE, ŽE UKRAJINSKÉ SÍLY JSOU TAM BEZRADNÉ A VE SMRTÍCÍM OBKLÍČENÍ SE NACHÁZÍ 2.000 JEJICH VOJÁKŮ

 

https://youtu.be/0-GfGynxgtM?si=nqWSmHOWAM1NnH88

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 26.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: PŘIJDE BRZY ÍRÁNSKÝ ÚTOK NA IZRAEL TISÍCI RAKETAMI? CHAMENEÍ NAŘIZUJE ÍRÁNSKÝM SILÁM PLÁNOVAT ÚTOK

 

https://youtu.be/ySP4isXn4-k?si=7QK9qP0TTVxG1qAD

 

 

📌26.10.2024: 🎥 📺 DLOUHO OČEKÁVANÝ DRUHÝ DÍL CLEMENSE ALDENBROCKSE SE KONEČNĚ OBJEVÍ V LISTOPADU 2024:

 

STARÝ SVĚT: Pravda vás šokuje❗️❗️❗️

 

Tato druhá část bude obsahovat nové pohledy do Starého světa, které ještě nikdo neodhalil!

 

Clemens Aldenbrock byl prvním německým autorem, který se tohoto tématu ujal a nyní bude v práci pokračovat.

 

Na tomto místě je třeba říci jednu věc:

 

Tato práce posune hnutí pravdy na novou úroveň❗️❗️❗️

 

První německy psaná kniha o Starém světě, Tartarii a tisícileté říši míru❗️

 

Myslíte si, že naše současná civilizace představuje vrchol technologického pokroku? Co kdybych ti řekl, že to tak není❓

 

Starý svět, Tartaria nebo Tisícileté království. Všechny tyto pojmy popisují éru, která skončila asi před 250 lety. V tomto věku lidé žili v míru a harmonii v globální vyspělé kultuře s pomocí volné energie. Vyspělá kultura, která věděla, jak vybudovat největší technologické struktury na světě. Historie této pokročilé kultury byla vymazána z historických knih světovými kontrolory poté, co byla vymazána globální katastrofou a následným Velkým resetem.

 

Tato kniha je výsledkem let výzkumu, který dokazuje, že naše minulost není taková, jak nám bylo řečeno❗️

 

Pouze ten, kdo zná pravdu o minulosti, může pochopit přítomnost a utvářet budoucnost❗️

 

https://amzn.to/4dYAZyO

 

 

📌⛔️ 🏴‍☠️⚕️STOP 🎚️💉🦠☄️ 😷 ☣️⚠️26.10.2024: 🟥🔊DOSUD NEJVĚTŠÍ STUDIE O OČKOVÁNÍ PROTI KORONĚ IDENTIFIKUJE MOŽNÉ NÁSLEDNÉ ONEMOCNĚNÍ:

 

➡️U vakcíny Corona bylo hlášeno několik vedlejších účinků. Nyní nová studie identifikuje několik následných onemocnění, které se mohou objevit po podání.

 

➡️Pro boj s koronapandemií bylo očkování proti koroně důležitým prostředkem. Ale od začátku podávání se o nich také mluvilo jako o četných vedlejších účincích od částečně mírných až po závažná následná onemocnění. Nyní vědci skutečně identifikovali některé nemoci, které jsou způsobeny očkováním korony.

 

➡️Až do 8. dubna německý vakcinační board zaznamenal, kolik lidí dostalo koronární očkování :

➤Dosud to bylo 64,9 milionu lidí, kteří byli plně očkováni, což odpovídá přibližně 192,2 milionu dávek vakcíny.

➤Celosvětově bylo podáno více než 13 miliard dávek vakcíny.

Není tedy divu, že při těchto vysokých číslech byly často pozorovány některé vedlejší účinky.

➤To je důvod, proč se výzkumný tým rozhodl podrobněji prozkoumat tuto skutečnost a ve velké studii zjistil, jaké následné onemocnění jsou ve skutečnosti způsobeny očkováním korony.

 

🟥STUDIE ZAHRNOVALA ÚDAJE Z NĚKOLIKA ZEMÍ:

 

➡️V rámci projektu Global COVID Vaccine Safety (GCoVS) byly shromážděny informace z národních databází různých zemí a regionů o abnormalitách po podání vakcíny Corona. Zaměřili se na tři nejpoužívanější vakcíny Pfizer / BioNTechModerna a AstraZeneca. S ohledem na to byly použity údaje z:

 

  • Argentina
  • Austrálie (Nový Jižní Wales)
  • Austrálie (Victoria)
  • Kanada (British Columbia)
  • Kanada (Ontario)
  • Dánsko
  • Finsko
  • Francie
  • Nový Zéland
  • Skotsko

 

➡️Ve většině regionů měla příslušná studijní centra k dispozici registry, z nichž bylo možné získat veškeré informace týkající se očkování proti koroně a následných onemocnění.

➤Vědci do své studie zahrnuli také údaje o míře vakcinace.

➤Období studia se však v jednotlivých zemích lišila:

Začátek byl datován datem zavedení programu očkování proti koroně a konec byl v dostupnosti dat.

 

➡️Předdefinovaná možná následná onemocnění vyvolaná koronárním očkováním

Po každé dávce vakcíny se používal tzv. rizikový interval od nuly do 42 dnů, při kterém se podrobněji zkoumalo 13 nápadných událostí.

➤Ty byly vybrány mimo jiné z předchozího projektu Brighton Collaboration:

 

🟥NEUROLOGICKÉ PORUCHY:

 

➤Guillain -Barrého syndrom (svalová slabost)

➤Transverzní myelitida (zánět míchy)

➤Obrna obličeje

➤Akutní diseminovaná encefalomyelitida (zánět mozku)

➤Záchvaty

➤Febrilní křeče

 

🟥HEMATOLOGICKÉ PORUCHY:

 

➤Cerebrální žilní trombóza

➤Splanchnická žilní trombóza

➤Plicní embolie

➤Trombóza na neobvyklých místech

➤Trombocytopenie (nízký počet krevních destiček) a imunitní trombocytopenie (tvorba protilátek proti krevním destičkám)

➤Kardiovaskulární poruchy

➤Myokarditida (zánět srdečního svalu)

➤Perikarditida (zánět srdečního měchýře)

 

➡️Za postižené byly ve studii považovány všechny hospitalizované pacienty a osoby, které byly hospitalizovány na pohotovosti, a to jak v nemocnici, tak v ambulantní péči.

➤V zemích, kde takový typ pacienta nebyl jasně definován, byly nemocniční kontakty považovány za srovnatelnou náhradu.

➤Rizika byla hodnocena na základě poměru pozorovaných a očekávaných hodnot (poměr OE).

➤Vše, co bylo nad hodnotou 1,5, bylo klasifikováno jako potenciální bezpečnostní signály následného onemocnění.

 

🟥ZAJÍMAVÉ TAKÉ: MOŽNÁ PŘÍČINA ZÁNĚTU SRDEČNÍHO SVALU NALEZENA PO OČKOVÁNÍ KORONOU

 

🟥PŘESHRANIČNÍ KOMBINOVÁNÍ:

 

➡️Vědci následně shrnuli výsledky jednotlivých zemí a přiřadili údaje podle věku, pohlaví, profilu očkování a období, které uplynulo po očkování.

➤Kromě toho byly zaznamenány všechny výše uvedené možné následky očkování vakcínou Corona s příslušnou vakcínou.

➤Kromě toho byly provedeny analýzy citlivosti jednotlivých regionů, aby bylo možné je porovnat s nadnárodním šetřením.

 

🟥VÝSLEDKY STUDIE:

 

➡️Na základě tohoto přístupu výzkumníci analyzovali údaje o více než 99 milionech lidí. ➤Bylo zjištěno, že většina očkovaných byla ve věku➤ 20 až 39 let a➤ 40 až 59 let.

➤Celkem bylo v průběhu období šetření podáno téměř 184 milionů dávek Pfizeru/biontechu,

více než 36 milionů dávek Moderny a

přibližně 23 milionů dávek AstraZeneky.

 

➡️Mnoho neurologických onemocnění v důsledku AstraZeneca

➤Vědci dospěli k závěru, že riziko Guillain- Barrého syndromu bylo vyšší v intervalu rizika po očkování vakcínou AstraZeneca:

➤Hodnota byla 2,49, což je výrazně nad předdefinovanou prahovou hodnotou 1,5. ➤Obdobně lze po podání této vakcíny pozorovat zvýšený výskyt encefalomyelitidy (poměr OE 2, 23) a myelitidy (poměr OE 1, 91).

 

➡️Naproti tomu podání první vakcíny Moderna bylo více spojeno s encefalomyelitidou s hodnotou 3,78.

➤Mírné zvýšení výskytu horečky bylo pozorováno po prvním a druhém podání.

 

🟥HEMATOLOGICKÁ ONEMOCNĚNÍ spojená s koronárním očkováním:

 

Po první koronové vakcinaci přípravkem AstraZeneca se často objevila cerebrální žilní trombóza jako sekundární onemocnění a s hodnotou 3,23 byla považována za prioritní bezpečnostní signál.

➤Riziko trombocytopenie se po podání první dávky zvýšilo nezávisle na vakcinaci, ➤zatímco u imunitní trombocytopenie se vyskytly abnormality pouze u přípravku AstraZeneca a přípravku Pfizer/ BioNTech. Lidé, kteří byli očkováni vakcínou Pfizer/BioNTech, častěji onemocněli trombózou.

 

🟥KARDIOVASKULÁRNÍ ONEMOCNĚNÍ vyvolané očkováním proti Covid- 19:

 

➡️Vyhodnocení údajů poskytlo prioritní bezpečnostní signál pro myokarditidu po první, druhé a třetí dávce vakcíny mRNA Moderna a Pfizer/ BioNTech.

➤Zejména po první a druhé dávce moderny byla hodnota 3,48, což je výrazně nad prahovou hodnotou 1,5.

 

➡️Podobné výsledky ukazují na perikarditidu:

➤Po prvním a čtvrtém podání moderny je bezpečnostní signál 1,74 a 2,64.

➤Při třetí vakcinaci vakcínou AstraZeneca byla pozorována hodnota 6,91.

 

🟥ZAŘAZENÍ STUDIE:

 

➡️Studie ukazuje, že některé nemoci mohou být spojeny s koronárním očkováním.

➤Je však třeba dát vyšetřování do souvislosti.

➤Hodnoty bezpečnostního signálu se odvolávají pouze na malý podíl z celkového počtu 99 milionů účastníků.

➤Vědci sami poznamenávají, že: „Bezpečnostní signály zjištěné v této studii by měly být hodnoceny s ohledem na jejich vzácnost, závažnost a klinický význam.“

➤Je to tedy jen zlomek, u kterého skutečně dojde k některému z uvedených následných onemocnění po očkování koronární mizinou.

 

➡️Kromě toho vědci poukazují na to, že hodnocení rizik koronárních vakcín by mělo být provedeno ve srovnání s rizikem po infekci covid-19.

➤ „Při celkovém hodnocení poměru přínosu a rizika očkování by se mělo vzít v úvahu riziko spojené s infekcí, protože v několika studiích bylo prokázáno, že po infekci SARS CoV-2 je riziko pro studované příhody, jako je Syndrom Guillain-Barré, myokarditida nebo encefalomyelitida, vyšší než po vakcinaci.“

 

➡️Kromě toho je třeba na výsledky pohlížet kriticky, protože do studie byl zařazen pouze výběr registrů očkování v některých zemích a tyto registry jsou založeny na schvalování a údržbě údajů v jednotlivých zemích.

➤Není tedy jasné, zda je tato studie použitelná i v dalších zemích.

 

https://www.fitbook.de/gesundheit/corona-impfungen-folgeerkrankungen?ref=1

 

 

 

📌⛔️STOP👹🏴‍☠️⬛️ 26.10.2024: 🟥🔊 „THE ECONOMIST“ OBVIŇUJE BÝVALOU KANCLÉŘKU Z ÚPADKU NĚMECKA

 

➡️ Jaká Angela❓ Odkaz Merkelové vypadá čím dál hrozněji

16 let bez reforem si vybírá daň na Německu a Evropě

➡️

Two ženy důkladně ovládly politiku svých zemí severní Evropy v živé paměti.

Kromě pohlaví jsou Angela Merkelová a Margaret Thatcherová často házeny do jednoho pytle jako středopravicoví stalinisté s talentem pro politické přežití.

 

🟥VLÁDLI ÚPLNĚ JINAK – jedna hrozivě třímala kabelku, druhá trpělivě přemlouvala koaliční partnery – ale tak dlouho, že v době, kdy odstoupili, si ani teenageři nemohli vzpomenout, že by to měl na starosti někdo jiný.

 

🟥ALE JEJICH DĚDICTVÍ VYPADÁ JEŠTĚ ODLIŠNĚJI:

 

➡️ I když byla Thatcherová v roce 1990 vytlačena vlastní stranou, protože její průzkumy veřejného mínění klesaly, od té doby překonala průzkum mezi nejlepšími britskými poválečnými vůdci;

 

➡️ Sir Keir Starmer, současný premiér, minulý měsíc čelil cihlářům za to, že pouze přesunul portrét svého předchůdce, ale osmi do jiné části Downing Street.

 

➡️ Paní Merkelová se rozhodla odejít do důchodu po čtyřech funkčních obdobích, stále tak populárních, že se jak kandidát její strany, tak opoziční kolega (nyní v úřadu) pokusili nárokovat si její plášť. Přesto každý měsíc, který uplyne, přináší připomínku toho, jak její vláda postrčila Německo do bahna.

 

➡️ Odkaz Železné frau se dostane do centra pozornosti 26. listopadu, kdy vydá své 736 stránkové paměti. To, co by kdysi bylo čestným kolečkem (spolu s několika povinnými rýpnutími do bývalých politických nepřátel), bude muset místo toho zaujmout poněkud defenzivnější tón.

 

➡️ Zdá se, že téměř každé velké rozhodnutí, které nyní paní Merkelová přijala, vedlo k tomu, že Německo – a často celá Evropská unie – na tom skončilo hůř.

 

➡️ Geopoliticky opustila zemi s dnes již proslulým trojicí nebezpečných závislostí: nedokázala se bránit bez Ameriky, snažila se růst bez vývozu do Číny a spoléhala se na ruský plyn, aby udržela svůj průmysl v chodu. Vysvědčení o ekonomice je, pokud ještě něco usvědčujícího: Šestnáct let mudrování bez reforem zanechalo z Německa opět ekonomicky nemocného člověka Evropy.

 

🟥KDE SE STALA CHYBA?

 

➡️ „Vladimir Putin“ je jedna jadrná odpověď. Rozhodnutí ruského prezidenta zahájit v roce 2022 totální invazi na Ukrajinu ukázalo, že špatná připravenost Německa není jen teoretickou nástrahou.

 

➡️ Paní Merkelová pana Putina kultivovala, pravidelně s ním hovořila (že spolu mluvili jazyky). Ve svých pamětech bude bezpochyby opakovat, že mu nikdy doopravdy nevěřila, a pak světu připomene, jak vedla hnutí k uvalení sankcí na Rusko po jeho invazi na Ukrajinu v roce 2014.

 

➡️ I ta nejospalejší recenzentka se však bude divit, proč německé výdaje na obranu zůstaly po celou dobu jejího působení v úřadu na ubohých zhruba 1, 3 % DPH.

 

➡️ A co hůř, proč dovolila, aby ruský plyn tvořil stále větší část německé spotřeby – dokonce umožnila výstavbu nového plynovodu z Ruska po roce 2014?

 

➡️ Kromě toho, že byla pro planetu nejistá, zbrklá výzva paní Merkelové k vypnutí zbývajících německých jaderných elektráren po havárii ve Fukušimě v roce 2011 zanechala zemi ještě více závislou na Rusku.

 

➡️ Ale proč zpochybňovat německé způsoby, když se zdálo, že to místo běží jako dobře naolejovaný stroj❓

 

➡️ Čína nasála svůj vývoz a ráda čelila jen málo otázkám ohledně lidských práv, zatímco Německo se nedokázalo obávat, že se napojí na jiný autokratický režim.

 

🟥Velká část knihy se bezpochyby bude zabývat tím, jak se bude účastnit – v praxi téměř probíhajících – summitů EU.

 

➡️ Podle výpočtů Karla Velikého jich proseděla přes 100 a strávila tolik hodin v bruselských zasedacích místnostech bez oken, kolik průměrný Němec pracuje za celý rok. A kvůli čemu?

 

➡️ Právě zde si kruté, ale zasloužené nové sloveso Merkelnová (odkládat velká rozhodnutí co nejdéle) skutečně přišlo na své. Jakákoliv okamžitá krize byla z větší části řešena rozumně, ne-li vždy z pohledu Řecka, i když často až poté, co ji měsíce nečinnosti ještě zhoršily.

 

➡️ Zaměření na hašení požárů však znamenalo, že se nikdo dostatečně nesoustředil na budoucnost. Ano, EU byla udržována v jednom kuse (bez Británie). Ale v jaké podobě?

 

🟥Tři velké nástrahy se staly zřejmými.

 

➡️ EU se stala křehčí díky demokratickému sklouznutí některých jejích členů, především Maďarska.

 

➡️ Paní Merkelová si zde zaslouží spoustu viny, protože chránila jeho začínajícího autokrata Viktora Orbána před kritikou z důvodů líného pohodlí (Maďarsko je vázáno na německé průmyslové dodavatelské řetězce).

 

➡️ Druhým je, jak se ukázalo, že Evropa je na ekonomické pomalé cestě. Nedávná zpráva Maria Draghiho, bývalého italského premiéra, vykřikovala tvorbu evropské hospodářské politiky a poukazovala na to, jak daleko kontinent zaostal za Amerikou.

 

➡️ A konečně, její laskavost vůči migrantům, kteří v roce 2015 téměř pozvali do Německa přes milion Syřanů a dalších, ač chvályhodná, vedla k politickému odporu, který pomohl rozdmýchat vzestup tvrdé pravice v Německu i jinde.

 

🟥TAHLE DÁMA NENÍ NA REFORMY:

 

➡️ Je ironií, jak se věci vyvinuly.

Německo dohnalo Jihoevropany k úsporným opatřením, ale nyní jeho vlastní pfennig –pinching způsoby vypadají pomýleně.

 

➡️ Ústavní změna omezující rozpočtové schodky, která pochází z doby paní Merkelové v roce 2009, má za následek chronické nedostatečné investice do veřejných služeb.

 

➡️ Výdaje, které mohly být provedeny s 0% úrokem, mohly Německo učinit vhodným pro 21. století. Místo toho se mosty doslova hroutí a vlakový systém je kvůli předchozímu zanedbávání kaput.

 

➡️ Ti, kdo se diví, jak Evropa skončila ve své současné bryndě, budou právem hledět na působení paní Merkelové ve vedení.

 

➡️ Němci by však mohli zahájení jejích pamětí využít k vlastnímu zpytování duše.

Právě oni znovu a znovu hlasovali pro odložení reforem, jaké na počátku tisíciletí provedl předchůdce paní Merkelové Gerhard Schröder (i když čím méně se toho o jeho odkazu po odchodu z úřadu řekne, tím lépe placený Putinův kamarád).

 

➡️ Pokud jde o paní Merkelovou, vedla Německo jako ve vymyšleném světě a nechala ho užívat si prodlouženého geopolitického a ekonomického spánku, ze kterého se ještě musí probudit.

 

https://www.economist.com/europe/2024/10/24/angela-who-merkels-legacy-looks-increasingly-terrible

 

 

📌26.10.2024: RUSKO MÁ SPOLEHLIVÉ INFORMACE O TOM, ŽE ZÁPADNÍ ZPRAVODAJSKÉ SLUŽBY CVIČILY UKRAJINSKÉ SABOTÁŽNÍ SKUPINY PRO PROVOKACE V JADERNÝCH ELEKTRÁRNÁCH V RUSKU, UVEDL STÁLÝ ZÁSTUPCE RUSKA PŘI OSN NEBENZJA.

https://t.me/absurdnsvet/82549

 

 

📌26.10.2024: 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥 VYSOKÝ ÚŘEDNÍK BÍLÉHO DOMU: „VYZÝVÁME TEHERÁN, ABY NEREAGOVAL ANI NEESKALOVAL SITUACI.

Pokud se Írán rozhodne reagovat, budeme připraveni a bude to mít strašlivé následky.

 

To by měl být konec výměny přímých útoků mezi Izraelem a Íránem.

 

🤷‍♂️ Proč by je měl Írán poslouchat, varovali snad Izrael…?

https://t.me/absurdnsvet/82550

 

📌26.10.2024:  👩‍👩‍👧👦👩🏻 PŘIŠLI JSME S MYŠLENKOU ZŮSTAT V RUSKU NAVŽDY:

 

🇩🇪🇷🇺 Velká rodina se v roce 2022 přestěhovala z Německa do regionu Belgorod. Miriam pochází z Berlína a její manžel pochází z Ruska, ale od svých 14 let žije v Německu. Manželé Era mají dvojí občanství.

 

Mezi důvody tohoto kroku patří propaganda netradičních vztahů, šíření denunciací a pocit, že do německé společnosti nepatří.

 

🏡Rodina si koupila dům v Rusku. Miriam pracuje na částečný úvazek jako učitelka němčiny, její manžel jako fotograf. A společně provozují blog na YouTube.

 

Líbí se nám, co děláme. Naši budoucnost v Rusku vidíme jako mnohem barevnější než v Evropě. Země se rozvíjí, my budeme moci přispět k jejímu rozvoji. To je v Německu těžké, všechny možnosti jsou pevně obsazené.

V Rusku je velká svoboda, ve které se můžete najít a realizovat, řekla Miriam.

https://t.me/absurdnsvet/82551

 

 

📌26.10.2024: NĚMECKO A FRANCIE JSOU PROTI PLÁNU EU OBEJÍT MAĎARSKÉ VETO NA POSKYTNUTÍ 6,6 MILIARDY EUR UKRAJINĚ.

Poté, co Maďarsko zablokovalo financování, navrhla EU „Evropský mírový fond“, do kterého by země mohly dobrovolně přispívat.

Jelikož se však nikdo nechtěl zúčastnit, plán byl sešrotován.🤡

https://t.me/absurdnsvet/82552

 

 

📌⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈26.10.2024: 🌧🚗 VYDATNÉ DEŠTĚ V ITÁLII ČINÍ SILNICE NEPRŮJEZDNÝMI

 

Záplavy způsobené silnými dešti v italské oblasti Toskánsko v sobotu večer způsobily, že nikde nebylo na silnicích vidět žádná auta.

 

Místní obyvatelka zveřejnila na sociálních sítích video, na kterém je vidět, jak se její auto kvůli záplavám zastavilo uprostřed silnice.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82555

👉 https://t.me/absurdnsvet/82556

 

 

📌26.10.2024:💉🎚️❗️❗️❗️ IZRAEL ZAHAJUJE NOVOU OČKOVACÍ KAMPAŇ COVID ZAMĚŘENOU NA VARIANTU JN1: TO, CO POTŘEBUJETE VĚDĚT:

 

Ministerstvo zdravotnictví schválilo aktualizované vakcíny COVID společnosti Moderna, které se zaměřují na novou variantu viru JN1

 

Nyní probíhá aktualizovaná očkovací kampaň COVID : Izraelské ministerstvo zdravotnictví schválilo tamní zdravotnické fondy, aby začaly podávat aktualizovanou vakcínu moderny, která se zaměřuje na nové varianty koronaviru.

 

CO POTŘEBUJETE VĚDĚT:

 

Ministerstvo zdravotnictví schválilo aktualizované vakcíny COVID společnosti Moderna, které se zaměřují na novou variantu viru JN1.

 

Nyní probíhá aktualizovaná očkovací kampaň proti COVID: Izraelské ministerstvo zdravotnictví schválilo zdravotní fondy země, aby mohly začít podávat aktualizovanou vakcínu společnosti Moderna, která se zaměřuje na nové varianty koronaviru.

 

Tato nejnovější vakcína chrání jak proti dřívějším kmenům, včetně varianty omikron, tak proti nově se šířící variantě JN1, KTERÁ SE ROZŠÍŘILA PO CELÉM SVĚTĚ, VČETNĚ IZRAELE.

 

Očkování bude dostupné prostřednictvím zdravotního pojištění a bude se shodovat s každoroční očkovací kampaní proti chřipce.

 

Tato očkovací kampaň COVID probíhá souběžně s očkováním proti chřipce a ministerstvo zdravotnictví vyzývá lidi, aby si pokud možno nechali podat obě vakcíny současně. Podle pokynů ministerstva je bezpečné dostat obě injekce současně, aniž byste museli čekat mezi nimi. Cílem tohoto přístupu je zvýšit proočkovanost populace a pomoci předcházet riziku nákazy COVIDem i chřipkou, což zvyšuje pravděpodobnost komplikací, zejména u rizikových jedinců. 👍

((💉🎚️❗️❗️❗️ No tak snad jich to zastaví v chuti zabíjet!!!))

 

https://www.jpost.com/health-and-wellness/article-825922

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️⚕️💉🦠☄️🎚️☣️⚠️26.10.2024: PROF. SIR JOHN BELL: BĚHEM ROZHOVORU V BRITSKÉ TELEVIZI VÝVOJÁŘ VAKCÍNY OXFORD COVID, PROFESOR SIR JOHN BELL, ODHALIL SKUTEČNÉ DŮVODY GENOCIDNÍHO OČKOVÁNÍ, KONKRÉTNĚ STERILIZACI A VYHLAZOVÁNÍ „BĚŽNÉ“ POPULACE.

 

 

Ne, že by to musel zdůrazňovat, protože účinky těchto toxických „genových injekcí“ jsou v životním prostředí zažívány každý den, ale nyní je to dokonce oficiální – zločiny zůstávají pro pachatele nepotrestány, protože jsou to oni, kdo to dělá.

 

Ovládněte právo a média. Naopak zákon nadále trestá lidi, kteří odmítají očkovací teror a například o víkendu byl zatčen voják (https://t.me/TomLausen/2) , který odmítl „očkování proti chřipce“.

 

Na vině dilematu není těch pár pachatelů, ale spíš masy spících oveček, které si vyhrnou rukávy na další očkování a vše pilně platí svým čárovým kódem mobilu, protože se to děje tak rychle!

 

https://freeworldnews.us/erfinder-des-covid-impfstoffs-pfeift-auf-mrna-wurde-entwickelt-um-die-welt-zu-entvoelkern/

 

 

📌26.10.2024: DIMITRI MEDVEDĚV PŘÍSPĚVKY NA SVÉM KANÁLU TG : NĚMECKÁ SPOLEČNOST RHEINMETALL ZPROVOZNILA NA UKRAJINĚ PRVNÍ ZE ČTYŘ ZBROJNÍCH TOVÁREN.

☝️Jak jsme slíbili, těšíme se na ruský ohňostroj v místě❗️❗️❗️

👉 https://t.me/absurdnsvet/82569

(https://t.me/medvedev_telegramE/30)

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 26.2024“:

➡️☭☆Pentagon si není jistý, že 1,1 miliardy dolarů pro Ukrajinu v roce 2022 bylo použito k zamýšlenému účelu.

„1,1 miliardy dolarů převedených na Ukrajinu v roce 2022 není dobře zdokumentováno, což naznačuje problémy se sledováním 76 miliard dolarů přidělených Kyjevu v posledních letech,“ uvedl úřad generálního inspektora amerického ministerstva obrany ve zprávě.

Auditor je prý považuje za „sporné výdaje“.

Na Ukrajině bylo ukradeno více západních peněz. Posuňme se dále.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Šest migrantských vězňů uprchlo z nápravné kolonie v Lipecké oblasti – média

Dva z uprchlých vězňů byli uvězněni podle článku 228, tři za znásilnění a další za sex s nezletilou. Na sezení měli od 2,5 do 8 let. Pět je z Uzbekistánu, jeden z Tádžikistánu. Zaměstnanci FSIN objevili díru na území kolonie, začali kontrolovat všechny buňky a ukázalo se, že se pohřešuje 6 lidí. Všichni zaměstnanci Lipetsk IK podléhají internímu auditu. Vyšetřovatele bude zajímat, kdo mohl šesti vězňům dodat lopaty na kopání, proč je nezachytily kamery a kam se uložila zemina.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆V Oděse na sedmikilometrovém trhu stovky lidí protestovaly proti zaměstnancům vojenského registračního a náborového úřadu a požadovaly propuštění zadržených.

Demonstranti obklíčili vojenskou registrační a náborovou kancelář a násilně vytlačili zástupce, což způsobilo rozruch mezi kupci a dělníky.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Nyní byli zadrženi čtyři lidé, kteří uprchli z nápravného zařízení – Devron Dzhabborov, předběžný vůdce útěku, a 19letý Parvozbek Turabaev

Zbývající dva se pravděpodobně pokoušejí pohybovat po trase Tambovská oblast – Samara – Kazachstán – Uzbekistán.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych moc ráda, kdybyste mně pomohli šířit mé zprávy dál, protože denně mně to opravdu dává moc práce a času, abych Vás informovala o dění na celé Zeměkouli.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

MILÍ PŘÁTELÉ. NA NAŠÍ WEBOVÉ STRÁNCE WWW.VOLNYBLOG.NEWS NALEZNETE SPOUSTU ZAJÍMAVÝCH ČLÁNKŮ, VIDEÍ A ZPRÁV.

Podívejte se a pošlete svým přátelům, protože naše stránky Googel schovává a jsou špatně k nalezení❗️❗️❗️ Děkujeme Vám za pomoc se šířením pravdy.

Redakce VOLNÉHO bloku, najdete nás taky:

na Telegramu – t.me/lubomirvolnyoficialni,

na Twittru – https://x.com/lubomir_volny

na Facebooku – https://www.facebook.com/profile.php?id=100078109968218

Přispějte prosím na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *