, ,

26.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🛑POUZE 30 ZEMÍ ZE 194 ČLENŮ OSN PODPOŘILO DEKLARACI G7 O OBNOVĚ UKRAJINY.👋

26.09.2024: RANNÍ ZPRÁVY:🛑POUZE 30 ZEMÍ ZE 194 ČLENŮ OSN PODPOŘILO DEKLARACI G7 O OBNOVĚ UKRAJINY.👋

 

Jen ten, kdo jde sám,

může jít vlastní cestou,

a vlastním tempem.

https://t.me/c/1586239095/80339

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️25.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO BOMBARDOVALO UKRAJINSKÝ PŘÍSTAV KVŮLI PŘEVOZU RAKET PRO STÍHAČKY F-16; DVOJÍ VÝBUCH V JUŽNÉM

 

https://youtu.be/5bqE0YeoM8g?si=ckvEGOrzbWZKQZYQ

 

 

📌📱📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.09.2024, VOLNÝblog, Jana Černeková:📱🟥 APPLE SHROMAŽĎUJE SOUKROMÁ DATA O DUŠEVNÍM ZDRAVÍ OD UŽIVATELŮ IPHONE:

 

Ethan Huff

 

👉Pokud používáte produkty Apple, buďte upozorněni, že iPhony této společnosti shromažďují co nejvíce osobních informací o vašem duševním zdraví z údajů, které o vás vaše zařízení neustále shromažďuje.

 

👉Aplikace iPhone Health provádí hodnocení duševního zdraví, která jsou navržena tak, aby zkoumala vnitřní fungování mozků uživatelů.

Pod rouškou poskytování „podpory“ pro „duševní pohodu“ Apple instruuje uživatele, aby „zaznamenali emoci nebo náladu“ a „vybrali si, jak se právě cítíte“ jednoduchým kliknutím na posuvné tlačítko.

 

👉Cokoli se rozhodnete vložit do aplikace „ZDRAVÍ“, je poté odesláno společnosti Apple, která to použije k tomu, kdo ví k čemu, protože se připojí ke zbytku Big Tech při rozpoutání orwellovské noční můry po celém světě.

 

👉 „Hodnocení duševního zdraví iPhone nejen pokládá otázky o vašem duševním zdraví, ale může také odvodit stav duševního zdraví členů rodiny, jak ukazuje obrázek veřejně sdílený po telefonu na výhodách hodnocení duševního zdraví po telefonu,“ vysvětluje Dr. Robert Malone. z Brownstone Institute.

 

🟥„CO BY SE MOHLO POKAZIT?“

 

(Související: Apple se podílí na rozpoutání dystopie ve světě pomocí sluchátek se „smíšenou realitou“ a dalších orwellovských technologických výtvorů.)

 

🟥 APPLE ZKOUMÁ MOZKY UŽIVATELŮ S POMOCÍ BIG ACADEMIA:

 

👉Navzdory všem svým tvrzením o ochraně soukromí uživatelů Apple jistě shromažďuje spoustu citlivých informací, které by v případě, že by byly hacknuty, odhalily spoustu osobních a velmi soukromých věcí, které uživatelé Applu pravděpodobně nechtějí zveřejňovat.

 

👉Zvažte, co se nedávno stalo s Crowd Strike.

Jednoduchá kódovací „chyba“ měla za následek celosvětový technický výpadek, který uzemnil lety a rozpoutal obrovský chaos. Pokud by se totéž někdy v budoucnu stalo Applu, očekávejte podobný nebo horší dopad.

 

👉Dr. Malone říká, že Komunistická strana Číny (ČKS) získala přístup ke „všem“ „důvěrným údajům“, které v roce 2015 předložil ministerstvu obrany (DOD) a Federálnímu úřadu pro vyšetřování (FBI), aby získal bezpečnostní prověrku.

 

👉Čínská vláda se podle něj nabourala do „supertajného“ a „superzabezpečeného“ datového úložiště vlády USA a jednoduše to všechno vzala s lehkostí. Vláda USA poté nabídla Dr. Maloneovi úvěrovou zprávu a bezplatné sledování jeho úvěrové zprávy po celý rok.

 

👉Mějte na paměti, že Apple je partnerem nejrůznějších zdravotnických organizací a akademických institucí spojených s výzkumem souvisejícím se zdravím, včetně Harvard TH Chan School of Public Health, Brigham and Women’s Hospital a University of Michigan .

 

👉Apple také spolupracuje s Kalifornskou univerzitou v Los Angeles (UCLA) na své studii Digital Mental Health Study, která více než pravděpodobně využívá data shromážděná prostřednictvím zařízení Apple, jako je iPhone, ke zkoumání vzorců a výsledků duševního zdraví.

 

👉 „Důvěřovat tomu, že uživatelské identifikátory byly před předáním dat zcela odstraněny, je riziko, které člověk podstupuje při zadávání takových informací do iPhonu,“ varuje Dr. Malone.

 

🟥DŮVOD, PROČ TO VŠECHNO APPLE DĚLÁ, JE SAMOZŘEJMĚ TEN, ŽE SE JEDNÁ O VYSOCE ZISKOVÉ ÚSILÍ.

👉Narušování soukromých životů lidí je lukrativní v tom, že umožňuje bezohledným korporacím, jako je Apple, prodávat více reklamy na služby duševního zdraví „připojením“ uvedených služeb přímo k lidem prostřednictvím jejich iPhonů.

 

👉Jedním z příkladů může být, že uživatel iPhone, který je v depresi, dostává od společnosti Apple reklamy na antidepresiva a/nebo odkazy a telefonní čísla na lékaře, kteří je zoufale chtějí předepsat.

 

🟥„SEČTENO A PODTRŽENO – ŽÁDNÁ DATA NEJSOU 100% BEZPEČNÁ, A TO JSOU DATA O DUŠEVNÍM ZDRAVÍ.

 

👉Data, která mohou být extrémně trapná, poškodit kariéru nebo mohou narušit rodinné vztahy.

 

👉Pamatujte, že nikdo neví, jaké nové zákony, předpisy, nebo další mohou uplynout roky od nynějška.

 

👉Tento typ informací by se neměl shromažďovat a uchovávat.“

 

🟥V ROCE 2024 NENÍ NIC SOUKROMÉ.

 

Další informace najdete na Surveillance.news

 

https://volnyblog.news/apple-shromazduje-soukroma-data-o-dusevnim-zdravi-od-uzivatelu-iphone/

 

 

📌25. září 2024: 🇷🇺 KREML ZVEŘEJŇUJE ZÁZNAM PUTINOVA ÚVODNÍHO PROJEVU NA ZASEDÁNÍ STÁLÉ SCHŮZE RADY BEZPEČNOSTI O JADERNÉ ZDRŽENLIVOSTI.

 

– Byla navržena řada upřesnění, pokud jde o vymezení podmínek pro použití jaderných zbraní Ruskem, uvedl Putin.

– Rusko si vyhrazuje právo použít jaderné zbraně v případě agrese proti Rusku a Bělorusku jako členu svazového státu.

– Agresi nejaderného státu za účasti jaderného státu se navrhuje považovat za jejich společný útok na Rusko.

– Rusko si vyhrazuje právo použít jaderné zbraně v případě agrese, a to i v případě, že nepřítel za použití konvenčních zbraní vytvoří kritickou hrozbu.

– Upřesnění základů státní politiky Ruska v oblasti jaderného odstrašování bylo dohodnuto s prezidentem Běloruska jako člena svazového státu.

https://t.me/to_je_nas_svet/29414

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 25. září 2024: 🇷🇺 🟥AGRESE NEJADERNÉHO STÁTU PROTI RUSKU SPOLU S JADERNÝM BUDE POVAŽOVÁNA ZA ÚTOK NA RUSKO – PUTIN, SE ZDŮRAZNĚNÍM, ŽE BYLO NAVRŽENO ZAVÉST DO JADERNÉ DOKTRÍNY ŘADU UPŘESNĚNÍ VE SMYSLU STANOVENÍ PODMÍNEK PRO POUŽITÍ JADERNÝCH ZBRANÍ.

 

To je normální signál pro USA a Británii. Jasnými a velkými písmeny pro ty, kteří jsou obzvlášť pomalí.

 

Prezident také poznamenal:

▪️ rozšířila se kategorie států a vojenských aliancí podléhajících jadernému odstrašování;

▪️ spolehlivé informace o vypuštění leteckých útočných zbraní směrem k Ruské federaci povedou k jaderné reakci;

▪️ Rusko si vyhrazuje právo použít jaderné zbraně v případě agrese proti Bělorusku;

▪️ kritické ohrožení ruské suverenity konvenčními zbraněmi bude také základem jaderné reakce;

▪️ objasnění ruské vojenské doktríny je ověřené a přiměřené hrozbám.

TÝKÁ SE TO PŘEDEVŠÍM 47 ZEMÍ KOLEKTIVNÍHO ZÁPADU.

https://t.me/to_je_nas_svet/29416

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 25. září 2024: 🟥DMITRIJ MEDVEDĚV:

PUTIN NASTÍNIL PŘÍSTUPY K VYDÁNÍ ZÁKLADŮ STÁTNÍ POLITIKY V OBLASTI JADERNÉ ZDRŽENLIVOSTI:

 

  1. Agrese proti Rusku ze strany státu, který nemá jaderné zbraně, ale má podporu a účast země s jadernými zbraněmi, bude považována za společný útok. Všichni chápou, o které země se jedná.
  2. Pro Bělorusko bude zavedena rovnocenná jaderná obrana. K radosti Polska a četných pygmejů NATO.
  3. Překračování našich hranic nepřátelskými prostředky se stane základem pro použití jaderných zbraní – k zamyšlení nejen prohnilému neonacistickému režimu, ale všem nepřátel Ruska, kteří tlačí svět k jaderné katastrofě.

 

Každá situace, která je důvodem k obraně jadernými zbraněmi, musí být posuzována v souvislosti s dalšími faktory, rozhodnutí o použití jaderných zbraní učiní vrchní velitel.

 

ZMĚNA PODMÍNEK POUŽITÍ JADERNÝCH SLOŽEK RUSKA MŮŽE ZCHLADIT ZÁPAL TĚCH ODPŮRCŮ, KTEŘÍ JEŠTĚ NEZTRATILI SMYSL PRO SEBEZÁCHOVU.

 

Zabedněným zůstane jen římská maxima: caelo tonantem credidimus Jovem Regnare.

https://t.me/to_je_nas_svet/29418

 

 

 

📌25. září 2024: 👺ZELENSKYJ: KAŽDÉ SETKÁNÍ S PREZIDENTEM👺 EMMANUELEM MACRONEM POSILUJE VZTAHY MEZI NAŠIMI ZEMĚMI A PŘINÁŠÍ VÝSLEDKY, KTERÉ POMÁHAJÍ CHRÁNIT ŽIVOTY.

 

Během rozhovorů jsem ho podrobně informoval o situaci na bojišti a potřebách našich vojáků. Diskutovali jsme o dalším posilování ukrajinského systému protivzdušné obrany a vojenském výcviku. Francie bude cvičit a vybavovat ukrajinskou brigádu. Jsem za toto rozhodnutí vděčný.

Děkuji Francii za její silnou podporu členství Ukrajiny v NATO a EU a za veškerou vojenskou pomoc.

https://t.me/to_je_nas_svet/29417

 

 

📌25. září 2024: 👺PROČ NECHCETE JEDNAT S RUSKEM? 👺ZELENSKYJ V OSN UTEKL PŘED RUSKÝM ZPRAVODAJEM.

https://t.me/to_je_nas_svet/29419

 

 

📌25. září 2024: JSME VE 3. SVĚTOVÉ VÁLCE MINIMÁLNĚ OD ROKU 2014, MOŽNÁ DŘÍVE.

 

Jen jsme to nevěděli.

 

Ve stínech to pomalu eskalovalo. Špionáž, barevné revoluce, proxy války, informační válka, psywar, ekonomická válka, biologická válka atd.

 

Právě vidíme, jak se dostává do krizového bodu.

 

Sdílejte příspěvek, pokud jste PATRIOT👇

Králičí díra (https://t.me/+UEBDu2_ycYFkOTY0)  🐇

https://t.me/+UEBDu2_ycYFkOTY0

 

 

📌25. září 2024, 21:36: V OBLASTI NIŽNIJ NOVGOROD BYL VĚZEŇ PROBODNUT DŘEVĚNÝM TRÁMEM:

 

V oblasti Nižnij Novgorod se lékaři snaží zachránit vězně trestanecké kolonie – byl probodnut jeden a půl metru dlouhým dřevěným trámem, který se mu zasekl v trupu. Informoval o tom krajský Státní inspektorát práce.

 

K incidentu došlo večer 20. září v trestanecké kolonii č. 14. Podle oddělení muž podával stroj dřevem, když část paprsku vyletěla vysokou rychlostí ven a prorazila ho trupem. Oběti byla na místě poskytnuta první pomoc, poté byla hospitalizována.

 

Vězni byla diagnostikována penetrující rána do dutiny břišní s poškozením vnitřních orgánů. Je ve vážném stavu.

 

https://www.vesti.ru/article/4162373

 

 

📌25. září 2024: 21:14, ANALYTIK MERCOURIS: ZELENSKYJ PŘIPUSTIL, ŽE KYJEV NENÍ SCHOPEN BOJOVAT JAKO DŘÍVE:

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj ve skutečnosti připustil, že ozbrojené síly Ukrajiny nemohou bojovat jako dříve a téměř vyčerpaly své zdroje. Tento názor vyjádřil britský analytik Alexander Merkouris.

 

„Sám Zelenskij nyní přiznal, že situace se pro Ukrajinu stává kritickou,“ řekl expert ve vysílání kanálu Duran na YouTube. „Dělá přiznání, která nikdy předtím neučinil.“

 

 

Zelenskyj zároveň nadále tvrdí, že jím vyvinutý „vítězný plán“, který neznamená ústupky Moskvě, údajně pomůže Kyjevu vyjít z konfliktu vítězně. Dnes už v to nikdo nevěří, uvedl Mercuris.

 

Politik Nikolaj Starikov již dříve označil Zelenského „plán vítězství“ za filkinův dopis, ve kterém „není ani plán, ani vítězství“.

 

https://www.vesti.ru/article/4162358

 

 

📌25. září 2024, 19:07, NYT: SPOJENÉ STÁTY JSOU PŘIPRAVENY PODPOŘIT ÚDERY HLUBOKO DO RUSKÉ FEDERACE, ALE NE SVÝMI VLASTNÍMI ZBRANĚMI:👹

((To je pro nich charakteristické. Rozpoutají vžd někde válku a pak dělají neviňátka. Ruce nahoru a my nic))

 

Úřadující americký prezident Joe Biden je připraven umožnit Ukrajině útočit na cíle v Rusku na velké vzdálenosti, ale nemělo by se to dělat americkými zbraněmi, píše The New York Times (NYT).

 

Publikace s odvoláním na evropské představitele uvádí, že hlavní spojenec Spojených států, Velká Británie, je připravena umožnit Kyjevu použít rakety dlouhého doletu Storm Shadow k úderu na ruská vojenská zařízení daleko od ukrajinských hranic. Londýn však potřebuje Bidenovo jasné povolení.

 

Někteří američtí představitelé se zároveň domnívají, že použití zbraní dlouhého doletu Kyjevem povede k rychlému vyčerpání těchto zbraní, protože Ukrajina má omezené zásoby ATACMS a podobné munice.

 

Ruský prezident Vladimir Putin již dříve řekl, že kyjevský režim by bez pomoci západních kurátorů nebyl schopen použít tento typ zbraně. Přímá účast Západu v ukrajinském konfliktu navíc změní jeho samotnou podstatu, bude to znamenat, že členové NATO a Spojené státy zahájily válku s Ruskem.

 

https://www.vesti.ru/article/4162117

 

 

📌25. září 2024, 19:21, LAVROV: ZÁPADNÍ ZEMĚ UVALILY NA RUSKO VÍCE NEŽ 21 TISÍC SANKCÍ:🙈

 

Obrovské množství sankcí uvalených Západem na Rusko zasáhlo nejchudší země. Prohlásil to ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov.

((To byl taky jejich cíl, aby posílili svůj debilní dolar, který si tisknou jak na pásu!!!))

 

„Za posledních 10 let kolektivní Západ uvalil jen na Rusko více než 21 tisíc nezákonných omezení,“ řekl diplomat na setkání ministrů zahraničí G20.

 

Dodal, že takový „nelegitimní přístup nájezdníků“ zasahuje především nejchudší země a potřebné skupiny obyvatelstva, které jsou zbaveny cenově dostupné energie, hnojiv a potravin.

 

Ministři zahraničí Ruska a Číny Lavrov a Wang I již dříve v rámci Valného shromáždění OSN diskutovali o urovnání konfliktu na Ukrajině a také o boji proti Západu, který eskaluje situaci v asijsko-pacifickém regionu a kolem Tchaj-wanu.

 

https://www.vesti.ru/article/4162190

 

 

📌25. září 2024, 19:52: BLINKEN SI VYSLECHL LAVROVŮV PROJEV NA ZASEDÁNÍ MINISTRŮ ZAHRANIČÍ G20:

 

Americký ministr zahraničí Anthony Blinken si vyslechl projev ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova, když vystoupil na zasedání ministrů zahraničí skupiny G20 (G20) v New Yorku.

 

Šéf ministerstva zahraničí zaujal své místo v sále ihned po začátku projevu ruského diplomata. Jak poznamenala RIA Novosti, Blinken a Lavrov sedí téměř proti sobě.

 

Dříve na setkání ministrů zahraničí G20 Sergej Lavrov řekl, že západní země uvalily na Rusko za posledních deset let více než 21 tisíc nezákonných omezení.

 

Dne 25. září se ruský ministr zahraničí v rámci Valného shromáždění OSN setkal se svým čínským protějškem Wang Yi. Strany jednaly o urovnání konfliktu na Ukrajině, jakož i o situaci v asijsko-pacifickém regionu.

 

https://www.vesti.ru/article/4162272

 

 

📌25. září 2024, 21:33: AMERICKÝ KONGRES SE ZAJÍMÁ O TO, ZA ČÍ PENÍZE ZELENSKYJ CHODIL DO PENSYLVÁNIE:

 

Spojené státy se zajímají o zdroj financování cesty Volodymyra Zelenského do muničního závodu v Pensylvánii. Vyšetřování této záležitosti bylo zahájeno Výborem pro dohled dolní komory Kongresu USA.

 

Výbor dolní komory, který ovládají republikáni, má podezření, že administrativa amerického prezidenta Joea Bidena a viceprezidentky Kamaly Harrisové použila prostředky daňových poplatníků k zaplacení Zelenského návštěvy. BÍLÝ DŮM MŮŽE BÝT SHLEDÁN VINNÝM ZE ZNEUŽITÍ MOCI, hlásí RIA Novosti.

 

Volodymyr Zelenskyj navštívil 23. září muniční továrnu v Pensylvánii. Oblast kolem podniku byla zcela uzavřena a ukrajinského vůdce střežily desítky policistů.

 

Den předtím Zelenskyj vystoupil na zasedání Rady bezpečnosti OSN proti jednáním s Ruskem. Předtím hlava kyjevského režimu představila ve Spojených státech takzvaný „plán vítězství“, který neznamená ústupky Moskvě.

 

https://www.vesti.ru/article/4162314

 

 

📌25. září 2024, 20:24, PUTIN: MASIVNÍ ODPÁLENÍ NEPŘÁTELSKÝCH LETADEL A RAKET BUDE MÍT ZA NÁSLEDEK JADERNOU ODPOVĚĎ RUSKA:

 

Ruský prezident Vladimir Putin řekl, že Ruská federace zváží jadernou reakci v případě masivního odpálení nepřátelských letadel a raket a jejich překročení hranic Ruské federace. Hlava státu to řekla na stálém zasedání Rady bezpečnosti o jaderném odstrašení.

 

„O takové možnosti budeme uvažovat již po obdržení spolehlivých informací o masivním odpálení leteckých útočných zbraní a jejich překročení našich státních hranic. Mám na mysli strategická a taktická letadla, střely s plochou dráhou letu, drony,“ řekl.

 

Vladimir Putin poznamenal, že Rusko je nuceno reagovat na měnící se realitu. Je důležité nejen vytvářet jakékoli prognózy do budoucna, ale také umět jim přizpůsobit dokumenty strategického plánování.

 

Například nyní může absence jaderných zbraní v zemi, která projevuje agresi proti Rusku, za určitých podmínek také vést k jaderné reakci.

 

Vladimir Putin již dříve řekl, že Rusko je připraveno použít jaderné zbraně v případě útoku na Bělorusko.

 

https://www.vesti.ru/article/4162235

 

 

📌25. září 2024, 21:35, SPIEGEL: SABOTÁŽ NA NORD STREAMS ZORGANIZOVAL BÝVALÝ DŮSTOJNÍK OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY ČERVINSKIJ:

 

Sabotáž plynovodů Nord Stream zorganizoval bývalý důstojník sil speciálních operací Ozbrojených sil Ukrajiny Roman Červinskij, uvádí Der Spiegel.

 

Podle publikace Červinskij tým založil, připravil ho a dal pokyny ke spáchání sabotáže.

 

„Sabotážní skupina se skládala z několika ukrajinských potápěčů, z nichž téměř všichni byli civilisté,“ uvádí materiál.

 

Uvádí se také, že operaci odsouhlasil bývalý vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny Valerij Zalužnyj, v té době o ní údajně nevěděl ani vůdce kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj.

 

DŘÍVE SE ŘÍKALO, ŽE NÁKLADY NA VYHOZENÍ PLYNOVODŮ NORD STREAM DO POVĚTŘÍ BYLY ASI 300 TISÍC DOLARŮ.

 

https://www.vesti.ru/article/4162364

 

 

📌25. září 2024, ⚡️ SPECIÁLNÍ VOJENSKÁ OPERACE RUSKÝCH OZBROJENÝCH SIL A UDÁLOSTI NA UKRAJINĚ 21. ZÁŘÍ VEČER

 

⚡️Přichází hnutí KRASNOLIMANSKÝ SMĚR. Ozbrojené síly RF se znovu vrátily do NEVSKOE, které byly nuceny opustit před dvěma lety po průlomu Balakleya a stažení z Izyumu. V obci byla opět vztyčena ruská vlajka

 

⚡️SMĚR JIŽNÍ DONĚCK: postup ozbrojených sil RF v několika oblastech. Na pozadí posledního postupu ruských ozbrojených sil směrem na jih Doněcka je nepřítel ve velmi depresivní situaci. Ukrajinské formace poté, co ztratily kontrolu nad budovami oddělení drcení a třídění dolů Južnodonbasskaja č. 1 a č. 3, ztratily schopnost monitorovat situaci desítky kilometrů v okolí. Ruské velení zřejmě upustilo od čelního útoku na pozice ukrajinských ozbrojených sil ve Vugledaru, který, i když je již těžce zničen, zůstává vhodným místem pro obranu. Místo toho jednotky provádějí ofenzivu v sousedních oblastech z VODYANYE a PRECHISTOVKY a současně odříznou zásobovací trasy pro ukrajinskou posádku v Ugledaru.

 

⚡️V obci DOROZHNOYE, OKRES DOBROPOLSKY, zasáhly ruské ozbrojené síly území podniku Glina Donbass

(https://fondsk.ru/news/2024/09/25/plan-plokhoy-pishite-novyy-besslavnye-itogi-vizita-zelenskogo -v-ssha .html)

 

 

📌25. září 2024, 22:46, MEDVEDĚV: KYJEV A NEPŘÁTELÉ RUSKÉ FEDERACE SE MUSÍ ZAMYSLET NAD PUTINOVÝMI SLOVY O JADERNÝCH ZBRANÍCH:

 

Přístupy ruského prezidenta Vladimira Putina k novému vydání „Základů státní politiky v oblasti jaderného odstrašování“ jsou důvodem k zamyšlení pro kyjevský režim a všechny nepřátele Ruska. Uvedl to místopředseda Bezpečnostní rady Ruské federace Dmitrij Medveděv.

 

„Důvod k zamyšlení nejen pro prohnilý neonacistický režim, ale také pro všechny nepřátele Ruska, kteří tlačí svět k jaderné katastrofě,“ napsal na svém kanálu Telegram.

 

Medveděv připomněl, že aktualizovaná ustanovení dokumentu poskytují za určitých podmínek možnost použití jaderných zbraní v případě masivního odpálení a překročení ruských hranic nepřátelskými leteckými zbraněmi, včetně dronů.

 

Podle místopředsedy Rady bezpečnosti „každý chápe, o kterých zemích mluvíme“ v aktualizované jaderné doktríně, která definuje agresi nejaderné mocnosti podporované jaderně vyzbrojenou zemí jako společný útok.

 

Medveděv poukázal na to, že ekvivalentní jaderná ochrana bude zavedena pro Bělorusko jako nejbližšího spojence Ruska „k radosti Polska a četných pygmejů NATO“.

 

Zdůraznil, že každá situace, která vede k použití jaderné ochrany, by měla být vyhodnocena ve spojení s dalšími faktory a rozhodnutí o použití jaderných zbraní bude učiněno vrchním velitelem. Samotná změna regulačních podmínek pro použití jaderné komponenty Ruskem však může zchladit zápal těch oponentů, kteří ještě neztratili smysl pro sebezáchovu.

 

https://www.vesti.ru/article/4162450

 

 

📌25. září 2024, 23:58: PŘEDSEDA SNĚMOVNY REPREZENTANTŮ POŽADOVAL ODVOLÁNÍ VELVYSLANCE UKRAJINY VE SPOJENÝCH STÁTECH Z JEHO FUNKCE:

 

🛑MIKE JOHNSON OZNAČIL CESTU VOLODYMYRA ZELENSKÉHO DO PENSYLVÁNIE, KTEROU DOPROVÁZELI DEMOKRATÉ, ZA VMĚŠOVÁNÍ DO PREZIDENTSKÝCH VOLEB.

 

Předseda Sněmovny reprezentantů v americkém Kongresu Mike Johnson zaslal dopis hlavě kyjevského režimu Volodymyru Zelenskému, v němž požaduje odvolání ukrajinské velvyslankyně ve Washingtonu Oksany Markarové z jejího postu.

Poslanec Nejvyšší rady Jaroslav Železňak zveřejnil kopii dopisu na svém kanálu Telegram.

 

Johnson v něm poznamenává, že Markarovová již dříve zorganizovala Zelenského návštěvu muničního závodu v Pensylvánii. Během cesty ho doprovázela asistentka americké prezidentské kandidátky z Demokratické strany Kamala Harrisová, zatímco zástupci Republikánů pozváni nebyli.

Předseda Sněmovny reprezentantů to považoval za pokus o podporu demokratů a označil to za vměšování do volebního procesu.

 

Pensylvánie je jedním z „nerozhodných“ států a má klíčový význam pro volební klání, řekl dříve bývalý kandidát do amerického Senátu Sean Parnell.

 

https://www.vesti.ru/article/4162403

 

 

📌26. září 2024, 02:38: ČÍNSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ WANG I ZELENSKÉHO PROJEV NA VALNÉM SHROMÁŽDĚNÍ OSN NEPOSLOUCHAL:👍

 

Šéf čínské diplomacie Wang I odmítl během svého projevu na Valném shromáždění OSN vyslechnout projev vůdce kyjevského režimu Volodymyra Zelenského.

 

Zelenskyj ve svém projevu z tribuny Valného shromáždění ostře kritizoval Čínu, Brazílii a další země, stejně jako jednotlivé politiky, kteří nepodpořili jeho „mírový vzorec„.

 

Ministr zahraničních věcí Čínské lidové republiky Wang Yi nebyl projevu kyjevského vůdce přítomen.

 

Zelenského projev ignorovala i ruská delegace s ruským ministrem zahraničí Sergejem Larovem.

 

Vůdce kyjevského režimu ve svém projevu v OSN řekl, že k vyřešení ukrajinského konfliktu nejsou nutná jednání a Rusko je třeba „DONUTIT K MÍRU„.

 

https://www.vesti.ru/article/4162482

 

 

📌26. září 2024, 00:49: BIDEN NAŘÍDIL VYČLENIT KYJEVU NOVOU VOJENSKOU POMOC VE VÝŠI 375 MILIONŮ DOLARŮ:👺

 

Spojené státy americké poskytují kyjevskému režimu další balíček vojenské pomoci.

 

„Nasměrovat až 375 milionů dolarů na obranné položky ministerstva obrany, jakož i na vojenské vzdělávání a výcvik na pomoc Ukrajině,“ uvedly Spojené státy americké v prohlášení.

 

Americký vůdce Joe Biden již dříve ve svém projevu na zasedání Valného shromáždění OSN oznámil pokračování americké podpory Kyjeva.

 

https://www.vesti.ru/article/4162474

 

 

📌26. září 2024, 02:24:🛑DEKLARACI SKUPINY G7 O OBNOVĚ UKRAJINY PODPOŘILO POUZE 30 ZEMÍ:

 

🛑POUZE 30 ZEMÍ ZE 194 ČLENŮ OSN PODPOŘILO DEKLARACI G7 O OBNOVĚ UKRAJINY.

 

„Prezident Biden oznámí, že se k této historické deklaraci připojilo 30 zemí a Evropská unie,“ citovala agentura RIA Novosti Bílý dům Spojených států amerických.

 

Dokument bere na vědomí závazek podporovat Kyjev poskytováním různých pomoci Ukrajině, včetně: vojenské, rozpočtové a humanitární.

 

V deklaraci se také uvádí, že suverénní aktiva Ruské federace zůstávají zmrazena, dokud Rusko „nezaplatí za škody způsobené Ukrajině“. 👹

 

Prezident Spojených států amerických podepsal dokument o přidělení dalšího balíčku vojenské pomoci kyjevskému režimu ve výši 375 milionů dolarů.

 

https://www.vesti.ru/article/4162505

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26. září 2024: 🔴 LAVROV V O-TÓNU O ÚPADKU EVROPY:

 

Ruský ministr zahraničí Lavrov byl v rozhovoru dotázán na to, proč Rusko i nadále dodává eu plyn, zatímco EU jde proti Rusku nepřátelským směrem. Lavrov se ve své odpovědi zabýval situací v EU jako celku.

 

Ruský ministr zahraničí Lavrov poskytl hodinový rozhovor arabské televizi, ze kterého přeložím nejzajímavější otázky a odpovědi. Tato část se zabývá otázkou, proč Rusko i nadále dodává eu plyn, zatímco EU se staví proti Rusku nepřátelským směrem.

 

ZAČÁTEK PŘEKLADU:

 

🔵OTÁZKA (přeloženo z arabštiny): Samozřejmě, že politiku, hospodářství a vztahy s Evropou nelze oddělit.

Proč přes veškerou negativitu odtamtud Rusko nepřestalo vyvážet plyn do Evropy?

Proč stále dodává plyn do EU?

 

🔴Sergej Lawrow: Jsme slušní lidé. S Evropou jsme uzavřeli dlouhodobé smlouvy. Na rozdíl od Evropy a USA vždy plníme své závazky.

Po mnoho desetiletí, od dob Sovětského svazu, od 70. let. Navázali jsme vzájemně výhodnou spolupráci v oblasti dodávek plynu. Evropské, zejména německé energetické odvětví a hospodářství jako celek, žilo díky cenově dostupným a spolehlivým dodávkám plynu.

 

Německý kancléř Scholz v rozhovoru uvedl, že Rusko zastavilo dodávky plynu do Evropy.

Je to dospělý člověk. Proč lže? Každý přesně ví, jak se to všechno stalo.

Už za kancléřky Merkelové USA tlačí na Německo, aby neuvedlo do provozu plynovody Nord Stream 1 a Nord Stream 2 a používalo dražší, mnohem dražší americký zkapalněný plyn. Evropa nyní pokrývá své základní potřeby zkapalněným ropným plynem, včetně amerického plynu. Ale pokud někdo chce koupit plyn u nás, vždy dodržíme naše dohody.

 

Jsme sousedé. Máme potrubní systém. Přestože byly vyhozeny tři „prameny“ Severního proudu, zůstává plynovodní systém, mimo jiné přes Ukrajinu, Přes Turecko a Přes Černé moře, neporušený. Pokud je to výhodné pro obě strany, proč se střelit do kolena? Ať se krásná Evropa střelí do kolena.

 

Před rokem jsem četl prohlášení francouzského ministra hospodářství Le Maire, který řekl, že průmysl v Evropě, zejména ve Francii, platí za dodávky energie čtyřikrát více než průmysl v USA. To je to, o co SEU usilovaly a čeho dosáhly.

 

Vždy se zbavili svých konkurentů, viděli v Rusku konkurenta, zorganizovali na Ukrajině protiruský, rusofobní nacistický režim a dohnali ho do války proti naší zemi. Evropská unie byla také konkurentem USA. Nyní již není a nebude konkurentem, pokud správně pochopím vývojové tendence evropského kontinentu.

 

🔴DOCHÁZÍ K DEINDUSTRIALIZACI.

 

Když jeden z nejdůležitějších průmyslových odvětví Německa – automobilový průmysl – začne přesouvat svou výrobu do jiných zemí a Volkswagen jednoduše zavře továrny a propustí tisíce lidí, pak to hodně vypovídá.

 

Evropská byrokracie se poslušně drží kurzu, který jí USA vytyčily. Stále více zemí, které jsou členy EU, si však začíná uvědomovat, že je to cesta, která neslouží jejich zájmům, ale zájmům jejich zámořských partnerů.

 

https://anti-spiegel.ru/2024/lawrow-im-o-ton-ueber-den-niedergang-europas/

 

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26. září 2024: 🛑RUSKO ZVEŘEJŇUJE SEZNAM ZEMÍ, JEJICHŽ OBČANÉ SE MOHOU DO RUSKA PŘISTĚHOVAT ZJEDNODUŠENÝM ZPŮSOBEM:

 

Ruská vláda zveřejnila seznam zemí, které svým občanům vnucují „destruktivní neoliberální ideologické postoje“. Občané těchto zemí by měli mít možnost se snadněji přistěhovat do Ruska, pokud chtějí žít v Rusku kvůli „tradičním hodnotám“.

 

Ruský prezident Vladimir Putin před měsícem podepsal dekret, v němž vyzval ruskou vládu, aby do jednoho měsíce vypracovala opatření, která by usnadnila získání povolení k pobytu pro cizince, kteří se chtějí přestěhovat do Ruska kvůli „tradičním hodnotám“.

 

To platí pro cizince, kteří nesouhlasí s politikou své vlasti, protože vnucuje lidem „destruktivní neoliberální ideologické postoje“, které jsou v rozporu s „tradičními ruskými duchovními a morálními hodnotami“.

 

🛑RUSKÁ VLÁDA TENTO SEZNAM ZEMÍ ZVEŘEJNILA.

 

Skládá se z těchto 47 států:

 

Austrálie,

Rakousko,

Albánie,

Andorra,

Bahamy,

Belgie,

Bulharsko,

Velká Británie a jejich zámořská území,

Německo,

Řecko,

Dánsko,

Irsko,

Island,

Španělsko,

Itálie,

Kanada,

Kypr,

Lotyšsko,

Litva,

Lichtenštejnsko,

Lucembursko,

Malta,

Mikronésie,

Monako,

Nizozemsko,

Nový Zéland,

Norsko,

Polsko,

Portugalsko,

Jižní Korea,

Rumunsko,

San San Marino,

Severní Makedonie,

Singapur,

Slovinsko,

USA,

Tchaj-wan,

Ukrajina,

Finsko,

Francie,

Chorvatsko,

Černá Hora,

🛑ČESKÁ REPUBLIKA,

Švýcarsko,

Švédsko,

Estonsko a

Japonsko.

 

Lidé z těchto zemí, kteří nesouhlasí s „ničivými neoliberálními ideologickými postoji“ svých vlád a kteří chtějí žít v Rusku, protože sdílejí „tradiční ruské duchovní a morální hodnoty“, mohou získat povolení k pobytu v Rusku, které je zpočátku omezeno na tři roky, aniž by museli pobývat v Rusku.

 

Na ně se vztahují obvyklé podmínky a čekací listiny (dále jen „kvóta“).

Zkoušky v ruském jazyce, které jsou obvykle předepsány pro cizince, znalost ruské historie a základy ruského právního systému by měly být pro tuto kategorii cizinců zrušeny.

 

Ti, kteří získali tříleté povolení k pobytu, mohou již po necelém roce požádat o jeho přeměnu na povolení k trvalému pobytu.

 

Zatím není známo, jak přesně probíhá podávání žádostí o povolení k pobytu pro cizince z uvedených zemí, ale i to by mělo být brzy oznámeno.

 

Pro více informací o emigraci do Ruska doporučuji tuto epizodu anti-spiegel televize, ve které jsem mluvil s odborníkem o otázkách ruského imigračního práva. Pravidla uvedená v programu se až na výše uvedené výjimky vztahují i na cizince, kteří kvůli „ničivým neoliberálním ideologickým postojům“ svých vlád chtějí emigrovat do Ruska.

 

https://anti-spiegel.ru/2024/russland-veroeffentlicht-liste-der-laender-deren-buerger-vereinfacht-in-russland-einwandern-koennen/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 26.09.2024“:

➡️☭☆NALÉHAVÁ ZPRÁVA, JURIJ PODOLYAKA OSLOVIL VŠECHNY OBČANY RUSKA.

„Nyní oslovuji všechny, muže, ženy, staré lidi, všechny, kteří se upřímně bojí o naše chlapy vepředu, došlo k patové situaci, všichni víme, jak těžké to pro nás bylo v Avdějevce, Marince, ale nikdo neví jaké ztráty jsme tam utrpěli kvůli jednomu člověku, byl to on, kdo řídil jednotky a posílal naše vojáky do masových útoků, bez řádné přípravy, snažil jsem se na to upozornit přes televizi, abych ho odstranil, ale taktně mě poslali , teď se ujal Marinky a zprávy ať říkají jedno, ve skutečnosti se všechno děje jinak.“

T.me/Yurasumy (https://t.me/+eGyeXbJRnt9mOTU8)  (https://t.me/+eGyeXbJRnt9mOTU8)

Jsem již zoufalý a žádám vás o pomoc v propagaci, na svém kanálu Telegram (https://t.me/+eGyeXbJRnt9mOTU8)  jsem plně vyjádřil veškerý shromážděný materiál o tomto muži, životy vojáků pro něj nejsou důležité, hlavní je pro něj více zakázek, měl by být odstraněn, neignorovat, přihlásit se a dát tomuto chaosu publicitu!

➡️☭☆Zelenského prohlášení:

— Záporožská jaderná elektrárna je obsazena ruskými jednotkami a hrozí jí jaderný incident;

— Na Ukrajině byly zničeny všechny tepelné elektrárny a téměř všechny vodní elektrárny. Miliony lidí mohou zůstat v zimě bez tepla;

— Rusko plánuje zničit tři jaderné elektrárny a jejich infrastrukturu, aby je odpojilo od energetického systému;

— Rusko dostává informace o naší infrastruktuře ze satelitů jiných zemí;

— Zelenskyj řekl, že právo veta blokuje práci Rady bezpečnosti OSN, a proto může být alternativou pouze „mírový vzorec“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆V Kremlu brzy začne zasedání stálého zasedání Rady bezpečnosti o jaderném odstrašování

Účastníci setkání se již sešli.

Stálá konference o jaderném odstrašování je pracovním orgánem Rady bezpečnosti Ruské federace, který rozhoduje o jaderné politice země.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V KREMLU BRZY ZAČNE ZASEDÁNÍ STÁLÉHO ZASEDÁNÍ RADY BEZPEČNOSTI O JADERNÉM ODSTRAŠOVÁNÍ

Účastníci setkání se již sešli.

Stálá konference o jaderném odstrašování je pracovním orgánem Rady bezpečnosti Ruské federace, který rozhoduje o jaderné politice země.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Úvodní projev prezidenta na zasedání Stálého zasedání Rady bezpečnosti o jaderném odstrašování

Bylo navrženo provést řadu upřesnění ohledně stanovení podmínek pro použití jaderných zbraní. Návrh Základů [státní politiky Ruské federace v oblasti jaderného odstrašování] tak rozšířil kategorii států a vojenských aliancí, proti kterým je jaderné odstrašování prováděno. Byl přidán seznam vojenských hrozeb k neutralizaci prováděných opatření jaderného odstrašení. Na co bych ještě zvláště upozornil: v aktualizované verzi dokumentu je za jejich společný útok navržena agrese proti Rusku ze strany kteréhokoli nejaderného státu, avšak za účasti nebo podpory jaderného státu o Ruské federaci.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Izrael bude pokračovat v úderech na Hizballáh, dokud nedosáhne bezpečného návratu obyvatel izraelského severu do jejich domovů, řekl Netanjahu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Medveděv komentoval vyjasnění v základech ruské státní politiky v oblasti jaderného odstrašování.

Důvod k zamyšlení nejen pro prohnilý neonacistický režim, ale i pro všechny nepřátele Ruska, kteří tlačí svět k jaderné katastrofě

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádka Su-34 zasáhla soustředění personálu, obrněné a automobilové vojenské techniky ukrajinských ozbrojených sil v pohraniční oblasti Kursk.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆“Pili jsme, on šukal psa.“

V Nižném Novgorodu policie zadržela migranty, kteří kopulovali se psy. Jeden z nich se považuje za transa a dříve se označil za člena extremistické organizace „AUE“.

Uvádí se, že domorodci z Uzbekistánu jsou deportováni z Ruska.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆🟥ČESKÝ PREZIDENT PETR PAVEL ŘEKL, ŽE VÍTĚZSTVÍ ZA CENU ZNIČENÍ POLOVINY POPULACE UKRAJINY NEMŮŽE BÝT VÍTĚZSTVÍM.

„Podpora Ukrajiny při obnově územní celistvosti je naším konečným cílem, ale musíme být realističtí ohledně časového rámce a za jakou cenu lze tohoto cíle dosáhnout,“ řekl.

Nezdá se vám, že Západ pomalu spojuje Ukrajinu?

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Cín z Nižního Novgorodu: vězeň byl ve výrobě proražen dřevěným trámem.

Dříve odsouzený, odpykávající si trest v IK-14, utrpěl 20. září strašlivý pracovní úraz. Lékaři záchranky muže rychle převezli do nemocnice a operovali.

Stav vězně je v současné době hodnocen jako vážný.

https://t.me/c/2038698544/2897 👈

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Muži v Afghánistánu mají zakázáno stříhat vousy a nosit džíny – The Washington Post

Podle kodexu nectností a ctností, který byl vyhlášen na konci srpna, je nyní mužům zakázáno mít krátké vlasy a vousy kratší než jejich pěst a také již nesmějí napodobovat nemuslimy ve vzhledu, oblékání. a chování.

Úřady navíc zakázaly dívat se na ženy, pokud nejde o manželku nebo příbuzného, ​​uvádí publikace.

Nyní bude mravnostní policie moci narušitele zadržovat až tři dny. A pokud k porušení nedošlo poprvé, budou pachatelé čelit soudu podle práva šaría.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *