, ,

26.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně:👉SYŘAN, KTERÝ VRAŽDIL POCHÁZÍ Z BAŠTY ISIS A POLICIE OD ZAČÁTKU VĚDĚLA, KOHO HLEDÁ…

26.08.2024: RANNÍ ZPRÁVY: 👉SYŘAN, KTERÝ VRAŽDIL POCHÁZÍ Z BAŠTY ISIS A POLICIE OD ZAČÁTKU VĚDĚLA, KOHO HLEDÁ

 

„Žijeme ve světě, kde je pohřeb důležitější než zemřelý,

svatba je důležitější než láska,

vzhled je důležitější než mysl.

Žijeme v obalové kultuře, která pohrdá obsahem.“

Sir Anthony Hopkins

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️25.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PO KURSKÉM VPÁDU ODHALUJE ZELENSKYJ NOVÝ „RAKETOVÝ DRON“ A VYHLAŠUJE JEHO PRVNÍ ÚSPĚŠNÝ ZÁSAH NA RUSKÉM ÚZEMÍ; JE PUTIN OPĚT ROZZLOBENÝ?

 

https://youtu.be/wc4yPFQBpmo?si=z01fdkbMLqRGCDCj

 

 

📌25. srpna 2024, TikTok: VLADIMÍR PUTIN: „VYMYSLELI SI, ŽE RUSKO CHCE ZAÚTOČIT NA NATO. ÚPLNĚ JSTE ZTRATILI ROZUM? HLOUPÍ, JAKO TENHLE STŮL? KDO S TÍM PŘIŠEL? JE TO NESMYSL. ÚPLNÁ HOVADINA. BYLA BY TO HOVADINA, JAK BY TO JENOM NEBYL JEJICH PLÁN OBELHAT VLASTNÍ POPULACI TÍM, ŽE ŘEKNOU: „POMOC! RUSKO BRZY ZAÚTOČÍ. MUSÍME SE HONEM VYZBROJIT, POSLAT ZBRANĚ NA UKRAJINU!!!“ VE SKUTEČNOSTI TO DĚLAJÍ PROTO, ABY SI ZACHOVALI SVÉ VLASTNÍ IMPERIÁLNÍ POSTAVENÍ A MOC. PROTO TO DĚLAJÍ. KOUKNĚTE SE NA POTENCIÁL NATO A KOUKNĚTE SE NA POTENCIÁL RUSKA. ROZHODLI JSTE SE, ŽE JSME BLÁZNI, NEBO CO?“

 

https://www.facebook.com/petr.hofer.7/videos/502683622088086

 

 

📌25. srpna 2024: 😂 BĚLORUSKO STAHUJE VOJÁKY K UKRAJINSKÝM HRANICÍM POD ZÁMINKOU CVIČENÍ, UVEDLO UKRAJINSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ.

Podle ministerstva Bělorusko soustřeďuje v Gomelské oblasti tanky, dělostřelectvo, raketomety, protivzdušnou obranu a ženijní techniku. Zaznamenána byla rovněž přítomnost PMC Wagner.

Ukrajinské ministerstvo zahraničí vyzvalo běloruské ozbrojené síly, aby stáhly své jednotky od hranic s Ukrajinou na vzdálenost přesahující dosah běloruských palebných systémů.

https://t.me/to_je_nas_svet/28773

 

 

📌25. srpna 2024: 💥 TELEGRAM SE POPRVÉ OFICIÁLNĚ VYJÁDŘIL K ZADRŽENÍ PAVLA DUROVA:

Telegram dodržuje zákony EU, včetně zákona o digitálních službách – jeho moderování je v souladu s průmyslovými standardy a neustále se zlepšuje. Generální ředitel společnosti Telegram Pavel Durov nemá co skrývat a často cestuje po Evropě.

Je absurdní tvrdit, že platforma nebo její majitel jsou zodpovědní za její zneužívání. Téměř miliarda uživatelů na celém světě používá Telegram jako prostředek komunikace a zdroj důležitých informací. Těšíme se na rychlé vyřešení této situace.

https://t.me/to_je_nas_svet/28774

 

 

📌25. srpna 2024: ☝️ JEDNÍM Z DŮVODŮ DUROVOVA ZATČENÍ BYLA SNAHA FRANCOUZSKÝCH ÚŘADŮ OMEZIT ŠÍŘENÍ PEDOFILNÍCH MATERIÁLŮ PROSTŘEDNICTVÍM TELEGRAMU.

V roce 2023 Brigitte Macronová uvedla, že měla v hlavě zmatek, když šla ve svých 40 letech na rande s patnáctiletým budoucím francouzským prezidentem.

https://t.me/to_je_nas_svet/28775

 

 

📌25. srpna 2024, 20:12, RFI: VÍCE NEŽ 100 LIDÍ ZABITO PŘI ÚTOKU MILITANTŮ V BURKINĚ FASO:

 

V důsledku útoku militantů v Burkině Faso bylo zabito 100 až 200 lidí, včetně vojenského personálu a civilistů, nejméně 140 bylo zraněno, uvedla rozhlasová stanice RFI s odvoláním na zdroje v bezpečnostních silách.

 

„Obec Barsalogo byla v sobotu napadena ozbrojenými teroristickými skupinami… Mezi oběťmi jsou civilisté, vojáci a „dobrovolníci pro obranu vlasti“, uvádí zpráva.

 

Je třeba poznamenat, že během útoku se ozbrojenci zmocnili zbraní a mobilní nemocnice pro vojáky. Podle rozhlasové stanice byli místní obyvatelé před útokem nuceni na příkaz úředníků kopat zákopy, aby zpomalili postup skupin.

 

Země se snaží zadržet ofenzívu radikálních džihádistů, která trvá od roku 2015.

 

Na začátku června ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov oznámil, že Rusko dodatečně dodá vojenské produkty do Burkiny Faso.

 

https://www.vesti.ru/article/4110464

 

 

📌25. srpna 2024, 20:08: VE SLOVINSKU BYLA ZNEŠKODNĚNA 226 KILOGRAMOVÁ LETECKÁ PUMA:

 

Ve Slovinsku, ve městě Nova Gorica, pyrotechnici zneškodnili 226 kilogramů těžkou bombu z druhé světové války, uvedla slovinská tisková agentura.

 

Je upřesněno, že střela byla vyrobena ve Velké Británii. Byl nalezen 22. srpna v areálu nádraží. Jedná se o sedmou bombu nalezenou při rekonstrukci stanice.

 

Na likvidaci munice se podílelo 132 specialistů, včetně hasičů, dále zaměstnanců civilní obrany a policejních jednotek.

 

Dříve ve Volgogradu ženisté odpálili 40kilogramovou bombu z druhé světové války, která byla nalezena v chatové vesnici ve výstavbě. Je známo, že střela byla vyrobena v Německu.

 

https://www.vesti.ru/article/4110489

 

 

📌25. srpna 2024, 19:38: KADYROV OZNÁMIL DOBYTÍ PEVNOSTI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Bojovníci speciálních sil Achmat spolu s praporem 4. brigády 3. armády Jižního vojenského okruhu Ozbrojených sil RF ovládli baštu ukrajinských jednotek, uvedl na kanálu Telegram šéf Čečenska Ramzan Kadyrov.

 

„V důsledku účinných akcí byla dobyta další nepřátelská pevnost. Lidská síla nepřítele byla zničena,“ napsal.

 

Podle něj také ruští vojáci během operace zajali dva ozbrojence kyjevského režimu, z nichž jeden sloužil u 24. samostatné útočné brigády – dříve nacistického praporu „Ajdar“ (zařazeného v rejstříku teroristů a extremistů a zakázaného v Ruské federaci).

 

„Zajatci jsou rádi, že je nezastihl osud jejich předchůdců, s nimiž naši chlapi na bojišti nestojí na slavnosti,“ píše se v příspěvku.

 

Kadyrov zdůraznil, že je lepší se vzdát a zůstat naživu, než „zemřít za zájmy ukrajinského kvazistátu“.

 

Velitel speciálních sil Achmat generálmajor Apty Alaudinov již dříve uvedl, že stíhačky této speciální jednotky rychlé reakce ve směru na Kursk spálily francouzský protiletadlový raketový systém Crotale, který stojí osm milionů eur.

 

https://www.vesti.ru/article/4110469

 

 

📌25. srpna 2024, 21:32: ERDOGAN DĚKUJE PUTINOVI ZA LETADLA NA HAŠENÍ LESNÍCH POŽÁRŮ:

 

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan poděkoval Vladimiru Putinovi za poskytnutí obojživelných letadel Be-200 k hašení lesních požárů.

 

Turecký vůdce vystoupil ve svém projevu na místních televizních kanálech po zasedání vlády, na kterém bylo nastoleno téma lesních požárů.

 

„Děkuji prezidentovi Ruska, panu Vladimiru Putinovi, za to, že nám svého času poskytl obojživelné letouny Be-200. Díky použití těchto dvou strojů jsme se s touto přírodní katastrofou vyrovnali mnohem snadněji,“ řekl Erdogan.

 

Ázerbájdžánský prezident Ilham Alijev obdržel svůj díl vděčnosti, který také poskytl tureckým záchranářům dvě obojživelná letadla, která měl k dispozici. Podpora z Baku velmi pomohla při hašení lesních požárů, které byly silné zejména v létě 2024.

 

Erdogan poznamenal, že schopnosti tureckého hasičského letectva v posledních letech výrazně vzrostly, a to i díky pomoci sousedů.

 

https://www.vesti.ru/article/4110478

 

 

📌25. srpna 2024, 21:51: ADAM KADYROV ZÍSKAL NEJVYŠŠÍ OCENĚNÍ ČEČENSKA:

 

Čečenský ministr pro národní politiku, vnější vztahy, tisk a informace Achmed Dudajev uvedl, že šéf bezpečnostního odboru šéfa Čečenska Adam Kadyrov byl vyznamenán nejvyšším vyznamenáním republiky – Kadyrovovým řádem.

 

„Je to zasloužené uznání jeho vysokých morálních kvalit a obětavosti,“ napsal ministr na kanálu Telegram.

 

Dudajev nazval Adama Kadyrova skutečným vlastencem, „důstojně reprezentujícím svou slavnou rodinu“.

 

Na podzim roku 2023 byl Kadyrov mladší oceněn titulem Hrdina Čečenské republiky. Je také držitelem nejvyššího řádu parlamentu republiky „Daymehkan Siy“ a dalších ocenění.

 

Kromě toho byl následník hlavy Čečenska vyznamenán Řádem za chrabrost práce Ruska a medailí Euroasijské asociace univerzit.

 

Na jaře letošního roku vyšlo najevo, že Adam Kadyrov se stal kurátorem Ruské univerzity speciálních sil pojmenované po Putinovi.

 

https://www.vesti.ru/article/4110519

 

 

📌25. srpna 2024, 20:35: DETONACE VE VORONĚŽSKÉ OBLASTI SE ZASTAVILA, OTEVŘELY SE VSTUPY DO DVOU VESNIC:

 

Detonace výbušných předmětů v Ostogožském okrese ve Voroněžské oblasti se zastavila, požáry byly uhašeny, uvedl gubernátor regionu Alexander Gusev na kanálu Telegram.

 

Obyvatelům dvou vesnic, kteří byli dříve evakuováni kvůli nebezpečné situaci, bylo umožněno se vrátit. V dalších dvou sídlištích však průzkum území pokračuje, takže vstup do této oblasti je stále uzavřen.

 

Gusev také hlásil škody na několika letních domech a jednom autě. Pokračuje prohlídka nemovitosti a posouzení škody.

 

Noc předtím byl nad Ostrogojským okresem zničen ukrajinský bezpilotní letoun leteckého typu. Na místě pádu trosek jednoho z nich vypukl požár. Oheň vyvolal detonaci výbušných předmětů, dva lidé byli zraněni. Jedna žena byla hospitalizována ve vážném stavu, je v krajské klinické nemocnici, další byla ošetřena lékaři na místě.

 

Aktivní fáze odpalování výbušných předmětů byla zastavena ráno 25. srpna. Na místě začala odminovací skupina okamžitě pracovat. Jakmile to bude možné, budou moci na území vstoupit zástupci dalších služeb a oddělení, včetně komise pro posuzování škod způsobených na občanských stavbách.

 

https://www.vesti.ru/article/4110507

 

 

📌25. srpna 2024, 23:16: V PÁKISTÁNU ZEMŘELO 25 LIDÍ V DŮSLEDKU PÁDU AUTOBUSU DO ROKLE:

 

V Pákistánu bylo zabito nejméně 25 lidí, další byl zraněn v důsledku pádu autobusu do rokle, uvedla Geo TV.

 

Je třeba poznamenat, že osobní autobus jel z vesnice Haveli Kahuta do města Rawalpindi v provincii Paňdžáb. K nehodě došlo v okrese Kahuta, který se nachází v Pákistánem spravované oblasti Kašmír.

 

Na místě incidentu v současné době pracují záchranáři a policisté. Dorazili tam také zástupci místních úřadů. Příčiny nehody zatím nebyly jmenovány.

 

Těla mrtvých byla převezena do nejbližší nemocnice, uvedla agentura TASS.

 

https://www.vesti.ru/article/4110525

 

 

📌25. srpna 2024, 22:19, ZELENSKYJ: INVAZE OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY DO KURSKÉ OBLASTI JE SOUČÁSTÍ VELKÉ OPERACE:

 

Po setkání s indickým premiérem Naréndrou Módím poskytl Zelenskyj indickým médiím dlouhý rozhovor, o kterém později informoval na svém kanálu Telegram.

 

Hlava kyjevského režimu řekla indickému vůdci, na co ukrajinská armáda zapomněla v Kurské oblasti. Podle Zelenského je invaze ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny na území Ruské federace součástí velké operace.

 

Kyjev má v úmyslu „donutit Rusko, aby bylo připraveno na mír„🙈 a zvěrstva ukrajinských banditů v Kurské oblasti během teroristické akce podle Zelenského donutí Kreml být vstřícnější.

 

„Operace Kursk je součástí velké vojensko-politické, vojensko-diplomatické operace,“ napsal Zelenskyj.

 

Ruská strana uvedla, že po invazi ozbrojených sil Ukrajiny na území Ruské federace nebudou vedena žádná jednání s kyjevským režimem. Všichni ukrajinští ozbrojenci budou zničeni a vůdci této teroristické operace budou potrestáni. ((Magor nadrogovaný je mimo mísu!))

 

https://www.vesti.ru/article/4110500

 

 

📌25. srpna 2024, 22:46: VÍCE NEŽ 400 HORNÍKŮ ZE ŠACHTERSKÉ-HLYBOKY ODEŠLO BOJOVAT S OZBROJENÝMI SILAMI UKRAJINY:

 

Šéf Šachtěrskaja-Glubokaya, Igor Orlov, uvedl, že více než 400 pracovníků dolu v DLR odešlo se zahájením speciální vojenské operace bojovat proti ukrajinským ozbrojencům.

 

Podle Orlova se více než polovina nadále účastní bojových akcí jako součást jednotek Ozbrojených sil Ruské federace.

 

„Opustili mě… 417 lidí. To (bylo) v roce 2022,“ řekl a dodal, že nyní se NWO účastní 271 lidí z jeho dolu.

 

Šéf Šachtarské-Hlyboky poznamenal, že zatímco bojovníci jsou zapojeni do nepřátelských akcí, důl jim zachraňuje pracovní místa.

 

„Mají zkušenosti s undergroundem,“ zdůraznil Orlov.

 

Na konci léta se několik horníků rozhodlo podepsat smlouvu s ruským ministerstvem obrany, dodal. Orlov také řekl, že důl je hrdý na vojenské úspěchy svých kolegů.

 

„Kde jsou moji kluci, tam… Vždy vítězství,“ uzavřel s tím, že „jeho“ těžaři pracují v nejintenzivnějších oblastech.

 

Prezident Ruské federace Vladimir Putin poblahopřál 25. srpna pracovníkům uhelného průmyslu ke Dni horníků.

 

https://www.vesti.ru/article/4110502

 

 

📌25. srpna 2024, 22:46: UKRAJINA VYZVALA BĚLORUSKO, ABY STÁHLO ARMÁDU OD HRANIC:😂

((Tak to aby se stáhly z Ukrajiny všichni válečníci z NATO!!!))

 

Ukrajinské ministerstvo zahraničí uvedlo, že Bělorusko soustředilo značný počet vojáků v Homelské oblasti poblíž hranic s Ukrajinou. Kyjev vyzval Minsk, aby stáhl své jednotky.

 

Na začátku srpna běloruský vůdce Alexandr Lukašenko informoval o ukrajinských dronech, které vletěly do republiky. Označil to za provokaci a slíbil reakci. Později běloruské ministerstvo obrany uvedlo, že jednotky u hranic s Ukrajinou byly posíleny.

 

Ukrajinské ministerstvo zahraničí ve své zprávě s odkazem na zpravodajské informace uvedlo, že u hranic Ukrajiny je soustředěno značné množství zbraní, vojenského vybavení a personálu jednotek speciálních operací Běloruska.

 

Ukrajinské ministerstvo zahraničí vyzvalo Minsk, aby stáhl jednotky „na vzdálenost přesahující dosah ničení palebných systémů dostupných v Bělorusku“.

 

Kyjev zároveň uvedl, že nemá v úmyslu páchat proti Minsku nepřátelské akce. 😂

((Tobě už nevěří nikdo ani nos mezi očima!!!))

 

Státní tajemník Bezpečnostní rady Běloruska Alexandr Volfovič již dříve uvedl, že běloruská rozvědka znamená vidět všechny skupiny vojenského personálu na Ukrajině, Minsk doufá, že provokace nepřijdou z Kyjeva.

 

https://www.vesti.ru/article/4110483

 

 

📌25. srpna 2024, 22:24: TÝM TELEGRAMU SE K DUROVOVU ZADRŽENÍ VYJÁDŘIL POPRVÉ:

 

Telegram je v souladu se zákony Evropské unie, včetně zákona o digitálních službách, uvedl tým sociální sítě, když poprvé komentoval zadržení svého zakladatele Pavla Durova ve Francii.

 

„Generální ředitel Telegramu Pavel Durov nemá co skrývat a často cestuje po Evropě,“ uvádí se ve zprávě.

 

Tým označil za absurdní tvrzení, že za zneužití této platformy je zodpovědná platforma nebo její vlastník.

 

„Téměř miliarda uživatelů po celém světě používá Telegram jako prostředek komunikace a jako zdroj důležitých informací,“ uvádí se v příspěvku.

 

Zaměstnanci sociální sítě vyjádřili naději na rychlé vyřešení situace.

 

„Telegram zůstává u vás,“ ujistili vás.

 

Skutečnost, že tvůrce sociální sítě Telegram Pavel Durov byl zadržen na francouzském letišti Le Bourget, vyšla najevo pozdě večer 24. srpna. Francouzská média uvedla, že byl zatčen kvůli neochotě spolupracovat s bezpečnostními složkami republiky.

 

TF1 oznámila, že Durov by mohl být obviněn z terorismu, praní špinavých peněz a obchodování s drogami. Podnikateli hrozí 20 let vězení. Hlavní stížností orgánů EU na Telegram jsou šifrované zprávy.

 

https://www.vesti.ru/hitech/article/4110501

 

 

📌26. srpna 2024, 03:23, REUTERS: ROZHOVORY O PŘÍMĚŘÍ V GAZE SKONČILY BEZ DOHODY:

 

Jednání v Káhiře o příměří v Pásmu Gazy skončila bez dohody. Izrael a palestinské hnutí Hamás nepřijaly návrhy zprostředkovatelů.

 

O výsledcích rozhovorů mezi Izraelem a Hamásem informovala agentura Reuters s odvoláním na egyptské bezpečnostní zdroje.

 

Nové kolo jednání mezi Izraelem a palestinským hnutím Hamás o příměří v Gaze a propuštění rukojmích se uskutečnilo 25. srpna v Káhiře. Rozhovorů se zúčastnil katarský premiér Mohammed bin Abdulrahman Al Thani, šéf CIA William Burns, stejně jako vysocí představitelé z Izraele a Egypta, hlásí RIA Novosti.

 

Konflikt na Blízkém východě prudce eskaloval po infiltraci ozbrojenců radikálního palestinského hnutí Hamás z Pásma Gazy do Izraele 7. října 2023, doprovázené zabitím obyvatel pohraničních osad a zajetím více než 240 rukojmích. V reakci na to Izrael zahájil vojenskou operaci v Gaze s cílem zničit politické a vojenské struktury Hamásu a osvobodit všechny unesené.

 

https://www.vesti.ru/article/4110557

 

 

📌26. srpna 2024, 00:35, ALAUDINOV: RUSKÁ ARMÁDA DOMINUJE PODÉL CELÉ LINIE DOTYKU:

 

Generálmajor Aptij Alaudinov, zástupce náčelníka Hlavního vojensko-politického ředitelství Ozbrojených sil RF a velitel speciálních sil Achmat, uvedl, že ruská armáda dominuje podél celé linie dotyku.

 

„Po všechny tyto dny se všechny naše jednotky pohybovaly dobře. A obecně můžeme konstatovat fakt, že Rusko už dnes dominuje podél celé linie dotyku,“ řekl ve videu zveřejněném na svém kanálu Telegram.

 

Alaudinov poznamenal, že nastal okamžik, kdy ukrajinské formace udělaly takový průlom přes ruské hranice, ale byly zastaveny a jejich systematické ničení v současné době probíhá.

 

Dříve Alaudinov hovořil o záchraně branců, kteří byli ohroženi obklíčením ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4110547

 

 

📌26. srpna 2024, 02:18, IDF: HIZBALLÁH ODPÁLIL 320 RAKET A 20 BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ NA IZRAELSKÉ ÚZEMÍ:

 

V neděli 25. srpna odpálilo libanonské hnutí Hizballáh na severní Izrael asi 320 raket a více než 20 bezpilotních letounů.

 

Mluvčí izraelské armády Daniel Hagari oznámil izraelské útoky. Je třeba poznamenat, že během útoku na Libanon bylo asi 90 procent cílů zasažených Izraelskými obrannými silami raketami krátkého doletu vypálenými na severní část židovského státu. Hizballáh přitom neudeřil na základny IDF ani v centru, ani na severu země, hlásí RIA Novosti.

 

Hagariho prohlášení uvedlo, že většina raket a bezpilotních letounů buď dopadla na cestě na izraelské území v otevřené oblasti, nebo byla zachycena obrannými systémy izraelského letectva a loděmi izraelského námořnictva.

 

Mluvčí IDF také zdůraznil, že izraelská armáda je v současné době ve stavu velmi vysoké pohotovosti na všech frontách.

 

https://www.vesti.ru/article/4110554

 

 

📌26. srpna 2024, 01:55: FRANCOUZSKÉ SOUDNÍ ORGÁNY PRODLOUŽILY VAZBU PAVLA DUROVA:

 

Francouzské soudní orgány prodloužily v neděli večer 25. srpna vazbu tvůrce Telegramu Pavla Durova, informuje France-Presse.

 

Vyšetřující soudce, který má případ Durovova zadržení na starosti, rozhodl o prodloužení Durovovy vazby. Podle francouzských médií může ve Francii počáteční doba zadržení za účelem výslechu trvat maximálně 96 hodin.

 

Je také třeba poznamenat, že když skončí počáteční fáze Durovovy vazby, soudce může Durova propustit nebo proti němu vznést obvinění a vzít ho do vazby.

 

Zakladatel sociální sítě Telegram Pavel Durov byl 24. srpna večer zadržen na francouzském letišti Le Bourget, připomíná RIA Novosti. Podle francouzských médií byl zatčen kvůli neochotě spolupracovat s bezpečnostními složkami země.

 

Durov může být obviněn z terorismu, praní špinavých peněz a obchodování s drogami. Hrozí mu 20 let vězení. Hlavní stížností orgánů EU na Telegram jsou šifrované zprávy.

 

https://www.vesti.ru/article/4110552

 

 

📌26. srpna 2024: DETAILY O VRAHOVI ZE SOLINGENU: POLICIE OD ZAČÁTKU VĚDĚLA, KOHO HLEDÁ, SYŘAN POCHÁZÍ Z BAŠTY ISIS

 

Dva dny po útoku v německém Solingenu vychází najevo mnoho nových informací nejen o útočníkovi, ale i o snaze mlžit kolem jeho totožnosti. Policisté totiž měli záhy po vražedném běsnění útočníkovu bundu, ve které byly i doklady, ale před veřejností skutečnost, že jeho totožnost zná, policie zamlčela.

 

Namísto toho se objevil nejasný popis, který sice napovídal, že jde o „jižana,“ což je dnes běžný politicky korektní popis útočících obohacovačů, ale jinak o identitě příliš nevypovídal.

 

V pátek večer syrský terorista z ISIS zavraždil tři lidi na městském festivalu v Solingenu a zanechal několik zraněných.

 

👉PACHATEL: 26letý Syřan, který přišel do Německa v roce 2022. Měl být deportován, ale ukrýval se. Zjevně si svůj chladnokrevný čin dobře připravil.

 

Bylo kolem 22:00, když muž zahájil krvavý čin na „Festivalu rozmanitosti“ v Solingenu. Zatímco lidé bouřlivě oslavovali, muž – kterého svědci později policii popsali jako Araba – najednou začal na lidi útočit.

 

👉Některé podřezal, u jiných se o to alespoň pokusil. Po jeho krvavém činu zemřeli tři lidé (56, 67, 56) a osm bylo zraněno. Svědci hlásili výkřiky „Alláhu Akbar.“

 

👉Policistům to bylo rychle jasné: ŘEŠILI ÚTOK – NEJSPÍŠ TEROR. Úřady rychle prošetřily ISIS, tedy teroristickou organizaci „Islámský stát“. Pachatel ale utekl a odhodil zbraň.

 

👉Policie hledala hodiny a používala čichací psy. Speciální jednotky údajně zadržely podezřelého komplice v azylovém domě. Již dříve byl vyslechnut i 15letý Kyrgyz, protože byl zřejmě o činu informován ještě před jeho spácháním.

 

👉Celý hon na teroristu skončil až ve chvíli, kdy se islamista přihlásil se slovy: „Já jsem ten, koho hledáte…“, a s pouty usedl do policejního auta.

 

Od té doby je celé Německo v šoku a v Solingenu je cítit hrůza. A o teroristovi a jeho krvavém teroristickém činu vycházejí na povrch další a další podrobnosti.

 

👉Islámský teroristou je syrský občan Issa al H. Je mu 26 let. Žil v azylovém domě na Goerdelerstrasse, který byl blízko místa činu. Celé hodiny se skrýval na dvorku pár metrů od ubytovny.

 

👉Policisté při pátrání po pachateli našli bundu. Syřan měl peněženku s doklady v ní. Od té doby vyšetřovatelé věděli, KOHO hledají: Issu al H., který přišel do Německa jako takzvaný „uprchlík“ v roce 2022 v důsledku nekontrolované invaze.

 

👉Narodil se v Sýrii v roce 1998. Konkrétně: V syrském městě Deir al-Zor, které bylo považováno za baštu IS. Město má 300 000 obyvatel, z nichž většinu tvoří sunnitští muslimové.

 

👉V roce 2011 vypukla v Sýrii občanská válka, tehdy bylo Issovi al. H je teprve 13 let.

Krátce nato přišly do Sýrie islámské milice včetně Islámského státu (ISIS), čímž se země stala opakovaným terčem teroru, vražd a sebevražedných útoků.

 

👉Mnoho místních bylo naverbováno k ISIS, což platilo i o nezletilých chlapcích, kterým se mnohem lépe vymýval mozek.

Chlapci od 12 let, v islámu již považovaní za dospělé, se často stávali dětskými vojáky v řadách ISIS.

 

Je dost dobře možné, že jedním z nich byl i vrah ze Solingenu.

 

👉Do Evropy se možná vydal s podobným úmyslem jako mnoho jeho soukmenovců: Působit jako voják džihádu, aby byl jedním z těch, kdo dopomohou přeměnit Evropu v chalífát.

Nakonec al H. přišel v roce 2022 nelegálně do Německa a žádal o azyl v Bielefeldu. Jeho žádost je zamítnuta.

 

👉Issa al H. však v roce 2024 již neměl být v Německu. Jak Die Welt poprvé informoval, datum deportace již bylo stanoveno. Měl být deportován do Bulharska.

Syřan se vyhnul deportaci a v té době byl stále v Bielefeldu.

 

👉Poté se šest měsíců skrýval. V důsledku toho vypršela tzv. předávací lhůta pro vyhoštění. Poté dostává doplňkovou ochranu.

 

👉Issa al H. se úřadům přiznal: Zavraždil dva muže a ženu a dalších osm lidí zranil. Podle deníku Bild jednoduše vyndal smrtící zbraň z bloku kuchyňských nožů. Jeho čepel byla dlouhá 15 až 20 centimetrů.

 

👉V neděli odpoledne dorazila do Solingenu speciální jednotka, která Syřana v řetězech na kotnících a poutech odvedla ke Spolkovému soudnímu dvoru v Karlsruhe. Federální prokurátor ho nechal přivézt.

 

Podle informací deníku Welt si ho zatím policie nevšimla, takže nemá záznam v rejstříku. Úřady předtím neměly podezření na extremismus. Ale zjevně musel mít kontakty s teroristickou organizací ISIS.

 

👉Vyšetřovatelé prověřují, zda neměl komplice v teroristické milici.

 

👉V sobotu večer – předtím, než se H. přihlásil – se objevil dopis, kterým se hlásí k odpovědnosti Islámský stát (ISIS). Uvedl, že útočníkem byl „voják Islámského státu“ a zaútočil na „křesťanské shromáždění“ a provedl útok „z pomsty za muslimy v Palestině a všude jinde.“

 

Je to PRVNÍ případ od roku 2016, kdy na sebe bere ISIS zodpovědnost za teroristický útok v Německu – tedy od strašlivého teroristického útoku na berlínském vánočním trhu.

 

((ISIS: Islámský stát, Mezinárodně neuznaný stát a islamistická organizace))

 

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/detaily-o-vrahovi-ze-solingenu-policie-od-zacatku-vedela-koho-hleda-syran-pochazi-z-basty-isis/

 

 

📌🏳️‍🌈👧🏻👶🏼 26. srpna 2024: NĚMECKO: TRANS POSLANEC ZELENÝCH ŽÁDÁ, ABY BYLI VĚZNĚNI RODIČE, KTEŘÍ NEPOVOLÍ ZMĚNU POHLAVÍ U SVÉHO DÍTĚTE:

 

♻️Pohled na mnohé politiky strany Zelených je jednou velkou přehlídkou někdy velmi bizarních postaviček.

Nejhorší ovšem je, že i toto někdo volí – a to dokonce i do zákonodárného sboru.

Nicméně v Německu jsou již tři roky Zelení také součástí vládní koalice „semaforu“ a mnohé jejich šílené nápady již došly uplatnění.

 

Například nějakou dobu již platí velmi benevolentní trans zákon, podle něhož se kdokoli může prohlásit za jakékoli pohlaví – a své rozhodnutí může 1x ročně změnit.

 

Zeleným však podobná zrůdnost, která vede k mužům v ženských šatnách, věznicích, sportech či saunách, stále připadá příliš málo.

 

👉Nyní se tedy zaměřili na děti, které jsou už beztak skrz média, školy i různé youtubery indoktrinovány trans propagandou, aby si mohly libovolně měnit pohlaví – a to i bez posvěcení od rodičů. TI BY NAVÍC V PŘÍPADĚ NESOUHLASU MĚLI SKONČIT VE VĚZENÍ

 

👉Transidentifikovaný poslanec německého parlamentu požaduje, aby byli rodiče, kteří nedodržují „změnu pohlaví“ svého dítěte, stíháni a uvězněni. 👹

 

👉 Markus „Tessa“ Ganserer, který zastupuje Stranu zelených jako „žena,“ nedávno oslovil queer komunitu a také slíbil, že široce definované „konverzní léčby“ budou zcela zakázány.

Navzdory všem varováním terapeutů přijala německá federální vláda v roce 2020 zákon zakazující konverzní terapii a začlenila do legislativy koncept „genderové identity.“

V podstatě jde o to, že se nesmíte v rámci této konverzní terapie snažit nikoho od změny pohlaví odradit.  Za porušení hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok nebo peněžitý trest. 👹

 

👉 Rodiče byli dosud osvobozeni od trestního stíhání podle tohoto zákona, pokud hrubě neporuší svou povinnost péče, ale trans aktivisté tlačí na vládu, aby zrušila výjimku pro rodiče, aby mohli být potrestáni, pokud se budou snažit chránit své dítě. od změny pohlaví, který může zahrnovat předepisování léků na zastavení puberty nebo chirurgický zákrok.👹

 

👉 „Již v roce 2020 bylo v zákoně de facto napsáno, že všichni terapeuti nyní musí léčit ‚transafirmativně‘,“ vysvětluje dětský a dorostový psychiatr Alexander Korte v Emma Magazine. Zásadně se tak nesmí nikdo od změny pohlaví jakkoli odrazovat.

Ví také o mnoha terapeutech, kteří se již stáhli z oboru, protože se bojí být obviněni a stíháni za konverzní terapii, pokud by nepotvrdili genderovou identitu mladého pacienta.

Německo také nedávno schválilo jeden z nejrozsáhlejších zákonů o sebeurčení (SBGG), který vstoupí v platnost v listopadu.

Zákon zavedl „genderovou identitu“ jako chráněnou vlastnost a umožňuje rodičům měnit označení pohlaví na dokladech svých dětí od narození.

SBGG také vytváří potenciál pro občany, aby dostali pokutu až 10 000 EUR, pokud někoho osloví špatným zájmenem, než jakým chce být daná osoba oslovována.👹

 

👉 Ale Ganserer, který zplodil dvě děti, než se prohlásil za ženu, vyjádřil ostrou kritiku SBGG a tvrdil, že nejde dostatečně daleko, aby potrestal osoby obviněné z „transfobie.“

Ganserer také řekl, že není spokojen s částí zákona, která vyžaduje, aby rodiče souhlasili se změnou zákonného pohlaví svých dětí na identifikačních dokladech.

Podle jeho názoru by děti měly mít možnost změnit své zákonné pohlaví od 14 let bez souhlasu rodičů.

Ganserer je známý pro svou kontroverzní veřejnou osobnost a běžně vyvolává pobouření svých kritiků pro své exhibicionistické chování.

Byl odsouzen za svůj výběr šatů, když hovořil v německém Bundestagu, kde měl na sobě černé průhledné krajkové „negližé.“

Byl také vyfotografován nahý v dámské sauně s parukou a tvrdil, že penis není mužský pohlavní orgán.

Během kampaně do Bundestagu jako člen Strany zelených Ganserer řekl, že ukradl oblečení své manželky a cítil se „jako dítě“, když se poprvé objevil v zrcadle, než se prohlásil za trans.

Když byl Ganserer, jehož rodné jméno je Markus, nakonec v září 2021 zvolen do německého parlamentu, zaujal místo, které bylo vyhrazeno pro ženskou politickou reprezentaci. 👹

Gansererův nejnovější návrh, aby byli rodiče trestně stíháni za to, že „nepotvrdili“ pohlavní identitu jejich dítěte, odkazuje na neformální dohodu německé federální vlády z roku 2021 o odstranění výjimky z trestního stíhání pro rodiče.

 

PROTOŽE SE V ZEMI PŘÍŠTÍ ROK KONAJÍ VOLBY, TRANSAKTIVISTÉ VYVÍJEJÍ TLAK NA VLÁDU, ABY DOHODU ZAKOTVILA V ZÁKONĚ.

 

Rodiče, kteří by odmítli změnit dítěti pohlaví, by tak mohli skončit ve vězení.

 

👉 I mnozí další vládní politici – jako Jürgen Lenders z FDP – požadují, aby se změnily současné zákony.

👉 Navrhují, aby byla zřízena „oznamovací místa“, kde by děti mohly udávat své vlastní rodiče nebo žádat odstranění neziskového statusu charitativních organizací, pokud nepotvrdí jejich genderovou identitu.

 

👉 K organizacím, které podpořily tato oznamovací místa, patří například Federal Magnus Hirschfeld Foundation. Helmut Metzner, výkonný ředitel nadace, odkazoval na online průzkum jako na důkaz, že rodiče musí nést právní odpovědnost za to, že nepotvrdili pohlavní identitu svého dítěte, kterou si zvolilo.

👉 Dalším spolusignatářem je státem financovaný projekt mládeže Lambda, který, jak již dříve odhalil Reduxxpropaguje pedofilii, plenkový fetišismus a BDSM v publikaci, na níž se podíleli nezletilí. 👹 👹 👹

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/nemecko-trans-poslanec-zelenych-zada-aby-byli-vezneni-rodice-kteri-nepovoli-zmenu-pohlavi-u-sveho-ditete/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 26.08.2024“:

➡️☭☆ZA POSLEDNÍCH 24 HODIN BYLO V PÁSMU GAZY ZABITO 71 LIDÍ A 112 ZRANĚNO, – MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ ENKLÁVY.

CELKOVÝ POČET MRTVÝCH V DŮSLEDKU IZRAELSKÝCH VOJENSKÝCH OPERACÍ V PÁSMU GAZY OD 7. ŘÍJNA PODLE MINISTERSTVA DOSÁHL 40 405 LIDÍ, DALŠÍCH 93 TISÍC BYLO ZRANĚNO.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Veškerá citlivá korespondence na Telegramu musí být okamžitě smazána, řekla šéfredaktorka RT Margarita Simonyanová.

„Zamkli ho, aby si vzal klíče, a on je vrátí.“

— takto komentovala zadržení Pavla Durova.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Šéf Pentagonu nařídil rozšířit přítomnost dvou úderných skupin letadlových lodí amerického námořnictva v regionu Středního východu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Telegram: Pavel Durov nemá co skrývat.

Tým messengerů se poprvé oficiálně vyjádřil k zatčení zakladatele platformy ve Francii.

“Je absurdní, že platforma nebo její vlastník je odpovědný za zneužití této platformy… Čekáme na co nejrychlejší vyřešení této situace. Telegram je s vámi,“ stojí v prohlášení zveřejněném na oficiálním kanálu telegramu messengeru.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Durov bude propuštěn do dvou dnů.

„Je obtížné vznést nárok proti osobě, jejíž společnost si vytvořila vlastní soukromá pravidla a funguje podle nich,“

– píše právník Dobrovinsky.

Pokud by ve Francii existovalo soudní rozhodnutí, které by Telegram ignoroval, byla by obvinění proti Durovovi oprávněná, ale žádné takové rozhodnutí neexistuje.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Edward Snowden řekl, že Durovovo zatčení je útokem na lidské právo na svobodu slova.

Je zarmoucen, že se Macron sklonil k „braní rukojmích, aby získal přístup k soukromé korespondenci“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆“Vypadni odtud, tohle je dětské hřiště a ty tady piješ a kouříš, přišel jsi ze své vesnice!“

Pár malých ruských chlapů zahanbilo stádo Nerusů, kteří se usadili vedle dětského hřiště na halal setkání s pivem a kouřem.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Plocha přírodního požáru na jihovýchodě Krymu je 15 hektarů, evakuují se dva SNT, do boje s ohněm je zapojeno více než 280 specialistů a 83 kusů techniky, uvedlo ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ruské ministerstvo pro mimořádné situace zveřejnilo záběry z hašení velkého přírodního požáru na Krymu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆TÝM TELEGRAM KOMENTOVAL DUROVOVO ZADRŽENÍ VE FRANCII SLOVY:

🔹 Telegram je v souladu se zákony EU, včetně zákona o digitálních službách, moderování je v souladu s průmyslovými standardy a neustále se zlepšuje;

🔹Je absurdní tvrdit, že za její zneužití je odpovědná platforma nebo její vlastník;

🔹Durov nemá co skrývat, často cestuje po Evropě;

🔹Téměř miliarda lidí používá Telegram jako prostředek komunikace a jako zdroj důležitých informací;

🔹Čekáme na co nejrychlejší vyřešení této situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *