, ,

26.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

26.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝🔝🔝🔝💖🙏👍 26.06.2024, Pravda:

PAVEL PRIJAL NA PRAŽSKOM HRADE PELLEGRINIHO. UCTIL SI OBETE MASOVEJ STREĽBY NA FAKULTE.

 

Český prezident Petr Pavel prijal na Pražskom hrade slovenského prezidenta Petra Pellegriniho, ktorý do Česka prišiel na svoju prvú zahraničnú návštevu vo funkcii hlavy štátu. Okrem česko-slovenských vzťahov by politici mali rokovať aj o nadchádzajúcom summite NATO či situácii na Ukrajine, informuje spravodajkyňa TASR v Prahe.

 

https://youtu.be/dqqBzOppmIo?si=YEnhIHS8PoY7FCmE

 

 

📌📢🔝🔝🔝🔝🔝🔝💖🙏👍SLOVENSKÝ PREZIDENT PELLEGRINI PŘIJEL NA PRAŽSKÝ HRAD.

 

S Pavlem řeší vzájemné vztahy zemí: Na Pražský hrad dorazil při své první zahraniční návštěvě ve funkci slovenský prezident Peter Pellegrini. S českým protějškem Petrem Pavlem bude jednat o aktuální politické situaci i bilaterálních vztazích. Návštěva má podle Hradu potvrdit výjimečně blízké vztahy i přes nesoulad v některých zahraničněpolitických otázkách.

 

Pellegrini ve středu ráno zahájil návštěvu Česka uctěním památky obětí střelby na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy na náměstí Jana Palacha.

Loni 21. prosince tam přišlo o život 14 lidí, mezi nimiž byli studenti a pedagogové, 25 lidí bylo zraněno. Položil věnec k dočasnému pomníku, který zástupci univerzity představili minulý pátek.

 

Odpoledne se Pellegrini sejde s premiérem Petrem Fialou (ODS), se šéfkou Sněmovny Markétou Pekarovou Adamovou (TOP 09) a s prvním místopředsedou Senátu Jiřím Drahošem (za STAN).

V programu má i schůzku s bývalým prezidentem Milošem Zemanem, který ho podpořil v kampani a v Bratislavě se zúčastnil jeho nedávné inaugurace, stejně jako expremiér a bratislavský rodák Andrej Babiš (ANO).

 

ČESKÝ KABINET LETOS V BŘEZNU POZASTAVIL MEZIVLÁDNÍ KONZULTACE KVŮLI ROZDÍLNÝM NÁZORŮM NA KLÍČOVÁ TÉMATA ZAHRANIČNÍ POLITIKY.

 

Projevují se hlavně ve vztahu k Ukrajině, která se už déle, než dva roky brání ruské vojenské invazi. Obnovení mezivládních konzultací se slovenským kabinetem není podle Fialy na pořadu dne. I kvůli zdravotnímu stavu premiéra Roberta Fica by byly takové úvahy předčasné, řekl v úterý premiér.

 

https://cnn.iprima.cz/slovensky-prezident-pellegrini-prijel-na-prazsky-hrad-s-pavel-probere-vzajemne-vztahy-440927

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝🔝🔝🔝💖🙏👍26. června 2024, 11:50: SPOLOČNÁ TLAČOVÁ KONFERENCIA PREZIDENTA SR A PREZIDENTA ČR

 

https://www.youtube.com/live/NmjN6DnKh1k?si=rGeciZG23_WSw69T

 

 

 

📌V NĚMECKU, ZDÁ SE, ŽE SE HROUTÍ ZDRAVOTNICTVÍ, POKUD ODEJDOU NAŠI ZDRAVOTNÍCI ZE ZEMĚ, KDE JE TOTÁLNÍ NEDOSTATEK PERSONÁLU!!!

 

Takže najednou velký OBRAT, naši lékaři a sestry, se vracejí z Německa zpátky, jelikož nezvládají situaci v nemocnicích v Německu, kde většina utečenců má AIDS, Syfilis, žloutenku typu C a otevřenou Tuberkulózu.

 

TOHLE SI VŠICHNI PŘEČTĚTE AŽ DO KONCE.

 

Svědectví zdravotní sestry pracující v německé nemocnici – doporučuji přečíst, je to úplně čerstvé…

Včera jsme měli v nemocnici poradu, situace jak u nás, tak i v dalších nemocnicích v Mnichově je neudržitelná. Pohotovost na klinikách nezvládá, a tak vše začínají posílat do nemocnic. Řada muslimů odmítá k ošetření ženský personál a MY ženy zas říkáme, že mezi ty zvířata zvláště z Afriky, nepůjdeme.

 

Vztahy mezi personálem a imigranty začínají být stále horší a horší, od minulého víkendu musí s imigranty chodit do nemocnice policajti se psy. Mají AIDS, syfilis, otevřenou TBC a spousty exotických nemocí, co v Evropě neznáme a neumíme léčit. Pokud dostanou recept, tak v lékárně zjistí, že musí vše zaplatit hotově. Dochází tam k neuvěřitelným výstupům zvláště, když se jedná o léky pro děti. Děti nechávají personálu v lékárnách se slovy: „Tak si je zde vylečte sami.“

 

Takže policie už nehlídá jenom kliniky a nemocnice, ale už i velké lékárny.

 

Na poradě jsme otevřeně říkali, kde jsou ti, co je vítali do TV kamer s transparenty na nádraží? Ano, hranice se sice zatím zavřely, ale milion už tu je a rozhodně se jich nezbavíme.

 

Doteď byla v celém Německu nezaměstnanost 2,2 mil., teď bude nejméně 3,5 mil. Většina těchto lidí je naprosto nezaměstnatelná. Těch lidí se vzděláním je úplné minimum, navíc jejich ženy většinou vůbec nepracují. Odhaduji, že každá desátá je těhotná, stovky tisíc z nich přinesli s sebou kojence a malé děti do 6 let naprosto zbídačelé a zanedbané.

 

Pokud to bude pokračovat a Německo znovu otevře hranice, tak jedu domů, za takové situace mě zde nikdo neudrží ani plat 2x větší, než u nás. Já jsem jela do Německa, ne do Afriky ani na Blízký východ.

 

Sám profesor našeho oddělení nám říkal, že je mu smutno, když zde vidí uklízečku, co tu za 800 Euro uklízí už léta každý den a pak zde potkává na chodbách mladé kluky, co jen čekají s nataženou rukou, vše chtějí zdarma, když to nedostanou, začnou dělat bordel. Tohle opravdu nemám zapotřebí.

 

Ale zase se bojím, když se vrátím, aby to nebylo za nějaký čas úplně stejné u nás. Oni totiž když to nezvládají Němci se svou povahou, tak u nás by to byl totální chaos. Nikdo, kdo s nimi nepřišel do styku, neví, co jsou zejména uprchlíci z Afriky za zvířata a jak si muslimové vyskakují na zdejší personál ohledně svého náboženství. Ještě stále nemá zdejší personál nemoci, které si sem přivezli, ale při takovém množství stovek pacientů každý den, je to jen otázka času.

 

V nemocnici v Porýní napadli noži imigranti personál, když tam předali 8 měsíců staré dítě na pokraji smrti, které tahali přes půl Evropy 3 měsíce. Dítě za dva dny zemřelo, přestože mu byla poskytnuta špičková péče na jedné z nejlepších dětských klinik v Německu. Lékař musel být operován a dvě sestry leží na jednotce intenzivní péče. Nikdo z nich nebyl potrestán.

 

Ve zdejším tisku se o tom nesmí psát, takže to víme prostřednictvím emailové pošty. Co by se asi stalo Němcovi, kdyby pobodal doktora a sestry nožem? Nebo kdyby chrstnul sestře do obličeje svou syfilní moč a ohrozil jí nakažením? Minimálně by šel okamžitě do vězení a později k soudu. U těchto lidí se zatím nic neděje.

 

A tak se ptám: Kde jsou ti vítači a přijímači na nádražích? Pěkně doma si užívají své vydělané peníze z neziskovek a těší se na další vlaky a svůj další příjem za akce „vítaní na nádražích“.

Všechny tyto vítače bych nahnala nejprve k nám do nemocnice na akutní příjem jako lapiduchy a potom do jedné budovy s imigranty ať se tam o ně starají. Bez ozbrojené policie, bez policejních psů, které jsou dnes v každé nemocnici zde v Bavorsku a bez zdravotního personálu.

Doufám, že ta pakáž se nedostane k nám!!!! Naše vládo, zavři hranice dřív, než se to k nám dostane!

PŘEPOSÍLEJTE DÁLE OBČANŮM, protože naše sdělovací prostředky všechny takové věci tají!!!

 

 

📌26.6.2024: ♨️ ASSANGE NEODPOVĚDĚL NA OTÁZKU REPORTÉRA, JAKÉ TO JE BÝT NA SVOBODĚ, PŘÍPAD JULIANA ASSANGE BYL OFICIÁLNĚ ZASTAVEN, ZAKLADATEL WIKILEAKS BYL PROPUŠTĚN NA SVOBODU.

Deník Guardian označil za podmínku dohody Assangeovo zničení dat WikiLeaks: „Julian Assange musí dát WikiLeaks pokyn ke zničení informací a předložit čestné prohlášení, že tak učinil.“ To byla podmínka dohody o jeho propuštění.

https://t.me/to_je_nas_svet/27363

 

♨️ ZAKLADATEL WIKILEAKS JULIAN ASSANGE SE PŘIZNAL K VINĚ V RÁMCI DOHODY S USA, KTERÁ MU ZAJIŠŤUJE SVOBODU SLIBEM, ŽE VYMAŽE AMERICKÁ TAJNÁ DATA.

▪️ Assange se přiznal k jedinému obvinění z trestného činu zveřejnění amerických vojenských tajemství, informovala agentura Associated Press.

▪️ Soudce schválil dohodu, která zahrnuje Assangeovo částečné přiznání viny a jeho propuštění – WP.

▪️ Jako podmínku dohody mu nařídil, aby WikiLeaks zničil americká utajovaná data, píše The Guardian.

▪️ Soudce si několikrát ověřil, že se nikdo nepokusil Assange podplatit, zastrašit nebo donutit k přiznání viny. Pokaždé odpověděl záporně.

▪️ Assange se vzdal práva na odvolání u soudu a zopakoval, že přiznává vinu.

https://t.me/to_je_nas_svet/27366

 

 

📌26.6.2024: ⚡️ INDICKÝ PREMIÉR NAVŠTÍVÍ MOSKVU 8. ČERVENCE.

Bude to první návštěva Naréndry Módího v Moskvě po jeho znovuzvolení, cituje Tribune své zdroje.

Cesta bude klást důraz na interakci mezi Indií a Ruskem „v rychle se měnícím světovém řádu“, uvedl list.

https://t.me/to_je_nas_svet/27364

 

 

📌26.6.2024: 🇷🇺 MINISTERSTVO OBRANY ZVEŘEJNILO VIDEO RUSKÝCH VOJÁKŮ, KTEŘÍ SE VRÁTILI Z ÚZEMÍ KONTROLOVANÉHO UKRAJINOU. BUDOU PŘEVEZENI DO MOSKVY K LÉČBĚ A REHABILITACI VE ZDRAVOTNICKÝCH CENTRECH.

Domů se vrátilo 90 vojáků Ruské federace a na oplátku bylo předáno 90 válečných zajatců AFU. Spojené arabské emiráty poskytly zprostředkování, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

https://t.me/to_je_nas_svet/27365

 

 

📌📢🔝🔝🔝26. června 2024 08:18, CNN Prima News, Ivana Syrovátková: ŠEVČÍK SE VRACÍ DO VEDENÍ FAKULTY VŠE. NOVÁ DĚKANKA Z NĚJ CHCE UDĚLAT SVÉHO ZÁSTUPCE:

 

Miroslav Ševčík se vrací do vedení Vysoké školy ekonomické (VŠE). Tentokrát jako proděkan pro ekonomiku Národohospodářské fakulty. Informoval o tom server iRozhlas. Do funkce ho jmenovala nová děkanka Adéla Zubíková, která byla proděkankou pro studium v době, kdy fakultu ještě řídil Ševčík. Společně s ostatními navrženými členy vedení ho v pátek představí akademickému senátu. Ševčík by měl spravovat i rozpočet fakulty.

 

Zubíková je děkankou od začátku června. Za tu dobu si měla sestavit tým spolupracovníků, kteří jí mají pomoci fakultu personálně stabilizovat. Jedním takovým má být i Ševčík, kterého rektor VŠE Petr Dvořák loni v prosinci odvolal. Důvodem podle něj bylo poškozování dobrého jména školy.

 

Teď se Ševčík do jejího vedení vrací.

Nově by měl zastávat funkci proděkana pro ekonomiku, píše iRozhlas.cz. Jeho úkolem tak bude například spravování rozpočtu fakulty. Informaci serveru potvrdila i sama Zubíková: „Mohu potvrdit, že jsem členům akademického senátu spolu s dalšími navrhla na proděkana také doc. Ševčíka, konkrétně jako proděkana pro ekonomiku Národohospodářské fakulty VŠE. Výslovně podotýkám, že není navržen do funkce statutárního zástupce.“

 

Převratné personální změny tak na škole zřejmě nenastanou. Ševčík si se Zubíkovou vymění role – stávající děkanka totiž za Ševčíkova vedení vykonávala funkci proděkanky pro studium. Výběr proděkanů je navíc čistě na děkanovi. Zubíková sice musí svůj návrh představit akademickému senátu fakulty, ten se k němu však smí pouze vyjádřit.

 

KONEC CELÉ FAKULTY?

 

SITUACI VŠAK JEŠTĚ MŮŽE ZVRÁTIT REKTOR. Ten totiž v minulém týdnu prohlásil, že pokud se Zubíkové nepodaří vybrat tým, který by přispěl k uklidnění situace, mohlo by to znamenat i konec celé fakulty. „Pokud by situace měla být taková, že se jí to nepodaří a bude to pro školu znamenat další problémy nebo zátěž, tak v té chvíli tomu nemohu přihlížet a nic nedělat. Není to problém jedné fakulty, ale už celé školy. Pokud to fakulta nezvládne, tak musím já a senát konat. Když se podíváte, jaké tam jsou možnosti, tak jich tam moc není,“ vysvětlil Dvořák pro iRozhlas.

 

Ten už se při jmenování nové děkanky nechal slyšet, že se rozchází s jejím pohledem na příčiny problémů Národohospodářské fakulty, píše iRozhlas.

 

https://cnn.iprima.cz/sevcik-se-vraci-do-vedeni-fakulty-vse-nova-dekanka-z-nej-chce-udelat-sveho-zastupce-440907

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÉ LETADLO BYLO V LEDNU 2024 „SESTŘELENO AMERICKOU RAKETOU“; PUTIN ZUŘÍ V DOBĚ, KDY DŮKAZY“ USVĚDČUJÍ AMERICKÉHO PREZIDENTA JOE BIDENA ZE LŽI“

 

https://youtu.be/Jc4C1kOLmhE?si=QO3YO3WJ2IquCC8G

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „NEBEZPEČÍ…“: PUTINŮV NOVÝ ŠÉF OBRANY VYSLOVUJE TELEFONICKY ZLOVĚSTNÉ VAROVÁNÍ ŠÉFOVI PENTAGONU PŘI TELEFONICKÉM ROZHOVORU

 

https://youtu.be/fWlNqnUhsBc?si=-N0v7dwVGkngaJ95

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: AMERICKÝ DRON REAPER LETĚL NEBEZPEČNĚ BLÍZKO RUSKÉHO BOMBARDÉRU SU-34; PODÍVEJTE SE, CO SE STALO POTOM

 

https://youtu.be/ERtTBGUDmL0?si=JgdVVHtDKtmIdhTt

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PO SCHŮZCE S PREZIDENTEM ČLENSKÉ ZEMĚ NATO POLSKA ČINÍ ČÍNSKÝ PREZIDENT SI ŤIN-PCHING TUTO VELKOU NABÍDKU VE VĚCI UKONČENÍ PROBÍHAJÍCÍ RUSKO-UKRAJINSKÉ VÁLKY

 

https://youtu.be/ChpN4NZKATY?si=G_Z4Lre1zPzYXtN0

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: HIZBALLÁH A TURECKO SPOLEČNĚ NAPADAJÍ TUTO K IZRAELI PŘÁTELSKOU ZEMI (KYPR) KVŮLI POMOCI IZRAELI A IZRAELSKÝM OBRANNÝM SILÁM PŘI VÁLCE V PÁSMU GAZY

 

https://youtu.be/rilMPXMzN7o?si=Ckg8IjfrgLKZhakI

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VÝBUCHY, POŽÁRY A KOUŘ OBKLOPILY IZRAELSKÉ ARMÁDNÍ POZICE PO PEKELNÉ PALBĚ OD HIZBALLÁHU NA GALILEJ

 

https://youtu.be/qE8vZ6uaEzY?si=L4NOtpECjb-xK30w

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝26. června 2024, 11: 35: NIZOZEMSKÝ PREMIÉR MARK RUTTE SCHVÁLEN JAKO NOVÝ GENERÁLNÍ TAJEMNÍK NATO:

 

Země Severoatlantické aliance schválily Marka Rutteho na post generálního tajemníka NATO na příštích 5 let.

 

Velvyslanci 32 zemí aliance na zasedání Severoatlantické rady v Bruselu schválili kandidaturu nizozemského premiéra Marka Rutteho na post generálního tajemníka NATO na příštích 5 let. Informoval o tom zástupce tiskové služby bloku.

 

Rutte se ujme svých povinností letos v říjnu, kdy nahradí Nora Jense Stoltenberga.

 

https://www.vesti.ru/article/4017567

 

 

📌26. června 2024, 9:04: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZNIČILY STANOVIŠTĚ MONITOROVÁNÍ RADIACE ZÁPOROŽSKÉ JADERNÉ ELEKTRÁRNY:

 

Ve středu tisková služba Záporožské jaderné elektrárny oznámila, že ukrajinská armáda zasáhla infrastrukturní zařízení.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny zahájily palbu na jedno z radiomonitorovacích stanovišť, které se nachází ve Velké Znamence, a zcela jej zničilo.

 

Objekt byl zasažen při dělostřeleckém ostřelování, informace o přítomnosti obětí zatím nebyly hlášeny. Stanoviště sloužilo k provádění radiačního monitoringu prostředí pásem hygienické ochrany a pozorovacích pásem, který je prováděn v kontinuálním režimu.

 

„Specialisté na JE provedli řadu kompenzačních opatření ke kontrole radiační situace v oblasti stanice,“ uvádí se v prohlášení.

 

Je také třeba poznamenat, že v současné době je radiační pozadí v oblasti ZNPP normální a nepřekračuje přirozené hodnoty.

 

Připomeňme, že nepřítel pravidelně střílí na oblast Záporožské jaderné elektrárny a město Enerhodar. Již dříve byly zaznamenány škody na zařízeních souvisejících s infrastrukturou jaderné elektrárny.

 

https://www.vesti.ru/article/4017159

 

 

📌26. června 2024, 11: 44: INSPEKTOŘI MAAE V ZNPP INFORMOVALI O ZNIČENÍ RADIAČNÍHO MONITOROVACÍHO STANOVIŠTĚ:

 

Vedení Záporožské jaderné elektrárny předalo odborníkům MAAE údaje o zničení stanoviště monitorování radiace během úderu ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Stanoviště radiačního monitoringu ve Velké Znamence bylo již dříve zničeno úderem ozbrojených sil Ukrajiny. Ředitel Záporožské jaderné elektrárny Jurij Černičuk poznamenal, že po ostřelování radiace nepřekračuje přirozené hodnoty pozadí a místní obyvatele nic neohrožuje.

 

Experti MAAE v Záporožské jaderné elektrárně „byli o této události informováni“. Dostali fotografické materiály, v jaké podobě jsou nyní zbytky vybavení, řekl Černičuk novinářům.

 

Doufá, že agentura informace o destrukci zohlední ve svém prohlášení, hlásí RIA Novosti.

 

Záporožská jaderná elektrárna je největší v Evropě z hlediska kapacity a počtu energetických bloků, nachází se poblíž města Energodar v Záporožské oblasti a je ve vlastnictví Ruska.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4017515

 

 

📌26. června 2024, 10:27, CAMERON VTIPÁLKŮM: BRITÁNIE ŽÁDÁ FRANCII, ABY SE ZDRŽELA ESKALACE NA UKRAJINĚ:

 

Britský premiér David Cameron o krocích Londýna po prohlášení Paříže o možném vyslání vojsk na Ukrajinu řekl vtipálkům. Podle Camerona bylo francouzským úřadům soukromě vysvětleno, že je nutné zabránit eskalaci ukrajinského konfliktu.

 

Francouzský prezident Emmanuel Macron již dříve nevyloučil, že by Francie mohla vyslat své vojáky na Ukrajinu v případě „prolomení“ frontové linie ruskými jednotkami.

 

Vtipálci Vovan a Lexus se Cameronovi představili jako bývalý ukrajinský prezident Petro Porošenko. Britský premiér jim řekl, že si není jistý správností francouzského přístupu. Podle něj by se zahraniční jednotky na Ukrajině staly terčem Ruska a vyvstala by otázka, jak reagovat, pokud by byly zasaženy.

 

Jak poznamenal Cameron, Londýn se snaží „soukromě“ říct Paříži o potřebě přemýšlet „o tom, co Ukrajině skutečně pomůže, ale nepovede to k eskalaci“.

 

Britský premiér také vtipálkům řekl, že večeřel s bývalým americkým prezidentem Donaldem Trumpem v naději, že ho „přesvědčí, aby neblokoval peníze pro Ukrajinu“.

 

Trump tak podle něj podpořil předsedu americké Sněmovny reprezentantů Mikea Johnsona v otázce hlasování o přidělení peněz Kyjevu, píše RIA Novosti.

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov již dříve hovořil o možných nenapravitelných důsledcích výskytu západních vojenských kontingentů na Ukrajině.

 

https://www.vesti.ru/article/4017303

 

 

📌26. června 2024, 10:55: DVĚ AUTA BYLA NAPADENA KAMIKADZE DRONY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V OBLASTI BELGOROD:

 

Nepřítel zaútočil na vozidla ve dvou okresech Belgorodské oblasti, uvedl gubernátor Vjačeslav Gladkov.

 

Služební vůz zaparkovaný na silnici Archangelskoje-Ziborovka v městské čtvrti Šebekinskij byl zasažen dronem. Nedošlo k žádným obětem na životech, vozidlo zcela shořelo.

 

Další útok kamikadze UAV byl zaznamenán ve vesnici Novostroevka-Perva v městské části Grayvoronsky. Dron zasáhl auto a poškodil jeho zadní dveře, okna a světlomety. Ani v tomto případě nebyl nikdo zraněn.

 

Připomeňme, že dříve na území oblasti Belgorod byl několikrát oznámen signál raketového nebezpečí. V současné době bylo upozornění zrušeno.

 

https://www.vesti.ru/article/4017484

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 26.06.2024“:

➡️☭☆ Dělostřelci pomáhají motorizovaným střelcům vytlačit nepřítele z pozic severně od Rabotina. Dělostřelci dněprské skupiny tím, že na nepřítele za den prší stovky raket, pomáhají motorizovaným střeleckým jednotkám zaujmout výhodnější pozice.

„V tuto chvíli nepřítel chcípne jen zřídka.“ Všechny karty máme ve svých rukou: máme munici, lidské zdroje, více techniky, více lidí, více munice,“ řekl velitel dělostřelecké baterie s volacím znakem „Kusa“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Propuštění ruští vojáci byli dopraveni do Moskvy letadly vojenského transportního letectva. Kluci se už o radostnou zprávu podělili se svými blízkými, nyní je čeká dlouho očekávané setkání.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *