, ,

26.05.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

26.05.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

 

📌📢🔝🔝🔝26.5.2024, Sadnite si prosím, Hana Kostelevá: BUDÚCNOSŤ SLOVENSKA URČÍ ROBERT FICO | EDUARD CHMELÁR, PORADCA PREDSEDU VLÁDY

 

https://youtu.be/tQLesEQNnGA?si=m4bE0PsPPCeuVjCK

 

📌 26.5.2024, Volný bloG, Jana Černeková: V ODĚSE DOŠLO K MASOVÉMU BOJI MEZI CIVILISTY A ARMÁDOU:

 

„Strana.ua“ informoval o masovém boji mezi civilisty a armádou v Oděse:

 

Oděse došlo k masivnímu boji mezi civilním obyvatelstvem a armádou. Píše o tom Strana.ua.

Ke rvačce došlo v rekreační oblasti Arcadia. Jeho důvody nejsou známy, ale počet účastníků se odhaduje na několik desítek, většinou civilistů. Soudě podle záběrů z místa činu nebyla použita žádná zbraň.

 

Předtím řidiči kamionů kvůli mobilizaci zablokovali dálnici Kyjev-Oděsa.

Důvodem protestu kamionistů byly novely zákona o mobilizaci, podle kterých se řidiči kamionů mohou začít mobilizovat hned na hranici, při výjezdu z  Ukrajiny. Většina řidičů přitom pod rezervaci nespadá.

 

Od 24. února 2022 platí na území Ukrajiny režim stanného práva. Dne 25. února téhož roku podepsal ukrajinský prezident Vladimir Zelenskij dekret o všeobecné mobilizaci, kvůli kterému mají muži povinní vojenskou službu zakázáno opustit zemi.

 

  1. května byla mobilizace a stanné právo v zemi opět prodlouženyna tři měsíce – do 11. srpna 2024.

 

  1. května 2024 vstoupil v platnostzákon zpřísňující mobilizaci na Ukrajině.

 

Podle novinek osoby zařazené do evidence osob odpovědných za vojenskou službu ztratí právo cestovat do zahraničí, používat své finanční prostředky, řídit automobil, provádět transakce s nemovitostmi a vystavovat doklady – cestovní pas a zahraniční pas.

Dříve byl v ukrajinském Dněpru zbit vojenský zdravotník, který si ho spletl s vojenským komisařem.

https://volnyblog.news/v-odese-doslo-k-masovemu-boji-mezi-civilisty-a-armadou/  

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.5.2024, AE NEWS: LEGITIMITA PREZIDENTA ZELENSKÉHO SKONČILA!

 

👉Vladimir Putin to prohlásil při návštěvě v Minsku a dodal, že není jisté, s kým vlastně Rusko bude vést mírové rozhovory!

👉A proč chtělo Německo ze Slovenska odpalovat rakety nad Ukrajinu?

👉Gruzínský premiér šokoval slovy o speciální službě jisté země, která stojí za atentátem na Fica! A proč mu eurokomisař vyhrožoval Ficovým osudem?

 

Přesně jak jsem předpověděl před dvěma dny ve svém článku o Ruslanu Stefančukovi [, otázka legitimity expirovaného prezidentského mandátu Volodymyra Zelenského je najednou tématem nejvyšších politických procesů a k celé věci se v pátek vyjádřil i Vladimir Putin. Učinil tak během tiskové konference v Minsku během státní návštěvy Běloruska, během které se řešily obchodní a bezpečnostní otázky.

👉Ruský prezident reagoval na dotaz jednoho z novinářů a prohlásil, že legitimita ukrajinského prezidenta Zelenského po 20. květnu skončila a v současné době Moskva neví, s kým by měla jednat v případě mírových rozhovorů.

 

Prostě není jasné, kdo na ukrajinské straně bude mít právně nezpochybnitelný mandát k takovému jednání. To si prý musí vyřešit sami Ukrajinci, ale podle Putinova názoru to spíš vypadá, že na počátek června chystaná mírová pseudo-konference ve Švýcarsku, na kterou Rusko vůbec nebylo pozváno, má ve skutečnosti za úkol legitimizovat Zelenského v očích mezinárodní veřejnosti jako stále akceptovaného prezidenta. Západ má de facto poskytnout Zelenskému zástupnou legitimitu jako náhražku legitimity vzešlé z voleb. 🤬

 

👉To je velmi pravděpodobný scénář a účel té konference, která je od počátku komedií, protože těžko lze jakoukoliv mírovou konferenci nazývat mírovou, 👉když účast na konferenci není dovolena jedné ze dvou válčících stran. Tato absurdní konference tak nebude mít za výsledek nic jiného než prázdný apel na Rusko, aby kapitulovalo a odešlo z Ukrajiny. Vedle toho však bude zajištěno, že touto konferencí dojde k legitimizaci Zelenského jako prezidenta Ukrajiny, a to přesto, že neuspořádal prezidentské volby s výmluvou, že by to prý nebylo bezpečné. 🤬

 

👉JEN PÁR DNÍ PO FICOVĚ ODVOZU DO NEMOCNICE SE NĚMEČTÍ POSLANCI POKUSILI ZATÁHNOUT SLOVENSKO DO VÁLKY S RUSKEM!!!

 

Putin zopakoval, že Rusko je připraveno zahájit rozhovory s Ukrajinou o ukončení nepřátelských akcí, a prohlásil, že jednání musí být založena na „zdravém rozumu ” a uznat „realitu na místě “, přičemž jako základ použil předběžnou dohodu dosaženou v prvních dnech konfliktu.

👉„Ale s kým vyjednávat? To je zvláštní otázka, souhlasím. Uvědomujeme si, že legitimita dosavadní hlavy (ukrajinského) státu vypršela,” prohlásil prezident Putin.

 

👉Podle Putina je na ukrajinském právním systému, „parlamentu, ústavním soudu a některých dalších řídících orgánech “, aby určily, zda je Zelenský nyní legitimním vůdcem, či nikoli.

👉Pokud jde o Rusko, aby mohlo zahájit s Kyjevem jakékoli smysluplné rozhovory, musí si být naprosto jisté, že jedná s legitimními orgány země, zdůraznil prezident.

👉Snaha o udržení Zelenského u moci je zřejmě součást plánu na eskalaci války na Ukrajině a většího zapojení NATO do bojů.

 

👉👉👉JEDNA NEBEZPEČNÁ VĚC TOTIŽ ZCELA UNIKLA POZORNOSTI!!!!!

 

👉Pouhé 4 dny po atentátu na Roberta Fica skupina německých poslanců Scholzovy SPD navrhla, aby byly na Slovensku umístěny německé PVO systémy, které by chránily vzdušný prostor nad Ukrajinou!

 

👉Jinými slovy poslanci Bundestagu se pokusili zatáhnout Slovensko jako zemi NATO do přímého konfliktu s Ruskem, kdy by německé PVO systémy rozmístěné na východě Slovenska sestřelovaly ruské rakety a drony letící nad západní Ukrajinou a zejména do prostoru Lvova a přilehlých oblastí. 🤬

 

👉A právě ministr zahraničí Slovenska na ten návrh německých poslanců musel reagovat, protože se JEDNALO V PODSTATĚ O TESTOVACÍ BALÓN Z BERLÍNA, JESTLI VYŘAZENÍ ROBERTA FICA Z DENNÍ POLITICKÉ ČINNOST NĚJAK POZMĚNILO POLITICKÉ POSTOJE JEHO OSIŘENÉ VLÁDY, KTERÁ VLÁDNE BEZ PREMIÉRA.

 

👉Němci to ihned vyzkoušeli a otestovali, jestli odstraněním Fica z činnosti došlo k nějaké změně či k posunu postojů jeho otřesené vlády. Ocitujme si, co napsaly Hlavné správy:

 

BLANÁR: NĚMCI CHTĚLI ODPALOVAT ZE SLOVENSKA RAKETY NA RUSKÉ CÍLE NAD UKRAJINOU 🤬

 

👉Juraj Blanár v neděli uvedl, že Německo považuje za klíčového partnera Slovenské republiky, ale i v evropském kontextu. Přesto je podle něj třeba se ozvat vždy, když mohou být ohroženy zájmy naší země. 👉„A zatahování našeho území do válečného konfliktu přesahuje jakoukoli hranici únosnosti standardních mezinárodních vztahů.”

👉Ministr zahraničí vysvětlil, že německý vládní poslanec J. Weingarten ze strany SPD kancléře Olafa Scholze přišel s návrhem, aby Německo bránilo ukrajinské území před Slovenskem!!!

 

👉„Ano, slyšíte správně. Mohu se jen domnívat, že tento poslanec si velmi pravděpodobně neuvědomuje, že by tím zatáhl Slovenskou republiku do válečného konfliktu. Pokud si naopak uvědomuje možné důsledky pro Slovensko, jsou jeho výroky o to závažnější a nelze je podceňovat!!! 

Podle dostupných informací je tento poslanec expertem vládní koalice na obranu, a tím spíše je třeba jeho výrok odmítnout. Nejde o žádné chytré řeči, ale o pokus rozmístit v naší zemi německé protiletadlové raketové jednotky na ochranu ukrajinského vzdušného prostoru.

 

👉Juraj Blanár v reakci upozornil, že je třeba si vzpomenout, když bývalá vláda darovala Ukrajině systém protivzdušné obrany S 300 s tím, že spojenci Slovensku poskytnou své systémy protivzdušné obrany.

Jaká je skutečnost? Původně to byly tři systémy Patriot a jeden z Itálie, dnes nemáme žádný. A tady německý ‘expert’ místo ochrany našeho nebe přichází s návrhem, 👉že na Slovensko bude dodán systém, který bude sestřelovat rakety na ukrajinském území.

 

👉„Proto mě zaráží mlčení německých vládních politiků, kteří by měli nezodpovědná prohlášení svého kolegy důrazně odmítnout a popřít.  

👉Oceňuji, že tak učinil alespoň předseda parlamentní frakce SPD Rolf Mützenich.  

👉Ostatní však mlčí. Já však mlčet nemohu a jsem zvědav, jak se k tomu postaví představitelé německé vlády.  

👉Je to to samé Německo, které se na začátku konfliktu odmítlo angažovat s tím, že maximálně chce přispět na helmy pro tamní vojáky? 

Dnes už jim přilby nestačí, a tak se zabývají těžšími kalibry, ale v zájmu zachování vlastní bezpečnosti tak raději činí z území jiných.

👉Ministr Blanár otevřeně sdělil, že takový postup je pro slovenskou vládu nepřijatelný a že takové řešení je jen rozšiřováním válečného konfliktu namísto hledání příměří a následně cest k mírovým jednáním.

 

ATENTÁT NA FICA MĚL PODLE VŠEHO OTŘÁST JEHO VLÁDOU A VYDĚSIT JI K POSLUŠNOSTI K ZÁPADU:

 

👉Je to neuvěřitelné, ale odstavení Fica z aktivní politické práce bylo okamžitě z Německa podrobenu testu, jestli odpor Ficovy vlády bez Fica je nadále tak protiválečný a pro-mírový, jaký byl až do minulé středy, než došlo k atentátu na Fica. TOHLE NENÍ NÁHODA! 🤬

 

👉Jakmile je Fico odstavený od výkonu funkce, jestřábi v Evropě skrze nastrčené poslance Scholzovy SPD hned zkouší odolnost slovenské vlády, jestli postřelením premiéra trochu nevyměkla 👉a nepřišla náhodou k rozumu a k poslušnosti.

👉Reakce Juraje Blanára potvrdila, že nic takového nenastalo a doufejme nenastane, ALE JE TO DŮKAZ TOHO, ŽE ATENTÁT NA FICA JE AŽ OKATĚ A PŘÍLIŠ NA HULVÁTA IHNED VYUŽÍVANÝ K RŮZNÝM KOVBOJSKÝM TESTOVACÍM POKUSŮM NA OVLIVNĚNÍ FICOVY OTŘESENÉ VLÁDY.

 

👉Střelba na premiéra v Evropě a vysypání půlky zásobníku pistole do jeho těla JE DŮKAZEM AGRESE AMERICKÉHO Deep State, KTERÉMU UŽ S FICEM DOŠLA TRPĚLIVOST. 🤬

👉 👉 👉 ZNOVU OPAKUJI, ABY SLOVENŠTÍ VYŠETŘOVATELÉ PROVEDLI REKONSTRUKCI DATAMETRIE POHYBU CINTULOVA TELEFONU DVA ROKY ZPÁTKY A OBJEVÍ URČITĚ MNOHO PŘEKVAPENÍ.

👉 Zatímco Fico leží v nemocnici, němečtí poslanci už chtějí rozmisťovat PVO systémy k sestřelování ruských raket a dronů nad Ukrajinou. Ani chvilka Ficovy pracovní neschopnosti nesmí přijít nazmar.

👉 A zkuste se zamyslet – je to náhoda, že taková výzva z Německa přijde ve chvíli, kdy je Fico v nemocnici?

 

ŠOK! GRUZÍNSKÉMU PREMIÉROVI VYHROŽOVAL EUROKOMISAŘ OSUDEM FICA, POKUD DOJDE K PŘEHLASOVÁNÍ VETA PREZIDENTKY K ZÁKONU FARA

 

👉A co myslíte, jaký je to proces, když se vyhrožuje gruzínskému premiérovi osudem Fica?

Gruzínský premiér Irakli Kobachidze ve čtvrtek totiž prohlásil, že blíže nespecifikovaný evropský komisař v telefonickém rozhovoru „vyjmenoval řadu opatření“, která by západní politici mohli přijmout, pokud by vládnoucí strana Gruzínský sen překonala veto gruzínské prezidentky k nedávno přijatému zákonu o transparentnosti zahraničního vlivu, který je obdobou amerického zákona FARA.

 

👉 Kobachidze prohlásil, že komisař pronesl tuto poznámku, a dodal: „Viděli jste, co se stalo (slovenskému premiérovi) Ficovi, a měli byste být velmi opatrní.”

Tím narážel na to, že minulý týden byl vládní činitel postřelen ve středoslovenském městě Handlová.

👉 „Veřejnost sleduje vývoj kolem zákona o transparentnosti a všimla si, že několik vysoce postavených zahraničních politiků neváhá používat otevřené vydírání proti gruzínskému lidu a zvolené vládě,” tvrdí premiér. „Na tento druh urážlivého vydírání jsme si už zvykli a v podstatě přestalo působit na společnost i vládu,” dodal.

 

GRUZÍNSKÝ PREMIÉR VYPUSTIL BOMBU, ŽE ATENTÁT NA FICA JE SPOJEN SE SPECIÁLNÍ SLUŽBOU JISTÉ ZEMĚ. A EUROKOMISAŘ VYHROŽOVÁNÍ POPŘEL

 

👉 Kobachidze zdůraznil, že je „nesmírně znepokojující”, když se „teroristický útok” na slovenského premiéra, který se stále léčí, zmiňuje „v souvislosti s vydíráním” v souvislosti se zákonem.

👉 Chtěl bych zdůraznit, že podle předběžných informací je útok na slovenského premiéra spojen s jednou ze speciálních služeb země, která je obzvláště úzce spojena se Stranou globální války, poznamenal v narážce na blíže nespecifikované politické síly na Západě, které údajně usilují o vytvoření revolučního scénáře v Gruzii a zapojení země do otevření „druhé fronty” na pozadí probíhající války na Ukrajině.

👉Kobachidze nesdělil, jestli má informace o pozadí atentátu na Fica od gruzínské tajné služby nebo jde o jiný zdroj.

👉Jeho výrok ale potvrzuje ty nejdivočejší teorie.

 

👉Premiér Kobachidze dále zdůraznil, že se cítí „povinen informovat gruzínskou veřejnost” 👉 o údajné hrozbě, a uvedl, že paralela s pokusem o atentát na Fica je! připomínkou, že Strana globální války je extrémně nebezpečná síla, která je ochotna udělat cokoli, aby v Gruzii vyvolala chaos“.

👉Dále vyjádřil přesvědčení, že údajné plány „ani tentokrát neuspějí” a že gruzínská vláda „udrží mír a politickou stabilitu“, které jsou podle něj „nezbytné pro rozvoj země“.

 

👉Nakonec se i ukázalo, kdo byl oním nejmenovaným eurokomisařem.

V prohlášení, které bylo zveřejněno ve čtvrtek večer, komisař pro sousedství a rozšíření Olivér Várhelyi uvedl, že jeho slova byla „nejen zcela vytržena z kontextu, ale také prezentována veřejnosti způsobem, který mohl vést k naprosto mylné interpretaci původně zamýšleného cíle mého telefonátu“.

👉Ovšem toto vysvětlení gruzínský premiér odmítl s tím, že slova byla pronesena v audio záznamu hovoru tak, jak je citoval, a tudíž nešlo o desinterpretaci nebo chybu v překladu. Jinými slovy, dámy a pánové, tohle už není legrace.

👉EVROPSKÝ KOMISAŘ SE TAK PODLE VŠEHO CHOVÁ JAKO GANGSTER, VYHROŽUJE PREMIÉROVI REBELSKÉ GRUZIE, ŽE BY MOHL SKONČIT JAKO FICO, NĚMEČTÍ POSLANCI PÁR DNÍ PO ODSTAVENÍ FICA DO NEMOCNICE ZKOUŠÍ NA SLOVENSKU ROZMÍSTIT PVO SYSTÉMY A SESTŘELOVAT RUSKÉ VZDUŠNÉ ZBRANĚ NAD UKRAJINOU A NA SAMOTNÉ UKRAJINĚ VLÁDNE UŽ OD 20. KVĚTNA NELEGITIMNÍ PREZIDENT, KTERÝ VEDE VÁLKU S JADERNOU VELMOCÍ. 🤬

 

👉👉👉Nechtěli tedy nakonec Fica oddělat kvůli tomu, aby ze Slovenska udělali nástupní platformu na válčení s Ruskem ve vzdušném prostoru? Až takhle se na to můžeme dívat? 👉👉👉Šílenství elit nemá mezí.

👉👉👉A i když Fico přežil, tak to západní elity prostě zkouší, jestli slovenská vláda povolila a dostala strach.

👉👉👉A ta výhrůžka do Gruzie potvrzuje, že atentát na Fica byl natvrdo konceptualizován, a právě teď je ten proces vytěžován.

To by jeden zvracel!

👉👉👉TO NEJSOU EVROPSKÉ ELITY – TO JSOU MAFIÁNI A GRÁZLOVÉ V KVÁDRECH A KRAVATÁCH, O KTERÉ BY SI SLUŠNÝ ČLOVĚK ANI KOLO NEOPŘEL. TAKOVÁ JE REALITA!

 

-VK-Šéfredaktor AE News

https://aeronet.news/legitimita-prezidenta-zelenskeho-skoncila-vladimir-putin-to-prohlasil-pri-navsteve-v-minsku-a-dodal-ze-neni-jiste-s-kym-vlastne-rusko-bude-vest-mirove-rozhovory/

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️26.5.2024, Volný bloG, Jana Černeková: KORPORÁTNÍ MÉDIA PŘED HLASOVÁNÍM O PANDEMICKÝCH PLÁNECH WHO ZVYŠUJÍ STRACH Z PTAČÍ CHŘIPKY.

RHODA WILSON:

 

👉Zdravotníci vydávají velmi zlověstná varování před možnou pandemií ptačí chřipky. Světová zdravotnická organizace se zároveň připravuje na hlasování o změnách mezinárodních zdravotnických předpisů a o dohodě o pandemii.

 

KDYBY SE NASKYTLA PŘÍLEŽITOST, JAKO JE PANDEMIE PTAČÍ CHŘIPKY, JAKÁ EXTRÉMNÍ OPATŘENÍ BY SE WHO ROZHODLA ZAVÉST?

 

👉POZNÁMKA: WHO měla na 77. Světovém zdravotnickém shromáždění, které se koná ve švýcarské Ženevě od 27. května do 1. června 2024, předložit ke schválení dva nové texty.

 

Jedním z nich jsou změny Mezinárodních zdravotnických předpisů (2005) („IHR“) a druhým je Dohoda o pandemii, která byla označována také jako Smlouva o pandemii, Dohoda o pandemii a Dohoda o úmluvě WHO + („WHO CA+“). Oba nástroje jsou určeny ke stejnému účelu; WHO vyžaduje pouze přijetí jednoho z nich, aby bylo dosaženo jejich cílů.

👉Na závěr třetího pokračování INB9 v pátek se zdá, že vzhledem k tomu, že se nepodařilo dohodnout na textu navrhované pandemické dohody, pozornost se přesunula na „další postup“.

 

SMLOUVA WHO O PANDEMII A KRIZE PTAČÍ CHŘIPKY PŘICHÁZEJÍ VE STEJNOU DOBU:

Michael Snyder, 22. května 2024

 

👉Zdravotníci vydávají velmi zlověstná varování před možnou pandemií viru H5N1 (ptačí chřipky neboli aviární influenzy) mezi lidmi ve stejné době, kdy se WHO připravuje na hlasování o globální pandemické smlouvě na 77. Světovém zdravotnickém shromáždění, které se uskuteční koncem tohoto měsíce.

 

👉Globální pandemická smlouva dá Světové zdravotnické organizaci mnohem větší pravomoci, než měla během poslední pandemie, a mnoho lidí je hluboce znepokojeno tím, jak budou tyto pravomoci využity během příští velké zdravotní krize.

 

👉Jak uvidíte níže, byly právě potvrzeny další dva případy ptačí chřipky u lidí. Pokud ptačí chřipka zmutuje do podoby, která se bude snadno šířit z člověka na člověka, vyvolá to obrovský strach a počet obětí by mohl být potenciálně katastrofální.

 

👉JAKÁ EXTRÉMNÍ OPATŘENÍ BY SE SVĚTOVÁ ZDRAVOTNICKÁ ORGANIZACE V TAKOVÉ SITUACI ROZHODLA ZAVÉST?

 

👉V posledních týdnech vyjednavači horečně pracují na dokončení globální pandemické smlouvy. Následující informace pocházejí přímo z oficiálních internetových stránek WHO:

 

👉Vlády celého světa se dnes dohodly, že budou pokračovat v práci na návrhu pandemické dohody a že budou návrh dále 👹 upřesňovat před sedmdesátým sedmým Světovým zdravotnickým shromážděním, které začne 27. května 2024.

 

👉Vlády, které se sešly v sídle Světové zdravotnické organizace v Ženevě, se dohodly, že v příštích týdnech obnoví hybridní a osobní jednání, aby pokročily v práci 👹 na zásadních otázkách, včetně navrhovaného nového globálního systému pro přístup k patogenům a sdílení výhod (tj. život zachraňujících vakcín, léčby a diagnostiky); prevence pandemií a iniciativy „Jedno zdraví“; a finanční koordinace potřebné k rozšíření kapacit zemí pro přípravu na pandemie a reakci na ně.

 

Vlády se dohodly, že budou pokračovat v soustavném pokroku v navrhovaných dohodách o pandemiích před Světovým zdravotnickým shromážděním, WHO, 10. května 2024.
ZDE VE SPOJENÝCH STÁTECH KORPORÁTNÍ MÉDIA O TÉTO SMLOUVĚ PODIVNĚ MLČÍ, ALE JDE O OPRAVDU VELKOU VĚC.

 

👉Jednání probíhají již dva roky a plán je předložit konečný návrh k hlasování na Světovém zdravotnickém shromáždění👉 na konci tohoto měsíce:

 

👉Před více než dvěma lety byl zřízen Mezivládní vyjednávací orgán (INB) pod vedením členských států, který má toto úsilí posunout kupředu. Předsednictvo INB, které tento proces řídí, předloží jeho výsledek k posouzení Světovému zdravotnickému shromáždění.

 

Spolupředsedkyně předsednictva INB Dr. Precious Matsoso z Jihoafrické republiky uvedla, že během tohoto posledního kola jednání bylo dosaženo pokroku v celé řadě otázek obsažených v návrhu dohody.

 

👉„Během tohoto procesu jsme svědky toho, jak se před našima očima odehrává historie, kdy se všechny země spojují, aby rozhodly o závazném paktu na ochranu všech občanů světa,“ uvedla Precious Matsoso.

 

„Není to jednoduché cvičení. Jedná se o vůbec první proces, jehož cílem je vypracovat návrh dohody o prevenci, připravenosti a reakci na pandemii. Udělat to znamená udělat to správně a předsednictvo INB je odhodláno pomoci dokončit smysluplnou a trvalou dohodu.

 

👉Vlády se dohodly, že budou pokračovat v soustavném pokroku při přípravě navrhované dohody o pandemii před Světovým zdravotnickým shromážděním, WHO, 10. května 2024.

👉AKTUALIZACE: Od zveřejnění Snyderova článku bylo vydáno tiskové prohlášení týkající se neúspěchu INB9 dosáhnout dohody. Nejnovější tiskové prohlášení WHO si můžete přečíst ZDE. Snyderovy body jsou však stále relevantní, neboť změny IHR mají dosáhnout téhož, čeho má dosáhnout dohoda nebo smlouva o pandemii, a budou předloženy ke schválení Světovému zdravotnickému shromáždění, jehož zasedání začíná zítra.

 

  1. SVĚTOVÉ ZDRAVOTNICKÉ SHROMÁŽDĚNÍ SE BUDE KONAT VE ŠVÝCARSKÉ ŽENEVĚ OD 27. KVĚTNA DO 1. ČERVNA!!!

 

👉Členské státy budou hlasovat o konečném návrhu celosvětové pandemické smlouvy a plně se očekává, že bude schválen.👹

 

Bylo nám řečeno, že globální pandemická smlouva byla „oslabena“, ale ve skutečnosti se změnilo pouze to, že některé formulace ve smlouvě byly upřesněny.

 

👹 POKUD TATO SMLOUVA PROJDE, BUDE PŘI VYPUKNUTÍ DALŠÍ PANDEMIE VŠE ŘÍDIT WHO, COŽ SI VĚTŠINA LIDÍ V BĚŽNÉ POPULACI NEUVĚDOMUJE.

 

A příští pandemie může být mnohem blíž, než si většina z nás myslí.

VE STŘEDU CDC OZNÁMILO, ŽE VE SPOJENÝCH STÁTECH BYL POTVRZEN DALŠÍ PŘÍPAD PTAČÍ CHŘIPKY U ČLOVĚKA:

 

Středisko pro kontrolu a prevenci nemocí (Centres for Disease Control and Prevention) ve středu oznámilo, že v USA byl v roce 2024 zdokumentován druhý případ ptačí chřipky.

 

Zdravotníci identifikovali případ ptačí chřipky u pracovníka mléčné farmy v Michiganu. Jedná se o druhý případ, kdy se případ objevil u osoby pracující s dojnicemi. Virus se zřejmě vyvinul za podobných okolností jako na začátku tohoto roku u pracovníka farmy v mlékárně v Texasu. (Virus, uměle vytvořen, který neexistuje. Je to mýtus, který je na podporu genocidy lidstva!!!) 👹

 

👉Výtěr z nosu nakažené osoby byl negativní na chřipku, avšak výtěr z oka pacienta byl pozitivní na ptačí chřipku, což ukazuje na oční infekci, 😂 uvedlo CDC v tiskové zprávě.

 

CDC: USA Today, 22. května 2024, USA Today: Druhý člověk nakažený ptačí chřipkou souvisí s americkými dojnicemi. 😂
Dosud dva lidé, kteří se v USA nakazili v roce 2024, byli oba zaměstnanci mlékáren.

Je možné, že nakažených pracovníků v mlékárenství je mnohem více, ale v této fázi se mnoho lidí pracujících v tomto odvětví velmi zdráhá nechat se testovat:

👉Zemědělci se zdráhají vpustit federální zdravotnické úředníky na své pozemky, aby testovali potenciálně nakažený dobytek, a to kvůli nejistotě, jaký dopad by to mělo na jejich podnikání.

👉Také zemědělští dělníci se zdráhají účastnit se screeningu a podle odborníků je to pravděpodobně způsobeno kombinací obav ze ztráty zaměstnání, imigračního statusu, jazykových bariér a obecné nedůvěry v systémy veřejného zdraví.

 

👉Druhý případ ptačí chřipky u člověka potvrzen u michiganského farmáře, The Hill. 22. května 2024

Mezitím jsme se právě dozvěděli, že virus H5N1 má na svědomí smrt dalších čtyř koček 😂:

 

Podle státních a federálních úřadů zemřely ve Spojených státech na ptačí chřipku H5N1 další čtyři kočky 😂, včetně dvou domácích zvířat v Jižní Dakotě, které neměly žádnou souvislost s drůbeží ani s dojnicemi 😂. V poslední době zemřelo na ptačí chřipku nejméně 14 koček. 😂 😂 😂

 

Z nově nahlášených případů byly dvě domácí kočky, které podle státního úředníka a amerického ministerstva zemědělství (USDA) uhynuly na pozemku v Campbell County v Jižní Dakotě. 😂

 

Beth Thompsonová, státní veterinářka, uvedla, že na pozemku, kde zvířata uhynula, se nenacházel žádný dobytek. „V současné době nejsou známy žádné další podrobnosti o tom, jak se kočky nakazily,“ řekla Thompsonová pro BNO News.

 

Další 4 kočky zemřely v USA na ptačí chřipku 😂 😂 😂 H5N1, BNO News, 21. května 2024.
To není dobré.

Pokud začnou kočky plošně onemocnět a umírat, je pravděpodobně jen otázkou času, kdy se totéž začne dít i mezi lidmi. 👹

 

Neznáme všechny podrobnosti o těchto nejnovějších úmrtích koček, ale objevily se informace, že u koček, které dříve uhynuly na H5N1 v Texasu, došlo ke „krvácení do mozku“ a „oslepnutí“. 😂

 

Má H5N1 potenciál způsobit stejné poškození i u lidí? 😂

 

Na tuto otázku potřebujeme znát odpověď, protože se neustále objevují další případy onemocnění lidí. ((A pořád dál zastrašování lidí!!! 👹))

 

Ve skutečnosti byl nyní potvrzen případ u člověka v Austrálii:

V Austrálii byl potvrzen první případ ptačí chřipky H5N1 u dítěte.

Podle viktoriánských zdravotníků se dítě nakazilo ptačí chřipkou typu A během pobytu v Indii a onemocnělo letos v březnu. ((A pořád dál zastrašování lidí!!! 👹))

 

Oznámení přišlo několik hodin poté, co byla ptačí chřipka zjištěna na farmě ve státě Victoria.

Dítě bylo potvrzeno jako první případ ptačí chřipky H5N1 v Austrálii, News.com.au, 22. května 2024.

Od roku 2003 zemřelo více než 50 % lidí, kteří byli pozitivně testováni na H5N1. 😂

Dokážete si představit ten strach, který vypukne, pokud se náhle nakazí miliony lidí? 😂

Globální nákazy budou hrát hlavní roli v éře velkého chaosu, která přichází. 😂

Jen si vzpomeňte na paniku, které jsme byli svědky v letech 2020, 2021 a 2022. 👹

Pokud bude mít příští pandemie mnohem vyšší úmrtnost, panika, kterou uvidíme, bude mnohem horší, a to je opravdu špatná zpráva pro nás všechny. ((A pořád dál zastrašování lidí!!! 👹))

 

[Poznámka z The Exposé: 👉Nenechte se nachytat na porno strachu, které propagují korporátní média.

👉Kromě toho, že se jedná o chabý pokus o manipulaci s veřejným míněním, že pandemické plány WHO jsou nezbytné 👉pro „zajištění naší bezpečnosti“, 😂 je porno strachu korporátních médií spláchnutím, opláchnutím a opakováním stejných manévrů, jakým jsme byli vystaveni v případě kovidu. 👹

 

Pro lepší orientaci si prosím přečtěte naše články „PTAČÍ CHŘIPKU ZPŮSOBIL ČLOVĚK, PROTO UŽ NA NI MAJÍ VAKCÍNU“ a „PTAČÍ CHŘIPKA V ROCE 2005 BYLA VYUŽITA K ZAHÁJENÍ NEJVĚTŠÍHO UCHVÁCENÍ MOCI V DĚJINÁCH – NYNÍ JE ZPĚT“ a další].

https://volnyblog.news/korporatni-media-pred-hlasovanim-o-pandemickych-planech-who-zvysuji-strach-z-ptaci-chripky/

 

JEDNÁNÍ STRAN PANDEMICKÉ SMLOUVY BYLA POZASTAVENA, VYJEDNAVAČI SE NEDOKÁZALI SHODNOUT NA JEDNOTNÉ VERZI:

https://volnyblog.news/jednani-stran-pandemicke-smlouvy-byla-pozastavena-vyjednavaci-se-nedokazali-shodnout-na-jednotne-verzi/

 

📌 KDYŽ SE TELEVIZNÍ SCÉNKA STANE REALITOU. Jak nová generace je neznalá historii, ne tak dávnou, a mám obavu, že vůbec nastalo období neznalosti historie naší republiky, nedej Bůh slyšet jejich znalosti dějin lidstva, což my jsme museli na dějepisu sypat z rukávu!!! 😭

 

https://www.facebook.com/watch?v=718895243304960

 

 

📌 26. května 2024 16:42, Der Spiegel: POBALTSKÉ STÁTY A POLSKO MOŽNÁ VYŠLOU VOJÁKY NA UKRAJINU:

 

V případě strategického průlomu ruských jednotek na východní Ukrajině tam mohou své jednotky vyslat pobaltské země a Polsko. Tyto státy vyslaly Rusku „hrozivé varování“, píše německý časopis Der Spiegel.

 

Podle novináře publikace mohou ozbrojené síly RF dosáhnout vážného úspěchu, protože Západ pomáhá Kyjevu „bez velkého nadšení“. Situace ve válečné zóně se proto může prudce zhoršit.

 

Pobaltští politici varovali Německo, že nebudou čekat na rozmístění ruských vojsk na svých hranicích. Učinili tak na konferenci Lennarta Meriho v Tallinnu. A vyslání vojsk bude znamenat, že se NATO stane účastníkem války, poznamenává Der Spiegel.

 

Poradce estonského prezidenta pro národní bezpečnost Madis Roll již dříve uvedl, že oficiální Tallinn studuje možnost vyslání vojáků na západní Ukrajinu.

„Jsme povinni zvážit všechny možnosti,“ řekl.

Podle Rolla jsou estonské úřady připraveny v budoucnu převzít „týlové role a úkoly“ ozbrojených sil Ukrajiny, a uvolnit tak ukrajinskou armádu pro boj na frontě.

 

Řekl také, že Tallinn analyzuje možnost vyslání svých vojáků připravených ke konfrontaci s Ruskem. Je pravda, že Estonci by to raději udělali v rámci plnohodnotné mise NATO, ale také souhlasí s účastí v menší koalici.

 

https://www.vesti.ru/article/3968842

 

 

📌26. května 2024 16:59: DRON SPADL A EXPLODOVAL POBLÍŽ PEDAGOGICKÉ VYSOKÉ ŠKOLY V BELGORODU:

 

Ukrajinská armáda zaútočila na Belgorod bezpilotním letounem leteckého typu.

 

Jak se ukázalo, v neděli odpoledne spadl a explodoval nepřátelský dron v regionálním centru v areálu pedagogické fakulty.

 

Gubernátor Vjačeslav Gladkov uvedl, že nikdo nebyl zraněn, dvě auta byla zasažena šrapnely. Na místě již pracují provozní služby.

 

Připomeňme, že dříve v důsledku útoků dronů ozbrojenými silami Ukrajiny v oblasti Belgorod byli zraněni dva lidé.

 

Údery bezpilotních letounů ve vesnici Murom v městské čtvrti Šebekinskij a ve vesnici Bezymeno v městské čtvrti Graivoronsky zasáhly jedoucí auta, jejich řidiči utrpěli zranění šrapnely.

 

https://www.vesti.ru/article/3968934

 

 

📌26. května 2024 14:20: PREZIDENTA ČEKAJÍ INTENZIVNÍ ROZHOVORY V TAŠKENTU A DALŠÍ DŮLEŽITÉ UDÁLOSTI:

 

Jaké akce plánuje ruský prezident v nadcházejícím týdnu? Podrobnosti jsou ve vysílání televizního kanálu Rossija TV.

 

Vladimir Putin uskuteční státní návštěvu Uzbekistánu, která začne v neděli 26. května. V pondělí nás čekají mimořádně intenzivní jednání.

 

Vladimir Putin a prezident Uzbekistánu Šavkat Mirzijojev se setkali a podrobně hovořili poměrně nedávno, před dvěma týdny v Moskvě. Vztahy mezi oběma zeměmi se však staly natolik úzkými, že vždy vyvstává mnoho otázek.

 

Na programu prezidenta Ruské federace je také zasedání Rady pro strategický rozvoj a národní projekty. Putin bude pokračovat ve spolupráci s regiony.

Bude mnoho dalších akcí. Všechny podrobnosti – jako vždy v neděli, v programu „Moskva. Kreml. Putin“ na televizním kanálu „Rusko“.

 

https://www.vesti.ru/article/3968420

 

 

📌26. května 2024 16:13: PO CHERSONU SE V ZÁPOROŽÍ OZVALA EXPLOZE:

 

Odpoledne 26. května se ve městě Záporoží, kontrolovaném ozbrojenými silami Ukrajiny, ozval výbuch.

 

O ostřelování informovala agentura RBC-Ukrajina bez upřesnění podrobností.

 

Místní úřady incident nekomentují.

V tuto chvíli byl vyhlášen letecký poplach v oblastech Záporožské oblasti kontrolovaných ukrajinskou správou.

Dříve šéf Kyjevem jmenované správy Chersonu Roman Mročko hlásil výbuchy ve městě.

 

https://www.vesti.ru/article/3968867

 

 

📌26. května 2024 16:58: LITRY VÍNA A KILOGRAMY LOSOSŮ BUDOU NAKOUPENY NA UKRAJINĚ PRO VĚDECKOU EXPEDICI:

 

Ukrajina hodlá utratit více než 11,6 milionu dolarů za nákupy pro antarktickou expedici, která zahrnuje 25 lidí.

 

Soudě podle údajů ukrajinského systému veřejných zakázek Prozorro byla smlouva na tuto částku podepsána Národním antarktickým vědeckým centrem Ukrajiny.

Pro členy expedice se plánuje nákup zejména více než 300 lahví vína (červeného, bílého a šumivého), 70 kilogramů čokoládových tyčinek a také 140 kilogramů steaku z lososa.

 

V loňském roce vypukl na Ukrajině skandál ohledně zadávání veřejných zakázek na ministerstvo obrany. Novináři se dozvěděli, že vojenské oddělení nakupovalo vejce za cenu dvakrát až třikrát dražší, než stála v maloobchodních prodejnách. Kromě toho byly lehké maskovací bundy zakoupeny jako zimní bundy za trojnásobnou cenu, připomíná TASS.

 

Po odhalení těchto skutečností byl odvolán šéf ukrajinského ministerstva obrany Oleksij Reznikov a všichni jeho zástupci.

 

https://www.vesti.ru/article/3968863

 

 

📌26. května 2024 16:56: SLOVENSKÝ PREMIÉR FICO PODSTOUPÍ KONTROLNÍ VYŠETŘENÍ 27. KVĚTNA: ((Jako fajn, že se to dovíme alespoň z Ruských médii, když naše to vůbec nezajímá!!!))

 

Slovenský premiér Robert Fico, který utrpěl střelná zranění při pokusu o atentát 15. května, se nadále léčí v nemocnici v Banské Bystrici. Zdravotnický ústav oznámil, že v pondělí bude šéf vlády znovu vyšetřen.

 

Podle prohlášení nemocnice je Ficovo zlepšení zdravotního stavu v souladu s prognózou lékařů. Vicepremiér Robert Kalinyak již dříve poznamenal, že kritické období pominulo a prognóza premiérova uzdravení je příznivá.

 

Útok na slovenského premiéra, který se postavil proti dodávkám zbraní na Ukrajinu a vstupu země do NATO, se odehrál po jednání kabinetu ministrů. Střelec byl zadržen na místě činu. Podle ministerstva vnitra byly jeho kroky politicky motivované a byly způsobeny nesouhlasem s postojem vlády, zejména v ukrajinské otázce.

 

https://www.vesti.ru/article/3968927

 

 

📌26.5.2024, Reuters: TRUMP BYL VYPÍSKÁN A POKŘIKOVÁN BOUŘLIVÝM DAVEM NA LIBERTARIÁNSKÉM SJEZDU:

 

Prezidentský kandidát Donald Trump byl v sobotu večer vypískán a pokřikován mnohými v bouřlivém publiku na Libertariánském národním shromáždění, což je výrazná změna oproti obdivu, kterého se mu dostává na shromážděních od jeho horlivě loajálních příznivců.

 

Libertariáni, kteří věří v omezenou vládu a individuální svobodu, obviňují republikána Trumpa z toho, že v době, kdy byl prezidentem, uspěchal vytvoření vakcíny proti covidu-19 a že během pandemie neudělal více pro to, aby zastavil omezení veřejného zdraví pro neočkované.

 

Když Trump vystoupil na pódium ve Washingtonu, ozvalo se hlasité bučení a posměšky. Menší část davu, Trumpovi příznivci, ho povzbuzovala.

 

Krátce předtím, než se objevil, jeden člen Libertariánské strany vykřikl: „Donald Trump měl dostat kulku!“

 

Trumpova kampaň na žádost o komentář k nepřátelskému přijetí bezprostředně nereagovala.

 

Trump, který byl prezidentem v letech 2017 až 2021, okamžitě zmínil celkem 88 obvinění z trestných činů, kterým čelí ve čtyřech federálních a státních žalobách.

 

„Kdybych nebyl libertarián, jsem jím teď,“ řekl. Odsoudil administrativu prezidenta Joea Bidena, svého vyzyvatele v odvetě voleb z 5. listopadu, a Bidenovy demokratické kolegy jako součást „vzestupu levicového fašismu“.

 

Trump se snažil apelovat na libertariány, kteří mají více společného s republikánskými politickými postoji než demokraté v otázkách včetně daní a velikosti vlády.

 

A dodal: „Neměli bychom bojovat jeden proti druhému.“ Požádal libertariány, aby s ním spolupracovali na porážce Bidena, což byla výzva, která byla přivítána mnoha bučeními, ačkoli drtivá většina v davu byla zuřivě proti Bidenovi a jeho administrativě.

 

Libertariáni získali v roce 2020 pouze 1,2 % celostátních hlasů, tedy asi 1,8 milionu hlasů, ale listopadové volby by mohly rozhodnout pouhé desítky tisíc hlasů v hrstce bojových států, takže Trump se snaží odloupnout část libertariánské podpory.

 

Trumpovo vystoupení na libertariánském shromáždění, neobvyklé pro republikánského kandidáta do Bílého domu, také signalizovalo, jak vážně on a jeho kampaň berou hrozbu kandidáta třetí strany Roberta F. Kennedyho Jr., který se dlouhodobě staví proti očkování a mandátům a který v pátek promluvil na sjezdu.

 

Trump stupňuje útoky na Kennedyho, který kandiduje jako nezávislý, a nedávno ho nazval „falešným“ zastáncem očkování.

 

Průzkumy veřejného mínění naznačují, že Kennedyová odčerpá hlasy jak Trumpovi, tak Bidenovi, ale zatím není jasné, kterého z kandidátů hlavních stran Kennedyho dlouhodobá kandidatura do Bílého domu poškodí více.

 

Organizátoři Libertariánské strany uvedli, že Biden byl také pozván, aby na sjezdu promluvil, ale odmítl se zúčastnit.

 

„Libertariánská strana může znamenat velký rozdíl. Pokud se sjednotíme, budeme nezastavitelní,“ řekl Trump a sklidil směsici potlesku a posměšků.

 

Trump řekl, že je „libertarián, aniž by se jím snažil být“ a že Libertariánská strana by ho měla podpořit, což je další věta, která byla přivítána bučením a posměšky.

 

Trump se nenechal odradit a dělal si legraci z davu, když řekl, že pokud ho nepodpoří, budou i nadále sbírat jen malou část voličské podpory v celostátních volbách.

 

Slíbil, že pokud vyhraje volby, dosadí do svého kabinetu libertariána, což se setkalo s výkřiky „kecy!“

 

Trump sklidil obrovský potlesk za jeden slib. Bojovým pokřikem libertariánů je případ Rosse Ulbrichta, který si odpykává doživotní trest za vytvoření a provozování webové stránky Silk Road, která uživatelům umožňovala tajně nakupovat a prodávat drogy a další nelegální produkty.

 

Libertariáni věří, že Ulbrichtův rozsudek z roku 2015 představuje vládní a justiční překračování pravomocí. Před davem s transparenty „Osvoboďte Rosse“ Trump slíbil, že Ulbrichtovi zmírní trest, pokud získá zpět Bílý dům.

 

https://www.reuters.com/world/us/trump-booed-heckled-by-raucous-crowd-libertarian-convention-2024-05-26/

 

 

📌26. května 2024 17:48: GUVERNÉR BERGHAM VĚŘÍ, ŽE BIDENOVA POLITIKA RUSKU POMOHLA:

 

Guvernér Severní Dakoty Doug Bergham uvedl, že neuvážená energetická politika prezidenta Josepha Bidena vedla k tomu, že se ruská ekonomika výrazně zlepšila.

 

Doug Bergham se domnívá, že kroky americké prezidentské administrativy přímo poškozují americký energetický průmysl. Inflace na domácím trhu roste a americké strategické ropné rezervy jsou již prakticky vyčerpány.

 

„Vedeme dvě zástupné války, jednu s Ruskem a druhou s Íránem. A tito oponenti financují nepřátelské akce proti nám na úkor peněz z ropy, které dostávají. Bidenova energetická politika pomohla našim oponentům,“ je si jistý guvernér.

 

Energie je základem každého produktu a Amerika má velmi vysoké ceny energií, vysvětluje Doug Bergham. Pracovní místa ve Spojených státech jsou rušena kvůli akcím vedení země a oponenti Washingtonu si s tím vedou dobře.

 

Nejedná se o první prohlášení amerických politiků k situaci v energetickém sektoru. Již dříve bylo oznámeno, že aljašský senátor Dan Sullivan ostře kritizoval politiku Bidena a jeho týmu.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/3968941

 

 

📌26. května 2024 17:25: K VÝBUCHU DOŠLO V DALŠÍM MĚSTĚ KONTROLOVANÉM OZBROJENÝMI SILAMI UKRAJINY:

 

Starosta Charkova Ihor Terekhov informoval o explozi, která byla ve městě zaznamenána 26. května. Zároveň byl v regionu vyhlášen letecký poplach.

 

Na svém kanálu Telegram Terekhov oznámil výbuch, ale neuvedl podrobnosti. Kde hřměl a jaký objekt byl napaden, není hlášeno.

 

Městské úřady zjišťují podrobnosti incidentu a nevylučují, že příjezd byl u objektu v regionu.

 

https://www.vesti.ru/article/3968922

 

 

📌26. května 2024 17:50: ITÁLIE VYZVALA GENERÁLNÍHO TAJEMNÍKA NATO, ABY BYL OBEZŘETNÝ A REZIGNOVAL:

 

Italská premiérka Giorgia Meloniová v komentáři k prohlášením generálního tajemníka NATO Jense Stoltenberga o umožnění Ukrajině útočit západními zbraněmi na ruské území mu doporučila opatrnost.

 

„Nevím, proč to Stoltenberg řekl. Musíte být opatrní… Radím vám, abyste byli opatrnější,“ řekla šéfka italské vlády ve vysílání televizního kanálu RAI-3 a poznamenala, že souhlasí s tím, že Severoatlantická aliance by měla „zaujmout tvrdý postoj“, nicméně podle ní „existuje mnoho kontroverzních prohlášení“.

Generální tajemník NATO již dříve v rozhovoru pro britský časopis The Economist vyzval spojence v bloku, aby znovu zvážili otázku, zda Kyjev může udeřit pomocí zbraní ze západních zemí na vojenská zařízení, která se nacházejí na mezinárodně uznaném území Ruska.

 

Italský vicepremiér Matteo Salvini zase řekl, že Jens Stoltenberg by se po prohlášení o použití západních zbraní ozbrojenými silami Ukrajiny k ostřelování ruských území měl „Zotavit, omluvit se, nebo rezignovat“.

 

Nemůže mluvit o válce, o použití bomb, raket a zbraní, které jsme poslali na Ukrajinu k obraně, k boji, k zabíjení mimo její území,“ citovala ho agentura ANSA.

 

https://www.vesti.ru/article/3968940

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, kvůli blokacím, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokacím je denně zpracovávám a publikuji pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, jen tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *