, ,

25.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:POZOR🟥🔊🇭🇺 VIKTOR ORBÁN: „TLAK Z BRUSELU JE DEN ODE DNE SILNĚJŠÍ, A TO JAK NA ZEMI, TAK NA VLÁDU.

25.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: POZOR🟥🔊🇭🇺 VIKTOR ORBÁN: „TLAK Z BRUSELU JE DEN ODE DNE SILNĚJŠÍ, A TO JAK NA ZEMI, TAK NA VLÁDU.

 

📌24.10.2024: 📢🔝🔝🔝POZOR🟥🔊🇭🇺 VIKTOR ORBÁN: „TLAK Z BRUSELU JE DEN ODE DNE SILNĚJŠÍ, A TO JAK NA ZEMI, TAK NA VLÁDU.

 

My Maďaři se musíme rozhodnout, zda chceme jít do války proti Rusku. Podle našich politických oponentů musíme. Pro ně je poučením rok 1956, že bychom měli bojovat za Ukrajinu, a to dokonce na Ukrajině. Pro nás je poučením z roku 1956 to, že musíme bojovat za jedinou věc: za Maďarsko a za maďarskou svobodu. Nyní to můžeme dělat, aniž bychom se účastnili cizích válek.

Nejvíce můžeme udělat, když nedovolíme, aby se naše země změnila ve válečnou zónu a zachováme maďarskou svobodu, mír a bezpečnost. Neschovávejme hlavu do písku. Postavme se realitě této války čelem. Celá evropská ekonomika bude zničena a miliony rodin budou zničeny, pokud dovolíme, aby to pokračovalo tak, jak to pokračuje. Tak to nedělejme, přátelé!“ 👋

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30323

 

 

📌24.10.2024: 📢🔝🔝🔝POZOR🟥🔊RUSKO PŘEDALO PALESTINCŮM VÍCE NĚŽ 800 000 HUMANITÁRNÍCH DODÁVEK, VČETNĚ LÉKŮ A POTRAVIN, UVEDL PUTIN NA SETKÁNÍ S PALESTINSKÝM PREZIDENTEM MAHMÚDEM ABBÁSEM. 👋

Putin zdůraznil, že situace na Blízkém východě se nejen nezlepšila, ale naopak se zhoršuje.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30324

 

 

📌24.10.2024:🔝🔝🔝♨️♨️♨️IZRAEL POKRAČUJE V BOMBARDOVÁNÍ UPRCHLICKÝCH TÁBORŮ V PÁSMU GAZY. VIDEO UKAZUJE SITUACI PO LETECKÉM ÚTOKU NA UPRCHLICKÝ TÁBOR AL-MAGHAZI. 🤬

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30325

 

 

📌25.10.2024, 1:12: V ČEČENSKU NEZNÁMÉ OSOBY STŘÍLELY NA „URAL“ RUSKÉ GARDY:

 

Neznámé osoby střílely na nákladní automobil Ruské gardy v Čečensku, jeden zaměstnanec byl zabit a další byl zraněn. Informovala o tom tisková služba ministerstva.

 

Je třeba poznamenat, že ozbrojený útok na vojenský konvoj se odehrál na předměstí Grozného.

 

Podle telegramového kanálu Maš kolem 12:00 několik lidí přepadlo departement „Ural“ na dálnici ve vesnici Petropavlovskaja v okrese Groznyj a zahájilo na něj palbu.

 

V důsledku toho jeden zaměstnanec zemřel, druhý byl hospitalizován.

 

Po útočnících se nyní pátrá.

 

https://www.vesti.ru/article/4187926

 

 

📌25.10.2024, 02:22, MMF: KLESAJÍCÍ PRODUKTIVITA MÁ NEGATIVNÍ DOPAD NA ROZVOJ EVROPSKÉ EKONOMIKY:

 

V důsledku poklesu produktivity v zemích EU trpí všechna odvětví ekonomiky, včetně technologických i netechnologických.

 

RIA Novosti informuje o problémech evropské ekonomiky s odkazem na zprávu Mezinárodního měnového fondu.

 

„Pokles produktivity v Evropě se týká všech odvětví… kvůli nízkému tempu otevírání nových společností a pomalému růstu firem,“ uvádí se v dokumentu.

 

Je třeba poznamenat, že tyto problémy jsou pozorovány v celém evropském regionu. Navíc se kvůli problémům s energetickou bezpečností a ekonomickou roztříštěností jen zhoršují.

 

https://www.vesti.ru/article/4187913

 

 

📌25.10.2024, 00:26: SÍLY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY ZLIKVIDOVALY DEVĚT UAV OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NAD ÚZEMÍM RUSKA ZA DEN:

 

Za poslední den posádky protivzdušné obrany ve službě zachytily a zlikvidovaly devět ukrajinských dronů nad regiony Ruské federace.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace oznámilo potlačení dalších pokusů kyjevského režimu o provádění teroristických útoků na cíle na území Ruska pomocí bezpilotních letounů typu letadla. Jak již bylo uvedeno, během dne protivzdušná obrana zachytila a zničila dva UAV ozbrojených sil Ukrajiny nad oblastí Belgorod.

 

Síly protivzdušné obrany také přes noc zlikvidovaly sedm dronů ozbrojených sil Ukrajiny: čtyři drony byly sestřeleny nad Kurskou oblastí, tři nad Černým mořem.

 

https://www.vesti.ru/article/4187944

 

 

📌24.10.2024, 19:49: PUTIN KOMENTOVAL PROHLÁŠENÍ O SATELITNÍCH SNÍMCÍCH S ARMÁDOU KLDR:

 

Ruský prezident Vladimir Putin komentoval prohlášení o údajné přítomnosti fotografií se severokorejskou armádou v Ruské federaci.

 

Na okraj summitu BRICS byl šéf Ruské federace požádán, aby se k této záležitosti vyjádřil.

 

„Obrázky jsou vážná věc. Pokud existují, pak něco odrážejí,“ řekl ruský vůdce.

 

Putin zároveň poznamenal, že různá prohlášení o eskalaci konfliktu na Ukrajině ze strany Moskvy nejsou pravdivá. Zhoršování situace je podle něj spojeno s akcemi Západu v roce 2014.

 

Ruský prezident již dříve řekl, že Severní Korea to s dohodami s Ruskou federací myslí vážně. Podle Putina jsou strany v kontaktu ohledně implementace článku 4 dohody o strategickém partnerství, který zahrnuje poskytování vojenské pomoci.

 

https://www.vesti.ru/article/4187852

 

 

📌24.10.2024, 21:49, GENERÁLNÍ ŠTÁB IDF: LIKVIDACE SINWARU NEBYLA PLÁNOVÁNA:

 

Likvidace vůdce Hamasu Yahya Sinwara v Pásmu Gazy nebyla součástí plánů izraelské armády. Uvedl to náčelník generálního štábu IDF Herzi Halevy.

 

Halevy zdůraznil, že likvidace Sinwara byla výsledkem metodické práce armády židovského státu, ale jednotka, která ho našla, plnila v době likvidace jiný úkol.

 

„Likvidace Sinwaru nebyla plánována… Nevěděli, na koho střílejí,“ citovala Halevyho agentura TASS.

 

Zástupce šéfa politbyra Hamasu Musa Abu Marzouq již dříve řekl, že hnutí si ještě nevybralo nového vůdce. Dodal, že o této otázce se v rámci organizace diskutuje.

 

https://www.vesti.ru/article/4187907

 

 

📌24.10.2024, 21:58: ZELENSKYJ BYL NA DEN ORGANIZACE KVŮLI GUTERRESOVI NA SUMMITU BRICS HRUBÝ VŮČI OSN:

 

Někteří funkcionáři OSN, místo aby dodržovali chartu organizace, dávají přednost „pokušení v Kazani“. Těmito slovy reagoval Volodymyr Zelenskyj na návštěvu generálního tajemníka OSN Antónia Guterrese na summitu BRICS.

 

„Svět nezapomíná na cíle a zásady Charty OSN a účel vytvoření této organizace,“ řekl šéf kyjevského režimu ve videu zveřejněném na svém kanálu Telegram. „I když někteří z jejích funkcionářů dávají přednost pokušení v Kazani.“

 

Zelenskyj zveřejnil příspěvek 24. října, na Den OSN. V tento den v roce 1945 byla schválena charta organizace.

 

Ukrajinské ministerstvo zahraničí již dříve odsoudilo Guterresovu cestu do Ruska. Diplomatické oddělení se domnívalo, že příjezd generálního tajemníka do Kazaně nepřispěje k věci míru – údajně jeho činy podkopávají pověst OSN.

 

https://www.vesti.ru/article/4187896

 

 

📌24.10.2024, 23:21, GROSSI: SITUACE V OBLASTI JADERNÉ BEZPEČNOSTI V ZNPP ZŮSTÁVÁ EXTRÉMNĚ NESTABILNÍ:

 

Bezpečnostní situace v Záporožské jaderné elektrárně je extrémně nestálá, uvedl generální ředitel MAAE Rafael Grossi.

 

Generální ředitel agentury se tak tento týden vyjádřil k výpadku proudu v Záporožské jaderné elektrárně. Grossiho prohlášení bylo zveřejněno na oficiálních stránkách Mezinárodní agentury pro atomovou energii.

 

„Situace v jaderné bezpečnosti v Záporožské jaderné elektrárně zůstává extrémně nestabilní,“ zdůraznil šéf MAAE.

 

Agentura připomněla, že ZNPP ztratila kontakt s jediným zbývajícím záložním elektrickým vedením s napětím 330 kilovoltů (kV) podruhé během října. Díky tomu je stanice zcela závislá na jediném zdroji externí elektrické energie, uvádí RIA Novosti.

 

Ředitelka komunikace Záporožské jaderné elektrárny Jevhenia Jašinová již dříve uvedla, že ukrajinské jednotky začaly téměř denně ostřelovat Energodar, satelitní město Záporožské jaderné elektrárny.

 

Rafael Grossi zdůraznil, že během konfliktu mezi Ruskem a Ukrajinou se výpadky elektřiny mimo areál staly běžnými.

 

Dříve byly všechny energetické bloky Záporožské jaderné elektrárny převedeny do režimu „studeného vypnutí“. V dubnu letošního roku byl pohonný blok č. 4 převeden z „horkého“ do „studeného odstavení“. Režim „horkého odstavení“ je nezbytný pro zajištění horké páry a tepla pro potřeby elektrárny a města.

 

https://www.vesti.ru/article/4187901

 

 

📌25.10.2024, 00:19: RUSKO POSKYTNE RADĚ BEZPEČNOSTI OSN FAKTA O ZLOČINECH KYJEVa:

 

Rusko uspořádá 25. října neformální zasedání Rady bezpečnosti OSN (UNSC) o zločinech kyjevského režimu proti civilistům v ruských regionech, řekl Dmitrij Poljanskij, první náměstek stálého zástupce Ruska při OSN.

 

Rusko poskytne Radě bezpečnosti OSN řadu důkazů o zločinech Kyjeva, řekl Poljanskij.

 

Řečníky budou velvyslanec Ministerstva zahraničních věcí Rodion Miroshnik a člen Public Chamber, předseda Mezinárodního veřejného tribunálu pro zločiny ukrajinských neonacistů a jejich komplicové Maxim Grigorjev.

 

https://www.vesti.ru/article/4187701

 

 

📌25.10.2024: 📢🔝🔝🔝POZOR🟥🔊IZOLACE RUSKA SELHALA: SUMMIT BRICS V KAZANI JE VÍTĚZSTVÍ MOSKVY.

 

Vůdcové 24 zemí u Putina❗️❗️❗️

Amerika hru na několika šachovnicích prohrává❗️❗️❗️

Svět vyděračské západní globalisty nechce❗️❗️❗️

NEZVRATNÉ: SE ZÁPADEM, NEBO PROTI NĚMU❗️❗️❗️

 

➡️PETR AKOPOV vysvětluje a dává do souvislostí význam summitu BRICS v ruské Kazani, který je přelomovou událostí v sebeobraně svobodných zemí proti zločinnému globálnímu řádu, jenž chce násilím světu vnutit imperiální Západ v čele se Spojenými státy.

 

➡️V Kazani se tento týden uskutečnil přelomový summit BRICS – největší mezinárodní akce v Rusku po zahájení Speciální vojenské operace na Ukrajině. Jde tak současně o jasný důkaz, že všechny západní pokusy „izolovat Rusko“ selhaly. To se ale ukázalo již v roce 2022.

 

➡️Po izraelské genocidě v Gaze a nyní v Libanonu, bylo všem jasné že výzvy Západu „sjednotit celý svět k potrestání agresora“ jsou směšné (➤a pouze chtějí ospravedlnit válku Západu proti Rusku ukrajinskýma rukama, pozn. PP).

 

🟥AMERICKÝ HEGEMON MÁ PROBLÉM:

 

➡️Symbolický význam faktu, že hlavy 24 zemí přijely navštívit Vladimira Putina, je zásadní především pro samotný Západ: tuto skutečnost nemohou západní představitelé ignorovat. Snaží se jí vysvětlit různými důvody, od svých vlastních chyb při spolupráci s globálním Jihem až po ruskou protikoloniální a protizápadní rétoriku. Rostoucí popularita BRICS je však ve své podstatě naprosto objektivní a nelze ji chápat izolovaně od transformace celého světového řádu a vzpoury svobodných zemí proti západnímu hegemonovi.

 

➡️BRICS vznikl před necelými dvěma desetiletími, ale už tehdy, v roce 2006, bylo jasné, že svět vstupuje do nové éry. Začínalo formování nového světového řádu a ačkoli ještě nebyla jasná rychlost tohoto procesu, ani intenzita zápasu, všichni pochopili, že rozsah změn bude obrovský a univerzální. Jen pár měsíců po vzniku BRICS (tehdy ještě sdružení sestávalo ze čtyř zemí) vystoupil Vladimir Putin v Mnichově s projevem, ve kterém varoval před zbytečností pokusů Západu (a především Spojených států amerických) „ovládat národy“.

 

➡️Ve skutečnosti to bylo prohlášení o selhání stavebních plánů unipolárního světa. ➤Následující rok, 2008, vypukla globální finanční krize, vinu za ni nesly výlučně Spojené státy a vzhledem k tomu, že to byly ony, kdo ovládal světový finanční systém, musela celá planeta zaplatit účty za americkou chamtivost❗️❗️❗️

V té době se už Spojené státy točily kolem Iráku, jako klíčové země na Blízkém východě, takže „arabské jaro“, které začalo o tři roky později se svými hroznými důsledky pro celý region, bylo vlastně předurčeno.

 

🟥NIKOLI KONEC DĚJIN, ALE KOLAPS:

 

➡️Od roku 2011 zbýval už jen krůček k roku 2014, kdy Rusko vstoupilo do otevřeného geopolitického konfliktu se Západem kvůli pokusům o ovládnutí Ukrajiny zorganizováním a zaplacením státního převratu v Kyjevě.

PAK UŽ TO GRADOVALO AŽ DO ROKU 2022, KDY (PO POKUSECH KYJEVSKÉHO REŽIMU O GENOCIDU RUSKOJAZYČNÉHO OBYVATELSTVA V DONĚCKU A LUHANSKU) KONFLIKT NABYL VOJENSKOU PODOBU.

 

➡️Celá ta léta Západ oslaboval, zatímco globální Jih posiloval.

➤ Oslabení Západu bylo objektivním procesem s geopolitickými, historickými, ekonomickými a dalšími vysvětleními.

Skončila půltisíciletá éra západní dominance.

Projevuje se to v podobě krachu globalizačního projektu podle anglosaských pravidel, v němž měly hlavní podíl USA a Evropská unie.

➤Globalizaci se totiž ani násilím (převraty atd.) nepodařilo dotáhnout do konce. Naopak se začala hroutit, nikoli jen proto, že se proti ní vzbouřilo Rusko a mnohé země globálního Jihu, ale pro chyby v jejím samotném plánu.

 

➡️PROSTĚ SE NEPODAŘILO PŘIMĚT CELÝ SVĚT, ABY ŽIL PODLE PRO ZÁPAD VÝHODNÝCH A ZÁPADEM STANOVENÝCH VYDĚRAČSKÝCH PRAVIDEL (politických, finančních, ekonomických, obchodních, kulturních a ideologických).

➤Anglosaský úspěch zprvu výrazně podpořila sebevražda SSSR, po které na Západě většina elit skutečně věřila v „konec dějin“ (jak napsal Fukuyama, pozn. PP) a nástup éry „globální vlády“.

PŘIBLIŽNĚ PŘED DVACETI LETY SE VŠAK UKÁZALO, ŽE ZÁPAD ROLI GLOBÁLNÍHO ARCHITEKTA, DODAVATELE A STAVITELE NEZVLÁDL, A VŠE MU POD RUKAMA KOLABUJE.

 

🟥AMERIKA SE PERE SAMA SE SEBOU:

 

➡️PROTO VZNIKL BRICS.

➤Zpočátku jako nástroj koordinace mezi nezápadními zeměmi, které pochopily, že Západ jde špatným směrem a táhne s sebou do propasti celý svět.

➤Za poslední roky se Západ ještě více oslabil, a to se týká nejen jeho postavení na světové scéně, ale také jeho vnitřního stavu.

➤V polovině minulého desetiletí vstoupily Spojené státy do období zvýšených turbulencí. Nejenže se z nich nedokážou dostat ani ve střednědobém horizontu, ale zároveň jim hrozí, že upadnou do vážných vnitřních nepokojů.

 

➡️To neznamená, že Amerika už nemá sílu bojovat o udržení pozice světového hegemona, ale znamená to, že si musí vybrat mezi pokusy o obranu této hegemonie na světové scéně a hlubokými vnitřními reformami.

➤Současný americký establishment se však nechce a nemůže vzdát svých nároků na světovládu, což znamená, že bez velkých vnitřních otřesů se geopolitická strategie a praxe Washingtonu nezmění.

➤Znamená to, že Amerika se bude snažit hrát na několika šachovnicích současně, a omezovat ty, ve kterých vidí skutečnou nebo potenciální hrozbu pro svoji hegemonii.

 

🟥BRICS JAKO KLADIVO NA HEGEMONA:

 

➡️CO TO ZNAMENÁ PRO BRICS

To, že se blok bude muset stát stále více protiamerickým, není způsobeno tím, že jeho cílem je konfrontace se Spojenými státy, ale proto, že samotné Spojené státy to jen tak nenechají.

➤Pro Ameriku jsou kategoricky nepřijatelné jakékoli projekty na vybudování alternativní globální architektury (finanční, obchodní či vojenské), zejména ty, které spojují klíčové země nezápadního světa – Čínu, Indii, Rusko, arabský svět a Latinskou Ameriku.

➤Spojené státy zvýší tlak na země BRICS, aby zabránily nebo alespoň zpomalily jejich směřování k integraci společných finančních systémů.

 

➡️BRICS nastolil otázku rozšíření až v roce 2022, a teprve poté začalo sdružení přijímat nové členy.

➤Ze šesti pozvaných (a hlásících se) jedna země okamžitě vypadla.

V Argentině se totiž za pomoci USA dostal k moci proamerický a protičínský prezident Milei.

➤Svůj vstup mírně přibrzdila Saúdská Arábie. Princ Mohammed si dal pauzu – ale vstup do BRICS, může být potvrzen právě na aktuálním summitu v Kazani.

 

➡️Írán, Egypt, Spojené arabské emiráty a Etiopie se však ke skupině BRICS připojily,Organizace se tak z „pětky“ stala „devítkou“.

➤Touto expanzí se BRICS stal skutečně globálním sdružením, protože předtím v něm dvoumiliardový islámský svět neměl zastoupení.

➤Nyní jsou tam už tři islámské země.

➤A několik dalších velmi důležitých zemí islámského světa čeká na přijetí. i když otázka vstupu Saúdské Arábie je stále otevřená, zájem o vstup projevily mnohé další muslimské země, od Turecka po Malajsii.

 

🟥BUĎ S NÍM, NEBO PROTI JEHO VŮLI:

 

➡️Samozřejmě, mezi jednotlivými zeměmi BRICS je také mnoho nedořešených otázek. ➤Nejvíce pozornost pochopitelně přitahují ty čínsko-indické.

Právě proto – na okraj aktuálního summitu – se uskuteční první oficiální setkání Si Ťin-pchinga a indického prezidenta Modiho po čtyřech letech. Nejednali spolu od pohraničního konfliktu v Himalájích na jaře 2020.

➤A právě na ně se Anglosasové snaží zatlačit, zejména ve vztahu k zemím, na které už nemají sílu vyvíjet přímý nátlak.

 

➡️Stávající rozdíly však nejsou ničím ve srovnání s tím, co země BRICS spojuje: Především pochopení, že Západ nemá právo a už ani možnost vnucovat svůj „obraz světového řádu“ všem ostatním.

➤V rámci BRICS budou vždy debaty o rychlosti a metodách usnadnění procesu „úpadku Západu“, ale nikdo nezpochybňuje skutečnost, že konec hegemonie Západu je v zájmu všech zemí konsolidujících se kolem BRICS.

 

➡️To paradoxně vychází vstříc i zájmům samotných západních zemí včetně USA.

Jenže ty už natolik zabředly do parazitického a protinárodního globalistického projektu, že nedokážou bránit ani své přirozené národní zájmy.

Pokud jejich vlastní stále více se bouřící a vzpěčující veřejnost přinutí zkorumpované elity, aby našly sílu vzdát se tohoto sebevražedného postoje, může s nimi BRICS v budoucnu spolupracovat při vytváření pravidel a budování rýsujícího se přirozeného a spravedlivějšího světového řádu.

➤Který se v každém případě vybuduje.

 

🟥BUĎ SE ZÁPADEM NEBO PROTI JEHO VŮLI.

 

https://protiproud.info/politika/

 

 

📌25.10.2024: 📢🔝🔝🔝POZOR🟥🔊 LHANÍ A KORUPCE VYMKNUTY Z KLOUBŮ:

🟥JAK NA UKRAJINĚ, TAK U NÁS. ZELENSKÉHO PLÁN NA VYVOLÁNÍ JADERNÉ VÁLKY❗️

🟥KAM ZMIZELI UKRAJINŠTÍ VOJÁCI

🟥PUTIN SRAZÍ ZÁPAD NA KOLENA❗️

🟥SIONISTÉ SE CHOVAJÍ JAKO NACISTÉ❗️

🟥UKRAJINA DO NATO NIKDY NEVSTOUPÍ❗️

 

PROTIPROUD TV uvádí diskusi Petra Hájka s Michalem Svatošem nejen o důkazech astronomické korupce na Ukrajině a lžích kyjevského režimu, respektive o situaci na frontě války Západu proti Rusku, ale též o souvislostech s Fialovým drancováním státního rozpočtu a výhledu na mír po volbách v USA

 

➡️Vítejte nepodvolení❗️

➡️Milióny dronů❓

➡️Kam zmizeli ukrajinští vojáci❓

➡️Fiala jako Zelenský: Vyhozených 340 miliard❗️

➡️Zfalšované volby a referendum v Moldavsku❗️

➡️Korespondenční hlasování jen v pěti zemích světa❗️

➡️Zelenského plán na vyvolání jaderné války❗️

➡️Bude Kyjev vlastnit jaderné zbraně❓

➡️Ukrajinci nechtějí bojovat❗️

➡️Zelenský se vzhlédl v Hitlerově „strategii“❗️

➡️Putin srazí Západ na kolena❗️

➡️Rusko cílů SVO dosáhne❗️

➡️Sionisté se chovají jako nacisté❗️❗️❗️

➡️Vyhraje v USA Harrisová nebo Trump❓

➡️Ukrajina do NATO nikdy nevstoupí❗️❗️❗️

 

https://protiproud.info/politika/8251-lhani-a-korupce-vymknuty-z-kloubu-jak-na-ukrajine-tak-u-nas-zelenskeho-plan-na-vyvolani-jaderne-valky-kam-zmizeli-ukrajinsti-vojaci-putin-srazi-zapad-na-kolena-sioniste-se-chovaji-jako-naciste-ukrajina-do-nato-nikdy-nevstoupi.htm

 

 

📌⛔️⚕️STOP💉🎚️☣️⚠️25.10.2024: 🔬🩺🧪🟥🔊 PETR SAK: JE PETR FIALA VĚDEC❓❓❓

 

➡️Ve čtvrtek 24.10.2024 po poledni jsem se v televizi díval na interpelace poslanců na premiéra Petra Fialu. S interpelací zabývající se analýzou natality v souvislosti s vakcinací proti covidu vystoupil poslanec MUDr. Vladimír Zlínský.

 

➡️Úrovní reakce Petra Fialy jsem byl tak šokován, že jsem měl potřebu napsat toto zamyšlení. Hlavní argument Petra Fialy byl, že je sociální vědec, píše Petr Sak v komentáři pro Prvnizpravy.cz.

 

➡️POLOŽME SI TEDY OTÁZKU, KDO JE VĚDEC.

V naší společnosti se pojem vědec používá ve dvojím významu.

První, prvoplánový říká, že vědec je ten, kdo má vědecko pedagogickou hodnost docent či profesor, je tabulkově zařazen na vědeckou pozici či zastává funkci v akademické obci. Je v podstatě jedno, jaké má intelektuální kvality a gnozeologické kompetence. Pro danou pozici jsou klíčová formální byrokratická kritéria.

Je běžné, ale skryté, že se dotyčný podepíše pod cizí práce, či se připíše jako spoluautor.  Jeho výstupy směřují ne k novým poznatků, ale k potvrzení establishmentového narativu. Významnou roli hraje také sociální kapitál takového vědce.

Tito vědci soustavně byrokratizují a formalizují vědu a odvádějí ji od její vlastní podstaty, to je od poznávání.

 

Druhé pojetí vědce není vázáno na formální kritéria, ale je spojeno s osvojením a využíváním vědecké metodologie propojené s relevantní teorii.

➤Aktivním využívaním vědecké metodologie dospívá k novým originálním poznatkům, které často vzbuzují nevoli v konformní části akademické obce, tvořené do značné míry vědci prvého typu.

➤V normálním a ideálním akademickém prostředí jsou obě pojetí vědce v souladu.

S vnášením ideologie, propagandy, politiky a klientelizmu dochází k rozevírání obou rovin vědce. V poslední době je to stále patrnější, zvláště u reprezentantů brněnské akademické obce.

UČEBNICOVÝM PŘÍKLADEM JE JIŽ DANUŠE NERUDOVÁ, KTERÁ BY NORMÁLNĚ NEMOHLA ZÍSKAT ANI VYSOKOŠKOLSKÝ DIPLOM, NATOŽ ZÍSKAT PROFESURU A POZICI REKTORA.

 

➡️PETR FIALA ZÍSKAL VĚDECKO PEDAGOGICKOU HODNOST V OBORU, KTERÝ NEVYSTUDOVAL A JE V NĚM TEDY AMATÉR A DILETANT, COŽ SE PLNĚ PROJEVILO V JEHO REAKCI NA INTERPELACI MUDR. VLADIMÍRA ZLÍNSKÉHO.

➤Podstatou interpelace bylo srovnání na oficiálních statistických datech „Ústavu zdravotnických informací a statistikyNATALITY ŽEN, KTERÉ NEBYLY OČKOVÁNY VAKCÍNOU PROTI COVIDU A NATALITOU OČKOVANÝCH ŽEN.

➤Matematicko statistickou analýzu prováděl RNDr. Tomáš Fürst, Ph.D., který vystudoval matematické modelování na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy a nyní pracuje na Univerzitě Palackého v Olomouci na katedře matematické analýzy a aplikací matematiky.

VÝSLEDKY UKÁZALY VÝZNAMNĚ NIŽŠÍ NATALITU OČKOVANÝCH ŽEN.

 

🟥Samozřejmě je možné nesouhlasit a je v pořádku jakýkoliv poznatek podrobit kritické analýze. Ovšem způsob nesouhlasu a kritiky Petra Fialy ukázal jednoznačně, ŽE NENÍ VĚDEC, PROTOŽE ŽÁDNÝ SKUTEČNÝ VĚDEC BY NEARGUMENTOVAL TAK JAKO ON. 🔬🩺🧪 👩‍🍳

 

➡️V uvedeném úkolu šlo o korelační analýzu na velkém souboru dat mezi dvěma proměnnými: OČKOVÁNÍ A POROD.

Výsledky by teoreticko/metodologicky bylo možné napadnout případnou falešnou korelací. Tímto statisticko metodologickým problémem jsem se zabýval v článku „Falešná korelace v průzkumech veřejného mínění“.

Problém spočívá v tom, že za zdánlivě příčinnou proměnnou je skrytá skutečná příčinná proměnná.

V průzkumech veřejného mínění se tvrdošíjně opakuje, že vysokoškolské vzdělaní preferují ……   To by platilo, kdyby vysokoškolské vzdělání bylo rozloženo rovnoměrně ve všech věkových skupinách.

➤Ve skutečnosti do poloviny devadesátých let na vysoké školy postupovalo 9 % z populačního ročníku a v novém tisíciletí to již bylo 60 %.

➤Vysokoškolské vzdělání je tak v populaci distribuováno silně podle věku a za zdánlivě příčinnou proměnnou vzdělání se skrývá skutečná příčinná proměnná věk. To je ale jeden z nástrojů, jak z průzkumu udělat nástroj manipulace.

 

🟥 👩‍🍳 Petr Fiala poznatku oponoval úsměšky, proklamacemi, že je 👩‍🍳 sociální vědec a moudrým výrokem, že je třeba to vidět v souvislosti a že snižování natality je trend.

Vůbec nepochopil, že trend snižování natality a korelace mezi dvěma znaky jsou dva různé jevy.

JEHO VYSTOUPENÍ PROKÁZALO, ŽE NENÍ SCHOPEN POCHOPIT ODBORNÝ TEXT A RELEVANTNĚ NA NĚJ REAGOVAT.

⏩Zde by platilo úsloví, pokud nemáš, co smysluplného říci, tak mlč.

⏩Nebo také: Kdybys býval mlčel, tak bys zůstal filozofem.

 

https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/petr-sak-je-petr-fiala-vedec/

 

 

📌⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦⛈🔥🔥🔥🌋 25.10.2024: JAKÁ MONSTRA STOJÍ ZA MANIPULACÍ S POČASÍM❓❓❓

 

🟥V poslední době se objevilo mnoho důkazů o záměrných manipulacích s počasím, které se již neomezují „pouze“ na osévání mraků za účelem zajištění deště v době sucha (což se často také „zvrtne“ do katastrofy).

 

➡️I když se mainstream snaží jakékoli zmínky o manipulacích s počasím odkázat do sfér konspiračních teorií, již nyní je dostatek důkazů o tom, že k ovlivnění počasí zřejmě dochází mnohem častěji, než si jsou masy vědomy.

 

➡️Asi jen stěží lze odhadnout, kdy je daná přírodní katastrofa důsledkem přírodních sil a kdy jí „napomohly“ různé technologie vyrobené člověkem.

 

➡️ „Klimatická nestabilita“ je měkký termín pro klimatické geoinženýrství, modifikaci počasí, rozšířené do využívání počasí jako zbraně. Jinými slovy, zločin proti lidskosti.

 

➡️Profesor Michel Chossudovsky poskytuje historické a technické podrobnosti o meteorologické válce, která se pomalu vyvíjela od druhé světové války a pravděpodobně i dříve.

 

➡️Kdykoli uslyšíte „falešné zprávy“ komentáře a zprávy o geoinženýrství a meteorologických zbraních, buďte si jisti, že takzvané falešné zprávy jsou ve skutečnosti pravdivé. A to platí také pro téměř vše ostatní, co se nazývá „fake news.“

 

➡️Co je však vrchol všeho, je nedávný objev bývalého zaměstnance stanice jižního pólu v Antarktidě. Říká, že to, co viděl na stanici na Jižním pólu, byl „HAARP na steroidech.“ Stal se informátorem, který svědčil před Senátem Spojených států.

 

➡️HAARP je zkratka pro „High-Frequency Active Auroral Research Program.“  Od roku 2015 je to oficiálně projekt na University of Alaska Fairbanks, který studuje ionosféru – nejvyšší, ionizovanou část zemské atmosféry.

 

🟥VE SKUTEČNOSTI MÁ DLOUHOU HISTORII MODIFIKACE POČASÍ A KLIMATICKÉHO GEOINŽENÝRSTVÍ.

 

➡️Výzkumník a informátor Eric Hecker dříve pracoval pro Raytheon Technologies Corporation, americkou nadnárodní leteckou a obrannou společnost, na stanici South Pole Station.

 

➡️V 15minutovém rozhovoru pro Redacted odhaluje existenci MASIVNÍHO meteorologického stroje na stanici Jižní pól. Rozhovor, který podrobně popisuje, co pan Hecker na stanici Jižní pól zažil, je dechberoucí.

 

🟥DÍKY TOMU „PROJEKT HAARP VYPADÁ JAKO DĚTSKÁ HRAČKA.“

 

➡️Meteorologické stroje na stanici Jižní pól dokážou řídit zemětřesení a počasí, neboli klima. Mohou vytvářet a kontrolovat zemětřesení, hurikány, tajfuny a cyklóny téměř kdekoli na světě. Kromě toho je zde obrovská kontrolní věž UFO, nazývaná také neutrinová kontrolní věž.

 

➡️Neutrina jsou drobné subatomární částice, které se často nazývají „duchové částice,“ protože sotva interagují s čímkoli jiným. Neutrina lze použít jako radiofrekvenční vysílače energie. Energie, která vytváří zemětřesení nebo bouře, může vyzařovat doslova kdekoli na světě.

 

🔊Pan Hecker mluví o přesně cílených zemětřeseních a bouřích.

 

🔊Níže si můžete poslechnout tento rozhovor od Redacted z 11. října 2024:

 

➡️Tato předehra snadno vysvětluje ničivé hurikány kategorie 3 až 5, které nedávno zasáhly Severní Karolínu a Floridu, stejně jako tajfuny Bebinca a Yagi, které zasáhly Čínu a další asijské země.

 

➡️Na konci září zasáhl hurikán Helene, hurikán 5. kategorie, pět amerických států, Floridu, Georgii, Jižní Karolínu, Severní Karolínu, Tennessee a Virginii, a vyžádal si hodně přes 300 obětí.

 

➡️Hurikán Helene byl téměř rekordní bouří. Větry a déšť se spojily a proměnily tornádo v téměř nepředstavitelnou katastrofu, která se táhla více než 500 mil do vnitrozemí od pobřeží Floridy.

 

🟥 „HELENE“ ZDEVASTOVALA A ZAPLAVILA ASHEVILLE V SEVERNÍ KAROLÍNĚ. KUPODIVU, ASHEVILLE SE ROZKLÁDÁ NA LITHIU V HODNOTĚ MILIARD DOLARŮ.

 

➡️Asheville má asi 100 000 obyvatel a leží v nadmořské výšce asi 2 300 stop (asi 700 m). Je neobvyklé, aby taková vyvýšená místa byla zaplavena do té míry, jako byl zaplaven Asheville.

 

➡️Dvě společnosti, Piedmont Lithium a Albemarle Corp., plánují v příštích letech otevřít lithiové doly v Severní Karolíně. Lithium je kov používaný k napájení baterií pro elektrická vozidla, smartphony a notebooky – a samozřejmě „válečnou elektroniku.“

 

🟥HÁDEJTE, KDO OVLÁDÁ TYTO DVĚ SPOLEČNOSTI? SPRÁVNĚ – BLACKROCK A VANGUARD.

 

Podívejte se na stručnou analýzu a video Grega Reese.

 

➡️Ve středu večer, 9. října, zasáhl floridské pobřeží poblíž Siesta Key u Tampy další neobvyklý hurikán, rekordní hurikán Milton a posunul se dále do vnitrozemí směrem k Mexiku. Zpustošil Tampu na Floridě a zabil nejméně 23 lidí.

 

🟥HURIKÁN BYL PŘI PŘISTÁNÍ SNÍŽEN Z PŮVODNÍ MAXIMÁLNÍ SÍLY KATEGORIE 5 NA KATEGORII 3 A POZDĚJI BYL DÁLE SNÍŽEN NA BOUŘI KATEGORIE 1.

 

➡️Podle energetické společnosti Find Energy bylo v sobotu na Floridě stále bez proudu asi 1,3 milionu zákazníků. Viz zpráva CBS.

 

➡️Není žádným překvapením, že👺Bill Gates vlastní velkou část projektu Water Street Tampa v hodnotě 3,5 miliardy dolarů, který je mezníkem renesance centra Tampy.

 

➡️Spoluinvestorem je 👺Jeffrey Vinik (majitel městského profesionálního hokejového týmu Tampa Bay Lightning). 55akrový smíšený developerský projekt v srdci koridoru v centru města byl nedávno uznán jako první budova WELL (plně udržitelná) v Severní Americe:

 

➡️Certifikovaná komunita díky své udržitelnosti a kvalitě života (15minutové chytré město). Zdá se, že to dokonale zapadá do Agendy OSN 2030.

 

➡️Projekt Water Street Tampa nově definuje vzkvétající centrální čtvrť a zároveň využívá prvotřídní polohu města na nábřeží.

 

🟥👺BILL GATES CHCE Z TAMPY UDĚLAT 15MINUTOVÉ MĚSTO.

 

➡️To, co vypadá jako cílené bouře, vyvolává mnoho otázek. Geoinženýrství a manipulace s počasím zapojují stále více lidí. Je stále obtížnější udržet narativ „konspirační teorie.“ Lidé se probouzejí.

 

➡️Rozpoznají souvislosti mezi křižujícími se chemtrails na obloze, extrémními hurikány a nepředvídatelnými, silnými výkyvy počasí, od chladu k horku, od deště k slunci, od mlhy po krupobití – neobvyklý a nezdravý mix.

 

🔊A nyní, po rozhovoru Redacted s Ericem Heckerem, již nejsou záhadou ani ničivá zabijácká zemětřesení.

 

🟥SOUVISÍ HURIKÁN HELENE S POTENCIÁLNÍ TĚŽBOU LITHIA V HODNOTĚ MILIARD DOLARŮ V OBLASTI ASHEVILLE, NC?

 

➡️Následující 14minutové video poskytuje přehled úžasné schopnosti zesílit a radikálně změnit dráhu hurikánů.

 

👀 Viz také toto a toto a toto.

 

➡️Pokud jde o hurikán „Milton,“ Paul Craig Roberts si všiml, že se vyvinul tak neobvyklým způsobem, že se nezdál skutečný. Viz toto.

 

➡️Stručně řečeno, instrumentalizace počasí a klimatu činí jadernou válku zbytečnou. „Počasí“ a zemětřesení mohou být zaměřena na konkrétní oblasti, stejně jako ve válce.

 

➡️Kromě toho, vyhýbání se jaderné válce také zabraňuje jadernému záření a radioaktivnímu spadu, který může trvat několik desetiletí až tisíce let a ovlivnit jak velící elitu, tak běžnou populaci.

 

➡️Pokud tak nějaká válka bude, půjde spíš o další přesně cílené katastrofy než o válku, která by zničila svět.

 

➡️Ti, kteří chtějí ovládnout svět, nemají zájem o navždy zdevastovanou planetu, ze které nebudou mít žádný prospěch…

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/jaka-monstra-stoji-za-manipulaci-s-pocasim/

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️25.10.2024: KAISER WILHELM II., V EXILU SE SVOU DRUHOU MANŽELKOU Z RODU REUSSŮ, S NÁPISEM „SKRYTÁ RUKA“.

 

Byl také jedním z nich…

 

Toto gesto „skryté ruky“ naznačuje, že člověk je mistr zednář, který se řídí zájmy, které za nimi stojí.

 

Příslušný zasvěcenec přísahal, že bude poslouchat vůli svobodných zednářů, kteří mají vyšší hodnost. I když máme věřit, že „diktátoři“ jako Stalin ovládali jejich impéria, ve skutečnosti za jejich mocí byla tato všeprostupující „skrytá ruka“, která je ovládala. Tito aktéři nejsou a nejednají autonomně, ne svobodně.

 

„Skrytá ruka“ je často umístěna buď nad srdcem, což naznačuje věrnost řádu, nebo nad břichem, což odpovídá třetí čakře, která odhaluje mystické znalosti. Toto je silová čakra, ze které se generuje „čchi“/životní síla a představuje VŮLI. Když je tam toto gesto umístěno, představuje skryté vůli také skrytou SÍLU, která věci ovládá.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82371

👉 https://t.me/absurdnsvet/82372

👉 https://t.me/absurdnsvet/82373

 

 

📌25.10.2024: ♨️ POZOR🟥🔊 MÍSTOPŘEDSEDA SRBSKÉ VLÁDY ALEKSANDAR VULIN O BRICS:

„NIKDO V BRICS NEPOŽADUJE, ABYCHOM UZNALI KOSOVO, VZDALI SE REPUBLIKY SRBSKÉ NEBO UVALOVALI SANKCE NA EU ČI KOHOKOLI JINÉHO. BRICS OD VÁS NIC NEŽÁDÁ, NABÍZÍ VÁM ZCELA NOVÝ SVĚT.“ 👋

https://t.me/to_je_nas_svet/30330

 

 

📌25.10.2024: ⚡️ POZOR🟥🔊 V POLSKU BYL OBVINĚN FARMÁŘ A JEHO DCERA ZA PLAKÁT S VÝZVOU PUTINOVI.

Oba jsou obviněni z výzvy k agresivní válce a propagace totalitních ideologií kvůli plakátu s adresovanému ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi.

Traktor zapojený do protestu zemědělců nesl nápis „Putine, vyřiď si to s Ukrajinou, Bruselem a našimi vládci“ a měl připevněnou velkou vlajku SSSR.

Podle polských zákonů hrozí obviněným až pět let vězení.

((U nás beztrestně Rakušan vyvěsil prezidenta Putina zabaleného v pytli na mrtvoly a nebyl stíhaný❗️❗️❗️ Jak je to možné❓❓❓ A to bez souhlasu, proti vůli národa ČR❗️❗️❗️))

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30331

 

 

📌25.10.2024: 💥 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️THE NEW YORK TIMES: ÍRÁN SE PŘIPRAVUJE NA VÁLKU S IZRAELEM, ALE DOUFÁ, ŽE JÍ ZABRÁNÍ.

Podle čtyř íránských představitelů íránský nejvyšší vůdce ajatolláh Alí Chameneí nařídil své armádě, aby vypracovala několik plánů pro případ izraelského útoku.

Rozsah odvetných opatření by závisel na závažnosti útoku:

▪️ Pokud izraelské údery způsobí značné škody a velký počet obětí, Írán provede odvetu.

▪️ Pokud Izrael omezí svůj útok na vojenské základny a sklady raket a dronů, Írán nemusí provést odvetu.

Podle oficiálních představitelů je však odpověď nevyhnutelná, pokud Izrael zasáhne ropnou a energetickou infrastrukturu, jaderná zařízení nebo zabije vysoké představitele.

https://t.me/to_je_nas_svet/30332

 

 

📌25.10.2024: 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️🇧🇾 KONFLIKT NA UKRAJINĚ LETOS NESKONČÍ – LUKAŠENKO

KROMĚ TOHO BĚLORUSKÝ PREZIDENT OZNAČIL ZELENSKÉHO „PLÁN“ ZA ŽVANĚNÍ:

Žádný plán to není. Rusko je impérium. Nikdo ho nebude ohýbat ani nutit, aby si sedlo k jednacímu stolu za podmínek sloganů Voloďi Zelenského. 👋

https://t.me/to_je_nas_svet/30333

 

 

📌25.10.2024: 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️🇷🇺 RUSKO SI VEZME PŘÍJMY ZE ZMRAZENÝCH AKTIV ZÁPADNÍCH SPOLEČNOSTÍ – ANTON SILUANOV.

Moskva bude reagovat zrcadlově na rozhodnutí západních zemí použít výnosy ze svých zmrazených aktiv k zajištění půjčky Ukrajině ve výši 50 miliard dolarů, řekl ruský ministr financí.

Příjmy podle něj generují i ​​aktiva firem z nepřátelských států, která jsou uložena na účtech typu „C“, a budou směřovat pro potřeby ruské ekonomiky:

„Tyto peníze držíme na našich účtech a stejným způsobem použijeme i výnosy z použití těchto aktiv.“

SILUANOV ZDŮRAZNIL, ŽE PŘÍSLUŠNÁ ROZHODNUTÍ JIŽ BYLA PŘIJATA A BUDOU REALIZOVÁNA. 👋

https://t.me/to_je_nas_svet/30334

 

 

📌25.10.2024: 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️🟥🔊 MILEI PROVÁDÍ V ARGENTINĚ BEZPRECEDENTNÍ REFORMY – STĚŽÍ ŽÁDNÝ POLITIK PŘED NÍM BYL TAK DŮSLEDNÝ.

 

V zemi zůstává velmi populární. Pokud se to podaří, mohlo by to změnit celý svět, říká ekonom profesor Philipp Bagus, který právě na toto téma vydal knihu.

 

https://apollo-news.net/milei-ist-der-wendepunkt-professor-philipp-bagus-ueber-mileis-wirtschaftliche-bedeutung

 

 

📌⛔️ 🏴‍☠️⚕️STOP 🎚️💉🦠☄️ 😷 ☣️⚠️25.10.2024: 🟥🔊 GLOBÁLNÍ STUDIE ODHALUJE 15 MILIONŮ ÚMRTÍ A 60 MILIONŮ POSTIŽENÍ SPOJENÝCH S OČKOVÁNÍM PROTI COVID-19💥❗️

 

Frank Bergman

 

Výbušná globální studie zjistila, že až ➤💉🎚️ 15 MILIONŮ LIDÍ NA CELÉM SVĚTĚ BYLO ZABITO „VAKCÍNAMI MRNA“ COVID.

 

Stejně tak studie ukazuje, že až 60 milionů lidí utrpělo postižení v důsledku injekcí a 500 až 900 milionů lidí bylo zraněno v důsledku očkování.

 

ŠOKUJÍCÍ

 

https://uncutnews.ch/globale-studie-zieht-15-millionen-todesfaelle-und-60-millionen-behinderungen-im-nahhang-mit-covid-19-impfungen-auf/

 

 

📌25.10.2024: 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️🟥🔊FOTOGRAFIE SEVEROKOREJSKÝCH VOJÁKŮ JSOU VÁŽNÁ VĚC, ŘEKL PUTIN O OBVINĚNÍCH ZE STRANY ZÁPADNÍCH NOVINÁŘŮ O ESKALACI A PŘÍTOMNOSTI SEVEROKOREJSKÝCH VOJÁKŮ V RUSKÉ FEDERACI

 

„Chtěl bych ale podotknout, že eskalace nebyla způsobena činy Ruska, ale západními zeměmi, které puč podporovaly,“ řekl ruský prezident.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82377

 

🟥🔊🇷🇺 PUTIN NEPŘÍMO PŘIZNÁVÁ, ŽE SEVEROKOREJSKÉ JEDNOTKY BOJUJÍ ZA RUSKO PROTI UKRAJINĚ!🇰🇵

👉 https://t.me/absurdnsvet/82379

 

🟥🔊ZTRÁTY UKRAJINY V PROTIOFENZÍVĚ LONI ČINILY 16 000 LIDÍ VE SMĚRU NA KURSK, UKRAJINA ZTRATILA 26 000 VOJÁKŮ, ŘEKL PUTIN.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82382

 

🟥🔊🇷🇺🤝🇰🇵 „POKUD JDE O NAŠE VZTAHY S KOREJSKOU LIDOVĚ DEMOKRATICKOU REPUBLIKOU, SMLOUVA BYLA DNES RATIFIKOVÁNA. Obsahuje článek 4 [vzájemná obrana],“ řekl Vladimir Putin.

https://t.me/absurdnsvet/82384

 

🟥🔊VLADIMIR PUTIN SE SETKAL S MAURITÁNSKÝM PREZIDENTEM MOHAMEDEM OULDEM CHEIKHEM EL GHAZOUANIM NA OKRAJ SUMMITU BRICS V KAZANI

👉 https://t.me/absurdnsvet/82385

👉 https://t.me/absurdnsvet/82386

 

🟥🔊VLADIMIR PUTIN BĚHEM JEDNÁNÍ S MAURITÁNSKÝM PREZIDENTEM MOHAMEDEM OULDEM CHEIKHEM EL GHAZOUANIM NA SUMMITU BRICS V KAZANI ZDŮRAZNIL SPOLEČNÉ POSTOJE RUSKA A MAURITÁNIE K MEZINÁRODNÍM OTÁZKÁM.

 

⚡️ El Ghazouani vyjádřil zájem Mauritánie o zvýšení ruských investic, zejména v oblasti rybolovu a energetiky. Jejich vztahy popsal jako historické a strategické.

 

⚡️Putin také uvítal možné členství Africké unie v G20 a ocenil její konstruktivní roli v afrických politických, ekonomických a bezpečnostních záležitostech.

https://t.me/absurdnsvet/82387

 

 

📌25.10.2024: 🟥🔊👀GEORGE GALLOWAY, ADRIAN MCRAE A ASSANGEŮV OTEC BYLI SPATŘENI V BRICS V KAZANI V RUSKU

((Nějak se to těm globalistickým amíkům a vládcům EU vymyká z rukou❗️❗️❗️😂))

👉 https://t.me/absurdnsvet/82381

 

 

📌 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️25.10.2024: 🎈✉️ SEVEROKOREJSKÝ HORKOVZDUŠNÝ BALÓN EXPLODUJE NAD PREZIDENTSKOU REZIDENCÍ V SOULU, YONHAP

 

⚡️ „Severokorejský balon naplněný odpadky dnes ráno explodoval ve vzduchu a rozházel svůj obsah po prezidentském komplexu v Yongsan (okres Soulu),“ uvedla prezidentská bezpečnostní služba.

 

Uvedli, že byl balon naplněn zejména pohlednicemi kritizujícími jihokorejského prezidenta a jeho manželku.

https://t.me/absurdnsvet/82388

 

 

📌⛔️👹🏴‍☠️⬛️STOP👧🧒🏻👦👩🏻 25.10.2024: CHEMNITZ/DÖBELN/OLBERNHAU – VELKÁ RAZIE V NĚKOLIKA MĚSTECH: POLICIE BYLA NASAZENA V CHEMNITZ, DÖBELN A OLBERNHAU KVŮLI DRŽENÍ A DISTRIBUCI DĚTSKÉ PORNOGRAFIE.

https://www.tag24.de/chemnitz/lokales/wegen-des-besitzes-von-kinderpornografie-grosse-razzia-3328571

 

⛔️👹🏴‍☠️⬛️STOP👧🧒🏻👦👩🏻 uS HORNAU: FOTBALOVÝ TRENÉR  ZNEUŽÍVAL DĚTI

https://www.torgranate.de/hessenliga/trainer-jugendliche-taunus-hessen-missbrauch-fussball-93352543.html

 

⛔️👹🏴‍☠️⬛️STOP👧🧒🏻👦👩🏻 RAZIE IN HALLE: PODEZŘENÍ Z NAHRÁVEK SEXUÁLNÍHO ZNEUŽÍVÁNÍ  https://www.mdr.de/nachrichten/sachsen-anhalt/halle/halle/razzia-kinder-sexueller-missbrauch-100.html

 

⛔️👹🏴‍☠️⬛️STOP👧🧒🏻👦👩🏻 DĚTSKÉ PORNO. SOUD SE SUPLUJÍCÍM UČITELEM

Student na učitele z Haßbergenu je obviněn z tajného natáčení videí ze šaten během výuky plavání ve školách.

https://www.np-coburg.de/inhalt.kinderporno-verdacht-prozess-gegen-aushilfslehrer.4e77ced7-6110-4f42-b61c-6da2525fe04a.html

 

⛔️👹🏴‍☠️⬛️STOP👧🧒🏻👦👩🏻 WOKE DOC ODMÍTLA PUBLIKOVAT STUDII TRANSDĚTSKÝCH DĚTÍ ZA 10 MILIONŮ DOLARŮ, KTERÁ UKÁZALA, ŽE BLOKÁTORY PUBERTY NEPOMÁHAJÍ DUŠEVNÍMU ZDRAVÍ. https://www.disclose.tv/id/7pk4h6yygt/

 

 

📌25.10.2024, Slovenská republika:POZOR🟥🔊Polícia SR: AKCIA COLDPLAY: PODVODNÝM PREDAJOM LÍSTKOV OKLAMAL TISÍCE ĽUDÍ A SPÔSOBIL VIAC AKO POLMILIÓNOVÉ ŠKODY, PO NÁVŠTEVE POLICAJTOV MU DO SPEVU NEBOLO 🎫💸🚨

 

🚔 Začiatkom tohto týždňa bola v okrese Zvolen úspešne vykonaná rozsiahla policajná akcia pod krycím názvom „COLDPLAY“. Policajti odboru finančného vyšetrovania Prezídia Policajného zboru, v spolupráci s kolegami z miestnych a krajských jednotiek, vykonali niekoľko domových prehliadok a prehliadok iných priestorov, pri ktorých zaistili dôkazy vedúce k vzneseniu obvinenia 24-ročnému mužovi z okresu Zvolen.

 

⚖️ Muž bol obvinený z prečinu legalizácie výnosov z trestnej činnosti a na základe rozhodnutia súdu je stíhaný väzobne.

 

🔍Týmto bola zavŕšená niekoľkomesačná operatívna činnosť zameraná na odkrytie vysoko sofistikovanej schémy páchania trestnej činnosti. Páchateľ používal tzv. „biele kone“ na zakladanie účtov, získavanie mobilných čísiel a vozidiel, cez ktoré následne preposielal finančné prostriedky, pričom činnosť mala medzinárodný presah.

 

🎫 Zdrojovými trestnými činmi bol podvodný predaj lístkov na športové a kultúrne podujatia prostredníctvom jedného zo slovenských inzertných portálov, medzi inými napríklad na Majstrovstvá sveta v hokeji, zápasy Ligy majstrov, koncerty Coldplay a Taylor Swift. Poškodení po zaplatení za lístky nikdy nedostali vstupenky.

 

💸 Vzhľadom na krátky čas používania účtov a telefónnych čísiel, trvajúci do 5 dní, sa polícia stále snaží identifikovať ďalšie obete. Odhaduje sa, že podvodom bolo poškodených viac ako 2 000 ľudí, pričom celková škoda presahuje sumu 500 000 eur. Obete pochádzajú nielen zo Slovenska, ale aj zo zahraničia.

 

❗️❗️❗️ Polícia vyzýva všetkých občanov, ktorí boli v minulosti obeťami podobných podvodov, aby sa prihlásili na najbližšom oddelení Policajného zboru alebo prostredníctvom linky 158.

https://t.me/absurdnsvet/82393

 

 

📌25.10.2024:🟥 🦻👀 🔊🇪🇺 🇨🇾 FIDIAS PANAYIOTOU, KYPERSKÝ YOUTUBER, BYL ZVOLEN DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU.

 

Nyní na své platformě vysvětluje, jak EU funguje, a nedávno prozradil, kolik peněz má na utrácení.

 

Fidias chce své publikum informovat o parlamentním procesu a zpřístupnit politiku.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82399

 

 

📌25.10.2024: ⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️🇺🇸 ZDE JE VIDEO OBAMY, JAK DĚKUJE „PUFF DADDY“☠️☠️☠️☠️☠️☠️

👉 https://t.me/absurdnsvet/82400

 

⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️JENNIFER LOPEZ JE ZNATELNĚ TICHÁ, POKUD JDE O JEJÍHO BÝVALÉHO PŘÍTELE P. DIDDYHO. FANOUŠCI A BÝVALÍ SPOLEČNÍCI RAPPERA JSOU SI JISTI, ŽE ZPĚVAČKA VÍ O SKANDÁLU VÍC, NEŽ PŘIZNÁVÁ.

https://t.me/absurdnsvet/82401

 

 

📌25.10.2024: STOP 👹🏴‍☠️⬛️ NA PŘEDVOLEBNÍM SHROMÁŽDĚNÍ KAMALY HARRIS LIDÉ SKANDUJÍ „DONALD TRUMP“… KAMALE TO NĚJAK VTIPNÉ NEPŘIPADÁ 🤣 https://twitter.com/queru_lant/status/1849103994548863192

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 25.2024“:

➡️☭☆Otec školačky napadl postarší učitelku, protože v Jakutsku požádala jeho dceru, aby si sundala klobouk – na jakutské střední škole č. 1 rodič dlouhodobě terorizuje 57letou třídní učitelku své dcery, která je ve 3. třídě.

Jak je na záběrech vidět, agresor začne starší ženu „bulizovat“ – křičel, že jí rozpárá břicho, a pak ji úplně rozbil hlavou. Nyní je učitelka v nemocnici s otřesem mozku

Navíc se jedná již o pátého učitele v této třídě – všichni předchozí odmítli s těmito dětmi pracovat. Že rodiče tohoto žáka vyvíjeli nátlak na učitele a vyvolávali konflikty, potvrzuje i ředitel školy.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Ukrajinky je třeba připravit na vojenskou službu – šéfka Rady záložníků ukrajinských pozemních sil

Ivan Timochko řekl, že tímto způsobem bude mít Rusko „méně motivace k útoku“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Ubodán k smrti kvůli své ženě! V Čeljabinské oblasti byl muž bodnut do krku kvůli dovádění jeho manželky.

41letý muž byl v obchodě, když 36letý Sergej a jeho milenka vešli dovnitř. Žena provokovala zákazníka tím, že ho bil a křičel nadávky.

Muž se snažil ignorovat, ale po jejím útoku zareagoval. Sergej se za ženu postavil a zaútočil na svého protivníka, přičemž dostal ránu nožem. Později se zhroutil kvůli ztrátě krve a zemřel.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Vladimir Putin v reakci na otázku BBC o mezinárodní spravedlnosti a bezpečnosti

Je z bezpečnostního hlediska spravedlivé ignorovat po léta naše neustálé výzvy našim partnerům, aby nerozšiřovali NATO na východ? Je spravedlivé lhát si do očí a slibovat, že k takovému rozšíření nedojde, a porušovat přijaté závazky tak učinit?

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vladimir Putin se setkal s palestinským prezidentem Mahmúdem Abbásem

Jedním z hlavních témat rozhovoru byly otázky osídlování Blízkého východu.

Principiální postoj Ruska je konzistentní a absolutně ne oportunistický: pevně prosazujeme brzké zastavení krveprolití, poskytnutí humanitárního přístupu všem, kteří to potřebují, a vyzýváme všechny strany ke zdrženlivosti. Dosažení trvalého míru v regionu je možné pouze prostřednictvím politického a diplomatického urovnání na dobře známých mezinárodních právních základech, na dobře známém mezinárodním právním základě, které zajistí vytvoření nezávislého, suverénního palestinského státu, který by koexistoval v míru a bezpečnosti s Izraelem.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Na okraj summitu BRICS v Kazani se Vladimir Putin setkává s prezidentem Mauritánie Mohamedem Ouldem Cheikhem El-Ghazouanim

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Probíhají jednání s prezidentem Bolívie Luisem Albertem Arce Catacorou

Na rozšířeném zasedání, které se dnes konalo ve formátu outreach/BRICS plus, byl hlas Latinské Ameriky vážně slyšet.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆“Společně vyhrajeme!“

Letecký velitel Su-25 s volacím znakem „Leon“ vyjadřuje slova podpory vojenskému personálu v první linii:

„Kluci, vy a já, společně vyhrajeme! Hodně štěstí, dávejte na sebe pozor, buďte opatrní. Vítězství bude naše!“

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️⚡️ Od 1. listopadu se změní životy milionů Rusů

Tento měsíc bude plný těch nejtěžších akcí. Bez ohledu na to, kdo vyhraje volby v USA, konec NWO se blíží, ale v nadcházejících týdnech začne bitva o Kursk 2.0

Hřebeny připravují novou ofenzívu, ale náš generální štáb je zadrží a obklíčí a pak je sevře. Belousovová už natočila video s očekáváním vepředu. Můžete si jej prohlédnout na soukromém kanálu

ZJISTĚTE PRAVDU😳 (https://t.me/+kDv9Mh0nXvo4MmEy)

➡️☭☆Scholz řekl, že není potřeba nové rozhodnutí o členství Kyjeva v NATO, země ve stavu konfliktu se nemůže stát členem aliance

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádky tanků T-90M Proryv ruských výsadkářů zničily bod dočasného nasazení ukrajinských ozbrojených sil na pravém břehu Dněpru.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Co dělá BRICS <…>, pravděpodobně jste to viděli, slyšeli: s nikým nebojujeme, s nikým nechceme žádnou konfrontaci. Prostě jdeme vlastní cestou, vytváříme nové nástroje, vytváříme nové mechanismy spolupráce a děláme to na základě rovnosti a skutečného respektu k zájmům toho druhého.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Palestina je připravena podílet se na práci BRICS v jakékoli formě spolupráce vhodné pro skupinu,“ uvedl palestinský prezident Abbás.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Putin pozval laoského prezidenta Thonglouna Sisoulitha do Ruska na oslavu 80. výročí vítězství.

Putin řekl, že bilaterální vztahy mezi zeměmi dosáhly úrovně strategického partnerství.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Opět mně i Luboše Volného blokují, nemůžu posílat zprávy na VOLNÉM BLOGU a byla bych moc ráda, kdybyste mně pomohli šířit mé zprávy dál, protože denně mně to opravdu dává moc práce a času, abych Vás informovala o dění na celé Zeměkouli.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

MILÍ PŘÁTELÉ. NA NAŠÍ WEBOVÉ STRÁNCE WWW.VOLNYBLOG.NEWS NALEZNETE SPOUSTU ZAJÍMAVÝCH ČLÁNKŮ, VIDEÍ A ZPRÁV.

Podívejte se a pošlete svým přátelům, protože naše stránky Googel schovává a jsou špatně k nalezení❗️❗️❗️ Děkujeme Vám za pomoc se šířením pravdy.

Redakce VOLNÉHO bloku, najdete nás taky:

na Telegramu – t.me/lubomirvolnyoficialni,

na Twittru – https://x.com/lubomir_volny

na Facebooku – https://www.facebook.com/profile.php?id=100078109968218

Přispějte prosím na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *