, ,

25.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:🟥PO TRUMPOVI NYNÍ VELKÉ OBAVY PRO KAMALU HARRISOVOU; STŘELBA NA KANCELÁŘ JEJÍ KAMPANĚ V ARIZONĚ…

25.09.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY:🟥PO TRUMPOVI NYNÍ VELKÉ OBAVY PRO KAMALU HARRISOVOU; STŘELBA NA KANCELÁŘ JEJÍ KAMPANĚ V ARIZONĚ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️25.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PO TRUMPOVI NYNÍ VELKÉ OBAVY PRO KAMALU HARRISOVOU; STŘELBA NA KANCELÁŘ JEJÍ KAMPANĚ V ARIZONĚ

 

https://youtu.be/M1-RzCa_4kI?si=lRvzq8Q9v4jMBBKE

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️25.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI SVRHLI SMRTÍCÍ „VAKUOVOU BOMBU“ NA MĚSTO KUPJANSK; RUSKO ZÍSKALI ZPĚT DVANÁCT DALŠÍCH VESNIC V NAPADENÉ KURSKÉ OBLASTI RUSKA

 

https://youtu.be/WZPpBm6KW_o?si=NN9VEP-ZJqn_vXK7

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️25.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: UPROSTŘED VÁLKY IZRAELE S HIZBALLÁHEM DOKONČUJE PREZIDENT ERDOGAN PROTI-IZRAELSKÝ PLÁN A ŽÁDÁ O POMOC VLADIMÍRA PUTINA? TURECKÝ TÝM JE V RUSKU

 

https://youtu.be/3ryNLDllcYo?si=un94fR2PUYDoXvAO

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️25.09.2024, Oneindia, Roman Kirsch: „JENOM SEZNAM ZELENSKÉHO PŘÁNÍ…“: SPOJENEC UVNITŘ ALIANCE NATO CHCE, ABY ZELENSKYJ PŘIJAL RUSKÉ POŽADAVKY; VELKÉ VÍTĚZSTVÍ PRO VLADIMÍRA PUTINA?

 

Zelenského seznam přání není reální. Nemůže se stát realitou. Utajený lídr členské země Aliance NATO nyní chce hovořit s Putinem. Konec Ukrajinské války je tady?

((Takhle se to pěkně dělá v demokracii. Všechno zosnovat za oponou a pak postavit veřejnost před hotovou věc!!!))

Jedna se západních zemí podporující Ukrajinu zvažuje zapojení do diplomatických jednání Ruského prezidenta Vladimíra Putina.

((Na snímku je i Kuleba, u jednání se Zelenským!!! On prohlásil, že pokud Piráti vystoupí s naši pětidemoliční vlády, že pak podá demisi a zároveň odejde s Pirátské strany. Návrh pro ministra Zahraničních věcí Lipavského. Co kdyby nahradil Dmytra Kulebu, kterého chtějí vykopnout a poslal radit na Ukrajinu? To, co říká tady, by mohl říkat na Ukrajině, vyjde to nastejno, protože nikdy ani jiný postoj nevyjádřil. Byl by to vynikající kandidát na ministra Zahraničních věcí Ukrajiny!))

Představitelé jsou skeptičtí z toho Ukrajinského „vítězného plánu“ od lídra Zelenského na ukončení konfliktu.

Rozhovory s Moskvou by se mohli konat ještě před schůzkou zemí skupiny G 20 v Brazílii, v polovině listopadu.

Zelenskij prezentuje svůj „vítězný plán“ americkému prezidentovi Joe Bidenovi během své současné návštěvy ve Spojených státech: „Putin musí být donucen k míru“, při absenci Ruska členské země Aliance NATO Zelenskij divoce hovoří na půdě Spojených národů. Plán je popsán spíš jako seznam přání ((dítěte Ježíškovi o dárky pod Vánoční stromek)) spíše než jako rozhodná strategie.

Zelenskij zůstává v opozici k mírovým rozhovorům s Ruskem, chce eskalovat konflikt jako mírotvorce…. 😂 😂 😂

 

https://youtu.be/Pa1M2W58Loc?si=OQmE5xgxfTJw04eD

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️25.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „ŽÁDNÝ BOD, JEN PRÁZDNO…“: STEJNĚ JAKO VLADIMÍR PUTIN PROJEVUJÍ ZÁPADNÍ SPOJENCI „NULOVOU DŮVĚRU“ K ZELENSKÉMU „VÍTĚZNÉMU PLÁNU“, S KTERÝM PŘILETĚL DO USA

 

https://youtu.be/hObd5R6peP0?si=DHV2vdTwQkmYymnR

 

 

 

📌⛔️STOP💉🎚️25. září 2024: ☠️👺BILL GATES PRACUJE NA VAKCÍNÁCH PROTI MALÁRII:

„Malárie potřebuje více finančních prostředků… Zejména nová vakcína není všelékem. Chrání děti pouze po dobu jednoho roku. Budeme ji používat a učit se z této zkušenosti v řadě regionů. Musíme však pokračovat v práci na lepší vakcíně, která poskytne celoživotní ochranu.“  ((Lhář a vrah!))

https://t.me/to_je_nas_svet/29407

 

 

📌25. září 2024: ⚡️ JUSTIN TRUDEAU OBDRŽEL OD ZELENSKÉHO ODMĚNU HODNOTĚ 4,5 MILIARDY DOLARŮ.

Tolik Kanada utratila na podporu války proti Rusku.

https://t.me/to_je_nas_svet/29408

 

 

📌25. září 2024: 🇺🇦 KYJEV, ZELENSKIJ BUDE SOUHLASIT S PŘÍMĚŘÍM, POKUD BUDE PODKOPÁNA MOŽNOST RUSKA ZNOVU VYSÍLAT VOJSKA.

 

Agentuře Associated Press to řekli Zelenského poradci, kteří komentovali jeho „vítězný plán“. Poznamenali, že Kyjev odmítl mírové iniciativy Číny a Brazílie, které předpokládaly zmrazení konfliktu podél frontové linie, protože je považoval za nevýhodné.

V článku se rovněž uvádí, že ukrajinské úřady ukázaly americké straně pouze některá ustanovení tohoto „plánu“. Jeho politická část bude zaměřena na přesvědčení ukrajinského lidu, že západní instituce jako EU a NATO vítají vstup Ukrajiny do jejich řad.

https://t.me/to_je_nas_svet/29409

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥 25. září 2024: JSME NA POKRAJI AKTIVACE GLOBAL BLACKOUT AND EMERGENCY BROADCAST SYSTEM (EBS), ČÍMŽ SE NA DESET DNÍ ZASTAVÍ NORMÁLNÍ KOMUNIKACE.

 

👉Toto je Operace Stormbreaker – největší žihadla všech dob.

 

🟥VOJENSKÉ SÍLY SE ZMOBILIZOVALY PO CELÉM SVĚTĚ KE KOORDINOVANÉMU ÚTOKU S CÍLEM ZNIČIT GLOBALISTICKOU MOCENSKOU STRUKTURU.

 

👉V pondělí 16. září 2024 John F. Kennedy Jr. oznámil ve svém telegramu:

 

🟥„BLACKOUT: ZA TÝDEN SE VŠECHNO ZMĚNÍ.

 

👉Kanály, že všichni čeká, až bude živě s ničivými informacemi. (viděno)

👉Globální vojenská aliance drží všechny karty.

👉Předběhli sionisty a elity, které ovládají svět – ti nahoře skončili.

👉13 iluminátských rodin, Vatikán, královské rodiny, Rothschildové, Rockefellerové, Gates, Obama, Clintonovi – vše pod kontrolou Bílého klobouku.

I s klony nebo herci, kteří chodí v maskách, má Trump kontrolu.

Nevede jen Ameriku – řídí svět.

 

👉Stejně jako Trump věděl prezident Kennedy o kroužcích CIA pro obchodování s dětmi a o tom, jak je Deep State využíval k vydírání politiků.

👉Proto zavraždili Lincolna, pokusili se zabít JFK, Trumpa a další – protože tito vlastenci bojovali, aby lidem vrátili peníze daňových poplatníků.

 

👉Proto je nyní pohyb Q v plném proudu.

👉Obchodování s lidmi a pedofilie jdou na nejvyšší úrovně – zdravotnictví, média, vzdělávání, dokonce i vlády.

👉CIA spolu s Vatikánem řídily tyto operace a kontrolovaly peněženky kabaly pomocí černých rozpočtů financovaných americkými daňovými poplatníky.

👉Trump tomu všemu ale udělal přítrž. Po své inauguraci v roce 2016 se Trump zmocnil bilionů ze 150 mil dlouhého tunelu pod Vatikánem spolu s důkazy o satanských rituálech a obchodování s lidmi.

👉Papež se vzdal Trumpovi a pravda byla odhalena.

 

👉V roce 2018 celebrity jako 50 Cent vyhodili do povětří hollywoodského Epsteina a odhalovali špínu.

👉Bílé klobouky zajišťovaly ochranu těchto oznamovatelů.

👉Do 8. září 2024 byla Švýcarská národní banka odhalena jako fronta pro praní špinavých peněz pro Rothschildy, CIA a Mossad, směřující miliardy na obchodování, výzkum biologických zbraní a operace tajného vesmíru.

👉Hillary Clintonová? Dlouho jsem chodil do GITMO. Její klon nebo herec je možná stále v televizi, ale už se léčila. Dokonce i Pelosi, Kamala a Biden – všichni zatčeni, stíháni a popraveni.

👉Jejich následovníci udržují iluzi naživu, ale pravda přichází.

 

🟥TATO BUBLINA KLAMU SPLASKNE DO 20. LISTOPADU 2024 SPUŠTĚNÍM NORIMBERSKÉHO PROCESU 2.0.

 

🟥SVĚT UVIDÍ HLOUBKU ZLOČINŮ.

 

👉V úterý. 17. září 2024 byl oznámen nový kmen Covid „XEC“, který se rychle šíří po Evropě.

👉Deep State se opět snaží vyvolat paniku ptačí chřipkou v Coloradu a opičími neštovicemi v Singapuru. Jejich pokusy o vytvoření chaosu jsou zjevné.

👉Máte pocit, že boj právě začal?

👉Zdá se mi, že je to u konce.

 

Benjamin Fulford

https://t.me/c/1586239095/80369

 

 

🟥TO VÁM ŘEKNE VŠECHNO, CO POTŘEBUJETE VĚDĚT.

 

👉 Kamala Harris, viděná zde v letech 2003-2004, aktivně spolupracovala s policejním oddělením v Santa Barbaře, aby zničila bratra Janet Jacksonové Michaela a poslala ho do vězení.

 

👉 Zatímco Donald Trump brání Michaela.

Michael Jackson byl později zproštěn viny a prohlášen za nevinného ve všech obviněních.

t.me/TRUTHSocialQ

https://t.me/c/1586239095/80386

 

 

 

🟥TISKOVÁ ZPRÁVA ~ JULIAN ASSANGE VYSTOUPÍ V RADĚ EVROPY POTÉ, CO BYL POTVRZEN JEHO STATUS POLITICKÉHO VĚZNĚ

 

👉1. října přijede Julian Assange do Štrasburku, aby svědčil před Výborem pro právní záležitosti a lidská práva Parlamentního shromáždění Rady Evropy (PACE), který se sejde od 8:30 do 10 hodin v Paláci Evropy.

 

👉Stalo se tak po zveřejnění vyšetřovací zprávy PACE k případu Assange, kterou napsal zpravodaj Thórhildur Sunna Ævarsdóttir. Zpráva se zaměřuje na dopad jeho zadržení a širší dopad na lidská práva, zejména svobodu žurnalistiky. Zpráva potvrzuje, že Assange by měl být klasifikován jako politický vězeň, a vyzývá Spojené království, aby provedlo nezávislé vyšetřování s cílem určit, zda byl vystaven nelidskému nebo ponižujícímu zacházení.

 

👉Sunna Ævarsdóttir je hlavní zpravodajkou pro politické vězně a předsedkyní podvýboru pro umělou inteligenci a lidská práva ve Výboru pro právní záležitosti PACE. Zdůrazňuje, že případ Assange je vynikajícím příkladem nadnárodního útlaku. Zpráva pojednává o tom, jak vlády využívají jak zákonná, tak mimozákonná opatření k přeshraničnímu potlačování nesouhlasu, což představuje významnou hrozbu pro svobodu tisku a lidská práva.

 

👉Julian Assange se po propuštění z vězení v červnu 2024 stále zotavuje. Osobně se tohoto zasedání účastní, protože je to výjimečné pozvání a aby ocenil podporu, které se mu v posledních letech dostalo od PACE a jejích delegátů. PACE má mandát k ochraně lidských práv a opakovaně vyzvala k propuštění Juliana Assange, když byl ve vězení.

 

👉Bude vypovídat před výborem, který se bude zabývat i zjištěním, že jeho zadržení bylo politicky motivované.

 

Slyšení představuje první Assangeovo oficiální svědectví o jeho případu od jeho uvěznění v roce 2019. Jeho vystoupení před nejvyšším evropským orgánem pro lidská práva a smlouvy podtrhuje dalekosáhlé důsledky jeho případu.👉🏼 via X  (https://x.com/wikileaks/status/1838609231681065144)

 

 

🟥VÝBOR VYJADŘUJE HLUBOKÉ ZNEPOKOJENÍ NAD TVRDÝM ZACHÁZENÍM S JULIANEM ASSANGEM, VARUJE PŘED JEHO MRAZIVÝM ÚČINKEM PRO TISK:

 

👉Schválení návrhu usnesení na základě zprávy Thórhildura Sunny Ævarsdóttira (Island, SOC), výbor uvedl, že neschopnost příslušných orgánů USA stíhat údajné pachatele válečných zločinů a porušování lidských práv spáchaných americkými státními agenty v kombinaci s tvrdým zacházením s panem Assangem a paní Manningovou „vytváří dojem, že účel vlády Spojených států při stíhání pana Assange měl spíše skrývat provinění státních agentů než chránit národní bezpečnost“.

 

👉Zatímco některá zveřejnění WikiLeaks, zejména ta zveřejněná v nezreagované podobě, mohla představovat hrozbu pro osobní bezpečnost informátorů, zpravodajských zdrojů a personálu tajných služeb, „navzdory značnému časovému odstupu se neobjevily žádné důkazy, které by naznačovaly, že bylo poškozeno“ v jejich důsledku, upozornili poslanci.

 

👉Výbor uvedl, že má za to, že „nepřiměřeně přísná obvinění vznesená proti Julianu Assangeovi Spojenými státy americkými, jakož i vysoké tresty předpokládané podle zákona o špionáži za zapojení do žurnalistiky“ splňují požadavky stanovené v usnesení shromáždění z roku 2012 o definice politického vězně.

 

👉Poslanci uvedli, že britské úřady nedokázaly účinně chránit Assangeovu svobodu projevu a právo na svobodu a „vystavili ho dlouhému věznění v přísně střeženém vězení navzdory politické povaze nejpřísnějších obvinění proti němu“. Jeho zadržení daleko přesáhlo přiměřenou délku přijatelnou pro vydání, dodali.

 

👉Assangeovo tvrdé zacházení, zejména jeho bezprecedentní odsouzení podle zákona o špionáži, také podle výboru „vytváří nebezpečný mrazivý efekt a atmosféru autocenzury postihující všechny novináře, vydavatele a další“, což vážně podkopává ochranu novinářů a informátorů v okolí. svět.

 

👉Vyzval USA, pozorovatelský stát Rady Evropy, aby „urychleně zreformovaly“ zákon o špionáži z roku 1917 a vyloučily jeho aplikaci na vydavatele, novináře a informátory, kteří zveřejňují utajované informace s úmyslem zvýšit povědomí veřejnosti o závažných zločinech.

 

👉Zprávu má projednat celé shromáždění ve středu 2. října na svém podzimním plenárním zasedání ve Štrasburku.

 

https://pace.coe.int/en/news/9578/committee-expresses-deep-concern-at-harsh-treatment-of-julian-assange-warns-of-its-chilling-effect-for-the-press

 

 

📌25. září 2024: HILLARY CLINTONOVÁ: AMERIČANÉ, KTEŘÍ VĚŘÍ „KONSPIRAČNÍM TEORIÍM“, BY MĚLI JÍT DO VĚZENÍ PŘED LISTOPADEM……😂

 

https://telegra.ph/Hillary-Clinton-Amerikaner-die-an-Verschw%C3%B6rungstheorien-glauben-m%C3%BCssen-vor-November-ins-Gef%C3%A4ngnis-09-18

 

 

📌⛔️STOP☢️25. září 2024: NEDŮVĚRA VLÁDĚ – ZOTROČENÍ LIDÍ POMOCÍ ZNEUŽITÝCH TECHNOLOGIÍ

 

Chytrá síť s EIRP faktorem. Vzdálený operátor se speciálními hardwarovými klíči může dělat „kouzla“.

 

Na anténním poli 64 MIMO může být každý prvek konfigurován na maximální vysílací výstupní výkon podle specifikací výkonových zesilovačů.

 

Typický systém umožňuje 50 dBm (100 W) pro každý prvek, proto plně nakonfigurovaný 64 MIMO systém vysílá 68 dBm (6400 W).

 

Zisk formování paprsku může být o 18 dBm větší, EIRP může být v hlavním laloku max. 86 dBm (389000 W). EIRP je výkon přepočítaný na izotropní zářič.

 

Čím je lalok užší, tím EIRP nabývá fantastičtějších hodnot, ale výkon zůstává stejný.

Můžete zavařit lidi.

Postranní laloky jsou nebezpečné pro asi 2 horní patra.

 

Náhle přitížit, srdeční zástava, či rakovina. Jestli jedna bedna na střeše má výkon 7kW, to je tak min. 12kW příkonu, rozdíl jsou ztráty teplem, a to se musí uchladit pasivně.

 

Fázované anténní pole je základem EIRP.

 

https://rumble.com/v5fe50l-telekomunikan-ve-jako-zbra-k-hromadnmu-nien.html

 

 

📌🔥🔥🔥25. září 2024: DALŠÍ VÝBUCH V KOLÍNĚ NAD RÝNEM:

 

Ve středu brzy ráno došlo v Kolíně nad Rýnem k výbuchu a v činžovním domě vyhořela kavárna. Krátce před třetí hodinou ranní slyšeli obyvatelé silnou ránu. Z kavárny v přízemí šlehaly plameny. Dva obyvatelé byli lehce zraněni. Ostatní obyvatelé domu ve čtvrti Pesch se dostali do bezpečí bez zranění. Pozadí je stále nejasné.

 

Kriminální policie nyní prověřuje, zda výbuch souvisí se žhářskými útoky v Kolíně nad Rýnem minulý týden a se sérií výbuchů v Severním Porýní-Vestfálsku                                                                                                                                   https://www.bild.de/news/inland/cafe-brennt-um-2-45-uhr-schon-wieder-explosion-in-koeln-66f374fa3fe25e160dfe0891

 

 

📌25. září 2024: RUSKÝ PUBLICISTA (S ŽIDOVSKÝMI KOŘENY) AQUARIUS O JEDNÁNÍCH MEZI RUSKEM A UKRAJINOU:

 

Stabilita NATO může podle různých analýz vydržet ještě dalších pět let. Já osobně opakovaně veřejně vystupuji proti jakýmkoli jednáním, jejichž cílem je opustit jakékoli území zvané nezávislá Ukrajina.

 

Proč si to myslím? Protože naprostá většina obyvatel území okupovaných teroristickou organizací „Ukrajina“ jsou Rusové.

 

Jakýkoli pokus o realizaci letitého polského hoaxu „Ukrajina není Rusko“ se vždy změní v teror vůči ruskému obyvatelstvu těchto oblastí.

 

Svůj podíl přitom dostávají i všichni ostatní Rusové. Takže jednoduše pro zachování životů této části ruského lidu je třeba vyloučit existenci nezávislé Ukrajiny.

https://t.me/c/1586239095/80387  👈

https://t.me/dimsmirnov175/80048

 

 

📌25. září 2024: 🇷🇺 RUSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ SERGEJ LAVROV PŘIJEL DO SÍDLA OSN V NEW YORKU.

Na středu jsou naplánovány rozhovory s čínským ministrem zahraničí Wangem I.

https://t.me/to_je_nas_svet/29411

 

 

📌⛔️STOP💉🎚️25. září 2024: 🛎 ZÁKAZ mRNA VAKCÍN PODPORUJEME

 

Priatelia, ak vyjde v blízkej dobe informácia od splnomocnenca vlády SR, ktorý má údajne verejne žiadať zákaz očkovania mRNA vakcínami proti covidu, tak budeme verejne súhlasiť.

 

Pridávam opäť videodokument, ktorý sme pripravili ako reakciu na rozmáhanie sa tlaku očkovať deti mRNA vakcínami už v januári 2022, kedy sme obehli Slovensko a nechali prehovoriť kapacity.

 

Zákaz vakcinácie týmito vakcínami sme propagovali a varovali pred nimi už pred dva a pol rokom – dali sme si námahu a pripravili aj výstup; nechali sme prehovoriť kardiológa, ktorý povedal tvrdú pravdu, či odborníkov na vakcíny a vystúpili aj také mená ako MUDr. Lakota či JUDr. Weis.

 

Dlhodobo hlásam – ešte v čase keď sa očkovanie len rozmáhalo a mnohí váhali či sa dať očkovať – ŽE SA JEDNÁ O PODVOD A V NESLOBODNO ANI SEBA (A UŽ VONKONCOM NIE SVOJE DETI) OČKOVAŤ TÝMITO VAKCÍNAMI!

 

https://youtu.be/t5eX2pbfiMs

 

 

📌25. září 2024, 12:09, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: SKUPINA JIH OSVOBODILA OSTROJE A GRIGOROVKU V DLR:

 

Ruské ozbrojené síly osvobodily města Ostroje a Grigorovka v Doněcké lidové republice (DLR). Informovalo o tom denní zpráva Ministerstva obrany Ruské federace.

 

Ministerstvo uvedlo, že tyto osady byly osvobozeny v důsledku aktivních akcí vojenského personálu ruského uskupení vojsk „Jih“.

 

Dříve dnes šéf DLR Denis Pušilin oznámil osvobození města Ukrajina.

 

https://www.vesti.ru/article/4161293

 

 

📌25. září 2024, 14:00, UMEROV: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY NAPLÁNOVALY OPERACE NA ROK 2025 S POUŽITÍM ZBRANÍ DLOUHÉHO DOLETU:

 

Provádění operací mimo zemi s použitím zbraní dlouhého doletu je v plánech ukrajinských ozbrojených sil (AFU) na rok 2025, uvedl ministr obrany Ukrajiny Rustem Umerov.

 

V rozhovoru s ukrajinskými médii řekl: „Všechny operace, které jsme naplánovali na rok 2025, musí být provedeny.“

 

V odpovědi na otázky, zda se bavíme o operacích mimo zemi a zda se při jejich provádění plánuje použití zbraní dlouhého doletu, odpověděl šéf Ministerstva obrany Ukrajiny kladně.

 

Umerov zdůraznil, že Kyjev „vše naplánoval“ a nyní potřebuje podporu partnerů.

 

https://www.vesti.ru/article/4161549

 

 

📌25. září 2024, 15:57, MINISTERSTVO OBRANY: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZTRATILY BĚHEM DNE VE SMĚRU NA KURSK VÍCE NEŽ 300 OZBROJENCŮ:

 

Během dne činily ztráty Ozbrojených sil Ukrajiny ve směru Kursk více než 300 vojáků. Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Kromě živé síly nepřítel přišel o obrněná vozidla. Ozbrojené síly Ukrajiny ztratily celkem více než 10 typů zbraní. Neobešlo se to bez ztráty západní techniky – ukrajinští ozbrojenci mimo jiné přišli o dva německé Leopardy.

 

Kromě toho ruští bojovníci pracovali na ozbrojených silách Ukrajiny v Sumské oblasti. Úder byl proveden za pomoci raketových sil a operačně-taktického letectva ozbrojených sil RF.

 

 

Velitel speciálních sil Achmat, generálmajor Apty Alaudinov, již dříve uvedl, že ozbrojené síly Ukrajiny přivedly do Kurské oblasti nové jednotky. Podle něj si ukrajinští ozbrojenci v nadcházejících dnech uvědomí, že „nejsou na růžovém místě“.

 

https://www.vesti.ru/article/4161870

 

 

📌25. září 2024: 16:57, BILD: V EVROPĚ SE PODLE ROZHODNUTÍ VON DER LEYENOVÉ BUDOU STŘÍLET VLCI:

 

((Bylo by užitečnější vydat povolení střílet jinou škodnou!!!))

 

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová podpořila myšlenku snížit stav ochrany vlků v EU a umožnit jejich střílení, píše deník Bild. Předtím všech 27 velvyslanců zemí EU hlasovalo pro regulaci počtu těchto predátorů.

 

Podle von der Leyenové, pokud vlci již nejsou ohroženi, je třeba s nimi zacházet jinak.

 

Připomeňme, že v září 2022 vstoupil vlk na území pozůstalosti šéfky ES a zabil jejího poníka jménem Dolly. Již v roce 2023 měl tento dravec nejméně 40 obětí, a tak úřady spolkové země Dolní Sasko vydaly povolení k jeho odstřelu.

 

Polský premiér Donald Tusk již dříve vyzval k vyřešení problému s bobry, kteří se stali hrozbou pro ochranné přehrady.

 

https://www.vesti.ru/article/4161978

 

 

📌25. září 2024, 15:18, RIA NOVOSTI: DRON OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY SHODIL MUNICI NA ÚZEMÍ ZÁPOROŽSKÉ JADERNÉ ELEKTRÁRNY:

 

Ukrajinský dron shodil munici 150 metrů od Záporožské jaderné elektrárny. Výbuch vedl k požáru trávy.

Nikdo nebyl zraněn. Na místě již pracují specialisté ministerstva pro mimořádné situace, uvádí RIA Novosti.

 

Také 25. září zasáhl útočný dron ozbrojených sil Ukrajiny obytnou budovu ve městě Energodar, kde se nachází Záporožská jaderná elektrárna. Budova začala hořet.

 

Kromě toho 20. září jednotky kyjevského režimu poškodily transformátor rozvodny Zarja, která dodává energii do reaktorů jaderných elektráren.

 

Tento útok nepředstavoval hrozbu pro bezpečnost elektrárny, ale specialisté MAAE přesto vyrazili na místo.

 

https://www.vesti.ru/article/4161694

 

 

📌25. září 2024, 17:35, MEDVEDĚV: ZELENSKYJ SI BEZOSTYŠNĚ HRÁL SPOLU S HARRISOVOU PŘI NÁVŠTĚVĚ PENSYLVÁNIE:

 

Hlava kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj si při svém příjezdu do swingového státu Pensylvánie nestydatě hrál s americkou prezidentskou kandidátkou Kamalou Harrisovou, napsal na sociální síti X místopředseda Rady bezpečnosti Ruské federace Dmitrij Medveděv.

 

Politik připomněl, že americký Bílý dům obvykle „KVIČÍ JAKO PRASE„, pokud podezřívá jakoukoli zemi ze zasahování do prezidentských voleb.

 

Dříve Zelenskyj dorazil do Pensylvánie, kde se spolu s guvernérem Joem Shapirem zúčastnil několika akcí. Ukrajinský prezident navštívil zejména muniční závod ve městě Scranton. Tam požádal o dodání ozbrojeným silám Ukrajiny ještě více granátů.

 

Poslanec Nejvyšší rady Ukrajiny Alexandr Dubinskij však označil Zelenského návštěvu elektrárny za fiasko. Je to dáno tím, že nový „vítězný plán“ hlavy kyjevského režimu žádá Američany, aby nasměrovali síly a zdroje na vnější fronty. Reál politika zároveň vyžaduje přechod k vnitřním problémům Spojených států.

 

https://www.vesti.ru/article/4161963

 

 

📌25. září 2024, 17:56, SPIEGEL: OPERACE VYHOZENÍ NORD STREAMS DO POVĚTŘÍ STÁLA TÉMĚŘ 300 TISÍC DOLARŮ:

 

Sabotážní operace s cílem vyhodit do povětří hlavní plynovody Nord Stream a Nord Stream 2 stála asi 300 tisíc dolarů, zúčastnili se jí civilisté, píše německé vydání Spiegelu s odvoláním na nejmenované zdroje.

 

Je třeba poznamenat, že skupina se skládala z občanů Ukrajiny, jejich výcvik a koordinaci prováděl bývalý důstojník sil speciálních operací Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) Roman Červinskij. Povolení k provádění sabotáží získali přímo od bývalého vrchního velitele ozbrojených sil Ukrajiny Valerije Zalužného.

 

Výbuch byl financován soukromými osobami. Současný ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj přitom nevěděl o plánech ozbrojených sil Ukrajiny, tvrdí Spiegel.

 

Exportní plynovody Nord Stream a Nord Stream 2 pro dodávky ruského „modrého paliva“ byly poškozeny v důsledku série výbuchů 26. září 2022. Ruský prezident Vladimir Putin z incidentu obvinil západní země. Hlavní spotřebitelé plynu z Ruska – Švédsko, Dánsko a Německo – oznámili potřebu důkladného vyšetření sabotáže, ale neuspěli v tom.

 

https://www.vesti.ru/article/4162049

 

 

📌25. září 2024:

 

 

📌25. září 2024, 18:01, DYUMIN: V BLÍZKÉ BUDOUCNOSTI BUDE OSVOBOZENO ÚZEMÍ KURSKÉ OBLASTI:

 

Kurská oblast bude brzy osvobozena od nepřítele, ruské jednotky odvážně jednají v kurském směru. Uvedl to tajemník Státní rady Ruské federace, prezidentův poradce Alexej Ďumin.

 

„V blízké budoucnosti bude naše území osvobozeno,“ odpověděl Ďumin na otázku novinářů ohledně doby osvobození území Kurské oblasti.

 

Prezidentův poradce poznamenal, že ozbrojené síly RF v každém případě nepřítele vytlačí.

 

Dyumin také zaznamenal úsilí ruské armády a označil akce bojovníků za odvážné.

 

„Jsme hrdí na naše ozbrojené síly, na ty velitele, kteří je řídí,“ dodal.

 

Ruské ministerstvo obrany již dříve uvedlo, že ztráty ozbrojených sil Ukrajiny ve směru Kursk za celou dobu nepřátelských akcí činily více než 17 tisíc vojáků a 130 tanků.

 

https://www.vesti.ru/article/4162105

 

 

📌25. září 2024, 17:59: PUTIN PŘIJAL PŘEDSEDU TURECKÉHO PARLAMENTU V KREMLU:

 

Ruský prezident Vladimir Putin se v Kremlu setkal s předsedou Velkého národního shromáždění Turecka Numanem Kurtulmusem.

 

Předseda tureckého parlamentu se již dříve setkal s předsedou Státní dumy Vjačeslavem Volodinem. Strany diskutovaly o otázkách rozšíření bilaterální spolupráce a legislativní podpory pro rozhodnutí přijatá prezidenty obou zemí. Volodin ukázal tureckému poslanci památky Moskvy.

 

Den předtím Kurtulmush jednal s předsedkyní Rady federace Valentinou Matvienko. Kromě toho předseda tureckého parlamentu vystoupil na Diplomatické akademii v Moskvě.

 

https://www.vesti.ru/article/4162125

 

 

📌25. září 2024: ♨️ UKRAJINA POD TOUTO DIKTATUROU JE PŘIPRAVENA UTOPIT SE V KRVI: ZELENSKYJ SE NA ZASEDÁNÍ OSN VYSLOVIL PROTI JEDNÁNÍ S RUSKEM:

 

▪️ Konflikt na Ukrajině nelze vyřešit jednáním a „Rusko lze k míru pouze donutit“, prohlásil klaun.

▪️ Ukrajina pod diktaturou Zelenského je připravena utopit se v krvi a uvrhnout svět do propasti třetí světové války – ruský vyslanec v OSN Vasilij Něbenzja.

▪️ Rusko bude pokračovat v SVO, pokud mu Západ nedovolí zbavit se rakovinového nádoru v podobě kyjevského režimu;

▪️ Rusko doufá, že se Zelenského režimu nepodaří Ukrajinu a její lid zcela zničit;

▪️ Kyjev musí co nejdříve přijmout realistické parametry dlouhodobého řešení krize, a ne sklouzávat k nerealistickým plánům na vítězství.

https://t.me/to_je_nas_svet/29412

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥👉25. září 2024: JE TO DOBYTEK, REAGUJÍ PIRÁTI NA FIALOVO VYSTOUPENÍ. VĚTŠINA CHCE ODEJÍT Z VLÁDY 😂🤣😅😁😆👋

 

👉Téměř 80 procent Pirátů na svém fóru hlasovalo pro odchod z vlády. „Nemůžeme od ODS čekat mnoho dobrého, to jsme tak nějak tušili. Ale že je premiér až takový dobytek, jsem ani já nečekal,“ reagoval pirátský náměstek pro Královéhradecký kraj Arnošt Štěpánek. Bartoš předpokládá, že ostatní pirátští ministři ve vládě také skončí, když jim vykopli předsedu. 👋

 

🟥PIRÁTI NA SVÉM FÓRU V ANKETĚ HLASUJÍ O ODCHODU Z VLÁDY: 👋 👋 👋

 

👉Krátce po 19. hodině v úterý hlasovalo zhruba 400 členů. Většina z nich chce z vlády odejít, a to konkrétně 80 procent. Proti odchodu z vlády bylo dosud 12 procent hlasujících. Zbytek se hlasování zdržel. Členové Pirátů budou také hlasovat o odstoupení od koaliční smlouvy, a to v pátek 27. září.

Hlasování uzavřou v pondělí 30. září ve 20:00, vyplývá z fóra. 👋

 

👉Piráti zkrátili lhůty, aby o odchodu z vlády nehlasovali až o následujícím víkendu, přesto by mělo rozhodnutí padnout až večer v den, kdy má Bartoš podle Fialy ve vládě skončit.

👉Po internetovém hlasování celostátního fóra, kam spadají všichni členové strany, trvá zveřejnění výsledků obvykle několik desítek minut. Pokud Piráti odhlasují odchod z vlády, jako člen strany podá ministr zahraničí Lipavský demisi. 😂🤣

 

👉Piráti budou hlasovat o usnesení, že schvalují odstoupení od koaliční smlouvy z důvodu podstatného porušení smluvních podmínek. Do čtvrtečního večera by měli předložit k hlasování své závěrečné slovo navrhovatel, Bartoš a šéf poslaneckého klubu Jakub Michálek. Slovo dostane také největší odpůrce návrhu.

 

👉Piráti se několikrát vyjádřili, že způsob odvolání Bartoše naznačil, že se chce premiér zbavit celé strany, nejen Bartoše. S ostatními pirátskými ministry mluvil. „Předpokládám, že když jim vykopli předsedu, tak také skončí,“ řekl v rozhovoru v České televizi.

Na dopolední projev Fialy reagují Piráti napříč kraji. Například pirátský náměstek pro Královéhradecký kraj Arnošt Štěpánek reagoval pod příspěvkem na sociální síti X ministra vnitra Víta Rakušana.

 

🟥„PIRÁTY HODIL PŘES PALUBU“: 😂🤣

 

👉Sám ministr napsal, že rozhodnutí premiéra odvolat Bartoše se dozvěděl krátce před tiskovou konferencí telefonicky od Fialy.

„Je zodpovědností premiéra, aby po tomto překvapivém kroku zajistil stabilitu koalice,“ dodal ministr.

Štěpánek poté na tweet reagoval v komentáři slovy: „Že nemůžeme od ODS čekat mnoho dobrého, jsme tak nějak tušili. 😂🤣

ALE ŽE JE PREMIÉR AŽ TAKOVÝ DOBYTEK 🐷, JSEM ANI JÁ NEČEKAL.“ 😂🤣

 

👉Další člen Pirátské strany Martin Štěrba pak na jejich fóru napsal, že dlouho byl podporovatel vlády. „Ale to, co dneska předvedl premiér Fiala, je vážně prasárna a de facto Piráty hodil přes palubu. A to i přes to, že před pár hodinami říkal zcela něco jiného,“ doplnil. 😂🤣 😂🤣

 

👉Jana Michailidu poté napsala: „Musíme konečně převést do reality naše heslo a mít odvahu udělat, co je správné. Ve chvíli, kdy střední třída této země padá do chudoby či dokonce do náruče národovců, jsou naše hodnoty a postoje, tolik odlišné od pravicově konzervativní vlády SPOLU, velmi důležité.“

 

Současně uvedla, že je potřeba, aby bylo vidět, že opozicí vůči asociálním a ekonomicky demotivačním škrtům může být i něco jiného než populismus a protonacionalismus.

„Něco, co dává smysl a je konstruktivní – pojďme dát lidem naději.

Proto jsme vznikli,“ dodala. 😂🤣 😂🤣

 

Hejtman Plzeňského kraje Rudolf Špoták na síti X napsal, že do parlamentních voleb v roce 2021 Pirátská strana vstupovala společně se STAN. „Společně jsme vstoupili do vlády.

A pokud bude potřeba předpokládám, že také společně odejdeme. ((Pá, pá 😂🤣))

KDYŽ UŽ SE FIALA CHOVÁ JAKO DIKTÁTOR, DOUFÁM, ŽE SI JE TOHO VĚDOM,“ doplnil Špoták. 😂🤣

 

👉 „CO JE TO ZA DIVADLO? 😂🤣

👉TO JSTE NEMĚL DOST ODVAHY, PANE PREMIÉRE, ŘÍCT DO OČÍ IVANOVI, ŽE HO ODVOLÁVÁTE?“ reagoval senátor Lukáš Wagenknecht na síti.

 

🟥 „VYSTOUPENÍM Z VLÁDY MU NABIJEME“: 👊👋

 

👉Bývalý europoslanec Mikuláš Peksa ve fóru pak napsal, že podporuje podnět. „Volali mi novináři a sliboval jsem jim, že to navrhnu, ale napsal jsi to rychleji, než jsem dotelefonoval. Jdeme, není co řešit,“ doplnil. ((Pá, pá 😂🤣))

 

👉Tomáš Guth Jarkovský na fóru zdůraznil: „Mějme odvahu udělat, co je správné.“ Další člen strany Martin Boháč napsal, že pokud někdo udělá prasárnu, tak nejlepší je v klidu ho nechat se v tom vykoupat.

👉 „VYSTOUPENÍM Z VLÁDY MU NAVÍC JEŠTĚ NABIJEME. 👊👋

 

MOŽNÁ DOKONCE MŮŽEME ZPŮSOBIT PŘEDČASNÉ VOLBY A NÁSTUP BABIŠE O ROK DŘÍV,“ doplnil.

 

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pirati-hlasovani-ivan-bartos-setrvani-ve-vlade.A240924_150149_domaci_vank

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️25. září 2024:🟥MASIVNÍ KYBERNETICKÝ ÚTOK NA KAPITOL USA…… 👋 👋 👋

E-maily a hesla zaměstnanců byly prozrazeny, protože sledovali porno

👇🏻👇🏻👇🏻

K mnoha z těchto úniků pravděpodobně došlo proto, že zaměstnanci používali své oficiální e-mailové adresy k přihlášení k různým službám, včetně vysoce rizikových webů, jako jsou seznamky a weby pro dospělé, které byly později kompromitovány při porušení dat,“ řekl Proton listu The Washington Times.

https://x.com/17thankq/status/1838933596007981247?s=46

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 25.09.2024“:

➡️☭☆Ruská armáda osvobodila osady Ostroje a Grigorovka v DLR, informovalo ministerstvo obrany

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Státní duma přijala v prvním čtení návrh zákona zakazující adopci dětí z Ruska občany zemí, které umožňují změnu pohlaví

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Škody způsobené IT zločiny v Rusku od začátku roku přesáhly 116 miliard rublů, uvedl šéf ministerstva vnitra Kolokolcev.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V Kremlu začalo jednání prezidia Státní rady k problematice rozvoje exportu pod vedením Vladimíra Putina.

Jedním z klíčových témat je rostoucí role regionů v rozvoji exportního potenciálu země.

O Rusku je známo, že je aktivním účastníkem mezinárodního obchodu. Navzdory objektivním potížím, se kterými se ruský obchod v současnosti potýká, rozvíjíme vnější obchodní vztahy, rozšiřujeme jejich geografii a posilujeme spolupráci s předvídatelnými a spolehlivými partnery.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆O vytvoření nadnárodní platební infrastruktury

Po celém světě se nyní řeší otázky vytvoření tzv. nadnárodní platební infrastruktury – to chci zdůraznit, mnoho zemí a regionů světa na tom úzce spolupracuje – s možností využití digitálních měn centrálních bank a digitální finanční aktiva. Takový systém bude fungovat nepřetržitě a nezávisle na třetích zemích.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin se setkal s předsedou Velkého národního shromáždění Turecka Numanem Kurtulmuşem

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Drž hubu, ve své vlasti budete mluvit rusky!“

V uzbecké škole začal učitel bít ruského žáka šesté třídy, protože během hodiny ruštiny chtěl mluvit rusky.

Podle chlapcových rodičů žena později řekla, že ničeho nelituje a „Uzbekistán je zemí pro Uzbeky a zbytek nechej odejít.“

Mimochodem, Rusko nedávno investovalo 10 miliard dolarů do rozvoje ekonomiky a vzdělávání Uzbekistánu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Rozhovor mezi prezidentem Ruska a předsedou tureckého parlamentu Numanem Kurtulmuşem

Z ruské strany se jednání účastní také předsedkyně Rady federace Valentina Matvienko.

Poměrně nedávno jsme se s prezidentem Turecké republiky panem Erdoganem setkali v Astaně. Uvidíme se znovu v Kazani v říjnu, plánujeme s ním samostatné setkání na summitu BRICS. Rád bych poznamenal, že vztahy mezi Tureckem a Ruskem se velmi úspěšně rozvíjejí téměř ve všech oblastech <…>. Jsme sousedé, dobří sousedé a pracujeme ve prospěch našich národů, našich zemí.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *