, ,

25.09.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:⛔️STOP💉🎚️JAK AUSTRALSKÁ TGA, TAK AMERICKÁ FDA VARUJÍ, ŽE OSOBA OČKOVANÁ VAKCÍNOU PROTI OPIČÍM NEŠTOVICÍM MŮŽE ZPŮSOBIT SMRT NEOČKOVANÉHO…

25.09.2024: RANNÍ ZPRÁVY: ⛔️STOP💉🎚️JAK AUSTRALSKÁ TGA, TAK AMERICKÁ FDA VARUJÍ, ŽE OSOBA OČKOVANÁ VAKCÍNOU PROTI OPIČÍM NEŠTOVICÍM MŮŽE ZPŮSOBIT SMRT NEOČKOVANÉHO…

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️25.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI „VTRHLI“ DO VUHLEDARU: RUSKÉ DĚLOSTŘELECTVO OCHROMILO UKRAJINSKÉ OBRANNÉ LINIE

 

https://youtu.be/R5hVfrvTgok?si=OYh6m9ClNUdTq10A

 

 

📌24. září 2024: 🇭🇺 MAĎARSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ VYSVĚTLUJE, PROČ UKRAJINA NEDOSTALA POVOLENÍ K ÚDERŮM HLUBOKO V RUSKU.

Péter Szijjártó uvedl, že Kyjev zatím nedostal povolení k dálkovým úderům na ruské území kvůli tomu, že mezi západními spojenci se našel jeden nebo dva rozumné hlasy, které mohly situaci střízlivě vyhodnotit a to stačilo.

Sijártó vyjádřil naději, že nikdo nepřekročí červenou linii, která by Ukrajině umožňovala údery hluboko do Ruska.

https://t.me/to_je_nas_svet/29387

 

 

📌24. září 2024: ♨️ ZÁPAD SVOLAL PŘEDEM NEPLÁNOVANÉ ZASEDÁNÍ RADY BEZPEČNOSTI OSN O UKRAJINĚ, ABY ZELENSKÉMU POSKYTL DALŠÍ KONCERTNÍ PROSTOR – VASILIJ NEBENZJA NA ZASEDÁNÍ RADY BEZPEČNOSTI OSN O UKRAJINĚ.

Poznamenal také, že Zelenskyj má celou skupinu členů EU a NATO, kteří disciplinovaně stojí v řadě pokaždé, když dostanou rozkaz, aby přišli do Rady bezpečnosti, aby odsoudili Rusko!!!

https://t.me/to_je_nas_svet/29391

 

 

📌🏥24. září 2024, 21:42: JIŘINA BOHDALOVÁ JE VE VÁŽNÉM STAVU V NEMOCNICI:

 

Třiadevadesátiletá herečka Jiřina Bohdalová byla hospitalizována v nemocnici Na Homolce a je ve vážném stavu. V úterý večer o tom informoval deník Blesk.

 

Herečka leží na jednotce intenzivní péče poté, co musela být hospitalizována kvůli otravě jídlem.

Podle zdrojů bulvárního deníku Blesk se herečce udělalo špatně a s horečkami musela být převezena do Thomayerovy nemocnice. Zdroje uvádí, že příčinou je pravděpodobně otrava botulotoxinem.

Aktuální zdravotní stav herečky není znám.

 

((Botulotoxin (z latinského botulus = klobása), resp. botulin nebo klobásový jed je toxická polypeptidická dvojsložková směs produkovaná bakteriemi Clostridium botulinum. Produkce botulotoxinu probíhá pouze za anaerobních podmínek (bez přístupu vzduchu), optimální pH prostředí je 4,8–8,5 a teplota kolem 30 °C.

 

Charakteristika:

Je považován za jeden z nejúčinnějších jedů (z přírodních je nejjedovatější), možná absolutně nejúčinnější (druhým kandidátem na absolutně nejsilnější jed je batrachotoxin). Jeho smrtelná dávka je 1,3–2,1 ng/kg nitrožilně, 10–13 ng/kg při inhalaci. Otrava botulinem zapříčiňuje onemocnění nazývané botulismus. Je odolný vůči HCl, tedy žaludeční šťávě a trávení. Neporušený se vstřebává střevní sliznicí a následně je transportován po těle krví a lymfou. Botulin je ale termolabilní a ničí ho teplota nad 60 °C.))

 

https://www.novinky.cz/clanek/kultura-jirina-bohdalova-je-v-nemocnici-40490322

 

 

📌24. září 2024: 🇷🇺 RUSKO KONFLIKT ROZPOUTANÝ ZÁPADEM RUKAMA UKRAJINCŮ VYHRAJE, ZÁPAD NEROZUMÍ JINÉMU JAZYKU – SERGEJ LAVROV.

 

„Potřebujeme vítězství. Oni nerozumějí žádnému jinému jazyku. Tohoto vítězství bude dosaženo, o tom nepochybujeme. Jsme skutečně jednotní tváří v tvář válce, kterou proti nám Západ rozpoutal rukama Ukrajinců,“ uvedl šéf ruské diplomacie v rozhovoru pro agenturu TASS před svou účastí na 79. zasedání Valného shromáždění OSN.

Lavrov rovněž zdůraznil, že v zájmu návratu ke kořenům OSN si Západ musí uvědomit, že jeho válka rozpoutaná jak proti Rusku, tak proti mezinárodnímu právu bude prohraná. A není třeba nic psát znovu, stačí naplňovat Chartu tak, jak byla schválena před mnoha lety.

https://t.me/to_je_nas_svet/29393

 

 

📌24. září 2024: 🔥 IZRAEL VYMAZÁVÁ LIBANON Z POVRCHU ZEMSKÉHO.

Generální štáb IDF hlásí, že armáda útočí na vojenskou infrastrukturu Hizballáhu, jejíž vybudování trvalo 20 let.

https://t.me/to_je_nas_svet/29394

 

 

📌24. září 2024: „To, čím se chystáte projít, je a bude to velmi bolestivé. Chystáte se

učit se, že celý svůj život a generace před vámi nebyly ničím jenom lži. Bude to trvat dobrých šest měsíců, abych to překonal. Někteří možná nikdy.

Celá planeta bude znovu zapojena.

Každý systém a každá technologie, nyní víte, že bude zastaralý. Hodně peníze se vracejí.“…John F. Kennedy

Sdílejte příspěvek, pokud jste PATRIOT👇

Králičí díra (https://t.me/+UEBDu2_ycYFkOTY0)  🐇

https://t.me/+UEBDu2_ycYFkOTY0

 

 

📌24. září 2024, 18:15, PIDDUBNY: BYL ODSTRANĚN VELITEL UKRAJINSKÉ LODI NÁMOŘNÍ STRÁŽE KOVALČUK:

 

Velitel ukrajinské lodi Námořní stráže, kapitán třetího stupně Vladimir Kovalčuk, byl zlikvidován, informoval o tom vojenský zpravodaj Všeruské státní televizní a rozhlasové společnosti Jevgenij Poddubnyj.

 

„Kovalčuk byl pravděpodobně zničen v důsledku nedávného raketového útoku ruských ozbrojených sil na přístavní infrastrukturu v Oděské oblasti,“ napsal Poddubný na Telegramu.

 

Dříve úder na komplex Iskander-M v Oděské oblasti zničil 20 zahraničních žoldáků, kteří se podíleli na vykládání zbraní pro kyjevský režim.

 

https://www.vesti.ru/article/4160204

 

 

📌24. září 2024, 20:03, ERDOGAN: SITUACE NA UKRAJINĚ JE DALEKO OD MÍRU KVŮLI ZÁVODŮM VE ZBROJENÍ:

 

Konflikt na Ukrajině zdaleka není u konce, řekl turecký prezident Recep Tayyip Erdogan během projevu na Valném shromáždění OSN. Zároveň se zrychlují závody ve zbrojení, což ponechává stále méně prostoru pro diplomacii, dodal turecký vůdce.

 

Erdogan zdůraznil, že diplomacie by měla zaručit suverenitu Ukrajiny. Prezident také dodal, že Turecko bude i nadále dodržovat úmluvu z Montreux, na jejímž základě zablokovalo průjezd jakékoli válečné lodi přes Bosporskou a Dardanelskou úžinu.

 

Samostatně se turecký vůdce ve svém projevu dotkl tématu Izraele. Podle Erdogana před 70 lety aliance lidstva zastavila Adolfa Hitlera a nyní je třeba zastavit izraelského premiéra Benjamina Netanjahua.

 

https://www.vesti.ru/article/4160379

 

 

📌24. září 2024, 18:58, RIA NOVOSTI: VOJÁCI 81. BRIGÁDY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY OPOUŠTĚJÍ SVÉ POZICE V DLR BEZ POVOLENÍ:

 

Výsadkáři Ozbrojených sil Ukrajiny dobrovolně opouštějí své pozice v části DLR okupované Ukrajinou kvůli nedostatku zbraní, potravin a také kvůli lhostejnosti vedení, uvedl zástupce ruských bezpečnostních sil.

 

„10 lidí opustilo pozice samo,“ řekl zástupce agentury pro vymáhání práva agentuře RIA Novosti.

 

Již dříve byly hlášeny četné případy dezerce ve formacích ukrajinských jednotek, které zůstaly v Kurské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4160291

 

 

📌24. září 2024, 21:26, PUŠILIN: 11 LIDÍ BYLO ZRANĚNO, JEDEN ZEMŘEL V DŮSLEDKU ÚDERŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NA DLR:

 

Během dne byl v důsledku ostřelování DLR ozbrojenými silami Ukrajiny zabit jeden člověk, dalších 11 civilistů bylo zraněno. Oznámil to hejtman regionu Denis Pushilin.

 

„Celkový počet obětí se dnes zvýšil na 12 lidí: jeden zemřel, 11 bylo zraněno,“ napsal na svém kanálu Telegram.

 

V důsledku ostřelování bylo poškozeno 6 obytných budov v různých oblastech DLR. Škola a elektrické vedení byly také napadeny.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny provedly během dne 34 pokusů o útok na civilisty, ukrajinská armáda na ně vypálila více než 80 munice. Ozbrojenci také použili kazetové dělostřelectvo.

 

Pušilin již dříve uvedl, že v části DLR, která je dočasně pod kontrolou Kyjeva, jsou děti násilně odváděny do internátních škol ukrajinskou organizací „Bílí andělé“.

 

https://www.vesti.ru/article/4160485

 

 

📌24. září 2024, 21:56, KRAPIVNYK: NEPŘÍTEL NYNÍ CHÁPE, ŽE JE V OHNIVÉM VAKU:

 

Kapitán ozbrojených sil USA ve výslužbě Stanislav Krapivnik ve vysílání televizního kanálu Russia 24 hodnotil morálku ozbrojenců kyjevského režimu.

 

„Nepřítel nyní chápe, že jsou v ohnivém pytli, chápe, že hrdlo tohoto vaku se za nimi uzavírá a že nebudou mít žádnou cestu ven. To není ten druh pevné obranné linie, kde na Donbasu, i když dojde k malému lokálnímu obklíčení, je ve většině případů možné ustoupit. A pak si udělali ohnivý pytel a pro sebe, nebo spíš do toho pytle vlezli, strčili hlavy a utáhli si ten uzel,“ řekl Krapivnyk.

 

Velitel speciálních sil Achmat Apty Alaudinov již dříve uvedl, že ozbrojenci ozbrojených sil Ukrajiny, kteří útočili na Kurskou oblast, „vzali a strčili své hlavy do naší oprátky“.

 

https://www.vesti.ru/article/4160454

 

 

📌24. září 2024, 19:41, FSB: KOMUNITA VYTVOŘENÁ HLAVNÍM ZPRAVODAJSKÝM ŘEDITELSTVÍM UKRAJINY V ENERGODARU JE POVAŽOVÁNA ZA TERORISTICKOU:

 

Federální bezpečnostní služba Ruska přidala na seznam teroristických organizací komunitu působící v Energodaru, kterou vytvořili zaměstnanci Hlavního zpravodajského ředitelství Ministerstva obrany Ukrajiny. Aktualizovaný seznam uznaných teroristických organizací je zveřejněn na webových stránkách FSB.

 

Uvádí se, že rozhodnutí uznat komunitu za teroristickou bylo učiněno soudem Jižního vojenského okruhu 8. srpna tohoto roku a vstoupilo v platnost 5. září.

 

Celkem seznam teroristických organizací v současné době zahrnuje 54 formací, včetně zahraničních.

 

https://www.vesti.ru/article/4160303

 

 

📌24. září 2024, 22:54, POLITICO: AMERIČANÉ, KTEŘÍ NAVŠTÍVILI UKRAJINU, JSOU SLEDOVÁNI VE SPOJENÝCH STÁTECH:

 

Americké úřady zaznamenávají Američany, kteří navštívili Ukrajinu, uvádí Politico s odvoláním na své vlastní zdroje.

 

Účelem sledování je identifikovat osoby, u kterých mohou být výbuchy násilí po návratu z konfliktní zóny.

 

Zpravodajské služby však z nějakého důvodu nevěnovaly pozornost Ryanu Rootovi, který je podezřelý z pokusu o atentát na Donalda Trumpa, přestože v únoru 2022 odjel na Ukrajinu.

 

Jak zjistili novináři, jeden z úředníků o Ruthině cestě věděl, ale přesto ho nezkontroloval.

 

Připomeňme, že 15. září americká policie zadržela Ruth v křoví na území Trumpova mezinárodního golfového klubu. Muž měl u sebe útočnou pušku Kalašnikov s teleskopickým zaměřovačem.

 

https://www.vesti.ru/article/4160546

 

 

📌24. září 2024, 22:23: BIDEN BUDE TENTO TÝDEN SE ZELENSKÝM DISKUTOVAT O ÚDERECH HLUBOKO DO RUSKA:

 

Prezident Spojených států Joe Biden plánuje do týdne diskutovat s Volodymyrem Zelenským o otázce možného povolení k úderům americkými zbraněmi hluboko do Ruské federace, uvedl mluvčí Bílého domu John Kirby.

 

„Jsem si jistý, že tato otázka bude vznesena, ale prezident nezměnil svůj názor ohledně skutečnosti, že použití amerických zbraní, zbraní dlouhého doletu, proti cílům v Rusku je zakázáno,“ řekl Kirby na briefingu organizovaném v sídle OSN.

 

Kirby navíc poznamenal, že americký vůdce hodlá v den setkání se Zelenským demonstrovat další fáze vojenské podpory Kyjeva. Podle oficiálního mluvčího je Biden přesvědčen, že pomoc Ukrajině by měla přicházet i nadále.

 

Maďarský ministr zahraničí Péter Szijjártó již dříve ve vysílání televizního kanálu M1 apeloval, aby Ukrajině nedala povolení k úderu hluboko do Ruska. Zrušení zákazu může podle ministra vést k rozšíření války na území Ukrajiny a v takovém případě budou ohroženy sousední země.

 

https://www.vesti.ru/article/4160503

 

 

📌24. září 2024, 21:33: SKUPINA G7 BUDE POKRAČOVAT V SANKČNÍM TLAKU NA RUSKO:

 

Země G7 budou i nadále uvalovat sankce na Rusko kvůli současnému konfliktu na Ukrajině, uvádí se ve společném prohlášení ministrů zahraničí zastupujících G7.

 

Strany zdůraznily svůj záměr dále vyvíjet tlak na ruské příjmy „z energií a dalšího zboží“. Kromě toho uvedli, že uvalí omezení na čínské a další dodavatele a podniky ruského vojensko-průmyslového komplexu.

 

Vedoucí oddělení také vyjádřili přání doplnit stávající balíčky sankcí proti Rusku.

 

https://www.vesti.ru/article/4160435

 

 

📌24. září 2024, 21:55, ROGOV: OZBROJENÉ SÍLY RF VSTOUPILY NA PŘEDMĚSTÍ VUHLEDARU:

 

Ruská armáda vstoupila na předměstí Vuhledaru v DLR. Oznámil to spolupředseda Koordinační rady pro integraci nových regionů Vladimír Rogov.

 

„Nepřátelství začalo v samotném Vuhledaru. Naši hoši vstoupili do ubikací na okraji města a postupují krok za krokem,“ řekl agentuře RIA Novosti.

 

Skutečnost, že se ozbrojené síly Ukrajiny snaží stáhnout své úderné skupiny z města, oznámil 24. září poradce šéfa DLR Igor Kimakovskij. Akce nepřítele jsou způsobeny tím, že Vuhledar je v „kleštích“ ozbrojených sil RF.

 

Rogov také poznamenal, že situace ozbrojených sil Ukrajiny v osadě je žalostná. Pravděpodobně se brzy začnou ozbrojenci jeden po druhém vzdávat ruskému zajetí.

 

Plukovník ve výslužbě Anatolij Matvijčuk již dříve poznamenal, že ozbrojené síly Ukrajiny ve Vuhledaru mohou počítat pouze se zázrakem.

 

https://www.vesti.ru/article/4160467

 

 

📌24. září 2024, 23:32: KIRBY UJISTIL, ŽE SPOJENÉ STÁTY ZACHOVÁVAJÍ ZÁKAZ PRO OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY UDEŘIT HLUBOKO DO RUSKA:

 

Spojené státy americké se drží svého postoje k otázce použití západních zbraní armádou kyjevského režimu k úderům na území Ruské federace.

 

Podle Johna Kirbyho, koordinátora pro strategickou komunikaci v Radě pro národní bezpečnost Bílého domu, je politikou amerického prezidenta Joea Bidena, že zbraně poskytnuté Spojenými státy americkými by neměly být používány proti cílům v Rusku.

 

„On (Biden) neprovedl žádné změny v politice v této otázce,“ citovala Kirbyho agentura RIA Novosti.

 

Publikace The Washington Post tvrdí, že přes veškerou snahu hlavy kyjevského režimu Volodymyra Zelenského se mu nepodařilo přesvědčit vedení Spojených států amerických, aby dalo povolení k úderům hluboko do Ruské federace.

 

https://www.vesti.ru/article/4160588

 

 

📌24. září 2024, 23:55, NĚBENZJA: ZÁPAD POSKYTL ZELENSKÉMU „KONCERTNÍ MÍSTO“ NA ZASEDÁNÍ RADY BEZPEČNOSTI OSN:

 

Skupina zástupců EU a NATO „se seřadí v disciplinované řadě“ pokaždé, když „je jim nařízeno“ odsoudit Ruskou federaci, zdůraznil ruský stálý představitel.

 

V úterý 24. září bylo uspořádáno neplánované zasedání Rady bezpečnosti OSN o Ukrajině, které mělo poskytnout prostor k projevu hlavě kyjevského režimu Volodymyru Zelenskému. To je názor stálého zástupce Ruska při OSN Vasilije Něbenzji.

 

„Jediným důvodem, proč svolali toto setkání, bylo poskytnout panu Zelenskému další koncertní místo v OSN, tentokrát v zasedací místnosti Rady bezpečnosti,“ řekl Něbenzja během setkání.

 

Poznamenal, že skupina zástupců EU a NATO „se seřadí v disciplinované řadě“ pokaždé, když „dostanou rozkaz“ odsoudit Rusko.

 

Americký prezident Joe Biden již dříve ve svém projevu na Valném shromáždění OSN zmínil svůj ruský protějšek Vladimira Putina a obvinil ho, že se snaží „zničit Ukrajinu“ a snaží se oslabit NATO.

 

https://www.vesti.ru/article/4160589

 

 

📌24. září 2024, 02:21: ZELENSKYJ SE NA ZASEDÁNÍ RADY BEZPEČNOSTI OSN POSTAVIL PROTI JEDNÁNÍM S RUSKOU FEDERACÍ:

 

Podle vůdce kyjevského režimu Volodymyra Zelenského, což vyjádřil na zasedání Rady bezpečnosti OSN, nelze ukrajinský konflikt vyřešit prostřednictvím vyjednávacího procesu.

 

„Tento konflikt nelze vyřešit jednáním, je třeba jednat,“ řekl Zelenskyj během zasedání Rady bezpečnosti OSN o situaci na Ukrajině.

 

Podle šéfa kyjevského režimu může být Ruská federace v ukrajinském konfliktu „pouze donucena k míru“.

 

Zelenskyj také kritizoval ty, kteří prosazují jednání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem o řešení konfliktu.

 

Kyjevský vůdce navíc ve svém projevu znovu vyzval k uspořádání druhého „mírového summitu“ o Ukrajině.

 

Předtím Zelenskyj řekl, že má „plán vítězství“, který nezahrnuje ústupky Ruské federaci.

 

https://www.vesti.ru/article/4160576

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️25. září 2024: SOROS TĚSNĚ PŘED VOLBAMI NAKUPUJE VÍCE NEŽ 220 ROZHLASOVÝCH STANIC, ABY MOHL OVLIVNIT VOLBY VE PROSPĚCH HARRISOVÉ:

 

Již v roce 2020 nakupoval Soros krátce před volbami rozhlasové stanice, takže se stovkami těch, které nakoupil před 4 lety, bude nyní vlastnit nezanedbatelné množství stanic, které se nyní mohou plně věnovat ovlivnění voleb ve prospěch demokratů.

 

Vzhledem k tomu, že média mají nezanedbatelný vliv na rozhodování voličů, může tento krok poměrně zásadně vychýlit názory nerozhodnutých voličů kýženým směrem.

 

George Soros se pokouší koupit před volbami 220+ rozhlasových stanic, rozhlasovou síť Audacy, která oslovuje 165 milionů Američanů.

 

A PROČ MU TO FEDERÁLNÍ KOMISE PRO KOMUNIKACE UMOŽŇUJE, COŽ JE BEZPRECEDENTNÍ KROK?

 

Komisař FCC Brendan Carr na to upozornil minulý týden ve Výboru pro dohled nad Sněmovnou reprezentantů a poznamenal, že jde o porušení nejzákladnějších pravidel FCC proti monopolním zájmům.

 

New York Post jako první informoval o tomto chystaném Sorosově prodeji velké části národních rozhlasových stanic.

 

SOROS BUDE MÍT PO TÉTO DOHODĚ KONTROLU NAD 40 MEDIÁLNÍMI TRHY.

 

Soros je krajně levicový megadonor, který podporuje celonárodní úsilí o podporu demokratů a financování destruktivních a rozdělujících krajně levicových sociálních hnutí.

 

Soros vydělává peníze na měnových spekulacích, včetně složitých finančních manévrů, které vyústily v národní bankroty Anglie v roce 1992, Thajska a Malajsie v roce 1997, Ruska

v roce 1998 a Indonésie v letech 1997-98.

 

 

 

Soros financoval levicová hnutí „defund the police“ (hnutí s cílem razantně snížit počty policistů a odebrat jim mnohé kompetence), stejně jako karavany ilegálních imigrantů, kteří proudí do Ameriky.

 

SOROS BYL TAKÉ ŠTĚDRÝM DÁRCEM HNUTÍ ZA NORMALIZACI TRANSGENDEROVÝCH OPERACÍ NA DĚTECH.

 

FCC má řadu pravidel, která mají zabránit monopolní kontrole jedním vlastníkem, přesto v případě Sorosových nákupů, jejichž hlavním cílem je ovlivnění voleb, nijak nezasahuje.

 

Komisař Carr dodal: „Myslím, že je na tom zajímavé, že FCC nedodržuje svůj normální proces pro přezkoumání transakcí, který zavedla v průběhu několika let,“ varoval Carr.

 

FCC má v současné době pět komisařů. Hlasování o prodeji Sorose bylo 3:2, přičemž tři demokratičtí komisaři hlasovali pro a dva republikáni hlasovali proti.

 

V USA je zhruba 15 445 rozhlasových stanic a podle studií zhruba 91 % Američanů poslouchá rádio. Rádio je podle demografických výzkumů stále nejpopulárnější formou média ve Spojených státech.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/soros-tesne-pred-volbami-nakupuje-vice-nez-220-rozhlasovych-stanic-aby-mohl-ovlivnit-volby-ve-prospech-harrisove/

 

 

📌⛔️STOP💉🎚️25. září 2024: 🟥JAK AUSTRALSKÁ TGA, TAK AMERICKÁ FDA VARUJÍ, ŽE OSOBA OČKOVANÁ VAKCÍNOU PROTI OPIČÍM NEŠTOVICÍM MŮŽE ZPŮSOBIT SMRT NEOČKOVANÉHO:

 

👉Jak jste si zde mohli nedávno přečíst, tak americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) nedávno schválil vakcínu proti opičím neštovicím (mpox) ((Které vůbec neexistují!!!)) s názvem ACAM2000. K VAKCÍNĚ SE DODÁVÁ PŘÍBALOVÝ LETÁK, VARUJÍCÍ, ŽE LIDÉ, KTEŘÍ DOSTANOU INJEKCI, MOHOU ZPŮSOBIT SMRT NEOČKOVANÝM LIDEM VE SVÉM OKOLÍ.

 

👉Pod nadpisem „VAROVÁNÍ A BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ“ a pod nadpisem „ZÁVAŽNÉ KOMPLIKACE“ je v příbalovém letáku uvedeno: „BYLA HLÁŠENA TAKÉ SMRT U NEOČKOVANÝCH KONTAKTŮ NÁHODNĚ INFIKOVANÝCH JEDNOTLIVCI, KTEŘÍ BYLI OČKOVÁNI.“

 

🟥TATO ALARMUJÍCÍ INFORMACE BYLA ZVEŘEJNĚNA BĚHEM ROZHOVORU S MARIÍ ZEEE MINULÝ TÝDEN.

 

👉Australský farmakolog ve výslužbě Philip Altman, který sdílel rozhovor s Dr. Laibowou, prokazuje, že informace o produktu vydané Australskou správou terapeutického zboží obsahují stejnou „závažnou komplikaci“ jako FDA.

 

 

👉 „SMRT BYLA TAKÉ HLÁŠENA U NEOČKOVANÝCH KONTAKTŮ NÁHODNĚ INFIKOVANÝCH JEDNOTLIVCI, KTEŘÍ BYLI OČKOVÁNI.“

 

👉Vakcína proti pravým neštovicím s názvem ACAM2000 (a nyní TGA doporučená pro opičí neštovice), která byla schválena v Austrálii v roce 2009, může způsobit smrt neočkovaným i očkovaným.

 

👉Vzhledem k tomu, že Austrálie se právě nyní připravuje dát OSN a WHO právo donutit každého, aby dostal jakoukoli vakcínu, kterou určí na pokyn pouze jedné nevolené osoby (generálního tajemníka OSN), by to mělo být děsivé pro každého, kdo to čte.

 

🟥OFICIÁLNĚ SCHVÁLENÉ POUŽITÍ ZNÍ:

 

👉 „ACAM2000 je indikován pro aktivní imunizaci proti neštovicím u osob, u nichž bylo zjištěno vysoké riziko infekce pravými neštovicemi v oficiálně vyhlášeném ohnisku.“

 

🟥TATO POSLEDNÍ 3 SLOVA JSOU KRITICKY DŮLEŽITÁ.

 

👉Je to OSN, kdo může vyhlásit „oficiálně prohlášené ohnisko“!

Vláda může dát OSN zákonnou pravomoc donutit vás, abyste dostali vakcínu proti opičím neštovicím ACAM2000, pokud OSN vyhlásí oficiální ohnisko.

 

🟥ZHORŠUJE SE TO:

 

👉S nově zavedenými zákony o digitální identitě a blížící se legislativou týkající se dezinformací, bude každý, kdo se pokusí varovat před nebezpečím těchto potenciálně smrtících injekcí, cenzurován a většina populace si vůbec neuvědomí, že se stala terčem ublížení ze strany jejich vlastní vlády.

 

🟥MAINSTREAMOVÁ KORPORÁTNÍ ZKORUMPOVANÁ ZPRAVODAJSKÁ MÉDIA BUDOU OPĚT NÁPOMOCNA PŘI ŠÍŘENÍ PROPAGANDY STRACHU, JAK TOMU BYLO S COVIDEM.

 

👉Pokud nevěříte, že ACAM2000 může zabít neočkované, zde najdete oficiální informace o produktu (PI) od Australské správy terapeutického zboží (TGA), která byla poprvé schválena 26. srpna 2009 a revidována 17. června 2020.

 

🟥 PI UVÁDÍSMRT U OČKOVANÝCH JE NEJČASTĚJI DŮSLEDKEM NÁHLÉ SRDEČNÍ SMRTI, POSTVAKCINAČNÍ ENCEFALITIDY, PROGRESIVNÍ VAKCINIE NEBO ECZEMA VACCINATUM. ÚMRTÍ BYLO TAKÉ HLÁŠENO U NEOČKOVANÝCH KONTAKTŮ NÁHODNĚ INFIKOVANÝCH JEDINCI, KTEŘÍ BYLI OČKOVÁNI.“

 

👉Australský TGA také vydal tyto informace (Klikněte ZDE, aktualizováno 1. srpna 2024 a následujte hypertextový odkaz obsažený ve slovech ‚informace pro spotřebitele‘ pod podtitulem ‚Vakcína ACAM2000™‘): „Australským sponzorem ACAM2000 je Emergent Sales and Marketing Australia Pty Ltd – 74 Pitt St Sydney suite 303.”

 

🟥„SPONZOR“ je právnická osoba odpovědná za produkt.  Nezdá se, že by šlo o společnosti vyrábějící vakcíny nebo léčiva. Jsou to krycí společností?

 

👉Toto je stejná děsivá formulace v oficiálně schváleném příbalovém letáku schváleném americkým úřadem FDA.

 

🟥ZDE JSOU OFICIÁLNĚ SCHVÁLENÁ SLOVA POPISUJÍCÍ POTENCIÁLNÍ NEPŘÍZNIVÉ DŮSLEDKY OČKOVÁNÍ:

 

🟥ACAM2000 PRO KAŽDÉHO, KDO MÁ ZÁJEM O INJEKCI:

 

🟥 🟥 🟥MEZI ZÁVAŽNÉ KOMPLIKACE, KTERÉ MOHOU NÁSLEDOVAT BUĎ PO PRIMÁRNÍ VAKCINACI PROTI ŽIVÝM NEŠTOVICÍM NEBO PO PŘEOČKOVÁNÍ, PATŘÍ:

 

🔴Myokarditida,

🔴perikarditida,

🔴encefalitida,

🔴encefalomyelitida,

🔴encefalopatie,

🔴progresivní vakcinie (vaccinia necrosum),

🔴generalizovaná vakcinie,

🔴těžké vakcinační kožní infekce,

🔴erythema multiforme-Johnson major (včetně Stevensova syndromu) eczema vaccinatum,

🔴slepota a smrt plodu u těhotných žen.

 

Rozhovor: Marie Zeee s Dr. Rimou Laibowou MD popisují pozadí a nebezpečí: Video

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/jak-australska-tga-tak-americka-fda-varuji-ze-osoba-ockovana-vakcinou-proti-opicim-nestovicim-muze-zpusobit-smrt-neockovaneho/

 

 

 

📌 📶📡⛔️STOP 🚘🔝🔝🔝♨️♨️♨️25. září 2024: 🟥USA: VE VŠECH NOVÝCH AUTECH PRODANÝCH PO ROCE 2026 BUDE UMÍSTĚN TZV. „KILL SWITCH“:

 

👉Kill Switch je spínač, který umožní kdykoli zastavit auto na dálku. Údajně jde o zajištění bezpečnosti a má se tedy využívat zejména pro bohulibé účely, tedy například proti „pirátům silnic.“ Nicméně i tato funkce může být nakonec zneužita.

 

🟥TO, ŽE ZÁKON ZAČNE PLATIT V USA, NEZNAMENÁ, ŽE SE NÁS TO NIJAK NETÝKÁ.

 

👉Bruselská politika je tou americkou nesmírně ovlivněna, takže i v EU se již podobné možnosti probíraly.

 

🟥CO TEDY MŮŽE V USA POTKAT JIŽ OD ROKU 2026 KAŽDÉHO ŘIDIČE NOVÉHO AUTA?

 

 

👉Představte si, že jedete po klidné silnici, když vaše auto náhle s hlasitým rachotem zastaví a vy nad ním nemáte žádnou kontrolu.

Může to znít jako sci-fi film, ale od roku 2026 by se to v USA mohlo stát realitou pro všechna nová auta.

 

👉Nově navrhovaný zákon by vyžadoval, aby každé vozidlo prodané po roce 2026 bylo vybaveno „NOUZOVÝM VYPÍNAČEM,“ který může na dálku vypnout motor.

 

🟥NEJDE JEN O VYPÍNÁNÍ MOTORU, ALE TAKÉ O BEZPEČNOST A OCHRANU DAT:

 

👉Cílem této velké změny je údajně učinit silnice bezpečnějšími tím, že se znevýhodněným nebo nebezpečným řidičům zabrání způsobovat škody.

 

👉A s příchodem nových technologií často vyvstávají obavy – mohla by být tato technologie potenciálně zneužita k invazi do našich soukromých životů bez našeho souhlasu?

 

👉Pojďme prozkoumat, co by pro všechny Američany mohl znamenat zákon o umístění vypínacího zařízení a podívejme se jak na skvělé výhody, tak na oprávněné obavy.

 

🟥ZÁKON, KTERÝ OD ROKU 2026 VYŽADUJE SPÍNAČ NOUZOVÉHO ZASTAVENÍ VE VŠECH AUTECH:

 

👉Navrhovaný zákon, který bude od roku 2026 vyžadovat deaktivační zařízení ve všech autech, má zvýšit veřejnou bezpečnost tím, že donucovacím orgánům umožní na dálku deaktivovat vozidla v nouzových situacích nebo při zhoršení řízení.

 

👉Objevily se však obavy z možného narušení soukromí a vládní kontroly nad technologií vozidel.

 

🟥ÚČEL ZÁKONA:

 

👉Oddíl 24220 zákona o investicích do infrastruktury a pracovních míst vyžaduje, aby auta byla od roku 2026 vybavena „nouzovým vypínačem.“

 

👉Toto zařízení lze v případě potřeby použít k vypnutí vozu.

 

👉Má učinit silnice bezpečnějšími a zabránit špatnému řízení, např. když lidé řídí opilí nebo jedou příliš rychle.

 

👉Dalším důležitým důvodem schválení tohoto zákona je zastavit nelegální automobilové závody ve vysoké rychlosti, než se auta stanou nebezpečnými.

 

👉Policisté a další bezpečnostní pracovníci věří, že tlačítko nouzového zastavení jim pomáhá lépe vykonávat jejich práci. Považují to za způsob, jak ochránit všechny účastníky silničního provozu před zraněním ze strany řidičů, kteří se špatně rozhodují.

 

👉Vlastnit takovou schopnost by se mohlo ukázat jako neocenitelné při vysokorychlostních pronásledováních a daly by se tak potenciálně zachránit životy.

 

🟥OBAVY O SOUKROMÍ A VLÁDNÍ KONTROLU:

 

👉Zatímco zákon má dobré úmysly, mnoho lidí se obává o své soukromí. Obávají se, že vláda dostane příliš mnoho pravomocí k ovládání jejich aut. Soukromí je velký problém, protože naše auta už o nás hodně vědí, například kam a kdy jedeme.

 

🔴Kdyby to vláda mohla sledovat, bylo by to, jako bychom byli pod neustálým dohledem.

 

🔴To samozřejmě děsí ty, kteří si váží své svobody a nechtějí být neustále sledováni.

 

👉Někteří tvrdí, že bez přísných předpisů by policie nebo jiné úřady mohly tyto přepínače zabíjení používat k nečestným úmyslům. Bývalý americký zástupce Bob Barr je dokonce přesvědčen, že tento zákon by mohl úředníkům umožnit zneužít svou moc nad soukromím lidí.

 

👉Existuje mnoho věcí, které o navrhované technologii „Kill Switch“ zatím nevíme.

 

🔴Používají se mimo jiné kamery?

🔴Budou mít pojišťovny přístup k údajům bez povolení?

🔴Musí řidiči dát souhlas se sledováním pokaždé, když použijí vozidlo?

🔴A jak dlouho potrvá uvedení vozidla do provozu, pokud úřady použijí tuto technologii k vypnutí vozidla?

 

👉A konečně je zde i otázka, zda je dodržován čtvrtý dodatek, pokud mají úřady přístup k tomuto typu sledování.

 

👉Existuje také obava, že by se ostatní mohli nabourat do systémů vozidel, protože jsou připojeni k bezdrátovým sítím, což podle odborníků na kybernetickou bezpečnost zvyšuje riziko neoprávněného přístupu.

 

🟥MOŽNOST ZNEUŽITÍ A PŘÍSTUPU NEOPRÁVNĚNÝMI OSOBAMI:

 

👉Problémy s ochranou dat nás vedou přímo k rizikům zneužití vypínače. Mohlo by to mít strašné následky, pokud by to udělal někdo, kdo by tuto moc mít neměl.

 

👉Představte si, že by hackeři nebo lidé se zlými úmysly mohli ovládat, kdy se auto může pohnout nebo zastavit – to je děsivé! Mohli by toho využít ke krádežím aut, narušení dopravy nebo k ještě horším věcem.

 

👉Současný zákon nám dostatečně neříká, jak systém před těmito nebezpečími chránit. Lidé jako bývalý americký poslanec Bob Barr se obávají, že bez přísných pravidel by se naše osobní údaje o vozidle mohly dostat do nesprávných rukou.

 

👉A není třeba se mít na pozoru jen vůči hackerům; policie a ostatní by se také mohli dotknout systémů našich vozů, aniž by se nás nejprve zeptali.

 

👉Aby bylo zajištěno, že je vše spravedlivé a bezpečné, diskutuje se o tom, zda policisté potřebují povolení k prohlídce, než budou moci vypnout auto.

 

👉Pokud si nedáme pozor, naše práva a soukromí mohou postupně mizet, aniž bychom si to uvědomovali, než bude příliš pozdě.

 

🟥ÚČINKY ZÁKONA:

 

👉Navrhovaný zákon, který by od roku 2026 vyžadoval automatické vypínání ve všech autech, má výhody pro vymáhání práva a veřejnou bezpečnost, ale také vyvolává obavy o bezpečnost a soukromí řidičů.

 

👉Jak se blížíme k éře aut potenciálně vybavených nouzovým vypínačem, je jasné, že tento vývoj vyvolává obavy o soukromí a osobní svobody.

Zvláště pokud se to stane zákonem.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/usa-ve-vsech-novych-autech-prodanych-po-roce-2026-bude-umisten-tzv-kill-switch/

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 25.09.2024“:

➡️☭☆ Obyvatel Petrohradu, který rozpustil tělo své přítelkyně v sudu s kyselinou, byl obviněn z vraždy, informuje vyšetřovací výbor.

Podle vyšetřovatelů v noci 17. září opilý muž v bytě v Baltijské ulici při hádce bodl nožem svou 21letou partnerku.

Na následky zranění na místě zemřela. Aby muž zakryl stopy zločinu, tělo oběti rozřezal, umístil do sudu, naplnil kyselinou a přenesl do svého auta, zatímco sám jel do jiného města.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruské jednotky vstoupily na předměstí Ugledaru v DLR, oznámil Rogov agentuře RIA Novosti.

Nepřítel je pod hrozbou obklíčení, je možná hromadná kapitulace

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Türkiye opustí NATO, pokud se stane členem BRICS

„Žádost Turecka o členství a její přijetí je revoluční událostí z toho pohledu, že členská země NATO přeruší řetěz NATO a stane se členem BRICS,“ řekl Hakan Topkurulu, místopředseda turecké strany Vatan (Vlast)…

Podle tureckého politika se sdružení BRICS stalo novým pólem, který začíná rychle zvyšovat svou „sílu přitažlivosti“. V polovině září americké velvyslanectví v Turecku hovořilo o přání Ankary připojit se k BRICS a vyjádřilo důvěru v bilaterální vztahy těchto zemí.

Je v BRICS potřeba Türkiye?

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Bidenova prohlášení:

— Putin na Ukrajině nedosahuje svého hlavního cíle: Ukrajina není zničena a NATO je silnější než dříve;

— Biden označil rozhodnutí stáhnout americké jednotky z Afghánistánu za obtížné, ale správné;

– Nemůžeme se odvrátit a nevzdáme se své podpory Ukrajině, dokud Ukrajina nezvítězí spravedlivým a trvalým mírem podle Charty OSN;

— Podpořili jsme rozšíření členství v Radě bezpečnosti OSN.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ „Plán vítězství“ navržený ukrajinským prezidentem Vladimirem Zelenským nebyl pro západní země dostatečně přesvědčivý, Bloomberg s odkazem na zdroje.

Podle agentury alespoň jeden z ukrajinských spojenců vyjádřil názor, že je v současné situaci nutné obnovit kontakty s ruským prezidentem Putinem.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Konflikt na Ukrajině, jak pokračuje, s sebou nese riziko eskalace a může se rozšířit do dalších regionů, uvedl generální tajemník OSN.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Nepřítel běží, aniž by se ohlédl

Ruští výsadkáři dobyli baštu ukrajinských ozbrojených sil v jedné z oblastí v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Operátoři UAV doprovázeli výsadkové jednotky ze vzduchu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Putin je otevřený kontaktům s hlavami zemí, které jsou stálými členy Rady bezpečnosti OSN, ale vyhlídky na setkání jsou nereálné, řekl Peskov listu Izvestija.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *