, ,

25.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně:👉78% OBČANŮ VELKÉ BRITÁNIE VÁŽNĚ UVAŽUJE O EMIGRACI DO 👉☭☆RUSKA…

25.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: 👉78% OBČANŮ VELKÉ BRITÁNIE VÁŽNĚ UVAŽUJE O EMIGRACI DO 👉☭☆RUSKA

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️25. srpna 2024: 🛑 DUROV BYL ZAJAT ZÁPADNÍ ZEMÍ, ŘEKL SPOJENEC BIDENOVY ADMINISTRATIVY A AKTIVNÍ ČLEN NATO TUCKER CARLSON

 

„Pavel Durov opustil Rusko, když se vláda pokusila převzít kontrolu nad jeho sociální sítí Telegram. Nakonec to ale nebyl Putin, kdo ho zatkl za to, že umožnil veřejnosti užívat si svobody slova. Byla uzamčena západní zemí, spojencem Bidenovy administrativy a aktivním členem NATO. Pavel Durov dnes sedí ve francouzském vězení a slouží jako živé varování pro každého majitele platformy, který odmítá cenzurovat pravdu na příkaz vlád a zpravodajských služeb. Na dříve svobodný svět rychle padá temnota,“ napsal.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

🛑 🦋 ZPRÁVA OD ZAKLADATELE TELEGRAMU! 🦋

– Mluví Haunsi Appmann (https://t.me/HaunsiAppmann)

✅ Dnes Pavel Durov, zakladatel Telegramu, zveřejnil své myšlenky, které považuji za velmi důležité. Protože dávají jasně najevo, co nutí člověka, který pro nás chrání poslední útočiště svobody projevu, Telegram.

✅ Psal také o bohatství a důvodech, proč Telegram vůbec založil.

– Původní příspěvek

(https://t.me/durov/141)

Původní text https://telegra.ph/Consume-Less-Create-More-Its-More-Fun-12-04   (anglicky)

 

 

🛑 💥Tucker Carlson: „PAVEL DUROV OPUSTIL RUSKO, KDYŽ SE ÚŘADY POKUSILY PŘEVZÍT KONTROLU NAD JEHO SOCIÁLNÍ SÍTÍ TELEGRAM.

 

Avšak nakonec to nebyl Putin, kdo ho zatkl za to, že dal veřejnosti svobodu slova. Byla to západní země, spojenec Bidenovy administrativy a aktivní člen NATO, která ho zavřela. Pavel Durov je nyní ve francouzském vězení, živé varování pro každého vlastníka platformy, který odmítá cenzurovat pravdu na příkaz vlád a zpravodajských služeb. Nad kdysi svobodným světem rychle padá temnota.“

https://t.me/to_je_nas_svet/28746

https://t.me/to_je_nas_svet/28748

 

 

🛑⚔️☝️ ZAKLADATEL TELEGRAMU PAVEL DUROV V ROZHOVORU S AMERICKÝM NOVINÁŘEM TUCKEREM CARLSONEM PROZRADIL, ŽE AMERICKÉ ZPRAVODAJSKÉ SLUŽBY AGRESIVNĚ PRONÁSLEDOVALY JEHO ZAMĚSTNANCE VE SNAZE PŘINUTIT JE K PŘEDÁNÍ ZDROJOVÉHO KÓDU TELEGRAMU.

https://t.me/to_je_nas_svet/28751

 

 

🛑⚔️☝️ TUCKER CARLSON ROZHOVOR: PAVEL DUROV

Aplikace pro sociální média Telegram má více než 900 milionů uživatelů po celém světě. Její zakladatel Pavel Durov se s námi posadil ve své dubajské kanceláři ke svému prvnímu rozhovoru po téměř deseti letech.

Oficiální telegramový kanál Tuckera Carlsona:

@TuckerCarlsonNetwork

https://t.me/absurdnisvet/78465

 

 

🛑⚔️⚠️ FRANCOUZSKÉ ZPRAVODAJSKÉ SLUŽBY CHTĚJÍ PROVĚŘIT TELEGRAM KVŮLI „VAZBÁM“ NA ZLOČINECKÉ ORGANIZACE A SANKCIONOVANÉ SPOLEČNOSTI A JEDNOTLIVCE.

Tedy provádět průzkum a číst korespondenci politiků a vrcholných manažerů z Ruské federace. Durovovo zadržení je součástí války Západu proti Rusku.

https://t.me/to_je_nas_svet/28752

 

 

🛑⚔️Světová média se rozhodla nemluvit o zatčení podnikatele a zakladatele Telegramu: místo toho se v přímých přenosech hovořilo o fotbale, vojenských střetech v Kursku, počasí, Belousovovi a nových možných sankcích.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

🛑⚔️☝️ VEDENÍ TELEGRAMU VYPRACOVALO AKČNÍ PLÁN PRO PŘÍPAD ZATČENÍ PAVLA DUROVA.

Informoval o tom novinář Vladimir Solovjov s odvoláním na podnikatelovo okolí.

Akční plán stanoví, že vývojová rada Telegramu učiní nezbytná rozhodnutí k udržení provozu společnosti. Podrobnosti plánu nebyly zveřejněny.

https://t.me/to_je_nas_svet/28747

 

 

🛑⚔️☝️ ⚡️ PODNIKATEL A MAJITEL SOCIÁLNÍ SÍTĚ X ILON MUSK SE VYJÁDŘIL K ZATČENÍ PAVLA DUROVA VE FRANCII:

Na prahu roku 2030, v Evropě vás popraví za to, že se vám líbí mem.

https://t.me/to_je_nas_svet/28750

 

 

🛑⚔️☝️ TO HLAVNÍ O DUROVOVĚ ZADRŽENÍ – VŠECHNY INFORMACE, KTERÉ JSOU NYNÍ K DISPOZICI. Stručně řečeno – EU se chystá zničit svobodu slova na celém světě.

 

– Pavel byl zadržen přímo na letišti v Paříži;

– Durov o hrozícím zadržení věděl, ale letadlo potřebovalo natankovat;

– Mezi obviněními jsou: PEDOFILIE, TERORISMUS a OBCHOD S NARKOTIKAMI. Úplný seznam je ve videu;

– Telegram se údajně stal živnou půdou pro takový obsah s Pavlovým tichým souhlasem;

– Za tyto „trestné činy“ mu hrozí až 20 let vězení;

– Skutečný cíl EU: získat šifrovací klíče Telegramu. Úřady chtějí mít ÚPLNOU kontrolu a přístup k veškeré korespondenci;

– Šéf messengeru má francouzské občanství, takže bude souzen přímo v zemi;

– Durov určitě skončí ve vyšetřovací vazbě;

– Telegram bude žít, Pavel měl pro takové případy tajný plán.

Svoboda v Evropě, říkali… Demokracie, říkali…

https://t.me/to_je_nas_svet/28749

 

 

🛑⚔️⚡️ VZHLEDEM K TOMU, ŽE DUROV ZÍSKAL FRANCOUZSKÉ OBČANSTVÍ, NEPODLÉHÁ VÝMĚNĚ ANI VYDÁNÍ, – INFORMOVALA FRANCOUZSKÁ MÉDIA.

Durov je současně občanem čtyř zemí: 👉 Ruska, 👉 karibského ostrovního státu Svatý Kryštof a Nevis, 👉 Francie a 👉 Spojených arabských emirátů.

https://t.me/to_je_nas_svet/28753

 

 

📌🛑⚔️ VYŠETŘOVATELÉ VE FRANCII VZALI PAVLA DUROVA DO VAZBY – REUTERS S ODKAZEM NA TF1 UVÁDÍ SE, ŽE PROHLÍDKY PROBÍHAJÍ VE FRANCOUZSKÝCH NEMOVITOSTECH, KTERÉ DUROV VLASTNÍ.

Francouzské úřady ho prověřují kvůli možným vazbám na Kreml.

https://t.me/to_je_nas_svet/28754

 

 

🛑⚔️ 🇷🇺 MÍSTOPŘEDSEDA STÁTNÍ DUMY DAVANKOV VYZVAL RUSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ, ABY USILOVALO O DUROVOVO PROPUŠTĚNÍ.

Jeho zatčení by mohlo být politicky motivované a mohlo by sloužit jako nástroj k získání přístupu k osobním údajům uživatelů Telegramu. To nelze připustit.

https://t.me/to_je_nas_svet/28755

 

 

🛑⚔️ ⚡️ „ZAKLADATELE TELEGRAMU PAVLA DUROVA BUDOU OBVIŇOVAT Z TERORISMU, PROTOŽE ODMÍTL CENZUROVAT URČITÉ SKUPINY“ – BÝVALÝ ANALYTIK CIA LARRY JOHNSON.

„Telegram je jedním z mála kanálů, které skutečně umožňují předávat informace, které jsou kritické vůči západní politice. Myslím, že to je skutečně kořenem této akce,“ řekl bývalý úředník US Ministerstva zahraničí s tím, že platformu používají například i příznivci HAMAS na Středním východě.

Analytik vidí obvinění proti Durovovi jako „vykonstruovaný politický případ“, a jsou navržena tak, aby technologického podnikatele zastrašila.

„Byly doby, kdy byl považován za spřáteleného s Macronem,“ dodal Johnson. „Ale to je zjevně pryč, protože k takovému zatčení by bez Macronova vědomí a souhlasu nedošlo.“

https://t.me/to_je_nas_svet/28756

 

 

📌🛑⚔️ KOMENTÁŘ TUCKERA CARLSONA K DUROVOVĚ ZATČENÍ: PAVEL DUROV OPUSTIL RUSKO, KDYŽ SE VLÁDA POKUSILA OVLÁDNOUT JEHO SPOLEČNOST NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH TELEGRAM.

Ale nakonec to nebyl Putin, kdo ho zatkl za to, že umožnil veřejnosti svobodu projevu. Byla to západní země, spojenec Bidenovy administrativy a nadšený člen NATO, kdo ho zavřel. Pavel Durov dnes sedí ve francouzském vězení a je živým varováním pro všechny provozovatele platforem, kteří odmítají cenzurovat pravdu na příkaz vlád a tajných služeb. Dříve svobodný svět se stále více propadá do šera.

Zde je náš rozhovor s Durovem před několika měsíci👇👇👇👇👇

RUSKO POŽADUJE PROPUŠTĚNÍ PAVLA DUROVA:

Místopředseda Státní dumy Davankov uvedl, že zaslal výzvu ruskému ministru zahraničí Sergeji Lavrovovi, aby zajistil propuštění zakladatele Telegramu Pavla Durova, který byl vězněn ve Francii.

„Jeho zatčení by mohlo být politicky motivované a mohlo by být prostředkem k získání osobních informací od uživatelů Telegramu. To se nesmí stát.“

TISKOVÁ MLUVČÍ MARIJA SACHAROVÁ NAPSALA:

„Ruská ambasáda v Paříži (https://t.me/ambrusfrance)  se okamžitě pustila do práce, jako obvykle v případech, kdy místní úřady obdrží informace o zadržení ruských občanů. Našim diplomatům není třeba připomínat jejich funkční povinnosti.

A vzpomněla jsem si, jak v roce 2018 skupina 26 nevládních organizací, včetně Human Rights Watch, Amnesty International, Freedom House, Reportéři bez hranic, Výbor na ochranu novinářů a další, napadla rozhodnutí ruského soudu zablokovat Telegram

(https://www.amnesty.org/en/wpcontent/uploads/2021/05/EUR4683222018ENGLISH.pdf

PODOBNÁ PROHLÁŠENÍ BYLA UČINĚNA TAKÉ NA ZÁPADĚ:

(1 (https://www.osce.org/representative-on-freedom-of-media/377767)

2 (https://osce.usmission.gov/on-limiting -svoboda-vyjadřování-v-rusku/)

3 (https://www.amnesty.org/en/latest/news/2018/04/russia-move-to-block-telegram-the-latest-blow -in -government-assault-on-freedom-of-expression-online/)

4 (https://www.opendemocracy.net/en/odr/russia-telegram-ban-battle-over-online-anonymity/)

To vše řekli proto, že 1. července 2018 vstoupil v Rusku v platnost zákon Yarovaya, který poskytovatelům telekomunikačních služeb ukládá povinnost uchovávat záznamy o telefonních zprávách a internetovém provozu svých zákazníků po dobu šesti měsíců a také uchovávat klíče pro dešifrovat korespondenci uživatelů a na požádání ji zpřístupnit ruské Federální bezpečnostní službě. Kvůli technickým parametrům šifrovacího systému byly na Telegram v mnoha zemích vzneseny právní stížnosti.

Tyto západní nevládní organizace vyzvaly ruské úřady, aby přestaly bránit práci Telegramu. Vyzvali OSN, Radu Evropy, OBSE, Evropskou unii, USA a další vlády, aby se postavily proti krokům Ruska a chránily základní práva na svobodu projevu a soukromí. Vyzvali také internetové společnosti, aby čelily nepřiměřeným a nezákonným požadavkům, které porušují práva jejich uživatelů. Vyzvali ruské úřady, aby zaručily práva uživatelů globální sítě zveřejňovat informace na webových stránkách a anonymně je prohlížet, přičemž zdůraznili, že jakákoli omezení musí schválit soud a jsou plně v souladu s Evropskou úmluvou o lidských právech.

DUROV VŠAK ZŮSTAL PO CELOU DOBU NA SVOBODĚ A POKRAČOVAL VE VÝVOJI TELEGRAMU.

Zveřejňuji screenshot všech západních profilových struktur, které se v té době ozvaly, včetně kolektivní výzvy. Myslíte, že se tentokrát obrátí na Paříž a budou požadovat Durovovo propuštění, nebo jim selžou jazyky?“

[Zdroj (https://t.me/MariaVladimirovnaZakharova/8694) ]

 

🛑⚔️ Pavel Durov • 4. prosince 2020 um 11:31: SPOTŘEBUJTE MÉNĚ. VYTVOŘTE VÍCE. JE TO ZÁBAVNĚJŠÍ.

 

Velké korporace nás pomocí marketingu oklamou, abychom si mysleli, že řešení všech našich problémů spočívá v nákupu většího množství jejich věcí.

 

Skutečným řešením je často pravý opak: spočívá ve spotřebě méně, ne více. Ve většině případů jsou naše problémy způsobeny především nadspotřebou.

 

Pokud máte například nadváhu, budete bombardováni reklamami na předplatné do posilovny nebo doplňky stravy. Ale klíčem k hubnutí je méně jíst – ne nové boty a proteinový prášek.

 

Nebo, pokud bojujete s bolestmi hlavy a stresem, pokusí se vám prodat prášky na bolest hlavy a antidepresiva. Ale abyste skutečně snížili stres, měli byste začít více spát a chodit, místo konzumace zábavních produktů a procházení sociálních sítí pozdě v noci. Pilulky nejsou nikdy navrženy tak, aby byly trvalým řešením: časem ztrácejí sílu a způsobují vedlejší účinky, které budou vyžadovat více pilulek. Jakmile se vydáte na nekonečnou cestu konzumu, uvíznete v pasti navržené tak, abyste byli nešťastní a korporace šťastné.

 

Prostřednictvím evoluce nás matka příroda vybavila, abychom se účinně vyrovnali s nedostatkem zdrojů, ale nikdy nás nepřipravila na život v relativní hojnosti, kterou nyní máme. Dnes umírá více lidí na obezitu než na hlad a více lidí trpí úzkostí způsobenou přetížením informací než nedostatkem zpráv.

 

Lidská DNA, náš hardware, je zastaralý. Přestal se vyvíjet asi před 10 000-20 000 lety, kdy jsme ještě žili v malých komunitách lovců a sběračů. Tehdy bylo každé sladké sousto a každá informace nesmírně cenná. Nyní žijeme v megaměstech, obklopeni tunami levného cukru, ale naše DNA to neví. Naše těla stále hromadí přebytečný tuk, aby se připravila na kruté hladové zimy, které nikdy nepřijdou. Naše mysl lpí na každé znepokojivé zprávě, která nám říká o hrozbách, které se nikdy neuskuteční.

 

Tento biologický paradox ještě zhoršuje náš ekonomický systém, který klade důraz na růst HDP a maximalizované zisky firem. Lidé jsou povzbuzováni ke zvýšení spotřeby jak vládami, tak korporacemi. Není náhodou, že USA, země, která ve 20. století vynikala ekonomickým růstem, jsou také nejobéznější rozvinutou zemí světa. Jejich tržně řízená společnost se pro své vlastní dobro stala příliš efektivní.

 

Tento systém je nejen pro člověka škodlivý, ale je také dlouhodobě neudržitelný. Na rozdíl od firemních choutek jsou zdroje naší planety omezené. Stali jsme se velmi efektivními ve výrobě a prodeji věcí, které nepotřebujeme, ale účet platí planeta. Naše těla stále očekávají, že budeme žít v nedotčeném prostředí, které jsme měli před 10 000-20 000 lety, plném zelených lesů a čistých jezer. Jak neustále ničíme naše vlastní stanoviště ve věčné snaze o ekonomický růst, počet nemocí způsobených znečištěním stále roste.

 

Měl jsem štěstí, že jsem brzy v životě zbohatl. Když mi bylo 22, měl jsem na bankovním účtu milion dolarů, 25 – desítky milionů, 28 – stovky milionů. Nicméně tohle mi nikdy neudělalo radost.

 

Moje skutečné štěstí bylo v tom, že jsem si docela brzy uvědomil, že nejpřínosnějším druhem povolání je vytváření věcí, ne jejich konzumace. Místo kupování jachet, letadel a drahých nemovitostí jsem se tedy zaměřil na to, co mě bavilo nejvíc – na vytváření sociálních platforem, které (doufejme) přinášejí lidstvu dobro. Většinu svých osobních prostředků jsem utratil za Telegram, aby si lidé mohli užít bezplatnou službu, která usiluje o dokonalost.

 

Schopnost vytvářet věci pro druhé považuji za své nejcennější – a nejodměňující – aktivum. Mám podezření, že jedním z důvodů, proč jsem náhodou zbohatl v procesu dělání toho, co miluji, je to, že peníze pro mě nikdy nebyly důležitým cílem.

 

Když jsem byl student, rád jsem stavěl hry a webové stránky. Tehdy to bylo považováno za zaměstnání pro nerdy. Od nadějných studentů se očekávala advokátní praxe nebo řešení obchodních případů. Ale nikdy mě moc nezajímalo, jak definují úspěch ostatní. Pro mě byl úspěch ve schopnosti trávit čas tvorbou věcí, které se mi líbily.

https://t.me/absurdnisvet/78463

 

 

📌🛑⚔️25. srpna 2024: TOTO SE NEMŮŽE STÁT. ZÁŘÍ BUDE OSUDNÉ.

 

Mnozí si již uvědomují velké množství Žirinovského předpovědí, které se naplnily, ale málokdo ví, že v roce 2021 předpověděl takové události, jako je začátek Severního vojenského okruhu, teroristické útoky na Krymském mostě, a dokonce věděl o současném masakru v Kursku!

 

Nedávno bylo nalezeno archivní video, na kterém přesně předpověděl plány ukrajinských ozbrojených sil na invazi do Kurska, ale i

 

Jsou to jen květiny, chystá se něco většího. Ve své poslední předpovědi umírání Vladimir Žirinovskij řekl toto: „V srpnu vše teprve začne, 19. září nabude konflikt nepředstavitelných rozměrů, po kterých zahřmí strašlivá exploze v centru… číst více… (https://t.me/+eDxlETsb0dE0MDc6)

https://t.me/c/2038698544/1387

 

📌25. srpna 2024: ♨️ZDROJE BLÍZKÉ PAVLU DUROVOVI UVÁDÍ, ŽE JSOU ROZHODNUTÍM FRANCOUZSKÝCH ÚŘADŮ ŠOKOVÁNY.

!Toto je Macronova osobní msta,“ dodali.

https://t.me/to_je_nas_svet/28744

 

 

📌25. srpna 2024: ⚡️VOJENSKÉ KANÁLY ZAČALY ZVEŘEJŇOVAT FOTOGRAFIE GRANÁTŮ S NÁPISY NA PODPORU PAVLA DUROVA.

Pravděpodobně budou použity v bojových operacích na Ukrajině.

https://t.me/to_je_nas_svet/28745

 

 

📌25. srpna 2024: 💥HROZBA ÚDERŮ NA MOSKVU A PETROHRAD MŮŽE PŘIMĚT RUSKOU FEDERACI K JEDNÁNÍ – THE GUARDIAN

Ukrajina chce od Západu získat povolení k použití raket dlouhého doletu Storm Shadow k ničení cílů hluboko v Rusku a věří, že by to mohlo Moskvu přimět k jednání o zastavení nepřátelských akcí.

– To už jsme četli a slyšeli mnohokrát. Jsou připraveni na všechno. Ovšem jen do chvíle, než začnou rakety dopadat na čtvrť na Bankově v Kyjevě a na domy a sídliště v okolí Kyjeva, kde žijí oni a jejich rodiny. Ano, vyvolat jednání… idioti.

https://t.me/to_je_nas_svet/28758

 

 

📌👉☭☆25. srpna 2024: 78% OBČANŮ VELKÉ BRITÁNIE VÁŽNĚ UVAŽUJE O EMIGRACI DO 👉☭☆RUSKA.

V průzkumu, provedeném na vzorku 22.000 Britů téměř osm z deseti vyjádřilo nespokojenost se životem v moderní Británii.

Otázka zněla přesně:

„Přestěhovali byste se do Ruska, výměnou za půdu zdarma?“

 

Odůvodnění kladné odpovědi bylo dvojí: Ti, kteří v Rusku už byli, tak zmínili úžasně krásnou přírodu a životní vyhlídky.

Ale vůbec nejčastěji respondenti zmínili styl vedení země prezidentem Putinem.

 

Zdroj: https://en.news-front.info/2022/06/23/78-of-uk-citizens-are-seriously-considering-emigrating-to-russia/

 

 

📌25. srpna 2024: 🇪🇺🇭🇺 MAĎARSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ PETER SZIJJARTO KRITIZOVAL REAKCI EU JAKO „ŠKOLKU“ NA MÍROVOU INICIATIVU MAĎARSKÉHO PREMIÉRA VIKTORA ORBÁNA OHLEDNĚ UKRAJINY A OZNAČIL MINISTRA ZAHRANIČÍ EU JOSEPA BORRELLA ZA „BRUSELSKÉHO BIDENA“.

 

Szijjártó poznamenal, že Brusel tvrdě kritizoval Orbána za jeho návštěvy Moskvy a Číny. Když italská premiérka Giorgia Meloni cestovala do Pekingu, aby se setkala s čínským prezidentem, „naštěstí“ nezazněla žádná kritika, protože „udělala správnou věc“.

 

„Tady byly velmi dětinské a mateřské reakce – poslali dopředu bruselského Bidena – Josepa Borrella – který věří, že se urazíme, pokud se Rada ministrů zahraničí sejde nikoli v Puskas Areně (v Budapešti), ale někde v Bruselu… Je nám to jedno,“ řekl Szijjarto.

 

Szijarto také komentoval Polsko: „Polsko kritizuje Maďarsko za spolupráci s Ruskem, ačkoli Varšava tajně nadále udržuje obchodní vztahy s Ruskem“

https://t.me/absurdnisvet/78446

https://t.me/absurdnisvet/78447

 

 

📌⚔️25. srpna 2024: 🇬🇧 VE VELKÉ BRITÁNII JSOU NYNÍ ZATÝKÁNI LIDÉ, KTEŘÍ PLÁNUJÍ NEBO JSOU PODEZŘELÍ Z PLÁNOVÁNÍ PRAVICOVĚ EXTREMISTICKÝCH SHROMÁŽDĚNÍ, NAPŘÍKLAD ZA OBČANSKÁ PRÁVA A ZACHOVÁNÍ KULTURNÍHO DĚDICTVÍ.

https://t.me/absurdnisvet/78448

 

 

📌⚔️25. srpna 2024: POSLEDNÍ VLNA PROTESTŮ V INDONÉSII NESE VŠUDE AMERICKÝ PODPIS. Hlavním nástrojem této zásahové kampaně je National Endowment for Democracy, politická skupina financovaná americkou vládou. Podle uniklého dokumentu sdíleného s MintPress News v září 2023 NED „položil základy barevné revoluce v Indonésii“ poskytováním grantů a školení opozičním aktivistům.

 

💰 NED působí ve více než 100 zemích a financuje nevládní organizace, skupiny občanské společnosti a politické strany za účelem prosazování zájmů USA. Organizace převzala některé politické aktivity, které byly dříve v kompetenci CIA.

 

🤬 V Indonésii jsou agenti NED připraveni rozdávat své úplatky, aby podnítili ještě více protivládních protestů.

 

Americké loutky jsou hluboce zakořeněny v indonéském politickém systému

 

👉 Uniklé soubory, týdenní briefingy z indonéské kanceláře Mezinárodního republikánského institutu (IRI) do Washingtonu v polovině roku 2023, odhalují roli IRI v aktivitách NED v Indonésii.

 

IRI, ústřední část NED, se zaměřila na školení lídrů pro volby v roce 2024. Jeden z nich získal stále větší význam a prosadil reformy stran.

 

🗣 Brífinky poskytují aktuální informace o administrativních otázkách a pokroku IRI při plnění cílů grantu NED v Indonésii, „aby se zlepšila schopnost nově vznikajících stranických vůdců zaujmout vedoucí pozice ve stranách a jednat jako činitelé změny, aby mohli podporovat silnější vnitrostranickou demokracii, transparentnost a blízkost občanům. https://t.me/absurdnisvet

 

 

📌⚔️25. srpna 2024: 🇺🇸🇮🇩 PŘIPRAVUJE USA BAREVNOU REVOLUCI V INDONÉSII?

https://t.me/absurdnisvet/78450

https://t.me/absurdnisvet/78451

https://t.me/absurdnisvet/78452

https://t.me/absurdnisvet/78453

https://t.me/absurdnisvet/78454

https://t.me/absurdnisvet/78455

 

 

📌25. srpna 2024: 🇮🇳 JAISHANKAR ZESMĚŠŇUJE NOVINÁŘE BBC BĚHEM NÁVŠTĚVY UKRAJINY

Reportér BBC se pokusil položit šťavnatou otázku ohledně nedávného vřelého objetí mezi Módím a Putinem, ale dočkal se jen ostrého pokárání.

„V naší části světa se lidé objímají, když se setkají. Možná to není součástí vaší kultury, ale ujišťuji vás, že je součástí naší kultury,“ řekl Jaishankar.

https://t.me/absurdnisvet/78456

 

 

📌25. srpna 2024: 🇷🇺⚔️🔥🇺🇦 HOŘÍCÍ OBRNĚNÝ TRANSPORTÉR UKRAJINSKÝCH OZBROJENÝCH SIL V JEDNÉ Z VESNIC KURSKÉ OBLASTI.

🇷🇺Rusko stále postupuje…

https://t.me/absurdnisvet/78457

 

 

📌🧔🏿‍♂️ 🎚️25. srpna 2024: 🇬🇧 🔞Birmingham: MUŽ S RODINOU A KOČÁRKEM BRUTÁLNĚ BYL POBODÁN….OPĚT NA KRK…..CÍLENÉ ZABÍJENÍ

https://t.me/absurdnisvet/78471

 

🧔🏿‍♂️ 🎚️🇩🇪 DE/ NEJMÉNĚ 9 LIDÍ BYLO POBODÁNO NA FESTIVALU ROZMANITOSTI V SOLINGEN, NĚMECKO.

Je hlášeno mnoho zranění a 3 mrtví.

https://t.me/absurdnisvet/78472

 

🧔🏿‍♂️DE/METRO A NADRAZI V KÖLN/KOLIN NAD RYNEM

https://t.me/absurdnisvet/78494

 

🧔🏿‍♂️DE/ SCHLESWING: https://t.me/absurdnisvet/78495

 

 

 

📌25. srpna 2024, UA: DALŠÍ ROLLS-ROYCE S UKRAJINSKÝMI SPZ JE V MONAKU

https://t.me/absurdnisvet/78476

 

 

📌25. srpna 2024: ČEŠI VYMÍRAJÍ.

UŽ MINIMÁLNĚ 45 LET ČESKÉ PÁRY ANI ZDALEKA NEDOSAHUJÍ PRŮMĚRU POTŘEBNÉHO PRO PROSTÉ ZACHOVÁNÍ NÁRODA (2,1 DÍTĚTE NA PÁR).

https://t.me/absurdnisvet/78479

 

 

📌25. srpna 2024: ❌ 🎚️🐄🍖🍦🥛❌MÁSLO ZE VZDUCHU? NESMYSL?

👹BILL GATES TO UMÍ.

A PROTO MUSÍ BÝT STÁDA SKOTU VYBITA, ABYCHOM MUSELI KUPOVAT MÁSLO OD „TRICATELa“ (viz KŘIDÝLKO NEBO STEHÝNKO).

 

(OFICIÁLNĚ BUDOU KRÁVY VYBITY PŘEDEVŠÍM Z DŮVODU EMITACE METANU PŘI PRDĚNÍ, PŘÍPADNĚ U NICH BUDE PCR TESTEM ZJIŠTĚNA NEMOC ŠÍLENÝCH KRAV – COŽ SE DNES JIŽ BĚŽNĚ DĚJE)

https://t.me/absurdnisvet/78480

 

 

📌💉🎚️👹25. srpna 2024: DŮSLEDKY NEJVĚTŠÍHO EXPERIMENTU NA LIDECH VŠECH DOB JSOU STÁLE JASNĚJŠÍ: VÍCE NEŽ 10 000 BRITŮ POŽADUJE NÁHRADU ZA TRVALÉ POŠKOZENÍ VAKCÍNOU A TĚŽKÁ POSTIŽENÍ.

 

„Téměř 14 000 lidí ve Spojeném království požadovalo vládní platby za údajné škody způsobené vakcínami Covid, ukazují nová čísla. The Telegraph uvádí:

 

Žádosti o svobodu informací podané telegraph show již byly provedeny za stavy, jako jsou mrtvice, infarkty, nebezpečné krevní sraženiny, zánět míchy, nadměrné otoky očkovaných končetin a ochrnutí obličeje.

 

Přibližně 97 % přiznaných nároků se týká vakcíny AstraZeneca, zatímco společnostem Pfizer nebo Moderna byla zaplacena pouze hrstka škod.“

👉https://legitim.ch/die-folgen-des-groessten-menschenversuchs-aller-zeiten-werden-immer-deutlicher-ueber-10000-briten-fordern-entschaedigungen-fuer-bleibende-impfschaeden-und-schwere-behinderungen/

 

 

📌💉🎚️👹25. srpna 2024: PFIZER A MODERNA: SAMOSESTAVUJÍCÍ SE KONSTRUKTY UMĚLÝCH NANOBOTŮ V INKUBOVANÝCH VZORCÍCH STŘÍKAČEK MRNA

 

Tento objev pochází z japonské studie zveřejněné 18. července 2024.

 

To, co lékaři a profesoři v Japonsku objevili v nedávné studii z července 2024, může šokovat většinu lidí…

 

„Kromě buněčné toxicity naše výsledky ukazují četné – v řádu 3~4 x 106 na mililitr injekčního roztoku – viditelných umělých, samoskládajících se struktur o velikosti přibližně 1 až 100 µm nebo větších v mnoha různých tvarech.

 

Byly tam animované červovité struktury, disky, řetězy, spirály, trubky, obdélníkové struktury obsahující další umělé struktury a tak dále. (…)“

Ale to není vše…

 

👉https://danielprinzoffiziell.substack.com/p/pfizer-und-moderna-sich-selbst-zusammenbauende

 

 

📌25. srpna 2024: VŠE, CO NÁS UČILI VE ŠKOLE, JE LEŽ‼️ 👹

 

Naše historie byla kompletně přepsána před 200 lety

 

– Ledová bariéra v Antarktidě a za ní celá civilizace!

— Nekonečná zeď v Jakutsku? Objekt je zachycen v horách Jakutska. Na záběrech je jasně vidět rozlehlá zeď s ideálním obdélníkovým tvarem a neuvěřitelnou velikostí.

— Proč je Austrálie obydlená pouze podél pobřeží a vše je oplocené, abyste se nedostali do nitra kontinentu? Co se nám skrývá za plotem?

 

Co dělá egyptská pyramida s dolarovou bankovkou? Proč 56 zemí podepsalo smlouvu o tom, že zůstanou mimo Antarktidu?

https://t.me/absurdnisvet/78484

 

 

📌🔥🔥🔥25. srpna 2024: 🇧🇷 BRAZÍLIE (23.08.2024): Masivní požáry také mezi Jaboticabal a Sertãozinho.

https://t.me/absurdnisvet/78490

 

⛈🇻🇳VIETNAM (24.08.2024): Pokračující silný déšť v severním Vietnamu vedl k velkým záplavám v thajském městě Nguyen.

https://t.me/absurdnisvet/78491

 

⛈🇧🇩BANGLADÉŠ (23.08.2024): Kvůli povodním plavaly tisíce zvířat a hledaly kus země, aby přežily.😢

https://t.me/absurdnisvet/78492

https://t.me/absurdnisvet/78493

 

 

📌25. srpna 2024: 🛑 RUŠTÍ VOJÁCI REAGUJÍ NA ZATČENÍ ZAKLADATELE TELEGRAMU:

 

„Za Durova!“ píšou na rakety

https://t.me/absurdnisvet/78497

 

🛑 „JSI ZABIJÁK SVOBODY.“

 

Macronovy sociální sítě jsou peklo. Uživatelé požadují propuštění Pavla Durova.

Pod nejnovějším příspěvkem francouzského prezidenta je již téměř 20 000 komentářů v různých jazycích s odpovídajícími hashtagy.‌‌

https://t.me/absurdnisvet/78502

 

 

📌25. srpna 2024: ⚠️VAROVÁNÍ OD IT VETERÁNA KIMA DOTCOMA PO DUROVOVĚ ZATČENÍ:

„ZÁLOHUJTE SI DATA A VYČISTĚTE SVŮJ ÚČET NA TELEGRAMU, DOKUD JEŠTĚ MŮŽETE.“

https://t.me/to_je_nas_svet/28760

 

 

📌24. srpna 2025: V EVROPSKÉM PARLAMENTU NÁS NOVĚ, TEDY MIMO JINÝCH, ZASTUPUJE DANUŠE NERUDOVÁ.

 

O té prohlásil další čerstvý europoslanec Filip Turek, že je úplně blbá. 😂👍

 

A bývalý člen ODS a nyní kandidát do Senátu Boris Šťastný to odsouhlasil. Právem. 😂👍

 

I přes titul v oblasti ekonomie a pedagogickou činnost 👺 Nerudové na brněnské vysoké škole (tamním produktem je i 👺Fiala, což svědčí o jisté úrovni) je Nerudová jakousi větší 🐦verzí papouška schopného se naučit pár desítek frází, díky kterým získala dostatek hlasů od asi 👹 šílených voličů k získání nějaké kýžené politické funkce. Systematickou a úmornou „prací“, neúspěšnou snahou být kooptována do pozice prezidentky, čímž byl splněn úkol být představena veřejnosti, se dostala do Bruselu. Je s podivem, že ji ostatní kandidáti ze STAN neměli tendenci přizabít, protože se objevila odnikud, Rakušanem byla postavena na vrchol kandidátky a uzmula místo někomu možná mnohem schopnějšímu.

A protože v politice jde vždy o peníze, ukradnula mu živobytí.

👺Nerudová je ukázkou kariéristky, které ani tupost nezabránila k zabrání vysokého postu, platu a prestiže.

 

https://www.inadhled.live/uvaha-dne/neschopni-v-cele-/

 

 

📌💉🎚️25. srpna 2024: Milan Kajínek: ŽÁDÁME O ZŘÍZENÍ ODBORNÝCH PRACOVIŠŤ PRO DIAGNOSTIKU A LÉČBU PACIENTŮ S POSTVAKCINAČNÍMI POTÍŽEMI, ŘÍKÁ NEUROLOŽKA MUDR. JAROSLAVA CHLUPOVÁ.

 

https://www.epochtimes.cz/2024/08/21/zadame-o-zrizeni-odbornych-pracovist-pro-diagnostiku-a-lecbu-pacientu-s-post-vakcinacnimi-potizemi-rika-neurolozka/?fbclid=IwY2xjawE3xnVleHRuA2FlbQIxMAABHahR8f1Gbeec6TvgFV_-ayLgqWxA5Xjfs0dHfWawaB9pElJoVODp44QakQ_aem_XaHQCUhFdetCCRXjBts_1Q

 

 

📌🔥🔥🔥 🚗 25. srpna 2024: Petr Miler: JIŽNÍ KOREA PO POŽÁRU ELEKTROMOBILU, KTERÝ PONIČIL 880 AUT A ODPOJIL 1 600 DOMÁCNOSTÍ OD SÍTĚ, ZAKÁŽE JEJICH PARKOVÁNÍ S NABITÝMI BATERKAMI:

 

Je to značně omezující krok, který ale ve výsledku není ničím víc než velmi šalamounskou z nouze ctností. Ta nejspíš nepřinese vůbec nic dobrého a snadno se stane prohrou pro všechny zúčastněné.

 

Kolik aut na této planetě vzplane každý den? Komplexní věrohodné statistiky za celý svět bude těžké se dobrat, pakliže se ale jen v USA bavíme o asi 500 zdokumentovaných požárech denně, můžeme celkem bezpečně říci, že půjde o tisíce automobilů. Kdyby jich bylo (ať se to dobře počítá) třeba 2 400 za den, bavíme se o 100 automobilových požárech každou hodinu, více jak 1,5 požáru každou minutu.

 

Příčiny budou různé, často půjde o nehody, přesto si můžeme bez okolků říci, že jde o naprosto běžnou událost, která obvykle končí tak, že je požár bez pozornosti jakkoli většího množství lidí uhašen partou nejbližších hasičů. I za těchto okolností se ale může stát, že se požár jednoho jediného elektrického vozu může stát centrem pozornosti celého světa…..

 

https://www.autoforum.cz/zajimavosti/jizni-korea-po-pozaru-elektromobilu-ktery-ponicil-880-aut-a-odpojil-1-600-domacnosti-od-site-zakaze-jejich-parkovani-s-nabitymi-bateriemi/

 

 

📌💉🎚️ 💉🎚️ 💉🎚️25. srpna 2024: NOVÁ TECHNOLOGIE BANKOMATŮ BUDE PRO VÝBĚRY HOTOVOSTI VYŽADOVAT OČKOVACÍ PASY❗️❗️❗️

 

(Ethan Huff, Natural News) Pár z Virginské univerzity natočil na video nový bankomat UVA Community Credit Union, který podle nich bude brzy vyžadovat, aby uživatelé při výběru peněz předložili doklad o svém očkování.

 

Bankomat, vyrobený jihokorejským průmyslovým konglomerátem Hyosung, vypadá jako většina ostatních. Manželé však na něm identifikovali komponenty, které podle nich poukazují na nadcházející zavedení očkování jako podmínky pro přístup k bankovním službám.

 

„Dobře, takže tady máme nový bankomat UVA Credit Union v Charlottesville ve Virginii,“ říká muž na videu níže, zatímco bankomat předvádí přihlížejícím.

 

„Vypadá to, že je vyrobila společnost Hyosung s něčím, co vypadá jako – jako budovy v čínském Wuhanu. Vypadá to jako sklíčko na skenování poznávací značky nebo auta. Tady dole máme skener na občanské průkazy, předpokládám, že na očkovací průkazy…“

 

https://www.badatel.net/nova-bankomatova-technologia-bude-pre-vybery-penazi-vyzadovat-ockovacie-pasy/?fbclid=IwY2xjawE30hNleHRuA2FlbQIxMQABHfQK2qXPKIxGNvnmmZV0B7nRjZN8_lLO61vd_I36-MWAG6TijmptbVvX7A_aem_ubxp14qco1dYXMlxXOCIlQ

 

 

📌25. srpna 2024, 06:34: IZRAEL VYHLÁSIL VÝJIMEČNÝ STAV NA 48 HODIN:

 

Izraelský ministr obrany vyhlásil výjimečný stav.

 

Izraelský ministr obrany Yoav Galant vyhlásil v zemi výjimečný stav na příštích 48 hodin. Informuje o tom agentura TASS.

 

Je třeba poznamenat, že výjimečný stav byl vyhlášen poté, co izraelská armáda zahájila preventivní údery na cíle šíitského hnutí Hizballáh v Libanonu.

 

Předtím izraelské letectvo zasáhlo sklady zbraní Hizballáhu v Libanonu. Libanon vypálil asi 50 raket na severní Izrael.

 

https://www.vesti.ru/article/4109876

 

 

📌25. srpna 2024, 07:25: V SUMY BYLA LETECKÝM ÚTOKEM ZASAŽENA INFRASTRUKTURNÍ ZAŘÍZENÍ:

 

Byl proveden letecký úder na ukrajinské město Sumy. Místní úřady poznamenaly, že v důsledku toho byla poškozena infrastruktura města.

 

To je uvedeno v telegramovém kanálu regionální správy Sumy. „Dnes, 24. srpna, nepřítel zahájil letecký úder na infrastrukturu regionálního centra,“ uvádí se v publikaci.

 

Ukrajinská média již dříve informovala, že v Sumách došlo k několika výbuchům.

 

https://www.vesti.ru/article/4109908

 

 

📌25. srpna 2024, 07:29: PŘED ŠESTI LETY VYZVAL ŽIRINOVSKIJ PAVLA DUROVA K NÁVRATU DO RUSKA:

 

Před šesti lety vyzval vůdce strany LDPR Vladimir Žirinovskij zakladatele Telegramu Pavla Durova k návratu do Ruské federace, jeho výzvu zveřejnil poslanec Státní dumy za stranu LDPR Vladimir Sipjagin.

 

Sipjagin zveřejnil na svém kanálu Telegram video, ve kterém před šesti lety Žirinovskij gratuluje Durovovi k narozeninám a vyzývá ho k návratu do vlasti. Ve svém projevu řekl, že Durov nebyl přijat na cizí půdu.

 

Připomeňme, že Pavel Durov byl zadržen na letišti ve Francii, zakladatel Telegramu může být obviněn z terorismu, obchodování s drogami, podvodů a praní špinavých peněz, hrozí mu až 20 let vězení.

 

Jak poznamenal Sipyagin, je to další potvrzení toho, že naši specialisté musí zůstat v Rusku, kde budou ceněni a v bezpečí.

 

https://www.vesti.ru/article/4109889

 

 

📌25. srpna 2024, 06:59, The Telegraph: STARMER VYHLÁSÍ ZHORŠENÍ ŽIVOTNÍCH PODMÍNEK A VÝSKYT HNILOBY V BRITÁNII:

 

Britský premiér Kim Starmer varuje obyvatelstvo, že životní podmínky v zemi se mohou zhoršit, píše deník The Telegraph.

 

Telegraph se seznámil s obsahem připravovaného projevu předsedy britské vlády. Starmer řekl, že Británie čelí obtížné volbě a „situace se zhorší, než ji napravíme“.

 

Vláda bude činit „nepopulární rozhodnutí“, protože „hniloba je hluboko v srdci“ Británie. „Nemám v úmyslu vyhýbat se nepopulárním rozhodnutím, pokud se ukáže, že jsou pro zemi z dlouhodobého hlediska správná. To je to, co znamená vláda, která je ve službě,“ řekl Starmer.

 

Podle něj, „pokud nezačneme jednat tvrdě ve všech směrech, nebudeme schopni posílit základy země tak, jak potřebujeme“. Starmer zdůrazní, že zdědil „nejen ekonomickou, ale i sociální černou díru“.

 

Starmer zároveň opakovaně sliboval, že nemá v úmyslu zvyšovat DPH, daň z příjmu a sazby pojištění pro obyvatelstvo. Ale Starmerova neschopnost vyloučit zvýšení dalších daní vedla k tomu, že vláda musela zvýšit daň z kapitálových výnosů, dědickou daň a daň z podnikání, uzavírá The Telegraph.

 

https://www.vesti.ru/article/4109906

 

 

📌25. srpna 2024, 08:52: V UČEBNICI Z ROKU 2016 UKRAJINA OZNAČILA KURSKOU OBLAST ZA SVŮJ REGION:

 

V roce 2016 začala Ukrajina do učebnic zařazovat mapy, na kterých jsou ruské regiony jako Kurská oblast, Kubáň a další hraniční území označeny jako ukrajinské.

 

Pro RIA Novosti o tom informoval zástupce Centra pro boj proti ideologii nacismu Chersonské státní pedagogické univerzity Jurij Šaskov.

 

Podle něj je v knize „Ruinuimo Mifi“ („Boření mýtů“) několik ruských regionů vyobrazeno jako ukrajinské územní jednotky. Na těchto mapách zahrnuje tzv. ukrajinská Slobožanščina mimo jiné ruská města Lgov, Stary Oskol, Rovenki, Bogučar a Belgorod.

 

Šakov vyjádřil názor, že nedávný útok ukrajinských vojsk na Kurskou oblast je výsledkem takové propagandy a vštěpování obyvatelstva představě, že tato území patří Ukrajině.    Šakov také poukázal na možné problémy, které může mít Ukrajina kvůli takovým tvrzením. Mohla by například vést ke konfliktu s jejím spojencem, Polskem, kvůli nesmiřitelným územním sporům, vyjádřeným v historických konceptech polské a ukrajinské státnosti.

 

Expert zdůraznil, že nárokováním těchto území Ukrajina ve skutečnosti uznává pokrevní vazby s Rusy, což naznačuje hluboké historické a genetické kořeny spojující národy. Podle Šaškova to může znamenat, že současný konflikt je v jistém smyslu občanskou válkou mezi Slovany.

 

https://www.vesti.ru/article/4109932

 

 

📌25. srpna 2024, 09:48: ALAUDINOV: ZELENSKYJ PLAKAL A PROSIL KADYROVA O ODPUŠTĚNÍ:

 

Zástupce vedoucího Hlavního ředitelství pro vojensko-politickou práci Ministerstva obrany Ruské federace, velitel speciálních sil Achmat, generálmajor Apty Alaudinov, se odvolal na prezidenta Ukrajiny Volodymyra Zelenského.

 

V dalším videu zveřejněném na jeho kanálu Telegram Alaudinov připomněl situaci před deseti lety, kdy umělci ze studia Kvartal 95 vlastněného Zelenským použili v jednom z humorných čísel záběry s Ramzanem Kadyrovem. Podle Alaudinova se pak Zelenskyj „velmi vyděsil a plakal“.

 

„Měl bys to vědět, když jsi byl velmi vyděšený a plakal a poslal jsi mého přítele, aby požádal Ramzana Achmatoviče o odpuštění, „Kvartal 95″. Byl jsem to já, kdo tě požádal, abys odpustil,“ řekl velitel Achmatu.

 

Alaudinov vyzval ukrajinského vůdce, aby se seznámil se všemi materiály ve svém telegramovém kanálu a zjistil to – „stejně vyhrajeme, vy stejně prohrajete“. „Vaše zdroje docházejí,“ řekl na adresu ukrajinského prezidenta.

 

Velitel Achmatu také Zelenskému připomněl, že u moci nebude po zbytek svého života a Čečenci se umí pomstít „i po desetiletích“. „Věřte mi, že na této zemi pro vás nebude žádné místo, kde byste se před námi mohli schovat,“ varoval Alaudinov.

 

https://www.vesti.ru/article/4109974

 

 

📌25. srpna 2024, 10:58: TELAVIVSKÉ ÚŘADY PO ÚTOKU HIZBALLÁHU OTEVŘELY 240 PROTILETECKÝCH KRYTŮ A UZAVŘELY PLÁŽE:

 

Telavivská radnice posílila bezpečnostní opatření tím, že otevřela všech 240 veřejných protileteckých krytů pro občany. Kromě toho byly uzavřeny pláže a kulturní instituce a byly zrušeny všechny obecní akce plánované na neděli.

 

V oficiálním prohlášení obce se uvádí, že rozhodnutí bylo učiněno v souvislosti se zhoršením situace na severu země a v souladu s rozkazem služby Velitelství domácí fronty.

 

V neděli si šíitská skupina Hizballáh a Izrael vyměnily intenzivní raketové útoky. Podle Hizballáhu bylo vypáleno více než 320 raket a mnoho bezpilotních letounů, které byly zaměřeny na 11 izraelských vojenských objektů.

 

Izraelská armáda oznámila, že letadla Izraelských obranných sil (IDF) vzlétla do vzduchu a sestřelila více než tisíc granátů zaměřených na severní a centrální oblasti Izraele.

 

https://www.vesti.ru/article/4110065

 

 

📌25. srpna 2024, 12:40, NETANJAHU: IZRAELSKÁ ARMÁDA V NEDĚLI SESTŘELILA TISÍCE RAKET HIZBALLÁHU:

 

Izrael sestřelil tisíce raket Hizballáhu v noci ze soboty na neděli. Prohlásil to premiér Benjamin Netanjahu.

 

Netanjahu poznamenal, že v časných ranních hodinách izraelská armáda zaznamenala přípravy libanonského hnutí na nový útok na Izrael. Podle něj byla IDF v tomto ohledu instruována, aby tuto hrozbu eliminovala.

 

„Tisíce raket namířených na sever země byly zničeny, mnoha dalším hrozbám bylo zabráněno,“ řekl během zasedání vojensko-politického kabinetu. „Armáda jedná s velkou silou, jak v obraně, tak v ofenzivě.“

 

Poznamenal, že Izrael je i nadále odhodlán udělat vše pro obranu země, zajištění bezpečnosti občanů a návrat lidí na severu do jejich domovů. „Nadále se řídíme jednoduchým principem: kdokoli nám ublíží, bude trpět s námi,“ uzavřel Netanjahu.

 

V neděli ráno Hizballáh vypálil na Izrael více než 320 raket a bezpilotních letounů. V tomto ohledu bylo dočasně uzavřeno zejména Ben Gurionovo mezinárodní letiště.

 

https://www.vesti.ru/article/4110120

 

 

📌25. srpna 2024, 12:34, NÁRODNÍ GARDA: MUŽ, KTERÝ VYHODIL MATKU S DÍTĚTEM ZE 16. PATRA, ZADRŽELA SOBR:

 

Hlavní úřad ruské gardy v hlavním městě oznámil, že zadržení muže, který se podílel na nedělní tragédii na jihovýchodě Moskvy, bylo provedeno speciálními jednotkami departementu.

 

Operaci v rezidenčním komplexu Lefortovo Park provedli bojovníci moskevské SOBR Stolica.

 

„Podle předběžných informací muž vyhodil dítě a ženu z okna v 16. patře domu, což vedlo k jejich smrti, a poté pokračoval v házení různých předmětů,“ uvedla tisková služba.

 

Připomeňme, že těla ženy narozené v roce 1988 a jejího ročního syna byla nalezena ráno na dvoře obytného komplexu na ulici Krasnokazarmennaja. Mrtví jevili známky pádu z velké výšky, kolem nich se povalovaly věci a vybavení domácnosti.

 

39letý muž zůstal v bytě, odkud lidé padali. Byl to on, kdo byl zadržen speciálními jednotkami. Následně podezřelý potřeboval lékařskou pomoc.

 

Vyšetřovací výbor vyšetřuje okolnosti mimořádné události, bylo zahájeno trestní řízení.

 

https://www.vesti.ru/article/4110190

 

 

📌25. srpna 2024, 12:17: DUDA: NAŠE POMOC UKRAJINĚ JE ASI 3,3 % NAŠEHO HDP:

 

Polský prezident Andrzej Duda hovořil o celkové pomoci Ukrajině. Polsko převedlo do Kyjeva více než 26 miliard dolarů.

 

Po celou dobu speciální operace Polsko pomáhalo Ukrajině částkou asi 100 miliard zlotých. Byla to vojenská pomoc, která byla převedena ve výši více než 3,1 miliardy dolarů, řekl Andrzej Duda ve vysílání na Youtube.

 

Mezi převezenou technikou jsou tanky, obrněná vozidla a letadla.

 

„Celkem jsme Ukrajině předali téměř 400 tanků… téměř tisíc kusů těžké techniky… 10 letadel MiG-29, 10 vrtulníků,“ řekl polský prezident.

 

Rusko považuje jakoukoli pomoc Kyjevskému státu se zbraněmi za rozdmýchávání konfliktu a odklon od mírového řešení. Spojené státy a NATO přímo pomáhají Ukrajině, a to nejen dodávkami zbraní, ale také výcvikem personálu, řekl ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov.

 

https://www.vesti.ru/article/4110140

 

 

📌25. srpna 2024, 12:47, ČLEN PODZEMÍ LEBEDĚV: V SUMÁCH BYL ZASAŽEN SKLAD S RAKETOVÝMI ZBRANĚMI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

V Sumách byl zasažen sklad s raketovými zbraněmi ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Informoval o tom RIA Novosti Sergej Lebeděv, koordinátor proruského Nikolajevova odboje, s odkazem na informace od svých kolegů. Podle Lebeděva došlo v oblasti průmyslové zóny na ulici Linenaja k silnému dvojitému úderu, který zasáhl sklad, kde byly skladovány nedávno dodané rakety, včetně munice pro systémy protivzdušné obrany.

 

Dříve v neděli ministerstvo obrany oznámilo, že v Sumské oblasti za poslední den operačně-taktické letectvo zaútočilo na oblasti koncentrace personálu a vojenské techniky ukrajinských záloh. Ztráty ukrajinských jednotek zde činily více než 300 lidí a 14 obrněných vozidel.

 

Město Sumy se nachází asi třicet kilometrů od státní hranice s Ruskem. Prochází tudy silnice do ruské Sudžy.

 

https://www.vesti.ru/article/4110155

 

 

📌25. srpna 2024, 11:59, RUSKÁ AMBASÁDA: PAŘÍŽ SE STÁLE VYHÝBÁ SPOLUPRÁCI PŘI ZATČENÍ DUROVA:

 

Ruské velvyslanectví ve Francii požaduje, aby úřady země chránily práva spoluzakladatele Telegramu Pavla Durova, který byl zadržen v Paříži. Podle ruské diplomatické mise se však Paříž dosud interakci v této otázce vyhýbala.

 

Po zprávách médií o Durovově zadržení požádalo velvyslanectví francouzské úřady o vysvětlení a požádalo o konzulární přístup k podnikateli, aby byla chráněna jeho práva. V současné době se francouzská strana těmto požadavkům vyhýbá, informovali diplomaté. Ruské velvyslanectví také upřesnilo, že je v kontaktu s Durovovým právníkem.

 

Francouzská média uvádějí, že k zadržení došlo na letišti Le Bourget při výstupu ze soukromého letadla, které přiletělo z Ázerbájdžánu. Durov, který má francouzský pas, je na seznamu hledaných osob a bylo oznámeno, že Durov by mohl být obviněn z účasti na terorismu, obchodování s drogami, podvodech a praní špinavých peněz, což by mohlo vést až k 20 letům vězení.

 

https://www.vesti.ru/article/4110132

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 25.08.2024“:

➡️☭☆ Na konferenci na univerzitě v Oděse na počest Dne nezávislosti studenti viděli naživo striptýz jednoho z učitelů.

Žena se chtěla převléknout a svléknout, ale zapomněla, že má zapnutou kameru a studenti a moderátoři ji sledují. Mimochodem, nikdo z přítomných na konferenci ženu nezastavil.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Na pozadí Durova zatčení Telegram připomíná další „proroctví“ Vladimíra Žirinovského:

Pašo, jsi skvělá! Jste náš ruský Zuckerberg. Jak dlouho máte ještě čas na toulání se v zahraničí a běhání po cizích zákoutích? Mám pocit, že tě cizí země nepřijímá. Tady, doma, je to zajímavější a zábavnější. A Pašovy narozeniny jsou dobrým důvodem k zamyšlení: není čas se vrátit?

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Bojovníci Hizballáhu vypálili více než 320 raket na pozice izraelské armády, uvedlo hnutí

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Čtyři ukrajinské rakety byly v sobotu pozdě večer zničeny na nebi v Kurské oblasti, uvedl úřadující guvernér

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Těla ženy a dítěte byla nalezena pod okny domu v ulici Krasnkazarmennaja na jihovýchodě Moskvy, uvádí prokuratura hlavního města. Vyšetřovací výbor objasňuje, že utrpěli zranění typická pro pád z výšky.

Moskevská prokuratura zveřejnila fotografie z ulice Krasnokazarmennaja, kde byla poblíž domu nalezena těla ženy a dítěte

https://t.me/c/2038698544/1390

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ RUSKÉ VELVYSLANECTVÍ V PAŘÍŽI POŽÁDALO FRANCOUZSKÉ ÚŘADY O OKAMŽITÉ VYSVĚTLENÍ DŮVODŮ PRO DUROVOVO ZADRŽENÍ, uvedla diplomatická mise pro RIA Novosti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ženský hlas byl v Afghánistánu prohlášen za „příliš intimní“ a na veřejnosti zakázán: zpívat a číst nahlas už není povoleno – Associated Press

Odpovídající rozhodnutí přijalo ministerstvo pro podporu ctnosti a prevenci neřesti. Úřady také ženám zakázaly vystupovat na veřejnosti s odhaleným obličejem.

OD NÁSTUPU TALIBANU K MOCI BYLO ZAVEDENO VÍCE NEŽ 35 NOVÝCH OMEZENÍ VŮČI ŽENÁM VE VŠECH SFÉRÁCH ŽIVOTA.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Státní duma uvedla, že migranti potřebují přivést své rodiny do Ruska kvůli nedostatku Rusů.

Šéf frakce Jednotné Rusko Vladimir Vasiliev řekl, že Rusko nemůže zakázat vstup do země rodinám migrantů, i když mluvíme o málo kvalifikovaných specialistech:

„Jak nepustíme jejich rodiny dovnitř, když zákonitě musí přijít… Dohodli jsme se, že s nimi budeme spolupracovat. Dnes nemáme dost lidí.“

Náměstek zdůraznil, že země již uzavřela dohody. Proto by zavedení omezení vstupu rodin migrantů do Ruska mohlo tyto dohody porušit.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *