, ,

25.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

25.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌24. června 2024 20:52, denníkN, Anita Haas Mejzrová: ARGENTINSKÝ PREZIDENT JAVIER MILEI SE PŘI SVÉ TŘETÍ EVROPSKÉ CESTĚ BĚHEM MĚSÍCE ZASTAVIL V PRAZE.

 

👉 „Dokud se na hřišti neobjeví Messi a nekopne do míče, míč se nepohne,“ řekl mimo jiné před plným žofínským sálem Milei o ekonomice i řízení země.

👉 V Madridu ale Milei spustil mezinárodní roztržku a nesetkal se se španělským králem, premiérem ani jinými představiteli státu.

👉 V Německu bylo Mileiho jednání s kancléřem Scholzem nebývale krátké a bez patřičných oficialit a poct.

 

Odpoledne se sešel s premiérem Fialou a následně vystoupil na soukromé akci na pražském Žofíně s přednáškou, kde stejně jako na předchozích zastávkách ve Španělsku a Německu přebral cenu od politicky nakloněné organizace. Pokračoval na Pražský hrad, kde jedná s prezidentem Pavlem. Později večer se očekává jeho jediné evropské státnické vystoupení. „Dokud se na hřišti neobjeví Messi a nekopne do míče, míč se nepohne,“ řekl mimo jiné před plným žofínským sálem Milei o ekonomice i řízení země.

 

Argentinský prezident je půl roku od zvolení opět na návštěvě Evropy. Zastávky si ale zvolil jen ve třech zemích: Španělsku, Německu a České republice. A zatímco jedni jeho návštěvu vítají, jiné rozčiluje.

 

👉 Dnešním dnem tak završil svou návštěvu Evropy v Praze. Jeho program začal dnes odpoledne v Kramářově vile, kde ho přijal premiér Petr Fiala.

 

Na jeho předchozích zastávkách vedení hostitelských zemí takovou chuť ke schůzce s kontroverzním politikem nemělo – ve Španělsku ho odmítla jak vláda, tak král, v Německu bylo podle světových médií jednání s kancléřem Scholzem nebývale krátké a bez patřičných oficialit a poct….

 

https://denikn.cz/1459667/osekat-stat-a-vladu-ne-vsude-prijimany-argentinsky-prezident-milei-promluvil-v-praze-a-setkal-se-s-pavlem-i-fialou/?rtm_click=b1c655a0&rtm_source=daily_digest&rtm_medium=email&rtm_campaign=daily_minute_25062024&rtm_content=112932

 

 

📌24. června 2024, 13:37, denníkN, Filip Struhárik: FACEBOOK A INSTAGRAM CHTĚJÍ POUŽÍT VAŠE DATA PRO TRÉNINK UMĚLÉ INTELIGENCE.

 

NÁVOD, JAK JIM TO ZAKÁZAT:

 

👉 Společnost Meta chce použít data z Facebooku a Instagramu pro trénink své umělé inteligence. Všechny příspěvky, které lidé na těchto sociálních sítích od roku 2007 sdíleli, budou využity k… vlastně není jasné, k čemu všemu, protože to firma neprozrazuje.

 

META CHCE POUŽÍT OSOBNÍ INFORMACE, VČETNĚ FOTEK DĚTÍ A BLÍZKÝCH, VLASTNÍCH VÝTVORŮ A PŘÍSPĚVKŮ, ZA KTERÉ SE ČLOVĚK PO LETECH UŽ MŮŽE I TROCHU STYDĚT.

 

Zatímco lidé na celém světě s tím nemohou nic dělat, občané EU mají možnost proti takovému používání svých osobních údajů vznést námitku. Navíc po tlaku irských ochránců dat se firma nakonec rozhodla spuštění tréninku modelů AI, původně plánované na 26. června, v Evropě odložit.

 

Aby umělá inteligence (AI) fungovala, potřebuje se nejprve tzv. natrénovat. K tomu potřebuje obrovské množství dat. Na sociálních sítích se takové údaje nacházejí, proto je chce Meta využít. V EU jsou však osobní informace přísněji chráněny, například legislativou GDPR.

 

https://denikn.cz/1458241/mate-uz-jen-dva-dny-abyste-facebooku-a-instagramu-zakazali-pouzit-svoje-data-pro-trenink-umele-inteligence/?rtm_click=fdd6032c&rtm_source=daily_digest&rtm_medium=email&rtm_campaign=daily_minute_25062024&rtm_content=112932

 

 

📌24. června 2024, 15:19, denníkN, Iva Bezděková: NÁVRH NA ZDRAŽENÍ SOUKROMÝCH DOMOVŮ PRO SENIORY PŘIPRAVOVAL ČLEN VEDENÍ ASOCIACE, KTERÁ PROVOZOVATELE ZASTŘEŠUJE:

 

👉Návrh zákona, který má výrazně zdražit soukromé domovy pro seniory, budou zítra ve druhém čtení projednávat poslanci. Klíčové ustanovení se přitom do předlohy dostalo na poslední chvíli pár dnů před prázdninami pozměňovacím návrhem.

👉 Deník N zjistil, že na jeho znění se podílel politik ODS, který zároveň působí ve vedení asociace sociálních služeb. Ta sdružuje veřejné i soukromé domovy.   Domovy pro seniory, které nedostávají dotace na provoz, by měly mít možnost inkasovat od klientů poplatky za pobyt v libovolné výši. Nyní jsou ceny zastropované, zařízení si mohou brát od klientů maximálně 560 korun na den. Zároveň by v soukromých domovech také padla stávající podmínka, podle které musí seniorovi zůstat alespoň 15 procent z důchodu. Nově by si mohl provozovatel sáhnout na celý důchod.

 

👉Klíčový a velmi třaskavý návrh se přitom do zákona o sociálních službách dostal na poslední chvíli. V původním zákonu o sociálních službách nic takto zásadního nebylo, a tak prošel bez větších připomínek. Tato důležitá změna se do zákona dostala v rámci pozměňovacího návrhu pár dnů před prázdninami.

 

👉 Kdo s návrhem přišel? PŘEDKLADATELKA SI NEVZPOMÍNÁ

 

JAKO AUTORKA POZMĚŇOVACÍHO NÁVRHU JE V NĚM UVEDENÁ POSLANKYNĚ JANA BAČÍKOVÁ (ODS). Ona sama ale přiznává, že iniciativa nešla od ní. „Je to společné dílo koaličních poslanců a ministerstva práce a sociálních věcí. Kdo přesně s tímto návrhem přišel, si už ale nepamatuji,“ řekla Deníku N.

 

Když se minulou středu tento návrh projednával na sněmovním sociálním výboru, Bačíková se debaty neúčastnila, i když byla přítomná. Ostatní koaliční poslanci přitom návrh živě obhajovali proti námitkám opozičních zákonodárců…

 

https://denikn.cz/1459874/navrh-na-zdrazeni-soukromych-domovu-pro-seniory-pripravoval-poslanec-a-clen-vedeni-asociace-ktera-provozovatele-zastresuje/?rtm_click=64dfb4ba&rtm_source=daily_digest&rtm_medium=email&rtm_campaign=daily_minute_25062024&rtm_content=112932

 

 

📌24. června 2024: PŘÍRODNÍ ANTIBIOTIKA JSOU BYLINKY PRO VŠECHNO:

 

Česnek

Zázvor

Šalvej

Kurkuma

Med

Zázvor

Křen

Propolis

Echinacea

 

ANTIBIOTIKA“ Z VAŠÍ KUCHYNĚ.

 

Dlouho předtím, než byly vynalezeny farmaceutické léky, existovaly potraviny, které pomáhaly lidem bojovat s infekcemi a nemocemi, bez jakýchkoliv vedlejších Zkuste je pravidelně konzumovat, abyste podpořili svůj imunitní systém a snadněji překonávali možné infekce v těle.

 

ČESNEK – je jedním z nejúčinnějších přírodních léků, jeho účinky používají lidé již od pradávna. Ve středověku sloužila jako ochrana proti moru, ale také pro dezinfekci pitné vody.

👉 Používá se vnitřně i externě k léčbě zánětu, infekcí, nachlazení. Podporuje imunitu, eliminuje viry, pomáhá při chřipce, prospívá srdci, čistí cévy, snižuje krevní tlak, reguluje cholesterol a hladinu cukru.

👉 Jedná se o antioxidant, snižuje riziko nádorových onemocnění. Obsahuje vitamíny, minerály a sloučeninu alicin, která má podobné vlastnosti jako penicilin. Má antibiotické, protizánětlivé, antivirové, antimykosické a antibakteriální účinky.

👉 Doporučuje se jíst syrové/vzhledem k teplotě snižuje účinnost/a drtit jeden až dva bochníky denně nebo pořádně žvýkat, používat na chléb, pomazánky, sal Na jaře má jeho zelená vůně také léčivé účinky.

 

CIBULE – o jejích léčivých účincích se můžeme dozvědět již z hliněných tabulek starověkého sumerštiny, zmiňuje se v Bibli, starověkém Egyptě, Indii, Číně, Římské Má podobné účinky jako česnek.

👉 Obsahuje i alicin, posiluje imunitu, působí proti zánětu, pomáhá při infekčních onemocněních, angíně, nachlazení, Je zdrojem vitamínů a minerálů, bojuje proti plísním a bakteriím. Zlepšuje paměť, zabraňuje nádorům, zabraňuje stárnutí, hojí rány

👉 Má antibakteriální, dezinfekční, močové účinky. V kuchyni má široké využití, ale nejzdravější je syrová, přidáváme ji do pomazánek, salátů, chleba. Její zelená vůně je také léčivá.

 

👉 KŘEN – byl známý svými léčivými účinky ve starověkém Egyptě a Řecku.

👉 Je ideální prevencí proti onemocněním dýchacích cest, pomáhá při jejich léčbě, uvolňuje ucpané dutiny, rozpouští hlen, potlačuje kašel.

👉 Obsahuje vitamíny a minerály, krevní tkáně, urychluje hojení, regeneruje. Zlepšuje zdraví srdce, podporuje trávení.

👉 Má antibakteriální, antivirové a protiplísňové účinky.

👉 Nejzdravější je čerstvě nastrouhaný kořen, který se podávají jako příloha k různým druhům masa, omáčkám, pomazánek. Jako medúzu používáme naředěnou šťávu, ale můžeme ji smíchat i s medem a konzumovat jednu lžičku 3x denně. Na bolestivé klouby nám opět pomohou dlaždice z jejích listů.

STOP GENOCIDY

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PANIKA V PRO-UKRAJINSKÉM EVROPSKÉM TÁBOŘE? NĚMECKÝ LÍDR NESKRÝVÁ OBAVY Z VÝSLEDKU VOLEB VE FRANCII

 

https://youtu.be/Z8b9CcIqHiY?si=N5n9OneNO-GWbEu7

 

 

📌📢🔝🔝🔝🔝🔝🔝♨️♨️♨️25.06.2024, Televizní Noviny, Roman Kirsch: ŽE BY JÍ V BRUSELU KONEČNĚ „VYHODILI ZE SEDLA“? MOC BYCH SI TO PŘÁL…👍😄👍😄👍

 

https://youtu.be/EQ7Y9NcWMdI?si=VCEDafmI8sZ-A-uY

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝🔝🔝🔝♨️♨️♨️24.06.2024, cz24 News: ČESKO / EU:

DOHNAL JI K NEČEKANÉMU!

 

PÁR MINUT PO BABIŠOVĚ ODCHODU Z FRAKCE EVROPSKÝCH LIBERÁLŮ VYPUKLA PANIKA! ZKORUMPOVANÁ LEYENOVÁ, KTERÁ JE POŘÁD JEDNOU NOHOU V BASE, MÁ EXTRA POTÍŽE.

 

Odchod Andreje Babiše z frakce evropských liberálů vyvolal v Bruselu větší ohlas, než by se dalo čekat. Zejména předsedkyni von der Leyenové tím prý přidělal další vrásky v její snaze sehnat pro svou koalici, ze setrvačnosti nazývané jako velká, alespoň nejtěsnější většinu. Server Politico popisuje, co všechno k tomu paní Leyenová podniká.

 

Zatímco český twitter se Andreji Babišovi po pátečním oznámení odchodu z frakce Renew posmíval, v Bruselu jeho krok vyvolal velké bolení hlavy.

👉 Zejména u Ursuly von der Leyenové, která počítá každý hlas a Babišova sedmička pro ni může být fatální ztrátou.

 

Čtrnáct dní po eurovolbách začíná být zřejmé, jak se poslanci z jednotlivých zemí rozdělí do europarlamentních frakcí. Zásadní pro von der Leyenovou je číslo 361, které představuje většinu pro její koaliční projekt lidovců, socialistů a liberálů, který ona sama nazvala „baštou středu proti extrémům“.

 

Koalice si rychle rozdělila hlavní funkce, lidovci mají mít předsedkyni eurokomise v Ursule von der Leyenové a hlavu parlamentu v Robertě Metsolaové. Socialisté mají dostat předsedu Evropské rady pro Portugalce Antonia Kostu a liberálové funkci úřad šéfa unijní diplomacie, kam se počítá s estonskou premiérkou Kajou Kallasovou.

 

Zatím to vypadá, že lidovci dokázali o několik mandátů posílit, zatímco oba jejich koaliční partneři ztrácejí. Takže „velká koalice“, která se roky zdála neporazitelná, se nyní pohybuje na samé hraně parlamentní většiny.

 

👉 Liberální frakci přitom členové stále odcházejí a oznámení Andreje Babiše podle bruselského serveru Politico může strhnout další. Frakce Renew, jejímž základem byl francouzský klub strany prezidenta Macrona, měla minule 102 křesel, nyní má pouhých 74 a ztráty nejspíš nejsou konečné.

 

Ursula von der Leyenová, která se politice učila v německých velkých koalicích Angely Merkelové, stále preferuje spolupráci lidovců a socialistů. Kdo spolek doplní pro dopočítání matematické většiny, v tom je podle bruselských insiderů otevřena všem možným řešením.

 

Nabízí se například možnost zapojit do koalice oficiálně Zelené, kteří doposud fungovali ve zvláštní pozici „vstřícné opozice“. Nebyli součástí koalice, ale téměř ve všem s ní hlasovali a v otázkách Green Dealu byli dokonce lídrem agendy, kterou si poté přes místopředsedu Timmermanse osvojovala i eurokomise.

 

👉 Jen pár minut po Babišově odchodu měli Zelení veřejně deklarovat ochotu přímo usednout v koalici.

 

S tím ale má problém pravé křídlo evropských lidovců, pro Leyenovou nepostradatelné. To vnímá Zelené jako levicové radikály, jeho část dokonce usiluje o revizi velkého Zeleného projektu Green Deal a spolupracovat s nimi odmítá.

 

Pokud by si Leyenová postavila proti sobě tuto vlivnou frakci, mohlo by jí to podle Politica stát i vlastní funkci. „Lidovci jsou pro ni stěžejní,“ říká Simon Hix, politolog z univerzity ve Florencii.

 

👉 Tato cena se za pouhých 50 zelených europoslanců zdá až příliš vysoká.

 

👉 Druhá možnost se rýsuje napravo. Leyenová odmítá spolupracovat s frakcí Konzervativci a reformisté, kterou před lety spoluzakládal Jan Zahradil a nyní ji ovládá se svými 24 poslanci italská premiérka Giorgia Meloniová.

 

👉 Pracuje prý ale s možností, že by jí mohly stačit jen hlasy Bratrů Itálie, strany Meloniové. Podle zákulisních informací už měla padnout nabídka významného místopředsednického portfolia pro Itálii výměnou za 24 hlasů.

 

Zde Leyenová postupuje velmi diskrétně a sází na to, že hlasování europoslanců o důvěře komisi je tajné. Otevřeně totiž s Meloniovou vyjednávat nemůže, proti spolupráci s pravicí se kategoricky postavili koaliční socialisté.

 

Leyenová ale prý pracuje s možností, že by početný klub Meloniové z frakce označované v Bruselu jako „tvrdě pravicová“ vytáhla úplně.

 

Pravici přitom podle Politica velmi stoupá sebevědomí, jejich klub je aktuálně početnější, než liberální Renew.

 

👉 BABIŠOVO DRAMATICKÉ GESTO TAK PODLE POLITICA DOSÁHLO V BRUSELU PŘEKVAPIVÉHO EFEKTU.

 

https://cz24.news/dohnal-ji-k-necekanemu-par-minut-po-babisove-odchodu-z-frakce-evropskych-liberalu-vypukla-panika-zkorumpovana-leyenova-ktera-je-porad-jednou-nohou-v-base-ma-extra-potize/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2JeQeYaVi1E0KR_X6ifwUJTLRmhUy88dx7z1gsAVR_-gOWOjA6ddQH7KU_aem_P6wYrFUOG7LzRbOMqWrB1Q

 

 

📌25. června 2024: VĚC: ZPRONEVĚŘENÁ OBČANSKÁ DŮVĚRA VSTUPEM ČR DO UNIDROIT ZÁSTUPCI KORPORACE ČR, KDY Z MUŽE A ŽENY UDĚLALI SOUKROMÝ MAJETEK BEZ JEJICH VĚDOMÍ. Doložení oficiálně ověřených kopii zřizovacích listin či písemný souhlas všech Občanů, že souhlasí s tím, že jsou majetek.

– 31 doložených důkazů

 

PODEZŘELÍ ZE ZNEUŽITÍ PRAVOMOCI ÚŘEDNÍ OSOBY:

 

– prezident korporace Petr Pavel

– premiér prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M., dr. h. c.

– ministr průmyslu a obchodu, Ing. Jozef Síkela

– ministr financí Ing. Zbyněk Stanjura

 

KRPJ-73904-1/ČJ-2024-161014, dne 22. června 2024

https://stop5g.cz/wp-content/uploads/2024/06/VZOR-R9-2024_trestni-oznameni_Budejovice-UNIDROIT.docx

https://stop5g.cz/wp-content/uploads/2024/06/VZOR-Prohlaseni-za-ziveho-muze-z-Cestui-Qui-Vie-trust.docx

https://stop5g.cz/wp-content/uploads/2024/06/VZOR-_-GENERALNI-PLNA-MOC_1.-kveten.-2024.docx

Konáme v duchu ve vědomí a svědomí: https://stop5g.cz/trestni-oznameni-na-fu-pro-vsechny-lidi/

https://t.me/INFO_STOP_COVID/1877

 

 

📌25. června 2024: TUCKER MLUVIL O PLOCHÉ ZEMI, PAK O NEPHILIM A TEĎ MLUVÍ O TATARSKÝCH BUDOVÁCH.

 

Pravda přichází!

🔗 FLAT EARTHER ❌🌎 ( t.me/theflateartherr )   > A CO KOMENTÁŘE NA JEHO OSOBU?>My jsme pravda a jsme tady. Nic nepřichází 💓

 

„Svobodomyslné“ loutky jsou stále totální propadáci, kteří pracují pro „oni“

Stále popírá 9 11 uvnitř práce, což z něj dělá absolutního sprosťáka

https://t.me/absurdnisvet/75165

 

 

📌25. června 2024: SLOVÁCI PO NOVOM BUDÚ MAŤ VYSVEDČENIE AJ V UKRAJINČINE, ČO SA TO DEJE?

 

Je problém pár Ukrajincom dať vysvedčenie v Ukrajinčine? Ale tlačiť to všetkým deťom, aby prijali Ukrajinčinu ako národný jazyk? O čo im ide? Vláda hrajúca sa na národnu tu opakovane pácha vlastizradu a všetci mlčia.

 

https://t.me/absurdnisvet/75166

 

https://www.inenoviny.sk/slovaci-po-novom-budu-mat-vysvedcenie-aj-v-ukrajincine-co-sa-to-deje/

 

 

📌25. června 2024: BRITSKÝ POSLANEC ANDREW BRIDGEN VARUJE SVĚT, ŽE NATO PLÁNUJE ÚTOK POD FALEŠNOU VLAJKOU NA EVROPSKÉ MĚSTO JADERNOU „ŠPINAVOU BOMBOU“ A CHCE OBVINIT RUSKO!

 

Bridgen říká, že dostává informace od obranných analytiků vojenské rozvědky, kteří mu řekli, že v oběhu je spousta jaderného materiálu z Ukrajiny!!!

https://t.me/absurdnisvet/75167

 

 

📌25. června 2024: ⚡️DOHODA S AMERICKÝM JUSTIČNÍM SYSTÉMEM: JULIAN ASSANGE NA CESTĚ KE SVOBODĚ:

 

Zakladatel Wikileaks Julian Assange se chce přiznat k vině v rámci dohody s americkým ministerstvem spravedlnosti. Vyplývá to ze soudních dokumentů uložených v pondělí večer. Na oplátku by měl být ušetřen trestu odnětí svobody v USA za porušení zákona o špionáži. Místo toho se očekává, že se Assange po přiznání viny a odsouzení vrátí do rodné Austrálie.

 

Podle Wikileaks je Assange nyní svobodný. Opustil přísně střeženou věznici poblíž Londýna, kde byl pět let vězněn. Ve středu by se měl Assange objevit u federálního soudu na Marianských ostrovech, což je území USA v západním Pacifiku. Podle amerických médií bude odsouzen k dobrým pěti letům vězení, které si již odpykal ve Velké Británii.

https://t.me/absurdnisvet/75168

 

 

📌25. června 2024: 💉🧬🧫😵‍💫 JAPONSKÝ NEUROLOG DR. HIROTO KOMANO JE ZNEPOKOJEN EXPLOZIVNÍM NÁRŮSTEM DEMENCE MEZI LIDMI OČKOVANÝMI COVID, JAK UKAZUJE ROZSÁHLÁ STUDIE ASI 600 000 LIDÍ.

 

Hovořilo se o souvislosti mezi demencí a vakcínou COVID, tak to zkoumali v Jižní Koreji. Studovali velmi velký počet lidí – 550 000 lidí. A byly omezeny na ty, kteří dostali dvě dávky vakcíny. A pak po měsíci, dvou měsících, třech měsících analyzovali všechna data.

 

Riziko lehké demence, tedy prekurzoru demence, bylo u očkovaných dvakrát vyšší než u neočkovaných.

 

Po třech měsících se počet lidí trpících demencí nebo Alzheimerovou chorobou zvýšil o více než 20 %.

https://t.me/absurdnisvet/75169

 

 

📌25. června 2024: ⚠️ 🇪🇺 EU OBVIŇUJE TELEGRAM, ŽE SKRÝVÁ SVŮJ DOSAH:

 

EU by mohla prozkoumat platformu pro šíření „dezinformací“ mezi rusky mluvícími

uživateli, řekla šéfka EU pro transparentnost Věra Jourová.

 

Telegram podhodnocuje počet svých uživatelů, aby se vyhnul terčům regulátorů EU, prohlásila místopředsedkyně Komise pro hodnoty a transparentnost bloku Věra Jourová. Obvinila také Moskvu z využívání platformy k šíření „dezinformací“ mezi rusky mluvícími občany EU a tvrdila, že nejvíce zasaženy byly pobaltské státy, Polsko a Bulharsko.

 

„Nedůvěřuji Telegramu, nemyslím si, že má jen 42 milionů uživatelů,“ řekla Jourová v nedělním rozhovoru pro Süddeutsche Zeitung. Dodala, že Evropská komise se domnívá, že sledovanost Telegramu přesahuje 45 milionů lidí, což je prahová hodnota pro regulační kontrolu.

 

https://www.rt.com/business/599881-eu-telegram-users-number-probe/

 

 

📌25. června 2024: RUSKO ZAÚTOČILO NA SKLADY HYPERMARKETU TAVRIA-V V ODĚSE.

 

Podle druhé detonace z videa 1 se jednalo o muniční sklad.

 

Podle ruských zdrojů tam prý měl být sklad raket NATO.

 

Ukrajinské zdroje hovoří o „civilním objektu“, ale „civilní objekty“ nedělají sekundární detonace a podobně….

https://t.me/absurdnisvet/75171

https://t.me/absurdnisvet/75172

https://t.me/absurdnisvet/75173

 

 

📌25. června 2024: NEJMÉNĚ 90 % ZPRACOVANÝCH POTRAVIN, VČETNĚ BIOPOTRAVIN, NYNÍ OBSAHUJE CANOLA OIL (ŘEPKOVÝ OLEJ), KTERÝ OTUPUJE MYSL A PODPORUJE OBEZITU.

 

https://telegra.ph/Mindestens-90–der-verarbeiteten-Lebensmittel-darunter-auch-Bio-Lebensmittel-enthalten-mittlerweile-geistesbet%C3%A4ubendes-und-Fettl-06-23

 

 

📌🔥🔥🔥🔥🔥25. června 2024: 🇺🇸 PĚT STÁTŮ ŽALUJE SPOLEČNOST PFIZER ZA ÚMYSLNÉ KLAMÁNÍ VEŘEJNOSTI OHLEDNĚ BEZPEČNOSTI A ÚČINNOSTI JEJÍCH VAKCÍN PROTI COVID.

 

Státy jsou Kansas, Texas, Mississippi, Louisiana a Utah.   @GeneralMCNews

https://t.me/absurdnisvet/75200

 

 

📌25.4.2024 10: 20: DO BRICS SE PŘIHLÁSILO VÍCE NEŽ 30 ZEMÍ, VČETNĚ THAJSKA A MALAJSIE: ASISTENT RUSKÉHO PREZIDENTA JURIJ UŠAKOV ŘEKL, ŽE POČET ZEMÍ, KTERÉ SE CHTĚJÍ PŘIPOJIT K PRÁCI BRICS „V TÉ ČI ONÉ FORMĚ“, NEUSTÁLE ROSTE.

 

„Mezi těmi, kteří nedávno podali své žádosti, jsou Thajsko a Malajsie,“ řekl během projevu na mezinárodním fóru Primakov Readings.

 

Podle něj už bylo podáno více než 30 žádostí. Nyní se pracuje na tom, aby se dohodla na kritériích pro novou kategorii partnerských států tohoto přidružení a také na vytvoření přibližného seznamu zemí, kterým může být takový status udělen.

 

Poradce ruského prezidenta také poukázal na rostoucí roli BRICS při budování nového – spravedlivějšího a spravedlivějšího – světového řádu. Podle Ušakova Rusko udělá vše pro to, aby zajistilo, že první summit asociace v rozšířeném formátu bude úspěšný a produktivní.

 

Již dříve bylo oznámeno, že Thajsko doufá, že se připojí k BRICS na summitu v Kazani, který je naplánován na 22.-24. října.

 

https://www.vesti.ru/article/4015422

 

 

📌25.4.2024, 10:21: POČET POLICISTŮ ZABITÝCH V DŮSLEDKU TERORISTICKÝCH ÚTOKŮ V DAGESTÁNU VZROSTL NA 16:

 

Další policista, kterého v neděli v Dagestánu zranili teroristé, zemřel v nemocnici.

 

Počet dagestánských policistů zabitých zločinci se tak zvýšil na 16. Podle agentury RIA Novosti s odvoláním na zdroj měl zesnulý hodnost seržanta, bylo mu 24 let.

 

Šéf okresu Derbent Mavsum Rahimov o smrti policisty napsal také na svém telegramovém kanálu: „Dnes si připomínáme skutečného hrdinu – Narimana Imranoviče Nasrullayeva, rodáka z vesnice Aglobi, jehož jasná vzpomínka bude žít v srdcích mnoha lidí.“

 

  1. června zaútočili ozbrojení militanti na pravoslavné kostely a synagogy v Derbentu a Machačkale. 21 lidí zahynulo, dalších 25 bylo zraněno.

 

https://www.vesti.ru/article/4015384

 

 

📌25.4.2024, 10:06: PUTIN: ZÁPAD SE ANI NECHTĚL PONOŘIT DO PODSTATY MÍROVÉ INICIATIVY, KTEROU NAVRHLA RUSKÁ FEDERACE:

 

Ruský prezident Vladimir Putin řekl, že mírový návrh Ruské federace na Ukrajině by mohl vést k ukončení konfliktu, ale Západ se do něj nechtěl ani ponořit. Putinův úterní projev k účastníkům Primakovova fóra přečetl jeho asistent Jurij Ušakov.

 

Mnoho západních politiků se nechce „ani ponořit do podstaty“ iniciativy navržené Ruskem, řekl Putin.

 

Prezident doufá, že účastníci Primakovových čtení návrh zváží „promyšleně a racionálně“.

 

Podle Putina fórum uvidí, že ruský mírový návrh „skutečně poskytuje možnost zastavení konfliktu“, aby se vyřešil diplomatickou cestou.

 

Sám Ušakov na Primakovově čtení poznamenal, že návrh prezidenta Ruské federace umožňuje ukončit ozbrojený konflikt „doslova okamžitě“.

 

Již dříve Putin pojmenoval podmínky příměří. Kyjev tak musí zcela stáhnout jednotky z LLR, DLR, Chersonské a Záporožské oblasti a také je uznat jako součást Ruska. Kromě toho musí Ukrajina přijmout nejaderné a nezúčastněné statusy.

 

https://www.vesti.ru/article/4015428

 

 

📌25.4.2024, 10:52, PESKOV: PLÁN TRUMPOVÝCH PORADCŮ NA UKRAJINĚ BY MĚL BRÁT V ÚVAHU SITUACI NA BOJIŠTI:

 

Případný plán poradců Donalda Trumpa na Ukrajině v případě jeho znovuzvolení prezidentem Spojených států by měl zohledňovat situaci na frontě, řekl Dmitrij Peskov.

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace zdůraznil, že Moskva se musí seznámit s podrobnostmi plánu, aby jej mohla vyhodnotit.

 

Trump již dříve na shromáždění svých příznivců slíbil, že pokud vyhraje americké prezidentské volby, dosáhne mírového urovnání konfliktu na Ukrajině ještě před oficiálním nástupem do úřadu.

 

Podle agentury Reuters jeho poradci představili plán, jak „dotlačit“ Kyjev k mírovým rozhovorům s Moskvou, a pokud odmítnou, vojenská podpora ze strany Spojených států vyschne.

 

Peskov v komentáři pro tuto agenturu zdůraznil, že „hodnota každého plánu spočívá v nuancích a zohlednění skutečného stavu věcí na místě“.

 

Poznamenal, že Moskva neví, o jaký plán se jedná a co stanoví. Peskov zároveň připomněl, že Rusko zůstává otevřeno jednáním, ale abychom mohli plán vyhodnotit, „musíme se s ním nejprve seznámit“.  Tiskový tajemník hlavy ruského státu také upozornil na skutečnost, že Vladimir Putin nedávno předložil mírové návrhy, které však „nebyly přijaty ani Západem, ani samotnými Ukrajinci“.

 

https://www.vesti.ru/article/4015502

 

 

📌25.4.2024, 11:03, ZAJATÝ VOJÁK OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY KAREKESH: UKRAJINA JE VE VÁLCE S BRATRY:

 

Ukrajinský voják Viktor Kerekeša, který se vzdal ruskému zajetí, řekl, že si uvědomil, že

bojuje proti svým bratrům.

 

„Viděl jsem ruské vojáky a to, co ukrajinská média popisují, je nesmysl. Když se to všechno stalo, zajali mě ruští vojáci, chovali se ke mně normálně,“ řekl agentuře RIA Novosti s tím, že bojovníci ozbrojených sil RF ho okamžitě nakrmili, „dali mu cigaretu, zeptali se, jestli je zmrzlý“.

 

Kerekesha také poznamenal, že v Chmelnycké oblasti, odkud pochází, nejsou nepřátelství cítit. Připomněl slova svého otce, že národy Ruska a Ukrajiny jsou bratři.

 

„V SSSR byli všichni jeden pro druhého, my prostě bojujeme s našimi bratry,“ uzavřel vězeň.

 

https://www.vesti.ru/article/4015605

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️25.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVA HROZBA NUTÍ BIDENA „ŠLÁPNOUT NA BRZDOVÝ PEDÁL“; TO ŘEKLY USA PO UDĚLENÍ SOUHLASU UKRAJINĚ K POUŽITÍ ZBRANÍ DLOUHÉHO DOLETU PROTI ÚZEMÍ RUSKA

 

https://youtu.be/KFsqOs2mVHY?si=jQQwRMYgtxa1lwMf

 

 

📌25.4.2024, 🇪🇺 UKRAJINA A MOLDAVSKO ZAHÁJILI JEDNÁNÍ O ČLENSTVÍ V EU – Ursula von der Leyenová. To by podle ní mělo „kandidáty připravit na jejich povinnosti“.

„Lidé Ukrajiny a Moldavska prokázali své neochvějné odhodlání a řešitelnost zúčastnit se tohoto projektu. Dokonce i během válek a nepokojů zahájili masivní reformy,“ řekla von der Leyenová.

 

Již dříve bylo oznámeno, že Evropská unie se rozhodla urychlit jednání s Ukrajinou o členství do 1. července, kdy předsednictví EU přejde na Maďarsko.

https://t.me/to_je_nas_svet/27348

 

 

📌25.4.2024: 😂 „Prosím! POZVĚTE DO EU DALŠÍHO INSOLVENTNÍHO DLUŽNÍKA“- GRAFFITI V BRUSELU PROTI PŘIJETÍ UKRAJINY DO EU

https://t.me/to_je_nas_svet/27349

 

 

📌25.4.2024: 🇷🇺 RUSKO POVAŽUJE LINII „UKONČENÍ VZTAHŮ“ S FRANCIÍ ZA CHYBNOU, NEBYLA TO JEHO INICIATIVA, ŘEKL PESKOV.

 

▪️ Rusko je připraveno k dialogu s Francií, „nejsou k tomu zapotřebí žádné podmínky“, uvedl prezidentský mluvčí, když komentoval možnost rozhovoru mezi Putinem a Macronem.

▪️ Kreml se k situaci kolem Assange zatím nevyjadřuje – Peskov uvedl, že podmínky propuštění nejsou známy, vyzval k vyčkání na upřesnění;

▪️ Přípravy na návštěvu indického premiéra v Rusku probíhají, termín bude včas oznámen;

▪️ Rusko získalo zkušenosti s minimalizací následků sankcí a dále je rozvíjí;

▪️ Pro normalizaci dialogu se Západem zatím neexistují žádné předpoklady;

▪️ V Rusku zůstává mnoho západních podniků.

https://t.me/to_je_nas_svet/27350

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️25.4.2024, 25.6.2024, 14:32 in Novinky.cz, Radim Vaculík: FIALA: PRVNÍ ČÁST MUNICE Z ČESKÉ INICIATIVY UŽ JE NA UKRAJINĚ: PRVNÍ ZÁSILKA MUNICE ZÍSKANÉ V RÁMCI ČESKÉ INICIATIVY DORAZILA UŽ PŘED ČASEM NA ÚZEMÍ UKRAJINY. NA SOCIÁLNÍ SÍTI X TO V ÚTERÝ DOPOLEDNE BEZ DALŠÍCH PODROBNOSTÍ OZNÁMIL PREMIÉR PETR FIALA (ODS).

 

„Děláme, co je třeba,“ napsal předseda vlády před odpolední schůzkou s prezidentem Petrem Pavlem. Kdo, kdy a jakou munici na Ukrajinu dovezl, ale neupřesnil.

 

S návrhem na nákup dělostřelecké munice pro Ukrajinu ze zemí mimo EU přišel Fiala na unijním summitu v únoru. Česko funguje jako zprostředkovatel a propojuje jednotlivé země s dodavateli vojenského vybavení.

 

Ukrajina by díky tomu měla podle prohlášení vládních politiků dostat do konce roku asi půl milionu kusů munice, další zásilky mají dorazit v červenci.    Koncem května Fiala řekl, že na iniciativu dosud přispělo 15 zemí EU a Severoatlantické aliance (NATO) přes 1,6 miliardy eur (39,5 miliardy korun). Memoranda s Českem podle ministryně obrany Jany Černochové (ODS) podepsalo k druhé polovině června 18 zemí, naposledy Island.

 

Vláda bližší podrobnosti o původu munice zveřejňovat nechce, protože podle Černochové dané země mají „politiku všech azimutů“ a nechtějí se stavět na jednu, nebo druhou stranu.

 

Černochová doufá, že se dodávky na bojišti projeví. „Uděláme pro to maximum možného, aby to tak bylo. Ale tu munici budou mít v ruce Ukrajinci a bude samozřejmě záležet na jejich taktice, na jejich vojenském postupu, jaký oni zvolí. My jim můžeme poskytovat podporu právě v podobě vojenského materiálu,“ řekla v nedávném rozhovoru pro ČTK.

 

Opozice vládu kritizuje za to, že není jasné, kolik na iniciativu přispěje Česká republika, a zpochybňuje i kvalitu munice.

 

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-fiala-prvni-cast-munice-z-ceske-iniciativy-uz-je-na-ukrajine-40477744

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 25.06.2024“:

➡️☭☆ Ruské mírové návrhy ve skutečnosti počítají s možností ukončit konflikt na Ukrajině, řekl Putin s tím, že mnoho politiků na Západě se ani nechtělo ponořit do jejich podstaty.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Čínská sonda Chang’e-6 dopravila půdu z odvrácené strany Měsíce na Zemi poprvé v historii.

Plavidlo úspěšně přistálo na místě přistání Siziwanqi v autonomní oblasti Vnitřní Mongolsko.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Místopředsedkyně vlády Ruské federace Golikova uvedla, že minimální zvýšení důchodů po valorizaci by mělo být 1300 rublů.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Státní duma přijala v prvním čtení návrh zákona, kterým se od roku 2025 vrací valorizace důchodů pracujícím důchodcům

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Prezident Turecké republiky Recep Tayyip Erdogan během telefonického rozhovoru s Vladimirem Putinem důrazně odsoudil zločinný útok teroristů v Dagestánu, vyjádřil pocity solidarity s ruským lidem, upřímnou soustrast rodinám obětí a přání brzkého uzdravení všem zraněným

Vladimir Putin poděkoval za projevenou soustrast a podporu. Vedoucí představitelé se dohodli, že budou pokračovat v úzké koordinaci akcí v protiteroristické oblasti.

Bylo dohodnuto dalších osobních kontaktů, mimo jiné na summitu Šanghajské organizace pro spolupráci v Astaně ve dnech 3. až 4. července.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *