, ,

25.05.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

25.05.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌 Obamův nevlastní bratr naznačuje, že jeho bratr používá adrenochrom

 

Nevlastní bratr bývalého amerického prezidenta to začátkem května zveřejnil na svém kanálu X.

A ano, toto je oficiální a ověřený kanál nevlastního bratra:

https://twitter.com/ObamaMalik/status/1787185475389665291

 

S tím souvisí můj starší článek:

Adrenochrom a anti-aging: Proč je tolik dětí uneseno a rituálně obětováno

 

Je na čase, aby se šokující tajemství masivních únosů dětí a globální sítě obchodování s dětmi dostalo k širší veřejnosti!

 

Během odhalení kolem Pizzagate a Pedogate se mnoho lidí po celém světě ptá, co to vlastně s epidemickými únosy dětí má společného?

 

Proč každoročně mizí velké množství dětí, které jsou znásilňovány, mučeny a následně často rituálně vražděny v některých – převážně satanských – kruzích?

 

Je načase, aby se šokující tajemství těchto únosů dětí a globální sítě obchodování s dětmi dostalo širší veřejnosti, aby se pochopil ohavný „smysl“ těchto únosů. Jde o mnohem více než jen o „pouhou“ pedofilii. Od Daniela Prince .

 

Varování: Následující řádky nejsou nic pro jemné struny mysli!

 

První haléř padne rychle, když narazíte na články, které se týkají vstřikování krve mladých lidí mladších 25 let, aby se dosáhlo omlazujícího efektu u těch druhých. Odborným pojmem je parabióza. Anti-aging výzkum se přitom nezastaví ani před špatnými metodami.

 

V roce 2016 vytvořil skutečný vír a celosvětové rozhořčení článek na Inc., ve kterém je spoluzakladatel a miliardář Společnosti Paypal Peter Thiel citován jako velký zastánce transfuzí krve

 

Jeho společnost se obrátila na kalifornskou společnost Ambrosia LLC, která injektuje krevní plazmu od dárců, kteří jsou „mladší 25 let“. Náklady na jeden a půl litru krve: 8 000 dolarů.

 

Zakladatel Ambrožie Jesse Karmazin tvrdí, že krev mladých lidí obsahuje nejen všechny možné proteiny, které zlepšují buněčné funkce, ale také přimějí tělo příjemce zvýšit produkci těchto proteinů. Podle něj jsou účinky trvalé a geny jsou restartovány.

 

To, co bylo v minulosti často odmítáno jako „konspirační teorie“, bylo nyní prezentováno a potvrzeno jednou společností a veřejným tiskem, a to, že mladá krev starších je používána pro omlazující potenciál.

 

300×250

 

A tady se dá rychle spočítat jedna a jedna: Vládnoucí je toto vědění již dlouho známo a čím mladší krev, tím silnější by měl být účinek. Vzhledem k tomu, že se již nyní daruje příliš málo krve, je třeba si položit otázku, z jakých zdrojů se ještě mladá krev odebírá?

 

Adrenochrom – omamné látky v „elitářských“ kruzích?

V síti se už nějakou dobu hemží pojem „adrenochrom“ v souvislosti s (rituálními) vraždami dětí, a především malých dětí. O jakou látku se jedná? Adrenochrom  vzniká, když hormon adrenalin vytvořený v nadledvinách oxiduje na vzduchu.

 

300×250 boxone

 

Během klinických studií na počátku 50. let 20. století v boji proti duševním chorobám byl zkoumán adrenochrom a bylo zjištěno, že má halucinogenní účinek, podobný účinku LSD a meskalinu. Také britský spisovatel Aldous Huxley („Krásný nový svět“) se ve své knize „ Brány vnímání “ z roku 1954 zmínil o adrenochromu jako o meskalinu podobném omamnému činidlu.

 

Thompson ve své knize „ Fear and Loathing in Las Vegas“ také zmiňuje Adrenochrom jako potenciální omamný prostředek. Stejnojmenný hollywoodský film obsahuje scény o této droze. Také britský televizní seriál Lewis se ve druhé epizodě první sezóny zmiňuje o této substanci jako o nejčistší a nejsilnější droze, když je odebrána živé oběti .

 

Teď to všechno může znít jako strašidelný strašidelný příběh, ale připomeňme si, že adrenochrom je produkt rozpadu adrenalinu. A jak nejlépe zvýšit hladinu adrenalinu v lidském těle až na absolutní maximum? Tím, že ho mučíme až do krajnosti, působíme mu co největší bolest a utrpení a vyvoláváme strach ze smrti!

 

V létě 2017 bývalý spolupracovník CIA Robert David Steele potvrdil, že v souvislosti s pedofilií je cílem terorizovat unesené děti za účelem „adrenalizace“ jejich krve a následně jim odebrat tekutinu kostní dřeně.

 

Podle Steela jde satanismus a pedofilie ruku v ruce. Jedná se také o pití krve dětí rituálně usmrcených v těchto kruzích (které má adrenochromem vyvolat euforický „vysoký“ pocit), o odebírání orgánů a kanibalismus. Droga Illuminati vůbec! ( Šokující odhalení – iluminátská krev: Okultní rituály elity! (Videa) ).

 

V této souvislosti je velmi pravděpodobné, že nás již  po desetiletí propíjel hollywoodský pedofil  „privilegium“ pít krev za účelem udržení života a „anti-aging“ v obrazné podobě upírských filmů. Nic se neděje náhodou. Rituální lidské oběti existovaly ve starých kulturách od nepaměti, a to je dobře zdokumentováno.

 

Původní YouTube video  s rozhovorem s Steele, který se jmenuje „CIA Insider: Nicméně, Pedophilia Is Only the Gateway, Vampirism Is The Destination“ byla odstraněna, a to neustále mizí videa s Steeles výbušné výroky.

Některé síly chtějí vehementně zabránit tomu, aby se tyto informace dostaly do širokého okruhu. Čas od času lze na  YouTube najít videa s jeho výroky o těchto pozadích pomocí hledaných výrazů „Robert Steele pedofilie “.

 

Robert Steele také vypověděl , že katolická církev a další kabalisticky orientovaná skupina jsou v této pedofilní síti prominentně zastoupeny. Odhaduje se, že ročně je uneseno 8 milionů dětí, které jsou do této temné sítě přiváděny jako otroci a oběti.

 

Průměrná délka života těchto dětí by měla být maximálně dva roky. Také úřady pro mládež jsou podle Steela součástí této globální sítě, která bere rodičům děti, aby je prodali pedofilům.

 

Podíváme-li se pouze na počet „opatrovnictví“ německých úřadů pro mládež, zjistíme, že se tyto úřady neustále zvyšují. V roce 2015 to bylo ještě asi 25 000 případů , v roce 2016 to bylo více než 84 000  a v roce 2017 více než 61 000  případů. Jak to tedy vypadá po celém světě? Podle svědků  činí náklady na dítě a měsíc v domově 3 200 EUR.

 

Agentura Welt .de  zjistila, že umístění miminek do nemocnice přináší volným nosičům 9 miliard eur ročně. Multimiliardový obchod! Zisky z adopcí zatím nejsou započteny.

Kam v posledně jmenovaných případech děti někdy zmizí, si teď můžeme pomalu pomyslet… Není divu, že i děti bez doprovodu jsou v tomto scénáři „žhavě žádané“. Jak může vypadat případ „dětských klaunů“ ze strany úřadů a jak se může týkat i nevinných rodičů, si můžete přečíst zde ve zprávě jedné postižené matky ( Iluminátská pokrevní linie: Vedoucí rodiny a jejich členové a spojenci (videa )).

 

Vážení čtenáři, to je obrovské odhalení!

 

V této souvislosti se pro mne uzavírá i smysl a okruh celého legálního dárcovství orgánů a darování krve ze strany DRK, Malťanů, Johanitů atd., kteří jsou všichni „náhodou“ církevními organizacemi. Nakonec se snaží všemi možnými způsoby dostat k čerstvému „materiálu“.

 

Vím, že je to všechno drsný tobak a zpočátku je těžké tomu uvěřit a vyrovnat se s tím. Nyní konečně chápeme, proč se tyto věci dějí. A vědění je prvním důležitým krokem k poznání, ke změně vědomí a ke změně.

 

Proto vás žádám, abyste tyto informace dále šířili a pomohli tak těmto velmi skutečným strašlivým událostem rychleji odhalit, doufejme, že skončí a tyto zločinecké příšery budou pohnány k odpovědnosti!

 

Při tom všem existuje v „elitářských“ kruzích také „energetická složka“, která při rituálním zabíjení hraje zvláštní a důležitou roli. Více o těchto podrobnostech a zápletkách Vatikánu v nich, stejně jako o mnoha dalších „nepohodlných“ tématech, píšu ve svých knihách o odhalení „Kdyby to Němci věděli … “ a „ Kdyby to vědělo lidstvo … “.

 

https://www.pravda-tv.com/2018/09/adrenochrom-und-anti-aging-weshalb-so-viele-kinder-entfuehrt-und-rituell-geopfert-werden-videos/

 

 

📢  Pro osvěžení faktů dějin a historie z archívu ADRENOCHROM:

 

📌26.12. 2022: BQQQQQQQM💥 Adrenochrom – mladá (dětská) krev ☠️☠️☠️☠️☠️☠️Obsah není pro slabé povahy‼️. Bílé klobouky hledající v jižní Kalifornii údajnou skrýš s adrenochromem zažili šok, když se dostaali do průmyslového skladu v Chatsworth v údolí San Fernando, jen pár kilometrů od některých z nejbohatších poštovních směrovacích čísel ve Spojených státech. Očekávali, že najdou komerční mrazáky plné sáčků chlazeného adrenochromu – farmaceutického koktejlu vyrobeného z tekutin extrahovaných z nadledvin vyděšených dětí a syntetických opioidů – ale místo toho našli chladiče naplněné orgány – játra, plíce, ledviny, srdce a… ano, vnitřnosti – které byly vyříznuty rostoucím dětem. 👇👇👇                                                                                                                                                                                         Obsah není pro slabé povahy‼️ Bílé klobouky hledající v jižní Kalifornii údajnou skrýš s adrenochromem zažili šok, když se dostaali do průmyslového skladu v Chatsworth v údolí San Fernando, jen pár kilometrů od některých z nejbohatších poštovních směrovacích čísel ve Spojených státech. Očekávali, že najdou komerční mrazáky plné sáčků chlazeného adrenochromu – farmaceutického koktejlu vyrobeného z tekutin extrahovaných z nadledvin vyděšených dětí a syntetických opioidů – ale místo toho našli chladiče naplněné orgány – játra, plíce, ledviny, srdce a… ano, vnitřnosti – které byly vyříznuty rostoucím dětem. 👇👇👇 Ve večerních hodinách (29.10.2022) dorazila do skladu četa skautů a odstřelovačů. Vypadalo to nehlídané, neobydlené a v havarijním stavu. Jediný světlomet vrhl světlo na prázdné parkoviště a dveře skladu byly zajištěny rezavým řetězem a dvěma velkými visacími zámky. „Nejdřív jsem si myslel, že tohle nemůže být to správné místo,“ řekl později jeden mariňák během hlášení. „Byl jsem si jistý, že jsme se dostali na špatné místo. Když jsme byli uvnitř, přál bych si, aby to bylo špatné místo.” Mariňáci použili řezáky šroubů, aby rozbili zámky a vstoupili do zastíněné budovy. Slyšeli elektrický hukot vycházející z řady mrazáků na zadní stěně ještě předtím, než rozsvítili blikající neonová světla, která naplnila místnost svým jedinečným hučením. Uprostřed místnosti stála čtyři kovová nosítka, každý potřísněný zaschlou krví a to, co mariňáci považovali za nekrotické kousky masa. Po podlaze ležely rozházené jehly, vysavače, prázdné sáčky a skalpely. Když mariňáci otevřeli první mrazák, viděli nemyslitelné: Hermeticky uzavřené polyuretanové sáčky, některé zakryté závojem jinovatky, obsahovaly lidské orgány chirurgicky odstraněné z jejich nositelů. Sáčky byly naskládány jeden na druhý a na každém bylo permanentním inkoustem napsáno datum, které údajně ukazovalo, kdy odebraly orgány. Lednička obsahovala i dvě stě sáčků plné krve, což znamenalo, že nebyla odstředěna v odstředivkách, aby se rozdělila na přenosné složky: červené krvinky, krevní destičky a plazmu. V mrazáku našli zmrzlá těla dvou dívek v předpubertálním věku, rozřezaná od trupu až po hrudní kost. Neměli žádnou krev – byli vykrváceny. Někdo jim odebral orgány a nacpal jejich bezvládná těla do mrazáku. Marines našli podobné nálezy v jiných ledničkách a mrazničkách.  https://t.me/absurdnisvet

12.12.2022 : PETER THIEL CHCE VSTŘIKOVAT KREV MLADÝCH LIDÍ, Miliardář ze Silicon Valley údajně vidí v transfuzích „mladé“krve způsob, jak radikálně prodloužit život. Recenze….Adrenochrome. Vypadám o 10 let mladší! Měl jsem  jizvu pod okem, která vybledla. Koupil jsem si to před pár měsíci a jsem tak rád, že jsem to udělal! Dík! Bylo dosaženo další úrovně brutalizace a krutosti: ukrajinský internetový obchod SOPH nyní inzeruje vraždu bezbranných novorozenců s ohavnými slogany na tričkách. „Kill Russian Babies“ lze číst mimo jiné.

 

26.12.2022 : OBCHOD S DĚTI A LIDMI: Kosovo – SKLIZEŇ ORGANŮ A ADRENOCHROMU, Bezpečnostní situace na severu Kosova je napjatá🔥 Dětské nevěstince pravidelně navštěvují vojáci KFOR🍕Kosovo

 

https://www.derstandard.at/story/422574/kinderbordelle-von-kfor-soldaten-regelmaessig-frequentiert

 

24.1.2023 : Putin zničil Adrenochromovou laboratoř na Ukrajině ‼️💥 Ruské speciální jednotky v úterý provedly razii a zničily „Adrenochromovou farmu“ poblíž ukrajinského města Šostka, kde zlověstné síly mučily unesené ruské děti, aby jim odebraly tekutinu z nadledvinek, uvedl zdroj z Mar-a-Lago, který tvrdí, že ruský prezident Vladimir Putin informoval prezidenta Trumpa z operace poté, co Spetznas zachránil 50 malých dětí z příšerné laboratoře.

 

11.2.2023 : AMBROSIA, ADRENOCHROM, SATANISMUS, SMRT A DĚTSKÁ KREV NEBO VLNOVÁ GENETIKA?  Kontroverzní satanská léčba má zvrácený příslib a má svoji cenu, která je i smrt dětí. Děti se nesmějí zabíjet, nebo týrat. Omlazovat se dá pomocí vlnové genetiky, která má reálné výsledky. Vlivem vlnové genetiky se regenerují tkáně, dorůstají orgány a omládnete. Vlnová genetika se dá použít jak pro dobro, tak i zlo.

 

 

📌👶30.6.2023: Britové pašují děti z Afriky kvůli krvavým rituálům + Adrenochrom 👹 🙈

„Podle BBC bylo za poslední čtyři roky uneseno a prodáno do Spojeného království nejméně 400 afrických dětí, které britské úřady zachránily. Ze svědectví mnoha z těchto dětí je jasné, že po příjezdu do Spojeného království jsou vystaveny násilnému a ponižujícímu zacházení, často jim násilně odebírají krev pro použití u klientů požadujících krevní rituály.“ 🤬

https://legitim.ch/verstoerender-bbc-report-wohlhabende-briten-schmuggeln-haufenweise-kinder-aus-afrika-fuer-blutrituale-kosten-10000-pro-kind/

 

Herec Jim Caviezel, který hraje Tima Ballarda, se také zdá být templářem (https://t.me/anon_fa_mous/2884), který nosí jeruzalémský kříž na uniformě templářských rytířů a praporech řádu jako náhrdelník. Existují videa (https://wltreport.com/2023/07/07/tim-ballard-exposes-the-truth-about-adrenochrom/), jak mluví (jako pravdomluvník) o adrenochrome, obětování dětí a podobných věcech

 

📌👶🔥12.7.1023:  ADRENOCHROME – PRODUCTION by CYM. CORPORATION EXPOSED🔥

ADRENOCHROME Evidence Documentation – CYM. Producter and Military Installations / Locations for ADRENOCHROME PRODUCTIO

 

ADRENOCHROM – VÝROBA 

https://rumble.com/v1qte82-adrenochrome-production-exposed.html

Rumble (https://rumble.com/v1qte82-adrenochrome-production-exposed.html)

 

📌👶🙆‍♂️🐣👇16.7.2023: PATENT CEMENT A MALTA. CEMEX – Vazby na obchodování s dětmi‼️‼️‼️‼️‼️Proč je patent na použití krve v cementu a maltě❓❓❓ SPOJIT BODY …Nikdy nezapomeň, proč jsme začali. Bylo a stále je o dětech‼️zločiny na našich dětech

🔹Obchodování s lidmi

🔹Adrenochrom

🔹Pedofilie

🔹Odebírání orgánů

🔹Kanibalismus🔴vojenské soudy🔴Žádné nabídky🔴Všichni máme odpovědnost chránit své děti po celém světě‼️NCSWIC. Použiji hlavu 42 k ukončení krize obchodování s dětmi navrácením všech obchodovaných dětí jejich rodinám. 👏

https://www.americaoutloud.com/cemex-ties-to-child-sex-trafficking/

https://memetrunk.com/human-trafficking/post/why-is-there-a-patent-to-use-blood-in-cement-products-hg6iWCk2tLGpa4b

 

📌👶😭25.7.2023: ADRENOCHROM – CO TO JE A JAK FUNGUJE REPTOS POTŘEBUJÍ ADRENOCHROM, ABY SI ZACHOVALI SCHOPNOST MĚNIT TVAR..“NEJSOU LIDÉ“ NEBYLA JEN FRÁZE..🔥 Kompilace GeneDecode o DUMBS, CHILDSEXTRAFFICKING, Adrenochrome Harvesting, Epstein a dalších 👹🙈

 

(https://rumble.com/v329q6e-adrenochrom-was-is-it-and-how-does-it-work.html)

(https://rumble.com/v2mrfb4-genedecode-compilation-about-dumbs-childsextrafficking-adrenochrom-harvest.html

 

📌👶ZAKRÝVÁNÍ důkazů ADRENOCHROMU v kostelech při přijímání…

 

Ukrajinské ženy a děti byly prodávány jako sexuální otrokyně nebo k odběru orgánů.

Více než 60 000 dětí bylo umučeno k smrti, aby získaly adrenochrom.

 

Neuvěřitelné: Pokud máte peníze, přijede kurýr. ‼️24/7 365 dní v roce‼️

ADRENOCHROM NA PRODEJ V DAVOSU – Deep State Švýcarsko

https://youtu.be/SKu2Nsh6Tb8?si=Dkqr4GNS1Je9t-GZ

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.10.2023: SPECIÁLNÍ JEDNOTKY A TÝM SPECNAZ ROZDRTILY NA UKRAJINĚ KARTEL OBCHODUJÍCÍ S ADRENOCHROMEM.

 

Zatímco svět čeká na další izraelský krok v Gaze, ve východní Evropě zuří jako nezastavitelné peklo stejně důležitá bitva: boj za konečnou likvidaci ukrajinských syndikátů obchodujících s dětmi a farem na výrobu adrenochromu, což jsou dva cíle neoddělitelně spjaté od počátku roku 2022, kdy zločinný Bidenův režim začal financovat Volodymyra Zelenského a jeho zločinné spolupachatele.

V srpnu Real Raw News exkluzivně informoval o společném týmu amerických speciálních sil a ruských specnazů, který spojil své síly a spojil své schopnosti, aby pátral po pohřešovaných dětech na Ukrajině a v Polsku, což schválili generál Eric M. Smith a ruský ministr obrany Sergej Šojgu.

Jejich instrukce zahrnovala také zničení laboratoří Adrenochromu a jejich provozovatelů, prostředníků a honáků. Podle zdrojů z kanceláří generála Smithe a z FSB, ruské Federální bezpečnostní služby, společná jednotka rozbila mnohamiliardový kartel, který beztrestně operoval na ukrajinsko-polské hranici.

Podle zdrojů jednotka strávila první polovinu října rozbíjením kartelu Radčenko, který unášel nespočet dětí, vysával jim nadledvinky a poté, co je vyživil do přiměřeného zdraví, je prodával pedofilům a do sexuálního otroctví.

Děti mohou být údajně vysáty několikrát, než se nadledvinky stanou nepoužitelnými. FSB uvedla, že kartel Petra Radčenka byl nepřímo financován Bidenovým režimem a obstarával padesát procent adrenochromu vyváženého za hranice Ukrajiny.

„Váš falešný pResident Biden dává psovi Zelenskému peníze. Zelenskyj je dává kartelům. Kartely vyrábějí a dodávají Adrenochrom,“ řekl RRN agent FSB Andrej Zacharov.

Hlavní informace vedoucí k držení kartelu pocházely z elektronických zařízení Mykoly Tarana, obchodníka s adrenochromem, kterého speciální jednotky/Spetznas zabily v srpnu. Data na Taranových pevných discích dovedla elitní komando do nestřeženého přepravního skladu v ukrajinském Usťilu, necelé dva kilometry od hranic s Polskem. Podle záznamů byla budova pronajata společnosti Neptune Company Ltd., „jedinému domácímu výrobci žvýkaček pro děti s nálepkami a tetováním pro malé ukrajinské děti do 15-ti let“, jak uvádí webové stránky ukrajinského ministerstva hospodářského rozvoje a obchodu.

Speciální jednotky/Spetznas budovu prohlédly a neviděly žádné žvýkačky ani tetování a ten, kdo sklad obsadil, zřejmě narychlo odešel a zanechal po sobě tři desítky chladniček pro lékařské účely, které se často používají k chlazení adrenochromu, a 6 000 gramů fentanylu, jednoho z několika syntetických opioidů, které jsou běžné ve složení adrenochromu.

Našli také rozložené ostatky muže s kulkou v hlavě, jehož doklady a mobilní telefon vrazi příhodně zanechali na místě činu. Spetznas ho znal jako Sergeje Nikolaje, zdatného ukrajinského obchodníka s drogami, který měl zálibu v prodávání drog školákům. Z neznámých důvodů kartel zřejmě svého nohsleda odpráskl. Tým speciálních jednotek-Spetznas nastražil výbušné nálože a budovu zničil.

Informace z Nicholasova telefonu dovedly tým přes hranice do polského Hrubieszowa, kde pátrali po muži jménem Arek Ordyan a jeho ženě Tamaře. Tito mezinárodní zprostředkovatelé adrenochromu se maskovali jako potulní aktivisté za občanská práva, zatímco měli přestávku v převážení stovky litrů rafinovaného adrenochromu po Evropě a do Spojených států. Podle FSB byli Ordyanovi přáteli Zelenského a nejvýnosnějšími prodejci Radčenkova kartelu.

Mezi jejich 13 domy v sedmi zemích byl i půvabný dvoupatrový dům s upraveným trávníkem vpředu i vzadu, pěstěnými keři, mříží z vinné révy, bílým plotem a čtyřmi strážci s kalašnikovy po obvodu. Jednotka se vypořádala s ochrankou a vstoupila do domu. V ložnici v horním patře našli manželský pár zfetovaný adrenochromem vedle dvojice vyprázdněných infuzních vaků. Žena se snažila mluvit, ale její slova vycházela pomalu a podivně, nesouvisle, zatímco Arek Ordyan projevil nepřirozenou sílu, jednou rukou zvedl devadesátikilový cementový podstavec a mrštil jím na jednoho člena Spetznas.

Pokud farmaceutický koktejl zvyšoval sílu, neposkytoval nezranitelnost vůči kulkám. Střely z AK-74 a karabin M4 speciálních jednotek rozzářily Areka jako vánoční stromeček. Ležel mrtvý na chlupatém koberci nasáklém krví. Jeho žena měla bezvýraznou tvář, zbavenou emocí. „Je to jen malý bonbónek,“ řekla. Pak se pokusila vyjednávat a nabídla jednotce sex za svobodu. „Máš něco, co chceme,“ řekl jí spetznas, „a není to tvé tělo.“ Podívala se na provětranou mrtvolu svého manžela. „Stejně to byl jen pytel masa. Znáš ten výraz? Ani nevím, kde se teď nacházím.“ „To zjistíme společně,“ řekl Spetznas a píchl jí svůj vlastní bonbon, naxolon proti závratným účinkům adrenochromu a polonium, vysoce radioaktivní jed, který v koncentrovaných dávkách dokáže rychle zabíjet. Ukázal jí injekční stříkačku. „Tohle tě rychle zabije. Pokud nám řekneš, co potřebujeme vědět, a budeš mluvit pravdu, dám ti protilátku. Nebo tady zemřeš a vykrvácíš všemi otvory,“ řekl Spetznas. Zdroje Real Raw News v kanceláři generála Smithe a v FSB zpochybnily detaily výše uvedené spolupráce.

Agent FSB Andrej Zacharov uvedl, že velitel amerických speciálních sil byl proti otravě, zatímco Smithova kancelář uvedla, že obě vedení souhlasila s otrávením „té mrchy“. Bez ohledu na to promluvila a prozradila údajné místo pobytu Radčenka a jeho zásob na Ukrajině. Když se jí zeptali na desítky tisíc pohřešovaných a unesených dětí, na chvíli zmlkla. Pak řekla, že Radčenko děti neunášel ani nečerpal adrenochrom, že hotový produkt distribuoval až poté, co „jiní“ odvedli tu nejšpinavější práci. Vojáci jí nevěřili, ale ona neměla co říct kromě: „Dejte mi ten lék!“. „Ach, protilátka neexistuje,“ řekli jí a nechali ji zemřít.

„Teď už víte, jak to u nás v Rusku chodí,“ řekli Spetznovi svým americkým kolegům. „My viníky před soud nevedeme. Ztrácíme tím čas. Zaslouží si mnohem horší věci.“ Její informace přivedly jednotku zpět na Ukrajinu, kde se rozdělila na dva taktické týmy. Jeden pronikl do kyjevského klanu Deep State a nasadil sledování na Radčenkův honosný městský dům v bohaté Pečerské čtvrti podél řeky Dněpr, v regionu, kterého se po dvou letech údajně nepřetržitého válečného konfliktu jako mávnutím kouzelného proutku nic nedotklo.

„Nebombardujeme civilisty, jak tvrdí vaše média,“ řekl Spetznas svému kolegovi ze speciálních jednotek. „My to děláme jako vy. Útočíme pouze na hluboký stát.“ Druhý tým se mezitím vydal na delší cestu do historického Lucku na severozápadě Ukrajiny, kde osm kilometrů severně od města nalezl průmyslový park plný podezřelých aktivit, osmičlenné bezpečnostní týmy hlídaly plot z žiletkového drátu a kontrolovaly doklady osob ve vozidlech, které chtěly projet jediným vstupním bodem. Na parkovišti, které všude sledovaly bezpečnostní kamery, bylo zaparkováno nejméně 50 aut a tucet tahačů s návěsy. Klikatá štěrková cesta za plotem vedla k nekontrolovanému letišti se zpevněnou ranvejí, na níž seděl na volnoběh turbovrtulový Antonov AN-140.

Muži nakládali do letadla chladicí boxy se zdravotnickými potřebami. Po obou stranách dráhy hlídali nakladače a provoz vjíždějící a vyjíždějící z letištní plochy strážní v technických vozidlech – vojenským žargonem se tak označuje lehké improvizované bojové vozidlo, obvykle civilní pickup s otevřenou zadní částí nebo vozidlo s pohonem všech čtyř kol, na němž je namontován kulomet. „Adrenochrom?“ zeptal se operátor speciálních jednotek. „Adrenochrom,“ potvrdil Spetznas. Agent Zacharov řekl RRN, že jednotka zvažovala útok na letiště a průmyslový park, ale váhala, protože nemohla vědět, zda uvnitř nejsou unesené děti připoutané k nosítkům s jehlami a polyuretanovými trubičkami trčícími z krku. „Pokud je tam byť jen jedno dítě, nechtějí riskovat,“ řekl Zacharov. Toho večera si vytipovali jednoho dělníka, sledovali ho z průmyslového parku do jeho luckého bytu a zadrželi ho u jeho dveří. Když mu voják speciálních jednotek pohrozil, že mu podřízne hrdlo od ucha k uchu, podvolil se a svolil k požadavkům na informace, nicméně řekl, že v průmyslovém parku nejsou žádné děti, pouze 250 000 litrů chlazeného adrenochromu a polovojenská jednotka dost velká na to, aby vedla malou válku. Řekl, že pokud se následujícího dne v šest hodin ráno nedostaví do práce, tato jednotka bude jeho nepřítomnost vyšetřovat.

„Řekni mi pravdu o tom, kolik je tam dětí, a my tě necháme žít,“ řekl mu jeden ze Spetznasů. „Žádné děti. Přísahám,“ odpověděl dělník. „Jestli budeš lhát, přijdeme si pro tebe. Přijdeme si pro tvou rodinu. Pokud nemáš rodinu, tak tvé přátele. Nikdo z vašich známých, dokonce ani váš pes, pokud nějakého máte, nebude v bezpečí,“ řekl Spetznas. „Přísahám,“ zopakoval muž, „nemáme žádné děti.“ Spetzny mu prořízly hrdlo od ucha k uchu a nechaly ho vykrvácet. Oba týmy o svém postupu informovaly ministra obrany Šojgua a bylo rozhodnuto. Ve 23:00 10. října, hodinu poté, co dělník vykrvácel na zápraží, se na průmyslový park a letiště snesly ruské řízené střely, které zničily přistávací dráhu a srovnaly budovy se zemí, až z nich zbyly jen hromady doutnajících trosek a pokroucené oceli.

Zatímco rakety zasypávaly park, kyjevský tým provedl razii v Radčenkově vile a zabil jeho, jeho milenku, dva tucty ozbrojených strážců a bohužel i devítiletého chlapce, kterého Radčenko znásilňoval.

„V mlze války se někdy ocitnou i nevinní. Dokonalý plán neexistuje, je to mýtus,“ řekl náš zdroj z kanceláře generála Smithe. „Tohle by mělo udělat velkou díru do obchodu s adrenochromem, ale pořád je tu tolik nezvěstných dětí.“ „Ministr obrany Sergej Šojgu označuje misi za velký úspěch,“ řekl RRN Zacharov.

„Adrenochrom by byl vyvezen do USA a Ruska, prostě všude. Ztráta mladého chlapce je tragická, ale jaký život mohl mít poté, co ho ta zrůda opakovaně znásilňovala. Teď je u Boha – ten chlapec, ne Radčenko. Ten je někde jinde.“ Tým podle zdrojů pokračuje v pátrání po uvězněných dětech.

https://www.facebook.com/groups/698212108274571/permalink/1043055000456945/

 

📌⚡️ NIH testovala účinky adrenochromu na lidi.⚡️ ❗️Položka je z roku 1995! Jasná otázka❓

Odkud podle své studie NIH získala tento adrenochrom, který sklidila? ⚡️Účinky adrenochromu a adrenalinu na člověka… 👉🏻 „Účinky adrenochromu a adrenalinu byly studovány na kultivovaných endoteliálních buňkách lidské pupeční tepny. Buňky byly vystaveny buď adrenochromu nebo epinefrinu v koncentracích 50 a 200 mikroM, v daném pořadí, po dobu až 24 hodin. Po 3, 5, 7 a 24 hodinách zamýšlené doby sklizně“

 

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/7582857/

 

📌 31.1.2023 : RUSKÉ JEDNOTKY ODHALILY ODEBÍRÁNÍ ORGÁNŮ UKRAJINSKÝM DĚTEM. Jak se ukázalo jejich skupina brala děti kolem Izyum (Ізюм Charkovská Ukrajina 64306). Malinké děti od 3 do 6-7 let. Přivezli je na určité místo … Na prvním poschodí je svlékli a na druhém poschodí … Na druhém poschodí je vyřezali … Jako vyhozený odpad je buď jen drželi v jamách, nebo je někam vyvezli. Víte, tito lidé mluvili o dětech jako kdyby poráželi nějaká hospodářská zvířata, jako sele nebo králíka. Byli, jak „Ano, přivezli“, jako kdyby to byla nějaká farma, chápeš! Tyto implantáty, vzali orgány, (adrenochrom), slyšel jsem o tom, ale nevěřit…Dokud to všechno neuvidíš na vlastní oči, nepochopíš, když to uvidíš, neodpustíš … Covid, HIV, drogy, testování na lidech – Úplný text ruské zprávy o amerických biozbraňových laboratořích‼️

 

https://de.rt.com/europa/161544-covid-hiv-drogen-menschenversuche-russland

 

📌 👉8.1.2024: Polské zpravodajské zdroje například potvrzují, že po puči v Kyjevě v roce 2014 se 👉 👉 👉 Ukrajina stala hnízdištěm pedofilů všeho druhu. Joe a Hunter Bidenovi byli hlavními postavami v dětském obchodním kruhu. Biden vlastnil vilu s rozsáhlou sítí podzemních tunelů a továren na výrobu adrenochromu a odebírání orgánů. „Skutečným důvodem pro „hony“ organizované Kabalou bylo zastrašit děti a zvýšit jejich hladinu adrenochromu. Měli také zařízení, která jim umožnila sát krev v lese, a když žili, byli schopni ji vysát přímo z těla. Všichni britští a dánští monarchové se těchto honů zúčastnili,“ uvedly zdroje.

👉 Ruské zdroje tvrdí, že na Ukrajině objevily více než 40 laboratoří biologických zbraní provozovaných USA a CIA. Našli také zmrzačené a mrtvé děti, které ležely v řetězech v podzemních tunelech pod Černobylem (systém, který patřil Bidenovi).

Rusko požádalo o zasedání Rady bezpečnosti OSN o dodávce západních zbraní Ukrajině na 22. ledna.

 

https://tass.com/politics/1729447

 

📌9.1.2024: 👹👹👹PRAVDA O TOMTO SVĚTĚ, Jen pro otrlé –👶👶👶Adrenochrom. Tento film je absolutně nevhodný pro děti❌❌❌‼️‼️‼️

 

Temné skupiny používají naše děti, proti dítě není mentálně naprogramované, jako jsou dospělí, jsou mnohem nevinnější, jsou mnohem více propojeny do jejich vyšších já, nebo do jejich božského já. Trauma, které uvolňují, je mnohem účinnější než u dospělých. Během těchto rituálních praktik, kterých se elity účastní, jednou se sloučenin, která se uvolňuje v dětském těle během mučení, při traumatu je sloučenina tzv. adrenochromu.

 

Je uvolňovaná nadledvinkami, během vysoce traumatických incidentů a tento adrenochrom působí v podstatě jako droga. Tajné společnosti jsou skutečně předními organizacemi, které náborují lidi a postupem času, přesně zjišťují, jak nemilosrdný a krvežíznivý jsi. Tím, jak jdete dál a dál, stáváte se semknutý se svými bratry v bratrství, stanete se více a více zapojený, dostanete se hlouběji a hlouběji, začnou vás úkolovat s opravdu těžkými věcmi. Dokud nebudeme jako společnost čelit tomu, že se tyto věci skutečně dějí, že existuje centralizovaná kontrolní skupina, která za to odpovídá, budeme odsouzeni těmto lidem sloužit, a budou pokračovat v uplatňování kontroly nad námi.

 

👉 Adrenochrom je Hollywoodská droga mládí a dlouhověkosti, jejichž cena činí 1,5 miliarda dolarů/za kg.

 

Jeho chemický vzorec připomíná kralika. Jedná se o odebranou krev dětí, s co možná nejvyšší koncentraci adrenalinu. Krev je extrahovaná z epifýzy dítěte v okamžiku strachu a hrůzy, když hladina adrenalinu vrcholí.

Krev dospělých není vhodná.

👉 Protože šišinka (malý nepárový orgán, součást mezimozku) s věkem neroste a produkce adrenalinu klesá. Toto je jen náznakem známých tváří z Hollywoodu, kteří údajně tuto drogu užívají. Když se podíváte třeba na Toma Cruise před 30. lety a dnes, tak zjistíte, že skutečně na rozdíl od své partnerky nezestárnul. Dopouštějí se těch nejstrašlivějších zločinů, aby získali onou zázračnou krev.

Ti bankéři a všichni ti Rotschildové se potom můžou dožívat těch 90. let, 105 let a 108 let, zkrátka když lidskou krev berete třeba 2x týdne, kdy berou transfuze, tak jim to prodlužuje jejich život.

Víte, jaká spotřeba těch dětí musí být? Celosvětově?

👉 ADRESÁTY KREVNÍ PLAZMY LZE IDENTIFIKOVAT PODLE ZARUDLÝCH OČÍ.

Dali jim ochutnat ráje a slibované věčnosti. Vraždy po narození, kdy je možné rodičům sdělit, že se dítě narodilo mrtvé. Armáda démonu se rozběhla po celé naši zemi a infikovala každý aspekt našeho života ďábelským uvězněním a zejména se soustřeďovala na ty největší a nejbohatší autority, které pak ovlivňovali další a další.

👉 Nejvlivnější lidé ze všech společenských struktur byli lákáni do osidel sexu s nezletilými do satanských rituálů, „omlazovacích“, praktik a tajných temných organizaci.

Na zdánlivě nevinných večírcích pro mocné, pro poslance a politiky byli mnozí z nich vtahování do této špinavé hry a následně kompromitování patřičnou foto a filmovou dokumentaci.

👉 To znamená, že se ocitli pod kuratelou mocného a tlakového prostředku, kdy všichni takto podchyceni už šlapali jako hodinky.

👉 Politici přestávali sloužit lidu, ale hájili jen zájmy korporací, lékaři přestali léčit lidi, ale slepě složili ber svědomí farmaceutickým korporacím a pacienty udržovali v chronické nemocnosti a prakticky je pomalu zabíjeli!!!

Kulturní pracovníci degenerovali veškerý kulturní a národní odkaz, finančníci bezostyšně okrádali veřejnost, pracovníci médii přestali seriózně informovat veřejnost a právnické elity jen kývali hlavami a všemu přihlíželi.

 

👉 Aby bylo možné získat další děti a zajistit tak zvýšenou poptávku po drahocenné surovině, byl vytvořen zákon, krátce implementován do severských zemí, které složí jako pokusná pole pro sociální inženýry“. Počty ukradených dětí dosahují do statisíců, a protože se systém osvědčil, je postupně zaváděn do dalších Evropských zemí. Děti jsou vydávány napospas pedofilům a satanistům.

👉 Jsou neustále přesouvány k pěstounům, až jejich stopa zmizí, definitivně končí a jsou k nedohledání. V současnosti jme svědky novodobého lovu lidí. Lovu dětí a jejich prodeje tyranům.

 

👉 Juvenilní justice – lov na děti. (juvenilní justice se označují právní normy, které pod pláštíkem ochrany dětí umožňují odebírat děti z fungujících rodin.) Je to systém krutého bezpráví, který chytá do svých otrokářských sítí bezbranné děti. Z názvu by člověk předpokládal, že juvenilní justice se zabývá ochranou dětí a kriminalitou nezletilých. Ale opak je pravdou.

👉 Juvenilní justice nemilosrdně vyrvává plačící děti zoufalým rodičům, a to z umělých, absurdních příčin a bez soudu. Rodiče jsou zbavování rodičovských prav bez odvolání. Tento zločinný systém, jež funguje ve většině zemích. Například ve Francii v roce 2008 takzvané Sociální orgány“ unesli z rodin přes 110 tisíc dětí.

👉 V Německu rodičům jen za 1 rok nenávratně ukradli 70.000 dětí. Jde o nejkrutější tyranii a bezpráví v dějinách lidstva.

👉 Přesto, že jsou rodiče ochotní udělat cokoliv, aby dítě dostali zpět, téměř nikdy se jim to nepodaří. Musí se obrátit na takzvaný Juvenilní soud, co se táhne roky a většinou zcela bezvýsledně.

👉 Celý systém Juvenilní justice je podlým násilím na těch nejmenších, bezbranných a do nebe volající nespravedlnost. Jeho ovocem jsou zoufalé matky bez dětí, sebevraždy a umělí sirotci v novodobých lágrech.

👉 Většina dětí se stává živým tovarem výnosného zločinného obchodování. Juvenilní justice je abnormálně intenzivně propagovaná pod vzletnými podvodnými hesly o boji proti násilí v rodinách. Způsob, kterým se tento byznys zavádí, není pokutný černý obchod, ale státní zákon. Rodinu pod vznešenými frázemi o právech dětí likviduje vlastní stát!

👉 JAK FUNGUJE TATO NOVODOBÁ PIRÁTSKÁ SLUŽBA?

 

👉 Jednou z pastí, do jaké se chytají děti, je takzvaná „linka důvěry“!!! 👉 „Jestli se něčeho bojíš, ZAVOLEJ!“ Po takové reklamě malé, ještě nerozumné dítě rádo zatelefonuje. Ve své naivitě řekne do telefonu vše. A neutrální informace o rodině se stávají důvodem, aby přišel pracovník sociální služby, provedl takzvanou preventivní kontrolu a odvezl nejen dítě, které zatelefonovalo, ale všechny, které se v rodině nacházejí.

👉 Past „Linky důvěry“ je nejúčinnější v případě dospívajících, kteří často vzdorují rodičům. Prakticky v každé škole se setkáváme s plakáty, které vybízejí děti, aby volali na „Linku důvěry“, když rodiče takzvaně porušují jejich práva.

👉 Například, pokud Vaše dcera myje nádobí Juvenilní justice Vás za to může potrestat, protože využíváte její pracovní sílu.

👉 Jestliže nedáváte svým dětem nadměrné kapesné, dopouštíte se takzvaného ekonomického násilí.

👉 Pokud nedovolujete Vašemu synovi se dívat na pornografii na Internetu, omezujete prý jeho právo na informace.

👉 Totiž, podle Juvenilní justice si dítě může dělat co chce. Škodit sobě i druhým a Vy jako rodiče ho nesmíte vychovávat jinak, za to budete potrestání.

👉 Kromě toho, ve školách probíhají kurzy o takzvaných právech dítěte. Učí děti, jak právnicky správně podávat žalobu na vlastní rodiče. Jen za rok 2011 asi 20 nezletilých z Kyjeva podalo k soudu žalobu na své rodiče s požadavkem, aby byli zbaveny svých rodičovských prav.

👉 Jeden z případů, matka nepustila dceru na diskotéku a ta na ní podala žalobu k soudu. 👉 Pracovníci Juvenilní justice hledají cestu, jak dostat pod kontrolu každou rodinu.

👉 Za tímto účelem jsou dětem ve školách rozdávány dotazníky. Z informací o dítěti a rodině se tak vykonstruují umělé důvody ke kontrolní návštěvě a odebrání dítěte.

👉 Další důvod je, že byt potřebuje opravu, v místnosti je prach, na podlaze jsou rozházené dětské hračky….Mnoho důvodů k odebrání dětí jsou absurdní!

👉 SOCIÁLNÍ PRACOVNÍCI PRACUJÍ S PŘESNĚ DLE GENOCIDNÍ IDEOLOGIE.

Zaměřují se na mnohodětné rodiny, sociálně slabé a svobodné matky, kde se dá čekat, že se proti zločinné mafii nebudou bránit.

👉 Pak se Juvenilní justice zaměřuje na bohaté rodiny.

👉 Příkladem je rodina v Anglii. Když šla paní Ivana se starším synem na lékařskou prohlídku kvůli infekci, lživě obvinili jejího manžela ze sexuálního zneužívání chlapce. Vzápětí přišla sociální služba a odebrala obě děti. U snahy získat děti zpět, narazili manželé na neproniknutelnou zeď Juvenilní justice.

👉 Očerní rodiče, ukradnou děti, zničí rodinu, dají embargo na medializaci a když se rodiče brání, zakrývají jim ústa a hrozí trest!!!

 

OSUDY DĚTÍ:

 

👉 Děti jsou násilím vytrženy ze své rodiny a umístěny do cizího prostředí novodobých lágrů. Prožívají hluboká psychická traumata. Na Ukrajině je 90% dětí v domovech znásilněno, 70% chlapců končí ve věznici a 20% páchá sebevraždu.

 

👉 Většina děvčat se stává nedobrovolnými prostitutkami.

👉 Dětský domov se stává pouze přestupní stanici.

👉 Děti následně putují do náhradních rodin, které si je objednali, protože dítě je pro ně vynikajícím finančním zdrojem.

V Německu narkoman si vzal do náhradní péče malého chlapečka, aby na něj dostával peníze. Za ně si však kupoval drogy, chlapci nedával jíst a týral ho. Po nějakém čase našli mrtvolku chlapečka v lednici.

 

👉 Je známo, že na západě v Juvenilní justici pracuje mnoho zvrácených lidí. Narkomanů, bohatá kriminalita, spojená i s vazbou, homosexuálové a pedofilové.

Ti lobují, aby děti byli dané do rodin homosexuálů.

👉 V USA už dostali homosexuální páry do rodin 300.000 dětí. Dle odhadů toto číslo by se mělo vyšplhat na 1 milion. Většina homosexuálů jsou také pedofily, kde se děti dostávají.

 

👉 V roce 2011 bylo do USA prodáno 100.000 ruských dětí pedofilům. Mluvíme zatím jenom o oficiálních údajích. …..

 

Vraždící zrůda, Alžbeta II, Papež….

 

https://www.facebook.com/jaroslav.steiden/posts/4704759839553934/?vh=e&extid=MSG-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C

 

📌 25. KVĚTNA 2024 16:33: Putin: MUSÍME BÝT O KROK NAPŘED PŘED NEPŘÍTELEM:

 

Ruský prezident Vladimir Putin uložil vedoucím představitelům podniků vojensko-průmyslového komplexu (MIC) úkol pokračovat v rytmickém zásobování ozbrojených sil Ruské federace moderními, high-tech zbraněmi a vybavením. Uvedl to na setkání s pracovníky obrany v Koroljově u Moskvy.

 

Hlava státu pozvala účastníky setkání, aby diskutovali o řadě otázek souvisejících s perspektivami rozvoje obranného průmyslu, a zejména o tom, jak jsou vojákům dodávány nejoblíbenější zbraně a technika.

 

Objemy výroby se podle něj za poslední rok a půl až dva roky, během speciální operace, zvýšily. Od roku 2021 do roku 2023 byl růst: u raketových a dělostřeleckých zbraní – více než 22krát, u elektronického boje a průzkumu – 15krát, u munice a ničivých prostředků – 14krát, u vozidel – 7krát, u osobní pancéřové ochrany – 6krát, u letecké techniky a UAV – 4krát, u obrněných zbraní – téměř 3,5krát.

 

Putin poukázal na důležitost budování ekonomiky ozbrojených sil, které jsou součástí ekonomiky celé země.

 

„Musíme být vždy o krok napřed, vždy napřed před nepřítelem. A pak bude vítězství zaručeno,“ zdůraznil prezident Ruské federace.

 

https://smotrim.ru/article/3968086?utm_source=internal&utm_medium=main2-news&utm_campaign=main2-news6

 

 

📌25. KVĚTNA 2024 17:19: Vladimir Putin: KAŽDÝ RUBL V EKONOMICE OZBROJENÝCH SIL RUSKÉ FEDERACE MUSÍ FUNGOVAT EFEKTIVNĚ:

 

Dnes se v Koroljově u Moskvy setkal ruský prezident s vedoucími podniků vojensko-průmyslového komplexu (MIC).

 

Vladimir Putin si dal za úkol zaměřit se na vybudování efektivní ekonomiky ozbrojených sil.

„S takovými výdaji,“ zdůraznila hlava státu, „musí být ekonomika ozbrojených sil (která je součástí ekonomiky celé země) vybudována odpovídajícím způsobem, aby každý státní rubl fungoval efektivně.“

 

Všechny finanční prostředky, zdůraznil Putin, by měly být nejen efektivně vynaloženy na potřeby ozbrojených sil, ale měly by zapadat do ekonomiky jako celku. Řekl také, že by rád slyšel, jak probíhá uzavírání smluv s podniky, zálohové platby a proces plánování zakázky na obranu státu.

 

„Existují nějaké problematické otázky, které dosud nebyly vyřešeny?“ obrátila se hlava státu na účastníky setkání.

 

Prezident Ruské federace také připomněl jím přijatá rozhodnutí, která by měla zvýšit efektivitu a urychlit proces oprav, obnovení bojeschopnosti zbraní a techniky tak, aby se co nejdříve vrátily do bojové zóny, a požádal o zprávu o tom, jak je tato práce organizována.

 

Kromě toho Vladimir Putin připomněl svůj pokyn urychlit zavádění moderních technologií a inovativních řešení, která by přispěla k neustálému zlepšování a zlepšování taktických a technických vlastností techniky a zbraní s přihlédnutím ke zkušenostem a bojovému použití.

 

https://smotrim.ru/article/3968120

 

 

📌25. května 2024 17:30, Welt: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY KVŮLI SITUACI U CHARKOVA ODHALUJÍ DALŠÍ SEKTORY FRONTY:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny (AFU), aby odrazily ofenzivu ruských jednotek u Charkova, musí stáhnout vojáky z jiných regionů a odkrýt úseky fronty. Uvádí to reportáž Christopha Wannera pro německý televizní kanál Welt.

„Do očí bijící“ nedostatek pracovních sil je obzvláště akutní pro ozbrojené síly Ukrajiny na Donbasu, uvedl Wanner.

Úspěšný postup ozbrojených sil RF v DLR novinář spojil právě s nedostatkem personálu Ozbrojených sil Ukrajiny, protože mnoho ukrajinských vojáků se angažovalo u Charkova

Šéf vojensko-civilní správy Charkovské oblasti Vitalij Gančev již dříve uvedl, že ruská armáda od začátku NMD osvobodila 49 osad v regionu. Obyvatelstvo by podle něj mělo mít možnost se vyjádřit a rozhodnout se, ve které zemi by mělo žít.

 

https://www.vesti.ru/article/3968100

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 25.05.2024“:

➡️☭☆ Maria Zacharovová komentovala Stoltenbergovu výzvu ke zrušení omezení ukrajinských úderů na ruském území. „To je užitečné vědět pro každého, kdo je pozván na údajnou ‚mírovou konferenci‘ ve Švýcarsku,“ napsala na kanálu Telegram.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ❗️Jednotky skupiny vojsk „Střed“ v důsledku úspěšných vojenských operací osvobodily osadu Archangelskoje v DLR, informovalo ruské ministerstvo obrany

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Dělostřelci skupiny vojsk „Střed“ podporují postup útočných letadel ve směru Avdějevskij. Společná bojová práce sudového dělostřelectva a minometné baterie vytváří palbu a nedovoluje nepříteli provádět obranné akce. Během provádění další palebné mise posádky 122mm houfnic D-30 a 120mm minometů 2S12 „Sani“ zničily z uzavřených palebných pozic opevnění a velitelské stanoviště ukrajinských ozbrojených sil. Určení cíle a nastavení palby prováděli operátoři bezpilotních letounů Orlan-30.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Očekává se, že jednání přes prostředníky mezi Izraelem a Hamásem o rukojmích budou obnovena příští týden, píše Reuters

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Putin přijel do Koroljova u Moskvy, kde se setká s vedoucími podniků vojensko-průmyslového komplexu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Musíme být neustále o krok napřed. Musíme zůstat před nepřítelem – a pak bude vítězství zaručeno.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Posádky houfnic D-30 ničí obrněná vozidla, opevněné pozice a čluny ukrajinských ozbrojených sil na pravém břehu Dněpru

📍 Chersonská oblast: Dělostřelci provádějí nepřetržitou bojovou práci a zasahují cíle na vzdálenost přes 15 kilometrů. Rychlost mířené střelby dosahuje osmi ran za minutu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, kvůli blokacím, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokacím je denně zpracovávám a publikuji pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, jen tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *