,

25.05.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

25.05.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️24.5.2024, Volný bloG, Lenka Peterková: VOLÁNÍ OD LÉKAŘE ZE ŠVÝCARSKA: WHO MUSÍ BÝT OKAMŽITĚ ROZBITA A INJEKCE MRNA MUSÍ BÝT ZASTAVENY!!!

 

📢👉Už jen dny nás dělí od schválení velmi závažných dokumentů, které by mohly mít nedozírný dopad na životy většiny lidí na této planetě. Všechny země pod kuratelou WHO budou v případě jakýchkoli vyhlášených pandemií, zdravotních událostí či klimatické krize pod diktátem této soukromé organizace.

 

Pro příští možné pandemie se již připravují další mRNA injekce, přičemž právě WHO by měla být nástrojem, který by mohl nařídit jejich plošnou aplikaci.

 

Genocida mRNA musí konečně skončit a jediný rozumný, 100% účinný a bezpečný způsob, jak zabránit další kriminální epidemii, JE OKAMŽITĚ ROZBÍT WHO 👹 NA TISÍC KOUSKŮ.

 

Švýcarský lékař, který od začátku odhalil covidový podvod a byl za to dokonce zatčen a zavřen v psychiatrické léčebně, nyní posílá výzvu všem občanům světa:

 

Vážení spoluobčané!

 

Jmenuji se Thomas Binder. Vystudoval jsem medicínu v Curychu, získal jsem doktorát z imunologie a virologie, jsem specialista v oboru vnitřního lékařství a kardiologie a mám 35 let zkušeností v diagnostice a léčbě akutních respiračních infekcí, v nemocnicích, na jednotkách intenzivní péče a ve své soukromé praxi.

 

Já i ostatní odborníci jsme od února 2020 objasňovali stále převládající příběh o Covidu. Je to nevědecký, nezákonný, nehumánní nesmysl, od faktu, že nemá žádný epidemiologicky relevantní asymptomatický přenos, až po nesprávnou definici infekce COVID a úmrtí na COVID, ale i pro nesprávnou indikaci a testování.

 

Nefarmaceutické zásahy u asymptomatických, dříve tzv. zdravých lidí, jsou neúčinné a pouze škodí. NEŠLO O ŽÁDNOU PANDEMII, ale o plandemii, využíván byl špatný test a špatná vakcína. A nakonec, zero-COVID (nulový Covid) je intelektuální nesmysl 👹.

 

Za to jsme byli cenzurováni, pomlouváni nebo jako já – zatčeni.

 

Já jsem byl o Velikonocích 2020 dokonce brutálně zatčen protiteroristickou jednotkou v ordinaci a přijat do psychiatrické léčebny za údajné „sebeohrožení v šílenství COVIDu.“ Dnes jsem zcela rehabilitován.

 

Údajná pandemie COVID byla primárně testovací pandemií RT-PCR!

 

Jiní, kteří měli minimum základních lékařských a imunologických znalostí, četli zásadní studie a měli zdravý rozum a páteř, vysvětlili marnost, neúčinnost a nejistotu injekcí modifikované RNA ještě před jejich trestuhodným nouzovým schválením.

 

🎚️Dnes víme, že jsou dokonce negativně účinné, podporují nemoci a smrt na COVID a již zabily více než 10 milionů lidí prostřednictvím vedlejších účinků, zabránily milionům oplodnění a způsobily miliony mrtvě narozených dětí, aniž by byl jediný důkaz, že zachránily jediný lidský život. 👹

 

🎚️Nikdy nebyla pandemie zabijáckého viru, ale pandemie zbabělců a my lékaři jsme svědky pandemie vážných onemocnění a náhlých, neočekávaných úmrtí na infarkt, myokarditidu, disekci aorty, mrtvici a plicní embolii. 👹

 

🎚️Dále je to trombóza a záněty jiných orgánů, zejména mozku a míchy, diseminovaná intravaskulární koagulace. Vidíme i zvýšený výskyt infekcí – včetně COVIDu – v důsledku imunosuprese; rakoviny, autoimunitních onemocnění, neplodnosti, potratů a mnoha dalších. 👹

 

👉TATO MODIFIKOVANÁ RNA GENOCIDA JE NEJVĚTŠÍ LÉKAŘSKÝ ZLOČIN V HISTORII LIDSTVA, HUMANITÁRNÍ KATASTROFA NEBÝVALÝCH ROZMĚRŮ! 👹 👹 👹

 

👹Farmaceutický průmysl v současné době pracuje na převedení všech vakcín na modifikovanou platformu „vakcíny“ RNA. Dělá to i přesto, že nemá schopnost rozlišovat, co je cizí od jejího vlastního. I stopa inteligence by stačila k tomu, aby si uvědomili, že platforma modifikované vakcíny RNA je naprosto nesmyslná a životu nebezpečná. 🎚️

 

Jejich dvě základní chyby spočívají v tom, že je to aplikováno injekčně, aniž bychom měli kontrolu nad tím, které buňky v těle produkují spike protein, v jaké dávce a jak dlouho, a že buňky, které jsou nuceny produkovat tento cizí protein a poté jsou prezentovány na jejich povrchu, jsou mylně naším imunitním systémem rozpoznány jako cizí, a proto jsou zničeny, podobně jako je tomu v případě odmítnutí cizího orgánu, který nám byl transplantován. 👹

 

Předpokládané „očkování“ modifikovanou RNA nutí tělo produkovat jed v neznámé dávce a po neznámou dobu, čímž se naše části doslova mění v mimozemšťany. Proto musí být okamžitě zakázána celá platforma modifikovaných RNA vakcín! 👹

 

👉Vaše vláda 👹 v současné době vyjednává o pandemické dohodě s WHO. Pokud to podepíše, bude WHO postavena nad ústavu vaší země a nejen vy, ale i vaše vláda a váš parlament ztratí veškerou svobodu volby:

 

👉KDO OVLÁDÁ WHO, OVLÁDÁ SVĚT! 👹 JEDINÝ ROZUMNÝ, 100% ÚČINNÝ A BEZPEČNÝ ZPŮSOB, JAK ZABRÁNIT DALŠÍ KRIMINÁLNÍ PANDEMII, JE OKAMŽITĚ ROZBÍT WHO NA TISÍC KOUSKŮ! 👍 👍 👍

 

Vážení spoluobčané!

 

Pokud jste dostali injekci jednou nebo dokonce několikrát a možná dokonce trpíte závažnými vedlejšími účinky injekcí modifikované RNA, nezoufejte 👍: Stále více odpovědných lékařů je připraveno vám pomoci a stále více odpovědných vědců provádí výzkum i těch nejsložitějších vedlejších účinků, aby bylo možné léčit. 👍

 

Myslím, že injekce modifikované RNA jsou jako kouření: téměř nikdy není pozdě přestat kouřit a žít zdravěji.

 

Ať už jste dostali injekci nebo ne, 👍 probuďte se, 👍 zatlačte na sebe, 👍 vstaňte a řekněte to výrobcům, vašim takzvaným „expertům,“ vaší vládě, vašim poslancům, vašim generálům a úřadům, ti všichni z pohledu lidí zcela selhali v Covidovém skandálu:

 

👉„UŽ TOHO BYLO DOST! KONEČNĚ REZIGNUJTE A ČELTE SPRAVEDLNOSTI!“

 

👍 👍 👍 UDĚLEJTE TO, KDYŽ NE PRO SEBE, TAK PRO BUDOUCNOST, KTEROU STOJÍ ZA TO ŽÍT PRO SVÉ DĚTI A VNOUČATA.

 

Celý článek si můžete přečíst ZDE: https://necenzurovanapravda.cz/2024/05/volani-od-lekare-ze-svycarska-who-musi-byt-okamzite-rozbita-a-injekce-mrna-musi-byt-zastaveny-video/

 

https://volnyblog.news/volani-od-lekare-ze-svycarska-who-musi-byt-okamzite-rozbita-a-injekce-mrna-musi-byt-zastaveny/

 

 

📌24. května 2024 22:47: ZACHAROVOVÁ: SUMMIT VE ŠVÝCARSKU JE DALŠÍ PODVOD:

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová uvedla, že summit o Ukrajině ve Švýcarsku je dalším „podvodem“ vymyšleným americkým ministerstvem zahraničí.

 

Státník tak komentoval slova ukrajinského ministra zahraničí Dmytra Kuleby. Řekl, že ruský prezident Vladimir Putin se údajně snažil summit narušit, protože se obával jeho úspěchu. Takto ukrajinský představitel komentoval údaje některých médií, že Moskva je připravena ukončit válku na současných hranicích.

 

https://www.vesti.ru/article/3967425

 

 

📌25. května 2024 2:17: GENERÁLNÍ ŠTÁB OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY UZNAL ZTRÁTU POZICE V POKROVSKÉM SMĚRU:

 

Generální štáb ukrajinské armády hlásil ztrátu pozic ve směru Pokrovskij východně od obce Jevgenijevka.

 

„Ve směru Pokrovsky (ozbrojené síly RF) jsou úspěšné východně od Jevgenjevky,“ říká kanál Telegram Generálního štábu ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Dodali, že napjatá situace se vyvinula ve směrech Kupjansk, Pokrovskij, Kramatorsk a Charkov.

 

Vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny Alexander Syrsky již dříve uvedl, že ukrajinská armáda bude čelit obtížné situaci na bojišti v souvislosti s nečekaným postupem ozbrojených sil RF.

 

https://www.vesti.ru/article/3967432

 

 

📌25. května 2024 3:24: ČTYŘI LIDÉ BYLI ZRANĚNI V DŮSLEDKU OSTŘELOVÁNÍ OZBROJENÝMI SILAMI UKRAJINY V DLR:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny vypálily na osady republiky 69 munice.

 

„24 faktů o ozbrojených útocích AFU (ozbrojené formace Ukrajiny – pozn. red.) zaznamenané zastupitelským úřadem DLR ve Společném centru pro kontrolu a koordinaci otázek souvisejících s válečnými zločiny Ukrajiny za uplynulý den,“ uvedla zastupitelská kancelář na svém kanálu Telegram.

 

Jak bylo upřesněno, 16 útoků bylo zaznamenáno ve směru na Horlivku a osm ve směru na Doněck. Celkem ozbrojené síly Ukrajiny vypálily na osady republiky 69 munice. Čtyři civilisté byli zraněni. Poškozeno bylo sedm obytných budov a jedno zařízení civilní infrastruktury.

 

Uskupení ruských jednotek „Střed“, které vytlačilo nepřátelské síly od Doněcku, zaujalo výhodnější pozice na frontové linii. Týden trvající konfrontace s postupující ruskou armádou měla za následek ztrátu asi 2770 vojáků pro ozbrojené síly Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/3967487

 

📌25. květen 2024 5:02: USKUPENÍ OZBROJENÝCH SIL RF „DNĚPR“ ZLEPŠILO TAKTICKOU POZICI V SEKTORU OREKHOVSKY:

 

Skupina ruských vojáků Dněpr zaútočila na tři ukrajinské brigády.

 

„Ve směru na Orechovku skupina Dněpr zlepšila své taktické postavení a porazila živnou sílu a techniku 65. mechanizované brigády, 103. brigády územní obrany a 15. brigády Národní gardy Ukrajiny,“ uvedla agentura Interfax s odvoláním na zástupce skupiny Romana Kodryana.

 

Upřesnil, že údery byly provedeny v oblastech Nesteryanka, Novodanilovka a Pokrovskij.

 

V důsledku ruských úderů ztratila armáda kyjevského režimu až 40 vojáků, dvě vozidla, tři 155mm houfnice M777 a 122mm samohybnou dělostřeleckou jednotku „Gvozdika“.

Skupina Jih osvobodila osady a zničila více než 3280 vojáků Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/3967508

 

 

📌25. května 2024 5:05: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZTRATILY VÍCE NEŽ 400 VOJÁKŮ V OBLASTI ODPOVĚDNOSTI SKUPINY JIH:

 

Ruští bojovníci porazili tři ukrajinské brigády.

 

Uskupení ruských jednotek „Jih“ porazilo 72. a 93. mechanizovanou brigádu Ozbrojených sil Ukrajiny a také 111. brigádu územní obrany v oblastech Konstantinovka, Andreevka a Novy. Oznámil to šéf tiskového střediska skupiny Vadim Astafjev.

 

„Nepřítel ztratil více než 400 vojáků, tři automobily, 155mm houfnici M777, 155mm houfnici 2A65 Msta-B a 122mm houfnici D-30. Byla zničena protibateriová stanice AN/TPQ-50 a čtyři polní muniční sklady,“ řekl Astafjev.

 

Poznamenal, že v důsledku toho jednotky ruských sil zlepšily situaci podél frontové linie, hlásí RIA Novosti.

 

Dněprská skupina zase vylepšila svou taktickou pozici v sektoru Orikhovsky. Tam armáda kyjevského režimu ztratila až 40 vojáků.

 

https://www.vesti.ru/article/3967527

 

 

📌25. května 2024 5:29: RUSKÝ DRON SESTŘELIL UKRAJINSKOU HEXAKOPTÉRU „BABA JAGA“ NA OBLOZE NAD CHERSONSKOU OBLASTÍ:

 

V Chersonské oblasti proběhla letecká bitva mezi ruskými a ukrajinskými drony.

 

Útočný dron FPV ruských výsadkářů skupiny vojsk Dněpr sestřelil těžký hexakoptérový bombardér ukrajinské armády „Baba Jaga“ ve vzdušné bitvě nad Chersonskou oblastí. Informuje o tom agentura RIA Novosti s odkazem na informace Ministerstva obrany Ruské federace.

 

„Poté, co dron FPV výsadkových sil nabral výšku, vstoupil na vhodnou trajektorii a shora narazil do nepřátelského dronu, který explodoval a dopadl na naše území, aniž by způsobil újmu ruským vojákům a jejich zařízením,“ uvedlo ministerstvo obrany.

 

Je třeba poznamenat, že po pádu vrtulník-bombardér našel evakuační skupina ruských výsadkářů, kteří okamžitě doručili jeho ostatky na místo jednotek ozbrojených sil RF skupiny vojsk Dněpr.

 

U Nikolajeva ruské drony zničily polohu ozbrojenců armády kyjevského režimu.

 

https://www.vesti.ru/article/3967509

 

 

📌25. května 2024 5:36: DĚLOSTŘELECTVO OZBROJENÝCH SIL RF ZNIČILO PALEBNÉ POZICE OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NA PRAVÉM BŘEHU DNĚPRU:

 

Dělostřelectvo námořní pěchoty Černomořské flotily udeřilo na maskované palebné pozice armády kyjevského režimu v Chersonské oblasti.

 

„Výpočet houfnice D-30 samostatné strážní jednotky námořní pěchoty Černomořské flotily ze skupiny vojsk Dněpr způsobil palebné škody identifikovaným maskovaným palebným pozicím ukrajinské armády na pravém břehu Dněpru,“ uvádí RIA Novosti s odvoláním na informace ministerstva obrany Ruské federace.

 

Jak bylo vysvětleno, ruští dělostřelci střílí na vzdálenost přes 15 kilometrů, rychlost mířené palby dosahuje osmi výstřelů za minutu. Operátoři dronů jim zároveň pomáhají identifikovat cíle a upravovat palbu.

 

Dříve výsadkářští dělostřelci zasáhli opevněné oblasti Ozbrojených sil Ukrajiny v Chasiv Jaru.

 

https://www.vesti.ru/article/3967533

 

 

📌25. května 2024 6:32: RUŠTÍ DĚLOSTŘELCI ZNIČILI VELITELSKÉ STANOVIŠTĚ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY VE SMĚRU AVDIIVKA:

 

Poskytovaly palebnou podporu ofenzívě ruských sil.

 

Dělostřelci ze skupiny Střed vojsk ozbrojených sil RF zničili opevnění a velitelské stanoviště Ozbrojených sil Ukrajiny ve směru Avdiivka. Řekli to na ruském ministerstvu obrany.

 

„Dělostřelecké posádky houfnic D-30 ráže 122 mm a minometů 2S12 Sani ráže 120 mm z motostřelecké jednotky skupiny sil Střed poskytly palebnou podporu ofenzívě ruských jednotek společnou palbou a zničily opevnění a velitelské stanoviště ozbrojených sil Ukrajiny ve směru Avdijivka,“ uvádí zpráva.

 

Je třeba poznamenat, že úprava cílů byla provedena výpočty dronů Orlan-30. Dělostřelectvo pracovalo z uzavřených palebných pozic, hlásí RIA Novosti.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny ztratily více než 400 vojáků v oblasti odpovědnosti skupiny Jih. Ruští bojovníci porazili tři ukrajinské brigády.

 

https://www.vesti.ru/article/3967529

 

 

📌25. května 2024 7:12: JEDNOTKY SKUPINY ZÁPAD ODRAZILY TŘI PROTIÚTOKY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY ZA DEN:

 

V oblasti odpovědnosti ztratily skupiny ozbrojených sil Ukrajiny až 395 vojáků.

 

Jednotky skupiny ruských vojsk „Západ“ obsadily výhodnější linie a odrazily tři protiútoky útočných skupin Ozbrojených sil Ukrajiny. Oznámil to šéf tiskového střediska skupiny Ivan Bigma.

 

„V důsledku aktivních akcí motostřelecké jednotky skupiny Západ zlepšily své taktické postavení, zaujaly výhodnější linie a porazily formace 66. mechanizované, 68. brigády Jaeger, 112. brigády územní obrany Ozbrojených sil Ukrajiny v oblastech Nadia, Novosadovoje a Berestovoye, tři protiútoky útočných skupin 77. aeromobilní brigády v Novoselovské oblasti byly odraženy,“ uvedl Bigma.

 

Podle něj během dne v oblasti odpovědnosti uskupení Ozbrojených sil Ukrajiny ztratili až 395 vojáků. Ukrajinské síly také ztratily 11 bojových obrněných vozidel, včetně M113, samohybné dělostřelecké lafety Caesar francouzské výroby, americké houfnice M198, houfnic Msta-B a D-30 a pěti samohybných dělostřeleckých jednotek 2S1 Gvozdika.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny také ztratily více než 400 vojáků v oblasti odpovědnosti skupiny Jih. Ruští bojovníci porazili tři ukrajinské brigády v oblastech Konstantinovka, Andrejevka a Nove.

 

https://www.vesti.ru/article/3967526

 

 

📌Pro všechny nedělní školáky!! Čtěte pozorně, co bude dál!

 

Toto je baterie pro Teslu Model Y.

 

Zabírá celé místo pod přihrádkou pro auta. Pod sedadly.

Abyste je mohli vyrobit, potřebujete:

–12 tun horniny na lithium (lze extrahovat i z mořské vody)

–5 tun kobaltových minerálů (většina kobaltu je vyráběna jako vedlejší produkt zpracování mědi a niklu). Toto je nejtěžší a nejdražší materiál, který se dá sehnat na baterii).

— 3 tuny niklové rudy

— 12 tun měděné rudy

Musíte přemístit 250 tun půdy, abyste získali:

— 26,5 liber lithia

— 30 liber niklu

— 48,5 liber manganu

— 15 liber kobaltu

Vyžaduje se také výroba baterie:

— 441 liber hliníku, oceli a/nebo plastu

— 112 liber grafitu

Obří housenka 994A se používá k přemístění země, aby získala minerály potřebné pro tuto baterii. Caterpillar spotřebuje 30 litrů nafty za 12 hodin.

 

Většina minerálů potřebných k výrobě baterií pochází z Číny nebo Afriky. Většinu práce v Africe dělají děti nebo téměř zotročení lidé.

 

Pouze jedna z těchto OEM Tesla Model Y baterií 2021 (nejlevnější baterie Tesla) je momentálně online prodej za 4 999 USD včetně dopravy a instalace.

Baterie váží 1000 liber (můžete si představit cenu dopravy). Má dva.

Cena baterie Tesla je:

Model 3: 14 000 $+ (auto MSRP 38 990 $)

Model Y: $5,000- $5,500 (MSRP vozu 47,740 $)

Model S: 13 000 USD-20 000 USD (MSRP vozu 74 990 USD)

Model X: 13 000 USD+ (Auto MSRP 79 990 USD)

 

Elektromobilu trvá 7 let, než dosáhne čistých nulových emisí CO2. Výdrž baterie je 10 let (průměr). Teprve za poslední 3 roky začnete snižovat uhlíkovou stopu, ale potom musíte vyměnit baterie a ztratíte veškerý pokrok.

Konečně stojí za zmínku množství energie potřebné ke zpracování surovin a množství energie použité k přepravě těchto baterií do Spojených států a jinam na světě. Nemluvě o nákladech na naftu a benzín, které jsou potřebné k tomu všemu.

Pořízení elektromobilu ze všech těchto důvodů neprospívá životnímu prostředí. Právě naopak. Tohle je horší pro ekonomiku a životní prostředí. Jaký podvodník. Nemluvě o časech nakládky a nošení.

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7662734087186871&set=a.261309260662761

 

 

📌25.5.2024: NĚMECKO TVRDÍ, ŽE BY NA NETANJAHUA VYKONALO ZATYKAČ ICC.

Mluvčí německé vlády to uvedl 23. května.

 

Mluvčí německé vlády 23. května uvedl, že Německo „samozřejmě“ zatkne izraelského premiéra Benjamina Netanjahua a ministra obrany Joava Gallanta, pokud Mezinárodní trestní soud (ICC) vydá na oba činitele zatykače.

 

Začátkem tohoto týdne státní zástupce ICC Karim Khan obvinil pana Netanjahua, pana. Galantní a tři vůdci Hamásu – Yehya Sinwar, Mohammed Deif a Ismail Haniyeh – válečných zločinů a zločinů proti lidskosti v pásmu Gazy a Izraeli poté, co mezi nimi v říjnu 2023 vypukl konflikt.

 

Když byl 23. května novináři dotázán, zda německá vláda vykoná zatykač ICC na pana Netanjahua a pana. Gallantovo zatčení Steffen Hebestreit, mluvčí německého kancléře Olafa Scholze, odpovědělo, že ano.

 

„Samozřejmě. Ano, dodržujeme zákon,“ řekl podle překladu. „Podle toho, jak jsi to řekl tak krásně, je to hypotetická otázka, takže udělám půl kroku zpět a řeknu: V zásadě jsme zastánci ICC a tak to zůstane. ”

 

Naznačil však, že německá vláda se domnívá, že zatykač ICC se jeví jako problematický a že nevěří, že by Izrael a vůdci Hamásu měli být vnímáni s „ekvivalencí“. ”

 

Poté, co jeden novinář zopakoval panu Hebestreitovi otázku ohledně možného vydání zatykače ICC, řekl: „Myslel jsem, že jsem na otázku odpověděl svým normativním prohlášením… samozřejmě dodržujeme zákon. ”

 

Po komentáři pana Hebestreita z 23. května mluvčí izraelské vlády Avi Hyman v rozhovoru pro televizi Fox News kritizoval německou vládu.

 

„Jsem dost starý na to, abych si vzpomněl na německého vůdce, který sem přišel několik dní po 7. říjnu a prohlásil, že Hamás jsou noví nacisté,“ řekl. „Usilují o genocidu proti Židům. Mnozí lidé na světě musí zkontrolovat svůj morální kompas a být na správné straně dějin. ”

 

Německé ministerstvo zahraničí vydalo 20. května prohlášení, v němž nezopakovalo důrazné odsouzení ze strany americké a izraelské vlády ohledně možných zatykačů. Místo toho poznamenala, že ICC bude nyní muset „rozhodnout o žádostech hlavního prokurátora o vydání zatykačů“, a dodala, že mezi Izraelem a Hamásem, zahraniční teroristickou organizací označenou USA, existuje „falešný dojem rovnice“.

 

Tento týden norský ministr zahraničí Espen Barth Eide řekl, že pokud ICC zatykače skutečně vydá, jeho země zadrží pana Netanjahua a pana. Galantní, pokud je to možné.

 

„Pokud oni nebo nějací vůdci Hamásu dorazí do Norska, jsme podle mezinárodního práva povinni je zatknout. Stejný princip platí pro všechny evropské země s výjimkou Turecka,“ řekl ministr zahraničí televizi TV 2 v Norsku.

 

Pokud jde o pana Nethanyahua, izraelský vůdce tento týden řekl CNN, že američtí vůdci by měli být nedávným oznámením ICC znepokojeni.

 

„Izrael je tady vandrák. Myslím, že je to nebezpečné. V podstatě je to první demokracie, která je vyvedena na lavici obžalovaných, když dělá přesně to, co by demokracie měly dělat příkladným způsobem,“ řekl v rozhovoru. „Ohrožuje to všechny ostatní demokracie. Izrael je první, ale ty jsi další na řadě. Na řadě je Británie. Další jsou také další na řadě. ”

Senát složený ze tří soudců ICC rozhodne, zda vydá zatýkací rozkazy a umožní pokračování případu. Soudcům obvykle trvá dva měsíce, než taková rozhodnutí učiní.

 

Izrael není členem soudu, takže i kdyby byly vydány zatykače, pan Netanjahu a pan. Gallant nečelí žádnému bezprostřednímu riziku trestního stíhání. Hrozba zatčení by však mohla izraelským vůdcům ztížit cestu do zahraničí.

 

Pan Khan, prokurátor, v prohlášení z 20. května uvedl, že oba mohou „nést trestní odpovědnost“ za „válečné zločiny a zločiny proti lidskosti“ v Gaze, včetně údajného hladovění civilistů, úmyslného zabíjení, pronásledování a dalších.

 

ICC dodal, že vůdci Hamásu Yahya Sinwar, Ismáíl Haníja a Muhammad Diab Ibrahim Al-Masrí mohou být zodpovědní za zločiny proti lidskosti, braní rukojmí jako válečný zločin, mučení, různé nelidské činy a další.

 

ICC byl založen v roce 2002, aby stíhal osoby spojené s válečnými zločiny, genocidou, zločiny proti lidskosti a agresí.

 

https://www.theepochtimes.com/world/germany-says-it-would-execute-icc-arrest-warrant-against-netanyahu-5655991?utm_medium=Social&utm_source=telegram

 

 

📌EU SE BRÁNÍ PLÁNŮM NA ZÁKAZ „CHEMIKÁLIÍ NAVŽDY“. Brusel chtěl zakázat skupinu průmyslových chemikálií, protože prý vydrží tisíce let. Označené jako „forever chemicals“ (PFAS) by si mohly najít cestu do pitné vody a potravin. Plánovaný zákaz se brzy stal hlavním zájmem „Green Deal“, miliardového projektu Evropské komise.

 

PFAS zahrnují více než 10 000 látek a nacházejí se v široké škále spotřebního zboží. Pro svou tepelnou a chemickou stabilitu a schopnost odpuzovat olej a vodu se používají při výrobě polymerů, hydroizolačních textilií, koženého a papírenského zboží, ale také do hasičských pěn, kosmetiky a obalů na potraviny nebo pánví. Mají však také ekologicky nebezpečné a pro člověka toxické vlastnosti, jejichž účinky nebyly prokázány a v žádném případě je nelze jednoznačně zaznamenat.

 

„Akční plán PFAS – Opatření ke snížení expozice člověka a životního prostředí per- a polyfluorovaným alkylovým látkám (PFAS) v Rakousku“ je revidován od loňského prosince.

 

Ale to může být zbytečné. Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyen v polovině května napsala členům Evropské lidové strany (EPP), že zákaz je ‼️nevymahatelný‼️….když průmysl ostře protestoval. Jde o „strategickou autonomii“ Evropy, tedy o odvrácení počínající a destruktivní deindustrializace.

 

Protože zákaz by zpochybnil existenci mnoha společností. To je důvod, proč von der Leyen oznámila „dalekosáhlé zvláštní předpisy“, zejména proto, že „nejsou dostupné žádné životaschopné alternativy“.

 

https://unzensuriert.at/268374-vorwaerts-es-geht-zurueck-eu-rudert-bei-verbotsplaenen-fuer-ewigkeitschemikalien-zurueck/

 

 

📌💥💥💥25.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ZAČNE ČÍNSKO-TAIWANSKÁ VÁLKA? PEKING POSÍLÁ VÁLEČNÁ LETADLA, TAIWANSKÁ ARMÁDA VYTAHUJE SVÉ TANKY

 

https://youtu.be/X5R_Xak14Wg?si=fpWjnRA_VVYKD5pj

 

 

📌💥💥💥25.05.2024, Redacted, Roman Kirsch: JE KONEC PRO ZELENSKÉHO V DOBĚ, KDY PUTIN ODMÍTÁ JEDNAT O UKRAJINSKÉ KAPITULACI S DIKTÁTOREM, 2.díl.

 

https://youtu.be/ie-6GGnLRRY?si=R5gUOnybKJBCkXJ2

 

 

📌💥💥💥25.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PRO-PUTINOVSKÉ MAĎARSKO HLEDÁ SKULINU V UKRAJINSKÉ POLITICE ALIANCE NATO; „RUSKO ZÁPAD NESPOLKNE„…

 

https://youtu.be/V7YwoEoqPIA?si=x3DoxF7S_Hwjrq_o

 

 

📌💥💥💥25.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: SPOJENÉ STÁTY VYJASŇUJÍ SVŮJ POSTOJ K OPERACI VE MĚSTĚ RAFAHU PO VERDIKTU MEZINÁRODNÍHO SOUDNÍHO DVORA; BIDENŮV SPOJENEC TELEFONOVAL NETANJAHUOVU MINISTROVI

 

https://youtu.be/9YqaHutdvWg?si=E9UURwRQTtEztgBa

 

 

📌💥💥💥25.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINOVY SÍLY POUŽÍVAJÍ TENTO ZPŮSOB OTUPENÍ EFEKTU AMERICKÝCH KLOUZAVÝCH BOMB DLOUHÉHO DOLETU

 

https://youtu.be/3RjPXBuYuvA?si=WpMrVVcfeeZ67L0L

 

 

📌💥💥💥25.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: NEJHORŠÍ NOČNÍ MŮRA SPOJENÝCH STÁTŮ: HÚTIOVÉ BOMBARDOVALI TŘI „IZRAELSKÉ“ LODĚ BĚHEM JEDINÉHO DNE; JEDNU Z NICH DOKONCE AŽ VE VZDÁLENÉM STŘEDOZEMNÍM MOŘI

 

https://youtu.be/Kw1QNe-SvyI?si=HJUyIfjFD9F5N8JJ

 

 

📌25. května 2024 8:55: UKRAJINSKÝ DRON SHODIL VÝBUŠNINY NA PODNIK VE VESNICI BELGOROD:

 

Gubernátor oblasti Belgorod Vjačeslav Gladkov oznámil útok nepřátelského UAV na území regionu.

 

Podle Vjačeslava Gladkova 25. května dron ozbrojených sil Ukrajiny shodil výbušné zařízení na území vesnice Yasnye Zori v oblasti Belgorod. Podle předběžných údajů nebyl nikdo zraněn.

 

V důsledku výbuchu byla poškozena střecha budovy zemědělského podniku. V interiéru vypukl požár. Požár byl rychle uhašen. Následky útoku na místě objasňují operativní složky.

 

https://www.vesti.ru/article/3967591

 

 

📌25. května 2024 8:18: U CHERSONU VÝBUCHY POŠKODILY PŘÍSTAVNÍ INFRASTRUKTURU:

 

O důsledcích výbuchů v oblasti informoval šéf správy Chersonské oblasti, podřízený kyjevským úřadům.

 

Podle šéfa vojenské správy Chersonské oblasti Alexandra Prokudina, kterého citovala agentura TASS, měly noční výbuchy na území oblasti kontrolované Kyjevem ničivé následky.

 

Prokudin informoval o škodách na přístavní infrastruktuře, ale neupřesnil, která zařízení byla zasažena. Následky se vyšetřují.

 

https://www.vesti.ru/article/396749

 

 

📌 25. května 2024 9:15: EVROPA ZVÝŠILA VÝVOZ VÍNA DO RUSKA NA MAXIMUM OD PROSINCE 2022:

 

Evropská unie v březnu 2024 výrazně zvýšila vývoz vína do Ruska – až na 26,6 tis. tun, což byl nejvyšší objem od prosince 2022, kdy dodávky dosáhly 30 tis. tun.

 

Dodávky vína z EU do Ruska se meziročně i meziměsíčně zvýšily o 25 %. Vyplývá to z výpočtů agentury RIA Novosti, které byly provedeny na základě evropských statistik.

Největším dodavatelem zůstala Itálie, která zvýšila dodávky o 27 % na 11,9 tis. tun.

Vývoz vína z Litvy vyskočil o 40 % na 4,2 tis. tun.

Španělsko zvýšilo prodej 1,6krát na 3 tisíce tun a sesadilo

Polsko ze třetího místa mezi hlavními vývozci do Ruska. Polsko se naopak stalo jedinou zemí, která výrazně snížila dovoz vína – o 24 %, na 2 tisíce tun.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/3967600

 

Po zákazu dovozu vodky z Ruska do zemí EU, který byl zaveden v rámci šestého balíčku evropských sankcí, se hlavním dodavatelem tohoto druhu alkoholu staly Spojené státy.

 

Podle agentury RIA Novosti Spojené státy na konci roku 2023 více než zdvojnásobily dodávky vodky do Evropy – ve výši 37,7 milionu eur. Mezi dodavateli se umístili na prvním místě.

 

V roce 2022 byly Spojené státy na druhém místě mezi Ruskem, které dodalo vodku v hodnotě 36,7 milionu eur, a Ukrajinou – 15,3 milionu eur. Podle výsledků loňského roku se Ukrajina umístila na druhém místě v žebříčku vývozců, když dodala vodku do EU ve výši 19 milionů eur.

 

Na třetím místě se umístilo Spojené království, které za rok dodalo vodku do evropských zemí za 14,2 milionu eur, na čtvrtém místě Černá Hora (13,4 milionu eur), na pátém Bělorusko (6,8 milionu eur).

 

Objem dodávek vodky z Ruska v roce 2023 činil pouze 617,3 tisíce eur.

👉Největšími odběrateli ruského nápoje v EU byly loni 👉i přes zákaz Německo (328,5 tis. eur), Lotyšsko (101,5 tis. eur), 👉 Česká republika a Nizozemsko (po 60 tis. eurech).

 

Mezitím v Rusku zmizela švédská vodka Absolut – výrobce loni zastavil dodávky.

 

https://smotrim.ru/article/3821862

 

 

📌25. května 2024 10:20: AMERICKÉ MINISTERSTVO FINANCÍ: G7 BUDE MUSET BÝT FLEXIBILNÍ, ABY PŘIJALA DOHODU O RUSKÝCH AKTIVECH:

 

Americká ministryně financí Janet Yellenová se domnívá, že zástupci zemí G7 budou muset prokázat flexibilitu, aby se dohodli na použití zmrazených aktiv Ruské federace k obnově Ukrajiny.

 

Ministři financí skupiny G7 se scházejí v Itálii, aby předložili základy plánu na zvýšení příjmů z ruských aktiv. Později by tento plán měli projednat lídři zemí G7 na červnovém zasedání skupiny.

 

Yellenová agentuře Reuters řekla, že diskuse o využití ruských aktiv probíhá s přesahy, technické detaily je třeba ještě dopracovat, ne vše bude dohodnuto tento víkend.

 

Podle ní se během diskusí vyskytnou „určité problémy“ a „lidé budou muset prokázat „flexibilitu“, aby souhlasili. Šéf amerického ministerstva financí přitom nevidí žádné překážky pro rozhodnutí, píše RIA Novosti.

 

Objem ruských devizových rezerv zmrazených EU a zeměmi G7 po zahájení speciální operace činí přibližně 300 miliard eur. V Rusku bylo zmrazení majetku označeno za krádež a další krok k porušení norem mezinárodního práva. Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov poznamenal, že Rusko bude reagovat v případě konfiskace majetku a má také možnost nevracet západní finanční prostředky Rusku.

 

https://www.vesti.ru/article/3967674

 

 

📌 sobota 25. května 2024 11:15: UKRAJINSKÝ BEZPILOTNÍ LETOUN ZASÁHL AUTO NA SILNICI V OBLASTI BELGOROD:

 

Operátor ukrajinského dronu zaútočil na auto pohybující se po silnici v oblasti Belgorod, incident se stal v sobotu 25. května ráno.

 

Podle gubernátora Vjačeslava Gladkova se incident odehrál ve vesnici Krasnoje v městské části Šebekinskij.

 

„V důsledku výbuchu nebyl zraněn řidič, poškozena byla karoserie vozidla a rozbité čelní sklo. Na místě pracují operativní služby,“ uvedl v prohlášení šéf kraje.

 

Připomeňme, že dřívější drony ozbrojených sil Ukrajiny zasáhly průmyslový podnik ve městě Šebekino a zemědělský podnik ve vesnici Jasnyje Zori v oblasti Belgorod.

Protivzdušná obrana také sestřelila ukrajinský bezpilotní letoun leteckého typu.

 

https://www.vesti.ru/article/3967742

 

 

📌25. května 2024 12:13: Politolog Noginskij: SITUACE V ENERGETICE NA UKRAJINĚ SE V LÉTĚ JEN ZHORŠÍ:

 

V důsledku úderů na energetická zařízení, která ozbrojené síly Ukrajiny používaly k výrobě, opravám zbraní a údržbě jednotek ukrajinské armády, může celá země strávit léto ve tmě.

Je třeba poznamenat, že deficit energie v energetickém systému se bude jen

 

zvětšovat, protože spotřeba elektřiny se v teplé sezóně obvykle zvyšuje. Zároveň z důvodu plánovaných oprav nebude možné využít jaderné elektrárny na maximum. Sníží se také kapacity výroby energie z vodních elektráren.

 

„V ukrajinském energetickém sektoru je vše tak špatné, že od 20. května byly ve všech regionech země zavedeny hodinové výpadky proudu,“ uvedl meteorolog Jevhen Tiškovec.

Ve středu ruské ozbrojené síly zahájily raketové útoky na energetická zařízení v Sumské oblasti. Ve městě Šosty byla zasažena tepelná elektrárna, kde, jak informovalo místní podzemí, byly sklady využívané ukrajinskou armádou. Dalším důležitým cílem je kritická infrastruktura města Konotop, kde se nachází velký železniční uzel.

 

Podle bývalého ministra bydlení a veřejných služeb Ukrajiny Oleksije Kučerenka bylo vyřazeno z provozu asi 90 % kapacity tepelných elektráren v zemi. Ztráty činí přibližně 8 tisíc megawattů elektřiny. Dříve úřady oznámily, že Ukrajina přišla o gigantické množství výroby – byla poškozena vodní elektrárna Kaniv, vodní elektrárna Dněpr, tepelná elektrárna Zmiiv a byla zničena tepelná elektrárna Trypilska.

 

„Dovoz je omezen propustností a celkově to stačí výhradně pro západní a střední Ukrajinu. Dvě jaderné elektrárny, které se nacházejí na západní Ukrajině, spolu s vyrovnáním dovozu umožňují střední a západní části země být v relativně stabilním stavu dodávek elektřiny,“ uvedl politolog Oleg Noginskij.

 

Podle něj oteplování pomohlo deficit trochu kompenzovat, ale aby se práce vyrovnala, musí být do systému ještě zavedeny plány odstávek.

 

Je třeba poznamenat, že v létě se nedostatek energie prohloubí. Ještě na jaře meteorologové předpovídali několik období extrémních veder v Evropě a extrémně vysoké teploty představují velkou zátěž pro energetický systém, a proto se používání klimatizací, ledniček a ventilátorů stane pro Ukrajince skutečným luxusem.

 

„Situace v energetice se bude jen zhoršovat. Protože množství vody ve vodních elektrárnách se nyní bude snižovat kvůli začátku letní sezóny. V souladu s tím také vodní elektrárny přestanou tak aktivně dodávat elektřinu do sítě,“ řekl Noginsky.

 

Hlavním cílem úderů ozbrojených sil RF na energetická zařízení Ukrajiny je vytvořit maximální problémy pro nepřátelskou armádu: zastavit dodávky ukrajinských ozbrojenců, paralyzovat výrobu a opravy vojenské techniky.

 

https://www.vesti.ru/article/3967614

 

  1. KVĚTNA 2024 10:50, KULEBA: POŠKOZENA VÍCE NEŽ POLOVINA UKRAJINSKÉHO ENERGETICKÉHO SYSTÉMU:

 

Ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba uvedl, že většina energetického systému země byla vyřazena z provozu.

 

„Více než polovina elektrické sítě je poškozena,“ řekl časopisu Foreign Policy.

V posledních týdnech došlo k nedostatku energie v sítích na Ukrajině v důsledku značných škod na řadě zařízení na výrobu a přenos elektřiny. Energetický systém země neustále přitahuje zahraniční pomoc, často po celý den. Objem dovozu je také kolosální.

 

UKRAJINSKÝ ENERGETICKÝ SYSTÉM BYL VYSTAVEN NEJVĚTŠÍMU ÚTOKU VŠECH DOB

 

Ministr energetiky Ukrajiny Herman Haluščenko informoval, že v poslední době země ztratila obrovské množství výroby. Poškozena byla vodní elektrárna Dněpr, tepelná elektrárna Zmiiv a vodní elektrárna Kaniv, informoval Mychajlo Podoljak, poradce vedoucího prezidentské kanceláře. Kromě toho byla zcela zničena Trypilska TPP, největší zařízení na výrobu energie v Kyjevské oblasti.

 

https://smotrim.ru/article/3931800

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 25.05.2024“:

➡️☭☆ Zveřejňujeme záběry personálu ukrajinských ozbrojených sil zabíjených operátory dronů FPV. Specialisté na útočné drony porážejí ukrajinské ozbrojené síly v týlových zónách, odřezávají pěchotu od zásobovacích cest, po kterých se přepravuje munice, ničí palné zbraně a potlačují provoz nepřátelských minometů a kulometů.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Spojené státy převedou do Kyjeva granáty, dělostřelectvo a protitankové zbraně HIMARS v hodnotě 275 milionů dolarů jako součást nových vojenských dodávek, řekl Blinken. Podle něj „vojenská pomoc“ dříve přidělená Spojenými státy Ukrajině již „dosáhla frontové linie“ a v krátké době bude odeslána nová.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ankara doufá, že projekt plynového uzlu v Turecku jí umožní stát se „centrem pro určování cen plynu“, řekl tamní ministr energetiky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Bilance: podle našich informací nepřítel otevřel všechny zdymadla na hrázi vodní elektrárny Dněpr, voda se uvolňuje, ostrovy v deltě Dněpru mohou být v záplavové zóně

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „VEDOU VÁLKU PROTI NÁM“ – Lavrov vyzval Spojené státy, aby umožnily Kyjevu zasáhnout hluboko do Ruska americkými zbraněmi

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vicepremiér Novák mluví o zrušení zákazu vývozu benzinu.

A co bude dál s cenami benzínu?

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Útočná skupina námořní brigády tichomořské flotily odvážně dobyla a pět dní držela pevnost ukrajinských ozbrojených sil v sektoru Vremevsky. Vojáci praporu arktické námořní pěchoty tichomořské flotily dostali rozkaz dobýt baštu ukrajinských nacionalistů ukrytou v jednom z hangárů. K útoku jsme vyrazili za úsvitu, rozdělili jsme se na dvě skupiny, přiblížili se k nepříteli a rychle pronikli do pevného bodu. Ukrajinská armáda neočekávala od našeho útočného letounu tak odvážné akce.

Opravář s volacím znakem „Achilles“ hovořil o podrobnostech bitvy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Rusko a Ukrajina jsou „extrémně daleko“ od praktických kroků k dialogu o míru, především kvůli skutečnosti, že Kyjev zakázal jednání, řekl RIA Novosti první náměstek stálého představitele při OSN Polyansky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, kvůli blokacím, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokacím je denně zpracovávám a publikuji pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, jen tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *