, ,

24.10.2024, Rozklikni si🔝🔝🔝denně:POZOR🟥🔊RUSKÝ PŘEKVAPIVÝ ÚTOK ZNIČIL KYJEVSKOU STANICI ELEKTRONICKÉ VÁLKY NOTA V KURSKU; UKRAJINA OHROMENA…

25.10.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY:🟥🔊RUSKÝ PŘEKVAPIVÝ ÚTOK ZNIČIL KYJEVSKOU STANICI ELEKTRONICKÉ VÁLKY NOTA V KURSKU; UKRAJINA OHROMENA

 

📌24.10.2024: 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥SEPARATISTÉ Z TCHAJ-WANU V PRAZE:

 

➤Tajné schůzky, špinavé obchody i politické provokace.

➤Fialova vláda podporuje extremistické a teroristické skupiny v zahraničí a zatahuje nás do války.

➤Bílý dům jásá.

➤Jak dlouho ještě?

 

➡️ PAVEL KOPECKÝ rozkrývá detaily říjnové návštěvy exprezidentky Tchaj-wanu  Cchaj Jing-wen v Praze, které by vláda a státní aparát raději udržely pod pokličkou, a odhaluje skutečné pozadí česko-tchajwanských vztahů. Nová zjištění dokreslují aktivity americké vlivové sítě v České republice

 

➡️ V půlce října do Prahy dorazila bývalá „prezidentka“ Tchaj-wanu Cchaj Jing-wen (Tsai Ing-wen), aby se zúčastnila havlistického Fora 2000. I když Lipavského ministerstvo dalo od tchajwanské separatistky naoko ruce pryč a celá vláda dělala, že se jí věc netýká, protože se prý jedná o soukromou návštěvu, fakta vládní představitele usvědčují ze lži a pokrytectví.

 

➡️S Cchaj se totiž setkali naši nejvyšší ústavní činitelé počínaje generálem Pavlem a konče hlavami obou komor parlamentu. Separatisté z Tchaj-wanu dostali i oficiální policejní ochranku a doprovod. Je proto naprosto zjevné, že se jednalo o pečlivě zorchestrovanou provokaci v rámci budování česko-tchajwanských politických vztahů národním zájmům i mezinárodnímu právu navzdory.

 

🟥IKONA DEMOKRACIE, NEBO PRACHSPROSTÁ PODVODNICE?

 

➡️Místní liberálové rádi vykreslují Cchaj Jing-wen jako ikonu světové demokracie a ctnostnou hrdinku boje za svobodu. Připomeňme tedy jen pár skutečností, které liberální média raději přecházejí mlčením. Exprezidentka je vášnivou stoupenkyní práv LGBT a pod jejím vedením se Tchaj-wan před pěti lety stal prvním místem v Asii, kde byla legalizována homosexuální „manželství“.

 

➡️Snad proto, že to trvalo tak dlouho, se Cchaj nikdy nevdala a neměla ani žádné děti. Místo toho, jak často zdůrazňuje, miluje své kočky. Cchaj je nejen vášnivou chovatelkou domácích mazlíčků, ale také úspěšnou podvodnicí. Ukázalo se totiž, že dizertační práce, za kterou měla na London School of Economics dostat doktorát, tak nějak neexistuje.

 

➡️Během svého prezidentování využívala zahraniční cesty ke krytí nelegálních aktivit svých spolupracovníků, kteří pašovali zboží z ciziny a dopouštěli se daňových úniků. Jejich nadřízená o tom věděla a kryla je. Že měla ke světu zločinu blízko celou dobu, ukazuje nelegální financování jejích volebních kampaní i letošní  zatčení jejího vicepremiéra Cheng Wen-tsana kvůli závažnému podezření z korupce.

 

➡️Jemu mimochodem odebrali vysokoškolský titul před dvěma lety, když se ukázalo, že je to plagiátor. Tchaj-wan je tedy skutečně výkladní skříní liberální demokracie s vládou oligarchie, prorůstáním politiky a zločinu, morální dekadencí i rostoucím militarismem. Zatímco za vlády Chaj Jing-wen (2016–2024) rekordně klesl počet států, kteří s ostrovem udržují diplomatické vztahy, Fialova vláda se rozhodla jít zcela opačným směrem.

 

🟥TAJNÉ SCHŮZKY V PRAZE:  

 

➡️Hned jak tchajwanská delegace dorazila do českého hlavního města, vydala se v doprovodu přisluhovačů ze Sinopsisu ke hrobu Václava Havla.

Ostrovním separatistům je pochopitelně osoba českého prezidenta zcela lhostejná, ale hrají s českými liberály divadlo, protože pochopili, na jakou strunu hrát, aby získali sympatie a uznání tam, kde to zrovna potřebují.

 

➡️A jde jim to dobře. Cchaj si notovala s ➤Petrem Pavlem, ➤Milošem Vystrčilem, ➤Markétou Pekarovou Adamovou, ➤Pavlem Fischerem, ➤Jiřím Drahošem i ➤Evou Decroix, tedy přesně těmi vládními politiky, kteří dlouhodobě kolaborují s americkou vlivovou sítí, kterou jsme na stránkách Protiproudu popsali v uplynulých týdnech.

 

➡️Proto nepřekvapí, že se Cchaj setkala s „přítelem po bokuPetrem Kolářem, šedou eminencí z Pražského hradu, pornohercem Jakubem Jandou z Evropských hodnot a v neposlední řadě se šéfem Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost Lukášem Kintrem, který na vzdáleném ostrově strávil několik dní ve společnosti hlav českých zpravodajských a bezpečnostních složek už loni.

 

➡️A to jsou jen schůzky, o kterých bezpečně víme.

Rozhodně však není vyloučeno, že tchajwanští separatisté jednali i se zástupci dalších státních orgánů.

Pokud má tedy vláda drzost tvrdit, že tu tyto exponované osoby byly vlastně jenom na dovolené, měli bychom zmínit ještě jednu skandální skutečnost.

 

➡️ČESKÁ VLÁDA POD VEDENÍM PETRA FIALY TOTIŽ AKTIVNĚ NAPOMÁHÁ AMERICKÉ VLIVOVÉ SÍTI V ORGANIZACI SUBVERZNÍCH AKTIVIT PROTI ČÍNĚ.

Ty byly plánovány i během pražské schůzky tchajwanských separatistů s lídrem Ústřední tibetské správy, která se pod taktovkou amerických spojenců snaží o rozbití Číny.

Je to úplně stejná taktika jako v případě dalších „nepřátelských“ zemí.

Není žádným velkým tajemstvím, že na českém území cvičí jednotky ByPolu, exilové běloruské teroristické organizace, která provádí diverzní vojenské akce ve východní Evropě.

 

➡️Vláda sem zve i extremistické síly z prostředí ruského exilu, aby v bezpečí plánovali státní převrat v Rusku a následnou „dekolonizaci“ celé země, tedy její rozpad. Nemluvě o zprostředkovatelské roli ve vojenské podpoře Ukrajiny ze strany Tchaj-wanu, kterou už dříve odmítly hrát i ti největší stoupenci tchajwanské „nezávislosti“ jako třeba Litva.

 

🟥🟥🟥ZÁVĚR JE PROTO JEDNOZNAČNÝ:

 

🟥ČESKÁ VLÁDNOUCÍ GARNITURA JE NÁSTROJEM TĚCH NEJAGRESIVNĚJŠÍCH KRUHŮ Z USA, KTERÉ SE SNAŽÍ VYPROVOKOVAT VÁLKU S RUSKEM A ČÍNOU❗️❗️❗️

🟥TO NENÍ HLOUPOST NEBO NEVĚDOMOST❗️❗️❗️

🟥🔊TO JE VĚDOMÁ ZÁMĚRNÁ VLASTIZRADA❗️❗️❗️

 

🟥ČEŠTÍ PATOLÍZALOVÉ A AMERIČTÍ PROTEKTOŘI:

 

➡️I když se naši vládní představitelé bojí otevřené konfrontace s Pekingem, a proto se například zdráhají navázat formální diplomatické styky s Tchaj-pejí, pod povrchem se politické, bezpečnostní a vojenské vztahy (ne)nápadně rozvíjejí.

Tchaj-pej také využívá tradiční i nové instituce K ŠÍŘENÍ SVÝCH ZÁJMŮ, IDEOLOGIE A PROPAGANDY.

VŠE S TICHOU PODPOROU ČESKÉHO STÁTNÍHO APARÁTU A POD BEDLIVÝM DOZOREM AMERICKÝCH PROTEKTORŮ.

 

➡️Závislost české politiky na Washingtonu není obtížné dokázat. Podpora tchajwanského separatismu a militarismu začala sílit již za Trumpovy administrativy.

V srpnu 2020 došlo k první americké návštěvě Tchaj-wanu na ministerské úrovni od roku 1979, kdy USA ukončily diplomatické vztahy se vzbouřeneckou provincií.

 

➡️Tato návštěva udala nový tón, a tak hned v prosinci dorazil na ostrov Miloš Vystrčil se svou suitou, aby mohl slavnostně prohlásit, že je Tchajwanec.

Konsensus demokratů a republikánů ve vztahu k Číně následně stvrdila provokativní cesta předsedkyně sněmovny reprezentantů Nancy Pelosiové v srpnu 2022❗️❗️❗️

 

➡️Generál Pavel pak hned po svém zvolení v lednu 2023 splnil domácí úkol, když z Pražského hradu zatelefonoval Cchaj Jing-wen, a Česká republika se tak stala druhou zemí na světě po USA, jejíž prezident neodolal nutkání si s vůdkyní čínských separatistů alespoň na dálku popovídat.

 

➡️Dva měsíce nato na daleký ostrov vyrazila Pekarová Adamová a, jak již řečeno. přivezla s sebou i čelní představitele domácích zpravodajských služeb, aby ve Washingtonu následně o této akci podala report samotné Nancy Pelosiové a zástupkyni Tchaj-wanu v USA Hsiao Bi-khim, která se letos stala „viceprezidentkou“.

 

➡️O charakteru našich vztahů k americkým spojencům v tomto směru hodně vypovídá i následující příhoda. Organizátoři Fora 2000 chtěli už vloni Cchaj Jing-wen do Prahy pozvat, ale svůj plán museli odložit kvůli cestě národního bezpečnostního poradce Jaka Sullivana do Pekingu a „čistě náhodné“ návštěvě čínského vedení ze strany Fialova bezpečnostního poradce Tomáše Pojara poté, co Pojar za Sullivanem zajel do Bílého domu.

 

➡️Přítomnost tchajwanských separatistů v Praze by pochopitelně zmařila tehdejší americkou komunikaci směrem k Pekingu. A tak museli čeští přátelé Tchaj-wanu počkat s návštěvou až do letošního října, kdy už na pevninskou Čínu nemuseli brát tolik ohledů.

 

🟥PODPORA TCHAJ-WANU JAKO PŘÍPRAVA NA VÁLKU:

 

➡️Jak známo, u zrodu Fora 2000 stál Václav Havel.

Postupem času se tato organizace ještě více radikalizovala, což vyústilo v otevřenou podporu teroristických, separatistických a extremistických skupin po celém světě se souhlasem svého hlavního partnera, kterým je americký NED (vládní organizace pro šíření „americké demokracie“ ve světě kontrolovaná tajnými službami).

 

➡️Na agendě ve vztahu k Číně Forum 2000 dlouhodobě spolupracuje s Evropskými hodnotami, Sinopsisem i Tchajpejskou hospodářskou a kulturní kanceláří v Praze či Tchajwanskou nadací pro demokracii. Stojí za pozornost, že vztahy s Cchaj Jing-wen Forum 2000 „kultivuje“ už dvacet let, kdy byla mladá politička zvolena do tamního parlamentu. To naznačuje, že od samotného začátku politické kariéry byla Cchaj předmětem amerického zájmu. A zájmy Washingtonu neváhala aktivně prosazovat.

 

➡️Nedávná návštěva exprezidentky zapadá do širšího kontextu, který je pro naše národní zájmy mimořádně varovný. Americká vlivová síť v tuzemsku v posledních týdnech a měsících aktivizuje své spolupracovníky a stupňuje svou činnost.

Spolek Evropské hodnoty slouží jako nástroj prohlubování bezpečnostní a vojenské spolupráce, jak dokládá organizace návštěv vysokých vojenských představitelů separatistického režimu v České republice.

 

➡️Zatím posledním byl příjezd bývalého náčelníka generálního štábu Lee Hsi-mina, který byl přijat i Institutem pro politiku a společnost, tedy think-tanku hnutí ANO. Místo koketování se současnou vládní politikou by se ANO mělo jasně postavit za české národní zájmy, odmítnout podporu tchajwanského separatismu a vymezit se vůči počínání některých svých členů, kteří slouží zájmům NED.

 

➡️Sinopsis je zase používán v politické oblasti. V březnu 2024 sem pozval čerstvě zvolenou „viceprezidentku“ Hsiao Bi-khim, která se mimo jiné setkala s ➤Milošem Vystrčilem a místopředsedy senátu, jakož i místopředsedou sněmovny ➤Janem Bartoškem. Setkání v prostorách senátu však byli přítomni i členové vlády a vládní poslanci.

 

➡️V závěru léta měl Sinopsis na starost čínskou sekci nechvalně známé konference Globsec, kde loboval za vtažení České republiky do agresívních operací proti Čínské lidové republice. V říjnu pak Sinopsis zorganizoval konference v obou komorách parlamentu.

Na té sněmovní nám➤ Michal Koudelka z BIS oznámil, že „totalitní Čína“ se chystá na válku proti Západu a že je načase se jí konečně postavit, a to i skrze vojenskou podporu Tchaj-wanu.

NA TÉ DRUHÉ ZASE S PODPOROU AMERICKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ ŠÍŘILI BLUDY O ČÍNSKO-RUSKÉ ALIANCI.

 

➡️VŠECHNY TYTO AKTIVITY ŠKODÍ DRAMATICKY ČESKÝM NÁRODNÍM ZÁJMŮM, PROTIŘEČÍ NAŠIM MEZINÁRODNÍM ZÁVAZKŮM A PORUŠUJÍ MEZINÁRODNÍ PRÁVO. Domácí opozice, ať už parlamentní nebo mimoparlamentní, by na tyto vlastizrádné skutky měla upozorňovat a jednoznačně je odmítnout.

 

POKUD SVŮJ ODPOR K VÁLCE MYSLÍ VÁŽNĚ, NEMŮŽE STUPŇUJÍCÍ SE PROVOKACE VŮČI ČÍNĚ PŘECHÁZET MLČENÍM❗️❗️❗️

 

https://protiproud.info/politika/8253-separatiste-z-tchajwanu-v-praze-tajne-schuzky-spinave-obchody-i-politicke-provokace-fialova-vlada-podporuje-extremisticke-a-teroristicke-skupiny-v-zahranici-a-zatahuje-nas-do-valky-bily-dum-jasa-jak-dlouho-jeste.htm

 

 

📌24.10.2024: 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️🟥 NÁRODNÍ SOUD S FIALOU A BARTOŠEM:

 

MUSÍ NÉST MAJETKOVOU ODPOVĚDNOST❗️❗️❗️

MILIARDY ZA STAVEBNÍ ŘÍZENÍ AŤ ZAPLATÍ ŠÉF PIRÁTŮ A PREMIÉR❗️❗️❗️

NESCHOPNOST NEOMLOUVÁ❗️❗️❗️

NIKDO JE NENUTIL BÝT MINISTRY❗️❗️❗️

PŮJDOU ZEMŠTÍ ŠKŮDCI DO TEPLÁKŮ❓❓❓

A CO JEJICH VOLIČI❓❓❓

 

➡️ZDENĚK KOUDELKA se zamýšlí nad trestní odpovědností současných politiků, a dochází k závěru, že nová vláda by měla sečíst všechny škody, které po sobě pětikoalice zanechala, a postavit její členy před národní soud, tak jako protektorátní kolaboranty po roce 1945, a nechat jim škody zaplatit❗️❗️❗️

 

➡️PROBLÉMEM NAŠEHO VLÁDNUTÍ JE NEZODPOVĚDNOST VLÁDY A JEJÍCH ČLENŮ.

Ústavní tvrzení o tom, že vláda je odpovědná Poslanecké sněmovně, je prázdné, má-li vláda většinu v Poslanecké sněmovně. V takovém případě může být vláda sebehorší a poškozovat stát i občany, ale bude se ve funkcích držet dál.

 

➡️A bohužel u nás se ani obrovské škody způsobené premiérem a ministry nevymáhají po nich jako po škůdcích, byť odejdou z funkce❗️❗️❗️

Prostě ministr může být blbý, způsobí obrovskou škodu a nic se mu nestane❗️❗️❗️

 

🟥ŽÁBA NA PRAMENI:

 

➡️Současný mechanismus trestní odpovědnosti není pro vyvození odpovědnosti vlády vhodný. Dominantní je v něm státní zastupitelství, které se v rozporu s představou původní Ústavy z roku 1992 změnilo ze zodpovědné složky výkonné moci na nezodpovědnou mocenskou složku, která má často chuť vstupovat do politiky nedemokratickým způsobem.

 

➡️To se nejvíce ukázalo při razii na Úřadu vlády v roce 2013, jejíž bombastičnost na počátku nakonec splaskala v milenecký premiérský trojúhelník. Zvláště vrchní státní zastupitelství jsou státní orgány nejvíce si troufající pohrdat základními právními principy, přičemž jim to trpělo Nejvyšší státní zastupitelství za nejvyšších státních zástupců Pavla Zemana i Igora Stříže.

 

🟥MAJETKOVÁ ODPOVĚDNOST MINISTRŮ:

 

➡️Považuji za přínosnější majetkovou (civilní) odpovědnost ministrů. Ta dokonce dnes je vyvoditelná, ale neuplatňuje se. Přitom každý obyčejný člověk, který je předsedou spolku nebo je členem výboru společenství vlastníků bytů či jiné právnické osoby, této odpovědnosti podléhá.

 

➡️Občanský zákoník v § 159 stanoví, že přijetím členství v orgánu právnické osoby každý souhlasí s tím, že funkci bude vykonávat s potřebnou loajalitou, potřebnými znalostmi a pečlivostí. Pokud toho není schopen a nevyvodí z toho důsledky (rezignace), má se za to, že vykonává funkci nedbale a nese majetkovou odpovědnost i za škodu způsobenou jeho neznalostí či blbostí.

 

➡️➤STÁT JE PRÁVNICKÁ OSOBA.

Vláda je jejím orgánem.

Ministr, který odborně nemá na to být ministrem, a způsobí škodu, musí nést odpovědnost a škodu zaplatit.

Nikdo jej přece nenutil, aby se ministrem stal.

➤Zatímco po členech výborů společenství vlastníků jsou vymáhány i malé škody způsobené jejich opomenutím či neznalostí, po ministrech škody vymáhány nejsou.

Přitom ministr není zaměstnanec, a tak se na něj nevztahuje pravidlo, že zaměstnanec odpovídá za neúmyslné škody jen do výše 4,5násobku svého měsíčního platu.

Ministr takto chráněn není a je povinen zaplatit celou škodu.

Tuto škodu může vymáhat i nová vláda po volbách, tedy až se případně současná opozice stane vládnoucí.

 

🟥NÁRODNÍ SOUD:

 

➡️Po roce 1945 byl zřízen Národní soud v Praze a Národní soud v Bratislavě pro souzení protektorátní a Tisovy slovenské vlády.

Šlo o soudy trestní, ale lze pro členy vlády, včetně bývalých členů vlády, zřídit i speciální soudy pro majetkovou odpovědnost.

 

➡️Nebo může být nahrazena prázdná ústavní floskule o parlamentní odpovědnosti skutečnou parlamentní odpovědností, která byla za meziválečného Československa a je nadále v USA, kdy členy vlády soudí horní komora na základě žaloby dolní komory.

Řešení mohou být různá, ale pokud se nějaká nezavedou, budou se škody způsobené státu a občanům neschopností premiérů a ministrů opakovat❗️❗️❗️

 

➡️Když nastupoval Petr Fiala do funkce premiéra, přesvědčoval tehdejšího prezidenta republiky Miloše Zemana, aby jmenoval jím navržené členy vlády. Když prezident některé považoval za neschopné a se jmenováním váhal, argumentoval Fiala tím, že on jako premiér odpovídá za vládu a zajistí, aby ministerstva fungovala.

 

🟥ŠKODY JSOU OBROVSKÉ:

 

➡️Výsledkem jsou obrovské škody způsobené nefunkčním novým stavebním řízením. Nikdo nepochybuje, že jsou velké, jen se liší odhady od desítek do stovek miliard, a stále nabíhají.

Za toto odpovídá neschopný ministr pro místní rozvoj pirát Ivan Bartoš, kterému se povedl vpravdě pirátský kousek, ochudil stát❗️❗️❗️

TOŽ PIRÁTI BYLI PŮVODNĚ NÁMOŘNÍ LUPIČI A VRAZI, NEDIVME SE.

 

➡️SPOLEČNĚ A NEROZDÍLNĚ ZA TOTO OVŠEM ODPOVÍDÁ I PŘEDSEDA VLÁDY PETR FIALA, který měl a mohl vědět již nejméně od jara 2024, že nové stavební řízení je naprosto nepřipravené a skončí hrůzným debaklem.

Fiala však ukázal v odvolání Bartoše, že dává přednost svým politickým zájmům před zájmem státu. Vyčkával s odvoláním až na krajské a senátní volby a provedl je teprve, když se po volebním debaklu piráti stali politicky bezcennými.

 

🟥SLOŽÍ SE NA ŠKODY VLÁDY JEJÍ VOLIČI?

 

➡️Pokud nezměníme neodpovědnost ministrů na jejich majetkovou odpovědnost, nic se v tomto státě nezmění a budou nám nadále vládnout hlupáci.

Neschopní se budou možná bát přijmout funkci člena výboru spolku, kde by za svou hloupost museli platit, ale nebudou se bát přijmout funkci ministra ve vládě, protože tam se za neschopnost neplatí.

 

➡️OVŠEM FIALU A BARTOŠE NĚKDO VOLIL.

➡️JEJICH VOLIČI BY MĚLI UZNAT, ŽE VOLBOU NESCHOPNÝCH POŠKODILI STÁT A TY OBČANY, KTEŘÍ TYTO NESCHOPNÉ NEVOLILI.

 

🟥ALESPOŇ SYMBOLICKY SVOU SPOLUODPOVĚDNOST MOHOU VYJÁDŘIT TÍM, ŽE BUDOU-LI FIALA A BARTOŠ ODSOUZENI K NÁHRADĚ ŠKODY – PŘISPĚJÍ JIM NA NI.

 

https://protiproud.info/politika/8250-narodni-soud-s-fialou-a-bartosem-musi-nest-majetkovou-odpovednost-miliardy-za-stavebni-rizeni-at-zaplati-sef-piratu-a-premier-neschopnost-neomlouva-nikdo-je-nenutil-byt-ministry-pujdou-zemsti-skudci-do-teplaku-a-co-jejich-volici.htm

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 24.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: NA KAMEŘE: BRITSKÝ DIPLOMAT NAPADL RUSKÉ NOVINÁŘE KVŮLI JEJICH OTÁZKÁM VE VĚCI ŠPIONÁŽNÍHO SKANDÁLU

 

https://youtu.be/xhL3dg85VEQ?si=NOaTR-9_l3kNOagC

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 24.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: RUSKÝ PŘEKVAPIVÝ ÚTOK ZNIČIL KYJEVSKOU STANICI ELEKTRONICKÉ VÁLKY NOTA V KURSKU; UKRAJINA OHROMENA

 

https://youtu.be/huXwyyjirL8?si=0Zy_chbnteAd4byu

 

 

📌24.10.2024, 12:11: JIHOAFRICKÁ REPUBLIKA POVAŽUJE IZRAELSKÉ AKCE V PÁSMU GAZY ZA GENOCIDU:

 

Jihoafrická republika je znepokojena chováním Izraele v regionu Blízkého východu a považuje akce Tel Avivu za genocidu. Uvedl to hlava země Cyril Ramaphosa.

 

Připomněl, že na konci loňského roku podala Jihoafrická republika žalobu na Izrael u Mezinárodního soudního dvora. Republika je přesvědčena, že židovský stát v Pásmu Gazy porušuje Úmluvu o genocidě. Země jako Turecko, Chile a Egypt se k žalobě připojily.

 

„Jihoafrická republika je znepokojena izraelskými vojenskými akcemi proti obyvatelům pásma Gazy, klasifikujeme je jako genocidu,“ řekl Ramaphosa během plenárního zasedání summitu ve formátu outreach/BRICS plus.

 

Na začátku roku 2024 vydal Mezinárodní soudní dvůr prozatímní verdikt, v němž požaduje, aby Izrael zabránil výzvám ke genocidě a postavil před soud osoby zapojené do zločinů proti Palestincům a dodal humanitární pomoc obyvatelům enklávy.

 

Později soud nařídil Izraeli, aby zastavil vojenskou operaci v Rafáhu, ale nepožadoval ukončení vojenské operace v Pásmu Gazy, o kterou republika usilovala.

 

https://www.vesti.ru/article/4187633

 

 

📌24.10.2024, 13:01: LAOS JE PŘIPRAVEN PŘIPOJIT SE K BRICS JAKO PLNOPRÁVNÝ ČLEN:

 

Ve svém projevu na plenárním zasedání summitu ve formátu „outreach/BRICS plus“ laoský prezident Thongloun Sisoulith řekl, že jeho země je připravena stát se plnoprávným členem asociace.

 

Podle něj Vientiane zvažuje možnost zvýšení úrovně interakce s BRICS.

 

„Jsme připraveni zvýšit úroveň naší interakce s BRICS na plnou účast v asociaci,“ řekl.

 

Prezident Laosu učinil toto rozhodnutí, protože moc asociace na politické scéně vzrostla a organizace stále získává na váze. Vyjádřil naději v podporu rozhodnutí království ze strany zúčastněných zemí.

 

https://www.vesti.ru/article/4187602

 

 

📌24.10.2024, 11:19, PUTIN: SITUACE NA BLÍZKÉM VÝCHODĚ JE NA POKRAJI TOTÁLNÍ VÁLKY:

 

Situace v regionu Středního východu je dnes na pokraji totální války. Prohlásil to ruský prezident Vladimir Putin na zasedání summitu BRICS ve formátu „BRICS plus“.

Mezi účastníky setkání je i generální tajemník OSN António Guterres.

 

„Boje, které začaly před rokem v Gaze, se nyní rozšířily do Libanonu. Postiženy byly i další země v regionu. Stupeň konfrontace mezi Izraelem a Íránem se prudce zvýšil, uvedl ruský vůdce. To vše se podobá řetězové reakci a přivádí celý Blízký východ na pokraj totální války.“

 

Zejména humanitární situace v regionu se rychle zhoršuje, dodal Putin.

 

https://www.vesti.ru/article/4187557

 

 

📌24.10.2024, 14:15, NÁMĚSTEK AFONIN: ZÁPADNÍ MÉDIA A POLITICI PROCHÁZEJÍ FÁZÍ HNĚVU:

 

Západní politici a média procházejí několika fázemi: nejprve popíráním, nyní vztekem a brzy rezignací. Prohlásil to ve vysílání televizního kanálu „Rusko“ první místopředseda výboru Státní dumy Federálního shromáždění Federálního shromáždění Ruské federace pro bezpečnost a boj proti korupci Jurij Afonin.

 

Poslanec je členem frakce komunistické strany.

 

„Ne nadarmo procházejí západní média a politici několika dobře známými fázemi. Zpočátku to popírali: „nás to nezajímá, nevíme, ani to nechceme pochopit, je to všechno malicherné a frivolní.“ Nyní fáze hněvu, zejména po příjezdu generálního tajemníka OSN [na summit BRICS], vyvolala vlnu emocí a rozhořčení. Jsem si ale jistý, že přijde fáze pokory a porozumění,“ řekl Afonin.

 

Politik dodal, že Západ šel „naplno“: vznáší ta nejhloupější a nejabsurdnější obvinění proti Rusku.

 

Komise Dumy pro vyšetřování faktů vměšování cizích států do vnitřních záležitostí Ruské federace již dříve odhalila pokusy zdiskreditovat summit BRICS zahraničními agenty médií.

 

https://www.vesti.ru/article/4187706

 

 

📌24.10.2024, 12:14: ÍRÁN VYZÝVÁ BRICS, ABY VYBUDOVALA SVĚT BEZ SANKCÍ, VÁLEK A GENOCIDY:👋

 

Íránský prezident Masoud Pezeschkian, který hovořil během plenárního zasedání summitu ve formátu „outreach/BRICS plus“, vyzval BRICS, aby vybudovaly nový svět, ve kterém nebudou žádné války, sankce a genocida.

 

Poznamenal také, že dnešní svět potřebuje vyváženější a spravedlivější řád.

 

„Lepší svět by byl takový, kde nejsou žádné stopy po sankcích, agresi, válkách, dobývání a genocidě,“ řekl.

 

Za poslední rok jsme podle něj čelili mnoha událostem, které oslabily pozice řady regionů a vystavily je různým hrozbám.

 

Dříve Putin oznámil, že Írán a Ruská federace brzy podepíší dohodu o partnerství.

 

https://www.vesti.ru/article/4187606

 

 

📌24.10.2024, 13:06, TURECKÉ MINISTERSTVO VNITRA: JEDEN Z PACHATELŮ TERORISTICKÉHO ÚTOKU V ANKAŘE JE ČLENEM PKK:

 

Jeden z pachatelů teroristického útoku v Ankaře byl identifikován: je členem Kurdské strany pracujících (PKK), která je v Turecku zakázaná. Uvedl to šéf ministerstva vnitra republiky Ali Yerlikaya.

 

Ministr na své stránce na sociální síti X oznámil identifikaci jednoho z eliminovaných teroristů, kteří ve středu 23. října zinscenovali útok na zařízení letecké společnosti TUSAS v Ankaře.

 

„Bylo zjištěno, že se jedná o Ali Orek, přezdívaný Roger. Je to člen teroristické organizace PKK,“ napsal Yerlikaya.

 

Ve středu turecké ministerstvo vnitra oznámilo, že v důsledku teroristického útoku bylo zabito 5 lidí a 22 bylo zraněno.

 

https://www.vesti.ru/article/4187599

 

 

📌24.10.2024, 13:54, MINISTERSTVO OBRANY: RUSKÉ OZBROJENÉ SÍLY ZASÁHLY UKRAJINSKÁ LETIŠTĚ:

 

Ruská armáda během dne zasáhla infrastrukturu letiště a vojenskou techniku Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU). Informovalo o tom ministerstvo obrany země.

 

Údery byly provedeny na 139 oblastech nasazení nepřátelských jednotek.

 

Zároveň naši protiletadloví dělostřelci odrazili nepřátelský letecký útok. Síly protivzdušné obrany sestřelily šest granátů amerických MLRS HIMARS.

 

Ve vzduchu bylo také zachyceno 77 dronů.

 

Již dříve bylo oznámeno, že ozbrojené síly RF shodily bomby FAB-3000 na ukrajinskou jednotku operátorů UAV v Kurachovské oblasti v DLR. Bylo vyřazeno asi 50 operátorů a instruktorů.

 

https://www.vesti.ru/article/4187672

 

 

📌24.10.2024, 15:17, POLITOLOG SIMONOV: BRICS MAJÍ VÍCE PRÁV MLUVIT JMÉNEM LIDSTVA NEŽ G7:

 

Organizace BRICS má mnohem více práv mluvit jménem celého lidstva ve srovnání s G7, na základě statistik. Tento názor vyjádřil ve vysílání televizního kanálu Rossija Konstantin Simonov, generální ředitel Národního fondu energetické bezpečnosti.

 

Podle něj je BRICS statisticky největší asociací na planetě.

 

„Pokud jde o čísla a statistiky, je zřejmé, že BRICS mají mnohem více práv mluvit jménem celého lidstva ve srovnání s G7. Čísla jsou známá pro populaci a pro podíl na ekonomice a v určitých segmentech ekonomiky: například ve stejné energii,“ řekl Simonov.

 

 

Vladimir Putin již dříve řekl, že HDP zemí BRICS je více než 60 bilionů dolarů a překračuje ukazatele zemí G7. Zároveň se mezera zvětší.

 

https://www.vesti.ru/article/4187748

 

 

 

📌24.10.2024, 14:25, Siluanov: RUSKO SYMETRICKY POUŽIJE PŘÍJMY ZE SVÝCH AKTIV NA ZÁPAD:

 

Rusko bude symetricky reagovat na rozhodnutí západních zemí použít příjmy ze svých zmrazených aktiv a použít příjmy ze západních aktiv v zemi. Uvedl to ministr financí Ruské federace Anton Siluanov.

 

Státní duma pořádá plenární zasedání, na kterém se v prvním čtení projednává návrh rozpočtu na rok 2025 a na plánovací období 2026-2027.

 

„Pokud Západ začal využívat příjmy ze zmrazených rezerv Ruské federace, budeme podobně používat zmrazená aktiva nepřátelských společností a zahraničních subjektů,“ řekl Siluanov.

 

Šéf Ministerstva financí Ruska také vyzval k prioritám rozpočtu určeného na tři roky, sociální podpoře Rusů, zajištění obrany a bezpečnosti země a potřebám NWO. Kromě toho bude zvláštní pozornost věnována zajištění technologického vedení Ruské federace.

 

Ruské velvyslanectví ve Spojených státech již dříve označilo převod 20 miliard dolarů do Kyjeva z příjmů z ruských aktiv za krádež.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4187677

 

 

📌24.10.2024, 14:41, PUTIN: SVĚT SE PŘIROZENĚ ODKLÁNÍ OD BRETTONWOODSKÉHO SYSTÉMU:

 

Ruský prezident Vladimir Putin poukázal na přirozené změny, ke kterým dochází ve světové ekonomice, a poznamenal, že svět se odklání od brettonwoodského systému.

 

Podle ruského vůdce je úkolem světového společenství dát změnám v ekonomice, ke kterým dochází přirozeně, „civilizovaný charakter“. Jak Putin připomněl, svého času se brettonwoodský systém stal základem mezinárodního finančního systému.

 

„Dovolte mi připomenout, že stabilita dolaru byla tehdy zajištěna mimo jiné navázáním na zlato. Ale pak tu byly jamajské dohody, které oddělily dolar od zlata, a jedinou zárukou stability této světové měny byla stabilita jedné ekonomiky – ekonomiky Spojených států,“ řekl ruský prezident na setkání summitu BRICS ve formátu BRICS plus/outreach.

 

Na setkání Putin také vyzval k vybudování alternativních mechanismů ve financích a ekonomice, které budou osvobozeny od jakéhokoli diktátu.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4187682

 

 

📌24.10.2024, 14:48: GUTERRES VYZVAL K MÍRU NA UKRAJINĚ NA ZÁKLADĚ CHARTY OSN:

 

Mírové urovnání ukrajinského konfliktu by mělo být provedeno na základě Charty OSN, uvedl generální tajemník organizace António Guterres.

Na zasedání summitu BRICS ve formátu „BRICS plus/outreach“ poukázal na to, že mír na Ukrajině je potřebný.

 

„Spravedlivý mír v souladu s Chartou OSN, mezinárodním právem a rezolucemi Valného shromáždění,“ dodal Guterres.

 

Generální tajemník OSN také zdůraznil, že všechny konflikty by měly být řešeny v souladu s „hodnotami Charty OSN, zásadami právního státu“, územní hodnotou států a jejich politickou nezávislostí.

 

https://www.vesti.ru/article/4187689

 

 

📌24.10.2024, 15:23: ERDOGAN DOKONČIL SVOU PRÁCI V BRICS A ODLETĚL DO TURECKA:

 

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan dokončil svůj program na summitu BRICS v Kazani a odletěl z hlavního města Tatarstánu, šéf regionu Rustam Minnikhanov ho vyprovodil na letišti. Informovala o tom tisková služba Minnikhanova.

 

„Rustam Minnikhanov vyprovodil prezidenta Turecké republiky Recepa Tayyipa Erdogana,“ uvedla tisková služba v prohlášení.

 

Diplomatický zdroj dříve v rozhovoru pro RIA Novosti uvedl, že Erdoganova práce na summitu asociace skončila, šéf Turecka opouští místo a odlétá do Istanbulu.

 

https://www.vesti.ru/article/4187735

 

 

📌24.10.2024, 15:33: ZACHAROVOVÁ PORADILA POLSKÝM DIPLOMATŮM, KTEŘÍ SE VYKRMOVALI V RUSKÉ FEDERACI, ABY SE PŘIPRAVILI NA ODCHOD:

 

Polští diplomaté pracující v Ruské federaci by se měli připravit na odchod ze země. Uvedla to oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová.

 

Takto diplomat komentoval zprávu polských úřadů, že 10 zaměstnanců ruského generálního konzulátu v Poznani, včetně 3 diplomatů, by mělo opustit republiku.

 

„Polští diplomaté, připravte se. Jedli jsme v Rusku, je čas poznat tu čest,“ řekla Zacharovová agentuře RIA Novosti.

 

Maria Zacharovová již dříve uvedla, že Moskva poskytne „bolestivou odpověď“ na rozhodnutí Varšavy uzavřít ruský generální konzulát v Poznani.

 

https://www.vesti.ru/article/4187752

 

 

📌24.10.2024, 15:18, PUTIN: SVĚT SE STAL VELKOU RODINOU, ALE I V NĚM JSOU BOJE:

 

Moderní svět začal žít v jedné velké rodině, ale i v něm jsou problémy. Prohlásil to ruský prezident Vladimir Putin.

 

Tak komentoval slova generálního tajemníka OSN Antónia Guterrese, který řekl na setkání ve formátu „outreach“ / „BRICS plus“ v Kazani, že všichni by měli žít jako jedna velká rodina.

 

„Takhle žijeme. V rodinách bohužel často dochází k hádkám, skandálům a dělení majetku. Někdy dojde na boj,“ řekl ruský vůdce.

 

Putin zdůraznil, že jedním z cílů BRICS je právě vytvořit příznivou atmosféru ve společném domově.

 

„Děláme to a budeme to dělat,“ ujistil ruský prezident a poznamenal, že otázky budou vyřešeny, a to i v úzké koordinaci s OSN.

 

https://www.vesti.ru/article/4187749

 

 

📌⛔️STOP 🏫🧒🏻24.10.2024: POZOR🟥🔊 BRUTÁLNÍ ÚTOK NA ČESKÉ DĚTI❗️❗️❗️

 

STOP 🏳️‍🌈🏴‍☠️‍⚧️👧🧒🏻👦👩🏻  FIALOVA VLÁDA PLNĚ OVLÁDÁNA AMERICKÝM MINISTERSTVEM ZAHRANIČÍ SKRZE ASPEN INSTITUTE ZAŘÍDILA, ABY DO ČESKÝCH ŠKOL VTRHLA VÝUKA DEVIATURY, QUADROBINGU, ALFABETOVÝCH GENDER TEORIÍ A DALŠÍCH MENTÁLNÍCH PORUCH❗️❗️❗️

 

POZOR🟥🔊 ČESKO / USA: Globalistická deviatura podle všeho právě dorazila i do České republiky.

➤Ministerstvo školství totiž uvedlo, že nelze vyjímat děti z vyučování o LGBT a tzv. genderismu jenom kvůli tomu, že si to rodiče nepřejí.

➤Ministerstvo školství se zaštiťuje rozsudkem Nejvyššího soudu. „Ze školského zákona, a právě i z názoru Nejvyššího správního soudu prý vyplývá, že filozofických či náboženských i světonázorových hodnot se ve větší či menší míře dotýká celá řada vyučovaných témat, není proto možné čistě z tohoto důvodu zcela vylučovat žáka z obsahu vzdělání,“ uvedla Tereza Fojtová, mluvčí ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy.

 

➡️Odkazuje na rozhodnutí soudu, kterým v roce 2011 odmítl zrušit pasáže Rámcového vzdělávacího programu na téma sexuálního zdraví.

Stanovisko přinesl server Novinky.

A odkud tento proces proti tradiční rodině a Kristu vyšel?

Fialova vláda je totiž celá ovládána americkým ministerstvem zahraničí skrze Aspen Institute, který slouží jako kádrová líheň podobně jako NSDAP po roce 1933 v Německu, že kdo nebyl v NSDAP, nemohl se dostat k nejvyšší moci. Dříve tento výtah k moci zajišťovaly partaje, dnes to jsou NGO think-tanky.

➡️Podívejte se na ➤Petra Fialu, na ➤Jana Lipavského, na ➤Markétu Pekarovou, ➤Mariana Jurečku, ➤Víta Rakušana, všichni jsou organizováni v NGO institutu Aspen papouškujícího teze amerického národního prediktora.

Organizace, kterou nejen ruští novináři dlouhodobě označují za inkubátor spolupracovníků americké CIA ve Střední Evropě.

➤Ale kromě toho spolu s tímto vlivem z USA na českou vládu přichází i americká deviatura a tzv. Alfabetové teorie (Alphabet theories) do českých škol.

Celá věc se rozhořela na základě podnětu jedné maminky, která napsala dopis ředitelce školy, kam chodí její dcera. A ředitelka odpověděla. Viz foto nahoře.

➡️Ředitelka ZŠ Zeyerova z Olomouce jí totiž vyšla vstříc a informovala ji v dopise, že její přání, aby se její dcera nezúčastňovala LGBT propagandistických vyučování, vyhoví a posune informaci jednotlivým učitelům. Ředitelka přímo neuvedla, že její dcera bude z těchto hodin omluvena, pouze bude o přání maminky informovat jednotlivé učitele, kteří mají tématiku výuky deviatury na škole na starosti. V RUSKÉ FEDERACI JE VÝUKA DEVIATURY OSOBÁM MLADŠÍM 18 LET TRESTNÁ NA ZÁKLADĚ ZÁKONA O OCHRANĚ DĚTÍ (Zákon o ochraně dětí před informacemi poškozujícími jejich zdraví a vývoj).

➤Podobný zákon platí již v Bulharsku a na Slovensku jej chystá Slovenská národní strana (SNS).

🟥DO ČESKÝCH ŠKOL VTRHLA VÝUKA DEVIATURY A ALFABETOVÝCH TEORIÍ O GENDERU A POHLAVÍ

➡️V České republice je výuka deviatury zatím nepovinná a do učebních osnov ji ředitelé škol mohou zavést dobrovolně. Dobrovolností se ale myslí zavedení výuky z rozhodnutí ředitele, ne dobrovolnost chození dětí do takových hodin, kde se deviatura přednáší. Pokud ředitel rozhodne o zařazení deviatury do školních osnov, stává se to povinným předmětem a okamžitě to pokračuje navázáním vztahů s nevládními organizacemi.

➡️Ty jsou financovány z Evropské unie, z Londýna, z nadnárodních fondů, z Norských fondů a z dalších globalistických zdrojů. Do školy začnou přicházet devianti, dragové královny, quadrobeři, transsexuálové a začíná indukce deviatury a tzv. ALFABETOVÝCH TEORIí.

to je označení pro teorii o tzv. písmenkách genderů, tedy:

L(esbian),

G(ay),

B(isexual),

T(ransexual) atd.

➤První hodiny výuky přitom vypadají normálně. Hovoří se o lidských právech, o rozmanitosti lidí, o jinakosti osob, mluví se o tom, že každý to má nějak jinak, pokud jde o pohlavní identitu a gender.

 

➡️Později se začíná výuka prohlubovat a děti se dozví, že je velký rozdíl mezi pohlavím a genderem.

➤Pohlaví je reprodukční orgán, se kterým se člověk rodí, zatímco gender je mindset, tedy nastavení pohlaví člověka v hlavě, v mozku.

➤A tyto dvě věci mohou být v rozporu, kdy se prý člověk narodí s jedním pohlavím, ale mindset genderu je opačný, anebo jinak definovaný.

➤Jde jen o jinak zaobalený popis sexuální deviace.

 

➡️V podstatě až do této chvíle a do tohoto okamžiku takové přednášky nepředstavují žádné hrozby a de facto jde prostě jen o seznámení dětí s těmito otázkami.

PROBLÉM NASTÁVÁ VE TŘETÍ FÁZI.

➤V ní začínají zástupci NGO sektoru dětem vysvětlovat, že genderových pohlaví mohou být desítky, více než 70 genderů, přičemž jiné zdroje uvádí číslo, které přesahuje 150 různých genderů, a že každý člověk má právo si vybrat, jaký gender mu vyhovuje.

🟥A TADY TO PŘICHÁZÍ.

 

🟥KDYŽ VÁS DÍTĚ NECHCE JAKO RODIČE POSLOUCHAT, PŘEVLÉKNE SE ZA PSA A PŘIHLÁSÍ SE K NOVÉMU GENDERU:

 

➡️DĚTI SE DOZVÍ, ŽE MAJÍ PRÁVO SI O GENDERU ROZHODOVAT SAMY A BEZ SOUHLASU RODIČŮ, PROTOŽE RODIČE PRÝ NEMAJÍ PRÁVO JIM DO INTIMNÍ OTÁZKY GENDERU JAKKOLIV MLUVIT.

➤Děti se dozví, že gender může být nejen žena či muž, ale gender může být pes, koza, kočka, klokan, prostě zvíře.

➤A pokud se dítě chce identifikovat s tímto genderem, může se převléknout za psa do obleku a běhat po čtyřech, štěkat, a dokonce i kousat lidi.

➤To je prý přirozené, tvrdí zástupci NGO sektoru v USA.

Dětem i dospělým převlečeným za zvířata se říká „quadrobeři” a jejich chování „quadrobing” ve smyslu překladu „běhání po čtyřech v převleku“.

➤Jedná se o velmi bizarní mentální poruchu, která navozuje tzv. disasociaci člověka s vlastním rodovým druhem.

((Tohle vymyslí jenom psychopati❗️❗️❗️ Uvědomujete si všichni, že nám vládnou psychopati❓❓❓))

 

➡️Rovněž dochází k prohlubování desocializace, kdy dítě se odnaučuje normalitě chování člověka a učí se normalitě reprodukovaného a napodobovaného zvířete.

➤Jenže quadrobing není to nejhorší, protože dítěti můžete převlek sundat, střelit mu pár pohlavků, odhlásit dítě z deviantní školy a přihlásit ho jinde.

Jenže agenti z NGO organizací na školách jedou daleko vyšší level a třeba v USA se výuka týká i práva dětí na chirurgickou změnu pohlaví a poskytují dětem diskrétní poradentství za zády rodičů a s pomocí dokonce soudů, které zakazují rodičům bránit svým dětem ve volbě genderu a chirurgického zákroku❗️❗️❗️

 

➡️Ministerstvo školství hraje mrtvého brouka namísto ukotvení přísného zákazu podpory a propagace genderových deviací mezi dětmi na školách❗️❗️❗️

➤V České republice se zatím jedou ve školách jen počátky indukce deviatury, zatím jde jen o lehké naťukávání tématu, protože ředitelé mají strach z rodičů, protože zatím neexistují zákony, které by výuku deviatury na školách uzákonily jako mandatorní a stanovenou přímo ministerstvem školství, čímž by zákony chránily ředitele před řevem rodičů❗️❗️❗️

 

➡️Zatím v ČR veškeré povídání o LGBT a genderismu je pouze na rozhodnutí ředitelů, jestli na škole takové vyučování zavedou.

MŠMT jim to (zatím) nepřikazuje, ale ani (ještě) nezakazuje, ➤ což je možná daleko horší.

➤NGO sektor tak může tlačit na jednotlivé ředitele osobně, přímo v místě školy.

➤Jakmile se ale tato výuka prohloubí, tak začnou děti projevovat známky deviací.

➤Vidíme to na vzoru z USA, odkud jsme načerpali informační grafiku tzv. dragových královen……

 

⚠️ Chraňte vaše děti ⚠️

V ČR si mohou rodiče vyřídit domácí výuku školáka❗️❗️❗️  ⏬⏬

 

(https://cz24.news/brutalni-utok-na-ceske-deti-fialova-vlada-plne-ovladana-americkym-ministerstvem-zahranici-skrze-aspen-institute-zaridila-aby-do-ceskych-skol-vtrhla-vyuka-deviatury-quadrobingu-alfabetovych-gender/)

 

 

📌24.10.2024: 📢🔝🔝🔝 ❗️Pozor na podvodníkov❗️❗️❗️

 

Jeden príklad podvodu je ukázaný vo videu, druhý je popisaný v pokračovaní tohto statusu (skopírované z fcb).

 

VČERA VOLALA ORGANIZOVANÁ SKUPINKA MOJEJ SVOKRE A CHCELA OD NEJ ŠPEKULÁCIOU ZÍSKAŤ PENIAZE❗️❗️❗️

 

Volali na pevnú linku. Jeden sa vydával za pracovníka dopravnej polície, druhý za prokurátora, mali môjho muža a mňa na oddelení polície, a keďže bol policajt dobrý človek a chcel pomôcť, tak chcel 17.000 eur pre rodinu, do ktorej môj muž nabúral, lebo nedal prednosť ich vozidlu.

Ich 5-ročné dieťa bolo akurát na operácii hlavy, medzi životom a smrťou. Ale rodina pristúpila, že za tieto peniaze nebude podávať trestné oznámenie (lebo vraj hrozí 7-ročné odňatie slobody po novelizácii trestného zákona) a polícia vybaví aj to, aby sme neboli na Markíze vo večerných správach.

Chcela hovoriť so synom – ktorého policajti nazvali tak, ako ho voláme v rodine. Aj jej podali niekoho, kto vzlykal a po maďarsky vzdychal do telefónu, že Matka pomôž. Aj so mnou chcela hovoriť, tak dali telefón nejakej žene, ktorá tak isto prosila o pomoc.

Divadlo ako Brno – „podajte mu vodu, nemôže hovoriť, sú veľmi rozrušení a syn má zašité ústa“…

Svokra vzhľadom aj na svoj vek – skoro na pokraji infarktu. Chceli poslať policajta pre akýkoľvek objem peňazí ako zálohu, ale nech nadiktuje, koľko má a v akých bankovkách, lebo to musia dať do zápisnice.

Poslali ju zrátať, koľko má doma – namiesto toho ju našťastie napadlo, zavolať synovi z druhého telefónu, ktorý to zdvihol, ale o ničom nevedel…

Tak svokra bez slov špekulantom zavesila… 👋

 

Dajte prosím vedieť svojim rodičom, starým rodičom, že takéto veci sa dejú. Špekulanti sú prefíkaní, majú to premakané, pozisťujú všeličo o rodine a naozaj sa to tvári, že je to reálne. Hovorili so svokrou asi 15 minút bezchybnou slovenčinou.

 

Dajte si pozor na seba a na svojich blízkych.

👉 https://t.me/absurdnsvet/82364

 

 

📌24.10.2024: PROHLÁŠENÍ PALESTINSKÉHO PREZIDENTA MAHMÚDA ABBÁSE NA PLENÁRNÍM ZASEDÁNÍ SUMMITU BRICS:

🟥Doufáme, že Palestina bude v blízké budoucnosti přijata do BRICS;

🟥Obvinil Izrael z genocidy a etnických čistek v pásmu Gazy;

🟥Vyzval k odsouzení uzavření kanceláře UNRWA ve východním Jeruzalémě a k přinucení izraelských úřadů, aby toto rozhodnutí zrušily;

🟥Vyzval mezinárodní společenství, aby donutilo Izrael do roka se stáhnout z okupovaných území, jinak proti němu zavede sankce.

https://t.me/to_je_nas_svet/30301

 

 

📌24.10.2024: Venezuela: ♨️ MEZINÁRODNÍ TRESTNÍ SOUD SE POUŽÍVÁ POUZE K PRONÁSLEDOVÁNÍ ZEMÍ NA GLOBÁLNÍM JIHU – MADURO:

 

„Každá raketa, která zasáhne obytné budovy v pásmu Gazy, nová úmrtí a zranění v Bejrútu nebo v jižním Libanonu, to vše likviduje systém OSN.

Kde je Mezinárodní trestní soud❓❓❓

Nebo se používá pouze k pronásledování zemí na globálním jihu❓❓❓

Kde je mezinárodní soudní systém, aby vydával dokumenty a prohlášení, kde je starost o životy žen a dětí na globálním Jihu❓❓❓“

https://t.me/to_je_nas_svet/30304

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 24.10.2024, 🗣️ Ing Ondřej Prokop, předseda hnutí Ano za Prahu v rozhovoru s Michalem Vintrem Navrátilem

 

JE PRAHA PRO CYKLISTY PŘÁTELSKÁ

PROČ SE DĚLAJÍ JEN POLOVIČATÁ ŘEŠENÍ

🗣️ Jak špatně navržené cyklopruhy štvou cyklisty i řidiče zároveň a je dnes Praha pro cyklisty vůbec přátelské město❓

🗣️Je reálné jezdit do práce každý den na kole❓

🗣️Proč to vůbec zvážit a jak na to❓

O tom ale i o dalších tématech jsme se bavili v novém podcastu, kde vám budu průběžně představovat zajímavé hosty a osobnosti. Budu moc rád, když si dnešní díl pustíte a napíšete nám váš názor nebo postřeh do komentářů. Prosím také o sdílení. Předem moc děkuji! Michal Vintr Navrátil je nadšený cyklista a zastánce udržitelné dopravy. Mnozí ho můžete znát z Twitteru, kde aktivně působí a věnuje se tématům dopravy a veřejného prostoru ve městě.

https://youtu.be/LfXqD8of3nY?si=bV_bOudYItYaS37D

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 24.10.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: NEUVĚŘITELNÝ POŽÁR V CENTRÁLNÍM IZRAELI SMETL DOMY; JSOU OBĚTI PO ODPÁLENÍ 120 RAKET HIZBALLÁHEM

 

https://youtu.be/VVu_og1NGbk?si=awaRmc9UsH1VGHKO

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 24.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÍRÁN NIČÍ VELKÝ PLÁN IZRAELSKÉ ARMÁDY NA ÚTOK PROTI ÍRÁNU JEDINOU „AKCÍ“; ZPRÁVA Z NOVIN TIMES PŘINÁŠÍ „BOMBU“ O ÚNIKU INFORMACÍ Z AMERICKÉHO PENTAGONU

 

https://youtu.be/CD4ImV69e60?si=D2KVP_0J6G25jwC7

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 24.10.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ALARM V IZRAELI V DOBĚ NÁRŮSTU ÚTOKŮ IRÁCKÝCH BOJOVNÍKŮ NA VOJENSKÁ ZAŘÍZENÍ; „DRONY SHAZUJÍ BOMBY„.

 

https://youtu.be/2MCbfhoGknk?si=Ft8G1LcYUO8g7a2g

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 24.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: IRÁCKÝ ODPOR HLÁSÍ ÚTOKY NA AMERIČANY V IRÁKU POKUD IZRAELSKÁ ARMÁDA SPUSTÍ RAKETOVÉ BOMBARDOVÁNÍ

 

https://youtu.be/b5LDgC68RdM?si=SFljdUoq1K5tKdmH

 

 

📌24.10.2024: 🇺🇸 ♨️TRUMP – REAKCE NA TO, ŽE HO HARRISOVÁ NAZVALA FAŠISTOU:

 

Soudružka Kamala Harrisová vidí, že prohrává, a to strašně, zejména poté, co ukradla volby podvodníkovi Joe Bidenovi a tak nyní stále více stupňuje rétoriku a jde tak daleko, že mě nazývá Adolfem Hitlerem a čímkoli jiným, co ji napadne. Je hrozbou pro demokracii a nehodí se na funkci prezidenta Spojených států – a průzkumy to ukazují

https://t.me/to_je_nas_svet/30305

 

 

📌24.10.2024: ♨️ LLOYD AUSTIN: „POŽADUJEME PÍSEMNÉ ZÁRUKY, ŽE BRICS NEBUDE EXPANDOVAT NA ZÁPAD.“

Bývalý irský europoslanec Mick Wallace: „Naštěstí BRICS není teroristická organizace jako NATO, která prosazuje válku místo míru.“ 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/30308

 

 

📌24.10.2024: 💥 ALEXANDR LUKAŠENKO NA OKRAJ SUMMITU BRICS PROHLÁSIL, ŽE VLADIMIR ZELENSKYJ TVRDOŠÍJNĚ USTRNUL V OTÁZCE JEDNÁNÍ S RUSKEM, AČKOLI ZÁPAD SI STÁLE VÍCE UVĚDOMUJE NUTNOST JEDNÁNÍ.

 

„Jestliže jsme dříve říkali, že mír na Ukrajině je možný se souhlasem kolektivního Západu, nyní chtějí více míru než Voloďa Zelenskyj. Je tvrdohlavý,“ řekl běloruský prezident.

Poznamenal také, že západní spojenci nemohou pomoc Zelenskému tak snadno odmítnout, protože se bojí ztráty tváře. I když právě to by je přimělo konflikt co nejdříve ukončit. 👍

https://t.me/to_je_nas_svet/30309

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24.10.2024, Slovenská republika: PREMIÉR RÓBERT FICO VNÍMA SVOJU PLÁNOVANÚ NÁVŠTEVU ČÍNY AKO NAJVÝZNAMNEJŠIU TENTO ROK

 

➡️ Premiér Robert Fico (Smer-SD) vníma svoju avizovanú oficiálnu návštevu Čínskej ľudovej republiky ako najvýznamnejšiu v tomto roku.

Uviedol to v pléne Národnej rady (NR) SR počas tradičnej štvrtkovej hodiny otázok. Reagoval tak na otázku poslanca Ondreja Dostála (SaS), ako vníma vyjadrenia splnomocnenca vlády SR pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie Petra Kotlára o umelom vypustení vírusu COVID-19 z Číny a ako sa zlučujú s premiérovou snahou o zlepšenie vzťahov s čínskou vládou. Píše TASR.

 

🟥🔊VÝZNAMNÁ CESTA DO ČÍNY:

➡️ „V prípade návštevy Číny ide podľa môjho názoru o najvýznamnejšiu cestu, ktorú absolvujem v roku 2024. A to z toho dôvodu, že v agende bude nielen veľký rozhovor o možnostiach mierového riešenia konfliktu na Ukrajine, ale bude to predovšetkým strategická spolupráca a hľadanie ďalších príležitostí na ekonomickú spoluprácu s Čínou,“ uviedol.

Oficiálna návšteva Číny má byť podľa Fica dôkazom suverénnej zahraničnej politiky SR orientovanej na všetky štyri svetové strany.

„Myslím si, že bude mať aj svoje ekonomické dosahy, pretože sa uvažuje o obrovskej investícii pri výrobe elektrobatérií na Slovensku,“ poznamenal.

 

🟥🔊KRITIKA OBCHODNÝCH VOJEN:  

 

➡️ Predseda vlády zároveň poukázal na to, že vzťahy medzi Európskou úniou a Čínou nie sú príliš dobré.

„My odmietame akékoľvek predstavy o obchodných vojnách s Čínou,“ podotkol.

Skritizoval napríklad zavedenie dodatočných ciel na čínske elektromobily. „Vyvoláva to už teraz odvetné opatrenia zo strany Číny.

Viac to bude bolieť Európu ako samotnú Čínu,“ doplnil.

Počas oficiálnej návštevy by sa mal premiér podľa vlastných slov okrem iného stretnúť s najvyššími predstaviteľmi Číny a mať prednášku na jednej z čínskych univerzít.

Informoval aj o svojich plánoch návštevy Vietnamu na budúci rok. V tejto súvislosti hovoril o investičných príležitostiach. „Našou povinnosťou ako malej krajiny, s malou ekonomikou, ako krajiny, ktorá má exportne orientovanú ekonomiku, je hľadať príležitosti,“ dodal. 👋

 

https://ereport.sk/premier-vnima-svoju-planovanu-navstevu-ciny-ako-najvyznamnejsiu-tento-rok/

 

 

📌24.10.2024: 😔 SITUACE PŘED PEKÁRNOU V JIŽNÍ ČÁSTI PÁSMA GAZY, KTERÁ SE STÁLE UTÁPÍ V HLADU

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30312

 

 

📌 📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24.10.2024: 🇰🇷 JIHOKOREJSKÝ PREZIDENT SLÍBIL KYJEVU SMRTÍCÍ ZBRANĚ

Na pozadí zpráv o vyslání vojenských jednotek KLDR do Ruska

Yun Seok-yol prohlásil, že údajné vyslání vojsk Severní Koreje do Ruska je provokací, která ohrožuje globální bezpečnost mimo Korejský poloostrov a Evropu.

„Jsme sice odhodláni dodržovat zásadu odmítání přímých dodávek smrtících zbraní, ale zároveň můžeme svůj postoj pružněji revidovat v závislosti na úrovni vojenské aktivity Severní Koreje,“ uvedl jihokorejský vůdce.

Již dříve vyšlo najevo ze zprávy Centra pro analýzu strategií a technologií, že USA se díky Jižní Koreji staly lídrem v dodávkách munice na Ukrajinu. 🤬

https://t.me/to_je_nas_svet/30313

 

 

📌24.10.2024: 👍 STATUS PARTNERSKÉ ZEMĚ BRICS ZÍSKALO TŘINÁCT ZEMÍ: 👋

Turecko,

Kazachstán,

Uzbekistán,

Alžírsko,

Bělorusko,

Bolívie,

Kuba,

Indonésie,

Malajsie,

Nigérie,

Thajsko,

Uganda a

Vietnam.

https://t.me/to_je_nas_svet/30314

 

🟥KRÁTCE O IZOLACI RUSKA🟥 😂😂😂

CELÝ GLOBÁLNÍ JIH SE SEŠEL V KAZANI JAKO HOSTÉ VLADIMIRA VLADIMIROVIČE PUTINA.

 

🟥Na setkání Outreach/BRICS + se sešlo u stolu 36 zemí. 👋

 

✔️Rusko

✔️Brazílie

✔️Čína

✔️Egypt

✔️Etiopie

✔️Indie

✔️Írán

✔️Saúdská Arábie

✔️Jižní Afrika

✔️SAE

✔️Arménie

✔️Ázerbájdžán

✔️Bahrajn

✔️Bangladéš

✔️Bělorusko

✔️Bolívie

✔️ Kongo

✔️ Kuba

✔️Indonésie

✔️Kazachstán

✔️Kyrgyzstán

✔️Laos

✔️Malajsie

✔️ Mauritánie

✔️ Mongolsko

✔️Nikaragua

✔️Palestina

✔️Srbsko

✔️Srí Lanka

✔️Tádžikistán

✔️ Thajsko

✔️Turecko

✔️Turkmenistán

✔️Uzbekistán

✔️Venezuela

✔️Vietnam

👉 https://t.me/absurdnsvet/82369

 

 

📌24.10.2024: 🦻📢🔝🔝🔝☭☆🔊🇷🇺 VLADIMIR PUTIN POŘÁDÁ TISKOVOU KONFERENCI:

 

🟥🔊 Státy BRICS se dohodly na seznamu partnerských zemí.

🟥🔊 K eskalaci na Ukrajině nevedly kroky Ruska, ale státní převrat v roce 2014. Rusko je vděčné svým kolegům z BRICS za jejich snahu pomoci při urovnání situace na Ukrajině.

🟥🔊 Všichni jsou odhodláni konflikt co nejdříve ukončit, a to nejlépe mírovou cestou.

🟥🔊 Jaké budou vztahy Ruska s USA za Trumpa, záleží na USA, volba je na budoucí administrativě.

🟥🔊 Popřel, že by došlo k rozhovoru s Trumpem, v němž mu údajně vyhrožoval úderem proti Moskvě.

🟥🔊 Pro nás je lepší, abychom se nedostávali do vzájemných konfliktů, ale abychom řešili problém společně, což v rámci BRICS děláme.

🟥🔊 BRICS nevytváří alternativy k nikomu, včetně SWIFT.

🟥🔊 Na světě existují regiony, které se budou rozvíjet velmi rychle, jsou to země Jižní Afriky a Asie, proto v rámci BRICS vytváříme digitální investiční platformu 👋

 

🦻📢🔝🔝🔝☭☆🔊DALŠÍ PROHLÁŠENÍ VLADIMIRA PUTINA:

 

🟥🔊 ▪️ Vyhrožovat Rusku nemá smysl, jen nás to povzbuzuje.

🟥🔊 ▪️ V reakci na naše neustálé a vytrvalé návrhy na navázání kontaktů a vztahů se zeměmi západního světa nám bylo ukázáno naše místo.

🟥🔊 ▪️ Ruská armáda postupuje vpřed ve všech oblastech styku.

🟥🔊 ▪️ V Kurské oblasti je zablokováno 2000 vojáků AFU, ruská armáda začala toto uskupení likvidovat

🟥🔊 ▪️ Během COVID-19 USA vydaly emisi 6 bilionů dolarů a eurozóna 3 biliony dolarů, tyto prostředky byly vrženy na světový trh, kde se nakupovalo vše.

🟥🔊 ▪️ Je fér lhát nám do očí❓ – Putin o rozšiřování NATO a otázce spravedlivého jednání Ruska.

🟥🔊 ▪️ Tvrzení, že Rusko působí v západních zemích chaos, jsou nesmysl, tento chaos je výsledkem politiky těchto zemí.

🟥🔊 ▪️ Německým úřadům stačí zmáčknout tlačítko a energetické zdroje půjdou k nim.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30315

 

♨️ PUTIN O PŘÍTOMNOSTI VOJÁKŮ KLDR V RUSKU:

🟥🔊 „Pokud existují satelitní snímky, pak něco odrážejí.“

Ruský prezident nepotvrdil ani nevyvrátil zprávy západních médií, ale vysvětlil, že KLDR to s plněním smlouvy z hlediska společné obrany myslí vážně. Na podrobnostech se stále pracuje. Kromě toho Rusko nestojí za eskalací konfliktu na Ukrajině.

VOJÁCI A DŮSTOJNÍCI NATO JSOU DO NĚJ DLOUHODOBĚ PŘÍMO ZAPOJENI. 👋

https://t.me/to_je_nas_svet/30318

 

🟥NA SUMMITU V KAZANI BYLA PUTINOVI PŘEDÁNA❗️❗️❗️ SYMBOLICKÁ ❗️❗️❗️

BANKOVKA BRICS“.

 

Poznámka „představuje společnou práci prováděnou v rámci zemí BRICS“.

 

Na přední straně bankovky jsou vidět vlajky zakládajících zemí BRICS – Ruska, Číny, Indie, Brazílie a Jižní Afriky.

 

Na summitu dnes za zavřenými dveřmi proběhla debata o vytvoření společné měny BRICS.

👉 https://t.me/absurdnsve

👉 https://t.me/absurdnsvet/82367t/82365

👉 https://t.me/absurdnsvet/82366

 

 

📌⛔️STOP 👹🏴‍☠️⬛️⚕️💉🦠☄️🎚️☣️⚠️24.10.2024: 🟥 KOMUNISTA TRUDEAU ZPANIKAŘIL POTÉ, CO JEHO VLÁDA ODHALILA, ŽE ČTYŘNÁSOBNÉ/TROJNÁSOBNÉ OČKOVÁNÍ NYNÍ PŘEDSTAVUJE 92% ÚMRTÍ COVID V KANADĚ:

 

➡️Z nejnovějších oficiálních údajů kanadské vlády vyplývá, že 92 % úmrtí na kovid-19 v celé Kanadě připadá na očkovanou populaci, přičemž téměř polovina těchto úmrtí se vyskytuje mezi čtyřnásobně očkovanou populací.

 

➡️Kanadská vláda vydává denně aktualizaci epidemiologie Covid-19, ve které sporadicky poskytuje nové údaje o případech Covid-19, hospitalizaci a úmrtích, pokud jste po nich.

 

➡️Následující tabulka je uvedena v aktualizaci z 15. července, která ukazuje počet případů, hospitalizací a úmrtí podle stavu očkování do 12. června 2022.

 

➡️Bohužel, kanadská vláda se snaží oklamat veřejnost tím, že předloží seznam případů, hospitalizací a úmrtí, které se datují do 14. prosince 2020.

Tímto způsobem mohou zapojit obrovskou vlnu, která se objevila v lednu 2021, kdy bylo za plně očkované považováno pouze 0,3% kanadské populace.

 

 

➡️Ale díky „Wayback Machine“ se můžeme podívat na dříve publikované zprávy kanadské vlády a sami provést jednoduché výpočty, abychom zjistili současnou situaci covid-19 po očkování.

 

➡️Následující tabulka je převzata ze zprávy zveřejněné na konci června 2022 a ukazuje počet případů, hospitalizací a úmrtí podle statusu očkování v období od 14. prosince 2020 do 5. června 2022.

 

➡️Nyní stačí provést jednoduché odčítání, abychom zjistili, kdo je zodpovědný za nedávnou vlnu případů covid-19, hospitalizací a úmrtí v Kanadě, a to jsou výsledky…

 

🟥Covid-19- případy:

 

➡️Následující graf ukazuje počet případů covid-19 v celé Kanadě podle vakcinačního statusu od 6. června do 19. června 2022.

 

➡️Z nejnovějších údajů vyplývá, že mezi 6. a 19. červnem 2020 došlo k 842 případům covid-19, z nichž 19 405 připadá na očkovanou populaci a 13 987 na čtyřnásobnou populaci.

 

➡️To znamená, že pouze 7 % případů covid-19 připadá na neočkovanou populaci, zatímco 93 % na očkovanou populaci, z toho 72 % na čtyřnásobné očkované.

 

🟥Covid-19- Pobyty v nemocnici:

 

➡️Následující graf ukazuje počet hospitalizací covid-19 v celé Kanadě podle statusu očkování od 6. června do 19. června 2022.

 

➡️Z nejnovějších údajů vyplývá, že mezi 6. a 19. červnem bylo zaznamenáno 1 377 hospitalizací covid-19, z nichž 1 168 připadá na očkované obyvatelstvo, zatímco 764 hospitalizací připadá na čtyřnásobné očkované obyvatelstvo.

 

➡️To znamená, že pouze 15 % hospitalizací v rámci programu Covid 19 připadá na neočkované obyvatelstvo, zatímco 85 % na očkované obyvatelstvo, z toho 65 % na čtyřnásobné očkované obyvatelstvo.

 

🟥Covid-19- Úmrtí:

 

➡️Následující graf ukazuje počet úmrtí na covid-19 v celé Kanadě podle stavu očkování od 6. června do 19. června 2022.

 

➡️Nejnovější čísla ukazují, že mezi 6. a 19. červnem došlo k 661 úmrtím v covid-19, z nichž 609 připadá na očkovanou populaci, zatímco šokující počet 265 úmrtí připadá na čtyřnásobně očkovanou populaci a 274 úmrtí na trojnásobně očkovanou populaci.

 

➡️To znamená, že neočkovaná populace představovala pouze 8 % úmrtí způsobených vakcínou Covid-19, zatímco očkovaná populace představovala 92 %, z toho 44 % čtyřnásobně očkovaných a 45 % trojnásobně očkovaných.

 

➡️Navzdory masivní opakovací kampani a zoufalé snaze kanadské vlády to zakrýt, trochu času, úsilí a jednoduché matematiky ukázalo, že 9 z 10 případů covid-19, hospitalizace a úmrtí mezi 6. a 19. rokem. 2022 v plně očkované populaci, a převážná většina z nich v rámci trojité nebo čtyřnásobné očkování.

 

To nejsou čísla, která bychom měli vidět pro injekci Covid-19, která je údajně z 95 % účinná proti infekcím, hospitalizacím a smrti.

 

➡️To ukazuje, že Justin „komunista“ Trudeau, kanadský premiér, se skutečně zbláznil, když požádal Kanaďany, aby se přihlásili, pokud by dostali novou injekci Covid-19.

 

🟥A proč?

 

➡️Protože definice šílenství spočívá v tom, že člověk dělá to samé znovu a znovu a očekává jiný výsledek.

 

➡️Otázkou je, kolik Kanaďanů také „přišlo o rozum“. Tato čísla totiž naznačují, že čím více lidí dostalo očkování, tím větší je pravděpodobnost, že budou hospitalizováni nebo přijdou o život, ➤ když budou vystaveni údajnému viru Covid-19.

 

ZDROJ: KOMUNISTA TRUDEAU ZPANIKAŘIL POTÉ, CO JEHO VLÁDA ODHALILA, ŽE ČTYŘNÁSOBNÝ/TROJNÁSOBNÝ OČKOVANÝ NYNÍ PŘEDSTAVUJE 92% ÚMRTÍ COVID V CELÉ KANADĚ

 

https://uncutnews.ch/kommunist-trudeau-geraet-in-panik-nachdem-seine-regierung-aufgedeckt-hat-dass-die-vierfach-dreifach-impfung-nun-92-der-covid-todesfaelle-in-kanada-ausmacht/

 

 

📌24.10.2024: 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️🤡 ZELENSKÉHO ÚŘAD POPÍRÁ, ŽE BY ŘADA ZEMÍ NATO BYLA PROTI POZVÁNÍ UKRAJINY, JAK O DEN DŘÍVE NAPSAL SERVER POLITICO.

 

Podle publikace jsou hlavními odpůrci Německo a USA. Pozvání však nepodporují ani Maďarsko, Slovensko, Belgie, Slovinsko a Španělsko.

 

Prezidentův mluvčí Nikiforov tvrdí, že Ukrajina se snaží změnit názor odpůrců pozvání.

„Tyto fámy prospívají těm, kteří chtějí vytvořit falešný dojem, jako by vstup Ukrajiny neměl mezi členy Aliance širokou podporu. Ve skutečnosti myšlenku pozvání Ukrajiny podporuje naprostá většina členských států a jinak probíhá aktivní advokační práce,“ řekl Nikiforov.

https://t.me/to_je_nas_svet/30319

 

 

📌24.10.2024, 19:51: GENERÁLNÍ ŠTÁB OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY PLÁNUJE VYTVOŘIT KYBERNETICKÉ SÍLY:

 

Ukrajinská armáda chce přidělit tzv. „kybernetické síly“ samostatné složce armády, píše generální štáb ozbrojených sil Ukrajiny na svém kanálu Telegram.

 

Jednání o této otázce se zúčastnili zástupci ozbrojených sil Ukrajiny, poslanci Rady a odborníci. Předsedou byl náčelník generálního štábu Anatolij Bargilevič, dodává armáda.

 

Podle generálního štábu nová složka ozbrojených sil výrazně posílí ozbrojené síly Ukrajiny, zejména proto, že kybernetický prostor je uznáván jako samostatná doména na stejné úrovni jako pozemní, vzdušný a námořní.

 

Připomeňme, že ukrajinská armáda již dříve vytvořila Síly bezpilotních systémů neboli SBS. Ve struktuře Generálního štábu ozbrojených sil Ukrajiny byla vytvořena centrální správa bezpilotních systémů.

 

https://www.vesti.ru/article/4187850

 

 

📌24.10.2024, 19:06, PUTIN: DOSTÁVÁME SIGNÁLY OD ZÁPADNÍCH PARTNERŮ O MOŽNÝCH KONTAKTECH:

 

Rusko dostává od západních partnerů různé signály o možných kontaktech, řekl Vladimir Putin autorovi a spolumoderátorovi pořadu „Moskva. Kreml. Putin“ Pavel Zarubin na závěrečné tiskové konferenci po summitu BRICS.

Podle Putina se Rusko neuzavírá kontaktům.

 

„Chci vám říct, že je to lež. Neodmítáme, nikdy jsme neodmítali a neodmítáme ani nyní. Pokud někdo chce obnovit naše vztahy, prosím, mluvíme o tom neustále,“ řekl ruský vůdce

 

Putin zároveň dodal, že Rusko „se nikomu nevnucuje a zároveň žije normálně“.

 

https://www.vesti.ru/article/4187784

 

 

📌24.10.2024, 19:17, PUTIN: RUSKÉ VÝZVY ZEMÍM, ABY NEROZŠIŘOVALY NATO NA VÝCHOD, BYLY ROKY IGNOROVÁNY:

 

Ruské výzvy partnerům, aby nerozšiřovali NATO na východ, byly ignorovány po mnoho let, řekl ruský prezident Vladimir Putin během tiskové konference po summitu BRICS.

 

Prezident se zajímal, zda partneři jednali spravedlivě, když ignorovali výzvy Moskvy.

 

„Je z hlediska bezpečnosti spravedlivé po léta ignorovat naše neustálé výzvy partnerům, aby nerozšiřovali NATO na východ? Je fér lhát nám do očí, slibovat, že k takovému rozšíření nedojde, a porušovat tak naše závazky?“ řekl.

 

Putin také zpochybnil spravedlnost faktu, že západní země začaly na Ukrajině budovat vojenské základny.

 

https://www.vesti.ru/article/4187866

 

 

📌24.10.2024, 19:53, PUTIN: VENEZUELA BUDE PŘIJATA DO BRICS POUZE NA ZÁKLADĚ KONSENSU:

 

Přijetí Venezuely, stejně jako jakékoli jiné země, do BRICS je možné pouze se souhlasem všech členů asociace. Prohlásil to ruský prezident Vladimir Putin.

 

Na tiskové konferenci po summitu BRICS v Kazani Putin odpověděl na otázku brazilského novináře, který se zajímal o to, zda by se Caracas mohl stát členem asociace za podmínek, za kterých se Brazílie staví proti tomu.

 

„Pokud jde o přijetí Venezuely nebo jakéhokoli jiného státu do BRICS, chci říci, že je to možné pouze s konsensem,“ řekl ruský vůdce.

 

Poznamenal, že v asociaci existuje pravidlo, že přijetí nových členů je možné pouze s plným souhlasem všech účastníků.

 

„Bez toho není možné takový krok učinit,“ zdůraznil Putin.

 

Prezident poznamenal, že Ruská federace a Brazílie nemají stejné postoje k tomu, co se děje ve Venezuele, a nedávno o tom hovořil po telefonu se svým brazilským protějškem Lulou da Silvou.

 

„Venezuela bojuje za svou nezávislost, za svou suverenitu,“ řekl Putin. „Věříme, že prezident (venezuelský Nicolás) Maduro vyhrál volby, vyhrál spravedlivě. Sestavil vládu. A my jemu, jeho vládě a venezuelskému lidu přejeme úspěch,“ řekl Putin.

 

Podle prezidenta Ruské federace Moskva očekává, že „Brazílie a Venezuela vyřeší bilaterální vztahy během bilaterálních rozhovorů“. Putin navíc vyjádřil naději na stabilizaci situace.

 

https://www.vesti.ru/article/4187854

 

 

📌24.10.2024, 19:06, PUTIN: JE ZBYTEČNÉ VYHROŽOVAT RUSKU, JEN NÁS TO ROZVESELUJE:

 

Je zbytečné vyhrožovat Rusku, řekl ruský prezident Vladimir Putin. Těmito slovy hlava státu odpověděla na otázku novináře VGTRK Pavla Zárubina na závěrečné tiskové konferenci po summitu BRICS.

 

Zarubin se zeptal Vladimira Putina, zda je pravda, že americký prezidentský kandidát Donald Trump v telefonickém rozhovoru s ruským prezidentem vyhrožoval útokem na centrum Moskvy.

 

„Můžete [vyhrožovat] komukoli. Je zbytečné vyhrožovat Rusku, protože nás to jen rozveseluje, ale nepamatuji si takový rozhovor s panem Trumpem. Nyní je ve Spojených státech velmi akutní fáze volební kampaně a já navrhuji, aby prohlášení tohoto druhu nebyla brána vážně,“ řekl Putin.

 

Ruský vůdce zároveň uvedl, že vítá Trumpovy výroky o jeho záměru ukončit konflikt na Ukrajině.

 

https://www.vesti.ru/article/4187840

 

 

📌24.10.2024, 19:24, PUTIN: ZÁPAD SE VŽDY SNAŽIL UKÁZAT RUSKU JEHO MÍSTO:

 

Rusku bylo neustále zdůrazňováno jeho „místo“ při pokusech o navázání kontaktů a vztahů se zeměmi západního světa. Prohlásil to ruský prezident Vladimir Putin na tiskové konferenci po summitu BRICS.

 

A dodal, že „jejich místo“ bylo Rusku ukázáno láskyplně.

 

„Toto místo by nás nakonec vedlo k tomu, že by Rusko sklouzlo do kategorie druhořadých států, které plní výhradně funkci surovinových přívěsků se ztrátou určité části suverenity země,“ dodala hlava státu.

 

Vladimir Putin zdůraznil, že Rusko nemůže existovat, když ztratí svou suverenitu.

 

https://www.vesti.ru/article/4187867

 

 

📌24.10.2024, 19:28: PUTIN OZNÁMIL PŘÍMOU ÚČAST ARMÁDY NATO V UKRAJINSKÉM KONFLIKTU:

 

Země Severoatlantické aliance jsou přímo zapojeny do konfliktu na Ukrajině. Ruský prezident Vladimir Putin to řekl na tiskové konferenci po summitu BRICS.

 

Podle ruského vůdce Západ zpočátku podnikl kroky zaměřené na eskalaci a dodával Kyjevu zbraně. V současné době však došlo k účasti vojenského personálu NATO v nepřátelských akcích.

 

„Kam to vjelo? Až do přímé účasti vojenského personálu armád zemí NATO v tomto konfliktu. Protože víme, co a jak se dělá při vypouštění bezpilotních námořních prostředků v Černém moři,“ řekl prezident.

 

Summit BRICS se koná v Kazani od 22. do 24. října.

 

https://www.vesti.ru/article/4187820

 

 

📌24.10.2024, 19:40: PUTIN SE V REAKCI NA PROHLÁŠENÍ, ŽE RUSKO „ZASÉVÁ CHAOS DO ULIC BRITÁNIE“, VYSMÁL:

 

Ruský prezident Vladimir Putin se vysmál v reakci na prohlášení novináře BBC Broadcasting Corporation Steva Rosenberga, že Ruská federace „zasévá chaos do ulic Británie“.

 

„Velice vám děkuji za připomenutí!“ řekl prezident v odpovědi na otázku britského novináře během tiskové konference po summitu BRICS.

 

Prezident poznamenal, že takové prohlášení je „naprostý nesmysl“.

 

Vladimir Putin se zároveň domnívá, že v ulicích některých evropských měst se v důsledku vnitřní politiky těchto států odehrává chaos.

 

https://www.vesti.ru/article/4187874

 

 

📌24.10.2024, 19:30, PUTIN: SPOJENÉ STÁTY A EU ZNEUŽILY SVÉHO POSTAVENÍ V GLOBÁLNÍCH FINANCÍCH:

 

Amerika a Evropská unie během pandemie COVID-19 zneužily svého zvláštního postavení v globálním finančním systému, tento stav věcí je nespravedlivý. Uvedl to ruský prezident Vladimir Putin při shrnutí výsledků summitu BRICS v Kazani.

 

Putin v rozhovoru s novinářem BBC připomněl, že během pandemie koronaviru Spojené státy a EU vydaly „biliony dolarů“, načež začaly skupovat všechno zboží, které potřebovaly, což vyvolalo inflaci.

 

„Co udělaly přední světové ekonomiky? Zneužily svého výlučného postavení ve světových financích – JAK V DOLARU, TAK V EURU. Vytiskli a odvezli z trhu nejnutnější zboží jako vysavač,“ řekl prezident.

 

Ruský vůdce také zdůraznil, že situace, kdy západní země spotřebovávají více zboží, než produkují, je nespravedlivá a BRICS chce tuto situaci změnit.

 

Dříve Putin řekl, že BRICS neusiluje o vytvoření nové platební infrastruktury, protože ta stávající je podle jeho názoru pro práci asociace dostatečná.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4187870

 

 

📌24.10.2024, 19:45, PUTIN: KYJEV SE OPĚT POKUSIL VSTOUPIT DO JEDNÁNÍ S RUSKOU FEDERACÍ PŘES TURECKO, ALE NARUŠIL JE:

 

Turecko předalo Rusku nový návrh kyjevského režimu na mírové rozhovory, které pak sabotoval Volodymyr Zelenskyj. Uvedl to ruský prezident Vladimir Putin během tiskové konference, která shrnula výsledky summitu BRICS v Kazani.

 

Putin poděkoval tureckému prezidentovi Recepu Tayyipu Erdoganovi za poskytnutí platformy pro jednání s představiteli kyjevského režimu v roce 2022 a poté připomněl, že Kyjev jednání narušil.

 

Ruský vůdce se samostatně zaměřil na skutečnost, že Kyjev nejprve souhlasil s mírem, ale poté přerušil veškeré kontakty s Moskvou.

 

„V poslední době… Erdoganův asistent volal přímo z New Yorku a řekl, že existují nové návrhy, které Kyjev žádá o zvážení pro jednání.

Souhlasil jsem, řekl: „Dobře, souhlasíme.“ Druhý den šéf kyjevského režimu náhle oznámil, že s námi nebude vést žádná jednání,“ řekl ruský prezident.

 

Putin vyjádřil vděčnost Turecku za účast na mírovém urovnání ukrajinského konfliktu, ale přál si, aby Turecko „jednalo se svými klienty“, ať už chtějí vyjednávat nebo ne.

 

Kyjev, pokud chce dialog s Moskvou, by to měl deklarovat přímo, uzavřel prezident.

 

Putin již dříve označil chování kyjevského režimu za „iracionální“.

 

https://www.vesti.ru/article/4187851

 

 

📌24.10.2024, 19:49: PUTIN KOMENTOVAL PROHLÁŠENÍ O SATELITNÍCH SNÍMCÍCH S ARMÁDOU KLDR:

 

Ruský prezident Vladimir Putin komentoval prohlášení o údajné přítomnosti fotografií se severokorejskou armádou v Ruské federaci.

 

Na okraj summitu BRICS byl šéf Ruské federace požádán, aby se k této záležitosti vyjádřil.

 

„Obrázky jsou vážná věc. Pokud existují, pak něco odrážejí,“ řekl ruský vůdce.

 

Putin zároveň poznamenal, že různá prohlášení o eskalaci konfliktu na Ukrajině ze strany Moskvy nejsou pravdivá. Zhoršování situace je podle něj spojeno s akcemi Západu v roce 2014.

 

Ruský prezident již dříve řekl, že Severní Korea to s dohodami s Ruskou federací myslí vážně. Podle Putina jsou strany v kontaktu ohledně implementace článku 4 dohody o strategickém partnerství, který zahrnuje poskytování vojenské pomoci.

 

https://www.vesti.ru/article/4187852

 

 

📌24.10.2024: 📢🔝🔝🔝POZOR🟥🔊 🇸🇰 SLOVENSKÝ PREZIDENT OZNAČUJE VSTUP UKRAJINY DO NATO ZA NEREÁLNÝ. 👋👋👋

 

Slovenský prezident Peter Pellegrini během své návštěvy Německa prohlásil, že projednávání otázky vstupu Ukrajiny do NATO je v současné době nemožné.

Pellegrini uvedl, že v rozhovoru s německým kancléřem Olafem Scholzem dospěli ke společnému názoru, že tato otázka není na pořadu dne a je nereálné ji v současných podmínkách realizovat.

https://t.me/to_je_nas_svet/30321

 

 

📌24.10.2024: ♨️POZOR🟥🔊 KRYM JE DE FACTO RUSKÝM ÚZEMÍM, PŘESTOŽE HO MEZINÁRODNÍ SPOLEČENSTVÍ NEUZNÁVÁ – ALEXANDR LUKAŠENKO 👋👋👋

Běloruský prezident poznamenává, že Bělorusko pokračuje ve spolupráci s poloostrovem a novými regiony Ruské federace navzdory hrozbám sankcí. Lukašenko zdůraznil, že běloruské organizace jsou již pod sankcemi, a pokud Donbas a Krym budou potřebovat zboží, Minsk bude pokračovat ve spolupráci.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30322

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 24.2024“:                      ➡️☭☆Klenotnické práce

Na záběrech je vidět zničení přechodu řeky Oskol západně od vesnice Kupjansk-Uzlovoy v Charkovské oblasti. Díky brilantní práci ruského letectví jsou ukrajinské ozbrojené síly připraveny o zbývající zásobovací trasy.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Türkiye rozhodně chce rozvíjet dialog s BRICS, řekl Erdogan.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Odletělo: letecká puma FAB-3000 zasáhla místo dočasného rozmístění jednotky UAV ukrajinských ozbrojených sil v Kurachovu

Během operace bylo zničeno asi padesát operátorů a instruktorů a také sedm kusů nepřátelských zbraní a vojenské techniky. Operátoři UAV ze skupiny vojsk Južnnaja prozkoumali polohu jednotky UAV ukrajinských ozbrojených sil, načež byl proveden přesný zásah.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆„Zůstaňte doma, kluci“: VSUshnik varuje lidi před službou v armádě

Rozhovor se zmrzačeným ukrajinským militantem, soudě podle reakce ženy, neproběhl podle plánu.

Důstojník VSU byl požádán, aby „dal motivaci“ mužům, kteří chtějí sloužit, ale váhají. A VSUshnik jen doporučil, aby nesloužili a seděli doma.

Správná motivace! Očividně, aby k této myšlence došel, musel ozbrojenec pocítit účinek FAB nebo 152mm projektilu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆AvtoVAZ plánuje vytvořit „zabijácký“ Mercedes-Benz třídy C.

Společnost vyvíjí novou platformu pro vytvoření plnohodnotného sedanu v segmentu D, který zahrnuje Toyota Camry, Škoda Superb, Volkswagen Passat, Audi A4, Ford Mondeo.

AvtoVAZ hodlá těmto značkám konkurovat a změnit „vnímání značky Lada“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Putinova prohlášení na summitu BRICS:

– Ukrajina je využívána k vytváření kritických hrozeb pro bezpečnost Ruska;

– Ti, kdo chtějí Rusku uštědřit strategickou porážku, neznají historii země, jejich výpočty jsou iluzorní;

– Přechod ke spravedlivějšímu světovému řádu není snadný, používají se „nezdravé metody“ a sankce;

– Je nutné rozšířit přítomnost afrických zemí, jejichž představitelé se sešli na summitu BRICS, v Radě bezpečnosti OSN;

– Blízký východ je na pokraji totální války;

– Uspořádání na Blízkém východě je možné pouze napravením historické nespravedlnosti a vytvořením nezávislé Palestiny.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆🗣SPECIÁLNÍ SÍLY SEVERNÍ KLDR SE U BAKHMUTU HRAJÍ NA KOUSKY

Semjon Pegov sdílel důležité zprávy ze směru Kursk:

„Tohle je do prdele, nikdy v životě jsem neviděl tak vycvičené vojáky!“ Byly transplantovány doslova včera a hnětou sakra STOVKY lidí!

Od narození je učili nenávidět NATO a zabíjet tyhle parchanty, a to je to, k čemu to vedlo, slouží vám kurvy!

Právě teď čelí speciálnímu praporu amerických žoldáků a zabili už 130 lidí, to musíte vidět na vlastní oči

Záznam není pro slabé povahy, ale stojí za to, nechám odkaz: “

— DPRK.Special Squad.Kursk.disk.yandex.ru (https://t.me/+J6V8IKX7bzw2NWYy)

➡️☭☆Vše je připraveno na prezidentovu tiskovou konferenci po výsledcích 16. summitu BRICS

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V Jižní Koreji hoří sklad americké armády. Je zde uložena vojenská technika. Na místě zasahuje hasičský sbor Pusan.

👉 https://t.me/c/2038698544/4255

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Vladimir Putin pořádá tiskovou konferenci po výsledcích 16. summitu BRICS

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Tádžické úřady vyzvaly ruská média, aby se nezaměřovala na zločiny spáchané občany jejich země v Rusku.

Podle jejich názoru je zmínka o tádžické národnosti zločinců v rozporu s „morálními normami“ a jde o akci „na pokraji podněcování etnické nenávisti“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych moc ráda, kdybyste mně pomohli šířit mé zprávy dál, protože denně mně to opravdu dává moc práce a času, abych Vás informovala o dění na celé Zeměkouli.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

MILÍ PŘÁTELÉ. NA NAŠÍ WEBOVÉ STRÁNCE WWW.VOLNYBLOG.NEWS NALEZNETE SPOUSTU ZAJÍMAVÝCH ČLÁNKŮ, VIDEÍ A ZPRÁV.

Podívejte se a pošlete svým přátelům, protože naše stránky Googel schovává a jsou špatně k nalezení❗️❗️❗️ Děkujeme Vám za pomoc se šířením pravdy.

Redakce VOLNÉHO bloku, najdete nás taky:

na Telegramu – t.me/lubomirvolnyoficialni,

na Twittru – https://x.com/lubomir_volny

na Facebooku – https://www.facebook.com/profile.php?id=100078109968218

Přispějte prosím na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *