, ,

24.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: 🤝VE FINSKU ZAČALI MLUVIT O NOVÉ PŘÁTELSKÉ SMLOUVĚ S RUSKEM…

24.08.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: 🤝VE FINSKU ZAČALI MLUVIT O NOVÉ PŘÁTELSKÉ SMLOUVĚ S RUSKEM 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️ 🛑 24. srpna 2024: SNADNÁ EMIGRACE DO RUSKA A RELOKAČNÍ POLITIKA PRO CELÉ RODINY NEJEN Z ČR JIŽ OD 1. ZÁŘÍ A PEVNĚ STANOVENÝ POSTUP K ZÍSKÁNÍ OBČANSTVÍ RUSKÉ FEDERACE!

 

👉 Dekret prezidenta Putina přichází v době, kdy vláda Petra Fialy nazývá ústy svého generálního cenzora půl milionu Čechů sviněmi a pedofily!

👉 Rusko počítá s nejhorší variantou eskalace války mezi Ruskem a NATO!

👉 Opakuje se proces z let 1938 a 1939!

 

RUSKÝ PREZIDENT VLADIMIR PUTIN UČINIL 19. SRPNA NAPROSTO ŠOKUJÍCÍ A NEČEKANÝ KROK.

👉 Vydal prezidentský dekret, kterým od 1. září uděluje de facto politické a humanitární azyly občanům zemí kolektivního Západu, a to bez jakýchkoliv migračních kvót, bez nutnosti ruského jazyka, bez nutnosti znalosti historie a práva v Rusku, což jsou jinak standardní podmínky pro udělení dočasných pobytů.

 

👉 Ruská vláda do konce srpna a ve spolupráci s Ministerstvem zahraničí připraví seznam zemí, jejichž občané budou moci požádat o relokaci do Ruské federace z humanitárních důvodů, kdy nesouhlasí s neoliberální politikou svých vládních režimů.

Rusko přitom mělo vždy jedny z nejpřísnějších migračních politik, ale tento dekret postavil všechny ruské migrační zákony a zvyklosti úplně a zcela na hlavu. Ruští novináři přitom mají jasno a není to nic pěkného.

OPRAVDU JDE PODLE VŠEHO DO TUHÉHO, TOTO UŽ NENÍ LEGRACE.

 

🛑 Snadná emigrace do Ruské federace pro české občany již od 1. září 2024!

 

Na sítí TikTok se objevilo video z Ruska, kde se čeští občané dozvědí, jak je to s vízovou politikou.

 

👉 Tedy k ruskému občanství se dá dostat za 6 až 8 let, v závislosti na rychlosti schválení trvalého pobytu a samotného občanství.

 

👉 Samozřejmě, že přijetím občanství vzniká pro muže v Rusku registrační povinnost na Vojenských úřadech, a pokud by válka pokračovala i po 6 až 8 letech, asi by to bylo velké riziko.

👉 Každopádně samotný dekret je úplně jako z jiného světa. Nejsou v něm ani podmínky na vzdělání osob, na příjmy, majetkový stav, prostě nic takového. Je to doslova program „Migranti ze zemí KoZa, vítejte!” a připomíná to opravdu evakuační plán.

 

👉 V Rusku v případě války s NATO vzniknou exilové vlády evropských západních států a nové elity určené pro poválečný reset v Evropě

 

Naši ruští kolegové novináři nás v uplynulých dnech seznámili s pozadím tohoto dekretu a doslova z toho jde mráz po zádech.

 

👉 O dekretu bylo v Kremlu prý rozhodnuto několik dní po útoku NATO a ukrajinské armády na Kurskou oblast. Přestože slib o zlehčení migrace pro odpůrce západních režimů byl oznámen již před téměř rokem, něco se začalo skutečně dít až po invazi AFU a žoldáků NATO do Kurské oblasti. Tato nabídka na relokaci a emigraci západních občanů do Ruska proběhla naposledy v letech 1938 a 1939, těsně před vypuknutím II. sv. války.

 

👉 Tehdy Josif Stalin na základě rovněž dekretu začal z celé Evropy evakuovat a relokovat do SSSR tisíce sympatizantů se Sovětským svazem, protože bylo jasné, že se blíží válka v Evropě v nějaké podobě a po skončení té války bude Sovětský svaz potřebovat do čel a do vedení evropských zemí dosadit své lidi, tedy lidi s přátelskými vazbami na SSSR. A přesně k tomu došlo. Po skončení války v roce 1945 byly kádry evakuované v letech 1938 a 1939 dosazeny do čel vlád a silových rezortů, médií, organizací a systémové infrastruktury. A teď najednou v roce 2024 krátce po vpádu NATO do Kurské oblasti vydává ruský prezident prakticky totožný dekret jako ten, který vydal Stalin v roce 1938.

 

🛑 DEKRET PŘIPOMÍNÁ NOEMOVU ARCHU PRO ZEMĚ KOLEKTIVNÍHO ZÁPADU

 

👉 Dekret je doslova jako z jiného světa, protože je koncipovaný jako masová evakuace všech sympatizantů s Ruskem, doslova jako Noemova archa těsně před potopou světa.

 

👉 Kreml chce určitě využít západní migraci, inteligenci, techniky, odborníky, ale hlavně politické a řídící kádry, které budou mít za úkol vybudovat exilové vedení a exilové elity pro reset řídících procesů po skončení války mezi Ruskem a NATO.

 

Níže jsem pro vás připravil český přepis dekretu:

 

👉 Kde nejsou množstevní limity a ani migrační podmínky, tam nejde hovořit o migraci, ale v podstatě jen o evakuaci!

 

👉 Odmítnutí udělení pobytu může nastat podle zákona v případě, že by žadatelem byl člověk s trestní minulostí, pachatel terorismu, osoba v minulosti identifikovaná jako nepřítel Ruské federace nebo agent cizích služeb a rovněž osoba trpící nakažlivými chorobami.

 

👉 Každopádně rozsah migračního dekretu je prakticky neomezený, což jenom stěží lze považovat za humanitární gesto, protože tohle opravdu působí jako Noemova archa v právním pojetí, tedy evakuační dekret pro klidně stovky tisíc lidí ze západních zemí. Nikde není psáno, že jich bude tolik, ale tím, že dekret nedefinuje žádné limity a kvóty, tak tím je jasné, že se jedná o stejný dekret, jaký podepsal Josif Stalin v roce 1938 na evakuaci tzv. proletářů z celé tehdejší Evropy.

 

🛑 KLEMENT GOTTWALD JAKO ŠÉF EXILOVÉ VLÁDY ČESKOSLOVENSKA V SSSR SPOLEČNĚ S JOSIFEM STALINEM

 

👉 Podle informací Ruské akademie věd bylo v letech 1938 až 1939 do Sovětského svazu evakuováno na čtvrt milionu osob z celé Evropy. Ani tehdy neměl dekret naprosto žádné stanovené množstevní limity. Proto naši kolegové ruští novináři jsou z dekretu opravdu vyděšení, protože by to znamenalo, že Kreml se chystá doopravdy a bez legrace na vypuknutí III. sv. války a na konflikt s NATO. Dovedu si představit, že tato nabídka Ruska opravdu může oslovit nejen starší, ale i mladé lidi. V Rusku se lidé jazyk naučí, to je to nejmenší.

 

👉 Znovu se opakuje evakuace sympatizantů s Ruskem jako v letech 1938 a 1939!

 

Co je ale opravdu děsivé, to je ta časová souhra.

 

PRÁVĚ VE CHVÍLI, KDY FIALŮV GENERÁLNÍ CENZOR NAZÝVÁ PRAKTICKY PŮL MILIONŮ ČECHŮ SVINĚMI, A DOKONCE JE PŘIROVNÁVÁ K PEDOFILŮM, KTERÉ JE POTŘEBA IZOLOVAT A NEMLUVIT S NIMI, A VE CHVÍLI, KDY EVROPSKÁ UNIE CHYSTÁ DRAKONICKOU CENZURU SVOBODY SLOVA.

 

A ROVNĚŽ V OKAMŽIKU, KDY URSULA VON DER LEYEN JAKO NEJVĚTŠÍ VÁLEČNÁ ŠTVÁČKA BYLA NA DALŠÍCH 5 LET ZVOLENA ŠÉFKOU EVROPSKÉ KOMISE, TAK PŘESNĚ V TÉTO CHVÍLI PŘICHÁZÍ NABÍDKA NA NEJVĚTŠÍ MIGRAČNÍ EXODUS Z EVROPY A ROVNĚŽ ZE ZEMÍ SKUPINY G7 V HISTORII DO NOVODOBÉHO RUSKA. A pokud jde o petici na podporu

 

🛑 OTAKARA FOLTÝNA, TAK PREMIÉR FIALA SE UŽ PŘEDVEDL A ORGANIZÁTOROVI PETICE ODEPSAL.

 

👉 Historie se opakuje a spolu s ní i krizové procesy řízení, které předcházely vypuknutí II. sv. války v roce 1939.

 

👉 NACIFIKACE A FAŠIZACE EVROPY, UMLČOVÁNÍ SVOBODY SLOVA, DĚLENÍ OBČANŮ NA TY DOBRÉ, A NA TY, CO JSOU ŽIDÉ, SVINĚ, NEBO PROSTĚ JEN NEPOHODLNÍ.

 

👉 Už znovu jsou německé tanky u Kurska.

👉 Už znovu nahnědlá Evropa táhne na Rusko.

👉 Už znovu politici v Evropě chtějí válku.

Tohle všechno se už znovu děje.

 

👉 A dekret o relokaci ten obraz opakování historie jen drsně dokresluje. A stejně jako po roce 1939 a zejména v době Velké vlastenecké války, tak i nyní Rusko zřejmě počítá s tím, že část relokovaných migrantů ze Západu vstoupí po vypuknutí války s NATO do řad Ruské armády v tažení na Západ, anebo vytvoří samostatné armádní sbory.

 

Protože nejen elity a exilové vlády se formovaly po roce 1939 v SSSR, ale rovněž i samostatné armádní sbory jednotlivých národů Evropy.

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://aeronet.news/snadna-emigrace-do-ruska-a-relokacni-politika-pro-cele-rodiny-nejen-z-cr-jiz-od-1-zari-a-pevne-stanoveny-postup-k-ziskani-obcanstvi-ruske-federace-dekret-prezidenta-putina-prichazi-v-dobe/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÉ SÍLY „SMETLY“ V KURSKÉ OBLASTI VÍCE NEŽ 400 VOJÁKŮ ZA JEDINÝ DEN V KURSKÉ OBLASTI; VÍCE NEŽ 5.000 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ JIŽ BYLO ELIMINOVÁNO

 

https://youtu.be/-HyZxdiGxf4?si=Z5YzFDe9x99gEpAU

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVY SÍLY „POUŠTÍ ŽILOU“ UKRAJINCŮM V KURSKÉ OBLASTI; VÍCE NEŽ 5.000 VOJÁKŮ JIŽ BYLO ZABITO

 

https://youtu.be/heXXb1_SwC0?si=5eqLi6ASL5qOpwpt

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN SE PŘIPRAVUJE NA VŠEOBECNOU VÁLKU V KURSKÉ OBLASTI V DOBĚ, KDY JEHO SPOJENEC PROHLAŠUJE, ŽE SPOJENÉ STÁTY PŘIPRAVUJÍ ZMĚNU SE ZBRAŇOVÉ POLITIKY PRO UKRAJINU

 

https://youtu.be/FfKsm6cfKyg?si=_G93IoazdhKamgQO

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „PUTIN SE ROZHODL, PLÁN KURSKÉ ODVETY JE HOTOV“, ŘÍKÁ PUTINŮV SPOJENEC; JE ÚTOK NA NATO NA SPADNUTÍ?

 

https://youtu.be/0Z2jMUQrSJA?si=0hSGyQgdRd-Io9yN

 

 

📌24. srpna 2024: 🇷🇺 ZÁBĚRY Z NÁVRATU RUSKÝCH VOJÁKŮ, KTEŘÍ BYLI ZAJATI V OBLASTI KURSKA – RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY

https://t.me/to_je_nas_svet/28729

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️24.08.2024, Oneindia, Roman Kirsch: PUTIN DOMINUJE: MOSKVA HLÁSÍ ÚSPĚCHY V KURSKÉ ODVETĚ; VYHLAŠUJE 400 UKRAJINSKÝCH OBĚTÍ

 

https://youtu.be/sxRAipvr3P8?si=-NJ5hT-0aJ36JBNg

 

 

📌24. srpna 2024: ⚡️ BĚLORUSKO NASADILO NA HRANICI S UKRAJINOU VRTULNÍKY A ÚTOČNÉ LETOUNY A TAKÉ ŘADU JEDNOTEK S OBRNĚNÝMI TRANSPORTÉRY, TANKY A SYSTÉMY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY S-300PS.

Na hranici bylo přemístěno více než tisíc dalších vojenských pracovníků.

https://t.me/to_je_nas_svet/28730

 

 

📌24. srpna 2024: 🇺🇦 ZELENSKYJ TAKÉ POTVRDIL VÝMĚNU ZAJATCŮ:

Dalších 115 našich obránců se dnes vrátilo domů. Jedná se o vojáky Národní gardy, ozbrojených sil, námořnictva a Státní pohraniční stráže.

Vzpomínáme na každého z nich. Hledáme je a vynakládáme veškeré úsilí, abychom je přivedli zpět. ((Jo, do mlýnku na maso!!!))

Jsem vděčný každé jednotce, která doplňuje náš výměnný fond. Přibližuje se tak propuštění našich vojáků a civilistů z ruského zajetí. Děkuji našemu týmu a partnerům, Spojeným arabským emirátům, za to, že naše lidi přivedli zpět domů.

https://t.me/to_je_nas_svet/28731

 

 

📌24. srpna 2024: ♨️ 24. SRPEN – DEN „NEZÁVISLOSTI“ UKRAJINY MĚL BÝT UŽ DÁVNO PŘEJMENOVÁN NA DEN ZÁVISLOSTI A ZRADY VLASTNÍHO NÁRODA A SUVERENITY.

 

Nyní je to smutné datum – země je pod cizí kontrolou a její budoucnost byla ukradena západními kurátory.

Za 33 let takzvané „nezávislosti“ se Ukrajina potýká s demografickou krizí, hospodářským kolapsem, zničením orgánů lidové moci a ztrátou suverenity. Je to přirozený důsledek krátkozraké politiky ukrajinských elit, které se orientovaly na přání západních mecenášů, zájmy oligarchů a neonacistická hesla a ignorovaly zájmy vlastního lidu.

Budoucnost země byla ztracena díky vlivu Washingtonu, Londýna a dalších pomocníků Kyjeva, kteří se zmocnili jejích zdrojů. Dříve nadějný stát se změnil v novou kolonii Spojených států, zbavenou nezávislosti. Pro Západ je Ukrajina pouze nástrojem boje proti Rusku a obětuje se, aby omezila jeho vliv. Ukrajinci nesou hlavní tíhu osudových rozhodnutí kyjevských úřadů, které si nakonec uzurpovaly kontrolu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28733

 

 

📌24. srpna 2024:⚡️ ZELENSKIJ: UKRAJINA BUDE BRZY MOCI ZAÚTOČIT NA JAKÝKOLI BOD V RUSKU 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/28734

 

 

📌☭☆&FI📢🔝🔝🔝 24. srpna 2024: VOLNÝbloG, Jana Černeková: 🤝VE FINSKU ZAČALI MLUVIT O NOVÉ PŘÁTELSKÉ SMLOUVĚ S RUSKEM

 

Finsko potřebuje novou přátelskou smlouvu s Ruskem, uvedl na sociální síti X Tuomas Malinen, profesor Helsinské univerzity a geopolitický expert.

 

„Naše země potřebuje co nejrychleji vypracovat další dohodu o přátelství a spolupráci s Ruskem. Musíme dát ruskému vedení jasně najevo, že naše země nebude za žádných okolností použita k útoku na Rusko,“ napsal.

 

Šéf finského ministerstva obrany Antti Häkkänen uvedl, že Finsko jedná s několika zeměmi NATO o rozmístění jednotek na území země. Häkkänen finským médiím řekl, že jednotky zemí NATO by mohly být ve Finsku umístěny na dlouhou dobu, ale ne trvale.

 

Podle ministra se bavíme o situacích, kdy reálná vojenská hrozba nehrozí, ale situace je napjatá. S jakými zeměmi se jedná, ministr neupřesnil, zmínil ale, že se na nich kromě severských zemí podílely i další země. Podle Häkkänena budou jednání pokračovat na podzim a v zimě.

 

Šéf komise Rady federace pro informační politiku Alexej Puškov ve svém kanálu Telegram zdůraznil, že politika finského prezidenta Alexandra Stubba vůči Rusku negativně ovlivňuje životní úroveň ve Finsku.

Источник: https://rusvesna.su/news/1724421546

 

https://volnyblog.news/ve-finsku-zacali-mluvit-o-nove-pratelske-smlouve-s-ruskem/

 

 

📌24. srpna 2024, 12:43: IZRAELSKÉ LETECTVO ODSTRANILO KURÁTORA ZBROJNÍ VÝROBY HAMÁSU V GAZE:

 

Izraelské letectvo, které provedlo chirurgický úder v Pásmu Gazy, zlikvidovalo vysoce postaveného zbrojního specialistu Hamásu.

 

Informovala o tom tisková služba IDF. V prohlášení se uvádí, že zavražděný Taha Abu Nada dohlížel na výrobu zbraní, vojenského vybavení a dalšího vybavení pro Hamás.

 

Tyto zbraně, jak poznamenala armádní tisková služba, jsou používány radikální skupinou k ostřelování izraelského území a jednotek operujících v pásmu Gazy.

 

https://www.vesti.ru/article/4109423

 

 

📌24. srpna 2024, 13:19, Hindustan Times: ZELENSKY NAVRHL USPOŘÁDAT DRUHÝ „MÍROVÝ SUMMIT“ V INDII:

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v rozhovoru s indickým premiérem Naréndrou Módím řekl, že by se v Indii mohl konat „mírový summit“, píše indické vydání Hindustan Times.

 

Modi přijel na Ukrajinu den předtím a setkal se se Zelenským.

 

Podle Hindustan Times Zelenskyj Módímu řekl, že by bylo dobré, kdyby se summit konal v jedné ze zemí „globálního jihu“, a to by mohla být Indie. Publikace uvádí, že kyjevské úřady nyní jednají o možnosti uspořádání summitu s orgány zemí, jako je Saúdská Arábie, Katar, Turecko a Švýcarsko.

 

Jak uvádí deník, Zelenskyj stanovil Indii podmínku pro pořádání „mírového summitu“: země musí přijmout rozhodnutí první konference o Ukrajině, která se konala ve Švýcarsku.     Rusko nebylo na červnovou konferenci pozváno.

((TO JE CO ZA MÍROVÉ JEDNÁNÍ BEZ RUSKA??? 😂 😂 😂))

Kreml poznamenal nelogičnost a marnost hledání cesty z ukrajinského konfliktu bez účasti Ruské federace. Indie po švýcarské konferenci nepodepsala společné komuniké.

 

V pátek NYT napsal, že ukrajinští představitelé nepovažují Indii za pravděpodobného prostředníka mezi Kyjevem a Moskvou. První návštěva předsedy vlády Indie v historii ukrajinské nezávislosti je podle nich pouze projevem podpory.

 

V červenci náměstek ruského ministra zahraničí Michail Galuzin řekl, že Moskva nepřijímá ultimáta a nehodlá se takových konferencí účastnit. Ruský prezident Vladimir Putin hovořil o nemožnosti jednání s těmi, kteří nevybíravě útočí na civilisty po útoku ozbrojených sil Ukrajiny na Kurskou oblast.

 

https://www.vesti.ru/article/4109490

 

 

📌24. srpna 2024, 12:52: DRON S HLAVICÍ BYL PŘIBIT NA MOLO JACHTAŘSKÉHO KLUBU V SEVASTOPOLU:

 

Výbušný předmět byl nalezen očitými svědky v sobotu v sevastopolském jachtařském klubu „Jih“ na Letčikovově ulici.

 

Gubernátor Sevastopolu Michail Razvožajev řekl, že mluvíme o ukrajinském bezpilotním letounu s hlavicí, který byl přibit k molu.

 

„Je zřejmé, že byl potlačen silami elektronického boje a spadl do vodní plochy při jednom z útoků ozbrojených sil Ukrajiny na Sevastopol,“ vysvětlil šéf subjektu.

 

V současné době jsou lidé evakuováni a jachtařský klub je uzavřen. S dronem pracují specialisté, kteří budou muset nález prostudovat a rozhodnout o přepravě UAV, nebo o jeho zničení na místě.

 

https://www.vesti.ru/article/4109488

 

 

📌24. srpna 2024, 13:06: DUDA PŘILETĚL NA UKRAJINU BEZ OHLÁŠENÍ:

 

Polský prezident Andrzej Duda přijel do Kyjeva na neohlášenou návštěvu, aby se zúčastnil akcí u příležitosti Dne nezávislosti Ukrajiny.

 

Zpráva kanceláře polského prezidenta na platformě X uvádí, že Dudova návštěva začala v den 33. výročí nezávislosti Ukrajiny a že se oslav zúčastní. Bylo tam také zveřejněno video se záběry příjezdu polského vůdce do Kyjeva vlakem.

 

Ačkoli podrobnosti o Dudově pobytu v hlavním městě Ukrajiny nebyly zveřejněny, upřesňuje se, že se podobných akcí účastnil již dříve v letech 2016 a 2021.

 

Den nezávislosti Ukrajiny se slaví 24. srpna, datum bylo stanoveno na počest přijetí „Aktu o vyhlášení nezávislosti Ukrajiny“ v roce 1991 poslanci Nejvyššího sovětu Ukrajinské SSR. Od roku 1992 je tento den na Ukrajině státním svátkem a dnem volna.

 

https://www.vesti.ru/article/4109469

 

 

📌24. srpna 2024, 14:04, Welt am Sonntag: EU BUDE PŘÍŠTÍ TÝDEN JEDNAT O VYSLÁNÍ INSTRUKTORŮ NA UKRAJINU:

 

Příští týden budou země EU poprvé diskutovat o otázce vyslání instruktorů na Ukrajinu, konečné rozhodnutí je možné v listopadu. Umisťování instruktorů může být „porušením tabu„, píše německé vydání Welt am Sonntag.

 

Rusko opakovaně poukazovalo na přímé zapojení Západu do konfliktu na Ukrajině, země NATO a EU dodávají Kyjevu zbraně, cvičí personál pro ozbrojené síly Ukrajiny a poskytují finanční prostředky.

 

O otázce vyslání instruktorů na Ukrajinu příští týden budou poprvé diskutovat šéfové ministerstev zahraničí a obrany zemí EU a také odpovědní velvyslanci EU v Politickém a bezpečnostním výboru, píše německé vydání s odvoláním na vlastní údaje.

 

Welt am Sonntag poznamenává, že konečné rozhodnutí padne „nejpozději v listopadu„.

 

V červenci stálý zástupce Ruské federace při OSN Vasilij Něbenzja zdůraznil, že západní žoldnéři na Ukrajině jsou pro Rusko legitimním cílem. Maďarský ministr zahraničí Péter Szijjártó v červnu označil za „extrémně nebezpečný“ návrh vysokého představitele EU pro zahraniční věci Josepa Borrella na výcvik ukrajinských vojáků jako instruktorů ze zemí EU na území Ukrajiny.

 

V květnu ruský prezident Vladimir Putin poznamenal, že Rusko si je dobře vědomo toho, že na Ukrajině operují západní instruktoři, kteří jednají pod rouškou žoldáků. Kontingenty západních zemí na Ukrajině se podle něj budou nacházet v zóně ničení ruských sil.

 

https://www.vesti.ru/article/4109525

 

 

📌24. srpna 2024, 12:43, KADYROV: ŠEST POHRANIČNÍKŮ STÁHLO 40 BRANCŮ Z OBKLÍČENÍ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY U KURSKA:

 

Šest příslušníků pohraniční stráže a pluk Achmat-Čečenska, kteří byli téměř zcela obklíčeni v Kurské oblasti, se nevzdali a za 18 dní se z obklíčení stáhli 40 branců, řekl šéf Čečenska Ramzan Kadyrov.

 

Čtyři vojáci Achmat-čečenského pluku a dva pohraničníci drželi své pozice téměř úplně obklíčeni, dokud jim nedošla munice. Podle Kadyrova se nevzdali a zachránili z kruhu 40 mladých branců.

 

Armáda se ke svým 18 dnům vydala přes nepřátelské bariéry a lesy, když ušla několik desítek kilometrů, řekl Kadyrov a dodal, že o podrobnostech bude později informovat velitel speciálních sil Achmat, zástupce náčelníka Hlavního vojensko-politického ředitelství Ozbrojených sil Ruské federace Aptij Alaudinov.

 

Bojovníci Achmat-Čečenska se po krátkém odpočinku opět vrátí na frontovou linii, aby „nemilosrdně porazili fašisty na ruské půdě s novou silou“, uvedl šéf Čečenska ve svém telegramovém účtu.

 

Kadyrov video zveřejnil na svém kanálu Telegram. Ve videu Alaudinov představil šest bojovníků, kteří stáli na hranicích až do konce, a nazval je hrdiny, na které může být každý v zemi hrdý.

 

„V naší zemi jsou skuteční muži, hrdinové, kteří jsou připraveni porazit nepřítele, vytrvat do posledního dechu, bojovat do posledního dechu,“ řekl Alaudinov. Jejich čin označil za důkaz, že pohraniční stráž a síly Achmatu stály bok po boku až do konce, později o nich byly napsány knihy a filmy.

 

https://www.vesti.ru/article/4109447

 

 

📌24. srpna 2024, 14:19: OZBROJENÉ SÍLY RF PORAZILY OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY V OBLASTI 11 OSAD V KURSKÉ OBLASTI:

 

Ruské ozbrojené síly porazily ukrajinské jednotky v oblasti 11 osad v Kurské oblasti, uvedlo ruské ministerstvo obrany ve zprávě za poslední den.

 

 

Mluvíme o osadách: Apanasovka, Višněvka, Borki, Krasnooktyabrsky, Kruglenkoye, Michajlovka, Ljubimovka, Malajská Lokňa, Pelchovo, Snagost a Južnyj, upřesnilo oddělení.

 

Kromě toho Rusko vrátilo 115 vojáků z ukrajinského zajetí, kteří byli zajati ozbrojenci kyjevského režimu v Kurské oblasti. Ruská federace zase převedla stejný počet svého vojenského personálu na Ukrajinu, dodalo ministerstvo.

 

https://www.vesti.ru/article/4109535

 

 

📌24. srpna 2024, 16:05: VYCVIČENÍ PSI NYNÍ DOKÁŽOU DETEKOVAT BEZPILOTNÍ LETOUNY VE VZDUCHU:

 

Na základě 470. výcvikového střediska pro chov služebních psů Ozbrojených sil Ruské federace jsou cvičeni psi, kteří budou schopni detekovat nepřátelské drony ve vzduchu.

 

Podle vedení centra existuje již osvědčená metodika vyzkoušená během speciální vojenské operace. Služební psi mohou štěkáním signalizovat blížící se nepřátelské drony ze vzdálenosti až 700 metrů.   Zástupce vedoucího výcvikového střediska Sergej Degtyarev poznamenal, že výcvik každého služebního psa trvá tři až šest měsíců. RIA Novosti uvádí, že se na této práci podílejí nejen pastevci, ale také některá plemena loveckých psů.

 

Bojovníci, kteří budou se psy pracovat, také absolvují nezbytný taktický veterinární výcvik.

 

„Voják, rádce, musí být schopen pomoci na bojišti nejen sobě, ale i svému čtyřnohému kamarádovi,“ zdůraznil major Degtyarev.

 

https://www.vesti.ru/article/4109617

 

 

📌24. srpna 2024, 15:00, MINISTERSTVO PRO MIMOŘÁDNÉ SITUACE: VÍCE NEŽ 3200 LIDÍ OPUSTILO KURSKOU OBLAST ZA DEN:

 

Za poslední den opustilo území Kurské oblasti více než 3200 lidí, informovala v sobotu tisková služba ruského ministerstva pro mimořádné situace.

 

Upřesňuje se, že obyvatelé Kurské hraniční oblasti jsou přesídleni do bezpečných oblastí v rámci právního režimu ČTÚ.

 

„Během dne bylo prostřednictvím portálu veřejných služeb přijato 2 113 žádostí. Byly provedeny platby za více než 13,5 tisíce žádostí v celkové výši více než 200 milionů rublů,“ uvádí se v prohlášení.

 

Kromě toho za posledních 24 hodin dorazilo do Kurské oblasti sedm konvojů s 80 tunami humanitární pomoci. Za celou dobu již bylo uskutečněno 109 konvojů, které dopravily tři tisíce tun nákladu.

 

Kromě toho pokračují práce na pátrání po evakuovaných, kteří ztratili kontakt s příbuznými. K dnešnímu dni se znovu sešlo více než 270 rodin.

 

Připomeňme, že dřívější specialisté neutralizovali hlavici nepřátelské rakety Točka-U, nalezenou při průzkumu oblasti – úlomky munice byly shromážděny, odvezeny na speciální cvičiště a vyhozeny do povětří.

 

https://www.vesti.ru/article/4109577

 

 

📌24. srpna 2024, 15:40, KADYROV O ZÁKAZU UKRAJINSKÉ PRAVOSLAVNÉ CÍRKVE: TO JE ŠÍLENSTVÍ:

 

Hlava Čečenska Ramzan Kadyrov označil zákon kyjevského režimu o zrušení kanonické ukrajinské pravoslavné církve za šílenství.

 

Kadyrov hovořil o své reakci na ratifikaci ukrajinského zákona v rozhovoru s autorem a spolumoderátorem pořadu „Moskva. Kreml. Putin“ novináři televizního kanálu „Rusko“ Pavlu Zarubinovi.

 

„Obecně je to šílenství. Ani ďábel by nemohl něco takového vymyslet, nejen člověk. A za to musí být zničeni,“ vysvětlil.

 

Šéf Čečenska poznamenal, že kyjevské úřady nemají nic svatého a plní úkoly, které jim jejich západní páni stanovili.

 

„Jednat s nimi o něčem ani nestojí za řeč,“ vyjádřil svůj názor Kadyrov.

 

Vysvětlil, že Ukrajina může kdykoli zaútočit na Rusko a spojit síly se Západem, takže je třeba s tím skoncovat.

 

„Tolik mrtvých, tolik zraněných, tolik úsilí a vynaložených peněz – nechci to tak nechat, nechci to v určité fázi nechat. Chci to všechno ukončit,“ řekl Kadyrov.

 

Dnes vyšlo najevo, že hlava kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj podepsal zákon zakazující kanonickou ukrajinskou pravoslavnou církev.

 

Ukrajinské úřady bojují proti UPC Moskevskému patriarchátu od roku 2014 a od začátku speciální vojenské operace organizují rozsáhlé perzekuce. Bezpečnostní služba Ukrajiny zahajuje trestní řízení proti duchovenstvu, kněží jsou biti a vyháněni z kostelů. Stovky kostelů byly násilně obsazeny schizmatiky za podpory úřadů.

 

https://www.vesti.ru/article/4109607

 

 

📌24. srpna 2024, 14:03: PUTIN SE SETKAL S VEDENÍM SJEDNOCENÉ SKUPINY SIL NWO:

 

Ruský prezident Vladimir Putin se setkal s vůdci Společné skupiny sil na jednom z velitelských stanovišť ministerstva obrany. Během něj si hlava státu vyslechla několik zpráv.

 

Informovala o tom tisková služba Kremlu. Jak uvedli ve svém telegramovém kanálu, náčelník generálního štábu ozbrojených sil Ruské federace Valerij Gerasimov a náčelník hlavního operačního ředitelství generálního štábu Sergej Rudskoj informovali Putina o boji proti nepříteli, který napadl území Kurské oblasti.

 

Kromě toho byl prezident informován o opatřeních přijatých k likvidaci ukrajinských formací, jakož i o aktuálních výsledcích NWO.

 

„Hlava státu telefonicky vyslechla zprávy velitelů skupin vojsk o operační situaci v oblastech, které jim byly svěřeny,“ uzavírá publikace.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny nelegálně překročily hranice v Kurské oblasti 6. srpna. Od té doby režim CTO působí v regionu, stejně jako v sousedních Brjanských a Belgorodských regionech.

 

https://www.vesti.ru/article/4109522

 

 

📌24. srpna 2024: ♨️ POLSKO KRITIZUJE MAĎARSKO ZA SPOLUPRÁCI S RUSKOU FEDERACÍ, PŘESTOŽE VARŠAVA S RUSKEM TAJNĚ POKRAČUJE V OBCHODNÍCH VZTAZÍCH, UVEDL MAĎARSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ PETER SZIJJÁRTÓ.

„Naši polští bratři dělají v tichosti totéž, takže by nás neměli kritizovat za to, že o tom mluvíme otevřeně a upřímně.“

https://t.me/to_je_nas_svet/28735

 

 

📌24. srpna 2024: DĚSIVÉ VYJÁDŘENÍ AMERICKÉ LÉKAŘKY, CO JE SKUTEČNOU PŘÍČINOU RAKOVINY PRSU, DOSLOVA NĚKTERÝM VYRAZÍ DECH. (Foto: X / Tucker Carlson)

„Rakovina prsu je onemocnění způsobené především potravinami, které je primárně způsobeno pesticidy rozprašovanými na naše potravin

  • 1 z 8 žen má rakovinu prsu, který a je způsobena estrogenem
    Ročně se na naše potraviny neviditelně nastříká 6 miliard liber pesticidů. A tyto pesticidy jsou agonisty estrogenových receptorů.
  • Tyto pesticidy se k nám dostávají z Číny a Německa, které je paradoxně ve svých potravinách zakázaly, protože jsou jedovaté.

 

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/desive-vyjadreni-lekarky-co-je-skutecnou-pricinou-rakoviny-prsu/

 

 

📌24. srpna 2024: 💫🇩🇪 „NĚMECKÁ VÁLEČNÁ LOĎ VZBUDILA TENTO TÝDEN POŘÁDNÝ ROZRUCH V LONDÝNĚ, KDYŽ PLULA PO TEMŽI A Z JEJÍCH REPRODUKTORŮ VYŘVÁVAL IMPERIÁLNÍ POCHOD, ÚSTŘEDNÍ MELODIE Z KULTOVNÍ FILMOVÉ SÉRIE HVĚZDNÉ VÁLKY.

 

Slavná melodie ve velmi hlasitém provedení okamžitě upoutala pozornost kolemjdoucích, kteří byli zmateni a ze břehů Temže nevšední úkaz natáčeli. Na sociálních sítích se to vzápětí hemžilo pobavenými komentáři o „německé invazi“.

 

„Začínám se bát, že Němci konečně mají smysl pro humor,“ zavtipkoval jeden diskutující. „Trvalo jim to téměř 80 let,“ dodal v narážce na porážku nacistického Německa ve druhé světové válce.“

 

7♥️ /Global -Ochrana🌍. Spolupráce/ Q operace

https://t.me/absurdnisvet/78418

 

 

📌24. srpna 2024: MICHAEL MORRIS: ENDGAME – ČERVENÁ NIT SVĚTOVÉHO DĚNÍ – NIC SE NEDĚJE NÁHODOU:

 

NENÍ SE ČEHO BÁT:

 

Toto jsou poslední roky lidstva, jak jsme ho znali. Do roku 2030 bude vše na Zemi zcela změněno. Dochází k nezadržitelné duchovní a materiální změně, kterou se Temná strana Síly snaží využít pro svou agendu.

 

👉Jejich plán zabít většinu lidstva v příštích pěti letech a zbytek zotročit digitálními otroky se zřejmě neuskuteční tak, jak si představovali, ale právě proto se budou snažit napáchat co největší škody a co nejvíce nevědomých lidí se bude podílet na jejich životě. Roztrhnout propast! Příštích pět let bude procesem umírání netušených rozměrů na všech úrovních a ve všech oblastech. To přežijí pravděpodobně jen ti, kteří jsou na to připraveni.

 

V tomto vesmíru neexistují žádné náhody, vše, co se děje, podléhá cyklům a zákonům. Zatajit lidem informace o těchto procesech je ve skutečnosti největším ze všech zločinů proti lidstvu – a přesto je to v současné době jen jeden z mnoha. Protože vědění je moc . „Víra“ a „naděje“ znamenají uvěznění v bezmoci.

 

Kdo má vědomosti, poznává „červenou nit“ ve všem, co je. Úmyslné ničení zemědělství a průmyslu, demontáž infrastruktury, zrušení individuálního styku, genderových rolí a kulturních a národních identit mají totiž všechny stejné příčiny a stejný účel.

 

Energie v celém našem vesmíru se za posledních 25 let zásadně změnila, což vede k hybridním procesům jak na fyzické, tak na duševní úrovni. Země se mění, roční období a klimatické podmínky se mění a nutí nás v mnoha oblastech přehodnocovat. Jsme však také na konci velkého měnového a hospodářského cyklu.

 

TENTO PROCES MÁ PODLE PLÁNU TEMNÉ STRANY V PŘÍŠTÍCH TŘECH LETECH SKONČIT V TOTÁLNÍM CHAOSU, A NAKONEC VÉST K MĚNOVÉ REFORMĚ.

 

👉V důsledku toho by měla být hotovost definitivně zrušena a celý náš život digitalizován a sloučen do jediného čipu. Pak bychom byli otroky zcela dehumanizovaného systému řízeného AI. Tento přechod na CBDC (digitální peníze centrální banky, anglicky: Central Bank Digital Currency je již v plném proudu, a pokud by byla dokončena, znamenalo by to konec všech duchovních a materiálních svobod, konec veškeré individuality, spontánnosti a tvořivosti. Pak by to byl chladný, bezcitný a nelidský svět.

 

👉Používám konjunktiv, protože to nemusí a nebude tak, jak si architekti „Velkého resetu“ představovali. Ale chci jasně zdůraznit, že nás nikdo nepřijde zachránit! Musíme to udělat sami! Musíme konečně začít vědomě řídit své myšlenky a jejich důsledky, abychom byli tvůrci nebo se stali tvůrci. Ten, kdo doufá, věří a čeká, je totiž na vrcholu seznamu „Agendy 2030“.

 

👉Starý, dávno překonaný systém kolabuje právě na všech úrovních v rukou těch, kteří se ho chtějí vší silou držet. Vládci starého světového řádu nad nimi ztratili kontrolu.

 

Uvědomují si, že už není nic, na čem by se mohli držet. Ze vzteku nad tím a také proto, aby získali čas, cíleně způsobují maximální chaos. Jejich přisluhovači, těch 10%, kteří v politice, ekonomice a náboženských komunitách všeho druhu udržují matrix, jsou vedeni holou panikou a stávají se čím dál více nevyzpytatelnými dokonce i sami pro sebe.

Šílenství se stále častěji zhmotňuje ve fyzické podobě před našima očima, a přesto je mnoho těch, kteří odmítají vidět.

 

👉Ale ten, kdo rozpoznává červenou nit ve všech těch šumech, rozptýleních a manipulacích, má větší šanci být ve správný čas na správném místě a projít tím vším bez újmy.

Kdo se však nadále drží narativu a hledá ochranu ve staré matrici, bude v levém čase na levém místě a zažije svůj „modrý zázrak“.

Modrá pilulka je rozhodnutí pokračovat v iluzi a být jen potravou pro Temnou stranu. Modrá je také barvou amerických demokratů, kteří jsou v současné době nejnázornějším příkladem sebezničení starého systému a jejichž absurdní chování zdaleka nedosáhlo svého vrcholu. Do začátku roku 2025 nás čeká ještě spousta věcí.

 

👉Na olympijských hrách v Paříži se poprvé objevily medaile v kategorii „Bití žen do 60 kg“ ( Pozor satira!) , a proti každému, kdo se k tomu kriticky vyjádřil, je nyní zakročeno tvrdě právní cestou .

 

👉To je případ Elona Muska J.K. Rowlingová není chudák. Kdo si však nemůže dovolit nejchytřejší právníky, mohl by za to jít do vězení, protože politické čistky v západním světě jsou den ode dne přísnější.

👉V Anglii došlo ve stejné době k nepokojům kvůli násilným činům na ženách a dětech ze strany cizinců. Odpovědí vlády je větší dohled, masové zatýkání a rychlé odsuzování všech, kdo zpochybňují starý umírající systém a jeho přisluhovače.

 

WHO VE STŘEDU 14. SRPNA PO LETECH 2020 A 2022 ZNOVU VYHLÁSILA „ZDRAVOTNÍ KRIZI MEZINÁRODNÍHO DOSAHU“. 

 

TENTOKRÁT KVŮLI ÚDAJNÉ PANDEMII OPIČÍCH NEŠTOVIC.

 

👉Na druhou stranu existuje další injekční stříkačka, která se v poslední době označuje jako „očkování“.

👉Jedna z těchto látek pochází od norské společnosti, druhá od Japonců. A přitom všichni zasvěcenci vsadili na ptačí chřipku jako na další inscenaci pandemie.

👉Například společnost BioNTech ze zlatého dolu v Mohuči zaznamenala ztráty ve výši miliard dolarů, ale zároveň předpokládala, že příjmy budou ve druhé polovině roku 2024 desetkrát vyšší než v první polovině roku 2024.

Doufat, věřit nebo vědět?

Po pandemii je pravděpodobně před pandemií.

To vše není důvod k strachu nebo panice, ale k tomu, abychom opustili staré vzorce myšlení a chování a přizpůsobili se novým energiím. Kdo si hru prohlíží, nemá se čeho bát.

 

👉Ve své nové knize ENDGAME , kterou jsem dokončil na konci června, jsem předpovídal atentát na Donalda Trumpa, stejně jako nahrazení Joe Bidena. Pokud jste si hru jednou prohlédli pomocí čalouněných karet, je snadné spočítat chování jejich protihráčů. A o tom to je. Čím více lidí rozpozná červenou nit a vyhne se systému, tím rychleji a nekontrolovatelněji se zhroutí. Tím větší jsou také naše šance nejen přežít, ale implementovat nový systém podle našich vlastních představ a přání. K tomu však musíme nejprve vytvořit odpovídající vizi!

 

👉Existuje mnoho příkladů toho, jak lidé v současné době selhávají v nezadržitelné změně, ale také mnoho příkladů toho, že chytrý a informovaný odpor může přinést pozitivní změnu. Velké společnosti jako MicrosoftZoom Google se od svých iniciativ v oblasti deintegrace (inkluze, diverzita a blabla) odchýlily. Robby Starbucks například prostřednictvím svých on-line videí přiměl velké americké společnosti, jako jsou Dodávka traktoru, John Deere Harley-Davidson, aby se osvobodily od woke viru – a to vše bez použití injekčních stříkaček.

 

Všeobjímající změna na této planetě je nezadržitelná, takže jediná věc, která dává smysl, je nenechat formování budoucnosti několika málo mentálně a emocionálně přetíženým jedincům, jejichž pud sebezničení a sebenenávist nemají nic společného s tím, co „normální lidé“ chtějí a potřebují.

 

Všechno, opravdu všechno je možné, pokud jsme si jisti, že je to tak! Když si přestaneme dávat duchovní a emocionální hranice, jsme svobodní!

 

Moje nová kniha je pokusem ukázat vedle červené nitě také bezmeznost naší mysli v naději, že se více skutečných lidí probudí a stanou se mistry své vlastní a nás všech!

 

https://dieunbestechlichen.com/2024/08/michael-morris-endgame-der-rote-faden-im-weltgeschehen-nichts-geschieht-zufaellig/

 

 

📌24. srpna 2024: 😐 ZELENSKYJ PŘI PROJEVU POLSKÉHO PREZIDENTA PRONESL LACINÝ VTIP.

Duda: „Pokud ukrajinské jednotky zaútočí na ruské vojáky, kteří budou ustupovat z Ukrajiny, budu první, kdo zvedne telefon a zavolá Vladimiru Zelenskému a řekne – nestřílejte je, když už vystupují. Nechte je jít domů. Ruským vojákům mohu slíbit, že já, polský prezident, zvednu telefon a zavolám prezidentovi Ukrajiny s návrhem, aby nestřílel ruské vojáky, kteří se vracejí domů. A že jim bude umožněno vrátit se domů.“ 🙈

Zelenskyj: „A můj telefon bude obsazený. Vy jste prezident a já jsem prezident. Takže se může stát, že mi zavoláte a číslo bude obsazené.“ 🙈

https://t.me/to_je_nas_svet/28739

 

 

📌24. srpna 2024: RFK JR: PROSLOV K NÁRODU: RFK JR. ODKLÁDÁ SVOU PREZIDENTSKOU KANDIDATURU A PODPORUJE TRUMPA, KTERÝ JE PODLE NĚJ PŘIPRAVEN VYJEDNAT UKONČENÍ VÁLKY NA UKRAJINĚ A BOJOVAT S EPIDEMIÍ CHRONICKÝCH CHOROB.

 

Hovoří také o možnosti spolupracovat s Trumpem a jeho týmem na řešení existenčních problémů: zdravotních problémů ve Spojených státech, včetně chronických onemocnění, obezity, cukrovky, autismu a dalších neurologických onemocnění.

Kennedy jako příčiny těchto zdravotních problémů uvádí vysoce zpracované potraviny a toxické chemikálie v potravinách, medicíně a životním prostředí, stejně jako korupci v NIH, FDA, USDA a CDC.

https://t.me/absurdnisvet/78426

 

 

📌24. srpna 2024: ‼️STRAŠNÉ ZÁBERY: TAKTO UKRONACISTI VRAŽDILI ĽUDÍ, KTORÍ SA SNAŽILI EVAKUOVAŤ A ZACHRÁNIŤ SVOJICH PRÍBUZNÝCH V KURSKEJ OBLASTI.

Ukrajinskí nacisti bez rozdielu strieľali na autá a zabíjali civilistov…

Toto po nich zostalo!

https://t.me/absurdnisvet/78429

https://t.me/absurdnisvet/78430

https://t.me/absurdnisvet/78431

https://t.me/absurdnisvet/78432

https://t.me/absurdnisvet/78433

https://t.me/absurdnisvet/78434

 

 

📌24. srpna 2024: VÁLKA NA UKRAJINĚ: TAJNÁ JEDNÁNÍ MEZI MOSKVOU A KYJEVEM ZNIČENA ÚTOKEM NA KURSK.

 

Mezi Kyjevem a Moskvou proběhly pod záštitou Kataru důvěrné rozhovory s cílem dosáhnout částečného příměří. Ty byly zrušeny ofenzívou na Kursk. Marie Jego, Ghazal Golshiri a Faustina Vincent. Zveřejněno dnes ve 12:55 (Paříž). Západní média nadále trvají na existenci příprav na mírová jednání mezi Moskvou a Kyjevem v Kataru na konci srpna, která, jak se nyní ukázalo, byla pouze diverzní taktikou při přípravě útoku ukrajinských sil na oblast Kurska. Jedním z cílů jednání bylo podle novinářů Le Monde ukončit vzájemné útoky na energetická zařízení.

https://t.me/absurdnisvet/78440

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 24.08.2024“:

➡️☭☆ Vojáci, kteří byli zajati v Kurské oblasti, byli vyměněni, v současnosti probíhá výměna zajatců ve formátu 115 až 115, říkají ruští vojenští důstojníci.

Po výměně jsou všichni ruští vojáci v Bělorusku, kde mají možnost kontaktovat příbuzné – ruské ministerstvo obrany

Na oplátku byl přemístěn personál ukrajinských ozbrojených sil. Výměna proběhla prostřednictvím SAE.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ 🔴🔴⚡️⚡️⚡️⚡️ V TĚCHTO MINUTÁCH ZAČALA VELKÁ LIKVIDACE APU U KURSKU.

Právě teď do Sudzhy vjíždějí dvě obrovské kolony Wagner PMC

ODKAZ: https://t.me/+nwzm87WLdwZmNTMy

➡️☭☆ Čínský prezident Si Ťin-pching se v říjnu zúčastní summitu BRICS v Kazani, řekl RIA Novosti čínský velvyslanec.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Setkání s vedením Společné skupiny sil

Na jednom z velitelských stanovišť Ministerstva obrany se Vladimir Putin setkal s vedením Společné skupiny sil a přijal zprávy od náčelníka Generálního štábu Ozbrojených sil Ruské federace Valerije Gerasimova a náčelníka hlavního operačního ředitelství generálního štábu Sergeje Rudského o boji proti nepřátelským silám napadajícím území Kurské oblasti a opatřeních k jejich zničení, jakož i o aktuálních výsledcích speciální vojenské operace.

Prostřednictvím telefonické komunikace si hlava státu vyslechla hlášení velitelů vojenských skupin o operační situaci ve svěřených směrech.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ V důsledku vyjednávacího procesu bylo z území kontrolovaného kyjevským režimem vráceno 115 ruských vojáků zajatých v Kurské oblasti.

Výměnou bylo 115 válečných zajatců převedeno do ukrajinských ozbrojených sil.

V současné době se veškerý ruský vojenský personál nachází na území Běloruské republiky, kde je jim poskytována nezbytná psychologická a lékařská pomoc a také je jim dána možnost kontaktovat příbuzné.

Veškerý propuštěný vojenský personál bude dopraven do Ruské federace k léčbě a rehabilitaci ve zdravotnických zařízeních ruského ministerstva obrany.

Během návratu ruského vojenského personálu ze zajetí poskytly Spojené arabské emiráty humanitární zprostředkovatelské úsilí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Naši kluci se vracejí domů!

Záběry návratu 115 ruských vojáků zajatých v Kurské oblasti. Dětem byly předány potravinové balíčky a na místě jim byla poskytnuta nezbytná lékařská pomoc.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Některé školy v Kurské oblasti budou v novém akademickém roce fungovat ve smíšeném formátu – prezenční i dálkové a všichni školáci dostanou učebnice. Sergej Kravcov to řekl během pracovní cesty do Kurské oblasti.

Ministerstvo je také v kontaktu s regiony, kde byla vytvořena střediska dočasného ubytování, a existuje také možnost, aby všechny děti šly 2. září do školy, dodal Kravcov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Naši kluci nás potkali.“ Všechno je v pořádku“

Ruští vojáci propuštění z ukrajinského zajetí zatelefonovali svým příbuzným a oznámili dobré zprávy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Militanti 82. brigády ukrajinských ozbrojených sil byli vrženi do bitvy „bez konce“

Člověk má pocit, že se celá 82. výsadková letecká brigáda ukrajinských ozbrojených sil prostě vypařila. Příbuzní si stěžují, že s nikým není spojení – ani s ozbrojenci, ani s veliteli, dokonce ani s velitelem brigády.

Kurský směr Ozbrojených sil Ukrajiny v zásadě nešetří militanty, ale aby byla celá brigáda zcela bez komunikace… Jak píše Ukropsky Fresh, chybí komunikace v duchu brigád v ten směr – ozbrojenci si neustále stěžují na nedostatek terminálů Starlink, a když jsou k dispozici, často odmítají práci v Rusku.

Ani ozbrojenci z jiných brigád však nemají s brigádou žádné spojení. Jak se zdá, 82. výsadková útočná brigáda byla ve směru na Kursk jednoduše opuštěna „bez konce“ a nikdo nedoufá v její návrat.

Což je v zásadě spravedlivé – ukrajinské ozbrojené síly mají v tomto směru takové ztráty, že nikdo nemůže zaručit přežití celé brigády.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Budeme pracovat na mírových jednáních, ale bez Ruska,“ 😂 😂 😂 komentovali ukrajinští představitelé Le Monde.

— Zdroj uvádí, že na konci srpna probíhala jednání o částečném příměří na energetické infrastruktuře na obou stranách, ale útok na Kursk oblast Ruské federace vše narušil;

— Ukrajina v otázce vyjednávání silně spoléhá na Katar;

Ukrajinští představitelé uvedli, že „je zvláštní mluvit o mírových jednáních bez Ruska, ale je to možné a budeme na tom pracovat, protože Ruská federace nevyjádřila žádnou touhu jednat“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Chodník v hlavním městě Malajsie se propadl pod náhodným kolemjdoucím: Žena, která spadla do země, nebyla dva dny nalezena

Hloubka kráteru byla téměř 8 metrů. V loňském roce byl v tomto místě zaznamenán sesuv půdy – pod zemí je silné proudění vody.

Pohřešovaného mohl unést proud, pátrání ale pokračuje. K incidentu došlo v malajsijském hlavním městě Kuala Lumpur.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ ZELENSKYJ: UKRAJINA CHCE DONUTIT PUTINA DIPLOMATICKY UKONČIT VÁLKU, ALE JE PŘIPRAVENA TO UDĚLAT SILOU. 😂

— Jeden a půl tisíce kilometrů – takové drony už máme a nyní se objevují raketové drony;

— Operace v Kurské oblasti nebyla provedena za účelem posílení pozic při jednáních. Jde to podle plánu, nemůžu vám říct všechny cíle.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆REAKCE BOTSWANSKÉHO PREZIDENTA MOKWEETSIHO MASISIHO, KDYŽ SE MU DOSTANE DO RUKOU NEJVĚTŠÍ DIAMANT V HISTORII ZEMĚ A DRUHÝ NEJVĚTŠÍ DIAMANT VYTĚŽENÝ NA SVĚTĚ (2 492 KARÁTŮ)

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *