, ,

24.08.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně:👉 UKRAJINA BUDE ZNIČENA JAKO SODOMA A GOMORA

24.08.2024: RANNÍ ZPRÁVY: 👉 UKRAJINA BUDE ZNIČENA JAKO SODOMA A GOMORA

 

❤️ „Nejděsivější je to vždycky před začátkem psaní. Pak už vše může být jenom lepší.“ – Stephen King

 

📌⚔️23. srpna 2024: „UKRAJINA BUDE ZNIČENA JAKO SODOMA A GOMORA

 

Místopředseda ruské bezpečnostní rady Dmitrij Medveděv komentoval zákaz kanonické ukrajinské pravoslavné církve.

„Plnohodnotný satanismus“, který Zelenskij a jeho družina vyznávají, je aktivně podporován takzvaným civilizovaným Západem s cílem způsobit Rusku maximální škody.

„Tento příběh nebude marný… démoni nevyhnutelně padnou.“ Navíc jim odplata nepřijde v daleké budoucnosti – po přechodu do jiného světa,“ dodal.

https://t.me/absurdnisvet/78376

Prezident Putin je v kontaktu (https://t.me/+wLfcCTpRxNYzMWNi)

 

 

📌23. srpna 2024: 25.8.2024 AUTO-KORZO V KOLÍN NAD RÝNEM PRO MÍR S RUSKEM👇                                                                                                                                                                                   Otto von Bismarck: „Tajným uměním politiky je udržovat přátelství s Ruskem.“

 

Friedrich Nietzsche: „Německo a Rusko, velké kontinenty ducha, nesmí být nikdy nepřátelé. Sdílejí hluboké, možná neviditelné spojení.“

 

Walter Scheel: „Úzké partnerství s Ruskem je klíčové pro mír a stabilitu v Evropě.“

 

Helmut Schmidt: „Bez Ruska nemůže být v Evropě trvalý mír. Potřebujeme spolupráci, ne konflikt.“

 

Gerhard Schröder: „Přátelství mezi Německem a Ruskem není jen politickou nutností, ale také cenným dědictvím historie.“

https://t.me/absurdnisvet/78378

 

 

📌🧔🏿‍♂️23. srpna 2024: 🔴 KONFLIKT CIVILIZACÍ OHROŽUJE EVROPU S VÁŽNÝMI DŮSLEDKY PRO VŠECHNY!

 

Další nevyhnutelný konflikt v Británii a napříč Evropou – mezi zarytými zastánci a zarytými odpůrci LGBTQ.

Británie/Evropa se požírá ve snaze usmířit nesmiřitelné.

Současnost a budoucnost Britských ostrovů a celé Evropy bude smutná, pokud s tím lidé TEĎ něco neudělají.

https://t.me/absurdnisvet/78380

 

🧔🏿‍♂️🔴 AKTUÁLNÍ NOVINKY: NELEGÁLNÍ IMIGRANTI BLOKUJÍ ULICE GRAN CANARIA BEZ POVOLENÍ K DEMONSTRACI A POŠKOZOVÁNÍ OBYVATEL TÍM, ŽE VYUŽÍVAJÍ ABSENCE POLICEJNÍ KONTROLY.

 

Španělsko je pro některé země bez zákona a pořádku.

 

https://x.com/vitoquiles/status/1826977680073351589?s=46

 

🧔🏿‍♂️🔴 V MADRIDSKÉM METRU….

https://t.me/absurdnisvet/78382

 

🧔🏿‍♂️🔴 VE VICU V BARCELONĚ

https://t.me/absurdnisvet/78383

https://t.me/absurdnisvet/78384

 

 

📌☭☆⚔️23. srpna 2024: 🇷🇺 NEPŘÍTEL NEMÁ ČAS POPADNOUT DECH: DĚLOSTŘELCI ZASYPÁVAJÍ PALBOU MOBILNÍ OBRNĚNÉ SKUPINY UKRAJINSKÝCH OZBROJENÝCH SIL V KURSKÉ POHRANIČNÍ OBLASTI.

OSÁDKY TAŽENÝCH DĚL HYACINT-B A DĚL M-46 PRACUJÍ V SOUČINNOSTI S JEDNOTKAMI PROVÁDĚJÍCÍMI VZDUŠNÝ PRŮZKUM POMOCÍ BEZPILOTNÍCH LETOUNŮ.

Souřadnice zjištěných cílů jsou předávány přímo velitelům dělostřeleckých baterií.

https://t.me/to_je_nas_svet/28711

 

 

📌23. srpna 2024: 🤡 ZELENSKYJ POŽADUJE, ABY MÓDÍ VYVÍJEL TLAK NA PUTINA: 😂

„Indie bude hrát svou roli. Myslím, že Indie si začala uvědomovat, že to není jen konflikt, ale skutečná válka jednoho muže, a ten se jmenuje Putin, proti celé zemi, která se jmenuje Ukrajina ((A USA!!!)). Jste velká země. Máte velký vliv a můžete zastavit Putina, zastavit jeho ekonomiku a postavit ho na jeho místo. A víte, kde je jeho místo.“ 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/28712

 

 

📌23. srpna 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková, Cassie B.: PUTIN OZNAČUJE RUSKO ZA „BEZPEČNÉ ÚTOČIŠTĚ“ PRO TY, KDO CHTĚJÍ UNIKNOUT LIBERÁLNÍM HODNOTÁM, A NABÍZÍ LIDEM ZE ZÁPADU SNADNÝ POBYT.

 

👉Ruský prezident Vladimir Putin označil svou zemi za „bezpečné útočiště“ pro ty, kteří žijí v západních zemích, kteří již nechtějí být vystaveni „destruktivním neoliberálním myšlenkám“.

 

👉Nově podepsaný dekret umožní všem cizincům, kteří chtějí vyměnit západní liberální ideály za ruské morální hodnoty, snadnou cestu k pobytu. Umožňuje jim žádat o dočasný pobyt „mimo kvóty schválené ruskou vládou a bez předložení dokladů potvrzujících jejich znalost ruského jazyka, ruské historie a základních zákonů“, kterým aspirující obyvatelé běžně podléhají.

👉Putin apelem na ty, kteří sdílejí „tradiční ruské duchovní a morální hodnoty“, hraje hru pro rostoucí počet lidí v nesčetných demokraciích, kteří mají dost liberálního vedení a naříkají, kam to přivedlo jejich zemi. Je to zvláště dobře načasované s ohledem na možnost, že by Kamala Harrisová mohla vyhrát volby v listopadu, čímž by Ameriku nepochybně poslala ještě dále dolů po levicové spirále, která poškodila naši ekonomiku, národní bezpečnost a morálku a snaží se Američany rozdělit a cenzurovat.

 

Očekává se, že tříměsíční víza pomocí nového zrychleného procesu budou vydána již příští měsíc.

 

🛑RUSKO SE UŽ DELŠÍ DOBU SNAŽÍ PŘILÁKAT ROZČAROVANÉ ZÁPADNÍ LIDI:

 

👉Ruské úřady se v posledních měsících a letech snaží přilákat konzervativní obyvatele Západu a snaží se zemi umístit jako místo, kde jsou stále respektovány tradiční hodnoty.

 

👉V rámci tohoto úsilí oznámili, že loni za Moskvou vytvořili „vesnici migrantů“, kde mohou žít konzervativní američtí a kanadští expati. Jeden právník v oblasti migrace tvrdil, že již měl zhruba 200 rodin, které se tam v té době chtěly přestěhovat z „ideologických důvodů“. Dodal, že existují „desítky tisíc“ cizinců bez ruských kořenů, kteří mají zájem se kvůli své ideologii přestěhovat do Ruska.

 

👉Právník Timur Beslangurov uvedl: „Důvodem je propaganda radikálních hodnot: Dnes mají 70 pohlaví a kdo ví, co přijde dál.“

Dodal, že ruský zákon o migraci to zkomplikoval pro ty, kteří si to přejí udělat; zdá se, že nová vyhláška na to reaguje.

 

👉Začátkem tohoto roku Tucker Carlson navštívil Rusko, aby zde udělal rozhovor s Vladimirem Putinem. Když tam byl, chválil několik aspektů ruské společnosti a řekl, že ho „znepokojuje“, jak je Moskva hezčí než americká města.

 

🛑PUTIN POUKAZUJE NA MORÁLNÍ ÚPADEK ZÁPADU:

 

👉Odkazy na morální úpadek Západu se v posledních letech dostaly do několika Putinových projevů. Během svého loňského projevu ke Dni vítězství vyzval „západní globální elity“ za ničení „rodinných a tradičních hodnot, které dělají člověka člověkem“.

V roce 2022 nazval Západ „satanským“ a tvrdil, že odmítají „morální normy“ a „tradiční“ hodnoty.

 

👉Může také apelovat na západní země, které jsou znepokojeny přílivem imigrantů a souvisejícím nárůstem kriminality, které jsou svědky. V roce 2019 řekl deníku Financial Times, že považuje za „kardinální chybu“, že Německo zaujalo liberální pohled na imigraci z Blízkého východu.

 

PROHLÁSIL: „Liberální myšlenka předpokládá, že není třeba nic dělat. Migranti mohou beztrestně zabíjet, drancovat a znásilňovat, protože jejich práva jako migrantů musí být chráněna. Jaká práva to jsou? Každý zločin musí mít svůj trest.“

👉Dekret také nařizuje ruskému ministerstvu zahraničí, aby do 30 dnů sestavilo seznam zemí, o nichž se Moskva domnívá, že „provádějí destruktivní neoliberální agendu“. Bude zajímavé sledovat, kdo je na seznamu, i když už nějaké dohady máme.

 

 

https://volnyblog.news/putin-oznacuje-rusko-za-bezpecne-utociste-pro-ty-kdo-chteji-uniknout-liberalnim-hodnotam-a-nabizi-lidem-ze-zapadu-snadny-pobyt/

 

 

📌23. srpna 2024: 😂SPOJENÉ STÁTY JSOU VELMI NESPOKOJENY S NEÚSPĚCHEM PŘI OBSAZENÍ KURSKÉ JADERNÉ ELEKTRÁRNY JEDNOTKAMI NATO PMC VSU, COŽ NYNÍ POTVRZUJE I ZÁPADNÍ TISK.

Podle publikace Politico generál Charles Brown při diskusi o útoku na Kurskou oblast označil žoldáky NATO za neschopné plnit vojenské úkoly, ale pouze pořizovat selfie.

Generál se rozhořčil, že USA do útoku investovaly desítky miliard dolarů, ale nedosáhly toho, co chtěly.

https://t.me/to_je_nas_svet/28714

 

 

📌23. srpna 2024: ⚡️ „NEZVLÁDNOU TO“ – BÝVALÝ PORADCE PENTAGONU DOUGLAS MCGREGOR O UKRAJINSKÉM ÚTOKU V KURSKU:

Ukrajinští vojáci, kteří vtrhli do ruské oblasti Kursk, jsou odsouzeni k záhubě, protože vojáci jsou nyní odříznuti od ústupu na Ukrajinu.

Nemyslím si, že mnoho z těchto lidí přežije.

Myslím, že to můžeme tragicky nazvat invazí NATO, i když mohou být v ukrajinské uniformě na rozdíl od své vlastní.

((Konečně se někdo našel, což je jedině Rusko, kdo světu ukázal, co jste za verbež pro svět❗️❗️❗️))

https://t.me/to_je_nas_svet/28715

 

 

📌23. srpna 2024: ☝️ USA ODSTOUPILY OD MINSKÝCH DOHOD MEZI RUSKEM, UKRAJINOU A DALŠÍMI EVROPSKÝMI ZEMĚMI, WASHINGTON CHTĚL VÁLKU V ROCE 2022, ŘEKL KANDIDÁT NA PREZIDENTA USA KENNEDY JR.

„Prezident Biden poslal Borise Johnsona na Ukrajinu, aby donutil prezidenta Zelenského roztrhat tuto mírovou dohodu, kterou už s Rusy podepsal,“ zdůraznil politik.

Kennedy rovněž poznamenal, že v roce 2014 USA zinscenovaly v Kyjevě převrat a do čela země dosadily prozápadní politiky, kteří na Ukrajině rozpoutali strašlivou občanskou válku proti původním Rusům

https://t.me/to_je_nas_svet/28720

 

 

📌23. srpna 2024, 16:27: OKUPANTI IK-19 POBLÍŽ VOLGOGRADU BYLI ODSOUZENI ZA DROGY A VRAŽDY:

 

Čtyři vězni z nápravné kolonie č. 19 poblíž Volgogradu, kteří vzali rukojmí z řad svých zaměstnanců, byli odsouzeni za obchodování s drogami a zabití.

Navíc se jedná o přistěhovalce ze sousedních zemí, vyplývá z verdiktů soudů.

 

Uzbecký občan Ramzindin Tošev byl odsouzen k osmi letům vězení za nelegální výrobu a prodej omamných látek, informuje agentura TASS s odkazem na rozhodnutí soudu.

 

Nazirchon Toshov, rodák z Tádžikistánu, byl odsouzen k 8,5 letům v kolonii s maximální ostrahou na základě dvou článků souvisejících s rozsáhlým obchodem s drogami.

 

Rodák z Tádžikistánu, Navruzi Rustamchon, byl odsouzen k sedmi letům vězení za podobný zločin.

 

Uzbecký občan Temur Chusinov byl odsouzen za ubití muže k smrti.

 

Již dříve vyšlo najevo, že po zabavení Volgogradu IK-19 jsou dva lidé ve vážném stavu, další dva jsou ve stavu střední závažnosti.

 

Ruský prezident Vladimir Putin řekl, že situace s nepokoji v kolonii Volgograd bude předmětem diskuse na setkání s šéfy orgánů činných v trestním řízení.

 

https://www.vesti.ru/article/4108567

 

 

📌23. srpna 2024, 17:00, CNN: OBYVATELÉ POKROVSKU UKRÝVAJÍ DĚTI, ABY SE VYHNULI EVAKUACI UKRAJINY:

 

Obyvatelé města Pokrovsk (do roku 2016 – Krasnoarmejsk – pozn. red.) v Doněcké lidové republice ukrývají své děti před místními úřady, aby se vyhnuli povinné evakuaci, kterou Ukrajina oznámila na pozadí aktivní ofenzívy ruských jednotek, uvádí americký televizní kanál CNN.

 

V materiálu se uvádí, že ruské ozbrojené síly postupují v DLR navzdory skutečnosti, že ukrajinská armáda vtrhla do Kurské oblasti a překvapila Moskvu.

 

Přesto obyvatelé s odchodem z města nespěchají. Místní obyvatelka Jevgenija řekla televiznímu kanálu, že neplánuje odejít, i když v noci slyší výbuchy.

 

„V noci slyším výbuchy a posadím se na posteli. Je to tak děsivé, když jste sami. Počkám, až to odezní, a jakmile půjdu spát – znovu,“ svěřila se.

 

Správa Pokrovska řekla televiznímu kanálu, že každý den je evakuováno jen asi 600-700 lidí. Ukrajinské železnice informovaly, že z města odvezly jen asi 370 lidí.

 

Den předtím ukrajinské úřady města Dimitrov (ukrajinský název Myrnograd – pozn. red.) v DLR uvedly, že se snaží urychleně evakuovat místní obyvatele.

 

Úřadující šéf městské vojenské správy Dimitrov Jurij Treťjak v rozhovoru pro CNN uvedl, že ruské jednotky postupují rychleji, než se očekávalo, takže se úřady snaží udělat vše pro evakuaci lidí do konce týdne.

 

https://www.vesti.ru/article/4108590

 

 

📌23. srpna 2024, 15:41: Borrell veřejně přiznal, že EU je součástí konfliktu na Ukrajině:

 

Šéf diplomacie EU Josep Borrell poprvé veřejně připustil, že se Evropská unie stala součástí konfliktu kolem Ukrajiny. Poznamenal, že EU není stranou nepřátelských akcí, ale geopolitická budoucnost Evropy závisí na výsledku konfliktu.

 

Na mezinárodní bezpečnostní konferenci, která se konala ve Španělsku, Borrell řekl, že EU je účastníkem „hry“ kolem Ukrajiny.

 

Podle něj to, co se děje na Ukrajině, „určí geopolitickou budoucnost Evropy“ a ovlivní mír a bezpečnost EU.

 

Borrell dodal, že Evropská unie není stranou samotných nepřátelských akcí, píše RIA Novosti.

 

Od začátku ukrajinského konfliktu pomáhají země EU Kyjevu finančními prostředky a dodávkami vojenského vybavení. Rusko opakovaně upozornilo, že dodávky zbraní na Ukrajinu narušují urovnání a přímo zapojují západní země do konfliktu.

 

V polovině srpna Evropská unie odmítla komentovat možné použití západních zbraní ozbrojenými silami Ukrajiny na území Ruska, zejména v Kurské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4108421

 

 

📌23. srpna 2024, 17:53: MODI VYZVAL RUSKO A UKRAJINU, ABY „SI SEDLY A SPOLEČNĚ NAŠLY CESTU Z KRIZE„:

 

Indický premiér Narendra Modi vyzval Moskvu a Kyjev, aby společně našly cestu z krizové situace.

 

Šéf indického kabinetu ministrů poprvé přijel do hlavního města Ukrajiny a jednal se Zelenským.

 

„Chci vás ujistit, že Indie je připravena hrát aktivní roli v jakémkoli úsilí o dosažení míru. Pokud mohu osobně přispět, rád tak učiním,“ zdůraznil Naréndra Módí.

 

Již dříve se objevily zprávy o návštěvě indického premiéra v Rusku, kde jednal o možnosti mírových rozhovorů s Vladimirem Putinem. Módí je přesvědčen, že řešení by se nemělo hledat na bojišti, ale prostřednictvím diplomacie. Je zapotřebí upřímné a praktické interakce mezi všemi zúčastněnými stranami.

 

Během rozhovoru se Zelenským Módí vyzval k vývoji inovativních řešení ukrajinského konfliktu, která budou široce přijímána a přispějí k rychlému obnovení míru, uvádí RIA Novosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4108644

 

 

📌23. srpna 2024, 18:14: MMK, LNG JAKUTSKO A 7 PLAVIDEL PRO PŘEPRAVU PLYNU SPADLO POD NOVÉ AMERICKÉ SANKCE:

 

Americké úřady uvalily sankce na 400 fyzických a právnických osob v Rusku i v zahraničí.

 

Sankce se vztahují zejména na Magnitogorské železárny a ocelárny, závody Evraz, podniky Norilsk Nickel a sedm tankerů přepravujících zkapalněný zemní plyn.

 

Podle amerického ministerstva financí se sankce vztahují na těžební a technologické společnosti z Ruské federace. Jsou zaváděny s cílem omezit přístup Ruska k mezinárodnímu finančnímu systému, v souvislosti s poskytováním zboží a služeb pro použití v NWO, a také údajně kvůli „obcházení sankcí“.

 

Washington uvalil sankce zejména na továrnu Norilsk (polární divize společnosti Norilsk Nickel) a několik společností skupiny MMC. Pod sankcemi byly také Magnitogorské železárny a ocelárny, Polárská stavební společnost, elektrárny Evraz, uhelné společnosti Raspadskaya, Jižní Kuzbas, Koršunovský GOK, Jakutský palivový a energetický komplex, doly Alardinskaya, Esaulskaya.

 

Na sankčním seznamu je velký ruský výrobce v oblasti rádiové elektroniky „Rekond Plant“, vývojáři umělé inteligence CDR a IPII, výrobce raket Sojuz, Raketové a kosmické středisko Progress, 46. ústřední výzkumný ústav Ministerstva obrany Ruské federace.

 

Sankce byly uvaleny na ruské nákladní letecké společnosti Air Bridge Cargo, Volha-Dněpr, Atran, jejich management a zakladatele Alexeje Isajkina. Moskevská továrna na šperky byla také pod americkými sankcemi.

 

Americký sankční seznam zahrnuje 34 Rusů a občany dalších zemí – Běloruska, Itálie, Rakouska, Turecka, Švýcarska, Číny, Lichtenštejnska. Sankce se staly terčem zejména syna ruského ministra obrany Pavla Bělousova.

 

Minulý týden ruské ministerstvo zahraničí poznamenalo, že západní sankční omezení zůstanou v platnosti po celá desetiletí, bez ohledu na výsledek urovnání ukrajinské krize. V geopolitické konfrontaci se Západ snaží využít vzájemné závislosti v globálních ekonomických vztazích a ignoruje destruktivní důsledky sankcí pro sebe, zdůraznilo ruské ministerstvo zahraničí.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4108699

 

 

📌23. srpna 2024, 15:56: BĚHEM TÝDNE ZTRATILY OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY V ZÓNĚ SPECIÁLNÍ OPERACE 16 155 LIDÍ:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny ztratily za poslední týden ve všech směrech speciální vojenské operace 16 155 vojáků, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Podle agentury v oblasti odpovědnosti severní skupiny vojsk činily ztráty nepřítele až 3090 lidí, západní skupina zničila až 3400 ozbrojenců kyjevského režimu, jih – až 4530, střed – až 3855, v důsledku akcí východní skupiny sil ukrajinské jednotky ztratily až 800 vojáků, skupina Dněpr zasáhla až 480 lidí.

 

Také dnes ministerstvo obrany informovalo, že za celou dobu bojů na Kurském směru ztratily ozbrojené síly Ukrajiny 5 137 vojáků. Ukrajinští ozbrojenci zaútočili na Kurskou oblast 6. srpna.

 

https://www.vesti.ru/article/4108440

 

 

📌23. srpna 2024, 20:09: V AFGHÁNISTÁNU BYLO ŽENÁM ZAKÁZÁNO DÍVAT SE NA MUŽE JINÝCH LIDÍ A MLUVIT NA VEŘEJNOSTI:

 

Organizace Tálibán (zakázaná v Ruské federaci) zakázala ženám vystupovat v Afghánistánu a vystupovat na veřejnosti s odhalenou tváří, uvedla agentura Associated Press s odkazem na příslušné rozhodnutí.

 

Je třeba poznamenat, že zakrývání obličeje je nezbytné, abychom se „vyhnuli pokušení a svádění druhých“.

 

Toto rozhodnutí bylo učiněno 21. srpna afghánským ministerstvem pro šíření ctnosti a prevenci neřesti. Zákaz byl zahrnut do první oficiální deklarace zákonů o neřestech a ctnostech, které se týkaly aspektů každodenního života, jako je hudba, veřejná doprava, holení a svátky.

 

„Tento islámský zákon bude velkou pomocí při prosazování ctnosti a vymýcení neřesti,“ řekl mluvčí ministerstva Maulvi Abdul Ghafar Farooq.

 

Článek 13 deklarace uvádí, že místní ženy jsou povinny zahalovat své tělo na veřejných místech po celou dobu. Oblečení by nemělo být tenké, těsné ani krátké.

 

Kromě toho se od žen vyžaduje, aby se zahalovaly před nemuslimskými muži a dívkami, aby se „vyhnuly korupci“. Podle zákazu je ženský hlas považován za intimní věc, takže ji nelze slyšet zpívat nebo číst nahlas na veřejnosti. Je třeba poznamenat, že ženám je také zakázáno dívat se na muže, se kterými nejsou spřízněny manželstvím nebo pokrevními vazbami.

 

https://www.vesti.ru/article/4108862

 

 

📌23. srpna 2024, 19:25: SPOJENÉ STÁTY DISKUTUJÍ S UKRAJINOU O VYHLÍDKÁCH NA ZVÝŠENÍ HLOUBKY ÚDERŮ NA RUSKO:

 

Spojené státy americké jednají s Ukrajinou o možnosti zvýšení hloubky úderů svými zbraněmi na Rusko.

 

To uznal John Kirby, koordinátor pro strategickou komunikaci v Radě národní bezpečnosti Bílého domu, během brífinku.

 

„Stále o tom s nimi jednáme,“ řekl v odpovědi na otázku novináře, zda Washington rozšířil zónu použití amerických zbraní na území Ruské federace na pozadí útoku ukrajinských jednotek na Kurskou oblast.

 

Kirby zároveň poznamenal, že v současné době nedochází k žádným změnám v politice USA, pokud jde o údery na ruské území.

 

„Nemám dnes co říci k jakémukoli posunu v politice tím či oním směrem,“ vysvětlil.

 

Koordinátor pro strategickou komunikaci také nemohl novinářům potvrdit informace o používání amerických MLRS HIMARS ozbrojenci kyjevského režimu v Kurské oblasti.   Zástupkyně mluvčího Pentagonu Sabrina Singhová zase připustila, že Washington umožnil Kyjevu použít americké zbraně při útoku na Kurskou oblast.

 

Ruský velvyslanec ve státech Anatolij Antonov nevyloučil, že Američané připravují půdu pro zrušení omezení vůči Ukrajině na používání zbraní dlouhého doletu na území Ruské federace.

 

https://www.vesti.ru/article/4108837

 

 

📌23. srpna 2024, 19:57: KURSKÁ OBLASTNÍ NEMOCNICE INFORMOVALA O STAVU 22 OBĚTÍ PO ÚTOCÍCH OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

V současné době se v Kurské oblastní nemocnici léčí 22 lidí, kteří utrpěli v důsledku útoků ozbrojených sil Ukrajiny, uvedl Michail Lukašov, hlavní lékař zdravotnického zařízení.

 

Stav pacientů je podle něj hodnocen jako uspokojivý. Mezi oběťmi převažují zranění způsobená výbuchem min, popáleniny, šrapnely a střelná zranění. Lidem jsou poskytovány všechny potřebné léky, je jim poskytována nejen lékařská, ale i psychologická pomoc.

 

Podle tiskové služby vlády Kurské oblasti vyhledalo od začátku invaze ozbrojených sil Ukrajiny do regionu 6. srpna lékařskou pomoc 195 lidí, včetně 10 dětí. 99 lidí, včetně čtyř dětí, bylo umístěno do nemocnice.

 

Dříve bylo oznámeno, že Federální lékařská a biologická agentura nasadila v Kurské oblasti mobilní nemocnici pro pomoc raněným. Zkušení specialisté přijeli do regionu v rámci kombinovaného zdravotnického oddílu. Nemocnice je vybavena veškerým potřebným spotřebním materiálem, léky, obvazy. Lékaři mají k dispozici resuscitační vozidla a sanitky.

 

https://www.vesti.ru/article/4108893

 

 

📌23. srpna 2024, 21:02: Výrobci FPV dronů „Upyr“ založili „Uraldronzavod“:

 

Výrobci dronu FPV „Upyr“ založili „Uraldronzavod“. Oznámil to zástupce podniku.

 

FPV dron „Ghoul“ se používá ve všech směrech speciální operace. V současné době je sériově dodáván vojskům Centrálního vojenského okruhu.

 

Již dříve vyšlo najevo, že orgány USA zavedly v souvislosti s událostmi na Ukrajině omezující opatření vůči řadě fyzických a právnických osob. Mezi nimi byl i Uraldronzavod. Zástupce podniku v rozhovoru s TASS poznamenal, že elektrárnu tak skutečně nazývali.

 

„Ghúl“ využívá rychlé změny frekvencí v rádiovém kanálu. To umožňuje dronu překonat kopulovitou ochranu elektronického boje.

 

Dron FPV poprvé začal plnit bojové mise v květnu 2023 a již se úspěšně osvědčil.

 

https://www.vesti.ru/article/4108951

 

 

📌23. srpna 2024, 20:30: RUMUNSKÁ ARMÁDA POŠKODILA OBYTNÉ BUDOVY A ŠKOLU BĚHEM CVIČENÍ V POLSKU: ((😂 Amatéři))

 

Starosta obce Biala Píska v Polsku Franciszek Romankevich uvedl, že rumunská armáda během cvičení poškodila dělostřeleckou palbou obytné budovy a školu.

 

Střelba se odehrála na cvičišti Orzysh včera v noci. Rumunští dělostřelci poškodili dům nacházející se v blízkosti střelnice. V domácnosti nyní musíte vyměnit okno a opravit zeď.

 

„Jedna střela zasáhla okno bytu, kde nájemník spal. Skořápka rozbila sklo a prorazila stěnu. Spáč byl velmi vyděšený, byla mu poskytnuta lékařská pomoc. Ale už je v pořádku,“ řekl purkmistr.

 

RIA Novosti upřesňuje, že na území osady nedopadl ani jeden granát, ale několik. Romankevič tvrdí, že jich bylo nejméně sedm. Granáty poškodily fasády domů nacházejících se čtyři kilometry od cvičiště, dopadly na školní pozemky, hřiště a poškodily brány do obchodu.

 

Obyvatelé Bílé Pisky již dříve opakovaně slyšeli dunění dělostřeleckých výstřelů z cvičiště, ale v obci zatím k žádným takovým incidentům nedošlo.

 

https://www.vesti.ru/article/4108929

 

 

📌23. srpna 2024, 22:13: IZRAEL ÚTOČÍ NA CÍLE V CENTRÁLNÍ SÝRII:

 

Ministerstvo obrany Syrské arabské republiky ve svém prohlášení uvedlo, že letadla izraelského letectva zaútočila na cíle v centrální Sýrii, 7 lidí bylo zraněno.

 

„Dnes… Izrael udeřil ze vzdušného prostoru severního Libanonu na cíle v centrální části,“ uvádí se v prohlášení.

 

Podle komuniké se syrským systémům protivzdušné obrany podařilo sestřelit některé vzdušné cíle.

 

Dříve Al-Watan informoval, že objekty v provincii Homs byly napadeny IDF. Dva syrští občané byli zraněni a hospitalizováni.

 

https://www.vesti.ru/article/4109025

 

 

📌23. srpna 2024, 21:13: NOVGORODSKOJE PŘESTALO BÝT NEW YORKEM:

 

Ruské jednotky zničily americké MLRS MLRS na Ukrajině. Sledovaný analog HIMARS byl nalezen v Mykolajivské oblasti, 60 kilometrů od frontové linie.

 

Úder zasadil operačně-taktický komplex Iskander. Zničeno: velitelské stanoviště, odpalovací zařízení, transportní a nakládací vozidlo, tři nákladní automobily s municí a muniční sklad.

 

V Chersonské oblasti průzkumníci narušili vylodění ukrajinských mariňáků v deltě Dněpru. Operátoři dronů identifikovali člun a dovedli ozbrojence ke břehu. Při pokusu dostat se na zem pracovala posádka houfnice D-30 na sabotérech. Video zveřejněné ministerstvem obrany ukazuje zbytky ukrajinského samohybného děla, které shořelo v boji proti bateriím. Na sovětskou „Gvozdiku“ nacionalisté namalovali bílé kříže.

 

Celkové ztráty ozbrojených sil Ukrajiny za týden bojů podél celé frontové linie přesáhly 16 tisíc vojáků. Síly protivzdušné obrany a letecké síly zničily ukrajinský bombardér Su-24, stíhačku MiG-29 a také čtyři vrtulníky. Ve směru Pokrovskij útočné oddíly skupiny „Střed“ čistí pozice Ozbrojených sil Ukrajiny v Novogrodivce, bitvy o osadu začaly den předtím.

 

A v New Yorku, který se dostal pod kontrolu ruských vojsk, byl prvním novinářem, který jej navštívil, vojenský korespondent Vesti Vitalij Struuščenko. Exkluzivní záběry z nyní osvobozeného Novgorodu jsou v jeho zprávě.

 

New York je důležitým logistickým uzlem v Dzeržinské aglomeraci. V průběhu let ozbrojenci proměnili vesnici ve skutečnou pevnost. Během posledních několika měsíců naši bojovníci sváděli zuřivé bitvy a ničili nepřátelskou obranu. 20. srpna vešlo ve známost úplné osvobození osady.

 

Tady to je – cesta do již ruského New Yorku. Nebylo mu však souzeno zůstat v New Yorku dlouho. Kyjevská úklona vůči západním kurátorům zjevně selhala. Mimochodem, ta samá deska byla celá rozřezána šrapnely a kulkami – tak vysoká byla zdejší hustota palby. V tuto chvíli je osada již vyklizena a je pod plnou kontrolou našich sil.

 

Nyní je to Novgorodskoje – tak se jmenovalo před Porošenkovou PR kampaní. Obec obsadili chlapíci z útočného oddílu 9. samostatné gardové motostřelecké brigády. Společně s nimi se posouváme hlouběji, do pozic. Podle bojovníka s volacím znakem Killa se ozbrojenci snažili udržet frontu do posledního dechu.

 

„Nepřítel sedí na dobře opevněných místech. Má dost munice, dost zbraní. Ale díky našemu velení a dobře koordinované práci je vytlačujeme, drtíme. Snaží se o protiútok – bezvýsledně. Naši bojovníci zaujímají pozice, obsazují jejich opevnění a vedou s nimi odvetný boj,“ vysvětluje Killa.

 

Obrana Novgorodu byla důležitým úkolem pro ozbrojené síly Ukrajiny, protože právě tudy procházely zásobovací trasy skupin, ale stal se z toho vážný problém. Během bojů nepřítel ztratil obrovské množství techniky a personálu. A když nebyl nikdo, kdo by pozice bránil, bylo nutné přesunout síly z jiných směrů a poslat lidi na jistou smrt.

 

„Jejich zdroje také nejsou nekonečné. Jejich lid ustupuje, utíká, vzdává se. Proto si myslím, že to nebude dlouho trvat a vyhrajeme,“ je si jistý Killa.

 

Stíhačka s volacím znakem Atlas se usazuje na nových pozicích. Připravuje zbraně pro další misi. Na tomto místě nebudete muset dlouho zůstávat – fronta ze strany Ozbrojených sil Ukrajiny je holá. Nyní je příležitost zformovat další údernou pěst a postoupit směrem na Dzeržinsk (nyní Toretsk).

 

„Všichni moji kluci jsou připraveni k boji, všichni jsou odhodlaní, chtějí se posunout vpřed a jen pro vítězství. Ve skutečnosti bylo otevřeno další křídlo k Torecku. To umožňuje, zhruba řečeno, vzít je do kleští, do kruhu a přímo je upnout ve městě Toretsk,“ vysvětluje Atlas.

 

Ofenzíva našich sil v tomto směru nabírá na obrátkách. Dzeržinsk je poslední velkou hranicí na cestě k městu Konstantinovka, jehož osvobození otevře cestu do Kramatorsku a Slavjansku.

 

https://www.vesti.ru/article/4108931

 

 

📌23. srpna 2024, 22:19: KENNEDY JR. POZASTAVUJE SVOU VOLEBNÍ KAMPAŇ:

 

((Kdo by chtěl vládnout takovému vražednímu státu, který bude muset se omlouvat celému světu a nést i následky!!!))

 

Nezávislý americký prezidentský kandidát Robert Kennedy Jr. řekl, že pozastavuje kampaň ve prospěch Donalda Trumpa.

 

Nezávislý prezidentský kandidát Robert Kennedy Jr. řekl, že pozastavuje svou volební kampaň, ale z volebního klání neodstoupil.  Podle zástupce klanu Kennedyů zůstane na volebních lístcích v těch státech, které jsou tradičně demokratické. V takzvaných swing states zůstane na seznamech Robert Kennedy Jr.

 

Zároveň oznámil svou plnou podporu kandidatuře Donalda Trumpa v nadcházejících prezidentských volbách v USA.

 

https://www.vesti.ru/article/4109026

 

 

📌23. srpna 2024, 22:37: NA AMERICKÉ PLATFORMĚ REDDIT SE OBJEVILO OZNÁMENÍ O HLEDÁNÍ ŽOLDÁKŮ PRO OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY:

 

Na populární americké platformě Reddit se objevilo oznámení o hledání operátorů dronů pro ukrajinskou armádu.

 

V textu oznámení se uvádí, že 25. výsadková brigáda Ozbrojených sil Ukrajiny potřebuje 10 lidí, kteří budou sloužit v četě zahraničních operátorů UAV.

 

RIA Novosti uvádí, že na uchazeče jsou kladeny následující požadavky: základní znalost ruského a ukrajinského jazyka, zkušenosti z bojů na Ukrajině. Všichni uchazeči musí projít měsíčním školením, po kterém jim bude nabídnuto podepsat smlouvy a jít do první linie.

((Zapomněli jim uvést, že je potřebují do mlýnku na maso, bez zpáteční jízdenky❗️❗️❗️))

 

Osoba, která tento inzerát zveřejnila, údajně sloužila u 25. výsadkové brigády nejméně dva měsíce.

 

Toto oznámení není jediné, které verbuje žoldáky pro ozbrojené síly Ukrajiny. 1. samostatný útočný prapor s krycím názvem „Da Vinci“ také vyzývá zahraniční „vojáky štěstěny“, aby si vyzkoušeli boj s ruskou armádou na Donbasu. Kvalifikovaným odborníkům je slíben plat 120 tisíc hřiven a plné vybavení.

 

https://www.vesti.ru/article/4109028

 

 

📌24. srpna 2024, 00:04, Saldo: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY SE PŘIPRAVUJÍ NA OFENZÍVU OD ČERNÉHO MOŘE VE SMĚRU NA CHERSON:

 

Armáda kyjevského režimu se pokusí vylodit na Tendrovskaya a Kinburnskaya kosy v Chersonské oblasti.

Gubernátor Chersonské oblasti Vladimir Saldo sdílel ve svém kanálu Telegram informace získané od zástupců lidového odporu v oblasti Černého moře.

 

„Existují spolehlivé informace o akumulaci vojenského vybavení ozbrojených sil Ukrajiny, většinou západní výroby, za účelem provedení útočné operace z Černého moře ve směru na Cherson,“ řekl Saldo.

 

Upřesnil, že mezi specifikovaným vybavením bylo zaznamenáno velké množství bezpilotních člunů, útočných člunů a vrtulníků.

 

„Je zřejmé, že nepřítel se znovu pokusí vylodit z Černého moře a ústí Dněpru-Bugu na výběžcích Tendrovskaja a Kinburnskaja,“ řekl gubernátor Chersonské oblasti.

 

Saldo se domnívá, že armáda kyjevského režimu potřebuje takovou operaci pouze za jediným účelem – „vyvěsit tam vlajky a ukázat Západu, že se údajně opevnili na území Chersonské oblasti“.

 

Zároveň, jak guvernér poznamenal, síly speciálních operací NATO koordinují tuto útočnou operaci.

 

Vladimir Saldo již dříve informoval o kontaminaci vody v Chersonu v důsledku toho, že se do Dněpru dostala těla vojáků ozbrojených sil Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/4109066

 

 

📌24. srpna 2024, 00:14: RUSKY MLUVÍCÍ OBYVATELÉ POŽADUJÍ, ABY FINSKÉ ÚŘADY POJMENOVALY PODMÍNKY PRO OTEVŘENÍ HRANIC S RUSKOU FEDERACÍ:

 

Finská společnost rusky mluvících obyvatel (Aleksanterinliitto) požadovala, aby finské ministerstvo vnitra poskytlo informace o podmínkách otevření hranic s Ruskem.

 

Společnost požaduje pojmenovat přesné podmínky pro otevření hranic a organizace, které tyto podmínky určují, a také plán přípravy státních struktur pro praktickou aplikaci zákona o vyhoštění.   Rusky mluvící obyvatelé Finska již dříve zaslali stížnost Evropské komisi (EK), dopis Evropskému parlamentu a začali připravovat žalobu k Evropskému soudu pro lidská práva v souvislosti s uzavřením finských kontrolních stanovišť na hranicích s Ruskem.

 

Finsko v listopadu 2023 uzavřelo silniční kontrolní stanoviště na hranicích s Ruskem, což tento krok vysvětlilo nekontrolovaným přílivem uprchlíků do Finska ze třetích zemí. Mluvčí ministerstva zahraničí Maria Zacharovová uvedla, že rozhodnutí Finska uzavřít hraniční přechody vytváří v Evropě nové dělicí čáry a reakce Moskvy na tyto akce bude následovat.

 

https://www.vesti.ru/article/4109063

 

 

📌24. srpna 2024, 1:27, INDICKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: UKRAJINSKÝ KONFLIKT JE HLAVNÍM TÉMATEM JEDNÁNÍ MEZI MÓDÍM A ZELENSKÝM:

 

Indický ministr zahraničí Subrahmanyam Jaishankar hovořil o tom, o čem hovořili indický premiér Narendra Modi a Volodymyr Zelenskyj na setkání v Kyjevě.

 

„Většinu tohoto času (rozhovorů mezi Módím a Zelenským) jsme věnovali otázce konfliktu na Ukrajině,“ citovala agentura RIA Novosti Subrahmanyama Jaishankara.

 

Upřesnil, že postoj Indie k ukrajinskému konfliktu se scvrkává na její mírové urovnání.

 

Šéf indického ministerstva zahraničí uvedl, že Narendra Modi požádal Zelenského, aby poskytl své hodnocení konfliktu – jak z hlediska vojenské situace, tak z hlediska diplomatických aspektů situace kolem konfliktu. Zelenskyj „o těchto tématech mluvil poměrně dlouho,“ zdůraznil Jaishankar.

 

Poznamenal, že během rozhovorů Modi zmínil svůj rozhovor s ruským prezidentem Vladimirem Putinem během návštěvy indického premiéra v Moskvě na začátku července.

 

Narendra Modi přijel na návštěvu Ukrajiny. Jedná se o první návštěvu od navázání diplomatických vztahů mezi oběma zeměmi v roce 1992.

 

https://www.vesti.ru/article/4109067

 

 

📌🧔🏿‍♂️24. srpna 2024, ÚTOK NOŽEM V NĚMECKÉM SOLINGENU: 3 MRTVÍ, ŠEST ZRANĚNÝCH, ÚTOČNÍK VYPADAL JAKO ARAB (video)

 

👉Víte, co je největší paradox celého útoku? Odehrál se v davu lidí, kteří oslavovali „rozmanitost“ Německa, multikulturalismus a bezbřehé vítání.

👉Lze tedy předpokládat, že i oběti patřily k těm jedincům, kteří před několika lety postávali na nádražích, aby vítali své budoucí vrahy.

 

👉Jde také zřejmě o voliče vládních stran, tedy těch, které se – spolu s CDU – nejvíc zasloužily o výměnu obyvatel Německa a jejich obohacování. Je jen velmi malá pravděpodobnost, že by mezi postiženými byli odpůrci vítačské politiky a voliči AfD. To snad jedině v případě, že by místy náhodně procházeli.

 

K ČEMU TEDY VČERA VEČER DOŠLO A CO JIŽ VÍME O ÚTOČNÍKOVI?

 

👉 „Festivalem rozmanitosti“ oslavilo město Solingen včera, v pátek, své 650. výročí. Ale „arabsky“ vypadající muž tam zjevně slavil džihád. Kolem 21:45 začal pachatel nevybíravě bodat lidi ve Fronhofu.

 

👉Údajně se zaměřoval na krk a hlavu svých obětí (to je typické pro džihádisty, kteří se snaží svoji oběť podřezat „halal způsobem“).

Zatím jsou tři mrtví a nejméně šest vážně zraněných. Džihádistovi se podařilo zmizet v davu a v současné době je stále na útěku.

 

👉Akce byla ukončena kolem 22:00 a místo činu bylo vyklizeno. Mluvčí wuppertalské policie vysvětlil, že útok by pravděpodobně vzhledem k povaze zločinu mohl pokračovat. 🙈

 

👉Kromě toho byli obyvatelé Solingenu požádáni, aby opustili centrum města a zůstali, pokud možno doma. Dá se tedy asi předpokládat, že se policie obává, že útočníkova krvežíznivost ještě nebyla uhašena.

 

👉Barevná rozmanitost opět explodovala a vlila do německých ulic krvavě rudou barvu.

 

A přesto, navzdory obvyklým textovým modulům a kondolenčním frázím různých politiků (ministr vnitra NRW Reul: „Je to depresivní.“) nelze předpokládat, že by útok jakkoli změnil stávající vítací politiku.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/utok-nozem-v-nemeckem-solingenu-3-mrtvi-sest-zranenych-utocnik-vypadal-jako-arab-video/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 24.08.2024“:

➡️☭☆ USA v pátek oznámí nový zbrojní balíček pro Ukrajinu, uvedl Bílý dům.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Spojené státy rozšířily protiruské sankce a přidaly na seznamy 400 osob a právnických osob v Rusku i v zahraničí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Dva z teroristů – Temur Khusinov a Rustamchon Navruzi – přežili útok na IK-19. Byli zraněni a byli ve vážném stavu.

Štěstí ale netrvalo dlouho: resuscitační snahy nepomohly, oba radikálové zemřeli a jejich komplicové byli okamžitě zabiti, píše Shot.

Temur Chusinov měl být z kolonie propuštěn po vypršení trestu v listopadu letošního roku, vyplývá z údajů jeho osobního spisu.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Zaměstnanec FSIN, 25letý Sergej Gordopolov, zemřel v nemocnici.

Byl převezen na jednotku intenzivní péče s četnými poraněními hlavy, uzavřeným poraněním hlavy a otevřenými řeznými ranami na zádech.

Sergej ztratil hodně krve a byl v bezvědomí. Lékaři dělali všechno možné, ale zachránit ho nedokázali.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Oficiální zpráva od FSIN o situaci v IK-19:

„V IK-19 Federální vězeňské služby Ruska v oblasti Volgograd zajali čtyři zločinci osm zaměstnanců kolonie a čtyři odsouzené jako rukojmí. Zločinci uštědřili čtyřem zaměstnancům bodná zranění různé závažnosti, tři z nich zemřeli. Čtyři další, kteří kladli odpor, byli hospitalizováni, jeden z nich v nemocnici zemřel.

Během speciální operace na osvobození rukojmích zaměstnanci Federální vězeňské služby Ruska ve Volgogradské oblasti a Národní gardy byli všichni čtyři zločinci zlikvidováni. V důsledku trestné činnosti banditů byli zraněni čtyři odsouzení. Mezi zaměstnanci, kteří se podíleli na operaci na osvobození rukojmích, nedošlo k žádnému zranění.

Vedení a zaměstnanci Federální vězeňské služby vyjadřuje hlubokou soustrast rodinám a přátelům zaměstnanců, kteří zemřeli při výkonu služby.

Federální vězeňská služba Ruska poskytne veškerou nezbytnou pomoc rodinám zaměstnanců, kteří utrpěli při zatýkání rukojmí v IK-19 Federální vězeňské služby Ruska v oblasti Volgograd.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Nové kolo jednání o dohodě mezi Izraelem a Hamasem by se mohlo konat 25. srpna za účasti šéfa CIA, premiéra Kataru a představitelů Izraele a Egypta, píše Axios

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Reed začal hořet v Proletarsku v Rostovské oblasti, oheň se rozšířil na obytné budovy, informuje tisková služba ministerstva pro mimořádné situace.

Do likvidace se zapojilo asi 40 osob a 12 kusů techniky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆BIDEN MĚL TELEFONICKÝ ROZHOVOR SE ZELENSKÝM, UVEDL BÍLÝ DŮM.

Po rozhovoru Biden slíbil, že Spojené státy v rámci nového balíčku pomoci převezou na Ukrajinu rakety pro systémy protivzdušné obrany, protidronové vybavení a munici.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Robert Kennedy Jr. říká, že pozastavuje kampaň pro Trumpa

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Nemůžeš se schovat před Lancetem

Průzkumná jednotka skupiny vojsk „Sever“ s pomocí UAV identifikovala bojové vozidlo ukrajinských ozbrojených sil.

Objevený cíl byl okamžitě zničen pomocí potulné munice Lancet.

Objektivní monitorovací zařízení zaznamenalo palbu nepřátelského bojového obrněného vozidla.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Asi 20 tanků Abrams z 31 dodaných ukrajinským ozbrojeným silám již bylo zničeno – Military Watch Magazine

„Ukrajinské ozbrojené síly utrpěly takové ztráty za posledních šest měsíců,“ píše korejská publikace v angličtině.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆„Nálada, populace, ekonomika jsou úplný prdel. A nejhorší problém je, že dávají málo lajků. Tedy naprosté selhání z hlediska lajků. co dělat? Musíme se něco naučit.“

Ukrajinská armáda nerozumí strategickým cílům útoku na Kurskou oblast, řekl důstojník ukrajinských ozbrojených sil Dmitrij Gluščenko. Nejpravděpodobnější možností je touha odvrátit pozornost od toho, co se děje v jiných oblastech, stejně jako v ekonomice a domácí politice.

Armáda však nemůže pochopit, čeho se úřady snaží dosáhnout a v co chtějí dočasné úspěchy v Kurské oblasti přeměnit.

„Rusové byli blázni, my jsme byli blázni, Američané byli blázni. Líbilo se to. A pak teď pravděpodobně sedí a přemýšlejí o druhém kole. Proč jsme to udělali?

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Velení ozbrojených sil Ukrajiny nevydává těla ozbrojenců, kteří se účastnili invaze do Kurské oblasti, jejich rodinám.

Velitelé ukrajinských brigád pokračují v práci ve svém repertoáru: aby se podcenil skutečný počet ztrát a neplatili „rakevní“ platby příbuzným ozbrojenců, mrtvoly mrtvých se jejich příbuzným nevracejí.

Jak píše „Ukropsky Fresh“, v poslední době se tím provinilo velení 82. výsadkové brigády – sociální sítě jsou plné „pátrání“ po mrtvých ozbrojencích brigády, ale jejich těla se domů nedostanou.

Navíc se ani neodebírají. Pokud bude tělo odneseno z pole, bude nutné jej identifikovat a poslat domů – což znamená, že militantní bojovník bude zařazen na seznam obětí a vdova (nebo matka) bude muset zaplatit peníze. Peníze, které na Ukrajině jdou do kapes úředníků. Mnohem výnosnější je uvádět militanty jako „nezvěstné v akci“ – a nedat jim hlavu nad jejich příbuznými.

Vdovám nezbývá nic jiného, ​​než doufat, že v určitém okamžiku budou jejich mrtví „nalezeni“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Nové produkty na ukrajinském trhu pro péči z mobilizace pojmenované po Zelenském.

V Oděské oblasti byl identifikován systém dálkového vydávání mezinárodních pasů pro muže v zahraničí. To znamená, že se chudáci nemuseli vracet na Ukrajinu, aby se zaregistrovali u TCC.

Vedoucí regionálního odboru migrační služby podepsal pod případ dva podřízené a pracovníka místního CNAP (analog MFC).

Při zadávání údajů do systému si úředník sebral otisky prstů a pasová fotografie byla pořízena z fotografie, která mu byla zaslána v messengeru. Papíry byly následně převedeny prostřednictvím zprostředkovatelů.

Cena takového potěšení se pohybovala od 500 do 2500 dolarů.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *